SzexpartnerFanni19+36 20 / 208-2884Budapest XIV. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Fanni19 vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XIV. kerület.
Várom hívásod a +36 20 / 208-2884 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
49 kg
Mellbőségem
-
Magasságom
169 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
14 órától 22 óráig
kedd:
14 órától 22 óráig
szerda:
14 órától 22 óráig
csütörtök:
14 órától 22 óráig
péntek:
14 órától 22 óráig
szombat:
14 órától 23 óráig
vasárnap:
14 órától 23 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
19
Beszélt nyelvek
Angol
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
423191x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
igen
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Barna
Szem
Barna
Alkatom
Vékony
Tetoválás
nincs
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Köszöntelek az oldalamon! Ha valóban még tini ,odaadó, intelligens, szolibarna, vékony de sportosan feszes aktmodell lányt keresel, és szereted a természetes szépséget akkor megtaláltál! Mielőtt hívnál, néhány fontos kitételt, kérlek olvass el! - Telefonom én kezelem, ha nem veszem fel légy szíves próbáld később, vagy írj (sms, WhatsApp ) és amint tudlak, visszahívlak! - Csak számkijelzett hívást fogadok! - Időpontot csak aznapra tudsz velem megbeszélni, legalább egy órával a tervezett érkezésed előtt várom a hívásodat. Általában délután vagyok elérhető. - Rajtam minden valódi, képeim teljes mértékben ezt a valóságot tükrözik, mindegyiken én vagyok az elmúlt egy évben! - Nem dohányzom, füstmentes, tiszta, hangulatos, diszkrét környezetben várlak, előtte-utána zuhanyzási lehetőséggel. Parkoló az utcán fizetős, de mindig van hely. - Egy nap csak kettő, kivételesen maximum három vendéget fogadok, nincs átjáró ház. - Akiket várok, - és amit elvárok -, önmagukra igényes, tiszta, ápolt intelligens, korrekt úriemberek, akik kellő tisztelettel és gyengédséggel közelednek a nőkhöz. Nagy méret, az extrém túlsúly, bőrprobléma, golyó, vazelin nálam szintén kizáró ok! Mindezt vedd figyelembe, mert ellenkező esetben, még ha érkezésed után is derülne ki, elküldelek, ... - Ha megbeszéltük, de nem érkezel meg és nem is szóltál időben hogy közbejött valami, nálam nem lesz több lehetőséged!
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
ha megkérsz
Vibrátoros játék
igen
Együttfürdés
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
ha megkérsz
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
ha megkérsz
Közös pornófilm nézés
igen
Szüzesség elvétel
igen
Kényszerfrancia
ha megkérsz
Szerepjátékok
ha megkérsz
Masszázs (klasszikus)
igen
Elfogadott (8 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
Walter_White beszámolója
2024-02-24 14:22:12
isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, könnyen ment, egy órával később ott voltam nála.

Lakás: Városligettől nem messze egy kis utcában, parkolóhelyet könnnyen lehet találni, a BKV sincs túl messze. Belül semmi extrára nem emlékszem, rendezett volt.

Külső: A kora annyi, amennyinek ki van írva, és még tinédzseresen is öltözködött, emiatt kissé zavarba is jöttem, mert ugyan én se vagyok túl öreg, és talán jól is tartom magam :P de majdnem duplája vagyok, mint Ő, így már-már perverznek éreztem magamat... :D De vén kecskeként be kell valljam, hogy meztelenül nagyon bejött, mert a válóságban is nagyon szép, esztétikus, sportos teste van, jó tapintású, finom bőrrel.

Hozzáállás: Általában elég jól olvasom a metakommunikációs jeleket, de Fanni egy picit különc, és nem sok jelet kaptam tőle az elején. A zavaromat mosolygással próbáltam leplezni, de Fanni végig pókerarcot vágott, amitől persze még jobban zavarba jöttem, úgyhogy a tali eleje kissé kínos volt. Amíg elmentem zuhanyozni szerintem Ő azon gondolkozhatott, hogy vajon ez a faszi mit fogyaszthatott. Zuhany után kérdezgetett, hogy mit, hogy szeretnék, meg hogy van-e valami bajő :D Szóval a maga módján kedves volt, de akkor még picit távolságtartónak éreztem, de inkább csak ilyen alkat.

Együttlét: Egy kifejezetten kellemes francia után az alap pózokat próbáltuk ki. Ügyes volt és kívánatos, lelkileg talán egy picit meg is fiatalodtam. Utána elég sokat dumáltunk, a korosztályánál sokkal értelmesebb. A kezdeti nehézségek után szerintem a végére egész jól összehangolódtunk.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében nagyon kellemes élmény volt. Sajnálom is, hogy nem vagyok feleannyi idős és a barátja... :P

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pajpi beszámolója
2024-01-02 17:58:56
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mandulaaa21 beszámolója
2023-12-30 06:52:00
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Whatsappon könnyen ment

Lakás: Célnak teljesen megfelel, tiszta lakás

Külső: Csodálatosan szép fiatal csaj

Együttlét: Fantasztikus francia

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképpen ajánlom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Danny526 beszámolója
2023-11-20 10:49:27
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Contact: Contacted via whatsapp, all good

Place: Decent place, no complains

Looks: Looks great, very slim figure.

Attitude: All good.

Act: Amazing blowjob.

Satisfaction and Recommendation: Super

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Levi182 beszámolója
2023-11-10 20:49:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolatot nem volt nehéz felvenni vele, telefonon hamar elértem. Gyorsan meg tudtuk beszélni a részleteket. Egy bő órával később már nála is voltam.

Lakás: A lakás tökéletesen megfelel a célnak. Teljesen rendben van, tiszta, jól felszerelt. Az ágy kényelmes volt, ami szintén sokat számít.

Külső: A külsője tökéletes, szebb, mint a képeken. Gyönyörű arca van, de a teste is csodálatosan szép. Hihetetlenül szexi az alakja. Én imádom a vékony, de formás lányokat, ő pedig tökéletesen olyan. Minden testrészét imádtam, a fenekét, a melleit, a szűk punciját, de a szemeivel teljesen megbabonázott engem. Egyszerűen fantasztikus lány.

Hozzáállás: A hozzáállása példa értékű. Látszik, hogy a vendég fontos számára, igyekszik mindenben a kedvében járni. Nem is árul zsákbamacskát, azt vállalja, amit leír, így nem érződik lehúzásnak. Nagyon kedves volt velem, jól elbeszélgettünk, sokoldalú aranyos lány.

Együttlét: Az együttlét jó vele. De csak fél órát voltam vele, úgyhogy most sok minden nem fért bele. A franciája nagyon ügyes és eszméletlen a lovagló technikája, hamar kicsinált, de élveztem. Legközelebb biztos több időt töltök nála és igyekszem, hogy neki is még jobb legyen.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút elégedett vagyok, a rövid idő ellenére is nagyon jól éreztem magam vele. Remélem, még lesz szerencsém hozzá, addig pedig mindenkinek tudom ajánlani, aki normálisan viselkedik vele.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
PumukLEE1 beszámolója
2023-10-26 00:26:01
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, szinte azonnal felvette.Sikerült még aznap estére egy időpontot megbeszélnem vele.

Lakás: Tiszta, rendezett bérelt lakás, nagyon nem néztem körül, annyira magával ragadott szépsége, és kedvessége.

Külső: Egy szóval tudom leírni, gyönyörű. Arca szép, vékony sportos teste ápolt, le sem tudtam venni róla a szemem. Kedvenc testrészem rajta a szeme, a tekintete.

Hozzáállás: Maximálisan kedves kis hölgy, fél órára mentem, de annyira élveztük egymás társaságát, hogy beszélgettünk még egy darabig.

Együttlét: csak annyit írok, nagyon finom volt vele mindenhogyan :-)

Elégedettség és Ajánlás: Maximális elégedettséggel jöttem el (bár még maradtam volna élvezni a társaságát), de tekintettel voltam rá hisz késő volt már, s korán kelnie kellett másnap. Ha tehetném csak magamnak ajánlanám :-) azonban, ha normális, kedves vagy vele, egy fiatal, mégis érett igazán gyönyörű nő figyelmét és szépségét tudhatod magadénak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
lawnmover beszámolója
2023-10-25 21:58:43
szép arcú, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, egyszerűen, aznap fogadott.

Lakás: A lakás teljesen jó.

Külső: Nagyon szép lány. A teste élőben még jobban tetszett mint a képeken. Az arca is szép. Modell alkatú, karcsú, formás enyhén kreol bőrű. A feszes cicik élőben még formásabbnak tűntek.

Hozzáállás: Egyeztetésnél apró trükközés, együttlét közben kisebb szünetek, de alapvetően korrekt volt. Az idővel se volt probléma.

Együttlét: Az előjátékot nem nagyon akarta erőltetni. Francia csak gumiban. Egyébként jól csinálja, csak rezeg a telefon, szakítsuk félbe ezért-azért-amazért. A szexbe beleélte magát, ügyesen lovagol, szemből is jó.

Nem tudom hova tenni, talán kicsit szórakozott, talán csak nem sikerült egymásra hangolódni, vagy nem volt kedve hozzá. De amilyen döcögősen indult, olyan jól végződött.

Elégedettség és Ajánlás: Egy próbára mindenképp ajánlanám, ha nem igényelne rendkívüli mértékű kedvességet. Ennek fényében az elvárásaim is hasonlóan magasak voltak, amit egyértelműen nem sikerült teljesítenie.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vipeti beszámolója
2023-09-30 19:14:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Amikor hívtam nem értem el, de kb 15 perc múlva kedves vidám csajszi hívott vissza!

Lakás: Tiszta, hangulatos, sejtelmes fényekkel, kellemes illattal, hatalmas ággyal. Parkolót hamar találtam kb 30 méterre a kaputól, bár hétköznap fizetős, de legalább mindig lesz hely!

Fürdő kicsit retro, de tiszta, minden szükségessel felszerelt!

Külső: Gyönyörű, sportos, feszes fiatal lány, talán még szebb mint a képeken. Gyönyörű hibátlan a bőre ami nekem nagyon fontos. Csábító mosollyal fogadott,

és amikor levette a felsőjét már tudtam, hogy ez nem egyszeri alkalom lesz. Ezt csak tetézte a szív alakú popsija, és az a mosoly.... nem is tudom, hogy a szája vagy a szeme mosolyog

de ez ma beégett a retinámba! :)

Hozzáállás: Kicsit beszélgettünk, mintha olyan gimis első randi lenne, aztán minta csak melege lenne ledobta a nacit, kacéran rám nézett, és aztán szép lassan minden ruhájától megvált.

Felméri a terepet, nem hagy üldögélni, de aztán hagyja, hogy a vendég vendég legyen... Fél órát terveztem, aztán a póló levétele után megkérdeztem, hogy

esetleg van e még egy kis ideje, így egy órát maradtam...

Együttlét: Hagyta, hogy simogassam, ami a terepszemlét követően érzéki viszonzásra talált,...mindenhol :) majd jött a szája...

és még időben, lassan fölem térdelt és szűk forró ölelése juttatott a csúcsra!

Nagyon barátnős érzésem volt ebben az egy órában

Elégedettség és Ajánlás: ...nagyon jó volt vele, biztos keresni fogom, sőt elárulom, hogy Ő az első akinek a számát elmentettem! ... ezek után ajánlanom kellene, de inkább megtartanám csak magamnak! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.