SzexpartnerHanna+36 20 / 531-2526Budapest XIV. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Hanna vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XIV. kerület.
Várom hívásod a +36 20 / 531-2526 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
68 kg
Mellbőségem
110 cm
Magasságom
164 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
08 órától 23 óráig
kedd:
08 órától 23 óráig
szerda:
08 órától 23 óráig
csütörtök:
12 órától 23 óráig
péntek:
szombat:
vasárnap:
12 órától 23 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
42
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
620470x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Szőkésbarna
Szem
Zöld
Alkatom
Nőiesen telt
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Sziasztok! Hanna vagyok 42 éves. Vidéken élek. Feljöttem Pestre. Vasárnaptól-szerdáig, 10-23-ig várom kedves Udvarlóimat :) A szexben szeretem a kölcsönösséget, és amit kapok lelkesen vissza is adom. Melleim érzékenyek, szeretik a kényeztetést :-) Nem fogok itt mindenfélét ígérgetni, rajtam nem múlik, hogy jól érezzük magunkat. Ha egy pozitív, természetes szeretőre vágysz, akinek esze is van, akkor megtaláltál. Remélem személyesen is megismerkedünk. Puszi: Hanna
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
S/M
nem
Natúr francia végén arcra
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
ha megkérsz
Mélytorok
ha megkérsz
Gonzó
nem
Szerepjátékok
ha megkérsz
Csúszka masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Klasszikus
igen
Erotikus
igen
Elfogadott (50 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
cicus99 beszámolója
2024-03-12 20:39:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolatunk olyan régi, hogy SMS-ben küldöm mikor mennék, és ha megfelelő találkozunk, mint most is.

Lakás: Parkolni még mindig fizetősen lehet (HI). Az épületet még mindig nem tatarozták kívülről, viszont a lakás belül ámulatba ejt még mindig. Nagyon hangulatos, kényelmes magas növésű ággyal. A célnak nagyon megfelel. A fürdőben egy tágas zuhanyzó, mindennel felszerelve, ami kell az előkészületekhez.

Külső: Aki egyszer látta Hannát az a rabja lesz. Nem egy vékony alkat, nekem a kedvencem. Mindig mosolygó arcát csókolni kell, és csodálatosan csókol is. Minden porcikája tetszik, ha lehet teste simogatását soha nem hagynám abba.

Hozzáállás: Most is 2 órát voltam, mint általában. Rövid kapcsolatunk során elég jól összeszoktunk, nem kell kezdeményeznie, csak élvezzük egymást. Hanna végtelenül kedves lány.

Együttlét: Beszélgetéssel kezdtünk, majd fürdőhasználat után azonnal letámadtam és kihasználtam a "magas növésű" ágy adta lehetőséget. Én álltam és a lába a nyakamban volt, mert így szereti. kétszer voltam a csúcson. Rögtön kapott egy franciát, ami beteljesedett, és megint felálltam minden értelemben, majd addig amíg mindketten egyszerre jutottunk a végpontra. Pihi után kapott egy masszást, majd beszélgettünk, miközben simogattam selymes bőrét. Végén tisztálkodás és szomorú búcsú, hogy már eltelt ilyen hamar az idő. Aki elolvassa a kiírtakat az tudja mi a kedvence és tényleg a kedvence.

Elégedettség és Ajánlás: Mint már annyiszor leírtam, ajánlom, de csak uraknak, akik tudják értékelni csodás teremtményét. Kedvesem Hanna hiányzik bőröd érintése, meg a miegymás... Köszönöm, hogy ott lehettem megint, várom a következő alkalmat, amikor folytatjuk "csatánkat".

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
mave beszámolója
2024-02-27 11:38:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Régebb óta találkozgatunk, ezért SMS-ben jelzem mikor mennék, és ha megfelelő választ kapok találkozunk.

Lakás: Parkolni a házzal szemben lehet, de fizetős és ellenőrzik is (én már egyszer megjártam). A ház külseje nem a legcsábosabb, azonban ami la lakásban fogad az nem hagy kívánni valót. Egyszerűen csodálatos a környezet, a világítás, de az ágy az valami tökéletes. A fürdőben nagy zuhanyzó és egyébként tusolók tömkelege, valamint az elvárható szájvíz, pohár (voltam olyan helyen ahol nem volt).

Külső: Hanna testét, arcát imádom. Nem egy csontsovány típus, nekem Ő jön be. Kedvencem a domborulatok, mindenütt, valamint a lába (különösen amikor szorít, van benne erő).

Hozzáállás: Mindig 2 órára megyek, most is így volt tervezve, de 3 óra lett belőle (szerencsére tudtunk hosszabbítani). Úgy érzem elég jól összeszoktunk, tudjuk mi kell a másiknak, észre se venni mikor kezdeményez. A barátnő érzés végig meg van, végtelenül kedves.

Együttlét: Csináltunk ezt azt, hogy jól érezzük magunkat, sajnos a 3 óra is hamar eltelt. Hogy mi és hogyan történt az maradjon a mi édes titkunk, eddig csalódás még nem ért ha vele voltam. Csak annyit, hogy mindkettőnknek megvoltak a csúcspontjaink, Hannáét átélni (néha túl élni) határtalanul jó érzés.

Elégedettség és Ajánlás: Összegezve a következő hónapban is találkozunk, mert nem tudok élni nélküle. Fájó szívvel ajánlom, mert féltékeny típus vagyok, aki kihagyja sokat veszít. Kimondottan úriembereknek, akik meg tudják becsülni és vigyáznak rá. Hannácska köszönöm ezt a felejthetetlen végül is 3 órát. Máris nagyon hiányzol, küldöm SMS-ben a következő időpontot.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cicusod69 beszámolója
2024-01-30 12:34:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon tarjuk a kapcsolatot. SMS-ben üzentem, mikor mennék, válaszolt, hogy megfelelő.

Lakás: Parkolás a ház előtt, fizetős. A lakás nagyon szép és tökéletes az együttléthez. A fürdőben nagy zuhanyzó és minden található.

Külső: Hanna nem a vékonyabbak közé tartozik, de nekem ez az ideálom. Az arca csókra termet, mindig rengeteg puszival halmozom el, amit fantasztikus csókkal viszonoz. Kedvencem a domborulatok, a combok, meg ami közte van. A kis pocakját is szívesen harapdálom.

Hozzáállás: 2 órát voltam, mint mindig. Inkább szófogadó, ha intek a szememmel tudja mit kell tennie. Végig nagyon aranyos, kedves, csodálatos nő.

Együttlét: Mondjam, hogy megkértem a kezét és megültük a nászéjszakát. Vagy hogy férfinak éreztem magam. Mindenki fantáziájára bízom. Van kedvence, de ezt fedezze fel mindenki magának.

Elégedettség és Ajánlás: Mivel igent mondott, már az enyém. Viccet félre, csak ajánlani tudom. Igazi barátnőt érzek benne mikor ott vagyok. Köszönöm Hanna ezt az utolsó élményt is.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Pataky70 beszámolója
2023-12-21 18:26:34
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cicus99 beszámolója
2023-10-31 22:24:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, időpontot beszéltünk meg.

Lakás: Parkolás könnyű, de fizetős. A lakás valami pazar. A fürdőben ideális tusoló, mindennel felszerelve.

Külső: Hanna csodálatosan szép nő. Nem az a vékonyka, de én az ilyeneket szeretem. Az arca nagyon szép, és ahogy csókol az valami fantasztikus. Kedvenc testrészem a két domborulat, egész nap eljátszanék velük.

Hozzáállás: Végig jól irányított, nekem csak élvezni kellett. A kedvessége pedig csodálatos. 2 órára mentem, nem bántam meg, sőt maradtam volna még.

Együttlét: Rövid beszélgetés után fürdő, majd már az ágyon várt egy szexi dresszben. Először végig simogattam, kicsi szexi masszás, majd kicsomagoltam és elkezdtünk franciázni oda, vissza. A franciája fantasztikus végem is lett. Összebújtunk, beszélgettünk, majd újra francia oda, vissza, a többit nem részletezem. Szerintem mindkettőnknek nagy élmény volt. Én találtam egy kedvencét, de ez az én titkom marad.

Elégedettség és Ajánlás: Hannát csak ajánlani lehet. Biztosan visszajáró leszek. Remélem még sok hasonló élményben lesz részünk.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
mave beszámolója
2023-09-18 18:33:47
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, megbeszéltünk egy időpontot, akkor mentem.

Lakás: Az épület kívül nem a legcsodálatosabb, viszont a lakás semmi kívánni valót nem hagy maga után. Szépen berendezett, és az ágy az valami csoda. A célnak tökéletesen megfelelő. Parkolni a ház előtt nagyon könnyű, viszont fizetős. A fürdőben meglepően nagy zuhanyzó és mindennel felszerelt. Tusolók, szájvíz, pohár.

Külső: Azt kell mondanom, ha most nősülnék biztosan őt venném el. Egyszerűen ilyen nőt képzeltem magamnak annyira elbűvölt. Szeretem az "izmosabb" alkatú nőket, de ő kitűnik mind közül szépségével. Arca bájos, csókra csábos. Kedvenc testrészéről úriember nem beszél, mindenki keresse meg a neki tetszőt. Azt kell mondanom ő álmaim asszonya. A melleit nem szabad kihagyni. Ilyennel még nem találkoztam, azonnal beleszerettem.

Hozzáállás: Egy óra hosszúra mentem. Megbeszélés szerint tettük a dolgunkat. Kedvessége elragadó. Mintha régóta ismertem volna, az összhang tökéletes volt.

Együttlét: Volt csók, francia, úri ember ezekről nem beszél. Annyit, hogy kétszer sikerült elmennem, és őneki is megvolt a kettő. Combjai szorítása "életveszélyes". Nagyon jó a franciája, de mi a kedvence, azt mindenki maga keresse, ismerje meg.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében elsőre meghódított. Nehezen szabadultam (köszönöm a plusz perceket). Mindenkinek ajánlom, bár erősen féltékeny termet vagyok. Kedves Hanna köszönöm a nálad töltött időt. Remélem hamarosan találkozunk. Innen is millió csókot küldök neked. Csodálatos voltál!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kakukk60 beszámolója
2023-07-20 11:26:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon azonnal elértem amikor a zöld jelzés villogott, kedvesen tájékoztatott, már a telefonban tetszett a hozzáállása, aranyos a hangja, könnyen tudtunk időpontot egyeztetni.

Lakás: Parkolás a házzal szemben, Zugló fizetős területén van a kégli, így aztán nem volt gond szabad helyet találni. A ház kívülről elég elhanyagolt benyomást kelt, de ez senkit ne riasszon vissza, a lakás szuper, belül szépen felújítva és berendezve, fürdő kis méretű, de új, minden ami kell volt (sokféle tusfürdő, szájvíz....szóval OK). A lakás tágas, a tetthely kényelmes méretű ággyal berendezve.

Külső: Testalkata a képeknek és a leírásnak megfelelő, számomra kimondottan szép arcú, egy kis fekete cuccban fogadott, csini volt. A hatalmas kemény mellei és az arca a kedvencem.

Hozzáállás: Egy órát voltam vele, az időt maximálisan kihasználtuk, csak úgy szálltak vele a percek. Átengedte a kezdeményezést nekem, de ezt én pont így szeretem, szóval szuper volt. Nagyon ritka az ilyen kedves lány, tökéletes barátnő érzést nyújtott, minden jóban benne volt, maximálisan elégedett vagyok.

Együttlét: Az együttlétet nem részletezném minden momentumában, legyen elég, hogy rövid csevej után hosszan csókolóztunk, felfedeztem teste minden zugát, aztán én francia neki, a jelek alapján azt hiszem sikerült elröptetnem, majd utána francia nekem és már el is telt az idő. Mindenben rendkívül ügyes volt, cicik csodálatosak, szép, illatos és finom punci.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút elégedett voltam a hölggyel, teljesen olyan volt, mintha egy barátnőmmel lettem volna, odaadó volt, végig kedves, nagyon jól csókolt, és ráadásul tényleg eszes, ahogy azt írja is magáról. Biztos, hogy meg fogom még látogatni. Egy rejtett kincs a hölgy!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pesti91 beszámolója
2023-05-01 22:48:56
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, mint korábban is. Szinte egyből felvette.

Lakás: Új helyen voltam nála az Egressy úton a Hungária körút mellett. Egy üzlettel szemben volt az épület, ahol jelenleg van. Parkolás könnyű volt. Az épületben volt pár érdekes arc, de nem zavartak. Lakás belül nagyon szép és hangulatos.

Külső: Mint a képeken. Nagy mellek, nagy fenék. Mindegyiket markolászni szoktam.

Kedvenc talán a mellei (de lehet a szája :) )

Hozzáállás: Kezdeményező, kedves. 15 percet voltam nála.

Együttlét: 15 perc. Mindenki tudja mire való az ilyen találkozó. Ügyesen csinálta és jó volt. Felültem az ágyra, Ő velem szemben hasra feküdt. Simogattam mindenhol. Néha néha a szemembe nézett miközben a lábaim között volt a kis buksija. Cuki közben, jól csinálja. A végén az ágy mellé álltam, ő a hátára feküdt és oldalról még szopott kicsit míg a végén a szájába és az arcára nem élveztem. Remek volt ez a találkozó is. Várom a következőt :)))

Elégedettség és Ajánlás: Elégedett vagyok. Persze, hogy ajánlom! Várom a következő találkozónkat :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
szegooo beszámolója
2023-04-24 21:03:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon gyors volt 30p belül fogadott

Lakás: Lakás belül nagyon tiszta rendezett

Külső: A mellei egyből szemet szúrtak es nagyon tetszettek is

Hozzáállás: 30p voltam nagyon jól éreztem magam

Együttlét: Franciaja hibátlan nagyon ügyes csak ajánlani tudom !

Elégedettség és Ajánlás: Bárhol bármikor tudom ajánlani !

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pesti91 beszámolója
2023-02-08 22:04:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Nagyon könnyen ment. Egyből felvette.

Lakás: Szép, tiszta, rendezett. Kellemes lakás. :)

Külső: Mint a képeken. Nagy mellek, nagy fenék, szőke hosszú haj.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt. Kezdeményező, irányítható. Remek partner. Negyed órát voltam nála.

Együttlét: Negyed órára mentem.

Kicsit nehézkesen találtam meg a bejáratot, de az én hibámból.

Mikor bementem kértem egy két percet, hogy megmossam magam kicsit odalent, hiába tusolás után mentem, ennyi azért illik szerintem.

Ezt követően bementünk a szobába. Kellemes fény, halk zene, kényelmes kis ágy. Leültem az ágyra, ő pedig velem szemben térdelt a közelembe. Kicsit nyalakodtam a cicikkel majd ő elhasalt előttem és "tette, amit tennie kellett", közben néha néha a szemembe nézett. Ez nagyon sexy volt. Ügyesen szopott, párszor pedig az is remekül esett, hogy nyalogatott. Én simogattam a haját eközben és markolásztam/ csapkodtam a fenekét. Pár perc után újra szájba kaptam a nagy ciciket egy időre, majd fordultam egyet az ágyon ő pedig mellőlem támadott be, hogy a befejezés következzen. Oldalról remek látvány volt amit csinált (főleg érzés) és a teste is. A végén kézzel besegítettem magamnak miközben a szájában voltam és így lett végem. Kaptam egy törlőkendőt, addig ő a mosdóba ment és kiürítette a pofiját.

Végig szuper volt minden. Távozáskor kaptam 2 puszit és sétáltam is ki.

Utólag olvasva az adatlapját lehet máskor arcra fogok elmenni és a csókot is be fogom pótolni. :)))

Elégedettség és Ajánlás: Sajnálom, hogy csak most jutottam el hozzá első alkalommal. Rendszeres vendég leszek, mert remek partnert találtam magamnak. Talán már most hétvégén újra menni is fogok hozzá. :)

Nagyon is ajánlom, de azért nekem is legyen szabad időpont néha fiúk. :D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Teltidomimadó beszámolója
2022-09-28 10:19:14
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Egyszerűen ment.

Lakás: Parkolás fizetős. Hanna segített megoldani. Külön plusz csillag!!!

Külső: Nekem nagyon bejött!

Hozzáállás: Teljes mértékben kezdeményezett.

Nagyon kedves, tényleg barátnő feeling!

Együttlét: Franciaórára mentem! Igazi mélytorkos, és zacsinyalogatós, valamint nyelves popóizgatós élményem volt! Szuper érzéki franciatudás!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedetten távoztam! Ajánlom minden teltidomimádónak!

Biztos visszatérek még hozzá, de sajnos nagyon-nagyon messze lakik tőlem...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Average beszámolója
2022-08-07 20:56:58
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Fel oran belul mindent rendeztunk

Lakás: Parkolas konnyu, lakas full atlag. Vannak romantikusabb kecok is.

Külső: Brutal cickok, feszes popsi.

Hozzáállás: Abszolut top. Kezdemenyezo, kedves - barmikor visszamennek.

Együttlét: Masszazs, popsi izgatas - fantasztikus volt, mell es kezi levezetes. Barmennyire akartam, nem sokaig birtam, meglocsoltam a cickokat

Elégedettség és Ajánlás: Barmikor visszamennek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Nickname86 beszámolója
2022-07-04 20:57:57
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: SMS , phone , I speak basic Hungarian language

Lakás: Nice modern flat , building is old but flat is fully renovated

Külső: sexy women, attractive body , big tits

Hozzáállás: very nice and kind

Együttlét: oral, sex in several positions, all good

Elégedettség és Ajánlás: in overall recommended

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kriss75 beszámolója
2022-02-26 11:15:36
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam !

Kb 30 perc múlva már nála is voltam !

Lakás: Tiszta rendezett körülmények fogadtak!

Külső: Kedves közvetlen !!!

Mondtam is neki, hogy nem előnyösek az itteni fotói! Személyesen sokkal vonzóbb!

Mellei gyönyörűek!!!

Hozzáállás: Nagyon kedves ! Közel egy órát élveztem a társaságát!

Együttlét: Nagyon jól csókol ezt sürün igénybe is vettem ! :D

Franciája kifogástalan sexben alkalmazkodik a vendéghez !

Elégedettség és Ajánlás: Kimondottan megérte elmennem hozzá!

Ajánlom!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
zsemle beszámolója
2021-06-23 12:38:16
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Este az utolsó zöld időpont előtt hívtam fél órával és készségesen, kedvesen tájékoztatott mindenről, majd le is foglaltam ezt az időpontot.

Lakás: Tömegközlekedéssel mentem, metrótól pár perce van a lakás. A funkciónak teljesen megfelelő, halk zene szól van hova lerakni a ruhákat, bár aki fürdőzni szeret csalódhat az apró kádban. Szájvíz tusfürdő van, elvileg barátnők is, de a késő esti órákban már egyedül fogadott.

Külső: A képeknek megfelelő, csak egy nagyon szép arcot kell még hozzáképzelni és így sokkal jöbb az öszkép, mint ami a képekről lejön.

Hozzáállás: Mindenben partner, ha kezdeményez valamit az ember, de ő maga is aktív tud lenni, ha úgy érzi szükséges. Leginkább barátnő feelingnek mondanám.

Együttlét: Kezdésnek a meditatív arc cicibenyomás után én kényeztettem orálisan, ami később kölcsönös kényeztetésbe ment át. Óvszerhúzás után misszionárius és lovagló pózokat is kipróbáltuk. Mivel mesélte, hogy aznap rengeteget masszírozott felvetettem, hogy akkor mi lenne, ha én masszíroznám pihenésképp. Természetesen önös érdek vezérelt, minden szegletet alaposan letapogattam, így magamnak mindeképp sikerült örömet szerezni, remélem azért neki is tetszett. Folytatásképp még volt egy kis ölelkezés és francia, de már nem sikerült csúcsra érnem az este keretein belül amit nem bántam, mert végig jól éreztem magam.

Fontos említenem, hogy igazi csók is volt, szinte mindig, amikor a póz engedte.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett voltam, szebb mint a képeken és maximális barátnős hangulatot biztosított a fáradtsága ellenére is, amit csak a távozásom körül véltem rajta felfedezni. Aki szereti az organikusan alakuló programot és az érzéki együtlétet mindenképp tehet egy próbát.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
zsolt721 beszámolója
2021-06-10 00:14:15
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam,érdeklődtem.Kedvesen tájékoztatott és válaszolt kérdéseimre.

Egy rövid beszélgetésből azért sok minden kiderül egymásról.

Lakás: Panel lakás.A szoba pont megfelelő méretű,kutúráltan berendezve,mini hűtő,halk hangulatos zene,sejtelmes félhomály,francia ágy.

Fürdő kicsi,tiszta,kultúrált,minden kellékkel ellátott.

Külső: Hú,ez most nehéz.Az arca nagyon szép.Testalkata mint a képeken,valóban nőiesen telt.Talán picit karcsúbb a képen látottnál.Mintha kicsit szégyellné teltségét.

Nem tudok semmit kiemelni,az összkép az,ami megnyerő.Azt mondanám olyan barátnő típus.

Amikor beléptem a hosszú lábain és a szép arcán akadt meg a tekintetem.

Hozzáállás: Házigazdaként viselkedett,nagyon kedves volt.Egy órára neveztem be,de szóltam,hogy a második "felvonás" kérdéses.

Együttlét: Fürdés után a szobában,csókolózni kezdtünk.Megszabadultunk a maradék textiltől és vízszintesbe kerültünk.Érzéki,összebújós,ölelkezős,ismerkedős,simogatós petting,majd élvezésig nyaltam a punciját.Baromi klassz volt amikor a nyelvem alatt a csúcsra jutott.Utána Ő vett ajkai közé.Mesébe illő,lágy,lassú,érzéki orális kényeztetésben részesített.Annyira izgalomba jöttem,hogy nagyon rövid aktus lett volna,ezért arra kértem alkalmi kedvesemet,hogy vigye végig a dolgot és majd a második felvonásban egyesülünk.Más stíluban folytatta és hamar a szájába élveztem.Az első felvonás utáni tisztálkodást követően ismét,csókólózás közepette összegabalyodtunk.Méretes keblei izgatása után ismét a finom,gusztusos puciját élvezégig nyaltam,habzsoltam,zabáltam.

Éreztem,hogy másodjára nem tudok megkeményedni,így elnézését kérve,búcsút vettem Tőle.

Elégedettség és Ajánlás: ÖsszességébenőBarátnős,érzéki.

Ajánlom,de csak azoknak az "uraknak" akik barátnős,összebújós érzéki együttlétre vágynak és tisztelettel,kultúráltan tudnak bánni egy nővel,kölcsönösséget megadva.

Szóval aki "baszni","kúrni","szopatni","megcsinálni" akar,az NE ŐT keresse!

Biztos,hogy még megyek hozzá!Szeretnék benne lenni!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
RoyalFlush beszámolója
2021-02-07 00:53:13
szép arcú, isteni francia, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette a telefont, gyorsan leegyeztettük az időpontot. Mivel voltam már Nála, így az egyébként szokásos dolgokon nem kellett végigmenni. Két óra múlva tudott is fogadni.

Lakás: A tetthely könnyen megközelíthető, 2 percre van a metrótól. Maga a lakás a célnak megfelelő, az action szobában bőségesen van hely, fürdőszoba is OK, egyedül a fürdőkád az, ami lehetne talán egy picit nagyobb, de minden nem lehet tökéletes.

Külső: Miután nem először találkoztunk, tudtam, mire számíthatok. A kiírt kornak megfelelő, kedves arcú, nőiesen telt hölgy. Ha valamit ki kell emelnem, akkor a szép nagy, természetes melleire hívnám fel a figyelmet, de összességében is egy nagyon kellemes jelenség. Egy egyrészes ruhában fogadott, amiből majdnem kiestek a cickók.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező, mindenben igyekszik a vendég kedvében járni.

Együttlét: Kis csókolózással indítottunk, majd kihámoztam a ruhából és a méretes cickókat vettem kezelésbe. Ezt követően kaptam egy kellemes franciát, majd cseréltünk, és én kényeztethettem csinos vendéglátómat. Puncija kifejezetten jóízű, így szívesen időztem odalent. Reakcióiból kiindulva, sikerült a csúcsra juttatni, ami nyilván nekem is jól esett. Ezután elölről hatoltam be, majd kis idő múlva egy kellemeset élveztem a gumiba. Pár perc pihi következett, aztán rátértünk a második körre. Újfent megízlelhettem finom punciját, amit ezúttal is meghálált. Pár pillanattal később ismét én élvezhettem francia tudását, majd megkérdezte, hogy betegyük-e. Bár az NFVSZ is csábító befejezés lett volna, most jobban szerettem volna a puncijában elsülni, úgyhogy misszionárius pózban fejeztük be a szeánszunkat.

Elégedettség és Ajánlás: Bátran ajánlom mindenkinek, aki egy vonzó, kedves, mű dolgoktól (szilikon, tetkó, piercing) mentes, természetes nő társaságában szeretne eltölteni egy kellemes órát. Én a magam részéről, biztos, hogy megyek még Hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Sailor89 beszámolója
2020-11-29 11:46:47
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nagyon egyszerűen kellemes hangja egyből magához hivott.

Lakás: Gyönyörű

Külső: Mintha álmaimból lépett volna elő. Egy igazi Genetikai Csoda.

Hozzáállás: Haat életemben nem volt meg ilyenben részem.

1 orara mentem 1.5 orát töltöttem vele csak. Nem neztük az órát. :P

Együttlét: Tökéletes test a tudása felülmúlhatatlan.

Elégedettség és Ajánlás: Maximális pontszám felett ha lehetne adni megadnám.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
dunakeszi74 beszámolója
2020-11-29 08:44:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk nagyon kedves volt mindent elmondott.

Lakás: A lakás nagyon jó helyen van szép tiszta és kényelmes.

Külső: Nagyon csinos a hőlgy hihetetlenül vonzó kellemes külső szép arc formás cicik minden rendben van a hőlggyel.

Hozzáállás: Tudja mi kell a férfiaknak nagyon csinos szép test egy órát voltam vele mindenben nagyon ügyes és nem első sorban mindenről tudsz vele beszélgetni.

Együttlét: Az maradjon a mi titkunk menjetek el hozzá és probáljátok ki a hőlgy tudását.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek aki egy kellemes csinos hőlggyel akar eltőlteni egy kis időt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
szajas beszámolója
2020-08-05 10:46:18
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Mondjuk azt hogy könnyen ment, nem elsőre, na de ez teljesen elfogadható.

Lakás: Erre a célra tökéletesen megfelelő lakás, jól elosztott, biztosított a diszkréció. Ami nagyon lényeges, hogy nem kell emeletet mászni.

Külső: csinos, szép arcú, számomra nagyon jó testű, csak pozitívumot tudok róla írni.

Hozzáállás: Több alkalommal voltam, mindig félórát. Nagyon kedves, kezdeményező, de ugyanakkor élvezi is ha kényeztetik.

Együttlét: félórában, azt teljesen megtöltve, nagyon finom dolgokat. Nézzük csak, Érkezés után tusi, majd visszatérve, Ő még ruhában várva, kérdezte, hogy levegye, vagy leveszem én neki ő Én ezt az utóbbit választottam, csókolózás, simogatás közepette lefelé letoltuk közösen a rucit, majd lehajolva a bugyi is lekerült, közben fontosabb pontoknál meg-megállva. Ezt további szenvedélyes csókcsata követte, közben kezek szebbnél szebb helyeken jártak keltek, lassan nedvesedést észlelve. Nagyon elfáradtam az álldogálásban így lefeküdtem az ágyra, és átengedtem maga neki. Huhhh, ha rá gondolok, finom francialecke vette kezdetét, tövig behatolva, zacskó nyalogatós, golyó bekapós francia, fantasztikus. Kis idő múlva kértem cseréljünk, mert hamarosan vége, ha így maradunk. Felülről kezdtem felfedezni csodás száján keblein keresztül lejutva a hajlatokba és ott elidőzve, láthatóan érezhetően kedvelve azt amit csinálok, hamarosan csúcspontra jutva adta tudtomra, hogy élvezi. Majd felajánlotta hogy folytassuk 69-ben. Na ez valami csodálatos. egyik alkalommal innen folytattuk elölről, második alkalommal pedig hátulról az ágy mellett állva. Nem is tudnám megmondani, hogy melyik volt a jobb, mert mindkettő nagyon klassz volt. Utána tisztogatás, majd öltözés és léc.

Elégedettség és Ajánlás: Non plus ultra, nagyon erősen javasolt, ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gentleman91 beszámolója
2020-02-12 23:34:42
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon értem el, viszonylag hamar felvette, ezt követően készségesen tájékoztatott a lehetőségekről. Tulajdonképpen mindent meg is beszéltünk szűk két percben. A megbeszélt időpont előtt már pár perccel a helyszínen voltam.

Lakás: Nem ingatlanos szemmel nézve komfortos, kellemes. Könnyen megközelíthető, számomra minden igényt kielégítő. A lakás előtt rengeteg parkoló, bár gyalog mint Balogh érkeztem. :) Indulás előtt a mosakodási kötelezettségeimnek is eleget tettem.

Külső: Ajtónyitáskor nem ért csalódás, sőt. A képek abszolút tükrözik a valóságot. Sokat mutató, hiányos öltözete elterelte a figyelmem az arcáról, mentségemre szóljon, hogy valószínűleg ez már mással is megesett. Testalkata ideális, elnyerte tetszésem. Kedvenc testrészéből kettő is van, közel egymáshoz. :)

Hozzáállás: Fáradt és frusztrált voltam a munkámból adódóan, de tökéletesen, profiként kezelte a helyzetet. Finoman, gyengéden kezdeményezett és elindította bennem a flow élményt. Kedves, kitartó és toleráns volt, helyenként egy-egy poénnal oldottuk a hangulatot. Fél órát beszéltünk meg, tartottuk is magunkat hozzá.

Együttlét: A nevemből(is) kifolyólag erről nem illik beszélni, ez esetben írni. Annyit azért elárulok, hogy nem szorul rá a reklámra..:)

Elégedettség és Ajánlás: Összességében a Maslow-féle piramis legalsó helyén lévő fiziológiai szükségleteimet teljes mértékben kielégítette. Ajánlom, de csak a hozzám hasonló beállítottságú embereknek. Először voltam nála, de nem utoljára. Nagyon intelligens, készséges és korrekt. Tessenek rá vigyázni!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kakas10 beszámolója
2019-10-31 21:58:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Lelkesen hívogattam, nagyon népszerű. Mellesleg, nem véletlenül...;)

Lakás: Nem sok helyen voltam, de egy pár lakásban igen. Nos... Ennél rosszabb helyen sose járjak. Barátságos, meleg kuckó...

Külső: A kitakarástól ne féljetek, nem fogtok csalódni! Nekem az alakja bejön, Rettentő ápolt, finom, illatos bőr, szép kezek, szép, ILLATOS punci. (ez sajnos, ritka a lányok között!!!!). Kedvencő Maga a Nő. Jó, 2 elég meggyőző érv is van :) Végig mosoly az arcán, ami átragad az emberre. Csíptem.

Hozzáállás: 1 órára neveztem be, nem bántam meg. Legközelebb kicsit több időt szeretnék Vele tölteni. Kezdeményezés kölcsönös volt, azt hiszem.

Együttlét: Háááát, én szeretem a franciát, adni-kapni. Tökéletes szerető!! Finom, érzékeny cici, punci. Jó volt nyelvelni. Ugyanakkor kaptam cserébe egy olyan, de olyan fütyipuszit, h mennék is rögtön vissza. Vagy a szájában éjszakáznék. Nem lett kihagyva a környék sem, nagyon finom szája van. Csókjai finomak, érzékiek. Többre most nem futotta, de szeretnék elmerülni Benne...

Elégedettség és Ajánlás: Eddigi legkellemesebb, legjobb "randim" volt, nagyon ajánlott!!

Köszönöm, Hanna!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
moon58 beszámolója
2019-06-30 08:49:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könnyen m.ent

Lakás: Panel.

Külső: Nekem tetszett,szép arc, gyönyörű mosoly.

Hozzáállás: 1 órát voltam,nem nézte az időt.Kezdeményező és beszélgetni is lehet vele.

Együttlét: Amit kértem megkaptam, pedig nincs a repertoárban.

Elégedettség és Ajánlás: Minden rendben zajlott,ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
N.nemeth beszámolója
2019-05-08 12:56:24
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre sikerült kommonikálni és egyeztetni 45 perc után ott is voltam

Lakás: A lakás egyszerű de tiszta minden meg van ami egy randihoz kell.

Külső: Szép arcú nagyon jó a teste de a leg szebb rajta azok az isteni mellei.

Hozzáállás: Maximálisan kezdeményező és odaadó volt fél órát voltam de az nagyon szuper volt.

Együttlét: A francia az valami isteni de igazából mindenben nagyon jól teljesített...

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kellemeset csalódtam mindenkinek csak ajánlani tudom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
rolandka78_archivalt2022 beszámolója
2019-05-01 19:05:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyors, és hibátlan. Már a telefonban éreztem, hogy jó fej:)

Lakás: Panel, semmi különös, de rendben van.

Külső: Nekem egyáltalán nem jön be Hanna alkata, nem is emiatt választottam, hanem mert popsi kényeztetésre vágytam. Viszont arca nagyon kedves, mosolya szexi és vadító, és azonnal nagyon felálltam, amin én lepődtem meg a legjobban. Ja a cicik persze bombajók.

Hozzáállás: Azt tett végig amit kértem, egyetlen igénye volt, hogy szeretne rendesen meglovagolni, persze nem volt ellenemre. Időben több volt mint egy óra.

Együttlét: AZ anált leszámítva -mivel azt nem vállal- mindent, de mindent. Arra kértem, hogy azonnal kényeztesse a popóm, és ezt is tette, pontosan hogy kell, olyan rimjobot kaptam amit még filmben sem láttam. kb 20 perc után prosztatámat kezdte masszírozni, kívül és belül egyszerre. Közben hihetetlen kedves arcával és visszafogott, de végtelenül nőies mosolyával és értelmes csillogó szemeivel végig egymást néztük. Nem túlzás azt mondanom, hogy akkorát még sosem élveztem. Egy része a szájában landolt, egy része arcocskáján. Kértem, hogy hosszan játszadozzon vele, és végül mind a gyomrában legyen, ezt meg is tette. HAbcsók, gargalizálás szexi mosoly közben.... Ha csak rá gondolok elélvezek.

Elégedettség és Ajánlás: NAgyon ajánlom. Amúgy nem tudsz olyat kérni amit ne tenne meg (kivéve anál). AZ utcán alkata miatt utáne nem néznék, az arca miatt viszont mindenképp. Még tuti visszamegyek.

Minden sor úgy igaz ahogy olvassátok!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zolika1382 beszámolója
2019-03-25 17:59:26
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Már többször mentem volna, de amikor aktuális volt mindig lekerűlt a hírdetése, nemúgy vasárnap. Rögtön elértem, és tudott is fogadni, fél órán belül ott is voltam.

Lakás: Földszinti kultúrált, hangulatos lakás, nem volt semmi zavaró tényező. A szoba, illetve a fürdő is maximálisan megfelelt a célnak.

Külső: Kedves arcú, formás lábú, nagy mellű hölgy, egy szexi ruhában, és magassarkúban fogadott.

Hozzáállás: Fél órát maradtam, Hanna végig nagyon kedves volt, leste a kívánságaimat. A hozzáállása csillagos ötös.

Együttlét: Egy rövid beszélgetés után, miközben megkínált többféle innivalóval, a kádban megmosott alul, törölközés után pedig a szobában, a franciaágyon kezdtünk csókolózni, majd kaptam egy igazán kellemes franciát. Hanna nagyon odaadóan csinálta, nem feledkezett meg a golyók, illetve a fenekem kényeztetéséről sem. Egy rövid ideig csináltuk kölcsönösen is, majd gumit húztunk, és szemből tettem be a nedves punciba, közben csókolóztunk. Sajnos elég fáradt voltam, ezért csak rövid ideig tartott az aktus, helyette kértem, hogy a szájával vigyen el a csúcsig. Így is lett, ügyesen bólogatott rajtam, míg végűl a szájába élveztem. Miután lenyugodtam csak akkor ment ki a fürdőszobába, majd visszafeküdt mellém, beszélgettünk, végül lezuhanyoztam, és távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Hanna személyében egy nagyon odaadó hölgyet ismertem meg, remek partner volt, tudja, hogy mit vár el a vendég. Bár mindenhol ilyen tökéletes kiszolgálásban részesülnénk.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cicijo beszámolója
2019-03-05 08:31:43
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Mar a metrobol latni a haztombot.Nagyon sima egyeztetes, konnyu odatalalni.

Lakás: Nekem minden szuper volt.Rend, tisztasag.

Külső: A kepek nem hazudnak.A testverpar amiert foleg mentem nagyon nagy oromot szerzett es sokat is foglalkoztam veluk.

Hozzáállás: Nagyon kozvetlen baratsagos cserfes holgy.

Együttlét: En vezettem szokas szerint es a Hanna mindenben kedvesen kovetett.Jo kielegito szex.

Elégedettség és Ajánlás: A het egy reszet tolti Pesten.Nagyon ajanlom.Nem lehet tole csalodva tavozni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
sebzett beszámolója
2018-07-15 23:50:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre könnyen ment utána nehézkesen müszak végére kértem az időpontot(ami utolag kiderült nem is volt müszak)

Lakás: Panel könnyű bejutás hatalmas francia ágy a fürdőben kicsit bénáztam.

Külső: Csinos helyes arcal nekem kicsit úgy tünt mintha takargatná a hasát de aztán lehet csak beképzelem magamnak szerintem ilyen a tökéletes nő

Hozzáállás: Maximális hozzáállás cserfes hang megkérdezte hogy mit szeretnék ma a feelinget választottam még biztatott hogy nyugodtan fogdossam stb stb.

Együttlét: Csók csata de a randes nyelves nem holmi puszi puszi.Képembe tolta szép kebleket ölembe húztam ahol finoman és illedelmesen közölte hogy nincs rajtam gumi de megnyugtattam hogy az még odébb van.Ismét csók mell meg ami kell utána kaptam egy igazán frankó franciát és a végül lusta módon paciban lett végem.hozzám bujt beszélgettünk még felhivtam a figyelmét hogy lassan lejár az idő de egyáltalán nem foglalkoztatta

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett vagyok mint az értékelésböl is látszik egyetlen negativum hogy kicsit sok Mt-t vállal de igy utolsóként is simán n1 szolgáltatást kaptam.Mellesleg nem elhanyagolható hogy nem rég ért véget egy hosszú kapcsolatom és egyböl tudta mire vágyom mikor és hogyan.Köszönöm szépen remélem lesz folytatás....

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Drdrdrdr beszámolója
2018-06-27 06:04:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, kétszer beszéltünk, hamar találkoztunk.

Lakás: A lakás teljesen megfelelő, a fürdőszobában picit szűk a hely, de ez nem zavaró tényező. A parkolás fizetős de mindig van arrafelé hely.

Külső: Gyönyörű. Mosolygós, pont úgy telt, ahogyan szeretem. Külön semmit nem emelnék ki.

Hozzáállás: Egy órára mentem. Pont annyira kezdeményező, hogy ne legyen tolakodó, nagyon kedves, odafigyelő.

Együttlét: Ezt nem részletezem, de annyit elárulok, a csókja isteni, pláne akkor, mikor már kellőképp sikerül egymásra hangolódni. Igazi szeretkezős együttlét.

Elégedettség és Ajánlás: 10-es skálán olyan 11 vagy inkább 12. Imádtam minden pillanatát.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Beyer beszámolója
2016-11-11 12:51:52
szép arcú, barátnő feeling, maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Azonnal felvette, gyorsan leegyeztettük.

Lakás: Átlagos panel, tiszta, rendezett. Rendben van. Parkolás ingyenes, de nem feltétlen a bejárat előtt, 5 percet számoljatok rá.

Külső: Telt alkat (erre valamelyest lehet számítani az adatai alapján), de ez teljesen rendben van. Szép arc, szép szemek (!) és nagy-nagy mellek, wow!! :)

Hozzáállás: Fogadja az embert, irányít mit hol találsz. Kezdeményező, keresi a kontaktot, simogatások, érintések... Alapvetően kedves, de megmondja (nem bántóan) a magáét, ha éppen úgy adódik. Egy órácskát, majd másfelet töltöttünk együtt.

Együttlét: Fürdés után én a törülközőt dobtam le, ő a ruhát, ágyon találkoztunk. Elámultam szép nagy mellein, kellemesen telt alkatán. Felfedeztem amit csak lehetett, imádni való teste van, fogod ahol csak tudod, melleit, fenekét, kezét, lábát, mindent. Szereti, ha melleinél elidőzöl és elég jól izgalomba is hozza. Franciázásban is benne van, fogadja, és jól is csinálja, bár ez mindenkinek egyéni, ki mit szeret. Eztán betoltam neki amim van, olyan hatással volt rám, hogy igen rövid idő alatt ki is csalta mind egy szálig, pillogtam mint kezdő b_zi a gőzfürdőben. Kis pihenő után, a következő kanyarban azért jutott nekem is, átadta magát és kedves nyögések kíséretével játszottuk el az időt. Nem produkálja magát, igaz nem is karóba húztam, teljesen átlagosat kapott, szerintem a valóságot adta vissza reakcióiban.

Elégedettség és Ajánlás: Gyorsan kiderült, hogy egy egyéniséggel van dolgom. Imádom, ha egy csajnak van stílusa, személyisége. Ez adta meg a teljességét ennek az alkalomnak. Megmondja amit gondol, nem bunkó mód, van humora. Semmi "hát igen...", meg "aha..." nincsenek üres szavak, véleménye van és azt fogadd el, majd mondd el a tiédet. Nem feltétlen érdemes odamenni, aztán szimplán jól megdugni. Jó vele dumálni, nem hagynám ki!

Egy szellemileg (értelmileg) is, testileg is jó csaj. Nem kell ide más.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
rosszlany7_archivalt2019 beszámolója
2016-09-29 10:33:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Sokadik próbálkozásra sikerült beszélni vele de mindent lebeszéltünk másnapra, kérte, hogy holnap egy-két órával előtte erősítsem meg. Így is tettem.

Lakás: Szokásos panel.

Külső: Szép, hatalmas mellei vannak és kemények, husinak husi de kemény husi :D

Hozzáállás: Vicces, kedves, oldja a hangulatot. 2órát töltöttem vele

Együttlét: Az maradjon kettőnk között

Elégedettség és Ajánlás: Soha nem írtam még ilyen véleményt, megküzdöttem a regisztrációval is. De róla kellett, és azt hiszem ezzel elárultam mindent.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
efraim beszámolója
2016-06-09 11:20:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon másfél órával előtte és érkezés előtt fél órával egyezettünk. Minden gyorsan ment.Kedves édes hangja van!

Lakás: Lakás tiszta rendezett minden meg van benne amire szükség van kicsit több is. Parkolás egyszerű és ingyenes. Tesco-nál

Külső: A képek a valóságot tükrözik, vonzó nő, szép arcú, gyönyörű keblekkel.Kissé telt,(arányosan) de én ezt szeretem!

Hozzáállás: Kissé elnyűtten érkeztem,de pillanatokon belűl elmult minden bajom amikor átölelt,és megéreztem finom kisugárzását! Nem vagyok egy mai gyerek de egyböl felállt! Én csodálkoztam a legjobban!

Együttlét: Csak kölcsönös francia volt,én kértem így.Frenetikus volt!Franciában utólérhetetlen!Ha 5 perc után vége lett volna már megérte!De nem lett!

Elégedettség és Ajánlás: Pazar ,igazi barátnö kicsit bele is szerettem, már is hiányzik! mindenképp megyek újra!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ANDRISKAAA_archivalt2019 beszámolója
2016-03-10 08:47:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette,vidám kedves tájékoztatást kaptam,egy óra múlva más nála voltam.

Lakás: Panel ház tipikus földszinti lakása.A célnak oké,úgy láttam két szoba van.amiben én jártam nagy,kellemes középen franciaágy,kicsit puha.hangulatfény,gyertya...

Külső: Én szeretem a telt lányokat,így nekem jobb volt,mint a képeken.Arca nagyon szép,és ami nekem fontos tökéletes fogak.Hatalmas cicik,minden a helyén,ott gömbölyödik,ahol kell.

Hozzáállás: Párszor voltam már ilyen helyen,de azért izgul az ember fia mégis.Úgy nyitott ajtót,mintha csak a csajomhoz mentem volna.Két perc alatt nyoma sem volt az izgalomnak.Beszédes,közvetlen csaj.

Együttlét: Egy órát voltam nála.Fürdés után kérdezte vannak-e terveim,vagy rá bízom magam...Voltak....Én kezdtem elmerültem a hatalmas valóban érzékeny mellek között,majd lejjebb vándorolva ténykedésem eredményre vezetett.Majd ő vette kezelésbe a velem egykorút. Francia nagyon oké,mindent megtesz,amit kell,nem kezez.Nekem 10 pontos,így hamar ki is facsart.Utódok a szájba,majd diszkréten szalvétába.

Kértem egy kis masszázst a második menet előtt,amit majdnem mesteri fokon űz,közben beszélgetünk.Majd megfordulok,ismét a cicik....Hamar tettrekész állapotba kerültem kis szájas rásegítéssel.vv fel,és kértem legyen felül kicsit,majd hátulról elmerültem a kerek idomokban,közben a két hatalmas mell a kezeim között....Tovább nem is kell ragozni.10-ből 10 pont!

Elégedettség és Ajánlás: Nekem Hannában testesedik meg az igazi NŐ.Kora ellenére egy szexuális energia bomba a hatalmas cicikkel.Ami engem elvarázsolt és feltöltött.Maximálisan ajánlom Magamnak!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
vadsrac28_archivalt2019 beszámolója
2016-02-11 06:42:24
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A megadott napon hívtam,elsőre felvette.Épp úton volt,de tudtunk időpontot egyeztetni.Vidám,kedves hang.

Lakás: Diszkrét,földszint.Nagy szoba,kicsit puha ágy,de oké.Fürdő ok,a kád furcsa,de szól róla...Zene gyertya minden,ami kell.

Külső: Fúúú.Engem elvarázsolt.A képeknél sokkal jobb élőben,egy kimondottan szép arcú csodás mosolyú kis "töltött galamb" Nekem bejön a kerek forma.És feszes,ami külön ritkaság.

Hozzáállás: Kezdeti zavaromat pillanatok alatt orvosolta.Közvetlen,beszédes,mintha már ezer éve ismertem volna.Kezdeményező,kérdez,figyel.Teljesen oké.

Együttlét: Franciával kezdte,majd én vettem át az irányítást.Imádtam a mellét,a babapuncit,élvezi,hangot ad neki.Majd vv fel,és papás mamás...Mindenképp ki akartam próbálni,hogy ő van felül,hogy lássam a melleit...Hamar végem is lett...Kis beszélgetés,majd kérdezte,hogy második mehet-eő Nem mindig jön össze,de olyan nyelvleckét kaptam,hogy rövid ténykedés után,már ismét kész lettem...Utódok a csodás melleken végezték.

Elégedettség és Ajánlás: Egy különlegesen szép arcú fiatal kis husi,aki nagyon is tudja mi kell a férfiaknak...Engem meggyőzött!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Dako40 beszámolója
2016-02-02 11:35:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolatfelvétel nagyon prímán ment.Felhívtam és egyeztettünk is időpontot

Lakás: A lakás kiváló, a fürdő kissé kicsi,de a célnak megfelel.Többféle tüsfürdő és szájvíz is van

Külső: A képek teljesen tükrözik a valóságot. :P Ez igazi,húsvér hölgy.

Hozzáállás: Egy órát voltam vele,nagyon kedves,segített mindenben és nagyon jó beszélgetőtárs is

Együttlét: Kiváló volt a szopási technikája :P Mindenben nagyon jól teljesített.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom :P Mindenképp meglátogatlak még Hannácska,maradt egy kiaknázatlan területed

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
vadsrac28_archivalt2019 beszámolója
2015-11-09 09:35:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem meg, egyből fölvette. Kellemes a hangja, kedvesen tájékoztatott mindenről, és egy fél óra múlva találkoztunk is, türelmesen szépen elmagyarázta hogy kell oda jutni.

Lakás: Kis otthonos lakás, ott lakásra is alkalmas lenne, de az a fürdőkád...

Külső: Ajtó nyitás után elvarázsolt, fekete fűzőféleségben volt fekete harisnyában. Gyönyörű, mindene feszes formás.

Hozzáállás: Egy teljes órát töltöttem vele, amit egyáltalán nem néz. Abszolút kezdeményező, ha azt akarod. Nagyon kedves, aranyos, segít legyőzni a gátlásokat. Teljesen olyan, mintha a barátnőmmel lettem volna együtt.

Együttlét: Isteni francia, majd szeretkezés többféle verzióban. Az ember ha megkóstolja nem akarja elengedni többet.

Elégedettség és Ajánlás: Ő igazán tudja mit kell tenni, hogy maximálisan jó szájízzel távozzon a vendég és mielőbb felkeressel ha módjában van, legalább is én tuti keresni fogom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bakeka38_archivalt2018 beszámolója
2015-09-22 13:56:42
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem reggel.11-re már nála voltam.Kedves,vidám vagány kislány

Lakás: Lakás panel,földszint,ami nekem oké,mert nem kell liftezni stb.Bejutás egyszerü.Fürdőben ülőkád,ahogy már előttem megírták.Törölköző,tusfürdőválaszték oké.Szoba nagy a célnak megfelelő.Rend,tisztaság oké.

Külső: Szerintem a képek nem adják vissza a lány báját.Kedves mosolygós arc,szép fogak,és persze hatalmas,kemény cicik.Élőben egyből elvarázsolt.Közvetlen,vagány lány.

Hozzáállás: Kezdeményező volt végig,egy órát voltam vele.Mintha már ezer éve ismernénk egymást,úgy viselkedett,ami nekem nagyon bejött.

Együttlét: Fürdés után szobába be,kértem szeretném én vetkőztetni.kihámoztam a szexi ruhából,majd először én kényeztettem,amire jól reagált.Melle kimondottan érzékeny.Ha lehet ilyet írni,annyira kemény lett,hogy üveget lehetett vágni vele.Mikor kivégeztem,ő következett.Franciája szinte profi,nem kezez,nyelét használja rendesen.Hagytam is magam.Utódok a szájában végezték,amit diszkréten kiköpött.Majd beszélgetés...Értelmes,határozott lány,minden témához hozzászólt.Második menetet kezdeményezte,kérdezte,hogy készen állok-e.Kis franciás előjáték után szemből támadtam,majd hátulról lett végem.Teljesen okés volt minden.Kis tus és távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Kimondottan jól éreztem magam Hannával.Értelmes,intelligens lány,hatalmas cicikkel,és tökéletes francia tudással.Remegő lábakkal távoztam.# Köszönöm Hannácska!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bigboy1977_archivalt2018 beszámolója
2015-08-26 22:53:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon nagyon kedves volt és tudtam is menni 2-re, ahogy szerettem volna mint mindig :)

Lakás: Hangulatos kis lakás. Egyedül voltunk amit kiemelnék mert sok helyen ez nem így van. A célnak megfelelő, visszatérő vagyok.

Külső: Ez az.... Élőbe egyszerűen csodálatos. Nem lehet vele betelni... arca szerintem egyszerre szép, őrjítő és ahogy tud nézni a csodás szemeivel... szinte folyton zavarban voltam néha még kerültem is a tekintetét :D Testalkata nekem nagyon tetszett, formás igazi nő.

Hozzáállás: Teljesen jól alkalmazkodik hozzám, szeretek vele lenni.

Együttlét: FANTASZTIKUS

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom is meg nem is, miatta ajánlom magam miatt viszont nem...már talán bele is szerettem..:D Az is lehet hogy egy napon elveszem :D:D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Szolíd_srác beszámolója
2015-08-13 09:52:29
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Mindig felvette a telefont és kb 1 óra múlva már nála is voltam.

Lakás: A lakás rendben van, a kád ugyan kicsi, de nem ingatlan ügyben kerestem fel ügyebár :)

Külső: A képek 100%-ban fedik a valóságot, sőt! Szép arcú, nagy cicik, markolható popsi, husis punci, imádom!

Hozzáállás: Először másfél órát, másodszor csak gyors fél órát voltam nála, kedves volt, lehet vele beszélgetni, abszolút barátnő feelinget kaptam.

Együttlét: Normál dolgokat műveltünk, mint a nicknevem is mutatja semmi fejjel lefelé cipősarokról tejszínhabnyalás maszkban vagy ilyesmi. Nekem tetszett hogy nem színészkedik sokat, és a másfél órás etapban sikerült őt is csúcsra juttatni. A félórásban csak magamra gondoltam, pedig ő szereti a nyalakodást, de majd legközelebb.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében nem viccből voltam nála már kétszer is és még tuti hogy leszek is!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
emil30_archivalt2018 beszámolója
2015-07-21 14:31:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hamar felvette a telefont,kedves volt, 1 óra múlva már ott is voltam nála.

Lakás: Lakás célnak megfelel,kényelmes,fürdő tiszta. Könnyű parkolás.

Külső: Mosolygós kedves,szép arcú. Mindene kerek,formás. Belebolondultam a nagy melleibe,az a dekoltázs.....hmmm!

Hozzáállás: 1 órát voltam vele,ismét felejthetetlen volt ! Nagyon jól érzem ott magam,olyan,mintha a régi szeretőmhöz mennék. A másodikat a hátmasszázs után ő kezdeményezte.

Együttlét: A legjobb a két melle között lenni, és közben a végét a szájával izgatja. De hátulról a kemény popsiját szorítani és paskolni,na attól meg ő vadult be!

Elégedettség és Ajánlás: Ismét a mennybe repített.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bigboy1977_archivalt2018 beszámolója
2015-06-24 09:28:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefont kedvesen elsőre felvette,fél óra múlva már nála.

Lakás: Földszint,ezért nekem bejött,diszkrét gyors bejutás,felújított panel,nagy baszoba.Tiszta

Külső: Nekem élőben sokkal jobban tetszett,van egy kisugárzása,hmmm nagyon szexi,erotikus,és az óriási természetes cicik...

Hozzáállás: Nem részletezném,csupán annyit,hogy eddigi szolgáltatókat magasan túlszárnyalta nálam.Franciája mindent vitt.Csak fél órám volt,de azt kihasználtam rendesen. Minden az alapban volt,amit csináltunk.NF,KF,csók,szex több pózban,végén a cicikre végeztem.Szóval minden ok!

Együttlét: Teljesen elvarázsolt Hanna,fél órában akkora hancurt csaptunk,hogy még most is a hatása alatt vagyok.A hatalmas cickók az a francia...Köszönöm!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
barka333_archivalt2018 beszámolója
2015-06-01 12:53:55
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette,kedvesen elmondott mindent.Megfogott a vidámsága már a telefonban.Délben nála is voltam.

Lakás: Panel,földszint,minden oké.Tiszta rendes lakás.Baszoba nagy hangulatos.Fürdőben a kádra kéretik vigyázni,de ezt már többen írták,és Hanna is szól...

Külső: Nekem sokkal jobb élőben,mint képeken.Szép arc,kedves mosoly,hatalmas,feszes cicik...Formás kerek idomok.

Hozzáállás: Sajnos csak félórára tudtam menni ebédidő miatt,de kezdeményező volt,mindent belesűrített amit az adatlapon olvastam....

Együttlét: Fürdés után ágyon várt.Először én vettem birtokba csodás testét,cicikkel elvoltam,nem kényes,sőt!Puncija édes,babapunci,jól nedvesedik,és hálás.Hogy elélvezett-e nem tudtam megállapítani,de úgy tűnt igen.Majd ő vette kezelésbe a velem egykorút.Kértem a ciciszexet,amit ekkora mellekkel nagyon jól megoldott.Franciája....fúúú hát no1.Már majdnem itt végem lett.Zacsinyali,golyónyali,volt minden....Kértem a gumit és hátulról kezdtem neki,majd egy pózcsere és papás-mamásban folytattuk.A végén gumi le,és az utódok a ciciken végezték.Kis csevej,majd siettem vissza a melóba.

Elégedettség és Ajánlás: Mindig ilyen ebédszünetre lenne szükségem.Maximálisan megkaptam mindent Hannától.Egy igazi kis belevaló bestia.A mellekkel azóta sem tudok betelni,és a francia tudásával sem.Én megyek még az tuti!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
zoltan37_archivalt2018 beszámolója
2015-05-20 08:30:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Már jártam nála,így sms-ben is működött a bejelentkezés.

Lakás: Célnak megfelel,hangulatos.panel ház fsz.

Külső: Én még mindig imádom.Azok a mellek....

Hozzáállás: Most csak fél órára ugrottam be hozzá.Hozzáállása változatlan.

Együttlét: Fürcsi után szexi ruciban várt,kértem combfixet.Franciával kezdett,körbejárta nyelvével a velem egykorut.Golyókat sem hagyta ki.majd viszonoztam,amit hálás nyögdéselésekkel nyugtázott.Majd gumi fel és lovaglóban kezdünk.egy élmény ahogy a hatalmas cickók mozognak,pózcsere,majd kutyuskában lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Én lassan bérlet váltok hozzá.Hanna egy igazi kis energiabomba,hatalmas cicikkel és kiváló franciatudással.A kedves mosolygós arc igazi kis vadmaskát takar.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_spárta300_1 beszámolója
2015-04-21 08:30:38
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolatfelvétel ok. Segitett ha kellett ms-ben is.

Lakás: Lakás könnyen megközelithető. Metrómegálló közelben, parkolás ok.

Külső: Nagyon kedves arcú, cicis barátnő érzés. Kedvencem feneke és a csodálatos cicik!

Hozzáállás: Kedves, egy órát voltam nála.

Együttlét: Miben ügyeső A csókban tuti! Ügyesen lovagol, meg minden..........

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon pozitiv élményben volt részem. Csak az a baj az első akció után eldumáltam vele az időt. De nem baj igy is megérte!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bigboy1977_archivalt2018 beszámolója
2015-04-03 07:45:08
szép arcú, isteni francia, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Első hívásra felvette a telefont és éppen suliba volt...egyre ott is voltam nála.

Lakás: A lakás a célnak megfelelő, hangulatos zene.A fürdőkádról vagy miről lehetne beszélni..

Külső: Bombázó, hatalmas nagy mellek és ehhez párosul még a szép arca.

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező volt. Én külön megkértem rá, hogy utcai ruhában fogadjon mert nagyon felizgat, hogy egyesével kell levenni a ruhákat róla. Kedvesen bele is ment.

Együttlét: Lefeküdtem az ágyba Ö azonnal rám vetette magát és elkezdett franciázni, isteni volt nagyon érti a dolgát tudta, hogy kell csinálni utána én is kényeztettem Őt látszott rajta, hogy élvezte utána a hátamra fektetett finoman magába rakta a farkam és elkezdett mozogni rajtam közben fogtam a melleit amik megjegyzem igaziak és nagyon jók ezután én kerültem felülre mi közbe dugtam odahúzta a fejem többször is és megcsókolt ezután hátulról kezdtem el adni neki gyönyörű szív alakú segge van nagyon jól meg lehet kapaszkodni benne, nagyon élveztem vele mindent...3szor is sikerült CSODÁT tennie velem.

Elégedettség és Ajánlás: vigyázzatok rá egy igazi kincs

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
BerkesL_archivalt2018 beszámolója
2014-12-08 22:18:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Telefont elsőre felvette,kedves,aranyos hang,részletes,korrekt tájékoztatás.Pár óra múlva tudott fogadni.

Lakás: Tipikus panel ház,földszint,így bejutás egyszerű.Lakás célnak megfelelően berendezve,szobában közepes ágy,fotelek,amire a ruhát teheti az ember.Fürdőben a kád életveszélyes! De erre figyelmeztet.:-) Ülőkádnak hívják.A magam 44-es lábával nem nagyon fértem el benne...De ezen kívül minden rendben,többféle tusfürdő,szájvíz,eldobható poharakkal (ez szimpatikus).

Külső: A képeken sajnos nem látszik az arc,de bájos,kedves,barátságos arcú lány.Alakja nekem teljesen bejön,kedvencem a kerek cicik.Élőben jobb,mint a képeken.

Hozzáállás: Nem sokszor jártam lányoknál,de eddig a legjobb tapasztalat.Maximálisan kedves,és kezdeményező volt.Amolyan "cserfes" energikus kiscsaj :-)

Együttlét: Fürdés után az ágyon várt.Kellemes cici szexel kezdtük,végigmászott a hatalmas cicikkel rajtam..majd franciás kényeztetés,amit jól csinál,kezezés nélkül lassú kezdés,majd begyorsít,így meg is kértem,hogy cseréljünk.Támadásba lendültem,halk sóhajokkal jelzi,hogy jól csinálom,majd vv fel és először papás mamás,majd kértem,hogy üljön rám,hogy közben a melleit gyúrhassam,így lett végem.Beszélgetés..Határozottan értelmes lány.Második menetet megkérdezi.amire nem mondtam nemet,bár elég fáradt voltam,de sikerült kicsalogatnia az utódokat másodszor is,ez is igazolja francia tudását.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan meg vagyok elégedve,mindent megkaptam amiért mentem.Legszívesebben nem ajánlanám senkinek,megtartanám magamnak:) Kéretik vigyázni rá.Legközelebb a popót is kipróbálom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Dr. NO beszámolója
2014-11-12 19:55:05
isteni francia, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Számomra jól ismert terep a Zuglói hypermarket tőszomszédságában. Kocsi a parkolóba jól elhelyezhető,a házak között nem volt hely de sebaj 1 perc sétával lett hosszabb a dolog.

Bkávézóknak több irányból több lehetőség kb ott szállnak le ahol a kocsit hagytam, szóval logisztika megfelelő.

Lakás: Nagy panelháznak csaknem a kapujába szóval könnyű-gyors ki- és bejutás.

A lakás kellemsen rendbe szedett kecó teljesen rendben van, a célnak megfelel.

A fürdő kicsit kalandósabb: valami dézsának is kicsi ülő kád kész baleset veszély, de szólt előre így megúsztam.

A tetthelyen fotel francia ágy és egy kanapé is van, szóval kellemesen lehet cifrázni.

Külső: A képeknek és a várakozásaimnak teljesen megfelelt.

Kellemesen telt lány, hatalmas (nem fér a kezembe) cicikkel. Jó alakú, formás, pont erre vágytam.

Minden hamisítatlanul eredeti rajta.

Hozzáállás: Órára mentem, teljes mértékben kihasználtuk az időt. Kedves értelmes, jól irányítható voltm nekem megfelelt a hozzá állása.

Együttlét: Engem teljesen megigézett a kékruhája a fotókon, előre kértem is ebben várjon, végülis ez a fürdésem alatt került elő. Bár nem fért teljesen bele, de ebből indultunk neki.

Állva csókoloztunk és ölelkeztünk. Simogattam, és elkezdtem kihámozni a hacukájából.

Majd az ágyra döltünk és ott folytatódott, immár ruha nélkül. Végig csókoltam fülltől fülig szájon át majd a kebleinél időzve lecsúsztam a lábai közé ahol hosszam nyaltam-faltam, finoman ujjaztam és úgy tünt el is élvezett de elég visszafogottnak tűnt. Azért inkább hittem neki. :-)

Ezután elkezdett formába hozni engem kellemes franciával de nem akartam hagyni nagyon kibontakozni, inkább gumit kértem és egy szolid papás mamás következett.

Nem bírtam az izgatottságom miatt sokáig de jó volt.

Szünetben beszélgettünk egy nagyot. Értelmes csajszi de nagyon nem egy világban mozgunk, talán a korkülönbség lehet az oka.

Majd másodikra, franciás előkészítéssel hozott harcra kész formába.

AFranciája eléggé bólogatosnak indult, de aztéán cifrázta, amit én jobban kedvelek és elég jól lehetett a kedvem szerint való írányba terelni. Mikor készen álltam hátulról mentem neki. Eléggé szórított az idő amit azért finoman de jelzett. Ígyekeztem tartani az időkeretet és sikerrel jártam a kutyus elég gyorsan kivégzet. :-)

Elégedettség és Ajánlás: Külsőre kellemes és várakozásoknak megfelelő lány. Igazándiból minden megvolt amit akartam, és amit kellet korrigáltunk menetközben.

Mégis kicsit úgy éreztem, nem teljesen működik közöttünk a kémia, de ez lehet a korkülönbség miatt is.

Összeségében ajánlom azoknak akik a formás fiatal lányokat kedvelik.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
emil30_archivalt2018 beszámolója
2014-11-06 21:58:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Már a telefonban is őrülten sexy és erotikus volt. 1 óra múlva tudtam is menni hozzá.

Lakás: Könnyű parkolás,lakás célnak megfelelő. Kényelmes ágyikó,fürdő kicsi,tiszta,célnak megfelel.

Külső: Pont olyan,mint a képeken,csinos,kemény a feneke,melle.Mosolygós,kedves...a szája felejthetetlen.....

Hozzáállás: 1 órát voltam vele.Egyből láttam,hogy fél óra kevés lenne.

Együttlét: Az első gyorsan ment,nagyon izgató volt a szája. A második egy erotikus masszír után ,egy gyönyörű 69,aztán több pozicíóban a magamévá tettem. Tetszett Neki is...

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam,hamarosan megyek hozzá újra.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
zoltan37_archivalt2018 beszámolója
2014-11-04 11:46:05
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Masodik hivasra sikerult. Delre mar nala voltam.

Lakás: A szemkozti hipermarket parkolojaban parkoltam, gyalog ket perc. Felujitott panel. Gyertya, zene, franciaagy.. Minden ami kell. Furdoszobaban szamomra kicsit fura ulokad, de erre figyelmeztet.

Külső: Kulsoleg jobb, mint a kepeken. Kedves, kozvetlen. Puszival koszont. Szep arc. Kedvenc testresze a cicik es a popo.

Hozzáállás: Hozzaallasa maximalis. Figyeli a reakciokat. Egy orat voltam vele, kezdeményezo, ertelmes lany.

Együttlét: Furdes utan egy szal bugyiban vart. Franciatudasa tokeletes. Szemkontaktot tart. Majd papas mamas pozban vegem is lett, sajnos.. Utana kellemes csacsogas. Lehet vele beszelgetni es van velemenye. Ez nekem bejott. :) Masodik menetetet masszazzsal kezdemenyezi, majd kolcsonos kenyeztetesre tertunk at, amit apro kis sohajokkal halalt meg. Majd ratertem a popora (bevallom oszinten ezert mentem). Nem kenyeskedik. Nagyon jo volt. Hamar ki is vegzett. Nem oranezos, kicsit tul is csusztunk az idon.

Elégedettség és Ajánlás: Maximalisan elegedett vagyok. Ajanlom mindenkinek. En mindenkeppen visszamegyek. Koszonom Hanna. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_gutenhun beszámolója
2014-10-29 15:54:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: telefon ha ra fel vet 10 perec és ott oltam

Lakás: cénak meg felő

Külső: isTEn in

Hozzáállás: kedves rendes

Együttlét: menyei volt

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.