SzexpartnerJázmin+36 30 / 280-4613Budapest XIV. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Jázmin vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XIV. kerület.
Várom hívásod a +36 30 / 280-4613 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
62 kg
Mellbőségem
-
Magasságom
171 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
00 órától 24 óráig
kedd:
00 órától 24 óráig
szerda:
00 órától 24 óráig
csütörtök:
00 órától 24 óráig
péntek:
00 órától 24 óráig
szombat:
00 órától 24 óráig
vasárnap:
00 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
29
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
4054x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
igen
több pasit
igen
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Szőke
Szem
Zöld
Alkatom
Normál
Tetoválás
van
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Sziasztok! Ha nem érsz el akkor írj viberen! :) CSAK ESCORT BARÁTNŐMMEL! Csak igényes,inteligens uri emberek hívását veszem komolyan! Üdvözöllek az oldalamon! A bemutatkozásomat MINDENKÉPPEN ajánlanám figyelmedben, a fölösleges körök és a félrértések elkerülése végett!! Ha meg szeretnél ismerni, akkor meg fogsz, mert ez úgyis Tőled függ! Egy kedves, közvetlen, intelligens, igényes és korrekt Nőnek tartom magam, aki kellemes társalgásra egy pohár ital mellett is alkalmas. Nagyon szeretek kommunikálni, minden témára nyitott vagyok, imádok értelmes emberekkel, értelmes dolgokról, mindenféléről el beszélgetni! Minden szituációban megállom a helyem, ha igényes időtöltésről van szó! Ha csak egy kiséretet szeretnél valahová, vagy éppen egy kellemes tarsalgásról lenne szó, akár nálad, akar egy vacsora keretei között, vagy ha éppen egy barátnő feelinges, szeretkezős együttlétre vágynál, de ha pont egy igazi vad, minden porcikádat kielégítő élményt szeretnél, mindenre van lehetőséged! Egy biztos... 100% fotó garancia, tehát az fog hozzád menni akit hívtál! Nálam három alapvető dolog van és ezek a legfontosabbak, kölcsönös tisztelet, HIGIÉNIA és diszkréció! Én ugyanezt adom Neked! Ezeket maximálisan elvárom Tőled! Ami nagyon fontos: Semmilyen alárendelt szerepet nem vállalok, nincs kényszer francia, torok *aszás, s.o.s francia, főleg nem kocsiban és társai... Köszönöm szépen, hogy el olvastad a bemutatkozásomat, ha ezek alapján szimpatikus voltam akkor várom hívásod, írásos, ha úgy érzed nem egy az elképzelésünk, akkor légyszi ne raboljuk fölöslegesen egymás idejét... Ha nem veszem fel valószínű foglalt vagyok, próbálj újra hívni!;) ismeretlen hívószámmal meg légyszíves ne!!!
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
ha megkérsz
Együttfürdés
igen
Tánc (sztriptíz)
igen
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Közös pornófilm nézés
igen
Szüzesség elvétel
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Erotikus
igen
Elfogadott (1 db)
Kapott (1 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
bestboyy beszámolója
2020-02-21 02:28:31
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Üzenetben és telefonon vettük fel a kapcsolatot, nagyon készséges volt és kedves már ekkor. A hangja és az alakja már elég volt, hogy átcsábítsam magamhoz.

Lakás: Nálam voltunk, szóval a környezet tökéletes volt 😁

Külső: Nincs fent arcos képe, ezért kicsit féltem, hogy milyen lesz, de amint megláttam, minden kétségem elszállt! Egyszerűen lenyűgözött! Az alakja már a képeken is tetszett, de azt kell mondanom, élőben még inkább! Tökéletes 😉

Hozzáállás: Könnyen egy hullámhosszra lehet vele kerülni, egy kis beszélgetés után el is kezdett kényeztetni, hihetetlenül felizgatott, ahogy érintett, ahogy bánt velem 😉😁 Nagyon ért a férfi testhez!

Együttlét: A franciája elképesztően finom volt, nem sok kellett, hogy azonnal vége is legyen 😁 De egyszerűen nem maradhatott abba ez az élmény 😉 Több pózban is csináltuk, nem árulta el, melyik a kedvence, azt kérte, jöjjek rá, ha tudok 😉 Kettőnk titka marad 😉

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom a hölgyet, de legszívesebben megtartanám magamnak! 😁😉 Biztosan fogunk még találkozni!

Puszillak

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.