SzexpartnerReni+36 30 / 334-0936Budapest XIV. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Reni vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XIV. kerület.
Várom hívásod a +36 30 / 334-0936 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
50 kg
Mellbőségem
-
Magasságom
163 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
09 órától 18 óráig
kedd:
09 órától 18 óráig
szerda:
09 órától 18 óráig
csütörtök:
12 órától 18 óráig
péntek:
09 órától 15 óráig
szombat:
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
18
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
368915x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Barna
Szem
Zöld
Alkatom
Vékony
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Szia, Vidám, kedves, barátnő feelinges lány vagyok, aki imádja a szexet, és az idősebb férfiakat. A képeim valósak, retusálatlan fotók. Eredeti cici, vékony derék, szép arc. Barátnő-, és átjáróházmentes diszkrét környezetben várlak. Nincs bevett koreográfia,élvezem ha örömöt tudok okozni. Könnyű parkolás. Ápolt, igényes, kedves úriembereket fogadok. Diszkréció alap. Ha nem veszem fel a telefont, próbáld meg kicsit később, vagy ha gondolod, hagyj üzenetet (viber, WhatsApp) és jelentkezni fogok. Ideális esetben délelőtt várom hívásod, ha aznap szeretnél jönni, illetve előre is tudunk időpontot egyeztetni.
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
nem
Csók (szimpátia alapján)
nem
Együttfürdés
igen
S/M
igen
Bizar
nem
Tánc (sztriptíz)
nem
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
ha megkérsz
Közös maszturbáció
nem
Harisnyában fogad
ha megkérsz
Láberotika
ha megkérsz
Prosztata masszázs
nem
Közös pornófilm nézés
ha megkérsz
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
nem
Leszbi show
nem
Mélytorok
nem
Kényszerfrancia
nem
Gonzó
nem
Enyhe domina
igen
Fétis
nem
Kikötözés - bondage
nem
Fenekelés
nem
Taposás
nem
Pisiszex
nem
Kakiszex
nem
Szerepjátékok
nem
Anti stressz masszázs
nem
Csúszka masszázs
nem
Sport masszázs
nem
Thai masszázs
nem
Erotikus masszázs
nem
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
nem
Klasszikus
nem
Sport
nem
Thai
nem
Erotikus
nem
Elfogadott (16 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (2 db)
Értékelem
milky01 beszámolója
2024-02-26 11:26:55
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Rendszerint két üzenetváltásból leegyeztetjük az időpontot. Sosem volt ezzel semmiféle probléma, így ma sem. Pontban a megbeszélt időben már Reni lakásán voltam, sőt ha jól emlékszem talán pár perccel előbb is.

Lakás: Napról napra otthonosabb, Reni mindig beújít valamit amivel ezt elősegíti. Kellemes és nyugis környezet, just relax érzet. Sarokkanapé, amin immár kispárna is van, reggel nappali fényáradat, délben szintén, este pedig hangulatvilágítás. A fürdő felszereltsége optimális, törölköző tiszta, zuhanyfüggöny és puha kilépő is van, vagyis ez a kis lakás minden téren- és napszakban megfelel az elvárásaimnak amikor nála járok. Egy kutyus lakója még a kecónak, de türelmes és jól nevelt, ő csendben sziesztázik amíg mi akciózunk.

Külső: A korábbi értékeléseimben leírtakhoz nem sokat tudok hozzátenni, ráadásul a képei is árulkodóak. Tehát mindenkit megnyugtathatok hogy természetesen nem egy százhúsz kilós mekin és pörköltnokedlin szocializálódott hölgy fogja őket fogadni, hanem egy sportos, rendszeres edzéssel karbantartott formákkal rendelkező fiatal, mosolygós és pörgős csajszi. Amikor a fotókon is elég jól látható szexin kerekedő cicikkel, markolásra tökéletesen alkalmas kemény popsival, izmoskockahassal, mindig szépre festett körmökkel, szép arccal és szép szemekkel, jellegzetes kis kontyba fogott hosszú barna hajjal (ami nem mellesleg kiengedve is tetszetős), valamint feszes és tetkómentes bőrrel szembesülök élőben 3D-ben, akkor tudatosul bennem hogy ismét Reninél vagyok éppen... :) Ja és halkan teszem hozzá hogy mindene naturális és művi beavatkozás mentes.

Hozzáállás: Barátnő feeling. Reni hozzáállását és a vele töltött időt ezzel a két szóval akár le is tudhatnám. Törekszik rá hogy jól érezzem magam, ám nem görcsösen, hanem a természetéből fakad ez a tulajdonsága. Nem egy megjátszós típusú lány hálistennek, velem legalábbis, de biztos vagyok benne hogy mással sem. Szex közben jelezni szoktuk egymásnak ha valami esetleg nem jó és finomítsunk rajta, ergo alkalmazkodunk egymás igényeihez. Ezáltal leggyakrabban mindkettőnk számára élvezetes együttlétet nyomunk le, ez a tapasztalatom. Felajánl dolgokat, nyitott a szexben, meg úgy az élet más területein is, de ha valakiben az a kérdés merülne fel hogy vajon aranyos és kedves lány-e Reni, a válaszom az hogy nagyon is!

Együttlét: Simogatásokkal és dumcsival kezdjük a pettinget miután lezuhanyoztam. Hamar konstatáltam hogy a teste ugyanolyan szexi mint volt, farkam is állva jelezte a tetszését de vágytam még a franciájára az aktus előtt. Eleinte ülve aztán felfekszem az ágyra, megsimogatja- és ha jól emlékszem finoman végigkarmolja a belsőcombom, majd belekezd. Reni nem szereti elkapkodni a dolgokat, a nagyon-nagyon lágy szopástechnika neki a védjegye. Olykor a nyálát is ráengedi és mivel jól tudja hogy szeretem ha váltogatja a cumizást a kézimunkával, így hamarosan kezébe veszi a kupakost és így folytatja. Húz, mosolyog, tetszik neki ha alaposan megkínoz majd ismét orálisan vesz kezelésbe. Igen kellemes kombináció ahogy csinálja. Rövidesen már nagyon kellett a gumi, kapom-felhelyezem aztán rácsüccsen és óvatos fel-le mozgások után jön is a lovaglás nyögésekkel, amit közösen irányítunk hogy minél élvezhetőbb legyen, így a hanghatások is erősödnek. Kutyus póz a kövi, de néhány lökés és pár másodperces kitérő után szükségét éreztem némi stimulációnak, le is veszem az óvszert hogy ne legyen útban. Mellém bújva játszik a fitymával, tinis bájjal, ámde rendkívül gyengéden és kifinomult technikával nyúl a nemi szervemhez miközben a melleire is kényelmesen rá tudok fogni. "Imádom ezt csinálni" szólt oda halkan és leheletfinoman hátrahúzza rajta, nekem meg igencsak nehezemre esett megszakítanom ezt az erotikus szitut, ám hogy ne engedjem ki idejekorán a cuccost, kénytelen voltam. Ezért amikor már majd szétpukkant a makkom az izgatástól, ismét gumit húzunk hogy tovább szexeljünk. Óvatosan rakom be hátulról a szűk punciba és még óvatosabban kezdem dugni, később némiképp sikerül begyorsítani is csattogás nélkül. Szóval az eszetlen töcskölés helyett egy jóval szelídebb, barátnősebb formája bontakozott ki a doggy-nak, a puha és feszes puncija gondoskodott róla hogy kellemes farokmasszázsban részesüljek.



Misszi előtt a popsiját párnákkal alátámasztjuk, Reni szemből még szívesebben fogadja a közeledésem. Ezt már gyorsabb és intenzívebb lökésekkel csináljuk, mindketten nyögdécselve és a kezét gyakran az enyémre téve immár a csattogtatásig is eljutottunk, majd ez egyik ilyen tempós sorozatnál hirtelen kihúztam a punciból mert óhatatlanul lövés közelbe kerültem. Az ejakulációnál általában dilemmában vagyok hogy hova is élvezzek, mert nála mindenhogyan és minden testrészére egy élmény (nyilván csakis amelyikre engedi, még mielőtt félreértenétek). Ma pl a combjait is felkínálta leélvezésre. A kézi levezetésre is annyira ráérzett az utóbbi időben, hogy nem egyszer előfordult már hogy másfél-két méterre sikerült eldurrantanom a patront a kezei segítségével az ágyon fekve a padlóra. Elég erősen hajlottam ismét efelé az emlékeimből kiindulva, de ma mégis a cicijeit választottam. Az ágy szélének támaszkodok a térdemmel, ő elém fekve felkönyökölt és a farkamhoz tartja a kebleit, majd egy kis húzogatás után konkrétan mindkét combom begörcsölt olyat élveztem a melleire. Azért ez nem volt piskóta így a reggeli órákban. Mindig mesés látvány a teljesen összespriccelt cicijei, de most különösen tetszett ahogy folyt a sperma szanaszét a felsőtestén mint valami pornójelenetben, megörökítést ítéltünk neki. Nem is tudom hogy az itteni pályafutásom alatt volt-e olyan lány akinek ennyiszer élveztem volna a melleire mint az övére, ezen már csak utólag agyaltam. Lényeg a lényeg, ajánlatos ezt kipróbálni vele. Végül chill és bújci, halk dumálgatással, ez jól szokott esni mindkettőnknek a szex után. Az utolsó kb negyed órát így töltöttük, már nem fogtunk bele a második kanyarba. Fürdés után búcsú és go.

Elégedettség és Ajánlás: Az hogy kis híján egy éve a rendszeresen visszatérő vendége vagyok egyáltalán nem a véletlen műve és erre a mai talink is ráerősített. Max ajánlás és köszönöm az újabb randevút Reni! :)



Attis

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
milan0007 beszámolója
2024-02-18 00:26:53
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment a telefonos egyeztetés. Másnapra le is beszéltük az időpontot.

Lakás: Átlagos, de rendben van, aminek kell a fürdőben is ott van. Egy nagyon cuki és barátságos kutyussal él együtt, aki a találkozó idején egy kennelben pihen, abszolút nem zavaró

Külső: Azt kell mondjam nagyon rendben van. Tökéletes mellek, és kívánatos zárt húsos punci, szép arc és úgy az egész lány bomba.

Hozzáállás: Kedves, közvetlen, csicsergős. 1 órára mentem, ami ki van írva vállalja.

Együttlét: Fürdőből visszatérve a kanapén várt egy szál köntösben és egyből elkezdtem kezdeményezni, majd megkérdeztem, hogy kezdhetném-e én a kényeztetést, amit örömmel fogadott. Bár az újjazás szerepel a lehetőségek között, mondta, hogy nem a kedvence, így azt hanyagoltam és csak francia volt, amit élevezett a hangokból ítélve, majd jelezte, hogy Ő is megkóstolna. Franciája abszolút barátnős, nulla kézhasználattal (bár én azon kevesek egyike vagyok, aki szereti, ha van egy kis csavargatás is közben, de majd legközelebb jelzem neki, most csak élveztem, ahogy egy ilyen gyönyörű lány eltünteti amit el kellett). Hosszas francia után védőfelszerelést kértem és óvatosan beleült, mondta, hogy azért vasatgabb és nagyobb is vagyok az átlagnál így eleinte óvatosan lovagolt amíg el nem nyelt tövig, iszonyatosan szűk puncija van és gyönyörű látvány volt, ahogy lovagolt, aztán jött egy kis misszi és a gumi számomra kedvezőtlen hatása, így visszatértünk a franciára és így is lett végem. Beszélgettünk még egy kicsit utána, kérdezte a második kört, de eléggé egy körös vagyok így inkább mentem zuhanyozni és kis beszélgetés és kuytázás után a távozás mezejére léptem.

Elégedettség és Ajánlás: abszolút ajánlott kategória!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Atti007 beszámolója
2023-12-06 09:21:25
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Viberen, mint eddig is.

Lakás: A szoba egyre szebb, kellemes a hangulat. Fürdő is rendben van. Parkolni könnyű,de már fizetős lett.

Külső: Reni mindig lenyűgöz. Mindig mosollyal fogad és kedvesen. Külsőleg gyönyörű minden porcikája. Nehéz lenne választani kedvenc testrészt, annyira kedvelem minden porcikáját.

Hozzáállás: A hozzáállása 10/10

Együttlét: Itt kifejthetném, hogy miket próbáltunk már, de csak annyit mondanék, hogy bármilyen pózban szívesen lennék vele újra. És újra.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek, de főleg olyanoknak, akik vigyáznak rá és megbecsülik.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bendike1 beszámolója
2023-11-19 20:48:39
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hivtam, eselytelen. Viberen viszont azonnal valaszolt es minden kerdesemre korultekinto valaszt adott. Az idopontegyeztetes konnyen ment, rugalmas volt.

Lakás: Pont a haz elott 10 meteren belul tudtam parkolni, egyszeru odatalalni. Lakas egyszeru, de tokeletesen megfelel a celnak. Furdo tiszta, rendben volt minden. Tett helye egy kanape, de valami oknal fogva en azt amugy is jobban preferalom az agynal.

Külső: Nagyon fiatal, kedves, mosolygos arca van. Tekintete ertelmes es kommunikativ. Teste a kepeknek megfelelo, vekony, formas popsi, darazs derek es valami pofatlanul feszes es formas cicik, amikkel ugy eleted vegeig eljatszanal :)

Hozzáállás: Sajnos csak fel orara volt idom, ajtoban megkerdezte megfelel-e a kulseje szamomra, innentol fogva megvett engem. Tusolas utan par percig meg beszelgettunk errol arrol, majd szepen elkezdte lefejteni a derekamrol a torolkozot...

Együttlét: Fel oraba sajnos sok minden nem fert bele, de! Bar adatlapjan melytorkot nem vallal, azert szepen majdnem el-el tuntette szajaval a testreszt. Igazi baratnos, erzeki franciaja van, nem siet, nem rangat, szepen lassan eltuntet. Kicsivel kesobb szembol ramult, emlekeimbe egett, ahogy szepen lassan ramereszkedett es felnyogott. Egy ideig fel es le mozgott rajtam, nagy sohajokkal, de en akartam iranyitani, ezert hatara fektettem es kicsit missziben folytattuk. Majd felig oldalara es hasra fekudt, egyik labat felhuzta es hatulrol jottem en, mikozben a melleivel probaltam a kezeimet lefoglalni. Ennel tovabb nem is birtam, itt jott a vege. Hagyott magaban lenyugodni, szepen lassan huztam ki belole. Fantasztikus volt!

Elégedettség és Ajánlás: Ezek utan nyilvan elegedett voltam mindennel es mindenkinek ajanlom, aki ertekeli benne a kedvesseget es gyonyoru fiatalsagat, mert o ezt bizony meghalalja!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
csonglee beszámolója
2023-10-11 09:16:19
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viberen értem el. Már régen szerettem volna vele találkozni, de most össze is jött. :D

Néhány üzenetváltás után másnapra sikerült időpontot egyeztetnünk.

Lakás: Kicsi kényelmes lakás, ahol egyedül fogad.

Külső: Nagyon szép fiatal lány. Szép arc, vékony, de izmos testalkat (aktívan sportol). Gyönyörű cicik (nem emlékszem, hogy ilyen szépet élőben láttam-e már :)), és formás popsi.

Hozzáállás: Nagyon kedves és kommunikatív. Megkérdezte, hogy megfelel-eő Nagyon kevés lánynál voltam, de senki sem kérdezte ezt még meg! (Van egy kutyusa, nagyon aranyos.) Ismerkedős fél órára mentem.

Egy fehér köntös volt rajta, mint később kiderült nem volt alatta már semmi.

Együttlét: Fürdés után leheveredtünk a sarokkanapéra. Ahogy mondtam, nem sok lánynál voltam, így nagyon izgultam és hideg volt a kezem, amit kedvesen megjegyzett, de szerencsére sikerült felmelegítenie :D

Simogatással kezdtem, nagyon bársonyos a bőre. Aztán ős is nagyon lágyan simogatott, jól esett, aminek nem maradt el a hatása. Kis idő elteltével elém térdelt és nagyon finoman kényeztetni kezdett ("barátnősen"), majd megkérdeztem, hogy én is viszonozhatom-e neki, amibe belement. Végül a védőfelszerelés is felkerült és misszionárius pózban folytattuk. Nagyon finom volt (tényleg nagyon szűk). Szerettem volna a popsit is megcsodálni, így hátulról fejeztük be.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam, így szeretnék még visszamenni hozzá! (Köszi mindent Reni!)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
milky01 beszámolója
2023-09-06 17:13:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Sokadik randink már, egy ideje már nem is számolom hányadik, szokás szerint Whatsappon történt. Minden okés volt, megjegyezném hogy aranyos volt amikor útközben felhívott hogy kijön elém a villamoshoz a kutyussal, de akkor már majdnem a ház előtt voltam épp mert előbb érkeztem. Mindenesetre ez a gesztus is jelzi, hogy egy nagyon kedves lányról van szó. Gondoltam ezt még megemlítem.

Lakás: A kecó némi átrendezésen ment keresztül mióta nem voltam. Ezáltal több a hely a nappaliban, bekerült egy fekete kis asztal is középre és a kanapé bár ugyanaz mint volt szintén máshová került. Lakberendezkedik a lányka! :) Fürdő felszereltsége a korábbiakhoz hasonlóan jó, a törcsi tiszta, egyszóval komfortos a helyszín. Sőt, ha minden igaz egyre csak komfortosabb lesz, tehát jár az öt csillag.

Külső: Már kétszer is "megénekeltem" a szépségét és ez bizony nem változott. Kedvenc típusú cicik, kedvenc típusú formás popsika, kedvenc típusú arc- és feje tetején copfba fogott világosbarna illatos haj. Na de ezen külső tulajdonságai mellett amivel minden egyes liezonunkon levesz a lábamról, az az ultra filigrán-szexi-sporty tinis testalkata. Ez ma is így történt. Bőre egyenletesen lebarnult és ápolt, sima, feszes simogatnivaló, de hogy még tovább bővítsem a kedvenceim listáját, a puncija is mindenképp említésre méltó. Lágyan és puhán illeszkedik rá és kényezteti el a koronaékszert, miközben nedves, szűk és szoros, ráadásul Reni minden egyes alkalommal frissen leborotválja. Utcai ruciban is nagyon csinos jelenség és természetesen ad magára.

Hozzáállás: Intelligens, ami az egyik fő ismertetőjegye. A másik meg az ami ebből következik, hogy jól kommunikál, mosolyog, egyre tapasztaltabb és ahogy a bemutatkozásában is említi; imád szexelni. Ezt csak megerősíteni tudom, valamint magas szintű vendégorientáltság is jellemzi őt.

Együttlét: Én lezuhanyoztam, Reni meztelenre vetkőzött és neki is láttunk. Kölcsönös simogatásokkal, nyakpuszikkal, ölelésekkel kezdtünk, amit az ágyra fekve franciával folytattunk. A legutóbbi randinkon igen, most tök véletlenül kihagytam a puncinyalást, mert őszintén szólva belefeledkeztem a kellemes farokkényeztetésébe. Nagyon finoman és jólesően szopta a farkam, ami közben a kezét nem használta. Viszont pihi gyanánt tovább húzott a lassú kézimunkájával, már tudja hogy így szeretem. De a mai randin inkább csak az ajkait használta, kérésemre végignyalta az oldalát is. Hamarosan gumihúzás és jött a szex lovaglóban. Leggyakrabban ezzel a pózzal szoktunk indítani, ő izgalmasan lágyan amolyan csajosan lovagol, ám abszolút nincs ellenére ha alulról megtámogatom a gyorsabb lökéseimmel. Hosszasan dugunk ebben a megunhatatlan poziban, majd oldalt fekve, kanál pózban folytatnánk mint a múltkor, de ma ezt nem akarták az égiek :) "Máshol jár a fejed" jegyezte meg többször is Reni és igazat kell hogy adjak neki. Így ehelyett kutyusban folytatjuk, amit szintén jó hosszan csináltunk, a végkifejlet a cicikre érkezett. Ő ülve elém tartja a melleit én pedig állva lespriccelem őket, na meg a combját is sikerült összekennem. Ezután a fürdőben rendbe rakjuk magunkat, dumcsizás és a hátralévő kevés idő miatt rákérdeztem a hosszabbításra. Reni igent mondott, kis kitérőt tettünk együtt, majd miután visszajöttünk a lakásba még egy aktust lenyomtunk. Ez már némiképpen intenzívebbre sikeredett. Egymást simizgetős petting után francia a részemre, aztán lovaglás, majd egy tartalmas csattogós-popsimarkolászós doggy, ezután vissza lovaglóba és végül a cicikre varázsoltam a második sperm shot-ot is, Reni immár elém fekve kínálta fel a bájait leélvezésre. Zuhany mindkettőnknek, utána öltözöm és puszikkal, öleléssel búcsúzunk az ajtóban.

Elégedettség és Ajánlás: Számomra ő a legjobb partner itt az oldalon. Nem túlzás, nem csalás, nem ámítás. Noha szexeltünk már ennél nagyobbat, tartalmasabbat is nemrég, de a mai randink után is maximálisan elégedetten és kicsavart szerszámmal csuktam be magam mögött az ajtót (helyesebben Reni utánam). Két óra, két eksön, két nagy élvezés és sok-sok beszélgetés egy szép és kedves fiatal lánnyal. Ez történt ma és hasonló finomságok várnak arra, aki felkeresi őt.

És a végére egy üzi neked Reni: amíg hirdetsz én egész biztosan a vendéged leszek, még ha el is kell szöknöm hozzád. Jól éreztem magam!



Pusz :*



Attis

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
labrat01 beszámolója
2023-08-15 11:16:28
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viberen egyeztettünk, Reni gyakorlatiasan kommunikál.

Lakás: Célnak teljesen megfelel, a kanapét pedig jobban is szeretem a francia ágynál.

Külső: Reni tökéletes alakkal rendelkezik, vékony, de erős (:D), minden gyönyörű rajta

Hozzáállás: Abszolut kezdeményező, nagyon jól improvizál, és bizonyos határig nyitott is új ötletekre

Együttlét: Nagy tease and denial fan vagyok, Reni pedig tökéletes partner ebben. Ritkán találkozok olyannak aki kimondottan szeret kínozni, de Reni szuperül tudja dominálni a helyzetet. Mást is kipróbáltunk, mintha a szeretőjével lenne az ember.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolutt ajánlott.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Istvantastic beszámolója
2023-08-03 14:12:42
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Külső: Őszintén ötös számomra de objektív próbálok lenni!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Atti007 beszámolója
2023-07-11 16:11:14
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Whatsappon történt, teljesen rendben ment, előre megbeszéltük.

Lakás: Lakás rendben van, célnak megfelel!

Külső: A külső teljesen letaglózó, én imádom a vékony, formás lányokat és ő elvarázsolt a szépségével.

Hozzáállás: Kedves, kezdeményező, de megcsinálta, amit kértem. Fél órába ami belefért.

Együttlét: Az együttlétben nem tudtam kiteljesedni, mert teljesen elcsavarta a fejemet a szépsége és kicsit zavarba is jöttem tőle. Emiatt szeretnék még újra menni hozzá.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom annak, aki szereti a vékony lányokat és tud is vigyázni rá. 100%

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
laci7891 beszámolója
2023-07-10 21:31:34
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Whatsapp-on vettem fel vele a kapcsolatot újra, ahol megbeszéltük a részleteket, majd másnapra egyeztettünk is időpontot kora estére.

Lakás: A lakás ugyanaz mint az első randin. Minden meg van ami kell egy kellemes kikapcsolódáshoz. Talán annyi, hogy egy klíma jól jönne, ebben a nagy hőségben.

Külső: Fiatal szépség,aki vékony testalkattal rendelkezik, de nagyon formás cicikkel és popsival, aminek a látványától beindul egy férfi fantáziája. Arca is szép, így csalódás kizárva.

Hozzáállás: Kiváló! Reni a szimpatikus személyiségével, a tökéletes hozzáállásával, a természetes stílusával újra levett a lábamról. Közvetlen és nagyon barátságos lány. Kérdez, érdeklődik, mindvégig leste a kívánságaim és a kedvemben járt, ezenkívül simogat, kedveskedik és ellazít az együttlét alatt, illetve nem rest jelezni, ha valami számára nem megfelelő, ha pedig élvezi akkor húz magára, ezért a barátnő feeling teljes mértékben átjön. Jó volt vele beszélgetni (is) a fiatal kora ellenére. Nem utolsósorban szexuális intelligenciával is rendelkezik.

Együttlét: Puszik, simogatás és ölelkezéssel indítottunk, majd ő kezdett el franciázni nekem, amit nagyon finoman és érzékien csinált, igazi barátnősen. Ezután cseréltünk és megkértem, hogy én szeretném nyalni a baba punciját ( amit első randinkon nem engedett, de most engedélyt kaptam rá :) ), nyaltam finoman és egyre intenzívebb visszajelzések jöttek a részéről, hogy jól csinálom. Ezt követően mondta, hogy huzzúnk gumit, mert érezni akarja ahogyan benne lüktetek, ezért missziben kezdtünk óvatosan, majd egyre erőteljesebben hatoltam belé és a drága el is élvezett. Ezután kipróbáltuk oldalról, majd lovaglóban és doggy-ban is. Ezután még franciázott nekem, mivel valószínűleg a meleg miatt illetve egyébként se vagyok egy gyorsan kitárazó személyiség, összehoztunk a melleire egy nagy adag spermát és meg is jegyezte, hogy ennyire feltöltve hogyan bírtam ilyen jól az együttlétet :)

Ezután beszélgettünk illetve a kutyust szórakoztattuk, mivel második menetre már nem lett volna idő az első elhúzódása miatt.

Igen lett egy kutyusa, de jól viselkedett és nem zavart minket a szeánszba :) Hagyta a kedves gazdit és a kedves vendéget élvezkedni :)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kíválóan éreztem magam vele. Persze, hogy ajánlom!



Köszönöm ezt a fantasztikus 1 órát újra Reni és keresni foglak:)



Puszi, Laci!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
milky01 beszámolója
2023-06-15 00:15:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Második randink Renivel. Már az első talin szóba került a hétvége hogy mi lenne ha akkor ismételnénk, mindez pár nappal később whatsappon nyert megerősítést a részemről. Így nem volt más dolgom csak várni a szombati időpontomra. Minden simán ment.

Lakás: Ugyanaz a nyugis környék, ugyanaz a nyugis lakás. Nagy nappali, a sarokkanapé mint a tett helyszíne szintén nem változott az előző randink óta, tisztaságában nincs kivetnivaló. A fürdő is ugyanolyan jól felszerelt volt, a törcsi meg frissen mosott és szépen összehajtogatott. Ideális randihelyszín.

Külső: És vendéglátóm sem változott az addig eltelt pár nap alatt, talán csak annyit észleltem, hogy a konty helyett most kicsi fonott copfba volt felül összefogva a haja, körmei pedig színesen tündököltek a kezein. Sportos, igényes, illatos és roppant jó testű enyhén barna bőrű tini-szépség, akit simán el tudnék modellként képzelni valami nívósabb fashion mag-be. Konkrétan bajban vagyok ha Reninek egyetlen testrészét kéne kiemelnem, éppen ezért mindenét kivétel nélkül a kedvencemnek titulálnám. Szép arc, extra formás cicik, kőkemény popsika, szexin ívelt karcsú derék, feszes combok, kockás has és frissen borotvált punci boldog tulajdonosa. Minden téren ad magára, ápoltsága kifogástalan.

Hozzáállás: Reni a hozzáállásában tartja a már megtapasztalt magas színvonalat amit a korábbi értékelésemben bővebben kifejtettem. Még többet mosolygott és élvezi a szexet, kedves, barátságos, értelmes lány, akivel ha beszélget az ember egy dinamikus típusú, érdeklődő és színes egyéniség bontakozik ki. Aranyos csajszi, aki igyekszik baráti légkört teremteni a vendégének.

Együttlét: Zuhany után a puha fehér köntösét kibontja és állva kezdünk el ismerkedni. Mivel a pettinget mindketten szeretjük, hosszan elidőzünk egymás testének felfedezésével állva-, majd fekve is. Cicijei hosszas kényeztetése, nyakának, testének végigcsókolása, szüntelen simije igen izgalmas volt és természetesen ő sem tétlenkedik közben. Mindvégig simogat, farkamat már a kanapén térdelve kézbe vette és felállította ígyhát szopira kértem, Reni ekkor le is térdelt az ágy mellé. A lágy ajakmunkáját lassú és finom kézimunkázós blokkokkal szakította meg, amire amúgy én vezettem rá a cumija közben mert emlékeztem milyen szuperül csinálta a múltkor. Ja és el ne felejtsem... Kérdeztem tőle hogy nem-e nyalná végig a farkam és máris készségesen végigsiklott a pici nyelvével a dákómon és a golyóimon is. Úgy láttam tetszett neki, ahogy nekem is baromira, innentől kezdve ezt már be is építette a franciájába. Ezután ciciszex, szopás, golyó-és faroknyalás, húzogatás váltogatta egymást egészen kreatív kombinációban, amit én nagyon élveztem, erről a nyögéseim is tanúskodtak. De mivel már iszonyat kíváncsi voltam milyen a szex Renivel, így hamarosan óvszert bontunk és felhelyeztem.



Minden bizonnyal a lovaglás Reni kedvenc pozija, erről viszonylag hamar meggyőzött az együttlét alatt. A már benedvesedett puncija ellenére igen finoman és halkan felsóhajtva ereszkedett rá a szerszámomra, majd nagyon-nagyon lassan, ámde igyekezett teljes hosszában átmozgatni a kelyhében hogy minél előbb lovagolhasson rajta. Mikor már szabad volt a pálya váltogattuk az intenzitást, olykor jól begyorsítjuk, majd visszalassulunk és a saját tempójában pacizott. Én is megdolgozhattam alulról, ekkor a popsijára fogok és rám hajolva sóhajtoztunk mindketten. Élvezetes percek voltak ezek! Doggy-ra cserélünk, az ágy mellé állok, ő pedig elém pucsít terpeszben a formás kis fenekével. Rendkívül óvatosan kezdjük, kérte hogy először ne tegyem be teljesen, ami a pici és nagyon szűk punci miatt abszolút érthető volt, így eleinte Reni irányította a folyamatot. De idővel egyre mélyebbre hatolva sikerült összeszoknunk, majd felvettük a ritmust és pár perc múlva már tempósan csattogva dugtunk. A háta, popsija gyönyörű látvány volt ebben a pózban, közben gyakran előrehajolok, hogy a vállaival, melleivel a kezemben még kellemesebb legyen a kefélés. Ezután fordított lovaglóra kértem, amikor is Reni a kanapé adta lehetőségeket kimaxolva tulajdonképpen félig "állva" helyezkedett a farkamra nekem háttal és lovagolt meg, miközben én a derekába kapaszkodva rásegítek a lökéseimmel, megtámogatva a lágy de ezáltal mégis dinamikusabbá vált lovaglását. A misszi most kimaradt, mert éreztem hogy pillanatokon belül érkezem és mindenképp a melleire szerettem volna élvezni. Most nem mellé térdeltem mint a múltkor hanem át a hasa felett, hogy a két kebléhez és bimbóihoz hozzá-hozzá simíthassam a dákeszt a mindössze néhány fel-le húzásból álló rejszi közben, ám ez tényleg csak rövid ideig tartott... Mert másodpercek múlva mind a két cicijét beterítő sperma spriccel zártuk a szeánszot, amit utána "eltettünk" emlékbe.



Pihegés, törölgetés, aztán Reni a zuhany alatt teszi rendbe magát, majd én is. Kis dumálgatás az ágyon, simogatások, ezt követően gyakorlatilag adta magát a szitu hogy ismét elkezdjünk pettingelni. Fekve csináltuk mindkettőnknek jólesően egészen addig, amíg újfent az ajkai közt találtam magam. Hamar és szépen megkeményítette a farkam, ezután a szájával, kezével, na meg a cicijeivel kényezteti a tagom, de a második lövésig már nem jutottunk el. Kifutottunk az időből. Ekkor Reni kedvesen vízzel kínál, majd tusolni is beengedett, sürgetésnek a nyomát sem tapasztaltam. Útravalónak csoki, végül egy hatalmas öleléssel (amibe belecsempésztem egy kétkezes gyengéd popsimarkolást is ;) és puszikkal búcsúzkodunk az előszobában.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól sikerült ez a légyottunk is, bepótoltuk amit be kellett és még mindig akad kipróbálnivaló. Egy kiváló és többször meglátogatandó hirdetővel találkozhat az aki felkeresi őt. Köszi a randit Reni és ahogy ígértem keresni foglak amint hazaérek végre :)



Pussz, Attis

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
milky01 beszámolója
2023-05-16 00:45:58
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Már egy ideje terveztem hogy találkozni kéne Renivel, így a mai napon végre rá esett a választásom. Először telefonon hívtam, néhány csöri után felvette és meg is beszéltük amiket ilyenkor szokás. Kedvesen beavatott a részletekbe. Majd fotót kért rólam a tali előtt és innentől kezdve whatsappon tartottuk a kontaktot. Ráadásul előbb érkeztem és ez sem volt gond neki... Szóval kommunikációból, rugalmasságból, hozzám igazodásból Reni csillagos ötös.

Lakás: Stadionoktól néhány utcányira volt a randink helyszíne. Emeleti régebbi, gyakorlatilag egylégterű kecó. A nappaliban voltunk a kényelmes sarokkanapén, ami elé puha szőrmés szőnyeg van terítve a lábunknak. Innen nyílik a konyha, valamint a másik oldalról a fürdőszoba, ami tökéletesen fel van szerelve tisztálkodási kellékekkel. Kádban lehet zuhanyozni, ami után tiszta és nagyméretű törcsit kaptam, cuccaimat ezt megelőzően egy székre pakoltam le. Célnak abszolút megfelel a lakás.

Külső: A képei nem adják vissza az ő valódi szépségét, élőben konkrétan fenséges teste van Reninek. A már-már modell alkata sportos, kívánatos, filigrán és szexi. Sportos, mivelhogy rendszeresen edz, ez amúgy tisztán látszik is rajta. Finom illatú, igényes és nagyon fiatal lány benyomását keltette bennem Reni. Mesésen formás cicik, érzékeny és égnek álló bimbókkal, kicsike kőkemény popsival, feszes combokkal és ápolt lábfejekkel büszkélkedhet. Nem kérdeztem tőle, de sztem szokott szolizni is, a haja ilyen nagyon sötétbarna színárnyalatú és pici kontyba fogta össze a feje tetején. Nekem nagyon tetszett az arca, ő egy aranyos mosolyú babaarcú tinilányka, szépen csillogó szemekkel. Kockás sporty poci, apró és nőies kecses kacsók, rajta hiperápolt mélykék színű műkörmök, valamint úgy láttam hogy nincsen tetkója. Egyszóval az egész lány úgy esztétikus ahogy van!

Hozzáállás: Pazar... Azt kell hogy mondjam, hogy ilyen kedvességgel nagyon ritkán találkozok az itt hirdető lányok körében. Reni a szimpatikus személyiségével, nyugodtságával, a tökéletes hozzáállásával, a nem erőltetett, hanem természetes stílusával már a randi elején levett a lábamról. Közvetlen és nagyon barátságos lány, a régóta visszavágyott all time kedvenc hirdetőmre hasonlít több szempontból is. Kérdez, érdeklődik, kínál, felajánl, mindvégig leste a kívánságaim és a kedvemben járt, ezenkívül simogat, kedveskedik és ellazít az együttlét alatt. És tök jó volt vele dumálgatni (is), a nagyon fiatal kora ellenére jó meglátásai és érett gondolatai vannak. Nem utolsósorban szexuális intelligenciával is rendelkezik.

Együttlét: Őőő khm... Az aktus sajna ma elmaradt, így erről kivételesen nem tudok nektek regélni... Már az elején éreztem hogy ma bizony nem vagyok a helyzet magaslatán az irtózatos fáradtságom miatt. De azért történt egy s más finomság a randink alatt. Méghozzá a petting, amit egészen hosszan elhúztunk ameddig lehetett. Fürdés után Reni kibújt a fehér köntöséből és a kanapén ülve ismerkedni kezdünk. Na de várjunk, vissza a köntöshöz!:) Olyan gyönyörű testet villantott Reni amikor félszegen kibújt belőle, hogy konkrétan meg is lepődtem. Majd kölcsönös simogatások, nyakpuszik, kis bújci ülve és egymás elé térdelve is, farkamat mindvégig kényeztetve a kezével, ami után Reni megfordult, bepucsitott és készségesen megmutatta nekem az aprócska formás popsiját. Ezután franciára biztattam, le is térdelt miközben én ülő helyzetben fogadtam a finom ajkait a dákómon és mikor végre kemény lett, ciciszexeltünk egy kellemeset. Majd a cicijei közé illesztve is verte a farkam, ami meg kell hagyni igen jól mutatott közöttük. Annyira szépek a mellei, hogy képtelen voltam megállni hogy hosszasan nyalogassam-csókolgassam őket, Reni pedig szívesen vette az efféle közeledést. Olyannyira, hogy fekvő helyzetben máris a számba tolta őket a legnagyobb örömömre, komolyan egy élmény volt habzsolni a kebleit. Mindeközben természetesen a handjob szüntelenül folytatódott a finom keze által. Aztán néhány perc szopi, végül cicire spriccet javasoltam a szex helyett; ő a hátára fekve felkönyökölt az ágyon ahogy szeretem, én meg néhány húzás után nagyot lőttem a gyönyörű cicijeire. Szép látvány volt! Tehát végül elérte a célját a foglalkozás. Sperma törölgetés, ő a zuhany alatt is megmossa a melleit, csokival, teával kínál, kedvesen felajánl egy masszázst, de aztán valahogy úgy alakult hogy... Reni a cicás bögréjét behozza a konyhából és egy jó kis egymást simogatós sztorizás veszi kezdetét, tartott ez egészen a randink végéig. Zuhanyra most nem szaladtam be, hanem mindenféle sürgetés-mentesen kényelmesen felöltöztem, majd egymást átölelve puszikkal búcsúztunk az előszobában.

Elégedettség és Ajánlás: Hááát ahogy az eksönben írtam, ma finoman szólva nem voltam a toppon... Mentségemre legyen mondva, hogy napok múlva ismét talizunk hogy a szexet bepótoljuk. Viszont Reni egy csodás lány a szó szoros értelmében és azt gondolom hogy ez egy remek kis randivá sikeredett. Éppen ezért hatalmas köszim a kedvességedért és a hozzáállásodért Reni :)



Kisses,

Attis

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
laci7891 beszámolója
2023-04-30 01:07:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Whatsapp-on vettem fel vele a kapcsolatot, ahol megbeszéltük a részleteket, majd másnapra egyeztettünk is időpontot kora estére.

Lakás: Célnak tökéletesen megfelel, tetthely egy kanapé illetve a fürdőben is megtalálsz mindent amit kell (tusfürdőt, szájvizet)

Külső: Fiatal, szép lány, vékony testalkattal rendelkezik, de szép kerek és kemény cicikkel illetve nagyon formás popsival, mellyel betelni alig lehet.

Hozzáállás: Barátnő feeling nála adott és ha kommunikálsz vele akkor teljesen partner mindenben, ezáltal azt is megtudod tőle mi az amit nem szeret. Ha odafigyelsz rá akkor igenis jelzi irányodban, hogy mi az ami jó neki is :) 1 órát voltam vele amibe két aktus is belefért és teljesen kitöltöttük az időt, talán egy kicsit túl is léptük.

Együttlét: A fürdés után a szobába belépve a kanapén helyezkedett el. Odaültem mellé, majd a köntöst levettem róla és elkezdtük egymást simogatni, én a nyakát csókolgattam, majd a mellbimbóit vettem kezelésbe a nyelvemmel amire kifejezetten jól reagált. Ezután szerettem volna nyalakodni lent, de ekkor jelezte, hogy azt nem szereti, ezért csak az ujjaimmal kezdtem el izgatni az ekkor már nedvesedő punciját, miközben visszatértem a melleihez és a kettőt egyszerre izgattam. Jól reagált a teste rá :) Ezután én helyezkedtem a kanapéra ő pedig elém térdelt és finoman barátnősen elkezdett franciázni, ami isteni volt, de egy idő után gumit kértem, mert egyébként kivégzett volna. Gumihúzás követően egyből nyeregbe pattant és ekkor éreztem először igazán, hogy tényleg szűk a puncija a leányzónak, de ritmusosan és változatosan érzékien lovagolt egy jó darabig, majd miután elfáradt pózt cseréltünk és kutyapózra váltottunk. Itt már lehetett ütemesebben is szexelni vele és a hangja is megjött. Kicsit belassítottunk és itt már nem bírtam és hatalmasat élveztem a popsijára és a hátára.

Az első felvonást után tisztálkodás követően beszélgettünk, majd rákérdeztem a második menetre, melyre készségesen igennel válaszolt. Ő a szájával felkeményített újra, majd gumihúzást követően misszibe fordultunk és finoman kezdtem el vele szeretkezni, ami kifejezetten tetszett neki, majd ezután lovaglóba fordultunk és itt újra lassú mozgásokkal hullámzott a farkamon miközben én hol a mellét, hol az isteni fenekét markolásztam. Ezután egyre jobban belelendültünk, ezért itt átvettem az irányítást és a fenekére rámarkoltam, majd egyre intenzívebben dugtam alulról, melyre a drága csak annyit válaszolt, hogy abba ne hadjam és meg is jött az eredménye orgazmus formájában a részéről, ami után összebújtunk és vártam, hogy kiélvezze a pillanatot. Ezt követően sikerült megismételni az előzőt lovaglóban ugyan ezekkel a szavakkal fejezte ki a tetszését aminek természetesen örültem, hogy sikerült a drágát többször is elrepíteni a fellegekbe. Ezután még kutyusba fordultunk, hogy élvezni tudjam a popsija látványát, de éreztem, hogy nehezen fog a második lövés menni, ezért megkértem, hogy a szájával és a kezével segítsen elérni a csúcsra, melynek készségesen eleget tett, majd a melleire élveztem újból.

A legvégén még váltottunk pár szót és kiderült, hogy élvezetből csinálja, ami az együttlét során egyébként ki is derült, ezért meg is válogatja a partnereit emiatt.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon feldobta a napomat és kíválóan éreztem magam vele. Én biztosan visszamegyek hozzá. Persze, hogy ajánlom, normális úriembereknek tökéletes választás.



Köszönöm ezt a fantasztikus 1 órát Reni és visszatérek :) Üdv: Laci

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
biggun18inch beszámolója
2023-03-10 09:48:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel:Viberen többször, mert nem mindennap elérhető, utána a randi előtt telefonon, minden simán ment.

Lakás: SOse ezt nézem, a célnak megfelel, a tetthely tiszta és világos nagyszoba, kényelmes kanapéval (nem egy francia ágy de bőven elég még a nagyob bdaraboknak is, mint nekem).

Külső: Fiatal szépsg, szerintem tippre kevesebb, mint a kiírt kor, de ugyanakkor nőies. Arca is szép, nem kell félni a kitakarástól, teljesen rendben van. Ahogy lekerült a köntös előbukkant kecses gazella teste, egy gramm felesleg sincs rajta, tipp topp elképesztőúen formás tini cickók és parádésan kerekedő popsi. Nem nagyon lehet jobbat kívánni.

Hozzáállás: Barátnős, hagyta , hogy én irányítsak teljes mértékben, örömmel tett eleget minden kérésemnek.

Együttlét: Fél órám volt csak, így nem teketóriáztam a kötelező fürdés után lekerült rúla a köntös , csak combfix maradt rajta. A kanapén simogattam, csókolgattam a testét, majd egy kis nyalás következett, láthatóan élveztem nagyon kellemes hanghatásokat kiadva. Pici ujjazás is belefért, már itt éreztem h brutálisan szűk a Hölgy. Utána megkértem h vegye kezelésbe a szájával a már meredező farkam, azonnal elegett is tett ennek, elémtérdelve finom, barátnős franciát kaptam, isteni volt. Nem kapkod, az erősség is pont jó. Mikor éreztem h már közel a vég akkor gumit kértem és kértem h abban a pózban ahogy voltam üljön belém háttal. Finoman, lassan óvatosan ráereszkedett a lécre, szegénykémnek kicsit nagy lehettem, de ennek ellenére úgy tűnt h élvezte és egy rossz szó nem hangzott el, csak finom sóhajok. Ahogy bejárattuk a dolgot ritmusosan, de nem túl gyorsan mozgott rajtam, isteni érzés volt, ennyire szűk puncival ritkán van dolga az embernek. Isteni volt na! Végére misszibe fordultunk, nem is kellett sok, hogy felérjek a csúcsra. Neki is nagyon jól eshetett bár nem ment el, de láthatóan élvezte, és nem csak a végét, hanem végig. Utána a bezsélgetésből kiderült, hogy ténylegesen élvezetből csinálja, nem kényszerből, érezni is! Igencsak értelmes kis Hölgy egyébként, kellemesen eldumáltunk pár szót még búcsúzóul.

Elégedettség és Ajánlás: Nem kérdés, hogy igen. Nem tudom mit evett reggelire aki a negatív beszámolót írta, de szerintem kb semmi nem igaz belőle, menjetek bátran, de hagyni helyet nekem is!


Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ohshitherewegoagain beszámolója
2023-02-08 23:49:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Viberen egyeztettünk

Lakás: Célnak tökéletesen megfelel, tetthely egy kanapé.

Külső: Ártatlan, fiatal, tünemény. Győnyőrű lány, kacér mosollyal, nagyon vékony, de hatalmas, kerek, kemény cicik, lapos has, pici kerek psi. Tökéletes

Hozzáállás: kedves, aranyos, barátnős

Együttlét: Puszik, simogatás és ölelkezéssel indítottunk, majd én nyaltam finom babapunciját. Jöttek a visszajelzések h jól csinálom. Majd franciázott nekem, oltári, batátnős, lány mégis finom mély és érzéki. Első menet miattam nagyon nem ment, rossz, stresszes napom volt, popsijára élveztem.



Szünetben beszélgettünk feloldódtam, majd gumi felhelyezése után missziben szexeltünk ami oltári volt.

Elégedettség és Ajánlás: biztos visszamegyek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240414_3708 beszámolója
2023-02-08 19:03:31
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon többszöri próbálkozásra

Lakás: Lakás kicsi de szép célnak tökéletesen megfelel

Külső: Arca nagyon szép angyali aranyos mosoly. Teste hááát nem találok szavak a melleinél nincs szebb a popsi falni való tökéletes alak. A képek meg sem közelítik a valóságot

Hozzáállás: 1 órát voltam vele de bármeddig élvezném a társaságát!! Kicsit bátortalan de gyorsan belelendül és onnantól kezdve az élmény felbecsülhetetlen

Együttlét: A franciája nagyon jó lassú érzéki látszik hogy szereti. A puncija valami hihetetlenül szűk!!! Imádja ha egy férfi határozott és partner a nyalásért nem nagyon van oda de adni szeret NAGYON!

Elégedettség és Ajánlás: Legszivesebben csakagamnak megtartanám egyszerűen tökéletes biztos hogy törzsvendég leszek!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.