SzexpartnerMici+36 70 / 749-5188Budapest XIX. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Mici vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XIX. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 749-5188 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
65 kg
Mellbőségem
85 cm
Magasságom
160 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
10 órától 17 óráig
kedd:
10 órától 17 óráig
szerda:
10 órától 17 óráig
csütörtök:
10 órától 17 óráig
péntek:
10 órától 17 óráig
szombat:
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
55
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
847846x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Rövid, Barna
Szem
Barna
Alkatom
Normál
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Ha hirtelen támad forró vágyad, Én szívesen megosztom Veled az ágyat! Ezért ne tétovázz sokat, Hívd gyorsan a telefonszámomat! Ellazitalak, kényeztetlek S a végén mennybe repitelek! Gyönyört adok,gyönyört kapok, Ettől lesz fényes a napod! Ne tétovázz hát siess hozzám, Csak Téged vár a forró szám! Ügyes kezem Rajtad kalandozna, Ami Neked nagy tetszést okozna! Kultúrált urak hívását várom! Ha hívsz és nem tudom felvenni kérlek próbáld később! Rejtett hívást nem fogadok, sms=re nem válaszolok! Tel: 0670 749 5188 Puszi Mici
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Erotikus
igen
Elfogadott (8 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
botosjeti72 beszámolója
2023-11-29 21:55:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A mai napon dél környékén hívtam, két órára meg is beszéltük a randit.

Lakás: A ház előtt könnyen lehet parkolni.A lakás egy panel emeletén található, a célnak tökéletesen megfelel A fürdőben több tusfürdő, tiszta, illatos törölköző.

Külső: A megbeszélt időpontra érkeztem, az előszobába lépve az a Hölgy fogadott, akit már régóta kerestem. A cipőtől megszabadulva tudtam, jó helyre kerültem.

Hozzáállás: Egy órát kértem az életéből, ami nagyon hamar eltelt. Mici egy mosolygós, cserfes és számomra pont megfelelő volt a kezdeményező készsége.

Együttlét: Mici egy hangulatos szobába vezetett, ahol lekerült rôlam a maradék ruházat. Mivel frissen zuhanyozva érkeztem, csak egy gyors célirányos mosakodás miatt hagytam magára az imádni való hölgyet.Vissza térve a hangulat fénnyel megvilágított szobába egy kis simi után kutyus pózban kezdtem kényeztetni... Gyerekek!!! Az a látvány!!! Nyaltam mindenét, amiről úgy gondoltam, hogy tetszene Neki és a jelekből ítélve igazam volt. A többi részletet nem árulom el, tapasztald meg Te is, -tisztelt olvasó.

Elégedettség és Ajánlás: Fantasztikus órát töltöttem vele és én biztos, hogy meg fogom még látogatni

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Andor90 beszámolója
2023-10-10 21:13:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Két hete találkoztam vele, de az élmény még mindig friss. Irtam már azonnal egy beszámolót de valami oknál fogva sikertelen volt az elküldés. Remélem ez most sikeres lesz hála a sok telefoni egyeztetés, segitség után. Szóval a hirdetése annak idején alaposan felkeltette az érdeklődésemet és egy hosszabb bemutatkozó telefoni beszélgetés meggyőzött, hogy találkoznom kell vele. Egy alkalmas időpontban kezdeményeztem is egy találkozót és szerencsére még aznap meglátogathattam

Lakás: Jól megközelithető, metrótól villamossal, majd néhány perc sétával könnye elérhető, parkolóhely is van, ráadásul nem is fizetős. Kapunál kapott kóddal lifttel szinte az ajtó előtt szállok ki és lépek be barátságosan berendezett kellemes lakásba. Mici egy átlátszó fekete köntös által takart kétrészes, keveset takaró de sokat sejtető kétrészes szettben fogad, első pillanatban disztingvált kedvességgel, ami az egymás "felmérése" után gyorsan oldódik, és azonnal a kölcsönös maradás mellett döntünk. Belépve a szobába kedves kacérsággal néhányszor körbefordul - felhúzva a sokat sejtető köntösét kissé előrehajolva láttatni engedi a kerek popsit, alatta az izmos, telt combokat, formás lábait. Nagyszerű kezdés !! Nem csoda ha gyorsan a fürdőbe megyek - a célnak megfelelően felszerelt, tiszta - majd vissza kedves vendéglátómhoz. Mici nagyon izgalmas kisugárzású, fantáziát első pillanattól beinditó, jó humorú, magával ragadó nő.

Külső: Jó beszélőkéje van, első pillanattól kezdve fenntartja, sőt fokozza az érdeklődést. A kiirtak ellenére még a legszebb korban lévő, erotikusan izgalmas nő, engem minden porcikája simogatásra ösztönzött, ami apró csókokkal fűszerezve kölcsönössé vált. Kedvesen a nagy franciaágyra invitált ahol tovább folytattuk az egymás alaposabb megismerését. Meglepetésemre azt kérte, feküdjek hasra mert masszázs következik. Látta rajtam, hogy váratlanul ért javaslata, de ragaszkodott hozzá. Jött a második meglepetés.

Hozzáállás: Olyan érzéki simogatás vette kezdetét amilyenbe még nem volt részem. Egyre lassuló beszélgetés közben egyre fokozódó, teljes testes, nyelves, csókos, simulós, harapdálós, dorombolós felizgatós de egyben elandalitó kényeztető cunami öntött el.

Együttlét: Egysze csak szólt, megfordulhatok, de alig hallottam , meg is ismételte, nevetve mondta, az előbb nem akartál hasra feküdni, most meg maradnál igy ő Pedig még elölről is kapsz egy ilyet. És igy is történt, fokozva még egy-egy kis csókkal a varázslatot. Közben hol izgalmas, hol további ismerkedős beszélgetés, kölcsönös simogatós, csókos élvezkedés során élveztem randevúnkat. Fülembe súgva megkérdezte, megismerkednék.e eddig még nem látott kincsével iső - igen és most ő vált kiszolgáltatott helyzetbe, én kezdtem ajkától elindulva kényeztetni egészen a bokájáig, majd visszatérve megálltam a combjai között. A formás, izmos lábak, a telt combok minden érzékemet csúcsra járatták és szinte elvesztem a sima, zárt, húsos kehelyben. Gyengéden, lassan kóstolgattam, simogattam majd ujjammal is igyekeztem valamit törleszteni. Halkan megkért, bátran, erősebben tegyem amit teszek. Aztán cserét javasolt és ő vette kézbe, majd szájba a dolgok irányitását és innen már nem volt visszaút. Még tudtam szólni, hogy ne ijedjen meg ha vulkánkitörést földrengés előzi meg és kiséri végig ( ezt később megköszönte). Ajkai között ért a vég, de a tektonikus mozgások miatt nem tudta kivárni a teljes lecsengést. Csendesebb beszélgetés során én kérdeztem rá az időre ami ugyancsak elszaladt pedig még de sok jó ötletem lett volna . . ! Fürdés öltözés, érzékeny búcsú után hatalmas élménnyel gazdagabban távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom annak aki megérdemli. Talán sikerült érzékeltetni, hogy nagyszerű élmény volt amit még többször szivesen átélnék. Tapasztalt, kedves, empatikus, számomra nagyon vonzó nőt ismertem meg benne.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MrNémeth beszámolója
2022-11-30 13:50:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Aranyos kis lakas

Kényelmes ággyal

Lakás: Nagyon szép hölgy:) szeretnek vele még talalkozni ;)

Külső: Hat sajnos gyorsan meg adta magat a varazspalcam de hat tulsagosan izgultam :( de.legalabb beszelgetttunk egy jót

Elégedettség és Ajánlás: imadlak -mici

Rem hogy talizunk még :)))))

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
hrudolf beszámolója
2022-05-19 12:36:06
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, mindent sikerül egyeztetni, hamarosan tudott fogadni.

Lakás: Kmét, belvárosi, erre a célra fenntartott panel. Parkolni nem mindig könnyű, de lehet és fizetős. Sajnos a fürdő most épp rossz volt, szerencsére nem sokkal előtte zuhanyoztam, így egy mosdózás, szájvizezés elég volt.

Külső: A képek teljes mértékben megfelelnek a valóságnak. Korához képest és egyébként is nagyon jó karban lévő, kedves, figyelmes hölgy, amit az adatlapján feltüntet, azt vállalja is. Illata tetőtől talpig nagyon kellemes, pedig nem is volt teliparfümözve.

Hozzáállás: Fél órában maradtunk előzetesen, talán több is lett valamivel, végül nem hosszabbítottam :)

Együttlét: Szinte kitalálta a gondolataim, így minden a lehető legjobban alakult. A franciatudását külön kiemelném, ez lett a végzetem is :) Kellemes társalkodó partner is.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok, kár, hogy elmondása alapján nem nagyon valószínű, hogy városunkba fog máskor is látogatni. Feltétlenül ajánlom a korosztály kedvelőinek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
zxhpcm beszámolója
2022-05-03 13:28:54
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyengéim a nálam idősebb hölgyek. Mici már régen a bakancslistámon volt. Most új helyen a III. kerületben fogadott, ami nekem ideális helyszín, így kihasználtam a lehetőséget. Telefonon kerestem. Mindent elmondott amire kíváncsi voltam. Egy óra múlva nála is voltam.

Lakás: Panel lakás. Tiszta, rendezett. Ami kellett az megvolt. Az ágyat külön kiemelném. Nagyon kényelmes, megfelelő rugózású matraccal.

Külső: A képei abszolút megfelelnek a valóságnak. Örülnék ha ő lenne a szomszédasszony. Finom bőre és puncija van.

Hozzáállás: Megérkezésemkor azonnal barátságos és közvetlen volt. Határozott és lényegre térő, mindvégig vidám és beszédes. Egy órára mentem amit ki is töltöttünk. Nem volt óranézős, nem siettetett.

Együttlét: A szobába érve hozzám bújt, én meg azonnal feltérképeztem a testét ruhán keresztül. Egy póló, rövidnadrág és egy magassarkú papucs volt rajta. Adott egy törölközőt és megmutatta a fürdőt. Gyorsan végeztem a tusolással. Visszaérve egymásnak estünk. Az előbb leírt ruhadarabok azonnal lekerültek róla. Csókoltam a testét és simogattam ahol értem, és hát mindenhol elértem. Jelezte is, hogy a simiből ne maradjon ki semmi sem. Ez először állva történt, majd az ágyra feküdtünk ahol a mellét csókoltam és a punciját simogattam. 1-2 perc után a farkamra hajolt és elkezdett szopni. Erre nem tudok jobb jelzőt találni, mert a kellő határozottsággal és intenzitással csinálta. Nem finomkodott, a kezét is jól használta. Én így szeretem és ott már elhatároztam, hogy így lesz végem, ennél jobbat el sem tudnék képzelni. Néhány perc után fordultunk és én feküdtem a lábai közé. Én sem finomkodtam. Kellő intenzitással kezdtem nyalni és játszani a puncijával. Ez neki nagyon tetszett. Mondta is és a testbeszéde is ezt jelezte. Mindvégig felhúzta a lábát és így nagyon jól hozzáfértem a puncijához, ahol vagy 20 percet töltöttem és közben ujjaztam és nyaltam. Ő meg csak élvezte, néha megvonaglott és mondta, hogy nagyon jól csinálom. Egy lenyugvós pillanatban megkérdezte, hogy kefélünk-e egyet. Mondtam, hogy már alig várom. A hátamra feküdtem, ő ismét elkezdett szopni azzal az isteni technikájával, majd gumit adott rám és rám ült. Rendesen meglovagolt. Néha előre dőlt és rám feküdt, ilyenkor én diktáltam a tempót, máskor pedig felegyenesedett és ekkor ő járatta le-fel a csípőjét. Látszott, hogy nagyon élvezi. Elkezdett egyre hangosabban nyögni és gyorsított a tempón. Én is közel voltam a csúcshoz, de ő hamarabb elélvezett. Így szerencsémre egy kis pihi után folytathattuk. Sajnos begörcsölt a lábam, így nagyobb mutatványt nem mertem bevállalni. Kértem hogy a szájával végezzen ki. Ismét az az isteni, intenzív szopás jött. Így is lett végem. Minden cseppet eltüntetett. A lenyugvást követően megtörölgetett. Ahogy az órára néztem láttam, hogy pont kitöltöttük az órát. Elmentem tusolni, majd öltözés. Közben beszélgettünk. Mindvégig aranyos, kellemes partner volt.

Elégedettség és Ajánlás: Amiért mentem azt maradéktalanul megkaptam. Nem volt hiányérzetem. Mindvégig magabiztos volt és igyekezett a kedvemre tenni. Aki kedveli ezt a korosztályt annak maximálisan ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_MilfFucker beszámolója
2021-11-08 08:45:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam. Pár csengetés után felvette, egyeztettük a lehetőségeket és fél óra múlva, már a kapuban vártam a bebocsátásra.

Lakás: Lakótelepi panel talán legkisebb szobája, de a célnak pont elegendő. Franciaágy, van hova letenni a cuccot, felakasztani a kabátot. Parkoló hely dögivel, és ingyenes, ami nem utolsó szempont. Fürdőben van minden, ami kellhet. Szájvíz többféle, tusfürdő is van többféle. Tiszta törcsi, minden adott volt.

Külső: A képeknek megfelelő, asszonyos - ám a mellei azok mintha egy 20 éves csajé lennének. Semmi gravitáció, a mérete ellenére. Iszonyat formás popsi, borotvált punci, imádtam úgy egyben.

Hozzáállás: Fantasztikus a hozzáállása. Kezdeményező volt, bújt és élvezte az együttlétet. Ezt át kell élni mindenkinek, elmondásából azt vettem le, hogy többször is elment, szóval ha egymásra tudtok hangolódni, egy félistennek hiheti magát az ember.

Együttlét: A fürdőből visszatérve semmire sem kellett várni, máris egymásnak estünk. Csókoltam, ahol értem. Simogattam, markoltam a cicit, a popsit, majd úgy gondoltam, hogy egy ilyen gyönyörű NŐT nekem kell először kényeztetni. A nyelvemet használva jó ideig nyalakodtam. Később tudtam csak beazonosítani a jeleket, de szerintem itt már elment, bár nem tolta el a fejem talán csak egyszer.

Aztán ő szopott. Bőnyálasan, hosszan. Hol gyorsabban, hol lassabban, volt mellszex is, a zacsit is kényeztette kérés nélkül, szóval azt hiszem, hogy kimaxoltuk a dolgot. Nincs mélytorok, de azért bőven bevette a szájába a velem egykorút, pedig kifejezetten átlagos méretem van. Nem tűnt el, de nekem elég volt a mélység. Néha rátartottam a fejecskéjére, hogy érezzem a szája melegét, hát nagyon izgi volt. Amikor úgy gondoltam, hogy ez már elég, védőruhába bújtattuk az ezredest és kértem, hogy lovagoljon meg.

Itt jött az, hogy azonosítani tudtam az orgazmust, főleg hogy azt mondta talán a második után, hogy ebben az órában már nem fog tudni többször elmenni. Közben bíztatott, imádta ahogy dugom, hol lassabban, hol gyorsabban mozgattam a velem egykorút. Amikor már alaposan leizzadtunk így mondtam, hogy megnézném a fenekét, szóval hátulról hatoltam be a csodás punciba. Na így is dugtam egy ideig, közben gyönyörködtem a táncoló cicikben és a szép méretes popsiban.A végén aztán kértem, hogy a szájába mehessek el, de mielőtt még jönne Szilvia, engedje csak ki a melleire a cuccot. Ez is hibátlanul teljesült, imádtam!

Elégedettség és Ajánlás: Huhh... Nagyon jó volt. Egyszercsak biztosan visszatérek majd. Mindent egybevéve nagyon jól éreztem magam, és szerintem Mici is. Természetesen ajánlom a normálisan gondolkodó makktársaknak, ha egy érett hölgyre vágynak!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MotorTester beszámolója
2021-04-26 20:11:25
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Több hónappal, héttel a "RANDEVÚ" előtt hívtam már, így tudtam, merre keressem. No, meg az egyéb részletekre is rákérdeztem - akkor! :o)[Egészségügyi okok (szerencsére nem vírus) miatt "halasztó hatályú" volt a találkozás! :o( Ezért volt ez a "szünet" a hívás és a személyes találkozó között!]Aztán a napokban "EGYMÁSÉI LETTÜNK!" :oD

Előtte csak annyit kérdeztem, jó-e az időpont...

És JÓ VOLT! :oD

Lakás: "IDŐKÖZBEN" - kb. 1 héttel az együttlétünk előtt - "költözött át" a(z új) "TALÁLKAHELYRE!" :oDAhogy írja is, Kispesten van (lehet megtalálni). :oD

A 4 betűs áruházlánccal => srégen, slégen, slégant, slégont, srévizavé, sréhen.

No, és az 50-es villamostól ÉK-re.

Továbbá a villamos azon oldalán, ahol a "régi" KISPESTI NAGYÁRUHÁZ van!

Egy bankfiók és egy tornapálya között! :oD

A házra FENT (!!!) ki van írva a cím! :oD

MOST MÁR BÁRKI IDETALÁL! :o)))))A (tömeg)közlekedés is jó!

Van elég parkolóhely! Ha nem PONT HELYBEN, akkor is pár 10 m-en belül!Átlagos panel. Van lift! De kell(het) is!

Több szobás lakás. De nem zavaróak a körülmények!

Átlagos kényelem. Az együttléthez megfelelő!

A fürdő nagyon remekül néz ki! Talán a lakás legszebb része! :oD[Azt hiszem, azzal a JÓ NŐVEL ;o) van együtt, akiről már írtam, értekeztem! :oD]

Külső: Nem baj, hogy kitakart az arca!

Ez a DISZKRÉCIÓ miatt van így!Szerintem aranyos.

A telefonban nagyon kellemes a hangja!

(Hát telefonos "kisasszony" is lehetne akár...)Nagyon megfelelő a teste. Nem nádszál, de "egészséges megjelenésű"! :o)

A bőre is nagyon jó, szép!

A melle kívánatos! Már aki szereti EZT a "típust"! :oDÖsszességében pont olyan, mint a képeken! ;o)

Úgyhogy semmi "zsákbamacská"-t nem árul... :oD

A csiklója NAGYON IGÉNYLI ;o) a KÉNYEZTETÉST! Csak mondom...

Nem bánja meg az, aki ügyes, és kitartó... :oD

Hozzáállás: Igazság szerint szereti, ha "BEMELEGÍTIK A MOTORT!" :oD

(Előjáték, odafigyelés...)Én akartam "játszani" vele az elején...:o)

...hogy oldódjon a hangulat! :oDAztán "OLDÓDOTT"! :o)))))A melle érzékeny, a csiklójáról már beszéltem! ;o) :o)

A lényeg, hogy HA (!!!) nem egy vadember >o( "közelíti meg", akkor NAGYON MEGFELELŐ PARTNER tud lenni...De ehhez a VENDÉG részéről kell "kicsit többet beletenni"! ;o)

DE NAGYON (!!!) MEGÉRI!1 órát voltam vele!

Kicsit fáradt voltam, de "KÉTSZERSÜLT"... :oD

Együttlét: Mint írtam, én kezdeményeztem...

(előjáték) ;o)Aztán kértem, hogy lovagoljon meg! :o)

(Összesen 2-szer volt lovaglás...)

Olyan hamar elmentem, hogy szégyenkeztem is emiatt, ám az előjáték közben már volt "előétele"... :o)Míg pihentük, nem hagytam békén, és simogattam a csiklóját, meg a melleit! Néha kicsit használtam a nyelvem is "fent"... :o)

Majd éreztem, hogy "igényli" "lent" is a nyelvem :oD, így hát alaposan "megdolgoztam" ;o a "SIKERÉRT"!

Amitől alaposan "lázba" jött, és "remek hangokat adott ki"! :o)))))Annyira elfajultak a dolgok :o), hogy többször is "énekelt"... ;o)

Majd annyira remekül "felállított" a (száj)technikájával, hogy azt hittem, "kölcsönkenyér visszajár"! ;o)

De finom volt az a "kenyér"! :oDMásodik lovaglás következett! :o)

Olyan REMEK CSÍPŐMOZGÁSA (!!!) van, hogy az emberből "kiszivattyúzza" a lelket is! :o)

NAGYON DURVA! :oP

[De azt hiszem, ezt csakis a VIP szektornak "jár"...]

Most is hamar mentem el, DE (!!) - hála az "előzményeknek" ;o) - Ő MÉG HAMARABB! ;o)

Amin mindketten tudtunk csodálkozni! :o)))))

(Tekintettel arra, hogy egy nőnél hogy alakul... :o(

De úgy látszik, NAGYON EGYMÁSRA TALÁLTUNK! ;o) )

Elégedettség és Ajánlás: Mindenki olvashatta, amit leírtam... ;o)Ebből tudható, hogy ha ÚGY ÁLLUNK HOZZÁ, akkor Ő MÉG JOBBAN (!!!) ÚGY ÁLL HOZZÁNK! :o)

A "bemelegítés" után NAGYON BARÁTNŐS (!!!)... :o)

Nem hiszem, hogy kielégületlenül távozna tőle bárki is, ha úgy tesz, ahogyan én is!Szerintem nagyon ideális "partneri viszony"! ;o)Mindenkinek ajánlott, aki "NEM BÉNA"! :o)))))

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Dezso35 beszámolója
2020-11-02 15:32:18
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefont két csörgés után felvette és nagyon kedvesen tájékoztatott a tudnivalókról. Kellemes, "mosolygós" hangja van.

Lakás: Lakás és a fürdő is rendben van, tisztaság mindenhol.

Külső: A hölgy külseje a képeknek megfelelő, nőiesen telt, nem túl nagy, korának megfelelően gravitáló keblekkel. Arca csak a diszkréció miatt nem látható.

Hozzáállás: Nem mondanám kezdeményezőnek, inkább kérdezte mit és hogyan szeretnék, tényleg fontos neki, hogy a vendég jól érezze magát. Persze viszont is értékeli a kedvességet. Egy órát töltöttem vele, amit ki is használtunk.

Együttlét: Első körben ő franciázott nekem finoman, érzékien, nem kapkodott, szerintem szereti csinálni. A szájában lett végem. Hagyott az ajkai közt lenyugodni. A folytatásban viszonoztam a kényeztetést, nyelvvel és ujjal izgatva a selymes punciját juttattam el a csúcsra Micit. Ezután kézzel hadrendbe állított, gumit kaptam és missziben szeretkeztünk. Ez tényleg az volt, teljesen rám fonódott, lassú ütemben mozogtam benne, kiélvezve minden pillanatot. Így ért a vég és a gumiba lőttem az utódokat. A hátralévő időben kaptam egy kis masszázst, viszonzásként pedig partnerem melleit kényeztettem, majd újra kinyaltam, 2-2-re alakítva az élvezések számát.

Elégedettség és Ajánlás: Mici személyében egy nagyon kedves érett hölgyet ismertem meg, aki szereti és élvezi is a szexet és értékeli a kedvességet.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu


Partnereink
2008 óta a weben.