SzexpartnerCrystal+36 30 / 601-4177Budapest XVIII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Crystal vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XVIII. kerület.
Várom hívásod a +36 30 / 601-4177 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
50 kg
Mellbőségem
75 cm
Magasságom
168 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
00 órától 24 óráig
kedd:
00 órától 24 óráig
szerda:
00 órától 24 óráig
csütörtök:
00 órától 24 óráig
péntek:
00 órától 24 óráig
szombat:
00 órától 24 óráig
vasárnap:
00 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
28
Beszélt nyelvek
Angol
Dohányzás
igen
Nézettség
Megtekintve:
132005x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
igen
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőke
Szem
Kék
Alkatom
Vékony
Tetoválás
nincs
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Üdv az oldalamon, Crystal vagyok, egy nagyon közvetlen, laza, mosolygós lány. Imádom a szex minden formáját, nyitott személyiségemnek köszönhetően szinte semmitől nem zárkózom el. Az élet minden területén az a célom, hogy lenyűgözzem az embereket, ígyhát (szerencsédre) ez szexben sincs máshogy, mindent megteszek, hogy akár a legextrémebb vágyad is kielégítsem. Szeretem, sőt szinte minden percben igénylem a férfiak társaságát, emelett párokhoz is bármikor szívesen csatlakozom. Kedvenceim közé tartozik a mélytorkos francia és a popó szex - mindkettő mérettől független - Imádom a szerepjátékokat, főleg a szubmisszív/alárendelt szerepet. Diszkrét, igényes és modern kertes lakásomban várlak, ahol lehetőséged van velem negyed, fél, egy, vagy akár több órás felejthetetlen élményre. A nap bármely szakában hívhatsz, viszont ezt kizárólag szám kijelzéssel tedd kérlek, mert a rejtett számról érkező hívásokra nem reagálok. Ha nem veszem fel, akkor érdemes többször próbálkozni vagy üzenetet is írhatsz akár Viber-en vagy Whatsapp-on is. Azonnal sajnos nem tudok a rendelkezésedre állni, ezért minimum egy órával előtte jelezd a szándékod, hogy szeretnél velem találkozni. Inkorrekt alkudozók és óvszer nélküli aktusra vágyók, kérlek ne is keressetek! Köszönöm, hogy elolvastad, remélem hamarosan találkozunk, addig is puszi? Crystal
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
ha megkérsz
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
ha megkérsz
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
Bizar
ha megkérsz
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
ha megkérsz
Láberotika
nem
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Mélytorok
igen
Kényszerfrancia
ha megkérsz
Gonzó
ha megkérsz
Kikötözés - bondage
ha megkérsz
Fenekelés
ha megkérsz
Szerepjátékok
ha megkérsz
Masszázs (klasszikus)
igen
Elfogadott (4 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
bearmountain beszámolója
2024-03-31 17:28:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Pár napja kerestem telefonon viszonylag későbbi időpontban. Talán nem elsőre, hanem másodikra sikerült, és meg is beszéltünk egy időpontot kicsit későbbre. Amikor közelebb voltam, akkor mondta a pontos címet. Volt egy kis gond a bejutással, amit kicsit nehézkesen orvosolt. Én már majdnem fel is adtam, de kedves volt, megcsöngetett, és már bent is voltam. Ennek idejét nem az én rovásomra számolta.

Lakás: Alapvetően rendben van a lakás, tágas, tiszta, de a fürdőben valamiért nincs mosdó, csak a kádnál működik a csap. Nem katasztrófa, csak egy kis érdekesség, simán túlélhető. Illetve annyit még, hogy a tetthelyként egy kanapé szolgál, ami azért nem annyira alkalmas mint egy ágy, de azért elmegy.

Külső: Vékony gazella, én nagyon kedvelem az ilyen testalkatú lányokat, rögtön kedvenc lett. Arca nagyon helyes, megfelel a képeknek, nincs semmi meglepetés. Elméletileg dohányzik, de én nem éreztem akkor rajta, ez meglepett, általában rögtön érzem.

Hozzáállás: Egy órára mentem. Állítása szerint is ígényli az irányítást, nagyon kis mimóza, ezzel nem volt gond. Én kultúrált, és mérsékelt keretek közt érzem jól magam, tényleg csak elenyésző mértékű durvulással, és baromi jól éreztem magam vele. Nagyon sikerült barátnős együttlétet varázsolni, szóval a hozzáállására semmi panaszom.

Együttlét: Két felvonást terveztem Crystal-lal, első részben mélytorkos-lenyelős orális kényeztetést számomra, másodikban pedig hagyomásnyos szexet. A kettő között én is igyekeztem a csúcsra juttatni némi nyelvjátékkal, ami nem zárható ki hogy sikerrel járt, legalábbis erős meggyőzőerővel birt a nonverbális kommunikációja. Ugyanis nem szóban bizonygatta. Talán ezért győzött meg engem jobban. Az egész együtlét olyan volt, mintha tényleg az ember a barátnőjével szexelne egy keményebbet, kicsit perverzebb kiadásban.

Elégedettség és Ajánlás: Mint azt feljebb is írtam, én nagyon jól éreztem magam, jó pár éve nem sikerült ilyen jól randi. Szóval én biztos felkeresem még, nem is olyan sokára.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Leprechaun beszámolója
2024-03-17 13:30:39
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kommunikatív volt üzenetben is ami hatalmas előny, lévén az ember nem mindig tud telefonon egyeztetni. Igazából minden simán ment.

Lakás: A lakás a célnak megfelel, de azért egy rendezetebb, tisztább környezetbe szívesebben érkezik az ember, de amúgy nem volt nagy gond.

Külső: Nekem pont a zsánerem. Nagyon vékony, törékeny lány szép arccal, kislányos testtel.

Hozzáállás: Abszolút partner volt, ha akartam volna akkor kedzeményező lett volna ebben biztos vagyok de nekem extra igényeim voltak amelyeket tökéletesen teljesített még úgy is, hogy nem néhány kérésemmel először találkozott. Rendkívül figyelmes volt és mindent úgy csinált ahogy azt szerettem volna.

Együttlét: Kiválló volt, de nem részletezem. Elég egyedi igényeim voltak melyeket tökéletesen és odaadóan teljesített.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett vagyok vele, visszamegyek amikor lehetőségem lesz rá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kőszikla beszámolója
2024-02-03 00:13:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen,időpontfoglalással.

Lakás: Lakás, fürdő megfelelő,felszerelése megfelelő,parkolás ingyenes.

Külső: A képeknek megfelelő,kedvencem,szép kis puncija,és kemény formás feneke.

Hozzáállás: Első találkozás egy órás idő tartam.Egyszerű,kedves,oda figyel Rád.A kezdeményezést megtartom magamnak.

Együttlét: A szokásos protokoll után csókokkal indítottunk,majd Crystal kényeztetésével folytattam.Mellei,puncija nagyon jól reagálnak,ha foglalkozol velük.Sikerült Őt háromszor is "felzavarnom a csúcsra.Nyalás közben finoman ujjaztam élvezte.Utána Crystal vett kezelésbe.Azt kaptam amiért mentem.Nagyon jó nfrancia,mélytorok,kényszerfrancia,annyi ideig ameddig Én kivántam.Ezek után áttértünk a szexre,lovaglás szemből,és fordított helyzetben,majd misszi,és kutyusban fejeztük be,egy egy nagy,élvezéssel.

Elégedettség és Ajánlás: Elég jól sikerült a randi.Franciája elég jó,sexben is jó,szó nélkül simogat,viszonozza a csókot,nem utolsó szempont,hogy szűk a punci.Ez az Én szerény észrevételem,de mivel nem vagyunk egyformák,nem éljük meg egyformán.Ki kell próbálni.Köszönöm a randit Crystal.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Cobra100 beszámolója
2024-01-29 19:58:15
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon mindent megbeszéltünk, mentem is. A hangja már itt megfogott.

Lakás: Egy forgalmas utcában lakik, de a környék mellékutcáiban van parkolóhely. Tömegközlekedéssel is könnyen lehet. Fürdő tágas hatalmas sarokkáddal. Több törölköző és tusfürdő előkészítve.

Külső: Ő van a képeken. Szép csinos vékony alkatú, halkszavú, bájos aranyos hölgy. Nekem pont az esetem. Itt az oldalon vannak tökéletesnek mondott lányok, viszont ahogy én szoktam mondani hogy egy jó külső még nem teljesítmény. (Tapasztalat).

Hozzáállás: Nos itt jön a lényeg. Olyan kellemes barátnős együttlétünk volt hogy azt viszont nehéz leírni. Az óra kevés vele.

Együttlét: Csók francia szeretkezés, állva, a kanapén fekve, elöl, hátul. Mindent úgy csinált ahogy megbeszéltük, kezdeményez is, haddja magát vezetni, hibátlanul egymásra tudtunk hangolódni. Tudta hogy mi kell nekem. Nem nyafog, nem türelmetlenkedik, nincs hiszti stb. Imádom.

Elégedettség és Ajánlás: Régen nem éreztem olyan jól magam, mint vele. A fenti szösszenetre reflektálva nála van óriási teljesítmény, mivel nem csak a külső a minden, hanem hibátlan szeretkezést kaptam, eme kettőt szorozva jön ki az óriási teljesítmény. Őt tényleg hazavinném.

Uraim kéretik vigyázni rá hogy, ilyen maradjon. Nekem megvan a kedvencem Ő. Már csakis hozzá megyek. Crystal köszönök mindent, rövidesen találkozunk.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.