SzexpartnerLia+36 70 / 940-8286Budapest XX. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Lia vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XX. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 940-8286 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
60 kg
Mellbőségem
90 cm
Magasságom
165 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
08 órától 19 óráig
kedd:
08 órától 20 óráig
szerda:
08 órától 20 óráig
csütörtök:
08 órától 20 óráig
péntek:
08 órától 19 óráig
szombat:
09 órától 19 óráig
vasárnap:
09 órától 19 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
47
Beszélt nyelvek
Spanyol
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
845383x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Fekete
Szem
Zöld
Alkatom
Normál
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
SZIA LIA VAGYOK! Örülök,hogy megnézted hirdetésemet. Remélem szép napod lesz, vagy ha lehetőséged van rá és el tudsz jönni még szebbé teszem. , Én egy nagy zöld szemű fekete hosszú hajú fehér bőrű MAGYAR Milf vagyok. Úriembereket várok, aki engem is feldob a egy Jó szexel. Amit tőlem biztos megkapsz,minden vágyad kielégítem. Várlak mindennel felszerelt privát KLIMÁS lakásomon. Megtisztelsz ha felkeresel! Bejelentkezés telefonon. PUSZI LIA!( Ahová gondolod.) CIGÁNY, SZÁRMAZÁSÚ URAK NE HIVJATOK SEMMI KÉPP! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!.
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
S/M
nem
Bizar
nem
Tánc (sztriptíz)
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Prosztata masszázs
nem
Kamerázás
nem
Szüzesség elvétel
ha megkérsz
Leszbi show
nem
Mélytorok
igen
Kényszerfrancia
nem
Gonzó
nem
Enyhe domina
nem
Fétis
nem
Kikötözés - bondage
nem
Fenekelés
nem
Taposás
nem
Kakiszex
nem
Szerepjátékok
nem
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
ha megkérsz
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
ha megkérsz
Erotikus
igen
Elfogadott (17 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (2 db)
Értékelem
kipruszov beszámolója
2024-04-15 09:07:14
szép arcú, barátnő feeling, maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Még feburárban jártam Liánál. Telefonon egyeztettünk, nem volt gond az időponttal.

Lakás: Kertesházas övezet, saját ház. Célnak megfelelő.

Külső: Lia egy nagyon csinos Milf. Vékony alkat, formás szilikon cicik. Szexi fehérneműben és combfixben fogadott, ahogy kértem.

Hozzáállás: Egy órára mentem. Az együtlét során végig azt figyelte a kívánságaimat.

Együttlét: Kezdésként gyors fürdés majd az ágynál várt. Kihámoztam a melltartóból és kezelésbe vettem a formás ciciket. Nagyon jó munkát végzett a sebész. Kölcsönösen izgattuk egymást. Én gyorsan tettre kész lettem. Lehúzva a bugyiját, belekostoltam a finom puncijába ami kellően nedves volt. Védő felszerelést húztunk és misszionáriusban szeretkeztünk. Nagyon szűk a puncija, így az első menet gyorsan véget ért. Meg is jegyezte, hogy nem is szorított még Rám. Kérdezte, hogy szeretnék-e egy masszázst. Jó volt azt a falon levő tükörben nézni. Közben jót beszélgettünk. Majd újra a szex irányába tereltük a tevékenységet. Szájába vette a velem egykorút és keményre szopta. Hátulról folytattuk. Majd újra misszionárius. Hosszan dugtam, de nem sikerült elélvezni. Tanácsolta, hogy pihenjünk kicsit. Kezébe vette az irányítást közben én a melleivel játszadoztam. Tudta a dolgát és nagy sokára vulkánszerűen tört belőlem a sperma.

Elégedettség és Ajánlás: Lia valóban végig a kívánságaimet leste. Mi lenne nekem jó, mit hogy csináljunk. Talán egy dolog amit hiányoltam. Hangtalanul, érzelmektől mentesen csinálta amit csinált. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem élvezhette. Köszönöm Lia a lehetőséget!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Nopcsa beszámolója
2024-03-18 09:21:56
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon elérhető volt. Későbbi napra egyeztettünk, előtte újból hívtam.

Lakás: Családi házas rész otthonos, tiszta barátságos lakás.

Parkolás rendben.

Külső: Képek régebbiek, de teljesen valósak most is.

Hozzáállás: Kedves és közvetlen.

Együttlét: Készséges ügyes és minden jó.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Andor90 beszámolója
2023-12-31 11:17:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hirdetése felkeltette az érdeklődésemet, felhívtam, kellemes hangja, közvetlen stílusa további tervekre sarkalt. Az ünnepek alatt ismét megcsörgettem, és gond nélkül rögzítettük a javasolt időpontot.

Lakás: Kertvárosi részben megtalálható, számomra kissé messze van, ezért inkább kocsival mentem - kihasználva az év végi lazább forgalmat - gond nélkül a ház elé navigált a GPS. BKV is jó, villamostól 5-6 perc séta. Parkolás nem fizetős, mindig lehet helyet találni. Kertes családi ház, egy perc alatt bejutottam a kopogásra azonnal megnyíló ajtón.

Külső: A hirdetés szerint a fotók régebben készültek de - kellemes meglepetésemre - ez a helyszínen nem látszott. Sejtelmes öltözetben fogadott, hosszú fekete haja, fehér bőre, kedves mosolya, diszkrét üdvözlő csókja izgalmas randit ígért. Jó alakú, izgalmas formákkal megáldott, nagyon közvetlen lány. Könnyen oldotta a pár perces izgalmat, megmutatva a széles franciaágyat egy szépen berendezett szobában. Kis beszélgetés közben előkészültem a fürdéshez, kikísért a jól felszerelt fürdőszobába, beállította a víz hőmérsékletet.

Hozzáállás: Visszatérve már egy bikiniszettben várt, azonnal átöleltem és kezeim végigsiklottak izgalmas alakján - telt, formás combok, gömbölyű kemény popsi, és az ideális (számomra) méretű és formás keblek ébresztették ill. fokozták a vágyat. Ezt azonnal megérezte és lassan megszabadult az utolsó textilektől is. A hangulatot kezdetben ismerkedős, majd egyre forróbb csókok - igazi, nedves, hosszú nyelvjáték - tették extatikussá. Az ágyra kerülve, egy kis beszélgetéssel nyugtattam vissza magam, mert szeretem a hosszabb előjátékot. Az ismerkedős, közvetlen beszélgetés során kezeink is felfedező utakra indultak és vándoroltak hosszú perceken át.

Együttlét: Lia izgató lassúsággal kezdte végig csókolgatni testemet, majd ajkai közé vett és nagyon finom, lágy kényeztetésbe fogott. Itt már nem igen tudtam beszélgetni, főleg, hogy másodpercekre megállt és a szemkontaktus magasiskoláját mutatta be kacér mosolyával fűszerezve. Kis szünetként én is megpróbáltam viszonozni, kagylója izgalmasan domború, forró, nedvesen megnyíló, befogadó. Kérés nélkül felöltöztet -elhárítva kétségeimet fóbiám miatt - és kedvesen segít helyükre tenni a dolgokat. Rövid ideig így vagyunk, csókban (is) összeforrva - NIRVÁNA ! - majd a védelem negatív hatása mégis meg/ki/hátrálásra kényszerít. Ez már lassan a csúcs, Lia rám borul, - rengeteg sűrű hajával is betakar - és kezei, ajka teljesen birtokba vesznek. Kéjes bódító érzés önt el, Ő már végcél felé visz, pulzáló ujjai, nedves forró ajka fokozza a csodát, a száguldást a csúcs felé. Aztán megérkezem, jóval később meg vissza is térek, ekkor enged csak el, mosolyogva, huncut szemekkel. Átölel, hosszú hálás csók, majd egy kis kijózanodás után összesimulva lenyugtató beszélgetés. Nem nézi az időt, én kérdezek rá, és valóban kissé megcsúszva, távozási előkészületek.

Elégedettség és Ajánlás: Belépésemtől kezdve meglepetések sora ért, nagyon hangulatos, erotikus együttlét volt. Ajánlom annak aki értékelni tudja a közvetlen hangulatot egy érett, érzéki lány társaságát. Ajánlom magamnak is, visszagondolni is jó rá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
krozsolt beszámolója
2023-12-28 14:57:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Előző nap kerestem telefonon, nagyon kedves, bájos hangja van. Mindenben maximálisan tájékoztatott. Másnapra kértem a találkozott, és csak annyit két, hogy előtte egy fél órával jelezzem, hogy megyek.

Lakás: Kertvárosi családi ház, parkolás a ház előtt. Nagyon szép, tisztaság, és rend mindenhol. A szoba nagyon jól volt megvilágítva, az ágy hatalmas, és nagyon kényelmes. A fürdővel is miden rendben kád, zuhany, tusfürdő, tiszta törülköző. A legjobban az tetszett, hogy az egész házba csak ketten voltunk.

Külső: Nagyon szexi nő szerintem. Arca olyan mint a képeken. Az alakja fantasztikus, imádtam a melleit, a popsiját, a ponciját, és a lábait. Ezen kívül még az illata, ami egészen elképesztő, nagyon ápolt, és a bőre is nagyon selymes.

Hozzáállás: Ahogy beléptem egyből elkezdett csókolgatni, ez nagyon jól esett. Nagyon nagyon kedves, de tényleg. Nagyon kezdeményező is, de én inkább azt szertetem ha úgy történnek a dolgok ahogy én szeretem. Ez maximálisan úgy is történt.

Együttlét: Nagyon ügyesen franciázik, közben elkezdtem simogatni a punciját. Hamar nedvesedett, és nagyon szűk is, amin nagyon kellemeset csalódtam. Felkerült a gumi is, csodás volt a szűk puncija, közben a lábait csókolgattam. Végül szájba élvezést kértem, ami szintén csodás volt, de hogy hova tűntek azt nem árulom el.

Elégedettség és Ajánlás: Nekem szuper volt. Még biztos hogy vissza megyek. A hozzáállása is mindent visz, nagyon barátnős, nagyon jól éreztem magam.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
EzVanEnnyi beszámolója
2023-12-21 16:47:56
nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam mindent sikerült megbeszélni.

Lakás: Korrekt, Felszerelt...

Hozzáállás: Nagyon korrekt és közvetlen.

Együttlét: Ezzel nem volt gond.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mate85 beszámolója
2023-12-15 11:11:12
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egyből felvette vagy visszahív.

Lakás: Célnak megfelel, diszkrét.

Külső: Lia gyönyörű nő, pont mint a képeken! Egy igazi bombázó!

Hozzáállás: Lia nagyon kedves, barátnő feeling megvan. Imádnivaló, édes csókok.

Együttlét: Csodálatos élmény.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tomi0403 beszámolója
2023-09-01 08:51:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,minden simán ment.

Lakás: A célnak tökéletesen megfelelt.

Külső: Gyönyörű szemei vannak, testalkata számomra tökéletes, ahol kell ott domborodik.

Hozzáállás: Nagyon kedves, barátnős, közvetlen. Az erotikában kezdeményező, de beszélgetni is lehet vele.

Együttlét: Egy SOS franciára mentem elsőre, amit nagyon ügyesen abszolvált. Mélytorok is volt, pontosan ráérzett, hogy mi esik jól.

Elégedettség és Ajánlás: Szuper rapid randi volt egy gyönyörű és kedves NŐ-vel. Mindenképpen visszatérek, legközelebb hosszabb időre.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Csa86 beszámolója
2023-06-18 23:09:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Ma végre elértem.

Már telefonban levett a lábamról a stílusával.

Lakás: Pest szt Erzsébet kertváros. Otthonos, családi ház. Mintha fiatalon egy barátnőmhöz mentem volna látogatóba, ez az érzés fogott el.

Külső: Korombeli 50-es. Nagyon nőies szép kis hölgy. B-52'es, Kate Pierson. Akinek megvan. Dögös kis rockabilly girl.

Arc, haj, zöld szem, punci a kedvenc!

Hozzáállás: Imádnivaló kis csacsogó, hangulatfeldobó macskosz.

Jó vele lenni, feldob.

Egy órát voltam. Nem unatkoztunk. Nagyon korrekt . Ezt külön kiemelném!

Együttlét: Jó vele a szex összességében. Engem inkább a pozitív, jó hangulatú társasága fogott meg. Akció után kicsit zenét hallgatunk. Táncosnő volt, vérében van a muzsika,szeretem az ilyet. A világmindenség harmóniája, szabadon H. Purcell után.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom, annak aki szeretne kikapcsolódni egy barátságos, cserfes, dögös milf-el. Jó társaság!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
fercsike12 beszámolója
2022-10-29 13:16:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nem volt benne hiba, minden könnyen és egyszerűen ment.

Lakás: Célnak tökéletesen megfelel, kellemes, nincs negatív kritika.

Külső: Hogy milyenő Pont olyan, mint a képeken. Gyönyörű. Pont idealis amit kerestem. Popsi es cicik a kedvenceim.

Hozzáállás: Nagyon jo! Kezdemenyezo volt, de leste a kivansagaimat is. 1 orat toltottunk el.

Együttlét: Full menu: natur francia, 69, lovaglas, doggy, oldalt, feloldalt, hatul, elol... mindenhogy!

Maradt meg 10 perc dumalni.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ugyes es kellemes meglepetes volt. Olyan mint a jo bor, idovel megjobb lesz.

Tessek ra vigyazni!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tatamifun beszámolója
2020-12-31 13:43:42
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt, hamar fölvette. Fél óra múlva nála voltam.

Lakás: Átlagos panel, célnak megfelelő. A b@szobában lévő ágy lehetne nagyobb.

Külső: Negyvenes MILF. Aki szereti a kacér szomszédasszony típust az nem fog csalódni.

Hozzáállás: Kedves, amit kértem megkaptam, sőt...!

Együttlét: Átlagos szex, csók, NF, majd kényeztetésemre elrepült,ezután doggyban toltuk.

Elégedettség és Ajánlás: Kedves-nedves-cserfes. Javaslom, kérjétek meg, hogy a gumit a szájával tegye fel... Pazar látvány! Abszolút ajánlom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kovacsgeri beszámolója
2020-07-14 21:37:34
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, tájékoztatott kedvesen, másfél órával későbbre meg is beszéltünk egy időpontot.

Lakás: A fürdőben nagyon kicsi a zuhany kabin, így együtt fürdésre nincs lehetőség de nekem ez nem is hiányzik.

Az ágy lehetne kicsit kényelmesebb és masszívabb, amikor bele lendültünk kicsit aggódtam hogy szétesik.

Egyébként minden más rendbej van.

Külső: Nagyon kedves, szép arca és feszes izgató milf teste van. Igazán jól tartja magát, erősen ajánlott a műfaj kedvelőinek.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt végig, megfelelő mértékben kezdeményező volt. Én passzívabb típus vagyok így nagyrészt ő irányított, de ha kértem valamit azonnal megtette.

Együttlét: 69 -et és ha a haját buzerálják azt nem szereti :-), de ezen kívül minden mehet ami az adatlapján szerepel.

Igazán barátnő feelinges egy rövidke órában lehetett részem vele amiért hálás vagyok.

Franciája nagyon kellemes és élvezettel csinálja. Puncija meghálálja a törődést, szép és ízletes.

Végig mentünk a szentháromságon ( lovagló, misszi és kutyus) és mindenben ügyes volt.

Elégedettség és Ajánlás: Igazi barátnő feelinges eggyüttlét egy igazi milffel ... nekem nem kell ennél több :-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
atommag beszámolója
2020-06-09 16:52:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam elsőre felvette, tájékoztatást követően negyed óra múlva ott is voltam

Lakás: Klasszikus panellakás semmi gond vele fürdőszoba tiszta, rendezett. Az ágy lehetne kicsit nagyobb, de ez legyen a legkisebb gond

Külső: Hát gyerekek bombázó, az biztos.korát meghazudtoló test, szép arcú, feszes bőr, kedvencem a finom puncija.

Hozzáállás: Teljes mértékben kezdeményező, kedves, jó beszélgető partner is. Fél órát voltam

Együttlét: Letusoltam, csókolózni kezdtünk, majd franciácott, amiben nagyon ügyes, közben picit újjaztam, majd megfordultunk és orgazmusig nyalták a finom puncit. Utánna misszionárius póz és igen gyorsan végem is lett

Elégedettség és Ajánlás: Igen maximàlisan ajánlott kategóriába tartozik a hölgy

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bullvadasz beszámolója
2019-11-07 11:16:17
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egyszerűen felhívtam, majd tájékoztatott, aztán mikor eldöntottem újra felhívtam, majd mentem hozzá!

Lakás: Panel a szokásos infrastruktúrával ami övezi. Fürdőszoba, klasszikus. Az ágy kicsi nekem

Külső: Külseje tetszetős, cicik formásak. Alkata nekem karcsú.

Hozzáállás: Hozzáállása temperamentum abszolút barátnő feelinget ad. 1órára mentem amit bőven túll~ptünk dumcsival együtt.

Együttlét: Csókoloztunk, simiztunk, majd franciával kicsinált.. Finom volt!

Beszélgetés után kB ugyanez történt Mert lusta voltam, így hagytam hogy korrepetálás legyek franciából.

Elégedettség és Ajánlás: Kellemes volt nála aki úgy akarja érezni magát mintha egy régi barátnőhöz menne, az induljon hozzá...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
emberke beszámolója
2019-06-24 17:29:04
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Az automata válasz nagyon jó dolog. Nem is értem, miért nem alkalmazza több lány. Megkaptam az előre megírt infót, majd később felhívtam, a kért időpont jó is volt. Sima ügy.

Lakás: Parkolás könnyen és ingyen. GPS elég jól odavitt. A kaputelefonnal én is megküzdöttem. Átlagos panel kisszobája, nincs agyondíszítve. Matrac a földön, azt hiszem, biztos nem egy rendes magas ágy. Jobb lett volna, de így is jó volt. A zuhanykabin ajtajával meg kell küzdeni, de nem ragadtam benn és vizet sem sokat fröcsköltem ki.

Külső: A képek kb stimmelnek, inkább szépítik, de "élőben" is csinos. Saját bevallása szerint 10 kg-ot fogyott, egy részét a cicikről - hogy mikor volt 10 kg-mal több, nem tudom, az alakja kb megfelel a képeknek. Cicije picit kevésbé gömbölyded, de teljesen megfelelnek a célnak, jó velük játszani. Ápolt, nem szőrös, nem borostás, jó illatú, de nem túlzottan.

Hozzáállás: Nagyon kedves, kezdeményező. Én siettem, hamar elszaladtam zuhanyozni, aztán ölelés után már csókolóztunk is. Kezdeményez, de nem sürgetősen. Az együttlét közben is érdeklődik, javasol, ez pozitív, de engem inkább megzavar. Legközelebb majd megbeszélem vele előre, engem nem kell átkísérni a zebrán, tudom a dolgom, és szólok, ha valamit szeretnék. Tök aranyos egyébként, nehogy félreértse bárki.

Együttlét: Én cicire fixált vagyok, a kezdő ölelés, csókok után leültem és az ölembe vettem, hogy a cicikhez jó pozícióba kerüljek. Itt lett volna jobb egy magasabb ágy, kicsit kényelmetlen volt, de hősiesen szenvedtem :-)

Később vízszintbe kerültünk, a cél az volt, hogy ő kielégüljön (vagy sikerült, vagy jól adta, mindegy, élmény volt). Aztán jött a francialecke részéről, igen jó. Így is lett végem, nfvsz, így szeretem az együttlétet. Az nagyon jó volt, nem kellett kérnem, a tisztogatás után rögtön hozzámbújt, mint egy igazi kedves. Kicsit fecsegtünk, aztán eltelt az idő is, zuhany újra, irány haza.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kedves hölgy, közvetlen, csinos. Jó volt ott lenni. Biztos leszek még vendége. Köszönöm az együttlétet!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cicijo beszámolója
2019-06-22 21:48:57
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hetvegi csepeli kirandulas kereteben kivandoroltam a XXI-be...BKV-val sem igazan veszes, ott a kegli a Karacsony Sandor megalloval szemben.A Lia szepen elmondott minden szuksegest.

Lakás: Van baratno akit nem lattam, jo huvos baszoba es tiszta furdo.

Külső: A milf szurkolotabor biztosan szavazna ra, de egyertelmuen a kedves es vonzo kategoria.Jo cicik (en azt hittem szilikonos de a Lia ezt megcafolta), formas kemeny test,zsir nincs rajta.Cuki szuk punci amelyben nehez am sokaig taborozni robbanas nelkul.

Hozzáállás: Igazi baratnos,huncut, mosolygos,tenyleg kedves teremtes a Lia, kifogasotok nem is lehet.Elmondtam mit akarok es ugy is volt.

Együttlét: Csokoloztunk, aztan volt nagyon kiados jo dugas.Mindenben alkalmazkodott, vendeg-orientalt holgyrol van szo.Idonezes nincs.

Elégedettség és Ajánlás: En nagyon elegedetten jottem el.Nagyon is ajanlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zolika1382 beszámolója
2019-06-17 17:41:28
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Autómata üzenetben kaptam választ, amikor pedig hívtam biztos voltam benne, hogy nem érhet csalódás. Nagyon kedves volt a hangja, türelmesen válaszolt a kérdéseimre, így másnapra le is foglaltam egy időpontot. Lia szó nélkül megadta a címet, nem problémázott, hogy indulás előtt még erősítsem meg a randit.

Lakás: Parkolóhelyet pont a bejáratnál találtam, a lakás szokásos panel, ami viszont nagyon kellemes volt, hogy valóban hűtött. A kapucsengő nem volt jó, de azért megoldottam a bejutást.

Külső: Nagyon jó alakú, vonzó hölgy. Tetszett a formás, kemény teste, a kedves arca, a szép lábai. Egy szexi ruhában fogadott, alig vártam, hogy alaposabban is áttanulmányozzam.

Hozzáállás: Maximálisan odaadó, kedves hölgy, rugalmasan kezelte a kéréseim, amik szerencsére neki is elnyerték a tetszését. Egy órára mentem, amit bőven ki is töltöttem, ezúttal is köszönöm!

Együttlét: Érkezés, és bemutatkozás után, azt gondoltam, hogy egy keveset még beszélgetünk, de Lia azt javasolta, hogy térjünk a lényegre, én pedig nem vagyok semmi jónak az elrontója, így egy gyors zuhany után neki is láttunk. Lia levetkőzött, és egy gyengéd, kellemes franciával kedveskedett nekem, amit később kölcsönösen is csináltunk, majd felkerült a gumi, és szemből döngettem egészen a végemig. Szünetben kaptam egy kellemes masszázst, közben beszélgettünk ( Lia személyében egy nagyon aranyos, értelmes hölgyet ismertem meg), majd újfent szájjal kényeztetett, később cseréltünk és én is újra megkóstoltam a finom punciját, és egy kellemes szeretkezés után, másodszorra a szájával vitt el a csúcsig. Némi pihenő után lezuhanyoztam, és tökéletesen kielégülve, jókedvűen távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Örülök, hogy a viszonylag nagy távolság ellenére felkerestem, remélem még sokáig élvezhetjük a társaságát, én még biztosan fogok menni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tyty19 beszámolója
2019-01-19 16:18:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Előző nap felhivtam tisztáztuk a dolgokat.Reggel 9:45,kor hivtam 10,kor már fogadot is.Három csőrgésre mindig felvete.

Lakás: Kőnyen megkőzelithető jo parkolás.Panel de tiszta rendezett fürdőben minden van.Szoba hangulatos.

Külső: Aranyos kedves megnyerő.Isteni idomkal,sokkal szebb mint a képeken nekem pont ilyen kell. Nincs kedvnec testrész mindene ugy jo ahogy van.

Hozzáállás: Szivesen kezdeményez de nem ragaszkodik hozzá.Amit igér a lapján mindent lehet.Isteni a csokja nem tudtam betelni vele.Kedves jol lehet beszélgetni vele kőzvetlen.Egy orára mentem,de kevés volt.

Együttlét: Egy kis csokolozás után volt egy kőzős franciázás ami majdnem kivégzet.Kértem üljőn bele,ovszer fel és megmutata milyen finom és tüzes a puncia,váltotunk hátulrol is megkaptam,mondta igy szereti.Pihenés képen franciáztunk még egyet a szájábasikerült elmenem rendesen megdolgozot de megérte.Levezetésnek még kényeztetük egymást ás beszélgetünk.Isteni volt minden pilanat.

Elégedettség és Ajánlás: Egy szép kedves csaj tőbbet kaptam mint reméltem csak ajálani tudom,remélem marad még rám is ideje,mert szives visza menék hozá.Akővetkező még jobb lesz már ismerjük egmást.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.