SzexpartnerZsanett+36 70 / 532-5656Budapest

Bemutatkozásom
Szia, Zsanett vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest.
Várom hívásod a +36 70 / 532-5656 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
55 kg
Mellbőségem
-
Magasságom
165 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
08 órától 20 óráig
kedd:
08 órától 20 óráig
szerda:
08 órától 20 óráig
csütörtök:
08 órától 20 óráig
péntek:
08 órától 20 óráig
szombat:
08 órától 20 óráig
vasárnap:
08 órától 20 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
32
Beszélt nyelvek
Angol
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
3262761x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
igen
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Barna
Szem
Barna
Alkatom
Sportos
Tetoválás
nincs
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
  Szia, Zsanett vagyok :) Szeretnék néhány szóban bemutatkozni neked: harmincegy éves, egyetemet végzett lány vagyok. 165 centiméter magas, 54 kilogramm, szemem és hajam színe egyaránt barna. Saját lakásomon nem tudlak fogadni, hozzád viszont örömmel ellátogatok :) Fotóim teljesen amatőr módon és körülmények között készültek, hogy a valóságot minél jobban tükrözzék. Számodra a fotóim és a beszámolóim egyaránt segítséget nyújtanak, hogy milyen is vagyok valójában, ellenben én csupán a hangodra tudok hagyatkozni :) Időpontegyeztetéshez, bővebb információhoz normál telefonhívás szükséges, természetesen számkijelzéssel. Whatsapp hívásokra, üzenetekre, sms-ekre nem szoktam válaszolni, kivételt jelentenek visszatérő partnereim ;) Mivel a tisztaság, igényesség fontos számomra, kérlek te is ügyelj a környezeted és saját higiéniádra, ugyanis ha szükséges, nem átallok szólni érte! Autós kalandok meglehetősen méltatlanok, ráadásul a tisztálkodás kérdése sem megoldott, így ilyen megkereséseket alapból elutasítok. A fentiekből következik, hogy a vendéglátásul szolgáló helyszínnek rendelkeznie kell fürdőszobával. Köszönöm szépen, hogy megtiszteltél és elolvastad a bemutatkozásom :) Zsanett
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
nem
Csók (szimpátia alapján)
nem
Együttfürdés
igen
Natúr francia végén arcra
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Harisnyában fogad
ha megkérsz
Láberotika
igen
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Mélytorok
nem
Kényszerfrancia
nem
Elfogadott (81 db)
Kapott (2 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
Kevlar beszámolója
2024-04-05 19:14:12
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Legtöbször telefonon, néha üzenetben.

Lakás: Sajátom, folyamatosan újítgatom, szépítgetem. Mindig megdicséri amikor elkészült valami új. :)

Külső: Egy éve írtam utoljára, csak ismételni tudom magam. Változatlanul gyönyörű, selymes szolibarna bőr, kerek fenék, szép formás mellek, sportos vékony alkat. Tökéletes.

Hozzáállás: Kedves, figyelmes, kezdeményező és nyitott mindenre az adott kereteken belül.

Együttlét: Ein Gentleman schweigt und genießt. :)

Elégedettség és Ajánlás: Továbbra is ajánlom minden úriembernek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240402_7430 beszámolója
2024-03-17 09:12:58
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Brekkencs beszámolója
2024-01-30 16:57:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk pár nappal a randi előtt. Hívtam, nem vette fel, de kb 1 órán belül visszahívott. Lehet vele könnyen időpontot egyeztetni, de ha sűrű a napi beosztásod és utána sietned kell, akkor inkább másik napra hívd.

Lakás: Ő esetében ez nem releváns.

Külső: Csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni, szerencsés alkat és biztosan sokat is tesz a vonalaiért.

Hozzáállás: Teljes mértékben pozitív a hozzáállása, kedves, aranyos, érdeklődő, valamelyest tisztában van a világ dolgaival is, el lehet társalogni vele, amit én fontosnak tartok. Az ágyban profi, pedig csak orálisan elégített ki.

Együttlét: A szűk órát beszélgetéssel indítottuk, majd közös tusolás után a szobában cuppant rám. Amit ott kaptam, az nem hétköznapi dolog, ki is szívta belőlem az összes energiát. Kis szuszogás után tisztálkodás és mentünk a dolgunkra.

Elégedettség és Ajánlás: Minden nagyon, ha van időtök rá, hívjátok, élvezzétek őt!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lenox88 beszámolója
2024-01-10 21:32:32
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam fel, másodjára felvette, már ott hallásra is szimpatikus volt nagyon :)

Lakás: Mivel nem ott élek, így egy apartmant béreltem egy napra, sajnos máshogy nem tudtam megoldani vele a randit amit már régóta terveztem vele.

Külső: Zsanett nagyon csinos, kerek popsi és feszesis mindenhol. Mellei is nagyon szépek. Egyszerűen tökéletes. És ráadásul kedves is. :)

Hozzáállás: A randi még 2 hónappal ezelőtt volt, csak most írom meg a gyors beszámolót. Ahogy megérkezett Zsani, újra elmondtam mit szeretnék, ezt követően elment tisztálkodni, én az érkezése előtt 5 perccel fürödtem le.

Együttlét: Natur franciára hívtam 1 óra erejéig.Az első francia körben gyorsan kivégzett, a szájába mentem el amit rögtön le is nyelt. Kis pihenő után Zsani újra akcióba kezdett amit újra sikerült is beteljesítenie. Ismét a szájába mentem el. Nem kell mondjam hogy rendesen kicsavart a két alkalommal.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett voltam vele. Újra megyek ahogy tudok. Köszönök mindent, és srácok vigyazzatok a leányzóra. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Chris92 beszámolója
2023-08-27 21:59:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem a találkozó előtt nagyjából egy héttel. A telefonos beszélgetésünk alkalmával egy nagyon kedves hang tájékoztatott mindenről. Mivel távoli volt a megbeszélt randi ezért kérte hogy erősítsem azt meg néhány nap múlva.

Lakás: Nálam voltunk és nem panaszkodott semmire.

Külső: Érkezésekor egy nyári ruha és magassarkú volt rajta. Mikor beengedtem és váltottunk néhány szót tudtam hogy egy nagyon kedves és okos nővel sodort össze a sors. Az arc kitakarástól egyáltalán nem kell félni nagyon szép az arca és a szemüveg kifejezetten jól áll neki. Kedvenc testrészt nem igazán tudok kiemelni Zsanett úgy tökéletes ahogy van.

Hozzáállás: 2 órát töltöttünk együtt ami alatt végtelenül aranyos volt. Mindig tudta mi az amire szükségem van. Nagyon jót lehet vele beszélgetni a szünetben, minden témához értelmesen hozzá tud szólni.

Együttlét: Megérkezése után a nyári hőséget tekintettel hideg vízzel kínáltak amit el is fogadott majd egy kis beszélgetésbe kezdtünk. Miután zártuk a témát elment le zuhanyozni és mikor kilépett a fürdőből az általam kért combfix és magassarkúban jelent meg amiben valami észveszejtően jól néz ki. Kis puszikkal kezdett aztán hamar rátért a franciázásra amit valami félelmetesen jól csinál. Kértem forduljunk 69-be ami nem volt ellenére és megkóstolhattam finom punciját. Ezután gumit kértem és elkezdett lovagolni, itt nekem nem kellett sok ahhoz hogy elmenjek. Hagyta hogy szépen megnyugodjak nem siettetett. Kicsit beszélgettünk majd felvetette a második kör lehetőségét amivel természetesen éltem. Ismét franciával kezdett majd kutyusba fordultunk. A feneke valami félelmetesen izmos és ebből a szemszögből nézve is gyönyörű nő. Ezután ismét meg lovagolt. Felajánlotta hogy franciával fejezzük be ami nem volt egyszerű de nem adta fel és végül a szájába mentem el, amit le is nyelt de cukin megjegyezte hogy másodszorra már nem sok minden maradt bennem. Az hogy mi a kedvence az első találkozón nem derült ki de egészen biztosan lesz még folytatás.

Elégedettség és Ajánlás: Azoknak tudom ajánlani Zsanettet akik egy nagyon kedves lánnyal szeretnének találkozni. Összességében én teljesen oda vagyok minden porcikájáért.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
hAndreX3 beszámolója
2023-08-26 15:36:56
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hivtam Zsanettot, eloszor nem vette fel. SMS-ben kertem, hogy szoljon amikor vissza tudom hivni. Nem sokkal kesobb irt, hogy felhivhatom. Ezutan egy par nap egyeztetes utan, megegyeztunk a talalka datumaban es helyszinen. Zsanett az egesz procedura alatt nagyon reszponziv volt, gordulekenyen ment az egesz.

Lakás: AirBNB

Külső: Senki ne ilyedjen meg, hogy ki van takarva az arca az oldalon. Zsanett tetotol talpig gyonyoru no. Egy nyari dressz volt rajta amiben csodalatosan nezett ki. Mikor lementem erte, mondtam is neki, hogy mindjart elsirom magam oromomben, annyira gyonyoru..

Hozzáállás: Zsanett vegig kedves, aranyos volt. Mikor megerkezett jeg hideg vizzel kinaltam (be volt keszitve ebben a nagy melegben) amit el is fogadott. Kis beszelgetes utan elment furdeni. Par perccel kesobb meztelenul jott ki a furdobol, az allam is majdnem leesett annyira szep minden porcikaja. Gyonyoru arc, igezo szemek, formas cicik es az a csodalatos kerek popsi.

Együttlét: Elso korben kb kiprobaltunk mindent es nagyon ugyes mindenben. A szajaban lett vegem es minden egyes csepp a pocijaban tunt el. Hidrataltuk magunkat egy kis vizzel, es megint egy nagyon jot beszelgettunk.

Masodik meneteben kolcsonos francia amiutan NFVSZ szerettem volna, de szerintem a meleg miatt ez mar sajnos nem jott ossze.

Elégedettség és Ajánlás: Zsanett egy inteligens, gyonyoru es vicces no. Ajanlom mindenkinek!

En meg biztosan fel fogom keresni. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DrSheldonCooper beszámolója
2023-07-29 18:55:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Első két alkalommal telefonon, később üzenetek formájában egyeztettünk.

Telefonban a hangja határozott, tényekre szorítkozó, nem sejteti előre

kommunikációs géniuszát, amitől nekem már az első találkozásunk alkalmával

leesett az állam.

Lakás: Airbnb

Külső: Minden alkalommal más ruhában, csinosan érkezik. Gyönyörű nő!

Kedvenc testrésző Erre válaszolni egy Baudelaire verssel lehet :)



A Démon bús, magas szobámba

ma reggel látogatni jött

és megkisérteni kivánva

szólt: Valld be mindenek fölött



az ezer édes, szép dolog közt

miből varázsa összenő

sötét és rózsaszin tagok közt,

melyekből áll a drága nő,



melyik a legszebbő - S válaszoltam

a Kárhozottnak akkor én:

Mert benne minden drága balzsam,

semmi se szebb a többinél.



Hol kéjek intenek sereggel,

a mámor okát ne keresd:

ő elvakít, miként a Reggel,

és megvigasztal mint az Est.



Teste finomabbszálu himzés,

sokkal nagyobb harmónia,

hogysem a gyarló, vak elemzés

figyeljen akkordjaira.



Ó rejtelem! hogy minden érzék

általa eggyé olvadott:

lehellete zenét zenél szét,

mint hangja édes illatot!

Hozzáállás: Ez az ami miatt rászántam magam az értékelésre. A lány egy kommunikációs csoda!

Alapjában én egy zárt rendszer vagyok, visszafogott és tartózkodó, arcom komoly

mint egy telekkönyvi kivonat, nem lehetek könnyű eset.

Zsanett ezekről mintha nem is vett volna tudomást, kedvességével, érdeklődésével,

gesztusaival pár percen belül levett a lábamról. Még el sem ment zuhanyozni, de

már akkor tudtam, hogy ez a randi rosszul nem sülhet el, és lesz folytatása is.

Nem tévedtem. Többször találkoztunk már, és minden alkalommal maximálisan kedves, odaadó.

Minden apró figyelmességet, bókot örömmel, mosolyogva fogad.

Szókincse, választékos mondatai nem hétköznapiak. A memóriája pedig elképesztő,

Ez a lány nemcsak cseveg bele a semmibe, hanem tényleg odafigyel, és emlékszik is

az elmondottakra. Hozzáállása, akárcsak a külseje, tökéletes!

Együttlét: Erre sok szót nem pazarolnék, előttem értékelések tucatjaiban van megénekelve.

Talán hasznos lehet néhányótoknak, ha elmondom, hogy engem a legnagyobb jóindulattal

sem lehet férfiszépségnek nevezni, de Zsanetten együttlétünk során nem láttam, hogy ez

zavarná. Együttlétünk jórészt franciás kényeztetéssel telik, aminek a végén egy pillanatra

megáll az égen a nap :)

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok minden alkalommal!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Dr.DrakeRamoray beszámolója
2023-07-29 00:31:36
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Sms-ben, mert annyira kapós lett a csajszi, hogy több nappal kell előre egyeztetni, hogy legyen olyan időpont ami nekem is jó.

Lakás: Hotel

Külső: Sportos, feszes cicik, formás fenék, szolizott bőr, igényes megjelenés. A szemüveg szexi, arc kitakarástól sem kell tartani.

Hozzáállás: Érdeklődő, és megjegyzi amiket korábban beszéltünk. Intelligens, sok témához hozzá tud szólni, abszolút barátnő feeling. Az ágyban pedig, amit ki hozunk egymásból: néha erotikát, néha perverziót, néha vadságot, néha gyengédséget, vagy ezek kombinációját.

Együttlét: Nem vagyok az a hízelgős, imponáló típus, viszont 2 éve találkozgatunk kisebb megszakításokkal, illik már valamit írni.

Többféle francia tudása van, menet közben váltogat a technikák között, sebességben, erősségben, kézzel, kéz nélkül stb. Az első két alkalom átlagos/ismerkedős volt. Aztán később kialakult köztünk egy verbális és non verbális szexuális kommunikáció, ami élvezetesebbé teszi a szexet. Ezt nem 'kémiának' mondanám, inkább kölcsönös figyelmességnek. Ettől függetlenül már az első alkalomnál sikerült elmennei viszonylag hamar mikor a kagylóját nyaltam, ami meglepő volt számomra mert ahhoz általában több idő kell a lányoknak. Rendesen bele remeg a dereka, és megszorítja a fejemet a combjával ilyenkor. Fel szokott ajánlani dolgokat, de azt is szereti ha irányítom. Az adagot mindig szereti lenyelni a végén, aminek nagyon örülök.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlott kategória.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
SuzuHur beszámolója
2023-06-12 15:10:40
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Többször voltam már vele, de csak most értékelem, mert tudnia kell mindenkinek, hogy mennyire jó Zsanett!! Többszöri látogatása okán sms-en egyeztetek vele, gyorsan visszaír. Telefonos megkeresésnél is max. 1 órán belül jelentkezett.

Külső: A gyönyörű teste - a formás fenekén át a vadító lábáig - mindenben megfelel a képeknek. Az arca nagyon aranyos - kizárólag a diszkréció miatt van kitakarva - nem fogsz csalódni, sőt...

Hozzáállás: Közvetlenül, kedvesen áll a partneréhez, jókat lehet vele előtte-utána beszélgetni. Intelligens nő, szerintem minden helyzethez tud alkalmazkodni.

Együttlét: Részleteket nem tartom fontosnak leírni, de azt igen, hogy odafigyel rád, ha kell aktív és segítőkész és maximális kielégítésre törekszik.

Elégedettség és Ajánlás: A leányzó egyértelmű főnyeremény👍 kevés hozzá hasonló van. Csak ajánlani tudom azoknak, akiknek az igényei megfelelnek Zsanett repertoárjának!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Shaman beszámolója
2023-06-05 16:39:07
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk. Először nem sikerült egyeztetni, másodjára minden simán ment.

Lakás: Nálam voltunk.

Külső: Gyönyörű lány, felöltözve is, de mikor kijött a fürdőből meztelenül a gyönyörű barna bőrével, tökéletes testével, ah.

Hozzáállás: Én mindennel elégedett voltam, talán kicsit lassan tértünk rá, de először találkoztunk.

Együttlét: Francia, kölcsönös francia, szex több pózban. Jó a technikája, amikor bepucsított az olyan vizuális inger, hogy nem is nagyon kell több. Sajnos elnéztem, hogy nem vállal csókot, de az is az én hibám volt.

Elégedettség és Ajánlás: Egy kincs.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
janzy50 beszámolója
2023-05-27 21:35:28
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Zsanett állandó vendégem, így SMS-ben kértem időpontot. Gyorsan válaszolt több időpontot megadva. Eltévesztettem mert nem jelöltem meg melyik nap csak az időpontot. Azonnal vissza hívott és tisztáztuk pontosan.

Érdemes megemlítenem hogy ezek az SMS-ek igazi randi kommonikációk kölcsönös udvarlásokkal, dicséretekkel.

Lakás: Nem volt eddig a helyre panasz.

Külső: Megjelenése nagyon dekoratív, mindig más öltözetben látom egy úri hölgy és egy diáklány keveréke. Levetkőzve is nagyon szép, jó alakú (a felrakott képeinek megfelelően) és szép arcú, sportos megjelenésű.

Hozzáállás: Mesterien jól levezeti a talit. Elő- és utó-beszélgetés teázással. Szexben nagyon tapasztalt, nyugodtan rábízhatod magad. Nagyon örül és hálás minden kis figyelmességnek gyümölcs, csoki vagy bármi.

Igazi barát tud lenni (extrákkal) hitelesen, a végén nehéz elválással.

Együttlét: Figyelmes és türelmes veled, bármelyik pózban. Nagyon bizalmas, barátnős össze simulás, füledbe suttogott piszkos-szép szavak, becézgetések.

Elégedettség és Ajánlás: Mindig maximálisan elégedett vagyok Zsanett-tel. Ajánlom igényes, jól viselkedő úriembereknek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Misi1975 beszámolója
2023-05-17 20:36:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Mivel már nem először találkoztunk,könnyen ment

Lakás: Ismét bérelt pirinyó lakás,ahogy szoktam amikor Budapestre érkezem.

Külső: Változott ....3 hónap alatt jelentős felépülésben lett része...még feszesebb még szexibb..amikor megláttam az ajtóban magamban kiáltottam:Geronimo🤣

Hozzáállás: Érkezés ,rövid csevej, figyelmesen meghallgatta és pozitívan motiválta az aggódásom,mivel pont aznap hívtak nem illeszkedik egy ér implantátum,plusz a laboreredményeim is szarok🤣

Átadtam neki a kis datolya,tea ,és marhachips csomagot boldog volt és hálás

Együttlét: Csodálatos volt.Romantikus,combremegéses,kéjes,simogatós eggyültlét,ami meghosszabbítja az életet.

Életem legjobb 2 órája volt.

Holnap is jön😁

Elégedettség és Ajánlás: Drága "urak" ő nem egy butuska liba...

Azt ad amit adsz,ha megpróbálod átcsapbi "meghálálja"🤣

Kihagyhatatalan.Több országot "megjártam"de ilyen kincset nem lehet máshol találni.

UI:több esze van mint egy egész laltanya áló f@szú katonának.

Addi legyetek vele úriemberek amíg be nem fejezi amit csinál.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
latogato1 beszámolója
2023-04-24 20:42:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Visszatérő vendégként üzenetben. Ahogy ideje engedi, mindig válaszol.

Lakás: Nálam voltunk.

Külső: Igazi modern nő: csinos, igényes, izmos és gyönyörű. A képek teljesen visszaadják, hogy milyen is ő valójában, az arca pedig kivételesen szép. Nincs kedvenc, Zsanett így tökéletesen vonzó és bájos, ahogy van.

Hozzáállás: 2 órát töltöttünk együtt, Zsanett hozzáállása mindenki számára példaértékű lehet. Nagyon kedves, figyelmes és intelligens, tökéletes társaság és mindenben partner - ha te is partnerként és úriemberként közeledsz hozzá. Kezdeményező és empatikus, határozott és ugyanakkor rugalmas. Nem nézi az órát, kedvesen irányítja az együttlétet, hogy az a lehető legtartalmasabb legyen.

Együttlét: Nem írnék regényt, de alá tudom támasztani, hogy nem csak hozzáállásban, a szexben is teljes odaadás és figyelem jellemzi. Intelligensen játékos, kacér, ami még vonzóbbá teszi. És az a tekintet...

Elégedettség és Ajánlás: Nem igazán lehet jól kifejezni, hogy mennyire tökéletes partner mindenben. Csak szuperlatívuszokban lehet Zsanettről beszélni. Természetesen ajánlom, de csakis úriembereknek, akik fel tudnak nőni hozzá partnerként és értékelni tudják, hogy Ő egy kivételes lány.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ats002217 beszámolója
2023-03-20 09:41:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
janzy50 beszámolója
2023-03-14 00:58:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Visszatérő ügyfélként elég volt SMS-t írni, Zsanett úton volt de jelezte hogy este tud időpontot keresni. Sikerült megegyezni egy barátságos közeli időpontban.

Lakás: Nem volt rá panasz

Külső: Nem sokat tudok hozzá tenni a múltkori értékelésemhez, röviden:

Nagyon csinos, diáklány megjelenésű karcsú, sportos alkattal. Szép arcú, kedves hölgy. Jobban néz ki mint a képeken ha levetkőzik. "Sweet Lollipop", kedves meglepetés.

Hozzáállás: Nagyon kedves, segítőkész, ha bizonytalan vagy átveszi az irányítást de mellette keresi hogy Neked mi lenne a jó. Sokat cseveg közben, figyel azért arra is hogy Te hol tartasz.Az 1 óra nagyon gyorsan elrepült.

Együttlét: Kis teázás, beszélgetés után kölcsönös fürdés. Az ágyon egy kis mindenhová puszilkodás után kölcsönös francia. Nagyon fincsi puncikája van. Lankadtabb pillanatokban kis kézimunkával vissza terelés. A végén egy full orál End.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett vagyok. Legszívesebben megtartanám, eldugnám magamnak de nem vagyok annyira önző. Bátran válasszátok Őt, jól jártok vele.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
zozo36 beszámolója
2023-02-27 19:47:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Hát azzal kezdeném hogy lehet úgy élni hogy kihagy valamit az ember az életben,de van amit nem szabad kihagyni. Már többször amikor feljöttem az oldalra,megnéztem Zsanett képeit. Elolvastam egypár beszámolót is. Aztán egy héttel a tervezett talit előtt felhivtam,majd mikor már biztosra tudtuk az időpontot a búvóhelyet is lefoglaltam.

Lakás: A lakás szuper volt,a célnak tökéletesen megfelelt.

Külső: Mikor megérkezett,lementem érte. Először elmentem mellette, - bár sejtettem hogy lehet hogy Ő az :) - mivel azt hittem a kapu előtt lesz,csak sikerült bejutnia az udvarba. Felmentünk,egy rövid ismerkedős beszélgetés után elment zuhanyozni. Én már érkezése előtt ezt megtettem,igy a szobában vártam rá. És kilépett Zsanett,meztelenl. Ott szembesültem vele hogy én most egy tökéletes alakú lánnyal fogok intim helyzetbe keveredni. :) Jók a képek,de a valóság az all in. Gyönyörű mellek,popsi,nem semmi. Meg is jegyeztem neki ezt.

Hozzáállás: Elsőre egy órát gondoltam,de belőle kevés. Végig nagyon kedves volt és aranyos.

Együttlét: Elsőre kaptam egy nagyon jó orális kényeztetést majd meglovagolt,amit egy ideig lehet birni,aztán kivégzett. Beszélgetés,megmasziroztam tökéletes testét majd én mutattam be szerény francia nyelvtudásom. Másodiknak ismét jött egy fergeteges francia a részéről,már már majdnem elmentem de aztán gumit kérve hátulról próbáltuk ki,aminek a vége egy újabb katarzis lett. De több idő kell,hogy jobban el tudjunk merülni egymásban.

Elégedettség és Ajánlás: Az üzenet legyen neked Zsanett. Hát egyszer még minimum biztos talizunk. Láthatod jó ideje nem irtam beszámolót,ugyhogy most Veled kivételt teszek. Örülök hogy megismerhettem egy ilyen szimpatikus nagybetűs Nőt,mint amilyen Te vagy. Remélem szimpi volt Zozo is. Üdv és sokat mosolyogj.

Szia

És hát persze nem szép pontozni egy másik embert,igy magát a foglakozást pontozom most. Ez 10 azaz tiz pont.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20231030_9768 beszámolója
2023-02-22 09:41:10
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
janzy50 beszámolója
2023-02-10 23:38:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viberen, whatsappon ne hívd, nem szereti.

A hangja már a telefonban tetszett. Elég közeli időpontot adott, aminek örültem.

Lakás: Nem volt rá panasz.

Külső: Nagyon szép kislány. A képeken látottaknál sokkal jobban néz ki ha levetkőzik. Szolizott gyönyörű skín, szép arc, szép sportos alakja van, formás (nekem kedvenc méretű) cicik, popsija is formás, kézreálló. Minden testrészét imádtam.

Hozzáállás: Nagyon ott van mikor veled van, figyelmes, segítő kész, igazi barátnő-érzés. Nagyon jól kommonikál, kedves, beszédes, empatikus. A vele töltött időnek kellemes volt minden perce.

A korábbi (látatlanból) 9 pontos értékelésem 10 pontra javítom.

Együttlét: A részleteket mellőzve jól mentek a dolgok -Zsanett figyelmességének köszönhetően-. Eddigi tapasztalataim alapján nála jobban nem lehet csinálni.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett vagyok. Ám ajánlását megfontolnám. Tartok tőle hogy nekünk, visszatérőknek jelentősen megnőhet a várakozási idő hogy sorra kerüljünk ismét. :-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
rgtube8 beszámolója
2023-02-08 15:37:49
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, nem vette fel, de hamar visszahívott. Másik napra céloztam, és kis egyeztetés után találtunk is időpontot és szállást is sikerült szereznem.

A kommunikáció nagyon gördülékenyen ment, imádtam hogy emlékszik rám. Nagyon imádnivaló. :)

Lakás: Nem részletezem mert nem releváns, de a főhősnő otthon érzi magát és betölti a teret ahová belép. :)

Külső: Külsőleg nagyon csinos, formás és nőies. Arca kedves és szép! Nagyon jó formában van és ez nem csak az alakján látszik, hanem az erőnlétén is... :)

Hozzáállás: Igazán kedves és kezdeményező. Folyamatosan csicsereg, kérdez és mindent meg is jegyez. Egy órát töltöttünk együtt... Nem mondanám elégnek.

Együttlét: Közös tusolás után, némi ölelkezéssel fűszerezve behuppantunk az ágyba. Figyelte az ötleteimet, de mivel azok nem voltak olyan határozottak, így az Ő forgatókönyve mentén kezdtünk bele. Volt egy kis francia, majd lovacska, (lovacskában igazából fáradhatatlan és nagyon szexi) azután misszi, (ebben is nagyon megragadóan természetesen szexi), végül kutyussal fejeztük be amiben meg kell hagynom hogy nagyon szexi volt. :)

Olyan erotikus kisugárzása van, amitől nem lehet kedvencet választani. Mindegy hogy közelítettem, lehengerlően izgató volt, Ő maga a kedvenc. :)

Elégedettség és Ajánlás: Összességében olyat nyújt amire vissza vissza emlékszik az ember. Mély nyomot hagy benned, amely nyomot vele szeretnél kitölten mindíg. Nem csak a randink tetszett, de Őt is könnyen megkedveltem! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Misi1975 beszámolója
2023-02-04 18:51:04
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Üzenetben kerestem kedden,kérte hívjam föl, egyeztettünk 2 nappal később délutánra volt mindkettőnknek megfelelő időpont lefixáltuk.

Lakás: Rövid Bp-tartózkodásom alatt állandóra bérelt 7.ker kis lakas.

Mentes viz és FILTERES gýümölcs tea bekészítve ,ahogy azt üzenetekben leegyesztettük kis félreértés után de jót nevettünk az egészen😃

Külső: Csalódás kizárt.Alkata ,mint a képeken,arca bályos.Első találkánk volt szerintem megvolt a kölcsönös szimpátia,lementem érte a kapu elé,felajánlott karomat egyből elfogatta felsétáltunk a második emeletre,közben beszélgettünk.

Hozzáállás: Kedves, nyitott, inteligens,valóban érdekli az ember fiának a mondanivalója .

Együttlét: Tea elfogyasztása utan elment fürödni,majd aztán én is.

Már az ágyon várt.Ölelkezés ,tudta egyből ,hogyan jó nekem ha hozzám ér.

Kölcsönösen kényeztettük egymást franciával felváltva,majd kérésemre behatolás szemből.

Csak így csináltuk,suttogós beszélgetős ,néha piszkos szavaktól sem mentesen,hol lassú hol intenzív lökések mozgások ,majd a vég,

Tisztogatás ,beszélgetés, búcsú.Megbeszéltük még találkozunk amint jövök újra Magyarországra.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom őt magamnak,magamat meg neki🤣

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pizzateszta beszámolója
2023-01-29 18:24:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Ez a beszámolóm sem egy légyottról, hanem általános szól Zsanettről.

Mindig sms-ben egyeztetünk. Írok neki, ha vágyat érzek az érintésére. Válaszol amikor tud, és fixáljuk az időpontot. Sose volt ezzel gond.

Lakás: Ezt tőle kellene megkérdezni. Nekem még nem panaszkodott :)

Külső: Most már lassan 5 éve ismerem és nem öregszik. Ugyan olyan hibátlan a teste, mint mikor először találkoztam vele 2018 őszén. Szolibarna bőr, sportos test, formás popsi, tenyérbe illő cicik. Helyes és mosolygós arc. Nincs kedvenc testrész. Tökéletes, ahogy van :) Fontos, hogy nem szak szép, hanem kedves és intelligens is. Jókat lehet vele beszélgetni.

Hozzáállás: Tud kezdeményezni, de hagyja is magát, ha konkrét elképzelésem van. Imádom, hogy bizonyos kereteken belül (melyeket tisztáztunk) benne van a kicsit extrémebb vágyaim megvalósításában is.

Együttlét: A légyottok főleg franciás kényeztetésre koncentrálódnak, mégis megunhatatlanok. Imádom kényeztetni őt, mert nagyon finom, ízletes puncija van és nagyon tetszik, amikor elélvez. Az ő francia tudása pedig igen magas szintű. Változatos csinálja és foglalkozik a kiegészítőkkel is. Látszik, hogy élvezi.

Elégedettség és Ajánlás: Nem tudok leszokni róla. Igaz, nem is akarok. Igazi kincs. Nem titkolja, hogy szereti a szexet és ettől lesznek jók az együttlétek. Nem az a lényeg, hogy túl legyen a partnerén.

Bátran ajánlom minden makktársnak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kevlar beszámolója
2023-01-26 18:00:16
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könnyen, gyorsan telefonon, ha esetleg nem tud beszélni akkor üzenetben. Általában egy nappal előtte.

Lakás: Nálam, célnak megfelel, nem panaszkodott eddig még.

Külső: Zsanett élőben is pont olyan, mint a képeken. Sportos, vékony alkat, selymes szolibarna bőr, kerek fenék, szép formás mellek (kedvenceim), gyönyörű arc.

Hozzáállás: Zsanett nem csak nagyon szép és kedves, hanem intelligens lány is. Tökéletes beszélgetőtárs, mindenről is el lehet vele beszélgetni. Ezt a részét a találkozásainknak is nagyon élvezem és legalább annyira várom, mint a hancúrozást, az egy óra túl hamar el szokott telni.

Együttlét: Ami az adatlapján fel van tüntetve azt nagyrész mind ki is próbáltuk már. Pont annyira kezdeményező amennyire kell és benne van minden új dologban is. Ha tiszteletben tartod a határokat és úgy bánsz vele, mint ahogy egy nővel illik akkor meg fogja hálálni és tökéletes élményben lesz részed.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút pozitív a tapasztalatom, nem véletlen, hogy rendszeresen találkozunk régebb óta. Egyértelműen ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tibi8019 beszámolója
2022-10-21 10:36:16
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, vissza hívott és megbeszéltük mikor jön.

Lakás: Nálam voltunk, lakás jó. :)

Külső: Külsőleg nagyon bejött. Csinos, sexi. Szép arca van nagyon.

Gyönyörű teste...popsi isteni...

Hozzáállás: Nagyon jól kijöttünk, beszélgettünk, ismerkedtünk aztán kezelésbe vett..olyan franciát csinált, hogy az hihetetlen...

Én már akkor kész voltam. :)

Együttlét: Aztán különböző pózok...nagyon jó volt főleg a látvány...hátulról...

És a végén a szájába elmenni...isteni..

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt vele lenni, tuti fogunk még. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tomasito beszámolója
2022-10-11 16:07:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyors

Lakás: M

Külső: Normális, modern

Hozzáállás: Kiváló.

Együttlét: Mindent megtett amit kértem. Köszi:)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlott kategória.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_MilfFucker beszámolója
2022-09-11 22:18:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hát az egész kapcsolatfelvételt nem én intéztem. Coimbra uraság keresett meg azzal, hogy látta, hogy én is járok lányokhoz, és nem volna-e kedvem egy olyan bulihoz, hogy ketten megdolgoztatjuk Zsanettet. Nos hát nem vagyok semmi jónak elrontója, így mikor végre sikerült megállapodni egy mindkettőnknek jó időpontban, ő leegyeztette vele az időpontot és a helyet, nekem csak oda kellett menni.

Lakás: Egy panzióban voltunk. Klímás, otthonos szoba, süppedős ággyal, ami bizonyos dolgoknak kedvezett, másoknak kevésbé. A fürdő iszonyat csúszós volt.

Külső: Zsanett teste fantasztikus, és nagyon szép arca van. Nem kell tartani az arckitakarástól, mert tényleg csudaszép lány. A szemüveg, amit hord pedig csak még szexisebbé teszi. Én cici mániás vagyok, és Zsanettnek gyönyörű cickói vannak, de az a popsi... hát ilyet még rajzolni sem lehet.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező. Amikor mindhárman lefürödtünk, elénk térdelt és felváltva szopni kezdett minket. Hát lenyűgüző élmény volt, az biztos... Egy órát voltunk így hármasban, izgalmas volt. Amikor pedig belefeledkezett a mókába, akkor bíztat, dícsér... Áhh, egyedülálló élmény.

Együttlét: Szóval ő kezdett. Felváltva szpoptt minket, aminek meg is lett az eredménye, Coimbra uraság már jó korán adott neki egy kis örökítő anyagot. Én nem vagyok ilyen gyorstüzelő, szóval amíg ő pihent, Zsanett engem kényeztetett tovább. Aztán mondtam, hogy most jönnék én. Nyaltam, amit élvezett, de azért el nem ment. Mindazonáltal jól esett, és mielőtt még megdughattam volna, újra kérte, hogy had szopjon egy kicsit - újra mindkettőnket.

Aztán gumit pattintottam, majd Zsanettet nyeregbe. Én dugtam, Coimbra barátom pedig szopatta, aminek aztán újra meg lett az eredménye, ő ismét elment, Zsanett pedig eltűntette az összes utódot a pociban. Innen kezdve csak velem foglalkozott, pár pózban még kipróbáltam, milyen benne lenni. A kutya volt a vesztem, a popsi csudás látványa aztán engem is arra késztetett, hogy itt az idő, hogy elmenjek. Én kértem, hogy a szájába/arcára szeretnék elmenni, de ami a szájába megy, azt is inkább nyállal vegyítve köpje a cicijére, mert az jó látvány lesz gyönyörű szolibarna bőrén. Így történt. Még örültem is, hogy szemüveg volt rajta, mert hát az is kapott rendesen. Olyan adagot és olyan vehemenciával produkáltam, hogy én magam is meglepődtem.

Elégedettség és Ajánlás: A csillagos értékelés nem adja vissza úgy isten igazából, hogy milyen is Zsanett. Fantasztikus. Ő egy más kategória. Elragadó, és amit az ágyban művel, az vérprofi, de mégis barátnős érzés. Megállapodtunk, hogy ezt majd ismételni kell valamikor, és persze Zsanett is mondta, hogy keressem bátran, akár egyedül is. Öröm volt vele lenni, és beszélgetni is jó volt vele, nagyon értelmes lány. Örülök, hogy találkoztunk, és bízom benne, hogy lesz még ilyenben részünk.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Attila81 beszámolója
2022-05-18 08:20:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Ismerjük egymást már egy ideje, ezért sms-ben szoktunk egyeztetni, most is gyorsan ment.

Lakás: Nálam voltunk, szerintem rendben van! :-)

Külső: Tetőtől talpig gyönyörű. Minden porcikáját imádom, kedvencem az arca.

Hozzáállás: Mindig nagyon kedves, már jól egymásra hangolódtunk.

Együttlét: Részletezni nem szeretném, de mindenben ügyes! Imádom a franciáját és ha én kényeztetem.

Elégedettség és Ajánlás: Bárcsak megtarthatnám magamnak...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Nemlenyeg beszámolója
2022-05-13 09:40:24
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon keresztül simán, mindig könnyen tudunk időpontot egyeztetni.

Lakás: Ő látogat hozzám.

Külső: A képek nem hazudnak, sőt. Eszméletlenül csinos, formás és nagyon szép. Ad a részletekre és megjelenésre.

Hozzáállás: Első találkozásunk alkalmával is nagyon kedves és közvetlen volt, ami sokat segített egy alap, jó hangulat kialakításában. Kezdeményező, de maximálisan odafigyel a partnerére és kéréseire.

Együttlét: Nem véletlen, hogy többször is elhívtam és fogom is még a jövőben - a kedvenc törölközője mindig frissen várja. Eszméletlen látványt nyújt mindenben, franciától miszin át a doggyig. Doggyban a popsija látványával nem lehet betelni, és amit a csípőjével csinál az valami eszméletlen. Garantáltan senki nem fog csalódni.

Elégedettség és Ajánlás: Maximális elégedettség

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bofe59 beszámolója
2022-04-29 16:13:13
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Nagyon korrektül, betartja amit igér.

Lakás: Nálam volt.

Külső: Gyönyörű, maga az angyal!

Hozzáállás: Nagyon kedves, aranyos, kezdeményező!

Együttlét: Ez maradjon a kettönk titka, de nagyon jó volt!

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletes szülinapi ajándékkal leptem meg magam. Csak ajánlani tudom, de nagyon vigyázzatok Rá és tiszteljétek, mert megérdemli!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
noroger beszámolója
2022-04-09 22:47:13
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Very easy on the telephone and sms

She speaks english very well

Place: My place, so no comments here :-)

Looks: Lovely!

A body that is 10 out to 10, including the parts we like most.

A very soft skin, she obviously takes good care of herself

Attitude: Tops!

we had a very pleasant conversation; good laughs, and she is very much at ease.

No kissing but everything very intimate, friendly and like very familiar

Act: In this atmosphere of congeniality she knows what she is doing!

She was not shy to take the initiative and kind enough to follow up on my requests.

Satisfaction and Recommendation: After she left, I still enjoyed the scent of her perfume lingering and I wished I had a little more...

She deserves the nicest guys and vise versa!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Johnny12345678 beszámolója
2022-04-08 20:31:09
szép arcú, nagyon kedves (SZT)

Contact: Phone. No issue

Place: My place

Looks: Stunningly pretty.

Attitude: Like an old friend.

Act: Private

Satisfaction and Recommendation: X.



Sincere thanks.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lobonc beszámolója
2022-04-03 21:30:52
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre nem vette fel, de ahogy tudott vissza hívott. Nagyon korrekt. Könnyen tudtunk egyeztetni igaz csak több napra előre.:-))

Lakás: Ezt Zsanett tudná megmondani. :-)

Külső: Azt kell mondanom ,hogy Zsani egyre csinosabb! Bár még csak 2x taliztunk :-) Nagyon csinos ruhában jött ma hozzá! Elegánsan szolid, de mégis vadítóan szexi volt benne. Valahogy nagyon eltalálta az ízlésemet. Az alakja a bőre, és minden kis testrésze tökéletes, de az arcát nagyon szeretem nézni kis természetes szépség! Talán ez is ami megfog benne ,hogy nincs benne semmi mű. Egyszerűen csak úgy tökéletes ahogy van.

Hozzáállás: Igazából csak ez a rész miatt írtam még egy értékelést. Most hogy megint találkoztunk sokka közvetlenebb volt, és még inkább hozta a barátnő feelinget. Tehát érdemes jobban megismerni! :-) Jó társaság is bár tudom ez itt nem erről szól, de akinek ez is számít vele biztos jól jár. De lehet emiatt legközelebb több időre kell hívjam. :-D

Együttlét: Most sem csalódtam benne! Nagyon jó volt vele minden amit csináltunk ,és most talán kicsivel jobban egymásra is tudtunk hangolódni. Részemről csak talán az az egyetlen negatívum, hogy a szexi száját nem csókolhatom meg.:-) De ezt a kedvességével, és a hozzáállásával, és ahogy simogat jól kompenzálja.:-)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam vele! Az egész napomat feldobta.:-) Csak azoknak ajánlom akik tudnak rá vigyázni! :-) Köszönöm Zsani ezt a kellemes vasárnap reggelt. Puszillak!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kubala beszámolója
2022-03-28 15:59:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyors.

Lakás: Adott.

Külső: Nagyon szép.

Hozzáállás: Nagyon kedves.

Együttlét: Nagyon ügyes volt mindenben.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mysteryx beszámolója
2022-03-28 12:53:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: I contacted her via phone and he picked up the phone immediately. Her English skills are very good, so it was easy to arrange the meeting.

Place: At my place.

Looks: Zsanett looks stunning. She is a really beautiful and classy woman. She has an amazing body, with perfect skin and ass. I know that taste is subjective, but for my taste she is 10/10.

Attitude: She was very friendly. Even when I called here she was very friendly and professional on the phone. She maintained that high level during our meeting and was really pleasant person to sped time with. For me good attitude is very important and I can only compliment her on that regard.

Act: Again one thing where I can only praise her. She knows what she is doing and she is perfect at everything she does. I really liked that he asked me for suggestions and what I would like to do and how would like to do it. Anyway, we did some usual stuff, blowjob, 69, fuck. And she did everything perfectly.

Satisfaction and Recommendation: I truly believe that Zsanett is one of the real gems here. I would recommend her to anyone. You really can't miss with this one.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
rgtube8 beszámolója
2022-03-24 13:48:00
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: egy-két hete találkoztunk. Telefonon beszéltünk, de főleg sms-ben sikerült megbeszélnünk a dolgokat. :) vicces volt, de gördülékenyen ment.

Lakás: Egy búvóhelyre mentünk a 9. kerületbe, így nincs értelme leírnom hogy tetszett, de tetszett a hely. :)

Külső: Egy édes cukiság. Szép, formás és vonzó nő. Egy picit cicababás, egy kicsit szomszédlány típus, de mindenből pont vonzó mértékben.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt, oldotta a feszengésemet. Tudta hogy szóljon hozzám, vagy mit tegyen, hogy a leginkább akarjam őt.

Együttlét: beszélgettünk, felfedeztük a környezetünk, közösen tusoltunk egyet, és tele fogtunk a társasjátékunkba. :) Igazából szörnyen gyorsan elrepült az egy óra. kipróbáltunk egy két pozíciót, de nem sokáig tartogattam magam. Kis beszélgetés után megpróbálkoztunk egy második csatával is, de az még korai volt nekem, így az meghiúsult. :) Sajnos a kutyus kimaradt. Azt nagyon sajnálom!

Elégedettség és Ajánlás: Engem feldobott a személye, és és elragadott a nőiessége. :) Nem fektettem még ennyit randiba ezelőtt, de úgy érzem azt kaptam cserébe amit akartam. Én merem ajánlani! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lobonc beszámolója
2022-03-01 19:36:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Rendben volt, de aznapra esélytelen időpontot egyeztetni. Érdemes minimum 1 nappal előtte megbeszélni.

Lakás: Hibátlan! :-)

Külső: Nagyon csinos! Kis TÜNDÉRKE!

Hozzáállás: Nem tudok bele kötni. Nagyon közvetlen, kedves. Nekem tökéletesen barátnő feeling volt.

Együttlét: Nem részletezem. Mindenben nagyon ügyes volt. Finom a bőre ,az illata ,és minden amit csinál! :-)

Elégedettség és Ajánlás: El tudnám képzelni itthonra! :-) Mindenképp csak ajánlani tudom. Köszönöm azt a csodás 1 órát. Puszillak!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
threewishes beszámolója
2021-12-12 20:41:52
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Nagyon könnyen tudtam vele beszélni. Felhívtam, felvette és mivel már régebbről tudtam mindent, egy aznap délutáni időpontot próbáltam kérni tőle, ami szerencsére sikerült is.

Lakás: Nálam voltunk. Kicsi, de kellemes.

Külső: A lakásom bonyolult elhelyezkedése ellenére könnyen megtalált. Lementem elé és felkísértem.

Nagyon szimpatikus volt első látásra. Helyes arca van és már ruhában látszott, hogy szép alakja van.

Még tusolt, addig is legeltettem a szemeimet csodaszép testén. Nem vagyok fenékmániás, de lenyűgözött popsijának kereksége.

Egyébként minden porcikája nagyon tetszett, amit sokszor, (talán kicsit túl sokszor is) mondtam neki :)

Barna szemétől, egészen a rózsaszín punciréséig minden tetszett rajta.

Hozzáállás: Nagyon barátságos, kis ismerkedő beszélgetéssel kezdtük. Egész illedelmesen tudtam fékezni a vágyaimat és valóban jót dumcsiztunk.

Ezután az én bénaságomnak köszönhetősen, kicsit leült a hangulat :) mivel nem voltam felkészülve a vendégfogadással járó törölköző kihelyezésre, de végül nagy nehezen csak előkerítettem egyet.

Végül azért ügyesen túlléptünk a témán.

Határozott volt, ám mégis az én vágyaimat figyelve töltöttük el az egy órát.

Nagyon kedves bébike.

Együttlét: Az ágyra telepedve elindult a közelebbi ismerkedés.

Gyönyörű hajlatait és dombjait minél jobban próbáltam simogatni. Igen kellemes érzés volt. Majd ő a hátára dőlt és így kényeztethettem nyelvemmel. Jó eső volt hallani közben a sóhajait, de nem jutottunk el a csúcsáig. Ezután ő ajánlotta fel szolgálatait. Kezezés nélkül, türelmesen, nem kapkodva és nagyon finoman csinálta végig a bólogatós hadműveletet, amit rövid 69-be fordulás szünetéig hagyott csak félbe. Ezután a látvány és a munkálkodásának az élvezete igen komolyan próbára tett :) de ekkor még megőriztem magamnak a magokat.

Majd egy idő után nem bírtam tovább magammal és gumírozás után hagyományos pozícióban jutottam, e kedves hölgy meleg puncijába.

Egy ideig így folytattuk, majd alulra kértem magamat. Háááát a látvány és a farkamat körülölelő puncija igen próbára tett, de még mindig tartottam magam, egészen addig amíg belém nem guggolt. Itt látva csoda szép melleit, rövidre vágott punciját és úgy egészében ezt a kis aranyos Nőt, készen lettem. Nem kapkodott, várt egy kicsit, aztán csúsztam ki.

Elégedettség és Ajánlás: Az elmúlt fél évben pár lánynál voltám, de mind egytől-egyig csalódást okozott, valamilyen formában. Így igen félve hívtam fel Zsanit, de utólag nagyon örülök neki, hogy találkoztunk.

Egy kedves, határozott csajt ismertem meg, aki valóban próbált örömet okozni minden téren. Sikerült is neki.

Várom a következő randinkat. (törölköző lesz :D )

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
francia_és beszámolója
2021-11-29 13:59:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk. Minden rendben volt.

Lakás: Szeretem a lakásomat, úgy vettem észre, hogy ő is meg volt elégedve.

Külső: Helyes arc, sportos, bombázó alkat, nagyon kellemes összkép. Kedvencem lett a teljes NŐ!

Hozzáállás: Rövid ismerkedő beszélgetés után zuhanyozás, majd játék a csodálatos testével. Ő is viszonozta, és néhány perc után olyan volt, mintha évek óta együtt csinálnánk. Még jó,hogy hosszabb időre terveztem, mert nagyon el tudtam veszni egy-egy részletben. A tenyérbe mászó cicik, az izmos popsi, formás lábak és combok, kedves bújós természet, mind nagyon kedvemre való volt.

Együttlét: A puncija jól reagált a kényeztetésre. el is időztem itt sokáig. Részben 69 ben, amikor megtapasztalhattam, hogy a franciás kultúrában is igencsak járatos. Az első lövésem már ekkor megtörtént. Az esemény némi "ápolás" után folytatódott, mondhatnám zavartalanul. Pár perc után újra teljes készültségben álltam és már a védelem is felkerült. Egy kis további nyalakodás után behatolás a misszióba, ahol igen kellemes, együttműködő fogadtatásban volt részem. A kis tömzsi nagy iramot diktált, a hatása nem is maradt el, életem emlékezetes coitusza kerekedett ki. Csak a legmagasabb jelzőkkel tudnám illetni és hasonló volt a visszajelzés is. De nem akartam, hogy unalmassá váljon a formula, ezért váltottunk helyzeteket. oldalra, majd lovaglóba és a hátulról békában végül kutyában folytatva. Eszméletlenül jo volt vele a szex. Kutyás formulában iszonyúan izgatott a feszes, izmos popsija, az egyik ujjam elkalandozott az ánusz nyílása felé, de a bebocsátást hamar elutasította. Szerencsére komolyabb következménye nem lett, változatlan élvezettel folytatódott a játék a végső beteljesülésig.

Elégedettség és Ajánlás: Zsanett nagyon odaadó, élményekkel teli szexpartner, akivel a gyengéd szeretkezés és a keményebb baszás egyaránt nagy élvezetet jelent. Nagyon ajánlom minden úriembernek, akik korrektek ebben a műfajban. Remek délutánt kaptam, köszönöm Zsanett!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Berlusconi83 beszámolója
2021-11-10 23:17:51

Kapcsolatfelvétel: Telefonon.Majd megerősítő sms.

Lakás: Patent

Külső: Szép arcú,gyönyörű hölgy.Élőben sokkal gyönyörűbb.🥂👍🌷

Hozzáállás: Tegnap ill.ma volt nálam 2x2 órát teljesen korrekt s okos lány.Mindent meg lehet vele beszélni,s ami az adatlapján van azt vállalja.

Együttlét: Beszélgetés,kacérkodás,közös tusi,majd többszöri aktus.Francia jó,szemkontakt megvan,plusz élvezettel csinálja.Szexben lehet forgatni,s korrektűl jelzi ha valami nem jó.Pl.ami nincs az adatlapján.Időt mind2x túlléptük,de nem volt baj.Kis angyalka.!

Elégedettség és Ajánlás: Nívósabb kategóriának,s légy korrekt mert ő is az!imádnivalo.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Csepeli beszámolója
2021-10-06 18:58:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefon

Lakás: Mint mindig hétvégén nálam

Külső: Ő SZÉP és ahogy megjelenik a lépcsőház fordulójában a mosolyával gyönyörüvé teszi

Hozzáállás: Nem hozzáállás ODAADÁS jellemzi az eltöltött találkozást

Együttlét: Most sem irók pornóregényt a vele töltött idő kevés

Elégedettség és Ajánlás: Ez a rövid beszámoló inkább ZSANIKÁnak szólt a nyilvánosság elött és aki tisztelia a NŐT !

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pisti2013 beszámolója
2021-10-03 19:57:24
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefon hívtam hamar fell vete

Lakás: Ő látogatót meg

Külső: Szép mint a képeken talán élöben még szebb arca nekem nagyon bejöt szép .Mintha ha hasonlítani kellene akkor azt mondanám villág legszebb titkárnője

Hozzáállás: Kezdeményező volt több pózt is ki próbáltunk

Együttlét: 1órat voltunk együtt de ez ránk tartozik de mindenkinek ajánlom hogy próbálja ki de adja meg neki a kellő tiszteletet mert nem egy buta fél óras lány ő egy igazi hölgy akivel ha szépen bánsz meg tesz mindent hogy a kedvedben járjon

Elégedettség és Ajánlás: Igen ajánlom szerintem minden hirdető tanulhatna töle ő amit meg ígér teljesíti

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
xLERx beszámolója
2021-09-27 21:37:16
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, vagy SMS-ben történik. Mindig gördülékenyen megy az egyeztetés. Ha épp nem tudja felvenni, mindig visszahív.

Lakás: Mivel Zsanett CSAK házhoz jön, így ez nem releváns. Amugy nem nagy a lakás, de legalább mindig rend és tisztaság van és rendszerint friss törölközővel várom.

Külső: Hát igen, a külső... Szerintem nincs olyan férfi a világon, aki ne fordulna utána az utcán. Gyönyörű arc és igéző szempár *.* Engem már itt megvett és még le sem vetkőzött. Pedig a lényeg csak akkor jön ;) Ha beírnám a google-be hogy "tökéletes női test" bizonyára őt dobná ki. Minden a helyén van, minden feszes ami feszes kell legyen, minden puha és lágy ami puha kell legyen.

Hozzáállás: A legelső találkozó előtt nagyon izgultam, mivel ő volt az első ilyen "típusú" élményem. Féltem a kínos csendtől, az erőltetett mosolyoktól mindenzt úgy, hogy véleméynem szerint azért elég jól szót értek a nőkkel. Szerencsére az összes félelmem és kételyem eltünt durván 37 másodperccel a talákozás után. Zsanett annyira közvetlen, kedves és szimpatikus leányzó, ami nagyon ritka manapság. Már a beszélgtés közben értelmet nyer a bartnő feeling. Sőt, volt már olyan barátnőm, akivel nem tudtam ilyen jól elbeszélgetni. Közvetlensége nem csak beszélgetés közben van jelen. Ha akarod kezdeményez, ha akarod irányíthatod (persze ésszerű keretek között), valóban az van amit te szeretnél. Látszik rajta, hogy az a legfontosabb számára, hogy jól érezd magad.

Együttlét: Nem szeretnék belemenni a részletekbe, de a franciát meg kell említsem. Mindenféle elfogultság nélkül állíthatom, hogy nem mindennapi, és ahogy az ember szemébe néz közben... Rendes zavarba jösz tőle. Egyenesen a lelkedbe néz miközben eltünteti a szerszámodat a szájában. Ez tényleg olyan élmény, amit nagyon ritkán él át az ember.

Elégedettség és Ajánlás: Zsanett egy bakancslistás pipának indult, de azóta rendszeres vendégem, szerintem ez mindent elárul...

Csak még egy jótanács urak: Ha tisztelettel és nőként bántok vele, minden kívánságotok teljesül ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Csepeli beszámolója
2021-08-25 21:14:16
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefon

Lakás: Nekem megfelel bár a nyilászárokat cserélni kéne meg a mosógep mikor cenrifugál hangos de az ágy az nagy

Külső: Zsanika gyönyörű mikor először találkoztam vele tudtam hogy Őt kerestem pedig több évtizedes mùlt van mögöttem etéren és csak Zsanika miatt regisztráltam ! Arra büszke vagyok hogy a repcés képeket Én láttam elöször ! Nem tudnék kiemelni semmit minden szép Rajta de a popsija az a kedvencem de Ő ezt tudja.Zsanika SZÉP !

Hozzáállás: Mivel több hònapja heti rendszerességel találkozunk de már az első találkozásnál is úgy beszélgetem Vele és voltunk együtt mintha rég ismertük volna egymást

Együttlét: Hát nem irok pornóregény azt már elöttem többen megirták meg az Ő bemutatkozása sem tartalmazza azt hogy igy meg ugy meg csinál mint pár hirdető ! Azt eltudom mondani ha Nőként bánsz Vele nem fogsz csalodni !

Elégedettség és Ajánlás: Aki ba..ni jött az oldalra annak ez semmi értékelés nem is annak szántam Zsanikával elfogult vagyok ajánlom de csak akkor ha nem az Én találkozásom róvására ! 🤣

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_kisfarok13 beszámolója
2021-08-18 14:12:52
szép arcú, barátnő feeling

Külső: Gyönyörű szép. Finom a puncija.. Finom a segglyuka..

Együttlét: Zuhany után egyből neki estem. Nem bírtam már nézni a gyönyörű testét.. Órákon át tudtam volna nyalni a punciját és a segglyukát..

Nincs nagy farkam ,de ő mindent kihozz belőle maximálisan. Órákon át tudnék vele szexelni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tito_18 beszámolója
2021-07-27 10:58:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon simán ment. Jó pár nappal előre sikerült egy időpontot megbeszélnünk. Megerősítő sms... stb.

Lakás: Saját bérelt apartman...

Külső: Ruhában helyes, csinos kis szomszédlány típus, de ahogy ledobja a textilt..... huuuu. Észbontóan gyönyörű, feszes, izmos, ahol kell gömbölyű. Nincs rajta egy deka felesleg sem, viszont egy csöppet sem gebe. Számomra tökéletes alakja van. Gyönyörű mellek és hibátlan kerek popsi. Ja és milyen szép bőre van.... mint a bársony.

Hozzáállás: Vér profi, a szó pozitív értelmében. Tudja, hogy kell oldani a feszültséget (már ha van). Érdeklődő. kezdeményezi a beszélgetést, de mégsem tolakodó, intelligens, kulturált lány aki tudja pontosan tudja hogyan kell viselkedni egy ilyen szituációban, hogy az mindenkinek és a hangulatnak is jót tegyen.

Együttlét: Bomba jó francia, majd hátulról doggyban... őrületes látvány ahogy bepucsít az ember orra előtt. :)

Végén az arcára mentem el. Úgy repült el az idő, hogy észre sem vettem.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom. Magamnak! :) Remélem még jó sokszor lesz rá lehetőségem. Maximálisan korrekt, megbízható és jó fej csaj, aki mellesleg még gyönyörű is és jó az ágyban. Kell még valamiő :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Aloha76 beszámolója
2021-03-29 01:25:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam és visszahívott pici idő múlva. Egyeztettünk és utána sms-ben erősítettem meg a másnapi időpontot.

Lakás: Nálam volt, így ez rendben.

Külső: Hát a bejáratnál megláttam, brutál jól nézett ki. Már találkoztunk kb. egy éve, akkor is nagyon csinos volt, de most mivel melegebb volt, lengébben is öltözött. Zsanett tényleg nagyon szép és okos lány. Nagyon közvetlen és kellemesen lehet vele beszélgetni bármiről, van véleménye. Alkata, mint a képeken, nem hiszem, hogy magyarázásra szorul. Sokat edz és ez hatásos is. Nagyon feszes a feneke és a lábai, has pedig lapos. Szép barna szemek és haj. Hát lenyűgözött másodszor is, talán most még jobban.

Hozzáállás: Másfél órát voltunk együtt, a kezdeményezés és amit én szeretek, pont arányban volt.

Együttlét: Beszélgettünk és közben simogattam, majd levetkőztünk és irány a fürdő. Patyolattisztára varázsoltam mindent előtte. Megmostuk egymást és itt is csodálhattam a szépségét. Utána térdelve simogattuk egymást, majd ő kényeztetett. Hamar fel is húzott, mert a látvány az nem mindennapi. Napközben voltunk és besütött a nap az ágyra. A finom barna bőre világított és a fazonra vágott vénusz domb hívogatott, úgyhogy én átvettem a szerepet, amit a legjobban szeretek. Kicsit rövidnek tűnt, de annál élvezetesebb. A végére franciából kutyusba fordultunk és így fejeztük be.

Elégedettség és Ajánlás: Már nagyon vártam ezt a találkozót és nem csalódtam, pont olyan volt, mint ahogy szerettem volna. Biztosan úgy fogom szervezni a jövőben, hogy többször tudjunk találkozni. Egy igazi formás, szép női test és hozzá a megfelelő intelligencia, finom arc, határozottság. Hát nem sok ilyen lány van. Örülök, hogy találkoztunk.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Trabant beszámolója
2021-03-24 22:16:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Múlt csütörtökön hívtam, mert sok dolgom volt és a Trabantomat készítettem fel vizsgára, esténként meg takarítottam a lakást, készülve a találkozásra. A telefont pár csengetés után felvette. Mondtam, Zsanettel szeretnék beszélni. Én vagyok az, válaszolta. Annyira meglepődtem a kellemes hangján, hogy nem is emlékeztem, hogy jól nevelt gyerekként először bemutatkoztam-e. Közöltem, hogy a Rosszlányok.hu-n látott képei nagyon tetszenek. Tisztáztuk a dolgokat, és mondtam, hogy pár nap múlva jelentkezem. 22-én hétfőn hívtam, nem vette fel, de jött egy sms, hogy visszahív. Pár perc múlva hívott is, megbeszéltük a szerdai találkát. Sms, válasz, sms, stb.

Lakás: Zsanettet kéne megkérdezni. Fel kéne újítani, de először a villanyvezetéket kéne kicserélni a falban. Ezek ellenére szépen kitakarítottam, port töröltem, a bútorokat ápolóval lekentem, szőnyegrojtokat kifésültem, a fürdőben a csempét, padlót kádat, mosdót lemostam, kisúroltam. Egyszemélyes régi koloniál ágyam van, de szerintem elfértünk. A célnak megfelel, meg így közel lehettünk egymáshoz! A parkolás nekem a garázsban könnyű. Másnak az utcán nehézkes.

A fürdőben minden van ami kell. Remélem, a törölköző puha volt!

Külső: Emeletes házban lakom a Belvárosban, lifttel lementem elé. Mikor kilépve megláttam, lehet, hogy tátva maradt a szám. Az arca alapján diáklánynak látszó tünemény állt előttem. Szép arcának jól áll a szemüveg. Kellemes öltözete alapján, kezében táskával, tűsarkú fekete cipőben egy elegáns ügyvéd vagy ügyvezető benyomását keltette. Az utcán minden férfi megfordulna utána. Kedvenc testrészemő Az arca, a mosolya (kár, hogy nem szereti a csókot, de tiszteletben tartottam), a nyaka, a vállai, a kezembe illő feszes mellei, a kemény mellbimbói (nem győztem puszilgatni, csókolgatni, nyalogatni, szívogatni, simogatni), a hasa, a finom kis puncija (oltári élvezet csókolgatni, nyalogatni), a selymes, szoli barna bőre, a kezei, a mellei. Szóval az egész teste összességében a kedvencem!

Hozzáállás: Megmutattam a lakást, dicsekedve, milyen szépen kitakarítottam. Úgy láttam tetszett neki is a végeredmény. Mindennel kínáltam, de csak mentes ásványvizet fogadott el. A gépben elindítottam a kedvenc zenéjét. Bevezetésként kellemesen beszélgettünk. Érdeklődő, nagyon értelmes, szinte mindenről lehet vele csevegni. Életem történetét lezárta, hogy menne tusolni. Bekísértem, mert nálam rafinált a zuhany (két átkapcsoló van). Illedelmesen kimentem volna, de engedte, hogy nézzem ahogy levetkőzik és tusol. Már itt nem tudtam betelni a gyönyörű testének a látványával. Kedvenc kék törölközőmet adtam oda neki. Nagyon közvetlen, kedves lány. Két órát beszéltünk meg, ilyen rövidnek eddig még soha nem tűnt ez az idő!

Együttlét: A szobámban ő kezdeményezte a szerszámom karbantartását a szájával, melyet hanyatt fekve az elején csak élveztem, de később azzal fokoztam, hogy a fejemet felemelve néztem ahogy csinálja, és közben a mellét és a testét simogattam. Mikor kezdtem felizgulni, kértem, hogy húzzon munkaruhát, mert szeretnék minél több pozíciót kipróbálni. Beöltözve kértem, hogy én hagy kényeztessem. Hanyatt fektettem és csókolgattam az arcától elindulva lefelé haladva, a vállait, a nyakát, a gyönyörű melleit. Elidőzve a bimbóinál, csókoltam, nyaldostam, szívogattam, melyre kellemesen reagált. Haladtam tovább a hasára, köldökére (pirszing van), és a repesve várt barlanghoz. Már nem vagyok benne biztos, de ha jól emlékszem, ekkor átültünk az ágy másik végébe, a párnára, ahol a testét puszilgattam az előzőek szerint, de gyorsabban haladva lefelé, csak most többet időztem a barlangban. Ha jól vettem észre, ez neki is tetszett, és remélem jól esett! Majd a hagyományos hanyatt fekvésben finoman beillesztettük - a közben lankadó - szerszámomat a neki illő helyre. Közben figyeltem az arcát, a testét, a teste mozgását. De nem sikerült nekem. Ekkor javaslatára áttértünk a háturul pózba, így sem mentem el. Visszatért a furulyához, de ekkor már eltelt az idő. Hangsúlyoznom kell, nem az ő hibája, hogy nem mentem el a csúcsig, a szökőárig! Zuhanyozott felöltözött, kérte, hogy a lift miatt kísérjem le. Gyorsan felöltöztem, (lefürdeni ráér később, itthon vagyok), lekísértem és fájó búcsút mondtunk. Férfi társaim! Ugyanazt a hibát követtem el, amit 30 évvel ezelőtt, amikor a barátnőm először jött fel hozzám. Azt is több napig terveztem, készítettem elő. Infra lámpa (még a trafós), hangulatvilágítás, stb. És akkor sem sikerült elmennem. Nem kell a látszatra, a tökéletes körülményekre törekedni, elég az átlag! Lelkiekben, vágyainkban kell felkészülni!

Elégedettség és Ajánlás: Zsanettel teljes mértékben elégedett vagyok! Egyetlen egy hibáját találtam. Mikor indult, az előszobában aranygyűrűt mutatva kértem, legyen a feleségem. De nemet mondott (mondjuk a 6x-emre és az előzőekben elmeséltekre, én is megértem)!! Nem kellet volna spájzolnom későbbre! Amikor állt a zászló, azt kellett volna folytatni, hogy lobogjon még jobban. Önző vagyok, nem ajánlom senkinek, de ha mégis őt választjátok, vigyázzatok rá nagyon, finoman bánjatok vele! Ha rajtam múlna, a Hungarikumok közé sorolnám!

Drága Zsanett! Úgy szégyellem magam a nem a legjobb állapotú lakás miatt. De remélem a tisztaság és rend kiegyenlítette a mérleg nyelvét. Látod bekövetkezett az, amit Neked elmeséltem. Már most számolom a lehetőségeimet, hogy mikor tudnánk újra találkozni. Lehet, hogy újra szerelmes lettemő Beléd. Vigyázz magadra, jó egészséget kívánok teljes szívemből! Sokszor csókollak, L.I.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
szabadosa beszámolója
2021-03-15 17:51:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
atoszportosz beszámolója
2021-01-10 22:17:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefon, sms. Könnyű volt elérni, és kommunikálni Vele, bármelyik talákozónkat is beszéltük meg eddig a kettőböl.

Lakás: Nagyon jó a lakásom állapota, kényelmes a franciaágy, a fürdő is rendben, mindennel meg vagyok elégedve. :)

Remélem Zsanettnek sem volt kifogása a tusfürdőmmel kapcsolatban, és a törülközőm nedvszívó képessége is rendben volt :))))

Külső: Zsanett olyan nő aki után minden férfi megfordul az utcán. Ízlésesen öltözködik, fiatal, szép hosszú a haja, gyönyörű formáit ruhája sem tudja leplezni a szakértő szemek elől. Semmi felesleg nincs rajta (talán csak a ruha), mégsem túl vékony, hanem nagyon formás. Keskeny derékkal és formás csípővel rendelkezik. Sportos felépítésű. Bőrének minden egyes négyzetcentimétere feszes. Nagyon tetszik mellének természetes esése, feszessége, szolibarna színe, és nagyon ápolt puhasága. Ujjonganak az ujjaim, mikor érezhetem finom bőrének érintését. Arca objektív módon szép, mert hibátlan, mert fiatal, mert mosolygós, mert szépek a szemei, ápolt..., és teleírhatnék két A4-es lapot a szépséges vonásairól. De igazából ami extra szépséggé teszi őt, az a belső kisugárzása, ami mosolyán, arc mimikáján, szeme villanásán, magabiztosságán, örökké vidám természetén keresztül átjön, és innen kezdve sokkal szebbnek tűnik, mintha az ember egy két dimenziós hangtalan fotón keresztül láthatná egyébként tökéletes szépségét. Szóval ha van valaki, aki amiatt aggódik, hogy Zsanett arca nem látszik a fotókon, és vajon tetszeni fog vagy sem az ajtóban állva ... nos minden félelmet el kell oszlassak. Ez a Nő ajándék bármely hetero férfi számára a világon, erre van egy láda pezsgőm! :))

Hozzáállás: Zsanett alakjáról, szépségéről ódákat lehet zengeni, de a hozzáállással sincs baja. Kommunikatív, beszédes, könnyű vele megbeszélni a találkát, könnyű vele ráhangolódni a szexre még egy kicsit félszegebb, félénkebb férfi számára is, mert Zsanett kedves, vidám és beszédes természete oldja a feszültséget. A mi esetünkben szerencsére feszültségről szó sem volt. Az egyedüli feszültség az a gatyámban keletkezik, amikor Zsanett kacéran rám mosolyog, és kérdez valami nedvesen sikamlósat. Tetszik a stílusa, könnyedsége, hogy cserfes és kacér, hogy viccelődik, aranyosan viccesen kérdezi meg azt is, hogyan szeretem a franciát, stb. Kedves teremtés, mindig a férfi kedvében szeret járni alapjáraton is, de nyilván még inkább odateszi magát, ha ő is jól érzi magát.

Együttlét: Franciája első alkalommal is rendben volt, mai napon voltam vele másodszor, és megtörtént velem a csoda!

Talán 3-4 évvel ezelőtt írtam, hogy sikerült nagy nehezen egy régi álmomat beteljesíteni, és elröppenni egy nő szájában. Meg is írtam a sztorit. Az egy szex-el vegyített franciás végkifejlet volt. De az, hogy hagyományos papás-mamás szex nélkül valaki csak szájjal orgazmusig röpítsen ... na ilyen csak a legritkább esetben történik meg velem, ezért is ejtek erről szót.



Négykézláb áltam az ágyamon, Ő velem szemben szopikázott, miközben próbáltam elérni gyönyörű popsiját két érintésre vágyó tenyeremmel. Az esetek 99.9%-ában a franciás előjáték engem nem hoz orgazmus közeli állapotba, de ma valahogy mégis... Zsanett elképesztő finom szívó technikája miatt pár perc alatt olyan állapotba kerültem, amit legmerészebb álmaimban sem gondoltam. Rá is szóltam, jaj Drága, szuperül csinálod, de kérlek lassíts, mert rögtön elmegyek. Ő cserfesen rám mosolygott, és valamit szólt, hogy akkor miért is nem hagyom, hogy megtörténjenő Ellenálltam ennek a gyors kísértésnek, de én szeretnék hosszabb időt eltölteni Vele, és nyilván a papás-mamás szex-et sem hagynám ki. Ekkor még úgy gondoltam, nem akarom ellőni az összes puskaporomat ilyen gyorsan, úgyhogy helycserés támadás történt, és én kezdtem kényeztetni Őt, azt a gyönyörű, illatos, friss és finom barackot. Barack az a legjavából, a legszebb, leglédúsabb termés, és szándékosan nem nektarint mondok, hanem öszibarackot. Élveztem a barack kóstolás és ízlelgetés minden pillanatát. Ő pedig szavakkal biztatott, mindig mondja, amikor jó, amikor épp ráérzek egy jobbfajta mozdulatra, olyankor bíztat, hogy ez az, így folytasd. Én pedig szófogadó fiú módjára ilyenkor nem variálok, hanem engedek a kérésének. Jó dolog egy ilyen fincsi puncikát nyalogatni, és úgy tűnt, ennek a dolognak mindketten nagyon örültünk :)



Na miután kiörömködtük magunkat, Zsanett ismét kényeztetni akart a szájával, az előzőekben jól bevált négykézlábas pózt felvéve. Érezte, hogy ebben a felállásban komoly sikert érhet el. És bizony. Megint leesett az állam, mert a finom szopikázást pont olyan érzékien, olyan ügyes technikával folytatta, ahogy percekkel előbb abbahagyta, és újra éreztem, hogy meglepő módon ismét felfelé ívelő pályára lépett az izgalmi állapotom. Pedig eredetileg nagyon szeretek dugni, de ez a francia annyira felhúzott, hogy kezdtem elengedni a dugás, kefélés, és mindenféle egyéb szex gondolatát. Zsanett is érezte, talán említettem neki, hogy a csak franciás orgazmus számomra ritkaság, szerintem ez motiválta Őt is, mert érezte, hogy itt most van esélye a győzelemre. Extrém jól csinálta, ne kérezzétek, mert nem tudom hogyan érte el, lelkesedéssel, érzéki mozdulatokkal, erős vákummal, nem tudom. De azt tudom, hogy eljött a pillanat, amikor elfeledve, és sutba dobva minden dugásról szövött vágyaimat, már csak azt akartam, hogy Zsanett finom szájában érjen el a végzet. Fogtam a csípőjét, és kicsit adtam a ritmust, szemeimet le nem tudtam venni csípőjének izgató formájáról, csak bámultam azt a gyönyörű két farpofát, és a közte lévő bevágást, ahol az a finom barack rejtőzik, és ahova ma már varázscerkám valószínűleg nem megy vendégsébe ... na ekkor jött a cunami érzés, beleremegett a lábam is, és szerintem hangosan fel is hörögtem, de megtehettem, hisz itthon vagyok, a szomszédok meg csak sárguljanak :). A cunami után pedig Zsanett azt tette ösztönösen, ami számomra a legkellemesebb, na ebbe is beleborzongok ... még egy percig nem engedett ki a szájából, én pedig csak ráborultam testére, és öleltem őt, miközben ő finoman nyugtatgatta a viharvert szervemet. Ezután nagyon érdekes beszélgetés, a téma továbbra is a szex, mi is lenne máső



Óriási élmény volt, még mindig a hatása alatt vagyok. Azt hiszem megtörtént ma velem az, ami csak kivételes esetben, kivételes Hölggyel való együttlét során történik meg.



Írhattam volna még a decemberi első találkozónkról is, amikor szintén rengeteg pozitív dolog történt együttlétünk során. Amit abból kiemelnék, az egy speciális szex-pozíció, amit hasonlólánnyal még soha nem csináltam, ez egy intimebb pozíció, az evezős csónak pozíció. Egy hónapja történt, azóta is gyakran bevillan az agyamba. Nagyon izgató, és nagyon intim pozíció. Nem is tudom, hogy kerültünk oda, de szuper volt átélni, és szuper visszagondolni rá. Másik nagy előnye, hogy evezős csónak pozícióban a hímtag olyan szögben áll, szinte a combbal párhuzamosan, vagy mondhatom úgy, hogy tompaszögben áll behatolás közben, ami erősen fokozza az izgalmi állapotot. Örülök, hogy ezt megélhettem, és annak is örülök, hogy pont Zsanett volt ez a partner, akivel ezt megélhettem. De most itt van egy mai, friss, új élmény, amire szintén nagyon izgató lesz visszagondolni a közeli hetekben ...

Elégedettség és Ajánlás: Fantasztikus Nő, fantasztikus hozzáállással, odaadással, kimagasló franciatudással, és szex-kultúrával.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pizzateszta beszámolója
2020-12-22 19:41:39
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Ez a beszámoló nem egy légyottról fog szólni, hanem összképet szeretnék adni Zsanettről. 2018 év vége fele találkoztam először vele, azóta számtalan (20+) alkalommal voltunk együtt. Az egyeztetés mindig sms-ben történik.

Lakás: Erről őt kellene megkérdezni. Én elégedett vagyok vele, bár lehetne nagyobb is.

Külső: A képeken semmi retus nincs. Tökéletes alakja van. Lapos has, formás popsi, tenyérbe illő cicik. A szépség szubjektív, de nekem az arca is bejön. Igazán helyes, szexi csaj. Emellett intelligens is, így a szüneteket is ki lehet tölteni értelmes beszélgetéssel. Külön plusz pont, hogy mindig csinosan öltözve jön, így nem kell szégyenkeznem, ha össze fut 1-1 szomszéddal.

Hozzáállás: Az eddigi légyottok félórásak, vagy egy órásak voltak, de egy ideje már gondolkozom hosszabb randin... Kezdeményező, de ha kell, akkor átadja az irányítást.

Együttlét: Az aktusig talán 2-3 alkalommal jutottunk el, a legtöbb randi franciával telik. A lakás számos pontját kipróbáltuk már ehhez az örömszerzéshez. Határozottan ügyes benne. Változatosan csinálja, játszik a golyókkal is. Érződik rajta, hogy szeret szopni, és pont ettől lesz jó. :) Azt is szereti, ha őt kényeztetik. Finom és igazán kivánatos a puncija, így számomra is öröm, mikor kényeztethetem őt. Eleinte nem sikerült a csúcsra juttatni, de idővel kitapasztaltam hogyan szereti és azóta rendszerint siker koronázza ténykedésem. Egyszer még duplázni is sikerült :) Időnként még 1-1 extrémebb, mocskosabb fantáziám is valóra váltja bizonyos keretek között.

Elégedettség és Ajánlás: Közel 20 éve találkozgatok rosszlányokkal. Ez idő alatt 1 lány volt mindössze, akivel többször (5-6 alkalommal) találkoztam. Zsaniban megtaláltam a tökéletes szeretőt. Mások is mondták már előttem, de most én is megerősítem. Torony magasan kiemelkedik az oldalon elérhető lányok közül mind a külsejét, mind a hozzáállását tekintve. Egy igazi kincs nekünk makktársaknak. Ajánlom őt mindenkinek, de kéretik vigyázni rá és bánjatok vele nőként!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Motofan beszámolója
2020-11-30 20:46:52
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült elsőre felvennem vele a kapcsolatot. Kedvesen tájékoztatott és másfél óra múlva már nálam is volt.

Lakás: Nálam voltunk, lakás célnak megfelel

Külső: Zsanett egyszerűen gyönyörű. Látszik, hogy foglalkozik a testével és látszik, hogy szereti, ha mások is foglalkoznak vele.

Hozzáállás: Teljesen természetesen viselkedett, csodálatos volt vele minden perc. Bármit kértem, azonnal teljesítette, sőt, sok mindent kérés nélkül is kitalált. Bár most találkoztunk először, olyan volt, mintha már régen ismernénk egymást. Nem vagyok a szavak embere, de ő remekül vitte a társalgást.

Együttlét: Nem nagyon részletezném, mindenben nagyon ügyes volt. Kaptam egy csodálatos franciát, kicsit játszott nekem magával a kedvemért, aztán néhány pózt kipróbáltunk. MEgint csak azt mondom, szinte kitalálta a gondolataimat. Néha odaszólt valami pajzánt, azt is pont jókor és pont jót. A szájában lett végem egy eszményi francia után.

Elégedettség és Ajánlás: Eddigi tapasztalataim szerint messze a legjobb élmény volt, biztos lesz még szerencsénk egymáshoz.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zodi beszámolója
2020-11-02 10:39:48
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltük le a randit még a hétvégén, mivel már futottam mellé, hogy az utolsó pillanatra hagytam a hívást. Nagyon kedves volt, megbeszéltünk mindent, majd másnap kért még egy megerősítő sms-t, onnan pedig már sínen volt minden.

Lakás: Hát ez az én tulajdonomban lévő bérlemény, szódával elmegy :)

Külső: Nekem külsőleg nagyon tetszett. Szolid öltözet, de mégis volt valami a kisugárzásában, járásában, ami a csak nagymacskák sajátja.

Testalkata, mint a képeken. Tökéletes. Kedvenc testrészem: Az arca. Különleges, varázslatos, ezt Miguel Angel Buonarroti is szívesen megformázta volna, ez biztos. Mindamellett a szép feszes, izmos combjai, feneke, háta, keblei... először jól kell laknia a szemnek; nála ez a helyzet áll fenn.

Hozzáállás: Annyira volt kezdeményező, amennyire kellett, hogy finoman megtörje a magát körülölelő varázst.

Mindketten kedveskedtünk a másiknak, de ez egy randi, szóval ez a minimum. A kölcsönös tisztelet fontos.

1 órát voltam vele, de kevés. Szerintem vele mindig kevés lesz.

Megj.: A megbeszélt idő előtt pontban 1 perccel érkezett. Ami még kimagasló, az az, hogy késő délutáni lehetőség volt (tán utolsó is aznapra) de abszolút nem volt érezhető ez a hozzáállásán, minőség kárára nem ment, ami azért extrém ritka az ilyen jellegű minőségű együttléteknél

Együttlét: Miután feljött hozzám, elment tusolni. Én azzal már végeztem 1 órával az érkezte előtt. Beállítottam a kedvenc zenéjét, majd nekivetkőztem én is, csak a nadrág maradt. Kicsit beszélgettünk tusi után, (flörtöltünk) majd az ezer éves ágyat avattuk fel egy csodálatos franciával. Előtte térdeltem, ő kutyus pózban kényeztetett, így lehetőségem volt felmérni a csodálatos testét, a kezeimmel finoman simogattam, markoltam ahol kellett. Ezután 69 következett, ami olyan volt, mintha megbűvöltek volna. Nagyon kívánatos puncija van és ahogy az arcom felett ringott a csípője, popsija egyszerűen felemelő érzés. Hagyott kis fazonírozást a puncin, amit én extrán kedveltem. Amikor befejeztük ezt a részt, óvszert kértem és hátulról tettem magamévá. Nem volt nyafi, keményen recsegett, nyikorgott az ezer éves faágy, de a látvánnyal itt sem bírtam betelni. Amikor éreztem, hogy kardomat tökéletesre fente, szóltam, hogy most már jöhet az utolsó etap, amit elém térdelve teljesített is, eszméletlen nagyot élveztem a finom, édes kis ajkai közé, éreztem, hogy forró lesz minden, ahogy elárasztottam Őt, de Ő még a nyelvével finoman játszott kicsit a kapitányon, majd lenyelte a bőséges magomat. Fenomenális volt. Rám nézett a szép szemeivel, majd felült mellém az ágyra és tisztálkodtunk kicsit, majd kis üdítővel kínáltam (remegő lábakkal). Azután már csak beszélgettünk, mert teljesen kikészített. Nagyon szerettem ezt a részt is, fedeztünk fel pár hasonlóságot.

Az órát túlléptük, de nem tette szóvá, sőt. Nagyon várom, hogy újra láthassam. Valami olyan volt a búcsúzás, mint a Gyűrű Szövetségében, amikor Gimli Galadrieltől búcsúzott :)

Elégedettség és Ajánlás: Összességében megbűvölt. Aki szereti a ritka fűszert, a legszebb gyümölcsöt és még sorolhatnám, annak tökéletes választás Zsanett. Tudom butaság leírni, hogy legyél vele figyelmes... de hidd el, jó menni, mert ez a Nő úgy adja meg magát a férfinek, ahogyan a férfi viselkedik irányában.

Zsanettnak: Köszönöm Hölgyem, hogy ezt a bús, őszi, esős vasárnap délutánomat/estémet bearanyoztad.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Nyil72 beszámolója
2020-09-07 07:10:28
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A találkozó előtti napon felhivtam ami sajna nem volt elérhető de 10 perc se telt visszahivott ezúton is köszönöm. Akkor megbeszéltünk a találkozás részleteit.

Lakás: A lakásomon volt a kényelemről Zsanett tudna nyilatkozni a parkolás gondolom nehézkes volt de mivel Szombati napon volt legalább ingyenes a fürdőben minden megtalálható.

Külső: A találkozás előtt felhivott pontos volt nagyon megbeszéltük elmegyek elébe és felkisérem hát amikor kinyitottam neki az ajtót és megláttam kész voltam maga a szépség isten nője gyönyőrű teste én olyan a pulzusom az egekbe ahogy beléptünk a liftbe már ott akartam volna őt nagyon szép arcú szóval nincs csalódás mondjuk én mindig a belsőt nézem egy hölgyben de ő szép is és kedves is.

Hozzáállás: Egy órát volt nálam nagyon kedves és kezdeményező a hozzáállása is példaértékű nem nyafog amitkérsz tőle bizonyos kereteken belül engedi.

Együttlét: Fürdés után ahogy belépet hozzám a szobába sajnos olyan zavarba voltam hogy megbántam nem kértem a együtt fürdést.Nagyon csini és ott állt meztelenül előttem amit már nagyon vártam a volt kölcsönös sex az a finom punci és az a szopás amit művel a legjobb amit eddig kaptam már én sajnáltam hogy nem fáradt el elmondása szerint szereti nagyon minden pózt kiprobáltunk nagyon jó vele majd kutyában lett végem hagyott benne lenyugodni nem sietett. A kedvence nem tudom de mindet szereti szerintem.

Elégedettség és Ajánlás: Hidjétek el Zsanett maga a Nő tiszta nagy betűvel csodálatos kedves jó beszélgető partner nagyon jó volt vele vannak hiányérzeteim de ez a én hibám nagyon izgultam a szépségén és kedvességén nem tudtam tovább lépni meg az a sex amit ő ad istenem még most is magam alatt vagyok. Vigyázzatok rá férfi társaim. Üdvözlettel Zsanett imádlak a matracot futó fiú ha így emlékszel.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
sevpeter beszámolója
2020-08-31 23:11:39
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Hívtam, de elsőre nem sikerült. Később újra felhívtam és akkor már tudtunk egyeztetni.

Lakás: A hotelt én foglaltam, tágas szoba, kanapé, ágy, minden jó volt.

Külső: Gyönyörű csaj. Ne féljetek attól, hogy nem látszik az arca. Csak azért van kitakarva, mert van élete és agya. Nem rakja ki magát...

Hozzáállás: Az a helyzet, hogy nagyon beszélgetős vagyok, ami érdekes módon sok lánynak fura. Ő teljesen igazodott és nem siettetett. 2 órás lehetőségben egyeztünk meg, de befutott egy intézni való, ezért korábban abbahagytuk. Ez nem az ő hibája volt.

Együttlét: Ezt nem írnám meg, de azt mondanám, hogy az oldalon hirdetők felső 1%-ába tartozik.

Elégedettség és Ajánlás: Egy hihetetlenül kedves, szuper csaj, akivel nagyon jól éreztem magam. Csak ajánlani tudom mindenkinek :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
roncsolásmentes beszámolója
2020-08-24 19:58:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Megint gördülékenyen.

Lakás: A lakás az enyém.

Külső: Rendkívül csinos,választékos,divatos,dögös,zabálni való.Az arca nem csak szép de bájos is.Testalkata az maga a tökély.Ami a kedvenc testrészét illeti ennek a kis csodának az nálam holtversenyben az összes.

Hozzáállás: Ami a kezdeményező készségét illeti ebben is hibátlan.Kedvességben is tökéles de ez azért függ a partnertől is.Ma másfél órát volt nálam.

Együttlét: Erről nem szívesen írok.

Elégedettség és Ajánlás: Gyönyörű,hibátlan,aranyos,kedves,bályos,odaadó,figyelmes,okos,intelligens,jóindulatú,jóérzésű drága kis tündér.Hogy ajánlom-eőCsak magamnak.Remélem nem ez volt az utolsó üzim.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
roncsolásmentes beszámolója
2020-08-06 20:55:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kiváló,egyszerű,pontos

Lakás: A sajátom

Külső: Tökéletes. Az összes porcikája a kedvencem lett.

Hozzáállás: Tökéletes

Együttlét: Ezt nem szívesen részletezném,tapasztalja meg mindenki saját maga.

Elégedettség és Ajánlás: Arról írni pedig,hogy milyen volt Ő talán csak egy költő tudna.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
NickMarshall beszámolója
2020-06-26 22:47:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk.

Lakás: Remélem tetszett Zsanettnek a lakásom :-)

Külső: Zsanett egy oly Hölgy, akivel bárhol, bármikor az oldalamon szívesen megjelennék.

Hozzáállás: Most mit írjakő

Zengjek ódákatő Már megtették előttem páran.

Zsanett 1óra leforgása alatt teljesen elvarázsolt.

"Akik tetszenek" listámat töröltem, mert értelmét vesztette.

Együttlét: Az együttléteket soha nem részletezem, most sem teszem, ránk tartozik.

Legyen elég annyi, hogy csodálatos volt.

Zsanett teljesen más mint az eddigi lányok akikkel találkoztam.

Mesze magasan kiemelkedik a tömegből.

Elégedettség és Ajánlás: 5 csillag kevés az értékeléshez

Telefonszámát elmentettem.

Zsanett "to me you are perfect"

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Peace_Boy beszámolója
2020-06-21 22:44:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könnyű volt a kapcsolatfelvétel, értelmes.

Váltottunk pár sms-t is részletekért stb...

Lakás: Ő jött hozzám. :)

Külső: Nagyon szép , sportos, intelligens. Ilyen barátnőt kívánok magamnak mint Ő.

Hozzáállás: Kezdeményező nem félénk, nagyon kedves de sajnos csak 1 órát tudtam vele maradni. :(

Együttlét: Nagyon a részletekbe nem mennék bele mivel nekem egy maradandó élmény volt.

A látvány a technika mind tökéletes volt a számomra!

Nem játssza meg magát , odaadó. A kommunikáció, odafigyelés maximális volt irányomba.

Tulajdonképpen mindenben ügyes volt! :)

Elégedettség és Ajánlás: Sajnos már nem találkozhatok vele többet nagy bánatomra , mivel vissza kellett mondanom a 2. randinkat rajtam kívül álló okokból.

Persze jeleztem neki több mint egy órával ,de úgy érzi hogy én átvertem, pedig szimplán nem ellenőriztem egy fontos dolgot és előre kértem időpontot nála. Így hiúsult meg a randink.

Ha tehetném vissza csinálnám mert mai napig hatása alatt vagyok és törzsvendég akartam lenni nála.

Vigyázzanak rá uraim!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ati40 beszámolója
2020-05-18 06:45:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt, egyeztetétst követően megbeszéltek szerint történt minden.

Lakás: Mivel nem lehet hozzá menni, igy nálam találkoztunk.

Külső: Szép nő Zsanett, szolibarna bőr , szép formás melle , popsija van. A képei messze nem adják vissza

szépségét.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt, közvetlen. Összeségében minden tökéletes volt, ahhoz , hogy először találkoztunk.

Együttlét: Elöször beszélgettünk, majd fürdés.Az együttlét alatt végigpusziltuk kölcsönösen egymást, majd franciázott, gyorsan gumit kértem és misszionárius pozban lett végem. Utána jót beszélgettünk, Zsanett rendkívül intelligens nő, jól el lehetett vele tölteni az időt. Majd újara megismertük egymás testét. francia (nem lehet szavakat találni rá, egyszóval tökéletes), utána én kényeztettem, majd lovagló pózban lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében nagyon elégedett vagyok,kedves , intelligens nő Zsanett.

Aki nőként bánik vele , annak ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Pittikee beszámolója
2020-03-18 14:59:23
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Újfent telefonon hívtam, majd visszahívott. A korábbiakhoz hasonlóan gyorsan, precízen és korrekten tájékoztatott. Nagy örömömre el is fogadta a meghívásomat.

Lakás: A randevút saját lakásom bonyolítottuk. Mivel Zsanett látogatott meg, ezért a kényelmi pontokról Ő tudna igazán nyilatkozni. Igyekeztem újfent tiszta környezetet és jó hangulatot biztosítani a találkozónkhoz.

Remélem most sem csalódott "nagyon".

Külső: Legutóbbi találkozásunk óta már "megkoptak" az emlékeim. Ezért is írom, hogy Őt látni és érezni kell!

Elfogult és érzelmes vagyok tudom, de ki ne lenne az ilyen csodás élmények utánő Már pusztán a visszaemlékezés hatására is a fellegekben járok!

Kedves és mosolygós arc, gyönyörű barna szemek, közepesen hosszú barna fürtök, feszes és selymes szolibarna bőr, szép kezek (ujjak, kék körömlakk), kerek fenék, csodaszép cicik, fazonírozott, mezédes punci, arányos alkat. Semmi felesleg. Látható, hogy minden tekintetben figyel magára. Szexi, izgató, ugyanakkor törékeny virágszál. Jó csaj! Igazi nő! Fokozzam mégő!

Kedvencemő Hmm...Őt imádom egészen! :)

Hozzáállás: Hozzáállása mit sem változott. Korrekt, kedves, profi volt mindenben az együtt töltött 1,5 óra alatt.

Együttlét: Az előző randevúnk (számomra) tapasztalatait felhasználva igyekeztem alakítani a történéseket. Úgy érzem sokkal oldottabb, sokkal lazább tudtam lenni. Persze ehhez nagyban hozzájárult Ő is. Nagyon örültem, hogy újra láthatom.

Miután megérkezett és felkísértem a lakásba beszélgettünk, majd elmentünk együtt egy gyors zuhanyra. Kellemes felvezetés volt ez a továbbiakhoz. Ezt követően átvette a kezdeményezést és egy picurkát "köszörülte rajtam a nyelvét". Tette mindezt jó értelemben.

Olyannyira varázslatos ahogyan csinálja (és élvezi!!!), hogy félve a hirtelen "haláltól" kértem is a védelmet és a pozíció cserét. Több sem kellett! Kérésemre egyből nyeregbe pattant és összebújva lovacskáztunk egy kicsikét.

Fülig érő szájjal (továbbra is annyira örültem neki) újabb pozíció cserére kértem. Ezúttal kutyusban folytattuk...Urak! A látvány és az érzés leírhatatlan, utánozhatatlan! Próbálod elrakni a pillanatot, de nem lehet! Függővé tesz! Az meg még rátesz egy lapáttal amint hallod, hogy kezdi élvezni...

Itt el is szakadt a cérna és nem bírtam tovább. Bár, ha őszinte akarok lenni ennél jobb véget elképzelni sem tudtam volna.

Kedvesen megvárta amíg megnyugszom, majd letisztogattuk magunkat és beszélgettünk egy nagyot.

Imádom ahogyan beszél! Értelmes nő, akivel bármiről lehet társalogni. Az pedig egyenesen lenyűgözött, hogy figyel rám, és emlékszik a korábbi beszélgetéseinkre. Kell ennél nagyobb barátnő feelingő

A kis pihenőnket követően sikerült kiderítenem, hogy szereti, ha kényeztetik. Eme jó hír hallatán, még szélesebb vigyorral az arcomon a kelyhe felé vettem az irányt. Ha minden igaz törekvéseimet siker koronázta.

Ezt követően cserére invitált, de éreztem, hogy a második lövés -bármennyire is ügyes-, nem fog összejönni. Így a fennmaradó időnkben egy rövidke masszázzsal kedveskedtem neki (mondjuk nekem sem volt ellenemre, hogy hozzáérjek), miközben tovább beszélgettünk.

Majd eljött a találkozó egyetlen negatív momentuma!

Sajnos mennie kellett...Gyors tisztálkodás, öltözködés, búcsú, puszi, ölelés...csak az illata maradt megint...máris hiányzik! De az élet megy tovább! Legközelebb!

Elégedettség és Ajánlás: Még nem hívtad felő Normális vagy!ő Mi a fenére vársz mégő Nem tudod mit hagysz ki! Én felhívom, ha Te nem!



Ne "habozz"...Majd Ő! ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tsbi beszámolója
2020-02-23 18:26:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Nem vette fel, de visszahívott.

Lakás: Összepakoltam, így rend volt.

Külső: Zsanett SZÉP, még akkor is, ha ez egy szubjektív vélemény.

Hozzáállás: Kedves, csacsogós, kezdeményező. Mire a ruhája lekerül, elillan minden feszültség.

Együttlét: Sokmindent írhatnék, de nem teszem. Ha valaki kíváncsi rá, hívja fel, és biztosan nem fog csalódni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Norbi6629 beszámolója
2020-02-12 16:59:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: The best Girl in Hungaria.....

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
legato beszámolója
2020-02-09 00:38:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, elsőre sikerült elérni. Mivel több nappal későbbre szerveztem a találkozót, megkért hogy az aktuális napon küldjek egy megerősítő sms-t. Telefonban nagyon kedves, tájékoztat, érezhetően nem veszi félvállról a dolgokat.

Lakás: Nálam voltunk, így ez a kérdés szerintem nem releváns. Nincs még teljesen kész, de remélem azért teszett neki és jól érezte ott magát.

Külső: Nagyon csinos, az utcán nagyon megnézném, nekem abszolút az esetem. Szép arc, a szemüveg nagyon jól áll neki, hihetetlenül szexi. Alkatra hibátlan, formás popsi és mellek, de nekem az arca volt a kedvencem.

Hozzáállás: Nagyon barátságos és kedves, én kicsit zavarba is jöttem tőle. 1 órát volt nálam, minden percét élveztem.

Együttlét: Zuhany után felvett egy combfixet, nagyon szexi volt benne. Franciázni kezdett, nagyon jól benne, föleg az tetszett amikor kérésemre lassított és gyengéden, érzékien csinálta, közben tartva a szemkontaktust is. Hosszan francia volt és ciciszex több pózban is, majd én csináltam neki, ezután szólt hogy folytatná a kényeztetésem. Amikor már alig bírtam a franciát, gumit húztunk, először rám ült, ügyesen lovagolt, majd én mentem felülre és gyönyörködtem az arcában és a ringó cicikben. Ezután hátulról folytattuk, az érzéstől és a popsi látványától kezdett nagyon veszélyes lenni a terep, ezért kértem hogy váltsunk vissza franciára. Végül az arcára élveztem, úgy éreztem ez a kép örökre beleégett a retinámba. Miután elmentem, nem ugrott fel azonnal, még játszott a velem, hagyott szépen lenyugodni.

Elégedettség és Ajánlás: Úgy érzem új kedvencre leltem, külsőre az abszolút ideálom, nagyon kedves és ügyes és megjegyezném hogy nagyon intelligens lány, akinek élvezetes a szimpla társasága is. Ajánlom azoknak akik a jó élmény mellett egy szimpatikus, okos lányra is vágynak, legyetek vele rendesek :) Én már várom a következő találkozót.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bitor beszámolója
2020-02-02 17:04:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Felhívtam és kedvesen tájékoztatott.

Több hétre előre egyeztetünk időpontot.

Lakás: Belvárosi apartmanban voltunk.

Külső: Szép arc, szexi szemüveg, tökéletes testalkat!

A bőre szép feszes, selymes. Nagyon ápolt és kedves lány.

Hozzáállás: Nem szégyenlős, kezdeményező és lehet vele beszélgetni is.

1 órát láttam vendégül.

Együttlét: Elsőre natúr francia végig... semmi nem ment mellé ;)

Másodszor engem is meglepett milyen gyorsan akció készre varázsolt a szájával :)

Volt egy kis 69, egy kis lovaglás és végül kutyus pózban fejeztük be.

Mindent ügyesen csinált!

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben ajánlott! Sajnos ritkán járok Budapesten, de ismét keresni fogom amikor legközelebb erre járok.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vonza beszámolója
2020-01-07 05:10:28
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Mint mindig , ezúttal is jó előre leegyeztettük az időpontot telefonon .

Lakás: A randira mindig a munkahelyemen - egy belvárosi irodaépületben - kerül sor , lévén Zsani csak escortot vállal - ő látogatja meg a vendégeit .

Külső: Ez az a pont , amikor csak ismételni tudom önmagamat - és csak a korábbi értékeléseimben leírtakat tudom ismét elmondani . Egy végtelenül kedves , és nagyon csinos , vagány , dögös csaj .Csodás alakkal , nagy , barna szemekkel , félhosszú barna hajjal megáldott tünemény . Aki még nem találkozott vele , az egy életre szóló élményt mulasztott el !

Hozzáállás: Mint mindig , most is a maximumot nyújtotta . Teljesen elvarázsolt .

Együttlét: Az irodahelyiség adottságaihoz alkalmazkodva rendszerint francia óra - és kellemes beszélgetés tölti ki a lehetőségeinket . Érkezése után össze ölelkezve üdvözöltük egymást - majd gyors higiéniai felfrissülés után - kezdődött is a varázslat . Zsani tökéletesen elkényeztetett fantasztikus ajkaival kétszer is ! Mélyebb részletekbe nem mennék bele , legyen elég annyi , hogy ismét káprázatos élményben részesített , ezúttal sem finnyáskodott , ezúttal is bearanyozta a napomat ! . Ha kategorizálnom kellene , így jellemezném : Ami a drámaírásnak Shakespeare , a beat zenének a Beatles , a focinak Messi - az a franciázásban Zsani . Külön kategória . A franciázás Beethovenje !Nyugodtan lehetne a neve Zsani helyett Zseni ! ( pfú de rossz szóvicc volt ) . Remélem még nagyon sokáig élvezhetem kedvességét , odaadását !

Elégedettség és Ajánlás: Fentebb már minden lényegeset leírtam róla . De itt felesleges minden szó , mert őt látni és érezni kell .

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Pittikee beszámolója
2020-01-04 14:25:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk. Hívtam, majd rövid idő múlva visszahívott. Ez egy nagyon szimpatikus dolog volt részéről. Érdeklődésemre készségesen elmondta nála miként és hogyan működnek a dolgok. 2 nappal előre gondolkodva, mivel mindenképp szerettem volna, ha meglátogat, azonnal le is foglaltam az időpontot.

Korrekt, gyors, pontos, precíz. Vendégkezelésből (is) csillagos ötös!

Lakás: Zsani hozzám érkezett, így erről igazán Ő tudna nyilatkozni. Remélem otthonosan érezte magát. Igyekeztem megfelelő körülményeket és hangulatot teremteni.

Külső: Korábbi értékelései és képeinek rám gyakorolt pozitív hatása alapján választottam Őt. Megérzésem nem csalt. Már telefonos beszélgetésünk során is megfogott a kedvesen csengő hangja, profizmusa.

Aztán amikor megláttam odalent a bejáratnál...még kellemesebb érzés kerített hatalmába.

Első találkozásról lévén szó azt vettem észre (lehet rosszul), hogy felmért magának mind külsőleg, mind belsőleg. Majd úgy éreztem, hogy ez a kicsi természetes feszülés fokozatosan átváltott egy oldottabb hangulattá.

Furcsa volt a képeken látható Zsanit az élőben látható archoz és testalkathoz csatolni. Képei mást sugalltak számomra. Viszont el kell mondanom, hogy egy cuki, törékeny virágszál, gyönyörű barna szemekkel és középhosszú barna hajjal. Na és az a szemüveg... Természetesen itt sem csalódtam. Csillagos ötös!

Hozzáállás: Hozzáállása szintén csillagos 5-ös! Nem kényeskedett, nem finnyáskodott. Kedves, beszédes, cukin szabadszájú, abszolút kezdeményező.

Rutinos, de jó értelemben, mert nyoma sincs a futószalag effektusnak. Maximális odaadással csinálta azt, amit tud, amiért a randit összehoztuk.

Nekem bejön az, ha egy nő tapasztalt, tudja mit hogyan, képes irányítani, ugyanakkor készséggel végrehajtja, amire megkérem. Zsani személyében mindez megtestesült a röpke 1.5 óránk alatt.

Együttlét: Zsani a megbeszéltek szerint, halál pontosan érkezett. Lementem érte, majd felkísértem a tetthelyre. Egy kiadós ismerkedős beszélgetésbe kezdtünk. Tetszett, hogy érdeklődik. Jó alap volt ez az oldódáshoz. Ezt követően gyors készülődés és zuhany történt az Ő részéről. Én pedig már előre készülve, frissen vártam. Az ágyra heveredve lágy simogatás és puszik közepette csodás franciában részesített. Eszméletlen profi! Napokig elnéztem volna ahogyan foglalatoskodik. Egy-egy kósza pillantás, mosoly...még! Még! MÉG! Imádtam! Majd érezve, hogy közel a vég, kérésemre 69-be fordultunk. Azt szerettem volna, ha a kelyhének kényeztetése közben ér a végzet. Csodás érzés volt!

Ezt követően jött a félidei pihenőnk. Tisztálkodtunk egyet, majd gyönyörködve a mellettem fekvő NŐ csodás látványában folytattuk a korábban megkezdett kellemes beszélgetésünket. Zsani zseniális! Imádtam, ahogy csivitelt.

A második félidőre jó irányítóhoz méltón Ő invitált.

Meglepődve tapasztaltam, hogy milyen gyorsan hadra tudott fogni, ez ugyanis esetemben ritka. Viszont a csodás végkifejlet egy hajszál híján most elmaradt. Pedig rajta nem múlt! Bőszen lovagolt, majd kutyusban is próbálkoztunk. A halk sóhajok részéről egyre nagyobb erőbedobásra sarkalltak, de a végén már a csodás franciája sem segített.

Legközelebb!

Egy szó, mint száz! Csillagos ötös!

Személyes kedvencét nem tudtam beazonosítani, mert önző módon szinte csak magammal foglalkoztam. Azonban ez egy remek ok egy következő randira, amikor ezt a hiányosságomat pótolni tudom felé.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében hatalmas pozitív töltetet adott az a kedvesség, odaadás és mérhetetlen profizmus, ami áradt belőle. Tetszett, ahogyan beszélt, a mozdulatok, a testbeszéd. Az illatát meg még most is érzem...



Szóval abszolút nem ajánlom senkinek! Csak magamnak!



Soha többé, senki mást, csak Őt! Biztosan keresni fogom! Remélem szívesen fogadja és találkozunk még.



Bízom benne, hogy sokáig velünk/velem lesz.

Vigyázzatok rá!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
SzanBP beszámolója
2019-12-20 18:59:33
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Diszkrét, gyors és profi a kapcsolat felvétel.

Lakás: Házhoz jön

Külső: Zsani szerintem egy nagyon igényes és szép nő. Az én ízlésemnek megfelel teljesen.

Hozzáállás: Mindig kedves aranyos, figyel a partnerére maximálisan. Tízes skálán tízes.

Együttlét: Francia az csillagos ötös. Hihetetlen kitartó igazából mindenbe az együttlét során. Nem nyávog semmiért ami elég ritka.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlani tudom csak. Vigyázzon rá mindenki ő tényleg megérdemli!

Aki ismeri az úgyis tudja hogy nagyon ritka kincs.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_scorpino81 beszámolója
2019-10-07 10:58:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Simán ment

Külső: csodálatos

Hozzáállás: Kedves, abszolút kezdeményező, 2 órát töltöttünk együtt

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom, aki egy igazi, dögös, nem kényeskedő, teljesen odaadó partnert szeretne

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
dbrick beszámolója
2019-09-25 17:22:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Easy, speaks English well.

Place: My place, arrived on time, showed up professionally dressed.

Looks: As in the photos, beautiful.

Attitude: GFE

Act: Great performance!

Satisfaction and Recommendation: WIRő Sure!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_amatőrfilmes beszámolója
2019-09-23 22:12:19
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Már próbáltam időpontot kérni tőle nem jött össze akkor... ma hívtam 2 szer nem vette fel, de amint ráért visszahívót... és igen visszahívót nem csörgetet, ez már nagyon pozitív volt

Lakás: saját, hogy nem kell részletezni szerintem

Külső: nagyon szép arc, jobb volt mint a képeken, kis formás nagyon, puha selymes bőr, igazi finom falat

Hozzáállás: Nagyon kedves beszélgetős kezdeményező volt, nagyon jól eltelt az 1 óra vele

Együttlét: isteni franciája van úgy elintézet vele hogy másra már nem került sor... majd legközelebb :)

Elégedettség és Ajánlás: csak ajánlani tudom inteligens nagyon jó technikával... bármikor jöhetne hozzám

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vonza beszámolója
2019-08-18 07:09:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A randi előtti napon sms-ben beszéltük le a másnapi randit .

Lakás: Mivel Zsani csak címre jár , ezért ezúttal is én voltam a házigazda . A munkahelyemen - egy belvárosi irodában találkoztunk , mint már annyiszor korábban .

Külső: Az értékelésem legnehezebb pontja Zsani külsejét jellemezni . Hogy miért nehéz ő Mert egyszerűen képtelenség szavakat találni rá . Gyönyörű arca és igézően szép szemei vannak . Mosolya akár a jégkrém . Édes és sosem elég ! Alakja tökéletes . Feszes idomok , sportosan karcsú alkat . Így egy az egyben elbűvölő jelenség . Olyan , mint amikor a szél meglebbenti a függönyt . Nem a szél , nem a függöny . A lebbenés !

Hozzáállás: Percre pontosan érkezett - mint mindig . Pusziváltás és tisztálkodás után egyből a dolgok közepébe vágtunk !

Együttlét: Rendszeresen francia órára érkezik . Imádom , amikor a szájával kényeztet . Valami fantasztikus technikája és veleszületett tehetsége van hozzá . Először elém térdelt , és heves nyelvcsapások közepette szívta , szopta a szerszámomat . Az első menetet nem is bírtam túl sokáig , hamar végem lett . Nagyot élveztem a szájacskájába , amit az utolsó cseppig a pocijába küldött egy nyeléssel ! Fantasztikus érzés és látvány volt ! Ezek után hideg üdítő itallal frissítettük fel magunkat és közben kitárgyaltuk az utolsó találkozásunk óta történteket . Zsani nem csak csodásan szép , hanem mellette nagyon kedves , intelligens is . És nagyszerű beszélgető partner is egyúttal . Miután megvitattuk az élet nagy dolgait és látta , hogy ismét meredezik a szerszámom , így ismét kényeztetni kezdett - nagy örömömre . Kb. 15 perces intenzív szájmunka után ismét szájba lőttem - ő pedig ismét lenyelte . Minden energiát kiszívott belőlem , így nem csoda , hogy erőtlenül , de tökéletesen kielégülve és fantasztikus élménnyel gazdagodva engedtem útjára .

Elégedettség és Ajánlás: Minden szempontból csak pozitívan tudom jellemezni őt . Mindenkinek ajánlom őt , aki egy igazi , belevaló , vagány lány kényeztetésére vágyik ! Köszönöm Zsani az újabb csodás élményt ! Hamarosan ismét keresni foglak :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
AttiC beszámolója
2019-06-09 11:56:12
szép arcú, barátnő feeling

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem. Elsőre felvette, az időpont egyeztetés gyorsan ment.

Lakás: Nálam

Külső: Nagyon csinos, nekem tetszett. Kedvenc testrésze a feneke és a melle.

Hozzáállás: 1 órát töltöttünk együtt. Kezdeményező volt, de azt is megcsinálta amit kértem tőle.

Együttlét: Először letusolt, majd meztelenül betoppant a szobába és elkezdődött a folyamat :) A franciája szerintem egész jó, majd több pozíciót kipróbáltunk. Lovaglása felejthetetlen.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében kifejezetten kellemes élmény volt a vele való együttlét.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vonza beszámolója
2019-06-06 05:11:07
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Mint mindig , most is telefonon fixáltunk le mindent .

Lakás: Oly sok irodai kaland után úgy alakult , hogy most a lakásomon tudtunk randizni . Pontosan , érkezett - mint mindig .

Külső: Ez az a pont ami a legnehezebbnek ígérkezik . Egyszerűen nem találok szavakat arra , hogyan jellemezzem Zsani külsejét . Tökéletes alakú , hosszú , barna szemekkel és gyönyörű arccal megáldott teremtmény . Egy fóldiekkel játszó égi tünemény !

Hozzáállás: Mindig kizárólag franciás programra érkezik - ezúttal sem volt másképp . Nagyon odaadóan , beleéléssel franciázik mindig . Sosem tudom megunni !

Együttlét: Kölcsönös tisztálkodás után a hálószobába vettük az irányt . Kis beszélgetés és egymás cirógatása után gyorsan a lényegre tért . Elém térdelt és a farkamnál fogva maga elé húzott . Belekezdett a káprázatos francia leckébe . Először csak lágyan , gyengéden nyalogatta , puszilgatta a velem egykorút , majd hirtelen váltott és hevesen szopott . Frenetikus látvány volt , ahogy a farkam ki - be járt a szájában egyre mélyebben és mélyebben . Nem is bírtam túl sokáig . Az 1 hete gyűjtött munícióval elárasztottam pici száját . Zsani gondoskodott róla , hogy utódaim sose lássák meg a napvilágot . Egy nyeléssel az eltüntette . Még ekkor sem hagyta abba , hanem teljesen tisztára nyalta a fütyköst majd felnézett , nagyra nyitotta a száját és egy kaján mosollyal nyugtázta , hogy ez bizony mind pociba került . Észvesztő látvány volt ! Mikor magamhoz tértem , hűtött üdítővel kínáltam . Iszogattunk és jót beszélgettünk közben az élet nagy dolgairól . Mikor látta , hogy ismét tettre kész vagyok , megint szájba vett . Hosszasan kényeztetett isteni ajkaival . Kb. 20 perces intenzív franciázás után ismét siker koronázta erőfeszítéseit . Másodszor is eldurrantam a szájában . Ezt az adagot is lenyelte . Észvesztő volt az élmény ! Sajnos hamar elszaladt az idő és eljött a fájó búcsú ideje . Illedelmesen kikísértem és útjára engedtem .

Elégedettség és Ajánlás: Mint mindig most is fantasztikus élményekkel gazdagodtam találkozásunk után . Köszönöm Zsani !

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
roby82_archivalt2022 beszámolója
2019-06-03 10:20:49
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,könnyen ment.

Lakás: Panzió.Célnak megfelelt.

Külső: Nagyon csinos lány,a bőre elképesztően selymes.Kedvencem a feneke formás,feszes.Az egész lány egy kis"energiabomba".

Hozzáállás: Azzal kezdeném,hogy nem szoktam beszámolót írni,de most kivételt teszek.Fél órás randink volt,percre pontosan érkezett,és bár korábban végzett velem,nem rohant el,hanem egy jót beszélgettünk.Rendkívül kezdeményező,pozitív hozzáállású.

Együttlét: Natúr franciával kezdtük sok szemkontaktussal,amit én nagyon kedvelek.Franciája nagyon jó,utána egy kis nyalás volt a részemről,amit jól fogadott,majd misszionáriusban csináltuk(nagyon hajlékony).Mivel kifejezetten fáradt voltam,az aktus nem tartott sokáig így ismét francia következett amit végig csinált

Elégedettség és Ajánlás: Nálam 10/10 minden tekintetben.Remélem még sokáig elérhető lesz!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
madventure beszámolója
2019-04-10 10:39:18
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk időpontot és helyszínt egy órán belül többszöri hívással és újratervezéssel (ahogy részemről stabilizálódtak az információk). Gördülékenyen ment.

Zsanett az a lány, aki megkérdez, hogy mikor hívhat vissza, ha éppen nem tudná felvenni, és észben is tartja.

Lakás: A lakást béreltem. Rendben volt, sajátként is elfogadnám.

Szombat délelőtt lévén ingyen parkoltam.



Volt egy kis közjáték. Zsanett érkezéséig még hátravolt 10 perc, amikor elkezdtem hívni a lakást kiadó számát, hogy itt volnék a kulcsért, de nem vette fel senki. Percenként újra próbálkoztam, de semmi.

Először bepánikoltam, hogy most mihez kezdjek, ha megjön Zsani, aztán elkezdtem látni a pohár tele felét: ha kulcs nem lesz, de Zsani igen, akkor elviszem fagyizni, leülök vele egy parkban és eltöltök egy kellemes órát egy nagyon kellemes társaságban. Máshogy kellemeset, mint ahogyan terveztem, de ebben a társaságban az is kellemes lesz.



Aztán Zsanett befutására pont elrendeződött az adminisztrációs hiba (másnap kiderült, hogy szombat helyett vasárnapra ikszelték be nekem a lakást).

Külső: Ahogy Zsani megjelent, az szimplán szívdöglesztő volt. A testét mindenki láthatja. Azt egy olyan fekete-vörös, feltűnően szép, de mégsem túlzásba eső kombinációba öltöztette, hogy ha egy bálban jelent volna meg így, az összes nő azonnal megutálta volna a "kis dögöt", aki ilyen szép mer lenni az ő rovásukra.

Hozzáállás: Akit a fiatalos, üde, jókedélyű, közvetlen, tabukra fittyet hányó, de nem közönséges és véletlenül sem idétlen habitusa nem vesz le a lábáról, az fából van.

Én nem vagyok.



Nem volt kérdése, amire ne mertem volna őszintén válaszolni, és nem volt kérdésem, amit ne mertem volna feltenni.

Együttlét: Itt jönne a "csak ránk tartozik" (ami egyébként igaz), vagy a másik véglet, az önfényezés, hogyaszongya 5 évre visszamenőleg és 10 évre előre kielégítettem pusztán a méretemmel, és még csak azután érintettem meg.



Sem ez, sem az. Simogattuk, csókolgattuk és morzsolgattuk egymást az ágyon. Aztán változatos tempóval és erősséggel kényeztettem a nyelvemmel, de ennek most nem lett olyan egyértelmű sikere, mint az első alkalmunkkal. Ettől akár még lelombozva is éreztem volna magam, ha a társaságom nem az a jó hangulatot teremtő, aki.



Megkért, hogy cseréljünk helyet, és ő úgy kényeztetett, hogy nálam viszont hamarosan egyértelmű lett volna a siker. De befelé kiszúrtam, hogy a nappaliban jó erősek a székek, és szemet is vetettem az egyikre, amihez kivezettem és ott szemből az ölembe ülve lett teljes a találka (közben csókok a nyakra, vállakra, keblekre, fülekre (pont annyira csikis ott, hogy izgalmas legyen).



Gyors tisztálkodás és öltözés közben folyamatosan beszélgettünk, aztán bezártuk és elhagytuk a lakást; a lépcsőházban diszkréten elváltunk.

Este már azon agyaltam, hogy milyen kár, hogy foglalt vagyok, mert milyen frappáns volna vele keretbe foglalni a napot.

Elégedettség és Ajánlás: Nem is kérdés, hogy ha szabadabb volnék és ezáltal gyakrabban tudnék vele helyszínt és időt egyeztetni, hetente gyűjtenék anyagot egy ilyen beszámolóra (ha meg nem is feltétlenül írnám).

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kimbot beszámolója
2019-03-19 23:08:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült felvenni vele a kapcsolatot. Épp a közelben volt, fél óra múlva meg is érkezett hozzám.

Lakás: Nálam voltunk.

Külső: Tökéletes test, szép arc.

Hozzáállás: Nagyon profi volt és korrekt. Azt csinálta, amiket megbeszéltünk.

Együttlét: Lementem érte a ház elé. Miután felértünk hozzám levetkőztünk, majd elment zuhanyozni. Utána én is lezuhanyoztam. Nem bírtam betelni a gyönyörű testének a látványával, ezért nyalni kezdtem. Először a melleit, utána a punciját. Fazonra igazított, csodálatos puncija van. Utána a fenekét nyaltam, nagyon szép feneke van. Már ettől majdnem elélveztem. Megkértem, hogy franciázzon ő is nekem. Egy perc alatt hatalmasat durrantam a szájába. Utána sokat beszélgettünk. Nagyon értelmes lány. A második menetben rövid franciázás után lovagló pózban folytattuk. Most sem bírtam sokáig, kb 3 perc alatt eldurrantam megint.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlott. Legszívesebben vele lennék éjjel-nappal.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Shipman beszámolója
2019-02-17 09:47:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Hívtam, nem vette fel, visszahívott, nem vettem fel, visszahívtam, felvette és onnan ment minden könnyen.

Lakás: Nálam voltunk, takarítás előtt, úgyhogy nem vagyok büszke az állapotokra. :( Ezért is adtam a pecómra csak 3 csillagot.

Külső: Nagyon meglepődtem, mert elsőre ilyen szomszédlány típusnak képzeltem őt, de az arca ezzel a karakteres szemüveggel észveszejtően szexi volt! Engem az arca megfogott nagyon, de az egész teste gyönyörű és finom, a lábai nagyon cukik és ápoltak voltak - nekem ez fontos.

Hozzáállás: Hihetetlenül kedves volt, értelmes leányzó, jól lehet vele beszélgetni, nem sürget, pillanatig nem éreztem, hogy nyomás lenne rajtam. Egy órára hívtam át hozzám, kitöltöttük az időt.

Együttlét: Nyilván első randin nem lehet mindent kipróbálni, ráadásul frontérzékeny vagyok, úgyhogy csak szédelegtem, de nagyon jól vette ezt a kihívást Zsani, örök hálám érte. Ami különösen tetszett, hogy közben végig rajta volt a szemüveg, ami adott egy kis extrát az együttléthez. Alapvetően két francia csata között én is kényeztettem őt, kicsit rányomta a bélyegét a szeánszra a "rosszullétem" - hülye meleg idő...

Elégedettség és Ajánlás: Összességében sokkal többet kaptam, mint amire számítottam, engem teljesen levett a lábamról Zsani, olyan csajszi, akivel simán privát életben is lehetne ismerkedni, ez azért megkönnyíti az együttlétet, elmélyíti az illúziót. Biztosan fogom még hívni magamhoz!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
CharliFilpo beszámolója
2019-01-06 08:15:21
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hivtam, kinyomott, de kb. fél óra múlva visszahívott. Korrekt tájékoztatást adott. Leegyeztettük a talalkát. Fél óra múlva nálam volt.

Lakás: Nálam voltunk, szép lakás :)

Külső: A képen szereplő lány jött hozzám. Jó alakja van, feszes comb és popsi. A cicik is szépek, kézre állok. Arc kitakarástól nem kell tartani, szép arcú, mosolygós lány. Látszik, hogy add magára.

Hozzáállás: Teljesen kezdeményező, figyel a partnerre. Bátran lehet mondani, mit hogyan szeretnél. 1 órás randit beszéltünk meg. Picit túl is léptük, de nem volt gond

Együttlét: Érkezés után elment zuhanyozni. Utána a nappaliban kis simi és elég hamar letérdelt és elkezdett szopni. Bőnyálasan, cupogosan csinálta. Az első kör vége arcra ment. Kölcsönös tisztálkodás és hosszabb beszélgetés következett. A második kör is a nappaliban kezdődött szopással, de javasoltam, hogy ahálóban folytassuk Én is akartam kényeztetni, nem volt kifogása ellene. Nyaktól elindultam lefelé, a ciciknél egy kicsit elakadtam. Pár perc után haladtam tovább és végül megérkeztem a célállomáshoz. Szép puncija van, jól reagált a tevékenységemre, de a csúcsra nem sikerült eljuttatni. Majd gumi fel és indulhatott a móka. Alap pózokat kipróbáltuk, de sajnos kezdett lankadni a figyelemem. Javasolta a szájjal való befejezést, természetesen nem tiltakoztam ellene. Így is lett végem, az utolsó cseppig lenyelte. Majd újabb beszélgetés, tisztálkodás és lekisértem.

Elégedettség és Ajánlás: Zsanett volt az első lány, akit magamhoz hívtam, de egyáltalán nem bántam meg. Sok mindenről lehet vele beszélgetni, van saját véleményem és jól látja a dolgokat. Csak bátran MT-társak hívjátok, nem bánjátok meg

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Pentaton beszámolója
2018-10-26 15:29:42
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefont egyből felvette. Gördülékenyen, kellemes beszélgetésben mindent gyorsan megbeszéltünk, a következő, (a mai) napra. Hangja csodásan szép. Ma reggel SMS-ben jeleztem, hogy továbbra is alkalmas számomra látogatásának időpontja, ezt kedves szavakkal válaszában nyugtázta. A megbeszélt időpont előtt öt perccel jelentkezett házunk kapujából telefonálva.

Lakás: A saját szobám elég kényelmes.

Kellemes meglepetés volt számomra, hogy fürdővel kezdett, kérésemre bámulhattam őt. Minden kelléket hozott magával ehhez is kis kozmetikumokat hordozó táskájában.

Külső: A hirdetési képekből tulajdonképpen csak a csodás formás popója, és arányos teste látszik. Így meglehetősen kíváncsi voltam a találkozásra. Az első pillantás megnyugtatott, csodálatosan szép, csinos, finom lány. Gondosan, ízlésesen öltözve, szolid sminkkel. A viselkedése, tartása, mozgása finom, elegáns, kedves, közvetlen. Szép feneke a ruhákon is átsugárzott. Kebleit is jó, hogy nem sokáig takarta felesleges ruha.

Szép egyenletes szolibarna. Puncija kívánatos, elegáns némi természetes díszítéssel ellátott. Ma már a csupasz punci a kommersz. :), ő egyéniség ebben is.

Hozzáállás: A gyors készülődése közben nem csak szemeim, de elmém is kapott kellemes ingereket. A hálószobámba egy szál türülközővel jött fel, ami ott már felesleges volt. Csókolgattam teste pontjait. Aranyosan reagált hasonló műveletekkel.

Együttlét: Javasoltam feküdjön az ágyra, ő készségesen engem javasolt előre - mint egy udvarias japán nő, aki az ajtóban előre engedi a férfiakat - aztán elfogadta, hogy kezdem én a kényeztetést. Először elém tette magát négykézláb. Feneke, puncija megbabonázott. De sorba kívántam haladni, ezért kértem feküdjön hanyatt. Csodaszép alakú kemény melleit, teste minden részét puszilgattam élvezettel, majd leragadtam a puncinál. Kedves halk hangokkal, finom mozdulatokkal reagált. Aztán tovább léptünk a különféle kellemes műveletekkel. ...

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen lenyűgözött. Sok mindenre figyelő, igyekvő, kedves partner. Intelligens, művelt, és érzelmileg is fejlett. Kedves, barátságos. Értékeli a figyelmet, s ő is kimagaslóan törekszik a kifogástalanul kellemes együttlétre.

Köszönöm. Vitathatatlan, hogy folytatni kívánatos ismerkedésünk. A következő találkozásunkra ajándékot ígért.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vonza beszámolója
2018-07-17 05:48:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Már első személyes találkozásunkkor megbeszéltük az újabb randit , csupán egy telefonos megerősítést kért a randi előtt . Minden ment , mint a karikacsapás .

Lakás: Én voltam a házigazda . Mint legutóbb - így most is a munkahelyemen - egy belvárosi irodában randiztunk .

Külső: Azt hiszem elérkeztem beszámolóm legnehezebb pontjához - Zsani külsejét kell értékelnem . Nincs annyi szuperlatívusz , amennyit le tudnék írni , így csak közhelyekkel szolgálhatok . Gyönyörű , káprázatos , elbűvölő . Tökéletes !

Hozzáállás: 1 francia órát töltöttünk vele . Nagyon élveztük a társaságát . Nagyon közvetlen , kedves , mosolygós , tüneményes lány .

Együttlét: Első találkozásunkkor megígértem neki , hogy legközelebb egy barátomat is elhívom a randira , így most Tomi barátomat is bemutathattam neki . Miután kedvesen bemutatkoztak egymásnak és Tomi barátom magához tért a Zsanett látványától kapott káprázatból , - gyors higiéniai tisztálkodás után - kezdődött is a franciaóra . Zsani leguggolt és felváltva kényeztetett minket édes pici szájával . Míg egyikünk farkát szopta , másikunkat a kezével izgatta . Majd cserélt . Így ment ez hosszú perceken keresztül , amikor már éreztem , hogy nem bírom tovább . A szájába élveztem . Az utolsó cseppig lenyelte , majd tisztára nyalta a fütykösömet . Ezután Tomit is kivégezte . Az ő töltetét is jóízűen elfogyasztotta . Mindkettőnket kikészített ! Pihenésképp üdítőztünk és beszélgettünk . Zsani nem csak gyönyörű , de nagyon értelmes is . Minden témához hozzá tud szólni . Kifejezetten jó volt hallani a csacsogását ! Miután kipihentük magunkat - és még volt bőven időnk - kezdődhetett a második kör . Zsani letérdelt és úgy kényeztetett minket . Majd különböző pózok kipróbálása után ismét mindketten a szájába élveztünk . Zsani jó kislány módjára ismét pociba küldte az egészet ! Ismét teljesen kikészültünk !

Elégedettség és Ajánlás: Ennél jobb vasárnapi matiné programot el sem lehet képzelni . Köszönjük a felejthetetlen élményt !

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vonza beszámolója
2018-07-02 06:08:28
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Napokkal korábban egyeztettünk és fixáltunk időpontot .

Lakás: Mivel Zsanett vidéki így csak escortot tud vállalni . A munkahelyemen , egy belvárosi irodában oldottuk meg vasárnap délelőtti szeánszunkat . Mivel munkaszüneti nap volt , így kettesben lehettünk .

Külső: A képei alapján számítottam rá , hogy egy nagyon csinos , bomba alkatú lánnyal lesz dolgom . Nem is ért csalódás , sőt ! Zsanett egy gyönyörű arcú , tökéletes alakkal megáldott igazi szexbomba . Hosszú barna haja , barna szemei és érzéki szája van . Befont haja és a divatos szemüvege titkárnős megjelenést kölcsönzött számára . Teljesen elkápráztatott !

Hozzáállás: Mint hirdetéséből kiderül - és telefonon is nyomatékosította - imád franciázni . Ezt együttlétünk alkalmával be is bizonyította ! Egy felejthetetlen franciaórában részesített !

Együttlét: Mivel egy irodahelyiségben történt a randink , így - kényelmi szempontok miatt is - csak franciás programot beszéltünk meg . Semmi kifogása nem volt ellene , hiszen mint - egy népszerű oldalon található - hirdetésében írja , imád franciázni . Már korábban tisztálkodtam , amit érkezése után ő is megtett . Kis bemutatkozás után rá is tértünk a lényegre . Lágy simogatások , puszilgatások közepette térdre borult előttem és kényeztetni kezdett . Eleinte lassan , érzékien majd egyre hevesebben szopott . bő nyállal , a fütyköst mélyen bevéve kényeztetett - pont ahogy szeretem . Nem is bírtam túl sokáig , hamar elsültem a szájában . Utódaimat egy nyeléssel eltüntette . Isteni volt ! Ezután kicsit beszélgettünk . Elmondta , hogy - mint hirdetésében is szerepel - szívesen van együtt egyszerre több pasival is . Rendszeresen hívják legénybúcsúkba , gangbang és spricc partira is . Nem semmi a lány . Megkértem , hogy kicsit masszírozza át a hátamat - amit örömmel meg is tett . Ügyes és jó erős kezei vannak ! Miután kellőképp kifújtuk magunkat és az idő sem visszafelé járt , rákérdezett , hogy mi lenne , ha elkezdenénk a második etapot ő Természetesen semmi kifogásom nem volt ellene . Így az első körhöz hasonlóan most is térdelve kényeztetett . Hosszasan cuppogott , nyalta - falta a velem egykorút . Kb. 10 perces intenzív franciázás után másodszor is kivégzett . Utódok most is pociban végezték . Én pedig a földön elterülve ! Teljesen kikészített ! Még picit beszélgettünk , majd illedelmesen kikísértem és puszi váltás után útjára engedtem .

Elégedettség és Ajánlás: Zsanett személyében egy elbűvölő , nagyon csinos és kedves szexbombát ismertem meg . Egészen biztos , hogy még sokszor fogom meghívni magamhoz !

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
John74_archivalt2022 beszámolója
2018-06-30 20:46:32
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon gyorsan sikerült elérni. Mindent sikerült megbeszélni vele.

Lakás: Nálam volt.

Külső: Még szebb mint a képeken, nekem a kedvencem a popsija,formás és kemény . De Zsanett tetőtöl talpig úgy gyönyörű ahogy van.

Hozzáállás: Kedves, közvetlen mindent megkaptam amit akartam. Egy órát voltam vele.

Együttlét: Ez maradjon kettőnk között,de a fraciája az isteni ennyit elárulok.

Elégedettség és Ajánlás: Régen volt ilyen jó órám.Mivel nem lehet csak az enyém mindenképpen ajánlom minden férfitársamnak aki tud a nőkkel bánni.

Köszönöm Zsanett. Még találkozunk.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.