SzexpartnerJazmin+36 70 / 413-7263Győr

Bemutatkozásom
Szia, Jazmin vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Győr.
Várom hívásod a +36 70 / 413-7263 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
58 kg
Mellbőségem
95 cm
Magasságom
169 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
10 órától 23 óráig
kedd:
szerda:
csütörtök:
péntek:
szombat:
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
30
Beszélt nyelvek
Angol, Francia, Arab
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
288443x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőke
Szem
Barna
Alkatom
Vékony
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Szia! ( CSAK HÍVÁSRA VÁLASZOLOK???) Én egy Francia-Magyar Higénia szimpatikus aranyos cuki Csaj vagyok,és ha szeretnéd perverz és barátnő fíling is tudok lenni .Ha szeretnél megismerni, és felhőtlenül érezni magad, meg kapni a maximumot, élvezni velem amit csak élvezni lehet,akkor én leszek számodra a legtökéletesebb választás. A képeken 100% osan én vagyok,az arcom csupán diszkréció miatt van kitakarva! Fél órás-órás akár több órás, jó masszázs-al egybekötött lehetőségben is részt vehetsz, velem az élen :-) ((Várom Szeretettel régi és új masszázsra vágyó vendégeimet is!!) Igényes és intelligens Úriemberek kikapcsolódása nálam! Az együttlétünk az érzékiségre alapoz, ahol fontosak az érintések, ölelések és a csókok, de ugyanakkor a hevesség is szerepet játszik. Lehet barátnős, lehet egy kicsit merészebb is mindaddig, amíg az mindkettőnk örömét szolgálja. Több oldalam van, mint a legtöbb igazi Nőnek, ha van valami huncut vágyad, amit szeretnél megélni itt a lehetőség, ne szalaszd el. A telefonomat én kezelem, ezért ha nem venném fel, elfoglalt vagyok. Amennyiben időd engedi kérlek próbáld újra Ui:Uraim csak számkijelzéssel hívjatok!Üzenetekre nem válaszolok mert rengeteg Úriember ír, így nálam ha hívsz, így lesz alkalmad érdeklődni, egyeztetni!Kedves Uraim kizárólag!!Igényes Magyar és Szlovák Úri emberekkel találkozom!! Romákat,Románokat nem vállalok!!!! Drogosokat nem vállalok!!!!Zaklatóknak ajánlom,hogy kerüljenek !!!!!:)) Csók édes a te kis Jázminod
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
ha megkérsz
Vibrátoros játék
ha megkérsz
Csók (szimpátia alapján)
ha megkérsz
Együttfürdés
igen
S/M
ha megkérsz
Tánc (sztriptíz)
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
nem
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
ha megkérsz
Prosztata masszázs
igen
Közös pornófilm nézés
igen
Szüzesség elvétel
igen
Mélytorok
ha megkérsz
Kényszerfrancia
ha megkérsz
Enyhe domina
ha megkérsz
Fétis
ha megkérsz
Kikötözés - bondage
ha megkérsz
Fenekelés
ha megkérsz
Taposás
ha megkérsz
Szerepjátékok
ha megkérsz
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
igen
Erotikus
igen
Amit még érdemes tudni rólam:
Kérdezz bátran felelek! Csók Jázmin!
Elfogadott (17 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (2 db)
Értékelem
Panthi beszámolója
2024-04-25 10:27:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egyszerű volt, kedves hang a túl oldalt. Mindent megbeszéltünk. És nagy örömmel siettem a helyszínre. Izgatottan vártam hogy az vár e ami a képeken látható

Lakás: Mindent rendben találtam. Megvan minden ami kell egy ilyen randevúhoz.

Külső: Hat bejott amit vártam, csodaszép arc, nagy cicik, kerek popsi. Mosolygós és nagyon szexi tekintet amitől már tudtam hogy nem tart sokáig a szex vele :)

Hozzáállás: Mint ha pornó filmben lettem volna. Fel órára mentem hozzá. Nagyon kedves volt velem és figyelt minden vágyamra. Mondani se kellett hogy miért jöttem mert mint ha a fejembe látott volna.

Együttlét: Francia és kebelszex ami nekem fontos volt. Mondhatni nem kellett mondani hogy mi a vágyam.

Fürdés után már az ágyban várt gigászi mellei egyből szájámba vette, bimboi már hegyesek voltak, farkam kőkemény is lett azonnal amikor elkapta kis puha kezével és csak verte és verte én meg ahogy illik jól megciciztem. Majd jött a francia, egy nagy mosoly és ment le a farkamhoz, bő nyálassan ahogy kell. Majd felálltam és a cicik közé tettem, és egy kellemes nem tempós cici szexbe keveredtem vele amiket kacér mosollyal batoritott. Bár szerettem volna hevesebben de nem mertem mert éreztem hogy kitorni kíván a fehér manna. Majd gumi fel és hátulról hatoltam be.

Nem tartott sokáig mert a punci szoritasa szinte megfejte a farkam. Mondtam hogy nem bírom, majd gumi le és kértem hogy verje ki a mellére a farkam. De előtte kaptam egy remek franciát.. Zacsi se maradt ki a jóból. Majd egy kellemes nagy tempójú szopás után kivette a szájából és a farkam kalapját ügyesen neki neki csapkodva és verve a farkam eljőtt a cicik befeheritesenek pillanata. Hatalmas spriccelések közepette alaposan le élveztem a mellét. Csodaszep mellen gyönyörűen csillogott vissza a gecim minden csepje. Pornós volt.. Nagyon

Elégedettség és Ajánlás: 10/10

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Pennywise beszámolója
2024-03-04 15:45:57
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, könnyen ment.

Lakás: Kecskeméten látogattam meg, lakás célnak megfelel, tiszta törölköző, többfajta tusfürdő, zuhanyzó rendben volt. Nagy kényelmes ágy friss huzattal.

Külső: Jobb mint a képeken, hatalmas kemény mellek és brazilos popsi. Szép arcú.

Hozzáállás: Végtelenül kedves, profi, vendég centrikus ,vízzel kínált és remekül lehet vele beszélgetni.

Együttlét: Kis ruhában fogadott, kéjesen táncolt és közben levetkőzött. Ezután beolajozta a melleit és kaptam egy csúszka masszázst elég hosszan, majd gumi fel és elkezdte szopni a farkam, remekül pornósan csinálja bőnyállal. Ezután szex több pózban, nem vagyok kis méret(21cm), de nem okozott neki problémát. Végig nyögött és odatette magát meg is lett az eredménye.

Elégedettség és Ajánlás: Igazi pornós élmény, remek élményt nyújt nem húzza a száját odateszi magát. Ajánlom, ünnepelni mentem, sikerült is. Remekül éreztem magam. Köszönöm!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Punetti_preferáló beszámolója
2024-01-03 16:14:22
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam párszor, majd tisztáztuk a randit. Csak közvetlenül fél órával későbbre ad időpontot, de mivel amúgy is egyből találkozni szerettem volna vele, így nem zavart hogy nem lehet előre foglalni.

Lakás: Ismerős placc a Széchenyi szélén, számomra tökéletes. Közel is van, nyugodt diszkrét környezet, maga a lakás is tökéletes a célra. Fürdő jól felszerelt, szoba tiszta igényes és nagy, franciaágy nem nyikorog, és elég világos volt ahhoz hogy élvezhessem Jázmin látványát.

Külső: Fenomenális. Gyönyörű, nagyon buja és nagyon izgató. Nem az a törékeny kislányos típus, magas, formás nő markolnivaló feszes idomokkal. Azok a cicik! Hát nem tudtam velük betelni! Legjobban mégis az arca tetszett, olyan szép mint egy színésznő. És a legdurvább hogy éveket letagadhatna a korából.

Hozzáállás: Közvetlen, jó kedvű csaj, könnyen oldódik és ami a legfontosabb hogy tele volt szexuális energiával, látszott rajta hogy élvezi az életét.

Együttlét: Fedetlen gigacicikkel, egy kis szoknyában és magassarkúban fogadott, egyből megmozdult odalent az öcskös. Elugrottam fürdeni, majd egymásra hangolódtunk kicsit. Az ágy szélére ülve széttárta a lábait, és kérésemre izgatni kezdte a pillangós punettijét, iszonyat kéjesen, egyből begerjedtem és úgy állt a dákóm hogy egy szeget be tudtam volna verni vele a falba. Nyúlt volna gumiért hogy úgy folytassuk az akciót, de mondtam hogy no-no, inkább maradjunk a kézimunkával de most nem akarok gumiba elsülni, látni akarom a gejzírt! Bevetette a cickókat is, először ő kapta be az egyiket masztizás közben, majd engem próbált belefullasztani a gigászi keblekbe legnagyobb örömömre. A mennyországban éreztem magam ahogy a kőkemény, nagy bimbókat szopkodtam, míg ő odalent játszott a csiklójával, én meg a farkammal. Izgatta, csapkodta a puncit, mire én már nem bírtam magammal, fölé hajoltam és beterítettem a hatalmas melleit a farkam kincsével. Végezetül egy közös fürdésre invitált a sarokkádba.

Elégedettség és Ajánlás: Jó volt vele így befejezni az évet.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Speedy7 beszámolója
2023-11-24 16:32:52
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Elégedettség és Ajánlás: Mindenből a legjobb alig várom hogy újra legyen Veszprémben!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
SKPeter beszámolója
2023-10-08 19:16:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk, 2-3 csengés után fel is vette. Megbeszéltük a részleteket és fixáltuk az időt is. Később hívott, hogy ha szeretnék, mehetek korábban is. Azonnal igent mondtam és pár perc múlva már úton is voltam hozzá.

Lakás: A lakás szép és tiszta volt. Célnak megfelelt. Fürdőszoba is tiszta volt és mindennel fel volt szerelve, ami csak kellet. Parkolással sem volt gond.

Külső: Ahogy már mások is írták ő egy gyönyörű nő. Arca tényleg csak a diszkréció miatt nem látható. Nagyon szép, mosolygós arca van neki. Alkata szép formás. Kerek neki minden porcikája és nagyon kívánatosak. Fantasztikusan kedves, közvetlen, barátságos és vendég központú a hölgy. A találkozónk során mondta is nekem, hogy számára a vendég az első. Nekem legjobban a csodás mosolya, gyönyörű barna szemei és az a csodás közvetlen barátságos kisugárzása tetszett a legjobban.

Hozzáállás: Ahogy azt már előbb írtam nagyon kedves, barátságos, vendégközpontú, mosolygós hölgy Jázmin. Fontos számra, hogy a vendég jól érezze magát és elégedetten távozzon tőle. 1 órát voltam vele, amit alaposan ki is használtunk. Mind a ketten alaposan leizzadtunk mivel intenzívek voltak a menetek .

Együttlét: Ajtó nyitáskor a nagyon szexi bőr ruha volt rajta, mellei csodásan kilátszottak belőle, imádtam, amit láttam. Kérdezte tőlem, hogy tetszik a látványő Válaszom, hogy a látvány fantasztikus és gyönyörű. Ezután bementünk a szobába megbeszéltük a részleteket elrendeztük, amit kellet, kaptam egy törölközőt, elmentem zuhanyozni majd visszatértem a szobába és kezdetét vette, amiért mentem.

Kérte, hogy helyezzem magam kényelembe. Az ágy szélére ültem közben előkerültek a csodálatos nagy kerek és kemény szilikon mellek. Beolajozta őket majd szétkente az olajt magán, közben nagyon szexin mozgott. Majd az olajos nagy mellei közé vette a merev részem így mozgott fel le, fantasztikus látvány volt, IMÁDTAM, amit csinált. Ezután hátamra feküdtem, beolajozta az egész testem, gumit húzott és kezdetét vette a francia. Nagyon bő nyálas, köpködős, cuppogós francia volt ez olyan, mint a pornó filmekben is szokott lenni a herékkel is foglalkozott alaposan, kérésemre volt egy kis kényszer francia is. Majd bele ült a már kő kemény részembe és egy nagyon intenzív lovaglásba kezdett közben markoltam simogattam a gyönyörű kemény melleit. Több alkalommal is előre dőlt, hogy én is dolgozzam meg őt alulról. Váltottunk kutyusba és intenzíven, ami a csövön kifért módón döngettem őt húztam magamra, nagyot élveztem a gumiba így. Élvezte, hogy így csinálom és utólag mondta, hogy ő ezt így szereti . Nagyon leizzadtam a menet végére, Jázmin szintén bele izzadt és külön meg is jegyezte, hogy milyen jól bírtam ezt az intenzív tempót tartani.

Tisztogatás után kaptam a jól eső masszázst tőle. Nagyon ügyes kezei vannak hozzá, kellemesen ellazultam technikájától. Közben váltottunk pár szót, értelmes nő lehet vele beszélni több mindenről is. Majd kérdeztem tőle, hogy én is kényeztethetem e őt. Igent mondott rá. Váltottunk és én nyaltam, faltam a finom kívánatos punciját. Érzéki és alapos kényeztetés után nagy nyögések és sóhajok közt elélvezett. Számomra fontos, hogy a partnerem is jól érezze magát így külön öröm számomra, hogy élvezett .

Ismét gumit húzott és most missziben csináltuk. Ismét markoltam simogattam a hatalmas kemény melleit. Több alkalommal is lábait a levegőbe emelve tartottam meg őt és folytattunk a menetet. Majd póz csere és most nekem hátat fordítva ült bele és lovagolt meg. Imádtam ahogy a csodás feneke mozog fel le rajtam, markoltam simogattam közben a csodás fenekét. Majd kérdezte, hogy ki e verheti e nekem. Igent mondtam majd megint lefeküdtem és brutál intenzív kézi munkába kezdett közben a heréket is masszírozta. Kértem, hogy üljön rá az arcomra amit gond nélkül teljesített is. Miközben én nyaltam faltam a punciját ő folytatta a kemény és intenzív kézi munkát. Nemi idő után meg is lett az eredménye. Nagyot élveztem, minden cseppem kiszedte belőle és miután már elélveztem még tovább és tovább verte nekem, hogy tényleg minden cseppet kiszedje belőlem. Teljesen kiürített engem, fantasztikus volt. Majd zuhanyzás utána pár szót váltottunk és fájó búcsút vettem tőle megbeszélve azt, hogy még találkozunk a jövőben.

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletesen kielégülve és boldogan távoztam Jázmintól. Ő azon ritka nők közé tartozik, aki nem megjátssza a dolgokat, hanem ténylegesen szereti, amit és ahogy csinál. Ritka kedves hirdető, akinek a vendég öröme/elégedettsége az első.

Csak olyan férfiaknak ajánlom Jázmint, akik értékelik, tisztelik és szeretik a nőket, és akik úri emberként tudnak nőkkel bánni. Garantálom nektek, ha így tesztek fantasztikus élményben lesz részetek és újra és újra és újra vissza fogtok vágyni hozzá.

Biztos, hogy mi ketten még találkozni fogunk.

Köszönök neked ismét mindent. Csókollak és IMÁDLAK téged Jázmin a Tanár Úr 

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
nando0140 beszámolója
2023-10-04 21:47:04
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment. Telefonon, elsőre felvette és korrekten, kedvesen tájékoztatott.

Lakás: Győrben voltam nála. Új építésű társasház. Célnak teljesen megfelelt.

Külső: Külsőleg nagyon rendben van. Arc kitakarástól nem kell félni. A többi pedig a képeken is látszik. Fantasztikus. Érkezésemkor fedetlen cicikkel nyitott ajtót. Nagyon szép látvány volt. Kedvencem a kemény cicik és a popsi volt.

Hozzáállás: 1 órás randit beszéltünk meg. Nagyon kedves, mosolygós lány. Miután bementünk a szobába egyből innivalóval kínált. Beszélgetni is lehet vele. És tényleg nagyon kedves!

Együttlét: A szobában megbeszéltük és elintéztük a dolgokat. Ezután kaptam tőle egy friss törülközőt és el mentem zuhanyozni. Mikor vissza értem a szobába, Jazmin mondta, hogy helyezzen magamat kényelembe az ágyon, addig ő is kiment a fürdőbe pár pillanatra. Aztán betoppant a szobába egy mosolygós szexi lány. Ledobta magáról az eddig viselt ruhadarabokat és elkezdődött amiért mentem. Be olajozta a testemet és kaptam egy fantasztikus cicis csúszka masszázst. Finomat csúszkált rajtam a kemény cicikkel, nagyon jó érzés volt. Aztán gumit húzott és elkezdett franciázni. Pornós, cuppogós, köpködős, mélytorkos franciát kaptam tőle ami nagyon tetszett. A golyókat sem hagyta ki, azokat is nyalogatta. Utána elöször lovaglóban kezdünk szexelni, majd kutya pózban. Sajnos elég fáradtan érkeztem így az én hibámból nem jött össze több. Tovább folytatta a franciát, én az egész testét simogattam és puszilgattam. Kitartása eredményhez vezetett. Hatalmasat élveztem a gumiba az ajkai között. Hagyott lenyugodni, majd megtisztogatott. Ezek után kaptam tőle egy csodás masszázst, ami nagyon jól esett. Itt is bevetette olykor a ciciket is. A végén beszélgettünk még egy darabig és két puszi után távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon meg voltam vele elégedve. Voltam már pár lánynál de talán az egyik legkedvesebb volt Jazmin. Ajánlani tudom mindenkinek.

Szuper voltál Jazmin! Köszönök mindent és remélem a közel jövőben jössz még Győrbe. Mert biztosan menni fogok hozzád és pár dolgot szeretnék bepótolni ami most kimaradt. Puszi! ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ATI888 beszámolója
2021-08-19 19:56:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Időpont egyeztetés könnyen ment.Már telefonon kedves volt.

Lakás: Célnak megfelelt ezzel nem igazán szoktam foglakozni,tiszta legye és ennyi.

Külső: Gyönyörű,mosolygós,kedves ez volt az első benyomásom.Szép arc,formás popsi,szép cicik.Nálam 10/10.

Hozzáállás: Félórát voltam legközelebb több időre megyek!Hozzáállás 10/10. ritka kincs!

Együttlét: Mindenben nagyon ügyes,odadaó,voltam már sok lánnyal,Ő benne van a top3-ban nálam!

Elégedettség és Ajánlás: Nekem egy különleges élmény volt,órákon keresztül tudnám kényeztetni! Bár lehetne csak az enyém! Köszönöm neki,remélem hamarosan találkozunk!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
dingó29 beszámolója
2021-07-26 20:51:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettem vele könnyedén

Lakás: Kecskeméten voltam nála egy többrendbeli kertesházban. Célnak megfelelő

Külső: Hűha. Ez volt az első gondolatom. Sportos alkatú nagyon dögös szép arcú szöszi. Az egész úgy ahogy van kedvenc

Hozzáállás: Egy órát voltam amit végig ki is használtunk.

Együttlét: Olajos csúszkás bevezető után francia, és lovagló. Némi pihenés után második menetben több póz után doggyban lett másodszor végem.

Elégedettség és Ajánlás: Kiváló. Mivel a barátnőjével is voltam már aki szintén kitűnő ezért legközelebb azt hiszem egy hármasra megyek vissza

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bigangelo beszámolója
2021-07-21 19:03:28
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon megbeszéltük pár órával korábban. Barátnőjével Alettával együtt kértem a randit.

Lakás: Én rendszeresen járok hozzá és egyáltalán nem régi bútorokkal van berendezve kulturált lakásról beszélünk.



Ahol szokott lenni Jázmin a barátnőjével az egy DISZKRÉT családi ház ott nem futsz bele senkibe!

Külső: Csodálatos csajok, mint a képeken!

Hozzáállás: Nagyon kedvesek, kezdeményezők, gyorsan feloldódik a közelükben mindenki.

Együttlét: Titok

Elégedettség és Ajánlás: 100%-ban ajánlom mindenkinek. Barátnőjével Alettával együtt jól kiegészítik egymást! Szuper csajok!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Steve1975 beszámolója
2021-07-19 14:31:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam Jázmint, amit elsőre fel is vett, kaptam egy nagyon korrekt, kedves hangvételű teljeskörű ismertetőt a lehetőségekről, extrákról! Mivel hármast kértem barátnőjével, Alettával, egyeztettek a lányok és rövid időn belül fogadtak is!

Lakás: A lakás, úgy gondolom, a célnak teljesen megfelelő! Könnyű és ingyenes a parkolás, szinte a ház előtt! Fürdőben minden megtalálható amire szükség van, többféle tusfürdő, szájvíz!

Külső: Mikor megérkeztem már vártak a lányok, Jázmin és Aletta is csupán egy nagyon szexi bugyiban fogadott! Jázmin alakja számomra tökéletes! Kerek fenék, lapos has, gyönyörű, feszes, hatalmas cicik, szép arc! Aletta alakja is fantasztikus, kerek popsi, hatalmas, feszes melleivel elkápráztatott, arca szép! Számomra bomba nők!!!

Hozzáállás: Ahogy beléptem a lakásba, azonnal frissítővel kínáltak, rögtön beszélgetni kezdtünk, úgy éreztem magam, mintha már ezer éve ismernénk egymást! Cserfes, jó beszélgető partner mindkét lány! Kérdezték, mit szeretnék és én elmontam nekik, hogy nagyon régi vágyam fog teljesülni velük! Egy órát voltam velük, amit ott a lakásban egyeztettük, ugyanis a telefonban nem került rá sor! Nagyon aranyos, kedves mindkét hölgy, olyanok, akikhez bármikor szívesen megy az ember!

Együttlét: Szobában kaptam egy illatos, tiszta törölközőt és irány a fürdő! Onnan visszaérve Aletta vett "kezelésbe"! Hasra fektetett és kaptam tőle egy nagyon finom, szexi olajos csúszkamasszázst, mely közben tudtam, jól választottam! Ahogy hatalmas, kemény mellei cikáztak a hátamon, egyre nehezebb volt hason feküdni, melyet Aletta észre is vett és kérte hogy forduljak a hátamra! Ekkor tárult elém, két csodálatos melle, azon nyomban símogatni, markolni, nyelvemmel izgatni, bimbóit nyalogatni kezdtem, miközben csípőjével angyali táncot járt ágyékom táján! Melleit beolajozva, indította útjára újbóli csúszka masszázs bemutatóját, arcomtól haladván lefelé! Mikor keményen ágaskodó farkamhoz ért, már ő sem bírta tovább és először puszilta, nyaltam a tövétől a hegyéig, majd óvatosan szájába vette és tövig eltüntette! A gyönyör útján robogva Aletta szívta, nyalta, szopta a farkam, mikor Jázmin is megérkezett, s így szólt angyali hangon :"sziasztok, megjöttem, beszállhatok"ő Szinte Alettával egyszerre "szia, gyere, már vártunk"! Ekkor Aletta abba hagyta kényeztetésem, majd arcom elé térdelt! Közben Jázmin egy extra vékony gumit húzott a farkamara és hihetetlen odaadással, elképesztő technikával szopni kezdett! Hol egészen a torkáig, hol csak éppen csak a hegyén dolgozott, egy biztos, fantasztikus érzés! Arcom előtt Aletta gyönyörű puncija, nyelvemmel csiklóját izgatva, majd bedugatam puncijába nyelvem amennyire csak bírtam, aztán megint csiklója következett, fel le, jobbra balra fickándozott nyelvem, aminek meg is lett a következménye, Aletta hangosan sóhajtott, teste megfeszült, elélvezett! Jázmin csodálatos szájának játéka veszélyes magaságokra korbácsolta fel izgalmi állapotom, ezért kértem, cseréljük! Jázmin hanyatt feküdt, Aletta a lábai közé helyezkedett, mivel imád puncit nyalni, én Jázmin arcához térdeltem, aki egyből, tövig tüntette el a velem egykorút! Ezt a pózt, ezt, a számomra tökéletes felállást nem is bírtam csak pár percig, megint váltást kértem! Most én kerültem Jázmin lábai közé, gyönyörű puncija, kőkemény farkam végre eggyé váltak, fantasztikus vágta vette kezdetét, közben Aletta Jázminon átlépve elém állt, csodálatos melleit arcomba nyomva, melyeket nyaltam faltam ahogy csak bírtam! Jázmin sóhaja egyre hangosabbak lettek, teste remegni kezdett, majd szinte egyszerre élveztünk el, én egy hatalmas adagot lőttem a gumiba!!! Hagytunk egymást kicsit lenyugodni, rendbe szedtük magunkat, majd beszélgettünk egy kicsit, aztán megint fürdő, majd két két puszi és indulás!

Elégedettség és Ajánlás: Hogy milyen voltő Talán nem is tudom mi a megfelelő szó! Fantasztikus, tökéletes!!! Ajánlom mindenkinek, aki a vendégközpontú, nem megjátszós, korrekt, gyönyörű NŐket szereti!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Brownie1993 beszámolója
2021-07-05 14:23:08
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Kb 1 hete voltam nála/náluk, másnapra abeszéltem meg időpontot. Viszont Jázmin telefonja tönkrement, így a barátnője hívott. Amúgy könnyen elérhető

Lakás: Gyulán látogattam meg őket. Szép, modern panellakás. Hármunknak is kényelmes volt az ágy. Parkolás a panelt kicsit messzebb, kis utcába oldottam meg. Fürdőben több férfi tusfürdő között lehetett választani

Külső: A képek nem hazudnak, bomba csaj :D Arctól nem kell tartani, szép arcú. Sportos testalkatú, szilikon cicivel, de gyönyörűen kivitelezve. Nekem az egész lénye tetszett

Hozzáállás: Kezdeményező, beszélgetős típus,1 órát voltam velük

Együttlét: Míg Jázmin tusolt, a barátnője, Aletta, erotikus masszázst adott, aztán becsatlakozott Jázmin is :) Aletta fajta Jázmint, míg ő engem szopott. Aztán doggyba adtam neki az ütemet, látszólag élvezte, míg a barátnője masztizott. Majd Alettát szemből tamadtam meg, és Jázmin játszott magával. Majd Aletta mellei között ért a vég, miközben simogattam Jázmin punciját

Elégedettség és Ajánlás: Egyértelműen ajánlom őt/őket, de csak úriembereknek, megérdemlik! 100%, hogy visszatérek hozzá/juk

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Attijoe beszámolója
2021-06-18 15:31:42
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolat felvétel teljesen rendben volt. Vele telefonban nem beszéltem csak a barátnőjével mert hármasra mentem hozzájuk. Könnyű volt a kapcsolatfelvétel.

Lakás: A lakás kultúrált, célnak tökéletesen megfelelő. Parkolási lehetőség is rendben volt. Fürdő igényes, rengeteg tusfürdő, és szájvíz is volt.:) Érkezésemkor hideg itallal kínált, leste minden kívánságom:)

Külső: Hogy külsőre milyenő Azt szavakkal nem lehet kifejezni. A képek alapján sejtettem hogy gyönyörű lesz de azt még legvadabb álmaimban sem gondoltam volna hogy ennyire. Voltam már pár lánynál. Rengetegszer csalódtam hogy a képeken máshogy nézett ki mint élőben. De itt pont fordítva volt. Sokkal jobban néz ki mint a képeken. El sem akartam hinni hogy egy ilyen csodálatos nővel fogok szexelni. Számomra álom nő. A melle fantasztikus és lehet is fogdosni meg szopizni azokat a gyönyörű bimbókat. A feneke tökéletes, mintha csak körzővel rajzolták volna. Ha ki kéne emelnem hogy mi volt rajta a kedvencem talán a fenekét mondanám, pedig sosem voltam fenék mániás, de élőbe ilyen tökéletes popsit nem nagyon lát az ember még pornó filmben sem. Tegnap voltam vele de még mindíg a hatása alatt vagyok. Úgyhogy senki ne izguljon hogy esetleg torzítanak a képek. Sokkal jobb élőben mint a képeken, csodaszép!

Hozzáállás: Hozzáállás szempontjából az egyik legjobb, magasan a legjobb. Nagyon édes, lesi minden kívánságodat, jót lehet vele beszélgetni.

Együttlét: Barátnőjével voltam együtt, édes hármast kértem. Amíg ő tusolt addig barátnője csúszka masszásba részesített, majd a kemény farkamat a szájába vette. Majd visszajött Jazmin óvszert húzott a farkamra. Lefeküdt, addig barátnője el kezdte nyalni csodaszép punciját, én az ágyon elé térdeltem és mélytorkosan elkezdte szopni a velem egykorút. Fantasztikus látvány volt ahogy Jazmin csodaszép punciját nyalják, közbe a farkamon dolgozik. Fantasztikusan csinálta! Majd mondtam Jazminnak hogy, kutyusba szeretném. Mikor bepucsított nem akartam hinni a szememnek. A látvány elképesztő volt. Alig vártam hogy belé hatolhassak. És mikor behelyeztem a mennyországban éreztem magam. Keményen lehet dugni, nem nyafog, nem húzza el magát engedi hogy keményen dugd. Amíg Jazmint hátulról döngettem, addig barátnője a melleit az arcomba nyomta. Így is lett végem. Eszméletlen volt. Hatalmas élményt jútottak mind a ketten. A barátnője meg is jegyezte hogy egy állat vagyok olyan keményen dugtam Jazmint. Kevés nő tudott eddig ennyire föl izgatni mint Jazmin. Biztos vissza fogok hozzá menni!

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom. Legszívesebben megtartanám magamnak. Maximálisan meg voltam vele elégedve. Sőt. Még többet is adott mint amit elvár az ember. Menni fogok hozzá többször. Köszönöm Jazmin ezt a hatalmas élményt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Jason1991 beszámolója
2021-06-17 06:56:31

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettunk! 15 perc mulva mar ott voltam nala!

Lakás: A lakas ahol talalkoztunk kicsit kulvarosi! Egy udvarba kellett bemenni es ott egy kis haz! A crlnak alapvetoen megfelelt! A tusolo sajnos nem volt az igazi, de ezt leszamitva minden rendben volt!

Külső: Helyes arcu, a teste nem a klasszikus vasaggyal 50 kg, de szep formas!

Hozzáállás: Fel orara ugrottam be egy kezi levezetes + kebelszexre! Kedves es kezdemenyezo, beszelgetos tipus!

Együttlét: Egy gyors tusolassal kezdtem, majd a masszazs reszet a vegere hagyva inkabb nekikezdtunk az olajos kebel masszazsnak! Eleg jo mellei vannak, ugyhogy konnyen ment a dolog! En fekve o pedig rajtam tornazott! Kezzel es mellel segitett a farkamon! Mivel az agy egy kicsit kenyelmetlen volt nekem kertem, hogy alljunk fel! Az agy melle ultettem es allva indultunk neki a kebelszexnek ujra! Elegge pornosra sikerult a dolog, kozben kopkodte es a mellehez verte az egykorut! A vegere az ikrek kozott mentem el! Nem hagyta, meg simogatta es jatszott vele egy ideig! A maddzazs elmaradt a vegen mert siettem!

Elégedettség és Ajánlás: Erdemes elmenni hozza! En azt kaptam amire vartam :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bryan83 beszámolója
2021-05-20 01:03:19
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Már akkor készségesen tájékoztatott a lehetőségekről (többször is), amikor 2-3 hónapja Balatonfüreden volt. Nagyon kellemes hangja volt már a telefonban is. Mikor megláttam, hogy Veszprémben van eldöntöttem, ha törik, ha szakad, tutira meglátogatom másnap!

Lakás: Belvárosi lakás. A szoba pont megfelelő, kényelmes franciaágy. A fürdőszoba is teljesen rendben van: kád, többféle tusfürdő.

Külső: Milyen volt külsőlegő Eszméletlen gyönyörű, szexi és még sorolhatnám a jelzőket. :) Kedvenc testrésze: Mindegyik! :) Szép arc, szemek, remek popsi és azok a mellek.. 😍

Hozzáállás: 1 órára mentem, meglátván Őt a 1,5 óra mellett döntöttem. Sőt, még túl is léptük. Végig nagyon kedves volt, bármiről el lehet vele beszélgetni, többször bodzaszörppel kínált, aminek örültem a meleg időben.

Együttlét: Miután először én, majd ő is letusolt, kaptam tőle 1 olajos csúszka masszázst, én pedig a fenekét kentem olajjal, mert megkért rá. Örömmel tettem a kérésének eleget. ;) Az a látvány, amikor 1 ilyen bomba nő a melleivel kényeztet és közben vágyakozva néz, majd megcsókol.. Azt hittem álmodok. Ahogy írja a hirdetésben, tényleg a maximumot nyújtja. Majd gumi fel és szemből először a popóba tettem, majd kérésére a puncijába tettem át. Az isteni cicikre akartam elmenni, de inkább a hasára sikerült. :) Újabb tusolás után kaptam a lazító masszázst a hátamon fekve. Aztán újra csúszka masszázzsal és csókokkal kezdett, majd haladt lefelé. A gumi ismét felkerült, franciázott és végre beteljesült 1 régi álmom: betehettem ismét a popójába, előtte senkiében nem jártam még. Szemből toltam neki, ő pedig az ujjaival a punciját izgatta. Állítása szerint és éreztem is, meglett a kettős kényeztetés hatása, egyszerre mentünk el. :) Kérésemre letérdelt, én pedig a melleire élveztem el. :)

Elégedettség és Ajánlás: Brutál jó volt. Sok lánynál voltam már, de Jázminnal magasan a legjobb volt lenni. Nem véletlen, hogy róla írom az első beszámolómat. Legszívesebben nem ajánlanám senkinek, hanem elvenném feleségül és megtartanám örökre. :D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
feri978 beszámolója
2021-05-17 13:07:39
szép arcú, barátnő feeling, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Egyből felvette a telefont és 15 perrc múlva már ott is voltam.

Lakás: A célnak teljesen megfelel. A parkolás nem egyszerű a belvárosban de megoldható.

Külső: Teljesen elkáprázatott, azóta is kőkemény vagyok hacsak rágondolok. Gyönyörű mindene. Már az ajtónyitáskor elkápráztatott, nem tudtam mire figyeljek a hatalmas gyönyörű mellekre vagy a csodálatos mosolyára.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező és kedves volt. Egy mosolybomba :) Fél órára mentem.

Együttlét: Bevezetett a szobába ahol levetkőztem majd irány a fürdő. Ezután következett a csodálatos műsor. Bekentük az egész testét olajjal, rám is jutott bőven. Majd kaptam egy kis olajos cicimasszázst és jött támadás hátulról. Ahonnan szintén tökéj a látvány. Markoltam a melleit és majdnem gyorsan végem lett de visszafogtam magam. Majd irány előről is. Itt is majdnem végem lett, viszont ő egy kis kézrásegítéssel nagyon élvezte a dolgot. Kicsit mégegyszer mentem hátulról, majd kézzel lett volna végem de az első két önvisszafogásom miatt átestem a ló túloldalára és az időből is kicsúsztunk. Mindent megtett és csodálatos együttlét volt.

Elégedettség és Ajánlás: Isttennő. Elképesztően szexi és gyönyörű lány. Maximálisan elégedett voltam és abszolút ajánlom mindenkinek aki minőségi erotikára vágyik. Bár legszívesebben megtartanám magamnak :D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
krissz1991 beszámolója
2021-04-27 20:03:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, simán ment minden.

Lakás: Igényes lakás Győrben a belvárosban. Többször voltam már ott, ismerem a járást. A kedvencem, a tükör a falon, így akkor is nézhezem, miközben hason fekve masszíroz.

Külső: Olyan, mint a képeken, fiatal, feszes testű szépség

Hozzáállás: Nagyon kedves volt, érkezéstől fogva próbált a kedvemre tenni.

Együttlét: Kellemes lightos masszázs után kaptam egy jóleső egy jóleső franciát, majd a köztes időben beszélgettünk, masszírozott még, majd a lényegre tértünk :)

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletesen meg voltam vele elégedve. Mélyen szántó beszélgetésbe nem kezdtünk, de betudom annak, hogy először találkoztunk. (legalább nem volt semmi kényszeres) Másodszorra biztos más lesz ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
marcitomi beszámolója
2020-12-05 22:19:47
nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könnyedén ment, jelezte az oldal, hogy felveszi, tárcsáztam, felvette és megbeszéltük az időpontot.

Lakás: Környéken van bőven utcai parkolóhely, Covid miatt ráadasul ingyenes is. A lakás megfelel a célnak, fürdő felszerelve a szükséges dolgokkal. Nem egyedül fogad, nem is hirdeti ezt, 3 szoba van, ha jól sejtem vetésforgóban.

Külső: Kedves arca van, óriási cicik és formás, markolászható teste, teljesen jó az összkép. Ő van a képeken, most szőkés (talán egy kis barack vagy pink színnel keverve) rövid haja van, nagy szép őzike szemekkel. Az ajtón belépve már láthattam a cicijeit, ami jó látvány volt, de az se lett volna rossz, ha én csomagolhatom ki őket a zöldeskék ruciból.

Hozzáállás: Tetszett a hozzáállása, rugalmas volt és kitartó; a randink idején sok hónapja nem voltam együtt senkivel, illetve most először voltam ilyen lánynál és mindkettő nyilván érződött. Bevetett mindent, amit csak tudott. 1 órát voltunk együtt, van egy standard randi, ami irányt szab, de ha szólsz, hogy mit szeretnél, akkor, az adatlapján megadott keretek között, azonnal vált. Mondd, hogy mit szeretsz, meg hallani fogja és igazodik hozzá.

Együttlét: Háton fekve kezdtünk, ahogy azt kell és néhány kézmozdulat után már a ciciket éreztem magamon, úgyhogy gyorsan oldalra is néztem, hogy lássam a tükörben, hogy mi folyik. Nem sokkal később fordulás, felrakta a gumit és beindult a szopi-nyali. Cuppogós, bőnyálas, nyálcsorgatós, ahogy azt kell. Én szeretem a kölcsönösséget, úgyhogy gyorsan megbeszéltük, hogy az se maradjon majd ki. Nem derült ki számomra, hogy mi a kedvence, illetve pontosan, hogy szereti ha kényeztetik, de nyilván nincs ellenére, utána kicsit jobban megnyílt a kommunikáció. Illetve, szerintem ez is nyilvánvaló, de ha bármikor az együttlét során hanggal vagy szóval jeleztem, hogy finom amit csinál, az jól hatott rá. A végén megpróbáltuk, hogy gumis franciával legyen vége, mindent, apait-anyait beleadott, de nem jött össze (jól csinálja, nálam volt/van gátlás), úgyhogy inkább hanyatt feküdt és betámadtam a ciciket. Már csak ezért a feelingért megérte, ahogy térdelsz felette és tolod keményen a cicik közé, kibaszott jó érzés; így lett vége is.

Elégedettség és Ajánlás: Tök elégedett voltam Jázminnal, mint írtam, lelkes, csinos és korrekt az adatlapja mind leírás, mind képek tekintetében.

Sajnos nem saját helyen fogad, emiatt neki és a másik lánynak logisztikáznia kell, a dolog meg persze pörög, mert sokan vágynak a társaságába.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.