SzexpartnerLili+36 20 / 448-3466Miskolc

Bemutatkozásom
Szia, Lili vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Miskolc.
Várom hívásod a +36 20 / 448-3466 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
49 kg
Mellbőségem
75 cm
Magasságom
165 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
28 cm
Elérhetőségem
hétfő:
00 órától 24 óráig
kedd:
00 órától 24 óráig
szerda:
00 órától 24 óráig
csütörtök:
00 órától 24 óráig
péntek:
00 órától 24 óráig
szombat:
00 órától 24 óráig
vasárnap:
00 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
22
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
279904x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
igen
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Fekete
Szem
Zöld
Alkatom
Vékony
Tetoválás
van
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves rosszlány vár! :)sziasztok Lili vagyok sok szeretetel varok mindenki tolem meg kasz mindent amire vagysz gyere el hozam nem fogsz benem csalodni Puszi nektek
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
ha megkérsz
Együttfürdés
igen
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Közös pornófilm nézés
igen
Mélytorok
ha megkérsz
Szerepjátékok
ha megkérsz
Masszázs (klasszikus)
igen
Elfogadott (2 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
GregSalvatore beszámolója
2023-05-02 00:55:46
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Viberen beszéltünk ott pontosítottunk mindent le. Nagyon kedves volt már ott is.

Lakás: Házhoz jött. Nálam voltunk.

Külső: Külsőre ugyanaz mint a képeken. Ha meglátod nem fogsz csalódni! Az arca is szép, valószínűleg a diszkréció miatt van csak arc nélkül. (Mert nincs mit szégyelnie.) testalkata mint egy 20 éves ahogy a képeken is látszik feszes cici nem nagy nem kicsi nekem pont az esetem volt. Szép kerek popsi. És gyönyörű szép punci!!! Nekem az volt a kedvencem.

Hozzáállás: A hozzáállásaához egyszerűen nincsenek szavak voltam már egy jópár lánynál de ő! Kezdeményező kedves odaadó és sorolhatnám reggelig. Egyszerűen mint hogyha a barátnőddel lennél. De a pornós barátnőddel. Mindent úgy csinál ahogy te szeretnéd. Épp ezért nekem nagyon elnyerte a tetszésemet. (Nehéz is így beszámolót írni) 30 percre akartam először menni hozzá autós Kalandra de a környéken járt így eljött ő és 1 óra lett a megbeszélt 30 perc helyett. Élveztem minden pillanatát.

Együttlét: Mikor megérkezett, lementem érte. Nem hittem a szememnek mert tényleg azzal találkoztam aki a képen van. Ez már jó benyomás volt az elején. Majd feljöttünk és egymásnak is estünk. (Mint ahogy mondtam is mintha már 1000 éve ismernénk egymást)

Forró erotikus csók és vad csók váltotta egymást. Majd hanyatt döntöttem az ágyon és feltérképeztem a testét csókjaimmal. Miután eljutottam kis finom és gyönyörű szép punciához ott egy kicsit el idéztem, Amit ő heves sóhajokkal viszonzott. Majd felült én elé álltam és akkor kaptam egy olyan natúr franciát hogy csak na. Nem hagytam sokáig mert nem szerettem volna pár perc alatt elmenni ezért újra hanyatt döntöttem és beraktam abba a kicsi lüktető puniba. (Lehetett rendesen baszni sőt még ő kérte hogy nyomjam a csak nyugodtan tövig szereti a nagyot...) majd át fordítottam és kutyusba folytattuk ott viszont már nem bírtam tartani magam a látvány meg az ahogy tekerte a faszomon magát még ő is miközbe csattanást toltam neki elélveztem.



Majd megtisztálkodtunk ittunk egy üdítőt váltottunk pár mondatot. (Itt kiemelném lehet vele beszélni és nem úgy mint sok mindenkivel...) Aztán indulhatott a második kör.



Natúr franciával kezdett aztán áttértünk 69-ben kölcsönösen mindkettőnk örömére ami meg is hozta a hatást. Majd mikor már megint be keményedtem ki is használta a helyzetet és rá is ugrott, jött egy kis lovaglás hátulról. Nagyon szép volt a látvány. Majd megfordult és úgy lovagolt tovább közbe egy egy kis csók is el csattant.mMajd mikor már megint be keményedtem ki is használta a helyzetet és rá is ugrott, jött egy kis lovaglás hátulról. Nagyon szép volt a látvány. Majd megfordult és úgy lovagolt tovább közbe egy egy kis csók is el csattant. Majd felém gugolva mondta hogy most én toljam neki és toltam is.

Csattogott rendesen majd ebből a pozícióból átfordítottam megint hagyott a lábait a nyakába téve összeszorítva a farkam a puncijával toltam neki de mindhiába másodjára már nem bírtam elmenni. (Közben lejárt az 1 óra is. Igaz itt azt is hozzáteszem hogy ő egyáltalán meg se nézte én szóltam neki hogy nem fog menni és nem akarok az idejével játszani.)



Aztán megint csak megtisztálkodtunk megitta az üdítő másik felét is, majd öltözött és ment is.

(Az ajtóba elcsattant még egy búcsúcsók ami megintcsak pluszpont neki!)

Elégedettség és Ajánlás: Én maximálisan elégedett vagyok vele! És amint időm energiám és lehetőségem adódik rá újra fel fogom keresni! Nagyon szépen köszönöm neked ezt az 1 órát.

(Nem gondoltam hogy még vannak ilyen lányok) mindenkinek csak ajánlani tudom aki nem akar több csalódást. Én biztos hogy ezek után nem is fogok szerintem máshoz menni! Manapság nehéz ilyen lányt találni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ati450 beszámolója
2023-01-09 07:34:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.