SzexpartnerEszter+36 30 / 938-9974Miskolc

Bemutatkozásom
Szia, Eszter vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Miskolc.
Várom hívásod a +36 30 / 938-9974 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
61 kg
Mellbőségem
65 cm
Magasságom
170 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
05 órától 22 óráig
kedd:
05 órától 22 óráig
szerda:
05 órától 22 óráig
csütörtök:
05 órától 22 óráig
péntek:
05 órától 22 óráig
szombat:
07 órától 22 óráig
vasárnap:
07 órától 18 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
29
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
304939x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Fekete
Szem
Barna
Alkatom
Normál
Tetoválás
van
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
HA ELOLVASTAD CSAK AZUTÁN HÍVJ FEL, ELŐRE IS NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM, így el kerüljük a felesleges kérdéseket és félre értéseket :) I don't speak English, so please don't contact me if you aren't speaking Hungarian! DRÁGÁIM, AMI NEM SZEREPEL AZ ADATLAPOMON NE KÉRDEZZETEK MÁR RÁ, MERT AZÉRT NINCS FELTÜNTETVE MERT AZ NÁLAM KIZÁRT, NEM MEGYEK BELE ENNYI. CSAK AZ VAN AMI KI VAN ÍRVA KÖSZÖNÖM HA EZT ELOLVASTAD és nem csak a képeimet nézted meg mint az összes többi pali. Miskolcon vagyok elérhető, velem így fog kinézni a találkozás: miután megérkezel hozzám közös tusolás, majd utána szépen végig masszírozlak és ezután fogunk hozzá a kényeztetésnek amiben megegyeztünk kölcsönösen. GYORS SZEX IS LEHETSÉGES VELEM :) Ha nincs időd fél órás opcióra én benne vagyok egy gyorsban is :) Mivel te is megválogatod milyen nőhöz mész, képzeld én se fogadok bárkit! Ezeket mérlegeld: - 30 perccel a kívánt találkozó előtt érdemes keresni, ha nem veszem fel akkor hívj kicsit később mert én kezelem a telefonom és nem bunkoskodok telefon nyomkodással vendég mellett. - Az adatlapomon látható mettől-meddig vagyok elérhető, csak olyankor hívj. Ha a kiírt időpontokon kívül hívogatsz, LETILTALAK fontos a nyugalmam, ha felbaszol tiszteletlenségel nem érdekelsz. - Ha nincs kint a zöld villogó attól még hívhatsz. :) - Csak 15/30 percnyi időt tölthetsz el velem ahogy kiírtam.Illetve GYORS SZEX is lehetséges ami szintén max 15perces. - ÓVSZER HASZNÁLAT KÖTELEZŐ - Egyedül várlak, nálam nincs átjáróház azaz nem fogsz másokba belefutni. - Ha a lefoglalt időpontra nem érkezel meg és azt nem mondod le, a számod TILTÓLISTÁRA kerül, nekem fontos a nyugalmam nem fogok agyvérzést kapni mert semmibe néznek. Viszont 16cm-nél nagyobb méretűeket nem vállalok be és amennyiben feltöltött vagy piercinges, szintén ne engem keress. Romákat, külföldieket és ITTAS/DROGOS állapotban lévő vendégeket sem vállalok. Ha így hívsz fel TILTOLISTÁRA RAKLAK! Viber-en, Whatsapp-on és SMS-ben nem kommunikálok, csakis számkijelzéssel és telefonon adok felvilágosítást a lehetőségekről és döntöm el - első körben A HANGOD ALAPJÁN - ki szimpatikus ki nem. A magánlakásomban riasztó illetve biztonsági kamera van amit én kezelek, ez kizárólag a lakáson belüli bejárati ajtót figyeli a saját biztonságom érdekében, maximum A LINK ÉS ERŐSZAKOS emberekre jelent veszélyt. Rejtett számmal hívást nem veszek fel és sms-re nem válaszolok, hívj fel majd beszélj meg velem egy időpontot, ha bármit komolyan gondolsz! Köszönöm hogy elolvastad amiket kiírtam és nem csak a képeimet nézted meg, legyen szép szerencsés napod!
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
ha megkérsz
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
Kölcsönös francia
ha megkérsz
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Harisnyában fogad
ha megkérsz
Láberotika
igen
Szüzesség elvétel
igen
Anti stressz masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Amit még érdemes tudni rólam:
Magyar vagyok szoliba járok azért vagyok barna :)
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.