SzexpartnerNikiV_I_P+36 30 / 456-5934Nagykanizsa

Bemutatkozásom
Szia, NikiV_I_P vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Nagykanizsa.
Várom hívásod a +36 30 / 456-5934 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
53 kg
Mellbőségem
80 cm
Magasságom
160 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
12 órától 23 óráig
kedd:
10 órától 23 óráig
szerda:
10 órától 23 óráig
csütörtök:
10 órától 23 óráig
péntek:
10 órától 23 óráig
szombat:
11 órától 22 óráig
vasárnap:
11 órától 22 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
31
Beszélt nyelvek
Német
Dohányzás
igen
Nézettség
Megtekintve:
549712x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Barna
Szem
Zöld
Alkatom
Normál
Tetoválás
van
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves rosszlány vár! :)Üdvözöllek Kedves Látogató! Ne maradj le ? NIKI vagyok, egy nagyon kedves, intelligens,erotikától túlfűtött, odaadó NŐ vagyok! Ha kifejezetten igényes partnert keresel, akivel el tudsz beszélgetni, érzéki szeretkezést vagy esetleg fergeteges keményebb lepedő gyürésre vágysz... Ha unod a futószalag-effektust, unott hozáálást akkor jó helyen jársz.. Megtaláltát. A képeken 100% én vagyok, nem fog csalodás érni. Magántelefonszám ne hívjon mert nem veszem fel! ROMÁKAT NEM fogadok nem megkülönböztetés miatt! Félig ROMÁT sem! Megértésed Köszönöm! ITTAS és TUDATMÓDOSITÓSZER hatása alatiakat sem! Csók Niki
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
nem
Vibrátoros játék
ha megkérsz
Együttfürdés
nem
Tánc (sztriptíz)
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
ha megkérsz
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
nem
Közös pornófilm nézés
nem
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
igen
Leszbi show
nem
Mélytorok
ha megkérsz
Taposás
nem
Szerepjátékok
ha megkérsz
Masszázs (klasszikus)
igen
Elfogadott (13 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
Rob11111 beszámolója
2024-04-02 23:48:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon gyorsan ment

Lakás: Célnak megfelel

Külső: Bomba test főleg a mellei

Hozzáállás: Kedves volt mindent meg lehet vele beszélni

Együttlét: Nagyon jó volt

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
valaky69 beszámolója
2024-03-20 18:18:28
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hivtam fel pont amikor Miskolcra érkezett. Elsőre felvette egyböl sikerült időpontot megbeszélnünk. Már a hangja is kedves és már itt éreztem hogy nem fogok csalódni.

Lakás: Szép tiszta igényes lakás Miskolcon könnyen elérhető helyen. Nem átjáróház csak vele találkozol.

Külső: Egy csoda. Nagyon szép kedves arca van a teste hibátlan. Szép formás cicik és popsi pont mint a képeken. Finom puha selymes bőre és jó illata van tényleg egy csoda mást nem lehet rá mondani. Kedvencem a cici volt pont jól kézre esik és nagyon szép látvány. Egyszerűen tökéletes az egész nő úgy ahogy van.

Hozzáállás: Kétszer látogattam meg először egy órás utána egy félórás randira. Téjesen kezdeményezö nem húzza az időt nem nézi az órát mindent megtesz azért hogy jól érezd magad vele. Kedves beszédes vicces aranyos lány el tudod magad engedni vele mintha ismerném évek óta úgy beszélgetett velem és ez nagyon sokat számít hogy megtaláltuk a közös hangot. Barátnős filing teljesen.

Együttlét: Szinte mindent (kutyus misszi lovaglás KF...) kipróbáltunk amit csak lehet ebbe a összesen másfél órába amit vele töltöttem. Nem volt egy póz se amire azt monta volna hogy nem. Odatette magát mindent megtett azért hogy jól érezzem magam. A franciája gumin keresztül is egy különszám KF-be még extrább de lovaglásba is nagyon ügyes (meg mindenbe amihez volt szerencsém vele). És látszott rajta hogy élvezi nem csak túl akar esni rajta.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajálani tudom mindenkinek aki egy csinos szexi kedves és nagyon ügyes és odaadó nő társaságát keresi. Csak vigyázzatok rá mert egy ritka kincs.



Köszönöm szépen a csodálatos élményt Niki nagyon jól éreztem magam veled felejthetetlen amit tőled kaptam remélem még találkozunk. Puszi.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
steven04 beszámolója
2024-03-19 21:24:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Üzenetben itt az oldalon és telefonon.

Lakás: Rendezett,tiszta otthonos jól felszerelt fűrdővel rendelkező lakás.

Külső: Gyönyörű arc,csábító,izgató test a kedvencem a popsi.

Hozzáállás: Annyira volt kezdeményező amennyire kellett,nagyon kedves, sajnos csak 1 órára volt idő a hétköznapi rohanás miatt.

Együttlét: Lentiekben

Elégedettség és Ajánlás: Niki egy tökéletes ember,egy gyönyörű nő.

Szerintem szebb is mint a képeken de ha más nem akkor pont ugyan olyan.

Több mint tökéletes volt vele,teljes mértékben odafigyelt rám mi jó nekem nehezen oldódó ember vagyok de vele viszonylag gyorsan sikerült. Az is nagyon tetszett benne hogy egyáltalán nem nézte az időt simán el lehet felejteni hogy nem a barátnőddel vagy,teljesen olyan érzés mintha rég ismerné az ember. Nagyon ritka az ennyire szimpatikus kedves ember, egyszerűen már az feltölt pozitív energiával hogy beszélsz vele. Gyönyörű arca van, szép mellei és a popsi hát az nem kifejezés hogy szép pont olyan amilyennek lennie kell imádtam már maga a látvány is de az hogy simogatod eszméletlen jó.

Hozzá állásaő Egy kis simogatás után franciával kezdtünk ami hihetetlenül jól esett, és az egy hatalmas pluszt adott hozzá hogy direkt úgy helyeszkedett el hogy a popsit tudjam simogatni még mondta is hogy azért helyeszkedik így. Nem kertem magától figyelt erre is ami egyszerűen számomra hihetetlen. Úgy kezde a franciát hogy előtte a melleivel izgatott simogatta a lenti dolgokat közben érzékien a heréket is simogatta nagyon jól esett. Majd szólt ha bármikor kezdeném a szexet szóljak nyugodtan. Kutyapózban mentem el eszméletlenül jól esett a látvány az tökéletes volt az a popsi csak rá gondolok végem. Ez után egy talpmasszázst kértem, mondta hogy még nem csinálta de szívesen megpróbálja, isteni volt nagyon jól esett és nem csak simogatta bár az is jól esett hanem ilyen jó nő létére képes volt rendesen masszírozni.

Ritka az ilyen ember, nő aki így nézki, mellé kedves aranyos és intelligens jó társaság és tökre megértő. Egyáltalán nincs elszállva magától pedig egy ilyen nő el lehetne.

Vigyázzatok rá kérlek, vagány csaj ha kell tud határozott lenni ki tud állni magáért, viszont ezzel együtt egy érzékeny nő, aki a szívére veszi ha rosszat írnak róla ráadásul úgy hogy alaptalan. Normál kereteken belül mindent meg akar és tesz is a vendégért.

Ui: köszönöm szépen niki igazi élmény volt biztos megyek hozzád még remélem mihamarabb.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Casper beszámolója
2024-03-08 18:56:40
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nagyon simán, telefonon. Gyors útbaigazítást követően 10 perc múlva Nála voltam.

Lakás: Parkolás fizetős, de nem ez a lényeg. A lakás rendben van és végre a zuhanyfejnek volt tartója. Hihetetlen, de nálam számítanak ezek az apróságok. Szobában hangulatvilágítás és kellemes illat fogadott. Van friss törölköző, tusfürdő, stb.

Külső: Szép lány, nagyon vonzó és kedves, vicces. Nagyon jól szórakoztunk.

Hozzáállás: Maximális hozzáállás. Szabad mindent az ujjazás kivételével. Szóval igen, Ő az a lány, ahová nyugodtan megettek, mert lesi a vágyatokat és teljesíti.

Együttlét: Egy érzéki franciával kezdett, amitől egyből állt a zászló. 10-ből 10-es, abszolút ügyes. Nekem nem szokott bejönni az az 'éppen bekapom és kézimunkázok' típus. Na Ő nagyon finoman csinálja és gumin keresztül is fantasztikus érzés volt. Ezután rámült, de fordítva. Nagyon extra látvány. Sajnos nevettettem és közben én sem Rá figyeltem maximálisan, ezért fél 6 lett, de ez nem tántorította el. Gyorsan új gumit húzott és hamar hadrendbe állt a kis 'Chuck Norris'. Ezután hátulról támadtam, ami csodálatos érzés volt és őrületes látvány is egyben. Az a falat feneke!!! Istenem!

Elégedettség és Ajánlás: Maximális ajánlás. Az összes pozitív értékelése igaz. Sajnos azt lehet mondani, hogy elég átlagos a felhozatal. Közülük van néhány helyes lány, de amelyik nagyon fényezve van, ott lehetnek csalódások. Szóval a fennmaradó 2-3%, akik kedvesek is, foglalkoznak Veled, nem húznak le, gyönyörű lányok, akik nem beképzeltek, viccesek, lehet Velük beszélgetni és iszonyú jó a szex, ami után nem az van, hogy húzz a p...csába mert jön a következő, stb. Még sorolhatnám a rossz élményeket.

Na Ő ebben a 2-3%-os elitben van. És ezt teljes meggyőződésből írom.

Kedves Niki! Nagyon jól éreztem magam!

Ui: Hány fekvőtámaszt is tud nyomni Chuck Norriső :-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
triplax2 beszámolója
2024-02-20 06:04:23
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Egyszeruen ment par csorges utan felvette korrektul megbeszeltuk amit kell.

Lakás: Celnak teljesen megfelel.

Külső: Mint a kepeken, vekony de formas lany, talan lehet par evvel idosebb, de lehet csak en vagyok rossz ebben a koros temaban :)

Hozzáállás: 10/10 nem lehet panasz, egyik legkedvesebb hirdeto akivel eddig talalkoztam.

Együttlét: Francia az gumis, de igyis elvezheto, szexben nem nyafog jol mozog, jo az egesz musor osszesegeben :)

Elégedettség és Ajánlás: Ajanlott kategoria.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
wasd12 beszámolója
2024-02-19 19:58:32
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gördülékeny. Elsőre felvette, elmondta a szükséges információkat majd időpontot egyeztettünk.

Lakás: Lakás csendes, tiszta, kultúrált. Fürdőben törölköző és tusfürdő. Célnak abszolút megfelelt.

Külső: Külsőre mint a képeken. Nincsenek extra kilók vagy, hogy teljesen más köszön rád. Nagyon csinos ,vékony, szexi hölgy nyitott ajtót. Izléses szexi fehérneműben és magassarkúban várt.

Hozzáállás: Niki az egyik legkedvesebb ha nem a legkedvesebb lány (Szerintem Top 1-ben benne van) akivel eddig találkoztam a hírdetők közül. Teljesen vendég centrikus, lesi minden kívánságod. Nincs olyan, hogy ide vagy oda nem lehet nyúlni vagy póz amit nem lehet. Nagyon jó fej, lehet vele beszélgetni is, és humorérzéke is megvan. Összességében barátnő feeling.

Együttlét: Ezt a részt nem részletezném túlságosan. Minden kívánságom teljesítette készségesen. Inkább a gyengédebb barátnő feelinget preferálom amit meg is kaptam, és amit próbáltam én is viszonozni. Remélem sikeresen.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen meg voltam Nikivel elégedve és 100%-ban ajánlott hírdető.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Udvarias31 beszámolója
2023-12-27 19:29:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Miskolcon látogattam meg. Telefonon megbeszéltük az időpontot, könnyen ment.

Lakás: Lakás célnak megfelel. Fürdőben sokféle tusfürdő. Parkolás nem volt egszerű. Pár tömbbel odébb találtam csak parkolót. Pár perc séta még jól is esett.

Külső: Testalkat az olyan, mint a képeken. Nagyon csinos. Nem emelnék ki kedvenc testrészt. Mindene rendben van. Szép, mosolygós arc.

Hozzáállás: Annyira volt kezdeményező, amennyire kell. Nagyon kedves, el lehet vele mindenről beszélgetni. Nem egy futószalag típus. Egy órára mentem, de öt percnek tűnt úgy elrepül vele az idő. Mellette nem unatkozik az ember.

Együttlét: Kaptam egy finom masszázst, majdnem szóltam is, hogy ne haggya abba, annyira jólesett. Utána történt, ami történt. Ez a négy fal közt marad. Mindenben maximálisan ügyes volt.

Elégedettség és Ajánlás: Biztosan fogok még hozzá menni. Örülök, hogy meglátogattam. Nagyon jól éreztem magam. Úriembereknek természetesen ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zahak beszámolója
2023-12-26 19:56:23
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nikivel Viberen egyeztetünk, majd rövid idő elteltével tudott is engem fogadni.

Lakás: Miskolcon egy belvárosi lakásban találkoztunk. Könnyű és ingyenes parkolás, a lakástól kb 10-20 méterre. A lakás tiszta, berendezett, kellemes illatú volt, hangulatos tetthely.

Külső: Niki egy bomba nő, emelett nagyon aranyos és kommunikatív lány, egyből elszállt az izgulás mikor bementem hozzá. Kiemelni nem akarok és nem is tudnék kedvenc testrészt ő úgy tökéletes, ahogy van.

Hozzáállás: Abszolút meg lehet vele beszélni mindent, az elejétől kezdve nagyon-nagyon rendes és türelmes volt, ahhoz képest is hogy most voltam először ilyen lánnyal. Hogy mit csináltunk az órában azt szeretném megtartani magunknak, de ha Nikit választod nem fog csalódás érni, semmilyen téren sem.

Együttlét: Hogy mit csináltunk az maradjon a mi titkunk, de egy biztos, ha Nikit választod nem fog csalódás érni.

Elégedettség és Ajánlás: Természetesen ajánlom, ha fog még Miskolcon járni mindenképpen visszafogok menni hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Maxx78 beszámolója
2023-11-10 10:06:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Másodikra felvette

Lakás: Minden rendben volt.

Külső: Gyönyörű, mint a képeken.

Hozzáállás: Kedves, odaadó, fél órára mentem.

Együttlét: Francia, szex. Profi csaj!

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek, legyetek úriemberek!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Hank90 beszámolója
2023-09-15 11:18:05
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: I've contacted her thru viber, on German. Easy, simple.

Place: Private apartment, clean, fresh towel, shower before and after.

Looks: She looks great, nice tits, great ass and beautiful face :)

Attitude: Her personality is great. Nice, warming welcome, pleasent to talk to even we had issues because I don't speak Hungarian/German. It was like you are talking to your girl, or to girl next door you meet.

Act: Very good blowjob, using rubber. She can go as long as you like it. We even did 69, nice pussy for licking. Then she got up on me, did few different poses, I got on to her and came. Even though I have bigger tool, she was not complaining and did everything to satisfy me. After that, she got me a nice massage, little more blowjob and handjob and I was over, 1h passed away like nothing. Shower after that, little small talk and goodybe.

Satisfaction and Recommendation: I would recommend this girl anytime, she is very kind, nice and good looking. I will be coming back for sure, when I can.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
marko5616 beszámolója
2023-09-14 18:09:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Egybol felvette a telefont, idopontegyeztetes siman ment

Lakás: Panellakas, celnak megfelelt, konnyen megkozelitheto

Külső: Az itteni kepei teljesen tukrozik a valosagot, eloben nagyon jol is nez ki!

Hozzáállás: Kozvetlenul nehez, hosszu muszak utan mentem hozza, latszott rajtam meg a munkahelyi stressz, mindent megtett h ellazitson ami sikerult is neki, mindent beleadott h mindketten jol erezzuk magunkat.

Együttlét: Eletem egyik ha nem a legjobb franciajat kaptam tole, bar a velem egyidos 18 20 22 eves 'kislanyok' eteren nem tettek magasra a lecet, amit o megtett most. Utanna o aztan en is voltam felul, gumin keresztul is jo volt belulrol erezni ot. Egyedul annyi hianyerzetem van h a cici kimaradt a jobol, ezt legkozelebb potolnam vele

Elégedettség és Ajánlás: Sokaig nezegettem az oldalt, vegul ravettem magam, o az elso akinel voltam innet az oldalrol, kivalo dontes volt! Miutan vegeztunk elbeszelgettunk par percig, olyan erzes volt mintha mar regota ismernenk egymast, meg biztos visszamegyek hozza! Uraim csak ajanlani tudom ot ha Kanizsan jartok!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Maul beszámolója
2023-03-17 12:29:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Hellord beszámolója
2022-12-27 14:27:28
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Délelött hívtam, szinte azonnal felvette, és tudott fogadni is.

Lakás: Parkolást sikerült megoldani a ház elött, a lakás egy panellakás, de nagyon hangulatos. Fürdőben a bajom csak a hideg vízzel volt, kicsit tovább kellett tekerni, hogy lehüljön, de volt választék tusfürdőben, kaptam magamra méretes törcsit is(nem vagyok kis darab).

Külső: A képeken ö van, személy szerint nekem tetszett az arca, isteni feneke van, nálam picit alacsonyabb, popsiig érő fekete haj, formás lábacskák. Kedvenc testrész a popsi, ahogy kutyusban odatolja, hogy nyalhassam, és a fincsi puncija.

Hozzáállás: Beinvitált, olyan volt mintha 1000 éve ismerne. Gyorsan megbeszéltük a részleteket, aztán mentem tusolni. 1 órára mentem, de nem tudom mennyit töltöttem el, kicsit tele voltam karácsony után így gyorsan mentem el...

Együttlét: Belépéskor egy laza kis hálóing volt rajta, pici bugyi, magassarkú. Mire végeztem ezeket ledobta magáról, amit picit sajnáltam, szívesen csomagoltam volna belőle ki én őt. Csók nincs, de puszilgatni hagyta magát. Nagyon finom selymes bőre van, ahogy ő mondta bababőr 🙂 aztán megkértem feküdjön az ágyra, én nem kértem franciát, de szívesen adom. Még mint egy cicus mászott az ágyon, nem bírtam megállni, hogy ne simogassam, pusziljam meg a feszes popsiját. Nagyon vonzó, kemény, a kis puncija meg szinte kínálja magát, hogy nyaljak bele. Így eleget tettem a kérésnek, és picit kényeztettem finom kelyhét. Kellemes hanghatások kísérték munkám, és érezhetően nekiállt medvesedni. Viszont rendes volt mert szólt, hogy nehezen megy el, és ha ki akarom használni a 2 lehetőséget, akkor inkább neki kéne velem foglalkozni. Így hagytam is. Végignyúltam az ágyon, kaptam egy kis simit, orált nem isnkértem mert úgy 2 perc alatt kivégzett volna. Mivel kiéhezve mentem, az illata, a tapintása meg rendesen felizgatott, jöhetett is a gumi. Ő volt felül, meglovagolt a kis popsiját fordítva az arcom felé. Hát mesés látvány, ahogy a kis puncija ráfeszül a dákómra, nagyon kívánatos póz. Nem is tartott sokáig. Aztán beszélgettünk kicsit, kedvessége változatlan, töretlen. És nekiálltunk a másodiknak is, bár erre is ő hívta fel a figyelmem, hogy ha szeretném akkor lassan ideje lenne. Akkor már én mentem mögé kutyusban. Kellemes nyögdécselések, jól hat az agyra. Sikerült másodszorra is kivégeznie. Nem kérdeztem neki mi a kedvence, de nekem bármelyik póz jó lett volna még.

Elégedettség és Ajánlás: Jól éreztem magam. Mint írtam nem tudom mennyit voltam, én érkezésnél néztem utoljára az órámra. Jó társaság, és odaadó. Nem bántam meg, hogy őt hívtam fel.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.