SzexpartnerLea+36 20 / 594-5076Győr

Bemutatkozásom
Szia, Lea vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Győr.
Várom hívásod a +36 20 / 594-5076 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
67 kg
Mellbőségem
75 cm
Magasságom
163 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
08 órától 23 óráig
kedd:
08 órától 22 óráig
szerda:
08 órától 22 óráig
csütörtök:
08 órától 22 óráig
péntek:
09 órától 22 óráig
szombat:
09 órától 24 óráig
vasárnap:
09 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
29
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
942009x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Barna
Szem
Barna
Alkatom
Normál
Tetoválás
van
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Helloka Viberen is BARATNONMEL ISS KÉRLEK FIGYELMESEN OLVASD VEGIG MAGYAR LANY VAGYOK AZOK VANNAK AMIK FEL VANNAK TUNTETVE A KEPEKEN EN VAGYOK : ) A konfliktusok elkerülése miatt kérlek tartsd be a kiirtakat Nagy méret kizáró ok ! Viberen is :) Romák drogosok és alkoholos állapotú emberek kerüljenek... Nincs popsiba semmi ... Meg gumi nélküli szex se ha ilyet keresel keresd máshol ... A többi vendégem várom szeretettel puszi
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
nem
Natúr francia végén testre
ha megkérsz
Vibrátoros játék
nem
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
S/M
nem
Bizar
nem
Tánc (sztriptíz)
nem
Natúr francia végén arcra
nem
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Közös maszturbáció
igen
Közös pornófilm nézés
nem
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
igen
Leszbi show
nem
Mélytorok
nem
Kényszerfrancia
nem
Gonzó
nem
Enyhe domina
nem
Fétis
nem
Kikötözés - bondage
nem
Fenekelés
nem
Taposás
nem
Pisiszex
nem
Kakiszex
nem
Szerepjátékok
nem
Masszázs (klasszikus)
igen
Elfogadott (14 db)
Kapott (2 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
pezso beszámolója
2024-02-12 08:13:11
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, első körben a fontos infókat gyűjtöttem be (korrektül tájékoztatott), második körben az időpontot egyeztettük, mindkét esetben néhány csörgés után felvette. Második hívás után fél órával ott is voltam.

Lakás: A kisvárosban, ahol én látogattam meg, egy városszéli, pazar, nagy házban fogadott, tisztaság, rend és kellemes meleg fogadott (meg két kis eb, de csak az udvaron). Parkolás ház előtt, tökéletes helyszín, annak ellenére, hogy amikor a GPS odavezetett, volt egy olyan érzésem, hogy lemegyek a térképről. Fürdő tiszta, minden volt, ami kellett.

Külső: Itt volt az egyetlen pont, ahol egy pici csalódást éreztem, mivel a képekhez képest pár kiló pluszra kell számítani (főleg, poci és popsi részen). Mivel a számadatokat nem néztem előzetesen, amik még lehet, hogy fedik is a valóságot, de inkább nem, így egy karcsúbb lányra számítottam. Mivel a kedvessége, bájossága, aranyos arca elbűvölt, így gyorsan túltettem magam ezen, és nem is bántam meg. Kedvencem mindenképpen az ikerek, és nem csak a látványukkal nem lehet betelni, hanem a hatással sem, amit a kényeztetésükkel el lehet érni. Utcán találkozva a korát legalább 5 évvel fiatalabbra tippeltem volna.

Hozzáállás: Első pillanattól fogva azt éreztem, hogy minden pillanatban azt fürkészte Lea, hogy mit szeretnék, mire vágyok, mivel tud örömet okozni. Az ilyen hozzáállás nagyon ritka és maximálisan becsülendő és értékelendő. Fél órát töltöttem nála, de minden percét a legnagyobb megelégedettség jellemezte. A barátnő feeling maximális volt, bőven 100% felett. Ja, a rendezendőkról szó sem esett az elején, csak a végén, pedig először találkoztunk. Ez is nagy plusz pont neki.

Együttlét: Amilyen "egyszerű" volt a lehetőség, annyira fantasztikusan sikerült. Fürdőből visszatérve az agyon várt, azt hiszem térdelve, én is oda térdeltem, puszik, simogatások, és kértem, feküdjön hanyatt, hogy feltérképezhessem a testét. Az ikreket elérve éreztem, hogy tetszik neki a ténykedésem, és végül a feltérképezés olyan jól sikerült, hogy egy igen intenzív kényeztetést kapott mindenfelé, aminek meg is lett csodás eredménye. Ezután kértem, hogy gyorsan pattanjon nyeregbe, rutinosan felhúzta a vegyvédelmit, 10 másodperc francia és már érezhettem is igazi szorítását és kiemelkedő lovagló tudását. Változatosan és rendkívül érzékien tudja ezt kivitelezni, így aztán nem sok kellett a végeredményhez. A teljes lehetőség alatt az ikrekről nagyon le se vettem a kezem, a szám, szóval maximálisan elégedett voltam ezzel is, mivel úgy tűnt, tetszett neki, hogy annyit foglalkoztam velük.

Elégedettség és Ajánlás: A fentebb említett kis negatívumtól eltekintve tökéletes élmény volt, amit csak köszönni tudok Leának, ajánlani a normális, barátnő feelinges élményt keresőknek. Nem tudom, mikor jár legközelebb arrafelé, ahol találkoztunk, remélem minél előbb, még ha ez a régió, nem is a legideálisabb neki, és nem is ezt preferálja, mert mindenképpen meglátogatnám, ha jönne.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Franco95 beszámolója
2023-12-02 22:00:19
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Először viberen írtam neki, de mivel azt nem mindig nézi gyorsabb volt telefonon egyeztetni.

Lakás: Győr egyik csendes lakónegyedében Marcalváros és Nádorváros határán. Az ágy két franciaágy összetolva amire vigyázni kell mert könnyen közé esik a vendég, de erre Mia is felhívja a figyelmet. Fürdőben nem voltam, mivel zuhanyozva érkeztem hozzá. Parkolásról nem tudok mit írni gyalog mentem.

Külső: Kedves és formás teste van. Mellei tenyérbe illenek, feneke szintén formás, nem kicsi és nem is nagy. Arca látszik a fotókon így csalódás sem éri az embert.

Hozzáállás: Este mentem, már a levegő is lehűlt odakint így az ő testének forrósága melegített fel ami kedvemre volt. Kedves, bájos hölgy, kezdeményez annyira amennyire kell. Első alkalommal voltam így egy 30 percre neveztem be.

Együttlét: Amiket kipróbáltam mindenben ügyes. Francia, és aktus egy pózban. Amit korábban írtak itt hogy a lovagló pózban fergeteges azt szerettem volna és is tesztelni és hát azt kell mondjam tényleg páratlan. Nem is bírtam olyan sokáig. A maradék időben beszélgettünk.

Elégedettség és Ajánlás: Elégedetten távoztam. Mia egy kedves lány akit barátnőnek is elfogadnék, ezért azoknak ajánlom akik úriemberként bánnak vele. Ritka az ilyen lány az oldalon meg kell becsülni. Köszönöm az estét. Puszillak.



Az utolsó vendéged 18-án.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ferrite beszámolója
2023-11-16 10:04:04
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Először Viberen írtam rá, de aznap este érkezett Győrbe, úgyhogy ez nem nyert.

Két nap múlva hívtam telefonon. Először nem vette fel, visszacsörrentett. Pár perc múlva tudtam csak visszahívtam, megint nem vette fel, újra visszacsörrentett és ekkor sikerült felhívnom. Vicces volt, ahogy kerülgettük egymást.

Megbeszéltük a részleteket, az időpontot és megkaptam a címet. Kissé kedvetlennek hangzott telefonban, mintha a töke tele lenne lenne a világgal.

Lakás: Győr, Nádorváros és Marcalváros peremén, 4 emeletes panel földszintje. Ingyenes parkolás a bejárattól 1,5 méterre. Nyugodt, csendes környék.

A lakás átlag panel. Az ágyra Mia is panaszkodott, mert két darab egyszemélyes ágy összetolva, matracok közt 10cm-es rés. Nem gond, megoldottuk azért. Azt mondta kicserélteti, mert nagyon zavarja.

Külső: Mia csini szomszédlány karakter. Bájos arcú, szép szemű. Nem nádszál, de ízlésesen kerekedik. Gömbölyü popsi, kézbeillő cicik. Van mit fogni rajta és én fogtam is.

Hozzáállás: Teljesen nyitott, barátságos. Amit a telefonban tapasztaltam kedvetlen hangot így élőben látni teljesen más hatást váltott ki. Így beszél, de mosoly és jókedv sugárzott belőle. Függetlenül attól, hogy valóban tele volt a töke a világgal. De velem végtelenül kedves volt. Nagyon jófej, jól elbeszélgettünk, hülyéskedtünk.

Együttlét: 1órára érkeztem. Natúr franciával kezdtünk. Nagyon jól csinálja, finoman kicsit kézzel rásegítve, ahogy azt kell. Néhány perc múlva 69. Jól fogadta a ténykedésem. A hangokból és a mozdulatokból arra következtettem, hogy jól esik neki. Ezután gumit kértem. De az nem igazán akart felférni rám, bontottunk másikat. Azzal sikerült elkezdeni a sexet. Először misszben, majd doggyban, de ekkor észrevettem, hogy kezd lejönni rólam a gumi. Újra gumicsere most másik márkára, de ez sem bizonyult jónak. Oda se neki, akkor natúr francia végig. Kitartóan, változatosan ügyesen csinálta. Nem is kellett túl sok idő a kitöréshez. Szájba nem vállalja, úgyhogy testre mentem, bár az többnyire az én testem volt, mert hanyatt feküdtem.

Letörölgettük magunkat. Majd egymás mellett fekve beszélgettünk és simogattuk egymást. Kellemes levezetés volt.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolut ajánlom. Barátnő feeling simán megvolt. Kedves, nem problémázott a gumi-affér miatt sem, jót nevettünk rajta, hogy három gumit is kivégeztünk.

Látogassátok!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Felvideki beszámolója
2023-07-12 21:36:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viberen gyorsan ment.

Lakás: Célnak teljesen megfelel. Nem a lakás miatt mentem.

Külső: Én imadom mindenét. Ilyan mint a fotókon.

Hozzáállás: Hát szerelmes lettem. Még ilyen csajt nagyon jó fej. Szivesen haza vinném.

Együttlét: Mindent amit kell. És mindenben nagyon ügyes. Francia TOP. Lovagolni úgy lovagol hogy azt tanítani kéne. Nem nézte az órát bőven kicsúsztunk az 1 órából.

Elégedettség és Ajánlás: Hát legszívesebben senkinek nem ajánlanám mert kisajátítanám, de ugye azt nem lehet. Minden bizonnyal az oldal legjobbja. Biztos hogy vissza fogok menni ez 100%

Ha netán egyszer felhagyni a a rosszlánykodással szívesen randiznák vele. Imádom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Csabamsnc500 beszámolója
2023-06-24 12:41:49

Kapcsolatfelvétel: Jó volt

Lakás: Tiszta a célnak megfelelő

Külső: Fiatal szép az arca

Csinos nagyon

Hozzáállás: Pont jó volt

Kedves nem nézte az órát

Együttlét: Mindent amit akartam

Nagyon jó volt édes csinos kedves

Ügyes és szeret szopni jól is csinálja

Elégedettség és Ajánlás: Elégedett és megyek még mert amit akartam megkaptam türelmes volt és még élvezte is

Nagyon jó választás

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
padarzoltan beszámolója
2023-04-21 19:39:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nagyon jól...Cuki

Lakás: Mindenek megfelelő.

Külső: Csinos, ápolt,feneke 😘

Hozzáállás: 1 órát...ha normális vagy és ápolt akkor amit kérsz enged...

Együttlét: Francia... nagyon szép puncija van...

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kedves... jó csaj... Tuti megyek még

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Figaro beszámolója
2022-10-08 16:47:16
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zsoleesz85 beszámolója
2022-04-19 10:41:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kivételesen, most Viberen vettem fel vele első körben a kapcsolatot.

Amikor aktuális lett telefonon kerestem és meg is beszéltünk egy mindkettőnk számára alkalmas időpontot.

Nagyon kedvesen és aranyosan tájékoztatott mindenről.

Picit távolságtartónak éreztem, de hát mégis most beszéltünk először, szóval ez nem gond.

Másnapra beszéltük meg, így gondoltam, hogy az indulásomkor üzenek Neki, hogy számolhat velem.

Lakás: Kecskeméten látogattam meg, a város szélén lévő panellakások egyike, egy tetőtéri kuckó, kifelé a nagy tesco felé.

A parkolást ingyenesen meglehet oldani, bár most kicsit zsúfolt volt, mert a környéken vannak út javítások, így érdemesebb picivel előbb menni.

Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, mert a vele párhuzamos utcában áll meg a busz, kb 2 perc séta.

Maga a lakásban minden megtalálható amire szükséged van.

A fürdőben egy nagy kádban zuhanyzási lehetőség, törölközőt pedig kedves vendéglátóm biztosított.

Maga a hancúr rész a nappali egy kihúzható kanapéval, amin simán elfértünk.

Mivel nem vagyok alacsony (185 cm), így figyelni kellett a tetőtér általi ferde plafonra, de ez legyen a legkevesebb.

Külső: A képek fedik a valóságot, és egy szép barnahajú lány nyitott nekem ajtót.

Nem volt rajta smink, de szerintem nincs is nagyon rá szüksége.

Az alakja a képeknek és a megadott adatoknak megfelel.

Aki szereti azt, ha van egy lányon mit fogni, azoknak teli talált.

Nem a nádszál vékony kategória, ezért ha valaki szereti a jó kis markolni való popsit, cicit és csípőt, nem fog csalódni.

Azok a tetkók is ízlésesek amik a képein láthatók, nekem nagyon bejön ha van egy lányon tetoválás és jól is áll neki.

Ha mindenképpen muszáj lenne valamit kiemelnem, akkor a popsit. :)

Azt kapod amit látsz!

Hozzáállás: Az elején éreztem tőle némi távolságtartást, de ez teljesen normális, hiszen első alkalommal látogattam meg, viszont kis idő után már nagyon aranyos és kedves beszélgető partnernek bizonyult.

Mindenről készségesen tájékoztatott, megmutatott mit, hol találok, érdeklődött mit - hogyan szeretnék, szóval figyelt Rám.

Kicsit óvatos, de miután megismert jobban, már nem volt probléma.

Elég gyorsan eltelt az az 1 óra hossza amit vele töltöttem, sajna picit túl is léptük, de hát jó társaságban repül az idő és nyoma sem volt annak, hogy azonnal kiakar dobni, viszont erre legközelebb jobban odafigyelek.

Együttlét: Érkezésem után beszélgettünk kicsit, miközben Én megváltam ruháimtól, majd egy gyors frissítő tusolás és tisztálkodás után már az ágyon találtam magam.

Ott már sokkal közvetlenebb volt Velem és azonnal csókolózni kezdtünk, amin picit meglepődtem, de jólesően alkalmazkodtam. :)

Kölcsönös simogatások közepette fedeztük fel egymást, nagyon jó eső érzés volt simogatni a finom bőrét és a domborulatait mindenhol.

Megkértem, hogy helyezze magát kényelembe és hogy kényeztethessem.



Természetesen fentről lefelé haladva térképeztem fel a testét, de immáron csak is kizárólag szigorúan szájjal,

aminek hallható és látható jeleként tetszett neki.

Amikor megérkeztem a célterületre meglepetésemre és örömömre, nagyon jól reagált.

Én nagyon szeretek kedveskedni, és eleinte figyelte ténykedésem, majd miután nyugtázta, hogy ez nem is olyan rossz átadta magát nekem.

Beletelt kis időbe, de kitartásom siker koronázta meg és remegve nagyon érzékeny ágyéka csillogott a finom nedűtől és hullámzott a mellkasa a nyelvem alatt, aminek nagyon örültem és amit aranyosan megköszönt.

Ezek után Én helyezkedtem kényelembe és egy finom franciát kaptam tőle, aminek köszönhetően teljesen felkeményített.

Újdonságként kezeltem a technikáját, de nagyon tetszett, finom volt, de mégis határozott, igazi különlegesség, és nem utolsó sorban célravezető.

Miután kértem a biztonsági latexet, kutyusban helyezkedtünk el, de valami hihetetlen szűk helyen találtam magam.

Mivel Én és a gumi nem vagyunk nagyon jó barátok, így kézi levezetést kértem, aminek meg is lett az eredménye.

Gyors tisztogatást követően mindkettőnk részéről, még egy kellemes masszázs is belefért az időnkbe.



Nagyon jó kis masszázs technikája van, meg is jegyeztem neki, mintha tanulta volna, nekem nagyon bejött.

Természetesen a fennmaradt időt végig beszélgettük és közben nem tudtam betelni kerek, szép formás popsija simogatásával.

Az időnk sajnos gyorsan eltelt és pont le is járt, de nem szerettem volna visszaélni a vendégszeretetével, így öltözés amiközben végig beszélgettünk, majd ölelések, kölcsönös jókívánságok és egy búcsú csók kíséretében távoztam tőle.

Elégedettség és Ajánlás: Természetesen elégedett vagyok az együtt töltött óránkkal, és ha bár ez volt az első alkalom, hogy találkoztunk, szerintem nagyon jól sikerült.

Azoknak az úriembereknek ajánlom, akik értékelik a kedvességet és megadják neki a megfelelő tiszteletet, mert Ő a vendégeinek igen.

Akiknek bejönnek a képek és az alapján választanak, nem fogja őket csalódás érni, és a megadott adatai is maximálisan megfelelnek a valóságnak.

Személy szerint egy kedves, aranyos, közvetlen lányt ismertem meg a személyében, aki abban az időben csak is a vendégével foglalkozik, nincs telefonozás vagy más mellék tevékenység.

Amiért mentem megkaptam, sőt többet is, szóval maximálisan elégedett vagyok, rendkívül korrekt, ami manapság elég ritka.



Nagyon szépen köszönöm Neki a lehetőséget, hogy meglátogathattam és az idejét! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vidor beszámolója
2022-03-26 12:08:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Viberen beszéltük le a ma reggeli randit. Majd egy telefonhívással megerősítettem.

Lakás: Corvin negyedben található a lakás Plázától pár perc sétára. A tömegközlekedéstől sincs messze szintén pár perces séta. Autóval érkezőknek viszont macerásabb építkezés miatt és fizetős is a parkolás. Én most gyalog mentem, mert nem messze lakom. A célnak tökéletes a lakás mivel nem régen költözött így én voltam az első vendége itt. A fürdőben is minden megtalálható, amire szükség lehet. A higiénia is teljesen rendben volt akár a diszkréció.

Külső: Sokkal szebb élőben látni, mint a képeken. Minden testrésze imádni való volt. Az ajtó mögött szép arcú, hosszú barna hajú, szoli barna bőrű szépség állt. Ott kerek, ahol kell egyszóval kellene jellemeznem tökéletes. Van pár tetkója is, de cseppet se zavaró. Az ikrei nagyon bejöttek, de a punciját se volt utolsó látni és érezni.

Hozzáállás: Nagyon kedves barátságos fiatal lány ismertem meg Leában. Nem csalódtam benne Egy órára mentem. Amit ki is használtunk.

Együttlét: Hajszál pontosan érkeztem majd megkapva a hiányzó koordinátákat. Az megkapott emeleten a lakáshoz érve, ami már rénynyire nyitva volt az ajtó mögött pedig ott állt a maga bájával egy fekete selyem köntösben. Bemutatkozás után bementünk a szobába, ahol gyorsan ledobtam a textilt magamról irány a fürdőszoba. Gyors tusolás után és szájvíz használatot követően tértem vissza a szobába. Ott már nem volt rajta a köntös ott állt előttem meztelenül. Csókolózással kezdtük még állva az ágy előtt ezt a remeknek ígérkező randit. Javasoltam, hogy telepedjünk le az ágyra ott kényelmesebb. Kaptam egy kellemes franciát, amit elbírtam volna viselni estig is. Szerettem volna én is viszonozni kedvességét így kértem a helycserés támadást. Isteni finom volt kényeztetni kezdve a csókjával, ami kihagyhatatlan folytatva az ikreivel, de végső cél a puncija volt. Viszonylag sokáig tudtam nyalakodni, aminek meg is lett az eredménye örömöt sikerült okoznom neki. Visszaadtam bajtársamat még egy rövid ideig. Majd kértem, hogy öltöztesse be a megfelelő ruházatba, ami szép piros ruha volt. Majd szemből ült bele, rám hajolva csókot váltottunk és az ikreinek is adtam puszikat. Érezhette, hogy közeleg a vég így gyorsabb tempóra váltott és meg is lett az eredménye pedig a terv az volt, hogy kutyusba legyen végem, de másként alakult. Így is tökéletes volt minden. Óvatosan szállt le majd távolította él az öltözetet és tett tisztába. Egy kicsit még beszélgetve simogattuk egymást. Felöltözve a távozás mezejére léptem. Azért a búcsú csók nem maradhatott el mielőtt nyílt volna az ajtó. Csókollak.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben megvoltam elégedve a kapottakkal. Mindenkinek csak ajánlani tudom csalódni biztos nem fog. Köszönöm szépen, hogy megismerhettelek. Csókollak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Marci669 beszámolója
2022-02-13 20:45:12
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A telefont gyorsan felvette és nem sokkal később már nála is voltam.

Lakás: Ingyenes parkolás, diszkréten megközelíthető. A lakás a célnak megfelel.

Külső: A képek nem adják vissza elbűvölő szépségét. Kedvenc testrészem az arca, de minden porcikája gyönyörködtető.

Hozzáállás: Kezdeményező és minden kivánságomat teljesítette. Fél órára mentem, de az óráját nem nézte. Mindenről lehet vele beszélgetni, teljesen úgy éreztem mintha már 1000 éve ismernénk egymást.

Együttlét: Hosszas kölcsönös franciázást követően misszionárius pózban gyorsan végem lett. Közben és utána is összebújások, sűrű csókolózások.

Elégedettség és Ajánlás: Ennyire jól még soha senkivel nem éreztem magam. Fiatal, formás test, gyönyörű arc, maximális odafigyelés, full barátnő feeling.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Handsup beszámolója
2021-12-09 21:20:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Viber. Gyorsan ment.

Lakás: Felújított apartman.

Külső: Élőben szebb mint a képen. Szemei nagyon gyönyörűek. Kedvenc a fenék, és a szája.

Hozzáállás: Teljes mértékben kedves, közvetlen. Nem egy nyafogós fejta. Lehet vele beszélgetni! :)

Együttlét: Mindenben oda teszi magát. Az NF az nagyon bejött. Punci finom, és szűkös amennyire kell.

Elégedettség és Ajánlás: Nem ajánlom senkinek, inkább megtartanám magamnak :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
orioncsillagkep beszámolója
2021-12-09 16:34:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan felvette.

Lakás: Nagyon szép belvárosi lakás, a központi fürdő mellett.

Külső: Nagyon szép arca van, bronzis bőr. 62 kg-t ír magáról,annyi is lehet, tehát nem 44... Van rajta minden, combok, fenék, has. Nekem az a fajta nő pont így jó.

Hozzáállás: Beszédes, kedves. 1 órát voltam.

Együttlét: Szuper francia, jó szex.

Elégedettség és Ajánlás: 100 százalék.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MetatronX beszámolója
2021-09-15 20:48:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Pár csörgés után felvette a telefont. Régi ismerősök vagyunk, így csak időpontot kellett egyeztetni.

Lakás: A Waze máshova vitt, így kellet még útbaigazítást kérnem.

Új helyen volt, ami sokkal jobb mint az előző. Szépen felújított panellakás.

Szoba jó nagy, hangulatos. Nagy tükör a szekrényen, puha (túl puha) ágymatrac, és egy nyikorgó ágy, de a szomszédok le vannak szarva.

Fürdő tiszta, sok törölköző, többféle tusfürdő, szájvíz.

Külső: Mint a képeken. Régről ismerem.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező. Két órát voltam nála, ami szökőévente szokott nálam előfordulni.

Életvidám, kedves, csipkelődő.

Együttlét: Mivel nem először voltam nála, így ismerkedni már nem kellett. Beszélgettünk, és papás mamásat játszottunk, mindenben benne volt, persze kulturált keretek között.

Elégedettség és Ajánlás: Én korábban is visszajárós voltam, és ebben a városban már nem először voltam nála.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Athosz78 beszámolója
2021-08-05 19:10:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment. Viberen megbeszéltünk mindent

Lakás: Célnak megfelelö panel lakás.

Tiszta rendezett fürdőszobát nem tudom mert érkezés elött fürödtem

Külső: Tökéletes.



Képeken Ö van.

Kedvencem az arca és a mellei

Hozzáállás: Nagyon kedves.

Kezdeményező

Jó beszélgető partner

Csak fél órát voltam vele már bánom hogy nem többet.

Együttlét: Masszázst és kölcsönös franciát beszéltünk meg.

A francia és a masszázs is tökéletes volt

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek. Bár igazan megtartanám magamnak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.