SzexpartnerZoee+36 20 / 204-1569Budapest XIII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Zoee vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XIII. kerület.
Várom hívásod a +36 20 / 204-1569 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
65 kg
Mellbőségem
-
Magasságom
155 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
00 órától 24 óráig
kedd:
00 órától 24 óráig
szerda:
00 órától 24 óráig
csütörtök:
00 órától 24 óráig
péntek:
00 órától 24 óráig
szombat:
00 órától 24 óráig
vasárnap:
00 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
19
Beszélt nyelvek
Angol
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
109701x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Rövid, Rózsaszín
Szem
Kék
Alkatom
Normál
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Szia Zoee vagyok! Vár szeretettel egy igazi cukiság bonbon kedves mosolygós életvidám magára és környezetére igényes lány, oda adó barátnő feeling Keress bátran szeretettel várlak puszi Zoee! Diszkréció alap és elvárt Légy ápolt és kedves Romákat nem fogadok
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
ha megkérsz
Együttfürdés
igen
S/M
ha megkérsz
Tánc (sztriptíz)
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
igen
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
ha megkérsz
Fotózás
ha megkérsz
Mélytorok
igen
Kényszerfrancia
igen
Enyhe domina
ha megkérsz
Kikötözés - bondage
igen
Fenekelés
igen
Taposás
igen
Pisiszex
ha megkérsz
Szerepjátékok
ha megkérsz
Csúszka masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Klasszikus
igen
Erotikus
igen
Elfogadott (5 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
kolbi19 beszámolója
2024-08-20 20:21:26
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)
óranézős (TP)

Kapcsolatfelvétel: Kb. 1 hete láttam meg a hírdetését. Akkor szinte azonnal tudatosult bennem, hogy ezt a lányt nekem látnom kell élőben.

Felhívtam őt mikor lehetőségem volt rá, de csak érdeklődni és kideríteni szimpatikus-e telóban, de még amúgy sem voltam otthon. Kedvesen tájékoztatott a telefonban, és meggyőzött.

Mikor hazaértem, ő volt az első választásom, de akkor amikor szerettem volna elérni, kért hogy hívjam őt vissza később. Mikor próbáltam újra nem jártam sikerrel, és sajnos elég sokáig így volt. Erről utólag kiderült, hogy épp ledőlt kicsit pihenni. Remélhetőleg nem vertem fel, ha igen, akkor elnézést.:(

Mivel akkor nem sikerült elérnem, így leegyeztettem mással egy randit, és mint ahogy lenni szokott, 10 perc múlva keresett. Nem akartam szemét lenni a másik hölggyel, így azt nem mondtam le. Utólag kiderült, hogy a B opciónak szánt lány felültetett, így az éjszaka közepén bőrig ázva az esőben újra megpróbáltam Zoee-t, hátha tud fogadni. Szerencsémre tudott, megbeszéltük a lehető leghamarabbi időpontot, de siettem, mert tudtam még a napokkal azelőtti telefonálásból, hogy épp beférek 1 órára, mint utolsó vendég.

Lakás: Csendes helyen fogad Angyalvárosban. Jól ismerem a környéket, összességében rendben van.

Egy viszonylag újépítésű objektumban fogad. A bejutással egyedül annyi volt a nehézségem, hogy kicsit nehezen találtam meg a lakás ajtaját, kicsit el volt rejtve. Miután megtaláltam még vártam az ajtó előtt 2 percet, de akkor már nyitotta, mikor meg akartam volna csörgetni.

A lakás egy kétszobás történet, szerintem rendben van. Az ágyra, a baszobára, és a fürdőre se lehet semmi panasz. Talán egy párna még elférne a felhelyen. A nappaliban egy cuki kis csivava is bemutatkozott nekem, aki egyébként semmiben nem volt zavaró.

Külső: Szépséges, mosolygós, bájos arcú, fiatal, tinilány.

Mint látható, ő azoknak való, akik szeretik a teltebb alkatú csajokat. A képei remekül visszaadják milyen valójában, nincs benne semmi retus. Valamilyen fehérnemű szettben fogadott. A szemei a kedvencem rajta.

Hozzáállás: Kezdeményező, végtelenül kedves, bájos, és nagydumás tinicsajszi. Tisztában van a vonzerejével, és tudja is használni. A kisugárzásával szerintem nincs férfi, akit ne venne le a lábáról. Viszont hajlamos óranézegetésre.

Együttlét: A lakásba való beléptemkor megbeszéltük mennyi időt szeretnék maradni, majd végre ledobhattam a csurom vizes ruháimat. Megmutatta a szobánkat. Már akkor feltűnt, hogy milyen nyitott, és energikus leányzó. Elmentem letusolni. Visszatértemkor ő is kiment egy percre, majd 2 perc múlva visszatért. Ismerkedés következett, majd nem sokára a segítségemmel lekerült a melltartó. A bimbik a számban kötöttek ki, röviden barátkoztam velük. Utána lekerült a bugyi is, és Zoee nekilátott egy kellemes NF-nek. A barátnős vonalat erősíti, jól csinálja egyébként nagyon. Majd húztunk, és szemből beleült. Néha a cicik a számba kerültek, majd egyre határozottabb tempóba váltottunk. Missziben folytattuk. Egyre magasabb tempóba kapcsolva aztán átöleltük egymást, és elért a vég. Hagyott lenyugodni, majd segített rendberakni. Elfeküdtünk, és dumálgattunk. Mesélt az életéről, vendégekről, tapasztalatairól.

Közben taperoltam a puha bőrű tinitestet, és nem sokára Zoee nekilatott egy újabb natur franciának. Engem viszont éppen az érdekelt, hogy megkóstoljam őt én is lent, így hanyattfeküdt, és bevetettem a nyelvemet. Közben becsusszant az ujjam is, és a sóhajokból ítélve valószínűleg tetszett neki a ténykedésem. Végül csak a nyelvemre hagyatkozva úgy tűnt, hogy megtalálta őt is a gyönyör, és ezt is mondta. Remélem tényleg sikerült örömet adnom. Ezután következtem én, újabb vegyvédelmi után pedig kutyusban kezdtem neki el az ágy mellett. Mivel hát elég szűk neki lent, végül jobbnak láttam, ha a kedvencemben, missziben folytatjuk ismét. Közben megkérdezte, hogy el fogunk-e tudni menni, mert hát nincs túl sok időnk. Én ránéztem az órára, kicsivel 40 perc után voltunk. A kérése miatt nem húztam sokáig, így gyorsan megtöltöttem újra a gumit. Rendesen leizzadtunk a végére, és elmentem gyors letusolni. Aztán visszaérve elkezdtem készülni, megmutattam neki egy videót, közben öltöztem, és mellé kérte, hogy siessek. Én eleget tettem a kérésnek, habár furcsálltam hogy mégis miért, amikor még volt azért jó pár percünk. Végül 6-7 perccel az időm lejárta előtt kellett távoznom, mivel összesen 3 vagy 4 alkalommal is meg lett említve, vagy épp fel lettem szólítva.. A legvégén már elgondolkodtam rajta, hogy megemlítem hogy ez így nem oké.. Indokolatlannak érzem a dolgot, mert alapvetően teljesen jó volt az egész élmény, és kár volt ezzel belerondítani. Számomra kellemetlen volt így a vége. Ha valami olyan van, ami miatt muszáj hamarabb mennem akkor megértem, de úgy csinálni mintha letelt minden időnk, az kicsit a futószalagra emlékeztet, pedig Zoee, és az általa nyújtott élmény is magasabb kategória.

Elégedettség és Ajánlás: Megmentette az estémet, mert simán lehet, hogy nem tudtam volna már máshova se menni.

Összességében tetszett, de a TP a végén nekem túlzó volt. Nem szoktam senki idejével visszaélni természetesen. Nem a 6 percen van a hangsúly, hanem azon, hogy miért kell úgy csinálni, mintha rég lejárt volna az időnk, és feszülten kitessékelni. Ha nem említi, akkor nem 54-kor hanem 56-kor lépek ki az ajtón, akkor is előbb pihenhet, és egy rossz szavam nem lenne ezzel kapcsolatban. Lehet a kései időpont szólt bele, vagy nem tudom. Ettől eltekintve jól éreztem magam Zoee-val, és nem kizárt hogy visszatérnék hozzá, mert rendben volt az a kémia, ami az ilyen szeánszoknál kell, bár lehet megharagszik rám. Lehet vele flörtölni, sztorizni, és felszabadulsz az ott töltött idő alatt egy kedves és csinos fiatal lány társaságában, aki eleget tesz a kéréseidnek, kívánságaidnak, mindezt kulturált környezetben. Egyáltalán nem távolságtartó, és kicsit olyan, mintha hosszabb ideje ismernétek egymást. Lételeme a pozitivitás, és a kedvesség. Biztos vagyok benne, hogy idővel az egyik legjobb hirdető lehet az oldalon. Szóval ha az esetleges tp nem zavaró tényező, akkor amúgy nagyon ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Adamboy beszámolója
2024-08-17 11:09:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Nagyon egyszerűen ment telefonon, elsőre nem vette fel, utána visszahívott. Kedvesen tájékoztatott, majd sms-be kaptam a címet stb.

Lakás: Újépítésű, diszkrét, nem volt egyedül, de nem volt zavaró.

Külső: Alacsony, husis, szexi csaj, nagyon vagány hajjal.

Hozzáállás: Mindenben kedves, vállalásai valósak, látszik rajta hogy neki a vendég az első.

Együttlét: Az látszik rajta, hogy imádja a szexet, ha persze részéről megvan a szimpátia. Nagy méretem miatt elsőre az óvszerrel volt némi probléma de ezt is megoldottuk. Isteni, mély francia, majd rengeteg pozícióban szexeltünk. Egy órat voltam nála, mindkétszer benne lett végem, gumiban. Ami igazán jól esett, hogy neki is sikerült elmenni velem.

Elégedettség és Ajánlás: Bátran tudom ajánlani, nagyon kedves, aranyos lány, aki imádja a szexet, viszont fontos neki a szimpátia és a kölcsönösség. Illetve ami pozitívum, hogy nála az extra méret se kizáró ok. Vigyázzatok rá!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
KelepeiJenő beszámolója
2024-08-16 08:07:22
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon másodikra, nála találkoztam azzal a megoldással, hogy nem diktálta a címet, hanem sms-ben küldte, ahogy a kapukódot is, ez nekem nagyon tetszett, nincs visszakérdezés, cetlire irkálás stb.

Lakás: Új építésű, hibátlan, fürdő is normál méretű, ágy kényelmes. Parkolni is könnyen tudtam, még árnyékot is találtam.

Külső: A képek önmagukért beszélnek, nagyon cuki, husi fiatal lány, gyönyörű tekintettel, ahogy rád néz, rögtön összecsókolnád.

Hozzáállás: Aranyos, kedves, teljesen természetes, érezni, hogy igyekszik a kedvedben járni. És bár jól irányítja a randit, van még benne valami kislányos naivitás. Tényleg cuki az egész lány.

Együttlét: Fél órára mentem, tisztáztuk a játékszabályokat, aztán fürdő, én kezdtem kényeztetni, elég jól reagált, azt persze nem tudom, hogy a sóhajok és nyögdécselések valósak voltak-e, mindenesetre jólesett, ujjaimat is megjárattam a kéjnek barlangjában, aztán én kaptam egy franciát, még többet is el bírtam volna viselni, de már gumit kellett húzni. Kutyusban folytattuk az ismerkedést, rögtön igen határozott tempóban, közben markoltam formás, nőies popsiját, aztán megkértem, hogy feküdjön hasra, és így is lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Örülök, hogy őt választottam, fiatal, természetes, nőiesen telt lányokat kedvelőknek bátran ajánlom. Az ő elvárásai a partnerével szemben átlagosak, arányban vannak az általa nyújtottakkal.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Oooo88 beszámolója
2024-08-11 02:58:02
szép arcú, nagyon kedves (SZT)
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Peti007 beszámolója
2024-08-10 22:10:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon

Lakás: Tiszta rendezett klimatizált tusfürdő választék tiszta törölköző könnyű parkolás

Külső: olyan kis tünemény képeken is bomba de élőben gyönyörűbb igazi baba arc tiszta szívű kedvesség

Hozzáállás: Oda adó eggyütt működő amit megbeszéltünk ahoz tartja magát

Együttlét: Az maradjon a kettőnk titka imádtam

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon bájos én biztosan vissza szeretnék menni még legszívesebben megtartanám magamnak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.