SzexpartnerLilla+36 20 / 581-6554Szeged

Bemutatkozásom
Szia, Lilla vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Szeged.
Várom hívásod a +36 20 / 581-6554 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
50 kg
Mellbőségem
75 cm
Magasságom
160 cm
Csípőbőségem
40 cm
Derékbőségem
37 cm
Elérhetőségem
hétfő:
00 órától 24 óráig
kedd:
00 órától 24 óráig
szerda:
00 órától 24 óráig
csütörtök:
00 órától 24 óráig
péntek:
00 órától 24 óráig
szombat:
00 órától 24 óráig
vasárnap:
00 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
22
Beszélt nyelvek
Angol, Német
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
47210x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
igen
párokat
igen
több pasit
igen
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Szőkésbarna
Szem
Kék
Alkatom
Vékony
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
CSALÓDÁS ÉS ÁTVERÉS NALAM KIZÁRT DOLOG.!!!!!!! PRIVÁT KÉPEK ES VIDEÓK. KÉRJ TŐLEM EGYEDI TARTALMAT. MOND MEG MIT TARTALMAZZON ES MENNYI IDEIG TARTSON. ÉN ELKÉSZÍTEM NEKED. Szia kedves látogatóm.. Online dolgozom neked és nektek . Azért vagyok hogy ki elégitselek. Azért vagyok hogy együtt éljük meg a hosszantartó spriccelés élményét. Ha nem láttál még igazi és nem megjátszott spriccelést keress engem. Én megadom neked . Nekem tényleg spriccel a puncim és ezáltal a farkad is fog ezt megígérem.. sajnos sok férfi írja nekem hogy átverik a lányok. Igen sajnos van ez a réteg is . De nem kell aggódj ha engem választasz ez az opció fel sem merül . Nekem ez nem munka . Nekem a spriccelés és a férfiak kielégitése hobbi és élvezet.. LEHETŐSÉGEIM: Webcamsex: együtt fogunk maszturbálni közösen. A telefonom ki lesz támasztva és teljesen tökéletes minőségben fogsz mindent látni belőlem és semmiről nem maradsz le. Megujjazom magam és a vibrátorom leszopom, be dugom a puncimba és a popsimba is . Együtt fogunk elspriccelni miután hosszan kényeztettük magunkat ezáltal egymást. Szeretnélek invutálni és bevezetni téged az online szex adta örömöknek és élvezeteknek. Úgy gondolom nem kell és nem szükséges kliséket írni ide.. akinek tetszem az úgy is rám ír és rosszalkodik velem. Annyit szeretnék írni magamról hogy nem egy olyan csajszi vagyok aki átver, és aki nem teljesíti a vágyad. Fordulj hozzám bátran és én ki elegitelek. Még ha csak online is de hidd el spriccelni fogsz . Lehetek a dorombolo Kiscicád vagy a perverz és mocskos vadmacskád. Ez rajtad múlik mit hozol ki belőlem... VÁRLAK FINCSI ÉS PERVERZ SZEXCHATEMMEL, AKÁR WEBCAMSEXRE IS VÁRLAK VIBRÁTOROS JÁTÉKKAL EGYBEFŰZVE, Táncolok neked szívesen és közben levetkőzöm, te válaszd ki a fehérnemű szettemet. Lehetek tanárnő szerepben vagy akár anyuka szerepben is. Szeretem a domina dolgokat is . Szeretek irányítani és kézbe venni a dolgokat. Szeretem mikor azt csinálják amit én mondok :ppp keress engem bármiféle kérésed fétised és rejtett titkos vágyad van. :* rosszalkodjunk együtt. Pusszancs.
Lehetőségek, ha találkozunk
Tánc (sztriptíz)
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
igen
Fotózás
igen
Szüzesség elvétel
igen
Leszbi show
igen
Enyhe domina
igen
Szerepjátékok
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.