SzexpartnerJennyfer+36 30 / 692-2506Győr

Bemutatkozásom
Szia, Jennyfer vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Győr.
Várom hívásod a +36 30 / 692-2506 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
55 kg
Mellbőségem
75 cm
Magasságom
155 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
00 órától 24 óráig
kedd:
00 órától 24 óráig
szerda:
00 órától 24 óráig
csütörtök:
00 órától 24 óráig
péntek:
00 órától 24 óráig
szombat:
00 órától 24 óráig
vasárnap:
00 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
28
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
igen
Nézettség
Megtekintve:
1170228x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
igen
több pasit
igen
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Fekete
Szem
Kék
Alkatom
Vékony
Tetoválás
nincs
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves Vendégeim/Kedves leendő Vendégeim! Jenny vagyok egy kedves dekoratív, mosolygós lány :) Kellemes nyugodt,diszkrét körülmények között fogadlak egy érzéki, finom együttlétre akarmilyen formájában is lazulnál:) Ha a stresszes hétköznapokat hátrahagyva kikapcsolódnál,feltöltődnél..HÍVJ BÁTRAN! Ami el várt és adott légy ápolt és kedves,hogy igazán kellemesen teljen az együtt töltött idő!:)Gyere el és nem fogod meg bánni hogy engem választottal;) Minimum 30 perccel a randi előtt jelezd az érkezésed, de ha lehet 1 órával előbb jelentkezz!Akkár ha szabad vagyok azonnal is tudlak fogadni:) IGÉNYES, ÁPOLT ÉS TISZTELETTUDÓ ÚRIEMBEREK HÍVÁSÁT VÁROM! ROMÁK ROMÁNOK NE HÍVJANAK!Ne pazaroljuk egymás idejét!!! Óvszer nélkül NINCS SEX! óvszer nélkül Anál sex SINCS! Sos francia NINCS! Kérlek számkijelzéssel hívj! A rejtett hívásokat a telefonom automatikusan elutasítja. Csók Jenny;)
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
ha megkérsz
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
ha megkérsz
Csók (szimpátia alapján)
nem
Együttfürdés
ha megkérsz
Natúr francia végén arcra
nem
Kölcsönös francia
ha megkérsz
Kézi levezetés
ha megkérsz
Kebel szex
ha megkérsz
Közös maszturbáció
ha megkérsz
Harisnyában fogad
ha megkérsz
Láberotika
ha megkérsz
Prosztata masszázs
ha megkérsz
Közös pornófilm nézés
ha megkérsz
Kamerázás
ha megkérsz
Fotózás
ha megkérsz
Szüzesség elvétel
ha megkérsz
Mélytorok
ha megkérsz
Kényszerfrancia
ha megkérsz
Fétis
ha megkérsz
Masszázs (klasszikus)
igen
Elfogadott (12 db)
Kapott (1 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (7 db)
Értékelem
zMester beszámolója
2024-06-14 06:09:14
szép arcú, isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Telefonon vettük fel a kapcsolatot, ahol mindent elmondott. Fél óra multán tudott fogadni.

Lakás: Egy apartman Veszprémben, a célnak megfelő, parkolás könnyű.

Külső: A képeknek megfelelő. Szép lány nagyon vékony alakkal, formás lábakkal és kelletős popsival.

Hozzáállás: Nem volt túl mosolygos a találkozásunk során, de egy jó beszélgetéssel azért oldódott. Később már kedvesebb volt, a megbeszáétel szerint történt minden. Rengeteg dolog egyéb lehetőség nála és kevés van az alapvető dolgokban, de ezt mondta előre.

Együttlét: Normál dolgokat kértem, natúr franciát és szeretkezést. Minden rendben volt.

Elégedettség és Ajánlás: Egy körre nem rossz lány szóval kipróbálásra mindenképp ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Jamohl beszámolója
2023-12-12 19:49:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Mivel már többször voltam nála, már általánossá vált a viberen való egyeztetés. Mindig kedves és pontos. Nem szokott gond lenni.

Lakás: Motel, nem egy Hilton, de nem az érdekel, hanem Jenny. Parkolás könnyű. Az ágyak olyanok amilyenek, de célnak mindig megfelelnek. Mindig van száraz törölköző és melegvíz a zuhanyzóban. :)

Külső: Csodálatos, vékony lány. Én imádom. Amit nagyon kiemelnék az a popsija... de igazából nagyon kellemes látványt nyújt, főleg miután minden ruhadarab lekerült róla és végre csak az enyém. Feszes, pont tenyérbe illő a cicije. Szeretem a vékony lábait a kecses alakját és hogy mindig frissen és illatosan vár. Mindenhol illatos. :)

Hozzáállás: Akit nem győztem meg eddig arról, hogy tegyen egy próbát vele, annak most közlöm: Jenny nagyon kedves, irányítható normális keretek között és ami nagyon fontos, hogy egyetlen egyszer sem tapasztaltam kedvtelenséget, vagy negatív hozzáállást.

Mindig mosolyogva fogad és eddig bármit kértem tőle, azt rögtön teljesítette. Általában 1 órás randijaink vannak, amit ha nem aktussal, akkor beszélgetéssel töltünk ki, aminek a vége általában, hogy kicsúszunk az időkeretből. Nem siettet, csak akkor nézi az időt, ha van következő randija, de akkor sem tessékel ki. Öleléssel és puszival búcsúzunk el. A randijaink legrosszabb pillanata ez számomra. :(

Együttlét: Mivel már sokszor voltam nála, tapasztalatom szerint, ha kedves vagy vele akkor tényleg átadja magát az élvezetnek.

Figyel rám és mindent megtesz azért, hogy egy felejthetetlen élménnyel távozzak tőle. Ez valahogy mindig sikerül neki.

Nem tudok semmi rosszat mondani rá. És nem is akarok. Részletes beszámolót meg megtartom magamnak a Jenny nélküli estékre. :D

Elégedettség és Ajánlás: Hát ez nehéz. Persze, hogy ajánlom. Teljes mértékben, mindenkinek meg kell tapasztalnia Jenny varázslatos mágiáját. De ugyanakkor senkinek se ajánlom, mert jó lenne, ha minél több maradna belőle nekem!

Vigyázzatok rá kérlek titeket, mert kevés az olyan lány, aki ilyen korrekt és kedves. Már ha megérdemled, hogy kedves legyen hozzád.

Drága Jenny! Én amikor csak tudok megyek hozzád, legyen hó, sár, vagy szélvihar, kitörhet vulkán, becsapódhat meteor, lehet zombijárvány, vagy világvége, én biztosan megyek. :*

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
okehimhere beszámolója
2023-09-11 17:05:01
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)
óranézős (TP)

Kapcsolatfelvétel: Viszonylag későn hívtam, de felvette, és tájékoztatott a lehetőségeiről.

Lakás: Régen jártam nála, akkor a szolnoki buszpályaudvar környéki lakásában fogadott. Nekem úgy tűnt, mintha életvitel szerűen is ott élne, szomszéd szobában valaki nézte a TV-t. Egy kis, egyszemélyes ágy fogadott, ami recsegett-ropogott alattunk sajnos. Nem tudom, hogy azóta változott-e a helyszín, így ez felett - ennyi idő elteltével - nem szeretnék ítélkezni, de akkoriban nem voltak a legjobb körülmények adottak.

Külső: Külsőleg egy szépszemű, vékony lány, nekem bejött teljes mértékben.

Hozzáállás: Nem túl kezdeményező, telefon is bele-bele csörgött az aktusba. Ettől függetlenül kedves volt, csak azt sajnáltam, hogy nem tudott kellőképpen feloldódni.

Együttlét: Egy órára mentem, kétszeri élvezéssel. Mélytorkos, natúr kényszerfranciával kezdtünk, ebben nagyon ügyes is volt, amit végül egy torokraélvezéssel háláltam meg. Itt volt egy kis pihi, ami alatt a telefonját nyomkodta, ami meg kell hogy valljam, egy kicsit zavart. Második körben popót kértem tőle, amit igazi bajnokként tűrt, sőt helyenként még láthatóan élvezett is, de miután x idő után emlékeztetett a hátralévő időmről, kicsit alábbhagyott a lendület, és végül nem mentem el. Azt meg kell hagyni viszont, hogy jó szűk popsija van, nagyon jó érzés volt benne lenni.

Elégedettség és Ajánlás: Vegyes érzelmekkel távoztam, hiszen egyrészről nagyon kis csinos, kedves lányról van szó, másrészről viszont a környezet nem volt a legideálisabb a légyottra, és a telefonját és az időt is előszeretettel nézegette. Ha kicsit vendégcentrikusabbá válna, illetve ha a telefonját lehalkítaná, extra hirdető lehetne. Bízom benne, hogy idővel ezek a dolgok fejlődnek nála, mert akkor már nyugodt szívvel tudnám majd ajánlani!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Betyáros1 beszámolója
2023-08-22 22:33:13
maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, probléma mentesen.

Lakás: Ízléses lakás.

Külső: Csinos.

Hozzáállás: Korrekt hozzáállás.

Együttlét: Popsira gyúrtam, de kivégzett missziben punciban😊

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Jamohl beszámolója
2023-08-13 20:05:45
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam. Pár csörgés után felvette, kedvesen válaszolt a kérdéseimre. 2 óra múlva találkoztunk, nem volt gond. Az odajutással.

Lakás: Apartman házban, egy kicsi szobában, de nagy franciaággyal várt. A fürdő normális volt, tusfürdő a tusolóban és tiszta törölközőt is kaptam, miután megkérdeztem, hogy megengedi-e, hogy felfrissítsem magam. Igazából Jenny érdekelt, nem a helyszín. Arra teljesen megfelelt amire kellett. Parkolni kényelmesen tudtam.

Külső: Jenny nekem már a fotók alapján is tetszett, különben nem is hívtam volna fel :). Élőben alacsonyabb és vékonyabb,

mint a képeken de nekem ez nagyon bejött. Kedvenc testrésző A nyaka íve, a mosolya, a háta, mikor meghajlik, a popsija ahogy kerekedik, a vékony lábai..

Hozzáállás: Mivel először voltam nála, így mind a ketten kicsit feszélyezettek voltunk kezdetben. Nekem a tusolás oldotta kicsit a nyugtalanságomat, neki pedig az, mikor finoman elkezdtem csókolgatni mindenhol. Igazából én voltam aki irányított végig, de többször mondta, hogy szóljak nyugodtan ha valami nem jó, vagy máshogy szeretném. Nem dominás szexet akartam amúgy sem, hanem egy kellemes együttlétet. Ezt meg is kaptam abban az egy órában.

Együttlét: Nem akarom részletesen leírni mit csináltunk. Miután megérkeztem és átadtam a neki szánt kis ajándékot, gyorsan leegyeztettük, hogy mit is szeretnék. Élveztem minden egyes vele eltöltött percet. Remélem azok a kéjes nyögések amiket kiadott nem megjátszott hangok voltak, és Ő is élvezte a randinkat.

Elégedettség és Ajánlás: Imádtam. Tényleg. De mielőtt felhívtam volna elolvastam minden pozitív és negatív kritikát, fel voltam készülve arra, hogy talán ostobán választok. Igen, igaz hogy nyomkodja a telefonját de ez engem nem zavart, mert annak ellenére is úgy éreztem jelen van a szobában. Miután az ágyba kerültünk, már csak velem foglalkozott, nem volt olyan, hogy pittyegésnél "megnézem gyorsan".

Velem nagyon kedves volt és odaadó.

Ajánlom azoknak, akik képesek megbecsülni egy nőt. Ha normális vagy vele Ő is az lesz veled. Ennyire egyszerű.

Kedves Jenny! Ahogy olvashattad is, nagyon meg voltam elégedve azzal amit csináltunk, teljesen a hatása alá kerültem és testileg-lelkileg megújulva távoztam Tőled. Remélem mihamarabb újra tudunk találkozni!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
David_f beszámolója
2023-07-04 04:01:07
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
KisBencus beszámolója
2023-06-25 07:29:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Watsappon egyeztettünk

Könnyen ment

Le írtam a gondolat menetem jóváhagyta és ahogy meg beszéltük jelzett mikor mehetek és én azonnal repültem is

Lakás: Társasházi földszinti lakás célnak megfelel, fürdőt tudnám kifogásolni a felsszerereltség miatt de ugye nem azért megyek hogy pancsikázzak így nem mondanám negatív részletek.

Parkolást nem tudom mivel közel volt gyalog érkeztem.

Külső: Szerintem sokkal csinosabb mint a képeken.

Arca és szemei önmagában gyönyörű látvány előben tényleg sokkal szebb mint a képeken. Az alkat biztos hogy megosztó lesz de biztos lehetsz benne hogy nem fogsz csalódni. Ugye nem mindenki ugyan azt keresi :)

Nekem egy erős 8-as elsőre mivel a ciciket el felejtettem fel fedezni az izgalom miatt.

Hozzáállás: Szemezgettem már vele rég de soha nem hozta úgy a sors hogy el jussak hozzá. Most ahogy megláttam azonnal fel vettem vele a kontaktot

1 órát beszéltem meg vele lesz ami lesz alapon mivel éreztem hogy nem vagyok a toppon illetve mivel rég el szerettem volna jutni hozzá így amikor sikerült fel venni a kapcsolatot iszonyatosan el kezdtem izgulni hogy nehogy csalódás legyen.

Mikor meg érkeztem köntösben fogadott egy pár perces beszélgetés "ismerkedés" közben rendeztük amit kelett majd gyors tus, amire vissza értem fehérneműben az ágyon várt le egyeztettük még 1x hogy mit is szeretnék, (jelzem ha nem vagy fukar vagy bunkó és emberszámba veszed szerintem nincs amire nemet mondana értelmes kereteken belül) . Hozzá állása szerintem ember függő, első perctől kezdve próbáltam udvariasan beszélni és nőként bánni vele, amit úgy éreztem hogy tetszik is neki hogy valaki nem targyként tekint rá hanem mint nőre ezért őt is közvetlennek kedvesnek és odaadóbbnak éreztem mint az átlagot

Néhany szót váltottunk a hétköznapokról is ebben 3-4 percben rá kelett jönnöm hogy hogy nem csak csinos hanem értelmes is, itt már biztos voltam benne hogy tényleg nem egy átlagos lánnyal szemezgettem így mégjobban el kezdtem izgulni.Kezdeményezőnek kezdeményező amennyire kell szerintem viszont úgy éreztem hogy ha szükség lenne rá akkor könnyen irányítató lenne.

1 szó mint 100 kedvesnek aranyosnak és vonzódnak találtam

Együttlét: Első körben mélytorkos nfvsz volt a kérésem amit folytatni szerettem volna a teste fel fedezése után egy mindent is második körrel, semmire nem mondott nemet amit kértem tőle hogy mit is szeretnék.

Leszögezném hogy miután észre vettem meg is jegyeztem hogy nagyon fáradtnak néz ki, amivel egyet is értett (reggel 5 órakor szó nélkül fogadott) de ettől függetlenül úgy gondolom hogy nem volt hiba a hozzá állásával, szerintem a kezdeti néhány perces beszélgetés és dicsérő szavak miatt nem éreztem rajta hogy kedvtelen lenne, szerintem tényleg csak fáradt volt amit nem zavart hiszen én érkeztem rossz időpontban.

Nos az én hibámból elsőnek kaptam egy isteni franciát az ágyon fekve majd menet közben gondolom ő is érezte hogy nem az igazi a kicsi én így amikor láttam rajta hogy érzi ő is miközben folyamatosan kaptam az ívet a pihe puha szájától, mondtam neki hogy ha van ötlet szóljon mert szeretnék túl lenni rajta úgy hogy pozitív élménnyel tudjak távozni így mondta hogy ha gondolom gumi majd próbáljunk rá. Nem is lett volna gond gumi fel majd mire magamévá tehettem volna tönkre is mentem, ekkor meg kértem hogy szájjal fel fedezhessem fel, amire nem mondott nemet de sajnos ügyködés közben is hiába probaltam segiteni magamon hogy észhez térjek, finom és egyébként érzékeny puncija sem segített rajtam most valamiért.

Kértem hogy élesszen újra ismét az isteni szájával amire nem mondott nemet meg beszéltük hogy ha alkalmas vagyok rá hogyan kellene meg próbálni aminek ő még így fáradtan is szó nélkül 1 ici pici előkészület után neki is állt teljesen normális hozzám állással sikerült is neki majd kértem hogy húzzunk gyorsan a gumit és hogy hátulról had próbáljam meg hogy finom kis puncija mellé a gyönyörű látványa hátha segít, de mivel nagyon izgultam így gumi után megint hervadtam lefelé de miközben próbálkoztam el játszottam a gondolatokkal magamban hogy miket tudnék vele csinálni (amit leg közelebb szerintem vázolok is neki) így nagy nehezen, de el ért a vég. Második menetnek bár késztetést éreztem volna rá de értelmét nem láttam annak hogy szerencsétlenkedjek illetve hogy fáradtan próbáljam nyúzni őt így gyors tisztálkodás után meg köszöntem a lehetőséget , jó pihenést kívántam neki és távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: 100%- ban ajánlom azoknak akik nem a változatosság kedvelői, hanem az állandó partnereket keresik mivel én ilyen vagyok ezt szóvá is tettem neki amire azt felelte hogy ő is sokkal jobban kedveli mivel sokkal könnyebb mind2 félnek ha egy kicsit ki ismerik egymást.

Én biztos ahogy az utam és időm engedi rendszeresen fel szeretném őt keresni mivel most nem voltam az igazi de amit kértem és vártam tőle azt a lehetőségekhez képest 100%osan teljesítette. Igaz fél sikerrel távoztam de ez az én hibám volt, leg közelebb teljesen frissen és kipihenten emberi időben fogok érkezni hozzá és remélem sikerülni fog úgy tönkre tennie engem miközben esetleg neki is meg próbálok örömet okozni hogy többet ne akarjak máshoz menni. Kedvességéhez még hozzá fűzném hogy miután szánalmas teljesítményem miatt ki nevettem magam ő nagyon araranyosan nyugtatott abban a pár percben míg a távozásra készültem hogy hogy abban az állapotban amit el meséltem neki hogy mennyire izgulok meg az apróságok ne érezzem kellemetlenül magam mert ez normális és ez pluszban nagyon jól esett és nyomatékosította hogy vissza kell térnem hozzá.

Üdv a hajnali kis szerencse csomagod.

Remélem legközelebb fickósabb leszek és sikerül az a cél amiért ma is érkeztem.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DragVIP beszámolója
2023-04-01 20:47:40
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Hívtam,gyorsan elértem,azonnal meg is beszéltünk egy időpontot.

Lakás: Kényelmes lakás, jó illat, hangulatos szoba. Azonnal ráhangolódtam.

Külső: Megbeszéltük hogy szexi fehérnemű szettben fogad és úgy is volt, már amikor megláttam levett a lábamról. Imádtam a szemét, ahogy rám nézett mi közben kényeztetett.

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező volt, egy órát voltunk együtt és konkrétan a csúcsra vitt,amennyire csak lehet.

Együttlét: Kinyaltam, majd ő is segített rajtam szájjal. Ez utan kértem, lovagoljon meg és nagyon jól csinalta. Ő is élvezte, hisz a kutya póznál istenien nyögött. (Szerintem ez a póz a kedvence) nagyon jól bánik a seggével, isteni a puncija, kiválóan lovagol.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett vagyok, biztos hogy állandó vendég leszek. Mindenkinek ajánlom, bár jobb lenne ha csak az enyém lenne..

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Spuri93 beszámolója
2022-08-20 10:34:54
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
óranézős (TP)

Kapcsolatfelvétel: Viberen, könnyen ment.

Lakás: Motelban volt. Ott látogattam meg. Motelszoba nagyon is megfelel a célnak.Tisztaság, tusfürdő, tiszta törölköző stb.

Külső: Nagyon szép, úgy egyben ahogy van. Képeknek megfelelő. Csinos kis nagyon cuki lány. Pont az esetem így ahogy van egyben.

Hozzáállás: Hozzáállás nálam kicsit vegyes. Kicsit siettetve éreztem magam, annak ellenére,

hogy sok dolog exta nála és igényeltem többet is. De ugyanakkor kedves.

Együttlét: Megérkezésemkor frissen zuhanyzott, kellemes illatú volt. Én is zuhanyoztam miután letisztáztuk a megbeszélni valót.

Aztán NF amit nagyon jól csinál. Majd lovagló pózzal kezdtünk amiben szintén kifejezetten ügyes. Majd kutya póz ami szerintem kedvence, amiben kis idő után átváltottunk análra. Itt meg kell jegyezzem nem volt síkosító, ennek ellenére ügyesen fogadta. (Takes like a champ).

Majd így lett végem, nem ugrott ki belőle egyből, hagyta hogy átérezzem a pillanatot. Köszönöm

Elégedettség és Ajánlás: Összességében jól éreztem magam evvel a szép kis cuki lánnyal. Ajánlom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
haverpajti beszámolója
2022-06-29 18:54:40
szép arcú

Kapcsolatfelvétel: Könnyű volt felvenni vele a kapcsolatot.

Viberen kedvesen tájékoztatott mindenről, majd megbeszéltük a részleteket és zökkenőmentesen ment utána minden.

Nem volt semmi váratlan/kellemetlen meglepetés.

Lakás: A helyszín amit biztosít szerintem tökéletesen alkalmas a találkozóra.

Az ággyal óvatosan kellett bánni és kicsit meleg is volt a szobában, de ezen kívül minden oké volt.

Fürdőben volt legalább két féle tusfürdő, felszereltséggel nincs gond.

Külső: Ő van a képeken, ez biztos.

Élőben picit más benyomást kelt, mint a képeken (más a kisugárzása - nem negatív értelemben értem).

Akinek a képeken tetszik annak nagy valoszínűséggel élőben is fog.

Hozzáállás: Egy órára mentem hozzá.

Végig kedves volt a viselkedése.

Pont annyira volt kezdemnényező amennyire kellett.

Együttlét: Gyors tusolás után egyből a lényegre tértünk.

Mint említettem nem ért meglepetés, mivel Viberen adott tájékoztatást így pontosan tudtam mit lehet és mit nem.

A kedvenc pozíciójára sikerült rajönnöm elég hamar.

Elégedettség és Ajánlás: Elégedetten távoztam.

Az időmet kb. teljesen ki is töltöttem.

Aki egy apró termetű, jó alakú, kedves lányt keres és a képek alapján tetszik neki amit lát, azoknak ajánlom hogy látogassák meg Jenny-t.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kacaj beszámolója
2022-06-03 12:45:24
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Beszéltünk többször is, de ezt a találkát viberen hoztuk össze.

Lakás: Saját lakásán voltam nála, ami egyszerű, de célnak tökéletes. A lakásban és a fürdőben rend, tisztaság. Eben a nyári melegben, a lakás tájolása véget, teljesen jó kellemes hőmérséklet volt.

Külső: Jenny egy törékeny virágszál. Feszes has, popsi, cici. Finom illatos puha bőre, izgató a lány. Arca olyan bájos, főleg mikor mosolyt tudtam csalni rá, Hosszú fekete haj, kék szem, le se tudtam venni a szemem a lányról. Zavarba is hoztam szegénykémet.

De ezt meg kell szoknia tőlem, mert gyakran fogunk találkozni. Képein teljes valójában Jenny van. Élőben is smink és más praktika nélkül is gyönyörű a lány. Egy természetes szépség.

Hozzáállás: Nem régóta szánta rá magát ere a lány, de nagyon nagy odafigyeléssel próbál megfelelni. Korrektsége hibátlan. Nagyon odaadó, a vendég elégedettségénél, semmi sem fontosabb.

Együttlét: Egy jóérzésű nőt nem teregetnék nyilvánosság elé, de amit szerettem volna Jennytől, maradéktalanul megkaptam, és úgy ahogyan azt, pont szerettem volna. Kevés lány van akivel jó a szex, vele brutálisan jó.

Elégedettség és Ajánlás: Én azt mondom aki egy lánynak mosolyt tud csalni az arcára, vagy nevetésre bírni, az olyat is tapasztalhat....!

Teljes mértékben ajánlott Jenny. Régóta kerestem egy helyi lányt, akihez szívesen vissza járnék, én megtaláltam.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
flyinghigh beszámolója
2022-02-21 21:45:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Viberen kerestem fel a nap folyamán, ahol azonnal kedvesen válaszolt és esti órákra beszéltünk meg egy találkozót.

Lakás: Autóban voltunk.

Külső: Képek a valóságot tükrözik, kedves, mosolygós, vékony csinos lány.

Hozzáállás: Abszolút kedvesen teljesítette, amit udvariasan kértem tőle.

Együttlét: Ez a mi titkunk, de ahogyan előttem is írták, csodálatosan franciázik.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon pozitív élmény volt, kedves, csinos korrekt lány. Ajánlom mindenkinek, aki szintúgy korrektül és normálisan tud viselkedni Vele.

Mindenképpen még találkozni fogok Vele.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.