SzexpartnerHusiOlívia+36 70 / 534-1515Szombathely

Bemutatkozásom
Szia, HusiOlívia vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Szombathely.
Várom hívásod a +36 70 / 534-1515 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
88 kg
Mellbőségem
120 cm
Magasságom
167 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
kedd:
szerda:
csütörtök:
07 órától 22 óráig
péntek:
07 órától 19 óráig
szombat:
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
29
Beszélt nyelvek
Angol
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
512681x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Fekete
Szem
Barna
Alkatom
Nőiesen telt
Tetoválás
van
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Üdvözöllek az oldalamon :) Már itt az elején leszögezném, hogy én egy husi magyar hölgy vagyok, szóval akkor várom jelentkezésed ha az ilyen típusú hölgyek izgatják a fantáziádat és egyéb mást is! Igaz az arcomat nem láthatod a fotóimon de garantálom, hogy egy bájós szép arcú hölgy fog ajtót nyitni neked és nem fog csalódás érni! Nyitott, intelligens és kedves személyiségnek írnám le magam szívesen beszélgetek (is) és ha esetleg kicsit túlszaladna az óra mutatója annyi baj legyen hisz szokták mondani:"Jó társaságban csak úgy repül az idő" Lehetőség van nálam egy különleges masszázsra is ez a NURU MASSZÁZS! Ez egy nagyon olajos body to body masszázs ami alatt a te egész testedet kényesztettem az én olajos testemmel ha egy kicsit különlegesebb időt szeretnél eltölteni bátran ajánlom ezt a lehetőséget! !!!LINGAM MASSZÁZS!!! Ha egy igazán érzéki finom írányitott és kontrollált orgazmusra vágysz várlak finom és olajos kezeim közé. Lehetőség van 30-60-90-120 perces időtöltésre is nálam. Rugalmas vagyok de az időpont előtt 1órával jelezd légyszíves, hogy szeretnél meglátogatni ha épp nem vagyok elfoglalt akár hamarabb is tudlak fogadni! Nálam a diszkréció illetve a higiénia nagyon fontos kérlek ezt vedd figyelembe ha szeretnél meglátogatni!! Köszönöm, hogy elolvastad bemutatkozásom és várom szeretettel hívásod (számkijelzéssel) vagy üzeneted! Tájékoztatást nagyon szívesen adok whatsappon és viberen illetve SMS-ben is de bejelentkezni időpontot egyeztetni illetve címet megbeszélni csak telefonon hívás formájában tudsz. Köszönöm a megértésed!!! Puszi Olívia
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Szüzesség elvétel
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Egyéb masszázs:
Nuru masszázs
Elfogadott (24 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
experience beszámolója
2024-10-01 21:09:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, mivel én hozzá most mentem először ezért mindenképpen a telefonhívás mivel a hangból, illetve ahogy beszél abból már sok mindent le lehet szűrni. Nagyon kedves a hangja, tájékoztatott mindenről, meg is beszéltük a dolgokat.

Lakás: A lakás kellemes környezetben van, a város szélén, lakótelepi lakás ami számomra kellemesebb mint a belváros. Parkolóhelyet a ház körül könnyen lehet találni, a lakás tiszta, tökéletesen megfelel az ilyen randiknak. Fürdő tiszta, tusfürdő, törölköző korrekten rendelkezésre áll.

Külső: Az ajtón belépve egy nagyon szép, aranyos arcú, kifejezetten szimpatikus hölgy nyitott ajtót. Ez mindig egy sarkalatos pont mivel nem tudod kihez mész, de amikor megláttam Olíviát akkor rögtön tudtam, hogy teli találat lett a választásom. Gyönyörű hölgy, szép idomokkal, nagyon kedves, kommunikatív, csillagos ötös.

Hozzáállás: A hozzáállására nem lehet panasz. Tökéletesen úgy áll a vendégekhez ahogy kellene mindenkinek. Elmondom mit szeretnék és úgy lesz és nincsenek kamu ígéretek. Nagyon tetszett, hogy szeret beszélgetni és nem olyan "néma lány". Nagyon kellemes vele minden perc, nem érzem magam kellemetlenül, nincs kínos csend, most találkoztunk először de mintha minden héten hozzá járnék, ezért könnyű feloldódni a társaságában. Tökéletes :)

Együttlét: Nagyon kellemes volt vele az együttlét. Kellemes csókolózással indultunk, simogatással. Utána kaptam tőle egy kellemes franciát, nagyon jól csinálta, nagyon jó technikával, nem kellett szólni, hogy másképp szeretnék valamit, úgy volt tökéletes ahogy volt, csak hátra kellett dőlni és élvezni az egészet. Aztán csókkal folytattuk és én is szerettem volna adni neki egy kis kényeztetést és megízleltem a finom punciját amit remélem élvezett. Aztán egy nagyon kellemes franciával felhúzott gumit kaptam. És már mentem is a "helyemre". Finom kellemes punci fogadott ami nagyon kellemes volt. Misszionáriusban kezdtük, közben finom csókokkal. Aztán megfordultunk és kértem egy lovaglást amit nagyon kellemesen teljesített, közben cirógattak a mellei ami nagyon kellemes érzés volt. Aztán ebben a pózban el is élveztem. Nagyon kellemes élmény volt.

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletesen ajánlom mindenkinek akik nem csak "üríteni" akarnak, hanem egy kellemes élménnyel gazdagodnának. Olívia megfelelő partner ehhez. Sajnos nagyon ritkák az ilyen lányok. Amikor érkeztem akkor ahogy kérte egy emelettel előbb száljak ki a liftből és gyalog menjek fel egy emeletet a diszkréció miatt. Sajnos a mai mezőnyben ritka az a lány aki ilyen maximálisan odafigyel a diszkrécióra ami kifejezettem szimpatikus volt a számomra. Egyszóval Olívia egy tökéletes partner az ilyen randikhoz. Biztosan fel fogom keresni a továbbiakban, kellemes élmények adottak a társaságában. Köszönöm ezt a kellemes időt Veled... az 5órás vendég :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Skate40 beszámolója
2024-09-30 17:02:55
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Tekefonon, könnyen, rugalmasan ment! Mar telefonban nagyon kedces!

Lakás: Nem lakást venni mentem, a celnak boven megfelelt!

Külső: Sexi fehérneműben fogadott, nagyon csinos lany! Határtalan kedvességgel , szép, kivánatos holgy! Szep nagy mellek, kerek popo, jo osszhatás!

Hozzáállás: Nagyon kedves, barátnős beszélgetős, sex kozben isxigen tetszett h hangott adoot ha jo vokt neki, es ereztette is rendesen!

Együttlét: Maradjon a mi titkunk de iszonyú jó volt vele a sex!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlott, leginkább megtartanám magamnak! Teljes mértékben ajánlott! Koszonom neked draga a mai delutant!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bundzsi5 beszámolója
2024-08-02 16:34:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan ment, 25 perc múlva már fogadott is.

Lakás: Parkolás könnyen ment, volt hely bőven.

A lakás hangulatos, a célnak tökéletesen megfelel.

Kellemes fény és illat.

Külső: Aki szereti a duci lányokat, annak egy csoda a látvány.

Szép arc, kedves mosoly, a feneke pedig szédületes.

A bőre hihetetlenül sima.

Hozzáállás: Mivel nekem ez első alkalom volt, így 30 percet javasolt, ismerkedésként.

Az ajánlott dolgokat kipróbáltam, egyikben sem csalódtam.

Együttlét: Nem részletezném, de a végeredmény a szájában kötött ki. Semmi finnyáskodás, azt sem tudtam hol vagyok. Tényleg remegő lábakkal távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Aki szereti a husis lányokat és a barátnős hangulatot, annak erősen ajánlott.

Ha lesz alkalmam, még biztosan visszatérek hozzá egy hosszabb szeánszra.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
spoken666 beszámolója
2024-07-31 09:55:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bredy3 beszámolója
2024-05-27 11:53:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hivtam, pár csörgés után fel is vette a telefont. Hangja nagyon kedves, már a telefonban megnyerő volt. Megbeszéltek után kb 30 perc után már nála is voltam.

Lakás: Nagykanizsa panel. célnak tökéltesen megfelel. Rend, tisztaság, kellemes illat.

Külső: Mint a képeken. Nem árul zsákbamacskát. Maximálisan azt kaptam amit vártam. Adatlapján már feltünteti hogy husi ami nagyon jol áll neki. Nagyon szép arc és szerintem a képek nem az adják át amit... szebb élőben !!!!

Hozzáállás: Maximális hozzáállás. Azt kaptam amit a telefonban megbeszéltünk. Kezdeményező és nagyon határozott Nő !

Együttlét: Nuru masszázsra mentem amit még nem volt szerencsém ki próbálni. Nagyon jó tanult technika. Nekem nagyon tetszett, tudta mikor hogyan és milyen erósen. Hatalmas cicik, nagy popsi .. tudta hogyan kell használni. Na és a punci mikor csúszott az olajon, forró és meleg.

Fordulás után NFVSZ .. brutális technika, tudja mikor milyen tempóban kell. Semmi nyafogás, pillanatok alatt el is tűntem benne :D .. pár perc alatt ki facsart, szájba élvezés után hagyott a szájában lenyugodni .. semmi kapkodás siettetés.

5* :D legközelebb kicsit a puncit is kényeztetem az biztos :D

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlani tudom Oliviát. Csalódás mentes együttlét.

Biztos vissza megyek hozzá, remélem jössz még NKanizsára.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zsozsopozso beszámolója
2024-04-16 18:41:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam rögtön felvette tájékoztatott mindenről! Úton voltam és mondtam hogy kb egy óra múlva mennék! Azt mondta rendben akkor vár!

Lakás: Mosonmagyaróvár apartman minden rendben volt és tiszta!

Külső: Nagyon szép lány emiatt nem fog senkit csalódás érni! Testalkata pont olyan mint amilyet szeretek ezért választottam! Mindene nagyon tetszett!

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező! Nagyon kedves volt az elejétől a végéig! Nekem nagyon bejött! Fél órát voltam vele!

Együttlét: Volt egy kis masszázs! Csók kölcsönös francia majd szex missziben és végül a szájában mentem el! Szerintem mindenben ügyes volt! Nem tudom mi a kedvence de a puncinyaláskor elélvezett!

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom aki szereti ezt a testalkatot! Én nagyon jól éreztem magam vele! Én ha még tehetem biztos meglátogatom! Csütörtök délután 16:00 azért csak most írtam mert eddig nem volt fent az oldalon! Talán beugrik hogy ki vagyok!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
hrudolf beszámolója
2024-04-15 12:07:50
maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, hamar tudott fogadni

Lakás: Kmét, belváros, parkolás fizetős, de napközben aránylag könneyn megoldható.

Külső: A képek frissek, róla készültek, és előben szerintem sokkal jobban néz ki, és vonzóbb is, olyan igazi kerek, de feszes lány, akin mindenhol van mit fogni.

Hozzáállás: Miután megbeszéltük, mit szeretnék, teljes mértékben rábíztam magam, jó is volt így.

Együttlét: NFVSZ volt a cél, úgy is lett, "lett vasaló" :) Noha nem életem legjobb franciája volt, de azért a jobbak közül való. Éreztem benne egy kis távolságtartást, de első alkalommal ilyen előfordulhat.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében minden rendben volt, elégedettem távoztam. Aki szereti a telt lányokat, annak merem ajánlani.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Andor1 beszámolója
2024-03-21 23:21:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, elsőre nem vette fel de hamar visszahívott. Mindent szépen elmondott.

Lakás: Szép de nem nézelődni mentem .... Legalábbis nem lakást

Külső: Csinos! A képek mindent jól adnak vissza. Nem kell félni az arc kitakarástól. Tudom hogy ez nem külső de már a telefonban a hangja is nagyon kellemes volt. Kedvenc testrésző .... Majd legközelebb választok.

Hozzáállás: Tökéletes! Jól éreztem magam vele. Kellően kezdeményező én ezt szeretem. Nagyon kedves és odaadó.

Röpke egy órát kértem.

Együttlét: Túlságosan nem akarom részletezni, de nagyon szuper volt.

Nuruval kezdett ami nekem új volt ..... és minden pillanatát élveztem.

Utána én próbálkoztam masszírozni és megint ő majd egyszer csak francia lett a dologból amit Istenien csinál. A többit a képzeletre bízom de én elégedetten távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett vagyok és bátran merem ajánlani.

Akkik nézegetek azoknak üzenem hajrá.... Csalódás kizárva.

Sajna egyre kevesebb az ilyen hölgy.

Köszönöm Olívia a lehetőséget és remélem még találkozunk.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
1x2 beszámolója
2024-03-06 17:16:45
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nagyon szép hangja van, és rendkívül kedvesen kommunikál.

Lakás: Rendben volt minden.

Külső: Aki fiús kislányokat keres, ne itt kopogtasson , ám aki vonzódik az érzékien telt és nőies hölgyekhez...esküszöm , hogy Olíviánál "hazatalál".

Hozzáállás: Először is nagyon szexi, és pontosan felméri a másikat, aztán pedig azt teszi, amit jónak érez. És igaza van...

Együttlét: Utálok gumizni, de ő úgy fedobta rám a szájával, hogy észre sem vettem. Figyel minden rezdülésedre, és pontosan tudja, mi kell neked éppen.

Elégedettség és Ajánlás: Lehet, hogy jókor voltam jó helyen, de nem hinném, hogy ez csak ennyi. Olívia mestere az erotikának, és rendkívül jó érzéke van az emberekhez. Minden pillanata , minden mozdulata emlékezetes...és nagyon jól el lehet beszélgetni vele...bármiről...érzékeny, intelligens és elképesztően erotikus nő...biztosan visszamegyek még...többször is...:) Köszönöm, Olívia!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ivus beszámolója
2023-12-08 21:43:56
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egy üzenetváltás után telefonon egyeztettünk.Könnyen ment.

Lakás: A parkolás ingyenes,a lakás az átlagnál sokkal jobb,a fürdőszoba viszont max átlagos.

Külső: A képein sem rejti véka alá,és a bemutatkozásában is leírja,hogy duci,így senkit nem érhet meglepetés.

Hozzáállás: Nagyon kedves lány.Nem szoktam átadni az irányítást,de ez esetben teljesen rá hagytam a kezdeményezést.

Együttlét: Nuru masszázzsal kezdtünk , ami nem volt rossz,de nincs az alapban,és ha legközelebb megyek,mert megyek akkor kihagyom.

Utána viszont a franciában,a kölcsönös kényeztetésben és a lovaglásban is nagyot alakított.Szájba élvezéssel fejeztük be az aktust,és ebben is nagyon ügyes aranyos volt.Utána még sokat beszélgettünk,és csak a lépcsőházban vettem észre,hogy az eredeti fél órából 55 perc lett.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedetten távoztam.Egy igazán kedves,korrekt szolgálatkész lányt ismerhettem meg Olíviában.

Bátran ajánlom elsősorban a duci lányokat kedvelőknek,és főleg azoknak akik sokszor csalódtak,és sokszor átvertek.

Nála nem érhet csalódás,mert amit az adatlapján vállal azt maradéktalanul teljesíti is.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
oázis beszámolója
2023-12-05 20:12:06
nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, kis idő múlva taliztunk.

Lakás: Egy belvárosi, régebbi házban egy felújított lakásban volt, parkolni a közelben lehet. Fürdő jó.

Külső: Nincs meglepi, kicsi plusz, de az jól áll neki.

Hozzáállás: Irányító típus, rábíztam magam. Fél órát voltam. Kedves lány.

Együttlét: Kezdésképp egy jó masszázst kaptam, majd viszonoztam.Eztán rátértünk a lényegre, natúr francia, aztán én is megk is óstoltam őt. Utána már jól fel volt hevülve és egyre erősebben követelte, ami jó volt.

Elégedettség és Ajánlás: Örülök, hogy városunkban volt, érdemes meglátogatni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240413_9457 beszámolója
2023-12-05 11:45:38
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, egyszerűen. Kedves a hangja.

Lakás: Régi bérház, nem háztűznézőbe mentem.

Külső: Mint a neve is mutatja, duci!

Hozzáállás: Fél órát töltöttem nála, mindenben partner volt.

Együttlét: Lágyan szopott, kértem is, hogy kicsit erősebben csinálja. Azután én nyalakodtam egy kicsit, rettentően érzékeny a csiklója! Előkerült a vibrációs csiszológép és óvszer húzás után punciba került, a farkam meg a szájába. Egy idő után 69-be fordultunk, mikor éreztem, hogy a vég előtt vagyok, kértem, lovagoljon meg! Nem tudom hogy került fel az óvszer, de már beöltöztetve kerültem belülre! Rövid vágta után az apróságok gumiba kerültek, engem is letisztított. Kaptam egy nedves törlőkendőt, hogy ami esetleg még maradt azt én távolítsam el

Elégedettség és Ajánlás: Egyértelműen ajánlott kategória! Kellemesen éreztem magam.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
White1988 beszámolója
2023-11-29 00:37:34
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon elsőre elértem. Mivel épp ráért 15 perc múlva nála voltam.

Lakás: Tiszta belvárosi lakás. Minden rendben volt

Külső: A képeknek teljesen megfelelő, nem ér meglepetés.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt végig. Odafigyel a vendégre és partner abban amit kérsz. Persze normális keretek között.

Együttlét: Nagyon nem részletezném, az 1 órás lehetőségben szokásos témák voltak. Amit viszont ki kell emelnem az a francia tudása mert ebben jó. Illetve amit még megemlítenék, hogy kellemes beszélgető partner, ami nekem nagyon tetszett.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek, aki az ilyen típusú lányokat kedveli. Köszönöm a kellemes órát!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Nyelvtanár beszámolója
2023-10-18 10:04:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk.

Lakás: Szolnoki belvárosi társasház.A parkolás sajna fizetős.Kényelmes kégli,fürdő jól felszerelt.

Külső: A képei nem csalnak, helyes arcú , minden testrésze a kedvencemmé vált.

Hozzáállás: Elősször volt itt Szolnokon.Megbeszéltük a részleteket. Egy órába sűrítettük a randinkat.

Együttlét: Fürdés után, kezdésnek kaptam egy nuru masszázst, aminek élményét most tapasztaltam meg elősször, hát kellemes élmény volt.

Legközelebb is kipróbálom. Kérésére én is megmasszíroztam a hátát, később kezeim eltévelyedtek a lábai közé amit ellenkezés nélkül fogadott. Testhelyzet változtatás után adtam egy fraciaórát neki, olyan fantasztikusat élvezet, hogy még én is meglepődtem.Na de aztán én is megkaptm a magam franciáját.A kedvencét még nem tudom, de legközelebb kiderítem.

Elégedettség és Ajánlás: Összeségében egy élménnyel lettem gazdagabb. Annak a ajánlom akik szeretik azokat a Nőket akiken van mit "fogni".

Ha itt jár legközelebb biztos randizok vele.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Standalone96 beszámolója
2023-10-01 20:11:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Talikeresőn jelezte hogy elvállal.Felhívtam és már adta is az időpontot.

Lakás: Tökéletes kis lakás.Kényelmes ágy van,ami méretre is pont jó.Igényes,tiszta,hangulatos környezet.

Külső: Nagyon szép csaj.Aranyos cuki arccal rendelkezik.Elolvadtam attól ahogy rám mosolygott.Van mit fogni rajta de még az a pont jó kategória.Kedvenc testrészemőmindenét imádtam.

Hozzáállás: Kezdeményező csajszi,és nagyon kedves.Jól csinál mindent.Nem finnyás,érti a dolgát.Egy órát voltam.

Együttlét: Nagyon barátnő feeling volt.Elején volt egy kis masszír hogy feloldódjak,aztán Csóktól kezdve natúr francia,majd egy aktus után natúr francia végén szájbaélvezéssel.Beszélgettünk egy pár percet aztán eljöttem.



Miben volt ügyeső Mindenben.



Mi a kedvenceő Nem tudom,úgy vettem észre hogy az aktust nagyon élvezte,több pózban is csináltuk.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképpen ajánlom! Első osztályú fullos csaj.Tisztességesen helyrerak,amennyiben kedves és ápolt vagy. Ha eszembe jut a csókja még mindig feláll a cerkám.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Rollerrel beszámolója
2023-09-11 12:45:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Együttlét: Kiválo francia!aktus döbbenet!És nem játsza meg magát!

Elégedettség és Ajánlás: Ő a legkedvesebb lány a világon a gyönyörü szemeivel!Ajánlom mindenkinek!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
maxxum110 beszámolója
2023-08-22 22:57:45
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, kedves közvetlen, fogadott volna gyorsan, de nekem csak este volt jó, igy már délelőtt lefoglaltam az időpontot.

Lakás: Panel, teljesen megfelelő. Nagy kényelmes, francia ágy. Parkolás a közelben, gyorsan ment. Fürdőben friss törölköző, meg tusfürdő.

Külső: Aki szereti a telt lányokat, mint én annak befog jönni! Nagyon szép arcú. Testalkat, mint a képeken, van mit fogni rajta, a bőre nagyon puha, és finom! Kedvenc testrész nincs, az egész úgy tökéletes ahogy van!

Hozzáállás: Kedves, rugalmas, kezdeményező, kérdezte mit szeretnék, mire vágyom.

Együttlét: A Nuru masszázsra mentem, kérte vetkőzek le és feküdjek hasra. Majd, jó vastagon bekent olajjal és meztelen, puha, illatos testével elkezdte masszírozni a hátam, csupasz meleg punciját éreztem a hátamon, és szemből is ugyan ez. Ezután kölcsönös francia. Majd a gumit szájjal hipp-hopp feltette, kértem, hogy lovagoljon meg. Fantasztikus látvány volt, ahogy az ikrek ringtak előttem. Szerintem gyorsan elmentem. Életem legjobb lovaglása volt.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom, vigyázatok rá. Én mindenképp visszamegyek, ha újra itt lesz! Köszönöm Olívia!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
TOMBOY2017 beszámolója
2022-09-26 21:51:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Hektroe beszámolója
2022-05-25 18:52:05
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon gyorsan egyszerűen 20 percen belül nala voltam!

Lakás: 4 emeletes földszinti!Rendezett kecó! Nagyfrancia ágy!Parkolás a ház előtt majdnem!fürdőt nem láttam fürödve erkeztem!

Külső: Aki szereti a telet lányokat fehér sima bőrrel mint én is annak befog jönni! Arca szép sima ! Teste hatalmas mellek! Egyenlőre szája a kedvence!

Hozzáállás: Megbeszéltük a részleteket és rá tértünk a dologra egyből le tamadott!Közben nagyon kedves!sos francia szájba élvezéssel volt

Együttlét: Franciazott be kifeküdt mellém majd kezébe vette az ezredest hamar életre keltette közben a hatalmas fehér mellei a combomra kerültek igen jól járt a feje fekete hajába bele bele túrtam majd nem sokára meg jött a bő nyála majd a hangja is úgy vettem észre mint ha kérte volna hogy szeretné belőlem azt a fincsi vitamint az utolsó cseppig ! Nemsokára el is kapott a remegés és a vég közeli állapot és bitang sebességgel és mennyiségget élveztem a szájába az utolsó cseppet is kiadtam magamból !Nem szaladt el egyből nem ugrott ki pedig tele volt a szája hagyott le nyugodni a szájába! Majd szépen ki tette egy papír törlőbe!

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom a telet lányokat kedvelőknek! Legközelebb több időre megyek és fel is próbállak nem is akárhogyan!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Onebyte beszámolója
2022-03-16 20:16:29
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Gyorsan felvette. SMS-re is válaszolt utána.

Kicsit késtem is a megbeszélthez képest, kb 20-30 percet, de teljesen megértő volt. Természetesen a késésről tájékoztattam SMS-ben.

Lakás: Lakása, tágas, szép, tiszta. Fürdő is tökéletes, felszerelt, van minden ami kell, tusfürdő, stb.

Kissé nehezen találtam be a lakásába, de ez az Én hibából történt, amúgy könnyen megközelíthető, barátságos környék.

Külső: Mint a képeken - Tökéletes. Talán egy picit vékonyabb a képekhez képest, de nem biztos. Puha a bőre.

Hozzáállás: Teljesen kezdeményező, egy kicsit zavarban voltam, rég voltam már "rosszlánnyal". Nagyon kedves.

Együttlét: 1 órára mentem. Franciáért és szexért mentem. Kezdésnek zuhany aztán lefektetett és elkezdett franciázni. Nagyon jó a franciája! Nagyon hamar kivégzett vele. Úgy csinálja ahogy kell - tökéletes. Masszázst nem kértem, de kaptam ajiba, ami jól esett és nem bántam meg. Aztán én is megmasszíroztam a képességeimhez mérten próbáltam jó erősen ahogy kérte, látszólag élvezte, de nem vagyok egy profi masszőr. Aztán ezután kis misszionárius jött amit nagyon élveztem, nagyon jó puncija van Olíviának, hamar el is élveztem. Ismét egy zuhany és elköszöntünk egymástól.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom Olíviát. Szerintem még menni fogok hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_lalka beszámolója
2018-10-02 11:20:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan ment!

Lakás: Tökéletes.

Külső: Csodálatos!

Hozzáállás: Nagyon kedves, kezdeményező!

Együttlét: Nuru ami fantasztikus, érzéki kölcsönös francia, és...... Jól éreztem magam,

Imádtam!

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ssgtm30 beszámolója
2018-09-12 14:45:36
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Korábban már érdeklődtem az oldalon, de idő hiányában nem tudtunk találkozni, ezért fel sem hívtam. De most hogy láttam a városunkban van, és én is ráértem, gondoltam itt az idelje és telefont ragadtam. Elsőrette felvette a telefont. Úgy gondolom, a hangja és a beszéde sokmindent elárul az emberről. Olívia hangja nagyon aranyos volt, azonnal megtetszett. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, és az időpont is megfelelt amit javasoltam.

Lakás: Parkolás közeli és ingenes. Átlagos panel, minden rendben volt a fürdőben is és a szobában is.

Külső: Itt folytatva a gondolatmenetet Olívia hagjáról. Most sem dőlt meg az elméletem. Bizakodva szálltam ki a liftből, és lakásajtón belépve elégedetten vontam le a következtetést, nem tévedtem. Kedvesen fogadott egy csodálatasan telt, szép bőrü, finom illatú, angyali arcú lány.

Együttlét: Megérkeztem, megbeszéltük a részleteket, és irány a fürdő. Visszatérve örömmel konstatáltam, hogy nem levetközve, unatkozva üldögél az ágy szélén, hanem ugyanazzal a mosollyal az arcán, ugyanabban a szekszi kis ruciban amiben fogadott, invitál a szobába. Bár a vetközés kicsit hirtelen történt, de legközeleb, ha nem lesz ilyen höség, kiváncsi lennék az adatlapon feltüntetett sztiptízre is. ;) Na szoval régóta ki szerettem volna próbálni azt a bizonyos nuru masszázst, ezért ezt választottam. Olívia kiadta az utasítást "hasra". Nem csengett ismeretlenül ez a szó nekem, csak ilyen szituációban még nem hallottam. :) Beolajozott, és jött a csoda. Gyönyörű, puha tesével elkezdett csúszkálni a hátamon. Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen érzéseket kelt bennem, de isteni volt. Ezután megpróbáltam viszonozni a masszázst, élveztem ezt is. Egy kis francia oda-vissza, és az aktus, de ezt már nem részletezném.

Elégedettség és Ajánlás: Egyértelmű, hogy ajánlom Őt! Hihetetlenül jól éreztem magam! Nem szoktam értékelést írni, de ez most kikívánkozott, rég voltam már ilyen lánynál mint Olívia. Köszönöm! Remélem ízlett az ajándék, és hamarosan újra találkozunk, és kipróbálhatok mást is az étlapodról! Csók ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
KisKujon69_archivalt2021 beszámolója
2018-09-04 14:21:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztetünk nagyon kedves és kellemes hangon vette fel a telefont! Meg is beszéltük a randit 1 óra múlvára!

Lakás: A parkolás nagyon egyszerű volt 4emeletes panel (lift nincs)! A lakásba belépve kellemes illat fogadott tisztaság volt mindenhol, fürdőben sok féle tusfürdő dezodor és szájvíz is volt! A szoba a célnak teljesen megfelelt!

Külső: Külső hát ez kitakart arcú hölgynél alapból lutri de amit a leírásában olvastam úgy gondoltam csak nem írná magáról, hogy szép arcú ha nem az! És hát ajtót nyitott minden túlzás nélkül tényleg nagyon szép arcú gyönyörű mosollyal és hibátlan fehér fogak (ez csak azért emlitem meg mert számomra ez nagyon fontos!!) Testalkat mint a képeken mindenhol van mit fogni a bőre nagyon puha és finom!

Hozzáállás: 1órára látogattam meg! Számomra elég kezdeményező volt de hagyta is magát kicsit irányitani! Amint azt irja is h kedvessége határtalan ez teljes mértékben igaz nagyon odafigyelő volt többször kínált innivalóval és kérdezte hogy minden rendben van e!

Együttlét: 1 órás nurura mentem mert nagyon kíváncsi voltam milyen is az! Mindketten levetkőztünk majd meg kért feküdjek hasra kicsit simogatott majd nagyon sok olajjal összekent és hát jött az a bizonyos nuru masszázs az egész meztelen puha testével elkezdte masszirozni a hátam a csupasz meleg puncijával rám ült és dörgölözött hozzám isteni volt nem sokáig birtam hason fekve maradni az ezredes már nagyon nem bírt magával megfordultam és szemből is olajozás es a nagy cicivel végig masszirozott előlről is! Kis előjáték csók kölcsönös franciázás igazi bőnyálas nem finyáskodó francia látszott, hogy nem csak 'azért' csinálja! A puncija finom borotvált és éreztem, hogy élvezi még kicsit tolta is magát! Na ott már nem bírtam felhúztuk és már húzott is magára a forró nedves puncijában nem sokáig bírtam elsültem! Kicsi simi még aztán egy együtt zuhi ami kifejezetten jól esett így az együttlét lezárásanak!

Elégedettség és Ajánlás: Akik a húsos hölgyeket kedveli azzoknak bátran ajánlom kedves lehet vele beszélgetni és ami számomra és úgy gondolom makktársai számára is fontos se órára se telefonra rá sem nézett 100%ban átadta magát az együtt töltött időnek éa ez a nuru masszázs isteni volt!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
rider81 beszámolója
2018-08-01 08:36:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: By phone we established the meeting.

Place: Good.Clean.

Looks: Very beautiful ,like she is saying in the description.

Attitude: Joyfull.smile on her lips.

Act: She knows what she is doing.Very good.

Satisfaction and Recommendation: I definitly come again.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.