SzexpartnerSára+36 30 / 381-5162Szombathely

Bemutatkozásom
Szia, Sára vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Szombathely.
Várom hívásod a +36 30 / 381-5162 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
45 kg
Mellbőségem
75 cm
Magasságom
156 cm
Csípőbőségem
80 cm
Derékbőségem
55 cm
Elérhetőségem
hétfő:
09 órától 17 óráig
kedd:
09 órától 17 óráig
szerda:
09 órától 17 óráig
csütörtök:
09 órától 17 óráig
péntek:
09 órától 16 óráig
szombat:
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
50
Beszélt nyelvek
Angol
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
176429x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Szőke
Szem
Zöld
Alkatom
Vékony
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves szombathelyi Vendégeim! Várhatóan három héten belül visszatérek Budapestre, és onnantól csak ott leszek elérhető. Addig is nagy szeretettel várom mindazokat, akik szeretnének még egy kis időt velem tölteni. Szia Kedves! Örülök, hogy idetaláltál hozzám.:-) Szeretettel várlak, ha egy apró, szép testű, kedves, figyelmes, élvezni imádó Milf-fel vágysz gyengéden erotikus élményekre, amelyekre sokáig emlékezhetsz. A finom érintések mellett kellemes beszélgetésekre számíthatsz, és diszkrét helyre, ahol csak ketten vagyunk. Zárjuk ki a világ zaját, és utazzunk el együtt az érzékek birodalmába! Kérlek, telefonhívással keress, mert SMS-ben nem áll módomban időpontot egyeztetni - a találkozásunkig pedig nagyon szép napot kívánok Neked: Sára Ui.: Kora reggeli és késő esti időpontokban nem fogadok vendégeket, mert magamat és a vendégeimet is megtisztelem azzal, hogy egy regenerálódott, kipihent Sárát "kapnak" a találkozón. A megértésedet remélem és köszönöm. :-)
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
S/M
nem
Bizar
nem
Tánc (sztriptíz)
nem
Natúr francia végén arcra
nem
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
nem
Közös pornófilm nézés
nem
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
igen
Mélytorok
nem
Kényszerfrancia
nem
Gonzó
nem
Enyhe domina
nem
Fétis
nem
Kikötözés - bondage
nem
Fenekelés
nem
Taposás
nem
Pisiszex
nem
Kakiszex
nem
Szerepjátékok
nem
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
igen
Erotikus
igen
Elfogadott (9 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
Lao76 beszámolója
2024-01-04 15:37:45
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen sikerült időpontot egyeztetnünk telefonon.

Lakás: A lakás nagyon szép, tágas, tiszta törölköző, tiszta fürdőszoba. Parkolás könnyen ment, van sok parkolóhely.

Külső: Külsőleg nagyon szép, és bájos, jó ránézni. Vékony testalkatú, ahogyan a képeken is látható,és nagyon szexi.

Hozzáállás: Kedvessége nagyon megfogott, szinte azonnal feloldódtam. Megkérdezte mit szeretnék, és azt teljes mértékben teljesítette. Ő az a bizonyos igazi nő.

Együttlét: Azt hiszem ez a mi titkunk,de azt elmondhatom hogy úgy éreztem magam mintha a barátnőmmel lennék Csak 1 rossz volt amikor elváltunk egymástól, mert már akkor hiányzott.

Elégedettség és Ajánlás: Én teljes mértékben elégedett vagyok Sárával. Egy végtelenül kedves, udvarias,hölgyet ismertem meg benne.Biztos visszamegyek hozzá. Nagyon vigyázzatok rá, mert megérdemli.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
XandRol beszámolója
2023-12-16 12:29:13
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, elsőre felvette, gyorsan, és könnyen ment minden, nagyon kedves, korrekt, és hamar tudott fogadni

Lakás: A lakás tökéletes, szép tiszta, a parkolás egyszerűen megoldható, a fürdő tiszta, szép, jól felszerelt, és nagyon diszkrét, mind a lakás, mind a hozzáállása

Külső: BOMBA! 10/10, a képeknél még jobb, gyönyörű ez a nő, simán letagadhatna 15 évet

Hozzáállás: Tökéletes, nagyon kedves, nagyon jó a hozzáállása, bárcsak csak a hirdetők fele ilyen lenne, 1 órát beszéltünk meg, kicsit túl is léptük, de nagyon kedvesen, és jól kezelte

Együttlét: Mindenben nagyon ügyes volt, jól csinálta, sokmindent kipróbáltunk, francia, aktus, csókok, minden finomat, imádtam, ha tehetném 10, vagy akár még több csillagot adnék neki

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett voltam, imádom, megyek még biztosan hozzá kár lenne kihagyni, csak ajánlani tudom, DE csak megfelelően értelmes, és rendes férfiaknak, mivel ez a hölgy, egy istennő ehhez megfelelően kell hozzáállni, teljes odaadással, és gercinccel

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Rózsaszál beszámolója
2023-09-29 13:44:24
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Második csengetésnél már fel is vette a telefont.

Lakás: Lakóövezeti, tiszta, szép lakás. Parkolás is könnyű (díjtalan)

Külső: Egy kicsike kis cukiság! A nyelvészek még nem találták ki a megfelelő jelzőt, Ő annyira aranyos!

Hozzáállás: Nagyon figyelmes,Már az elő pillanattól, olyan érzés, mintha régóta ismernénk egymást. Ismerkedés képpen fél órára mentem, de már az első öt perc után azt éreztem, hogy kevés lesz. De majd legközelebb!! :)

Együttlét: Minden, amit kértem, nagyon kellemes, és finom volt, de ez maradjon a hálószoba titka!

Elégedettség és Ajánlás: Egy igazi gyémánt!! Legszívesebben nem is engedném át másoknak! Vigyázni kell rá, mert ritka KINCS az ilyen Hölgy!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zeze beszámolója
2023-09-26 16:29:24
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan sikerült

Lakás: Tökéletes a lakás ,de nem ez érdekelt hanem a hölgy

Külső: Úgyan olyan mint a képeken

Hozzáállás: Nagyon kedves,kezdeményező ,én még ilyen hölgyel nem talákoztam,nagyon jó volt vele leírni nem lehet szerintem minden nő csak tanulhatna tőle

Együttlét: Mindenben nagyon ügyes és profi tudja mi kell egy férfinak

Elégedettség és Ajánlás: Ő egy kincs,senkinek sem adnám azt az élményt amit nyújtott elfelejteni nem lehet,mindig menni fogok ahogy tudok bátran ajánlom csalódásmentes ez fix!törékeny,gyengéd és nagyon finom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kalandozás1 beszámolója
2023-09-21 09:48:12
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült.Szerencsémre fél órán belül tudott fogadni.

Lakás: A lakás földszinti lakótelepi lakás.Kényelmes minden igényt szuperül kielégít.Parkolás a ház előtt az utcán,ingyenes.A fürdő tökéletes.Többféle tusfürdő friss tiszta törölköző.Nincs zavaró tényező.

Külső: Ahogy írja "Apró szép testű,kedves és figyelmes" Tökéletes MILF. Szép arcú.Kedvencem a szép természetes mellek és a kényeztetésre jól reagáló punci és egyben az egész teste.

Hozzáállás: Belépésemkor már úgy fogadott mintha évek óta ismernénk egymást.Annyira kezdeményez amennyire a vendég megkívánja.A vendéghez való hozzáállását és kedvességét tanítani kellene.Egy órát voltunk együtt

Együttlét: Nem részletezem.Az egy órában a randink a legtökéletesebbre sikerült.Kedvencét próbáljátok ki.Nagy élményben lesz részetek.

Elégedettség és Ajánlás: TÖKÉLETES randi volt.Csak ajánlani tudom azoknak akik NŐKÉNT kezelik és a NŐT tisztelik benne.Köszönöm azt az egy órát amit veled tölthettem.Csók a következő találkozásig.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
experience beszámolója
2023-08-10 22:35:12
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Már korábban hívtam, akkor nem sikerült időpontot egyeztetni. Már akkor is felkeltette az érdeklődésem, telefonban is nagyon jó előjele volt, gondoltam még egy próbát biztosan jó. Ezért a mai nap ismét felhívtam és sikerült időpontot egyeztetni. Mivel a múltkor mindent megbeszéltünk ezért most a mai napra csak az időpont egyeztetés maradt.

Lakás: Kellemes lakóparki lakás. Igényes környezet, csendes, nyugodt. A lakás is szép tiszta, rendezett, tökéletes helyszín a randira. Számomra tökélestes volt.

Külső: Külsőre teljesen mint a képeken, gyönyörű hölgy, nagyon szép, csinos :) Ápolt, ez nagyon fontos, tökéletes választás. E téren is mindennek megfelel :)

Hozzáállás: Tökéletes a hozzáállása is, pont úgy mint minden. Nagyon kedves, igényes. Teljes barátnő feeling. Megkérdi mi a jó, hogyan szeretném, illetve mit szeretnék. Nem siettető, mindennek időt hagyunk, hogy jól érezzük magunkat. Teljesen meg voltam elégedve. Élmény volt :)

Együttlét: Hmmm.... fantasztikus volt vele :) Ez volt az első alkalom, de olyan volt mintha már a sokadik lenne. Nagyon jól megtaláltuk elsőre is a közös élvezeteket, ez nem volt nehéz mivel mindkettőnknek ugyanaz az igénye. Maximálisan jól teljesített mindenben, minden perc egy igazi élmény volt vele :) Felső kategória, ilyennek kellene lennie minden hölgynek ezen az oldalon. Minden úgy történt ahogy vágyom rá, illetve ahogy szeretem :)

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan meg vagyok elégedve vele :) Meghozta gyümölcsét a várakozás és a kitartás :) Nagyon kedves hölgy, nagyon jó tudással, kellemes élményekkel :) Ha minden hirdető ilyen lenne akkor nagy bajban lennénk, nem győznénk választani :D Szerencsére vannak ilyen gyémántok, akikkel jó időt tölteni. Mindenkinek ajánlom aki nem elégszik meg az alap átlaggal, sokkal magasabb szintet képvisel Sára :) Biztosan visszatérek még hozzá :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Nickolaus beszámolója
2023-08-09 11:26:06
nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk,nagyon kedves,megnyerő hangja volt,Viberen egy mindenre kitérő korrekt tájékoztatást kaptam.

Lakás: Lakás diszkrét helyen található,voltam már ott,igaz nem nála,de volt helyismeretem.

Külső: Külsőt csak képek alapján tudom megítélni,mert a személyes találkozónk a fellépő betegségem miatt sajnos elmaradt.

Hozzáállás: Nagyon pozitív nenyomást keltett bennem a telefonba,egyből az jött le róla hogy ennek a mőnek magas az inteligenciája,biztosan jó beszélgető partner,tudja mi kell egy férfinek a fizikai szükségleten kívül.Így külön fájdalmam hogy nem sikerült életben megtapasztalnom ezt a tüneményes élményt.

Együttlét: Most értékelek először elmaradt találkozót,ami az én hibámból történt,de temélem lesz alkalmam bepótolni,és a sejtésem beigazolódik,és megtapasztalnom a maga valójában ezt az Istennőt.A

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom elsősorban magamnak😄de minden érzéki együttlétre vágyó társannak,akik egy nagybetüs Nöre vágynak,nem csak szexre.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Csaba7227 beszámolója
2023-08-04 15:11:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztetünk, tájékoztatott mindenről! Kellemes hangja van.

Lakás: Új lakás tiszta rendezett.

Külső: Alacsony virágszál!Úgy gyönyörű ahogy van, tökéletes!

Hozzáállás: Fél órát voltam,rábíztam magam!Ölelés,lágy kellemes csókkal kezdtünk!

Együttlét: Miután kényelmesen elhejezkedtünk natúr francia, közös francia.Szép puncija és gyönyörű popsija van, imádtam nyalni amíg Ő ügyeskedett!Gumihúzás,finoman beleült.Istenien mozog!Szex több pózban!Imádnivaló beszélgetős puncija van! Sajnos nem tudtam elévezni,túl stresszes vagyok, első alkalommal.Ő mindent megtett.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom aki értékeli a szépet a gyengédséget!Okos aranyos Nő! Remélem még találkozunk!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Berthier beszámolója
2023-03-09 03:29:24
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonos kapcsolatfelvétel előzte meg találkozónkat. Sára kedves és közlékeny volt a beszélgetés során-kifejezetten barátságos stílusban kommunikált bizalmat ébresztő stílusban.

Lakás: Szombathely közelében található település egyik csendes részén található ingatlan a helyszín. Parkolás a ház előtt egyszerűen megy. Minden megtalálható volt ami szükséges a randi során. Tágas és meleg fürdőszoba- tiszta-szépen berendezett szoba -kényelmes és nagy franciaágy. Minden abszolút rendben volt.

Külső: Sára megjelenése teljesen megfelel a fotóin láthatóknak. Filigrán alkatú,nagyon csinos, megfontolt, halk szavú igen kedves hölgy. Arca intelligens és érdeklődő tekintetű, kifejezetten tetszett!

Hozzáállás: Az együttlét elemeit inkább én alakítottam bár ezt az események sodrása hozta-semmint egy előre leadott elvárt "setlist" vagy forgatókönyv előzte volna meg. Inkább amolyan intuitív alapon született. Végig nagyon kedves és közvetlen volt velem.

Együttlét: Finom és érzéki csókokkal üdvözöltük egymást és ez meglehetősen hamar beindított,viszont nem hirtelenkedtünk el semmit és kiélveztük a helyzetet. Egészen pazar franciát kaptam tőle. Kölcsönös kényeztetést követően számos pózban szeretkeztünk és Sára végig nagyon ügyesen együttműködött. Talán egy kicsit én is a kedvére tehettem.

Elégedettség és Ajánlás: Valódi gyöngyszem a hölgy! Megbízható,kedves,érzéki és nagyon csinos! Engem meggyőzött a magas kvalitásaival és a hozzáállásával.Csakis ajánlani tudom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.