SzexpartnerSylvie_VIP+36 30 / 606-7844Budapest XIII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Sylvie_VIP vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XIII. kerület.
Várom hívásod a +36 30 / 606-7844 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
76 kg
Mellbőségem
90 cm
Magasságom
176 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
09 órától 21 óráig
kedd:
09 órától 21 óráig
szerda:
09 órától 21 óráig
csütörtök:
09 órától 21 óráig
péntek:
09 órától 21 óráig
szombat:
09 órától 21 óráig
vasárnap:
09 órától 21 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
28
Beszélt nyelvek
Olasz
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
1800678x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőke
Szem
Kék
Alkatom
Nőiesen telt
Tetoválás
van
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Udvozollek az oldalamon! Ha egy igazi porno feelinges egyuttletre vagysz, jo helyen jarsz. Extra nagy 825ccm kerek melleim, es hatalmas kerek popsim van, latinos testalkattal. Kerlek ha szeretnel hozzam bejelentkezni azt orakkal elobb tedd meg, es csakis szamkijelzessel. Legyel uriember, tiszta es igenyes, maskepp nem egymast keressuk! Szep napot! ;).
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
ha megkérsz
Natúr francia
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
nem
Csók (szimpátia alapján)
ha megkérsz
Együttfürdés
nem
Natúr francia végén arcra
nem
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Prosztata masszázs
nem
Szüzesség elvétel
nem
Mélytorok
ha megkérsz
Kényszerfrancia
ha megkérsz
Enyhe domina
nem
Pisiszex
nem
Anti stressz masszázs
nem
Csúszka masszázs
nem
Sport masszázs
nem
Thai masszázs
nem
Erotikus masszázs
nem
Masszázs (klasszikus)
nem
Antistressz
nem
Klasszikus
nem
Sport
nem
Thai
nem
Erotikus
nem
Elfogadott (33 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
3ndi beszámolója
2024-02-17 09:52:28
szép arcú, isteni francia, maximális diszkréció

Külső: mint a képeken

Együttlét: jó volt

Elégedettség és Ajánlás: ajánlom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
orioncsillagkep beszámolója
2024-02-07 15:17:27
maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Sokadszorra.

Lakás: Átlagos panel.

Külső: Vonzó nő.Mindenből van rajta rendesen. Mellek, fenék, combok.

Hozzáállás: fél órát.

Együttlét: Natúr francia, szex szokásos pózokban.

Elégedettség és Ajánlás: Azt nem mondom hogy életem numerája, kicsi színészkedősen nyög, de az összkép jó.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Geri500 beszámolója
2024-01-09 16:44:36
isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment.Másfél órával előre bejelentkeztem, tájékoztatott a lényeges dolgokrol.

Lakás: Normális tiszta környezet.

Külső: Mint a képeken.

Hozzáállás: Nagyon normális, volt egy kis szokásos lankadási problémám, de nagyon jól és kitartóan kezelte-megoldotta a helyzetet. Telefonba nem tűnt kedvesnek, gondolom kicsit kilehet a sok hülye telefonálgatóktol, de élőben abszolut jó fej.

Együttlét: Nagyon figyel hogy élvezze a kuncsaft, hallatja kéjesen a hangját, beveszi tövig.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon vendégcentrikus, ajánlom mindenkinek mint különlegeség.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bigtitslover66 beszámolója
2023-11-06 16:28:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, egyből felvette. Könnyen ment az egyeztetés.

Lakás: Szegeden voltam Nála. Célnak tökéletesen megfelel.

Külső: Brutál szilikon cicik. Nagy segg. Puha selymes bőr, és nagyon szép punci.

Hozzáállás: Kedves, aranyos. Pornó feelinges hozzáállás.

Együttlét: Tusolás után nekiláttam felfedezni hatalmas melleit. Állt a farkam rendesen. Ezután kinyaltam a pináját. Nagyon jól nedvesedett Sylvie. Majd szopattam egy picit. Itt húzta az agyam és mondta, hogy mostmár itt az ideje, hogy jól alaposan megkúrjam, és hát ki vagyok Én, hogy nemet mondjak erre. Előszőr bepucsított és jól megkeféltem a nagy kuffert. Csatogott rendesen. Szinte görcsölt a lábam úgy toltam Neki izomból. Közbe mondta a magáét, hogy basszam szét a pináját. Szét is basztam. Ezután pózváltás jött szemből támadtam közbe markolásztam a nagy csöcseit. Majd kipróbáltam a popóját is. Sikósító és a seggét is jól megkúrtam. Majd a nagy melleire élveztem egy hatalmasat.

Elégedettség és Ajánlás: Köszönöm Sylvie, ilyen pornófeelinges együttlétbe még sosem volt részem, pedig voltam már sok lánynál az oldalon. Te vagy a legjobb. Sok puszi.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ryan beszámolója
2023-09-02 08:52:39

Kapcsolatfelvétel: Hívtam mindkétszer. Egyszerű egyeztetések voltak.

Lakás: Debrecen, 2 alkalom 2 eltérő helyen. Egy, már jól ismert lakás, illetve egy vendégház.

Külső: Ő egy igazi bomba nő. Olyan, akit a pornókban látsz és elképzeled, hogy bárcsak vele lehetnél. Ahogy meglátod, már indul is a show.

Hozzáállás: Top kategória. Ahogy írtam, tudja és mutatja, hogy ő erre született. Kezdeményez és megalapozza a dolgokat, de hagy téged is érvémyesülni.

Együttlét: Francia, kemény szex, csókok. Egyik legjobb élményt nyújtó hirdető, akivel voltam. Mindvégig biztat, jó a műsor, ami alatt végig megy a dirty talk.

Elégedettség és Ajánlás: Sylvie a lehető legjobb választás, ha ilyen lehetőségre vágysz. Emlékezett rám, tudta, hogy jól 'megkúrtam' korábban (igen, így fogalmaz) és megjegyezte, hogy az első és második alkalommal is jó volt az illatom. Ennél nagyobb megerősítés szerintem nem kell ahhoz, hogy eldöntse az ember, megéri hozzá menni. Sőt, kihagyhatatlan!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
thickdick90 beszámolója
2023-08-31 17:56:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Írtam neki viberen, megbeszéltük az időpontot, először nála voltam itt Győrben 2 órára, következő alkalommal már ő jött hozzám. Könnyen találtunk megfelelő időpontot, rugalmas, alkalmazkodik az emberhez.

Lakás: Nálam voltunk, remélem megfelelt neki is a lakás. 😅

Külső: Sylvi egy magas, képeknek és leírásnak teljesen megfelelő, hatalmas kerek popsija és óriási szilikon mellei, de inkább már csöcsei vannak. Az a popsi is elképesztő, nagy, kerek és feszes. Igen komoly látvány már ruhában is. Aztán ahogy pucsít... Elképesztő. Arca szép, vastag száj, gyönyörű hosszú haj, ami a későbbiekben hasznos is xD

Hozzáállás: 2 óra hosszara jött hozzám, maximálisan kezdeményező, az időt mindig kihasználjuk, nem sürget. Elsőre azt gondolná az ember, hogy valami flegma, nagyképű csaj, de abszolút az ellenkezője, nagyon kedves és érdeklődő, beszélgetni is jókat lehet vele, de jobb, mikor tele van a szája :)

Együttlét: 2szer voltam már vele 2 órát, az első is igen jó volt, de inkább a másodikról írok. Este fél 11 körül jött hozzám, miután végeztem munkában. Pontosan érkezett, beengedtem, egyből álltam a látványtól. Elment tusolni, közben csacsogtunk, már a zuhany alatt a szájába adtam, annyira adta magát ahogy leguggolt. Törölközés és folytattuk a szobában. Elsőre mindig kérem, hogy a szájával végezzen ki. Igazi pornós, bőnyálas francia, komoly szívóerővel rendelkezik. Lehet tolni a fejét a farkadra, persze ésszel. Toltam is rá, néha levegőért kapkodott és elküldött a francba, de csak így viccesen, lehet szopatni rendesen. Jó ideig cumizott és a szájába lőttem egy hatalmas adagot. Tisztálkodás, kis pihi, aztán jöhetett a második menet. Megkért, hogy nyaljam ki, irányított és segített hogy jó neki. Viszonylag hamar ráéreztem, biztatott, hogy abba ne hagyjam, kis idő múlva káromkodás és remegés kíséretében elélvezett. Ezután kérte h azonnal kúrjam meg, úgyhogy gumit húztunk és eleget is tettem a kérésének. Pár pózban dugtunk, kutyában lett végem, a gumiba élveztem egy nagyot. Ismét tisztalkodás, pihi, szakadt rólunk a víz rendesen. Következett a harmadik, ezúttal utolsó felvonás. Hamar felszopott, én a popsiját masszíroztam és kérte h a fenekét izgassam, ugyanis most a popsija volt soron. Kellően felizgattam, gumi fel, kis síkosító, ő pedig beirányította a farkam a popsijába. Nem sok nő engedi nekem a popsit, először ő se volt benne biztos, de finom kezdés után már bírja. Egy ideig hátulról toltam neki, biztatott, hangosan élvezte ő is. Ezután hanyatt feküdtem és szemből beleült popsival, így is jó ideig toltam neki. Utána ismét hátulról toltam a popsijába, biztatott hogy élvezz már el, mert szétszakad a seggem xD Toltam ahogy csak tudtam, a lábam majd begörcsölt. Kirántottam és remegő lábakkal a popsijára élveztem. Mindketten kifulladtunk, elment tusolni, búcsú puszi es ment a dolgára. :)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó partner, amit kiír, azt maximálisan vállalja, persze ha a partner is megfelelő. A teste az pedig maga a tökély, azoknak, akik szeretik a tömör gyönyör nőket. Van mit rajta fogni es igényli is, hogy jól meg legyen kefélve. Az biztos, hogy én hívni fogom, ha Győrben jár. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MeatVendor beszámolója
2023-03-06 20:23:49
szép arcú, jó parkolás
többen vannak a lakásban

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk időpontot, ami viszonylag könnyen ment.

Lakás: Emeletes családi ház Debrecenben. Az ágyon nem volt párna, azt kérnem kellett. A parkolás könnyű, csendes utca a belvároson kívül. A fürdő célnak megfelelt.

Külső: Olyan, mint a képeken, bár attól talán picit teltebbnek tűnt. Arca szép, alkata nőiesen telt. Kedvenc testrészem a kemény feneke.

Hozzáállás: Fél órát voltam vele. Kedves, de nem barátnő feeling. Én kezdeményeztem, de nem volt ezzel gond.

Együttlét: Az elején kérdeztem, hogy csókolózni szabada-e, amire azt mondta, hogy nem szereti. Ez csak annyiból csalódás, hogy az adatlapja alapján kifejezetten szereti, tehát nem csak kérésre vállalja. Így én kezdtem kényeztetni a melleit, majd ő a szájával a farkam. Köpködősen csinálta egy kis mélytorokkal fűszerezve. Majd megdugtam a punciját hátulról, utána ugyanebben a pózban a popsiját is. Végül missziben csináltuk popsiba, így is lett végem. A popsiszexet jól bírja, ebben ügyes. Hogy mi a kedvence, nem jöttem rá.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében kellemes élmény volt, annak aki szeretne egy nagyobb koffert megpakolni, ajánlom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gamako beszámolója
2022-11-29 10:09:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, gyorsan ment

Lakás: Új építésű, parkolás a lakópark előtt

Külső: Gyönyörű, kicsit teltebb, erotikus kisugárzású

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező, fél órát voltam vele

Együttlét: Érkezés után gyors zuhany, az ágyon várt már. Franciával kezdett ami brutális, utánna több póz is volt, nem kényeskedik.

Elégedettség és Ajánlás: Maximális elégedettség

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Senki69 beszámolója
2022-11-28 16:04:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan

Lakás: Célnak megfelelő, tiszta

Külső: Pont mint a képeken

Hozzáállás: Teljesen kezdeményező volt

Együttlét: Úriember erről nem beszél

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
botond99 beszámolója
2022-11-14 08:17:32
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment, egyből felvette, gyorsan lebeszéltük a dolgokat.

Amikor odaértem felhívott, hogy egy félórát csúszik, de ez nem változtatott sokat a dolgokon :)

Lakás: A lakás kifogásolhatatlan volt. Több szintes tágas, felújított apartman, betonbiztos ággyal és tágas fürdővel.

Külső: Mint a képeken, talán egy pici plusz volt rajta, de szerintem ez még jobban is áll neki.

Egyik legjobb segg amiben valaha voltam.

Egy kis köntösben jött le ami alatt semmi nem volt.

Külön kiemelném a chokert (ami a képeken is rajta van), elmondása szerint azért szereti nagyon mert kurvás. :)

Hozzáállás: Nagyon közvetlen és kedves volt, mindenben partner.

Van egy nagyon egyedi kisugárzása, nem kellett megjátszania magát látszott rajta, hogy imádja csinálni (ha jó a társaság).

Együttlét: Egy szűk órát voltam nála, natúr francia, mélytorok és anál.

Igazi pornós francia, meglepően szűk punci. Nagyon bírja seggbe és érezhetően szereti is. A síkosító utolsó cseppjeit használtuk el, de még így is nagyon jól bírta a tempót. Legközelebb viszek, hogy biztos legyen ;)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlott kategóriás a hölgy. Őszintén megmondom a legtöbb lányt a 10 pontos kategóriáb át kellett mozgatnom 9-esre ezután, mert újraértékelődtek bennem a dolgok. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pepe21 beszámolója
2022-08-22 20:13:06
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon nagyon könnyen ment délelőtt hívtam délutánra találtunk is megfelelő időpontot.

Lakás: Fehérváron voltam nála a lakás semmi extra a célnak megfelelő fürdő tiszta tusfürdő éppen elég...

Külső: Na itt aztán valami csoda bomba test azok a mellek száj nagyon egyben van megyek még hozzá!

Hozzáállás: Kezdeményező jó fej csaj mindenben nagyon jó veszi a poénokat!

Együttlét: Megérkezésem után miután magamhoz tértem a látványtól megkínált frissítővel a nagy meleg miatt. Amit köszönök neki! Megbeszéltük mégegyszer az időtöltés tartalmát,irány a fürdő viszatérve egy köntösben fogadott ami hamar elkerült róla és elkezdődött a frenetikus natúr francia brutál volt egy idő után szólnom kellett mert hamar kivégzett volna. Meg kellett kóstolnom a gyönyörű kelyhét 69 ben folytattuk! Utána meglovagolt azok a mellek ott maradtam volna örökre😏 ezután egy hatalmas doggiban lett végem szinte végelgyengülésben remegő lábakkal. Kedvesemmel jót beszélgettünk intelligens lány a második elmaradt mert megbeszéltük hogy ezt nem lehet felülmúlni szerintem ő is jól érezte velem magát. Gyors tusolás és búcsúztunk.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom csodás lány én biztosan megyek még hozzá!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
GentleJack beszámolója
2022-08-21 10:44:33
isteni francia, maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Felhívtam, kedvesen és korrektül tájékoztatott a lehetőségekről, majd a randi előtt a pontos időpontról még beszéltünk telefonon és sms-ben is. Nagyon rugalmas és együttműködő volt ezen a téren is!

Lakás: Nyíregyházán látogattam meg, átlagos kétszobás panellakás, a célnak megfelel, és kihozta belőle a maximumot.

Külső: Latin pornstar feeling, steig a pacek, bitang csöcs, nagy segg! Ráadásul most szőke volt a haja, ami alapból a kedvencem!

Hozzáállás: Nagy dumás, jó fej csaj, nagyon hamar össze lehet vele hangolódni, és bejött a humora is! Egy órát voltam, megbeszéltük mit szeretnék, és minden úgy is történt!

Együttlét: Két dolog miatt mentem: natúr francia mellre élvezéssel, és popó szex. Miután ledobta a szexi köntösét, kicsit simogattam a brutál jó popsiját, majd keresztbe feküdt az ágyon, én fölé térdeltem, és leszopott. Engedte a szopatást, a hajazást, a farokkal szájon paskolást, és látványnak is gyönyörű volt, ahogy köpködve cuppogott a farkamon, majd a végén teleélveztem a két szilikon csodát. Aztán kis pihenés, dumálás, majd keményre szopott, felhúzta rám a gumit, sikosító, majd hátulról élvezhettem a popsiját, a végén gumi le és seggre élvezés. Már nem volt csak pár perc az egy órából, de hagyott lenyugodni, és felajánlotta, hogy zuhanyozzak le nyugodtan újra!

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben elégedett voltam, mindent megkaptam, amiért mentem! Semmi nyafogás, mindent megtesz, hogy a vendég jól érezze magát!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
indike beszámolója
2021-11-04 21:05:04
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,gyorsan megbeszéltük.

Lakás: Teljesen rendben volt,minden tiszta,fürdő rendben.

Külső: Elképesztő,szinte állatias vágyakat kelt.A cickók a magasság az a hatalmas megjelenés,félelmetesen lehengerlő.Azt sem tudod hová kapjál,annyira nehéz birtokba venni egy ilyen testet.

Hozzáállás: Rutinból megoldja,de nagyon kedves nem gépies,és nem erőltetett.1 alkalom ide nem elég,hogy beteljél vele.

Együttlét: Mindenben ügyes,naggyon tapasztalt és én csak tanulónak érzem magam mellette.

Elégedettség és Ajánlás: Milyen volt ő Csúcs és feledhetetlen,nyilvánvalóan vissza kell menni,mert ez egyedi élmény amit ez a testiség nyújt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Viktory55 beszámolója
2021-10-21 10:49:41
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Felhívtam reggel , és estére meg is beszéltük

Lakás: Célnak megfelel , nem ingatlanos vagyok

Külső: Gyönyörű

Nincsenek rá szavak , egyszerűen tökéletes nő

Hozzáállás: Tipikusan az a nő akibe nagyon szerelmes tudnék lenni 😜

Imádtam vele lenni

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó élmény volt a vele eltöltött 2 óra !

Vigyázzatok rá nagyon , tökéletes nő !

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Stu01 beszámolója
2021-07-02 21:32:01
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Tegnap egyeztettünk telefonon és megbeszéltük, hogy másnap pár órával azelőtt hívom, hogy mennék. Ma elsőre felvette a telefont és egyeztettünk egy időpontot amit később kérésére módosítottunk, de korrekt volt végig így könnyű volt a kommunikáció

Lakás: A lakás szép, új építésű. Tiszta volt, célnak tökéletesen megfelel, fürdőben volt minden (tusfürdő, frissen mosott törölköző). A tett helyszíne egy hatalmas franciaágy ami kényelmes volt és a célnak tökéletesen megfelel.

Külső: Fú hát Sylvie valami álomszép élőben. Magas, formás és az arca is gyönyörű. Szép nagy mellei vannak és hatalmas formás popsija, amit eszméletlenül tud mozgatni. Kedvencem egyértelműen a formás feneke.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező és figyel a vendégre, végig kérdezte hogy mit hogy csináljunk, hogy mindkettőnknek jó legyen. Egy órára mentem amit maximálisan kitöltöttünk, semmi siettetés nem volt.

Együttlét: Fürdés után a nappaliban várt, majd beinvitált a szobába és egyből levette a farmer shortot és megvillantotta isteni, formás fenekét. Majd feltérdelt az ágyra és bepucsított, ezután egyből kértem hogy had kezdjem én a kényeztetést, mert már nagyon meg akartam kóstolni. A hangokból és a visszajelzéséből ítélve nem teljesítettem rosszul:) Ezután ő vett kezlésbe engem, először egy finom franciát kaptam, majd gumit húztunk és több pózt is kipróbáltunk, végül a popsijára vertem ki. Kis pihenés és törölgetés után kávéval és üdítővel kínált, illetve megejtettem egy gyors zuhanyt ismét. Az óra második felében kölcsönösen megmasszíroztuk egymást ami nagyon kellemes volt.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlott, én biztos visszajáró vendég leszek nála.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Elcucuy beszámolója
2021-06-28 20:33:19
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, gyorsan, precízen.

Lakás: Miskolcon voltam nála, a környék nem a legjobb, de a célnak megfelelt.

Külső: Lehengerlő. Mivel képekkel hirdet, nagy meglepetés nem lesz ajtónyitásnál, testalkatát tekintve teltebb, de egyáltalán nem zavaró módon. Szilvi egy szép lány, hatalmas cicikkel és formás fenékkel, gyönyörű ajkakkal.

Hozzáállás: Először voltam nála, mégis azt éreztette, hogy szinte ismerjük egymást, nagyon kedves, kezdeményező volt mindvégig.

Együttlét: 1 órát voltam nála, ez 2 aktust jelentett, valamint a kölcsönös franciát, mindenben partner volt, sajnos a lovaglást nem merte bevállalni, mondván hogy kisebb mérethez szokott és fél, hogy leugrana az emeletről, így maradt a misszionárius valamint a kutyus, pózokat tekintve.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlott, igazán kedves lány, beszélgetni is lehetett vele, mindamellett, hogy a huncutkodásban is remek partner.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Boldika83 beszámolója
2021-06-03 20:45:24
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Előző este egyeztettünk a másnapi randiról. Azt nap közben kicsit módosítottuk, hogy pihenten tudjon fogadni.

Lakás: A lakás a célnak megfelel, bár Sylvie elmondása szerint hideg van - nekem nagyon jól esett a melegről beesni a hűvösre.

A fürdő jól felszerelt, tusfürdő van dögivel.

Külső: Elmondása szerint hízott egy kicsit a képekhez képest, de szerintem NAGYON rendben van. Ilyen feneke nem sok lánynak van!

Hozzáállás: Roppant kezdeményező, azon van, hogy a vendégnek jó legyen.

Együttlét: Kiválóan franciázik, ment a popsi is - amire kéred, azt igyekszik teljesíteni.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom mindenkinek, aki kedveli ezeket a kerek idomokat!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tonyoka beszámolója
2021-05-06 20:49:24
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, gyorsan ment, egy óra múlva ott is voltam.

Lakás: A lakás célnak megfelelő új építésű tömb, a parkolás egyszerű,a fürdő jól felszerelt.

Külső: A lány pont mint a képeken, nagy fenék, formás nagy combok, nagy cicik.... És forró ajkak!

Hozzáállás: Nagyon kedves volt, pont annyira kezdeményező amennyire kell.

Együttlét: A telefonon megbeszéltekhez tartotta magát, azt kaptam amiért mentem.

Elégedettség és Ajánlás: Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
epitesz54 beszámolója
2021-02-07 23:06:22
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Délelőtt telefonon hívtam. harmadik próbálkozásra felvette - jókedvűen beszélgettünk a közelmúlt eseményeiről, végülis délután 13.00 órában egyeztünk meg. Sziszit több éve ismerem, 'baráti' viszonyban vagyunk, megbeszéljük életünk főbb történéseit, szeretem közvetlen-beszédes stílusát, tudunk egymásról szinte mindent - randink megbeszélése célirányos szokott lenni.

Lakás: Az új építésű kecó a Marina parton van - GPS pontosan odavisz, parkolás egész közel megoldható - tömegközlekedést nem ismerem, gondolom 5-10 perc sétával elérhető - a bejárattól kb. ~15 méterre sikerült leparkolnom. Új építésű nagy társasházban van a lakás, nem sokan lakhatják az épületet, senkivel nem találkoztam jövet-menet -- bejáratnál kaputelefon kapott paraméterekkel bejut az ember az előtérbe, onnan lifttel fel a megfelelő szintre, majd a lifthez közel már résnyire nyitva az ajtó, ami mögött fekete-neműben köszönthetem is Sziszit, cipőmet már le is dobva csókolnám szép ajkát de a pandémia miatt előbb a mosdónál megejtek egy gyors és alapos kéz-arcmosást, utána öleljük-csókoljuk egymást, mint két régi 'jóbarát' kik már nagyon vágynak egymásra. Zsebeimből-hónom alól ilyenkor átadom a számára hozott apróságaimat, aminek nagyon tud örülni, külön ölelős csókot kapok minden darabért. A lakásban egyedül vár -- kis élőtérből jobbra kamra-wc-fürdő, balra konyha, szembe nappali, jobbra a fürdő mögött a hálószoba található. Hálóban nem gyenge hangulatvilágítás, nagy-erős franciaágy, türiknek fotel.

Külső: Sziszin nagyon jól mutat a fekete-nemű amit erre az alkalomra felvett -- nem kis méretű szilikonos keblei majd kiestek a áttetsző anyagú cicitartóból és ahogy előttem ment a kis tangájában nem győztem gerjedve gyönyörködni a csodaszép fenekében. Az oldalon lévő képeknek tökéletesen megfelel, szinte naponta tesz fel telóval készített új minőségi képeket -- van a testén néhány tetoválás, de nem nagy felületű, inkább szöveg szerű, szinte észre sem veszi az ember. Nem kicsi lány, nem kell magassarkút felvennie a vendég kedvéért -- nagy keblei dominálnak fellépésében és ezt tudja Ő is, bombasztikus kemény feneke passzol a homokóra alkatához -- tisztában van vele, hogy csodaszép leányzó, egyáltalán nem szégyenlős szófukar teremtés, hosszú fekete haja jól keretezi mindig vidám-mosolygós arcát, amit persze a képek nem adnak vissza. Nagyon jól öltözik, láttam jónéhányszor utcai ruhában, igen divatos az öltözéke, bizti jól megnéznéd magadnak az utcán is.

Hozzáállás: Régi ismerettségünk folytán elég jól ismerjük egymást, szinte kitalálja a gondolatom - nagyon kedves, egyetlen rossz szó sem volt köztünk - mostis mint máskor 2 órára mentem, hozzá kell ez az idő !

Együttlét: Előtérből a nappaliba érve kivel mi történt beszélgetés közben ruháimat a fotelba helyeztem -- Sziszi illatos-nagyalakú türit kezembe nyomva a fürdő felé invitált, ahol minden megtalálható volt ami az alapos tisztálkodáshoz kell : tusfürdők sokasága, orig fogkefék-fogkrémek, dezodorok, szájvíz pohárkákkal.

Alapos tisztálkodás után máris a nappaliban voltam, ahonnan Sziszi a hálóba vezetett és Ő is eltűnt egy percre felfrissíteni magát -- derekára tekert türibe öltözve frissen tért vissza, amit aztán lassított felvételben szexin ledobott magáról és mellém heveredett. Simogattuk egymást, csodás kebleit masszíroztam, csókoltuk-pusziltuk a másik testét, kezem lába közé tévedt és simogatni kezdtem punciját, Ő ekkor már a kezével a merev farkamon élvezkedett, beindultak a kéjes érzések. Oldalról mellém térdelve isteni franciába kezdett teret hagyva kezeimnek, élvezettel markolásztam egyik kezemmel a hatalmas ciciket, másik kezemmel a punciját kezdtem izgatni -- ujjaimmal a csiklóját simiztem-kényeztettem, melyet csípőjének mozgásával igencsak élvezett. Mikor a puni kezdett nedvesedni hátára fektetve oldalról mellé fordultam -- tudta mi következik -- finom kezdéssel nyalni kezdtem, egyik kezével a fejemet irányította mivel az nem lehet hogy nem lesz jó neki, másik kezével finoman a farkamat kényeztette — csipőmozgását figyelve egyre gyorsabban-erősebben nyaltam, fenekét egyre határozottabban mozgatta és a hangja is megjött, majd sikollyal vadul elélvezett, combjait hirtelen összeszorítva kezeivel fejemet pulzáló kelyhéhez szorította és elöntötte a kéj nedve. Percig pihegett alattam míg én finoman-lágyan incselkedve nyaltam még kicsit a puniját, aztán lassan lefordultam róla — közben kezével kezdte kényeztetni a farkam, majd szemből bekapva mélytorkozni kezdett, amit nem bírtam volna sokáig -- ezt megérezve hirtelen gumit aplikált a szerszámra és szemből guggolva szoros puncijával lassan tövig rám ereszkedett és gyorsuló tempóban fergeteges lovaglásba kezdett, két kezemmel fenekét alulról segítve melleit csókolgattam, végül kelyhének ütemes szorításával észvesztően hatalmasat élveztem. Pár percig pihegtünk egymáson, majd lassan szétváltunk, jóleső érzéssel beszélgetve letisztogattuk magunkat -- zuhanyzóban vágyainkat finoman élesztgetve felfrissítettük egymást. Visszatértünk a szobába, egymás mellé feküdtünk és jóleső érzéssel nyugtáztuk a történteket -- simogattam-csókolgattam kemény melleit, kezem bejárta egész testét mintegy köszönet mondva puszilgattam mindenütt. Sziszi keze lassan-finoman újra a farkamra tévedt és miután érezte az ébredező gerjedelmet elkezdte kezével megerősíteni, majd oldalról míg franciával teljes hadrendbe állított addig én a csiklóját kezemmel izgattam -- újra gumiba öltöztetve kérdezte : misszi ő, ja misszi ! válaszomra már lábait széttárva fordult is hanyatt és a nedves punciba már lassan be is nyomultam. Finoman elkezdtem tolni, majd térdelésből fekvőtámaszba átmenve óriási iramba fáradhatatlanul egyre gyorsítottam ami a ritmus felvételével nagyon tetszett neki, aztán az utódok mozgolódásával egyre jobban kontrollt vesztve belerobbantam a gumiba -- térdre rogyva görcsösen élveztem a kéjt, ölelő lábai-kezei között próbáltam újra megtalálni magamat, ami pár perc múlva sikerült is -- kifacsart farkam lassan kivonva lefordultam róla és hanyatt fekve kapkodtam a levegőt. Miután magamhoz tértem Sziszi levette rólam a gumit és a kezembe adott egy nedves-száraz törlőt további tisztogatás céljára, közben hozott nekem egy pohár gyümölcslevet, majd a zuhanyzóba távozott. Miután magamhoz tértem én is bevettem a zuhanyzót, lefürödve tértem vissza a hálóba, beszélgetve egymás mellett feküdtünk, majd megfűzött hogy masszírozzam meg a fájós hátát, krémmel jó erősen megdolgoztam aztán a lába között térdelve kezem egyre jobban a fenekére-punijára tévedt, ez bizony nagy hatással volt rám és Ő is rendkívül élvezte -- megfordulva oldalról újból kézzel kezdett boldogítani, majd pillanatok alatt a szájába vett és bőnyálas-köpködős isteni francia következett, közben én a kezemmel isteni melleit markolásztam, másik kezem újból a puniját vette kezelésbe és ujjaimmal a csiklóját ingereltem -- ezt nemigazán lehetett kibírni, kőkeményen álló farkamra gumit húzott négykézlábra ereszkedett és alig várta hogy bedugjam lüktető farkam a kívánatos punijába. Derekát fogva finoman tövig hatoltam hátulról a puniba és egyre nagyobb tempóban erősödő hanghatásokkal dugtam, majd érezve az utódok mocorgását hüvelykujjam a fenekében is megjáratva kértem a popóját, amit pillanatok alatt síkosítóval előkészített, szép lassan az Ő ütemét követve behatoltam és mikor éreztem hogy tolja magát a farkamra egyre nagyobb iramot diktálva dugtam, lassan lement a függöny nálam és erősen markolva csípőjét belehaltam a popsijába. Ráborulva két kézzel fogtam a melleit, agonizáltam fuldokolva néhány percig, majd szép lassan a hátát csókolgatva kihátráltam belőle és mellé heveredtem, lihegve Ő is a hátára feküdt -- mikor aztán szóhoz jutottunk egymást simizve megbeszéltük hogy a popóban befejezett utolsó menet nagyon jól sikerült. Ezután levette rólam a gumit és elvonultunk a zuhiba, ahol egymást testét bejárva alaposan megmosdattuk -- tudva hogy van nála popó lehetőség is sokadik találkozónkon most jutottunk el odáig hogy bekövetkezett ez is --- nagyon klassz volt !!! Az időnk lejárt, megittam a maradék gyümilevit és gyorsan öltözni kezdtem, ez a tali is emlékezetes marad rémélem mindkettőnk számára ! A bejárati ajtó előtt még ölelkeztünk-búcsú csókot váltottunk, integettünk és becsukódott mögöttem az ajtó, megindultam a lift felé...

Elégedettség és Ajánlás: Sziszi egyszerűen fantasztikus teremtés, hosszú ideje járok hozzá és benne még nem csalódtam -- beszámolót először írok róla, talán nekem kell a mindig biztos végeredmény, amit Ő garantáltan tud nyújtani. Ápoltsága mintaszerű, divatosan öltözik, nem éppen 'szomszédlány' típus, barátnő filing-pornós irányzat keveréke, nem kényeskedik és 'jól megcsinálja' az embert mert talán neki is jár a szexből ennyi -- szeretek hozzá járni mert nem marad hiányérzetem miután eljövök tőle. Azoknak ajánlom akik tartalmas szexet szeretnének, legalább 180 magasak és erős testalkatúak, bírják a gyűrődést...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
jedi100 beszámolója
2021-01-28 12:47:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Pár csörgés után felvette. Simán ment minden

Lakás: Szép tiszta rendezett lakás.

Külső: Gyönyörű és nagyon csinos.Nagy cicik.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező volt igazi barátnő feeling.

Együttlét: Már régebben voltam nála azóta is járok hozzá és ugy érzem nem elég őt egyszer dicsérni. a franciája brutálisan jó bőnyálas mélytorkos ahogy azt kell . Azt

n kértem gumit hátulról toltam neki lehet neki jó keményen brutálisan jó látvány hátulról igy is lett végem hatalmasat élveztem a gumiba. Aztán pihenésként kaptam masszázst közbe dumáltunk nagyon belevaló közvetlen csaj.Második körbe kaptam tőle egy még jobb franciát hihetetlen ahogy tud bánni a szerszámmal. Nagyon tudja a dolgát ez a nő.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlom bár szivem szerint megtartanám és minden nap mennék. Aki kifacsarva elégedetten csalódásoktól mentesen akar távozni annak hozzá kell mennie.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gordonb beszámolója
2021-01-07 19:48:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Sylviet telefonon hívtam, amit 2 csörgés után fel is vett. Hangja már a telefonban megnyerő volt. Mindenről pontosan tájékoztatott.

Lakás: Lakás egy forgalmas úton volt, de a háztól pár méterre tudtam parkolni (ugye most ingyen)

EGy igényesen felújított kecó kis tusolóval. Tusolóba több fajta nagyon illatos tusfürdő volt. Nagy frissen mosott törölközők.

A hancúrt egy kényelmes ágyon lehetett eszközölni. Se kicsi se nagy, nem nyikorog, nem mozog. Későbbiekben ez fontos tényező :)

A lakásban egyedül volt.

Külső: Külsejét szinte pontosan tükrözik a fotók. Nekem ideális a teste. Van mit fogni ami sosem baj.

Kedvenc testrésze a feneke. Ha, majd megfogod, szétpaskolod és megdugod akkor megérted :)

Természetesen a többi testrészével sincs semmi baj. Frissen epilált cuni, bársonyos jó tapintású bőre van.

Hozzáállás: A kérdés, hogy mennyire volt kezdeményezőő Szerintem éppen, hogy vízszintbe helyeztem magam mikor is a répám már a szájában volt amire az első adag nyál rá is került.

Kedves. Nem nyafog.

1 órát voltam vele, de azt túl léptem és nem mondta, hogy mennem kell. Én hülye hoztam fel.. :)

Együttlét: Mikor megérkeztem frissen tusolva még kicsit vizesen törölközőbe tekerve várt.

Pár perc beszélgetés után levettem egy törölközőt és elmentem tusolni. Mikor visszajöttem rajta már nem volt semmi. Ágyra huppantam és már jött is a vákum. Szopi, majd nyali után gumit húzott. Hátulról estem neki.

Nem kérdeztem, hogy lehet e keményen csak csináltam. Nem is nyafogott.., sőt!

Kis idő után felhívtam a figyelmét, hogy bizony most megkúrom a seggét s már nyúlt is a síkosítóért.

Lekent mindent. Óvatos betétel után ő kezdte a ráhangolást, majd ami kifért. Volt hangoskodás..

Majd a boldogság hormonok felszabadultak.

Gumi le, törölgetés+tus.

Végén dumcsi is volt ami kb úgy zajlott, mint mikor a csajoddal dumálsz úgy általában, tehát a barátnő feeling az maximális volt.

Elégedettség és Ajánlás: Mivel egy nő sem tárgy, így az "ajánlom" nálam nem játszik. Ha az volna a kérdés, hogy jól fogok e vele járni, ha meglátogatomő a válaszom: határozottan IGEN

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Howl01 beszámolója
2021-01-06 09:17:51
szép arcú, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, akkor nem vette fel de visszahívott és korrektül tájékoztatott. Délutánra mondta csak a talit, később hívtam és akkor lefixáltuk az időpontot is.

Lakás: Kertes ház debrecenben, sok szobával de az emeleten csak mi. Fürdő tágas, felszerelve. Parkolni 100méteres körzetben lehet kényelmesen.

Külső: Testes lány valóban. Formás fenék, van rajta mit fogni de kellőképpen szorít és kellemes is volt a puncija.

Hozzáállás: Nem az amatőr kategória, ha ellátogatsz hizzá jó kezekben leszel. 30 percre mentem, mint mindig ha lányokhoz megyek.

Együttlét: Natúr francia, enyhe mélytorokkal. 3 póz és és elélveztem.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
southgate beszámolója
2020-06-16 20:55:13
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette mind a kétszer mikor hívtam mai nap.Első mikor időpontot egyeztettem és az időpont előtt 30 percel is

Lakás: Parkolás nem volt nehéz.Ne fizetős.Lakás a célnak megfelelő

Külső: Külső a képeknek megfelelő.Átlagos testalkat.Kedvenc testrészem a puncia.Nagyon szép.Cicik szilikonosak.Feneke is formás,számomra.

Hozzáállás: 1 órára mente.Nagyon kedves volt.Jót lehetett vele beszélgetni,bármiröl.Sokat is beszélgettünk.

Együttlét: 1 órára mente,ami meg is volt.Kicsit túl is mentünk,mert elmerültünk a dolgokban.Amiért mentem azt megkaptam.Előszőr maszirozással kezdtünk.Aztán az isteni popót és puncit nyaltam.Nekem nagyon tetszik a puncia.Élvezte a nyalásomat,el is élvezett.Ciciket is kényeztettem.Az aktus hátúlrol történt meg.Sajnos nem bírtam sokáig,de az én hibám.Számomra teljessen barátnő érzésem volt.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magamat nálam.Csak ajálani tudom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
21nhs beszámolója
2020-01-07 09:46:32
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nagyon könnyen egy órán belül ott voltam.

Lakás: Lakás tökéletes, parkolás könnyű.

Külső: Gyönyörű, imádtam mindenét.

Hozzáállás: Pont annyira kezdeményező amennyire kell.

Együttlét: Isteni volt vele. Egész nap tudnám nyalni.

Elégedettség és Ajánlás: Remélem még találkozunk.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Levik beszámolója
2019-12-22 11:11:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Nyíregyházán voltam nála. Könnyen elértem. Sikerült is összehozni a találkát.

Lakás: Lakás új volt számomra. Fürdő szuper. Volt minden amire szükség van ilyenkor.

Külső: Mikor beléptem és a képeken is látható tekintettel nézett rám... na ott már megvolt, hogy itt nem lesz szarozás.

Gyönyörű szép arc. Az alakja számomra tökéletes. Cici kőkemény. Popsi szuper (szerinte nagy, szerintem meg ez kell a férfinak.;p) Puncija szép illatos falnivaló. Jah és nem utolsó sorban a szája no1.

Hozzáállás: Egy órára mentem. Maximálisan rám koncentrált. Orat egyaltalan nem nezte.

Együttlét: Zuhi majd a szobaban vart ram. Csókkal kezdtünk nem is kellett sok kőkemény lettem. Volt egy kis nyalakodas majd gumit huzott. Nehany pozrol szolt az elso menet. Kis pihi beszelgettunk mindenféle dolgokról. Par perc elteltevel kerdezte hogy készen allok e a folytatasra. Hat hogyne mar ilyen No tarsasagaban. Masodik menet is osszejott. Popsi szuper hatulrol lehet tolni rendesen nincs nyafogas. Az egy ora nagyon hamar eltelt. Megallhatna ilyenkor az ido. :d

Elégedettség és Ajánlás: Ilyen laza csajjal nagyon reg voltam. Imadtam. Remelhetoleg lesz meg Nyiregyhazan a kozeljovoben. 100% hogy visszamegyek meg hozza.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bf33 beszámolója
2019-12-13 17:21:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyből felvette este 8-ra beszéltük meg.

Lakás: Szép nagy lakás tágas fürdő ágy is nagyon kényelmes és jó nagy.

Ingyenes a parkolás.

Külső: Nagyon szép mint a képeken nem átverés :)

Nekem mindene bejön test arc cici popsi .

Hozzáállás: Nagyon kedves mindig kérdezte mit szeretnék az órát egyáltalán nem nézi(ami számomra nagy meglepetés volt)

Együttlét: Amit kértem azt megcsinálta és eszméletlen jó volt másnap is csak erre az estére tudtam gondolni egész nap. :)

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett voltam.

Még keresni fogom nagyon kellemes a vele töltött idő.

Ő a legjobb választás :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Antonov12 beszámolója
2019-11-28 17:38:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Villant a zöld ikon, hívtam elsőre felkapta a telefont. Már telefonban is igen igéző és kedves hangja volt, tájékoztatott és 30 perc múlva nála is voltam.

Lakás: A lakás nagyon fullos és tiszta akárcsak Ő. Parkolni egész könnyű volt egy nyiregyi kis utca.

Külső: Beléptem az ajtón és teljesen az a látvány fogadott mint a képeken. A fullosabbnál is fullosabb. Nagyon jól néz ki élőben. Testalkata mint egy díva. Kedvenc testrésze igazából minden, de ha választani kéne akkor a szája. Az nagyon ebeadta a szorzót.

Hozzáállás: Olyannyira volt kezdeményező, hogy rögtön kezelésbe vett. Nagyon ügyesen franciázik, egyeseknél már-már a mélytorok kategória ahogy csinálja. Nagyon kedves, beszélgetős, humoros. Megvolt a közös nevező. 1 órát voltam, de az órával nem foglalkozik.

Együttlét: Franciával kezdett, amiben nagyon ügyes. Misszióba mentünk át, és igen szűk szóval hamar kifacsar. De a franciával lett végem. Utána kaptam egy kellemes masszázst, amiben szintén nagyon ügyes, beszélgetés és kacagás után még egyszer kezelésbe vett, nemakárhogy.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlom. Nekem nagy kedvenc lett. 1000% visszamegyek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
hüjjefőnök beszámolója
2019-10-15 17:45:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egyszerűen ment, visszacsörgetett.

Lakás: teljesen megfelel.

Külső: Mint a képeken, csak smink nélkül. Cici, fenék és azok az ajkak ...

Hozzáállás: Felesleges duma nélkül ment minden olajozottan, nem megjátszós.

Együttlét: a lehetőségeket végigpróbáltuk :)

Elégedettség és Ajánlás: Biztos megyek még hozzá, a környéken egyedülálló a külseje és a hozzáállása.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
mat01 beszámolója
2019-10-09 15:22:29
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, kiírt időn kívül felvette, majd én voltam az első aznap

Lakás: Szép, tiszta, felújított lakás, tiszta törölköző és fürdőszoba, ágy kicsit nyöszörgött, de őt talán jobban zavarta.

Külső: Ő van a képeken, mikor ajtót nyitott, már tudtam, hogy nem fogok csalódni. Kifogástalan minden testrésze, jó étvágya miatt a kevés felesleg a fenekén oszlik el. Nagyon szép arca van.

Hozzáállás: Legjobb hozzáállás amivel valaha találkoztam, kezdeményező volt, de azt csináltuk amit kértem. Jól el lehet vele beszélgetni, kedves és szeret viccelődni. 1 órára mentem, és eddig neki sikerült a legjobban formába hozni engem egy második körre, mindent megtett érte.

Együttlét: Natúr francia, majd lovaglás. Hamar el is mentem a csodás látványtól. Később 69eztünk és utána hátulról, kicsit tovább, míg bírtam.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom.

Puszi, a fiatal srác 😘

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Marsiqwe beszámolója
2019-09-26 18:27:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Pár napja felkerestem, elsőre felvette. Egyeztettünk, elmondta, hogy mit vállal, megegyezett a profiljával.

Lakás: A célnak megeflelő számomra. Minden volt, amire szükségem volt.

Külső: Szép lány, élőben jobb minta képeken.

Hozzáállás: Az idő alatt, amíg nála voltam kedves volt. Kezdeményező!

Együttlét: Csókolóztunk, natúr francia, kölcsönös francia, sex. Pár póz.

Elégedettség és Ajánlás: Elégedett voltam, tudom ajánlani.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
jedi100 beszámolója
2019-08-10 02:05:15
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: felhivtam mert elérhető volt . Rá egy órára már nála is voltam

Lakás: célnak megfelel furdőszobában minden megtalálható.

Külső: nagyon vonzó lány: hatalmas szilikon cicik formás popsi . szolis bőr nőies idomok. rendbe van a hölgy

Hozzáállás: egy órát voltam nála . elejétől végéig figyelt rám és kezdeményező volt

Együttlét: furdőből kilépve meztelenul várt az ágyon . finom franciával kezdett nagyon ugyes volt .aztán gumit kértem és előröl bele ult jol mozgott nagyon élveztem kozben a mellei a számban voltak . aztán doggy póz hátulról fantasztikus a látvány és végul misszibe lett végem..azután beszélgetéssel toltottuk el a maradék időt.

Elégedettség és Ajánlás: jol éreztem magam. egy csinos közvetlen szexmacska . megérte a pásztor óra vele . bátran ajámlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zander8312 beszámolója
2019-08-09 22:12:36
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem fel, egyszerüen ment, mindent megbeszèltünk s màr egy òra mùlva ott is voltam nàla.

Lakás: Nem a lakàst mentem megnèzni. Minden rendben volt.

Külső: Dekoratìv làny, feszes, markolàszni valò posi, finom mellek, melyek közt hosszasan elvesztem. Az ajaka telt, puha, èdes.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt, màr ajtònyitàskor mosolyogva fogadott. Zuhanyzàs utàn megbeszèltük, hogy mit szeretnèk. Vègig figyelmes volt. Egy òràra maradtam nàla, amit vègig kièlveztünk.

Együttlét: Egy kis èrzèki csùszkamasszàzzsal kezdett, majd csòkolgatva a testemet eljutottunk az oràlis kaland kezdetèhez. Mivel nem bìrtam volna tovàbb, ezèrt cserère kèrtem ès èn kezdtem kènyeztetni a szàmmal ès a nyelvemmel, ami nagyon tetszett neki. Ezutàn több pòzt is kipròbàltunk, mind nagyon jò volt, vègül a popsijàra mentem el.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elègedett vagyok. Ezer pusszi dràga Claudia, remèlem mèg talàlkozunk! Ajànlom mindenki figyelmèbe. Szeretek mindig màs lànyokhoz menni, de ő azok közè tartozik, akihez valòszìnűleg mègis vissza nèzek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_rocco11 beszámolója
2018-01-10 18:50:04
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: gyorsan ment,felvette és időpont egyesztetés.

Lakás: célnak megfelelő

Külső: szép arcú,szolis csajszi,szilikonos cici

Hozzáállás: igen az volt.igen kedves. fél órát

Együttlét: nem részletezem

Elégedettség és Ajánlás: jó volt.igen ajánlom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.