SzexpartnerGinaMilf+36 70 / 754-6174Budapest III. kerület

Bemutatkozásom
Szia, GinaMilf vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest III. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 754-6174 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
60 kg
Mellbőségem
100 cm
Magasságom
165 cm
Csípőbőségem
95 cm
Derékbőségem
70 cm
Elérhetőségem
hétfő:
08 órától 20 óráig
kedd:
08 órától 20 óráig
szerda:
08 órától 20 óráig
csütörtök:
08 órától 20 óráig
péntek:
08 órától 20 óráig
szombat:
08 órától 20 óráig
vasárnap:
08 órától 20 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
40
Beszélt nyelvek
Angol, Német
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
8x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőke
Szem
Kék
Alkatom
Normál
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Sziasztok fiúk! Szeretettel várlak titeket a 3-ik kerületben,a Bécsi úthoz közeli ,diszkrét otthonomban egy kellemes negyed, fél,egy,vagy egy több órás kikapcsolódásra. Gina vagyok egy kedves lány, garantáltan nem fogsz csalódottan távozni. Gyere próbáld ki isteni naturfranciámat ,és édes puncimat. Ha szereted a latinos formás és kerek feneket,formás nagy ciciket,nálam nem fogsz csalódni. Rajtam minden eredeti,és nem mű! Igyekszem minden vágyadat teljesíteni bizonyos keretek között. Ha anál szexre vágysz, gumi nélküli dugásra , vagy bármire , amit a pornó filmekben láttál , kérlek ne engem hivj! Az áraim is ehez vannak igazitva. !Masszázst is szeretek. Pl.Prosztata masszázst.Ajánlom minden 40 feletti úrnak. Bővebb felvilágosítás telefonon. Tiszteljetek meg azzal ,hogy nem irtok rám ,hanem felhivtok telefonon, vagy ,whatsappon, Ha bármilyen okból nem tudtok a megbeszélt időpontban eljönni,ezt tudassátok velem valamilyen formában! Privát számot nem veszek fel.viberre , whstsappra nem válaszolok. Alkoholos vagy bármilyen tudatmódósítószert használók ne hívjanak !!! Megértéseteket köszönöm ! Sok, sok puszi . Imádlak titeket. Gina Milf
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
S/M
nem
Bizar
nem
Tánc (sztriptíz)
ha megkérsz
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
igen
Közös pornófilm nézés
ha megkérsz
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
igen
Leszbi show
nem
Mélytorok
ha megkérsz
Kényszerfrancia
ha megkérsz
Gonzó
nem
Enyhe domina
nem
Fétis
nem
Kikötözés - bondage
nem
Fenekelés
nem
Taposás
nem
Pisiszex
nem
Kakiszex
nem
Szerepjátékok
ha megkérsz
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
ha megkérsz
Sport masszázs
ha megkérsz
Thai masszázs
ha megkérsz
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
ha megkérsz
Sport
ha megkérsz
Thai
ha megkérsz
Erotikus
igen
Egyéb masszázs:
... prosztata masszázst vállalok. 40 feletti uraknak ajánlott
Amit még érdemes tudni rólam:
Imádok szopni
Elfogadott (4 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (2 db)
Értékelem
Vidor beszámolója
2023-07-05 08:44:57
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam néhány csörgés után felvette.

Lakás: Autóval mentem a parkolás fizetős és volt hely több is a háznál. BKV járművektől buszoktól, troliktól és egy kicsit messzebbről villamosoktól és metróktól kell egy rövid sétálni akik gyalog mennének. A cím pontos volt, amit telefonba kaptam.

A lakás belvárosi régi építésű házban található a Keletitől pár perc séta, ki milyen gyors léptékű. A célnak megfelelő a fürdőben is volt minden amire szükség lehet.

Külső: Külsejéről képei árulkodnak a legjobban arccal is hirdet, így az fogad, akit a képeken is látunk. Kicsit teltebb van popsi és cici és finom puncija van. Arca is szép, mint ahogy látszik a képein. Abban a kék lyukacsos szexi ruhában fogadott, ami a fotói között van rajta ez is azt bizonyítja, hogy ő fogadott.

Hozzáállás: Teljes mértékben a vendégért van ez az első perctől kezdve így van. Kedves jót lehet vele beszélgetni is. Én egy órát voltam nála.

Együttlét: A megbeszélt időpontban érkeztem a címhez. A lakásba érve puszikat kaptam már nagyon régen találkoztunk, így nagy volt az öröm. Gyors vetkőzés után, valamit hiányoltam, hogy nem volt egy szék a ruháimnak így egy szekrény félére tudtam tenni ruháimat, fürdő felé kísért frissítő tusolás után a szeánsz szobába mentem, ahol már várt rám. Igazi nyelves nem csak szájra puszival kezdtük, mert emlékezett rá, hogy szeretek csókolózni. Viszonylag hosszú csókolózás volt, ami beindította pajtimat is. Franciával folytattuk először Gina kezdte nem igazán volt mélytorkos, de kellemes volt, majd egy kis idő után én folytattam a kényeztetést miután helyet cseréltünk a fekhelyen, rendesen lehetett nyalni finom Milf puncit, aminek meg is lett az eredménye hangosan élvezett el. Kölcsönös franciával folytattuk kérésemre. Kellemes volt egymással foglalkozni, még a popsija is kapott nyelvcsapásaimból. Mivel nem szerettem volna elmenni a szájába így kértem a gumit és szintén kérésemre szemből ült bele ágaskodó pajtimba. Itt is látszik, hogy figyel a vendégre. Eleinte lassan ütemesen mozgott én pedig hol ciciket gyurmáztam hol pedig a popsiját markoltam. Közben csókolózást is beiktattam, mert finom és igazi a csókja, ami kihagyhatatlan. Megpróbáltam gyorsítani a tempón popsiját mozgatva markoltam egy hatalmas élvezéssel lett vége ennek a kellemes randinak. Megköszöntem ezt az ismételt randit. Eltávolította a gumit és gondosan tisztába tette pajtást. Így nem is tusoltam le, hanem felöltözve távoztam búcsú puszikkal engedett el.

Elégedettség és Ajánlás: Odafigyel a vendégre, ami kedvességgel is párosul. Ha egy kedves mindenben korrekt randit szeretnétek akkor tudom ajánlani Ginát. Csalódni biztos nem fog, aki meglátogatja.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_picike23cm beszámolója
2020-09-21 16:02:07
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon gyors és egyszerű egyeztetés volt. Már a hangja elvarázsolt.

Lakás: A lakás Tiszta rendezett és minden célnak megfelel. Föleg ha egy ilyen ISTENI nővel töltheted az idött.

Külső: Minden része tökéletes. Minden részét szeretem. A szemébe nézni nem lehet . Mert elvarázsol teljesen és meg babonáz

Hozzáállás: kezdeményező és barátnö típus A-tol Z-ig.

Kedves volt és türelmes. Sokáig voltam pont ameddig kelet

Együttlét: Titok de ha elmész hozzá majd meg tudod.

én élveztem és Ö sem panaszkodott ezt tudom és éreztem.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek aki szereti az

ÉDES Kedves Hölgyeket mint Ö. 100% Tökéletes választás volt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Misk beszámolója
2020-08-21 17:17:28
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk nagyon kedves hang vete fel meg beszéltük hogy 1 órát leszek.Mondtam neki hogy fiatal vagyok de meglepet a válasz nem baj szereti a fiatalokat persze nem 18 alatt szerencse 25 vagyok:)

Lakás: Nem ingatlanos vagyok hogy szét nézek de a fürdő az fel szeretl. az ágy nagy.

Külső: Csinos csaj és szép minden része.

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező. olyan volt mint ha régóta ismernénk egymást.

Együttlét: Titok!! de szerintem élvezte az együtt létet.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedet vagyok csak ajálni tudom klasz csaj.

bocsi a dátumra nem emlékszem csak annyira hogy múlt hónap ban voltam nála

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vidor beszámolója
2020-07-31 16:56:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Itt láttam a hirdetését megtetszett, amiket olvastam az adatlapjá, felhívtam és elmentem hozzá kb. másfél óra múlva már nála is voltam.

Lakás: Autóval mentem parkolás fizetős, de az olcsóbbak kategória (175 Ft ) lehet is találni bőven nem kell vadászni se. BKV-val is könnyen negközelíthető busszal, metróval és villamossal bár onnan kb. 5-10 perc séta. A helyet könnyen meg lehet találni a GPS is odanavigál. A helyszín az Árkád mögött van egy panel lakásban. Ahol minden rendben volt higiéniailag is. A fürdőszobában egy sarok kád van több tusfürdő áll a vendégek rendelkezésére. Szájvíz is rendelkezésre áll kicsi műanyag pohárkával. Tiszta türcsit is kaptam. A baszobába franciaágy áll a tartalmas együttlétre. A szoba ajtaja egy harmonika ajtóval van megoldva, ami tökéletesen záródik.

Külső: Külsejéről képei sok mindent elárulnak, mosolygós szép arcú, nagyon kedves, barátságos nem találok szavakat nekem nagyon bejött. Formás alakja van szinte azonnal rávetettem volna magam, de ez nem így működik. Meg kell a módját adni mindennek. Abban ruciban és fekete együttesben fogadott ami a 4. képen van rajta. Nagyon jól nézett ki. Tökéletes látvány nyújtott.

Hozzáállás: Teljesen az van amit a vendég szeretne annyira kezdeményez amennyire csak lehet és nem tolakodó. Nagyon kedves beszélgetni is lehet vele. A szokásos egy órát töltöttem el kellemes társaságában.

Együttlét: Pontosan érkeztem a megbeszélt időpontban csörögtem. Megkaptam a még szükséges koordinátákat. A lakásba érve puszikkal fogadott. Cipő levétele után bementünk a szobába ahol letudtam cuccolni egy fotelba. Átadtam a neki vitt kis boldogság hormont. A fürdő felé vettem az irányt tusolás és szájvíz használat után tértem vissza. Kellemes csókkal kezdtük a randi érdemi részét. Ami igazi csók volt nem csak szájra puszi. Nagyon jó és finom a, csókja. Az ágyra feküdtünk és csókolózással folytattuk miközben a cicikkel is foglalatoskodtam végig puszilva a selymes bőrét finom a bőre tapintása is kélyes hangokat hallatott, amik kezdtek feltüzelni. Ezt a puncija bánta leginkább, mert a nyelvemmel és az ujammal még a egy kicsi popó ujjazást is beletudtam vinni és sikerült 3x élvezést kicsalni a hanghatások pedig feltüzeltek még jobban, mondta a 3. után mondta hagyjam egy kicsit pihenni. Szegény csak pihegett. Úgy döntöttem akkor átadom neki a terepet. Előtte újabb csók következett isteni a csókja nem lehet betelni vele. Közben érezte a barátom közelségét és a kezével kezdte élesztését sikerrel. Majd szájába vette az irányítást és egy kellemes francia leckét mutatott be mélytorokkal kombinálva kértem, hogy folytassuk kölcsönösen már 69-ben is voltunk nem kellett kétszer mondani formás popsija is, szép látványt nyújt. Mivel nem szerettem volna így elsülni kértem húzzunk gumit ügyesen feltette majd egy kicsit gumiba is meglepett csodálatos franciájával. Megbeszéltük hogy kutyusba fejezzük majd be, de előtte szemből ült a nyeregbe miközben én a cicikket markolásztam ő rendesen mozgott barátomon, éreztem, hogy hamarosan ki fog végezni így szóltam, hogy forduljunk kutyusba és itt aztán jött amire nem számítottam egy brutális intenzív mozgással ki is végzett, látni és érezni is lehetett, hogy kutyus a kedvenc póza. A gumi eltávolítását rám bízta és a törölgetést is, ez nem jelentett gondot nekem. Beszélgettünk egy kicsit még, aztán lassan idő is lejárt nem szeretek visszaélni a lányok bizalmával. Így felöltöztem és búcsú csókokkal váltunk el.

Elégedettség és Ajánlás: Többen lehetnek a lakásban, de én ebből semmit nem érzékeltem. Köszönöm szépen a lehetőséget, minden nagyon finom volt. Kellemes érzésekkel távoztam hamar eltelt ez az egy óra. Ajánlom mindenkinek akik szeretik a 40-es koroszályt. Csókollak mindenhol.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.