SzexpartnerKiara+36 30 / 679-7288Budapest XIII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Kiara vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XIII. kerület.
Várom hívásod a +36 30 / 679-7288 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
59 kg
Mellbőségem
75 cm
Magasságom
170 cm
Csípőbőségem
90 cm
Derékbőségem
70 cm
Elérhetőségem
hétfő:
09 órától 17 óráig
kedd:
09 órától 17 óráig
szerda:
09 órától 17 óráig
csütörtök:
09 órától 17 óráig
péntek:
09 órától 17 óráig
szombat:
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
19
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
650116x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőkésbarna
Szem
Kék
Alkatom
Sportos
Tetoválás
nincs
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Szia Édesem Kiara vagyok első ezen a néven!;)) Örülök hogy rám találtál, egy kedves, vidám, közvetlen, önmagára igényes szépség vár egy felejthetetlen, tartalmas együttlétre azaz Én!;) Ha úgy érzed kikapcsolódásra vágysz, Én sok szeretettel várlak.;* Számomra nagyon fontos, hogy jól érezd magad és mindent megteszek, hogy így is legyen Rólad szól a randink! Odaadó vagyok és imádok örömöt okozni a partneremnek!;) Igényes, barátságos környezetben várlak, a szobába hangulat világítással és egyéb finomsággal fokozva csodás együttlétünket.:) Előtte lévő nap, napokkal is van lehetőséged bejelentkezni, aznapi megerősítő üzenetet kérek, ezekre NEM válaszolok de, attól várni foglak.:) Ha valami közbe jön kérlek időben jelezd nekem üzenetben, hogy úgy szervezhessem a napjaimat.:) A telefonomat csak Én kezelem, ha nem tudom fel venni a telefont, írj üzenetet (SMS, Viber) és megbeszéljük, de vissza hívlak amint tudlak.:) !!Roma származású férfiakat nem fogadok!! Nem szeretem a flegma, durva, (és társai) embereket. :) A csók nyelves? Nem, de attól csók csak nyelv nélkül. Majd megmutatom. ;) Nagy mérettel rendelkező férfiak légyszi Ne keressetek!!! :) A hajam póthaj és frufrum is lett!;) Várlak sok szeretettel: Forró csók Kiara!;)
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
nem
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
nem
Natúr francia végén arcra
nem
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
nem
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
nem
Leszbi show
nem
Mélytorok
igen
Kényszerfrancia
nem
Szerepjátékok
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Egyéb masszázs:
Szeretett masszázs;)
Amit még érdemes tudni rólam:
Isteni franciában és felejthetetlen szexben lesz részed Édesem!;)
Elfogadott (40 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
Mr.Csabesz beszámolója
2023-09-08 13:28:43
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, nem vette fel, de később visszahívott. Nemsokára nála voltam.

Lakás: Marina-parti lakás, minden rendben van, szoba, fürdő egyaránt.

Külső: Kiara külseje a képeknek megfelelő. Bájos, szép lány, megejtő arccal, nagy kerek szemekkel, melyek végig rám szegeződtek az együttlét alatt. Testalkata kb. teltkarcsúnak mondható. Egészében tetszett nekem.

Hozzáállás: Egy órát voltam. Én kezdeményeztem, ezt sosem engedem át a másik félnek. Igen, abszolút kedves.

Együttlét: Eleve nem sok ruha volt rajta, tehát könnyű volt bugyira vetkőztetnem. Magam elé állítottam, hogy egész testét megszemléljem. Már jó egy hete voltam nála, ezért nem vagyok biztos benne, de mintha tükör is lett volna. Majd háttal fordítottam, behajoltattam, Kiara két kézzel megtámaszkodott az ágyon, én pedig mögötte álltam, ráfeszülve a fenekére. Ahogy előrenyúltam a hasához, megmozgatva kicsit e testtájékát, Kiara érezhetően beizgult, és erősödő sóhajokat hallatva kétszer elélvezett. Az ágyon folytattuk, ujjal és orálisan kényeztettem, a punci már nagyon nedves volt ekkor. Hamarosan a két lábát felhajtva s bokájánál fogva hatoltam Kiara puncijába. Aztán váltás, kértem, hogy lovagoljon meg, közben remek melleit gyurmáztam. Aktus közben Kiara végig élvezett, elmondása és tapasztalatom szerint még számos orgazmusa volt, ennek hangot is adott. Csoda,ha nem bírtam túl sokáigő

Elégedettség és Ajánlás: Kedves Kiara, köszönöm, jól éreztem magam, alkalmasint visszatérek. S hát ajánlom, igen.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vacipasi beszámolója
2022-11-18 09:07:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, kedvesen elmondta a részleteket,majd még is egyeztünk egy du.3as időpontban.

Lakás: Marina part, szép lakás,ketten vannak, maximális diszkréció mellett.

Külső: Sokan írták hogy nem kell félni az arckitakarástól, de! Olyan gyönyörű,hogy ember legyen a talpán akit nem bűvöl el. Olyan mint egy sziréna, aki ha megjelenne a hajó mellett,és azokkal a gyönyörű szemeivel rámnézne,után ugranék a tengerbe.

Hozzáállás: Maximálisan barátnőm,lesi a kívánságait, tényleg olyan mint egy barátnő!

Együttlét: Fürdés után állva simogatta egymást,majd az ágyra feküdtünk. Először én kényeztettem őt,majd cseréltünk. A franciákat nagyon jó,a mélytorkos mozdulatok is! Gumit hoztunk,majd több pózban történt a szeretkezés. Folyamatosan a szemembe nézett a gyönyörű szemeivel,majd mikor hason feküdt és úgy hatolt be, akkor hátranézett, és olyan csodálatos volt a szemébe amit elképzelés sem lehet! Élhetett az emberrel hogy abban a pillanatban ő ott a minden annak a lánynak! Ha nem lennék komoly felnőtt ember, beleszerettem volna abba gyönyörű szemű hercegnőbe!

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom,egy gyönyörű,végtelenül kedves lány Kátya, a mai model lányok elbujhatnak mögötte.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Seele beszámolója
2022-09-28 21:26:44
barátnő feeling, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam - amikor jelezte máshol hogy, hívható. Második csörgetésre fel is vette, tájékoztatott a lehetőségeiről. Délelőttre kaptam is időpontot.

Majd a helyszínre érve egy számmal előbb hívtam, mert láttam, hogy a ház előtt traccsparti van. Könnyen bejutottam.

Lakás: A lakás ismerős volt, csak most a másik szobába invitáltak be. Marina parti lakás, lift van, amit az ott lakók használhatnak.

Szépen fejlődik a "Part" így a közelben valószínűleg lehet találni helyet. BMV-sal érkeztem, így csak azt láttam, hogy közvetlen a ház előtt nem volt parkoló hely.

A fürdő szép tágas, és sok tusfürdő van.

Külső: A fotósnak jár egy dicséret, mert sikerült jól beállítani Kátyát. Ennyi a negatívum. A profilban megadott adatok teljesen valósak. Azonban egy pillanatra sem gondoltam arra, hogy visszaforduljak, mert Kátya egy szép lány. Kedvenc testrész: a szeme.

A 5. képen szereplő szettben fogadott.

Hozzáállás: 1 órára neveztem be. Szeret kezdeményezni, de többnyire mindig egyszerre akartunk továbbhaladni az adott pozícióból.

Együttlét: Megérkezésem után levetkőztem, letusoltam magamról az utazás okozta baktériumokat energizáló tusfürdővel. Majd a fürdőből kiléptem és láttam, hogy Kátya már neki is vetkőzött. Bementem a szobába, majd Ő is bejött és gyorsan átöleltem kicsit csókolóztunk és elkezdtük egymás testét megismerni. Majd felajánlotta az ágyát, hogy folytassuk ott. Ekkor megmutatta, hogy megy neki a Francia nyelv. Nagyon jól használja a száját, a kezét csak nagy ritkán használta, időnként felnézett. Egyszer szóltam csak, hogy kicsit lassítson, nem akartam ennyire korán elmenni. Lassított... majd megkérdezte hogy húzhatunk-e gumit. Hát javasoltam, hogy előbb cseréljünk. Sajnos eredménnyel nem jártam. Amúgy szólt, hogy most újból csere következik. Így jött megint mondta fel a francia leckét. Egy idő után viszont kértem húzzunk gumit. Felhúzta rám, majd megkérdezte, hogyan szeretném. Kezdjünk szemből. Nem gondoltam volna komolyan veszi a szótővét. Ez nem szex volt, ez szem játék volt. Igazából behatoltam, de ... onnantól kezdve már csak azt néztem, hogy engem néz. 1-1 csók erejéig szakadt meg csak ez a kapcsolat. Végül átölelve folytattuk a szeretkezést, és így is ért a vég.

Törlés, pihenő, ivászat, masszázs, beszélgetés. Majd egyszer bedobtam, hogy próbáljuk a másodikat. Ő is épp javasolni szerette volna. Elkezdte megint azt a francia leckét előadni. Az járt a fejembe érezni akarom hátulról is. Bíztam magamban és Kátyában is. És a bizalom meghozta a gyümölcsöt. Sikerül 98%-s keménységűre varázsolni a farkamat. Amikor éreztem, hogy keményedik, akkor elkezdtem a gumit kinyitni. Felhúztam és jöhet a kutyus. Hát itt is úgy kezdte, hogy engem nézett. Így ment a kutyajáték. Egy gondolatom volt csak, hogy most már szerintem az idő is ketyeg a vége felé (de órát nem láttam), ennek megfelelő tempót választottam. DE! Azért egyszer lassítottam megálltam. Erre Kátya nyúl a gumiért. Mondom neki még nem mentem el. "Tudom, de adok egy újat ez túlságosan csúszkál." Lenéztem az állófogadásra, és megint bíznom kellett benne, hogy nem zavarja meg ez. Nem zavarta, gumi fel, és folytattuk a kutyashowt. ÉS megint engem nézett. :) (Amúgy imádtam). Ebben a pózban ért a vég. Gumi le, egy korty víz és irány a fürdő. Kaptam egy másik törülközőt. és pont.

Elégedettség és Ajánlás: Frenetikus volt! Nem igazán szeretem az együttlétet leírni, de igazából van az a pont, amikor azt kívánod, hogy mindenki élje át ezt. Ez egy ilyen élmény volt. Szóval telefon elő MT-k és hívjátok fel Kátyát. jó! Köszönöm!

Egy biztos, ahogy Arnold mondta: "I' ll back."

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pályáttévesztett beszámolója
2022-07-11 18:42:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Kátyával nem először találkoztam. Most is rugalmasan állt az időpont egyeztetéshez. Akkor mentem mikorra terveztem és Neki is megfelelt.

Lakás: Lakás nem új építésű, de szépen néz ki. Patyolat tisztaság mindenütt.Az ágy kényelmes, nagy , a szoba szépen berendezett, világos, jó illat és halk zene.

Fürdőszobába olyan mennyiségű tisztálkodó szer,illatszer, stb. van mint egy drogériába.Igényesen összehajtott , kiváló illatú, nagy és nedvszívó törölközőt kaptam.

Parkolás nem egyszerű, fizetős ha fizetsz érte. De ezt kit érdekel.

Külső: Hááát gyerekek, uraim ez a Lány egy tünemény!!! Olyan szép arca van, hogy nem tudtam a szemem levenni róla. Nagyon szép tini teste van, mindenütt feszes, gömbölyű fenék, a természet csodája. Lapos feszes has és rendkívül arányos.

Keblei gyönyörűek, isten alkotta műremekek, tenyérbe illőek. Formás lábak, formás test és nagyon szép, húsos puncija van.

Kedvenc testrésze a hasikája !!! Elájulok Tőle.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt velem, igaz nem először találkoztunk. Tudja, hogy én mindig tisztelettel állok a Hölgyek felé és Ő ezt meg is hálálja.Akihez megyek én mindig partnerként, egyenrangú félként tekintek rá. És vagy élnek ezzel a Hölgyek, vagy nem. Úgy érzem Kátyánál ez működött.

Együttlét: Minden eddig Kátyánál töltött alkalom más volt és mindegyiket borzasztóan élveztem. Fürdés után csókolóztunk, majd franciásan kényeztetett, ami tényleg nagyon finom. A 69 most elmaradt (mert egy önző szar vagyok), de múltkor eszméletlen volt átélni hogy érinthettem ezt a csodás NŐT.

Majd meglovagolt ami mennyeien erotikusra sikeredett. Rám hajolt, végig engem nézett, csókolt és én érintettem ahol csak tudtam. Nagyon hamar kicsavart és hosszasan kiélveztük még az együtt létet. Ő tisztogatott meg és úgy , hogy ilyet csak egy helyen tapasztaltam. Több lépcsős, finom érintések.. áá ezt tanítani kellene.

Majd megmasszírozott. Finoman és nagyon felizgatott az érintéseivel.

Közben sokat beszélgettünk most is . Okos intelligens Lány, akinek nincsenek sztár allűrjei.Filmekben különbözőek vagyunk, de ettől szép az élet.

Újra tusoltam , újra csókokkal kezdtük és ezúttal orálisan juttatott a csúcsra. A finomsága, a figyelmessége maximális!!

Elégedettség és Ajánlás: Minden percét visszakívánom! Nagy korkülönbség ellenére soha nem tapasztalt kedvességet kaptam. Gyönyörű, szép és jó fej Lány. Szerencsésnek érzem magam, hogy találkoztam Vele már. És azt mondta, hogy egy úriember vagyok !!!

Csak magamnak ajánlom!!

Köszönöm Kátya, hogy ott lehettem!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Realnick69 beszámolója
2022-06-16 08:42:55
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, gyorsan felvette

Lakás: Lakás tiszta, fürdőszoba jól felszerelt.

Külső: Ő van a képeken, ami a valóságnak megfelel.

Hozzáállás: 1 órát töltöttem vele, abszolút barátnő feeling.

Együttlét: Masszázst kértem, kellemes volt, ügyesen csinálja, de a francia tudását emelném ki, gumin keresztül(én kértem így) is nagyon élveztem.

Elégedettség és Ajánlás: Bátran ajánlom, még biztosan visszamegyek hozzá

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Elmendar beszámolója
2022-06-07 09:37:57
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, első próbálkozásra felvette. Gyorsan megbeszéltük a dolgokat, pár órával későbbre volt szabad időpontja, meg is egyeztünk abban.

Lakás: A "tetthely" szépen berendezett, van egy nagy franciaágy, heverő, illetve a falon a franciaágy mellett egy tükör. Fürdőszoba is kifejezetten jól felszerelt. Maga a lakás a Móricztól kb. 5 perc séta, a parkolás nem tudom milyen, én tömegközlekedéssel voltam.

Külső: Nagyon szexi, szebb, mint a képeken. A feneke szép kerek, a mellei élőben szerintem sokkal szebbek, és valamivel nagyobbak, mint amilyennek/amekkorának a képeken tűntek. A dereka szintén vékonyabbnak tűnt nekem élőben a csípőjéhez képest, mint a képeken, nagyon szexiek az arányai :). Az arckitakarástól nem kell félni, szép az arca is.

Hozzáállás: Nagyon kedves, figyelmes, végig próbál a vendég kedvében járni. Én a legelején kifejezetten zavarban éreztem magam, de a hozzáállásának (és természetesen a hozzá társuló igen kívánatos testének) köszönhetően ez gyorsan eltűnt.

Együttlét: 1 órát voltam nála. Egy piros melltartóban és egy bugyiban fogadott. Zuhanyzás után hátat fordított nekem, levettem a melltartóját, majd hátulról szerszámommal a fenekéhez simultam, közben pedig a kezeimmel a ciciket kezdtem el felfedezni. Nem sokkal később megfordult, váltottunk néhány (nem nyelves) csókot, majd letérdelt és elkezdett odalent dolgozni. Én gyorsan javasoltam, hogy helyezzük inkább át magunkat kényelembe az ágyon, így ezután ott folytatta. Nagyon jó a franciája, amelyet némi mélytorkozással fűszerezett meg:) Kicsivel később mondta, hogy ha szeretnék szexre váltani, jelezzem. Nekem csak ennyi kellett, rögtön jeleztem is. Sorban volt lovaglás, miszi, kutyus, majd végül megint lovaglás, ebben lett végem. Lovaglás közben végig engem nézett, kutyusban is oldalra fordulva a tükörben nézett engem, nagyon szexi látvány, ahogy lovaglás közben a mellei, kutyusban a feneke is.



Ezután felajánlott egy masszázst, ami közben beszélgettünk. Megpróbálkoztunk egy második menettel is, de sajnos bennem nem volt erő második lövetre, így ez - egyáltalán nem az ő hibájából - nem valósult meg.

Elégedettség és Ajánlás: Kátya egy nagyon szexi lány, aki vendégcentrikus hozzáállással mindent megtesz, hogy a vendég jól érezze magát. Bátran ajánlom mindenkinek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
FffZzz beszámolója
2022-05-18 13:08:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Többször kellett hívnom (nem vette fel), de megérte próbálkozni. Külön jó és javítja az illúziót, hogy nem kell a rózsákról beszélni a randin, mert előre elküldi, ha ráírsz itt.

Lakás: A lakás kényelmes és tiszta, közel van a Gárdonyi térhez ahogy írja, öt perc séte sincs szerintem. A fürdő jól felszerelt. A kis tároló alsó polcán összehajtva ott vannak a tiszta kilépők, hogy minden vendég után frisset terítsenek le a lányok, úgyhogy a tisztaságra is nagyon ügyelnek.

Külső: Kátya gyönyörű! Az egyik legszebb nő, akivel valaha dolgom volt! Az arca nagyon aranyos és szép, a szemeiért meg lehet veszni, olyan gyönyörűek. Nagyon szép, kis tenyérbe illő cickói és csodálatos feneke van.

Hozzáállás: Kátya nagyon kezdeményező, nagyon gyorsan feloldotta kezdeti kis zavartságomat. Teljesen barátnő feeling volt az egyész "randi". Egy órát voltam a csodás társaságában.

Együttlét: Az együttlét leírhatatlan volt, de azért megpróbálom. Megérkeztem, piros melltartó és bugyi, valamint egy fekete harisnyatartós harisnya volt rajta. Beinvitált a szobába, megnézte a fürdőt és szabad jelzést adott, lezuhanyoztam. Mondta, hogy a zuhany előtt megvár, mire kiléptem már nem volt rajta a bugyi és a melltartó sem. A harisnya és a harisnyakötő maradt csak rajta. Letaglózóan gyönyörű látvány volt, egyből meg is keményedtem.



Bementünk a szobába. leültünk az ágyra, majd gyengédel elkezdtünk csókolózni. Miközben ezt csináltuk elkezdett a kerével kényeztetni. Pár perc csókolózást követően lassan, mitegy húzva engem elindult az ajkaival lefelé. A szájába vett és olyan mélytorkos, bőnyálas franciát kaptam, hogy a fülem kettéállt! Kicsivel átlag feletti (de nem óriási) farkam van, teljesen tövig be tudta kapni, ami azért ritkább, de Ö nagyon ügyes volt ebben. Egy darabig folytatta (kétszer majdnem elsültem) de mindíg lassított amikor érezte, hogy közel vagyok. Kértem, hogy húzzunk gumit.



Felhelyezte rám, majd missziben kezdtünk bele a dologba. Kátyának csodálatos puncija van és tudja is használni! Nagyon ügyesen mozgatta a csípőjét még úgy is, hogy elég vadul elkezdtem kefélni pár lökés után. A misszi után még meglovagolt, mivel nem én diktáltam a tempót egyszer csak azt vettem észre, hogy nagyon közeledek és elsültem benne. Nem szált le egyből. Kicsit még mozgott rajta, játszott a farkammal.



Gyengéden letörölgette a szerszámomat (nem hagyta, hogy én tegyem, mert ez az Ő dolga), majd gyengéden megmasszírozta a hátamat. A masszázs után a hátamra feküdtem, megin csókolóztunk kicsit és újra a szájába vett. Játszott vele, újra merevvé varázsolta. Ahogy megkeményedett a szájában, megint egy bőnyálas méllytorkos franciát kaptam. Amikor már közeledtem és láttam, hogy Ő is érzi, megkérdeztem, hogy "Akkor most kivégező", amire kaján vigyorral a száján azt felete, hogy "Még korai lenne!" és szopott tovább, de mindig abbahagyta kicsit, ha elmentem volna, nagyon izgató volt.



Egy kis idő múlva megkérdezte, hogy beleüljön-e. Nyilván nem mondtam nemet. Elkezdett lovagolni és meg csak nyögdösni tudtam. Kicsit erősen markoltam a fenekét, úgyhogy lelassított, ekkor volt erőm megkérni, hogy hátulról is látni szeretném, úgyhogy váltsunk pózt. Készségesen tolta rám a fenekét és rázta a csípőjét, hogy visszakapja a szerszámot. Megadtam neki amit akart és miközben a csodás fenekében, valamint az ágy melletti tükörben a látványban gyönyörködtem pár perc múlva egy hatalmasat élveztem benne.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett voltam vele. Mindenkinek ajánlom aki egy igazán kedves és lelkes lányhoz akarm menni.



Kátya, remélem még maradsz egy darabig és láthatlak még ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cliif12 beszámolója
2022-03-10 10:56:17
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Még tavaly nyári randi volt, csak ide nem volt időm megírni. Tehát, telefonon hívtam. Elsőre felvette, készségesen tájékoztatott minden fontos dologról és a felajánlott időpont is megfelelő volt, így gyorsan ment.

Lakás: Kívül régi, belül új. :) Egy nagy belmagasságú lakás egyik szobája volt a tetthely. Egy barátnőjével közösen vannak itt, de a diszkréció maximális volt. Senkivel nem találkoztam. Kátya minden alkalommal szépen kiment és ellenőrizte, hogy szabad-e a fürdő és meg is várt előtte. A fürdő szép tiszta, rengeteg tusfürdővel felszerelt. Szájvízből is volt választék bőven. A szobában franciaágy két oldalt tükörrel fűszerezve.

Külső: Kátya nagyon jó testi adottságokkal rendelkezik. Mindene nagyon szép, arckitakarástól sem kell tartani, nagyon szép arca és szemei vannak. Egy apró tangában és melltartó párosban fogadott, mely nem hagyott sok mindent a képzeletnek. :)

Hozzáállás: Maximálisan kedves és kezdeményező, 1 órás randink volt.

Együttlét: Csókkal indult az ismerkedés, melynek elején megszabadítottam a cicitartótól. Röviddel később leheveredtem az ágyra, így ő kibújva a tangából hamar a lényegre tért. Bő nyállal és folyamatosan dolgozott a szerszámon, mely közben igyekezett folyamatos szemkontaktust fenntartani. Nagyon izgató volt Közben többször mélyen torokra vette, mely mérettől függően sikerült is, közben a hanghatások jöttek. Kértem, hogy forduljon, és én is kezelésbe vettem a gyönyörű puncit. Először csak nyelvvel, majd segítségül hívva az újaimat is ingereltem, mely közben a hangja is megjött. Végcélt itt még nem értük el, így gumi húzást javasolt, melyet Ő rakott fel. Ezután beleült és azonnal elképesztő vehemenciával twerkelni kezdett rajta, mely során azonnal éreztem, hogy ennek a fele sem tréfa, így lassításra kértem. Majd rövid gondolkodás után inkább gyorsítottunk és az első felvonás itt is ért a gumiba tárazva. Szépen levette és nagyon cukin óvatosan letisztogatott. Szünetben kicsit beszélgettünk, majd rátértünk a második körre. Gyorsan hadrendbe állította a játékot és újra néhány perc szopás következett a korábban leírtak szerint. Itt kértem, hogy forduljon meg és én is ténykedni kezdtem közben. Két ujjam a punciban, nyelvemmel a csiklókat izgatva sikerült elröppennie. Újabb gumihúzás következett és hátulról támadtam Kátyát. A környező tükrökben szépen lehetett látni mindent, mely közben folyamatosan a tükörből a szemembe nézett. Nagyon izgató érzés volt. Ezt követően kértem, hogy fordítva is lovagoljon meg, melyet szintén elég magas szinten űz. A vége felé kértem, hogy szájjal teljesítse be a második kört, így a gumit levéve, vad szopásba kezdett. Itt már nem kértem a mélytorkos elemeket. A vége felé megkérdeztem, hogy lőhetek-e a szájába, melyre igen választ kaptam, így élvezeteim gyümölcsét beleengedtem a drágám szájába. Szépen szopogatva hagyott lenyugodni, majd ezt követően megszabadult a gyümölcsöktől. A végén még egy tusolást igénybe vettem és mentem mielőtt dolgomra mentem.

Elégedettség és Ajánlás: Kátya szuper partner volt. Nagyon szép és kedves vendéglátó. Igazán barátnő feeling-es volt az együttlét, melynek végére már az ágyon kívül is egymásra hangolódtunk. Első találkozónak szerintem kívánni sem lehet jobbat. Köszönöm Kátya, szuperül éreztem magam, még lehet találkozunk ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MrJoe81 beszámolója
2022-02-14 10:21:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Néhány hónappal korábban már jártam nála masszázson, ennek köszönhetően a kapcsolat felvétel gördülékenyen ment. Az alapvető információkat levelezésben már korábban megkaptam tőle. Telefonon megbeszéltünk egy időpontot néhány órán belül.

Lakás: Autóval érkeztem. A parkolás napközben nehézkesen megy, ezért a közeli bevásárló központban parkoltam le, onnan csak pár perc séta. Régi építésű ház földszintjén várt rám alkalmi partnerem. A folyosón található fogasra helyeztem kabátomat. A lakás célnak megfelel. Szép tiszta, a fürdőszobában megtalálható minden, amire szükségem volt. A szobában ajtótól jobbra lévő kanapéra helyeztem ruháimat, vele szemben várt ránk egy hatalmas francia ágy, mellette lévő falon tükör található élmények fokozása érdekében.

Külső: A képei és a kiírt adatok teljes mértékben megfelelnek a valóságnak. Amikor megláttam az ajtó mögött, egy pillanatra elpirultam, annyira ledöbbentem, hogy milyen csinos lány. Ha ezt a jelenetet mások is látták volna, biztos nevettek volna. Arca nagyon szép és kedves, csak a diszkréció miatt van kitakarva. Szexi fogadó öltözéke fekete melltartó, bugyi, valamint combfix kombinációból állt. Kedvenc testrészem a popsija volt, ahogy a képeken is látszik gömbölydedsége. Igazi erotikus energiáktól kicsattanó, harmonikus alakú, feszes, fiatal lány.

Hozzáállás: Egy órás barátnő feeling leetőségre mentem, ami nagyon baráti.

Együttlét: Megérkezésem után adtunk egymásnak egy-egy puszit, majd beinvitált a randi helyszínére. Leültünk az ágyra kicsit beszélgetni, majd kaptam egy törölközőt és átmentem a szobával szemben található fürdőszobába. Gyors tisztálkodást követően Kátya szobában várt rám.



Átöleltem, megpusziltam a nyakát, arcát, ami viszonzásra talált. A szimpátiánk egyértelmű volt, nem soká érzelmes csókolózás következett. Finom érzéki érintések, szájszél harapdálás. Imádtam érezni puha ajkait az ajkaimon. Egyszerűen vérpezsdítő volt miközben húzott magához, közben a velem egykorú jelezte, hogy az ágyon lenne már a helyünk. Ott hanyatt feküdt Kátya, majd testének feltérképezésével kezdtem foglalkozni. Simogattam, cirógattam a testét. Melleivel játszottam kezeimmel és nyelvemmel, majd gyors átvezetést követően a punci bejáratát masszíroztam. Meglepődtem, hogy puncija már nedvességben úszott, nagyajkai keményre duzzadtak. Testi jelekből ítélve imádja a kényeztetést. Láthatóan tetszett neki, mert a melleit markolászta és kicsit szuszogott valamint a száját harapdálta közben.



Váltottunk, most én feküdtem hanyatt és kezelésbe vette a már mozgolódó szerszámomat. Szépen, lágyan elkezdte szopni. Kellemes érzés volt, nem túl gyorsan, de nekem ez pont így megfelelt. Rövid francia óra után kértem védőfelszerelést, majd hátára fektettem és missziben hatoltam belé. A talpait a mellkasomnak támasztottam, majd a nyakamba vettem és úgy toltam neki, közben az ujjammal a csiklóját is simogattam. Ezt követően jött kedvenc kutyus póz. Hátulról kezdtem el a punciját kezelésbe venni. Miközben gyönyörködtem formás popsijában. Közben előre nyúlva a melleit is simogattam, aztán éreztem, hogy lassan végem lesz. Még pár lökés és a gumiba sültem el.

Elégedettség és Ajánlás: Azt kaptam, amit vártam egy kedves barátnő feelinges szeretkezést. Kátya egy nagyon érett szexuális kultúrával rendelkező hölgy, akivel élmény az együttlét. Jól tudtam vele beszélgetni, ami ilyen mély szimpátia esetén nem okozhatott gondot.

Alig várom a következő alkalmat, hogy átélhessem ugyanezt még egyszer!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
SzázadosÚr beszámolója
2022-02-14 07:53:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Kátyát telefonon értem el, amit az első hívásra felvett, és kedves hangján mindenről tájékoztatott, amiről tudni kell. Ezután már csak a kapu előtt hívtam.

Lakás: Tiszta, rendezett lakás, patika fürdőszobával, benne rengeteg féle tusfürdővel, szájívezzel és műanyagpoharakkal. A hálóban meleg színű falak és tompa fény biztosítja a felszültségoldást. Az ágy kellően nagy, rugalmas, és ugyanolyan tiszta, mint a lakás bármely más eleme. A sarkán frissen mosott törölköző van kikészítve.



A parkolás nem a legjobb, érdemesebb tömegközelekedve meglátogatni Őt. Az utóbbira viszont nem lehet panasz: több villamos, busz, és a 4-es metró is a pár perc távolságra áll meg.

Külső: Az egyik legszebb arcú hirdető. Kátyának gyönyörű, szabályos babaarcca, nagy, melegen csillogó szemei, és közepesen vastag, csókos, puha ajkai láttán már az ajtóban beindul az ember. Az alkata is tökéletes, sportos. Sehol egy felesleg, mégsem pálcika. Hosszú combjai, almaforma popsija, és kézbeillő mellei elképesztően feszesek.

Hozzáállás: Az együttlét elejétől a végéig kedves, nyitott, beszédes, lelkiismeretesen igyekszik ügyelni arra, hogy a vendég fesztelenül és jól érezze magát. Tényleg minden kérésemet leste az egy óra alatt, amit együtt töltöttünk.

Együttlét: A fürdőből visszatérve bemelegítésként még állva gyengéd csókolózással kezdtünk, közben folyamatosan simogattuk egymást, ahol csak jólesett. Ekkor hirtelen leguggolt Kátya és (kérésemre gumiban) még egy óvszeren keresztül is élvezhető franciába kezdett a golyókat sem kímélve, ezzel kőkeménnyé varázsolva a nemesebbiket. Mivel hajlamos vagyok korán elmenni, ezért kértem tőle, kezdjünk csúszka masszázzsal, amit mély átéléssel, érzékien csinál. Ezután még egy kicsit repetáztam a fraciájából, majd sorra vettük a klasszikus pózokat: először óvatosan lovagolt meg Kátya, tudva, hogy könnyen el tudok sülni, majd kutyusban folytattuk, ezt a "kis kifli - nagy kifli" követte, végül missziben sültem el benne.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút barátnős élmény egy meseszép arcú, sportos, tinitestű lánnyal, aki mind a masszázst, mind a szexet odaadóan műveli. Maximálisan ajánlom őt. Magasan kiemelkedik talán minden téren a hirdetők közül.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Parittya63 beszámolója
2022-01-10 08:46:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Mivel már randiztunk, így a kapcsolat felvétellel nem volt gond. Telón, viberen is könnyen ment. Na az időponttal akadtak gondok. Dec. elejére megbeszéltet én voltam kénytelen visszamondani, utána sajna nem volt szabad időm. Az újévet Kátyánál szerettem volna kezdeni, ezért harmadikára kértem randit, de nem fixáltam le tutira, így sajna 1nappal elcsúszott, de szerencsére, csak összejött. legközelebb pontosabb leszek.

Lakás: Parkolást én mindig a közeli bevásárlóközpont mélygarázsában oldom meg. Pár perc séta, de legalább tuti van parkoló.

Viberen jeleztem hogy megérkeztem, diszkréten meg csörgetett, visszahívtam, meg kaptam a kódot, pár lépcső nyílik az ajtó, mögötte elbújva álmaim nője!

Fürdőszoba "is" tökéletes, mindennel felszerelt, kényelmes tusoló, többféle tusoló, szájvíz!

Külső: Milyen külsőlegő TÖKÉLETES! Arca csodás, kitakarástól nem kell tartani. Kedvencem a szeme, nézése! Mikor randink vége felé vállamra hajtotta a fejét, én meg csak dumáltam össze vissza, ahogy nézet, csillagok közt éreztem magam! kösz hogy elviselted, pedig csak időt akartam nyerni, vele maradhassak még pár percet. Hangljával is képes elvarázsolni!

Hozzáállás: Érkezésem után átadtam az ajándékot amit vittem, remélem ízlett, tetszett. Az új fogadó szettjében, új hajszínnel fogatod. Csodálatos látvány! órára érkeztem, hozzá nem is érdemes rövidebb időre menni, adni kell időt kiélvezni egyéniségét! kicsit túl léptűk az időt, nem nézte az órát! Köszi

Együttlét: Tusolás után kényeztettem mindenhol, remélem neki se volt rossz, én élveztem minden porcikáját! majd Ö került felülre, és utolérhetetlen franciával életre keltette a kis pajtást. Masszázsra már voltam nála, csuszkáját soha nem feledem, és mikor megláttam hogy váltott, csuszka látványa után, egyből jött az érzés, lovaglót ki kell próbálni! Na itt indult a gond! Gumitól "ahogy Kátya fogalmazott" megijed a pajtim. Sajna az aktus én hibámból nem jött össze! Ilyenkor jön elő, hogy milyen jó hirdető, mindent megtett hogy mentse a helyzetet, Kaptam egy csuszkát, és isteni kényeztetést! Összességében jól éreztem magam vele!

Elégedettség és Ajánlás: Természetesen egy kis hiány érzet maradt bennem, de ez csak magamnak szól! Lehet nagyon rákészültem, túlon túl vártam! Majd legközelebb, mert remélem lesz legközelebb, pótoljuk. Ez újabb fenyegetés!!!

Könnyes szemmel ajánlom, mert félek nehezen kapok időpontot az újabb randinkra!

Köszönök mindent!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lupus beszámolója
2021-12-20 19:22:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A "zöld teló" jelzéskor hívtam és mivel biztosra akartam menni már 2 nappal a tali előtt lebeszéltük a szabad időpontot.

Többször is voltam Kátyánál masszázson, de mivel nemrég kategóriát váltott, a változásokat is egyeztettük.

Lakás: Nem használom a tömegközlekedést, de belváros lévén nem gondolnám, hogy gondot okozna, autóval egy negyed órás rátartás a parkoló helyek ritkasága miatt viszont ajánlott. Ha más nem a szomszéd utcák valamelyikében mindig sikerült megállni.

A lakás belvárosi régi bérház, klasszik nagy belmagasságú helyiségekkel. (szeretem ezeket) Tökéletes felújított beltérrel.

Kb. a Müller polcain megtalálható tusfürdő választék a zuhany fülkében, sőt aki a szájvizek közt is szeret válogatni az is ki van elégítve. (Mondjuk én más jellegű kielégülésre mentem :) )

Nagy francia ágy párnákkal, (szállodásra hajtogatott friss törcsi) az ágy egyáltalán nem nyikorog.

Külső: A kitakarás a diszkréció miatti, baba arcú tini csajszi Kátya. Egy lenge felső köntös és harisnya csipkés felsővel volt rajta, amitől finoman megszabadítottam (harisnya maradt).

Testalkata a képeknek megfelelő.

Kedvenc testrészem a szája és nem csak a francia imádatom miatt. Nagyon finom puszizni csókolni is, de erről majd lejjebb.

Második kedvencem a PP, azaz a PunciPopsi kombó, de ez is később jön.

Hozzáállás: A bejutásról csak tőszavakban:

Teló => Kapukód => Pár lépcső és földszinti lakás

Az ajtót nyitva azonnal csók, majd be a szobácskába.

Én mindig viszek egy kis ajándékot, italt , csokit, vagy az adatlapon feltüntetett kedvencet.

Egy órára mentem, de olyan sokszínű az "étlap", hogy szinte forgatókönyvet kellett összeraknom fejben, hogy minden beleférjen.

Minden pillanatban a vendég az első, gyakorlatilag a "ritkán látott barátnőmhöz mentem" érzés volt végig.

Együttlét: Tehát jöjjön a képzeletbeli forgatókönyv:

Mint említettem francia kedvelő vagyok, mikor masszázs hirdető volt, akkor is csak emiatt jártam hozzá.

Valahogy olyan stílusban csinálja ami tejesen az én kedvemre való.

Van benne minden: a szopogatós érzéki, a kézzel szájjal kivégzős, a lingam szerű teljes hosszban kényeztetős és persze a mélytorkos, enyhe kényszer

fej rajtartós, a garaton átbillenős technika. Asszem ezzel a francia kedvelőknek mindent elmondtam. :)

Szóval a kezdés: én állva, ő térdelve franciázva. Naggyon fincsi (1)!

Ezután a "bemelegítő francia után jött az ágyon fekvős mélytorok próbálgatás, néha-néha óvatos fejrátartással (természetesen megbeszéltük mit lehet és hogyan)

Fontos!!! A játék szabályokat betartani uraim!

Kb. félidőben jött a punci. Naggyon fincsi (2)!

Lovaglóval kezdtük. Nagyon ritkaságszámba menő pacizást tud, combból, izomból guggolva csinálja, ami azzal a szorítós puncicával valami eszméletlen.

Már az elején, teljesen keménynek kell lenni, mert különben nem enged be az a punci annyira szoros. Szinte úgy pattanik át a makk a bejáraton. Nyamiiii!

Aztán papás-mamás: ez a már említett szájacskája miatt a kedvencem, imádom szopogatni az ajkait. olyan husis, de egyben puha is, kis gumicukor alul-felül.

Naggyon fincsi (3)!

Ja és paciban, franciában a legváratlanabb pillanatokban jön csókolózni. Huhh..

A gumis tevékenység vége a kutyus póz volt, itt úgy körbe ölelte a farkamat és úgy meg twerkelte a popsit, mintha harapdálta volna a punival.

A vége nálam evidens: gumi nélküli francia, NFVSZ.

Kb. 3 szor voltam a vég előtt. Olyan frankón megérzi, hogy hányszor lehet megállni és hányadiknál kell kivégezni, hogy eszméletlen.

Nagggyon, nagggyon fincsi (4)!

A lövés utáni tisztálkodás közben (Ő törölget +) még kapott a "Főni" egy ügyes voltál! dicséretet. :D

Elégedettség és Ajánlás: Van már jó pár évnyi tapasztalatom, de Kátyához hasonlót eddig még nem találtam.

Aki nunci mániás nem fog csalódni, akinek a francia a prió az sem fog panaszkodni.

Aki hozzám hasonlóan szereti, ha szájjal ügyesen kényeztetik, de azért kell a szeretős együttlét puncival, annak is tuti.



De aztán hagyni helyet a naptárban nekem is!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Parittya63 beszámolója
2021-11-18 21:31:29
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Délelöt hívtam, egyböl felvette, délutánra

megbeszéltük a randit. Már a hangjával elvarázsolt!

Lakás: Parkolás a közeli plázába, mert az utcájában legfeljebb kihalálos alapon található szabad hely. Földszinti lakásban többen vannak, de vigyáznak a diszkrecióra. Fürdő felszerelt, a zuhanyfülke nagy, kényelmes.

Külső: Kitakarástol nem kell tartani, arcában nem csalódtam, a szeme, pedig igéző, mint a hangja! Teste csinos, popsija formás, cicije pont akora ami nekem bejön. Kedvenc testrészeő Úgy ahogy van tökéletes, sajna az az opció nincs hogy hazavigyem!

Hozzáállás: 1.5órát voltam, elösször én ismerkedtem a testével, kényeztetni próbáltam. Tudom nem voltam a legjobb, de Ő úgy tett, mintha én lennék álmai pasija. Köszönöm!

Együttlét: Masszása inkább simogatás, kellemes, erotikus élvezetes! Olajos csúszka masszása valami csoda, és közben tartja a szemkontatkust! Nekem nem mindíg sikerült.

Elégedettség és Ajánlás: Örülök hogy rátaláltam, nagyon jól éteztem magam!

Meg is fenyegettem, jövök máskor is! Nem ajánlom senkinek, hadjátok meg nekem!

Biztos visszajáró vendég leszek!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cicijo beszámolója
2021-09-15 23:08:40
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Ismeros cim, a szokasos kedves telohang= konnyu egyeztetes.

Lakás: A tisztasag es a rend uralkodnak.Hangulatos szoba, kenyelmes aggyal.

Külső: Akkor is ha mar ismered mint en, lenyugozo jelenseg.Ahogyan fogadott az ajtoban... a szepsege lelegzetellalito.A teste a gazella es a tini hibridje.Babaarc, bababor, hosszu labak, feszes fenek es hetyke cicik, mindez egyutt... nem szivbetegnek valo latvany. Es a festoi szep szemerol meg nem is esett szo.

Hozzáállás: Nagyon is baratnos volt, mintha evtizedek ota ismernenk egymast. Teljesen otthon ereztem magam.

Együttlét: Egy ilyen minosegu lanyra vetek draga masszazsidot pazarolni, ezert foleg en massziroztam a gyonyoru testet,o kis finom csokokkal viszonozta es brutal kenyeztetes fert bele a programba.Oranezes a Katyanal nincs.

Elégedettség és Ajánlás: A holgy ritka eset az oldalon, ezert ha okosan ot valasztjatok, finoman kell ot kezelni.Kedvessegetek nem marad reagalas nelkul.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Cucu11 beszámolója
2021-09-14 12:59:45
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon gyorsan, egyszerűen!

Lakás: Lakás földszinti normál. Abban 1 szobában volt ő.

Külső: Gyönyörű! Szép test! Igéző szemek! Formás cici, fenék! A szemérem domb tetszett többek között a legjobban! 🙂

Hozzáállás: Megbeszéltük a menetrendet és hozzá is látott brutal kedves és nagy odaadással volt felém!

Együttlét: Hasra fektetett és masszírozni kezdet hol érzékenyen hol kicsit erősebben nekem tetszett! Aztán megfordultam ott már inkább érzékenyen csinálta és láthatóan nagyon be gerjedtedtem! Folyamatosan a szemedbe néz és a teste csupa olajossan nagyon dögös volt! Jött a csúszka csókolózással fűszerezve! Volt már részem ilyenben párszor, de ahogyan ő csinálta az páratlan!! Aztán mondtam neki, hogy megkostolnam lent már fordult is hanyatt és próbáltam örömöt szerezni neki! (remélem sikerült) Érzéki és szexi franciaval folytatta úgy hogy közben a szemeivel folyamatosan engem nézett! Mikor jött a vég utódok a szép melleire irányította!tisztogatás óvatosan és az ágyra feküdt mellém. Feküdtünk kicsit és szólt, hogy cirogassam érintsem meg miközben ott fekszünk én pedig eleget tettem keresnek! Majd zuhany és búcsú csók!

Elégedettség és Ajánlás: Biztosan vissza térek hozzá!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
balu_kapitany beszámolója
2021-08-24 23:46:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Kátyát telefonon kerestem, de nem tudtam vele beszélni, azonban a barátnője készségesen tájékoztatott a lehetőségekről. Másfél órás randit beszéltünk meg egy hétfői napra. Érkezésemkor történt egy kis malőr, hiszen a randi időpontja előtt pár perccel hívtam, hogy megérkeztem, de nem vette fel a telefont. Többször hívtam és még mindig semmi. Kezdtem aggódni, hogy belefutottam egy olyan lányba, aki a kívánatos domborulatok mögött egy inkorrekt némber, aki játszik a pasikkal. Gondoltam adok neki még egy esélyt és újra, egyben utoljára tárcsázom, ha akkor sem sikerül dűlőre jutnom, akkor elkönyvelem, hogy nincs jó napom és ne keressem többet a hölgyet. Azonban felvette és elnézést kért a késlekedés miatt, de késve érkezett a lakásba és kért még negyed óra türelmet. Adtam és nem bántam meg. :-)

Lakás: A lakás Móricz Zsigmond körtér közelében egy körfolyosós ház földszintjén található. A fürdőszoba tágas, kényelmes a zuhanykabin és bőséges választék áll rendelkezésre a tusfürdőkből. Válogathatsz kedvedre, biztosan megtalálod a kedvencedet. Többféle szájvíz, műanyag pohárkák szintén a rendelkezésedre állnak. Használd, neked vankikészítve. :-) A szoba pazar, hangulatos fények, tiszta ágy, ami a kényelmedet és egy nagy tükör, ami a vizuális gyönyörödet fokozza. A ruhákat szobainason tudod elhelyezni. Nagyon tetszett a törülköző hajtogatott formája, úgy éreztem, mintha egy szállodai szobába toppantam volna.

Külső: Gyönyörű, izgató, kívánatos. A domborulatait, a vonalait, mintha szobrász faragta volna. A szeme megigéz, elvarázsol és vétkezni hív. Az ajkai csókra csábítanak. Keblével, popsijával, izgató kelyhével nem lehet betelni.

Hozzáállás: Mint írtam Kátya kért még negyed órát, hogy elkészüljön, azt követően nem volt probléma, sőt mondta, hogy természetesen nem megy a randink rovására. Érkezésemkor picit bénáztam, mert a megadott földszint helyett felgaloppoztam az emeletre és nem találtam a lakást. Újra hívtam és türelmesen segített célba jutnom. Érkezésemet követően megmutatta hol pakolhatok le, persze nehéz volt koncentrálni, mert gyönyörű lány és nem is baj, hogy térdelve vettem le a cipőmet, legalább összekapartam az államat is. Vízzel kínált, amit elfogadtam és nagyon jól esett a gondoskodása. A másfél órás randinak nemhogy hamarabb lett vége, de túl is léptük a megbeszélt keretet.

Együttlét: A zuhanyzást követően visszaérve a szobába előttem szabadult meg a maradék ruhadarabjaitól és megkérdezte mit szeretnék. Igazából szeretkezni szerettem volna, önfeledten, szenvedélyesen és gyakorlatilag teljesült a kívánságom, hiszen kaptam egy finom masszázst, kényeztettük egymást, érzékien csókolóztunk. Ó, azok az izgató ajkak. Nem lehet betelni velük! Összebújtunk, cirógattuk egymást, beszélgettünk. Imádtam a vele töltött idő, hiszen amiért mentem azt megkaptam. Szeretkezés volt, behatolás nélkül. De megmondom őszintén nem is hiányzott a behatolás, így is teljes volt az élmény. Persze a kisördög benned van, hogy milyen lenne, ha kéjesen belw ülne a brébe és lágyan, ringatózva közelednétek a beteljesülés felé, de ha úriember vagy türtőzteted magad és tudomásul veszed, hogy a kukinak nincs luki, luki. :-)

Persze úgy érzem, hogy Kátya sok izgalommal és kalanddal szolgálhat, amiért érdemes újra és újra meglátogatni.

Elégedettség és Ajánlás: Ő megtestesíti a randi idejére a barátnődet. Érzéki, gyönyörű és szeretné, hogy jól érezd magad, ezért pedig minden megtesz ésszerű keretek közt. Látogassátok meg, de bánjatok vele nőként, legyetek vele tisztességesek!

Remélem még találkozunk és élvezhetjük egymás társaságát! Köszönöm Kátya, csókollak!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
montong beszámolója
2021-08-16 17:33:45
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könnyen elérhető telefonon, az oldalon jelzi mikor van szabad időpontja, így könnyen lehet tervezni már hívás előtt is.

Lakás: Régi építésű társasház a XI kerület központi részén, könnyen megközelíthető kb bármivel. Belülről teljesen rendben van a lakás, tiszta és hangulatos. Van minden, ami egy ilyen helyen szükséges.

Külső: A képek tényleg frissek, ha azokon bejön akkor élőben is befog. Az arca nem látszik egyedül, de ettől se kell senkinek se tartania, kifejezetten szép.

Hozzáállás: Nagyon kedves, nagyon profi lány. Rutinosan kezeli a helyzetet, annyira kezdeményező, amennyire te szeretnéd. Szeretne a vendég kedvében járni.

Együttlét: KF-et hagyja és kicsit bele is éli magát a hanghatások teljesen élethűek. A franciája fenomenális csak ezért is érdemes ellátogatni hozzá. A program csúszka része kifejezetten hangulatos, de 1 órában kicsit monotonná tud válni.

Elégedettség és Ajánlás: Akinek bármilyen okból valódi masszázsra is szüksége van az ne hozzá menjen, de aki egy kifejezetten jó erotikus masszázsra vágyik egy fergeteges franciával a végén mindenképp látogassa meg.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cicijo beszámolója
2021-08-13 13:32:54
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Cuki hangjaval es udvarias tarsalgasaval lenyugozott.

Lakás: Budai keco,2p a kortertol.Labor- tisztasag, ragyog,rengeteg szajviz,tusfurdo.Finom torcsi, tenyleg minden reszletre odafigyel.Nagy francia agy, cserelheto es illatos lepedo.

Külső: Mar itt leirtak a Katyat, aki elmegy hozza veszelybe kerul hatha szerelmes lesz bele,mintha ujra 22 eves lettem volna ugy allt hozzam.Magas, tokeletes testu,hetyke kemeny mellu,gyonyoru arcu angyal nyitott ajtot.Kedvencőő A hosszu combikai.

Hozzáállás: Oszinten kedves, baratnos.Vegig az maradt. Oranezes nincs.Amugy okosan odallitva van egy ora de azt en figyeltem.Az a mosolygos, cukis, olelos hozzaallas...Nem visszajaronak lenni szinte bun.

Együttlét: En foleg az intim erotikara mentem es azt teljes egeszeben meg is kaptam. Csokjai finomak es gyengedek. Nagyon vigyaztam hogy viszonozzam az odaado kedvessevet.Semmire nem nyafogott, igaz en nem is kerek semmi normalisan kivulit.

Elégedettség és Ajánlás: Annyira jo volt a Katyaval hogy nem konnyu ajanlani, de igenis menjetek mert ritka ekszerrol van szo.Egy megvalosult alom az egesz leanyzo.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zoli_81 beszámolója
2021-07-15 16:20:07
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon de nem elsőre

Lakás: szép tiszta.

Külső: A legszebb lány akinél eddig voltam. Sztem ezzel mindent elmondtam a külsőről.A feneke meg hát elképesztő.

Hozzáállás: Kedves, aranyos, első perctöl kezdve az utolsóig.

Együttlét: Csók, francia meg amit az adatlapján találsz azt vállalja.Jól lehet beszélgetni vele,és figyelmes.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképpen a normális embereknek.Remélem vissza tudok menni hozzá még.Nem mindennapi élmény.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kissandor22 beszámolója
2021-05-11 18:06:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egyszerű

Lakás: Igényes lakás teljesen felszerelve

Külső: Mint a képeken szép és elbüvölő kisugárzása van ,aranyos mosólygós

Hozzáállás: Fél órát voltam vele nagyon kedves kezdeményező amit szeretnél rögtön megkapod próbál a kedvedbe járni tényleg mintha barátnő lenne nem sok ilyen lány van

Együttlét: Az együttlétet nem tudom leírni szavakba ölteni csakis ugy mintha tényleg az első szerelmed randijához hasonlítva .Ő tudja szeretem ha felül van azt is tudja hogyan kényeztessen franciával azt is tudja hogy érjen hozzád hogy nézzen rád hogy tűzbe hozzon.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek, mert fejelthetetlen élmény volt vele.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gula beszámolója
2021-04-09 18:49:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Hívtam és hamar fel is vette a telefont. Könnyen tudtunk időpontot egyeztetni

Lakás: A lakás szépen fel van újítva. A fürdőben minden volt, ami csak kelhet, még nagyon szépen rendezett is. A szoba szép hangulatos. Kocsival a parkolás nehezen megoldható, de szerencsére közelben találtam parkolóhelyet

Külső: A képeken ő van, még élőben sokkal szebb. Nagyon de nagyon gyönyörű szép arca van. Szinte el varázsolja vele az embert.:) Minden testrésze nagyon szép

Hozzáállás: Egy órára mentem hozzá. Végig kezdeményező volt. Közben leste minden kívánságomat és teljesítette is. Hihetetlenül kedves és jót lehet beszélgetni is

Együttlét: Megvolt a barátnő feeling. Minden póz nagyon jó volt vele. Nagyon istenien franciázik. A kedvenc pózát is nagyon szeretem, ami a kutyus

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt. Csak ajánlani tudom. Biztos vissza fogok még menni hozzá

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kissandor22 beszámolója
2021-04-08 16:47:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Időpont egyeztetés könnyen ment,

Lakás: Ujepitesu tobbszobas lakas, a furdo tiszta, jol felszerelt, tiszta torolkozo, tusfurdo, szajviz adott

Tobben vannak a lakasban de nagyon odafigyelnek a diszkreciora

Külső: 10/10 A képeken sem semmi, de élőben! A bőre selymes az arca nagyon szép feszes kerek popsi!

Hozzáállás: Igazi cuki lány, kezdeményező amit kérsz tőle maximálisan teljesíti azonnal.

Együttlét: Ezt meghagyom kettőnknek, de annyit elárulok hogy mindenben nagyon ügyes!!

Elégedettség és Ajánlás: Kéretik megbecsülni igazi kincs! Nagyon ajánlom de csak normális férfiaknak, végre találtam egy aranyos, megbízható lányt! Alig várom a következő találkozást!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ThomasShelby96 beszámolója
2021-04-07 17:29:13
szép arcú

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztetettem, sikerült fogadnia pár órán belül

Lakás: A bejutás egyszerű volt, maga a lakás régi polgári stílusban épült magas belmagasságú szobák (ketten laknak itt).

Fürdőszoba és tusfürdő választék 5/5.

Külső: Helyes fiatal lány tetoválások nélkül, egyedül talán a szemöldöke volt ami nem volt természetes, fekete haja jól illett hozzá. Teste formás fiatalos akár csak a képeken, kedvencem a feneke volt.

Hozzáállás: Eléggé aktív volt, de mivel én szeretek irányítani ezért jeleztem hogy miként szeretném a dolgokat és teljesen partner volt benne.

Együttlét: Az adatlapján elérhetőek a lehetőségek és a plusz kérések, ezeket maradéktalanul teljesítette, kedvencem a hátulról történő döngetés és az alapos mélytorok volt.

Elégedettség és Ajánlás: Kátya egy igazán tökéletes hirdető, teljes mértékben ajánlott kategória aki szereti a vadabb lányokat.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Pingu44 beszámolója
2021-02-17 20:26:15
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem. Már a bemutatkozása is jó pont volt, szóval jár neki az 5 ös :)

Lakás: A kis kuckó a XI kerület szerintem mindenki számára legjobban ismert helyén található, sokszor jártam már itt volt és szerencsére mindig pozitívan távoztam.

A lakás is ismerős volt sőt még a szoba is :) Ahogy legutóbb ezúttal is tökéletes tisztaság és odafigyelés, a fürdőszoba pedig jól felszerelt tökéletes :)

Külső: Mindig izgulok amikor nyílik az ajtó mert pontosan tudom hogy az amit látni fogok sokszor nem vehető egybe a fotókkal. Kátya ajtó nyitása után máris beugrottam és rögtön a belső sarokba pillantottam. Na ilyenkor pontosan az történik hogy fogalmam sincs mit kéne mondanom hiszen próbáltam feltérképezni Kátya csodás látványát, ami természetesen azonnal megfogott.

Fekete haja bájos arca láttán azonnal nyugtáztam hogy ismét mekkora mázlista vagyok :)

Fekete combfixben fogadott ami az egyik gyenge pontom. Csodálatos alak formás lábak, és az a popsi.... Egyszerűen kiváló!

Hozzáállás: Az első mondatokat követően lenyűgözött a kisugárzásával, mivel szinte mindig zavarban vagyok tökéletesen oldotta.

Nagyon figyelmes és szerintem egy tökéletes beszélgető partner ha az ember kellő odafigyeléssel és tisztelettel áll felé. 1 órát voltam vele és egyáltalán nem éreztem hogy bárkinek bármilyen sietős dolga lenne természetesen ez is pluszpont.

Készségesen tájékoztatott majd tiszta törölköző és irány a fürdő.

Együttlét: Miután rendbe szedtem magam visszatérve szinte azonnal kezelésbe vett. Lágy szájra puszikkal invitált közel magához, majd miután az ágyon kényelembe helyeztem magam megkaptam életem egyik legjobb natúr franciáját. Istenien dolgozott rajtam néha lágyan néha pedig egészen mélyen bevéve a farkam. Gumit javasolt majd lovaglás következett, nagyon jó volt látni ahogy Kátya átéléssel lovagol rajtam miközben kéjes arcát és gyönyörűen fel le mozgó cicijeit néztem :) szemem sarkából pedig combfixes lábaiban is meggyönyörködtem.

Ebben a pózban lett végem eszméletlen nagyot robbantam a gumiban!

A szünetben egy kis beszélgetés nagyon értelmes jó partner igazán élveztem a csevegést, szó esett a munkáról és valami újat is megtudod a húsmentes táplálkozásról :) Magától ajánlotta hogy meg próbáljuk a másodikat! Persze hát még szép igaz ritkán jön össze de szinte biztos voltam benne hogy Kátya ezt azonnal megoldja. A második kör szintén fantasztikus francia tudásával kezdődött ami után én a doggy pozíciót kértem tőle.

Hát azt hiszem ez életem egyik legjobb élménye volt. Az a formás popsi és ahogy kéjesen nyögve tolta rám magát.. Szinte még mindig a szemem előtt van.

Nagyon szép popója van természetesen nem is bírtam tovább és másodjára is a gumiba lőttem a maradék tárat.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett vagyok és életem egyik legjobb döntése volt hogy meglátogattam Kátya. Nagyon kedves kommunikatív közvetlen lány.

Kátya köszönöm neked hogy az egyik legrosszabb napomat te dobtad fel :)

Egy külön dicséret az ott megtalalható hölgyek számára hogy a megbeszélt időpont helyet 15 percet késtem.. Amit nagyszerűen sikerült korrigálni.. A telefonon átszűrődő csajos csevegésből teljesen jól hallható ahogy a csajok nagyon profin figyelnek a diszkrécióra. Ezt mindegyikőjüknek köszönöm :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MrKnox beszámolója
2021-02-16 19:32:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Történt pedig, hogy megnyertem a melóból egy pénteki szabadnapot, úgyhogy látogatásra előjegyzett kedvenceim listájából azon nyomban előpörgettem a már rég megkívánt, ám amúgy csak hétköznap lévő lányokat, élükön Kátyával. Valószínűleg nagy szerencsém volt, mert a csütörtök esti -viszonylag késői- időpont ellenére talán a harmadik, vagy negyedik csöngésre már be is jelentkezett a vonalba egy csilingelő hangocska, nem is csak egy szokásos "Halló"-val, de rögtön szépen be is mutatkozva: apróság, ám az udvarias gesztus nyomán máris bekarcoltam neki a jelest a telefon-etikett képzeletbeli rubrikájába.



Az alapvető információkkal nagyrészt tisztában voltam, így azok fejtegetésére sok időt nem is fecséreltünk, helyette pár perc ismerkedő csevegés után megegyeztünk, hogy másnap újra keresem, ugyanis előre nem, inkább csak aznapra szeret randit egyeztetni. Így hát péntek kora délután kerestem ismét (talán várta is a hívást, legalábbis emlékezett rám), majd a gyors egyeztetés nyomán szűk másfél órával később, már a ház elől.

Lakás: A lakóparkos lakások sok meglepetést nem rejtenek: a steril épületnonstrumban csendes lift siklik föl velem a megfelelő emeletig, ahol némi tájékozódó forgolódás után a felvonótól jobbra eső folyosó végén megtalálom a telefonon adott ajtószámot.



Bent az előtérben lerúgható a csizma és a dzseki, és már el is foglalható az egyik fogadószoba, melyben a komód és tágas franciaágy mellett egy masszázspad is a fal mellé készítve várakozik a lilás hangulatvilágításban. (Ismerős lakás, ismerős szoba... Jó eséllyel jártam már itt, de annak legalább két éve.) Mivel nem csak mi vagyunk, Tifa előbb csekkolja a folyosót, csak eztán kapom meg a törölközőm, hogy a tágas, tiszta, és az ilyenkor szükséges kegyszerek széles választékával ellátott fürdőben a forró zuhany alatt alaposan lecsapathassam magam.



A bájos barátnő szerencsés delikvensét (akit a tömb előtt "diszkréten" várakozó makkerek közt jó eséllyel kiszúrtam - na igen, a lakóparkos lakások sajátja ez is) csak eztán zsilipelik föl, érkezését, matatásat az előtérre nyíló ajtó túlfeléről még hallom, ám mivel evvel szimultán már Kátya teljeskörű odaadását élvezem, a dolog kicsit sem zavaró, ügyesen logisztikáznak a lányok.

Külső: Sosem vonzott a felsővezetés világa (max a paygrade), de meg kell hagyni, ez a "szexi kis titkárnő" beindította az irodai fantáziáim.



Mikor beléptem, nem csalódtam: Tifa várakozásaimat toronymagasan felülmúlva a klasszikus miniszoknyás-blúzos kompozíciónál (amihez amúgy már volt szerencsém a túloldalon) egy fokkal merészebben, a 9. képén végiggusztálható áttetsző, fekete necc egyrészesben, és magasszárú csizmában fogadott, sugárzó mosollyal; nagy, sötéten csillanó, gyönyörű szemeit talán nem is hagyta volna érvényesülni az elképzelt szemüveg... bár legközelebb, lehet viszek egyet, és kipróbáljuk.



Szénfekete, vállát söprő Kleopátra-frizurájához remekül passzolt a szett, mely bájos, szív-forma arcát keretezve erös állkapocs-vonalára is felhívta figyelmem, melyet P. Woodman direktor úr egy megjegyzése nyomán szintén biztató előjelnek ítéltem, és Tifa később ez irányú várakozásaim kapcsán is fantasztikusan teljesített. A magassarkú csizma egyaránt kiemelte fiatalosan nyúlánk termetét, hosszú combjait és képein is hódító, harapnivalóan domborodó, fantasztikusan kerek popsiját, amit, neki is bevallottan, örömmel vinnék haza magammal, hogy minden este párna gyanánt hajthassam rá fáradt fejem.

Hozzáállás: Talán a legjellemzőbb, amit mondhatok, hogy legutóbb a Marinán kb. tizedennyi figyelmet, odaadást, lelkes és kitartó törődést, valódi és önzetlen vendég-szeretetet nem kaptam.

Együttlét: Kettesben maradva a szóbeli ismerkedés köreit elég hamar magunk mögött hagytuk, és még az ajtó előtt állva, a kis szoba közepén összesimultunk, finom kis csókokkal térképezve fel egymás hangulatát, miközben én csípőjét simítva, fenekébe markolva húztam magamhoz, ő pedig a rafinált fehérneműből ügyesen kitekeregve szabaddá tette kezemnek az utat csajosan hetyke, selymes melleihez, miközben forró ajkai alig-alig szakadtak el számtól. Illatába hajolva, bőrét cirógatva hamar feléledt bennem a romantika, melynek böködését hasfalán ő is megérezhette, mert kb. abban a pillanatban utolérhetetlen eleganciával elém ereszkedett guggolásba, és máris a lehető legtermészetesebb, magától értetődő bujasággal vett szájába, két kezével combomon támaszkodva, az első üdvözlő bólintással máris kevés híján eltüntetve meredő farkam.



"Ennek fele sem tréfa!" - gondoltam, és áldottam szerencsecsillagaim, na meg a dorongomon máris ellenállhatatlan elszántsággal cuppogó kis vadmacskát, aki mintha gondolataimat olvasná, buja fénnyel izzó, bikavadító szemekkel nézett közben fel rám, egy pillanatra sem tagadva meg tőlem tekintetét, miközben komolyan szinte felfalt, olyan irgalmatlanul céltudatos, mégis odaadó és változatos leápolással kereste kedvem, hogy kétségem nem maradt felőle: egyenesen szentségtörés-számba menne elvennem tőle játékát, megtagadni tőle a kreatív kibontakozás, magamtól meg a dőzsölő műélvezet hálás lehetőségét.



A fantasztikus felvezetés nyomán az oboaszóló második tételére az ágy szélére ülve, hátradőlve helyeztem magam kényelembe, így páholyból figyelhettem, ahogy Tifa a maga minden manírtól mentes, természetes dögösségével lehámozza magáról a szexi, áttetsző fogadószettet, kilép csizmáiból, és hozzám sétálva édesen, engedelmesen lábaim közé térdel. Érzéki-lassan, évődve vett ismét szájába, puhán, nyálasan csókolva végig karóként meredő hímtagom, kezével csupán annyi időre támasztva meg tövénél, míg borzongató, emésztő mohósággal apránként dús ajkai közé szívta makkom, mindvégig egyenesen szemembe nézve, úgy játszva bájosan vadóc arca előtt feszítő hangszeremmel, mintha elbújni próbálna mögé. Hergelt még kicsit, lejjebb csúszva egyszer-kétszer, hogy a zacsesz is érezze finoman-forrón masszírozó nyelvecskéje kiemelt törődését, majd gyönyörű szemeivel még mindig delejezve lassan ismét felemelkedett, és a következő pillanatban, hopp, ismét úgy rábukott a varázsfuvolára, hogy ezt az eltüntetős trükköt a jó Rodolfó is bizton megsüvegelte volna. És innen aztán nem volt megállás: az elkövetkező percekben Tifa ékesen bizonyította Pierre szavainak igazát, ami az erősebb állú lányok istenadta orális tehetségét illeti, és annál még sokkal, sokkal többet. Csak a kezdet volt, hogy olyan könnyen és gyorsan, egész természetesen vett torokra, mint éhes gerle a cérnametéltet - ezt aztán nem egyszer, nem kétszer, de folyamatosan megismételte, egyre lendületesebben bólogatva ölemben, sőt, mikor épp tövig tömte torkába tömlőm, nem egyszer még rá is rugózva, magának erőltetve egyre tovább a dolgot, hogy néhány hosszú másodperc után ismét felbukva, csillogó szemeinek ragyogását ismét felém fordítva, telejászú, pajkos mosollyal majszoljon tovább... Szó, mi szó, ezekben a pillanatokban nem tudtam egy kicsit nem beleszeretni ebbe az édes kis vadmacskába, lelki füleimben a Tito&Tarantula gitártémáját idézve föl, miközben pont olyan megbűvölten bámultam sikamlós produkcióját, mint Mr. Tarantino Salma Hayek kígyótáncát pubertáskorom másik kedvenc filmjelenetében. Ezt a lebilincselően izgató, végtelenül odaadó kényeztetést (mert tudatos, önzetlen, szinte szívből jövő kényeztetés volt ez a javából, nem ám a gyors kivégzésre hajtó cidálás, mint a Duna túlpartján), azt hiszem, nagyon-nagyon hosszan és boldogan el tudtam volna még viselni, ami amúgy szintén Kátya szemérmetlen szakértelmét dicséri - ám az órára pillantva úgy éreztem, ideje lezárnunk az első táncot, ezért az ágyról ismét fölé emelkedve megkértem a kiscsillagot, hogy ne kíméljen, szívjon ki belőlem apait-anyait, hadd szóljon... És hát szólt is, ahogy Tifa ismét rákapcsolt, szürcsölve-szívva, nyelve-nyalva legboldogabb nyúlványom, mígnem megfeszülve, hosszan-hosszan spriccelve tele nem töltöttem fantasztikus kis száját, sőt, közös erővel még egy grátisz kis tejfelbajuszt is sikerült kerekítenünk szépen metszett ajkai fölé.



A második felvonásra hangolódást ezúttal is egy kis masszázzsal vezettem föl, hisz én is szeretem csinálni (az elmúlt kb. harminc év visszajelzései alapján nem is rosszul - jah, elég korán elkanászodtam), és tízből kilenc lány kifejezetten örül neki, még ha meg is lepődnek a felajánláson. Szerencsémre Tifa is így volt vele, hamar hasra is helyezkedett az ágyon, fejét félrehajtva a párnán, így kínálva fel hátát lelkes gyömködésemnek, miután megmutatta, melyik masszázskrémet szereti. Evvel neki is láttam szép finoman, alaposan átdörgölni vállát és karjait, haját előre hajtva nyakát is végiggyúrva, majd gerince vonalán lassan alább ereszkedve hátát is becsülettel megdolgoztam. Azt hiszem, nem vallhattam kudarcot az eddigiek hálás viszonzásában, ugyanis Tifa hosszú percekig lehunyt szemmel, szája sarkában apró kis mosollyal, némán élvezte kezelésem, csak akkor rebbent fel (tán észbe kapva, hogy hát mégis beszélgetést kezdeményezzen a kedves vendéggel), mikor kezeim már derekánál jártak, kedvesen érdeklődve erről-arról: a szándékot, és az itt sem csorbuló 100%-os odafigyelést abszolút díjaztam, ám a magam részéről épp annyira élveztem az átvezető maszatolás meghitt, csöndes perceit is, mint az eztán kibontakozó rövid, ismerkedő társalgást. Ez utóbbit is boldogan folytattam volna még tovább, ám ismét az órára sandítva láttam, hogy ha még bevetésre adnám magam, annak érdemes volna nekikezdeni - annál is inkább, hisz hollóhajú hercegnőm képein már számtalanszor megcsodált, páratlanul pompázatos popsiját combjaim, majd mancsaim közé ragadva hamar beállt nálam ismét a lazító testmozgást igénylő derék-alatti merevség.



A masszázst így már kevésbé szakszerűen, ám annál lelkesebb, simogató-kényeztető mozdulatokkal folytattam Tifa lábai közt, belső combjait és puncsos-rózsaszín kacsintgató puncikáját is bevonva a játékba, majd visszatérve krémbarnán domborodó, tökéletesen zabálnivaló fenekéhez, mit meggyúrva-átmozgatva aztán finoman széthúztam, hogy óvatosan közelítve nyelvemmel is puha, ám lelkesen állhatatos ostrom alá vehessek. Nyalakodásomba ő is szépen belemozgott, segítőkészen emelve csípőjét, hogy kényelmesen körbeudvarolhassam domborulatait és csábító likacskáját, majd miután vágyam a gáton átsodorva ragyogón nyíladozó puncijának kóstolására hajtott, hátára hengeredve, combjait hívogatón széttárva engedte át nekem további nyelvelésre már sikamlós virágszirmait. A felvezető körök nyomán itt már nemigen hiányzott az előjáték, nedves, fantasztikus zamatú kelyhe élvetegen fogadta nyelvem, mellyel kisajkait finoman széthúzva szép lassan tövig tolakodtam szűk forróságába, hogy ízét kiélvezve, belülről lüktetőn masszírozva kereshessem kedvét, innen térve vissza aztán duzzadó kis bibéjéhez, melyet rajongón csókolva-pergetve sóhajaiból ítélve igen hatásosan sikerült tüzijáték-közeli izzásig hevítenem. Remek érzés volt egy közeledésem ilyen hálásan fogadó (szinte-) tinilány élvezetében fürdőzni, úgyhogy a mutatványt még megismételtem párszor az ő és az én kedvemre is (az ujjazást én sem, ő sem szereti annyira, úgyhogy a szimultán ingerlést most nem erőltettem, nem is hiányzott), és bár azon a bizonyos határon most nem sikerült átlendítenem, csillogó szemű ajánlatának, hogy most már igazán húzzunk gumit, nyilván nem állhattam ellen.



Hamar kiderült, hogy a továbbiakat tekintve elképzeléseink igen hasonlóak: ő tényleg nagyon szereti hátulról, én meg fülig szerelmes lettem szív-forma kis seggébe, hát evidens volt, hogy máris szépen bepucsít, miután megnyugtattam, hogy első randin pláne nem szoktam vadulni, maximum ha aktuális partnerem kifejezetten szereti... amire egyelőre csak egy sanda pillantást kaptam válaszul. Aztán ahogy szép lassan, úriemberhez méltó odafigyeléssel betoltam neki felvértezett lovagom, egy-két komótos tempó után arra lettem figyelmes, hogy már nem is én csinálom: Tifa lökte-tolta rám magát egyre hevesebb, egyre mohóbb lendülettel, kíméletlen-kéjenc vigyorral használva farkam a saját örömére. Részemről akkor érkezett meg a randi második "'sztakú..." élménye, mikor ő már csupán térdén támaszkodva, irgalmatlan tempóban szambázott-twerkelt nyársamon (ha megvan a Nincs kettő négy nélkül karneváli "behunyt szemmel olvasok ezekben a könyvekben" jelenete, hát kicsit olyan volt, csak sokkal-sokkal jobb), miközben én lábfejeit fogva tartom egyensúlyban, illetve tartok ellen heves rohamainak, miközben mozizva élvezem a kiváló műsort, igyekezvén minden rezdülését és káprázatos mozdulatát memóriámba vésni... Aztán én következtem.

Derekára fogva vettem át a kezdeményezést, csupán néhány másodpercre lassítva-csitítva bámulatos fickándozását (szívem szerint örömmel rá is csaptam volna, persze finoman, arra a bámulatos popsira, ám ezt kihagytuk a megbeszélésből, és nem akartam egy váratlan paskolással esetleg megtörni egyre hevülő lelkesedését), hogy ismét aktivizálva magam nekiálljak az övéhez hasonló, intenzív ritmusban pakolgatni, szégyentelenül döfködve, egyre mélyebben és gyorsabban, amit nem hogy zokszó nélkül tűrt, de a szemközti kistükörben megtalálva egymást szemében dévaj fénnyel, vadóc mosollyal ingerelt-unszolt tovább, egyre keményebb tempót diktálva. A felszabadult örömkefélés végül abban csúcsosodott ki, mikor ő egészen hasra feküdt, derekát kissé megemelve, én meg fölé támaszkodva nekiálltam vehemensen ütvefúrózni, miközben a tükörben varázslatosan villogó, sötéten izzó szemeibe feledkeztem, a lepedőn meg egymás kezét markoló ujjaink ölelkeztek össze, minden egyes tövig fúró lökésemre megszorulva - azt hiszem, ebben a gátlástalan hajrában sikerült mindkettőnknek a lehető legjobban érezni egymást.

A fokozott erőbedobás viszont sajnos egy idő után megcsapolta kitartásomat, ami a gumi alatti ismerős tartásvesztésben realizálódott, így pihenésképp felvetettem, forduljunk egy regenerációs 69-be, melyben dorongom hamar ismét harcra kész állapotba jött Tifa ajkai, nyelve és torka bámulatos összjátékának köszönhetően: ám sajnos eddigre már néhány perc híján le is járt a nekem szánt óra, és mivel sajnos első randin a hosszabbítás nem volt lehetséges, nekem meg a második spricchez hosszabb időre van szükségem. Úgyhogy végül köszönettel leállítottam édes kis alkalmi titkárnőm áldozatos és kitartó és fantasztikusan felemelő fellációját (attól tartok, ezzel akaratlanul is kis csalódást okozva), és még öltözés közben megbeszéltük, hogy legközelebb eleve egy hosszabb tollbamondást szervezünk, hogy bepótolhassunk minden most elmaradt finomságot.

Elégedettség és Ajánlás: A Kondorosi környékét, bevallom, eddig a sok-sok vegyes beszámoló alapján meglehetős gyanakvással kerülgettem, ám Kátya most ragyogó-ékesen bizonyította, hogy nagyon-nagyon érdemes itt egy-egy lánynál próbát tennem... Hozzá legalábbis, ha végre sikerül megcsípnem megint egy hétköznapot, egészen biztosan visszatérek még.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Bandiba beszámolója
2021-01-26 20:46:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hivtam, ki volt irva hogy van szabad idopontja, fel ora mulva ott is voltam

Lakás: Ujepitesu tobbszobas lakas, a furdo tiszta, jol felszerelt, tiszta torolkozo, tusfurdo, szajviz adott

Tobben vannak a lakasban de nagyon odafigyelnek a diszkreciora

A szoba hangulatos, kenyelmes nagy aggyal

Külső: Pfuuuuuuu... 10/10, felek az arckitakarostol mint a tuztol mert a legtobb esetben nem a diszkrecio miatt van de nala szo sincs errol, nagyon szep arcu lany gyonyoru szemekkel, szep cicikkel, feszes has, a popsi vilagbajnok

Jo illatu, apolt es igenyes

Hozzáállás: A bemutatkozastol kezdve a tavozasig hatarozottan, de nem lekezeloen vegigvezenyelt, tobbszor kinalt vizzel es a vegen csokit is kaptam :)

Fel orat beszeltunk meg telefonon, erkezesemkor kedvesen ujra rakerdezett es vegul 1 orara modositottuk

Együttlét: Finoman fogalmazva se vagyok toppon szoval nagy dolgok nem tortentek, ugyes, kezdemenyezo de amikor kellett turelmes es empatikus volt

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ertelmes es normalis csaj ami nagyon ritka errefele, tenyleg minden dicseret megerdemel, remelem lesz meg alkalmunk talalkozni :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mr.Csabesz beszámolója
2021-01-22 19:06:28
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Még a múlt héten látogattam meg, talán pénteken, csak nem volt időm írni. Telefonon hívtam, este nála voltam.

Lakás: Új építésű lakás felsőbb emelete, többen is vannak, de a diszkrécióra figyelnek. Minden a célnak megfelelő, kulturált.

Külső: Kátya igazán szép, szexi lány, a fotók nagyjából mutatják a lényeget. Helyes az arca is, az alakja is topon van. Magas lány, kisebb, formás mellekkel, melyeket én kimondottan szeretek, hosszú lábak, remek popsi.

Hozzáállás: Kátya kedves, a nyakadba persze nem ugrik, de kedves. Egy órát voltam vele. Másodszor kerestem fel, tudta már, hogy kb. mi várható, az irányítás most is az enyém maradt, mint mindig.

Együttlét: Kértem, legyen rajta némi ruha, teljesítette is, mondjuk hamarosan lekerült róla, hiszen bugyiban ültettem, majd fektettem fel a masszázsasztalra. Végigvizsgáltam gyönyörű testét tetőtől talpig, a cicikkel óvatosan kell bánni továbbra is, mert érzékenyek. Ahogy finom pressziót gyakoroltam hasára, ahogy simogattam lábait, combjait, mindenét, testének rezdülései elárulták szexuális izgalmát, aztán sóhajai is. Levettem a bugyiját, s teljes figyelemmel közeledtem vaginájához. Ahogy megujjaztam, kimondottan erős nedvesedést tapasztaltam, könnyen járt ki be az ujjam. Ágyra át, tovább kényeztettem a puncit, most már nyelvemet is bevetve. Talán ekkor élvezett el először, de ebben nem vagyok teljesen biztos. Hasra fordítottam, széthúztam farpofáit, megjárattam köztük a nyelvemet, aztán kértem, hogy ereszkedjen négykézláb az ágyra, gumi fel, én pedig mögötte állva hatoltam belé. Törzsét, fejét lenyomtam az ágyra, kezei tán kinyújtva, Kátya teste fantasztikus ívet írt le, így pucsított. Hamarosan megjöttek a kimondottan hangos reakciók, erre kicsit rá is tett szerintem, habár a tocsogó punci és a fennakadó szemek nem szoktak hazudni. Kátya biztatott is, mondjuk nem volt rá szükség, fenekét, derekát megragadva toltam...a végén még kis beszélgetés. Kérdeztem, hány orgazmusa volt összesen, hármat mondott; az az érdekes, mostanában több olyan lánnyal is találkoztam, akiknél nem pontosan érzékelem a csúcspontot. Na, ennél nagyobb bajom sose legyen.

Elégedettség és Ajánlás: Jól éreztem magam. Kedves Kátya, köszönöm e második talit is, az ajánlás nem kérdés ezek után.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Aragorn1 beszámolója
2021-01-08 12:56:34
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Aznap hívtam, már jártam nála, nem volt ismeretlen a hely, valamint Kátya.

Lakás: Változatlan, de ugyanabban a szobában jártunk. Parkolás a nem messze lévő bolt parkolójában. Fürdőszoba is rendben, tusfürdő talán kettő három volt.

Külső: Változatlan kedves, szexi lány. Formás popó, feszes, kicsi, de tökéletes mellek. A punci frissen borotválva, gyönyörű szárnyakkal.

Hozzáállás: Mint mindig most is kezdeményező. 1,5 óra terveztem, de csak 1 óra lett belőle. Sajnálom és innen kérek bocsánatot ismét, hogy miattam mondott le vendéget.

Együttlét: Kölcsönös francia, imádom ahogy a kis faszom szájában eltűni. Szóval volt kölcsönös francia, amit remélem ő is élvezett! Gumi fel, hátulról támadta, fantasztikus volt, így lett végem. Kis beszélgetés majd a popsi át kezdtem simogatni, ujjamat a punciba dugva izgatta. Fincsi volt nekem, gondolom neki is. Kipróbáltuk a masszázs ágyat, neki támaszkodott és így támadtam. Szerintem jó esett neki mert igen hangosan nyögött. Kicsit lekunyoltam, gumi le és franciával lehelt új életet a tizedesbe. Hatalmasat élveztem a szájába.

Elégedettség és Ajánlás: Megvagyok elégedve, Kátya kedves és csinos lány. Megbecsülni!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Freude beszámolója
2020-12-30 19:12:32
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen elértem a reggeli órákban majd egyeztettem egy órás meetinget.Elmondta a lehetőségeimet és az Nfvsz. Extrát kérésem is volt.

Lakás: Felkerekedtem és irányt vettem az Autobahn felé,vaze kísért utamon.Kondorosi cicaparkban van a rendelő ahol kényezteti a makker sereget.Beégett retinámba a kerület laktam erre régebben.A boltnál szoktam parkolni mostanában,régebben a labanc kúton.Villamos is jár ha érdekelne.5Megfelelő helyszín az eféle mókázásra.Percre pontosan érkeztem,majd kapukód és irány a lift.Kapott emeleten kiszálltam és az ajtóhoz siettem.Kopogtam és nyílt az ajtó.Többen rendelnek a lakásban,de nem találkoztam senki mással.Kellemes meleg volt.Szobában inas,kis tükör,óra kényelmes ágy van.Fürdőben szájvíz,pár tusfürdő és normál méretű kádban csapattam le az út porát.

Külső: 5Retusmentes képeinek megfelelő csinos,magas fiatal tündérlány.Helyes arca apám egykori kedvencére egy egykori magyar pornósztárra hasonlít,nekem nagyon tetszett.Cickók feszesek és szájba illőek.Csodás kerek popsival áldotta meg a természet a hozzám hasonló pillangóvadászok legnagyobb örömére.

Hozzáállás: Xxxxc

Együttlét: Piros csipkebody jellegű egyberuci volt a fogadószett,fekete lyukacsos combfixel.Gyors zuhanyzásomból visszatérve hamar lepattintottam róla ezt,de természetesen a combfix maradt mivel imádom az ilyesmit.

Lehúztam róla,ezért egy vonalba kerültem a kemény popóval.Le is taperoltam,csókolgattam,élveztem a szituációt,majd az ágyra kerültünk.Csókolóztunk picit majd jobbról közelített felém párducom és ajkai közé helyezett.Állt már broky és várta bedurranva a fransziát.Megfigyeltem a folyamatot,láttam ügyesen bánik vele ezért kifordultam jobbra és elkezdtem játszani a kis pillangóval.Vissza nézegettem,ő kéjtől csillogó szemembe látta,hogy majszolja,nyalogatja vezérem.Csodás érzés kerített hatalmába majd gondoltam egy bűvös számra.

69 ez a szám,itt vagyok elememben igazán!

Szuperül éreztük egymást,azonnal megtaláltuk a közös dallamot.Szépen kényeztettük egymást én alulról adtam az ütemet látvány is fantasztikus.

Megkértem,hogy ajakkal gumizzon fel ami sikerült is neki.Következett a kutyus pozitúra,kipucsított az ágy szélére én meg vigyorogtam a csodás látványtól.

Belenyalogattam a popsiba és beraktam neki vezérem.

Hamar elértem a megfelelő tempót csak úgy kéjesen sikoltozott.

Tudom jól tolom,de azt nem gondoltam hogy ennyire.

Hangja hatására még jobban járattam benne brokyt nagyott hajtottam magamon még én is meglepődtem az iramon.

Csúcsra járattam magam letéptem a gumit,ő rám startolt és ajkaival hárította akciója jutalmát.

Nem ugrott le a patronról,kiszívta a fehér anyagot majd belecsorgatta a kukába...

Megpihentem az ágyon és kaptam egy simogatós,olajos hátmasszt. Derekamon pihent le úgy abszolválta,közben beszélgettünk erről arról.

Belefogtunk még egy hasonló mutatványba,de megszakítottam a mókát mivel láttam,hogy elment az idő.Lemostam az olajat még egy zuhany és leléptem...

Elégedettség és Ajánlás: Előre megbeszéltünk, tisztáztunk mindent. Korrektül zajlott le.Soraimból láthatod,hogy nagyon megérte a kiruccanás.Páran már megénekelték csodás élményüket vele,nem ért csalódás.Vendégcentrikus fiatal és kívánatos,párduc testű pillangó,megérte levadászni,mert repül vele az idő.Dogiba volt egy kis theater hanghatás alapján,de ez egy ilyen móka.Csodásan telt a találkozó örülhettem neki.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_petrovacz beszámolója
2020-12-28 09:58:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, első próbálkozás sikeres volt. Pár órával későbbre beszéltünk meg randit. Ő ajánlotta az időpontot, ami nekem megfelelt.

Lakás: Lakás tiszta,hangulatos,fürdő megfelelően felszerelt.

Külső: Abszolút azt kaptam, amit a képek alapján vártam. Gyönyörű arca van imádtam a mosolyát imádtam az egész testét. Egy formás lány nincs kedvenc rész mert mindene a kedvencem.Vékony, kecses testalkata van, kézre álló cicikkel.Teljesen a zsánerem!!

Hozzáállás: Egy órára mentem, de nem is figyelte az időt.Nagyon aranyos kedves lehet vele beszélgetni. Leste a kívánságaimat az egész randink alatt, mindent megtett,hogy jól érezzem magam.

Együttlét: A szex részét nem nagyon részletezném annyit azonban elmondok,hogy türelmes odaadó fantasztikusan csókol és franciázik. Maradandó élmény marad egész életemben.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben elégedetten jöttem el, csak ajánlani tudom. Aki szereti, hogy minden kívánságát teljesítse egy ilyen tökéletes alkatú nő, az nyugodtan menjen,nem fog csalódni. Köszönöm szépen minden pillanatot Drága!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Chris92 beszámolója
2020-12-21 15:39:56
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Már nem először jártam nála telefonon könnyen ment . Másnap reggelre megbeszéltük a talit .

Lakás: Többen vannak a lakásban de abszolút diszkréten kezelik senkivel nem találkoztam. Fürdő tiszta többféle tusfürdő és szájvíz is van kihelyezve amit nem árt használni ha kátya csókjait szeretné az ember megízlelni.

Külső: Gyönyörű arca van biztosan nem ér senkit csalódás . Mindene teljesen rendben van kiemelni semmit nem tudnék. Erkezésemkor fehérneműben és combfixben fogadott.

Hozzáállás: Abszolút barátnő feeling épp annyira kezdeményez amennyire kell , amit kértem azt maximálisan teljesítette . 1 órára mentem hozzá.

Együttlét: Érkezésem után elmentem fürdeni , majd ezután puha csókokat kaptam istenem mennyire finom volt . Csókolózás közben elkezdtem lent is ébredezni ezért kértem folytassuk franciával amiben nagyon ügyes . Mielőtt elmentem volna profi technikájától kértem egy gumit . Kutyusban kezdtük szédítő feneke van és imádom ahogy nyögdécsel vigyáznom kellett mert nagyon a határon mozogtam. Ezután kértem üljön rám és nemsokára végem is lett , nem szállt le rólam megvárta míg megnyugszom. Kis pihi majd kaptam egy hát masszázst .

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom bár szívem szerint megtartanám magamnak . Biztosan talizunk még innen is puszi kedves Kátya :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
nemettom beszámolója
2020-12-21 12:19:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Egy adott délután, megláttam és megtetszett. Egyszerre felvette a telefont, és kedvesen tájékoztatott. Kért megerősítést is, ezt én megtettem. Még aznap este sikerült egy utolsó időpontot kapnom. Nagyon kedves volt.

Lakás: Parkolni ezen a lakótelepen nem egyszerű, de szerencsém volt egy helyet találtam.Egyszer már volt szerencsém a barátnőjénél ebben a lakásban találkozni. Tehát nem volt ismeretlen. Kissé be lehetett hallani apró mozgásokat, de abszolút nem volt zavaró. Fürdő semmi extra, 2-3 tusfürdő, de a tisztaság megfelelő volt, itt úgyis csak ez a lényeg. A szoba egy nagyobb franciaágy, egy masszázságy, de ezt nem használtuk.

Külső: Kicsit tartok attól, hogy nem látom az arcot, de most a korábbi hozzászólások miatt bevállaltam ezt a kockázatot. Nem csalódtam. Igazán bájos kedves aranyos arca van. A képen látható combfixes szerelésben fogadott, már puszival fogadott. Alakja hibátlan, tökéletes. Nálam valahol egy nőnek így kell kinéznie. Nagyon izgató ha csak rágondolok is. Nincs kedvenc testrészem, mert minden tökéletes.

Hozzáállás: Abszolút kedves volt. Megkérdezte, hogy mit is szeretnék. Mivelhogy éppen egy eszméletlen csalódáson voltam túl, nagyon rossz lelki állapotban érkeztem. Ezt ő maximális kedvességgel, rengeteg jó tanáccsal és csodálatos odaadással kezelte. Ezt nagyon köszönöm, és hálás vagyok érte. Barátnős hangulatban telt az egy óra míg vele voltam. Sokat kaptam tőle.

Együttlét: Megszabadult felesleges ruhadarabjaitól, és agyon hosszú csókokban, ölelésekben forrtunk össze. Bár édes nyelvét nem érinthettem, de nem lehet mindent kérni, nyilván... Jeleztem neki, hogy lelki állapotom, és természetes az ő aktivitásai miatt is én nem leszek túlságosan kitartó...Ezért én végigcsókoltam, édes kelyhénél elidőzve, és ciciknél is. Itt kérte, hogy inkább bátran markoljam inkább. Ezután Ő következett, és hihetetlen technikával időzött el rajtam. Kértem is pihenőt, mert jobban ki szerettem volna ezt élvezni, ezért inkább megint én következtem. Viszont nem sokáig, mert nem bírtam nélküle sokáig ezért ismét ő következett. Nagyon kedvesen még mély torkot is engedte. Ezen a ponton nem is bírtam tovább és kérésemre a kis szájában köthettem ki. Hagyott megnyugodni, és addig nem is mozdult míg én nem jeleztem ennek ellenkezőjét. Kaptam egy kellemes masszázst, és csodák csodájára, ezek után ismét harcra tudott varázsolni, és még egy kicsit a lovagló tudását is megcsodálhattam. Nagyon szuper volt.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében azt se tudtam mire számítsak. Nem voltam magamnál a csalódásom miatt. Ő ezt rengeteg beszélgetéssel, és kedvességgel orvosolta. Kértem is, hogy legyen a kedvencem. Nagyon jól esett minden szempontból, és remélem tudok még menni hozzá. Talán jobb lelki és kitartóbb testi állapotban érkezem. Vigyázni rá!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Aragorn1 beszámolója
2020-11-18 17:10:13
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Aznap hívtam, másnap akartam menni, de közölte nincs holnap, így maradtam a mai napban. Telefont ő kezeli, kellemes, barátságos hang. Szóval elvarázsolt.

Lakás: Tágas, biztos sokan vannak, de senkivel nem találkoztam. Maximális diszkréció. Parkolás nem a legjobb. Fürdőszoba tágas, tusfürdők vannak.

Külső: Csinos, magas, hosszú fekete haj, formás popsi, kis, de feszes cicik. Puncika borotvált, az egyik kedvencem, szirmokkal.

Hozzáállás: Teljesen kezdeményező. 1 órát voltam nála. Sajnos nagyon tele voltam, nagyon kanos is.

Együttlét: Kölcsönös francia, 69,nagyon ügyes kora ellenére. Megkőstoltam pillangó puncikáját, közben ő vett kezelés e, mivel nagyon kanos voltam, hamar elélveztem, egy nagyot.

Utána dumáltunk, nagyon értelmes, közvetlen. Felajánlottam a masszát, de ez inkább simogatás volt, a popsi az fantasztikus. Kértem forduljon hanyatt és a kis pillangó vettem kezelés e. Úgy érzem, ő is élvezte ténykedésem. Hamar akciós állapotba került a kis tizedes. Gumi fel és meglovogolt, közben nagyokat sóhajtott. Gumiba lőttem egy nagy adagot.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kedves, közvetlen lányt ismertem meg. Barátnő felling működik. Elégedetten távoztam.

Szerintem meglátogatom még. Becsüljétek és vigyázzatok rá!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
uveges1 beszámolója
2020-10-29 14:22:55
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon értem el és egyeztettünk.

Lakás: A lakás az uszoda melletti tömb egyik erre berendezett lakása. Négy csillagot csak a fürdő állapota miatt adok, mert ott elférne egy kis felújítás vagy szellőző rendszer javítás.

Külső: Kátya a képeken szereplő lány korának megfelelő bomba formában. Sportos testalkatú, széparcú.

Hozzáállás: Kicsit tartózkodónak tűnt elsőre, de ez hamar elillant.

Együttlét: Sajnos eleinte nem gondolta, hogy nem fog tudni megbirkózni a méretemmel, ezért a nagyon finom francia után, csak már akkor szólt amikor bent voltam. Először kicsit meg is ijedtem, de aztán franciás folytatásban egyeztünk meg. Úgy is értem véget.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kedves teremtés csak ajánlani tudom. Nagy mérettel szerintem ne erőltessétek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mr.Csabesz beszámolója
2020-10-26 17:36:24
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, megbeszéltünk egy aznap esti talit.

Lakás: Új építésű ház, Kondorosi út, sokadik emelet. Minden a célnak megfelelő. Többen vannak a lakásban, de teljes volt a diszkréció. Szoba is , fürdő is teljesen rendben.

Külső: Kátya nagyon vonzó, gyönyörű fiatal lány. Leírták már sokan, többet én sem tudnék hozzátenni. Helyes az arca is, alakja pedig maga a tökély, tesz is érte, mert sportol. A cicik kisebbek, de nagyon formásak, pont az ízlésem szerint, mert nem rajongok a nagy mellekért. Hosszú lábai combfixben és anélkül is szemrevalóak, a feneke pedig fenomenális. Hasa is igen szexi.

Hozzáállás: Mindig én irányítok, most is ez történt. Egy órát voltam. Kátya az elején ugyan kicsit visszafogott volt, de akkor is igazán kedves, később pedig sokat oldódott, kicsit beszélgettem is vele. Jó fej, imádtam.

Együttlét: Hosszában felültettem a masszázsasztalra, kicsit simogattam, kérdezgettem, aztán, emlékeim szerint már csak bugyiban, teljesen felfektettem. Ahogy hátán feküdt, kezemmel, stb. tetőtől talpig igyekeztem feltérképezni, izgatni isteni testét. A hatás nem is maradt el, de erről később. Ujjamat a szájába helyeztem, élvezettel szopta, aztán kérdeztem, meg szeretné-e fogni erektáló péniszemet, igen volt a válasz. Kértem, bontsa ki az alsónaciból. Megtette, érzékien fogott rá, húzogatni kezdte, nem is engedtem hosszan, csak szakaszokban...Közben cicijét is alaposabban megvizsgáltam (hibátlanok), talán számba is vettem a bimbókat; ez nem tuti, mivel a mellek csikisek, Kátya ezért jobban szereti, ha a tenyér simul rájuk. Csodás hasacskájával is sokat foglalkoztam, s ahogy betapintottam, szapora pulzusa, remegése, rándulásai elárulták nagy szexuális izgalmát, Kátya se tagadta, mikor rákérdeztem. Persze combjait is kényeztettem, a bugyipántot is félrehúztam, kutakodó és lassan felnyúló ujjam határozott nedvesedést érzékelt hüvelyében. (A punci is egy műremek, nemcsak a popsi.) Ezután az ágyra fektettem, bugyija is lekerült, én a lábai közé helyezkedtem, s nyelvemmel, ujjammal kezdtem kelyhecskéjét kényeztetni, majd hasra fektetve barangoltam idomai közt. Később lábait felhajtva először lassabban, majd tempósabban, csattogósabban dolgoztam a punciján. Ha nagyon akartam volna, bírtam volna még tovább, de partnerem kéjét látva úgy döntöttem, nem akarom, így pár perc után egyszerre mentünk el, Kátya kiabálva. Még egy ennél sokkal csendesebb és visszafogottabb orgazmusa is volt, mikor még egyszer kényeztettem orálisan, ekkor rándulása volt árulkodó, meg mondta is, hogy elélvezett. Mikor lábai között hasaltam, édesen simogatta a karjaimat, jólesett. Nagyon jó volt vele, szeretném további örömökben részesíteni, a szex más dimenzióiba is bevezetve, tettem is erre javaslatot, nem zárkózott el, legközelebb szaván fogom.

Elégedettség és Ajánlás: Kedves Kátya, köszönök mindent, remek lány vagy, és kereslek még, ahogy ígértem.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
rgtube8 beszámolója
2020-10-13 17:32:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolatfelvétel könnyen ment, és időpontot is gyorsan találtunk.

Lakás: A lakás szép, kultúrált, annak ellenére hogy igazából céleszköz az is, kifejezetten kényelmesnek mondanám. Parkolás a közelben megoldható.

Külső: igazán bájos teremtés, szép mosoly, sép szemek, szexi száj, és alkatra izmosnak mondanám. A kedvenc testrészét viszont nem a látvány alapján választottam.

Hozzáállás: Abszolut kezdeményező, én kértem hogy legyen az hogy oldja a zavarom, de elmondta hogy ez nála mindig így van.

Én talán még simulékonyabbnak, bújósabbnak képzeltem, de azt hiszem én ülök fordítva a lovon. Csókkal kezdte a feszültség oldást, végig kedves volt és figyelte hogyan lehet a kedvemre.

Együttlét: Masszázzsal kezdtünk, ami simogatós volt, és elég hamar át is fordult a dolog vetkőzős nyalakodásba majd franciába. Ezt is odaadással csiálta és naaagyon kellemesen. Szerintem elég sokáig bírtam, legalábbis ahoz képest hogy milyen gyorsan eljutottunk arra a pontra hogy türtőztetnem kell magam hogy még ne süljek el, majd egyszer csak jött a gumi és szépen rám csüccsent.

Na itt kiderült hogy van olyan, amiben még ügyesebb. Nem szeretem a gumit. elvesz az élményből. De Kátya valahogy úgy tekeredett és rázta a popsiját, hogy ez még gumiban is felülmúlta az amúgy első osztályú francia tudást. Küzdöttem én minden másodpercért hogy még ne menjek el, még pózváltást is kértem de az óránk felénél átadtam magam az élménynek. szusszanás és tisztogatás után mellém feküdt és beszélgetni kezdtünk, ami valahogy annyira elkalandozott, hogy az utolsó 10 percben jutott eszembe hogy visszatérjünk a tettek mezejére, de erre már azt mondta semmire sem elég.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében jó élmény volt, és ajánlom. Kellemes és profi bánásmódban volt részem.

A legnagyobb szálka a szememben hogy az amit vállal résznél sokféle masszázst bejelölt ám ezek inkább csak dísznek vannak ott. Ezért viszont nem Kátyát ekézem, mert a legtöbb hírdetőnél ugyanez a helyzet Ő csak beállt ebbe a sorba.

Szép vagy Kátya! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Chris92 beszámolója
2020-10-08 17:42:25
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Először nem vette fel de kicsit később újra próbáltam és ekkor sikerült . Telefonon mindent elmond nagyon sexy hangja van tudtam nem ér majd csalódás. Időpontot meg aznapra sikerült egyeztetni.

Lakás: Parkoláshoz kis szerencse kell van a közelben egy ingyenes rész én ott találtam helyet . Lakás újépítésű fürdő kulturált szájvíz van , többféle tusfürdő szoba a célnak tökéletesen megfelelő bár nekem kicsit melegem volt de van ventillátor.

Külső: Amikor beléptem megláttam az arcát ami egyszerűen gyönyörű , majd ahogy egyre lejjebb került a tekintetem láttam szép formás ciciket itt meg sexy melltartóban . Kértem hogy combfixben fogadjon ezt a kérésemet is teljesítette . Nagyon szép lábai vannak a leányzónak nem beszélve a fenekéről ,egyszerűen valami leírhatatlanul szép Kátya. Kedvenc testrészt nem tudok kiemelni mert mindene nagyon rendben van és nagyon feszes mindene :)

Hozzáállás: Belépéskor puszival fogadott majd elmentem tusolni . Végig nagyon aranyos és kezdeményező volt figyelte mit szeretnék mi az ami jó nekem . 1 órát töltöttem vele

Együttlét: Egy isteni franciával kezdett majd kértem a gumit mielőtt el élveztem volna . Ezután beleült majd kiengedte hajat és kellően hangosan de nem tolakodva nyögött pont mint egy barátnő :) ezzel azt érte el hogy el is mentem tőle . Elkezdtünk beszélgetni majd néhány perc múlva mondta hogy jöhet a második menet ha gondolom de inkább beszélgettem vele mert értelmes okos lány és először voltam nála de már ekkor tudtam hogy biztosan visszatérek meg hozzá , a második menetet majd akkor be pótoljuk :) .

Elégedettség és Ajánlás: Aki egy szép fiatal lánnyal szeretne találkozni annak nyugodt szívvel mondom hogy keresse fel Kátyát .

Én biztosan találkozok még vele

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kisscica beszámolója
2020-10-07 10:21:42
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kátya képeivel már azóta szemezek, hogy hirdetése megjelent az oldalon. Kevés értékelése jelent meg az eltelt egy hónapban, de az abban megjelentek semmi kétséget nem hagytak, hogy nekem is ott a helyem :)

Ma délben hívtam, de akkor sajnos nem vette fel...de aztán kicsit később sikerült meghallanom bájos hangját. Korrekten tájékoztatott a lehetőségekről és gyorsan találtunk egy, mindkettőnk számára megfelelő időpontot kora estére.

Lakás: A képek közötti hasonlóság okán volt egy tippem, hogy hova fogok megérkezni...és ez a liftből való kilépéskor bizonyossággá vált. Egy általam már "jól" ismert lakás - mindhárom szobához kötődnek már felejthetetlen kalandjaim.

A mostani szobánk barátságos kéjkuckó, széles és kényelmes (és strapabíró !!!) ággyal, egy használaton kívüli masszpaddal (bár legközelebbre van tervem ennek bevonására is :)). Egy picit talán sötét volt - vagy az én látásom gyengül az évek múltával -, de ez nem akadályozott abban, hogy legeltessem mohó szemeimet gyönyörű vendéglátómon.

A fürdő a forgalomnak megfelelő, kis számú de márkás tusfürdővel, szájvízzel.

Talán a törölköző lehetne egy kicsit nagyobb (szabadkozott is emiatt Kátya), mert nem érte át a derekamat. Vagy talán fogyóznom kellene... :)

Külső: A képek alapján volt egy elképzelésem arról, hogy kihez érkezem. De aztán az ajtón belépve szinte mellbe vágott a valóság: egy hihetetlenül karcsú, hosszú combú, izmos-feszes testű csodálatos gazella-lány fogadott, valami döbbenetesen szép arccal, kacér tekintettel. Szinte földbe gyökerezett lábbal, tátott szájjal bámultam, megszólalni sem nagyon tudtam...talán csak annyit bírtam kinyögni: "úristen, de gyönyörű vagy!".

Kátya valószínűleg nem ezt látta tekintetemben, mert aggódva kérdezte: valami baj vanő Mikor szóhoz bírtam jutni, igyekeztem meggyőzni arról, hogy mennyire gyönyörű és az eddig csak kitakarva "látott" arca micsoda pazar összhatást alkot gyönyörűséges testével.

Aztán mikor levetkőzött tovább ámultam csodás tájékain: karcsú dereka alatt egy régen látott gömbölyű és kemény popsit találtam, nem is igen tudtam betelni vele - de nekem nagyon tetszettek édes cickói is, csodálatosan mutattak karcsú testén.

Puncusa mennyei ízekkel ajándékozott meg és ajkának apró csókjai is nagyon kedvemre voltak.

Hozzáállás: Talán a randi során sikerült meggyőznöm arról, hogy a belépéskor félreértette reakciómat....és ennek eredményeként egy nagyon kellemes randink volt. Mindenben leste a kívánságaimat, önzetlenül megadta nekem amire vágytam.

A randi vége felé a látvány és az egyéb impulzusok hatására egy "kicsit elvesztettem a fejemet", talán egy kicsit vadabbul szerettem kutyusban - de becsületére váljon hogy nem panaszkodott, becsülettel állta a sarat - sőt a hangjai alapján talán még élvezte is a történéseket.....

Együttlét: A képek közötti hasonlóság okán volt egy tippem, hogy hova fogok megérkezni...és ez a liftből való kilépéskor bizonyossággá vált. Azon tanakodtam, mekkora szerencse ugyanabban a lakásban egyszerre ennyi gyönyörű lányt megtalálni és milyen jó lenne egyszer hármukkal....amikor kinyílt az ajtó és megláttam Kátyát a valóságban....

Fentebb már említettem, hogy milyen hatással volt rám szépsége és szépséges gazella teste, és mielőbb szerettem volna magamhoz ölelni. Ennek érdekében hamar túlestem a kötelezőkön, majd a szobába visszatérve magamhoz húztam, apró kis csókokat kaptam tőle és közben levarázsoltam róla a cicifixet. Hihetetlenül édes kis bimbók kacsintottak rám a helyes kis cickókról, ám sajnálatomra - Kátya ezen a tájékon igen csiklandós, így csodálatomat csak nagyon óvatosan és tisztes távolból tudtam kifejezni. Ez sem baj, mert annyira szépek, hogy már a nézésük is mámorító érzés egy ilyen vén csatalónak mint én :)

Az ágyra keveredtünk, ahol Kátya kedvesen érdeklődött hogy natúr vagy gumis franciát szeretnék a vírushelyzet miatt. Meg sem fordult a fejemben a vv-s francia, mindenképpen érezni akartam nyelvének táncát és ajkának ölelését lüktető farkamon. Meg egyébként is alkut kötöttem az Ördöggel: vihet amikor csak akar, de olyan helyre ahol olyan gyönyörű fiatal csajok várnak mint Kátya (vagy D. vagy L.)....



Nem bírtam magammal és átvettem a kezdeményezést: Kátyát az ágyra döntve habzsoltam érzéki, feszes, fiatal testét - kerülve a csikis helyeket, de meglátogatva minden mást. Így jutottam el szép szárnyas puncusához, mely a kényeztetés hatására nem kis örömemre intenzíven nedvesedni kezdett. Mohón faltam nektárját, miközben Kátya egyre hangosabban sóhajtozott, majd amikor egy ujjamat is beloptam, akkor Kátya keze megszorította a karomat, sóhajai apró nyögésekké váltak....ennek ellenére úgy hiszem, hogy elvinnem nem sikerült, de én nagyon élveztem minden pillanatot mit a combjai között tölthettem.

Átadva neki terepet hanyatt feküdtem és élveztem Kátya franciás ténykedését. Közben többször egymás szemébe néztünk: én elolvadtam tekintetétől és remélem Ő is látta szememben a kéjt.

Határozottan állíthatom, hogy Kátya imád franciázni, mert olyan érzékien és odaadással tette ezt velem, ami párját ritkítja: nemcsak a nyelvével játszott a makkomon, elképesztő vákuummal szívott, de több alkalommal - minden kérés nélkül - úgy torokra vett, hogy éreztem ahogy a garatjában dobog a kiscica szíve :)

Aztán végre eljött a várt pillanat és belebújhattam szoros puncijába. Kérésemre rám ült és fergeteges tempóban lovacskázni kezdett - úgy ugráltak a kis cicik hogy szemmel is alig bírtam követni, közben feszes hasát simogattam és finoman csapkodtam kemény popsiját. Arra kértem, úgy mozogjon ahogy neki a legjobb, de Ő megint "önzetlen volt" és azt válaszolta: "nem, úgy csinálom, hogy neked a legjobb legyen" - és egyre hevesebb ütemben ugrált rajtam - őrületes volt.



Mivel még tervem volt vele, így átkértem magunkat kutyusba. Szépen elém térdelve bepucsított és én már ugrottam is! Egyre nagyobb tempóban szerettem Őt, de Kátya is nagyon durván tolta magát rám. Amikor aztán a képein látható módon az égbe emelte popsiját, mellkasát a lepedőhöz szorította, olyan szögben tudtam belehatolni, hogy éreztem amint a farkam a puncija falát szántja - na, itt elvesztettem az önkontrollt és az eddigieknél is vadabb tempóban kezdtem szeretni. Hallottam egyre hangosabb zihálását, előttem az a gyönyörű gömbölyű popsi és a feszes karcsú háta - már patakokban folyt rólam a víz, de nem tudtam betelni az érzésekkel és aztán alaposan meghajtva kedvesemet, hörögve elszálltam.

Az első reakcióm a hálás köszönet, a második a bocsánatkérés volt vadságomért.

Szerencsére Kátya mosolyogva megnyugtatott, majd letakarított és aztán hozzámbújt egy kis beszélgetésre.

Nagyon határozott lány, komoly célokkal és remélem, hogy még sokáig itt marad közöttünk.

Elégedettség és Ajánlás: Egy elképesztően intenzív és nagyon élvezetes randin vagyok túl Kátyával. Imádtam minden vele töltött pillanatot. Csodálatos testével, kedvességével, "állatias vadságom" elviselésével nagyon szép élménnyel ajándékozott meg.

Remélem lesz még alkalmam összebújni vele - akkor talán egy "barátnős" lágy szeretkezésre.

Bár ezt, látva és érezve gyönyörű testét és ismerve magamat...nem tudom garantálni :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
biggun18inch beszámolója
2020-09-29 13:22:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Előre bocsátom, hogy nagyon elfogult lesz az írás, de okkal :). A kapcsolatfelvétel könnyen ment, telefonon egyeztettünk, kedves hangja már jó érzésekkel töltött el. Mivel a nap vége volt már, így túlfutottunk volna a rendelési időn a tervezett 1 órával, de kedvesen felajánlotta, hogy fél óra pluszt bevállal a kedvemért. Nem is volt kérdéses h repültem hozzá.

Lakás: Szokásos lakópark a Kondorosin, szokásosan vacak pakrolással. Cserébe a lakás nagyon hangulatosan és ízlésesen berendezett, a szoba a célra tökéletes, franciaágy, masszázágy, kicsi tükör a falon, minden ami kell. Az egyetlen apró negatívum, h mivel többen vannak a lakásban ezért a diszkréció nem 100%-os és be lehet hallani a kinti beszélgetést; engem ez nem különösebben zavart, vendéglátom személyének köszönhetően, így is inkább csak kifelé menet tűnt fel.

Külső: Túlzás nélkül állíthatom, hogy az egyik legszebb lány akivel életemben találkoztam, összességében vévve is. A képek alapján is elég jóra lehet számítani, de biztosíthatok mindenkit h a valóság még sokkal jobb. Igazi bájos arc, gyönyörű szemek intelligens tekintet (amire rátett egy lapáttal a szexy titkárnős szemüveg ami rajta volt a fogadásomkor), szép hosszú haj és jó illat ami elsőre megfogja az embert. Utána lefelé haladva a férfi szem rögtön elkáprázik a többin, ugyanis egy elképesztően formás , arányosan magas, hosszú combú, elképesztően jó popsijú tüneménnyel van dolga a férfi embernek. Mindezt a kérésemre felvett tűsarkú és combfix még fokozza, én tényleg padlót fogtam kb 2 másodperc alatt, hogy ekkora szerencsém van, mintha a lottó 5-öst nyertem volna meg. Egyszóval egy topmodell. A fogadtatás is kedves, szinte már azonnal barátnős érzés, beinvitál, szokásos rituálé onnantól.

Hozzáállás: A remek külső mellé egy kedves természet párosul, ráadásul talpraesett és intelligens, magas szex kultúrával. Egyszóval egy kicsit kilóg ebből a világból, mert van olyan h egyik vagy másik megvan egy lányban, de hogy mindhárom egyszerre az ritka - ezt említettem is neki. Későbbi beszélgetésünk során azt mondta, h pedig kapott olyan visszajelzést, h telefonban flegma - én se ott , se élőben nem éreztem ezt, sőt valahol vicces, hogy itt találkozik az ember fia egy ilyen tüneménnyel . De a lényeg, hogy a hozzáállása tökéletes, irányítható, de tudja a dolgát magától is és partner mindenben, nem nyafogott semmire, sőt, úgy vettem észre ő is élvezte az együttlétet, igyekeztem vele finoman és odaadón bánni, ahogy ő is tette velem. Maximálisan kitöltöttük az időt (1 óra).

Együttlét: Zuhi után a szobában találkoztunk, lekerült a titkárnős szemüveg, majd rögtön utána finom apró csók és ölelés. Csókjai valahol félúton vannak a szájrapuszi és a nyelves közt, én pont így szeretem, lágyan, finoman, odaadással csinálja és nem kapja el 3 másodperc után. Közben símogattam bársonyos bőrét és illatos nyakát/haját éreztem, tényleg mintha hazajött volna az ember, annyira kellemes az összkép. A kezeim hamar a popsira tévedtek, nem lehet elégszer kiemelni, hogy mennyire formásak és kemény; közben persze lekerült a melltartó és előkerültek formás kis cickói, igazán hívógatóak és feszesek, tökéletesen illenek alakjához és alkatához - (aki a giga XXL lógós csöcsöket szereti az meg keressen máshol....). Ezek után lekerült a tanga is és elővillant a fincsi borotvált puncusa is, de még nem szemrevételeztem, mert őrülten kívántam már az érintését odalenn, ezért az ágy szélére ültem, ő meg elém térdelt, fennhagyva szexi masnis tűsarkúját és combfixét. Ráadásul a tükörből oldalt is mozizhattam; a látvány és a finom puha, bőnyálas, mélytorokra vevős francia kombinálva tökéletes nőies kezének érintéseivel hamar meghozta a várt hatást, így pár perc után gumi fel, majd megkértem, hogy feküdjön hanyatt a jó magas masszázsasztalon, lábai a nyakamba és már benn is voltam a némi síkosítóval megkent, de így is nagyon fincsi punciban. NFVSZ-t is kértem, de már pár perc után éreztem, hogy első körben nem lesz abból semmi, a hanghatások, a látvány és az érzés együtt kb 5p alatt elvitt a csúcsra. Úgy éreztem 1 ponton, hogy ő is elélvezett, de leglaábbis össze-össze rándult odalenn; minden esetre nekem tökéletesen adta az illúziót, ha egyoldalú is volt a dolog. Ezek után fekvőbe át az ágyra, simogatások és finom további csókolózás következett, majd egy kellemes hátmasszázst is kaptam, élveztem ahogy meztelenül rámült és dédelgetett. Kezei tényleg finom puhák, de pont kellemesen cisnálja a masszázst is. Remek beszélgetőpartner is, értelmes és talpraeset csaj képe bontakozott ki számomra beszélgetésünből. Nem siettet a másodikra és tökéletesen tudja, hogy mennyit és mikor kell beszélnie, nem ontja a szót és nem untat, hagyja, hogy a partner ellazuljon a köztes időben.

Másodikra én kezdtem el puszilgatni hasonfekvő kedvesem remek popsiját és hátát, annyira kívánatos volt a látvány, pedig édes arcát és tekintetét nem volt könnyű otthagynom, szinte odaszegezett velük, annyira élveztem. Hamarosan hátára fordítottam és most én próbáltam meg örömet okozni édes kis kelyhén, amely tökéletesen sima, zamatos, húsos kis punci, szép dombocskával és kb egyenlően arányos ajkakkal. Finoman szereti, ezért a nyelvemmel adtam neki először, utána könnyedén becsúszott 1 majd 2 ujj is; nem hiszem h életem nyalását produkáltam volna, de amennyire éreztem élvezte és közben partner volt, hogy combjait felhúzza magasra és kidomborítsa ajkait, hogy még vadítobb legyen a látvány. Ezután franciás ismétlés következett, hamar felkeményített isteni finom franciájával és ismét bevetette a mélytorkot is, zokszó nélkül nyelte el, pedig nem tartozom az átlagon aluli méretűek közé. Szerintem valahol szereti is ezt csinálni, egyszerűen olyan odaadással és elénnal de mégis finoman és gyengéden tolja neki. Hamar nyúlnom kellett a gumiért és most missziben tettem magamévá, jó magasra húzott combokkal. Imádtam ahogy élvezi, félig lecsukott pillákkal és mosollyal a száján, odahajoltam hozzá és csókoltam, közben popsija alá markoltam és combjaival ölelt. TÉnyleg maga volt a mennyország, amit még fokoztak a csókok is. Mivel ki akartam próbálni az NFVSZ-t is, ezért erőt vettem magamon, hogy megálljak, elmondtam neki, pontosan hogy szeretném, amit ő lelkesen teljesített is. Kicsit a kitekerem és gumi le művelettől az én izgalmi szintem lejjebb csökkent, de hamarosan szájába kerültem és minimális instrukciók után úgy rátalált arra hogy mi kell nekem, hogy szó szerint percekig az elélvezés határán táncoltatott, azt nem tudom h mennyire szándékosan, de az fix, hogy életemben még ilyen hosszan nem tartott ki, h na most mindjárt na most mindjárt, aztán persze megjött a bumm. Tökéletesen abszolválta ezt is, nem szaladt el nem kapkodta el, hagyott picit lenyugodni és utána engedte csak ki a szájából, diszkréten odébb állva. 1-2 perc kellett, hogy magamhoz térjek. Utána még beszélgettünk pár szót és puszilgattam, majd öltözés és a távozás mezejére léptem. Az ajtóban nagy örömömre távozáskor, miután én már elköszöntem odalépett hozzám, magához húzott finoman és megcsókolt még 1x, majd megöleltem amit viszonzott; nagyon jól esett minden esetre, így még hatalmasabb mosollyal távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Ha eddig eljutottál kedves olvasó, akkor gondolhatod, hogy ajánlom-e :). Ezt már másnap írom, de annyit mondhatok, teljesen a hatása alá kerültem, ha van a tökéleteshez közeli élmény ilyen téren, szerintem Kátya az. Mindenkit kérek, h nagyon vigyázzon rá és bánjon vele királynőként, mert megérdemli. Csillagos 6-os :)!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bubus56 beszámolója
2020-09-11 20:49:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Dél felé hívtam, egyből sikerült elérnem. Minden kérdésemre maximális tájékoztatást kaptam. Mivel nem tudtam, hogyan alakul a délutánom, megígértem, fogom Őt keresni. Így is történt, mivel időben elintéződtek a dolgaim. Láttam, hogy hívható, egyből cselekedtem. Gyorsan megállapodtunk az időpontban, s már kezdtem is készülni.

Lakás: Az ismert uszoda és ÖMV szomszédságában levő, viszonylag új épületben volt a találka. Péntek késő délután lévén, a parkolás kissé nehézkes, de megoldható, kis sétával. A BKK-tól egy percnyi gyaloglás. Számomra ismerős lakás, a kisebbik szoba volt a tetthely. Franciaágy, masszázspad, szobainas a ruháknak, és egy ventilátor a felszerelés. Méretes törölközőt kaptam. A fürdőben kád zuhannyal, száraz kilépő, több tusfürdő, szájvíz kis poharakkal. Minden adott volt a megfelelő felkészüléshez.

Külső: Nagyon formás testalkata a képein jól látható. A személyes varázsa mindjárt a belépésemkor rám telepedett. Piros-fekete kombó fehérneműben fogadott, hozzá illő fekete harisnyatartó és neccharisnya. Nagyon szép arcú, és isteni illata van. Fekete ápolt haja kissé hullámosnak tűnt, jól illett szédítő sötét szemeihez. Igazi csókra termett ajkai pirossága még inkább kiemelkedik, mikor mosolyog. Hófehér fogainak erős kontrasztot ad. Fekete keretes szemüveget viselt, ami hamar eltűnt valamikor az elején. Marokba illő keblei hamar reagálnak a közeledésre, de kicsit csikis, így hosszú ideig nem maceráltam. És a kedvencem, a combjai között őrzött ékessége. A csodás és kívánatos punci szereti és meghálálja a törődést. Imádtam egyből, úgy ahogy van.

Hozzáállás: Egy órát töltöttünk együtt. Már a bemutatkozáskor éreztem, ez a randi egy nagyon jó döntés volt részemről. Nem is csalatkoztam, sőt terveimet felülmúlta ez az együttlét. Az első pillanattól a búcsúig, mérhetetlenül kedves volt. Remélem, ebben nekem is volt egy kis részem. Mindenben partner volt, és maximálisan odatette magát. Nem volt holt idő, mindig talált magának elfoglaltságot. Szuper volt minden.

Együttlét: Finom csókja és ölelése egyből megbizsergette a segédemet. Egy érzéki és izgató franciával kedveskedett bemutatkozásként, egyszer csak eltüntette a szerszámot. Ezt még többször gyakorolta, közben szép szemeivel rám nézett. Nagyon jól éreztem magam, de én is szerettem volna megismeri mindenét. Egy csók után az ágyra fektettem. Újabb csók után a cicikkel találkoztam, majd rövid úton vágyaim tárgyához érkeztem a combjai között. Nyaltam-faltam, szopogattam a finom ízű és illatú nőiességét, ami már erősen nedvesedett. Jó ideig kényeztettem így partneremet. Teste reakciói azt jelezték. tetszik neki a játék, remélem így is volt. Én mindenesetre szuperül éreztem magam. Utána ismét én kerültem ajkai fogságába. Ezt a fogságot bármikor felvállalnám. Nyelve és csókos ajkai gondoskodása mellett, egyre többször kerültem a torkára. A többedik ismétlésnél már majdnem elszálltam, kértem a 69-et, hátha úgy kitartok. Hát valameddig igen, de nem túl sokáig. Amíg a finom puncit faltam, Ő rendületlenül dolgozott a szerszámon. Kérnem kellett a védelmet. Pacit javasolt ugyan, de végül én inkább a kutyust gondoltam kivitelezhetőnek. Az ágy mellé állva tovább keményítette a rudat. Mikor torkával gyengéden rászorított a ficánkoló tagomra, azt hittem itt a vég. Azért kértem két-három ismétlést, fantasztikus érzés volt. Erre még rátett egy lapáttal, hogy szemei keresték az enyéimet. Felkerült a védelem, s hátulról becsusszantam a forró nőiességébe. Ami ez után következett, talán le se lehet írni, vagy csak nagyon hosszan. Egy időtlen, csodás szeretkezésben volt részem. Csodáltam és éreztem partnerem testét, mindent megkaptam amit lehetett. Annyira elkapott a hév, hogy éreztem, ezt én így nem tudom abbahagyni, befejezni. Mivel az idő azért haladt, ajkai közé kéreckedtem a beteljesüléshez. Ezt is kedvesen abszolválta, s maradandó élménnyel ajándékozott meg. Megköszöntem mindent, amit kaptam Kedvesemtől. Gyors tusolás és öltözés után még búcsúcsókok az ajtóban, s kiléptem a valóságba.

Elégedettség és Ajánlás: Egy végtelenül kedves, és csodálatos fiatal NŐVEL tölthettem egy lopott órát! Pár órája váltunk el, de úgy érzem, ez az emlék hosszú időre befészkelte magát a fejembe. Mindennek és mindenkinek köszönöm, aki ehhez hozzásegített, de főleg Neked, Drága Kátya!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.