SzexpartnerLunaVIP+36 70 / 625-7236Budapest VI. kerület

Bemutatkozásom
Szia, LunaVIP vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest VI. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 625-7236 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
63 kg
Mellbőségem
90 cm
Magasságom
175 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
00 órától 24 óráig
kedd:
00 órától 24 óráig
szerda:
00 órától 24 óráig
csütörtök:
00 órától 24 óráig
péntek:
00 órától 24 óráig
szombat:
00 órától 24 óráig
vasárnap:
00 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
19
Beszélt nyelvek
Angol, Német, Francia
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
1238865x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Barna
Szem
Zöld
Alkatom
Normál
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Szia Kedves! Örülök hogy rám kattintottál, de még jobban örülnék, ha hallanám a hangod;). Én egy nagyon kedves, közvetlen, korrekt hölgy vagyok. Nagyon fontos számomra a higiénia. Nem vagyok mindennap elérhető. Éjszaka inkább. 100% életkor és fotó garancia. ROMA SZÁRMAZÁSÚ PARTNERREL NEM TALÁLKOZOM!
Lehetőségek, ha találkozunk
Vibrátoros játék
igen
Együttfürdés
igen
S/M
ha megkérsz
Tánc (sztriptíz)
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Közös pornófilm nézés
igen
Mélytorok
igen
Kényszerfrancia
ha megkérsz
Fétis
ha megkérsz
Kikötözés - bondage
ha megkérsz
Szerepjátékok
ha megkérsz
Masszázs (klasszikus)
igen
Elfogadott (5 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
chaoskapitány beszámolója
2018-09-05 20:35:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon vettem fel vele a kapcsolatot, többször beszéltünk mindig felvette és nem kellett minden egyes alkalommal bemutatkoznom és elmondanom ki vagyok. Ez elsőre elnyerte a tetszésemet.

Lakás: Rendezett új építésű, szép igényes lakás, elérhető kényelmi funkciókkal lakásban kellemes illat, semmi nem emlékeztet arra, hogy mi fog következni. Parkolás egyszerű és könnyed. Fürdő felszereltségére panasz nem lehet, tiszta rendezett, tiszta puha törölköző.

Külső: Elsőre egy falat pizsiben várt, nagyon vonzó volt, a képek nem adják vissza eredeti szépséget. Buja pozsgás arca, őzike szemei igézően tekintettek reám. Formás, finom puha bőrének simítása, hmmm meg most is bele borzongom. Kedvencem a formás cicije volt :)

Hozzáállás: Kedves, kezdeményező, közvetlen, hagytam hogy o vezessen. Elmondtam hogy mit szeretnék, és ezt követően tudta mi a dolga. 1 csodálatos órát töltöttünk el, de szerintem több volt mint egy óra. Egyáltalán nem nézte az órát nem sietetett. A végén egy zuhival zártam, majd ezt követően egy cigit is elszívtunk az erkélyen s közben kellemesen elbeszégettünk.

Együttlét: Ez maradjon a mi titkunk, legyen elég annyi hogy ami a leírásban szerepel azt mind magas szinten űzi :)

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek aki szeretne kellemesen kikapcsolódni egy olyan vagány kezdeményező életvidám lány társaságában aki őszinte és odaadó. Vigyázzatok rá! Meg biztosan visszamegyek, köszönök mindent! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
PetiSzexel beszámolója
2018-08-03 00:28:31
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem. Elsőre felvette. Egy óra múlva ott is voltam.

Lakás: Mivel ez egy vidéki kiruccanás volt, így a bérelt hely a célnak megfelelő volt. Kissé meleg volt.

Külső: Fantasztikusan néz ki. A képei is árulkodóak, de a valóságban ez még inkább érvényes. Eszméletlen cickók, és olyan fenék, hogy labdagyártó cégek is kopogtathatnak mintavételezés céljából. Jelzem, seggpárti vagyok és így ezen a vonalon kellőképpen elfogult is.

Hozzáállás: Nagyon kedves, aranyos lány, elmondja, hogy mit és hogyan, de ha bármi óhaj-sóhaj felmerül, azonnal teljesíti. A vendég kedvében akar járni, tehát ez maximális pontszám.

Együttlét: Az érkezéskor már megdöbbentem, mivel egy szál bugyiban nyitott ajtót és az állam leesett a látványtól. Miután összeszedtem magam - ami nem kis időbe telt - megbeszéltük, hogy azonnal akcióba lendülünk mivel mindketten egy friss zuhany után voltunk. A lehetőségek átfutása után EKSÖN START. Úgy ráugrott a farkamra a szájával, hogy levegőt is alig kaptam, először csak finoman játékosan, majd egyre lendületesebben és egyre mohóbban tüntette el tövig a lécet. Nagyon nagyon jól ért a szerszámkezeléshez és szereti is csinálni. Ekkor jött a jelzés, hogy másik nyílást is szeretnék meglátogatni. Védekező hadtest munkába állt és hajrá. Előbb szemből csináltuk, de mivel az elején közölte, hogy a cickói nagyon érzékenyek nyalásra most (és úriemberként én ezt el is fogadtam, ha nehéz szívvel is), így mondtam neki hogy forduljon és hátulról támadást eszközölnék. Eszméletlen mi segge van! Uram atyám....... Képzeljetek egy atom jó segget magatok elé...na annál kétszer jobb. Éreztem, hogy a meleg viszont komoly gondot fog okozni ezzel a tempóval így kértem, hogy száj és kéz párossal végezzen ki. Ezt a kérést pedig örömmel teljesítette. Fél óra el is röppent, úgyhogy gyors tisztogatás és távozás.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlott kategória.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mr.Csabesz beszámolója
2018-06-25 00:02:51
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt, többszöri egyeztetés után este meglátogattam.

Lakás: A lakás korrekt, szoba, fürdő, minden rendben volt.

Külső: Kriszti fantasztikus testű lány. Szép az arca, emellett magas, remek alakja van, szuper a popsi (ld. képek), a melle meg fergeteges; ahogy meredeznek a kis bimbók a nagyobbacska, formás, lágy cickókon, az nem semmi. Nagyon tetszik nekem.

Hozzáállás: Én irányítottam, ahogy szoktam is. Kriszti kedves, jó fej volt az egy óra során, amit vele töltöttem.

Együttlét: Napokkal később írom ezt a beszit, ezért csak kivonatosan fogalmazok. Kis rávezető beszélgetés után felfektettem az ágyra, hogy alaposan megvizsgálhassam nagyon szexi testét. Lehúztam a nacit róla, és kényeztetni kezdtem: hasát, lábát, punciját. Hamarosan felsőjétől is megszabadítottam, meg kellett markolásznom a melleit. Ujjazás (nedvesedés oké), nyalás, majd lábait nyakához felhajtva diktáltam a tempót. Kriszti sóhajtozott, lihegett, de nem sikerült elélveztetnem sajnos, ennek megvannak a maga okai. Hason fekve is döngettem,ekkor elég hangos volt azért...Meg kell találnom a módját, hogy legközelebb orgazmusig juttassam, én bizakodó vagyok valahogy...Egy megjegyzés pedagógiai szándékkal: azért adtam a hozzáállásra "csak" jót, mert ugyan nagyon kedves, jó fej volt velem, de az együttlét során való telefonozásnak nincs helye, se egyszer, se többször, semmikor!

Elégedettség és Ajánlás: Összességében jó élménnyel távoztam, szeretnék visszatérni hozzád, kedves Kriszti,megvalósítani, amiről beszéltünk is.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tsüllög beszámolója
2018-02-06 18:18:15
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Elég kései órán, valamikor éjfél után egyeztettem le VIBER-en a találkát. Végig készségesen segített, úgyhogy kevéssel 1 óra előtt már nála is lehettem.

Lakás: Akkor még egy nagykörúti lakásban fogadott, azóta már kerületet váltott. Mindenesetre a lakással minden rendben volt.

Külső: Kriszti egy nagyon csinos ifjú hölgy. Az a fajta akit a férfiak szívesen elképzelnének mint gyerekeik anyját. Fenséges és nagyon formás mellei vannak, az igazi kebelimádók biztosan csillagos ötösre értékelik. Nekem mégis a popsija tetszett a legjobban... elvégre mindenkinek van valami amire bekattan, nos nálam ez a fenék :) Mindent egybevetve a teremtő nem fukarkodott amikor ennek a lánynak bájt és vonzerőt osztott ki.

Hozzáállás: Fél órára mentem. Kedves lány, beszélgetni is lehet vele és bár papírforma szerint még tininek minősül, korát meghazudtoló tapasztaltságról tett tanúbizonyságot.

Együttlét: Mivel csak röpke fél órát töltöttem vele, viszonylag gyorsan kellett a repertoárt átvenni. Franciája kellemes és látszik, hogy tudja mit kell csinálni. Semmiképp nem szabad kihagyni a lovaglást, mert a cicik látványa és cirógatása felér egy belépővel a mennyországba. Végig leste minden óhajomat, rezdülésemet így az említett harminc perc teljes gyönyörben telt el.

Elégedettség és Ajánlás: Részemről teljese az elégedettség. Kriszti bájos, vonzó, nőies, a szerelmeskedésben igen jártas és ráadásul szemtelenül fiatal. Hogy ajánlanámő Természetesen igen!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bigassmyfavorite_archivalt2020 beszámolója
2017-12-18 02:27:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, egy nagyon kedves lány vette fel,maximálisan felvilagosított, már ekkor szimpatikus volt.

Lakás: A célnak megfelelt. Több fajta tüsfürdő, kellemes tiszta törölköző, szájvíz pípa!

Külső: Egzotikus,szép arcú,higénikus,formás eredeti csábos lány. Egyszerűen imádtam mindenét.

Hozzáállás: Egy kellemes órát voltam, nagyon ügyes és kezdeményező. Mire le zuhanyoztam már leöltözve várt rám.

Együttlét: A francia igazi pornós,nagyon finom. Több fajta pózt is variáltunk,nagyon ügyesen lovagol.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.