SzexpartnerAlexa+36 30 / 876-9466Budapest II. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Alexa vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest II. kerület.
Várom hívásod a +36 30 / 876-9466 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
55 kg
Mellbőségem
75 cm
Magasságom
170 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
06 órától 24 óráig
kedd:
06 órától 24 óráig
szerda:
06 órától 24 óráig
csütörtök:
06 órától 24 óráig
péntek:
06 órától 24 óráig
szombat:
06 órától 24 óráig
vasárnap:
06 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
26
Beszélt nyelvek
Angol, Német
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
797647x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőke
Szem
Barna
Alkatom
Vékony
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Drágáim! Örülök, hogy a profilomra találtál, és ezáltal lehetőséged nyílik találkozni velem privát kis lakásomban. Lehetőséged van fél, egy órás, másfél vagy megbeszélés alapján több órás találkozóra. Érdeklődj hívásban, sms-ben, viberen vagy whatsapp-on. Élvezzük egymás társaságát, adjuk át egymásnak magunkat, és emellett hadd lazítsalak el egy kellemes masszázzsal. Csók, Alexa
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
S/M
nem
Bizar
nem
Tánc (sztriptíz)
nem
Natúr francia végén arcra
nem
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
nem
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
nem
Közös pornófilm nézés
igen
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
igen
Leszbi show
nem
Mélytorok
nem
Gonzó
nem
Enyhe domina
nem
Fétis
nem
Kikötözés - bondage
nem
Fenekelés
nem
Taposás
nem
Pisiszex
nem
Kakiszex
nem
Szerepjátékok
nem
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
igen
Sport masszázs
igen
Thai masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
igen
Sport
igen
Thai
igen
Erotikus
igen
Amit még érdemes tudni rólam:
Imádom a forró együttléteket:)
Elfogadott (17 db)
Kapott (1 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (2 db)
Értékelem
Nevemsenki12 beszámolója
2023-12-01 16:00:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, könnyen egyeztettünk időpontot.

Lakás: A jelenlegi lakás célnak teljesen megfelelő, fürdőszoba, tiszta felszerelt. Ágy helyett egy helyett egy derékalj a tett helyszíne, ez engem egyáltalán nem zavart, kényelmes és célnak megfelelő. Találkoztam vele a korábbi búvóhelyén is, amit elmondása szerint nem szeretett, jól is tette, hogy váltott.

Külső: Nagyon szép, arányos lány, egy bikiniben fogadott. Legjobban talán a szőke hullámos haja tetszik.

Hozzáállás: Egy órát töltöttem el nála, nagyon kedves odaadó. Hamar egymásra hangolódtunk, mindenben kedvemre járt.

Együttlét: Franciája nagyon jó, ügyesen tud masszírozni is.

Elégedettség és Ajánlás: Remélem nemsokára újra találkozunk.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
danydl beszámolója
2023-09-07 16:54:38
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: I contacted Alexa on WhatsApp, she responded immediately and we set up a meeting for a few hours later in the afternoon.

Place: The apartment is very nice, in the II district. A nice room with a floor mattress and a few mirrors to create a cozy atmosphere. The bathroom is well equipped with various gel, shampoo and mouthwash. I don't know about parking, as I came with the tram 4/6.

Looks: She is beautiful, even better than the first time I met her the year before. Now she has light blond hair, and as always a body to die for.

Attitude: Attitude is great, she can handle a conversation and her english is great. We talked about travels and music festivals, topics that she is very much into. You commit to what is on your profile.

Act: We spent an hour together, after the shower I joined her in the room. We explored each other bodies and she started a deep and sloppy blowjob which I really enjoyed. Then I asked her to ride me, and it worked very well especially considering that she is strong and put a lot of energy into it. I had the feeling that she was the one fucking me, until then I put her in missionary and banged her away until I came.

After refreshing in the bathroom, she gave me a massage (good and strong, as I like it) and then we started a second round. I banged her hard in missionary for 10-15 minutes, but unfortunately I didn't manage to come within the hour.

Satisfaction and Recommendation: It was a great experience anyway, next time I might book a 2 hour appointment, so to have some more relax/massage time between the acts and ensure I have the time to load and release my second shot.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tor123 beszámolója
2023-08-20 22:34:50
szép arcú, maximális diszkréció

Contact: Via Whatsapp, very easy

Place: Modern building. Good shower. Matrass on the floor with mirrors next to it

Looks: Really good looking and fit, as in the pictures.

Attitude: I was only for half hour, so it was a bit rushed. She did everything I asked for though.

Act: Shower, then quick fondling standing up. I asked her to lay down so I could discover her body. Then sex in a few different positions. From behind was very good also with the mirrors. No time for cuddling after I came, she jumped up, then I showered again and left.

Satisfaction and Recommendation: Really good looking and sexy body. I recommend, but not if you want gfe.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
nickp beszámolója
2023-06-27 02:13:50

Contact: Easy over phone, she speaks English well. Meeting arranged for the same day.

Place: Public transport stops literally in front of the building, so very easy to get to.



Apartment is OK, shared with another girl (did not see her). Unfortunately there is only a mattress on the floor and no bed, which makes it uncomfortable and not really fit for the deed.

Looks: Tall, blonde, nice build. Photos are doctored of course, but she looks good.

Attitude: She was talkative and nice, but when it came to the sex part - it seems like she does not enjoy her that much, or we simply did not hit it off. She seemed bored and willing to end it as soon as possible.

Act: Some caressing, short blowjob, then condom and tried a couple of positions ("bed" didn't really help in that regard). In the end finished with a hj/bj combination.

Satisfaction and Recommendation: She looks good and with the right attitude could be good, but I will not return.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MautoCruiser beszámolója
2022-10-30 15:22:26
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: WhatsApp-on kerestem, nagyon nyögvenyelősen sikerült. A kérdéseim első mondatára válaszolt aztán semmi. Pro tipp: egyszerre csak egy kérdést és röviden :D Hivtam letette, de azért sikerült egyeztetni végül...

Lakás: Helyszín profi, fürdő lehetne tisztább, de végül is nem ezért megy senki. Az előző értékelésben említett tusfürdőt (valami Barber akármi) kipróbáltam, nekem nem volt különleges. Mindegy, tusfürdő van sok, törölköző büdi volt, remélem nem azért mert előttem sokan használták...

Külső: A lány nagyon csinos és szép az arca, vonásai lágyak és kellemes a hangja is. A haja festett és hosszabbított, mókás módon olyan mintha a feleségem ikertestvére lenne... az együttlét os kb olyan lett :D

Hozzáállás: Szuper kedves, megkínál vizzel, kólával, beszélgetős. Gyertyák meg zene, szóval igyekszik jó együttlétet nyujtani, csak... nekem úgy tünt, mintha be lenne drogozva vagy valamitől nagyon felpörgött. Nagyon izgága volt és nem sikerült az egymásra hangolódás. Nekem anélkül nem áll fel csak félárbócra...

Együttlét: Csók nem volt mert úgy vettem észre, hogy elfordúl és nem akartam erőltetni - lévén ez ugye szimpátia alapú dolog. Az izgágasága miatt ide oda ugrált és nem igazán mélyedtünk bele semmibe. Az első kör után már küldött volna el, aztán szóltam, hogy nem, egy órára jöttem. A dolgok csak romlottak. Masszázs alatt - nagyrészt félkezes - a telefonján pötyögött. Egész ott létem alatt vagy tízszer kérdezte mi az esti programom, de mintha rövidtávú amnéziája lett volna vagy nagyon nem figyelt... a második kör már katasztófális volt, mivel sürgetett (holott volt még egy rakat időnk), meg cüccögött.. szal éppen csak, hogy felállt. Egy szó mint száz, huzamos szenvedés után kivertem magamnak... Ő néha odaugrott, hogy segít franciázik, majd felugrott ivott vizet, majd visszajött és egy perc mulva felugrott,megnézte a telóját - szólt, hogy a köv vendég vár... Elnézést a következő vendégről, de nem én szerveztem így, én egy órára mentem :D

Elégedettség és Ajánlás: Szerintem csak szar napja volt, legközelebb felkeresem ujra, hátha. Nagyon csinos és látszott, hogy kedves akar lenni meg minden, de ez most nem jött össze. Neki is elmondtam őszintén amit most ide is leírtam, teljesen jól fogadta - de azt mondta, hogy nem drogozik, csak borozik. Ok. Meglátjuk legközelebb :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Goodman1 beszámolója
2022-10-27 13:24:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Nagyon könnyen elérhető mind telefonon, mind Viberen, számos alkalommal jártam már nála, mindig kedvesen fogad.

Lakás: A lakás szép, igényesen berendezett. Alexa emellett ad a külsőségekre, szépen összehajtott friss törülköző fogad, gyertyák stb. Nagyon jó hangulatot tud teremteni. A fürdő is jól felszerelt, a kedvencem a Barber Club tusfürdő.

Külső: Kedvenc testrészeő Kiemelném a modell alkatát, a szép hosszú lábait, a finom, kézre álló melleit és a tekintetét. A finom vágású arca különösen tetszik, a hosszú haja pedig mindig lázba hoz :) szóval a képeknek megfelelő, nagyon erotikus és szerfelett kellemes társaság.

Hozzáállás: Szerintem nagyon kedves és odaadó a természete, beszédes és nyitott a másik irányába, emellett nagyon sokrétű a személyisége, amit igazan kedvelek benne. Egy órát voltam akkor vele.

Együttlét: A belépést követően röviden beszélgettünk kivel mi történt a legutolsó találkozás után, vízzel kínált amit elfogadtam. Fürdést követően az ágy felé vettük az irányt, ahol is bemelegítésként kezemmel és ajkaimmal újrafelfedeztem a testét, és ebben ő is kellemes társam volt. Ezt követte egy nagyon jó francia, szemkontaktussal, amit nagyon érzékien és odaadóan csinál, kimagasló élmény az ajak és nyelvjátéka. Nem lehet megunni. Gumihúzást követően lovagló pózba váltottunk, amiben előtört a szenvedélyes énje. Combjait fogva, alulról is rásegítve ért a vég. Finoman segített megtisztálkodni, majd kaptam egy kellemes olajos masszázst, hátamra és karjaimra is kiterjedően, mely teljesen feltöltött és szakszerű volt. Közben sokat beszélgettünk, nagyon jó fej, rendkívül sok mindenre van rálátása és véleménye. Végezetül fürdés és távozás.

Elégedettség és Ajánlás: Mindig nagyon elégedett vagyok ha meglátogatom, feltölt kedves személyiségével és a csodás erotikája egyaránt. Ha lehetne hazavinném.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
proba10xxx beszámolója
2022-08-12 19:40:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Viberen vettük fel a kapcsolatot, minden gördülékenyen ment.

Lakás: Én a tömegközlekedést vettem igénybe a helyszín megközelítéséhez, igencsak frekventált hely, így az odajutás nem okoz gondot.

A lakás szép, összkomfortos, amely e célra több, mint alkalmas. A fürdőszobában több tusfürdő közül lehetett válogatni, a tiszta törülközőt meg talán nem is említem.

Külső: Leírhatatlanul gyönyörű, én egyszer 2020 decemberében már voltam nála, azóta talán még szebb lett, ha ez egyáltalán fokozható. Szenzációs teste és angyali arca van

Hozzáállás: Egy órát töltöttem vele, kedves volt és kezdeményező, leste minden kívántságomat (kacsintó fej). A barátnő feling esetében nem csak a szexre korlátozódik, lehet Vele értékes eszmecserét is folytatni.

Együttlét: Ez a szép és összkomfortos lakás négy falának örök titka marad, de annyit megosztok, hogy én nagyon élveztem.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
danydl beszámolója
2022-07-22 19:35:12
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: I messaged Alexa over WhatsApp and in about an hour we managed to agree upon an appointment for the same day at her place. Easy as she speaks excellent english.

Place: Nice apartment in District I. The building is new and the place is good for the purpose. I got a fresh towel and in the bathroom there is a good selection of shower products.

Looks: Alexa has a great athletic body, all natural, and she has a beautiful face. All in all she is gorgeous!

Attitude: Good attitude

Act: I started to caress her body, take down her bra and slowly I kissed and licked her body. After playing with her nipples I went down, kissing and fingering lightly her pussy. Then she covered my and she started a very proficient blow job, which I enjoyed a lot. She came over me, we did a couple of position and I exploded inside her in missionary.

After refreshing in the bathroom, she gave me a back massage and in about 10 minutes I got ready again. This time she oiled my dick and massaged for a while, then she took it in her mouth and finally I was ready to bang her away. I went over her, and fucked her in missionary. She then put her legs over my shoulder so I could enter her deeper, and in a few minutes I came again inside.

Satisfaction and Recommendation: I really enjoyed the experience, overall I was with her for about an hour. She is a great girl and I will definitely see her again.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DrivingYourGirlfriendHome beszámolója
2022-05-09 21:34:02
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Whatsapp. No worries

Lakás: My home

Külső: Rather Gorgeous. I was overwhelmed into talking nonsense....

Hozzáállás: I was painfully shy and i froze. But Alexa was very patient.

Együttlét: (Private)

Elégedettség és Ajánlás: I could have just looked at her and it would be enough. No need to touch. I think i will ask Alexa to come back and just look.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tibi8019 beszámolója
2022-03-08 16:23:32
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viberen. Megbeszéltük és már mentem is.

Lakás: Lakás nagyon barátságos,jó francia ágy. Fürdő rendben, volt mindenféle tusfürdő.

Külső: Milyen külsőlegő Gyönyörű. Én kész voltam ahogy megláttam. Arca szép, teste tökéletes. Popsi szép...

Fehérneműben várt. Szép volt.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt. Egy órára mentem. Rövidebb időre nem érdemes.

Ölelkeztünk, ez nagyon jól esett. Megadta a hangulatot.

Még a hatása alatt vagyok. :)

Együttlét: Simogattuk egymást...én nem tudtam betelni vele. Egyszerűen tökéletes.

Francia nagyon jó volt, én is kényeztettem kicsit. Nem tudom ő élvezte e, de kényeztetni való a puncija is.

Kértem ,hogy elölről jöhessek, hú az a látvány. Aztán hátulról. Na itt kész lettem. :) nem bírtam tovább.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom aki szereti a kedves lányokat. Nagyon jót beszélgettünk és még meg is masszírozott.

Nekem nagyon bejött. Az ilyen lányok a gyengéim...ha lehetne naponta mennék már csak egy jó beszélgetésre is. :)

Remélem pillást kibírtad. :D

Legjobb, legszebb, legaranyosabb lány.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Forest007 beszámolója
2021-10-29 12:07:18
szép arcú, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefon, nem volt gond, de érdemes figyelni mikor elérhető...

Nem csak a hangja kedves, hanem korrektül és kedvesen elmond mindent, nem problémázott ha kérdeztem, ez is ritkaság ma!

Lakás: I. ker, szép újépítésű garzon.

Parkolás a közelben, 5 perc sétára free

Külső: Szép arc, trendi külső, látványos nő, az utcán biztos messziről észreveszed.

Magas vékony, a fotók a valóságot tükrözik, végre igazi mellek, inkább harmincnak tippelem.

Hozzáállás: Csók nem volt, de mindvégig a telefonban hallott kedvesség volt, beszélget is, udvarias. Kérésemre kb abban várt amit kértem, újabb pozitív meglepetés, számora ez fontos, máshol már a kérdésre is elutasítás jön ha a fotón látott fehérneműre ruhára rákérdezek.

Együttlét: Standard dolgok, kedves hangokkal, barátnősnek nem mondanám, de odafigyelt rám, nem sokáig bírtam a látvány és a kedvesség megtette hatását.

Végén nem sürget, hagy lenyugodni.

Elégedettség és Ajánlás: Nyilván nem voltam az esete ezért nem volt csók, de így is maximálisan kedves, korrekt, ajándék a végén, tehát a bizalom megvolt.

Sajnaos tényleg egyre ritkább az ilyen korrektség és kedvesség!

Szép élmény egy szép nővel, köszönöm!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Alfa-Centauri beszámolója
2021-08-17 17:50:33
szép arcú, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nem volt egyszerű, de sikerült telefonon elérnem. Időpont lebeszélve, dolgok tisztázva. Amikor már úton voltam felé, akkor kért még 15 percet. Rendben, megvártam.

Lakás: Lakás teljesen rendben, volt légkondi, ami a melegben jó szolgálatot tesz. Fürdő is OK.

Külső: Helyes lány, szép cicikkel és nagyon szép popsival, ez utóbbi volt a kedvencem.

Hozzáállás: Kedves volt, félórát maradtam.

Együttlét: Állva kértem magam elé, megcsodáltam szép alakját, gyönyörű popsiját, csókolgattam a testét, a nyakát - csók nemigen volt. Magam elé ültettem, franciázott szépen, közben simogattam, majd ledöntöttem és én is franciáztam neki. Finom puncika volt, csókolgattam, nyalogattam, picit ujjaztam egy ujjal.

Aztán gumi fel, majd missziben próbálkoztunk, de a szerszámom nagy volt neki. Lehet, hogy többet kellett volna finoman ujjaznom, tágítanom a puncikát két ujjal... Mindenesetre fájt neki, pedig nagyon igyekeztem finom lenni. Gondoltam, hátha kutyusban jobban esik neki, de alighogy betettem volna doggyban, már felszisszent és elhúzódott. Így aktus szinte nem is volt, csak 2-3 perc missziben, az is annyira finoman, hogy úgy nem tudtam volna elmenni. Ezért natúr franciás befejezést kértem szájbaélvezéssel. Fölém ültettem, és úgy figyeltem, ahogy ez a fiatal csinos bombatestű lány bólogat a farkamon. Kértem, hogy a kezét is használja, így a kéz-száj kombóval eljutottam a csúcsra.

Pozitívum, hogy nem vette ki rögtön a szájából (kértem is finoman, hogy ne hagyja abba), így jó volt ejakuláció után lenyugodni a szájában. Aztán kisietett az utódokkal, sajnos lenyelés nincs, ami a gyengém...

Elégedettség és Ajánlás: Összességében a szűk punci és a (hozzá képest) méretes farkam miatt sajnos igazi kefélés (már bocsánat!) nem volt, amit nagyon-nagyon sajnáltam, ezért volt bennem csalódottság.

Nyilván ez alkat kérdése. Sajnálom, mert olyan bomba feneke van, hogy szívesen lettem volna a törzsvendége...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_drake23 beszámolója
2021-02-01 14:37:29
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefon+sms Flottul ment

Lakás: Lakás a célnak tökéletes. Fürdő szuper, épített zuhany (végre nem kád). Parkolás Allee-nál.

Külső: Mint a képeken. Csinos, helyes leányzó! :)

Hozzáállás: 1 órás találka volt.Tusolás után fehérneműben mosolyogva várt. Beszélgetős, nem volt semmi feszkó, de azért gyorsan a lényegre tértünk.

Együttlét: NF után a bevált pózok, pihenésnek masszázs amit tényleg nagyon jól csinál! Második menet NF aztán kutyus póz. Na itt jön jól a falon lévő tükör mi extra élményt nyújt. Az ágy nyikorgott a lendületesebb akcióban, az egy kicsit vicces volt.

Elégedettség és Ajánlás: Igen, ajánlom. Vigyázni rá! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
rob7272 beszámolója
2021-01-18 14:02:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Telefonon

Lakás: Lakas, fürdő kítünő

Külső: Gyönyörű test szép src

Imádtam

Hozzáállás: 1 órát voltam,én kezdeményeztem így akartam

Mindent megtett amit kértem

Együttlét: Francia ,sex több pozban jól mozog

Elégedettség és Ajánlás: Super vólt istennő

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gula beszámolója
2021-01-14 00:16:49
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Mikor hívtam, szinte azonnal felvette a telefont. Meg is beszéltünk időpontot. Ott a helyszínen gyorsan tudott várni. Nem váratott

Lakás: Régi építésű ház, de nagyon szépen fel van újítva a lakás. Szép tiszta, a fürdőben volt minden ami csak kell. A parkolás nehézkesen megy ott. De Lexie szólt, hogy hol lehet megállni. Kedves volt, hogy előre szólt

Külső: Nagyon gyönyörű a képeken tényleg az ő teste van. Az arca is iszonyatosan szép (nem kell tőle tartani, hogy nem látható arca). Minden testrészét csak imádni lehet

Hozzáállás: Hihetetlenül kedves volt. Kezdeményező is :) Majdnem egy órát voltam vele, sajnos én nem bírtam tovább. De nagyon jól esett

Együttlét: Ez inkább a 4 fal között marad

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom. Csak pozitívat tudok róla mondani

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
proba10xxx beszámolója
2020-12-21 11:57:18
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Külső: Varázslaosan szép lány, a képek megfelelnek a valóságnak.

Elégedettség és Ajánlás: Én csak ajánlani tudom, élveztem minden Vele töltött percet.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
blissful beszámolója
2020-12-20 18:52:52
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: By phone -- initially a voice call, followed by SMS. All communication was in English, since she seemed comfortable enough. She was very prompt in responding and in confirming an appointment at her place the next day (upon my request).

Place: Clean, spacious, easy to access location. The privacy was good, though the apartment is shared with other providers of similar services. I liked the well-placed mirrors on the walls. Her selection of music was acceptable :) Just to clarify, I put it that way because my own preference is to have no music, or something very soft, gentle and/or with female vocals!

Looks: Pretty face, with slim, shapely, sexy body. I loved many aspects of her body, including her face and hair, perky and firm breasts, long and shapely legs. Her photos and profile description accurately portray her appearance. She also had beautifully painted fingernails, which I always love and appreciate -- they add an extra touch of eroticism to the whole experience :))

Attitude: She was friendly and kind, though a bit shy. She was willing to do her best to make me happy in most ways. I also want to commend her positive and friendly attitude throughout our initial communications via phone and SMS.

Act: As I say in many of my reviews, my desires heavily lean towards "girlfriend experience," with loads of kisses, BBBJ, 69, and mutual worship of each other's bodies with hands, mouth, and more... Done in a way that is the ultimate fusion of gentle romance, with raw sexual indulgence!



I enjoyed my 1-hour session with Lexie, as it covered most of these items. She made it comfortable to request things I desired, and to guide the session in ways I wanted. Even though she is new, she has good BBBJ skills, with potential to develop them to perfection! In addition, I enjoyed indulging with her in kissing, 69 and covered intercourse. Thus, it was a happy session overall. My only (minor) gripe: For the finish, she alternated back and forth between BJ and HJ. I would have preferred a continuous BJ, with a full, clean CIM.

Satisfaction and Recommendation: Overall, I enjoyed my session with Lexie and would strongly recommend her. I believe her beautiful looks, positive and friendly attitude, and willingness to please would fit the needs of many others. Thank you, Lexie!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.