SzexpartnerDorka+36 30 / 700-8555Budapest III. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Dorka vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest III. kerület.
Várom hívásod a +36 30 / 700-8555 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
56 kg
Mellbőségem
85 cm
Magasságom
175 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
09 órától 13 óráig
kedd:
09 órától 18 óráig
szerda:
09 órától 18 óráig
csütörtök:
09 órától 18 óráig
péntek:
09 órától 18 óráig
szombat:
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
24
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
800717x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Barna
Szem
Kék
Alkatom
Sportos
Tetoválás
van
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Telefont leginkább 8-12 között tudom felvenni, főként mikor online vagyok vagy a kis telefon villog a nevemnél, a későbbi órákban már nehezebben vagyok elérhető! Ha nehezen tudtok elérni kérlek ne haragudjatok rám, igyekszem a telót is kezelni!! Fontos, hogy roma származású illetve nagy mérettel (16 cm hossztól, 5 cm vastagságtól) rendelkező vendégeket NEM áll módomban várni! Megértésed köszönöm! :) Szia Kedves! Örülök, hogy rám kattintottál! Fél órás, illetve egy órás együttlétre van nálam lehetőséged. Találkozni kizárólag nálam tudunk, privát kis lakásomban várlak! Nem vagyok futószalag típus, egy nap maximum 3 vendéget várok, ha esetleg nem tudlak várni, ne vedd magadra! :)) Hétköznap vagyok elérhető, hétfőn 9-13ig, keddtől péntekig pedig 9-18ig! Telefonomat egyedül kezelem, úgyhogy ha nem tudom felvenni, valószínűleg vendégem van, próbálj meg kicsit később újra hívni, vagy ha dobsz egy üzit, és kb egy órán belül látom, akkor visszacsörgetlek! Remélem mihamarabb találkozunk, várom hívásod! :) Sok puszi! :*
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Natúr francia végén arcra
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Láberotika
igen
Szüzesség elvétel
igen
Anti stressz masszázs
igen
Sport masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Sport
igen
Erotikus
igen
Elfogadott (23 db)
Kapott (2 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
orgazmo beszámolója
2024-08-12 15:03:34
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült egyeztetni, amint láttam hogy van szabad időpont. Szerencsém volt, így másnapra lefixáltuk a találkozót.

Lakás: A lakás a célnak megfelelő, a parkolás egyszerű, egy szabad hely szinte biztos akad. A fürdőben illatos törcsi, többféle tusfürdő, szájvíz, minden ami kell.

Külső: Külsőre egy istennő! A fotók is nagyon jók, de élőben még szebb. A lélegzetem is szinte elállt, amikor ott álltam előtte. Sportos alkata és bájos arca van... Dorka az a nő, aki után megfordulsz az utcán, és elfelejted hová is tartottál. Amikor beinvitált, és ott állt előttem a kis köntösében, a hosszú haja keretezte bűbájos arcocskája, mosolygós szemei egyből elvarázsoltak. A kedvencem mégis a popsija, az tényleg mindent visz! Nyilván rengeteg munkája van a testében, hogy így néz ki, de uraim... ezt leírni nem lehet, itt minden a megtestesült tökletesség.

Hozzáállás: Ilyen nagyon ritkán tapasztalok, de az első pillanattól kezdve mintha csak a legkedvesebb szeretőmhöz jöttem volna, aki jobban ismer engem, mint én magamat! Vég nélkül azon igyekezett, hogy úgy érezzem magam, hogy a lehető legkellemesebb emlékem legyen a napról (sikerült!). Olyan természetességgel bújt mellém, olyan könnyedén sikerült egymásra hangolódni, hogy azóta is a hatása alatt vagyok, sőt, biztosan leszek is. Egy kis földreszállt angyal, kívül belül egyaránt! 1 órára mentem, és nem hiszem hogy meglepő dolgot írok azzal, hogy nagyon hamar elröppent az idő.... legszívesebben még maradtam volna, és azóta is, ha tehetném, minden nap mennék.

Együttlét: Az időt, ami nekem jutott, igyekeztem a legemlékezetesebbé tenni. Kértem, hogy először én kényeztethessem, ami talán mondhatom, hogy jól sikerült. Még most is mosolygok, ha rá gondolok (de ez örömteli, és büszkeségtől fűtött mosoly ám). Szeretkezésbe fordultunk, és a legszebb popó tárult elém, amit valaha láttam. Amíg nem tudod miről beszélek, úgyse hinnéd el. Simogattam, húztam magamra, Dorka pedig hallhatóan tudatta velem, hogy jól haladunk. A végére kértem egy franciás levezetést, és a lelkem majd elhagyta a testem... vagy talán ördögűzés voltő Legközelebb viszek sót, hogy hintse szét utánam :-]

Utána elterülve, tisztálkodás után, annyit kértem, hogy amíg beszélgetünk, hadd simogassam azt a csodaszép testét. Számomra felejthetetlen élmény volt ez biztos. Nem mellékesen nagyon jó beszélgető partner is, okos intelligens nő!

Az, hogy neki mi a kedvence, még nem derült, ki, de ha a szerencseszériám nem hagy cserben, akkor lesz alkalmam még kideríteni!

Elégedettség és Ajánlás: Többször írták már előttem is, hogy megtartanák maguknak... egyfelől tényleg boldog lennék, ha megtarthatnám, de ez csak álom. Maximálisan elégedetten távoztam, és bátran ajánlom azoknak, akik valóban tudják értékelni azt, amit csak tőle kaphatunk. Kedves Dorka, én eddig abban reménykedtem, hogy egyszer megismerkedhetünk. Mostantól az a legfőbb vágyam, hogy újra találkozhassak veled. Minden percet köszönök! Pusszantás!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Balage85 beszámolója
2024-06-12 16:58:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Jó pár hónapja hívtam, sajnos nem értem el. Ma is délelőtt próbálkoztam.. Megint nem.. Intéztem az ugyeim, aztán mondom na meg egy próba, fel is vette. Meg is lepődtem így össze-vissza beszéltem zavaromban. 😁 Megbeszéltünk az időpontot és mentem is.

Lakás: Picike panel, de amit láttam az rendben van. Tisztaság, több tusfurdo, szajvíz. Jó nagy ágy, kicsit nyikorog ha heves dolgok zajlanak benne. 😅 Bekepve cipő le,tarolo van neki.

Külső: Szép arcú, mosolygós. Fekete köntösbe fogadott, alatta fehérnemű. Jó kis popsi, hátulról ahogy mások is írták elég rendben van. Cicik nem túl nagyok, de én nem is azt kerestem. Nekem tetszett ez a lényeg.

Hozzáállás: Kedves, ha kérdezel válaszol, mosolyog, nincs fapofa, vagy kedvetlenseg. Rendben van ez is.

Együttlét: 1 órára mentem, 2 lehetőség. Picit beszélgettünk, aztán neki kezdett. Elég jól csinálja szájjal, kis kezelés, de jó a technika. NFVSZ lett az első menet. Tisztálkodás, újra beszélgetés.

Második kör, nem bíztam magamban, hogy össze jön, de a szájával újra beinditott, oldalról és szemből is csinálta, aztán vedofelszereles fel. Lovaglás lett kezdesnek, lassan kezdett aztán belendult, jó közbe simogatni, főleg a fenekét. Végére persze a kutyus következett... Huhuhuuu.. Éppen csak felérnem ahova kell, közbe megkert, hogy az elején lassan. Jó volt a látvány érzés.. Kicsit belendult, hangot is adott, hogy jó neki.. Így lett végem. Öltözés, közben újra beszélgetés, elkoszones pár puszi.

Elégedettség és Ajánlás: Elégedett vagyok. Meg menni fogok ha élérem őt. 😁

Köszönöm.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
G32 beszámolója
2024-05-09 09:10:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon ,jelezném nehéz elérni de sokat kell próbálkozni,a telefont ő kezeli, amikor láttam elérhető hívtam felvette,megbeszéltük az nap délután 5- re az időpontot!

Lakás: Szép ,tiszta, rendezett lakás, fürdő kényelmes,

Külső: Nagyon jó alakja van, izmos, gyönyörű szemei vannak, hosszú barna haj egyszóval gyönyörű lány!!

Hozzáállás: 1 órára mentem, barátnős együttlétet szerettem volna maximálisan megkaptam,kezdeményező mindent meg lehet vele beszélni,nagyon kedves,jól lehet vele beszélgetni!

Együttlét: Délután 5 előtt egy 20 perccel értem oda a címre, beugrottam a közeli boltba venni neki egy lindt fehércsokis desszertet ,majd hívtam hogy ott vagyok kért 2 percet még, majd visszacsörgetett,elmondta hogy jutok be és mentem is, kicsit izgultam , amikor ajtót nyitott elállt a szavam, barnahajú gyönyörű kék szemű szép arcú lány mint egy modell, belépek ,két puszi ,bemutatkozás átadtam neki a csokit örült neki,kaptam tiszta türcsit írány a zuhany,visszatérve az ágyon ült fehérnemüben és hozzá illő selyemköntösbe,kis dumcsi ,majd csókolózás, és elkezdtem minden porcikáját puszilgatni , bőre finom illatú selymes, én kényeztettem előszőr isteni volt , utána csere, az a francia világbajnok, majd gumit kértem és misszibe, majd lovagló, végül, kutyusba lett végem! Gyors törölgetés, látta rajtam ki melegedtem megkínált egy pohár vízzel elfogadtam, mellém feküdt ,beszélgettünk edzésről és jövőbeni céljaimról,lejárt az idő , gyors fürdés, ajtóba két pusszi ölelés és indultam utamra maximálisan kielégülve!

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett voltam Dorkával, mindenkinek ajánlom teljes szívvel és jó szándékkal vigyázzatok rá értékes lány megérdemli, sajnos én már eltoltam nála az esélyt hogy újból találkozhassak vele, sok próbálkozásom után a számom tiltotta, de Bocsánatot szeretnék kérni ha zaklatásnak vetted , és ha adnál még esélyt örömmel fogadnám! :))Szép napot!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
D4ve beszámolója
2024-03-28 14:44:19
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Régóta szerettem volna találkozni vele, úgyhogy kitartóan hívtam néhány naponta. Végül sikerült lebeszélnünk egy időpontot pár nappal későbbre.

Lakás: Rendezett, tiszat. Minden kikészítve ami kell (törölköző, több féle tusfürdő, szájvíz).

Külső: A külsőre nehéz megfelelő szavakat találni. A képek nem hazudnak. Fantasztikus a testének minden porcikája, a popsija az nem e világi.

Az arc kitakarástól sem kell félni, gyönyörű.

Hozzáállás: Nagyon kedves, és aranyos. 1 órát töltöttem vele, egy kellemes beszélgetéssel kezdtünk ráhangolódni egymásra.

Együttlét: Finom simogatással és csókokkal kezdtük meg a közös kalandot. Amit egy isteni francia követett. Eszméletlen látványt nyújt mindenben. De az szavakkal leírhatatlan, amikor doggyban látja maga előtt az ember a popsiját. Nem lehet betelni a látvánnyal.

Elégedettség és Ajánlás: Maximális elégedettséget éreztem távozás után.

Nem sok biztos dolog van az életben, de az közéjük tartozik hogy hamarosan újra szeretném meglátogatni! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Rosszfiu0017 beszámolója
2023-10-04 14:09:49

Külső: Szép arcú és hihetetlenül bomba teste van. A feneke olyan kemény mint a kő :) Nem tudtam betelni vele.

Együttlét: Ki voltam éhezve. Amikor megláttam azt hittem rögtön eldurranok. Brutál jó teste van, látszik, hogy sportol. Azonnal kértem, hogy kutyusban szeretném megdugni. Amint benne voltam a szűk puncijában extázisba estem :) Így is lett végem.

Második menet nem volt mert éreztem, hogy kevés az idő újra életet lehelni belém :)

Elégedettség és Ajánlás: Biztos vissza megyek még. Szeretnék több mindent kipróbálni Dorkával :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ronnald beszámolója
2023-07-21 07:27:41
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon próbálkoztam! Már hetek óta próbáltam elérni, aztán egyszer csak sikerült. Megbeszéltünk egy másnap deles időpontot.

Lakás: Klasszikus tízemeletes panel lakás, a célnak megfelel. Az ágy egy kicsit nyikorog! A fürdő is teljesen rendben van, mindent megtaláltam, amire szükségem volt.

Külső: 3-4 évvel ezelőtt már jártam nála, akkor is tökéletes volt a teste és most is az! Szép arcú lány, tényleg csak a diszkréció miatt van kitakarva. Kedvenc testrésző Hm... Nehéz választani, de a feneke valami eszméletlen látványt nyújt!

Hozzáállás: Dorka egy nagyon jófej és kedves lány! Mivel régen jártam nála, ezért a ráhangolódás kicsit hosszabb volt és beszélgettünk az élet nagy dolgairól. Nem az időhúzást éreztem rajta! És sem akartam egyből a házba rontani 🙂 Jó volt így!

Együttlét: Ezt a részt most annyira nem részletezném, bár tudom, mindenki erre kiváncsi! Franciás kezdés után kutyusban kezdtük és így is fejeztük be!

Elégedettség és Ajánlás: Biztosan visszamegyek hozzá! Köszönöm neki az élményt!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Imod beszámolója
2023-07-12 09:43:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kicsit nehezebb hozzá bejutni mint a Pápához, de jó próbálkozni :)

Lakás: A célnak tökéletesen megfelel.

Külső: Szép, roppant csinos, kedvenc a feneke.

Hozzáállás: 1 órát voltam vele, teszi a dolgát kedvesen

Együttlét: Mindenbe ügyes volt.

Elégedettség és Ajánlás: Nem ajánlom másoknak :), megtartanám magamnak, szerintem ez elég jó ajánlás :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240322_1493 beszámolója
2023-04-27 23:47:20
szép arcú, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolatfelvétel telefonon. Nagyon kedves, csodás a hangja.

Lakás: Lakás szép tiszta rendezett

Külső: Dorka gyönyörű. Élőben még szebb mint a képeken. Nincs kedvenc testrészem. Egyszerűen elbűvölő, lenyűgöző

Hozzáállás: Nagyon kedves. De hiába is részletezem, egy ilyen szituációt nem lehet leírni, kevés a szó. Ezt meg kell tapasztalni, át kell élni.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom. Csodaszép, kedves intelligens, és gyönyörű szép nő.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
aaron beszámolója
2023-04-17 16:24:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hosszú idő után végre jókor sikerült telefonálnom, láttam hogy van szabad időpont, két óra múlva ott is voltam.

Lakás: Könnyű parkolni, a fürdőben wc lehúzót kivéve sikerült mindent meg is találni :D

Külső: Nehéz lett volna a képek után elképzelni hogy Dorka nem egy gyönyörű nő. Az. :)

Hozzáállás: Egy órára mentem. Tapasztalatlanságom ellenére el tudott lazítani, nagyon kedvesen kezdeményezett mikor én még nem mertem.

Együttlét: Dorka jól masszíroz, folyékonyan beszél franciául, állatszerető, jól bánik a lovacskákkal és a kutyusokkal is. :D

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó első élmény volt, csak azért nem ajánlom, hogy maradjon nekem is hely :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Csopidavid beszámolója
2023-04-12 16:16:03
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Tobbszori probalkozas utan sikerult.

Lakás: Ujpesti panel, celnak tokeletesen megfelel.

Külső: A masok altal mar jelzett nadragban fogadott, mar az sokat sejttetett. Latszik rajta az aktiv sport, sehol semmi felesleg. Meg az a fureszizom is ott van :-) Arcra elsore formas, de ahogy elkezdtunk beszelgetni, ugy egyre jobban tetszett. Cicik rendben, de az a fenek... Amikor meglattam magam elott kerekedni, mikozben elkezdtuk hatulrol, rogton vegem lett. Fibonacci is elismeroen csettintene, annyira tokeletes az ive.

Hozzáállás: Elso pillanattol kedves volt, ugyan nem volt extra keresem - talan csak egy - de mindenben partner volt. Egy orat voltam nala.

Együttlét: Mire visszatertem a furdesbol mar fehernemuben vart. Alaposan vegigpasztaztam a kezeimmel csodas testet, majd probaltam a kedvere tenni. Jo par percig nyalakodtam, egyszer csak megjott a hangja es talan tenyleg siker koronazta a tenykedesem, se ezt csak o tudta... Aztan kertem, hogy hatulrol folytassuk. Amint elem pucsitott, vegem lett. Elkepeszto feneke van, probaltam minel jobban kielvezni a helyzetet. Simogattam, markolasztam, a szemem le sem vettem rola. Aztan igy is ert a veg. Nem ugrott le azonnal, hagyott lenyugodni

Elégedettség és Ajánlás: Maximalisan elegedetten tavoztam.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
silberman beszámolója
2023-03-01 11:24:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, két nappal előre, aznap megerősítő SMS-t küldtem.

Lakás: Újpesti panellakás, tökéletesen megfelel a célnak.

Fürdő zuhanykabin, szobában kényelmes, kellően nagy ágy.

Külső: Dorka nagyon szép, kivánatos lány, tökéletes testalkattal, bájos, kedves arccal.

Egyénisége is nagyon vonzó, barátságos, közvetlen, nagyon jó beszélgetőpartner is.

Hozzáállás: Minden, amit szerettem volna, megtörtént, nagyon kedves, készséges partner volt.

Együttlét: Fürdés után barátkozós beszélgetés, majd apró csókok.

Kölcsönös kényeztetés, majd szeretkezés több pózban.

Minden kéréseme készségesen teljesítette.

Elégedettség és Ajánlás: Remekül éreztem magam Dorkával, remélem, még találkozom vele!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Edzaki beszámolója
2023-01-09 19:11:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Régóta próbáltam elérni már, sajnos a korábbi próbálkozások sikertelenek voltak, különböző okok miatt. Most viszont villogott a zöld teló, és tudtunk is időpontot egyeztetni két nappal későbbre. Az én hibámból majdnem az időt is elnéztem, de ezt SMS-ben korrigáltuk gyorsan. Rugalmas, már a telefonban nagyon kedves hang szólt vissza.

Lakás: A környékről sokat nem tudok, de egy nagy, ingyenes parkoló van a bérház mellett így helyet találni bőven. A lakás kicsi, célnak megfelelő, minden volt a zuhanyzóban amire szükséged lehet.

Külső: Hú...hát az ember nyilván képek alapján ítél először, és dönt is jórészt, de nem tudja visszaadni mindazt amit élőben látsz, kapsz. Talán a 4. és a 6. kép az ami a legközelebb áll a valósághoz. Testalkatra Dorka 11/10, egy olyan lány akit bárhol megnézel, akit a konditeremben kiszúrsz egyből, hogy ezigen...csak mindez előben, előtted, a "Te kedvedért". Kb. ilyen beteljesült álom a csaj.

Mindemellé szép arca van, egy pillanatra sem kell ezen aggódni, nem volt szétsminkelve sem. Látszik, hogy egyébként is nagyon vigyáz, ad magára.



Mondhatni egy hétköznapias, edzős cuccban várt, ami NAGYON szépen kiemelte az adottságait :)

Hozzáállás: Mint írtam a telefonban is már nagyon kedves volt, de élőben még rátesz egy lapáttal. :) Kedvesen irányba tett, mit, merre, hány méter. Kezdeményező, de csöppet sem tolakodóan, de erre a kövi részben inkább.

1 órára neveztem be, kevésnek bizonyult.

Együttlét: A kötelező köröket letudva már az ágyon várt piros fehérneműben ami még többet felfedett a testéből, de mégis eleget hagyott rejtve későbbre.

Beszélgetéssel kezdtünk, ami kifejezetten tetszett is, mert bár csak röpke percekre, órára társasága az embernek de én mégis szeretem az ilyesmit, ill. megismerni egy kicsit mégis kicsoda Ő, miket szeret.

Közben már elkezdett járni mindkettőnk keze, simogatott, amit viszonoztam, elkezdtem óvatosan, gyengéden felfedezni a testét. Nagyon brutál feszes amit szóvá is tettem, örült a bóknak ;) Megszabadítottam a melltartójától, végigcsókoltam a testét, szerencsémre tudtam 1-2 apróbb csókot is lopni. Megtalálta ő is a lényeget közben, én hanyat vágtam magam, ő mellém helyezkedett és belekezdett egy lassú, érzéki, bőnyálas franciába. Nagyon élveztem, eltalálta, hogy ezt a lassabbat hogyan is szeretem. :) Néha megállt, ránézett és, mint egy kolléga írta lentebb is, az a nyálhíd a makkom és az ajkai között...pfú! Közben én sem voltam tétlen teljesen, simogattam a testét ahol értem, majd a puncijához vándorolt az ujjam. Kellemes tapintású, már egy ujjnál is érzed hogy ez bizony szűk lesz. Jól reagált rá, én viszont túlságosan is az ő ténykedésére ezért gumit húztunk és beleült. Durva látvány... Lassan ismerkedett vele, majd gyorsított, közben markoltam ahol tudtam, persze óvatosan nehogy neki rosszul essen. Miután elfáradt, váltottunk misszire, ahol ismét csak egy gyönyörű látvány tárul eléd. Itt elidőztünk sokáig, őszintén szólva ezt a részt annyira élveztem, hogy így is mentem el. Törölgetés, tisztálkodás, kaptam egy pohár vizet és csevegtünk tovább.

Picit beszélgettünk, aztán azt vettem észre hogy el is szállt az egy óra...pedig szívesen folytattam volna az együttlétet, de még a csevejt is. Viszont tiszteletlen sem akartam lenni, nem raboltam az idejét, én tartottam az egy órát inkább, mint új vendég. :)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó együttlétben volt részem Dorkával, nagyon kellemes társaság mindemellé. Akinek nem jött le ebből, erősen ajánlott kategória.



Sajnos nem jutott idő mindenre, sőt ami azt illeti, több dolog maradt ki mint ami volt, nem így terveztem, ezért muszáj leszek visszamenni ha legközelebb a városban járok és pótolni ezeket. :D



Üdv, a decemberi utolsó vendéged. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Seele beszámolója
2022-10-27 12:52:09
szép arcú, barátnő feeling

Kapcsolatfelvétel: Az esetek többségében telefonon (hívás formájában) érem el. Most legutóbbi azonban próba cseresznye alapon küldtem Dorkának egy SMS-t, hétfőn amikor láttam, hogy online van és éppen meghosszabbította az inaktív állapotát. Válaszolt is az üzenetemre, így másnapra le is fixáltuk a randit.

Amúgy ez már az V. alkalom volt. Az első 4-et sikerült 5 hónapon belül abszolválnom, azonban ahogy gyarapodtak az alkalmak számai annál nehezebb volt elérnem.

Lakás: Újpest legforgalmasabb pontja közelében, egy panelban fogadja a vendégeit. Erre a célra teljesen megfelelő. 2 szoba egy kisebb konyha, és egy zuhanyzós fürdőszobából áll a lakás. (Ennyit láttam csak). Tusfürdőből kettő volt. Szájvíz a mosdón. Törülköző az ágyon várta, hogy használatba vegyem.

Külső: Eddig nem adtam még 5-st. Dorka viszont megérdemli. (Persze Ő nem elégedett magával.) Magas lány, amit szeretek. Sportos, formában tartja a testét. Egy deka felesleg sincs rajta. Feszes a bőre, és tenyérbe illő mellekkel van megáldva. A képek hűen adják vissza a valóságot. Egyedül az arca nem látszódik a képeken, de - szerintem - szép arca van. Olyan lány, akit azért az utcán megnézné(n)k.

Hozzáállás: Mindig egy órára megyek hozzá. Végig kedves. Laza, közvetlen stílusa van. Nem nézi az órát, de nála szerintem gyorsabban telnek a percek, mint máshol :) Amúgy nincs vekker a szobában, telefonról szól a zene. Telefont meg csak addig nézi, amíg letusol a vendég.

Együttlét: Furcsa ezt leírni, de mindig ugyanaz a randi. Először ismerkedés a másik testével. Ezt követően hanyatt dobom magam, majd jön a francia a részéről. Közben simogatom. Aztán pár perc után megkérem, cseréljünk. Itt végig csókolom a testét, majd elkezdem a nyelvemmel izgatni a punciját. Itt végig viszem a folyamatot. :) Várok pár pillanatot, amíg visszatér a "valóságba". Gumit húzunk és szemből hatolok be. Folyton adja ki magából a hangokat (Most elárulta, amúgy visszafogja magát) és ezzel mindig elveszítem a koncentrációmat. Egyszerűen visz magával a hév, és persze nem is bírom így sokáig. Ezt követően beszélgetünk, és előfordult, hogy próbálkoztunk második menettel.



Kedvence. (Ahogy lenni szokott a kivételek mindig erősítik a szabályt, így az első mondatom nem teljesen igaz). Egyszer érdekelt, hogyan szereti. 3-at sorolt fel. Akkor kezdtünk kutyával, majd oldalról, végül hasra feküdt és úgy mentem hátulról, de utóbbit nem csipázom, és ez kihatott a farkamra is. Akkor újra kezelésbe vett, majd kicsit lassabban mint az elején felkeményített. Majd kutyussal fejeztem be, aznap.

Elégedettség és Ajánlás: Kicsit irigy (ő) voltam, de megfogadtam, ha meg lesz az 5. alkalom vele, akkor írok róla beszámolót, hiszen olyan kevés írás született eddig róla. Már az első alkalommal megfogott. Nem gondoltam volna, hogy az V. ennyire soká lesz. Szóval mindenképpen ajánlom Dorkát.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Perec82 beszámolója
2022-08-18 11:09:10
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Szerencsém volt. Elég nehéz elérni, ezt írja is az adatlapján. Nekem sikerült és kb másfél óra múlva nála voltam.

Lakás: Célnak megdelelő, Újpesti panel ház. Minden rendben jól felszerelt. Jó parkolás napközben is.

Külső: Sportos testalkat, elképesztő popsi és azok a szemmek...

Hozzáállás: Nagyon kedves és kellően kezdemenyező.

Együttlét: Egy órára mentem hozzá, gyors zuhany után egy kis beszelgetés ismerkedés után egy kellemes franciába kezdet. Ügyesen csinálja, aztán kérésemre meglovagolt szuper teste van. Nem rohan nem akar túl lenni a dolgon.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom. Ügyes és szép. Remélem egyszer egy masszázsra is rávehetlek ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
milky01 beszámolója
2021-11-16 22:02:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Nah, eleinte nem volt könnyű dolgom... De Dorkához már olyan rég szeretnék eljutni, hogy úgy éreztem jó kitartóan próbálkozni. És tényleg megérte! Amikor megláttam egy hétköznap reggel, hogy visszakerült a hirdetése inaktívból aktívba, gondoltam megcsörizem. Egyből sikerrel jártam! Néhány csörgés után felvette és pont azt a szimpatikus női hangot hallottam a vonal másik végén, amilyet én nagyon bírok. Megbeszéltünk másnap délelőttre egy randit, ezt 2x is megerősítettem neki sms-ben, amire Dorka kedvesen válaszolt is. Mikor már felvettük a kontaktot, onnantól roppant gördülékenyen és könnyedén ment minden, úgyhogy ezért én 5 csillagot adok a kapcsolatfelvételünkre (is). Főleg, hogy most már tuti sokkal könnyebb lesz kontakt, mert elmentettük egymás számát.

Lakás: Egy kicsike, emeleti panelkecó. Tisztaság, rendezettség mindenhol, diszkrét, nyugis légkör, kellemes feeling. Jó levegő, leengedett redőny, kintről beszűrődő természetes fény, az action alatt pedig halk zene szólt Dorka telójáról aláfestésként. Kis szoba, elegendő mozgástérrel és egy nagy franciaággyal, amin aztán kedvünkre hancúrozhatunk, mert kényelmesen elfértünk rajta mindketten. Tiszta ágyneművel leterítve, és két kispárnával a fejünknek. Mellette az éjjeliszekrényen az ilyenkor szükséges kellékek, cuccoknak egy kisebb fotel, a fürdő pedig kábé egy lépésre van a baby szobától. Itt zuhanyfülke, több tusfürdő, szájvíz és standard, eldobható műanyag pohár várja a felfrissülni vágyó kalandort. Ja, és tiszta, frissen mosott törcsi jár mindehhez.

Külső: Brilliáns! És tök jó, hogy újfent ezt a szót írhatom le az értékelésemben! Dorka sportos teste nekem nagyon bejött. Mindenhol kemény és feszes, egy gramm súlyfelesleg nélkül. Egy ilyen kívánatos testtől nehéz is volt szabadulni... A formás, hetyke cicijeivel egyszerűen nem lehet betelni, csak úgy markolásztam, nyaltam-faltam őket, de az izmos pociját sem tudtam simik és csókok nélkül hagyni. Gyönyörűen ívelt, karcsú darázsderék és az a popsi... Nem győztem dicsérni és markolgatni a kőkemény, dögös kis fenekét. A kedvenc típusaim egyike! Igencsak szemrevalóak a lábai és a sporty combjai, ahogy a kecses járásával el-elsuhan előttem. A kb hátközépig érő, egyenesszálú, illatos barna hajával szintén elvarázsolt, ahogy az ápolt, enyhén szolizott és selymes tapintású bőrével is, amire igényes és ízléses tetkókat varratott. Az arca szép, lágy és nőies vonású, finom érzéki ajkakkal és nagy kerek, kifejező kék szemekkel. Dorka egy igazán dekoratív fiatal csajszi, nagyon ad a külsejére, a sport a mindene és ez természetesen jól látszik a testalkatán.

Hozzáállás: Nagyon bírom Dorka laza stílusát és a jó humorérzékét. Szuperül kijöttünk és hamar egymásra hangolódtunk; egy roppant közvetlen, kedves és kommunikatív, cserfes, mosolygós lányt ismertem meg a személyében. Mindvégig maximálisan a kedvemben járt minden téren, azt hiszem egy pillanatig sem lehet okom semmiféle panaszra. Érzéki, GF típus, de tapasztalatom szerint egyáltalán nem zárkózik el az akciódúsabb együttlétektől sem.

Együttlét: Fürdés után néhány fincsi szájrapuszi kíséretében lepattintom a csini, piros melltartóját és a cicijeivel a kezemben folytatjuk a mosolygós puszizást. És persze egymás gyengéd simogatását is, amit az ágyon fekve művelünk tovább. Ráhajolok, simik, sok-sok ajakpuszi, huncut mosolyok után lágyan Dorka nyakára csókolok és elveszek a cicik között. Hosszan csókolom, markolászom őket, megnyalintom a bimbóit, aztán a pociján keresztül érkezem meg az illatos és érzékeny puncijához. Ívbe feszült testtel, lehunyt szemmel és apróbbnál apróbb remegésekkel élvezi a nyalcit, karomat cirógatva közben, ám az orgazmusig most nem jutottunk el. Szeméremdombjára csókolok és helyet cserélünk az ágyon. Dorka franciájára, amit nagyon szeret csinálni és ráadásul pont az én ízlésem szerint. Nagyon szexin fölé hajol, finoman bekapja és jó hosszan, leheletfinoman, az egész farkamat kényezteti, nyálazza a fincsi pihe-puha szájával. Közben úgy helyezkedik, hogy kényelmesen tudjam a popsiját, cickóit kedvemre markolgatni, de a lábait is széttette, hogy a puncijához is hozzáférhessek. Alig észrevehetően gyorsít a szopin és erősít a szíváson. Nagyon tetszett, ahogy időnként megáll és a kezével játszik a nyálas cerkával, érzékien és baromi izgatóan, miközben egy szép nagy nyálhíd csüng az alsó ajka és a makkom közt. Dorka egy pazar franciával lepett meg, amit valamelyik legközelebbi alkalommal végig is vihetnénk, annyira jól csinálta.



Óvszert javasoltam, felpattintjuk és lovaglóba helyezkedünk. Nem kicsit felspannolva érkeztem Dorkához, full teli tárral, ezért már amikor ráült a kemény farkamra, éreztem, hogy itt "bajok" lesznek hamarosan. Főleg a mézédes franciája után, amivel szinte a plafonig húzott fel. Puncija eleinte finom mozgással ismerkedik a cerkámmal, aztán a derekára fogok és begyorsítunk. Imádtam, ahogy Dorka lovagolt rajtam és el is húztuk ameddig lehetett. Hol gyorsan és csattogósan, nyögdécselve, hol pedig lassan hullámozva dugtunk; alaposan kiélveztem a feszes kis cuniját. Pár másodperces pihikkel, ekkor mosolyogva puszizzuk egymás ajkát, míg én a cickóit, popsiját simizgetem. Végül jól begyorsítjuk a tempót, rámarkolok a cicijeire és pillanatokon belül egy óriásit élveztem Dorka szűk puncijába, rendesen telilőve a latexet. Eszméletlen volt! És nem ugrott le rólam rögtön, hanem benntartott, ahogy ilyenkor szeretem, sőt, még egy picit lágyan fel-le csúszkált a még mindig kemény farkamon, az elélvezésemet követően. Óvatos szétcsatlakozás és egy kis jó hangulatú dumcsi jön, közben egymást simizve, cirógatva, majd egy pohár hideg vizet hoz nekem és magának is.



Aztán apró csókokkal indítjuk a második kanyart. Én az ágyra ülök, Dorka áttérdel a combjaim felett és ismét pettingelni kezdünk. Egymást simogatjuk, majd halk becézgetések közt nyalom, csókolom, markolgatom két kézzel a formás cickóit, ami megunhatatlan... Imádom a szexi cicijeid, Dorka!;) Majd újfent francia-pózban fekszem a hátamra, ő pedig olyan finoman felcumizza a farkam, hogy hirtelen a szavakat sem találtam. Csak sóhajtozom és Dorci csak szopizza a brét, nyálasan, mesésen lassan és hosszan elnyújtva, hogy minél jobban feltüzeljen a forró, puha ajkaival. Igen hamar bevetésre kész lettem, gumi fel és mivel ki nem hagytam volna doggy-t, így ő négykézlábra helyezkedik felettébb huncutul mosolyogva... Nem véletlenül, hiszen tudta jól, hogy baromira fog tetszeni nekem az ekkor elém táruló látvány. És hát nem tévedett, őrjítően sexy volt, ráadásul jól kitolja a fantasztikusan formás popsiját, szép nagy terpeszben, ahogy kell. Na nekem sem kellett több, jól rámarkolok a fenekére és már cuppanok is a punciba a keményre cumikázott farkammal. Heves, tempós kefélésbe csapunk mindketten nyögdécselve, kezemmel a popsiját gyűrve-markolva, közben a gyors csattogás hangja a háttérzenét már simán elnyomja. Jól begyorsítjuk, majd a maxra pörgetjük fel a tempózást, ami csodás volt, de tényleg! Úgy vettem észre, hogy ez neki sincs ellenére. Úgy és olyan hosszan, kiadósan elmerültünk ebben a pózban, hogy egy apró közjáték után a kitárazás mellett döntöttem. Méghozzá a csinos cicikre, amit még az első kör végére terveztem. Alaposan megizzadva keresztül térdelek Dorka pociján és némi kézimunkázás után egy szép nagyot spriccelek az elém tartott melleire, ami közben ő végig gyengéden cirógat...



Elképesztően jólesett és miután magamhoz tértem, megtisztogatom a cickóit, az időt túllépve Dorka még egy gyors zuhanyra is beenged. Dumcsi és öltözés után mosolygós szájrapuszikkal köszönjük meg egymásnak a talit, én a popsijára markolva, amit persze megintcsak alig tudtam elengedni... Végül az ajtóban, majd a folyosón is apró csókokkal, puszikkal búcsúzunk egymástól. A régóta vágyott randim pazarul sült el, felfrissülve és rendesen kicsavart szerszámmal hagyom el Dorka kéjlakját.

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletes randim volt egy csodás testű lánnyal! Dorka odaadó és vendégcentrikus hozzáállása a legjobbak között van, akikkel az évek alatt találkoztam. Egyszóval COOL volt az egész úgy ahogy van! ;-)) Dorka, a randink, a hangulat, a vendéglátás, a tartalmas sex, és még sorolhatnám... 5 helyett 10 csillagos az ajánlásom!

Szió Dorka! Tényleg k.rva jól éreztem magam, ahogy neked is mondtam és már most a kövi randi időpontján gondolkozom. Remélem minél előbb talizunk egy ismétlésre:)



Új tag a Dorka Fan-Clubban:

Attila, alias MilkyAttis

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
vidkaa beszámolója
2021-09-21 00:21:28
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nem könnyű elérni, de ez érthető mert maga kezeli a telefonját. Onnan viszont már nagyon egyszerűen sikerült egyeztetni mindent.

Érdemes figyelni az adatlapot, úgy vettem észre jelöli, hogy mikor érdemes próbálkozni.

Lakás: Átlagos panel lakás, semmi extra, a célnak megfelel. Ágy kicsit nyikorog. Mit tudom én milyen volt a fürdő, van akinek ez a szempontő :)

Parkolás könnyű és ingyenes. Busz, villamos van a közelben és a metró sincs messze.

Hétköznap dél körül elég kihalt is volt a környék, szóval bújkálósak kedvükre lopakodhatnak. :)

Külső: Mondhatni profi szinten sportol és ez meg is látszik, feszes mindenhol, ahol kell. Arctól nem kell félni, diszkrécióból van kitakarva, nincs oka rejtegetni semmit.

Először ruhában látod, mert kijön eléd kinyitni a rácsot. Kötelező fürdő kör után sexy fehérneműben várt. Pont jó ez a kis átmenet.

Hozzáállás: Nagyon közvetlen, beszédes. Pedig nem csevegős hangulatomban érkeztem, de a végén már szinte sajnáltam, hogy el is röppent az óra, tudtam volna vele még miről társalogni.

Szinte oda kell figyelni, hogy a "lényegre" is maradjon idő, különben elszáll a csevejjel. Ezt persze pozitív értelemben írom, ha belevágnál a lecsóba, rajta nem fog múlni.

Együttlét: Nem kamuzik és mindenben benne volt, nyilván értelmes keretek között. A kézimunka nagyon finom, máshol ilyesmit nem tapasztaltam. Gondolom ez még a masszázsos múltból jöhet.

Akció közben finoman nyögdécsel, ami ugyan nem tűnt őszintének, de nem is az a zavaróan túljátszott fajta, igazából kellemesen kiegészíti az ágy nyikorgását. :)

Ennél jobban nem megyek bele, megvolt minden, aminek meg kellett lennie, de nem vagyok az a fajta, aki versbe foglalja. Menj és próbáld ki, akkor jársz a legjobban.

Elégedettség és Ajánlás: Kellemes benyomást tett rám nagyon, így jó szívvel ajánlom. Perverz pornóhuszárok nem biztos, hogy azt kapják, amire számítanak, szóval lehet, hogy nekik nem a legjobb választás.

Viszont ha normálisabb vagy és még tudsz is hozzá szólni pár szór, akkor biztos, hogy könnyen meglesz az összhang.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ronnie233 beszámolója
2021-08-30 19:31:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: A találkozást megelőző nap egyeztettünk.

Lakás: Teljesen jó, kényelmes nagy ágy, tükör és a ruháknak szék található a szobában. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, pl. metrótól kb. 6-7 perc gyalog.

Külső: Dorka vitathatatlanul nagyon szép nő, 10/10-es! Szép arca van, amikor mosolyog az elbűvölő :). Szerencsére ő nem olyan, hogy 6 kg alapozó van az arcán, smink nélkül is bámulatos. Alakra is szuper szexi, lapos, izmos has, közepes, tenyérbe illő mellek, amik nem gravitálnak, bomba jó fenék, szép, bársonyos bőr, nagyon jó mindene.

Hozzáállás: Kedves, okos, intelligens, tök jó vele beszélgetni is, egyetlen percet se unok, amikor találkozunk, mert nagyon értelmes is.

Együttlét: Beszélgetés után(mivel engem érdekel mi van vele és szeretek vele beszélgetni) franciával kezdtünk, amit nagyon jól csinál, majd missziben, oldalról, azután doggyban folytattuk, nagyon jó vele lenni, egy élmény.

Elégedettség és Ajánlás: Dorka abszolút a kedvencem régóta, sosem tudnék elpártolni tőle, mert nagyon becsülöm és tisztelem őt sok minden miatt. Minden tekintetben, külsőre és belsőre is nagyon szép, csodás nő úgy ahogy van! Drukkolok neki, hogy minden úgy alakuljon számára a jövőben, ahogyan tervezi és szeretné, mert nagyon is megérdemli! Köszönöm neki ezt a találkozót is!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Pikachu1 beszámolója
2021-08-16 12:40:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, kedves hangja mellett az is feltűnt, hogy az átlagnál lényegesen nagyobb intelligenciával rendelkezik. Természetesen ez megerősített abban, hogy minél hamarabb felkeressem őt.

Lakás: Szépen felújított panellakás, elégedett voltam.

Külső: Nem tudom, hogy az arca, a mellei vagy a popsija tetszett jobban, de az biztos, hogy 10-ből 9-en utána fordulnak az utcán. Nagyon jó a testtartása is, ezt meg is jegyeztem neki.

Hozzáállás: Fél órát voltam, nem óranézős, nagyon kedves, pont annyira volt kezdeményező, amennyire nekem jól esett (egyik végletet sem szeretem).

Együttlét: Kölcsönös simik és puszik után NF kényeztetést kaptam, nagyon jól csinálta. Ezután misszi, oldalt fekve, doggy következett, egyszer a punciját is megkóstoltam közben, nagyon jó ízű, mondhatni zamatos volt a puncinedv :) Kérdeztem akarja-e megkóstolni, annyira nem akarta, de csak kapott egy szájrapuszit, nevetett :) Nagyon jól éreztem magam, repült az idő, végül misszionárius pózban lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam, Dorka egy üde színfolt a palettán, okos lány, nem vállalja túl magát, ezért nyoma sincs kedvetlenségnek, kiégésnek, ami máshol sajnos előfordul néha.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kacey88 beszámolója
2021-08-11 09:36:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Az oldalon futottam bele a hölgy hirdetésében, de korábban itt is találkozhattunk vele (először masszázs, aztán szexpartner kategóriában, nagy örömömre :) ).

Egy unalmas irodai délutánon gondoltam egyet és elkezdtem a mentett hirdetéseket nézegetni, Dorka profilján és képein pedig azonnal megakadt a szemem. Dél után hívtam és néhány órával későbbre egyeztettünk időpontot. Jelenleg a IV. kerületben, Újpest-Központtól nem messze elérhető. Autóval mentem, parkolóhely bőségesen van a panelok között, diszkréten le is lehet tenni a gépet. Busz és villamos is jr a közelben, szerintem a metró is maximum 8-10p séta.

Lakás: A lakás egy felújított, szép állapotú panel alsóbb emeletén van. Megérkezésemkor elsőre nem értem el telefonon (igaz pár perccel korábban ott voltam), de pontban a megbeszélt időpontban megcsörgetett és megkaptam a kapukódot. Lifttel fel az emeletre, ahol kijött elém a rácsot kinyitni, majd bementünk a lakásba. A lakás tökéletes állapotban van, a hálószobában voltunk , ezen kívül pedig a fürdőt láttam ami minden földi jóval fel volt szerelve.

Külső: A képek nem csalnak, bomba fitness-alkat, eszméletlenül gömbölyű fenék, lapos, izmos has, helyes cicik, szép arc. Tekintete érdeklődő, csak rád figyel és mindig mosolyog! Élmény volt a szolis bőrét simogatni, megérinteni. A ciciket szeretné majd megcsináltatni, amire szerintem nem feltétlenül van szükség (ezt mondtam is neki), de úgy is biztos bomba csaj lesz (vagyis marad)!

Együttlét: Fürdés után már egy piros fehérneműszettben várt az ágy mellett, én törölközővel a derekamon érkeztem vissza a tisztálkodásból. Magamhoz húztam és elkezdtem simogatni, puszilgatni. Próbálkoztam a csókkal is, amik inkább szájrapuszik voltak, de nem volt hiányérzetem. Szép lassan megszabadítottuk először a melltartótól, majd a bugyitól, így már zavaró tényezők nélkül tudtam felfedezni csodás testét. Nemsokára az ágyra feküdtünk, én hanyatt, ő pedig mellém térdelve kezdett el szájjal kényeztetni. Inkább a lassabb, barátnősebb, érzékibb fajta franciája van, imádtam ahogy csinálta. Kértem, hogy folytassuk 69-ben, így a fejem fölé helyezkedett hogy én is nyalogathassam a punciját miközben szünet nélkül kényeztetett. Mivel már nagyon fel voltam húzva, gumit kértem, majd lovaglópózban rámült és lassan, majd egyre gyorsulva mozgott rajtam. Közben hátát, cicijeit, fenekét, simogattam, markolásztam, óriási élmény volt egy ilyen jó csajjal együtt lenni. Éreztem, hogy most nem fogom sokáig bírni, de mindenképp ki szerettem volna próbálni kutyusban is vele, így négykézlábra ereszkedett én pedig hátulról beléhatoltam. Nem tartottam túl sokáig, de az a látvány örökre beleégett a retinámba! :) A gumiba végeztem, hagyott lenyugodni, majd kaptam törlőkendőt és vizet. A pihegés közben egymás mellett ülve beszélgettünk meztelenül a nyárról, közeli és távoli tervekről, nagyon jól lehet vele beszélgetni. Második menetnek egy franciát szerettem volna, melyet el is kezdtünk, de Dorka kitartó munkája ellenére sem sikerült végigvinnem (lehet a meleg és a fáradtság is közbejátszott). Az időnk végéhez közeledve (amire én kérdeztem rá, ő egy szóval sem említette) zuhanyoztam még egyet, majd a távozás mezejére léptem.

Elégedettség és Ajánlás: Szerintem meg fogom még látogatni, szuper egy óra volt. Lehet, hogy a következő alkalomra mindketten oldódunk egy kicsit és még jobban sikerül! :) Dorka, ha olvasod, utólag is köszönöm neked az élményt! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tibi8019 beszámolója
2021-03-23 18:27:12
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hívtam mikor kiírta, hogy lehet. Felvette,két óra múlva nála...mindent rendesen elmondott.

Lakás: Lakás panel, rendben. Szoba tökéletes amire kell. :) Fürdő is rendbe.

Külső: Szép arcú, csodás testű lány. Szép lány nagyon, nekem tetszett mindene, melle pont kezembe való. :) Popsi nagyon jó, csodás teste van.

Hozzáállás: Nagyon kedves, mindenben korrekt. Egy órára mentem. Nem szeretek kapkodni. Inkább élvezem az ilyen kedves lányt.

Együttlét: Felfedeztem szép testét...gyönyörű puncijába nagyon elmerültem, isteni volt...aztán ő kedveskedett nekem. Hát az orál is isteni ahogy csinálja...aztán hátulról kezdtük. Gyönyörű popsi, aztán elölről. Mondanom sem kell nagyon jó ...aztán bele ült. Kész voltam...bármit csinált.

Aztán nagyon jót beszélgettünk. Megvallom sajnálom, hogy menni kellett mert még szívesen beszélgettem volna vele, Nagyon édes, kedves lány.

Remélem fejed már jobban van. :)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt vele. Tuti megyek még.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Jhelo8 beszámolója
2021-02-19 14:14:01
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk és minden lehetőséget elmondott nekem, simán egyeztettünk

Lakás: Célnak teljesen megfelelő. 4. Kerületi panel lakás, könnyű parkolás.

Külső: Nagyon szép! Csinos és kedves. Mosolygós! Kedvenc testrészem a feneke. Gyönyörű látvány ahogy bepucsit, imádom ahogy közben homorít.

Hozzáállás: Egy menetre szaladtam fel hozzá és nagyon élvezetesen alakult minden.

Együttlét: Volt kölcsönös francia oda vissza. Franciaja kiemelkedően jó, nagyon kellemes ahogy közben a nyelvével is játszik. kezimunkája simogató. Úgy láttam szereti is csinálni és szerintem tudott volna meg pár fogást mutatni. Kölcsönös franciák után hátulról tettem be az általa már keményre szopogatott dákomat és annyira jó volt így minden hogy végig is vittem ebben a poziturában. Kiváló volt.

Elégedettség és Ajánlás: Ragyogoan éreztem magam. Biztosan visszaterek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vanderbilt beszámolója
2020-08-26 13:02:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, könnyen sikerűlt.

Lakás: A ház melletti csendes mellékutcában gond nélkül lehet parkolni, bőven volt hely. A lakás átlagon felüli, tiszta, igényesen berendezett. Még a fürdőszobában is volt egy hangulatlámpa.

Külső: Minden megadott paraméter stimmelt (életkor, súly, magasság). Bővebben: a képeken látható gyönyörű fiatal lány fogadott. Sporttal karbantartott feszes izmos test, hibátlan szolizott bőr,gyönyörű mosoly és vidám kék szemek.

Hozzáállás: Dorka nagyon természetesen viselkedik, laza értelmes csaj, végig maximális odafigyelést tapasztaltam a részéről. Nagyon jó társaság.

Együttlét: Állva kezdtük az ismerkedést, apró csókokkal és kölcsönös simogatással. Közben megszabadítottam a fogadó szettjétől. Majd az ágyra feküdtünk és szemből folytattam az ismerkedést az álomszép testével. Nem maradt ki semmi, felülről lefelé haladva végig kényeztettem. Ezután ő következett egy franciás felvezetéssel, amit elképesztően jó érzékkel csinált, végül gumihúzás előtt egy kis 69-el zárult az előjáték. A folytatás lovaglóval indult, ami annyira jó volt vele, hogy nem is akartam váltani így itt lett végem egy óriási gumiba élvezéssel a feszes izmos puncijába. Hihetetlenül jó volt! Ezután beszélgettünk, kiváló társaság, főleg, hogy találtunk közös érdeklődési kört! :). Még szívesen folytattam volna vele az eszmecserét, de az időnk végéhez közeledett, így kérésemre kaptam még tőle egy isteni kézi levezetést ami az egyik legjobb volt amiben eddig részesültem! Végül zuhany és búcsúzás.

Elégedettség és Ajánlás: Dorkában minden együtt van, hibátlan test, vonzó személyiség, példás hozzáállás, és tehetség! Tökéletes randi volt, minden percét élveztem, teljesen feltöltődve jöttem el! Remélem még lesz alkalmam találkozni vele. Ajánlom eő Még szép! De vigyázzatok rá!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Berthier beszámolója
2020-06-29 15:53:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Dorka hirdetése már meglehetősen régen a kedvencek között volt mentve nálam, de csak most jutottam el hozzá. Telefonon hívtam, nagy szerencsémre felvette, és 12 percben, egy nagyon jó kedélyű időpontegyeztető beszélgetés során kicsit képet kaptam a stílusáról, a beállítottságáról, a nyílt és kedves kommunikációs képességeiről.

Megadta a címét, én pedig nagy reményekkel nyugtáztam beszélgetésünket.

Másnapra beszéltük meg a randit, és már a telefon lerakása után úgy éreztem, hogy engem kilóra megvett. De még nem tudta. Én meg nem mondtam neki! :) Talán soha nem éreztem ki ennyire egy beszélgetésből előre azt, hogy a másnapi találkozónk csakis nagyon jól sikerülhet. A randi napjának reggelén SMS formájában még megerősítettem látogatási szándékomat és már csak a ház közelében hívtam a belépési instrukciókért.

Lakás: A XIII. kerületben, a Váci út közelében található címre a GPS hibátlanul irányított.

Parkolóhely bőven akadt, és most a jegyváltással sem kellett időt töltenem az ingyenes parkolási rendelkezés értelmében. Jól jött, mert éppen az utolsó pillanatban érkeztem.

A lakás egy újabb építésű ház felsőbb szintjén található. Kádas fürdőszoba függönnyel és száraz kilépővel s a szokásos és szükséges kozmetikumokkal várt. Minden teljesen rendben. Nem is vártam mást ahogy Dorkát megpillantottam . :)

A szobában kényelmes ágyon akcióztunk, mely nem süppedős, és nem is nyikorgott. Pedig lett volna oka rá.

Külső: A képekről már jól ismert bombasztikus formák csak itt sejlettek fel és ilyenkor -besziíráskor --mindig megfogadom, hogy következő alkalommal majd megjegyzem mit viselt vendéglátóm. Most sem sikerült, mert a pazar formák szemlegeltető vizslatása lekötötte a figyelmemet. A fehérneműből már valami rémlik de az azt takaró fogadóruha teljesen kiesett.

Vonzó és intelligens tekintetén túl hófehér és szabályos fogai, a hátul összefogott barna és egyenesszálú haja és arckaraktere engem egy néhány évvel ezelőtt visszavonult szépséges, és külföldön élt népszerű magyar modellre emlékeztettek. Nem kell ecsetelnem mennyire tetszett! Átfutott rajtam a felismerés, hogy nem tudom az okát eddig miért nem látogattam meg, és mit szalasztottam el vele!

Jó tartású, formás, eredeti keblei nem kívánnak semmi művi beavatkozást mert úgy szépek ahogy vannak és a bimbói hálásan vették a finom törődést.

Hasa megérne egy külön fejezetet mert az egyik legformásabb női has amit eddig láthattam. Lapos, kívánatosan izmos, de még éppen nem a durván túltolt six-pack hanem pont ahogy én szeretem. Mindez kellemes szolibarna színtónusban előadva. Néhány tetoválást is láttam, de ezek engem soha nem zavartak, sőt esetében még meg is csodáltam volna őket, ha maga Dorka nem kötött volna le annyira! Csípője és a kerek popsija a képeken látható szédületes formákat hozza de izmos combjai és a formás lábai, lábfeje és a körmei sem maradnak el a megtapasztalt összképtől. Ápolt és illatos bőre csak sejthető a fotóiról ,s finom illatú parfümje is jó választás volt.

Az előbbi pár sort persze összefoglalhattam volna egy hétbetűs szóval is, de akkor meg hiányoltátok volna, hogy nem indokoltam meg miért BOMBANŐ Dorka.

Hozzáállás: Egy órát töltöttem Dorkával melynek során végig nagyon kedves és közvetlen volt velem. Jól éreztem magam vele.

Együttlét: Szeretem az első találkozók ajtónyitásának izgalmát, és ezúttal kitörő lelkesedésemet kellett fékeznem amely persze sokkal jobb, mint egy esetleges csalódottságot palástolni.

A folyosóról az előtér sötétebb terébe toppanva Dorka bezárta mögöttem az ajtót, majd visszafordultam és először vonzó tekintetét csodáltam meg. Szó szerint! Nem is bírtam megállni ,hogy őszinte elégedettségemnek hangot ne adjak és megdicsértem az arcát. Kedvesen megköszönte és beljebb invitált.



Tetszett a belakottságot és bensőséges hangulatot árasztó miliő, de még ennél is jobban tetszett Dorka hibátlan mosolya, no meg az, hogy nem nyomott azonnal kezembe türcsit kíméletlen céltudatossággal, hanem randinkat egy kis beszélgetéssel indítottuk, s e kis társalgást követően tértem csak be a fürdőbe ahonnan visszatérve csak a gondolataimban maradtam "piszkos", azon fantáziálva, hogy mit fogunk csinálni Dorkával,

ő pedig elkezdte lehántani magáról a fehérneműjét elrejtő ruháját, amit képtelen voltam már megjegyezni mivel feltárultak előttem csábító vonalai.

Az ágyra telepedtünk és hamar megszabadítottam a kevéske ruházatától, s a mellbimbóit izgattam nyelvvel mivel a jelen helyzetben a csók kikerült a repertoárból amit csak így utólag hiányolok igazán, mivel azokat a vállára és a nyakára hintett kis puszikkal váltottam ki, egy kicsit emelve a barátnős érzetet.



Izmos combjai között helyet foglalva simogattam a lábait, majd a combbelsőit s csak ezután fogtam puncija kényeztetéséhez. Halk kis nyögései kezdetben csak aprócska visszajelzéseknek tűntek és nem bíztam abban, hogy bármit is ki fogok tudni hozni Dorkából, de később úgy vettem észre, hogy hasonlóan ütemet keres a combjának ritmikus mozgatásával mint ahogy én is teszem ha más izgat. Beteljesülésének pillanatai valósnak hatottak, de ha nem is így volt akkor azt nagyszerűen mímelte, s mindeközben a farkam ennek hatására pattanásig feszült. :)



Fordultunk, és egy kis beszélgetésbe elegyedtünk bizarr kulináris élményekről aztán hamarosan félárboc alá ereszkedtem, így Dorka simogatni kezdett. Oldalt mellettem térdelt az ágyon, míg én a hátát és a combját meg a popsiját cirógattam és annyira még észnél voltam, hogy kidolgozott fűrészizmait is megcsodáljam ami addig nem látszott ilyen szépen. Lágyan és érzékien simogatta a cerkám, így az hamar újra éledezni kezdett, majd egy nagyon kellemes franciával kényeztetett amit hamarosan 69-ben folytattunk kölcsönösen, s ennek hatására ismét gumira alkalmassá váltam, s azzal hamar felszereltem magam amire Dorka a műkörmei miatt kért meg.



Lovaglóban ereszkedett rám miután megkérdezte, hogyan kezdjünk. Lassan fogadott magába, én pedig meglepetten tapasztaltam mennyire igazak a leírások, melyek puncijának szűk mivoltát énekelték meg. Lassabb tempóban lovagolt meg félig felemelkedett testtel, míg én mellei apró ringásait csodáltam, majd tenyereimmel megtámasztva simogattam őket.

Csípőjét és a popsiját markolva ütemre együtt mozogtunk, s hamarosan misszibe fordultunk ahogy fölé emelkedve és hozzá simulva folytattuk míg beszívtam bőrének finom illatát.

Egy ideig kitartottunk még ebben a helyzetben, majd ügyesen oldalvást fordulva kifli-pózban folytattuk aktusunk. Tekintetem végigfutott izmos lábán és a combján amint tenyerembe fogva segítettem tartani. Lassan és kimérten kezdtem, aztán egyre gyorsítottam, de még mindenképpen szerettem volna a formás popsija mögé kerülni, így hamar doggyba rendeződtünk és már maga a látvány is bombasztikus volt, hát még az érzés, hogy egy kis ideig még élvezhetem a szexet vele.

Széles terpeszben asszisztált ehhez, így hosszú combjai már kevésbé emelték magasba formás popsiját és kitűnően felértem.

Tekintetem az egymásban összekulcsolt kezei, izmos hátának látványa és a popsija hármasa közt cikázott. Időnk a vége felé közeledett, és mivel még túl sokáig tudtam volna folytatni, ezért kértem Dorkát, hogy forduljon a hátára és egy kis kézimunka által laposan izmos hasára élveztem.

Tisztálkodás után egy illatos testápolós masszázzsal kedveskedtem neki amit a jelek szerint nagyon élvezett amint a sarkától a nyakáig végigmasszíroztam.

Rendbe szedtük magunkat és felöltöztünk, így még láthattam egy kicsit Dorkát utcai öltözékben is ami szintén bámulatos megjelenést kölcsönzött neki, majd két puszit követően távoztam tőle, és jó kedvvel tértem vissza a parkoló felé.

Elégedettség és Ajánlás: Igen nagy elvárásokkal érkeztem Dorkához és ő minden tekintetben beváltotta reményeimet !

Már a kapcsolatfelvétel során elkönyveltem magamban az első benyomások alapján a 12 perc alatt, hogy ez egy fergeteges randi lesz és nem is csalódtam!

Mindenben az igényeimet kereste, s az ideiglenes csókhiány miatt sem lógattam az orrom mert a barátnő-feeling ennek ellenére is majdnem teljes volt!

Tetszett, hogy mindvégig úgy éreztem,hogy fontos számára az elégedettségem, és annak érdekében kitűnő partnerként volt velem együtt.

Vonzó megjelenése, finom érintései, kifogástalan technikája és a kellemes bánásmódja valamint a hozzááállása által felejthetetlen élményben volt vele részem ami folytatást kíván.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.