SzexpartnerHoneysweet+36 30 / 661-7643Budapest III. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Honeysweet vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest III. kerület.
Várom hívásod a +36 30 / 661-7643 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
72 kg
Mellbőségem
125 cm
Magasságom
165 cm
Csípőbőségem
108 cm
Derékbőségem
100 cm
Elérhetőségem
hétfő:
00 órától 24 óráig
kedd:
00 órától 24 óráig
szerda:
00 órától 24 óráig
csütörtök:
00 órától 24 óráig
péntek:
00 órától 24 óráig
szombat:
00 órától 24 óráig
vasárnap:
00 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
50
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
igen
Nézettség
Megtekintve:
885976x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
igen
több pasit
igen
Egyéb tulajdonságok
Haj
Rövid, Szőke
Szem
Kék
Alkatom
Molett
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Sziasztok Drágáim Olvassátok el az elérhetöségemet is ,csak akkor tudlak fogadni!! Csak telefonon keressetek!!!!! ,,,,,,üzikre nem fogok válaszolni sehol!!!!.Ne irjatok!!!! !!!GUMI NÉLKÜL AKTUS NINCS!!!!! Ezért ne is hivjatok!!!!!! Köszönöm,hogy ellátogattál az oldalamra kérlek olvass tovább!! Ha szeretnétek hozzám jönni, mindig legalább,félórával,órával elöbb jelezzétek,csak hivással,és ha,,,mégsem tudsz jönni,,,légyszives idöben jelezd azt is. Köszönöm. Ha nem jelzed tiltalak,ne játsszunk a másik idejével!!!!! Gyere el egy mámoritó,számodra széditö,bóditó ,,,igazi,,,!!!franciára!! Vagy csak egy masszázsra,vagy egy jó kis szeretkezésre!!! Ilyet nem mindenhol kapsz,és érzel az tuti,különleges,és igérem egyedi,a franciám!!!!Nem fogod elfelejteni,sőt mindig jönnél hozzám!!! Kiváncsi vagy rá???? Nekem csak az a fontos,hogy te jol érezzed magad,és visszatérj hozzám,amikor már nem bírod tovább nélkülem!!! NEM BÍROD?? Hivj!!! Imádom amikor nyalod,a szük érzékeny puncimat a csodás nyelveddel és a mennyekbe repitesz ohhhh! érezni is fogod,amikor a forróság elönti a szádat ezt nem lehet megjátszani,és nem is fogom. A LÁGY SZERETKEZÉST RÉSZESITEM ELŐNYBEN!!!! Elhanyagolt voltam,évekig,és imádom a franciát,jó érzés amikor bele remegsz,szeretnéd érezni????? Egyszer élünk,használjuk ki,a bakancslistádon még ott vagyok, hónapokon át csak nézegetsz, álmodozol rólam???. ébredj fel,álmod,beteljesül!!! Állandó, kedves vendégeim imádják,a számat és nyelvemet,tartozzál te is közéjük. Most mire vársz??? HÍVJ!!!!! S.o.s francia(gyors aktussal is,20 perc) félorás, órás, több órás,vagy akár több napra is, de kérlek időben jelezzed a szándékod. Forró, nyelves puszika nektek ott lent. Várlak sok szeretettel, és izgatottan,gyere csillapitsad vágyaimat és a tiédet is!!!! A 3. oltáson is túl vagyok!!!!
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
ha megkérsz
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
ha megkérsz
Együttfürdés
igen
S/M
igen
Tánc (sztriptíz)
igen
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
nem
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
nem
Prosztata masszázs
igen
Közös pornófilm nézés
nem
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
igen
Leszbi show
nem
Mélytorok
igen
Kényszerfrancia
nem
Gonzó
nem
Enyhe domina
ha megkérsz
Fétis
igen
Kikötözés - bondage
igen
Fenekelés
igen
Taposás
nem
Pisiszex
igen
Szerepjátékok
igen
Csúszka masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Klasszikus
igen
Erotikus
igen
Egyéb masszázs:
Lazitó, fájdalom csillapitás, erotikus,
Amit még érdemes tudni rólam:
Imádom a sexet,és imádom ha kényeztethetek és kényeztetnek
Elfogadott (3 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
adamo13 beszámolója
2022-07-19 15:44:13
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon gyors egyeztetés, aznap délutánra kaptam időpontot.

Lakás: Lakás teljesen rendben van, bár nem nézelődtem nagyon, leginkább Honeyt néztem. Fürdő tiszta, minden rendelkezésre áll ami kell.

Külső: A képeknek megfelelő csinosan telt hölgy, hatalmas keblekkel megáldva. Arca csak a diszkréció miatt van kitakarva. Kedvencem a keblei és a puncija.

Hozzáállás: Honey nagyon kedves és készséges volt, próbált mindenben a kedvemre tenni és az sikerült is neki. Egy órát töltöttünk együtt.

Együttlét: Első körben nyelves popsikényeztetést kértem, majd prosztata masszázst, natúr franciás szájba élvezéssel megkoronázva. Honey mindent nagyon ügyesen csinált, hatalmasat lőttem a szájába, ahol hagyott lenyugodni. Folytatásként én kényeztettem ahol értem: nyelveztem a melleit, közben simogattam a punciját, majd a punciját nyaltam és a melleit markolásztam, ezután kutyapózban a popsiját nyaltam, közben ujjaztam a punciját. A beteljesedést a nyelvemmel értem el nála, a puncinedv beterítette az egész arcomat. Ekkorra már a farkam is éledezett, amit Honey is észrevett és a kezével harcra készre varázsolt. Kaptam gumit és hátulról kezdtem a támadást, közben ujjammal az ánuszát izgattam, ami hallhatóan tetszett neki. Kértem a lovagló pózt, mely közben szájjal és kézzel kényeztettem az óriási kebleit. Mielőtt elért volna a vég, gyors pózváltás. Honey leült az ágyra, én szembe álltam vele és egy-két rántás után a mellére élveztem. Letisztogattuk egymást és a végén egy gyors fürdést követően távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan azt kaptam, amire vágytam. Abszolut ajánlom a hölgyet az érett korosztály kedvelőinek. Köszönöm a fantasztikus élményt Honey!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Dezso35 beszámolója
2020-03-12 15:55:36
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, gyorsan ment.

Lakás: Már visszatérőként ismerős volt a hely, minden rendben volt most is a lakással.

Külső: Újra csak azt írhatom, hogy a képeknek megfelelő a hölgy külseje.

Hozzáállás: Előző látogatásomkor tett ígéretemhez híven most egy órát maradtam Honeynál, amit ki is használtunk rendesen.

Együttlét: Ezúttal kértem a közös fürdést, ami során alaposan megmosdattuk egymást, különös tekintettel az erogén zónákra. Törölközés után bementünk a szobába és kértem Honeyt, hogy üljön az ágy szélére. Én elé térdeltem és a múltkor már megénekelt csodás melleit kezdtem kényeztetni. Simogattam, nyaltam, csókoltam őket, a bimbók szépen megkeményedtek. Hanyatt döntöttem kedvesemet, aki kicsit feljebb csúszott úgy, hogy én térdelve előre dőlve kényelmesen elérjem nyelvemmel a gyönyörű szőrös punciját. Finom nyelvcsapásokkal kezdtem, majd a nagyajkakat két ujjammal széthúzva egyre mélyebben nyaltam. Aztán fejemmel teljesen odafurakodtam az akkor már tocsogósan nedves puncihoz, és úgy nyaltam hogy közben a kezeimmel a hatalmas melleket markolásztam. Honey megfogta a fejem és szinte húzta magába, miközben nyelvem a csiklóján fürgén dolgozott. Nemsokára combjaival rászorított a füleimre, miközben kezével a fejembe kapaszkodott és óriásit élvezett. Lábai elernyedve engedtek ki az édes fogságból. Mellé feküdtem és simogattam kicsit, közben hálás tekintettel nézett rám. A feje mellé térdeltem és szájába adta a kis barátomat, akit már jól ismert és rövid idő alatt teljes készenlétbe állította. Gumihúzás után mondtam, hogy kezdjük a múltkor megbeszélt kutyapózban. Elhelyezkedtünk és finoman becsúsztattam a farkamat a lucskos punciba Honey sóhajai kíséretében. Nem akartam elsietni, lassú tempóban kezdtem dugni. Közben már a benyálazott hüvelykujjammal az ánuszát izgattam, amit jól fogadott. A finomkodás után belekapaszkodtam Honey csípőjébe és sebességet váltottam, hevesen basztam a csodás puncit. Kicsit el is fáradtam, kértem, hogy váltsunk misszibe. Még egy gyors rohamot indítottam és mielőtt elélveztem volna levettem a gumit és az óriási cicikre lőttem a tárat. Pihenésképpen vendéglátóm frissítővel kínált, amit elfogadtam. Második körre Honey popsiját szándékoztam bevenni. Kértem, hogy feküdjön hasra és az előbb kitapasztalt térdelő pózba helyezkedtem. Behajoltam a széttett lábai közé, kezeimmel széthúztam a fenekét és nyalni kezdtem az ánuszát. Bő nyállal, a nyelvemmel dugtam kicsit. Újabb pózváltást javasoltam és kértem síkosítót az ujjamra. Honey hanyatt feküdt, lábait felhúzta, feneke alá párnát raktam. Lassan köröztem ujjammal a hátsó bejáraton, majd óvatosan bedugtam. Először csak bent tartottam, majd lassan mozgatni kezdtem. Közben úgy helyezkedtem, hogy a puncijához férjek a nyelvemmel. Ujjaztam a popsiját, nyaltam, szopogattam a csiklóját, így érte partneremet a második orgazmus. Nem hagytam pihenni, mert már nagyon kívántam a fenekét, amelyet a már bejáratott kutyapózban magamévá is tettem. Az elején óvatosan, majd egyre mélyebben és gyorsabban dugtam. Kapaszkodtam belé és bocsánat a kifejezésért, de jól seggbe basztam Honeyt, aki sóhajtozva, nyögdécselve állta lökéseimet. Így is lett végem másodszorra. Kicsit beszélgettünk, pihentünk, de közeledett az óra vége így felöltöztem és elköszöntem ettől a fantasztikus hölgytől.

Elégedettség és Ajánlás: Felülmúlta a várakozásaimat a látogatás, hihetetlen órát töltöttünk együtt, amit ezúton is köszönök édes!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Dezso35 beszámolója
2020-01-15 12:01:48
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam és egyeztettünk időpontot.

Lakás: Lakás a célnak megfelel, tiszta, rendezett, ahogy a fürdő is.

Külső: A képeknek megfelelő telt, érett hölgy nyitott ajtót Honeysweet személyében. Arca csak a diszkréció miatt van kitakarva. Kedvencemmé a mellei váltak.

Hozzáállás: Nagyon kedvesen beinvitált, megkérdezte mit szeretnék, majd megmutatta a fürdőt. Fél órát beszéltünk meg.

Együttlét: A fürdőből visszaérve Honey az ágyon ülve fehérneműben várt. Leültem mellé és elkezdtük simogatni egymást. Honey elé térdeltem, kiszabadítottam hatalmas melleit és kezelésbe ill. nyelvelésbe vettem őket. Erre rá is segített, adta a számba a bimbókat. A kis barátom is felébredt, én is felálltam és Honey vette a célzást, szájába vette meredező hímtagom. Először lassan nyalogatta, ízlelgette, majd egyre mélyebbre bevette és hevesen szopta. Első gondolatként a melleit akartam megcélozni forró nedűmmel, de belefeledkeztem Honey ténykedésébe és azt éreztem nem akarom kivenni a szájából. Szóltam neki és már lőttem is jó adagot a szájába, amit kérésemre el is tüntetett a gyomrában. Még ki is szívogatta az utolsó cseppig. Mondtam neki, hogy most én jövök és készségen hanyatt feküdt és széttette a lábait, utat engedve a kelyhéhez. Először újra a cicikkel foglalkoztam, de közben már a kezemmel felfedeztem a szeméremdombját és környékét. Éreztem, hogy nedvesedik, fejjel befurakodtam a combjai közé és finoman nyalni kezdtem a punciját, amit halk sóhajokkal nyugtázott. Váltakozó ütemben dolgozott a nyelvem és előbb egy, majd két ujjamat is bedugtam a már teljesen lucskos kéjbarlangba. Közben a csiklóját szopogattam és a hangokból arra következtettem, hogy Honeynak nagyon tetszik a dolog. Kisvártatva remegve, zihálva ért fel a csúcsra. Kicsit még feküdtünk egymást simogatva, de indulnom kellett és az idő is lejárt. Megbeszéltük, hogy legközelebb több időt maradok és kipróbáljuk a kedvencének tartott kutyapózt punciba és popsiba is.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kedves, intelligens szeretőt ismertem meg Honeysweet személyében. Aki kedveli az érett korosztályt keresse bizalommal!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.