SzexpartnerAshley+36 30 / 685-1194Budapest IX. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Ashley vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest IX. kerület.
Várom hívásod a +36 30 / 685-1194 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
70 kg
Mellbőségem
120 cm
Magasságom
170 cm
Csípőbőségem
100 cm
Derékbőségem
75 cm
Elérhetőségem
hétfő:
09 órától 16 óráig
kedd:
09 órától 16 óráig
szerda:
09 órától 16 óráig
csütörtök:
09 órától 16 óráig
péntek:
09 órától 16 óráig
szombat:
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
28
Beszélt nyelvek
Angol, Német
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
1212142x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Fekete
Szem
Kék
Alkatom
Nőiesen telt
Tetoválás
van
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Szeretettel köszöntöm, Minden visszatérő és újdonsült kandúrkámat ;) !!! Korábban a masszázs oldalon találkozhattatok velem. Most viszont, új környezetben, a tőlem megszokott kedvességgel várlak Benneteket és természetesen mindenféle finomsággal, a tiltott gyümölcs most ezüst tálcán :) Talán a mostani nevem jellemzi legjobban a partnerekhez való hozzáállásomat, hiszen az leszek Neked, amire vágysz! Átalakulok, ahogyan szeretnéd. Odaadó leszek és csakis a Tiéd. Egyaránt tudok lenni buja és vad-szenvedélyes, haraplak és felfallak, viszont szívesen cirógatlak és leszek a fincsi barátnőd is, amennyiben ezt kultiválod. Jó beszélgetőpartner vagyok és természetesen egy igazi, minőségi masszázzsal is tudok kedveskedni a pihenőidőben :) Reggeltől estig vagyok megtalálható, szép, légkondicionált, diszkrét lakásomban!A ház előtt könnyű parkolás segíti a kényelmedet és tömegközlekedéssel is könnyedén célba Megkérlek Benneteket, hogy számkijelzéssel érdeklődjetek, köszönöm!
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
nem
S/M
nem
Bizar
nem
Tánc (sztriptíz)
nem
Natúr francia végén arcra
nem
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
nem
Prosztata masszázs
igen
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
igen
Leszbi show
nem
Mélytorok
igen
Kényszerfrancia
nem
Gonzó
nem
Enyhe domina
nem
Fétis
nem
Kikötözés - bondage
nem
Fenekelés
nem
Taposás
nem
Pisiszex
nem
Kakiszex
nem
Szerepjátékok
nem
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
igen
Sport masszázs
igen
Thai masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
igen
Sport
igen
Thai
igen
Erotikus
igen
Elfogadott (62 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
Krisztoforo555 beszámolója
2024-02-27 21:15:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon napközben nem tudtam elérni, így maradt a levelezés. 3 hete levelezek Ashleyvel, mindenre készségesen választ adott.Sikerült egy délelőtti időpontot lefixálni. Aznap, a levélben megbeszélt időpontban hívtam, hamar felvette,címet megadta. Nagyvárad tértől pár utcával a belváros felé.

Lakás: Első emeleti kis hangulatos lakás. Fürdő, szoba tiszta, kellemes. Tusfürdő,szájvíz, törölközők bőven. Szoba pont akkora, amekkorának lennie kell :) Szerintem nagyon korrekt. (Y)

Külső: Ashley egy csinos, dekoratív hölgy. Hosszú fekete haj, befonva, fekete testhezálló egy(be)részes ruhába fogadott.Szép ,mosolygós arca van. Vidám, közvetlen, kedves teremtés. Hosszú térdzokni volt rajta.Hasán, hátán művészi tetkók :) Kedvenceim a két meseszép keble volt. :) (Y)

Hozzáállás: Kedvesen fogadott, megkérdezte milyen lehetőséget szeretnék, hamar közös nevezőre jutottunk.1 órát terveztem vele, hogy mindenre legyen idő. :)

Együttlét: Én kimondottan a franciatudása, és szép nagy cicik miatt mentem, amiről makktársaim ódákat zengtek :) Ezen kívül a kutyuspózhoz is kedvem lett volna. Bár teli tárral mentem, a délelőtti időpont, és kezdeti zavartságom, bénázásom miatt nem voltam olyan aktív, mint szerettem volna lenni.Fürdőből kilépve, már az ágyon fekve várt, diszkrét illattal. Nagyon kellemes barátnő hangulata volt :) Ashley ügyesen feloldotta a helyzetet. Nyelve ecsetje hamar vigyázzba állította a hadnagyot :) Kezdésnek egy finom franciát kaptam ,közben simogattam,puszilhattam a csodás ikreket. Szerette, ahogy simogatom mesés bimbókat . Még viccelődtünk is, hogy nehogy valamelyik rádióállomást befogjam velük :) Próbáltam tartani a töltényeim, hogy tovább tartson a csata, de Ashey fantasztikus oboaszólója meghozta a várt hatást. A gyerkőcök a két mesés dombjai közötti katlanban landoltak :) Mondtam is Neki, hogy fantasztikus volt, erre Ő válaszolta, máshogy nem is tudja :) (Y) Jókat dumcsiztunk, hamar elröppent a légyott :)

Elégedettség és Ajánlás: Sok lánynál voltam az évek folyamán, ezért van összehasonlítási alapom. Ashley bája, természetes kedvessége, kisugárzása vendégszeretete túlnő minden általam ismert, ebben a "szépségiparban" tapasztalt élményeken. Ajánlom kulturált makktársamnak e csodás hölgyet :) Bízom benne, hogy mielőbb találkozunk ! :) (Y)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_imi_hendrix beszámolója
2023-03-27 19:08:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolatfelvétel nagyon könnyen ment, ellenben találni egy időpontot már kissé nehezebben, de hála az Acsati Szűzanyának, a végére minden megoldódott.

Lakás: A célra tökéletesen megfelelő kis lakás, csomóponti helytől nem messze.

Külső: Fiatal, nőiesen telt, mindenhol illatos és selymes, vonzó lány. A fekete haj - kék szem kombótól már az ajtóban elhajoltam, mint a rohadt nád. A mellméret tekintetében a "nem vagyok kapzsi, de a több az jobb" elvet valló testvéreim azt fogják érezni, hogy itt otthonra leltek:) A popsi egy kerek álom, a kemény combok közül soha ki nem másznál, a punci kívül-belül finom.

Hozzáállás: Figyelmes, kiváló szerető. Ráadásul eszméletlen humora van, nem egy savanyú fapin@, úgyhogy alaphangulaton is sikítoztunk a röhögéstől.

Együttlét: Bemutatkozás, cupi-cupi, ölelés, tipi-tapi, majd ilyen puszi, olyan puszi, a ph-értékem rendesen emelkedni kezdett, szóval a cipőmet még le sem vettem, de már kettőig nem láttam, annyira hatnékom volt. Valahogy csak elkecmeregtünk az ágyig, váltottunk pár szót, de látta, hogy már csak egy állóf@szú zombi maradt belőlem, úgyhogy gyorsan elzavart a fürdőbe. Visszatérésemkor az ágyon fekve várt, egy szál mosolyban. Rá is rontottam és egy szenvedélyes smacizás után jól összenyálaztam a sok finomságot. Ezután Ash oboázott rajtam egy fantasztikusat, majd játszósruhát adott a nudlimra és lovaglóban tolta rá a puncit. Kivégezhetett volna gyorsan, de inkább elhalmozott a figyelmességével, és amikor érezte, hogy a rázós részhez érek, változtatott a csípőmozgásán és/vagy az intenzitáson, így biztosította, hogy minél tovább tarthasson az extázisom. Én önző módon csak elvettem és élveztem, amit kapok, közben markoltam és habzsoltam, ahol csak értem, és loptam a csókokat ész nélkül, majd a végén olyat élveztem, hogy megrepedt a plafon. Kicsit beszélgettünk, vihorásztunk, és szomorúan tapasztaltam, hogy nagyon kevés időnk maradt, ezért kértem, hogy a beteljesedés igénye nélkül egy kicsit hadd udvaroljak neki hátulról, mert meg kell tudnom, hogy milyen. Ash haladéktalanul szolgálatba helyezte magát és a szájával egy perc alatt szárba szökkentette a szottyadt bébirépámat, gumi fel, bepucsított, én pedig az ágy mellett állva elkezdtem hátulról szondázni a puncust. Ó, Gyerekek! A derék és popsi látványa ebből a perspektívából leírhatatlan, és ahogyan a lökéshullámokban ringatóznak azok a meseszép keblek... Szívem szerint ki sem húztam volna belőle reggelig, de mennem kellett, úgyhogy pár perc hegedülés után bontottam a kapcsolatot és öltöztem. Az ajtóban még kicsit ölelkeztünk, aminek a vége természetesen az lett, hogy feszítővassal kellett leszednie az ikrekről, aztán hirtelen ellovagoltam a naplementébe.

Elégedettség és Ajánlás: Korrekt, belevaló, vagány csaj, olyan dumával, hogy megőrülsz. Imádtam, ajánlom és nemsokára vissza is térek Ashley doktornőhöz egy alapos kivizsgálásra:)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bitangbiggie beszámolója
2023-01-18 00:28:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Ez egy hosszú és bonyodalmas történet ami még tavalyra nyúlik vissza. Kétszer is lebeszéltünk egy találkozót,de nem jött össze. Egyszer nem volt víz a lakásban és már úton voltam amikor le kellett mondania :D Azóta többször beszéltünk illetve leveleztünk. Telefonban is nagyon kedves,aranyos hangja van illetve részletesen elmond mindent amire kíváncsi vagy. Most amikor hívtam akkor volt még szabad időpontja az oldalon és le is csaptam rá. Ahogy észrevettem mindig aktuális úgyhogy érdemes figyelni

Lakás: Nagyvárad tértől pár utcával beljebb található. Könnyű megközelítés autóval és BKK-val is. Amikor mentem volt hely közvetlen a ház előtt. Egyszerű,de célnak tökéletesen megfelelő. Fürdőben minden megtalálható amire szükség lehet. A tükröket későn vettem észre,de az is van pár. Erről ennyit,nem lakás nézőbe mentem meg őszintén szólva ez érdekelt a legkevesbé miután megláttam :D

Külső: Ezt nem lehet leírni,látni,érezni kell! Mint a képein csak még jobb szerintem. Elég sok tetoválása van illetve van PC is,szerintem jól áll neki,én szeretem a tetovált lányokat. Szép arca van és gyöngyű szemei,szép hosszú fekete haja. Egyértelmű,hogy a cicik a kedvenc,nem lehet velük betelni. Nagyok,szépek izgi bimbikkel.

Hozzáállás: Nagyon kedves abszolút barátnő feeling. Nagyon szeret beszélgetni sokat nevettünk,bolondoztunk az együtt töltött másfél órában. Abszolút pozitív az egész kisugárzása. Kezdeményező,kiválóan oldja a kezdeti feszültséget.

Együttlét: Ezt nem nagyon szeretném részletezni csak a lényeget írom meg. Csináltunk mindent amit lehet oda-vissza,nagyjából végig mentünk minden lehetőségen ami az adatlapján van. Szerintem ügyes mindent megcsinált ahogy kértem kérdés nélkül. Nagyon szenvedélyes élvezi az együttlétet. Imádom ahogy csókol és elélvez :) Maradandó élmény az egyszer biztos.

Elégedettség és Ajánlás: Nekem az eddigi legjobb élményem az oldalról,midnen úgy történik ahogy elképzeled nincs csalódás! Teljesen kielégülve távoztam mind testileg és lelkileg. Teljes mértékben ajánlom mindenkinek aki szereti a kedves,aranyos nagy mellű lányokat!

Köszönöm és biztosan találkozunk még! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Osceola beszámolója
2022-11-25 13:04:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment, nagyon kedves volt.

Lakás: Célnak megfelelő, könnyen megközelíthető. Fürdőben minden van ami kell.

Külső: Gyönyörű kívül belül. Nagyon közvetlen jó humorú így könnyen feloldja az olyan embert is aki kicsit zárkózottabb.

Csodás alakja van szép nagy mellekkel.Arca is nagyon szép a szemei igézőek.

Hozzáállás: Egy órát voltam.Maximálisan profi, cuki, kedves.

Együttlét: Frnacia nagy jó mondhatni hibátlan. Szexben is nagyon ügyes lovaglás és kutyus pózban voltunk.

Elégedettség és Ajánlás: Szerintem bőven a legjobbak közé tartozik mindenben ügyes és tapasztalt. Azoknak ajánlom akik szeretik ha van mit fogni egy csajon, egyáltalán nem túlsulyos de nem vékony.Valamint a 10/10es külső mellett kommunikációban is nagyon jó engem egyből levett a lábamról és megkedveltem. ÉN biztosan visszatérek! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
finomfarok beszámolója
2022-09-18 17:33:40
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
C-max beszámolója
2022-08-29 20:43:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Itt az oldalon! Regi ismerösként!

Lakás:

Külső: Sokan írták már!!!!

Hozzáállás: Mindig ötös!!!

1-4óra a randi ideje!

Együttlét: Van az akérdés az adatlapján

Hogy hivod a puncid

Hát én Hohérnak nevezném!!! És ez elfogultság nélkül!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_feheringes06 beszámolója
2022-08-15 14:27:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kedves korrekt 5*

Lakás: Kis garzon , minden ok volt, évekkel ezelött voltam

Külső: Ott kerek ahol, annak kell lennie, gyönyörű mellekkel van megáldva , popsi is rendbe szép csajsznak mondható, de nem nád szal vékony.

Hozzáállás: 5* figyelmes, komoly erotikus kisugárzás, lehet vele beszélgetni, nem kell kukán csendben tevékenykedni, le kalappal elötte!

Együttlét: Szóval azok a mellek lenyügözőek, kézi munka után kebel sex volt frenetikus élvezéssel, majd másodikra kitartó óvszeres francia és lovaglás mindegyikben profi, nagyot élveztem!

Elégedettség és Ajánlás: Ajanlom-eő Nagyon is imádni való igazi boszorka, ajanlom mindenkinek!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vidor beszámolója
2022-04-13 12:48:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Régi ismerősként két nappal ezelőtt ráírtam privát levél formájában, hogy tudna e fogadni ma reggel. A válasz igen volt így lestoppoltam az időpontot.

Lakás: Gyalog mentem, így a parkolással nem volt gondom, pedig a ház előtt volt több hely is. Nagyvárad térhez közel van a megkapott cím, ahol több lehetőség is van tömegközlekedéssel megközelíteni a helyszínt, ahol Drága Ashley található. Kicsit korábban érkeztem várnom nem kellett mehettem is. A helyszín egy átlagosnak mondható, egy szobás kicsi kecó, ami az ilyen légyottokra kitűnő helyszín. Minden megtalálható, amire szükség lehet, tusfürdő választéktól a szájvízig és tiszta törölközőig rendelkezésre álltak. Az én kék színű kedvencem is köztük volt. A szobában egy ággyá nyitható kanapé van, ami francia ágy méretűre nyitható, ha jól láttam kényelem szempontjából tökéletes volt.

Külső: Külsejéről fotói szinte mindent elárulnak talán csak azt nem, hogy mennyire kedves barátnős lány, akivel beszélgetni is lehet. A giga méretű eredeti ikrei mindent visznek nagyon jól reagálnak ténykedésre. Olyan egybe részes strecs ruhában fogadott, de nem is volt szükség több ruhára tökéletes volt minden. Abszolút barátnős feelinges lány így erre kell számítsanak, akik veszik a bátorságot és elmennek hozzá.

Hozzáállás: Teljesen leveszi az embert a lábáról már a nézésével is. De azok az ikrek mindent vittek. Kedves, üdítővel is meg kínált, amit a végén ott hagytam megfeledkeztem róla. Bocsánat érte. Egy órát töltöttem el társaságában, amit ki is használtunk.

Együttlét: Jó szokásomhoz híven korábban érkeztem csörögtem és mehettem is. A házba érve nyílt is az ajtó és mosolygós szempár nézett ki az ajtón. Ami már jó pont volt és előre vetítette, hogy jó helyre érkeztem. Egy keveset beszélgettünk, mert lehet vele azt is. Közben lassan levetkőztem és a fürdőszoba felé vettem az irányt. Frissítő zuhany után tértem vissza a szobába, ő levetve magáról azt a kevés textilt az ágyon várta érkezésemet, nem várattam sokáig. Egymás mellé feküdtünk, majd forró igazi csókkal indítottuk ezt a remeknek ígérkező szeánszot, ami nagyon finom és érzéki volt nehezen lehetett abba hagyni. De hát nem csak ezért jöttem így elkezdtem foglalkozni a giga ikreivel, mindkettőt kezelésbe vettem nehogy sértődés legyen belőle. Egy kis idő elteltével elindultam dél felé a mézédes puncija irányába. A hasának adtam egy babapuszit, amin talán még is lepődött egy kicsit. Folytattam utamat megérkeztem a puncihoz na itt adtam rendesen nyelv csapásaimmal és finoman ujjammal is betekintést kértem és kaptam, meg is jegyezte így folytatom hamar kifogom végezni. Így is lett egy nagyot élvezet ezeket a combja szorításából és hangokból le lehetett következtetni. Visszaindultam észak felé újabb giga ikrekkel való foglalkozás után ismét a szájánál találtam magam, majd ismét csókolózásba bonyolódtunk. Majd nemsokára átadtam neki a terepet és egy nagyon finom érzéki lágy mélytorkos franciával kedveskedett mi közben simogattam a giga méretű eredeti ikreit, amik bimbói ismét remekül reagáltak. Itt már éreztem, ha így folytatja akkor idő előtt kivégez. Éppen ezért kérnem kellett a öltözetet, amit gondosan pikk-pakk fel is helyezett bajtársamra. Szemből ült rá bajtársamra. Heves intenzív mozgásba kezdett sokáig voltunk ebben a pózban, mert így legalább tudtunk csókolózni és az ikreivel is tudtam játszadozni és nyalakodni. Mivel szerettem volna kutyus pózban is benne lenni a rendkívül szűk punciban. Jeleztem is neki eme szándékomat, és már pucsított én pedig beirányítottam barátomat a punciba, most én adtam az ütemet, de ő se tétlenkedett nyomta rám magát a legnagyobb meglepetésemre sikerült szinte egyszerre örömöt okozni egymásnak. Egy kicsit még hagyott punci melegében majd előbújva eltávolította bohócruhát és megtörölgette bajtársamat, aki kitett magáért rendesen. Összebújtunk és beszélgettünk, mert mint írtam fentebb, hogy lehet vele beszélgetni is, ami külön jól eső érzés volt. De sajnos az idő a végéhez közeledett így tusolás nélkül magammal vittem illatát. Felöltöztem és búcsú puszikkal váltunk el. Csókollak.

Elégedettség és Ajánlás: Kellemes érzésekkel távoztam ettől a kedves abszolút barátnő feelinges lánytól, aki végig csak rám fókuszált. Köszönöm szépen ezt a remekül sikerült szeánszot. Csókollak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kedvesharmincas beszámolója
2022-03-28 19:26:49
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment, üzenet váltás, majd telefon.

Lakás: Célnak megfelelő, fürdőben többféle tusfürdő van és tiszta törülközők.

Külső: Olyan mint a képeken, nem ér csalódás. A hatalmas mellei a kedvenceim.

Hozzáállás: Nagyon kedves, jó beszélgető partner is.

Együttlét: Ezen maradjon kettőnk között. Annyit elárulhatok, hogy mindenben nagyon ügyes.

Elégedettség és Ajánlás: Természetesen ajánlom, biztos visszatérek még.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Faszagyerek73 beszámolója
2021-10-07 15:12:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Tegnap beszéltük meg könnyen gyorsan ment

Lakás: Kényelmes lakás, Fürdő célnak meg felel,

Külső: Hmmmmm isteni arc, gyönyörű mellek, finom punci,

Hozzáállás: Nagyon jó összhang volt és mint egy barátnő feeling, Maximálisan kedves jó humorú , egy órát voltam csak sajnos mivel már le volt neki beszélve a következő idő pontja.

Együttlét: Jót beszélgettünk a többi meg nem publikus mi titkunk! Mindenben ami történt ügyes volt,

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt és mivel vissza járó vagyok ez így marad még sokáig.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kedvesharmincas beszámolója
2021-09-27 12:15:40
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vadász81 beszámolója
2021-09-14 13:44:10
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Nekem harmadik hívásra vette fel, de aznapra már nem volt időpontja. Érdemes akkor hívni, amikor még van szabad időpont kiírva az oldalán.

Már a telefonban is kedves volt és barátságos.

Lakás: Első emeleti újszerű kicsi lakásban várja a vendégeit. Tisztaság rendben volt. Tusfürdők bő választéka és tiszta törülköző várt.

Külső: Bájos arcú dögös testű a hölgy. Egy fekete mini dresszben fogadott. Kedvencem a nagy keblei. Van pár tetkója, ami a képeken nem látszik, de nem vészes.

Hozzáállás: 1 órát voltam vele. Hagyta, hogy irányítsak, de így is beszéltük meg. Végig kedves, közvetlen és figyelmes volt. Sokat mosolygott és jókat nevetgéltünk.

Együttlét: A fürdőből visszaérve már meztelenűl várt. Én a nagy csöcsök miatt mentem és hamar "kezelésbe" is vettem őket. Bátran lehet őket markolászni és szopni. Isteni volt! Egy pillanatig sem éreztem azt, hogy ezért elítélne. Közben simogatott és a hajamat igazgatta. Kézimunkát kértem. Így lett 2x is végem.

Elégedettség és Ajánlás: Maga volt a cicimenyország! Csillagos ötöst adok neki. Egészen biztos, hogy még menni fogok hozzá. Ajánlom azoknak akik a nagy melleket szeretik és azoknak is, akik még nem voltak ilyen helyen, mert itt biztosan jó kezekben lesznek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
attila37 beszámolója
2021-08-31 17:58:15
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefont egyből felvette , kellemes hangja volt.

Könnyen lehet vele egyeztetni.

Megerősítést kért sms- ben, Címét sms-be küldte el

Lakás: Lakás IX kerület Üllői útról nyíló csendes utca

Rendezett, otthonos, tiszta garzon lakás

Fürdőszoba mindennel felszerelt, tiszta nagy törülköző

szájvíz kis poharak hozzá, tusfürdők, dezodor.

Külső: Nőiesen telt, nagy cicis szép arcú hölgy.

Kedvenc testrésze szép popsija, mellek, puncija.

Hozzáállás: Nagyon kedves, nevetgélős beszédes hölgy

Kezdeményező.

1 órát voltam vele.

Együttlét: Nagyon jó volt a hölggyel az együttlét, de a többi maradjon kettőnk között.

Csókja nagyon mámorító.

Elégedettség és Ajánlás: Elégedett voltam Ashley nagyon , mindenkinek ajánlom.

Jól éreztem magam veled, remélem te is Ashley

Sok puszi

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
C-max beszámolója
2021-08-17 13:04:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Az oldalon szoktam egyeztetni v telefon

Lakás: Tiszta rendezett a célnak jó! De nem a lakás a fontos nála!!

Külső: Többször voltam nála eddig egyszer volt szerencsém utcai ruhában látni!! Na az a csaj akit meglátsz az utcán egy hamar nem felejtesz "ha 1 gyenge szellő rásegítene 1 tornádó se venne le róla" Magas formás alak olyan van mit rajta fogni nagyon hangsúlyos keblek szép, hosszú fekete haj (festett)! Ruha nélkül pedig szédítő!!!

Hozzáállás: Minden alkalommal szinte barátként vagy talán szeretőként üdvözöl! Kezdeményezőő Hát ez abszolút közös játék mikor, hogy!!

A vele töltött időt mindig a maxra húzzuk! Nehéz ott hagyni 1 ilyen csajt. 1,5-2 órát szoktam maradni.

Együttlét: Az ajtóban várt hiányos öltözetben hatalmas melleivel nekem feszült 1 szájra puszi erejéig. Magamhóz húztam markolva feszes fenekét s loptam 1 csókot is! Jókat dumcsizunk sztorizunk miközben ledobom a textilt, pancsi vissza a szobába ő már ruha nélkül vár az ágyon. Az ismerkedésí fázison már rég túl vagyunk úgyhogy kezdhetünk is. Némi csókcsata cici simi nyalogatás köben a kezem kalandozik a combok felé! El jutok a punci tájékra a számmal.Az elején kicsit nehezen nedvesedett de nekem sikerült meg találni csapot rajta!

Nagyon izgató a lába köze imádom kényeztetni! Amit persze ő is élvez na és ennek hangot is ad nem kicsit "szemérmesen" arca elé teszi a díszpárnát, hogy tompisa a hangját!PPP Kis pihi aztán kegyetlenül viszonoz 1 mélytorkos szopással!! "Na most meg duglak" gumit húz a szerszára s felém kerekedve ráül gugolva. Hatalmas cicik s a tárulkozó punci látványa ahogy fel-le mozog a farkamon nem is lehet sokáig birni!

Mindig meg beszélem magamba, hogy na most nem hagyom kivégezni a férfiaságom hip-hop de ez a csaj nem olyan ő egy DÖG!P

Elégedettség és Ajánlás: Élvezi amit csinál és nagyon is jól!! (Persze ez partner függő) Remek "szerető" örülök, hogy rá találtam a sokadalomba!!!

Kicsit talán már vágyok is rá ahogy e sorokat írom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
davesteel beszámolója
2021-08-08 18:37:04
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: I have called her and she answered straightly.After 30 minutes I was already at her place :). It was really easy.

It is the second time I meet her. She is one of my favourite.

It is closer to Metro and you can find easily parking there. It is the center of Budapest but still traffic is ok there. It is in the middle of 2 metro stops.

Lakás: The flat is ok not that big but enough to meet her. Bathroom is with shower and with a selection of gel douche. Clean blankets and clean towels. I was the "first" of the day. Not sure if later will change

Külső: Exactly like in the Pics just a little bit chubbier. She is a really Busty girls and you can find her video on internet, she acted in some porno movies. Well if you find her there, you will get her :D

Hozzáállás: With her you have girlfriend experience :)

Együttlét: I have arrived a bit earlier to her place, better earlier than after :D

She welcomed me with a long kiss, and at the door I already pet her big tits. She showed me the bathroom and give to me the towel.

When I finished, she was waiting for me naked on the bed. I went there, started to kiss her, touch her breast and went down, she spread her legs and I penetrated with my finger.



I want down with my tongue and I licked her until and at the same time I fingered, she had an orgasm. After it was my turn, I lied and she sucked my dick until I finished in her mouth. 5 minutes break while we still kissed, petting etc.



Than I started the act, first it was missionary , she has a really tight pussy, she started to moan while I fucked her, it was really good. She had an orgasm (She screamed :D ) I wanted to continue but I already finished :D so I had to cum on her big tits.

Elégedettség és Ajánlás: I was totally satisfied, it is not the first time I visit her, unfortunately not so often mainly due the covid restrictions. I will definitely be at her place more often :D it is not easy to find nowadays a girl that is not a moneygrabber and you can feel she is doing without passion

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
scutum1 beszámolója
2021-05-15 20:10:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen elértem, elsőre felvette. Már a hangja is megfogott.

Lakás: Rendezett, az alkalomnak megfelelő. Fürdő tiszta, több lehetőség a szájápolásra is.

Külső: Nagyon csinos, szép arcú, természetes nagy cicik, van mit fogni rajta típusú nő. Mindig vidám, humoros és közvetlen. Nekem nagyon bejön. A mellei és viszik a prímet.

Hozzáállás: Teljes barátnő fíling. Nagyon közvetlen és egyébként humoros is.Gyengéd, vad, a francia tudása felsőfokú. Érzékien csókol, egy órát terveztem vele tölteni, de kicsit túl futottunk, amiért egyáltalán nem aggódott.

Együttlét: Mindenben tökéletes, csak jókat lehet róla mondani.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlott! Főleg ha szereted a hatalmas melleket.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
SasMadár beszámolója
2021-05-03 09:01:52
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hívtam,de nem vette fel. Kisvártatva jött egy sms, melyben jelezte mi a legkorábbi időpontja. Mivel volt még egy rendezendő ügyem, minek nem tudtam pontos hosszát biztonsági foglalást tettem,de jeleztem, hogy lehet előbb érek hozzá. Ha előbb itt vagy, hívj. Kapcsolatunk több mint 5 évre tekint vissza. Gondolom ezért is e rugalmasság. Köszönöm.

Lakás: Az általam már ismert garzon. Célnak tökéletesen megfelel.. Kis előszoba. Innen nyílik a fürdő, / mely jól fölszerelt, törülközők kikészítve/ és a szoba, mi kellően tágas. Nagy ágy / lepedő már rajta/, kanapé, tükrös szekrény. A szobából nyílik egy mini konyha. Kellően besötétítve, igazi budoár hangulatú.

Külső: Nem nagy a magasság és ahogy mentem a lépcsőn magam elé képzeltem. Belépve rögtön láttam nincs változás. Hatalmas mellei mindent visznek. Egy melltartó-bugyi kombóban fogadott. Rögtön átkarolta nyakam, nekem dőlve csókolt. Lesmárolt úgy ruhán keresztül. Én a "gigákat" markoltam ki. Nem volt nehéz hisz kétharmaduk kibuggyanva. Nem a kezem a kicsi, de egyhez kell mindkettő. Bimbók is kaptak egy csippentést és máris kőkemények. Nem egy anorexiás lány Ashley, de arányos és nagyon kívánatos. Jó fogású kemény popsi, hozzá illő combok. Csillogó kék szemek, szép ívű száj. Fekete haja szorosan fejére húzva. Van tetkó bőven, de izgatóan szépek, fokozzák a hangulatot és hozzá tartoznak. Árad belőle a buja szexualitás. Már csak egy gondolat járt a fejemben, mielőbb összebújni vele.

Hozzáállás: Egy órára mentem. Az óra figyelése Ashley feladata minden esetben, most is. Nem mérte szűken. Míg vetkőztem beszélgettünk, körülöttem sertepertélt mint egy barátnő. Mikor az ágyra ült, lábait kacéran keresztbe téve nem írtam megállni és ledöntöttem egy csókra. Aztán irány a fürdő.

Együttlét: Fürdőből visszatérve ágyra dőlve félkönyéken. Fantasztikus látvány. Mire oda értem már térden. Így ment a nyelves csók és megszabadítottam melleit. Jó érzés volt érezni a meleg cickókat. A bugyi is lekerült és Kedvesem hanyatt döntött. Lábaim közé kuporodott. Mindenre kiterjedő szopása kegyetlen jó. lazán nyeli farkamat tövig, miközben szemembe néz. Kék szemei huncutul mosolyognak én pedig segítek, hogy száján már ne kapjon levegőt. Keze bimbómat tekergeti. Ez egy darabig elviselhető, de éreztem cserélnünk kell, mert különben végem.

Nevetve fekszik hátára. Nyelves csók minek végén a melleinél vagyok. Szinte labdázgattam velük mielőtt egyszerre bekaptam a bimbókat. Egyszerre szívni, szopni őket egyedi. No meg markolásznia két halmot, miközben hallod kéjes sóhajait. Pocinál nem időztem, mert már a puncira vágytam. Kölcsönös lehetett,mert már nedvesen fogadott. Illatos húsos puncija mindég elvarázsol. Habzsoltam is rendesen. Először finoman nyalakodtam, de aztán csiklóját kaptam számba. Finoman harapdálva szívogattam. Számban duzzadt, teljesedett ki. Punci kis forrássá változott és ekkor már lazán fogadta be két ujjam. Egy cél lebegett előttem Kedvesem csúcsra juttatni. Kitartó voltam, időbe telt, de megérte. Élvezése, mint vulkán kitörése földrengéssel. Hullámzott, tekergett nyögött egyszerre. Huhh, hogy írom is megremegek. Széles kielégült mosollyal bújt belém.

Vére hajtja, így nem sokáig tétlenkedett. Akarós szopást produkált. Szopta, nyelte, nyűtte lompit mint sajátját. Jól oda nőtt így nem féltettem. Cuppogva szopta, fölnézett, kék szemeiben kérdéső Bólintottam mert szóval nem akartam megtörni a varázst. Védelem föl és már nyeregben is Ashleym. Pazar, változatos lovaglást vitt véghez. Mellei fölváltva vendégeskedtek pofámba vagy himbálóztak előttem. Vele ez egy ritka élvezetes élmény. Úgy és akkor végzett volna ki mikor akar, de nem ez volt a cél.

Csak ráutaló mozdulat és már feküdt is hátára. Punci tocsogott. Egy kis összehangolódás és indul a mandula.

Lehet tolni rendesen, de kívánja is. Rádőlve majd fölemelkedve dugtam. Mellei örvénylettek előttem. Megfogta és gyúrta őket, miközben nyögdécselt. No ez nagyon beindított és elindult az úthenger. Közben biztatott húzott magába, míg nem elindult a folyamat. Ő is fokozta mozgását és mikor kartácstűzzel árasztottam el a gumit Ashley is elröppent.

Gyors takarítás, mit hosszú kötetlen beszélgetés követett.

Fürdő már nem, csak szárazra töröltem magam. Öltözés, csók, "ne várj ennyit, gyere hamarabb", kis kukucska és el.

Elégedettség és Ajánlás: Évek óta biztos "kikötőm" Ashley. Nem kérdez, érez! Nála a csalódás kizárt. Odaadó, aktív, a szexet magas fokon művelő igazi barátnőm. Az intelmet,kérésed megfogadom.

Köszönöm a rám fordított idődet. Csókollak

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
C-max beszámolója
2021-01-19 00:02:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon 8-10 csörgés után felvette

Lakás: Rendben van minden tiszta nyugis. Célnak megfelelő

Külső: Kicsit telt de nekem nagyon be jött hatalmas natur cicik. Az arca is rendben van csini csajszi!!

Hozzáállás: Kezdeményező barátnő feeling. Aranyos kedves humoros 1órát beszéltük meg. Több lett

Együttlét: Kis piros egyszerű ruhácskában várt. Ruha le pancsi. Ashley már az ágyon várt meztelenül hatalmas mellei látványa mint 1 gravitáció vonzotta a tekintetemet!

Kölcsönös simogatás egymás testének felfedezése után rá tértünk jövetelem céljára! Kaptam 1 nagyon jó franciát bő nyál, mélytorok!! Kegytelen jól csinálja!!!!!!!!!!

Aztán jött a kérdés "bele ülhetekő" Már hogy a viharba ne!! Gumi fel és Ashley nyeregbe ült na már az elém tárulkozó látványtól is kész voltam!! Két karjával összeszorította hatalmas melleit

igy "lovagolt" még most is beleborzongok a gyönyörü látványos emlékbe. Hát igy viszonylag hamar végem is lett!

Beszélgetünk pihi képpen. Jó beszélgető partner.

Újra életet lehelt ahova kellett gumi fel "szeretem ha hátulról" igy hát fel térdelt és hátulról az ágy szélénél állva támadtam majd megfordult felült gumi le s újra a szájában voltam!

Gondoltam itt az idő a viszonzásra!! Hát viszonoztam amilyen izgalmas a két hatalmas melle lagalább olyan izgi a puncija is! Kezem a ciciket markolászta a nyelvem a csikloján táncolt!

Meg is lett az eredmény!!

Újabb pihi beszélgetés több közös témánk is akadt majd pancsi s bucsú! Nem óra nézegetős.

Biztos vissza megyek hozzá!!!!



Vissza is mentem ő az elő olyan lány akinél kevesebb mint egy hét leforgása alatt kétszer is megfordultam, hogy újra átéljem azt a nagyon látványos "lovaglást" csak most már nem hagytam

magam kívégezni hip-hop!!! Több pozban is toltuk ő misiben hangosan élvezett, nekem a látványos beleülős verzióban lett végem

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt a vele töltött idő! Bátran ajánlom!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
B.Attila6969 beszámolója
2020-09-20 23:24:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt elsore fel vette kis beszélgetés után meg egy kicsit el is tévedtem hozza menet de mindenben segített nekem remelem emlékszel meg ram a pontos dátumot nem tudom de erettsegi ajándék voltál

Nekem így hátha ram ismersz

Lakás: Célnak megfelelő volt a lakása fürdőszobában minden volt ami kellett

Külső: Nagyon szép arcu igazi no alakja nagyon tetszett szép hosszu haja van ki is engedte nekem hogy meg nézzem szép mellek nagyon jo feneke van tetoválásai is tetszettek

Hozzáállás: Nagyon jól kenyeztetett a franciaja nagyon tetszett sőt! Az egyik legjobb volt.kezdemenyezo volt kicsit meg voltam torpanva de gyorsan elmúlt nem az a megszokott ügyfél köre voltam de szerintem kellemesen csalódott bennem 2 órát voltam vele és minden elvárásoknak megfelelt

Együttlét: Masszirozott az elején közben megismertük kicsit egymást közelebbről massirozas után egy nagyon jo és élvezetes franciát kaptam tőle együttlét alatt nagyon sokat nevettuk

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlani tudom csak nagyon jól csinálja a francia nagyon jó volt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Masterbelt beszámolója
2020-09-10 10:39:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: I called and could reach easily. we made an appointment for the same day.

Place: it's an old building, but ok for the fun activity. Bath was small yet enough.

Looks: She is a real bomb. I felt from first sight at home, meeting my lovely sexy (i mean!) girlfriend. She is a bit curvier in real, with wonderful boobs and shapely bottom :) I couldn't stop touching and kissing her silky skin, great boobs: so delicious.

Attitude: I was for 1 hour, but it's definitely worth every second. She is very kind, lovely, open minded, self esteemed, WOMAN! I had a great respect, she loves what she does and make you feel very comfortable. Talkative, funny, has a great sense of humor, I never had so good laugh with anybody for so long time! seriously first time I felt GFE. She is a REAL professional, she even had porn film experience, which she mentioned happily :)

Act: it was a candied cherry on top of a mouth watering chocolate cake... She knows how to please a man, her oral is inexpressible with words (at least for me) we had 2 tours of happy activities ;) with lots of fun and laugh. I had a huge smile and feel of satisfaction when the time was up. by the way, she was so cool that she even didn't mention that time was over, and when I apologized she was like 'ok, wtfő' ;)))

Satisfaction and Recommendation: She is THE clever, beautiful young professional LADY. I appreciated and enjoyed a LOT. would love to see you very often darling :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ttslave beszámolója
2020-08-14 03:13:19
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, akkoriban két utcányira volt tőlem, így hamar nála voltam.

Lakás: Tágas lakás, célnak teljesen megfelelt.

Külső: Természetesen a mellei fogtak meg elsőként... ill. én fogtam meg őket. :)

Hozzáállás: Nagyon kedves, nekem kissé túlságosan is cserfes lány, sokat nevetgélt, de összességében nagyon barátságos, barátnő feeling.

Együttlét: Az esetek nagy részében én inkább az alárendelt szerepet kedvelem, és ennek megfelelően legtöbbször domina lányokhoz / hölgyekhez szoktam elmenni. A ritka alkalmak egyike volt, hogy a fordított felállásra vágytam, így vele semmi effélét nem csináltunk. Mondhatni szokásos dolgokat, amit általában a férfiak kérni szoktak, annyi kiegészítéssel, hogy kinyalta a a fenekemet is, ami nekem nagyon új élmény volt, mert addig még soha nem volt részem ilyenben. Csókolóztunk is, játszottam a hatalmas melleivel, kicsit én is nyaltam, aztán jó sokáig cumiztattam, míg végül a szájába élveztem. Nem finnyáskodott, mindent tisztességesen megcsinált.

Elégedettség és Ajánlás: Korrekt csaj, számomra nagyon vonzó testalkattal, így mindenképp csak ajánlani tudom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Masterbelt beszámolója
2020-08-13 14:24:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Happyboy beszámolója
2020-06-01 19:33:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Többször is voltam nála. Elsőre mindig sikerült időpontot egyeztetni vele.

Lakás: A lakás, tiszta, kényelmes a célnak megfelelő. A fürdő felszereltsége rendben van.

Külső: Külsőleg nagyon csinos, szép arcú, cicis, popsis, van mit fogni rajta típusú nő. Mindig vidám, cserfes, humoros és laza. Nekem nagyon bejön. A mellei és a popsija viszik a pálmát.

Hozzáállás: Gyengéd, vad, a francia tudása felsőfokú, nálam átment a nyelvvizsgan. Finoman csókol, ölel, tudja mikor és hova nyúljon, a barátnő feeling nagyon ott volt. Egy órát terveztem vele tölteni, de kicsit túl haladtuk. Gyengéd és heves részek után jót beszélgettünk. Művelt, okos nő a könnyed és komolyabb témákról egyaránt lehet vele beszélgetni.

Együttlét: Masszázzsal kezdtünk, majd egymásnak adtunk nyelvleckeket, amit matek óra követett 69ig, ezek után elszabadultak a vágyak.....

Elégedettség és Ajánlás: Érződik, hogy amit csinál azt szereti. Mindenben a kedvemben járt. Csak ajánlani tudom.😉😉😉

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
csabszky beszámolója
2020-03-23 16:21:12
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Hívtam, egyből fel is vette. 1 óra múlva szerettem volna menni, tudott is fogadni. Voltam már nála, így ismertem a részleteket, egy SOS opciót vettem igénybe.

Lakás: A lakás abszolút megfelel a célnak: a zuhanyzó rendben, többféle tusfürdő, az ágy is pont jó.

A parkolással nem volt gond, pont meg tudtam állni a lakás előtt, bár napközben voltam.

Külső: Ha cicizni szeretnék, csakis ő jöhet szóba. Pont ahogy a képeken: hatalmas, tengernyi keblek, nem finnyás, lehet őket gyömöszölni, azért csak óvatosan ;) Arca is bejövős, alkata teltebb, bár szerintem fogyott és ő is mondta, meg ugye ekkora cickókhoz nem is nádszál alkat dukál.

Hozzáállás: Full barátnő fíling. Vagy 2 éve láttuk egymást, de emlékezett rám és egyből úgy fogadott, mint egy régi haverját. Szóval nagyon közvetlen és egyébként humoros is.

Együttlét: Azzal indított: mi is jön be nekedő Mondtam, hogy természetesen a cicik, egy kis mélytorkos szopással, esetleg pospinyalással megfűszerezve. Ennek megfelelően telt az SOS-em. Jól felszopott, ügyesen, tempósan, olykor tövig bekapva. Közben a kezeim folyamatosan a melleket kezelték. Mikor már kemény voltam, jöhetett a mellszex minden irányból. Végül az lett a nyerő póz, hogy a feje fölé térdeltem, toltam a mellei közé, ő pedig a fenekemmel játszott. Néha kihúztam a cickók közül és a szájába adtam, de végül a mellei közé élveztem. Fantasztikus volt!

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlott! Főleg ha szereted a hatalmas melleket. Oldott hangulat, barátnő feeling és isteni szex.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cuknyusz beszámolója
2020-01-10 14:30:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Egy pár napja kezdtünk itt az oldalon és bár tegnapra terveztem vele a randit azt nem sikerült összehozni, viszont ma már délelőtt siker koronázta a talinkat.

Lakás: A célnak tökéletesen megfelel, nincs se barátnő és ameddig ott voltam a szekrényből sem került elő egy jeti... :D

Külső: Egy igazi szépség, aki nem a csontos lányokat szereti annak magasan ajánlott, ott kerek és ott kemény ahol annak kell lennie!

Hozzáállás: Régen találkoztam ilyen kommunikatív, jó humorú, vagány lánnyal. Tudja mit akar az életbe és el is éri gond nélkül.

Együttlét: Ha a showder klubba kéne egy jegy akkor is inkább -őt választanám, a humorra kegyetlen pozitív értelemben és tudja mitől nem romlik meg a sárgadinnye! :-D Arról milyen volt vele úriember nem beszél, de hogy nem mondja senki erről egy szót sem ejtek, annyit elmondok fantasztikus és egálra hozott mérkőzés volt köztünk. :-)

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett vagyok vele és őszintén sajnálom, hogy nem a privát életemben ismertem meg! Végig megvolt a közös hang köztünk, úgy gondolom sűrű vendég leszek nála, főleg ha mama küld egy kis paprikás csirkét! :D Köszönöm ezt a pár órát Veled, hamarosan találkozunk! :P

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Krizso beszámolója
2019-11-25 15:31:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, nem vette fel, de pár perc múlva visszahívott.

Lakás: Lakás célnak megfelelő, a fürdőben a legszükségesebb dolgok. Tisztaság.

Külső: Olyan mint a képeken, domborodik ahol kell. A mellei fantasztikusak.

Hozzáállás: Egyfolytában beszél, nem hagy szóhoz jutni.

Együttlét: Egy rémálom volt. Fürdenem kellett és még a hátamat is meg akarta mosni. Mire visszatértem megszabadult minden ruhájától, amúgy is csak egy falatnyi volt rajta. Ezután jött az igazi megpróbáltatás, szinte megerőszakolt. A számba nyomta a melleit, alig kaptam levegőt. A combjai közé kényszerített és még is lovagolt.

Elégedettség és Ajánlás: Ezt még visszakapod!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_nyugg beszámolója
2019-11-19 14:56:55
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyszerűen

Lakás: Kényelmes, tiszta

Külső: Szép, csinos. A melle gyönyörű!

Hozzáállás: Nagyon kedves, közvetlen. Sokat nevettünk.

Elégedettség és Ajánlás: Aznap törtem össze a kocsimat, nulláztam le magam, de egy óra VELE és megnyugodtam!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
SiHu beszámolója
2019-09-01 21:26:48
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Contact: By phone, first call answered.

Detailed directions via sms.

Excellent English.

Place: Very easy to find and also closed enough to Metro.

Looks: Surprise:

Not only the atomic boobs, but also her magnificent smile and laugh are the best assets.

Simply charming!

Attitude: Makes you feel more than welcome form the very first moment.

Great communication as well.

Act: Think big - with lots of fun and joy... ;)

Satisfaction and Recommendation: I"m still somehow positive energized and smiling.

So except for petite lovers, don"t miss out!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
mattsand_archivalt2022 beszámolója
2019-08-16 08:04:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
davesteel beszámolója
2019-07-30 14:53:35
isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: I have called her 3 times. She finally answered and we agreed to meet in 20 minutes

Lakás: The flat is ok not that big but enough to meet her. Bathroom is with shower and with a selection of gel douche. Clean blankets and clean towels.

Külső: Exactly like in the Pics. She is a really Busty girl and you can find her video on internet, she acted in some porno movies. Well if you find her there, you will get exactly the same :D

Hozzáállás: She is friendly and talkative

Együttlét: I have arrived a bit earlier to her place, better earlier than after :D

She welcomed me with a long kiss, and at the door I already pet her big tits. She showed me the bathroom and give to me the towel.

When I finished, she was waiting for me naked on the bed. I went there, started to kiss her, touch her breast and went down, she spread her legs and I penetrated with my finger.



I want down with my tongue and I licked her until she had an orgasm. After it was my turn, I lied and she sucked my dick until I finished in her mouth. 5 minutes break while we still kissed, petting etc.



Than I started the act, first it was missionary , she has a really tight pussy, she started to moan while I fucked her, it was really good. She had an orgasm (She screamed :D ) and we changed to Dog style and we continued for another 10 minutes of intense fuck. It was really amazing to fuck her while she screamed, you can feel that she really enjoy that you fuck her!



After I have of course asked to cum on her big tits, I have to admit that I did not have so enough sperm to cover those 2 big :D

Elégedettség és Ajánlás: I was totally satisfied, she probably found a new frequent guest :D it is not easy to find nowadays a girl that is not a moneygrabber and you can feel she is doing without passion

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
nagyalbert82 beszámolója
2018-12-05 15:22:05
isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Pár kicsengés, gyors egyeztetés, 1 óra mulva nála is voltam. Mindent lebeszéltünk előre, semmilyen meglepetés nem ért.

Lakás: Célnak jó, bár nem az ízlésemnek való. Ez van.

Külső: Szeretem a vékonyabb és husibb hölgyeket is, ő az utóbbiba tartozik. Formás fenék, combok, nagy puha mellek. Hason némi plusz, de nem vészes...

Hozzáállás: Abszolút kedves, kezdeményező. Ráérzett, hogy nagyjából mit hogyan szeretek.

Együttlét: Nem érheti panasz a ház elejét. A franciája kiemelkedő, kár, hogy popót nem vállal.

Elégedettség és Ajánlás: Bár nem hozzá szerettem volna menni eredetileg, akit kinéztem épp nem ért rá, de nem bántam meg.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_jano984 beszámolója
2018-11-27 07:50:23
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könnyen elértem, telefonon.

Lakás: A lakással semmi gond. Nem extra, de tiszta, kellemes.

Külső: Az arca kedves, a mellei lélegzetelállítóak. Összességében rendkívül buja jelenség.

Hozzáállás: Nagyon kedves, barátságos. Szeret csevegni. Fesztelen.

Együttlét: Fél órára mentem, kölcsönös franciára. Fincsi a puncija és remek a franciája. Fél órában (kicsit több volt, egyáltalán nem óranézős) kétszer élveztem a szájába, a kettő közt beszélgettünk, simogattuk egymást.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom. Nagyszerű élmény!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
mag007_archivalt2022 beszámolója
2018-10-10 15:06:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Már nem egyszer voltam nála, de legtöbbször elsőre felvette, ha nem akkor visszacsörgött! Már a hangja megfogott az első alkalmon éreztem, hogy nem átlagos lány!

Lakás: A lakás elhelyezkedése és maga a lakás is megfelel mindig elvárásnák. Fürdőszobában elég kellék van, az induláshoz!

Külső: Külsőre azonnal megfogott, bár nem tudom ki hogy van vele, eleve nem is megyek olyan lányhoz akiben nem találok valami érdekeset! Arca szép ami a képein nem tükröződik. A teste formás nem az a gebe típus (nekem pont az ideálom), mindenhol megvan neki ami egy nőnek kell! Kedvenc testrésze ... szerintem a szája! De persze a melle is ott van szorosan utána :)

Hozzáállás: Kedves és teljes mértékben kezdeményező, szerintem sokaknak mondani sem kell olyan sokat, kitalálja a gondolataidat is! Nagyon tetszik benne, hogy nem nézi az időt, ha valaminek meg kell történnie akkor megvárja amíg megtörténik :) Általában 1.4365654 órát voltam vele :)

Együttlét: A fürdés után teljes mellbedobással várt rám kevés ruhában ami persze időközben lekerült róla. Nagyon jól csókol és az egész együttlét alatt azt érezni hogy egy olyan lánnyal vagy aki élvezi amit csinál. Egyáltalán nem unott inkább vidám a hangulat, amihez meg is van a humorérzéke. Isteni a franciája, mint ha csak egész életében ezt gyakorolta volna :) Fentről nézve pedig gyönyörű kilátás nyílik mindenére! Menet közben látni rajta, hogy élvezi amit csinál, és persze jól is csinálja!

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom minden kedves farok társamnak, az biztos, hogy nála nem csalódtok, mindenben rugalmas, de legjobban ezt sex közben tudod megtapasztalni! Aki volt vagy lesz nála, biztos nem fog csalódni! Amire figyelni kell, hogy bánj vele kedvesen és meghálálja! ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kordi beszámolója
2018-08-07 19:39:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nagyon ritka az ilyen korrekt egyeztetés mint ami nála van. Először smsben sikerült, majd a találka előtt még azért egy hívással megerősítettük, hogy mind a kettőnknek megfelel az időpont.

Lakás: A lakás semmi extra, de a célnak maximálisan megfelel!

Külső: Ház szerintem ő az igazi nő típus, minden szempontból. Gyönyörű arca van, a szemeiről és mosolyáról nem is beszélve. Nagyon szép arca van, és azok a mellek, azt a ku..... kedvenc testrészem a lábai közti isteni kehely és az életvidámsága. :)

Hozzáállás: Maximálisan kezdeményező volt, már a telefonba is. Bájos és szexi hangja van, a kedvesnél kedvesebb és abszolút barátnő feelingű az egész együttlét az utolsó percig. Másfél órát töltöttem vele és még nagyon sokat fogok, mert van mit még kipróbálnunk. ;) Voltam már pár hölgynél, de hozzá még csak hasonlóval sem találkoztam.

Együttlét: Először egy kicsit beszélgettünk, majd irány a zuhany ebben a hőségben. Visszaérve ő már meztelenül várt az ágyon, a csodás melleivel, mosolyával. Elbűvölő volt. Mellé feküdtem, simogattuk egymást, majd elkezdtem csókokkal elárasztani a testét, fentről lefelé haladva, egészen a mézédes kelyhéig. Nyaltam és ujjaztam egy jó darabig, egyszerűen nem bírtam abbahagyni, azt hiszem élvezte is és nem úgy ahogy általában ebben a szakmában a lányok, fapofával műmosollyal, stb. Utána bekapta a farkam és elkezdett eszméletlen jól szopni, annyira nem bírtam betelni vele, hogy rákérdezett, hogy nem akarom-e máshova is betenni neki. Naná hogy akarom, bár legközelebb lehet, hogy az első kört így fejezzük be. Misszibe váltottunk és itt ért utol a vég. Utána úgy tisztogatott meg, hogy még az is élvezetes volt. Ezután egy kis pihi, ami kicsit hosszabb lett, mert nagyon jól elbeszélgettünk, röhögcséltünk, majd jöhet a második menet. Itt újra a csodás ajkai közé vett amíg az ezredes újra harca kész nem lesz. Mikor már elég kemény lett négykézláb pucsított elém, hmmm.... és betettem neki, de mivel még mindig röhögcséltünk minden baromságon, így elég nehéz volt koncentrálni, így megpróbáltuk misszibe újra, hátha így könnyebb lesz, de ez rossz ötlet volt, legalábbis az ezredes tekintetében. Kiröhögcsélt magából, így javasoltam a pihit. Nagyszerűen éreztem magam és sokan tanulhatnának tőle. Az a francia, nem tudok napirendre térni, tessék kipróbálni bátran.

Elégedettség és Ajánlás: Szuper, perfekt és király!! Maximálisan ajánlani tudom bárkinek, de tessék őt nőként kezelni, ami azt jelenti, hogy szereti a bókokat, a meglepiket és mindent amit egy igazi nő!

puszi, hamarosan újra tali, készülj, ezúttal nem lesz kegyelem :D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
erdojaro beszámolója
2018-06-02 00:20:15
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Hivtam, szerencsemre raert:)

Lakás: Celnak megfelel, tiszta.

Külső: Kedves, szep, lenyugozo, klasszikus noiesseg!

Hozzáállás: Jol elvoltunk, nem feszengtunk mi legyen a kovetkezo.

Együttlét: Ami jolesett

Elégedettség és Ajánlás: Kedves, ugyes, finom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
janos16 beszámolója
2018-04-06 20:47:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Fkkid beszámolója
2017-11-26 21:06:01
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Easy to contact by this message board in English.

Place: Clean apartment.

Looks: As you can see on photos.

Attitude: Very kind. Perfect GFE. She provided me all what I requested which are on her basic options.

Act: Not detail but unforgettable!

Satisfaction and Recommendation: Yes. I have already met her 3 times!

I am sure that I will visit her in my next stay in Budapest.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Northerner beszámolója
2017-08-23 09:37:54
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Wrote her a text to set up a time and then went the following day for a visit. Easy to communicate with in English

Place: Discrete place with not so much traffic outside. Lots of space inside, decent shower with a nice selection of shower gels. She offered something to drink as well which is sweet!

Looks: Gorgeous face, absolutely stunning boobs, she's properly groomed and roundly shaped. Fantastic tattoos as well

Attitude: From the moment you get in the door and until you leave you have a really nice feeling.. You know, that proper girlfriend feeling.. She jokes around a lot, her personality is sweet, kind and a bit of crazy.. Definitely fantastic!

Act: Will not go into details but it was definitely very interesting, funny, sexy, sweaty, and surprising!

Satisfaction and Recommendation: She's adorable! I'd strongly recommend paying her a visit if you have the chance to!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Summersky_archivalt2021 beszámolója
2017-07-27 10:18:14

Contact: Communication in english is very easy. Very polite and friendly.

Place: Sufficient parking available outside. Place is clean and nice.

Looks: Pretty.

Attitude: Polite, friendly, positive, inviting

Act: Remains a secret. Makes guest happy and flying.

Satisfaction and Recommendation: Very satisfied. Absolute and fully recommendable. Loves what she is doing. Always again. Thank you :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Magic98 beszámolója
2017-07-24 22:01:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mellesleg beszámolója
2017-07-13 09:42:55
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Hamar felvette, tájékoztatott mindenről. szerencsére épp rám ért.

Lakás: A lakás old scool, de igényes, nekem nagyon tetszett. A fürdő szintén. Parkolni közvetlen a ház előtt sikerült.

Külső: Gyönyörű szemek, aranyos mosoly, nőies testalkat, hatalmas cicik.

Hozzáállás: Nagyon aranyos, kedves lány. Csacsogós, a legjobb értelemben. Rég nevettem ennyit hölgytársaságban. :) Kezdeményező, mert amint lekerül a ruha, elakad az ember szeme-szája. :) De persze figyeli, mit szeretnék, és azt is teszi. Egy órát voltunk együtt, de hamar elrepült, szívesen maradtam volna még...

Együttlét: Franciája első osztályú. Szólnom is kellett neki, hogy hagyja abba, mert mindjárt végem, pedig ez igazán nem jellemző rám. A lovaglás kihagyhatatlan, de hátulról is kiváló látványt és érzetet nyújt.

Elégedettség és Ajánlás: Nálam most Ő a favorit. Nemcsak gyönyörű NŐ, de nagyon jó társaság is, ami elég ritka. Szóval leginkább magamnak ajánlom, de azt nagyon! ;)

U.I.: A szakáll fonat még most is tart! ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
boinboin85_archivalt2022 beszámolója
2017-07-05 03:24:13
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Contact: She responds very quickly online. I wrote to her several times through the website to schedule with her and there was no problem at all. In person she speaks very good English.

Place: Her place is simple and cozy. A nice bed and music to set the mood. It is located near the Oktogon and can be reached by foot from there.

Looks: She's an angel to me. So beautiful that I couldn't stop looking at her face. Pretty pretty pretty face with eyes that drove me crazy and lovely natural breasts that just made me feel like a baby all over again - I really could not get enough of her. She described herself to me as pudding and I must say that I love pudding

Attitude: It seemed like we were lovers for a long time. We spent one hour together with laughs and playful teasing. No rush at all - we even had time for a conversation afterwards. But really the time flies when you are with her

Act: I keep to myself the details. She is very good in all aspects... so good that I wish I could take her home. She really seemed to enjoy the moment as much as I did

Satisfaction and Recommendation: It was nice to meet such a cheerful and hot woman who enjoys sex and gets into the moment with me. Such an amazing sexual partner. I would recommend her to others, but most especially for me. I will surely visit her every time I'm in the city :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Pesti01 beszámolója
2017-06-21 20:48:00
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon és online. Az üzetenekre is készségesen válaszol.

Lakás: Belváros. A lakás a célnak megfelelő,fürdő tiszta rendezett, igényes lakás. Ami pozitívum, hogy egyedül van és nincs senki más rajta kívül.

Külső: Azt kapod amit a képeken látsz. Szép arcú, igényes és nagyon szexi. Ha van valami kérésed hogy milyen ruhadarabban fogadjon, akkor azt készséggel teljesíti. Tetkó van néhány de az is jól áll neki. Ami a külsőt illeti a legjobb és legnagyobb testrésze pedig egyértelműen a cicik. :)

Hozzáállás: Nagyon kedves, kezdeményező, mosolygós csaj. Nem fogja egyszer sem nézni az órát az biztos. Nem mellesleg beszélgetnő partnernek is tökéletes.

Együttlét: Amit látsz az adatlapján azt teljesíti is. A franciája az szinte tökéletes. A cicik sem csak dísznek vannak ott, el lehet velük játszadozni nyugodtan. A többi meg a mi titkunk.

Elégedettség és Ajánlás: Mt többször is voltam nála. Aki elmegy hozzá nem fog csalódni. Csak ajánlani tudom. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
thomas4ter beszámolója
2017-05-23 18:47:52
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Send a message here, ans she replied direct. Good English skills,

Place: It was ok, and served the need. Good location, and many parking places nearby

Looks: Looks even better the the pictures, fantastic breasts,

Attitude: Friendly, charming with good english skills. All in all a great experience, and i will recently see her again.

Act: Just one word, amazing. The oral was fantastic, and i look forward to see her again.

Satisfaction and Recommendation: She was great to meet and i left very satisfied,

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tama-hu_archivalt2022 beszámolója
2016-12-06 16:46:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Easy by sms

Place: Clean nice and fit

Looks: She is an angel with an amazing smile and warm hello

Attitude: She is warm funny smiley nice and little bit crazy in a wonderful way

Act: Waaw blowjob one of the best and delicious lips that you want to kiss it all day long

I don't go to details for sex but she is amazing

Satisfaction and Recommendation: For sure I recommend if you like a girlfriend with feelings and a great experience

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Nomoi beszámolója
2016-11-23 19:47:47
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Contacted with a Messages.

Place: Centrally located. Easy to go with a car also very close to public transportation.

Looks: She looks gorgeous. Exact with photos.

Attitude: Real girlfriend experience. So kind. Funny . What else you can say.

Act: She is the best from the ones i have visited from rosszlanyok.hu. She is offering everything a man can dream.

Satisfaction and Recommendation: I strongly reccomend everyone.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
janos16 beszámolója
2016-11-06 20:55:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
aranyos79 beszámolója
2016-10-12 13:39:13
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon és online is zökkenőmentesen értem el.

Lakás: Rendezett, átlagos belvárosi lakás. Kényelmes és tiszta. Tökéletes a célnak :-)

Külső: Csinos Édes Nő! Szexi magassarkúban fogadott ahogyan azt igényeltem. mosolygós jókedv a jellemző rá. Csinos Nő, tetováltság imádók nagy nagy előnyben. A képekről nem jön át, de nem kevés rajta a tinta :-) jó értelemben! Szexi Nő!

Hozzáállás: Kedves, mosolygós, édes csacsogi Tündér.

Együttlét: Natúr franciára érkeztem. Odaadó és figyelmes. Nagyon kellemesen marja el azt ami az ŐVÉ :-) Nagyon finomak az ajkai!

Elégedettség és Ajánlás: Szuper Csaj! Ajánlom mindenkinek! Figyelmes, kedves, amilyennek kell lennie egy "lánynak :-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cicijo beszámolója
2016-10-06 17:57:18
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Nagyon egyszeru volt. Mas cimen fogadott mint az elso alkalommal, a belvaros sziveben, 2 perc a foldalattitol, de a parkolas szerintem csak a nagyon mazlistaknak ajanlatos.

Lakás: Minden tiszta es baratsagos, pont mint a haz asszonya...

Külső: Hat a kedvenc testreszembol pont 2 van... Most mar talaljatok ki, talan csak annyit hogy jo nagyok es orakig el lehet veluk lenni.

Hozzáállás: Mosolygos, baratnos, cuki!! Egy fel orara volt csak idom, es az sajnos edeskeves.

Együttlét: Nem finnyas, nem nyafogos, kozremukodo, csak a ti kedvetekbe probal jarni.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon is ajanlom. Jokat is lehet vele nevetni, a baratno-feeling is adott.Az osszes bajotokat el tudja felettetni!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tompalompa beszámolója
2016-08-05 17:21:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Easy by SMS

Place: Simple but ok apartment near Octagon

Looks: Not thin, Big breast and lots of tattos

Attitude: Really funny and Little bit crazy...like her alot

Act: Very good blowjob and kissing. Good fuck to

Satisfaction and Recommendation: Really like this Girl...not a sexbomb but shes a really GFE...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Reverze beszámolója
2016-07-09 17:17:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk,már nem először voltam nála,elsőre felvette :)

Lakás: A lakás minden célnak megfelel továbbra is.új a kanapé,tessék rá vigyázni Uraim :) A parkolás fizetős,de van hely mindig a ház előtt. A fürdőben minden megtalálható amire csak szükséged van,10 féle tüsfürdő és legalább ennyi törülköző is. :)

Külső: Külsőleg még mindig elragadó,bájos arc,csodálatos kék szemek,nagyon szép sötét hosszú haj,feszes kerek nagy cicik :) Továbbra is csak azt tudom írni,hogy sokkal jobb mint a képeken amit azért nehéz überelni :). Mindene tetszik,nem tudok mit kiemelni :)

Hozzáállás: Na itt már van mit kiemelni :) Kedves,iszonyatosan jó fej,vicces,aranyos :) Tiszta barátnő feeling. Totál rád hangolja magát és igazodik a kedvedhez,de ha feszült vagy (mint pl én is kissé az első alkalommal akkor beszéltet,nevetgél) hamar felold :). 2 órát voltam nála ismét.

Együttlét: Mindenben érti a dolgát, lingam masszázst kértem tőle ezúttal és gyerekek.....valami fenomenális!!! Próbáljátok ki,aki még nem tette!

Elégedettség és Ajánlás: Ha nem lenne Ashley, ki kellene találni :) # a legmélységesebben ajánlott hölgy. Tessék rá vigyázni és szeressétek :D 10/10

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
jhon1345 beszámolója
2016-06-19 05:44:30
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Easy contacted by messages and SMS

Place: Nice apartment but the bed should be replaced, it makes too much noise.

Looks: wow, huge tits, nice face and teeth, young. not like other girls who claims to be 21 and are actually 31-41

Attitude: super GFE, does everything with a smile, very cute

Act: superb blow job and rimjob, the girl used to do several porn films which she gladly playing on the TV screen while we are in bed. Tity fuck in unforgettable.

Satisfaction and Recommendation: good experience, highly recommend

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MARIOTTO beszámolója
2016-06-04 16:35:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: She is friendly and helpful.

She explained me easily how to reach her flat.

Place: Nice building next to the station and west end mall.

Quite big apartment big room very useful for what we need.

Looks: She is very nice chubby girl (a bit alternative look) ...trimmed hair on one side and full or tatto.

She have very nice huge natural boobs, round ass nice face , nice hand and feet .

Attitude: Very kind and talkative girl,

Act: She is very professional, try to be very dedicate and she like (or do good fake) give pleasure to men.

We start with soft perfect blowjob (she sucks my balls for long Time) and we finish with many different plays.

Satisfaction and Recommendation: Very very good

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240308_6096 beszámolója
2016-05-25 22:01:42
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Már egy ideje levelezgettünk így már jóelőre megvolt az időpont, de azért utána még telefonon is lebeszéltük a dolgokat, nagyon készségesen elmondott mindent, kedves hangja van:)

Lakás: Könnyen odalehet találni, parkolás fizetős, én elég nehezen találtam helyet, nyílván köze volt hozzá hogy a nap legforgalmasabb időszakára beszéltük a talit.

Belvárosi bérház egyik lakása, nekem nagyon tetszett; hatalmas ágy, falon hatalmas TV; fürdő tiszta és rendezett, többfajta tusfürdő és szájvíz közül lehet választani.

Külső: Mint ahogy azt előttem megénekelték, a hölgy a képeknek teljesen megfelel, angyali arc, ízléses tetkók pár helyen, huncut mosoly, szép lábak, markolnivaló popsi és hatalmas természetes keblek.

Hozzáállás: Egy órácskát töltöttünk együtt mert sajnos csak ennyire volt időm aznap, de nagyon tartalmasan sikerült eltölteni, egy energiabomba a csajszi, nagyon jókat nevettünk közben:):D

Együttlét: Már a levelezésekből kiderült hogy nagyon egy hullámhosszon vagyunk, így abszolút oldott volt a hangulat már így első találkozásra is, az ajtóban már puszival és öleléssel kezdtünk, kaptam egy kis frissítőt, majd gyors tusi aztán vissza az ágyra. Egy kicsit beszélgettünk, hatalmasakat nevettünk:D már majdnem az egyik a másik rovására ment....najó nem:DD közben a falon lévő tv-n a kedves művésznő egyik filmje ment ami még rádobott az élményre:)

Finoman elkezdtünk csókolózni és felfedezni egymást testét, én rávetettem magamat azok a gyönyörű nagy cicikre, nyaltam és szopogattam a bimbókat, közben markolásztam őket. Ezután ő csúszott lejjebb és egy nagyon változatos technikájú és tempójú franciában részesített, közben végig szemkontaktust tartva, de még nemakartam elélvezni mert már nagyon benne akartam lenni. Ezért gyors gumit húztunk és nyeregbe pattant, de egy kis idő után megegyeztünk hogy nemigazán jön be nekünk ez a póz ezért átfordultunk misszionáriusba, ez neki is jobban tetszett már. Közben csókoltuk egymást és élveztem a gyönyörü ringó mellek látványát, majd egy kicsit rágyorsítottunk és keményebb tempóra váltottunk, ez határozottan tetszett neki aminek hangot is adott, húzott magába, kicsit karmolászott:) majd nagyot remegve elélvezett a drága. Kicsit így döngettünk még utána átfordultunk kutya pózba, így is nagyon élveztük egymást, lehetett pakolni neki, markoltam a szép formás popóját. Így folytattuk egy darabig majd kértem hogy kicsit had tegyem a nagy mellei közé, felpattant, az ágy szélére ült én az ágy mellé álltam éa így dugtam a ciciket, közben végig szemkontaktus:) Már lassan az óránk végéhez közeledtünk szóval megkértem hogy fejezzük be úgy hogy verje rá a melleire; itt már feküdtem és ő dolgozott kézzel és kicsit szájjal, majd hamarosan hatalmasat robbantam a kebleire, tetszett neki...jót nevettünk a végén:):DD

Még kicsit beszélgettünk és mivel nemakartam visszaélni a vendégszeretetével, elszaladtam tusolni, kaptam még egy kis frissítőt és egy ajándékot is tőle amire nemszámítottam:D

Felöltöztem, az ajtónál egy csók, ölelés, azthittem el sem akar engedni nagyon aranyos volt:D

Majd tipli:)

Elégedettség és Ajánlás: Telefonban megbeszéltük utána szó sem esett a dologról, utólag adtam oda megbízott bennem.



Egy nagyon vidám, jó humorú, dögös csajt ismertem meg a személyében akihez még tuti visszatérek, ajánlom mindenkinek a figyelmébe, de legfőképpen magamnak!:):D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Reverze beszámolója
2016-05-17 18:53:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Eleinte egy pár levél itt az oldalon :D majd telefonon véglegesítettem az időpontkérést.

Lakás: Óriási a tett helyszíne,bőven el lehet férni,puha ágy. Totálisan megfelel minden célra a lakás.

A fürdőben több mint 10 féle tüsfürdő van,rengeteg tiszta törölköző bár itt töltöd a legkevesebb időt :D.

A parkoló a ház előtt fizetős,de van hely

Külső: Hogy milyen volt külsőlegő Számomra totális etalon a hölgy 100%-ig. A képek nem tükrözik hűen a külsejét,mert élőben 100x jobban néz ki. Az arca ugye ki van takarva a képeken,ezen sokaknál sok múlhat,de ne aggódjatok,nagyon bájos,gyönyörű huncut szemekkel :) Nemtudnék külön kiemelni testrészt,nagyon egyben van így mindene 10/10 :)

Hozzáállás: Végtelenül türelmes,kedves,mosolygós és vidám :),abszolút oldja a stresszt amint belépsz és olyan mintha tényleg a barátnődhöz érkeznél :) Nyílván mivel én barátnő feelinget kértem,nem pedig egy szexrabszolgát így nem tépi le a ruhát rólad,még akkor sem,ha ahhoz lenne kedve (ezzel is szem előtt tartva a vendég kérését). Hihetetlen jófej és korrekt beszélgető partner de ugyanolyan jó hallgatóság is,szóval ha beszédes vagy ne fogd vissza magad,értékeli :D 2 órát voltam nála :)

Együttlét: Ezt megtartom magamnak, legyen elég annyi srácok,hogy amit ír az adatlapján azt biztos betartja. Mindenben ügyes és értékeli a kényeztetést :)

Elégedettség és Ajánlás: Személy szerint pompásan éreztem vele magam,megtett mindent hogy a kedvemben járjon :) Ha nagyon őszinte leszek senkinek nem ajánlom,mert mint írtam,az etalon így hazahoznám :) Viszont mivel erre nincs lehetőség,így kérlek titeket,vigyázzatok rá,legyetek kedvesek,jófejek,diszkrétek,odaadóak,mint ahogyan ti is elvárjátok,hogy Ő az legyen :)

Köszönök mindent csigusz :D még biztosan találkozunk ;) :*

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cicijo beszámolója
2016-03-23 18:17:13
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Nagyon konnyen es o mar a telefonban levesz a labadrol a baratnos kedvessegevel.

Lakás: Pofonegyszeru ratalalni a Duna Plazatol 2 perc gyalog. Egyedul van es ragyog minden, jol felszerelt kenyelmes furdoszoba, nagyon jo franciaagy es persze - a holgy maga...

Külső: Nagyon szep arcu, edes mosolyu, kicsit telt testu es az isteni teremtes csucsa: Budapest egyik legszebb melle, ha cicisek vagytok mint en akkor hagyjatok el mindent es lerohanni az Ashley kejeit. A kjedvence testreszebol pont 2 van neki, de minden mas is tetszett.

Hozzáállás: Mindent amire en kertem megcsinaltuk, szerintem en kisse fura vagyok de o lebeszelt rola ( udvarias menyecske!!) es az ido pont eleg volt a celra.Nincs is ora a baszobaban.

Együttlét: Jokat nevettunk, szex is volt, hancurozas es altalaban egy pozitiv elmeny a reszemrol-remelem o sem szenvedett. Bocs hogy az ilyesmit nem szoktam reszletezni.

Elégedettség és Ajánlás: Legyetek vele kedvesek hogy ne rontsatok el - ha minden lany itt a lapon ilyen lenne... Foldi paradicsom. Es van neki szep magyar neve is- szimpatia alapjan elarulja majd...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
dév23_archivalt2021 beszámolója
2016-03-01 21:09:23
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: SMS-ben sikerült megbeszélnünk a találkozót, ami tökéletesen működött!

Lakás: A lakás teljesen rendben volt, szoba, ágy tökéletes! Fürdőben bőséges választék!

Külső: A képek teljesen visszaadják a valóságot! kedvenc testrészem egyértelműen a gyönyörű cicik! Nagyon jók, imádnivaló lány!

Hozzáállás: Fél órát töltöttünk együtt, ez idő alatt végig kezdeményező volt, kedves! Nagyon hamar eltelt ez az idő!

Együttlét: Franciáját tanítani kellene, nagyon ügyesen csinálja! Több pózban csináltuk, a végen a cicik között lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom aki szereti a kedves, korrekt lányokat! Biztosan vissza fogok menni hozzá !!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Valverde_archivalt2020 beszámolója
2016-02-20 09:23:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon és levélben is egyeztettünk, minden könnyedén ment.

Lakás: A lakás a célnak megfelelően van berendezve, kényelmes franciaágy mellette tükörrel. A fürdőben pont kényelmesen elfér az ember kettesben Ashley-vel. Gyalog mentem, így a parkolásról nem tudok beszámolni.

Külső: A képek tökéletesen visszaadják az alakját, semmi kellemetlen meglepetés nem éri az embert. Szép, mosolygós arca van, nagy kék szemekkel. Tökéletes mindenütt, de azért a kedvencem természetesen a hatalmas és gyönyörű cicik voltak.

Hozzáállás: Ashley már az ajtóban egy nagy öleléssel és csókkal fogadott, villámgyorsan megnyugtatja az embert, hogy jó helyre jött. Végig arra figyelt, hogy nekem minél jobb legyen, számomra egyszerre olyan volt az élmény mintha barátnőmmel és egy régi haverommal lennék, végig röhögtünk, beszélgettünk + a szex is isteni :)

Együttlét: Mint már írtam csókkal fogadott, ez nála teljesen természetes része az együttlétnek, nem merül fel az emberben, hogy szabad/nem szabad (természetesen, ha nem büdös szájjal állítunk be). Miközben lezuhanyoztam szépen lassan azt a kevés ruhadarabot is ledobta a szemem láttára és csábítóan elvonult a szobába, én meg rohantam utána figyelve, h a már kőkemény dákóm le ne verjen valamit :) némi csókolózás után rögtön nekiestem a ciciknek, amit nagyon szeret, és ez gyorsan meg is látszik a reakcióin. Ezután átváltottunk franciára, nagyon kellemesen és változatosan csinálja, habár nem könnyítettem meg a dolgát azzal, hogy folyamatosan röhögtettem közben :D Mikor készen álltunk mindketten, először kutyusban toltuk majdnem a végletekig (illetve az ő esetében azon túl is :) ) majd átváltottunk misszibe, mindeközben fantasztikus nézni a mellek ringását, ezt már sokáig nem is bírtam, így mentem el benne.

Elégedettség és Ajánlás: Visszatérő vendég vagyok nála, és mindig nagyszerűen érzem vele magam szex közben és utána is. Fantasztikus szexpartner, tudja mire van szüksége az embernek, mindemellett látom rajta, hogy ő is jól érzi magát, amikor velem van. Miután végeztünk nem az az érzésem, még sokat beszélgetünk is, intelligens, jó humora van, tényleg tökéletes minden téren :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
imádomacsajokat_archivalt2020 beszámolója
2016-02-19 13:23:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolatfelvétel igen egyszerűen ment. Írtam ezen az oldalon egy pár sort, ami után egy igen kedves válaszban megkaptam a kért információkat és másnap reggelre le is fixáltuk az időpontot. Nagyon tetszett, hogy így megbízik a vendégben látatlanul, kéretik nem visszaélni vele. Reggel előbb érkeztem, megcsörgettem és közölte hogy ahogy elkészül visszahív. Meg is tette a drága, onnantól Ő volt a navigátorom.

Lakás: Ezt a lakást erre a célra használja csak ez az édes teremtés, tehát célirányos a berendezés. A szobában jó kemény franciaágy, gyertyák nyújtják a kellemes fényt. A fürdő teljesen rendben, habár kicsit csúszik a végén :)))

Külső: Aki szereti az extra "nagycicis", csinos fiatal lányokat, annak első rendű választás. Nagyon szép arc, szép, ápolt hosszú fekete haj, gyönyörű szemek. Igényes tetkók, piercingek és nem utolsó sorban fantasztikus mellek, popsi és puncika. :)) Az egész lány egyben úgy tökéletes, ahogy van.

Itt szeretnék köszönetet mondani a szüleinek, akik megáldották a drágát mindezzel. (És apu még jól is főz) ;)

Hozzáállás: Ahogy az ajtón beléptem, és váltottunk pár szót, na meg csókot, onnantól kezdve elvarázsolt a kedvessége. Majdnem nekiálltam reggelit csinálni, mert azt hittem otthon vagyok :) De tényleg nem is jutott végig eszembe, hogy én csak egy vendég vagyok, olyan volt mintha a szeretőmnél lettem volna. Nagyon jól éreztem magam, azt hiszem Ashley is ;)

Együttlét: Hogy mit csináltunkő Ezt hosszú lenne ecsetelni, de nagyon jól éreztem, éreztük magunkat. Kacagtunk, nevettünk, röhögtünk, kicsit fugáztunk, lövöldöztünk, élveztük az életet és egymás társaságát. Sok mindent csináltunk és a drágaság mindenben profi. A kedvence maga a szex. Úgy gondolom, ha jól bánnak vele azt nagyon meghálálja ;)

Ashley egy angyali szexistennő.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében kevésnek találom az értékelő csillagokat, ezért rajzoltam hozzá mindegyikhez még ötöt szeszfilccel a monitorra, szerintem nem fog látszódni :)))

Ajánlaniő Nem hinném hogy Ashleyt ajánlgatni kellene bárkinek is, főleg nem nekem (igen, irigy vagyok) :) A képei, a kedvessége és a tudása magáért beszél.

Nagyon vigyázzunk erre a lányra, hiszen Ő egy érték ebben a nagy rideg valóságban. Ezúton is millió csókot küldök Te angyal!

Ja és TRABANT!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
salvano beszámolója
2016-01-28 23:23:32
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Azt hiszem itt az ideje hogy bővebben reagáljak. Az első benyomás a legfontosabb, legalábbis nálam. 10 óra körül felhívtam de sajnos nem vette fel a telefont rögtön, azonban meglepetésemre visszacsörgetett diszkréten, mire én nem hagyott nyugodni a dolog és felhívtam megbeszéltünk minden részletet, ám épp nem ért rá, foglalt volt szerintem egész napra... azután letettem sajnálkozva majd ő hívott vissza és közölte ha menni akarok mégis volna egy lyukas órája rám, ha nekem megfelel a fél 1 es időpont, szóval ENNEK IGAZÁN örültem.

Lakás: A lakás számomra egy kis otthonos és hangulatos volt a célnak amire kell bőségesen megfelelt. A kényelem, az első találkozásunkkor még hagyott magán kivetnivalót, de ezt azután kompenzálta a látvány a második randink után beszerzett kényelmes franciaággyal. :) A parkolás tökéletes, a fürdő kicsi, nem is kell nagyobb... de kényelmes. zuhany.

Külső: Azt hiszem mintha tündérországból pottyant volna elém amikor kinyitottam az ajtót, csak a szememet kellett hozzá még jobban tágra nyitnom hogy nem álmodom,őő Szép csodás arc, csodás szemekkel igéző tekintettel. Nőiesen telt alkat, amit szintén szeretek...Akiről látszik hogy a kedvesség árad. Nem is tudom hogyan keveredtem ideőő Elgondolkodtam vagy én, vagy ő van rossz helyen ebben a földi dimenzióbanő Nekem az arca, a szemei, és a mellei fogtak meg, így sorjában, de lentebb is haladhatnék ... majd máskor megírom ;)

Hozzáállás: A kezdeményezés szerintem nagyon is ment a részéről, de a második találkánk során már sokkal kezdeményezőbb volt ő is, ez szerintem természetes, hiszen nem tudtam egyszerre betelni vele. Már akkor megbeszéltünk egy következő összegabalyodás lehetőségét amit azóta valóra is váltottunk nagy örömünkre. Az első nekifutásra első alkalommal kb másfél órát voltam vele, de ez nagyon gyorsan elrepült, a következő alkalommal viszont 3 órát voltam vele aktívan, de ettől egy kicsivel még ideig élvezhettük egymás társaságát ;)

Együttlét: Nos hol is kezdjemőő Az elején :) Először vettem egy gyors frissítő zuhanyt, miközben kicsit a zavarba ejtően szép szemeivel nézett pár percig engem... Azután bementünk és kicsit kezelésbe vettem a szép nagy melleit csókolgatva lágyan szívogatva a bimbókat amit nagyon élvezett is, szép méretesek. Azután már csak arra eszméltem fel hogy a varázspálcámon franciázik nagy élvezettel és hévvel, amit nagyon imádtam tőle, kisebb helycserés franciázás után a gyerekek a szájában landoltak, amit élvezettel csinált. :) Ezután egy rövidke masszázzsal kárpótolt a veszteségeim miatt, de szerintem csak masszázsra is megéri eljönni nagyon jól csinálja azt is. A pihentetéses lazítós szakasz után kiegyenesedett merev farkammal először lovagolt egy kevés ideig, majd hátulról kutyapózban folytattuk az élvezetek csatáját... sajnos az idő nekem nem kedvezett másodszorra már nem tudtam elélvezni ugyan, de mindent összevetve nagyon jól éreztem magam nála és az öltözködés hevében már pörgettem is neki a legközelebbi bevetésünk forgatókönyvét...

Elégedettség és Ajánlás: Összességébenőőő Hmmm.... azt hiszem nekem nem kell többé......... kétszer mondani....... hogy kihez megyek újra ha jól akarom magam érezni. Nem vitás szerintem még újra vissza fogok menni hozzá és BETOLAKODÓ leszek a járataiba amelyeket mindketten élvezünk használni.... :) Nagyon tudom ajánlani!! Két ember között a legrövidebb út a mosoly! Az értékelés elején írtam hogy az első benyomás nagyon fontos számomra.... volt már jó pár lánnyal dolgom széles e világon ... ámbár hozzá foghatóhoz már nagyon régen nem!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
salvano beszámolója
2016-01-28 19:00:19
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: gyors kapcsolatteremtés telefonon.

Lakás: A lakás kényelmes megfelelő volt ideális kuckó

Külső: Szép arcú, telt idomú de arányosan szép keblei nyűgöztek le.

Hozzáállás: Nagyon kedves és kezdeményező volt, igazi barátnős feeling.

Együttlét: Isteni francia, és a lovaglása nagyon bejött. Kedvence a kutyapóz.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek, nagyon jól éreztem magam nála!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_tinitalpfétis beszámolója
2016-01-25 05:55:23
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Először csak az oldalon irtam neki váltottunk pár szót pl.: leirtam mit szeretnék kérni tőle és szefencsére pozitív választ kaptam:)

Másnap délelőtt 9-re beszéltük meg a találkát és fel se kellett hívnom csak másnap mikor a ház elé értem szóval nagyon megbízik a vendégeibe hogy nem verik át és tényleg ott lesznek a megbeszélt időpontba:) de aki átveri az nagyon bolond nem tudja mit hagy ki:D

Lakás: A lakás szerintem nagyon klassz volt nem tudok róla semmi negatívumot irni:D a fürdő is rendben volt oda van készítve a tusfürdő és a szájviz...más nem is kell:D

Külső: Az arca nem látszik a képeken de szerencsére gyönyörűszép arca van Ashleynek:) az arca után rögtön szemet szúrtak a hatalmas mellei..de komolyan brutálisan nagy:D és akkor meg csak ruhába láttam mikormár mesztelen volt egyenesen lesokkolt nagyon zavarba voltam:D

Én nagyon lábfétises srác vagyok és teljesen meg voltam elégedve a lábaival nagyon szexi:) szép lábujjak szexi talpacskák:D

A feneke is nagyon nagyon szexi szép formás már alig vártam h fogdozzam neki egésznap tudnám:))

Ami még lényeg hogy van pár tetoválása ami még dögösebbé teszi:) engem izgatnak a tetovált lànyok szóval tökéletes volt:) van tetoválása amit meg kell találni de azt rátok bízom:D

Hozzáállás: Nagyon szimpatikus és kedves làny:) végig mosolyog viccelődik szóval ha zavarba vagy hamar feloldódsz vele:) nagyon lozitívan áll minden kéréshez és teljesíti is nagy élvezettel nem érzel megjátszást de ezt el is mondta hogy ő imádja ezt csinálni és majd eszre is fogjátok venni:)

Együttlét: Na akkor kezdjük az elejétől:) másnap délelött felhívtam mikor odaértem hát...nagyon szexi és kedvekedves hangja volt meg is örültem ennek:) elmagyarázta hogy jutok fel hozzá mondhatni nagyon egyszerű:)

Mikor beléptem az ajtón egy gyönyörű mosolygós lány fogadott aki brutálisan dögös volt:p kislányos ruciba várt ahogy megbeszéltük:) rögtön zavarba jöttem tőle

Bekísért a szobába közbe beszélgettünk erről arról,majd arra kért hogy akkor vetközzek le és mutatja hol a fürdő:) annyira zavarba voltam hogy még aztis megkérdeztem: levegyem e az alsónadrágom iső:D

Majd bekísért afürdőbe és elkezdtem a tusolást majd miután végeztem és épp törölköztem megjelwnt az ajtóba de már csak a térdig érő zokni volt rajta és összefogva takarta a nagy melleit.úristen nagyon nagyon dögös volt:o (mégjobban zavarba jöttem)

A szobába visszaérve csókolózni kezdtünk majd elkezdtem tapizni mindenhol ahol értem és közbe elvoltam ájulva a tetoválásaitól:) ő is feltérképezett a kezeivel egy kicsit majd kértem hogy folytassuk az ágyon:)

Azt kértem tőle előszőr hogy próbáljon meg kielégíteni a kezeivel mert még egy lánynak se jött össze:D beolajozta a kezeit majd elkezdett kézimunkázni rajtam én addig nyaltam szoptam a lábujjait:))majd egy 5-6 perc után megkértem hogy váltsunk át 69-re ahol ö folytatta a kézzel való kényeztetést vegyítve a francia tudásával ami brutálisan izgató és eszméletlen érzés:D

Én természetesen nyaltam közbe a gyönyörű punciját ami nagyon fini volt amúgy:D szerintem nem nyalok túl jól de már kezdtem volna belejönni viszont úgy elkapta a farkam a szájával h már nem birtam mozdulni csak élveztem amit csinál és éreztem hogy elélvezek szóval gyorsan megkérdezt hogy mehetne a szádbaő Azt mondta igen és belerobbantam:D tökéletes érzés volt 10 perc után kivégzett:)

Majd beszélgettünk 10-15percet utána megkértem hogy alkossunk még valamit:Dmajd elkezdett cumizni:p utána mondtam hogy szexeljünk egyet majd el is kaptam hátulról:D nagyon dögös látvány volt a tetoválásai meg a szép feneke kikészített:p oldalt van egy tükör amibe láttam a nagy mellei hogyan ugrálnak.hmm szuper volt:D szerintem 2-3 perc alatt elélveztemxD na nembaj

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon megvoltam vele elégedve tökéletes lány csak ajánlani tudom mindenkinek:)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.