SzexpartnerBianka+36 70 / 230-1562Budapest IX. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Bianka vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest IX. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 230-1562 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
57 kg
Mellbőségem
95 cm
Magasságom
165 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
09 órától 24 óráig
kedd:
09 órától 24 óráig
szerda:
09 órától 24 óráig
csütörtök:
09 órától 24 óráig
péntek:
09 órától 24 óráig
szombat:
09 órától 24 óráig
vasárnap:
09 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
37
Beszélt nyelvek
Német
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
136431x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Szőke
Szem
Kék
Alkatom
Vékony
Tetoválás
van
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Szilikon cicis széparcú MILF. :) Szex centrikus, érzéki, vadóc nő vagyok. (Ami az adatlapomon szerepel azt mind szeretem és mesterien űzöm). Éhes szám :-) és mézédes puncim gondoskodik az örömödről! A franciát gumi nélkül csinálom :), a végén oda élvezel, ahova szeretnél. (Arcomra, számba). Nagyon szeretek szerelmeskedni, de a lepedő gyürös együttlétben is a partnered vagyok. Érzéki, szenvedélyes nő vagyok aki valóban élvezi a szexet és ezt tapasztalni is fogod tested minden porcikájával. Miután kielégitettem vágyaidat egy finom masszázsal is kedveskedem neked ha szeretnéd. Csini fehérneműben nagy odaadással fogadlak. :) Mindig frissen és illatosan várlak, a fürdőszobában pedig mindent megtalálsz ami szükséges ahhoz hogy felfrissítsd magad. Végtelen kedvességel és szeretettel várlak igényes, tiszta kuckómban. FONTOS: AKTUS CSAK GUMIVAL VAN!
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
Tánc (sztriptíz)
igen
Natúr francia végén arcra
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Közös pornófilm nézés
igen
Mélytorok
igen
Kényszerfrancia
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Elfogadott (3 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
TL72 beszámolója
2024-04-20 16:17:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Négy nappal a randi előtt kerestem.

Előtte való nap megerősítettem a találkozót.

A randi előtt egy órával diszkréten keresett.

Lakás: Azt hiszem ketten vannak, de minden oké, összehozták a logisztikát.

Külső: Nagyon csinos, arányosan cserfes, csacsigós, imádtam. A mellek tökéletesek.

Hozzáállás: Mindenki példát vehet róla. Legyen elég ennyi.

Együttlét: Egy nagyon szenvedélyes szeretkezés volt. Megvolt a kémia és nagyon kielégítettük egymást. Megegyeztünk benne közösen hogy ezt kár lett volna kihagyni. Parádés volt.

Elégedettség és Ajánlás: Megvan akit kerestem. Vigyázzatok rá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Spiritmonger beszámolója
2024-03-22 21:15:32
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Reggel hívtam, nem vette fel, de pár percre rá küldött egy sms-t, hogy mikortól tudom hívni. Ezt nagyon tudom értékelni, mert kellően diszkrét, ugyanakkor informatív is. A megadott időpont után hívtam, egyből felvette. A telefonban megbeszéltünk mindent, a hangja akkor is tetszett már. Néhány órával későbbi kezdést fixáltunk, megkaptam a címet, a kapucsengő végett a ház alól hívtam, probléma nélkül bejutottam.

Lakás: Új, bár nem a legújabb építésű, az átlagosnál bőven nagyobb lakás, több barátnőjével közösen használják. A fürdő rendben van, nem kell várni a meleg vízre, a tisztaság alap, a tusfürdőválaszték kielégítő. Nekem a zuhanyfüggöny léte nem tetszik, de nem az én pecóm, meg amúgy se ingatlanosként mentem oda, szóval túltettem magam rajta.

Külső: Bianka szép és kedves arcú, bomba testű, izgalmas és érzéki tekintetű klasszikus MILF. A hirdetésben szereplő adatok stimmelnek, a fotókon egyértelműen ő van. Akad néhány tetkó és piercing is van, de egyáltalán nem zavaróak, nagyon egyben van a lány azokkal együtt. Óriási pluszpont a cicikre, Biankának kifejezetten ízléses, megfelelő méretű, gyönyörű szilikonmellei vannak, amik érzékenyek és jól fogadják a finom, gyengéd kényeztetést. A puncija azonban még a csodaciciken is túltesz, kifejezetten szűk, csodás illatú, mámorítóan finom, a gyengéd kényeztetesre jól reagáló punci, amit kimagasló élvezet nyalni-falni. Bianka csodája, hogy egyszerre képes minden érzékszervemet folyamatosan stimulálni, és ehhez semmiféle színházat nem kell adnia, csak önmagát.

Hozzáállás: Ha módomban állna, akkor azonnal kötelező sztenderddé tenném a vendéghez való hozzáállását a hirdető lányoknak. Végtelenül kedves volt velem, figyelt rám, félszavakkal is világosan meg tudtuk beszélni menet közben, hogy miként folytassuk. Ezzel együtt egy teljesen tudatos profi partner megnyilvánulásait éreztem, aki értékelte, hogy társasjáték céljából látogattam meg őt. Végig a kedvem kereste, folyamatosan jelen volt fejben, rám koncentrált, éreztette velem, hogy ott és akkor velem van.

Együttlét: Először voltam nála, egy órára mentem, a mai együttlétünk jellege ezért egy óvatos, nagyon finom, gyengéd, feltérképező jellegű együttlét volt. Egymás kényeztetése volt a menü, nem az akrobatika dominált. Nyaltuk-faltuk egymást, majd végig misszionáriusban lőttem tele a gumit. Úgy éreztem, hogy örült annak, amikor kényeztettem, én biztosan kiválóan éreztem magam, miközben nyaltam-faltam, az aktust még jobban élveztem, és ahogy egyszerre csókolóztunk és benne voltam, az akkor és ott a találkozónk keretein felülre emelő érzéseket adott nekem. Volt még időnk, először én nyaltam őt újra, amit ismételten jól fogadott, majd 69-ben egy nfvsz-t kértem, és ugyan álltam mint a cövek, de a második lövés nem jött össze, igaz, nem is hiányoltam.

Elégedettség és Ajánlás: Bianka feltétel nélkül ajánlott mindenkinek, aki az elérhető élménymaximumot keresi egy csodálatos, intelligens, jóindulatú MILF által. Kiválóan éreztem magam vele, biztos, hogy visszajáró vendége leszek. Most, fél nappal a tőle való távozásom után, mikor írom ezt az értékelést, egyre erősödik bennem az a gondolat, hogy Bianka az idei év messze legjobb élménye a szcénában. Amit ő tud, az azonnal a legmagasabb polcra helyezi őt. Technikai tudása, hozzáállása, kedvessége osztályon felüli élményhez juttatott engem, az öreg medvedisznóembert, aki kalandozóként már régóta járja a hadak útját, és csak azt tudom mondani, hogy csiszolt drágakőre bukkantam a személyében. Kedves makktársak, kéretik vigyázni rá, mert Bianka mítikusan ritka kincs, értéke felbecsülhetetlen.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
carino beszámolója
2024-03-04 19:05:05
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, gyorsan felvette. Kedvesen tájékoztatott a részletekről, sőt, közben még flörtölgetett is egy kicsit. Második hívásra sikerült is a randit megbeszélnünk, egy apró szívességkéréssel fordult irányomba, ami kicsit kihívásokkal telire sikerült, de megoldódott ;)

Lakás: 9. kerületben mester utcához közel, közeli mellékutcában fizetős övezet. Parkolni valószínűleg nem itt a legegyszerűbb, nekem szerencsém volt, mert alig egy saroknyira, 2-3 perc sétára elsőre sikerült leparkolnom az esti órákban. Aki kocsival megy, figyelje a táblákat, mert sok a lakossági várakozásra dedikált hely, nehogy ilyenre álljon, ha nem 9. kerületi lakos. Maga a lakás teljesen rendben van, modern, bútorokkal nincs telenyomva. A számunkra fontos helyiségben két fotelre lehet a cuccokat elhelyezni, és egy kényelmes kanapéágy áll rendelkezésre. Fürdő nem túl nagy, de van benne minden: zuhany, tusfürdők sokasága, szájvíz, dezodor.

Külső: Nagyon érdekes, mert életemben először találkoztam azzal, de élőben mintha egy kissé karcsúbbnak tűnik, mint a képeken. Nagyon csinos, karcsú, középmagas hölgy. Lehet, hogy én vagyok nagyon férfiből, de a ciciket és a popsit emelném ki, de számomra az összkép gyönyörű volt.

Hozzáállás: Kedves, csacsogós, "bohókás" lány. Imádtam. Intelligens, szeret beszélni, szereti oldani a feszültséget, még egy kis flört sincs ellenére.

Együttlét: Hosszabb időtartamra mentem, és bevallom őszintén, egy kicsit túl is vállaltam magam a hét végi esti órákban, így a kalandunk inkább szólt az intimitásról, mint a kőkemény szexről. Összességében a leírásnak teljesen megfelel. Finom csókok, kölcsönös francia, egy kis szex és masszázs volt a napirenden. Kérdésre még a kedvenc érzékeny területeit is ismertette. Jó móka volt, de legközelebb jobban a toppon leszek ;)

Elégedettség és Ajánlás: Kedves lány, szívesen mesél magáról és érdeklődő természete van. Normális, adatlapon rögzített kereteken belül szerintem senki se csalódhat benne, amit viszont sajnálok, hogy némelyikünk itt-ott nagyobb erőbedobással szorongatta-fogta meg, mint kellene, aminek látható jelei voltak. Erre mindenki figyeljen azért jobban oda, mert nincs semmi szükség rá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.