SzexpartnerNikiWolf+36 70 / 255-8386Budapest V. kerület

Bemutatkozásom
Szia, NikiWolf vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest V. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 255-8386 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
60 kg
Mellbőségem
85 cm
Magasságom
165 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
kedd:
szerda:
csütörtök:
péntek:
09 órától 22 óráig
szombat:
09 órától 22 óráig
vasárnap:
megbeszélés szerint
Személyes információim
Nem
Életkor
24
Beszélt nyelvek
Angol
Dohányzás
igen
Nézettség
Megtekintve:
2530770x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Barna
Szem
Sötét barna
Alkatom
Normál
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Halihó:) Ha ezt olvasod akkor jó helyen jársz :) Érdemes átolvasni az adatlapom mielőtt megkeresnél. Minden amit szeretek valóban kérhető is és semmi több :) Ajánlatos egy órával előtte jelezned ha szeretnél meglátogatni. Nagyon ritka az hogy azonnal tudlak fogadni. Időpont CSAK telefonon! Írj a részletekért ( infót adok,nem beszélgetek és nem ismerkedek) vagy hívj:) Viberes hívást NEM fogadok. Kérlek számkijelzéssel hívj! Niki
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Csók (szimpátia alapján)
nem
Együttfürdés
nem
Kölcsönös francia
igen
Harisnyában fogad
igen
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Mélytorok
nem
Kényszerfrancia
nem
Elfogadott (157 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (3 db)
Rejtett (5 db)
Értékelem
Dixit69 beszámolója
2023-09-03 12:30:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Egyeztetés whatsappon és telefonon

Lakás: A lakás és a szoba jo volt régi ház viszont jó környéken

A fürdő egy kicsit gyenge viszont a célnak megfelel

Egy kicsit nehezen kaptam meg a házon belül a lakást

Külső: Nagyon szép és cuki csaj a képek egy kicsit régiek de ő van rajtuk

Hozzáállás: A hozzáállása nagyon jó volt, szép a hangja aktus közben, egyedül a zacsikal való foglalkozást nem válalta be.

Együttlét: Nagyon jó, nagyon szép feneke van és nagyon szűk a puncija. Csináltuk többféle pózban is és 2 menetre mentem

Elégedettség és Ajánlás: Én nagyon ajánlom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
hunter4103 beszámolója
2023-07-29 01:05:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon.

Lakás: Otthonos,tágas,jól felszerelt.

Külső: Csodálatos nő,minden porcikáját imádom.

Hozzáállás: 2 órát kértem,érdeklődött pontosan mit szeretnék.Abszolút kedves és jókedvű volt végig,feldobta a napomat.

Együttlét: Fürdés után kérésemre kaptam egy meglepően gyengéd franciát utána pihenő,majd védelmet kértem.Öröm volt vele minden perc,másodszorra is gyorsan végem lett.A maradék időt átbeszéltük.Kellemes illat volt a szobában.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút elégedett vagyok,bárkinek jószívvel ajánlom,nem fogja csalódás érni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
nagybalazs beszámolója
2023-01-17 17:49:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonos sikerült elérnem és hamar sikerült is fogadnia. Már a telefonban hallottam a hangján, hogy egy tünemény.

Lakás: Diszkrét, tiszta lakás . Tatabányán látogattam meg. Jó parkolás.

Külső: Gyönyörű, pont az estem. Szép bájos arc, kacér mosoly, vékony tökéletes alak. Kedvencet nem tudok mondani, mindenét imádtam.

Hozzáállás: Szexi fehérneműben fogadott, illatosan, kedvesen. Nagyon aranyos, kezdeményező, mindenben a kedvemben járt. Fél órát voltam vele, legközelebb bizotasn továbbmaradok.

Együttlét: Olyan volt, mintha a barátnőmmel lettem volna. Úgy tűnt Ő is élvezi, nagyon erotikusan mozgott, nyögdécselt, teljesen kifacsart. Egy fantasztikusat szeretkeztünk.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon imádtam, egyik kedvencem lett. Sajnos azóta nem tért vissza Tatabánya környékére. Természetesen ajánlom és várom vissza.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
barawasha123 beszámolója
2023-01-16 17:17:14
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Contact: Easy contact through WhatsApp

Place: Rented apartment in the VI, she mentioned she is moving around so it's not a fixed place.

Looks: She is hot, nice boobs and ass, and pretty face

Attitude: The best, she is very down to earth and willing to please. She speaks perfect English so it's possible to chat with her too

Act: 69, cowgirl, doggy and missionary, all was good. Her vagina is quite tight, I really liked my time with her. I finished in her face and mouth and she took it like a champ

Satisfaction and Recommendation: Total, I reccommend her to anyone. She is not always in Budapest so if you see her active don't miss your chance.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
SysTem1975 beszámolója
2023-01-10 23:50:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Whatsappon kezdtünk el egyeztetni, majd telefonon hívtam, és megbeszéltünk egy konkrét időpontot az estére.

Lakás: Még a 9. kerületben találkoztunk, új építésű társasház, minden rendben volt, fürdő rendesen felszerelve, sok tusfürdő, szájvíz, nagy franciaágy, minden ami kellhet. :)

Külső: Nagyon aranyos, mosolygós, kedves, szép lány. Én aránylag nehezebben lazulok el, de nagyon barátságos, így az sokat segített. :D Külsőre vékony, szép kerek popsija van, és a képekhez képest nagyobb, kerekebb cicije, ami iszonyatosan tetszett ^^

Hozzáállás: Kb December közepén voltam, másfél órás találkozón. Az elején megbeszéltük, hogy nagyjából miket szeretnék, maximálisan partner volt bennük!

Együttlét: Az együttlétet annyira nem részletezném, kölcsönös kényeztetéssel kezdtünk, majd pár póz után a kérésemnek megfelelően a szájában lett végem. Hozzátenném, hogy szerintem egy adag gerincvelőt is kiszívott a farkamon keresztül, mikor elmentem. Eszméletlen érzés volt, még percekig feküdtem, és nem tudtam magamhoz térni! :D

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok, biztos hogy visszanézek! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Seele beszámolója
2022-12-12 19:50:46
szép arcú, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könnyedén telefonon hívtam, amikor a zöld ikon jelezte, készségesen tájékoztatott nagyjából egy órával rá már nála is voltam.

Lakás: A Mester-Üllői úti szakaszon belül található a helyszín. Egy új építésű házban. Ennek megfelelően néz ki belülről. Egy nagy ágy van a szobában, egy székre tettem le a ruháimat. A fürdőben kád van pár tusfürdővel. Célnak megfelelő. Parkolás szempontjából lehet kicsit nehézkes.

A lakás egyetlen hibája nincs a bejáratnál küszöb így jön a cúg.

Külső: Fantasztikusak voltak a beszámolók a képek is csodálatosak Nikiről. Szép vékony. ... Hát kicsit meglepődtem mikor kinyitotta az ajtót. Arcáról felismertem, de ha nem lettek volna korábban arcos fotói vissza is fordultam volna. A 165/55 Normál testalkat, ez a valós. Az új képek meg ügyesek. Amúgy nagyon szép mellei vannak, és finom a bőre is.

Hozzáállás: Elvileg egy órára mentem, de az ilyen sokkok után ismerve magamat, nem lett volna érdemes fél óránál tovább maradni. Így megfeleztem az időtartamot. Amit elfogadott. Szerintem a meglepettségemet rá is átruháztam. Kicsit szótlan volt, ahogy én is. Én mondtam mi hogy legyen. Az akció után kicsit beszélgettünk, és lehet utólag fordítva kellett volna. Előbb beszélgetni és akkor még jobb lett volna minden.

Együttlét: Fürdés után kis ölelkezés, kis simogatás, aztán levette a kék fogadó szettjét. Majd ágyra átköltöztünk, megnézte a farkamat, és megismerkedett vele. (A franciája alatt azon tanakodtam, szerintem menne neki, hogy másodszor felállítson). Jól franciázott, amikor úgy éreztem ott járok a paradicsom környékén, cserét kértem, mert még nem akartam belépni oda. Kényeztettem a szép punciját. Néha adott ki kisebb sóhajokat, de csúcsra nem sikerült eljuttatni. Persze nem is sejtettem volna, hogy ennyi idő alatt sikerülhet, de azért megpróbáltam. Szóval egy idő után gumit kértem és szemből támadtam. Itt a kitörés előtt leállítottam magam és gyorsan kutyust javasoltam és így folytattuk. Itt is ért a vég, egy nagyot élveztem. (Ekkor tudtam valóban jól döntöttem a fél órával kapcsolatban).

Elégedettség és Ajánlás: Összességében remek volt a szex. Valószínűleg egy teljes órában nem lettem volna ennyire kapkodós. (Ezért sem szeretem a félórát).

Mindenképpen ajánlom Nikit, mert jó vele az együttlét.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kőszikla beszámolója
2022-11-22 22:38:15
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolatfelvétel személyesen történt . Röviden:a csütörtöki napra megvolt beszélve egy randi egy másik lánnyal,ami nem jött össze.Ugyan abban a kerületben,gyorsan beszéltem egy másik lánnyal,mikor elmentem Hozzá,akkor derült ki,hogy nem tud fogadni,de megemlítette a barátnőjét ,aki tudott fogadni és Ő volt a Niki.Így Niki szobájában személyesen le beszéltük a randit.

Lakás: A lakás az emeleti de működik a lift,nincs probléma.A lakásban, illetve a fürdőben nem találtam hibát, tisztaság,rend ,egyszóval jellemezném az igényesség mutatkozik mindenben.Parkolás az épület előtt,fizetős .

Külső: Niki arca kimondottan szép,testalkata igenszép mellek,fenék selymes finom a bőre.Kedvencem az egész lány.

Hozzáállás: Először voltam Nála,egy órát beszéltünk meg.Vendégcentrikus, annyira kezdeményező amennyire igényled ezen a téren sem volt probléma sőt.

Együttlét: Érkezésem után rövid bemutatkozás,majd fürdő használat,száraz kilépő jó minőségű törölköző, több féle tusfürdő ez Nikinéltermészetes.Majd birtokba vettem finom testét.Volt finom nfrancia ,kölcsönös francia majd sex különböző poziciókban,mindenben ügyes,jó szexpartner.

Elégedettség és Ajánlás: Jó volt Nikivel a randi,egy őszinte,korrekt lányt ismertem meg személyében.Erősen ajánlott normális embereknek.Niki köszönöm hogy szebbé varázsoltad,a délutánomat.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
legato beszámolója
2022-08-31 21:33:29
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Viberen, gyorsan elértem.

Lakás: Tiszta, a szoba hangulatos, az ágy feletti tükör nagyon tetszik, igazán hasznos tud lenni.

Külső: Nagyon szép arcú lány, az oldalról szerintem a legszebbek között van. Nagyon tetszik a haja is, az alkata hibátlan, gyönyörű mellek, lábak és popsi. Egy nagyon szexi fehérneműben és combfixben nyitott ajtót.

Hozzáállás: Már sokszor találkoztunk az elmúlt években, nagyon jófej, kedves lánynak tartom. Nagyon jó a hozzáállása, mindent megtesz hogy jól érezzem magam.

Együttlét: Kaptam egy hosszan elnyújtott franciát, kértem hogy kicsit lassabban csinálja, az fantasztikusan érzéki volt. Megkértem hogy csinálja kicsit csak a kezével, abban is nagyon ügyes, nagyon élveztem. Kicsit én is kényeztettem, remélem tetszett neki, majd gumit húztunk. Kipróbáltunk több pózt is, végül hátulról mentem el.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett voltam, remélem hamarosan újratalálkozunk.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
FunnyBunny beszámolója
2022-08-07 21:35:34
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: I've contacted her through WhatsApp.

Place: The place is clean.

Looks: She looks exactly like her pictures. She is extremely pretty. Her body is beautiful. Her boobs are perfect.

Attitude: She was very kind and easy to communicate with. She is also funny (maybe she doesn't know that).

Act: She met me in very sexy lingerie. Started with some hugging and undressing her. Slowly kissed her body and started licking her pussy.

Then she did a blowjob for a while and later we did the cowgirl position. After 15 minutes it was already done. We talked for the rest of the time.

Satisfaction and Recommendation: Absolutely loved the experience. She made me a happy person for the rest of the evening. 100% do recommend. I will definitely return if I can.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
foltos34 beszámolója
2022-07-30 18:05:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment telefonon, korábban is voltam már nála.

Lakás: Panel, célnak teljesen megfelel. Rend van és tisztaság.

Külső: Képeinek megfelel szerintem, karcsú alkatú cuki csaj.

Hozzáállás: többször is voltam nála, ezen a téren sosem volt vele gondom. Kedves odaadó szerető.

Együttlét: Igazi barátnős együttlét. A franciája nagyon jó, sokszor nem is kérek mást. Legutóbb 30 percre mentem, francia majd szemből, hátulról. Elképesztő popsija van:)

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
danydl beszámolója
2022-07-24 01:14:19
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: I contacted Niki on WhatsApp, she answered in about 30 minutes and we managed to agree upon a time later during the day. Initially I booked 1 hour, but she wasn't able to do it at my preferred time, so she suggested either a 30' meeting or to agree upon another time during the day. I went for the 30' as I was already nearby. She perfectly speaks english, so the booking process was super easy.

Place: Usual place in the 8 district, a few minutes walk from Corvin mall. The apartment is nice and clean, good for the purpose. The bathroom has all what you need to get ready and refresh after the action.

Looks: Niki looks great. I met her a few years ago, and I thought her look may have slightly changed. Actually she didn't... her body is super hot, she still looks like a teen and I really really like her.

Attitude: Niki is accommodating, she goes the extra mile to please and satisfy and she always have a great smile on her face. I mean, I love her attitude and I think that she can really make you comfortable when you are with her.

Act: After refreshing for a couple of minutes, I got into the bedroom and we started to talk and touch each other. I slowly took her bra down, kissed and licked her perfect nipples. then I undressed her, kiss her all over her hot body and then I asked what she suggested to do... she said "I suggest to get started with a blow job"... so I laid in bed and she took my dick in her mouth. I remembered that she was skilled at it, but - shoot - she got better and better. She sucked me for a long time, going very deep down and making sure it was always very wet. When I felt that I could almost come in her mouth, I asked her to turn around as I did not want to miss her pussy. After covering, I entered in missionary, slowly first and I step by step I went faster and deeper. It didn't last very long... her pussy is tight like a teen, so I banged her away until I came inside.

Satisfaction and Recommendation: Unfortunately I couldn't spend a full hour this time, but I am sure I will visit Niki again soon. Her look, attitude and dedication are simply the best, so I am looking forward to meet Niki again. Also super worth it.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kandur169 beszámolója
2022-07-23 14:11:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, volt hogy azonnal felvette, de volt hogy sokszor próbálkoztam. Népszerű lány, nem véletlenül. :)

Telót ő kezeli

Lakás: Célnak megfelelt, tisztasággal nem volt gond

Külső: Nagyon jó, szebb mint a képeken. Hirtelen a szavan is elakadt.

Hozzáállás: Számomra teljesen jó volt a hozzáállása. Nem volt távolságtartó, inkább olyan volt mint mikor valakivel már régóta tervezitek h megteszitek és most eljön az a nap. :)

Együttlét: Szokásos dolgok, nf (nagyon ügyes) aztán gumi fel misszi, kutyus. Az brutál, úgy helyezkedett, hogy előttünk és mellettünk is tükör volt. Mindenhonnan nézhettem amit csinálunk :)

A befejezés arcra ment.

Mindenben ügyes, egyszerűen profi. És a legfontosabb, hogy nagyon jófej.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlott. Ha tuti jól akarod érezni magad őt keresd.

Sajnos felénk már nem jár. Gyms megye

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Franko_ beszámolója
2022-07-16 11:15:35

Kapcsolatfelvétel: Sitty-sutty ment

Lakás: Teljesen rendben van

Külső: Brutal szep, a feneke, a mellei, arca, es meg a kisugarzasi is szuper

Hozzáállás: Vallalasai valosak, vendegkozpontu. Nehezen oldodtunk elsore, de persze ez ido es szimpatia kerdese.

Együttlét: Alap dolgok, semmi kulonos, kezdemenyezo volt.

Elégedettség és Ajánlás: Ajanlom, igy elsore is jo volt, de a rendszeres vendegeivel szerintem meginkabb egy hullamhosszra tud kerulni

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
simonelo beszámolója
2022-07-13 21:55:15
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Whats App like always. Easy and reliable. Always good communication and on time. :-)

Place: I come to visit Niki for five years already. And that is a steady clean, maintained apartment.

Looks: THIS - WOMAN - IS - DOPE! Niki, you are just completely wonderful and what more can I wish forő

Attitude: Super friendly, always nicely prepared and with great taste and style. Every detail it thought through.

I enjoy how Niki presents herself to me. This is just not better to be had. And it DOES make the difference.

Act: I love the demanding togetherness with lots of feeling and "I absolutely want this" moments. Hihihi. Niki, you know exactly, what I am talking about. So hot and sometimes "wild". :-)

Satisfaction and Recommendation: After five years - we know each other so well. That is a very special relationship. Nothing in the way. LOVE this time with every new visit again.

Always 3 hours of total fun, relaxation and lots of action. HUI! Let's continue... :-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vagabonden beszámolója
2022-06-12 16:50:00
szép arcú, barátnő feeling

Contact: Contact through whatsapp.

Place: Same place as my previous meetings with her, although it has been a few years since last time.

Looks: Niki is drop dead gorgeous in my opinion. Flawless. Face is 10 out of 10. Nice, sexy body and shaved. Very sexy smile. She is very much confident in her own body.

Attitude: I was met with kindness and she is professional, she greeted me in high heels and lingerie. Very sexy.

Act: We had a half hour meeting and we started with some conversation and then we had a fun time. It was easy to communicating since she speaks English very well.

The things we talked about and the things she told me was as hot and exciting as the sex itself. I am problably returning for more sometime.

Satisfaction and Recommendation: Everything was good and I can recommend a meeting with her. I understand why she has hundreds of good reviews.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
jyppi beszámolója
2022-04-30 01:46:12
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: This visit was few months ago, so this is real late review but better than never!

First time I called by phone and we agree time. Later she send me address by message like I asked. English used and all were simple and easy!

Place: IX. district normal apartment there, all clean and nice looking place. I did not see or meet anyone else.

Looks: Niki is just like in the pictures or even better in real life. I really liked her body type and friendly smile. I could also give 5 stars like many others here but I try to be realistic so 4 is also good score for pretty girl.

Attitude: Very friendly girl and attitude what makes nervous first time visitor like me feel good and more relaxed. I thank you for that!

Act: This is something difficult to for me write, normally I would never talk about these things. But I was looking for GFE type girl and that I exactly found here, so I am very happy about that. We had normal one hour meeting without any extras or anything special, I am never interested in those. Just regular "one shot encounter" like normal couple in their bedroom and also that's my goal when meeting girls like Niki. Let's just say anyone looking normal fun should not disappoint.

Satisfaction and Recommendation: Niki was recommended to me by two different guys who had meet Niki before and they were right! Niki is great in what she does and I could easily recommend her to others too because she could ease up shy and nervous guy like me.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Hlkn beszámolója
2022-04-13 11:16:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Szokásos üzenetek viberen, egyeztetés másnapra. 1 órával a tali előtt még pontosítás.

Lakás: Gyorsan és diszkréten be lehet jutni a lakásba. Minden rendben van vele. Megszokott tisztaság, szobában sötétítő de azért jut be elég fény is.

Zuhanykabin ajtó jól zárható nem lötyög, nem csak Niki-t húzták meg hanem a csavarokat is.

Többféle tusfürdő. Az ágy kényelmes, nem nyikorog, nincs a matracon süppedés, a lepedő és a párna huzat tiszta és illatos.

Külső: Élőben kell látni és érezni őt. A szépség és az intelligencia legjobb ötvözete. This girl is amazing...girlő...Woman!!

Barna ragyogó szempár amibe ha belenéz az ember ellát egészen a Vénuszig.

Körzővel rajzolt marokba illő mellek. Vállaival arányosan szélesedő csípő, hosszú combok.

Nem csak kívül hanem belül is ugyan ilyen szép.

Hozzáállás: Mindig jókedvű és sokat mosolyog. Natural Born Baaad badgirl.

A megbeszélt dolgok szerint történik minden. Nála nincs össze-vissza panaszkodás más vendégekről.

Nem csak beszél és fecseg mond is valamit. Szereti a diszkréciót.

Együttlét: Fehér áttetsző köntösben, fekete melltartó bugyi kombinációban fogadott. Miután lezuhanyzok ő még szájvizet használ és már irány is a szoba.

A kezdeményezést rábízza a vendégre. Leülünk az ágy szélére és huncut mosollyal néz mintha csak azt mondaná..."na fiúka ne csak nézz mozdulj is, ez a te dolgod" Ilyenkor nekiesnék "mint disznó a vájúnak" de nem-nem visszafogom magam, előbb hangolódjunk egymásra.

Megkértem térdeljen fel az ágyra és had simuljak hozzá hátulról. Ágy fölött van tükör ebben látjuk magunkat.

Itt finom érintések és kedves viccelődéseim közben lesegítettem róla a melltartót feje mellé bújva gyönyörködöm a kilátásban.

(minden nap ezt látni nem semmi)

Simogatom és óvatosan markolom a melleit, nyakra is adom a puszikat. Kutyusban helyezkedett el és a bugyit határozottan húztam le.

Popsiba kóstoltam bele először, utána hátra feküdtem. A forró ajkai ölelésétől hamar jól álltak már a dolgok és kértem a gumit.

Lovaglóban a mellkasomon támaszkodott amit szeretek, én közel hajolva hozzá a melleit kényeztettem, a bimbók egész kemények voltak már.

Ügyesen mozgott végig és ha kértem akkor lassított. Még egy szakállas viccet is idecsempésztem aminek "bedőlt" :)) Jól Kinevettem...He-he.

Kitartóan csinálta a lovaglást de egyszer csak nevetgéléssel jelzett, kérdem: "forduljunk átő" aranyosan bólogatott..(fárasztó volt neki de nem panaszkodott) Én is javasolni akartam már és nem volt ellenemre a csere, neki is jó legyen ez is szempont.

Hátára feküdt és a combok széttárultak, már csak a behatolást várták.

Egyik kezemmel a vállába kapaszkodtam majd rátérve nyakára azt simogattam és csak óvatosan markoltam rá.

Ez tetszik neki a mosolya mindent elárult. Párszor ki is dugta a nyelvét és megnyalta az ajkait.

(Még "szerencse" hogy nincs csókra lehetőség, beláthatatlan következményei lennének ilyenkor egy csóknak)

Felpolcoltam a Lábait, nyakamba vettem őket. Bokáját fogva elkezdtem puszilgatni a lábát ahol értem, tértem volna rá a talpára (tudtam hogy nem szabad :)) összenéztünk és mosolyogva szólt "a veszélyes vizek:)". Rendben, kerülöm őket nem szeretnék megfulladni:)

A nem túl heves tempót sikerült még bírnom egész kellemes ideig.

Majd felvéve egy ideális pozíciót elhelyezkedtem és jöhetett az előre hozott húsvéti locsolás csak ez többnyire arcra ment.

Felvett egy "védőszemüveget" ami jól is állt neki. Hátán feküdt én az arca mellett térdeltem, rásegített franciával a dologra és szóltam neki mikor jövök. Úgy potyogtak mint a papok könnyei.

Homlokához tettem a kezem nehogy rámenjen a hajára. Ajkaira céloztam de az arcára ment a legtöbb, a szemüvegre is jutott bőven, egész jól sikerült.

Közben mosolygott és kéjesen sóhajtozott. Kiváló ránctalanító és testápoló egyben, biztos ettől ilyen szép a bőre.

Tisztálkodás után jókat beszélgettünk, intelligens és jól kommunikál. Meg kell mondjam ez is ugyanolyan izgalmas mint az együttlét.

Könyökén támaszkodva feküdt az ágyon mintha csak napozna. Ekkor ránk telepedett a csend és gondoltam mozdulok, simogatni kezdtem válltól indulva melleken keresztül egészen lent-ig.

Hamar a lábai közé bújtam és kezdtem is a kényeztetést. Hogy ne maradjak ki én is a jóból javasolta a 69-et. Ilyenkor mindig ámulok egyet, megállok egy pillanatra hogy felfogjam ezt a látványt. Az élet forrása, és az élet gyönyörű!

Pislogni is kár, három szem is kevés lenne nézni, a felém ásító rózsaszín redőkkel borított nedvességtől csillogó barlangot.

Mégis behunyom a szemem, kábulatba esek az orchidea szirmai között, fejem enyhén mozog nyelvem pörög lenne ez a pillanat örök.

Itt fuldoklok, szinte súlytalanul lebegek nem érzem a testemet. Felhők között szállok, közben keményen állok.

Szemem nyílik és nem álmodom itt van előttem, szám egészem az államig a szaftos, illatos nedvességében úszik...őrületes.

Kisütő napfény is beszűrődik a sötétítő mellett, még jobban meg világítva, mintha ezt kértem volna.

Kutyusba fordultunk amiben nyögdécselései kísérték a tempót.

Még időben szóltam forduljon felém ha nem kényelmetlen neki franciás befejezésre...válasz: "nekem legyen jó :)"

Rámart az áldozatára és tudtam innen nincs menekvés. Bólogatása közben haja simogatta a combomat és bőnyálas, szívó, cuppogó, technikájától mindenem izzott.

A forróság elhozta a nyilalló fájdalmat és elkezdődtek az összehúzódások, szívem bordáimon dörömbölt, remegtem, teljesen végem volt.

Az ezt kísérő kéjes nyögéseimet kuncogással fogadta, amíg le nem nyugodtam a szájában voltam.

Utána rövid beszélgetés és eljött a búcsú ideje.

Elégedettség és Ajánlás: Rendkívül elégedetten távoztam, ilyen farkas nincs minden bokorban, "Critically Endangered" kategória.

Aki szeret irányítani és kezdeményezni. De ha kezdő vagy és segítség kéne biztos megértő lesz.

Erősen ajánlott de csak saját felelősségre.

Az atomsugárzásnak is van felezési ideje így Nikinek is van. Pszichológiailag védekezzen utána mindenki ahogy tud.

Szívproblémásoknak nem annyira, bár ha így akar valaki öngyilkos lenni akkor mindenképp, de inkább ne hozza senki ilyen nehéz helyzetbe őt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Brownie1993 beszámolója
2022-04-10 18:48:57
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Korábban kerestem telefonon, de nem értem el. Most már értem miért 😀

Ez alkalommal azonnal felvette, és 3 órával későbbre kaptam időpontot

Már a telefonba megtetszett a hangja!

Lakás: A lakás bérházi, szóval nem nagy, de modern, és látszódik rajta, hogy ott is lakik. A baszoba bőven megfelelt a célnak, a fürdőkabin volt kissé szűkös nekem, de nem vagyok kis darab,több fajta tusfürdőből lehetett választani. A parkolásról nem tudok nyilatkozni, bicajjal mentem hozzá

Külső: Külsőre tökéletesen megfelel a képeken levő alkattal, de nem érezhető a báj, ami belőle árad. Arca, testalkata pont az esetem. Ha nagyon kéne kedvenc testrészt választani, a nyalnivaló punci

Hozzáállás: Leginkább én kezdeményeztem, de szerényebb makktárs kerül hozzá, nem kell majd aggódnia, kedves, kissé bohókás, de ez cseppet sem hiba, szerintem sokaknak bejövő ez a stílus, nekem nagyon :)

Együttlét: Ajtónyitáskor köntöst és fekete szettet viselt.Tusoltam, majd a szobába érve natúr franciába kezdett, úgy igazi cuppogós módon, majd viszonoztam, melyet nem hagyott hang nélkül, mozgolódott is a nyelvem alatt.

Aztán beleült a kéjdorongba, mely, ahogy mondta, "kitöltötte a teret", majd szemből adtam az ütemet, melyet látva-érezve, élvezett is

Később megpróbáltuk a szájba élvezést, de voltam annyira kimerült, hogy nem sikerült elélveznem, de cseppet sem rajta múlt

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam nála, vigyázni kell rá, ritka az ilyen kedves, vendégcentrikus lány. Legszívesebben megtartanám magamnak. Amint járok Budapesten, biztosan meglátogatom

Ui.: a csabai nyelvpiercing-es

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tothta beszámolója
2022-03-04 14:00:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon rugalmasan lehetett vele egyeztetni

Lakás: A lakás hangulatos, kényelmes, parkolót találtam

Külső: Ő a legszebb lány akit valaha láttam. Imádom a huncut mosolyát

Hozzáállás: Kezdeményez ha kell, de ha meglátja az ember úgyse hagy neki rá időt.

Együttlét: Mit is mondhatnék. A második lány volt életembe akit meglátogattam és az utolsó is. A mércét olyan magasra rakta amit lehetetlen megugrani. Tudom nem szereti a regényeket így igyekszem visszafogni magam. Minden amit tesz az tökéletes, őszinte. Több időt is eltöltöttünk és mindig a legszebb órák voltak.

Elégedettség és Ajánlás: Hogy ajánlanám eő Igen is meg nem is. Igen mert fantasztikus nő, de nem mert angyali mivoltját félő megosztani.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
virgo22 beszámolója
2022-02-27 18:40:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viberen egyeztettünk másnap délután 1 -re időpontot

Lakás: Ismét kellemes hangulatú búvóhely

Parkolás lehetőség nagyon jó

Fürdő felszerlve mindennel ami kell.

Külső: Külsőleg selymes bőrű vidám közvetlen.

Kisugárzása fenomenális ellenállhatatlan.

Minden testrésze a kedvencem.

Hozzáállás: Minden téren rabul ejti az embert a természetes belőle fakadó barátnős hozzáállásával.

Megint 1 órát voltam vele.

Együttlét: A kezdeti dolgokat rendezve irány tusolni.

Amitt ilyenkor kell és lehet mindent csináltunk. :))))

Elkezdtem puszilgatni a vállát s közben kezdtem kicsomagolni mint egy ajándékot ami csak rám vár.

Elidőztem a melleinél közben cirogatva a teste többi részét

Natur kölcsönös frania után - mivel istenien csinálja és hamar ellőném a tárat - lovagló pózra váltottunk s mikor beleült azzal a gyengéd mégis a szexuális vágyakat felfokozó mozdulattal azt hittem ott lesz végem ezért felültem én is és magamhoz szorítottam.

Mintha a mennyországba lettem volna a mozdulataitól.

Kutyus pózt kértem és itt már maga az a pucsitás kivegző volt számomra.

Így lett végem de mint múltkor most sem tolt le magáról hanem megvárta hogy lenyugodjak és én szálljak ki. Ezt tisztelem és becsülöm benne.

Beszélgettünk még egy jót, el lehet vele viccelődni is és az idő elrepült.

Időm végéhez érve tértem teljesen magamhoz és te jó ég..... megint egy olyan isteni szeretkezésben volt részem amilyen múltkor vele amit már rég éreztem.

Szerintem nincs olyan amiben ügyetlen lenne és mindent szeret amit csinál.

Elégedettség és Ajánlás: Kedves emberek akik a jövőben vendégségbe mentek hozzá, vigyázzatok rá ti is nagyon legyetek tisztelettudóak és kedvesek vele és vigyázzatok rá mert nagyon kevés az ilyen közvetlen mosolygos víg kedéjü lélek itt az oldalon.

Mindenkinek ajánlom aki csak 1 percre is a mennyországba szeretné érezni magát.

A kisugárzása függővé tehet :)))))

Mihelyst a közelbe lesz szívesen veszem az irányt feléje és meglátogatom persze csak ha neki sincs ellenére.

U.i.: Atya világ ..... azok a láb mozdulatok és az a hajlékonyság, az őrületbe kergetsz vele. :)))))

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mett beszámolója
2022-02-22 18:40:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Was not easy to get in contact.

But afterwards i can understand why.

Lakás: Clean, enough for the purpose

Külső: Her Face, eyes... but her butt is also very nice to watch

Együttlét: Blowjob was great

Elégedettség és Ajánlás: I enjoyed every moment with her. A natural beauty. Sweet little crazy girl. 😜

Just sit on the couch and enjoy the view.

@Niki: please don't change. Keep smiling and show the shine in your eyes. Thx.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Hlkn beszámolója
2022-02-21 21:14:26
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Viberen üzenetek segítségével

Lakás: Szokásos tisztaság és jó hangulat

Külső: Mint egy nőstényfarkas csak nem olyan szőrös :P

Az arcformája és a szemei elbűvölőek de ami a legjobban tetszik az a belőle áradó természetesség.

Nincs rajta tetoválás (de nem zavar ha van valakinek) vagy tonna smink, illetve méteres műkörmök, amije van azt a természettől kapta. Semmi hiúság, Igazi Nő egyéniséggel.

Ha elmenne egy fogászati rendelőbe asszisztensnek akkor a férfi pácienseknek (de jó pár nőnek is szerintem)

nem kéne külön mondani hogy mondjanak ááá-t

Hozzáállás: Amit vállal azt maradéktalanul odaadással teljesíti.

Együttlét: Átlátszó köntösben kék melltartóban és bugyiban fogadott.

Haja kibontva combfix-et nem viselt. Mintha megsejtette volna hogy így szeretném látni.

A gyors zuhany után a szobában megvártam, pillanatok múlva meg is jött. Kicsit beszélgettünk majd ledobta magáról a köntösét

és megfordult, hogy segítsem le róla a melltartót, kapkodva ám de megoldottam.

Ismét felém fordult már csak bugyiban, széles dekoltázsa és a mellei szemet gyönyörködtetőek.

Leültem az ágy szélére és lehúztam róla a bugyit, aztán a combjainál átkarolva magamhoz húztam,

Puszit nyomtam a hasikájára majd megpihent rajta az arcom, utána felnéztem rá és elmondtam neki mennyire örülök az újbóli találkozásnak.

Közben már "álltam" is a rendelkezésére, fel voltam húzva nagyon.

Ő az ágyon térdelt és úgy adott nekem egy érzéki, nyelvmunkában gazdag franciát aminek az eredménye a szájában ért véget.

Az ágyra leheveredve beszélgettünk kicsit aztán én tértem rá az Ő kényeztetésére.

A belső combjára adtam először puszit és haladtam egyre beljebb amit kuncogások követtek, mivel nagyon csikis.

Megállva a tenger mélyéről a felszínre hozott kagylójánál, melynek héja rózsaszirom és takarja az igaz gyöngyét, kitartó fagyi nyalásba kezdtem.

Ehhez az ízhez képest a többi fagyi csupán fűrészpor.

Igen sok gombóccal és nyakfájással később jött meg az eredmény, rendkívül kívánatos összehúzódások és nyögéssorozat keretében.

Utána egyből elkezdte masszírozni a már sajgó nyakamat ami igencsak rám fért és jó esett, ez is nagyon kedves volt tőle.



Nem szerettem volna aktus nélkül távozni ezért szépen megkértem a folytatásra.



Ajkaival körbefonva szívott és cuppogott, hamar hadrendbe állított és jöhetett a gumihúzás. Az ágy sarkát vettem segítségül

lábam a földön a combom pedig az ágy széleinek támasztva, ő pedig hanyatt feküdt.

A nyakamba tudtam venni a lábait és pusziltam a vádliját bokáját is, de volt hogy szélesre tárta a combjait és akkor közel tudtam hajolni hozzá, nagyon hajlékony.

A kezeimmel pedig hol a mellét hol a nyakát arcát simogattam, de leginkább a csiklóját dörzsöltem.

Derekát úgy tartotta, hogy minél jobban hozzáférjek.

Amikor meg közel hajoltam hozzá forró gőzt leheltem a nyakára és puszilgattam, szinte éreztem hogyan lüktet a vére, nagyon jó ritmust sikerült eltalálni, mélyen éreztem őt és toltam neki nem durván de nem is lágyan hanem éppen, hogy pont jó legyen. Nyaki izmainak feszülését figyelve értem véget.

Elégedettség és Ajánlás: Különleges és kivételes szeretni való teremtés. Nagyon-nagyon kedvelem és vigyázok rá, jól érzem magam a társaságában.



Ha kedvesek vagytok vele ő is az lesz.

Rossz még belegondolnom is de ha esetleg valaki bedurvulna , megszegne szabályokat, teszem azt kutyus közben megtépné a haját

Huhúúú...nem lennék az illető helyében, mert a szunnyadó vulkán békésnek mutatja magát de ha kitör akkor kő kövön nem marad

és a hurrikán hozzá képest lágy szellő lesz.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
virgo22 beszámolója
2022-02-07 18:15:12
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette.

Másfél órával előtte le tudtam vele fikszálni a randit. Délután 2-kor már nála voltam.

Lakás: Remek ,hangulatos kis búvóhely.

Eddigi legjobb.

Gyors ingyenes parkolási lehetőség.

Fürdő: Minden ami kell megtalálható.

Külső: Külsőleg hűha /atya úristen/ kegyetlen jó.

Az arca elbájoló minden testrészével együtt.

Hajjaj. Minden porcikája a kedvencem lett.

Hozzáállás: Nagyon kedves aranyos bájos beszédes mosolygós maximálisan kezdeményező.

Egy órát voltam de ezer se lenne belőle elég.

Együttlét: Gyors tus utána helyet foglaltam az ágy szélén.

Nem kellett pár másodperc és már ott is volt mellettem felkinálkozó mosollyal az arcán.

Elkezdtem simogatni közben szépen lassan kicsomagoltam mint egy ajándékot.

Puszilgattam a melleit /atya világ de jo volt/ közben kezemmel feltérképeztem a terepet.

Levette a felsőt és előttem megállt.

Pici nunijára is adtam puszikat s mivel már nem bírtam magammal kölcsönöst kértem.

Jaj az a látvány ami elém tárult számomra felülmúlhatatlan.

Selymes bőrű mellei mellé egy ilyen selymes finom kis barack társul. Leírhatatlanul tetszett.

Annyira jó volt a franciája hogy kértem húzzunk kabátot mert eldurranok.

Védőkabát fel és már csusszant is rám.

Nagyon de nagyon jó volt amit és ahogyan csinálta hol magamhoz húztam hol felültem vele szembe nehogy hamar lőjjek , közbe a pici melleivel jatszadoztam

Kértem váltsunk kutyusba és már pucsitott is. De nem ám akárhogy. Úgy mintha spargába akarna le menni. Ezzel jó értelmbe az őrületbe kergetett.

Nem is kellett sok megtelt a gumi.

Ami még nagyon pozitiv hog nem tolt le azonnal magáról, megvárta míg megnyugszom és ki húzom.

Picit elfeküdtünk és beszélgettünk, közbe viccelődött és olyan jóízűen nevetgélt.

Ez a pár perc is olyan volt mintha ezer éve ismernénk egymást.

Hadra kaptam magam és újra elkezdtem simogatni.

Kért hogy feküdjek közelebb és már a szájába is vette farkincámat.

Ha már lúd akkor legyen kövér alapon újra kölcsönösen kényeztettük egymást de már megint az az isteni franciája miatt hamar kabátot kértem.

Ismét bele csusszant és hát hűha teljesen át adta magát az egésznek. Úgy éreztem mintha a szobába hallható latinos zenére mozgott volna.

Fordultunk így ő volt alul. Az a hajlékonyság

felfoghatatlan érzést adott amikor belé hatoltam hol finomabb hol pedig erősebb tempót diktálva.

Nem nyavajgott hanem ő is jött az ütemre pedig elég mélyen éreztem magamat benne.

Így is lett végem másodjára ami eddig senkinek nem sikerült. Tehát valamit biztos tud a drága kis tünemény.

Még most is újra feláll a farkam csupán a gondolatától.

Eszeveszettül ügyes mindenbe amit csinál szerintem mindent pózt szeret de főleg a vendégre figyel.

Atya ég de jó volt

Elégedettség és Ajánlás: Ismétlem maga.

Hűha....

Atya úristen.....

Kegyetlenül eszeveszettül jó volt vele

Nagyon vigyázzon rá mindenki aki vendégségbe megy hozzá mert páratlan kincs az ilyen teremtés.

U.i.: Nemsokára mennék hozzád újra hogy megint megegyelek. Persze csak ha nem gond.

Puszi mindenhová.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
b4sh4rgeeb beszámolója
2022-01-09 06:06:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Flottul ment.

Lakás: A célnak tökéletesen megfelel.

Külső: Nagyon szép, filigrán kis tündér, nekem ilyen az esetem.

Hozzáállás: Kedves és kezdeményező, fél órás franciaórára mentem.

Együttlét: Még tavaly nyár folyamán sikerült eljutnom hozzá. Elképesztően jó volt a franciája, nagyon ki voltam éhezve, minden percét a mennyekben töltöttem.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt, biztosan ismétlek, ha sikerül leegyeztetni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
JackG beszámolója
2022-01-02 22:11:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Nem mindig könnyű elérni, de előbb-utóbb sikerül. Elég elfoglalt lány.

Lakás: Körúthoz közeli, otthonos panel. Minden van ami kell. Bkv-val egyszerű, parkolni is lehet. Város közepe.

Külső: Gyönyörű szemű, szexi tünemény. Finom bőr, szép popó, hamvas cici. Mindig combfixben szexi dresszben vár.

Hozzáállás: Kedves, kezdeményező, ügyes. Minden fincsi amit csinál.

Együttlét: Sokszor voltam már nála, de ritkán jutottam tovább az isteni franciájánál. Egyszerűen nem tudom megállni hogy abbahagyja.

Elégedettség és Ajánlás: Csodanő. Árad belőle szexualitás. Már várom a következő alkalmat!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Hlkn beszámolója
2021-11-29 14:28:57
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egyeztetés könnyen ment telefonon, másnapra beszéltünk meg találkozót.

Lakás: Székesfehérváron egy panellakás, átlagos fürdő panorámakilátással, kényelmes ágy, nyugtató zene, füstölő illat, mi kell még Nikin kívülő semmi...főleg ruha nem.

Külső: Olyan hogy feszítővas kell ha le akarnának szedni róla. Mindenhol ápolt friss illatos.

Arca tüneményes főleg amikor mosolyog, nem lehet betelni vele.

Hozzáállás: Megbízható, kedves és mosolygós, nem napszakfüggő a hozzáállása. Minden kérésemet óda adóan teljesített.

A nagyképűség vagy flegma viselkedés igencsak távol áll tőle, inkább szerény pedig akkora arca lehetne,

de hát így van ez, akinek nincs mire mindig annak van nagy arca.

Együttlét: Melltartóban és combfixben fogadott, bekísért a szobába és kaptam is a törölközőt. Zuhany után az ágy szélére ültem és pár pillanat múlva csatlakozott hozzám Nikike. Cseverészés közben lesegítettem a melltartót indulásnak, feszes és formás melleiről alig tudtam levenni a szemem.

A combfixtől is megvált aztán fordulhattunk 69-be. Frissen volt borotválva és a lélegzetem is elállt a látványától, mint a selyem olyan volt a bőre.

Gumit kértem, ekkor feltérdelt úgy hogy a lábai között voltam, ez a látvány is álomszerű volt, ahogy felettem magasodik és én ámulva nézek végig rajta, megállva szép arcánál ahogy mosolyogva bontja ki a gumit.

Mellém térdelt és feltette a gumit aztán bekente magát síkosítóval (ekkor még keltett). Lovagló kérésemet örömmel fogadta,

óvatosan beleült, először csak félig, de egyre lejjebb helyezkedett, mígnem teljesen rám nem feszült.

Ritmusos mozgásba kezdett amit sóhajtozások kísértek (Részemről szintén). Szépen megkértem hajoljon közelebb és lassítsunk egy picit a tempón mert még nem szeretnék elmenni.

Puszilgattam a nyakát és kedvességeket súgtam neki miközben átöleltem. Lassabb tempóban folytattuk, így sikerült kellő ideig bírnom.

Miután éreztem már nem lehet sok hátra megkértem szépen hogy szájában végződjön.

A páratlan franciája után a legkisebb fintor nélkül az utolsó cseppig a szájában értem véget és amikor látta hogy már lenyugodtam csak akkor vette el a száját rólam. Rövid pihenés után én is örömöt akartam szerezni neki és gondoltam elnézek a fini-puni-nyali fokra és megteszem amit lehet.

Néhány perccel hosszabb ideig tartott mint múltkor, de erőteljesebb is volt az eredmény ez látszott is rajta, az a vonaglás és nyögdécselés minden nyakfájdalmat megért. Simogattam és hagytam hadd bizseregjen csak.

Maradt még időnk és az ágy mellé állva kértem a franciát, haja lófarokba volt összefogva mint múltkor, ez nem nagyon bejön.

Kezezés nélküli profi technikájának hamar megjött az eredménye, nagyon élvezetem ahogy csinálja, volt amikor cuppogósra sikerült, é mélyebben be is kapta. Javasoltam kutyusban legyen a folytatás. Itt úgy helyezkedett el ahogyan azt kell, nincs sumákolás ill direkt rosszul helyezkedés hogy ne férj hozzá rendesen.

Szépen bepucsított és kérdem tőle síkosító nem is kellő

(de amint kimondtam már kapcsoltam is hogy hülye kérdés volt) nagyot kuncogott és mondja "nem hiszem"

Kutyusban gyorsabb tempót vettünk fel és tolta rám magát rendesen, a szekrény tükrében párszor összetalálkozott a tekintetünk,

az a mosoly felejthetetlen, remélem tényleg élvezete. Pár percig bírtam és minden porcikámmal remegve a gumiban értem véget.

Tisztálkodás, öltözés és búcsú.

Elégedettség és Ajánlás: Kihagyhatatlan és felejthetetlen élmény vele lenni, nincs sumákolás vagy időhúzás

Minden a terveim szerint történt és nyugodt szívvel teljes elégedettséggel távozhattam.

Nagyon kell rá vigyázni és rémélem megmard ilyennek amilyen most.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
boboboy beszámolója
2021-10-24 21:13:15
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Először néhány nappal korábban hívtam, majd a randi napján dél körül. Egy kora esti időpontot és egy órát beszéltünk meg. Általában könnyű telefonon elérni.

Lakás: Ezúttal is egy kisvárosban találkozunk, igy a parkolási lehetőséggel semmi gond nem volt. Főúthoz közeli csendes utcában egy családi házban várt. Ketten voltak a barátnőjével. A lakás előszobájából nyílnak a szobák és a fürdő, ahol zuhanyzó van, mókás feliratú tusfürdőkkel, de erről majd később.

Külső: Arca most is bájos, nőies vonalai tökéletesnek mondhatók. Nevetése továbbra is elbűvölő, viszont néhány (általa feleslegesnek mondott) kilótól megszabadult. Előző találkozásunkkor is tökéletesnek láttam, viszont a hasa tényleg laposabb lett, ami nagyon jól áll neki. Szóval legyen ezúttal a hasa a kedvenc testrész. Persze csak a feneke és a cicik után. Ja és a szexi combjairól majdnem megfeledkeztem. Szépen feszült rajtuk a fekete harisnya. Ezen kívül élénk színű, talán piros fehérneműt viselt.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt. Annak ellenére, hogy késtem néhány percet és egy kis malőr is volt a telefonjával, könnyen bejutottam hozzá. Rövid csevely után kaptam törölközőt és útba igazított a fürdőhöz. Ez két lépésre volt a szobától. Ahogy írtam, egy órára mentem. Fürdés után megbeszéltük, hogy mindenképpen neki szeretnék kedveskedni.

Együttlét: A tettek mezejére a melltartó levételével léptem, majd rögtön át is adtam neki a kezdeményezés lehetőségét. Kényelembe helyeztem magam, és egy olyan franciát kaptam, hogy kettéállt a fülem. Eleinte csak játszott a szerszámmal, majd mikor keményebb lett, profi nyelvmunkát bevetve figyelte a reakcióimat. Szóhoz sem jutottam, mert néhányszor rendesen mélyre is vette, majd egyre cuppogósabban adta az ütemet. Ekkor rákérdeztem, mehet-e végig szájba, de nem válaszolt, csak mosolygott, mert tele volt a szája. Hosszasan kényeztetett még, de lehet, hogy jobb kifejezés, hogy ellentmondást nem tűrve leszopott. Az utolsó cseppet is kiszívta belőlem. Tisztálkodás után elfeküdtünk az ágyon, de rövidesen már csókjaimmal borítottam el teste minden centiméterét. Combjai közé érve akcióba lendültem és kitartóan próbáltam kitapasztalni, hogy is szereti a nyalakodást. Ténykedésemet siker koronázta, egy elhúzódó orgazmus keretében. Ekkor kicsit összebújtunk, majd ismét ő próbált orálisan hadrendbe állítani.

Hamarosan gumit kértem és lovasom rám ereszkedett. Érzéki indítás után gyorsítottunk, de az előttem táncoló cicik elvették az eszemet, és kissé alább hagyott a lelkesedésem. Misszionáriusba fordultunk, de erőm elhagyott. Ez van, ha az ember a csajozós tusfürdőt választja a lepedőakrobatáknak szánt helyett. Közben az időm is lejárt, igy gyors tusolás után elbúcsúztam.

Elégedettség és Ajánlás: Ilyen franciában nem mostanában volt részem csillagos 10-es, egy ötös skálán. Ha még hozzászámítom kedvességét és tapasztaltságát, meggondolom, hogy menjek-e egyáltalán máshoz. De nem, ezen nem kell gondolkodni, csak hozzá. A 130 beszámoló nem hazudik, Nikit pedig én is jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki egy aranyos, intelligens kis boszival akar egy kellemes órát eltölteni.

Köszönöm a kedvességedet és az élményt, remélem találkozunk még.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Jay3008 beszámolója
2021-10-24 14:51:42
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: On whatsapp or Viber. Niki is very communicative and responds as soon as she can.

Place: Nice clean accommodation near Corvin Plaza. Parking is available depending on luck.

Looks: She's beautiful and has a fabulous body.

Attitude: Very kind and friendly. She's welcoming and immediately puts you at ease.

Act: Everything discussed was fulfilled to my satisfaction. As I said before, she is very kind.

Satisfaction and Recommendation: Very satisfied and totally recommend.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tomi225 beszámolója
2021-10-20 22:46:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viberen keresztül kerestem először majd telefonom sikerült gyorsan idő pontot egyeztetni.

Nagyon kedves volt

Lakás: Most nem szokásos panzióban fogatott. Egy nyugis családi házvolt

Parkolás rendbe tus fürdő is szépen felszerelkezve törölköző szájvíz minden a helyén.

Külső: Niki külsöje szinte hibátlan már legelső találkozáskor is megfogott.

Van benne valami erotikus kisugárzás bűbájos arc nagyon szép kerek cicik és persze punci. Ugy tökéletes ahogy van !!!

Hozzáállás: Végre sikerült 1 órát töltenem nála.

Kedvessége humora szinte kézzel fogható. Nagyon kezdeményező szinte már a barátnőmhöz mentem volna át

barátságos közvetlen szinte teljesen vendégre koncentrál hogy mi jo neki

csillagos 11 a hozzáállása

Együttlét: Gyorsan elmentem zuhanyozni már félig meztelenül ágyon várt. Elkezdtem simogatni nyakát cicijét szinte mindenhol bársonyos nagyon jó böre van. Kicsit csiklandós jöt nevettünk közbe. Majd elkezdtem nyalni azt méz édes finom punciiját sóhajtozott nyögött jo darabik kényeztettem igy mire párszor csúcsra juttattam. Majd következtem én és olyan natúr franciát kaptam tőle hogy hühaaaa cuppogott nyelvével játszott huu egyszerűen mennyi volt.



Közbe 69 fordultunk és tovább kényeztettem .

Gumit húzott és misszionárius pózban kezdtem dugni.

Élvezet volt benni lenni ismét jöttek a sóhajok és kéjes nyögések jó darabig igy keféltem. Mikor éreztem hogy végem lesz ismét a szájába verte farkamat majd szívott rá egy párat. Szünetben beszélgetünk kicsit nevetgéltünk nagyon jó partner e téren is. Második felvonás szintén orális örömök kölcsönösen majd meg lovagolt

Befejezésképpen a szájába vette a farkamat és élveztem telibe akár egy pornó filmben

nagyszerű élmény volt

Elégedettség és Ajánlás: Legszívesebben magamnak tartanám meg.

Nagyon jól éreztem magam vele remegő lábakkal távozik a vendég.

Nagyon vigyázni rá Ö tényleg élvezi szereti a szexet.

Szerintem törzsvendége leszek várom újra városba legyen

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
wurstegg beszámolója
2021-10-14 09:42:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, második próbálkozásra felvette. Gyorsan tudott fogadni

Lakás: Kissé forgalmas helyen van. Bejutás nem volt a legegyszerűbb, de sikerült. Lakással minden rendben volt, fürdőben volt minden.

Külső: Nagyon szexi lány, selymes bőr, feszes mellek és popsi. Kedvencem a szép mellei, formás popsija volt.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt, jó a humorérzéke. Egy órát voltam vele.

Együttlét: Első körben kölcsönös francia, végén hatalmas szájba élvezéssel, ami az eszméletlen jó nyelves technikájának köszönhető. Nagyon profi benne. Második körben szex több pózban.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon profi és közvetlen, sok lány tanulhatna tőle. Csak ajánlani tudom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
simonelo beszámolója
2021-09-29 21:29:07
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: As always contacted via WhatsApp. I am with her very often, so this is the best communication channel.

Place: In BUD as usual, still the same cozy place for the last 4 1/2 years, that I visit her. Visited last week in Györ as well. Was also a nice place and parking directly on front of the door possible.

Looks: Niki is just the queen. I love the style, she does dress every time in a special, carefully selected style. Always has something in mind with these selections. As I wrote, I am with her frequently for the last 4 1/2 years. And to me, she shines so beautiful every time we meet. I enjoy the casual look with sexy underwear the most. Just as I like it. And most of the imagination comes from the inside, the behaviour and how you interact together. To me, not better to be had.

Attitude: I love the wonderful smile, her eyes, the nice cheeks on her face, wow. That is like a Copperfield magic. I enjoy the hugging and incredible, pleasing time together. The fun starts, when you get back everything you give. And for me, that's it. Niki, nagyon csodálatos vagy! :-) We've done a lot in the last four and a half years. But I think we climbed to the higher plateau now. Thanks for being crazy with me and making the time for us so great. *muah*

Act: I love exactly what there is and the natural adaption to the situation. Very close and tight togetherness, soft, strong, whatever is, what gets me most. It feels just gorgeous. The reactions of Niki to me are what counts. I will not write in more detail, as it has been given in older reviews. They are still valid...

Satisfaction and Recommendation: Perfect time together. Satisfying and always open for a higher level. Just sensational (and yes, for someone's feeling I might use a lot of exaggerating language - but believe me, it's not). I have been spending a few hundred hours with Niki, and I will continue to do so. Please be aware, that I am writing about meetings that last usually three hours. I always am under the impression that it makes so much sense to get to know each other and give everything enough time, so the feeling can develop. It's the both together who make it happen. Köszönöm Niki! *muah*

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Hlkn beszámolója
2021-09-19 13:14:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viber majd telefonon egyeztettünk.

Lakás: Panellakás, tisztaság mindenhol, dohányzásra utaló jeleknek a nyoma sincs.

Külső: Magas sportos testalkatű, széles vállak nem az a törékeny típus. Nagyon szép formás kerek arca van klasszikus szépségekre hasonlít.

Hozzáállás: Mosolygós és kedves végig. Határozott stabil személyiségnek érzem.

Együttlét: Lábam elé nézve léptem be a lakásba és fordultam felé, így pillantottam meg először a magas sarkút amit viselt és a selyem köntösét. Kedves mosollyal fogadta dicséreteimet szépségével kapcsolatban és bekísért a szobába ahol várt egy tiszta törölköző és megért mint minden vendégét a zuhanyzásra aminek gyorsan eleget is tettem. Utánam ő ment be egy szájöblítésre, már bugyi melltartóban volt ekkor, azt hittem átlagos tangát visel és csak fehér minta van elöl neki.:) Bementem a szobába és leültem az ágy szélére, magas sarkújában elegánsan jött be a szobába és ált elém. Itt vettem észre a bugyin nem minta volt hanem a vágott tangának köszönhetően a puncival szemezhettem ami nekem nagyon tetszett:) Átbeszéltünk néhány apróságot mit hogy szeretnék. Megkértem vegye fel a kutyus pózt így szeretnék belekóstolni, a popsiját széthúzva kényeztettem majd nemsokára a bugyitól is megvált és én folytattam a nyelvmunkámat. Ideje volt a melltartótól is megválni, a falon lévő tükörből láttam meg gyönyörű formás marokba illő feszes melleit amiket egyből meg is simogattam, mögötte térdeltem és hozzábújva puszit nyomtam a nyakára. Utána az ágy mellet álltan és megkértem mutassa meg francia tudást, itt kérhettem volna gumis franciát de persze nem akartam. Dús és kívánatos ajkai forrón átöleltek és nyelvel is aktívan dolgozott. Rövid lófarokban volt összefogva a haja és mélytorkozás közben fejét csak kísértem kezemmel nem nyomtam magamra. Kitartóan csinálta jó pár percig, aztán átfordultunk 69-be, éreztem az aktus nem tartana sokáig ezért az elmaradt és visszafordultunk az álló helyzetbe. Itt már nem lehetett sokáig bírni ahogy néztem közben az oldalra döntött fejét csukott szemét és dús ajkait tudtam már nincs visszaút, ezt jeleztem neki és nyelvével még gyorsabban csinálta, az élvezés szinte fájt olyan jó volt és közben még szívott rajta párat, nekem pedig épp elég volt megtartanom magam, csak úgy remegett a combom. Tisztálkodás után viszonoztam kedvességét egy hátmasszírozással, (nagyon jó felépítése van) és beszélgettünk közben. Megkértem forduljon a hátára mert szeretném még kényeztetni, rákérdeztem el tud menni ha kitartóan csináljákő a válasz mosolyogva jött "igen persze". Ezt örömmel halottam és kényelmesen elhelyezkedtünk majd neki láttam. Egyik kezem hasán másik a combján, finoman simogatva. Végigcsókolva punciját rátértem nyelvheggyel a csiklójára és kitartó kényeztetésbe kezdtem, közben fel-fel pillantva figyelem reakcióit, szeme általában csukva volt és pár perc után láttam kezdi harapdálni az ajkait és jöttek a halk nyögések is, éreztem jó úton járok, kitartóan folytattam amit nagyon élvezetem én is. Nem tudom mennyi idő kellett de szerintem több mint 10 perc és megjött az eredmény, amit nem lehet megjátszani:) nagyon édes volt ahogy mosolygott utána. Több percig rendkívül érzékeny a legkisebb pusziktól is összerándult amit még a puncira adtam, ezért ujjhegyeimmel simogattam a hasától a lábáig. Maradt még idő beszélgetni és egy rövid franciára amit én kértem hogy hagyja abba mert éreztem nem tudja feltámasztani és az idő is a végéhez közeledett. Eljött az öltözés és búcsú ideje, ami elmaradt azt legközelebb pótoljuk ebben maradtunk, puszival köszöntünk el egymástól.

Elégedettség és Ajánlás: Az nem kérdés.....Meg kel becsülni azt aki olyan mint Niki ezért vigyázzunk rá, hogy továbbra is élvezhessük a társaságát.

A korrektség kölcsönösen működik nála is

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Suzukispasi beszámolója
2021-09-13 20:38:32
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, nagyon kedvesen tájékoztatott. Randi időpont egyeztetés is rugalmasan történt.

Lakás: Kisvárosi panzió, parkolási lehetőség bőven volt. Lakásban tisztaság, rend.

Külső: Ahogy beléptem, elállt a lélegzetem. Csodálatos, magas (levette a tűsarkút, akkor már nem annyira) szép arcú lány fogadott. Mintha kitalálta volna, hogy imádom a combfixet:) Egyszerűen nem lehet leírni, hogy mennyire tökéletes.

Hozzáállás: Sajnos fél óra volt a találka. Nagyon kedves, mosolygós lány fogadott és a huncut mosoly végig ott volt az arcán.

Együttlét: Egy gyors zuhany után(amihez egy tiszta törölköző járt) végigcsókoltam a testét. Niki pajzánul mosolygott és hagyta magát irányítani. A melltartó levétele után is folytatódott a csikis puszilgatás. 69be fordultunk és odaadóan kényzetett, miközben próbáltam hasonló örömet szerezni neki. Azt hiszem sikerült, egyre hangosabb sóhajok kíséretében előbb az arcomra nyomta isteni popsiját, majd kicsit remegve elemelkedett. Ezt követően olyan franciát kaptam, hogy nekem is végem lett.

Elégedettség és Ajánlás: Niki személyében egy nagyon szép, okos, barátságos lányt ismertem meg, akihez érdemes visszatérni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
boboboy beszámolója
2021-09-08 21:35:56
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Régebben már érdeklődtem nála, akkor "lemaradtam" róla. Ezúttal is majdnem így jártam. Nem villogott az adatlapja mellett a zöld telefon, de néhány próbálkozás után elértem. Hála rugalmasságának, a telefonos beszélgetésünket követően másfél óra múlva már tudott is fogadni. Egyébként minden "fontos" információt elmondott magáról.

Lakás: Egy kisvárosi panzióban találkoztunk. Az apartman két szobája közül a nagyobban voltunk, a hely felülmúlta a várakozásaimat, egy kellemes kis lakás benyomását keltette. A fürdőben kád, tusfürdők, valamint szájvíz is volt, a kilépő száraz, a törölköző puha volt. Parkolási lehetőség a panzió előtt, vagy a környező kis utcák egyikében. Hangulatos, de nem tolakodó füstölőillat fogadott, és természetesen Niki a maga szépségével...

Külső: A képei sok mindent elárulnak róla, mégis kicsit másnak képzeltem el. Viszont szerencsémre még az elképzeltnél is szebb. Azt hittem alacsonyabb, persze kiderült, hogy cipő nélkül már nem olyan magas. Egy köntösben és piros fehérneműben fogadott, és már belépéskor elállt a szavam. Csinos kis arcától lefelé indítva a tekintetem tökéletes idomokat láttam. És nem csak külsőleg aranyos, hanem egy kedves, értelmes és vicces lányt ismertem meg benne. Szerintem tökéletes úgy ahogy van. Kedvenc testrészem: minden olyan része, ahol csiklandós: a fülcimpájától a talpáig ;)

Hozzáállás: Egy órát kértem tőle, amit teljesen kitöltöttünk. Kissé zavarban voltam, ami gyorsan el is múlt, mert szerintem remekül egymásra hangolódtunk. Kezdeményezőnek nem mondanám, de mindig megtaláltuk a közös hangot, sokszor szó nélkül is, nagyon élveztem a társaságát.

Együttlét: Teljesen általános dolgokat kértem. Tusolás, ismerkedő simogatás és a testére adott néhány puszi után segítettem levenni a melltartóját. Valószínűleg eszméletemet vesztettem a látványtól, mert a következő emlékem, hogy legnemesebb részem már a szájában van és érzékien, de néha határozottan és nagyon izgató nyelvjátékkal ingerelt. Nagyon jól esett. Kis idő múlva "leimádkoztam" róla a bugyiját. Aranyosan megkérdezte segíttek-e levenni. Gondolhatjátok, mennyire szívesen tettem eleget a kérésének. Testét feltérképezve jutottam el puncijához, ahol hosszasan elidőztem. Persze gyönyörű melleihez is gyakran visszatértem, mert nem bírtam betelni velük. Nyelves ténykedésemet előbb apró sóhajokkal díjazta, később pedig már kevésbé visszafogottan, jóval hangosabban is élvezte. Míg regenerálódott, kaptam egy gyors franciát és gumihúzás után lovagló pózban folytattuk. Eszméletlenül jó technikával tekerte magát, néha gyorsabb tempóra is váltottunk, közben a ciciket csókoltam. Ez még csak olyan ismerkedős dolog volt, de ezután misszibe fordultunk. Illetve csak fordultunk volna. Pár másodperces technikai szünet és már újra magába is fogadott. (Ígérem, legközelebb mindenféle helyezkedés nélkül összehozzuk a dolgot ;)). Lábait felemelve, majd a nyakamba helyezve fokoztuk az ütemet, néha persze be-belassulva, egymáshoz simulva. Úgy éreztem ő is élvezte a helyzetet, nem csak én. Végül kutyába váltottunk és még egy jó ideig élvezve az elém táruló gyönyörű látványt így lett végem. Kicsit beszélgettünk, majd meglátogattam a fürdőt. Visszaérkezésem után pár percet ismét csevegtünk, majd elbúcsúztam tőle.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben elégedett voltam vele. Ahogy említettem Nikinek is, ha ő csak negyed annyira érezte jól magát az együtt eltöltött órában, mint én, már akkor örülök. Remélem annál azért jobban élvezte, persze nem szabadna, hogy illúzióim legyenek. Mindenesetre számomra fantasztikusan telt az idő, és széles mosollyal léptem ki tőle. A vigyor még most is az arcomon van. Köszönöm a kedvességed, drága Niki, remélem találkozunk még. Ha addig is meglátogatnátok, szerintem garantált, hogy a ti napotokat is bearanyozza és kizökkent benneteket a hétköznapok szürkeségéből, mert egy csodálatos lány, rendkívüli szexuális kultúrával.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240408_9278 beszámolója
2021-08-20 03:17:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Írtam neki, majd telefonon hívtam. Gyorsan fixáltuk az időpontot.

Lakás: Belvárosi polgári lakás régebbi bútorokkal, de Niki ügyesen feldobta. :D A fürdő tiszta és volt minden az előkészülethez. Pink színű törülközőt kaptam, mely remekül passzolt Niki szexi köntöséhez. :)

Külső: Nagyon szép lány és nagyon szexi. Bájos mosolygós arc, feszes mellek, formás fenék.

Hozzáállás: Fél órát tudtam vele eltölteni. Végig nagyon kedves és jókedvű volt. Mindig mosolygot, levett a lábamról. Maximálisan arra törekedett, hogy nekem legyen jó.

Együttlét: Zuhany után, először ő kényeztett NF-el az ágy szélén. Fantasztikus volt! Kezeit szinte nem is használta, finoman a szájával játszott a farkammal. Majd én kényeztethettem. Finom, tiszta puncija volt. Úgy éreztem neki is tetszett. Majd gyors gumi és kutyusba kezdtük. Formás popsija és finom szűk puncija teljesen kikészített, már majdnem elmentem ezért lovaglóba váltottunk. Érzékien tekerte rajtam a csípőjét, finom hangok, gyönyörű mellek... végül így lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Hívd! Menj hozzá! Éld át! Baromira jó volt!! Sajnos ritkán jár erre, de figyelni fogom, mert biztos visszamegyek hozzá. Köszönöm, navyon jól éreztem magamat! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tomi225 beszámolója
2021-08-12 18:04:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Üzenetben kerestem majd viberen és telefonom sikerült egyeztetni időpontot Nagyon kedves erotikus hangja van mindenről tájékozatott

Lakás: Apartman ház tiszta rendezett környék. Fürdőben tiszta törülköző tus fürdő miden helyén.

Külső: Niki magas vékony lány elbűvölő nagyon aranyos arca van.

Elején meg is lepődtem milyen gyönyörű. Talán szebbet festeni sem lehetett egész lány egy igazi ékszer doboz. kedvencem a mellei a szája és mézédes puncija volt. egyszerűen tökéletes úgy ahogy van

Hozzáállás: Érti a dolgát nagyon kedvezményező mintha a barátnőmmel lennék.

Nagyon kedves végig mosolyog és ugy tesz ahogy vendégnek a legjobb. Fél órára mentem órát egyszerse nézte csak velem foglalkozott.

Együttlét: Mikor megérkeztem két puszival üdvözültem elmentem gyorsan tusolni. Lágy érzéki simogatással és cici nyalással kezdtem nagyon finom selymes bőre van. Ezután kaptam egy isteni bő nyálas natúr franciát alaposan keményre szopott hol nyelvével hol erősebben egyszerűen fantasztikus volt lenni a szájába.

Majd én kezdtem nyalni punciját láthatóan nagyon élvezte nyögdécselt fejemet rá huzat szerintem többször el is élvezett és éreztem a nedűt .

Miszzibben kezdtem el kefélni nagyon jó volt finom szűk puncijában lenni. Közbe újfent jöttek édes hangja.

Gyors poz váltás majd jól meglovagolt csak úgy tekerte csípőjét és sóhajtozott remek látvány ahogy mellei markolásztam közbe.

Ezután rám ült és ismét elkezdtem nyalni punciját miközben ö a farkammal játszott megint húzta fejemet puncijára mennyei volt igy kényeztetni. Hátulról volt utolsó felvonás szép kerek popsiját is keményen toltam kéjes sóhajok és nyögések közepette. Már menet közben is majdnem el élveztem. De legvégén sikerült a szájába elmennem szinte kiverte mint ha porno filmekben.

látványos volt ahogy szájába tartotta és még szívott rá egy kettőt mielőtt ki engedte volna

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jol éreztem magam e kellemes délután. nem hiszem hogy hamar elfelejtem egy hamar amit Niki adott nekem Nem hiába ennyi értékelés.

Bátran ajánlom mindenkinek aki.ö tényleg élvezi amit csinál. Már várom mikor jön erre újra

Puszi Nik

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
balika25 beszámolója
2021-07-05 17:28:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
mrhunter beszámolója
2021-06-23 18:37:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Reggel hívtam, ebédidőben tudtam hozzá érkezni. Telefonon mindenről konkrétan tájékoztatott, nem árult zsákbamacskát.

Lakás: Lakás a lányok által kedvelt helyszín Szombathelyen. Ház előtt ingyenes parkolás, hely is mindig van. Fürdő rendben volt, ágy megfelelő. Ketten voltak a lakásban, de nagyon odafigyeltek erre, maximális a diszkréció.

Külső: Már régóta szemezgettem a hirdetésével, de rég nem volt a városunkban. Hirdetését látva szinte rögtön le is csaptam rá és milyen jól tettem. Nagyon szép az arca, bomba a testalkata számomra. Kedvencem a szép puncija volt.

Hozzáállás: Nagyon kedves, mosolygós lány. Lehet profizmusából fakad, de mintha a szomszéd ismerős lányhoz mentem volna át egy lopott órácskára.

Együttlét: Miben volt ügyeső Mindenben röviden. Natúr franciával kezdtünk, ami fantasztikus volt. Hogy kicsit eltereljem a figyelmem kértem hogy forduljunk 69-be. Ami ezután jött ez emlékeimbe ívódott. Miközbe nyaltam faltam finomságát olyan kéz nélküli franciát kaptam hogy a lélegzetem is elállt. Remélem nekem is sikerült örömet okoznom neki... Mielőtt eldurrantam volna gyors óvszert kértem, lovaglással folytattuk. Már remegett a lábam szinte nem bírtam sokáig a gyönyörű látványt és a frenetikus érzést... Teljesen kifacsart... még maradt időnk az órából, de inkább kicsit csevegtünk, ami szintén pozitív volt, mert minden témában megvolt a közös hang

Elégedettség és Ajánlás: *****

Az ajtón kilépve már megfogalmazódott bennem, ha a közelben lesz biztosan meglátogatom még.

A végén kérdezted jól laktam eő Igen, de még van finomság ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lompos1 beszámolója
2021-06-15 12:19:04
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Elégedettség és Ajánlás: Röviden, tömören! Tökéletes volt minden!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Yrch beszámolója
2021-05-22 00:20:42
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, könnyen ment. Mindent elmondott telefonban és egy óra múlva mentem is.

Lakás: Átlagos panel, de nem azt mentem nézni hanem Nikit!

Külső: Gyönyörű a Niki és ahogy sétálva rázza a, fenekét az nagyon durva. Már akkor tudod, hogy jó helyre jöttél. A kedvencem a melle volt, vagyis inkább az egész teste, nem tudtam betelni vele.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt, hagyta had irányítsak, mindent nagyon jól csinált.

1 órára mentem, egyáltalán nem nézte az órát, teljesen mintha egy barátnōhöz mentem volna.

Együttlét: Ezt inkább megtartom magamnak, de mindenben nagyon ügyes és segítōkész.

Nagyon jól ellehet vele beszélgetni, meg nevetni, mintha már nagyon régóta ismertük volna egymást.

Elégedettség és Ajánlás: Szuperül éreztem magam, remélem még lehetőségem lesz visszmenni hozzá, kipróbálni még pár dolgot ami elmaradt.

Mindenkinek ajánlom aki egy nagyon dögös, szép lánnyal szeretne eltölteni egy kis időt. De tessék rá nagyon vigyázzni!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
adam20cm beszámolója
2021-03-30 18:36:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltük meg a randit.

Lakás: Kecskeméten látogattam meg, nyugodt környezet, jó parkolás. fürdő rendben, szépen felújított panel.

Külső: Magassarkúban szexi fehérneműben, szatén köntösben fogadott. Jó magas volt elsőre meg is lepődtem. Nagyon kedves szép arca van, nagyon csinos és buja teste. Szépen kerekedik ahol kell! Kedvencem a melle!

Hozzáállás: Rendkívül barátságos és kezdeményező volt, nagyon jól működött a kémia köztünk, mindketten beindultunk egymásra! 1 órát voltunk együt.

Együttlét: NF kezdésnek, majd viszonoztam amit ő is élvezett. Missziben kezdtem bele, keményen lehet szeretni a lányt, amit élvez is! Fantasztikus volt, több pózban dugtunk, úgy felhúzott cuki hangjával, buja testével, és kéjes hangjával, hogy szét akartam robbanni! végül hatalmasat élveztem a szájába!

Második menet hasonló módon telt, 69 kezdésnek, amit nagyon élveztünk, aztán vad sex spricc a szájába!

Elégedettség és Ajánlás: Fantasztikus volt, tényleg barátnő feeling, kellemesen lehet vele dumálni, és annyira buja, legszíveseben folyamatosan dugnám! :) Biztos visszamegyek még!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Music_man beszámolója
2021-03-18 09:26:52
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Kétszer hívtam aznap. Először csak tájékozódtam, aztán időpontot fixáltunk. Simán elértem, hangja kedves, aranyos, tájékoztatás teljesen korrekt!

Lakás: Normális, kellemes veszprémi lakás, kicsi, de a célnak tökéletesen megfelelő szoba. Fürdőszoba igényes, tiszta, többféle tusfürdő, teljesen okés minden!

Külső: Amikor ajtót nyitott picit meg is akadtam. Olyan szinten az esetem a csaj, hogy teljesen zavarba jöttem, pedig ez nem jellemző rám. Brutál-szexi fehérneműben fogadott, neccharisnyával párosítva, olyan volt, mintha előre lenyomozta volna, hogy mik a gyengéim! :D Arca nagyon szép, természetes, kedves. Szeretem, amikor egy lány nem (csak) a sminktől szép. Teste tökéletes, feszes, a képekhez képest nagyobb és szebb cicik, gyönyörű, kerek és kemény popsi, selymes, finom bőr. Ha a hétköznapi életben találkoznánk ( mondjuk az új DÜrerben ;) ) biztos megpróbálnék neki udvarolni :)

Hozzáállás: Cuki, nem tolakodó, de teljesen kezdeményező és nagyon nagyon kedves. Nem voltam eddig olyan sok lánynál, de eddig mindegyiknél azt tapasztaltam, hogy a "barátnő feeling" csak egy kitalált blabla, ami valójában nem létezik. Nah, ez most megváltozott, mert nála végig úgy éreztem, mintha ismernénk egymást már hosszú ideje. Kedvességével és lazaságával simán oldotta a hangulatot. Fél órára mentem, de már bánom, hogy nem hosszabb időre.

Együttlét: Nagyon részletesen nem akarnám leírni de nagy vonalakban: Én kezdtem egy franciás kényeztetéssel. Olyan finom volt mindene, hogy szerintem akkor is elmentem volna, ha csak én kényeztetem őt. Nagyon izgató, édes hangja van, amikor jól esik neki valami! :) Utána átfordultunk 69-be, ami fantasztikus volt. Tökéletes a technikája, életemben soha nem kaptam még ilyen jó franciát, ha választhatnék, hogy hol érjen majd egyszer a halál, akkor ezt választanám! :D Azután egy nagyon érzéki, barátnős misszivel folytattuk, majd egy jó kis tempós kutyussal, végül úgy fejeztük be, ahogy kértem.

Elégedettség és Ajánlás: 100%-osan elégedett voltam. Utána még beszélgettünk egy kicsit, nem sürgetett, én nem akartam húzni az ő idejét. Számomra ő egy tökéletes nő, és ez egy tökéletes fél óra volt. Köszönöm! Remélem, jár még Veszprémben sokszor! Skål! :P

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ertyui beszámolója
2021-03-14 13:28:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Contact: Very easy over whatsapp, good english!

Place: Nice, clean, great music! Wish there was more mirrors, she is very beautiful.

Looks: She have put on some weight from the pictures, but in a good way! Now she has bigger boobs now, which moves nicely in the mirror, very sexy. Great choice of lingerie.

Attitude: Amazing! Total girlfriend feeling, normally I don't want to kiss, this time I was thinking about it. I really liked hed, she would be a great wife I think. Very smart and kind.

Act: Very good, just the right amount of realistic noise. If I didn't know better, I'd think she was enjoying herself. Absolute pro!

Satisfaction and Recommendation: Already thinking if I should go back, but there is so many I have not tried yet! I will probably regret doing so, she has put the bar up!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bloby beszámolója
2021-03-13 10:39:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Két hét alatt többször is beszéltünk telefonon és amikor úgy adódott, hogy lesz időm meglátogatni le is szerveztük a randevút. Nagyon kedves, korrekt volt és már a telefonban is nagyon oldott beszélgetés zajlott.

Lakás: Kecskeméten történt a találka nagyon jó körülmények között. A fürdő jól felszerelt volt, a hempergő nagy volt és kényelmes. A háttérzajról populáris zene gondoskodott és a fényár is tökéletes volt. A parkolást akár közvetlen az épület előtt is meglehetett oldani.

Külső: Nekem már a képeken is nagyon tetszett az arca és a valóságba is ugyanez volt a helyzet. Nagyon szépek a barna szemei, iszonyatosan formásak csókos ajkai (sajnos ezt nem lehet tesztelni) és szerencsére göndör hajjal fogadott. Ez egyszerűen baromi jól áll Neki! Testalkata kicsit erősebb volt, mint amire a képek alapján számítottam, de ezt nem lehet negatív értelembe venni, mert nagyon szexi volt a leányzó, főleg abban a szettben amiben fogadott. Az a köntös ahogy megtört és megpihent, majd végig simult az eszméletlenül formás, kidomborodó popsiján, hát szerintem nincs az a kan aki ilyenkor ne vonyítana. Ezek mellett mellei is nagyon szépek, kívánatosak és combjai is nagyon formásak. Tetőtől-talpig nagyon tetszett Niki, de nekem a kedvencem a személyisége lett.

Hozzáállás: Pont ahogy vártam. Van egy képe, ami szinte mindent elárul Róla. Sajnos csak egy órát tudtam eltölteni Vele, de Ő egyszer sem nézett rá az órára. Mivel eléggé ki volt számolva az idő, amikor úgy éreztem én kértem meg rá, hogy nézze azt meg. Visszatérve a popsi témára. Ő nagyon is tisztába van azzal, hogy ennek látványa milyen hatással van a férfi ember fiára és ezt nem is fukarkodik kihasználni. Ha le kellett valamiért hajolni, vagy amikor a zenét kapcsolta be éppen, vagy amikor irtó szexi mozdulataival mászott fel az ágyra, ezeket mind úgy tette meg, hogy én a lehető legjobb szemszögből csodálhassam Őt.

Együttlét: Tusi után, mivel látta rajtam, hogy egy vadállat vagyok megkért, hogy ha egy számomra nem tetsző zene jön, akkor legyek kedves és ne tépjem ki a falból töltőstül a baszogató készüléket, hanem csak szóljak Neki és Ő intézkedik. Utána megkért, hogy bénázzak egy kicsit. Majd feltérképeztem csikiNikit, miközben megfenyegetett, ha elszakítom a húrt Ő leüt. Nem gazdagodtam monoklival, így gondolom nem léptem át a határt. Ezek után, ahogy Ő fogalmazott, csináltam Vele valamit. Pozitívnak láttam reakcióit. Ennek örömére Ő is csinált velem valamit. Nekem is pozitívak voltak a reakcióim. Ezt követően megpróbáltunk fejen állva összeforrni, hát nem jött össze. Majd pacizni szerettem volna és a vágtázás közben megpróbálta leharapni a kisujjam. Mondtam Neki, hogy azt nem szabad, mert még szükségem lehet rá. Beletörődött. Utána hátulról adtam az alapot és Ő gyönyörűen énekelt rá, közben egy kicsit átrendezte a párnát, meg egy kicsit össze is gyűrte, biztos nem tetszettek Neki és miután ezzel végzett hátra fordította a fejét, hogy jobban halhassam csodálatos hangját. Megdicsértem az általános módon, erre Ő később megpróbált megölni a hajcsatjával. Mondhatom szép! Majd megemlítettem, hogy chopperrel érkeztem és ezzel teljesen levettem a lábáról (pedig nem is, de pszt!). Még tovább hengereltem a magabiztosságommal, egommal és ecseteltem Neki, hogy ilyen szép és formás combja, mint ami nekem van, ilyen nincsen másnak. Nem értettem miért nevet, de egyetértett. Na azért! Majd elmagyarázta a raptorkéz létjogosultságát és megfelelő használatát. Mindig tanul valami újat az ember. Amikor már majdnem lejárt az időnk még a Korn nevű együttes Freak On a Leash című számára ájulásig ráztuk a fejünket (na jó, ez itt a végén nem történt meg, csak a szám címe miatt írtam ezt le :P). Egy picit azért megsértett, mert utalt rá, hogy a front énekes jobb pali, mint én. Hiába mondtam Neki, hogy tőlem tanulta amit tud, meg hogy előző nap még nekem is ilyen frizurám volt, nem hitt nekem...

Elégedettség és Ajánlás: Niki pontosan olyan csaj, amilyen barátnőt mindig is szerettem volna. Ez gondolom mindent elárul. Nagyon bánom, hogy ilyen rohadt messze hirdet tőlem, ha ez nem így lenne biztosan álladó vendége lennék. Ha nem csak egy könnyítésre vágysz, hanem jól is akarod magad érezni egy nagyon gyönyörű és nagyon ügyes, jó fej, humoros, szarkasztikus és elképesztően vidám lánnyal, akkor biztos vagyok benne, hogy Niki nem akármilyen mosolyt fog csalni az arcodra.



Niki, remélem még látjuk egymást és nagyon szépen köszönök mindent!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
danydl beszámolója
2021-03-09 13:28:42
szép arcú, isteni francia, maximális diszkréció

Contact: Phone and WhatsApp

Place: Nice apartment with a large bed, very good for the purpose

Looks: Niki looks amazing, she has a beautiful natural body and a pretty face

Attitude: Great attitude, she knows how to please and did all what she has on the menu. Unfortunately she does not kiss

Act: I met her quite some time ago, I was there for an hour, she gave me a super sloppy long blow job until I ended in her mouth. We started again and enjoyed a long 69, then we tried a few positions and I exploded in her in missionary.

Satisfaction and Recommendation: Super recommended. Now that the pandemic keeps me at home I realise how much I miss a meeting with a lady like Niki!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
adam20cm beszámolója
2021-03-03 20:37:24
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Több napja próbáltam eléri telefonon, mire sikerül. Néhány órával később volt szabad időpontja, ami elsőre nekem nem volt alkalmas. Aztán átgondoltam, és mégis megpróbáltam felhívni, de már nem vette fel. Szerencsémre egyszer csak megcsörgött és tudunk beszélni.

Lakás: Szépen felújított panel, 2 emelet, parkoló sok volt szabad a környéken. Fürdő is tiszta rendezett, volt minden, ami kell. Szobában nagy kényelmes franciaágy, tiszta lepedő hangulatfénye, és kellemes zene, ami nem TV vagy rádió, hanem válogatott slágerek. Szóval nagyon kellemes hangulat, és illatosító biztosította a garantált szórakozást!

Külső: Mikor beléptem egy szexi fehérnemű, és szatén köntösben fogadott, ééééés magassarkú cipő! Meg is lepődtem, milyen magas lány! És ő is meglepődött én milyen magas srác vagyok! :D Ezen jót viccelődtünk. Kedvesen mosolygott, és bekisért a szobába közben atom-bomba testét méregettem, és alig vártam, hogy kicsomagoljam! Szép és mosolygós arca van, formás test, és a kedvencem a cicik. Tökéletes tenyérbe illő, szép bimbókkal! Popsi is finom kis darab. A képekhez képest felszedett néhány kilót, de ez mostanában mindenkire jellemző nekem így is nagyon bejött😊

Hozzáállás: Annyira volt kezdeményező amíg elküldött tusolni! :D Utána átvettem az iránytást. Én így szeretem! Viszont nagyon barátságos, végig mosolygott, látszott rajta, hogy szereti, amit csinál. Végig olyan érzésem volt, mintha a csajommal lennék! Beszélget is, nagyon cuki ahogy nevet, engem levett a lábamról! Egy órát töltöttünk el együtt, ami szuper volt!

Együttlét: Állva kezdtük simogatni egymást, nagyon felhúzott a halk sóhajokkal, meg nyögdécselésekkel, tényleg végig olyan érzésem volt, mintha a barátnőmmel lennék. Mikor már végig csókoltam felül, lefektettem az ágyra ás tovább vetkőztette, lent is. Egyre jobban kezdtem beindulni, miközben édes kis punciját nyaldostam, és ő is mozgatta csípőjét, nedvesedett! BF feeling teljesen felizgatott, 69-be kertem és úgy fedeztük fel egymást. Fantasztikus volt a franciája. Gumit kértem és missziben kezdtünk szexelni. Egyre vadabb iramba döngöltem, közben úgy tűnt többször is elélvez. Aztán hátulról oldalról újra elölről, jól megjárattam, és eszméletlen jó volt. Végén már csattogós kemény menet lett, de végig élvezettel tekergett a kéjtől. Gumi le, az ágy szélére ültettem és hatalmas élveztem a szájába! Most is bekeményedig a farkam ha rá gondolok!

Zuhanyszünet, kis beszélgetés, és már azon kaptam magam, megint simogatom kerek popsiját, és keményedik a farkam. Nikit sem kellett kérni, rávetette magát, újra 69 majd lovaglóban kezdtünk neki a szexnek. Nagyon jól mozog, de én szeretek irányítani, így újra misszi és kemény menet végén ismét a szájában sültem el!

Nekem úgy tűnt a sex a kedvence! :D Mindent szeretett amit csináltunk, legalábbis nekem úgy tűnt.

Elégedettség és Ajánlás: Fantasztikus BF feeling, kedves mosolygós, és olyan buja, hogy folyamatosan csak dugnám! Biztos vissza megyek még!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
mmisi beszámolója
2021-02-16 15:25:07
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hát régen voltam már nála de most vettem a bátorságot hogy értékelést írjak. A kapcsolatfelvétel gyors és egyszerű volt.Eggyeztettünk és már fél óra múlva nálla is voltam

Lakás: Teljesen célnak megfelelő belvárosi panel.

Külső: Teljesen az esetén volt.

Hozzáállás: A hozzáállásával sincs semmi baj.

Együttlét: Minden a megbeszélték szerint zajlott. Nem részletezett maradjon kettőnk között.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút az ajánlott kategória

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_FCK2020 beszámolója
2020-11-25 20:22:56
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Ma volt szerencsém nála lenni telefonon hívtam elsőre nem, de kb egy bő fél óra múlva újra hívtam, felvette kedves aranyos hang mégis magabiztos, korrekt,részletes tájékoztatás.

Lakás: Régebbi típusú, de igényesre felújított társasház, tiszta igényes lakás a fürdőszoba sem hagy higiéniai szempontból kivetni valót maga után.

Külső: A képek fedik a valóságot arcra is alkatra is csak az nem jön át képeken mennyire mosolygós lány. Privát életben kis bohóc lehet a jó értelemben értve. Szép arc csinos alkat. Sexy fehérneműben fogadott.

Hozzáállás: Kezdeményező volt,de nem irányitós alkalmazkodik a vendéghez amit telefonon mond arra van is lehetőseg nála. Kedves mosolygós már majdnem zavarba ejtően de jól áll neki. Így elsőalkalommal picit visszafogottabb de normális kedves hozzáállás

Együttlét: Elöszőr voltam nála első alkalomhoz képest oldottak voltunk mindketten úgy gondolom. Kölcsönös kényeztetés Ő kezdte és fogalmazzunk úgy van érzéke hozzá majd cseréltünk amit úgy vettem észre nem esett rosszúl neki se majd sex. Mivel először voltam nála így fél órára mentem ami úgy elszállt mint én a végén ha még lesz alkalmunk második alkalomhoz az egy óra lesz de az elsőt is köszike. csikis típus ezzel kicsit vissza is éltem ;)

Elégedettség és Ajánlás: Azoknak a férfiaknak akiknek ilyen lány az ízlése mint nekem és ilyen hozzáállást várnak el ahogy ő áll a véndéghez amitől aztán gyorsan álltam én is azoknak ajánlom. Képek valósak korrekt diszkrét nyitott mégsem tolakodó. Ja és folyton mosolyog.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mysteryx beszámolója
2020-07-23 13:17:00
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: I contacted her via Whatsapp a few days prior to arrival and arranged a meeting. Simple, easy and effective communication. It could serve as an example for many other girls up here.

Place: Her place is nice, small and really cosy. I did not arrive by car, so I cannot comment on parking, but it really close to public transport, so getting there is no problem.

Looks: Niki looks amazing, she is exactly my type of girl, so my opinion my be a little biased, but she is really beautiful. She has those sparkling mischievous eyes, very beautiful smile (and she is smiling a lot) and very beautiful body with gorgeous butt (I could not take my eyes and hands from it). She is (luckily) not so "fancy" as some others, but she does have natural charm and great smile which is better than any makeup woman can wear.

Attitude: When I arrived at her place I was a little bit tired, since I had two physically difficult days behind me, so I explained to her that I want to take things slowly, since I will not be able to cum twice anyway and we had an appointment for one hour. She understood perfectly and acted accordingly :) I must say that her attitude was really great, she is not only beautiful but also very kind girl. Oh and during our communication on Whatsapp I found out that she also has good sense of humor, I really like that! :)

Act: Since I was tired I did not have energy to be very active, at least at the begging. She welcomed me in stockings and at first I admired her firm body (hehe and mostly butt of course) a little. We cuddled a little in a standing position, then I undressed her and we went to bed. There I asked her to lay on her belly first, so I could admire her body and butt a little more. At that time I had been really taking it slow, since I was more in the mood for slow and relaxing cuddling than for some wild sex.

After some time she turned on her back and I caressed her breasts and pussy a little, she seemed to enjoy that, so I did that for some time. At same time I was also admiring her beautiful, serene face. Then she did some blowjob and we fucked missionary and from behind, at which time I came :)

Satisfaction and Recommendation: When I arrived to Niki's place I was tired and almost did not have any desire for sex because of that. But when Niki in her stockings opened the door my mood immediately drastically improved :) When at the end I left Niki's place I was reborn like a Phoenix :) She really is amazing girl, and one of the real rare gems. I hope that I will be able to visit her again some time and really wish her best of luck, she deserves it.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Adon beszámolója
2020-07-16 09:06:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Délelőtt érdeklődtem Nikinél a részletekről, a pontos időpontért délután hívtam (közben viberen is válaszolt kérdésemre), az esti órákban tudott várni.

Lakás: Egy vendégház Sárváron a belvároshoz közel. Parkolni a környező utcákban könnyen lehet. A szoba nagy, rendezett, franciaággyal. A fürdő is viszonylag nagy, zuhanykabinnal, szájvízzel. A célnak tökéletesen megfelel.

Külső: Niki a kapuban várt a ház előtt, meglepett, hogy magassarkúban, bugyiban, harisnyában és egy csini felsőben állt az udvaron, de végülis jó idő volt.:) A képek szinte mindent megmutatnak, tehát ha ott tetszik valakinek, nem fog mellényúlni, de élőben szerintem még szebb. Sportosan vékony lány, hosszú lábakkal, gyönyörű, mosolygós arccal.

Hozzáállás: Egy órát kértem tőle, amit közben hosszabbítottunk, ebben is rugalmas volt. Már a szobába érve megfogott a stílusa, nagyon közvetlennek tűnik és tényleg sokat mosolyog. Megbeszéltük a részleteket, majd kedvesen eligazított a fürdő felé.

Együttlét: Fürdés után visszatértem a szobába, és az ágyra helyezkedtem. Niki levette a magassarkúját, és csatlakozott hozzám. Ismerkedni kezdtünk, hosszú lábait előttem keresztberakta, simogatni, markolászni kezdtem őket, nagyon izgató látvány volt már így is. Közben beszélgettünk, majd kérdésére válaszolva franciát kértem. Az ágy végébe feküdtem félig felülve, Niki lehúzta az alsónadrágomat, és a lábaim közé helyezkedett. Lekerült a felsője, és ekkor szabaddá váltak gyönyörű formás kis mellei. Természetes, közepes méretű cicik, muszáj volt szeretgetnem őket, a bimbói hamar felkeményedtek az izgatástól. Niki meztelen felsőtestét csodálva tűnt fel, hogy milyen szép formás lány, semmi felesleg nincs rajta. Közben észrevétlenül váltottunk, kértem tőle, hogy a franciát finoman csinálja, megígérte, hogy nem fog vadulni.:) Amit ezután kaptam, olyanban még nem volt részem: tényleg nagyszerű a franciája, nekem nagyon jólesett. Kezeivel mellém támaszkodott, és kéz nélkül ápolta a szerszámomat finom kis ajkaival. Hosszú percek teltek el így, és Niki látszólag fáradhatatlanul nyalta-szopta a farkamat. Közben simogattam a ciciket, a vállait és az arcát, azt sem tudtam, hova nyúljak. Brutál felkeményített, ebben szerepe volt annak is, hogy többször ártatlanul felnézett az igéző szemeivel. Annyira tetszett a franciája, hogy felálltam, és így folytattuk, majd újabb hosszú percek után leültem egy székre, és Niki így kényeztetett. Kezeit továbbra sem nagyon használta, csupán néha szorította le a tövét és masszírozta a golyókat. Ezután ő feküdt az ágyra, ahol kicsit kényeztettem finom kis punciját, bár én valószínűleg nem vagyok olyan ügyes a franciában, mint ő volt velem, de muszáj volt viszonoznom...vagy legalábbis megpróbálnom. :) Újabb franciát kaptam, és mivel láttam az óra végét közeledni, hosszabbítást kértem Nikitől, szerencsére tudtam maradni. Nem volt szívem megszakítani ezt az élményt, legszívesebben egész éjszaka maradtam volna. Gumit kértem, és misszionárius pózban hatoltam be. Niki cserébe szintén azt kérte, hogy legyek vele finom, így is tettem, lassan hatoltam egyre mélyebbre, lágyan csúsztattam a farkamat szűk kis kelyhébe. Néha hüvelyizmait összehúzva rászorított a farkamra, nagyon jó érzés volt. Ezután picit máshogy helyezkedtünk, Niki felhúzta a lábait és így folytattuk. Izgató látvány volt a szép lábait lenyomva járatni benne a szerszámot. Ezután kutyusba helyezkedtünk, a szép popó miatt kár lett volna kihagyni ezt a pózt, itt Niki elég közel vitt az élvezéshez. Franciás befejezést kértem, de amíg erről beszéltünk, Niki izgatóan féloldalt feküdt, egyik lábát merőlegesen helyezte a másikon, és ez a póz annyira bejött, hogy muszáj volt újra beléhatolnom. Fenekén és csípőjén kissé megtámaszkodva pár percig élvezkedtem, majd a záró francia kezdődött. Niki a hátára feküdt, én ráültem. Folytatta a franciát, szerintem az időnk végéig legalább 1 órát volt a farkam a szájában. Végül kézzel fejezet be, egy szép adagot engedtem a melleire. Papírtörlővel letisztogattam, majd a fürdőbe távoztam zuhanyozni. Kicsit beszélgettünk, majd utamra indultam.

Elégedettség és Ajánlás: Nekem nagyszerű élmény volt, "vidéken" ritkán látni ilyen magas teljesítményt. (Egyébként Niki is Bp-en elérhető általában.) Ha tehetem, biztos meglátogatom még.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Random_dude beszámolója
2020-05-05 12:49:29
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: I'm a regular so we deal quickly via WhatsApp for our appointments

Lakás: Is suitable for the purpose, small bathroom but well equipped all you need to have a good shower.

Külső: Is definitely her as you can see the pictures, her body is beautiful, slim, nice proportionate, I love her pink nipples and grab and squeeze her ass.

Hozzáállás: I usually go for one hour and literally the time fly while I'm with her, she is proactive and she respond very well to your movements/demands, she really knows how to make you happy.

Együttlét: After the bath, we went into a small session of tickling, she revealed some of her weak points (I'm not going to tell you), I went to enjoy all her body with mouth and hands.



I really love when her muscles contracts without control after a while of me "playing" with some of her parts, I love vaginas and hers is just gorgeous, just be careful, if you manage to do a good job she might strangle you with her legs ;)



When it comes the moment to be inside her also is a really nice sensation, she moves following your hips, adjust quickly to different positions, she is really good on the bed and I have to highlight how flexible she is :)



I'm the type that I like to pamper rather than be pampered, but believe me she also knows how to make you feel in heaven while she is doing a perfect oral sex, if you feel like she can adjust and do a 69 as well.

Elégedettség és Ajánlás: I really love having sex with her, she is honest in all aspects, totally recommended.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Backforawhile beszámolója
2020-01-21 17:52:00
szép arcú, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: I have contacted her via WA

Lakás: Little and tidy apartment

Külső: Very lovely girl with a great body. Her tits are simply perfect and her ass is amazing...too bad it is unavailable

Együttlét: I went with my girlfriend and she took care of both of them. I started licking her pussy and her tits, then she sucjed me while my girlfriend eat her pussy. We changed many positions and at the end we were all sweat but satisfied. Only one thing.she doesn't kiss man..only women.

Elégedettség és Ajánlás: It was really a great experience and we are looking forward to meet her again

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
csatangoló beszámolója
2020-01-05 11:00:25
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: What's App-on keresztül vettem fel vele a kapcsolatot, egy nappal korábban sikerült időpontot egyeztetni. Másnap amikor a megerősítést küldtem, kért egy fél órás csúsztatást. Nem volt gond, belementem. Egyedüli kis hiba, hogy elég nehéz elérni, mármint ha hagyományos telefonhívásról van szó, What's App-on nem volt gond.

Lakás: Tömegközlekedéssel és lábbusszal érkeztem, nem volt ezzel gond. A lakás nagyon rendben van. Jól felszerelt, kényelmes. A fürdőszoba szintén remek, a zuhanykabin volt egyedül szűkös nekem, igaz, nem vagyok kistermetű. Tiszta törölköző, bőséges tusfürdő választék és szájvíz várja az embert.

Külső: Egyértelműen ő van a képeken. Gyönyörű hölgy. Szép és mosolygós arc. A teste is nagyon vonzó. Kedvencem a kézbe álló, feszes mellei, valamint a hasikája.

Hozzáállás: Egy órára mentem hozzá, amit kellően ki is töltöttünk. Kedvesen áll hozzád, hagyja, hogy kezdeményezz.

Együttlét: Amikor megérkeztem a képeken is látható szexi fekete ruhában fogadott. Gyors vetkőzés, majd zuhanyzás. Visszatérve kértem, hogy maradjon még a ruha, és hogy hadd kezdjem én a kényeztetést. Belement, hátára feküdt, én pedig nekikezdtem a gyönyör kapujának kényeztetéséhez, amit nagyon élvezett. Utána én kértem natúr franciát, ekkor került le a ruha, és gyönyörködtem a testének többi részében. A franciája valami isteni, elég rendesen felizgatott. Gumit kértem és lovaglóban kezdtük. Ebben is nagyon jó, miközben engem igyekezett "betörni", én a gyönyörű melleit kényeztettem. A "betörés" hamar megtörtént, késve szóltam neki, hogy lassítsunk. Tisztálkodás, utána pár perc pihi a következő menetig, közben beszélgettünk. Eközben folyamatosan simogattam selymes bőrét. Másodikra NFVSZ-t kértem, amihez nagyon lelkesen kezdett hozzá. Pár perc után 69-be fordultunk, így élveztük egymást. Így is lett végem, egy hatalmas szájba élvezéssel, amiből mindent eltüntetett. Az az érzés huuuuh...felbecsülhetetlen. Zuhanyzás, öltözés, majd kedves szavakkal elbúcsúztunk egymástól.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyon, nem véletlenül van ennyi pozitív visszajelzése. Nagyon tudom ajánlani, kihagyhatatlan. Magam is visszatérek hozzá, ha lesz rá lehetőségem, mert ezek után van néhány elképzelésem, amit vele szeretnék átélni. Utólag is még egyszer hatalmas Köszönöm az élményért!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
dga_archivalt2023 beszámolója
2019-12-30 12:48:15
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Call + whatapp. Get her on my contact list now.

Place: Place is Ok very discrete location. Use to get a roomate but not anymore.

Some mirrors in the room would be nice to enjoy even more her legs and lingerie

Looks: Not very slim but very Nice body and very cute face. I just love her legs in stockings and high heels.

She has various selection of lingerie and high heel shoes

Attitude: the best Attitude I got here so far.

Very friendly paying attention to your wishes.

You can also enjoy nice talk in english with her.

No time pressure at all

Act: I will not go to details but she is very professional, excellent blow job, accepting all positions you like.

She is playing well with here lingerie.

She seems to like or make you believe she likes what you do to her... very pleasant ...

Satisfaction and Recommendation: What can I say... she is just a favorite!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kklaake beszámolója
2019-12-09 20:08:34
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Very easy via Whattsapp in perfect english. I wrote to her and 1,5 hours later I was with her :)

Place: Easy to find, she gave me a very good guide to her apartment. her apartment is clean and cozy and has a clean bathroom with different shower gels.

Looks: Beauteous. The pictures here don't do her justice. She greeted me in sexy underwear. She has a totally sweet face, a smile to die for, a perfect body and breasts like they couldn't be more perfect.

I was thinking marking her as "deceptive pics", since she is so much more beautiful in real. ;-)

Attitude: Girlfriend experience. When you enter the apartment, you have the feeling of facing a girlfriend you know for years. Every little problem is simply smiled away :)

Act: I had a very long day and so there were some problems with my steadfastness. she took care of me totally empathetically and gave me a wonderful hour despite everything.

Satisfaction and Recommendation: I created this account just so I can write this review... what more can I sayő 10/10. Would recommend to everbody.

I mean, look at the other reviews: everyone fall in love with her :D Including me ^^

So if you not want to fall in love to someone: DON'T YOU DARE TO VISIT HER ;-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Smeshko beszámolója
2019-12-03 21:51:08
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: I contacted her on Viber, we found ainteresting suitable time for both of u and we meet

Lakás: Small apartment but plenty of space for action. All areas were really clean.

Külső: Pictures are definitely hers, but must warn other visitors that Niki is more beautify when you meet her in person.

Hozzáállás: I visited her for 1 hour

Együttlét: She is goddess. Cute, skilled (that was the best blowjob in my life) and really tight

Act was great, we tried several positions and she pleased me really well. Cant wait to go to Budapest again

Elégedettség és Ajánlás: Dont think before contacting her, after meeting the only regret that you will have is that you did not found this gem before.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
SiHu beszámolója
2019-11-19 20:12:57
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Via messenger in perfect English.

Place: Small, but cozy and clean.

Still close enough to Metro.

Looks: A real hottie:

Cute face with bright eyes and a gorgeous (true) smile.

Not to forget her more than stunning body...

Attitude: Well organized, smart girl next door.

Almost impossible not to fall for her charms immediately!

Act: Skilled, passionate & patient - loves to please obviously.

Surprisingly sensitive too.

Satisfaction and Recommendation: Don"t miss out this highly addictive, mind blowing gem!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bobbyw beszámolója
2019-11-08 08:12:31
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Able to get in contact very easily through Whatsapp

Place: Place is on a quiet street, very clean and nice inside. Shower provided and nice room.

Looks: Stunningly gorgeous. Tight young body and cleanly shaven. Greeted me in lingerie and stockings, which were perfect.

Attitude: A very charming young woman who seems rather reserved when you first meet her. In bed, however, she is not reserved at all - loves what she does!

Act: I had a hard time keeping an erection (my nerves, nothing to do with her), so while we tried to fuck, we mostly went back and forth giving each other oral. Her blowjob skills are some of the best I have ever seen. She offered oral either with or without condom - I decided to go without. It was a two hour session, and I took nearly the entire time to cum. She barely ever stopped, which was impressive.

Satisfaction and Recommendation: One of the best experiences I have ever had, period. She is a must see.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Random_dude beszámolója
2019-10-17 14:13:01
szép arcú, isteni francia, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: The contact with her was super easy with WhatsApp, we coordinate everything there.

Lakás: Suitable for the purpose, small shower but well equipped, comfy and big bed, all clean!

Külső: Absolutely amazing body, her face is beautiful, the body is in shape and slim with defined muscles, really beautiful girl. My favorite part besides her breast, is her delicious pussy. And she smells delicious, all her body.

Hozzáállás: usually I'm one hour, she is proactive and react to your demands very well, of course under the limits she defined in her list of what she likes.

Együttlét: Well, lazy to write a novel, but she can do an amazing felatio, she con go deep and combine her mouth with her hands, really awesome technique. She loves to be pampered and she have tickles at the beginning then is pure joy for her when you are down there. Condom is mandatory and this time we had only doggy style, is a nice view from the back ;)

Elégedettség és Ajánlás: I love her, everytime I can I go with her, she is so worthy that I only registered here to put a positive review to her, I hope to see you soon with another smalll souvenir from a far place ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
commesso_v beszámolója
2019-10-12 00:11:35
szép arcú, isteni francia

Contact: like everybody said, easy via whatsapp

Place: I's an old building, but the apartment is ok, fresh towel, hygiene products ok

Looks: She could be a model. For me her body is just...probably the best female body that i had in my hands. She seems a little bit tired that everyone (me included) tells her that the pics don't do justice to her real beauty

Attitude: she's smiling and funny! and young, but with a precise idea of what she likes and what she doesn't. She's some kind of unconventional girl, for example she explained me why is stupid to always ask her for GFE, and she was right!

Act: we started with cuddles standing near the bed: it has been really difficult to not kiss her lips, she's gorgeous!. Then she went to the bed and we started with oral sex. She has very good skills with her mouth and tongue, so I replied by eating her pussy in every known position. Her nipples are sensitive and she starts laughing with tickling...just lovely! after at least ten minutes of mutual oral sex I asked for the condom and we started with sex. Her pussy is tight and cozy...for over i think at least 30 minutes, i fucked this amazing girl in every position that came into my mind and she has been always open to satisfy my desires. She even seemed to enjoy, several times i spotted her with up rolling eyes and grasping the sheets...probably she wanted more boost during the action but i was with my handbrake on, because my program was to spare my forces to finish on her beautiful face. Instead, while I was hugging her in a beautiful missionary, i lost control and i shot my cum on her stomach and right between her perfect boobs.

Satisfaction and Recommendation: well, we all know that perfection is not of this earth, but she is really close. My only regret is that I will never can see you again, bye Niki, a big kiss

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
simonelo beszámolója
2019-10-03 21:26:01
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: As always used What's App. It has established as a standard for Niki. Love it!

Place: The same apartment as always, it is clean and nice and cozy. I always see clean sheets (which after our session usually is not clean anymore...hahahahaha) and fresh towels. I like the shower with the current color LED head.

Looks: That's why I have to write again. I have been meeting with Niki for a long time and it has been dozens of sessions. She just started a fitness program, which makes her look sexier than ever. I loooove this flat stomach. The abdominal muscle training shows. And you can feel the training when you're inside of her later on...I tell ya! Grrrrr...so super hot and sexy. Niki just looks AND IS wonderful inside and outside. You can see the beauty come out of her for you. NYAMI!

Attitude: Very open and joking all the time. I love spending time with her always and again and again. Hours and hours and it is just as good in every minute. Relaxed and always there. I always enjoy talking about all the things that are going on in our lives as well. Makes room for all this that happens between us.

Act: It is a very high level of togetherness that we have reached. The skin on each other, the heat, the stickiness, wow! I love how this long session can evolve and bring enjoyment for both of us. I like the joint movement of our bodies to reach that and keep it going for a long time. Today we did have a very nice doggy part, which was very intense whereas earlier this week it was a hot missionary type of thing. Never know how you wanna call it, because it mixes together from so many different options. Especially I enjoy how she wants to see how she is getting treated by the hard dick. This itself is a big turn-on. There's so much more, still this extraordinary french that she can give and the beauty of all of her parts...be it in pause mode or in action. Anything hot is the program. And a cumshot on the perfect breasts or in her mouth is a great finish for the second time.

Satisfaction and Recommendation: I must say that I am talking about longer stay experiences all the time. I usually stay for 2-3 hours. And it is the best I could do. No stress and the most wonderful woman you can think of is yours for the time being. I love it and will be back as long as it can happen. :-) Kiss!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
flip69 beszámolója
2019-09-21 16:16:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Always simple and easy to contact Niki through WhatsApp....I visit from another country, so I always pre-plan my visit, never any problems.

Place: Perfect ;-)

Looks: I always say this, and I will always think that Niki is one of the most beautiful ladies I've ever met. Her brown eyes alone are just sensational..she is tall, graceful and stunning looking woman.

Attitude: Niki is sweet, gentle and patient...with me anyway...and really nice to spend time with

Act: As usual, perfect...amazing body, unreal oral, and likes to receive too I guess...It's a dream for someone like me to be able to spend time with this supermodel of a lady

Satisfaction and Recommendation: 100% every time..thank you

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
JasonYYC_archivalt2022 beszámolója
2019-09-18 21:49:52
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Visiting Hungary on holiday from Canada, I contacted Niki on WhatsApp in English one day before to arrange a meeting at her place. She responded to my messages within an hour or two and her English was very good.

Lakás: Niki has a comfortable and clean apartment. She provides a bathroom to wash before and after, and the bathroom and bedroom both do the job. Her apartment is within a 10 minute walk of a nearby metro station (she gives her address after you contact her). I took the metro then walked to her apartment.

Külső: Niki is a very beautiful young woman, exactly as in her pictures. Fantastic face, nice boobs, and a great butt.

Hozzáállás: I booked her for 1.5 Hours.

Együttlét: She gave me a handjob, went down on me, I went down on her and we had sex.

Elégedettség és Ajánlás: Yes, I would absolutely recommend Niki. Her English is as good as you will find in Budapest, so if you are visiting from Canada, USA, or UK and speak English, and you would like a girl who speaks English she is probably the best choice. She also has a beautiful and youthful appearance if you like that in a girl! Beautiful face and a great butt. Her attitude was also very pleasant, like she was not in a rush and made certain I was sexually satisfied.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
hluboky beszámolója
2019-09-06 05:52:54

Contact: Easy by whats app,

Place: small apartment close to Corvin

Looks: Live she looks much better than in picture, I didn't expect I could like her so much! I like her face, her white nice body (no one tatoo) , her skin, everything.

Attitude: Friendly from the begin till the end

Act: Good skill of bj, nice 69 and then sex.

Satisfaction and Recommendation: satisfied and I will come back next round in Budapest (this time I was very tired and this was last meeting in a couple of days full of meetings...she was great to wake up me, but, but...need to meet her again)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cjsban beszámolója
2019-08-05 07:09:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Easy with Whatsapp. Her english is good.

Place: Her place. Small, cozy apartment with nice clean bathroom. Clean towels, showergels and everything necessary was available.

Looks: She looks very pretty. Natural beauty. Nice lingerie.

Attitude: She is accommodating and polite. Nice person with whom one can talk well in between. No rush.

Act: Heavenly

Satisfaction and Recommendation: Just perfect

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
lovewomen beszámolója
2019-07-08 15:43:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: By WhatsApp very easy

Place: Nice clean and cold because very nice air con

Looks: Very sexy

Attitude: Very nice

Act: Very professional

Satisfaction and Recommendation: Very satisfied

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Theobroma beszámolója
2019-06-19 22:57:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: I am not font of WhatsApp but it works well, she replied rapidly and we then organized everything via WhatsApp.

Lakás: Except that the shower is a little bit small, everything is fine, the bedroom is well decorated and refreshed with air conditioning.

Külső: Charming, really charming. Thin, with beautiful curves, beautiful little boobs, and particularly a beautiful smiling face.

Hozzáállás: She is a bit shy, you have to guide her, but she knows very well how to do it. She is very kind.

Együttlét: It has been probably my longest cunnilingus but I won. For the rest, it is difficult not to come rapidly with her.

Elégedettség és Ajánlás: "Kedvellek", she will understand :-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
nammas_archivalt2022 beszámolója
2019-05-24 16:28:37
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: I contacted through whatsapp!

Place: nice place!!

Looks: u will love her

Attitude: Very friendly!

Act: she will do what ever u ask!!

Satisfaction and Recommendation: i would try her atleast once, and when u do, u will come back to her for more..... She knows what she is doing!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
gabika867 beszámolója
2019-05-18 20:17:08
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tiger90_archivalt2022 beszámolója
2019-05-18 19:24:14
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: I did it easy through Viber. She sent address. I got the apartment number when I arrived at the place.

Place: Easy to find, in a older building in a residental district. Entrance is in the back if you cant find it. She welcomed me in a small corridor between living room, where the action takes place and the bath. I could undress in the living room and she did hand me a towel. Small but great bath with awesome selection of shower gels and mouth wash. In a living room is a big bed, and two small boards, that she can always have her tools handy. Light with color change enhances the mood.

Looks: Nothing to complain about, great shape, sporty, awesome tits and booty, pussy was delicious. Expect that she does look better than her photos tell you.

Attitude: She is very professional. She does not kiss or look in your eyes when you are in the act or during blowjob. But she is a sex machine. The guest is the initiator: Tell her what you want and when to change position, she does not stop at all, does not complain and is not a time watcher.

Act: I stayed for an hour which is too short to experience this beautiful girl. She really is the best: Afer the shower I could undress her and touch her before she started the blowjob. She did help with a hand which was great. It was very intense and juicy. After approximately 15 mintues of her going down on me my dick was full of her salvia. Her varying in speed, deepness and hand movement is the best thing my dick has ever felt. We also did 69. While fucking her in missionary, cowgirl and doggy she moaned and did breathe heavy which was very great. You can feel her tightening and her pussy getting hotter during sex, a real great sensation. I came during missionary which was wonderful. I could even stay inside her pussy after that.

It was warm that day and she gave me a glass of water after the first round. She also needed one as she was out of breath. She started again as I requested with a blowjob. I wanted to fuck again but my little friend was not hard enough. I thought I cannot finish the second round but she did prove otherwise. She then again did a intense fast and non stopping blowjob. She didnt complain and just went on like a machine. I came in her mouth and she sucked it all away.

Satisfaction and Recommendation: Definitly go to her unless you want kissing but I left with trembling feet and had to take a break before entering the city again, so what can you ask more. If I can visit Budapest again and have the time I wanna spend 2 or more hours with her.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bela321_archivalt2022 beszámolója
2019-05-14 19:37:15
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kokin beszámolója
2019-05-04 18:18:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Par Viber, elle repond très rapidement.

Parle un anglais courant, fille vraiment intelligente.

Place: L appartement que je loue: elle se déplace egalement avec un petit supplement, c"est le prix de la tranquillite pour eviter les questions embarrassantes des receptionnistes trop curieux dans les hotels.

Looks: Tres feminine, c est vraiment une belle jeune femme.

Lingerie classe, des yeux coquins et un sourire que j"adore par dessus tout.

Attitude: Adorable.

Tres bon feeling. C"est ma deuxieme rencontre avec la belle Niki, mais pas la derniere!

Elle se lache vraiment quand elle est en confiance, j"ai passe une heure fabuleuse.

Mais elle n"embrasse pas.

Act: Tres performante, infatigable surtout en cow-girl. Tres douee pour ce job, elle fait les choses a cœur!

Elle vous regarde droit dans les yeux, avec son petit sourire: elle sait comment faire plaisir a un homme.

Elle m a epuise : - )

Satisfaction and Recommendation: Extremement satisfait, je vais essayer de la revoir tres vite.

Ne cherchez pas plus loin, c est une perle.

Vous ne serez pas decus, c est l une de mes meilleures experiences a Budapest (elle est dans le Top 3!)

Koszonom Niki (the guy with big colored tattoo).

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
WILDBAVARIAN beszámolója
2019-04-25 13:29:07
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Meine Ankunft in der City war am selben Tag!

Ich hab Niki über mein Handy angerufen.

Sie spricht englisch sehr viel besser als ich.

Deswegen wechselten wir zu WhatsApp, schreiben fällt mir leichter.

Es war Anfang Dezember und sie hatte Zeit für mich

Place: Ihre Wohnung war für mich etwas schwer zu finden.

Der Hauseingang ist hinterm Haus.

Ich denke es ist ein typisches mehrstöckiges Gebäude in Budapest nicht sehr weit vom Einkaufszentrum entfernt.

Die Wohnung ist klein aber gut eingerichtet, im Bad gab es eine Duschkabine

mit einigen Duschgels und frische saubere Handtücher.

Alles sehr sauber!

Das Arbeitszimmer war gemütlich eingerichtet mit Couch,

Fernseher und einen großen gemütlichen Bett.

Looks: Niki ist ein sehr junges und sehr schönes Mädchen.

Sehr gepflegt und sauber

Empfangen hat sie mich in sexy Dessous, es war ein aufregender Anblick.

Sie könnte locker als Model arbeiten.

Das hübsche Mädchen von nebenan.

Sie ist exakt wie auf den Fotos, schön geformte Handgroße Titten, schlank, geiler Arsch, die Muschi ist klein und zart.

Weiche Haut und ihr Gesicht ist bildhübsch.

Absolut erotisch!

Attitude: Ein sehr freundliches Wesen, offen,

kommunikativ und kultiviert.

Ein absoluter Profi in ihrem Business

Was Sie anbietet bekommst du auch,

nicht mehr und auch nicht weniger.

Korrekt und zielgerichtet.

Freundinnengefühl kommt dabei aber keines auf.

Aber die Arbeit wird perfekt durchgeführt.

Ich war sehr zufrieden und wurde befriedigt!

Act: Nach einem kurzen Gespräch über ihre Dienstleistungen und meine Wunschvorstellungen.

Ich wünschte mir natürlich einen Blow Job mit anschließenden schlucken

(Es stand ja hier auf der Seite, dass es Ihre Spezialität ist)

und alles Video festhalten.

Ich war leider sehr aufgeregt und die Müdigkeit von der langen Fahrt steckte mir noch in den Knochen,

trotzdem das Mädchen ist halt einfach gut.

Sie hat es geschafft!

Es war wundervoll, und ich wurde schon beim ersten Akt vollkommen leergetrunken.

Bis auf dem letzten Tropfen.

Wir haben dann noch eine Zeit geredet, Sie scheint mir sehr intelligent zu sein.

Der Besuch bei ihr hat sich sehr gelohnt!

Sex gibt es dann beim nächsten mal.

Satisfaction and Recommendation: Meine Bewertung kommt leider etwas spät.....der Besuch hat schon Anfang Dezember 2018 stattgefunden.

Aber ich bin erst jetzt darauf gekommen mir hier einen Account zu erstellen.

Ich hab Niki über diese Seite entdeckt und ich wollte Sie gleich am Tag der Anreise besuchen.

Was ja auch super geklappt hat.

Nächstes mal werde ich aber ausgeruhter sein wenn ich sie besuche,

ich will dann ihren Service und ihren Körper vollkommen auskosten. ;-)







Ich kann das Mädchen nur wärmstens empfehlen.

Ich hätte meine Zeit kaum schöner verbringen können und ich habe von ihr einen der besten Blow Jobs meines Lebens bekommen (den ich komplett auf Video habe).

Während meines nächsten Urlaubs in Bp werde ich sie sicher nochmal besuchen.

Obwohl ich sonst diese Art von Service nur selten in Anspruch nehme.



und ich freue mich schon auf ein Wiedersehen.









Thanks for all, Niki!

It was a great time with you and I will visit you again soon.

I'm sorry, I'm writing this rewiew just now .........you're amazing!!!

See you!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Cat_Sith_archivalt2022 beszámolója
2019-04-09 02:19:12
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Sometimes it is hard to get in touch, but after you got in contact it was easy to make an appointment. Can use WhatsApp to get in touch

Place: Nice apartment. Very discreet and clean

Looks: Beautiful and cute

Attitude: She was nice. Always smiling and respond to our request. Really into costumer satisfaction. Not GFE

Act: Her Blowjob was superb. And her pussy is tight as hell. Just told her what to do and she will grant it.

Satisfaction and Recommendation: Really satisfied and recommend. Especially those who more into PSE and not GFE

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lee95_archivalt2022 beszámolója
2019-03-27 14:35:18

Külső: Everytime she smile I melted

My joy is when she enjoyed

Elégedettség és Ajánlás: I've never told you I'm also Virgo, so I know LEGEND born only in September :)

I wish you get to your goal soon with what you doing now, and go travel in South America

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tompalompa beszámolója
2019-03-21 18:49:34
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Easy with Whatsup...

Place: Small and nice apartment. She live alone!

Looks: Wow, even better then the picture. What a body. Shes cute also.

Attitude: I dont think shes the GFE type. But shes nice.

Act: The best thing about Niki, she know her thing. Best sex I had in Budapest. Her on top was 10 out of 10!!!

Satisfaction and Recommendation: One of the best girls in Budapest. Not a talker but in bed... WoW

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mancuno beszámolója
2019-03-18 22:02:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Contact was easy via whatsapp.

Place: The flat is small but purposefully equipped. The bathroom has everything needed. There are no other people present.

Looks: Niki looks just like in the pictures, perfect! She has a great body and dresses to the occasion. Her smile is just breathtaking!

Attitude: She is very open-minded, easy to communicate with and accommodates (almost all) wishes happily.

Act: Her skills are phenomenal! All according to the highest standards:)

Satisfaction and Recommendation: I will definitely return!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DavidTW_archivalt2023 beszámolója
2019-03-09 21:56:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Easy by WhatsApp, good English

Place: Very classy place

Looks: Better than in photo :)

Attitude: Niki is Super friendly

Act: She do everything written in her profile

Satisfaction and Recommendation: Unforgettable experience! will definitely revisit her

I really like this lady, Niki is my favorite girl :)

Hope to see her again soon

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Plk_archivalt2022 beszámolója
2019-03-09 18:11:46
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Good english.

Looks: Sexy outfit.

Act: Does what she promises. Can recommend.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bluebudgie beszámolója
2019-03-02 20:50:38
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Easy by whatsapp

Place: No problems, right by corvin, nice apartment

Looks: Fuckin bangin' Girl is legit beautiful face, amazing natural tits

Attitude: Friendly

Act: walk in and get your dick out this girl will take it with a smile, best BBBJ I had in BUD

Satisfaction and Recommendation: would recommend to all.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Jojo1985_archivalt2023 beszámolója
2019-02-18 21:06:28
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Contact: Very easy by Whattsapp

Place: Small, but nice and clean flat in an old house near Corvin Plaza

Looks: Cute and tiny young woman with lovely breasts

Act: Started with a very good bare BJ, ended twice in cowgirl and missionary. Next time I will test her swallowing skills 😁

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Telepaco beszámolója
2019-02-07 16:50:16
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Very easy whit whatsapp.

Place: Good apartment

Looks: She is beautifoul, better then the pictures

Attitude: Good attitude, she was very nice

Act: She do evrething she wrote in your profile

Satisfaction and Recommendation: Good satisfaction

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lawsonliu_archivalt2022 beszámolója
2019-01-14 22:39:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Multiple way to contact which is convenient

Place: Classy & chill

Looks: The face of angel, very attractive and beautiful

Attitude: Easy going 、girlfriend feeling、nice and kind

Act: Satisfaction

Satisfaction and Recommendation: Best experience ever

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
simon123 beszámolója
2019-01-09 18:31:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Very easy by phone, Niiki speaks good english

Place: Nice apartment

Looks: Niki is very sexy, the girl next door type. Fabulous body and a beautiful face - top!

Attitude: Cool, smiling, inviting. Real GF

Act: No comment, everything a man could ask for!

Satisfaction and Recommendation: I definitely recommend!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
as1992 beszámolója
2018-12-14 02:15:57
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Very easy, contacted over Whatsapp to arrange a meet and she has excellent English.

Place: Nice apartment in a quiet area.

Looks: She is simply amazing. Her face is beautiful and her body is fantastic.

Attitude: Her attitude is excellent, she's very friendly, puts you at ease and was very chatty.

Act: She gave me what was quite possibly the best blowjob I've ever had! It was so good I wasn't able to get to the main act

Satisfaction and Recommendation: I'd really recommend Niki, she's a genuinely nice person and very hot. I'm planning to visit her again.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Violent-Troll_archivalt2022 beszámolója
2018-12-13 12:41:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: contatto molto semplice e amichevole tramite WhatsApp

Place: un appartamento non facile da trovare ma pulito e accogliente

Looks: una ragazza molto attraente

un corpo bello e snello

una piccola figa e stretta

e una bocca tenera

Attitude: Mi sono subito sentito a mio agio

Lei e molto aperta ai desideri dell ospite

Ho fatto un film del nostro atto sessuale con noi due come attore principali

Act: un pompino divino

lei ha succhiato tutto

lei ha ingoiato tutto

lavora con la prudenza di un professionista

Satisfaction and Recommendation: Niki mi ha soddisfatto molto

E stata un esperienza speciale per me e tornero di sicuro

Volevo ancora ringraziare Fif23cm per il buon consiglio

e stata un esperienza incredibile!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Epifanio beszámolója
2018-12-13 00:21:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Very easy to contact, we did it via Whatsapp

Place: Very suitable

Looks: Sheeee is extremely beautiful, this comes from a guy who had nine girlfriends. Her body was great too.

Attitude: I was very nervous as this was my first time with an escort, and I didn't do my best (unfortunately). But she was very kind and tried to calm me down, and I came once.

Act: Damn she rides good

Satisfaction and Recommendation: Do I recommend itő If I could, I would keep this girl to myself :p. Treat her with respect and don't be a dickhead around her. Until next time beauty <3 ... and I won't forget about that gift that I told you I will bring it to you next time :p<3.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_trololo beszámolója
2018-12-12 19:08:39

Kapcsolatfelvétel: Munka miatt whatsappon, gyorsan ment, hamar sikerült időpontot egyeztetni.

Hozzáállás: A megbeszélt időpontban telefonon nem értem el, majd 10 perc múlva értesített, hogy rosszul lett, így nem fog összejönni a légyott. Sajnálom, hogy így alakult, remélem egyszeri eset. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Dumborambo_archivalt2022 beszámolója
2018-12-07 13:13:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: the contact was very easy about whatsapp

Place: little but pleasant apartment

Looks: Niki is very beautiful and has a fantastic body

Attitude: She is very friendly and i felt at ease with her

I am quite a lot older than her but this did not seem to bother her

she has done everything so that I feel comfortable with her

Act: she can blow extremely well.

a great experience.

and she also does a good job of swallowing.

filming them is no problem

very good Blow Job

Satisfaction and Recommendation: very well.

Niki Thanks for this experience.

I will visit you again.

in the near future

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Hasificker beszámolója
2018-12-05 00:50:27
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Sehr netter Kontakt

Und eine schöne Stimme hat sie

Place: Die Wohnung ist klein aber

Alles vorhanden was gebraucht wird

Looks: Ein wunderschönes Mädchen

geile Titten geiler Arsch

Sehr schlank

Attitude: Sehr fantasievoll

Und voller Ideen

Ein Engel der Befriedigung

Wir haben danach sogar über Musik gesprochen

Ich mag Rammstein ;-)

Act: Super geiler Blow Job

sie kann das wirklich gut

Ein echter Profi

Satisfaction and Recommendation: Zu 100% zufrieden

Bis bald Niki

I"m coming back to you

Dear Niki

You are great

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
flip69 beszámolója
2018-11-29 21:57:56
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: always by whatsapp, easy and will reply when free...

Place: Nikis apartment is perfectly discrete and easy instructions to find..

Looks: One of the most beautiful ladies I've ever known...her brown eyes are just stunning.

Attitude: Personality is always a bonus, but with Niki she has more...a really lovely lady and always willing to go along with fun...and lovely to chat to all the time.

Act: Heaven...perfect in every way..

Satisfaction and Recommendation: I visit every time I visit BP...Niki is my only call, I really like this lady..x see y ou soon

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
leeuwtje89_archivalt2022 beszámolója
2018-11-26 11:35:32
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Getting into contact with Niki was very easy via whatsapp. Not many providers use whatsapp, which I think is a shame. But Niki does use! She responded quickly to my message She was very clear in her communication.

Place: Apartment building. Apartment she uses has bathroom, hallway and livingroom with a big bed. Shower with soap, fresh towel. All clean and rather spacious room.

Looks: Niki looks like the pictures. I don't have the impression she uses a lot of photoshop in the pics. What you see is what you get. She is sweet, she is sexy and has an amazing sexy body.

Attitude: Niki speaks english well. It was easy to communicatie with her. Good communication helps to break the ice and have fun together. She has a nice attitude and she provides everything which is mentioned on the website.

Act: Our appointment lasted one hour. We made love 2 times. Several acts and positions. We had fun together! No intimate kissing, (on her profile) so keep that in mind. However i didn't felt i missed out a lot.

Satisfaction and Recommendation: I left tired, sweaty and satisfied to the bathroom after 2 rounds of fun with Niki. Recommend to people who don't speak Hungarian, because she speaks English pretty well. Treat her well, follow her house rules and you will be assured of a good time.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
engineer007 beszámolója
2018-11-25 19:53:37
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Via Viber. Did not take long to respond, we agreed on a time later that day.

Place: Discrete appartment, nice shower, bathroom well equiped.

Looks: The pictures don't do her justice. There's a lot of reviews mentioning she looks much better in person, but you cannot imagine how much. It was really nice surprise and it threw me off a bit for the first few minutes.

Attitude: She has an awesome personality. She smiles and laughs a lot, her mind is very open, and she's very talkative. I liked her facial expressions in particularly :) It was like having sex with your highschool crush for the first time. She's there for you, you're super nervous, you both know what's going to happen. She gets into a nice conversation wioth you to ease the stress, and then it happens and it's nice :)

Act: I'll keep the details, but all worth it. The reviews don't lie. I needed a glass of water right away.

Satisfaction and Recommendation: Absolutely recommended, I will return.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Giuliano96 beszámolója
2018-10-27 18:34:45
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Elégedettség és Ajánlás: Very sexy and beautiful girl.

Young and intelligent

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
AlexT_archivalt2022 beszámolója
2018-10-27 10:23:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: It was very easy to contact via Viber. She was super friendly in the chat as well. Agreed time on the same day. Niki speaks very good English.

Place: It is in a new apartment. Super discretion. The shower provides everything you need for refreshment

Looks: She greeted me with black lingerie. Super sexy. She is prettier in person. I really like her breast very cute and perfect.

Attitude: Super nice. She talked and laughed like your true gf. Originally I was 1 h with her. But I added 20-30 min more.

Act: We started with BBBJ. It was the best so far I ever had. Full of passion and she could do it long uninterupted. I came first with her amazing techniques.



She was also very responsive to your touches making the whole experience better. After I finished licking her sweet pussy, I put condom and tried several positions. All were great. Unfortunately the second time was harder to come. But Niki was so eager to help me come. Then, I decided to add 20-30 mins more. Finally with Niki's hand it came satisfyingly. Niki is the true gfe and has a lot of energy.

Satisfaction and Recommendation: I left super satisfied. I would recommend to everyone. Treat her with care and she is a very professional lady. I will come back whenever possible.



Thank you Niki for the wonderful night :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_3OH3 beszámolója
2018-10-23 19:13:13
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: I sent her a Whatsapp and she replied back with a time that day that she was free. You might try calling first.

Place: Is discreet and near Corvin ter. Bathroom and shower are good for the job and the bedroom is perfect for the purpose.

Looks: Like many others have said,she looks better than her photos. The outfit she had on got me hard the moment I walked in the apartment. Her breasts are the perfect size for me, they fill up my hands just right :) She has a beautiful face and eyes to match. I like eyes and breasts :)

Attitude: Niki is truly wonderful. She provides a real GFE and I'll be one of the many to say her BBBJ is incredible. After we were finished there was still time left, so we just talked (yes, her English is very good too). We started talking about puppies and she told me about a shelter that you can sponsor a dog, which she is doing too. She really does have a heart of gold. Did I mention that she gives a true GFEő

Act: Was everything I could ask for. Started with a BBBJ, then missionary, then doggy. I nearly popped during missionary, but held it back to make it last a bit longer. That might have been a mistake because then the little soldier started to refuse on his own. But Niki was not to be outdone and finished me off.

Satisfaction and Recommendation: I've seen Niki 4 times, but this is my first review because I didn't have a membership. Take it from me and the 50+ other positive reviews, if you are on her page, you don't need to look any more. You found the perfect girl. Make sure you treat her nice and with respect.

Nagyon köszönöm Niki. Remélem, hamarosan találkozunk.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
nickp beszámolója
2018-10-20 06:04:32
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Whatsapp. Quick and easy, arranged a meeting a day earlier and confirmed on the day.

Place: Nice apartment, fit for purpose. Big room, big bed. There is another girl in the apartment, but I never saw her and had no issues with privacy.

Looks: Beautiful girl. Looks younger than in the photos and is definitely better looking than in the photos.

Attitude: Cheerful, playful, really tries to set you at ease and make it an enjoyable experience. Good English skills so you can talk in between sessions.

Act: Apart from no kissing, a very sensual and enjoyable GFE experience. No faking or overacting and she really seems like she is enjoying herself. I was too jetlagged and tired for round two, but just lying and talking with her was an enjoyable experience. She has a nice sense of humor.

Satisfaction and Recommendation: Walked out a very happy man and will definitely repeat when I am in Budapest. Wonderful girl that will put a big smile on your face.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
treewie beszámolója
2018-10-11 20:10:24
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Contact: Through Viber. Top.

Place: All is provided. Nice flat, easy to reach

Looks: For me : a beauty, both face and figure.

Eyes to get lost in.

Easily my favourite here (anywhere actually)

Attitude: Smart,nice and friendly, a pleasure to talk to.

Act: Well, can't go wrong here, she takes good care of you, sexy as hell, skilled and coöperative.

Satisfaction and Recommendation: I would recommend this pearl 100 procent

A privilege to have been with her.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
SP99_archivalt2021 beszámolója
2018-09-29 12:13:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: After the first attempts, we finally managed to schedule our meeting

Place: It was in my place. Very nice, only Niki and I, we talked a lot and shared a drink. Everything went according to plan.

Looks: Niki is a woman wonder. Really beautiful, her pretty body, her skin is very soft, her look is exciting, amazing lips and hair. In person it is much prettier than it appears in his photographs. Beautiful breasts and very clean vagina, I loved touching and kissing her body.

Attitude: I took 2 amazing hours with Niki at my place. We started with a conversation of different topics sharing a drink, and then we move on to action. I had read the references on this website and did my election with her.

Act: Fantastic, she has like me a lot, I loved her perfume, her look, and how she came dressed in black lingerie as I requested previously. The blowjob she gave me at the beginning was long and exciting. I really liked feeling her wet pussy, then we did 69 and some other positions while i kissed her beautiful, clean and odorous body. Finally she got on top of me and finished exquisitely. Then we both rest in the bed with caresses, and then we share a little more before finishing the time.

Satisfaction and Recommendation: Niki is great! Surely I will repeat the next time in her place !! I felt very comfortable with her :))) Köszönöm Niki !

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
minox beszámolója
2018-09-12 10:52:12
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: eleinte kicsit nehézkes volt de utána sinen voltunk mint József Attila.

Lakás: A lakás igényes, szépen berendezett, kellemes hangulatú, extra vagáns új színváltós világítás... ;) adja az erotikus-romantikus hangulatot. :)

Külső: arc gyönyörű, test bombasztikus, és azok a mellek... tenyérnyi feszes peckes Istennőhöz méltóak... :)

Hozzáállás: hozzáállás n.o.1! úgy kezelt mintha ismernénk egymás évek óta. abszolult közvetlen azonnal megtaláltunk az összhangot, tényleg olyan érzés volt mintha a szeretőmhöz mentem volna át egy pár órára. :)

Együttlét: 2 órára mentem, de kb fél órának éreztem az egészet. az idő csak úgy repült. ha megtehetném legközelebb egy egész napra kisajátítanám magamnak. :) részleteket nem írok ne erre rángasd a f***... de annyit elárulok, hogy a korát meghazuttoló tehetséggel bánt velem. a második menet végén kb 10 percig csak remegve feküdtem és igyekeztem észhez térni. :) a franciája pedig... uram atyáááám... :) röviden tömören, megéri az annyit amennyi. :)

Elégedettség és Ajánlás: csak 2 hétre vagyok itthon nyaralni külföldről, de biztos vissza megyek még amíg itthon járok...

készülj drága! lesz még rá alkalom, hogy megkettőzzem a látásod... ;)

addig is csók és METÁL FOREVŐR!!! :D ;) 3:)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Marsiqwe beszámolója
2018-09-11 10:34:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Rendkívül könnyű volt elérni! Rugalmas volt!

Lakás: Kicsi, de a célnak teljesen megfelelő hely a bulinegyedben!

Külső: Niki az egyik legszebb, legszexisebb lány az oldalon, akivel valaha találkoztam! Csodásan arányos selymes teste, ami pont úgy és arrafele domborodik és domborul, ami rendkívül izgató!

Hozzáállás: A hozzáállása teljesen rendben volt. Ami meg lett beszélve az úgy is lett végrehajtva!

Együttlét: Remek a franciája, az együttlét is kiváló volt!

Elégedettség és Ajánlás: Nem ajánlom senkinek, megtartom magamnak! A viccet félretéve: egy kincs ez a hölgy! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
legato beszámolója
2018-09-09 01:29:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon bizonyos üzenetküldő alkalmazásban mindent leegyeztettünk, megbeszéltünk, teljes tájékoztatást kaptam.

Lakás: Hangulatos, tiszta, ízlésesen berendezett. A tetthelynek pont olyan hangulata van, ami a találkához kell, fürdő kellően tiszta és ellátott.

Külső: Nagyon csinos lány, szép arc, formás mellek és popsi. Külön tetszett a haja, vagány és jól áll neki. Kérésemre combfixben fogadott, meglepett, hogy szemüveg is van rajta, ami nekem a gyengém...nagyon jól állt neki. Az arca volt a kedvencem.

Hozzáállás: Kedves, barátságos, segítőkész. Mindent úgy csinált, hogy jó legyen nekem. Kicsit nehezen oldódok amikor első alkalommal találkozom egy hölggyel, de nála ez sem jelentett problémát, stílusának köszönhetően egyszerre jobban felengedtem

Együttlét: A lányok nem mindig kedvelik, hogy hosszú francia leckével indítok, de itt nem volt ebből gond. Nagyon kellemesen és változatosan részesített ezekben az örömökben. Nagyon sok leányzónál megfordultam már, így biztosan kijelenthetem, hogy a top kategóriában van. Ha néha egy kis szemkontaktussal is megspékelné, akkor abszolút number one lehet. Az együttlét is nagyon változatosra és élvezetesre sikerült, most nem sorolnám fel a pózokat, de jól mozgott, végig beleadta magát rendesen. A végén még kaptam a finom franciájából és a szemüvegére és az arcára élveztem, amit tökéletesen vezényelt le, maradandó élmény lett, az biztos.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon élvezetes találka volt egy gyönyörű lánnyal, elégedetten távoztam, nálam a kedvencek között a helye. Biztosan meglátogatom még.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Franciaturul beszámolója
2018-08-20 21:58:45
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Contact: Tr&#232;s facile, par messagerie.

Nikki repond rapidement.

Tres bon niveau en anglais.

Place: Dans mon appartement.

Looks: Tres belle femme.

Tres elegante, jolie petite robe noire, bien maquillee, bien coiffee, lingerie, bas... Adorable!

Attitude: Tres gentille, a l ecoute, tres beau sourire.

Act: Une excellente experience entre une copine francaise et Nikki.

Elle s est parfaitement occupe de nous deux, a tour de role.

Super ejac faciale.

Satisfaction and Recommendation: Oh YES!!!

Je la recommande absolument, et j espere vraiment la revoir en solo la prochaine fois.

Allez y les yeux fermes, elle est exceptionnelle.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Franciaturul beszámolója
2018-08-10 00:23:15
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Contact: Tres facile par sms

Place: A mon appartement, avec une de mes copines ^^

Looks: ^Super sexy, tr&#232;s classe: parfaite, bas, petite robe noire, joli maquillage...

Attitude: Tr&#232;s , souriante, une de mes meilleures expériences avec une escort.

Tr&#232;s beau regard.

Act: Tr&#232;s bon :-) Elle s"est parfaitement occupé de moi et de ma copine, j"ai adoré cette heure passée en sa compagnie.

Satisfaction and Recommendation: Absolument! Je vous la recommande les yeux fermés, elle est adorable!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
PeterKiss88_archivalt2021 beszámolója
2018-08-04 12:15:30
szép arcú, barátnő feeling
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Xline beszámolója
2018-07-29 00:14:34
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Contact through Viber, worked great. Her English skill is really good.

Place: Her apartment is really cozy.

Looks: Great looks. She looks better irl, really nice boobs and a cute and neat ass.

Attitude: Very good attitude, my first visit to an escorts and she made me feel relaxed and welcomed. No stress etc.

Act: That's between me and Niki, but I was really blown away ;)

Satisfaction and Recommendation: I really recommend her. It was amazing. I will visit her again next time I'm in Budapest,

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
blondbloke_archivalt2022 beszámolója
2018-07-28 15:57:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Easy, all through Viber

Place: Good, slight difficulty in finding the entrance, but easily solved with phonecall.

Looks: Hot, as in pictures, great body, cute face

Attitude: Good, friendly and eager to please

Act: Excellent blowjob, definitely the hightlight.

Satisfaction and Recommendation: Very satisfied, would recommend.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
johnnybravo983 beszámolója
2018-07-28 09:08:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: WhatsApp Call and SMS set up appointment for the for the following day.

Place: Easy to find, very nice shower and assortment of shower gels

Looks: Very beautiful. Nagyon szep vagy. Very nice little body.

Attitude: Very friendly welcoming and relaxing

Act: Great blow job before moving to the act. We will leave the rest out.

Satisfaction and Recommendation: Very satisfying and I would definitely recommend her to others.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Daut beszámolója
2018-07-21 13:53:13
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
többen vannak a lakásban

Contact: easy on whatsapp, give pricelist and adress. She speaks good english

Place: nice appartement near corvin center. There is a park outside where you can wait if you're coming too early. Appartement easy to find, room clean, shower clean.

Looks: Stunning body, flat belly, small perfectly shaped round boobs. She received me in stocking and in sportswear the second time and that was very hot. Cute smiling face. Her body is a better view than the Citadella.

Attitude: Very good, she was at my service. She did everything I asked. She's never complaining, never bored and she has fucking great stamina. very GFE

Act: First visit, we did a 30 minute blowjob in two positions (standing and lying down). The blowjob was a long ininterrupted seesaw motion sucking. Terribly good, What a health! I cummed in her mouth but she didn't stop anyway, she kept the motion till the end of my pleasure. she deserved an award for that. She discretly swallow.



After that, we chat and I give her a massage, time flies and the hour was finished, I couldn't try the sex with her and starting to regret.



So I met her two days later. Same lovely blowjob, I cummed faster in her mouth again and then we had sex. She was very active, very good riding and she acted like she really took pleasure. I don't know if it was real, but this is awesome to see this. She spread wide her leg and she accept any position.



In the end I was so tired, I couldn't finish and it lasted only five minutes. I was thinking about taking 30min more, but she said "no, I have to rest, but I give you a blowjob till the end". Great Idea, I came in her mouth in less than five minutes. Great

Satisfaction and Recommendation: If you visit budapest, you have to go to the citadella and Nikiwolf. The rest doesn't count.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
vortex70_archivalt2022 beszámolója
2018-07-15 00:18:15
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: set up an appointment with Whatsapp. she responded very quickly to all messages sent.

Place: apartment was nice, music in the background was an extra touch of girlfriend feeling.

Looks: her looks are definitely better in person compared to her photos. beautiful face, beautiful body and beautiful attiude.

Attitude: she opened the door in a sexy little outfit, we chatted for a little while and then the magic began. she initiated the fun with a heavenly blowjob.

Act: multiple positions were had, favorite was her riding. she knows what she is doing :)

Satisfaction and Recommendation: i would highly recommend her. she is one of the best.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Fmahwah beszámolója
2018-07-08 02:04:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Contact: Called her and whatsapp. she is very fast in response and fix the schedule

Place: Good Apartment. Easy to locate and its suitable for the purpose.

Looks: She is very good. better then the photos. Heavy blowjob. i liked her blowjob skills. She is very kind have lot of patience.

Attitude: i been for an hour and enjoy the action. she is ready for any position.

Satisfaction and Recommendation: She is very good. i liked her very much.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
lolkadell beszámolója
2018-06-20 00:54:07
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Külső: Nagyon fiatal és nagyon kívánatos, a legjobb, hogy ehhez igazi barátnőfeeling társul, szóval egyszerűen szuper. Egyszer még viszek neki rakottkrumplit is :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
leo1982_archivalt2023 beszámolója
2018-06-09 17:00:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: By sms. she answered quickly

Place: easy to reach. clean, she keep several clean towels tidy.

Looks: Very beautiful. looks better than photos. nice body, beautiful eyes and face.

Attitude: Very very kind.She knows good english, nice conversation.

Act: we tried several positions, cowgirl, reverse cowgirl and missionary. she really does it good.

Satisfaction and Recommendation: i absolutely recommend.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Pernoe beszámolója
2018-06-07 08:18:13
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Contact: Contact through app. Good and precise communication

Place: My place, all good

Looks: Wauw....Fantastic looking girl. So beutiful and those eyes are to die for

Attitude: Real GF, she is so kind, smiling, giggling...Just perfect

Act: Between us, but I was really satisfied

Satisfaction and Recommendation: I will definately recommend her, but please treat her nice, she is so amazing

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
SwiftySwede beszámolója
2018-06-04 16:13:04
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Through whatsapp, fast response and answers questions without a problem, very straightforward with good English.

Place: Her place, easy to get to by bus, very cozy place with everything needed for a nice time. Good lights, big bed and TV incase you want it for something else than music.

Looks: Have to agree with what others wrote, the pictures are nice, but Niki is so much better. Has a stunning face, sexy eyes and lips that you can't get enough of.

And that body, holy moly, she is fit in all the right places. Some of the sexiest legs I've seen, perfect bewbs and the cutest butt.

Attitude: Very friendly and down to earth, easy to talk to and follows directions very well. True pro with quick honest answers on what she can and can not do. Oh, and she's funny =)

Act: Niki knows what she's good at, and oh boy does she excel. You might think you are done for the night, but no, you take a quick look at that foxy body and then you are hooked, and she knows it. She certainly aims to please.

Satisfaction and Recommendation: First lady I would go back to if I visit Budapest again, in a heartbeat, and most likely not just once. Totally recommend.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
aamir1_archivalt2022 beszámolója
2018-05-31 16:03:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Elsőre sikerült elérnem, megkaptam a címet és késő estére le is fixáltuk a randit.

Lakás: Minden rendben van a hellyel, szép nagy kényelmes ággyal és jól felszerelt fürdővel.

Külső: Fiatal szép tinis arc, lapos poci, formás popó, alkatához passzoló cicik, egyszóval a külső csillagos 5ös.

Hozzáállás: Maximálisan kezdeményező, igazi barátnő feeling, végig a középpontban éreztem magamat, egy órát voltam vele.

Együttlét: Kezdtünk egy natúr franciával, ebben nagyon ügyes, majd kértem hogy 69-be forduljunk, talán ez lehet az egyik kedvence. Utána kutyusba fordultunk és ebben is lett végem, másra már nem maradt energiám. A maradék időben beszélgettünk, sokat elárul magáról.

Elégedettség és Ajánlás: Én nagyon jól éreztem magamat vele, aki szereti a fiatal de belevaló lányokat azoknak mindenképpen ajánlott.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
OnionAD22_archivalt2022 beszámolója
2018-05-27 21:20:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Was very easy and simple to contact her through whatsapp. She replies in a timely manner

Place: Very nice apartment. She had a disco type shower that was great.

Looks: Niki is gorgeous. The pictures on here do not do her justice. I was blown away when she answered the door.

Attitude: Great attitude. She was very friendly and professional

Act: Amazing blowjob. Probably the best I've ever had. The sex was great too. I got the feeling she really enjoyed it which made me enjoy it even more. If she didn't enjoy it then she is a great actor haha

Satisfaction and Recommendation: I left extremely satisfied and I would recommend her to anyone who is looking for a beautiful woman and wants to have a great time. I will definitely be seeing her the next time I'm in town

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MARIOTTO beszámolója
2018-05-05 13:58:17
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Contaci was on wazzup 100%, We spoke for first time when We meet on the door flat.

She can speak and write in English !

Place: Nice block, quite new building, not far from city center and next to a big mall (Corvin Plaza).

Also the apartment is new, clean and well furnished.

Looks: She is much better than pictures - cat eyes -tall -stunning and smiling beauty.

Beautiful face and very soft and tasty skin. She is young and sexy.

Attitude: Professional and kind, not like a girlfriend but like a good house owner -she try in any case to realize every wish.

Act: Good BJ, and very good way af moving during sex.

Satisfaction and Recommendation: SuperNiki very raccomendable !

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Manosise_archivalt2023 beszámolója
2018-05-04 19:16:38
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Easy contact via Viber. She is good at English. :)

Place: Location and apartment are decent. Easy to reach via metro or bus. Everything is fine. She even has a fancy disco lighting shower. :)

Looks: She is an amazing, sweet, handsome young girl. Amazing soft skin.

Really beautiful. Even more than on photos.

Attitude: She is not the wildest, loudest girl ever in bed but that just her.

If you embrace it, you are going to enjoy it. I like it. If you do what she likes you both are going to enjoy.

I had a really nice conversation with her...She is a really nice girl.

In the end, I had felt at a moment that I'm talking with some friend. We talk a little bit about music, she has a great taste in music btw.:)

I could take her out for a beer or something just to hang out, talk, and chill out. :)

Act: I won't go into details but she is amazing at what she does.Great blowjob, she can make you cum in seconds, even if it is to hot in the room. ;)

Satisfaction and Recommendation: I'm really happy that I spent one hour with her. I recommend her to everyone who whats to have a good time.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Rajna beszámolója
2018-05-01 09:07:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: 1 órával előtte hívtam, innen minden gyorsan ment és egyszerűen.

Lakás: A lakás a panel bejáratához közel van, könnyű volt megtalálni és tetszett a belső berendezés is, modern és praktikus volt. Ahogy láttam a parkolás is rendben van, különben gyalog voltam. Fürdőben minden volt, ami tusoláshoz szükséges.

Külső: Ha arra gondolsz, h a képek alapján tinis, szomszédlányos lesz, akkor az stimmelni fog :) Teljesen természetes valódi nőnek tűnt. Kedvencő Mellek és popsi.

Hozzáállás: A hozzáállása teljesen rendben van. Startból minden játékszabályt megbeszéltünk, majd tartottuk hozzá magunkat mind2en. Tetszett, h bármilyen témáról tudtunk beszélni, ami felmerült, humora is van. Az ismerkedős 1. fél óra volt.

Együttlét: Amikor 69 közben megláttam hogyan néz ki hátulról és közelről, majd éreztem hogyan franciázik, már semmi mást nem akartam csinálni, tehát így folytattuk végig (nfvsz).

Elégedettség és Ajánlás: Nekem volt már ilyen 2x éves barátnőm, tehát nyugodtan be merem jelölni a barátnő-feelinget is.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
chs14 beszámolója
2018-04-21 21:39:55
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Contact was very easy through WhatsApp and we set up an appointment for later that day.

Place: Her apartment is nice. Large comfortable bed, nice background music, and a good shower.

Looks: She has many nice photos in her ad, but she looks even better when you meet her in person.

Attitude: Her attitude was excellent throughout our time together.

Act: She starts with a really great blowjob and then eventually switched to cowgirl position. She does this very well and it didn"t take me long to finish. After a short break, the 2nd round was very good and basically a repeat of the first one.

Satisfaction and Recommendation: Overall, I was very satisfied and had an excellent time with Niki. I would definitely want to see her again.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
sunpatrick_archivalt2021 beszámolója
2018-03-22 00:57:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Very easy by whatsapp,reply quickly and politely.

Place: 1. The place is easy to reach by bus

2. The room is cozy and nice with

music ,temperature is moderate too.

3. The shower room is not big,but offer everything you need,and the water temperature was hot,and the water pressure was powerful too.

Looks: 1. Cute and beautiful face

2. Body is just fit,not too slim,not too fat,tits and butt are roundish,there is nothing to complain.

Attitude: 1. Speak very good english.

2. Smile all the time.

3. Very cooperative.

4. Girlfriend feeling for sure.

Act: 1. Blowjob was amazing,i didnt imagine that good before,if she only offer blowjob,it's still worthy.

2. She's a cowboy,rides very good.

Satisfaction and Recommendation: Im the one chat with you about the Colombia and the coca :-)

Its really satisfy to have the company with her,everything was so great,the only thing you would think is that you want to come again.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Cro81_archivalt2022 beszámolója
2018-03-09 20:24:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: easy, first here on message later on whatsupp, exelent english

Place: nice apartment

Looks: preaty face, beautyfull smile, nice body... perfect

Attitude: pleasant and normal girl, friendly, no presure

Act: evrything was exellent, nice BJ, good rideing, i was tired because i didnt sleep last night and didnt have strength for second shot but anyway great exeperience with young sexy girl

Satisfaction and Recommendation: i can recommend this girl to anyone, she is sexy, pleasant and dont make any presure, for 20y girl she is realy great in bed. Niki i am glad to meet you ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Trythat1999 beszámolója
2018-02-20 15:37:07
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Contact: Easy through WhatsApp as before

Place: Appropriate setting. Comfy, warm, maybe a bit cliché ;)

Looks: Beautiful as always. Schoolgirl outfit looked great

Attitude: Very cooperative, little initiative but obedient

Act: Her BJ gets better every time. The way she eagerly sucks every last drop of cum out of you when you shoot your load in her mouth is nothing short of spectacular. I was very tired, so I just layed there and enjoyed her amazing oral athletics. Frankly, I'm impressed by her endurance.

Satisfaction and Recommendation: Now, if only she did gfe, I would fly to BP all the time to visit her. Regardless, my knees went weak when she drained me and what more could I ask for. There is nothing that should stop you from seeing her.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zeblues@numericable.fr_archivalt2021 beszámolója
2018-02-14 00:01:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Perfect on WhatsApp

Place: At my hotel (thanks dear)

Looks: Just amazing, awesome beauty and body

Fresh lovely face

Attitude: Also very nice

Fully based on pleasure

Act: Just amazing,really

Satisfaction and Recommendation: She deserves the greatest attention as she is nice, soft and that body and smile to die

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
raspolsky beszámolója
2018-02-01 14:24:18
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Very easy to contact via Whatsapp. Responds timely with clear directions to home address.

Place: Nice and cozy place as seen in pics. Inside was warm and a hot shower made it perfect after a cold nights travel. Compfy and large bed with quiet music running in the background.

Looks: She has a very cute smile and perfect slim body. I loved the shape of her hips and breasts.

Attitude: She expects you to take the initiative, but when you ask her she obeys your requests perfectly.

Act: So this was my very first time with an escort, moreover my first time with another lady for after 10+ years other than my ex-wife who i divorced lately. Gosh, i felt like a virgin and acted like a virgin :D Anyways, after a hot shower, she greeted me at the room and layed me to the bed. she started her famous bbbj.. i have never experienced such a feeling before. my dream was to cum in her mouth but it was too soon for me and i had to ask her to slow down and then stop (someone should have kicked me in the balls for being so stupid). Then came missionary and of course it was a quick failure of me :/ I laid back for sometime with an awkward silence and little conversation. The she started sucking me again and i got straight into action with a cowride and doggy. Then the weirdest thing had happened, my condom got stuck inside her vagina. Holy shit, she was looking at my face with her beautiful eyes asking me if i came inside :) By then, i had already lost my self-esteem and i was checking if i had cum though i knew it wasnt possible yet :D we did the controls and everything was ok. Later on, i just wanted to finish things asap and vanish from her presence, so i asked her to finish me with her bj. Guess what, her super pro mouth got tired but my fucked up penis did not and i had to leave the place with only one very short shot and a bone-hard dick at the end.

Satisfaction and Recommendation: I highly recommend her without any hesitations. She is a real talent and i wish i was capable to keep up with her. I hope next time in BP will be a more efficient time.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kimkont beszámolója
2018-01-31 00:49:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Fast flexible message exhange via viper.

Place: Nice appartment with good shower and clean towel. Good size bed and most importantly the flat was clean with fresh air.

Looks: Athletic lady with smooth skin and amazing breasts. Cute smile.

Attitude: Friendly and professional. Clear limits. It"s a pleasure to meet a courtesan who takes bride in her profession.

Act: Nikis skilled BJ was perfect way to reset a working day filled with meeting. This was my second visit and on both times her act was top class.

Satisfaction and Recommendation: I rarely write reviews, but Niki is one of the best i have visited and deserves high recommendations. I have left her place twice with a happy smile.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
FLadventurer beszámolója
2018-01-22 16:55:09
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Easy to contact, set up appointment in advance. She gave me address and confirmed time the morning of and met me at her door smiling and looking as sexy as can be.

Place: Apartment is nice, very clean. She has a clean bathroom and offered shower. Has plenty of shower gel products and clean towels. She is very meticulous.

Looks: Beautiful face, and even more so when she puts her hair up. Long thin athletic body and she sure does know how to use it. Favorite body part is her ass. But truthfully, it is difficult to find fault with any part of her body. Great legs, face, shoulders, back and very young B cup breasts that just look great on her athletic think body.

Attitude: She takes the initiative but listens to our wants and desires. Is very accomodating. Is a pleaser. Enjoys what she is doing, no faking on her part. I have seen her once but plan to two more times before I leave Budapest.

Act: Awesome BBBJ, followed by cowgirl, missionary and doggie. Does not get tired. Best part was everything!

Satisfaction and Recommendation: Recommend without hesitation. This girl is honest, sincere and great in bed! I wish I could keep her to myself.

I will repeat again as much as possible.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
simonelo beszámolója
2018-01-13 20:09:56
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: She does answer on What's App. Very nice, because this goes nice and smooth.

Place: The apartment is in a large building, first I was on the wrong entrance, but the she directed me to the correct side. The apartment is small with kitchen and the room with the bed and the shower and separate toilet. The room has a big bed, some mirrors and a stereo.

Looks: Niki is very beautiful. Stunning. She has this big curls made into her dark brown shining hair, just beautiful. She wears beautiful underwear and stockings. I usually take them off immediately. I like a woman without stockings. :-) She is very clean and keeps her body in great shape. The face is very nice and smiling. A real innocent teen. Hahahaha. The breasts are nice B size and perfect.

Attitude: She looks at you awaiting something to happen. So she does not do things vera actively. Here you have to start the programme. But she will jump in on everything you want and do. There are no hesitations at all.

Act: I was with her a few times and it was the same nice every time. I only had two-hour long dates with her, for your information. So I cannot argue about shorter sessions. I started to undress her within a few minutes while kissing and simi simi. She is ticklish. She likes the licking of her pussy and does cum from this with fingers inside as well. Just now the list has changed to "no fingers in vagina". So I cannot tell about what is happening. I was allowed to finger her back then and it was very nice. I like to celebrate this for a long time with licking everywhere. And she did cum very heavy while I licked her on the back with fingers inside her. She does give a nice blowjob, it is very deep and I came inside her mouth. She swallowed everything and was smiling. Usually we made each other come twice per session and have happy smiling faces after this. In the break she offered me Fanta and we had this together while she was smoking in the kitchen. It was also no problem for her to cum on her breasts and also on her face. I like to see the sperm all over her breasts. That is the nicest view. I then clean her body from it after a short time. I like to do it.

Satisfaction and Recommendation: Niki is a very nice performer and she does do everything which is on the list. She does not pressure you and the time is no issue. Also she can take it very well and does have fun herself as well. For me combined with her beauty a wonderful time. Very recommended.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
striker25 beszámolója
2018-01-09 18:55:45
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viberen ment az első egyeztetés.

Lakás: Mindennel teljesen elégedett voltam.

Külső: Az én véleményem szerint nehéz ezeket leírni.Nagyon rendben van a hölgy.Mind arcra,alakra stb......

Hozzáállás: Velem nagyon kezdeményező volt.Egy órát töltöttem nála.Imádtam.

Együttlét: Francia és szeretkezés volt.Mindenben nagyon ügyes.Tudja mit csinál.

Elégedettség és Ajánlás: Én mindenkinek ajánlom aki tisztelettel bánik vele és nem bunkó.Nagyon aranyos beszédes minden téren.Tervezem,hogy még meglátogatom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
PandorasBox_archivalt2021 beszámolója
2017-12-31 17:28:53
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Called her and arranged the details per Viber. Answers quickly. Always 100% in time.

Place: My place...

Looks: Amazing. Very young, in shape. Lovely face, body even better than on the photos. Soft skin. There is not much in this world that feels better on your hands than this girls tight little ass.

Attitude: Highly professional attitude. Emotionally she has clear boundaries which is respectable. She is a very kind person and will laugh and smalltalk with you and gives of kind, easy and relaxed vibes. Niki doesn't kiss or pretend that she wants to marry you. But once you are in bed and go into act with her she is physically very open and welcoming you with hugs and everything.

Act: Nikis performance is out of sight. My fascination for Niki began with her saying "I'm good at blowjobs" and then totally KILLING IT. She has a super sexy smirk on her face and hypnotizing eyes. She uses mouth and sometimes hands with compassion. We did every position (as far as I can remember there is none she doesn't do). Having her on the top is an endless flow of energy. Her riding is among the best I have experienced. She also knows how to squeeze you with her Kegels. When it comes to fucking, Niki was insatiable. After not too much time she really enjoys herself and doesn't "act" which is totally amazing. She won't stop unless you are 100% finished.

Satisfaction and Recommendation: Absolutely recommended, by far the best I have experienced here. If you know what you are in for enjoy this girl for what it is. Intense and exhausting sex.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
dmiller beszámolója
2017-12-23 22:47:44
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Got in touch with her via Viber. She got back to my initial message within 30 minutes. She couldn't meet me at my preferred time but a tad later. I shifted things around on my end to meet her availability and I am glad I did!

Lakás: Her place is in an apartment building. Building is older and the apartment itself won't be getting high marks either but don't take me wrong as it was clean and that's what matters. Bathroom is smaller but again it gets the job done. Room is nicely set-up, however, for those of us who are used to bedframes, boxsprings and mattresses the bed's height may be just too low in certain situations. Can't comment on parking as I walked there from the metro.

Külső: Well, this is where you won't be dissapointed. She is a very pretty young lady. Her body is exactly as you can see it on her online pictures. Her skin is super soft as it should be for her age. Her face is mesmerizing, her smile is captivating.

Hozzáállás: I found her extremely friendly from the beginning. She welcomed me at the door and accepted my gift to her. Just a hint for anyone visiting her and any other classy ladies: surprise them with a small gift. You just scored some good marks for yourself. We got into a nice conversation about general stuff for quite a while before anything else happened and it allowed me to realize that she has other cognitive gifts that go beyond why you are reading these lines in the first place. I think we spent more time talking than other things and I would not changes this for anything. She wasn't really initiative but this won't take away anything from her qualities. I wanted to spend an hour with her and it ended up being just under ninety minutes. I wasn't in a hurry and neither was she.

Együttlét: While I may have a fetish of being with a woman who takes you off your feet and does everything for you I am going to remember for Niki for other reasons. I believe that we had a very sensual time together and this is all a gentleman should say about this. Treat her well, and you'll receive an unforgettable experience in return.

Note that she will only do what is listed on her profile. Please be respectful and don't even ask her for more.

Elégedettség és Ajánlás: Niki is the smartest, cutest, and sexiest lady I had the honor to meet. Please be kind, polite, respectful, and clean when you visit her.

I will go ahead and make a positive note about her in my mind. I would see her again in a heartbeat. Might just do.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Olek beszámolója
2017-12-14 01:02:55
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Először Viber, utána telefonon.

Lakás: Egyszerű, de nagyszerű :D

nem lakást mentem nézni :)

Külső: Akit a képen láttok uraim azt kapjátok élőben is :) Egy gyönyörű nőt! :)

Hozzáállás: 1 órát voltam nála. Aranyos nagyon és a hozzá állására sem lehet panasz :)

Együttlét: Isteni francia ( kölcsönös francia ) utána kutyus pózban folytattuk :) nálam ez a felállás a nyerő :D

Elégedettség és Ajánlás: Azóta is rá gondolok :D ajánláső Még szép :) minden napra magamnak :D



Vigyázni rá srácok!



Várom az újabb talit Niki :) tuti megyek még hozzád :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
flip69 beszámolója
2017-12-08 18:10:16
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Easy to contact via sms, and quick to respond, also pleasant on text

Place: Place is fine...great shower..nice intimate room.

Looks: Stunning! This is probably one of the most beautiful ladies I"ve met...beautiful eyes, and she really could be a model...tall and with a perfect body...

Attitude: Niki was lovely to me from the moment we started contact through sms...she will engage and talk if you do also...I found her so nice..I"m a chatty guy..&#128556;

Act: I was treated like a king..I love giving oral and I think she enjoyed too. I told Niki what I liked and she was amazing...did everything I asked, and yes, her skills are best ever...just perfect....her body is perfect and here beautiful eyes making eye contact is just awesome

Satisfaction and Recommendation: I left there very happy...enjoyed meeting a really nice lady...she has model looks and I will visit Niki again before I return home to my country in a few days....I"m a fan and look forward to seeing her again...a star

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
gabika867 beszámolója
2017-12-05 21:53:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Lakás: a kényelem pont megfelelő ...

Külső: Emberek , ez a nő egyszerűen tökéletes .. gyönyörű szép mosolygós arca van gazella test feszes formás cickókkal és talán még életemben nem láttam ilyen formás popsit :D én el vagyok ettől a nőtől ájulva .. :)

Hozzáállás: egy órát töltöttem nála és gyakorlatilag minden gondolatomat kitalálta .. kérnem sem kellett egy igazi mosolygós kacér hölgyeményt ismertem ma meg ..

Együttlét: nem árulom el de a lényeg hogy remegő lábakkal hagytam el a lakását :D

Elégedettség és Ajánlás: nem nem el a kezekkel ,senkinek se!!! :D a hölgy egy igazi tündér én tuti vissza megyek hozzá :D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Da_Boss beszámolója
2017-11-27 17:25:08
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Really easy on Viber, contacted her about two hours before we me and two hours later she was at my door and above all on time. Seamless, period!

Place: My place. Worth bearing in mind she doesn't go to hotels, apartments only.

Looks: She really got that girl next door aura. And for me it was really girl next door since she happened to live close by. ;) Her face is cute so no worries gents, you won't get disappointed. I can confirm her breasts are firm and quite nice to hold and she got a shapely spankable ass,too! On top of that she got the Venus dimples, although she was pretty modest about it, those looked sexy as hell and get in my book. She is a young girl full of hopes and dreams and that added to her charm as well.

Attitude: I don't think she is shy, on the contrary she was quite uninhibited and did everything we had previously agreed. Perhaps a little reserved in the beginning, but who wouldn't be hopping in bed with a total stranger. She did warm up quickly though and she did smile throughout it. She even taught me some words in Hungarian. Haha The only area for improvement in my opinion is she could have been a little more passionate or sensual and then everything would have been perfect.

Act: Details are between me and her, however her oral skills are really top notch. I was blessed to have a mirror close to the bed and could also enjoy the view in the meantime. :)

Satisfaction and Recommendation: She was eager to please and if you treat her well, I am sure she will do the same in return. Will see her again when I visit Budapest.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Fluppe_archivalt2020 beszámolója
2017-11-23 07:03:44
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Super easy and fast and very accurate.

Place: Nice apartment with all commodities

Looks: Real beauty, girl next door. Smile :-)

Attitude: ++

Act: Great BJ, no hurry. Such a beautiful body and enjoying the play with some natural giggling (or it was my beard tickling)

Satisfaction and Recommendation: Absolutely recommended. I will be back. A pleasure to have met you Nikki

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Shame69 beszámolója
2017-11-21 20:27:22
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Először csak neten besz&#232;ltük az időpontot, aztán a r&#232;szleteket persze már telefonon! Rugalmas volt mert 15-20 perccel k&#232;sőbbre tudtam csak menni!

Lakás: Sz&#232;p, modern lakás, szoba &#232;s fürdő!

Külső: Valaki már írta, de t&#232;nyleg így van; a k&#232;peken is dögös, de &#232;lőben egyszerűen tök&#232;letes! Arctól se f&#232;ljen senki, nagyon sz&#232;p! :)

Hozzáállás: Az elej&#232;n kicsit csendes volt, de most találkoztunk először &#232;s &#232;n sem vittem túlzásba a besz&#232;det... Nagyon kedves lány!

Együttlét: Franciával kezdett, &#232;n k&#232;rtem, hogy gumival, gondoltam akkor talán tovább bírom majd... Hát mikor váltottunk 69re... Úristen! :D nem tudom mennyi lehetett, de mondjuk, hogy m&#232;g bírtam egy percig... :D Nagyon jól csinálta &#232;s eszm&#232;letlen teste van!!! A folytatás sajnos már nem jött össze, de nem rajta múlt! Amíg &#232;lek nem felejtem el ezt az ezredesnek...! :( :D Legközelebb!

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlhatom! &#200;n ha tudom, hogy arra járok már egy h&#232;ttel előtte felhívom majd, hogy biztos legyen az időpont!!! :D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Norbert467 beszámolója
2017-11-14 17:47:28
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan és egyszerűen, Viberen beszéltünk meg a randit mert rendszeresen járok hozza

Lakás: Szép tágas lakás, minden benne volt amire szükség van

Külső: Szép arca van, hangját egyszerűen imádom, átlagos de egyben csábító külső

Popsi azaz valami nagyon csodás..

Hozzáállás: Oda figyelt minden kis apró dologra

Fel óra 1 órát szoktam vele lenni

Együttlét: Próbáld ki és meg

Tudod, 4 éve éreztem ilyet!

Elégedettség és Ajánlás: Minden perc egy csoda volt vele, nagyon tudja dolgát, ha tehetném

Folyton vele lennék nem

Lehetetlen vele betelni

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Trythat1999 beszámolója
2017-11-05 16:51:11
szép arcú, isteni francia, maximális diszkréció

Contact: Contact by Whatsapp. Very convenient and quick to respond

Place: Older building but the apartment is in good condition and the mood is appropriate. Nice shower but a bit small for two people.

Looks: She looks like the pics. Cute face too. Definitely not disappointed.

Attitude: She is a bit reserved but does what you ask. Very little initiative on her side which was a bit of a turn-off for me personally but everyone needs to decide this for themselves. She isn't pushy about time or anything like that and she prioritizes your pleasure.

Act: Definitely enjoyed sex with her. Could have come with a bit more engagement from her side.

Satisfaction and Recommendation: Had a good time with Niki. Tried to get a second meet but she wasn't available before I left BP unfortunately. Might come back if I return to BP.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cairath beszámolója
2017-10-13 23:55:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Very easy contact first by phone, next by whatsup.

Place: My apartment

Looks: She looks very sweetie, she have really beautyful face and body, petite smile. Hipnotyzed eyes !

Attitude: Very kind girl, sweet smile all time, like girlfriend. And she fulfill my wishes about stockings and high heels.

Act: She gave me heavenly blowjob, she do that really good, many girls should learn from her how to do that correctly.

Act was good too. Anyway - details between us,

Satisfaction and Recommendation: If you like a young, beauty girls with very polite attitude, beautyful face with good action - you will be satisfied, she is real Hungarian Csinos ;) Really recommend. She saves my trip to Budapest, because of bad experience in earlier days.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
NiceGentleman beszámolója
2017-09-22 20:02:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Very easy to contact, i gave her a call and asked to see her as soon as possible. She sent me the address on Viber and i was there in less than an hour. Very quick and simple.

Place: Place could be better(she deserves better) but it was ok for the purpose, no problems.

Looks: Nice slim girl, cute face and her breasts are absolutely perfect, firm and perky i loved it.

Attitude: Very friendly from the start, unlike most girls who claim they speak English her English is good so we could talk a bit, nice girl.

Act: I don't want to go into too much detail but it was great. She did everything i asked and her oral skills are quit unique, just the right amount of pressure, perfect.

Satisfaction and Recommendation: 100% satisfied, i recommend her to anyone who is looking for a good provider who speaks English.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_booker82 beszámolója
2017-09-16 00:39:27
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tsüllög beszámolója
2017-09-14 18:19:17
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Kissé meglepett, hogy este is van, hisz eddig inkább napközben volt elérhető, nem is teketóriáztam sokat, viberen rákérdeztem az első szabad időpontjára. Flottul ment a helyszín és további infók egyeztetése.

Lakás: Kicsi, de a célnak teljesen megfelelő kégli a bulinegyed szívében. Rend és tisztaság mindenütt. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, a parkolás fizetős és főként esti órákban gondolom, körülményes, bár a 2 saroknyira parkolóház megoldás lehet.

Külső: Niki minden tekintetben elbűvölő fiatal nő. Szép, mosolygós arca van és teste közel áll a tökéletességhez. Legalábbis szerintem egy ógörög artemisz-szobor arányait meghazudtoló idomokkal rendelkezik. Nekem nagyon bejött, formás és rendkívül arányos popsija és melle van.

Hozzáállás: Fél órára mentem, így nem sok időt szántunk bájcsevejre, rövid egyeztetés és zuhanyozás után igen hamar a lényegre tértünk.

Együttlét: Ez szerintem maradjon kettőnk titka, csak annyit árulok el, hogy mindenben amit kipróbáltunk ügyes és készséges.

Elégedettség és Ajánlás: 100% elégedettség. Kérek mindenkit, vigyázzon erre a gyöngyszemre.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
johnmoe_archivalt2020 beszámolója
2017-09-14 13:31:13
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, maximális diszkréció

Contact: Message, then SMS after I left to see her.

Place: Flat/room that she is in alone in, area is safe but has a kind of seedy feel

Looks: The pictures are real and definitely do her body justice, and she has a very beautiful face/smile that they don't show at all.

Attitude: She seemed a little off at first, not sure why, but as we got into things & afterwards she was much more friendly and smiled a lot more. Good conversation in English, could definitely hold her own and only stumbled on a few words.

Act: We started with a very good BBJ, then switched to mish/doggy where I did not last long at all and finished. She was pretty vocal, view was great and it was very enjoyable.

Satisfaction and Recommendation: I was pleasantly surprised given some of the horror stories I have heard and very satisfied. Would definitely see again.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ger1 beszámolója
2017-09-10 09:36:47
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolatfelvétel meglepően könnyen ment, itt az oldalon üzenetben , majd később viber-en vettük fel a kapcsolatot és egyeztettünk időpontot, ami szintén gördülékenyen ment.

Lakás: A lakás a célnak megfelelő. Érkezésemkor tiszta, illatos törülközőt kaptam. A fürdőben többféle tusfürdő közül lehet válogatni.

Külső: Niki élőben még szebb, mint a képeken, szép arcú, szexi, kerek popsis, a melle pont megfelelő méretű.

Hozzáállás: Érkezésemkor nem sok ruha volt rajta, és ez idővel tovább redukálódott :). Én szeretek kezdeményezni, úgyhogy először én kényeztettem, de semmi nem maradt viszonzatlanul. Egy órát töltöttem vele, és egyáltalán nem bántam meg, még biztosan meg fogom látogatni.

A természetes adottságain felül nagyon jó társaság is, jól el lehet vele beszélgetni.

Együttlét: Szereti, ha kényezteted, ha ügyesen bánsz a nyelveddel, cserébe ő is isteni franciát nyújt.

Elégedettség és Ajánlás: Vigyázzatok rá, mert kevés olyan lány van, mint ő. Értelmes, bevállalós, vonzó és tapasztalt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
enzorenzo beszámolója
2017-09-06 12:45:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Very easy to arrange by message and then phone.

Place: Small, central apartment, touristic style.

Looks: Niki is a princess. Her photos give a very accurate idea of her awesome body, and her face is very beautiful, with dark brown eyes and lips to die for. She has small feet and hands, which I find very cute.

Attitude: Warm, welcoming, Niki is experienced and a professional but never cold. She speaks quite good English and makes an effort to communicate. She has a very positive attitude and a charming personality. She gave me her full attention for the time booked, and didn't rush me in the slightest.

Act: I visited her twice, and both times was impressed by the quality of her blowjob. She allowed me to come on her face and the sight of those lips covered in sperm is unforgettable. She's not one of the young and pretty girls who let you do all the job, but took care of my pleasure enthusiastically. She let me try several positions. A plus is that she also enjoyed a lot having her pussy licked and doing 69, becoming very wet and moving in time with my touch. On the second visit she agreed to my special request (I asked her to wear her normal street clothes, and do a blowjob fully dressed) and was eager to please. As stated, she doesn't kiss, which is a pity, but it's about the only limit I found.

Satisfaction and Recommendation: Niki is a rare case of working girl who doesn't have to try very hard to make you feel she's having a good time. Her natural attitude is so positive, it's easy to take an instant liking to her. I recommend her for those who want a young, beautiful girl with communication skills and personality, but also a good professional.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_aztmegnemtudom beszámolója
2017-08-29 18:02:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Egyszerűen üzenet, majd telefon.

Lakás: Felújított, tiszta.

Külső: Gyönyörű molyosgos lány.

Hozzáállás: SOS-re mentem, azt is kaptam.

Együttlét: Mintha a csajom csinálta volna. Hibátlan technika, figyelrád közben.

Elégedettség és Ajánlás: 5/5, ha lesz alkalmam meglátogatom még.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Daddy_Is_Watching_archivalt2021 beszámolója
2016-05-27 00:48:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Very good communication. prompt and quick replies with precise answers and sweet and sexy attidude

Place: Very nice area, safe surrounding, descreet, plenty of parking if you go with own car... I took taxi, easy to find.. if the taxi driver is not too stupid like the one I had...

Looks: This young and fit hottie is amazing, her picture do not justice.... she is one amazing sexy pretty young lady who dressed as requested and made me wet my pants the moment she opened the door for me.... OMG, what a baaaaaaaaby xxxxxx

Attitude: Stayed for an hour and she was not clock watching although I arrived late due to stupid taxi driver....

Act: Niki is a dream girl and she does not lie when claiming sucking cock his her hobby...omg... blow job from heaven given by an angel... xxxxx Niki you the best 4 real xxxxx

Satisfaction and Recommendation: can not recommend enough... Niki is a one in a million, go and see and you will not regret.... I be coming back every time I am back in Budapest...100%

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
BLM69_archivalt2019 beszámolója
2016-04-26 15:15:11
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: Very easy she replied to my messages very quickly and answered my questions.

Place: The apartment was okay - not luxurious but clean and fine for sex.

Looks: She looks better than in her pictures - I was so pleased and she is so confident in her own skin - a smile to put me to ease and take me to heaven.

Attitude: So sweet and her English so good I didn't have a language problem. I would say it would be a girl-friend experience other than she does not kiss (which is shame for me). How her skill at sex (I not had for very long time) blew me away and alas I was out of practice so was unable to go again meaning #.

Act: Blow job, little bit fuck (I did not last long, as she feels so tight and the best fucker I have ever had - no word of a lie her pussy even in condom felt amazing - just recalling the sensation now makes the blood start to run to my cock and wish I could revisit again now). # to take pictures and film experience as was my first time with a bed-girl and chance to do such a thing but I found holding the phone a distraction plus did not really take any pics - felt awkward due to my shyness - totally regret not getting her to model for me in the 30 mins I was not able to go again but somehow didn't have the confidence to ask her. Totally sad my fantasy of cumming on her face and in her mouth I was unable to do and thus could not record it as I had hoped to do (and paid for) all my fault not realising that my lack of sex action for years has meant my stamina is gone - then it became a mental thing more I wanted to get hard and could not more I was embarrassed about my performance and that it was not any pleasure for Nikki and just made it harder so guess that's why I didn't start to take pictures of the beautiful looking woman Nikki most certainly is.

Satisfaction and Recommendation: Alas I wish # short time only first time to get comfy with Nikki and put to bed my shyness when with woman first time. Then go back another time # - like longer session, pics and filming. However I would say if your new to bed-girls Nikki is so sweet, kind and could not be better to introduce you to a very enjoyable #. She is a dream and really seems to enjoy doing sex with you and knows how to make you feel happy and enjoy the experience. Hope maybe one day can get a do-over (retry) and do myself proud and be able to keep up with her. :-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
dredrick beszámolója
2016-03-24 07:05:54
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Az oldalon levélben egyeztettünk, azután felhívtam. Minden simán zajlott.

Lakás: Már voltam egy éve a hölgynél, és még mindig fenn "rendel" a "világvégén", a farkasréti temető felett. A lakás pici, egyben van a fürdőszoba, a wc és a konyha.. :) De az ágy teljesen jó az eksönhöz. A parkolás viszont könnyű.

Külső: Niki az egyik legszebb, legerotikusabb lány az oldalon, akivel valaha találkoztam (és ez nem kevés :) ). Brutálisan jó a teste, a melle es a feneke gyönyörű, és az arca is nagyon szép. Semmi hibát nem találsz rajta.. Nálam az "úristendekibaszottjónő" kategória.

Hozzáállás: Gond nélkül bármiben benne van (amit az adatlapján vállal), egy órát töltöttünk együtt, mindent kihasználtam, semmiben nem volt hiányérzetem.

Együttlét: Főleg a natúr franciára és a popsinyalásra helyeztük a hangsúlyt. Egyikben sem volt rá panasz :) (A végen még egész jól elbeszélgettünk rock-metál zenekről, de ez valszeg csakis nálam pozitívum :) )

Elégedettség és Ajánlás: Maximális elégedettség.. gyönyörű, sokat vállaló lány, #

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_szolid beszámolója
2016-03-10 11:55:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Első &#232;rt&#232;kel&#232;semben leírtam

Lakás: 2.látogatásom kommentjében folytatom az értékelésem :)

Valóigaz,h sajatos megoldás pici konyha,fürdő...egytérbe épült DE EZ NM a lány hibaja,hnm a korabeli épitési szokások hagyatéka NEKEM INKÁBB AZ Jut eszbe,mások sopánkodása helyett,h inkább a konyhapultra is vhogy

felraknám és azon is jól megdöngetném ;)

Külső: No végre térjunk a lényegre: aki nm vak,nm elfogult más iránt, az hamar felfedezi NIKI csudás énjént,ahogyan a kissé félhomályos lakásban kibontakozik az igen vonzó alakja, igen barátságos,közvetlen,mosolygós pofija :D Nm utolsó sorban káprázatos szemei (Nekem legalábbis mindez egyutt nagyon bejön :) Magassarkúban fogad, ami mindent mégjobban kiemel De mikor kilép belőluk, "lejön a földszintre" az összhatás semmit nm romlik sőt, még közvetlenebbé válik A ffiú ráérezhet, h egy tündért, de dögöset, belevalót és nm finnyásat vehet rövidesen "birtokba" Alakja: mikor vhol valaha megalkották, mindenből csak a legjobb elemekből "rakták" össze. Csodás arányos, selymes testét, ami pont úgy és arrafele domborodik és domborul,ahol azt legjobb szeretjuk ;) már önmagában simogatni is csodás (Nm azert irok így,mert amúgy ne lett volna dolgom elég jóbőrrel a pályafutásom alatt.) Keblei látszólag kicsik,de megfogva őket és nyelvhegyre véve őket - már a mennyekbe repítenek :D Kedvenc testrész: lábújhegytől, a puncin/popsin át, a csipő, mellektől a szempillavégekig...

Hozzáállás: NIKI nagyon fiatal (mindegy is hányéves) DE A SEXRŐL és az odaadó kényesztetésről, annyimindent tud,h mások 30éves korukra sem jönnek rá több mindenre ;) Vn aki előttem sopánkodik,h nm tud a lány szopni - MI AZ HOGY ő (Bocsi, d akkor dugja a konektorba) Olyan ravaszdin veszi kezelésbe a tagot,miközben érezhetően/láthatóan egyre fokozódóan élvezkedik rajta,mindenfele kalandozik önkéntesen,h mondani se kell.. (Sőt, "kivégzési" fokozatokat is lehet kérni) éN VALAMIKOR "ELRONDTÓDTAM" és rávezetôdtem a popsinyalatás élvezetére (persze viszontba is;) Azota nagyon élvezem,ki nem hagyom sehol NIKInél előáll az élmény,h egy csudaszép/csinos lány (barinénak is elfogadható) jo alaposan es ugyanolyan élvezettel kinyalja a segget, szintén virtouzitásokat nm nélkulozve :D Persze viszontba én is felkinalom,mikor csk akarja. Gyonyorű, csudaszép, arányos popsijat (ki)nyalni, markolászni, forgatni, ugyanolyan élvezet, mint megdugni ! Végezetul ne hagyjuk ki a legfőbb mézescsuprot: a punciját ;) Mikor oda kerul a sor, az ember reflexszerűen azon is mesterkél,hogy a keletkező érzet minnél tovább tarthasson! Nm is írható le,milyen a kélybarlangjában "elidőzni" S mikor megindul a lüktetés, olymódon tudja finom "satujával" befogni a szerszamot,h az rövidesen elröpít az 5.-7.dimenzió kornyékére :D

Együttlét: Lényegeben az előzőekben már ecseteltem KEDVENCEI: ismerem ôket,de mégse írnam le őket ide,mert amíg egy nő titokzatos , felfedezésre váró marad, az tartja megfelelő szinten az izgalmi,vágyakozó állapotot is!

Aki hozzá megy, csókra ne számitson,nm is kap! DE a leírtak alapján olvasható,h bőségesen kap mást. JA éS amikor csk lehet,mindekozben szikrázó szemeivel is motival, jó értelembevett vigyorával az élvezet jeleit mutatja. Megintcsak jó értelembevéve szereti mikor hasznalják adottságait ;)

Elégedettség és Ajánlás: LEGELŐSZÖR IS LESZOGEZEM (mielőtt bárki így gondolná) nm vok a lánynak se kutyája,se macskaja (erre vnnak háziállatai), hanem egyszerűen vendége. Kommentmmel tán kicsit magam ellen is beszélek és elfogynak a szabad helyek,DE igéretet kaptam,h amígcsk kedvem vn, lesz időpontom :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_szolid beszámolója
2016-03-10 10:10:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Amióta sikerült "összeismerkedni" azóta roppant egyszerű :)

Lakás: A cím megközelítése valóban felér egy komolyabb hegyi kirándulással Lehetne vmiképp fogaskerekűvel is feljutni,DE én annál kényelmesebb vok és autóval megyek fel Persze nm árt jobbféle hegyi vezetői gyakorlattal rendelkezni UGYANAKKOR ÉN NAGYON ÉLVEZEM A HELYSZÍNT 1000szer inkább, mint a benzingőzös, zsúfolt belváros. Megérkezel, mindig találsz szabad parkolóhelyet A közeli fenyők illata és az oxigéndús hegyi levegő, még serkentően is hatnak az action előtt ;) Az épület valóban különös,egyedi épitésű, vmikor a múltszázad első feléből DE számomra ez a különös helyszín/adottságok kategóriába illik,ami szintén izgatóan hat Nincs az a haláluncsi bádoglemez liftes panelfeeling :)

Külső: Már régebben felfigyeltem alanyunkra. DE bevallom egy ideig kerülgettem gondolván, aki sokat ígérget,állít magáról, az nem mindig jön be a valóságban Többféle megvalósult látogatások és tapasztalatok alapján,igyekszik az ember kiszűrni a megtévesztőket (folyt.köv.)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Daddy_Is_Watching_archivalt2021 beszámolója
2015-11-14 22:54:32
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: As easy as first time. Friendly, responsive and reliable

Place: Easy to find, safe surrounding, clean discreet neighbourhood

Looks: Awesome stunning sexy tempting amazing ready to cum in 1 minute looks

Attitude: so sweet and gorgeous friendly girly sexy like you want to eat her immediately

Act: undescribable best BJ ever ever ever ever...... makes you feel and takes it as if she is your girl friend..... just 10 times better xxxxxxxx

Satisfaction and Recommendation: 1000% satisfaction ...cant get better than that....wont go anywhere else when in Budapest.... cant wait to come back.... Nikki Tini is the best of the rest... 100% marriage material xxx

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Daddy_Is_Watching_archivalt2021 beszámolója
2015-11-12 21:32:34
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: via phone and email. prompt response. good communication. english in writing very good, verbal could be better but enough

Place: easy to find, good description given. discreet, safe and clean environment

Looks: absolutely stunning looks, young and pretty, prettier than in pictures, prepared looks and make up as requested. a girl to fall in love with with the most gorgeous lips and a mesmerizing cute lovely smile,

Attitude: very friendly, very accomodating understanding smart and knows exactly what to say and what to do.

Act: unbelievable best blow job ever ...out of this world. oh my god can this girl blow.... and kept looking into my eyes like a good girl should...she noticed immediatley when i was about to shoot my load and quickly asked with sign language if i wnna shoot my cum over her face, tits or fill up her mouth... i chosen her mouth of course and pointed on her mouth and the gorgeous darling obediently opened her moyuth wide, stuck her tongue out wide and didnt stop wanking my cock and playing my balls the same time until i shot the full load into her gorgeous mouth. not to mention that she nicely clean licked my cock from top to bottom to make sure she got all my cum i had to give. Oh my god, cant wait to see this young pretty gorgeous girl again. xxxxxx

Satisfaction and Recommendation: 10 out of 10 -= 100% recommended - must see - for me the best BJ I ever had, no lie.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
konkav beszámolója
2015-09-22 23:30:52
szép arcú, isteni francia, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, elég könnyen ment.

Lakás: Egy eredetileg szállodának épült társasház gyenge garzonlakása.

Külső: A képeken ő van, de lényegesen szebb, arányosabb test.

Hozzáállás: Mindent megtesz, hogy tisztességgel ellása alkalmi szexpartnerét, de élete nagy szerelmét egy MT se itt keresse!

Együttlét: Mindent megkaptam, amit ígért. Osztályon felüli francia, korrekt dugás, popsiápolás, befejezésül NFVSZ. Igyekszik kedvesnek lenni, de minden mozdulatán érződik, hogy bármennyire profi és tehetséges, mindenképpen csak alkalmi szerető akar maradni.

Elégedettség és Ajánlás: Kielégülten jöttem el, egy látogatást mindenképp megért.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ttriplex_archivalt2018 beszámolója
2015-07-09 00:09:44
szép arcú, isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Rögtön felvette és mivel délelőtt volt, én pedig délután szerettem volna meglátogatni, jelezte, hogy csak egy órával korábban lehetséges 'bejelentkezni'. Így ismét hívtam délután egy órával a tervezett időponttól és simán egyeztettük a részleteket. Utána már személyesen meg is beszéltük, hogy miért így alakította ki az időpontkezelést, amivel teljesen egyetértek. Sajnos korábban jó pár 'kolléga' bejelentkezett jó előre majd értesítés nélkül el sem ment, ami nem csak a lánnyal szemben inkorrekt, hanem a többi vendéggel is.

Lakás: A környezet rendben van, fenn a hegyen, (ha télen, hóban, fagyban még ott 'rendel', lehet nem csak az együttlét lesz kalandos, hanem a fel és lejutás is, főleg annak, aki kocsival megy :-) ) A lakás megfelelő kis garzon, nem épp egy patika, egyedül ezen a ponton lehetne fejleszteni, ez a finnyásaknak némi kompromisszum lehet, de higgyétek el megéri. Ha voltál katona vagy laktál koleszban nem lesz gondod. Egyedi megoldás hogy a konyha és a fürdő/toalett egy helység, a kettőt egy függönnyel lehet kettéválasztani. Olyan takarítás előtti szertelenség uralkodott a lakásban, mely talán annak is köszönhető, hogy egy jófej izgága macsek is fogad a lány mellett. Mivel szeretem az állatokat és nincs szőr allergiám sem engem ez nem zavart, jót haverkodtam vele. Az együttlét idejére a kandúr a szobából kitessékelésre kerül, a hölgy különösen figyelt arra, hogy macskázás után mind a ketten kezet mossunk.

Külső: Fiatal, tökéletesen formás lány. A fotók alapján elképzelt nő állt előttem a valóságban, olyan szexi tekintettel hogy rögtön beindultak a hormonok. A popsija több szobrászt is megihletne, ha aktot festenék, felkérném modellnek. Egy vadító tangában és valamilyen topban fogadott, ami szerencsére hamar lekerült.

Hozzáállás: A leányzó hozzáállásáról annyit, hogy szokásommal ellentétben elhatároztam, hogy végre nem leszek egy lusta kis pöcs és megírom ezt az első értékelésemet. Hosszú évek óta látogatom a hölgyeket, a hozzáállása nálam toplistás, sok idősebb hirdető is bőven tanulhatna tőle. Ezt a csajt erre teremtették, remélhetőleg sokáig megmarad ilyennek.

Együttlét: Gyors fürdés a konyha végében :-) aztán irány a szoba. Mivel a hétvége előtt meglehetősen nyúzott voltam csak NF és KF került terítékre, - szépen nem kapkodva kis pihivel közben - egy órában. Annyira élvezettel csinálja, miközben a tekinteted keresi, hogy megőrülsz :-). Több pozícióban is kényeztette érzéki szájával a velem egykorút, közben nem győztem a formás popóját markolászni. Egyik kedvencem, amikor én vízszintben Ő pedig a két lábam között guggolva játszadozik a farkamon végig szemezve, nagy sóhajtásaimra kis kuncogásokkal reagálva. Az én kényeztetésemre is jól reagált, isteni illatos és finom a puncija, bele - bele rezzent apró nyögéseit a farkamon tompítva. Itt a 69-es számú műveletben Ő volt felül, hát a látványt nem lehet egyhamar elfelejteni. Időnként kicsit feljebb emelkedett és a lüktető farkammal a szájában kissé lehajtva a fejét maga alatt hátra nézett megvagyok-e még. Asszem ez a jelenet örökre beégett a retinámba :-), egyszerre látod a popsiját, punciját, a formás feszes mellei között pedig szuggerál, miközben benne vagy a csöpp kis szájában. Mikor éreztem, hogy lassan itt az idő kértem, hogy verje rá az izgató szexi nyelvére, amit örömmel meg is tett, filmbe illően folyt le a spermám kis nyelvéről vadító ajkára.

Elégedettség és Ajánlás: Bátran ajánlom mindenkinek, aki egy sallangmentes valódi és őszintén buja szexre vágyik. Ha épp ellaposodott a párkapcsolatod és keresed magadban az elbujdosott szexállatot hozzá mész, utána jó eséllyel gerincre vágod otthon az asszonyt és legközelebb elviszed magaddal hozzá diáknak :-). Külön jól esett, hogy eléggé nyűgös és kiégett agyú állapotom ellenére kedvesen vette botladozó szájmenésemet, így sikerült a munkahelyi stresszemből kibeszélgetni magam és ráhangolódni a témára. Jártam már úgy máshol, hogy ez nem jött össze és hamar fél hatot mutatott kedvenc testrészem. Nyílván nem pszichológushoz megyünk :-), mégis fontos hogy egy nő szükség esetén fel tudjon oldani. Ezt azok értékelhetik, akik velem hasonló cipőben járnak, amikor végre egy órára ki tudják szakítani magukat a mókuskerékből, agyban megőrülnek már egy jó feszültségoldó szexért, csak épp a test nem enged átkattanni. Sok esetben meg épp akkor a legmagasabb a libidó, amikor nincs lehetőségük kiugrani egy kellemes menetre. (Számomra bejött az is hogy zenei ízlése felidézte egy múltbeli korszakomat, azóta is ég a pofám hogy kedvenc gitárosát összekevertem egy regényhőssel :-) ) Egy szó, mint száz én maximálisan elégedetten távoztam tőle, bízom benne, hogy egy kipihentebb állapotomban is összefuthatok vele.

Köszönöm az élményt Niki!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.