SzexpartnerCintia+36 70 / 238-7299Budapest VII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Cintia vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest VII. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 238-7299 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
55 kg
Mellbőségem
65 cm
Magasságom
169 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
00 órától 24 óráig
kedd:
00 órától 24 óráig
szerda:
00 órától 24 óráig
csütörtök:
00 órától 24 óráig
péntek:
00 órától 24 óráig
szombat:
00 órától 24 óráig
vasárnap:
00 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
18
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
igen
Nézettség
Megtekintve:
127799x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Rövid, Fekete
Szem
Kék
Alkatom
Vékony
Tetoválás
nincs
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Bemutatkoznék cintia vagyok örülök hogy az adat lapomon vagy mielőtt fel Hivsz kérlek olvasd el a bemutatkozó szövegemet! Nagyon kedves bájos lány vagyok ! Odaado vagyok nagyon ! Ha egy kellemes szeretkezesre vágysz nálam a helyed ! Vagy ha egy-egy bevallalos tinire vágysz Hivj nyugodtan meg látogatlak én téged vagy te engem Mielott szeretned a találkozót fel oraval elötte legalább Hivj ! Hívó szám nélküli számot nem veszek fel ! Higiénia a legfontosabb nálam és hogy tudatmódosító szert fogyasztó és roma vendéget nem áll modomban fogadni !Ha több mindenre vagy kiváncsi bátran Hivj ! !viberen is el érhető vagyok és Whatsup egész nap elérhető vagyok !
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
ha megkérsz
Együttfürdés
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
ha megkérsz
Láberotika
ha megkérsz
Közös pornófilm nézés
ha megkérsz
Szüzesség elvétel
igen
Fétis
ha megkérsz
Masszázs (klasszikus)
ha megkérsz
Elfogadott (1 db)
Kapott (1 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
LopiciLaci beszámolója
2024-01-06 17:14:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: WhatsApp-on keresztül vettük fel a kapcsolatot. Azonnal válaszolt, és egyeztettünk időpontot. A találkozásunk a megbeszéltek alapján történt.

Lakás: Könnyen megközelíthető lakás. Az utcába autóval nem lehet behajtani csak lakóknak, de 200-re parkolási díj ellenében meg lehet állni. Ez a hátránya a belvárosi lakásoknak, de ezt természetes. Tömegközlekedés szempontjából ideális, belvárosi lakás. A lakás egy szoba és fürdő. A célnak megfelel. Tiszta rendes garzon. Minden higiéniai elvárásnak megfelel.

Külső: Cintia gyönyörű szép. Szép az arca, gyönyörű a teste és a bőre. Illatos, tiszta volt mindene. Imádtam a melleit, a popsija is fantasztikus, de minden procikájára kitérhetnék, mert nagyon bejövős. Csinos mindene. Kor, súly, képek minden korrekt, a megadott adatoknak megfelelő. Amit látsz, azt kapod, csak egy kicsit még jobbat is. ;)

Hozzáállás: Nagyon kedves volt. Amit megbeszéltünk az történt. Barátnős, jó beszélgető partner is. A végén nagyon jól eldumcsiztunk. Intelligens, értelmes lány. Amit kértem kedvesen, zokszó nélkül csinálta. Normál dolgokat kértem. Irányítható, és kell is, mert alapvetően amit én kértem az történt, viszont az maximálisan, kedvesen, készségesen.

Együttlét: Először csodálgattam a testét, csókolgattam. (szájra csók nincs) Kényeztetésre nem reagál, de én élveztem így is hogy mindenét felfedezhettem. Egy kis nyalcsi után én kértem egy francit. Nagyon kedvesen és finoman csinálta, épp ahogy szeretem, közben simi. Olyan mindent a vendégért hozzáállás volt. Aztán kértem védőrucit, és kaptam egy kellemes lovaglást. A franciát, a lovaglást, meg minden nagyon szexin, kellemesen csinált. Imádtam fogni a haját franci közben. És ahogy rácuppant... imádtam. Kb félidőnél el is engedtem a patront. Hatalmasat élveztem, mert borzasztó sexi volt az egész együttlét. Kedvesen megtisztogatott, és az idő hátralévő részében beszélgetés, simogatás volt. Én pont ezért mentem amit kaptam tőle.

Elégedettség és Ajánlás: Egy nagyon intelligens lány, tele kedvességgel, és gyengédséggel. Csak kulturált vendégeknek ajánlott, akik tudják ezt értékelni. Nekik viszont nagyon. Igazi, állandó partner, de aki váltogatni szeret, nekik is egy emlékezetes élmény lesz. Legyetek hozzá korrektek, és értékeljétek a nőiességét és a nőt benne. Én visszajáró leszek, és alig várom hogy újra átéljem ezt. Én amúgy is visszajáró párti vagyok, mert jobb ha ismerem a másikat már. Szóval maximálisan ajánlott kulturált embereknek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.