SzexpartnerOdett+36 20 / 545-5976Budapest VII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Odett vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest VII. kerület.
Várom hívásod a +36 20 / 545-5976 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
75 kg
Mellbőségem
85 cm
Magasságom
155 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
10 órától 21 óráig
kedd:
10 órától 21 óráig
szerda:
10 órától 21 óráig
csütörtök:
10 órától 21 óráig
péntek:
10 órától 22 óráig
szombat:
megbeszélés szerint
vasárnap:
megbeszélés szerint
Személyes információim
Nem
Életkor
38
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
63909x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
igen
több pasit
igen
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Egyéb
Szem
Zöld
Alkatom
Nőiesen telt
Tetoválás
nincs
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves Uraim! Olyan Férfiaknak tudok a kedvében járni, akik szeretik a husis érett nőket. Sok évnyi tapasztalattal a háta mögött. ;-)   A Vendégemet intim fehérneműben fogadom. Egyeztetés után átveszem az irányítást, bár nem mindig szükséges:-) Nagy örömmel tölt el, ha a vendégeim feloldódnak és meg tudják élni férfiasságukat, az erotika különböző helyzeteiben, amit Velem is éreztetnek. Mivel nem vagyok frigid, én is élvezem az együtt töltött időt...az aktusokat. Szeretem a gyengédséget némi vadsággal fűszerezve, de az erőszak minden formáját kerülöm. Ha Te is részese szeretnél lenni mindezen csodáknak, írj vagy hívj bátran. Várlak szeretettel. :-) Viszont nem fogadok ittas és bedrogozott egyéneket!!! Várom a régi és leendő kalandvadászaimat. A legfontosabbat majdnem elfelejtettem. IMÁDOM A SZEX MINDEN FORMÁJÁT!!! NINCS ÓVSZER NÉLKÜLI SZEX ÉS ANÁL SEM!!! Vigyázz Rám! Romákat nem fogadok!
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
ha megkérsz
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
nem
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
ha megkérsz
Csók (szimpátia alapján)
ha megkérsz
Együttfürdés
igen
Tánc (sztriptíz)
ha megkérsz
Natúr francia végén arcra
nem
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Közös maszturbáció
igen
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
ha megkérsz
Leszbi show
ha megkérsz
Mélytorok
nem
Kényszerfrancia
nem
Pisiszex
ha megkérsz
Masszázs (klasszikus)
igen
Amit még érdemes tudni rólam:
Elég nyitott vagyok az újdonságokra.
Elfogadott (4 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
Szőröspunciszerető beszámolója
2024-10-13 18:53:34
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Gyors telefonos egyeztetés. Elmondta a lehetőségeket aztán meghallgatta a kéréseimet és igent mondott. Telefonba kedves volt.

Lakás: Célnak megfelelő, lakás. Félhomály, de ha kéred kapcsol több fényt.

Külső: Jobban néz ki mint a képeken. Titokzatos szemekkel. Aki tudja érti miről beszélek.

Ha keresel egy kis + energetikát, spiritualizmust, benne megtalálod.

Alacsony enyhény duci hölgy, aki szereti az ilyet az nem fog csalódni benne.

Hozzáállás: Nagyon aranyos, kedves. Azok közé a nők közé tartozik akinek elmondhatod mit hogyan szeretnéd, mozgathatod forgathatod, de légy türelmes vele.

Ásványvízzel kínál és jót lehet vele beszélgetni. Szereti a bókokat és teljesíti a kéréseket normál határokon belül.

Aktus után mondtam neki, hogy milyen jó, hogy már dúsabb teliszőrös puncival rendelkezik. Őrült neki és említette, hogy nem szeretne kislányosan kinézni. Majd mondtam neki, hogy tudok jó képeket csinálni, ha gondolja készítek gyorsan párat, bár a fényviszonok nem a legjobbak voltak.

Végül átküldtem neki és most ezt a képet használja profilképnek aminek én nagyon örülök. Kértem azt is tőle, hogy a szőrös punci kedvelőinek írjon valami frappáns szöveget amit szintén megtett. Mindhez engedélyt kértem és vidáman ölelkezve váltunk el. Biztosan visszamegyek még hozzá.

Együttlét: Általában az elején a hölgyek invitálnak az ágyba vagy, hogy feküdj fel a masszázsasztalra. Én ilyenkor mindig megkérem őket,

hogy öleléssel kezdhessek. Ez Odettnél gördülékenyen ment. Vette az öleléseket simitásokat. Kicsit végig csókolgattam a testét,

hátúl a nyakát, hátát, majd elől a cicijét, hasát végül álva a punciját. ( Ami szerencsére kellemes szőrzetű ) Szeretem mikor állva még összeér a hölgyek lába ilyenkor érdekesebb és nehezebb belenyalni. Szoktam figyelni a reakciót, hogy nyílik - e a pillangó illetve mennyire élvezi.

Majd mondtam neki, hogy feküdjön a hátára ezúttal már az ágyon. Végig puszilgattam csókolgattam újra a testét amit nagyon élvezett.

Külön megdicsértem a szőrös punikáját, és közbe dicsérgettem őt is, mert élveztem én is, hogy tetszik neki. Majd elkezdtem hosszasabban kényeztetni.

Nyelvemmel lágyen le - fel körkörösen és fejemet rázva gyorsan is. Ez nagyon tetszett neki végig ügyeltem, hogy ne durván hanem csak simogatóan nyaljam. Néha a nyelvem alsó felével, ebben profi vagyok és érezte is. Majd fel kelltem és oda mentem a szájához és ő kezdett szájával simogató munkába... Kis idő elteltével megkértem, hogy csináljuk 69 ben. Itt aztán megízleltem a punciját rendesen. Csiklóját, fentebb a gátat és mivel imádom a szőrzetét oldalt a szőrös részét is nyalogattam. Itt ő egy kicsit visszafogottabb volt és kevésbé vette mélyre, de ez nem zavart. Végül gumit húztam és megkértem menjen át az ágy másik felére ahol jobban láttam a fény miatt és mondtam neki, hogy kutyapózban fogom a kelyhébe helyezni. Tetszett is neki. Közben szintén dicsérgettem milyen jó a lágyfalú szőrös puncijában lenni. Eleinte közepes tempó majd lelassítottam, aztán gyorsabbb odacsapós tempóban. Kezdte nagyon élvezni.( Kértem tőle, hogy mondja basszd meg a szőrös puncimat. Ezt élveztem tőle hallani ). Majd mondtam neki, hogy forduljon meg hagy lássam a szőrös punciját közben. Így is tett, folytattuk az aktust és közben simogattam a szőrét és dicsértem a szemeit meg a kellemes testét. Egyre jobban élvezte... Majd ismét kutya pózban befejeztük. Már az elején arra kértem, hogy időn belül, de lehessen 2 menet. És amikor 2 perc múlva ismét izgatni kezdtem meglepődött, hogy ilyen gyorsanő Mondom igen. Itt most szájjal izgatott és a mellére sikerült elmenni... Gondolkoztam, hogy a punciszőrére kellett volna, de már nem akartam a végére ennyire megmozgatni. majd legközelebb. Természetesen csak ha engedi.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett volam a hölgyel. Éreztük a közös pontokat egymásban. Aki az alacsony, kedves és főként a szőröspuncis hölgyeket szereti annak nagyon ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
lma beszámolója
2024-10-03 09:27:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: We talked throug the phone by texting. She made me an appointment from one day to the other because i was in a hurry. Despite the "language barrier" everything was clear.

Place: The place is so nice, it smells really good and is so comfy.

Looks: She opened the door in bra and panties but the most impressive is her beautiful eyes and smile. I think she is gorgeous and she has a perfect body.

Attitude: She is so nice and sweet. I think both would have enjoyed more the encounter if i talked hungarian.

Act: I started kissing her in the body (every part of her smells and tastes so good)

After that, i continued licking her. Few moments later she licked me and then we finish with regular sex.

Satisfaction and Recommendation: I highly recommend her, all she did was perfect. I hope she enjoyed it, as much as i enjoyed her. Thank you so much for everything.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Krissz98 beszámolója
2024-09-26 21:50:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viberen beszéltük meg az instrukciókat, könnyen ment.

Lakás: Új, nagyon szép lakás, jól felszerelt, hangulatos az egész. Fürdőben is minden megtalálható, szájviz, samponok. BKV-val mentem jól megközelíthető.

Külső: Odett egy formás milf hölgy, nagyon szép nekem mindene tetszett, különösen a mézes bödön ami,természetesre van hagyva:)

Hozzáállás: Már az ajtón belépve bugyi- melltartóban fogadott ez már megfogott, bemutatkoztunk, végig rámfokuszált, egy igazi angyal a hölgy, az egy órás lehetőséget teljesen kitöltöttük.

Együttlét: Az elején masszázzsal indított, nagyon kellemesen, lágyan csinálta, egésznap eltudtam volna viselni:)közben jót beszélgettünk. Ezek után kértem, hogy ne csak ő dolgozzon kezdésnek egy 69-el kezdtünk, ez már a rendes ágyon történt ( mert van profi masszázs ágya). Engem nagyon felfokozott ez a természetessége ott lent , illatos finom volt, jól reagált a nyelvcsapkodásra, közben ő is kiválóan kényeztettet a technikája eszméletlen jó. Váltottunk lovagló pózra, beleadott mindent, közben a szép cicik ringatóztak, imádtam, következett a misszi póz kéjes nyögések közt elért a végzet, hatalmasat élveztem, lenyugvás közben még egy jót beszéltünk, majd fürdés és könnyes búcsú:)

Elégedettség és Ajánlás: Ilyen jól még nem éreztem magam, pedig már voltam más lányokkal is az oldalon, de ő nagyon megfogott a kedves kisugárzásával, a remek technikával és a testi adottságaival:). Mindenképpen szeretnék még menni hozzá, ajánlom mindenkinek, csalódás kizárt. ❤️

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Viking789 beszámolója
2024-09-19 15:17:43
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Felhívtam. Elsőre felvette. Nagyon kedves volt. Mindent megbeszéltünk.

Lakás: Lakás tiszta, rendezett. A fürdő jól felszerelt.

Külső: Tökéletes. Mint a képeken. A feneke nagyon formás.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező, nem tolakodó. Kiváló beszélgető partner.

Együttlét: Izgultam nagyon, ez volt a második alkalom hogy megyek az oldalról egy hölgyhöz. Megnyugtatott hogy nincs mitől tartanom. Kaptam egy kellemes hát, váll, nyak masszázst. Majd megfordultam, masszírozott tovább. Majd jött a happy finish. A franciája első osztályú, néha becsúsztatta a farkam a mellei közé. Majd én mentem őt felfedezni. Kaptam gumit, de a nagy izgulásomban végül 69ben fejeztük be.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom. Kedves, türelmes, gyengéd, érzéki. Tessék rá vigyázni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.