SzexpartnerLiza+36 30 / 101-2340Budapest VIII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Liza vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest VIII. kerület.
Várom hívásod a +36 30 / 101-2340 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
62 kg
Mellbőségem
-
Magasságom
158 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
08 órától 24 óráig
kedd:
08 órától 24 óráig
szerda:
08 órától 24 óráig
csütörtök:
08 órától 24 óráig
péntek:
08 órától 24 óráig
szombat:
08 órától 24 óráig
vasárnap:
08 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
26
Beszélt nyelvek
Angol
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
118806x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Szőke
Szem
Kék
Alkatom
Normál
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves vadász, örülök, hogy rám találtál, mert arra várok, hogy a zsákmányod lehessek. :) Teljesen új számomra ez a világ, ahogyan ez az oldal is is, de az erotika már kicsit sem. Eddig csak élvezetből csináltam mindent. Így jött az ötlet is, hogy mi lenne ha főállásban élvezhetném az érintést, és kényeztetést. ;) Egy fiatal, alacsony, nőies, markolni való fenekű lány vagyok. Az igényes, okos, humoros férfiak a gyengéim. Nekik szinte bármit... Upsz! Ezt most leírtam?! :)) Néhány plusz információ: Nagyon fontos számomra a diszkréció és az ápoltság. Kérlek te is törekedj a csendre és a diszkrécióra, hisz ez mindkettőnknek érdeke. A szomszédaimra ugyanúgy nem tartozik, hogy miért és kihez jöttél, mint az irigyeidre vagy a párodra. :)) Egy nagyon szép újépítésű lakásban fogadalmat a Corvin sétányon. Mivel én is igényes vagyok és a lakás is az, kérlek TE is figyelj oda, hogy ápoltan érkezz és az itt tartózkodásod alatt is ügyelj saját magad és környezeted tisztaságára is. Mindent biztosítok, hogy megfelelően tudj tisztálkodni a lehetőség előtt és után is. Számos tusfürdő, dezodor, szájvíz, és egyebek állnak rendelkezésedre. Ha van rá mód tisztelj meg azzal, hogy pontosan érkezel, vagy jelezd felém, ha tudod, hogy késni fogsz. Ilyen esetben számolj vele, hogy a lefoglalt idődből fogsz késni. Sajnos a korábbi negatív tapasztalataim miatt roma származású urakat NEM áll módomban fogadni. Kérlek számkijelzéssel hívj, mert ha rejtett számról hívsz, akkor azért, hogy tiszteletben tartsam a titkodat, nem veszem fel a telefont. :D Ha még itt vagy, és tetszett amiket olvastál, akkor rövidesen megkaphatod egy érzékeli lány teljes figyelmét és érintései áradatát. Várom, hogy hívj, és rám fogd a puskádat, én pedig garantáltan el is fogom azt sütni. :D Csók a fegyveredre... ;)
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Csók (szimpátia alapján)
ha megkérsz
Együttfürdés
igen
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
ha megkérsz
Közös pornófilm nézés
igen
Leszbi show
ha megkérsz
Mélytorok
ha megkérsz
Csúszka masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Klasszikus
igen
Erotikus
igen
Elfogadott (4 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
Norbertboy77 beszámolója
2024-09-08 15:23:39
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viberen egyeztetünk időpontot.

Lakás: A lakás maximálisan tiszta kulturált. Nagy franciaágy gondoskodott a kényelemről.Parkolás rendbe. Fürdő felszereltsége teljesen jó, többfajta tusfürdő.

Külső: Külsőleg szép csinos, nagyon jó alkattal megáldott csajszi.

Hozzáállás: Maximálisan kezdeményező, oldja a feszültséget, barátnő feling.

Együttlét: Nagyon jól masszíroz, minden egyes mozzanata végtelenül izgató, tudja mit kell tenni. Nagyon jó érzés elélvezni alatta.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kellemes, élményben volt résszem vele. Így rég élveztem, az együttlétet egy lánnyal. Egyetlen egy,nagy hiba, van vele, én szeretem a változatosságot,azaz újat, és újat kipróbálni, de ez a leányzó, nagyon magasra tette a mércét, valószínű hozzá visszajáró leszek. :) Tapasztalatból beszélek, sok az értékelésem az oldalon, azaz voltam már pár lánnyal, de olyan jó mint veleő nem sokat tudok mondani talán 2 lányt, aki hasonlóan teljesített mint ő. Nagyon ajánlott kategória, szép, intelligens, komoly leányzó,vigyázzatok rá, ilyen lányból be merem kockáztatni, hogy nem sok van. Még egyszer köszönöm ezt a kellemes élményt neked. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Belzeboss beszámolója
2024-08-25 08:28:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk semmi extra, gyorsan megbeszéltük a tudnivalókat.

Lakás: Új építésű lakás, minimalista berendezés, de a lényeg úgyis az ágyon történik. Szoba tiszta, rendezett, minden friss és üde. Saját fürdős szoba, így senkivel nem találkoztam. Itt is minden rendben volt. Tusfürdők közt tudtam válogatni, és szájvíz is akadt.

Külső: Formás popsi, tenyérbe illő cicik, kék szem mely megbabonáz, szőke haj, mosolygós arc, ez jellemzi Lizát.

Hozzáállás: Fél órás volt a randi, de remekül sült el, hogy úgy mondjam. A legutóbbi Grétivel történt randim után láttam meg Lizát a folyosón egy pillanatra és gondoltam ideje egy kis vaníliát is nyalni.

Kedves, szendének tűnó lány, de hossszabb időben (amit tervezek megejteni) tuti szét fog szedni.

Együttlét: Együtt zuhany, így közben már ment a csókcsata. Nyelves izgató, közben kezét futattja a testemen, izgatja a megfelelő helyeket, igazi barátnős bújás. Harcra készen voltam rögtön. Nyugtázta is hogy ez nem kicsi... Adta magát a válasz, mindjárt nyársra is húzlak cicám :P

Valahogy kikeveredve a fürdőből, az ágyig tartó kb 3m távot 5 perc alatt sikerült megtenni a csókolózásnak hála, miközben én is rendesen felfedeztem Lizácska testét. Be-be nyúlva a nedves és forró barlangjába mely már a zuhany alatt is késznek mutatkozott bármire... Rendesen felizgattuk egymást így sokat nem kellett vacakolni a hadrendbe állítással. Ágyra parancsoltam doggy-ba amit örömmel teljesített, majd illesztettem a csatlakozáshoz a díszviseletbe bújtatott farkam, és lassan hatoltam belé, ki akartam élvezni minden miliméterét. Lábát kicsit behajlítva, lábujjait összeszorítva sóhajjal kísérte a dolgot. Lassan finoman mozogtam benne miközben a csípőjét markoltam. Hátra fordulva, nyögdécselve konstatálta a munkásságom, én pedig néha a tükörből moziztam az ívbe feszülő testét. Nem durván, de határozottan adtam neki a kolbászt, amit élvezettel "fogyasztott"... Hamarsona mindkettőnk megelégedésére jött a spricc amivel tele is lett a gumi, miközben az ő remegő testéből is kiment az erős és fejjel a párnákra hanyatlott, kezeit maga alá húzva.

Kicsit összeszedtük magunkat majd tisztálkodás és kölcsönös simogatás és csók a végére.

Elégedettség és Ajánlás: A megfelelő embereknekigen. Igényes, a nőkkel nőként bánni tudó férfiak meg fogják találni a számításukat vele. Okos, vicces, és nem utolsó sorban tapasztalt partner. A kellemes idő garantált vele minden szempontból.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
zsabazsak beszámolója
2024-08-10 00:06:30
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefon szoktam intézni ha kevés időm van. Most is gyorsan ment. Nem vele beszéltem,de ez nem jelentett semmilyen hátrányt.

Lakás: Lakás nagyon hangulatos szobából áll. Kellemes színek, hűs levegő, kényelmes bútorok jellemzik.

Legnagyobb szobának saját bejárattal rendelkező fürdőszobája is van. Mi ezt béreltük ki.

Külső: Képeken is látható nőies idomokkal ellátott helyes lány fogadott. Szőke frizurája van, közepes melle és gömbölyű feneke. A punciját csupaszra borotváltaszepnek és ápoltnak éreztem.

Kívánatos hölgy,főleg abban a szexi két részesben volt izgalmas látvány, amiben nekem ajtót. nyitott.

Hozzáállás: Megfutottuk az udvariassági köröket. Utána személyesebb témákat is érintve beszélgettünk az életről. Ez kellemes ráhangolódást hozott. Abban is nyitott volt, jól reagálta le az ötletemet. Lehetett irányítani és a pozokban is jól teljesített.

Szexben kifejezetten ügyes,és aktívan közreműködött.

A végén vendéglátásból is jelesre vizsgázott .

Együttlét: Kértem hogy ne vetkőzzön le,amíg fürdők ,hagy bontsam én ki a fehérneműiből.

Ezzel jól elszorakoztattuk egymást,majd heves csók csatákat folytattunk.

69-ben úgy beindult hogy azt hittem a szájába megyek el,de szerencsére le tudtam állítani a kis bestiát. Erősen szívott, nyelvét is használva figurázott a dákeszon.

Diákcsemegés zacsit is megtalálta,abban a mogyorók voltak a kedvencei.

Én ezalatt végig résen voltam a nyelvekkel. Ujjaimat is betolhattam neki.

Megbeszéltük hogy itt az ideje a felgumizásnak.

Misszionárius pózzal kezdtünk. Könnyen hatoltam be neki. Lábát a derekam köré fontos és tövig magába húzott. Smárolni is tudtunk jól kiszolgálta az igényeimet.

Lovaglás következett. A mellei az egyik kezembe popsija a másikban így rodeozott rajtam. Volt ám szorítása, küldtem az elemekkel ismét hogy ne menjek meg el.

Doggi következett. Itt aztán bele adhattam apait anyait. Csattogtunk rendesen. A feneke lökhárítóként funkcionált. Remegett minden lökés után. Feje alá gyúrt párnák csücskébe harapva élvezett el. Nem sokkal ezután én következtem. Hatalmasat robbantan a gumiba.

Amíg bírtam szusszal meg nyomtam neki,majd az ágyra rogytam közvetlenül ő melléje.

Felém fordult,megpuszilgatott. Addig simogatott amíg újra magamhoz nem tértem.

Megtisztogatott. Mozdulnom sem kellett, mindent ő csinált.Még üdítőitallal is megkinalt.

Kicsit beszélgettünk még.

Együtt mentünk a végén zuhanyozni. Csókolózás közben jól lefogdostam a bájait ,majd egyszerre törölköztünk meg.

Én az utcai öltözetemet vettem fel , ő csak egy selyem pongyolat. Abban is nagyon szexinek éreztem őt.

Elégedettség és Ajánlás: Liza nagyon kedves nő, akivel jó volt szexszelni.

Nem kérette magát,nem nyavajgott és nem is játszotta túl a szerepét.

Pont olyan volt amilyennek ilyenkor lenni kell.

Elégedettséggel távoztam tőle.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Flight_666 beszámolója
2024-07-20 10:25:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonos barátnő segítségével, gyorsan egyszerűen. Előtte való napon foglaltam, így aznap reggel megerősítést küldtem.

Lakás: Corvin lakás, új építés. Célnak megfelelő modern lakás minimalista bútorzattal ami a funkcióhüz tökéletesen illik.

Parkolás a közeli plázában könnyen nem horror áron.

Az épület rendezett, a lakás szintén. Tetthely a bejárattal szemben levő ágyas és saját zuhanyzós szoba. Fürdőben minden megtalálható a teljes tisztálkodáshoz, többféle tusfürdő, és szájvíz áll a vendégek és a lányok rendelkezésére.

Külső: Liza külsejét tökéletesen visszaadják a képek, világosabb szőkés haja, testalkatához illő, kerek mosolygós arca, markolni való feneke és hetyke kis cickói vannak. Kis tölteni való töltött galamb :)

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező, kedves lány, mindenbe leste a kívánságom. 1 órát voltam vele.

Együttlét: Mivel előző nap Pálmát látogattam, és közben futólag elcsíptem Lizát is, így ma hozzá érkeztem de csak egy gyors ismerkedős kalandra. Zuhany alatt már csatlakozot hozzám, finom csókokkal kezdte az ismerkedést, a kezét is bevetve a hadrendbe állításom érdekében. Zuhanyt elzárva, megkértem térdeljen le... Isteni francia következett változatos technikával, kézzel kísérve a mozdulatokat, csavarva, hol erősebben, hol gyengédebben kezelve a farkam. Őrületes hullámvasút volt. Végül nem is bírtam tovább, és élveztem egyet a szájába. Még jó hogy nem jutottunk ki a zuhanyból, így gyorsan letusoltunk, majd az ágy felé vettük az irányt. Egymás mellé fekve, kis simogatással, barátnős bújással és beszélgetéssel készültünk a második körre. Majd érezve a hangulat fokozódását, lassan csókcsatába kezdtünk, érzékien továbbra is simogatva egymást. Kezünk el el tévedt a másik testén, felfedezve minden izgalmas kis részletet. Majd mikor már éreztem, hogy ideje lesz "munkába" állni, kértem a gumit, melyet hucut mosollyal húzott a merev dákóra. Kérdezte, hogy is akarom, de válasz helyett magamra húztam, majd forró csók után, fordultunk az ágyon, ő hátra feküdt én meg a lábaimon támaszkodva ültem, hogy a farkam is közel legyen a bejárathoz. Kértem húzza fel a lábait, melyet készséggel megtett, majd így nyomultam be a kis nedves forró punciba, ülő/térdeplő helyzetben. Ahogy tövig hatoltam belé, finom sikkantással nyugtázta a méretet és a hevességet. Majd kezeimet a felhajtott combjának hátsó részére helyezve először lassú mozdulatokkal, hogy szokja a szerszámot, majd egyre gyorsabban és keményebben kezdtem lökni neki. Határozottan élvezte amit csinálok, hirtelen és gyorsan nedvesedett és forrósodott a farkam körüli mini-világ. Szemeit hol kinyitotta, néhány lökésnél egészen tágra nyitva ahogy élvezte a dolgot. Végül kezével a fenekemre markolt és magába húzva adta az ütemet, ami meglehetősen gyors és heves tempót eredményezet. Csodálkozom, hogy az ágy egyben maradt, bár elég masszív darab szerencsére. Már rendesen izzadtam az intenzív mozgás hatására, mikor Liza is elég kifejező hangokat kezdett hallatni, mely arra negdett következtetni (hüvelyének fokozódó összehúzódása és szorítása mellett), hogy hamarosan intenzív orgazmus érkezik mindkettőnk számára. Én hamarabb lőttem tele a gumit a fentiek hatására, de nem álltam meg addig míg Liza testét nem láttam összerándulni, kezeivel szorosan magába húzni és el sem engedni, míg a gyönyör hullámai el nem ültek a testén. Lassan kihúztam belőle, a még mindig érzékeny barlangja és csiklőja finoman rándultak mikor megtörtént a végleges lecsatlakozás... Pihegtünk az ágyon majd némi cirógatás, beszélgetés után zuhany és távozás.

Elégedettség és Ajánlás: Liza egy nagyon kedves, aranyos, imádnivaló lány, akit otthonra is akarna az ember. Még sok mindent szeretnék vele átélni, így biztos látom még hamarosan.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.