SzexpartnerSarah23+36 70 / 609-0447Budapest VIII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Sarah23 vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest VIII. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 609-0447 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
50 kg
Mellbőségem
-
Magasságom
163 cm
Csípőbőségem
83 cm
Derékbőségem
67 cm
Elérhetőségem
hétfő:
12 órától 24 óráig
kedd:
12 órától -1 óráig
szerda:
18 órától 24 óráig
csütörtök:
12 órától -2 óráig
péntek:
12 órától -4 óráig
szombat:
12 órától -4 óráig
vasárnap:
12 órától -1 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
25
Beszélt nyelvek
Angol
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
924854x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőke
Szem
Kék
Alkatom
Vékony
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Drágám! Én egy igényes, kedves, sportos lány vagyok. Simogasd lágyan vadító testem, Vagy hagyd, hogy feltüzeljelek, és éljük át együtt egy eget rengető szeretkezés mámorító pillanatait. Igényes, kultúrált Urakat várok diszkrét otthonomban egy kellemes lazulásra. Ha csak egy kellemes masszásra vágysz, vagy egy jó beszelgetésre, mert magányosnak érzed magad arra is sok szeretettel várlak. Kérlek számkijelzéssel hívjatok. Ha nem tudom felvenni a telefont, kérlek próbálj újra hívni kicsit később, vagy küldj üzit ha visszacsörizhetlek. Puszi Sarah
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
ha megkérsz
Natúr francia végén szájba
nem
Natúr francia végén testre
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
nem
Tánc (sztriptíz)
ha megkérsz
Natúr francia végén arcra
nem
Kölcsönös francia
nem
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
nem
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
ha megkérsz
Leszbi show
ha megkérsz
Mélytorok
nem
Enyhe domina
ha megkérsz
Fétis
igen
Pisiszex
ha megkérsz
Kakiszex
nem
Szerepjátékok
ha megkérsz
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
igen
Erotikus
igen
Elfogadott (9 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
b4nd1x beszámolója
2023-09-23 10:28:12
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Együttlét: Vigyázni kell nehogy zavarba jöjönn 😁.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zoli4321 beszámolója
2023-07-31 16:23:34
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon.

Lakás: Szép lakása van, fürdő felszerelt.

Külső: Gyönyörű arca van. Kidolgozott test. A képek magukért beszélnek.

Hozzáállás: Kezdeményező. SOS-re mentem csak.

Együttlét: SOS-re mentem csupán, mert kevés időm volt. Azt ügyesen csinálta :)

Elégedettség és Ajánlás: Elégedett vagyok vele, még vissza fogok térni hosszabb időre.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
NewSebi beszámolója
2023-07-20 09:03:18
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Egyszerűen elértem, a romantikus randi napjának délelőttjén felkerestem írásban, és kaptam is időpontot estére.

Lakás: Könnyen megközelíthető frekventált helyen található, szép otthona van a hölgynek. Kellemes a berendezés, kiváló a lokáció az ellazuláshoz. Van egy cuki cica is nála, jól nevelt, emberbarát, nem okoz problémát.

Külső: A képek nem csalnak, ténylegesen ennyire dekoratív és közel tökéletes lányról van szó. Külön kiemelném hogy gyönyörű jég kék szemei vannak. Sosem láttam még ilyet élőben. Amikor beléptem és felvettük a szemkontaktust valami eltört bennem, leálltak az agysejtjeim és elfelejtettem hogy kell beszélni. Az egész randi alatt csak habogtam-hebegtem, és alig tudtam megszólalni. Nagyon cuki, erős karakter a Hölgy. Nagyon közel állt a szívemhez a lány izomzata, álomszép izmos combjai és karjai vannak, látszik hogy sok energiát fektet abba hogy tökéletes legyen. Álomszép és cuki kézfeje, és pokoli selymes bőre van, amivel nem lehet betelni. Pár kisebb kellemes tetoválás díszíti testét, szép, enyhén művészi.


Hozzáállás: A legjobb ügyfélélményt biztosító lány akivel valaha voltam, pedig az elmúlt évtizedben rengeteg lánnyal volt dolgom.



Amikor megérkeztem már úgy szólt hozzám mintha régóta ismernénk egymást, nagyon előzékeny és kedves volt. Tényleg. Ez egy picit le is sokkolt mivel velem a lányok általában távolság tartóak a zord megjelenésem miatt. De Ő nem. Kedves szavakkal aranyozta be a délutánomat. Akció közben sem változott a hozzáállása, nem panaszkodott, pedig nem kíméltem, ugyanúgy kedvesen, és búgó hangon adta át szavait.

Együttlét: Zuhi után bevezetett a helyszínre, ahol gyorsan megszabadult a rucijától, vízszintbe kerültünk és azonnal elkezdtem felfedezni a nyelvemmel a testét. Minden porcikáját sikerült megízlelni amit engedett. Nem lehet betelni vele. Utána kértem egy franciát, majd megkértem hogy lépjünk tovább az aktusig. Csak a szokásos pózokat próbáltuk, lovagló, misszi, kutyus, mindegyikben kiváló élmény nyújt. Imádtam ölelni aktus közben, ahogy telt az idő egyre erősebben szorítottam magamhoz, picit féltem is hogy kárt teszek benne, de nem szólt, csak sóhajtott gyönyörű hangján valamint alkalom adtán fogta a kezemet amit Ő is egyre erősebben szorított. Teljesen széthajtott a lány, a randi vége felé már a kifulladás határán voltam, a pulzusom az egekben, a lány pedig gyönyörű szemeivel apró mosollyal az arcán nézett mélyen a szemembe, míg én kapkodtam a levegőt. Felé hajoltam és egy apró puszit adtam tökéletes ajkaira. Lefeküdtem mellé, beszélgettünk kicsit a párkapcsolatokról, futó kalandokról, majd megkértem bújjon hozzám szorosan, azonnal megtette. Búgó hangján nyögött a fülembe míg Ő ujjazta magát, én pedig kézzel juttattam magam a csúcsra. Türelmes volt, nem siettetett, majd amikor készen álltam, jeleztem Neki és beterítettem a tökéletes pociját örökítő anyagommal. Hagyott lenyugodni, majd öltöztem és köszöntem is el. Az akció után is nagyon nagyon kedves volt, megköszöntem a lehetőséget, majd kiengedett. Annyira meg voltam illetődve hogy a búcsú puszi közben véletlenül még le is fejeltem picit a lányt. Elnézést kérek, még akkor is nagyon izgultam. Majd amint kiléptem az épületből azonnal hatalmas űrt éreztem a lelkemben. Nem vágytam semmi másra csak hogy foghassam a kezét és ölelhessem amilyen erősen csak tudom. Így kértem is azonnal még egy időpontot másnapra. A jelenlegi soraimat hajnali 4 kor írom, nem tudtam elaludni, annyira marja elmémet a hölgy hiánya, számolom az órákat míg újra láthatom.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom aki nem fog fizikailag vagy pszichológiailag kárt tenni benne. Tökéletes lány, így úgy érzem felelősségünk hogy vigyázzunk rá. Minden szabad percemet Vele fogom tölteni, ha megengedi. Pokolian irigylek mindenkit aki a magánélete része lehet, egy valóra vált álom a Hölgy.





Üdv,

Sz

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Erik_018 beszámolója
2023-05-21 07:37:09
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
danydl beszámolója
2023-02-09 01:42:12
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: I contacted Sara on a short call and then we agreed the details on whatsapp. She was very accommodating, as we initially agreed upon a timing and then anticipated by 30 minutes on my request. As a first time, I booked a 30' meeting.

Place: The place is very nice. Renovated apartment in an old classic building in the city center. The atmosphere is great and I loved the setting for the action. The bathroom is small but there are a lot of shampoos and shower gels. Sarah gave me a fresh towel.

Looks: She is a young gorgeous girl. Blonde, ice blue eyes, stunning body with the right curves in the right place. I really liked her look and body.

Attitude: She is not a true girlfriend feeling, doesn't do french kiss and she did not allow me to eat her pussy up. I quickly understood her boundaries and it was ok for me. I enjoyed everything else she was comfortable with, and loved the experience.

Act: I started exploring her body, kissed her neck, then down to her boobs. I touched her everywhere and I loved the shape of her gorgeous ass. Then she started to blow me, she is experienced and knows how to do it. I quickly moved into action, and started to fuck her in missionary, harder and harder. She then put her legs over my shoulders so I could penetrate her very deep inside. She is small and tight and I truly loved what we did. Then she turned around and i entered her from behind, I can say that I really enjoyed grabbing her butt chicks while banging her. Finally, she came over me and after a few pumps I came inside her. I loved fucking this girl and I can't wait to have her again!

Satisfaction and Recommendation: Definitely one of the best experiences in Budapest, I truly enjoyed the experience and I will meet Sarah again!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_ferkoo78 beszámolója
2022-12-23 09:58:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk

Lakás: Szép kellemes

Külső: Szerintem a legszebb aki itt fent található. rajzolták ezt a lányt.

Hozzáállás: kedves, ami kivan írva azt gond nélkül.

Együttlét: Titok.

Elégedettség és Ajánlás: Magamnak ajánlom és legfeljebb úriembereknek, kretének kíméljék.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
big2510 beszámolója
2022-11-12 18:08:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, mikor láttam, hogy elérhető. Szinte azonnal felvette. Kedves, csajos hangja van, megbeszéltünk mindent, két órán belül tudott is fogadni.

Lakás: nagyon szép rend és tisztaság van mindenhol. A fürdőben minden van, ami kellhet, semmire nem lehet panasz. A parkolással mázlim volt, épp kiálltak egy helyről a ház előtt, így ott meg tudtam állni. Nem hiszem, hogy mindig ilyen egyszerű, de nem vészes.

Külső: Amikor megláttam a kinyíló ajtó mögül előlépve, elállt a szavam. Egy picit mindig tartok az arc nélkül hirdető lányoktól a rossz tapasztalatok miatt, de itt nagyon más a helyzet! Ez a lány gyönyörű!

Csodás teste van, mindene hibátlan. Nagyon puha, bársonyos bőr, feszes formák. És azok az illatok... Nem tudnék kedvenc testrészt választani, mindenét imádtam.

Hozzáállás: Egy órás együttlétet terveztem, ezt maximálisan ki is töltöttünk. Rá sem pillantott az órára, csak rám figyelt. Azt nem mondanám, hogy kezdeményező, de nagyon együttműködő partner mindenben, szinte irányítani sem kellett. Az persze észrevehető volt, hogy volt benne némi tartózkodás, hisz akkor találkoztunk először és nem is vagyok éppen egy álompasi, de látszott rajta, hogy oldódik, szerintem legközelebb már ilyen "probléma" sem lesz.meretem is teszett neki 24 cm 😁

Együttlét: Egy órás együttlétet terveztem, ezt maximálisan ki is töltöttünk. Rá sem pillantott az órára, csak rám figyelt. Azt nem mondanám, hogy kezdeményező, de nagyon együttműködő partner mindenben, szinte irányítani sem kellett. Az persze észrevehető volt, hogy volt benne némi tartózkodás, hisz akkor találkoztunk először és nem is vagyok éppen egy álompasi, de látszott rajta, hogy oldódik, szerintem legközelebb már ilyen "probléma" sem lesz.Nyelvem alaposan serénykedett a szép nuniban .

Lucskos, gyönyörű puncijából patakzott kéjnedve ,

Orális ténykedésemmel orgazmusra késztetve .

Célzott rá, hogy itt az idő, oboázni lehetne ,Kőkeményen szanaszét cumizott Kedvenc Zsánerem .

Így érvelt, gecit akar, élvezzem arcára tejem ,

Spricceltem bájos pofiját, virult közben a fejem .

A második felvonásban észveszejtően kúrtunk ,

Missziben, doggy - ban, lovacskában mennyeit dugtunk .

A végén az ágy mellé térdelve spermát követelt ,

Extra adag dzsúz koktélom tátott szájába lövellt .koszonom az extrat 😘❤

Elégedettség és Ajánlás: fix redszeresen megyek mindig koszonom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Kovi26 beszámolója
2022-06-13 23:05:36
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, azonnal, könnyedén.

Lakás: Nagyon király kis lakás, szép rendezett, igényes.

Külső: Nagyon forró, nagyon tetszett, gyönyörű bőr, arcra is szép, minden a helyén van.

Hozzáállás: Kicsit én voltam stresszes így elsőre, de nagyon jól kezelte, kezdeményező, beszédes, nyitott, határozott.

Együttlét: Picit lehet a kémia nem volt még meg, kicsit nem voltunk egy hullámhosszon, de ennek ellenére is nagyon jó volt, figyeltünk egymásra, mindenkinek tetszett szerintem.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlom, nem bánod meg.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
maximus2 beszámolója
2021-05-01 08:41:42
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: telefonon, gyorsan

Lakás: új építésű IX. kerület, parkolás horror

Külső: mint a képeken, alacsony, vékony hölgy, arányaihoz illó mellek, mosolygós, jó társalgó, nem ma kezdte

csinos

Hozzáállás: jó, kedves

Együttlét: csók jó, NF jó, KF-t nem engedte, szex tetszett neki, az inkább az erőssége

Elégedettség és Ajánlás: ajánlom. nem volt neki értékelése még meglátogatni nem kell félnetek

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.