SzexpartnerAngel+36 30 / 591-8657Budapest XI. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Angel vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XI. kerület.
Várom hívásod a +36 30 / 591-8657 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
45 kg
Mellbőségem
75 cm
Magasságom
162 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
07 órától 17 óráig
kedd:
07 órától 17 óráig
szerda:
07 órától 17 óráig
csütörtök:
07 órától 17 óráig
péntek:
07 órától 17 óráig
szombat:
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
23
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
igen
Nézettség
Megtekintve:
798937x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Barna
Szem
Zöld
Alkatom
Vékony
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Tánc (sztriptíz)
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Szüzesség elvétel
igen
Mélytorok
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Egyéb masszázs:
Csoki, méz, só, arc, fej, lélek, aroma, svéd, irodai manager,
Amit még érdemes tudni rólam:
55 felett nem tudlak fogadni
Elfogadott (21 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
Joseph25 beszámolója
2024-02-17 00:43:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Régebben találkoztam vele. Telefonon beszéltük meg a randit. Emlékszem, elsőre nem sikerült időpontot találni, de másnap már sikerrel jártam.

Lakás: A Tétényi úti kórház közelében lévő panelház egyik felső szintjén, amit gyalog kellett megközelíteni, de úgy gondolom megérte. Tiszta, rendezett, kulturált lakás.

Külső: Szép arcú, vékony, kedves hölgyet ismertem meg személyében. Nagyon bejön a testalkata. Már a képei is nagyon tetszettek. Csodás mellei vannak. Talán ezt emelném ki, bár nekem mindene tetszett. Úgy jó, ahogy van.

Hozzáállás: Velem teljes mértékben kedves volt. Egy röpke órát töltöttem vele és már hazafelé azt gondoltam, újra el fogok jönni hozzá.

Együttlét: Beszélgetéssel kezdtünk, aztán áttértünk a lehetőségek részre, végül még egy rövid levezető masszázsra is jutott idő.

Elégedettség és Ajánlás: Jól éreztem magam vele. Terveztem, hogy újra felkeresem, de lehet ez már nem jön össze. Ottjártamkor mesélte, hogy abba akarja hagyni és egy időre el is tűnt az oldalról, de amikor újra elérhető lett, jó érzés fogott el és gondoltam, talán összejön az új tali.

Hát, ha nem is lesz abból a taliból semmi, akkor is örülök, hogy megismerhettelek.



Kedves Angel (Szilvia)!

Úgy gondolom sokunk nevében is beszélve, köszönöm neked, hogy itt voltál nekünk. Sajnálva azt, hogy nem ismerhettelek meg korábban, mert akkor bizonyosan többször találkoztunk volna.

Szomorúsággal olvastam búcsúzásod, de az élet megy tovább és ezúton szeretnék neked sok sikert kívánni az életed következő szakaszához és egyben kívánom azt is, hogy valósuljanak meg álmaid, terveid, úgy ahogyan szeretnéd.

Köszönöm még egyszer és vigyázz magadra! Puszi

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
_I_s_t_i_ beszámolója
2023-11-01 16:05:15
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egyből felvette.

Lakás: Nagyon hangulatos.

Külső: Csinos, kecses nő.

Hozzáállás: Nagyon intelligensen és simulékonyan kezelte a helyzetet Angel.

Örülök,h hozzámentem. Benne volt a pakliban, kínos, feszengős lesz nekem

ez a találkozó, de Angel tapasztaltam kezelte a szituációt.

Együttlét: Nem történt túl sok minden, de ami igen az pont elég volt.

Elégedettség és Ajánlás: Angel közvetlen és jó beszélgető partner.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gooolem900 beszámolója
2023-10-09 06:05:54
szép arcú, isteni francia, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült hamar elérni és végül egy másnapi időpontban megállapodni, gördülékeny volt. Majd kért egy kis módosítást, ami részemről rendben volt, megérkezéskor szintén kellett még várni jó pár percet.

Lakás: Akkor még a XI. kerületben volt, de a megadott Móricz Zsigmond körtér kicsit megtévesztő, a kerület másik részén volt. A lakás egy felújított panel, teljesen rendben volt, a háló felújítás alatt állt, így a nappaliban a kanapén zajlottak az események.

Külső: Megegyezik a képeivel, most talán egy kicsit kevésbé volt egyenes a haja, valamint smink nélkül fogadott egy kellemes nyárias ruhában.

Hozzáállás: A kezdeményezéssel nem volt probléma, végig normális és intelligens viselkedést mutatott felém, de lehet csak rossz napja volt vagy én nem voltam túl szimpatikus, de beszélgetésből nem sok jutott, ha nem kérdezek semmit, akkor végig csend lett volna.

Együttlét: Először masszírozott, képességei egyértelműek ezen a területen, szerencsére nem kínzott azért meg. Utána franciával folytattuk, itt már volt egy-két barátnős mozdulata, kellemesen telt, majd igyekeztem kölcsönösen visszaadni, de két összeszorított lábbal nehéz kényeztetni egy lányt. Utána kellemesen meglovagolt és így ért véget a szeánsz. Második körről nem esett szó, de az időbe valószínűleg még belefért volna, de én se kérdeztem rá.

Elégedettség és Ajánlás: A kezdéshez képest körülbelül 10 perccel később jutottam be hozzá, majd két fürdés és neki a zuhanyával együtt is az eredeti óra előtt távoztam. Amiért mentem azt megkaptam, a lehetőség színvonala abszolút ajánlható kategóriába sorolja, nekem kicsit vegyes volt a kép a csend miatt, de szimplán lehet, hogy rossz napja volt, vagy csak én nem voltam kellően szimpatikus, szóval véletlenül sem általánosítanék, hogy mindenkivel ilyen, el tudom képzelni, hogy valakivel barátnőfeelinget él át.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
gerybubus beszámolója
2023-08-28 11:56:09
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Reggel hívtam telefonon Angelt és egyeztettünk is egy délelőtti időpontot, ami mindkettőnknek megfelelt. Igazából 2 óra múlva már nála is voltam.

Lakás: A Gmaps a szomsédos utcába vezetett a megadott cím alapján, ott kötöttem ki a lovakat. Hely volt, de a parkolás már nem ingyenes. Megtaláltam a keresett háztömböt, aztán felmásztam jó pár emeletet, mert a lift bizonytalanul működik, de megérte! :-)

A lakás a célnak tökéletesen megfelelt. Minden megvan, ami kell, kaptam tiszta törülközőt, fürdőben tusfürdő. Angel egyedül van a lakásban, nem osztozik másik lánnyal.

Külső: Angel élőben is nagyon csinos, vonzó nő, mint a képeken, csak smink nélkül. Egy kék dresszben fogadott. A képei nem hazudnak, a valóságban is ugyanúgy néz ki. Nem tudnék kedvenc testrész kiemelni, Angel így jó, ahogy van!

Hozzáállás: Angel nagyon kedves, sirituális hölgy. Amíg nála voltam, abszolút jól éreztem magam, mindent megtett ezért, amiért hálás vagyok neki. A barátnő feeling garantált, jót beszélgettünk is a találkozás alatt.

Együttlét: A belépés után Angel bekísért a nappaliba, ott levettem a ruhák nagy részét, majd elvonultam a fürdőbe egy gyors zuhira. Addig Angel betett egy hangulatos zenét, a háló felújítás alatt volt, így a nappalit vettük birtokba.

Hamar megszabadítottam a kék mini ruhájától, rettentő izgató látvány fogadott. Angel kérdezte, hogy masszírozással vagy franciával kezdjünk, mivel először találkoztunk a masszírozás mellett döntöttem, hogy addig is ismerkedjünk picit.

Picit nehéz volt hasra feküdni felizgult állapotban, de Angel kárpótolt egy kiváló hát masszázzsal. Tényleg profi a hölgy, jól kitapintotta és megmasszírozta a problémás pontokat, tanácsot is adott. Az adatlapján is látható milyen bő a felhozatal masszázs terén, ez valóban így van!

Hanyatt fordultam és egy érzéki franciában részesített! Nagyon kellemes volt, kicsit szájjal, kicsit kézzel, felváltva kényeztetett, de nem rohant és hagyott picit pihenni is közben. Ha sokáig folytatta volna biztosan kivégez, de én is szerettem volna neki is adni, így kértem, hogy ő feküdjön hanyatt. Érzékien puszilgattam testét, foglalkoztam az ikrekkel, majd picit jobban elidőztem délen. :-) Izgató volt, hogy picit kezdett megjönni Angel hangja is. Persze már nagyon kívántam, így védőfelszerelést kértem, amit Angel intézett, majd misszionárisban helyezte magába a velem egykorút, síkosításra persze már nem volt szükség. :-)

Angel jelezte, hogy picit szűk, így érzékien szeretkeztünk, nem akartam, hogy hamar vége legyen és szerettem érezni minden rezdülését. Mind a látvány, mind az érzés nagyon érzéki volt, persze kicsit fokoztuk is a tempót. Utána lovaglást kértem, kíváncsi voltam milyen mikor inkább ő irányít, ez is nagyon klassz élmény volt! Érzéki kis csípőmozgással, hol ő mozgott, hol én segítettem picit neki. Nagyon érzéki lovaglásban volt részem, közben popsit is simogattam, ami úgy tűnt nem volt ellenére! :-) Végül jeleztem neki, hogy ne hagyja abba és hamarosan a csúcsra repített érzékien szűk puncijával... :-) Úgy éreztem sajnos neki nem sikerült a csúcsig jutni, de a jelekből ítélve neki is jól esett! Talán majd legközelebb!

A végén ő szerelt le, majd kérdezte szeretnék-e zuhanyozni, a meleg ellenére mondtam majd otthon zuhizom. Így ő vette birtokba a fürdőt, én addig magamhoz tértem az érzéki szeretkezés után.

Felöltöztem, kicsit még beszélgettünk, aztán búcsút vettem Angeltől és lesétáltam a sokadik emeletről levezetésképpen. :-)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon szívesen ajánlom Angelt bárkinek, aki barátős, beszélgetős feelingre vágyik. Angel nagyon sprituális, így annak ajánlom akit ez szintén érdekel, vagy könnyen azonosul vele. A masszázst profi szinten tanulta és űzi, az aktus során nagyon barátnős és érzéki volt. Aki pornós döngetésre vágyik az inkább keressen más hölgyet. :-) Ha tehetem tervezek visszatérni hozzá!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Cologne beszámolója
2023-03-08 20:58:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Amikor elérhető az adatlapján akkor gyorsan feveszi a telefont. Egy párszor voltam nálla, mindig pontosan úgy történt minden ahogy a tervben volt.

Lakás: A lakás szüreállis, semmi csalódás. Egyszerre rejtelmes és meghitt. A fűrdő tiszta rendezett, valamint minenki megtalálja mit akar. Kényelemő Teljes ellazulás...

Külső: Teljesen hiteles fotók!!!!! Az arca sejtelmes, valami rejtély, de ezért gyönyörű. Nagyon szép a teste, de olyan lelke van neki...Testrészeő Nem vagyok én hentes hogy karaj vagy oldalas. Ennek a minden testrésze, szeme keze, lába feneke, dereka, stb tökkéletes.

Hozzáállás: Régebben voltam nálla. Először kb. 2 éve akkor fáradtan érkeztem. Szinte semmit nem tudtam volna, de megoldotta. Azóta voltam nálla 2-szer teljesen jól érezetem magam. Nagyon kedves, és tudom hogy nem én vagyok a zsánere, de a gyengédség nekem bejön

Együttlét: Ezt elmondaniő Olyan forró a nyelve, mint a szeme nézése. Mindent megtesz a vendégért." Ezt éreztem!"

Elégedettség és Ajánlás: Szerencsés az az ember aki találkozik vele! De csak érzéki embereknek ajánlom. Az üritőknek valami más kell.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
V1kt0rk4 beszámolója
2022-12-27 17:16:18
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam délelőtt, kaptam egy korrekt tájékoztatást. Már a hangjából lehet érezni, hogy igen megérkeztem őt kerestem. Meg is beszéltünk egy kora délutáni időpontot.

Lakás: Panel lakás, szép és tiszta. A szoba hangulatos az ágy kényelmes, mi kell mégő Fürdő is rendben. Parkoláső A világ összes parkolóhelye ott van a ház előtt +1. :D

Külső: Nagyon csinos lány, ha a lépcsőzéstől nem is ugrott ki a szíved, amikor meglátod ajtót nyitni akkor már majdnem... Képein látsz mindent, ugyanazt kapod élőbe is csak finom illattal.

Hozzáállás: 1 órára mentem hozzá. Nagyon kedves, látta rajtam, hogy nem vagyok rutin róka. Kaptam egy tiszta törölközőt, el kísért a fürdőhöz, megmutatott mindent mit hol találok.

Együttlét: Titok. Tartalmas óra volt, amiket az adatlapján ír azokból lehet csemegézni.

Mindent megkérdezett mit és hogy szeretnék, amit kértem megcsinálta.

Legközelebb több időre kell mennem, hogy a végére még egy masszázs bele férjen. :)

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek, aki (mint Ő) két lábbal jár a földön és helyén vannak az értékrendjei.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lali-007 beszámolója
2022-11-13 09:32:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Korrekt tájékoztatás kaptam. De ajánlom az adatlap elolvasását.

Lakás: Tiszta lakás,kényelmes ágy,jó a parkolás

Külső: Sokkal szebb mint mint a fotókon. Egy igazi törékeny virágszál.

Hozzáállás: Nagyon kedves és odaadó. Hagytam hagy csináljon mindent úgy ahogy szokott. Nem csalódtam amit az egy órában belefért azt szenvedélyesen csinált.

Együttlét: Egy kis simogatásal egymásra hangolódtunk. Utánna kaptamgy olyan fasz felállotós orált finoman lágyan kezezés nélkül. Brutál technikája van. Nem kapkodós. Utánna én kényeztetem a nyelvének illatos

és érzékeny a puncija . Abban a szerencsében volt részem,hogy sikerült a csúcsra juttató. Amit azzal hálát meg ,hogy gumit hozott a farkamat és egy lágy forró ölelkezős szexet kaptam.

Elégedettség és Ajánlás: Többször voltam nála. Érdemes volt megmászni érte pár emeletet. Ajánlom mindenkinek aki szereti az érzéki együttlétet .

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Punetti_preferáló beszámolója
2022-10-09 21:39:07
szép arcú, isteni francia, maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Próba-cseresznye alapon hívtam, kicsit hezitáltam hogy maradjak-e inkább a jól bevált megszokottaknál, de az újdonságokra hajtó vadászösztönömet elég könnyen meggyőzték a fotók, a leírás meg a töménytelen pozitív beszámoló.

Place: Fűrészfog, pár hete jártam már ugyanitt, de a másik szobában. Semmi extra, de a célra tökéletes. Páran panaszkodtak előttem hogy túl sötét volt nála, nem engedett több fényt csiholni - ettől tartottam kicsit, mert erősen vizuális típus vagyok én is, de nem esett semmilyen túlzásba ezen a téren. A lehúzott redőnyök mellett is bőven meg tudtam csodálni Angelt.

Looks: A képek kilencven százalékban fedik a valóságot, ez pedig profi retusált fotók esetében teljesen korrekt mutató. Szép arcú, a képek adta sugallatokkal ellentétben magyar lány. Habár abszolút a vékonyabb lányokat kedvelem a teltebbekkel szemben, s nem is csalódtam, hiszen a képek és az adatok alapján tudtam mire számítsak, attól még a nőiesebb formák - széles csípő, kerek segg- jelentik számomra a tökéletes öt csillagos élményt, ebben volt pici hiányérzetem.

Attitude: Egy órára mentem, elég magas elvárásokkal az egymást túldicsérő beszámolók végett. Korrekt volt, nem volt semmi probléma, de nem fogadott azért olyan hatalmas kedvességgel és barátnő fílinggel mint amiről az előttem szólók írtak, és amire számítottam. Mindegy, a hozzáállása ettől még rendben volt és még így is felülmúlta a lányok döntő többségét, teljesen megértem hogy nem lehet mindig egyformán jó passzban, és nem lehet minden vendége ugyanolyan szimpatikus.

Act: Egy nagyon élvezetes franciával indítottunk első körben, tud bánni a szerszámmal, szépen dolgozott a kőkemény, impozáns falloszomon a szájával és a kis kezével egyszerre, rendesen felhúzott, de tele is voltam már jócskán. A munkája hamar meg is hozta a gyümölcsét, és hagyta hogy szétrobbanjon a makkom a szájában. Nem rántotta ki egyből az öcsköst, pedig nem kevés apatejet fejt ki belőlem, megvárta hogy az utolsó csepp is előbuggyanjon a farkamból, szájával rá is szorított a bohócra kicsit,aztán gyorsan kiugrott gondoskodni a higiéniájáról, amíg én az ágyon kifújtam magam. Nem mindennapi élmény volt ahogy egy ilyen szép lány nem csak hogy jól franciázik, de a végén még úgy is élvezhettem el, ahogy a nagy könyvben meg van írva.



Ezután kértem hogy kicsit masszírozzon meg, amit olyan erőbedobással csinált bő negyven kilója ellenére hogy azt hittem beszarok. Nem mondom hogy élveztem, de annál hasznosabb volt, tényleg jó benne. Miután kidögönyözte belőlem a szuszt is, következett a második felvonás. Nem kellett sokáig dolgoznia az ügyön, elég hamar életet lehelt a dákómba. Hagytam, hogy kényeztessen egy darabig a szájával, annyira jó benne, de közben már nagyon meg akartam mártózni a kis punettijében is, így kértem a vv-köpenyt, amit azonnal fel is dobott rá.



A szexnél egyből kikötötte hogy csak semmi vadulás, aminél emberére talált bennem, mert alapesetben én sem vagyok az eszeveszett döngölések pártján, én is a lágyabb, finomabb keféléseket szeretem. Az viszont már kevésbé lelkesített, hogy túl sok variálást nem hagyott a pózok terén, a három klasszikust vettük végig, misszi-kutya-lovagló, és azokat sem lehetett különösebben cifrázni. Aztán a passzivitást a lovaglásnál kis bújóssággal kompenzálta, amivel azért tagadhatatlanul hozott némi barátnő fílinget a végére. Klasszul elélveztetett, szépen kivégzett.



Érdekes meglepetés volt, hogy Angel akkor enged ki, miután lezuhanyzott, de egyébként ez tök jó dolog. Így biztos lehetsz benne hogy ő maximálisan ad a tisztaságára, ami szintén nem mondható el mindenkiről.

Satisfaction and Recommendation: Összességében jó volt felkeresnem Angelt, ha nem is volt tökéletes, 10/10-es, agyameldobom élmény. A három-az-egyben lehetőség, amit nyújtott, azért tény hogy bejött: a szopás frenetikus volt főleg az nfvsz lehetőséggel, a masszázsban pedig jó, a szex volt inkább "csak" átlagos. Nem bántam meg a randit.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Eligor beszámolója
2022-08-11 20:06:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Minden flottul ment.

Lakás: A lakás igazi luxus kéjlak - rendkívüli a tisztaság.

Külső: Igazán csodaszép a Hölgy.

Hozzáállás: A hozzáállását taníthatná! Olyan amilyennek lennie kéne mindenkinek!

Együttlét: Végre olyan franciát kaptam amit mindenkitől elvárnék! Sajnos a legtöbben azt hiszik, hogy "kettőt bólintanak meg hármat klopfolnak a kezükkel" és "jóvanazúgy". Elárulom nagyon nincs jól - egy igényes férfinél ez semmi!

Angelhez mehetnétek oktatásra - nem nyafog hanem igazi profi! Rendkívül gyengéd és az ember azt kívánná bárcsak órákig kényeztetne, mert egyszerűen annyira jólesik!

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom azoknak akik értékelik a SZÉPET, mert ez a NŐ az kívül belül - boldog lehet aki egyszer feleségül veszi! ☺️

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tomii2020 beszámolója
2022-06-07 21:54:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Elsőre nem értem el, de küldött egy üzenetet, hogy hívjam vissza később, ez megtörtént és 1 óra múlva már nála is voltam.

Lakás: A lakás tiszta, rendezett. A fürdő jól felszerelt.

Külső: Gyönyörű arc, csábító szemek, formás test, pont, mint a képeken.

Hozzáállás: 1 órát töltöttem vele, végig kedves volt, mosolygós, leste minden kívánságom.

Együttlét: Egy barátnős együttlétet képzeltem el vele, amit teljes mértékben meg is kaptam.

Elégedettség és Ajánlás: Mosolyt csalt az arcomra, ami egész nap kitartott :)

Természetesen ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lobonc beszámolója
2022-05-19 18:55:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Szinte azonnal felvette,és másnap reggelre egyeztettünk is időpontot.

Lakás: Panel lakás, de elég fullosra meg van csinálva.A fürdő is rendben van,és bőven van tusfürdő.:-) Parloni is könnyedén lehet ,szinte a ház elött meg tudtam állni.

Külső: Kicsit más mint a képeken,de csinos lány. Vékony formás testalkat. A szemei anyon igézőek,és ezt szereti is kihasználni úgy vettem észre.:-))

Hozzáállás: Kicsit szereti váratni az embert. Igazi nő!:-) Tényleg elég érdekes lány,mintha nem indíg ebben a világban lenne. De a hozzá állásával minden rendbenvólt. Kedves aranyos,simulékony,és mindenre vebő volt amit kértem.

Együttlét: Azt írta ,hogy kicsit sötétebb a szoba ahol fogadja a vendégeket,de nekem ez kicsit már túlzás vol, tényleg alig lehetet látni.Az együtlét az nagyon kellemes volt. Egy igazi érzéki nő.Szeret ölelkezni ,csókolozni,és nagyon finoman tud vonaglani. Végig izgalomba tudja tartani az embert, és nagyon hamar elmegy az a egy óra.:-)

Elégedettség és Ajánlás: Negyon kellemes lány. Én szívesen ajánlom mindenkinek akik nem mindíg csak a sablonosságra vágynak. Nagyon jól éreztem magam. Puszillak Angel!-:)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Poe95 beszámolója
2022-05-07 12:00:07
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Reggel hívtam telefonon, kora délutánra kaptam időpontot. Nagyon kedves volt már a telefonban is a hangja.

Lakás: A lakás hangulatos, szépen felújított, könnyen megközelíthető. Angel a panel tetején található, de abszolút megéri a lépcsőzést.

Külső: Ugyanolyan, mint a képeken. Már az utcai ruhában - amiben fogadott - is lenyűgözően szép volt. Kedvencem a combjai, valamint az arca. Nagyon szép szemei vannak.

Hozzáállás: Nagyon kedves, végig azon volt a hangsúly, hogy jól érezzem magam. Kezdeményező, maximálisan olyan volt, mintha a barátnőmmel lennék.

Együttlét: Első körben állva ölelgettük, és simogattuk egymást, ami tökéletesen megalapozta az együttlétünk hangulatát. Ezalatt Angel levetkőzött, majd az ágyon, franciával folytattuk. Elképesztően csinálta, közben fel-fel nézett rám pár pillanatra, és úgy folytatta. Egy idő után kértem az óvszert, és lovagló, misszionárius, majd ismét lovagló pózban szeretkeztünk. Angel végig cirógatott, puszilgatott, az egész aktus rendkívül bensőséges volt. Utána megmasszírozta a hátam, amiben szintén ügyes volt.

Elégedettség és Ajánlás: Jól éreztem magam, eddig Angellel volt az egyik legjobb élményem az oldalról. Nem siettet, odafigyel, és gyengéd. Keveset beszéltünk a közösen eltöltött egy óra alatt, de ez alapján rendkívül értelmes is. Remélem, tudok még találkozni vele.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Patrik87x beszámolója
2022-04-24 20:25:08
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Egyből felvette a telefont, amikor az oldalon a hivásjelző villogott akkor probálkoztam. Időpont egyeztetés gyorsan ment.

Lakás: A lakás tiszta, rendezett. A fürdő jól felszerelt.

Külső: Külsőre olyan mint a képeken, hasban egy kicsit csalóka, de nem jelentős. Szép arca van és szép szemei vannak, mondhatni ez a kedvencem is, használja is őket :)

Hozzáállás: 60 percet voltam velem. Nincs zsákbamacska, ő a gyengédebb lágyabb együttléteket szereti és ezt is kapod. Én erre is vágytam. Figyelmes, de nem túl beszédes, nem is ezért mentem.

Együttlét: Kis ölelkezéssel kezdtünk, feltérképeztük egymás testét szépen lassan. Utána egy francia következett, jól esett és utána tértünk csak rá a lényegre. A végén még feküdtünk kicsit az ágyon. A szemkontaktust szereti felvenni,ilyen szemekkel meg is tudja tartani :)

Elégedettség és Ajánlás: Tudom ajánlani mindenkinek aki inkább barátnő feelinget, gyengédebb együttlétet keres. Azon kevesek közé tartozik akinek ami van az adatlapján azt is kapod, mind külsőleg mind belsőleg, ezt meg kell becsülni :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Bob76 beszámolója
2022-04-09 17:21:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, korrekt tájékoztatást és útbaigazítást kaptam.

Lakás: Lakás teljes mértékben megfelelő, otthonos, hangulatos, rend és tisztaság van.

Külső: Nagyon szép lány, megfordulnék utána az utcán... :)

Hozzáállás: A hozzáállása példaértékű, kedves, figyelmes és nagyon közvetlen. A kezdeti feszültségem hamar feloldódott, és beszélgetni is jó vele.

Együttlét: Az együttlétet nem részletetezem, maradjunk annyiban hogy mindenben ügyes, az egyik legjobb ilyen jellegű élményem volt...

Elégedettség és Ajánlás: Szereti és élvezi, amit csinál, ez ritkaság. Tejes mértékben ajánlott, én biztos visszamegyek. Köszönöm az élményt, Angel! ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Seele beszámolója
2021-12-07 15:08:17
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Ez könnyen ment. Reggel felnéztem az oldalra és pont előttem egy másfél perce lépett be és már zölden is villogott a "telefonja". Gyorsan fel is hívtam. Elmondott mindent. A tájékoztatás közben említette a kiírt helyszínt. Majd miután megegyeztünk az időpontba - délutánra - pontosította a címet. A tetthely kicsit arrébb van a kiírtnál. Érdemes - ha telefonhívás előtt a MT időtervet néz - akkor kocsival 5p-t, bkv-val 10-t rászámolni.

Lakás: Panel, legfelső emelete. Lift van, csak figyelj hangosan csapódik be. Ezt említi is a telefonba. A lakás a célra megfelelő. Fürdőszoba, ha jól láttam még konyha is van, egy nappali, és egy abból kialakított kis szoba, amibe van az ágy. Fürdőszoba felszerelt. Bár nem az átlagos tusfürdőket, és szájvíze(ke)t tartalmazza.

Két lábon érkeztem, a panel előtt van parkoló.

Külső: Pontosan ugyanolyan mint a képeken, de mégsem. A kisugárzása nem jön át a képeken. Amúgy tényleg a képen levő hölgy fog fogadni. A képeken látható átlátszó fekete köntös volt rajta és alatta egy ... felnőtt babaruha. Az a fajta amit nyáron a babára húznak és alul gombolós. Kedvencemő Ő maga.

Hozzáállás: Kezdeményező, kedves és egy órára mentem hozzá.

Együttlét: A fürdés után beléptem a szobába (időgépbe), behúzta ajtóit és elrepült az egy óra. :)

Kicsit bővebben: Bezárta a szobát és átölelt. Jó pár percig, csak ölelkeztünk. Simogattam közbe, meg puszilgattam, csókoloztunk. Levette a ruháját, az ölelkezés folytatódott, majd az ágyra ültem Ő az ölembe. Arra figyelt véletlenül se csússzanjak be. (Meg sem fordult a fejembe). Eljutottunk arra a pontra, amikor bemutatta a francia tudását. Jól csinálta, aztán jött az amire nem számítottam. Megállt és csak rámnézett. Majd már inkább belém nézett, ahogy Neytiri az AVATAR-ban ("Látlak!"). Utána folytatta, majd újra belém nézett. Ez még egyszer így ment. A harmadik francia alatt úgy voltam, ha még egyszer "megáll", akkor én jövök. Így is lett fordultunk, és elkezdtem kényeztetni a nyelvemmel. Közben simogattam. Szépen lassan "másztuk" fel a Mount Everest tetejére.

Kis pihenő. Majd szemből összeölelkezve szeretkeztünk, amíg felértem a hegy tetőpontjára. Ezt követően kis ismerkedős beszélgetés. Érdeklődési körről és abból az aspektusból átbeszélve a jelenlegi helyzetet. Nem tudom mennyit beszélgettünk - de mivel utolsó vendége voltam, ránézett az órára és jelezte lejárt a time. Ekkor jegyeztem meg - igyekeztem viccesen - hogy szép kis időgépje van.

Elégedettség és Ajánlás: Angel egy különleges lány. Már a korábbi beszámolókból éreztem, hogy a neve nem véletlen műve. Természetesen ajánlom, jó volt vele, és egymást tudjátok energiával feltölteni az együtt töltött idő alatt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Nautica beszámolója
2021-09-29 21:28:29
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon azonnal felvette, kedvesen megszakértettünk mindent.

Lakás: Panel , rendezett szép ... kellemes világítás , pici fürdő, teljesen korrekt .

Külső: nyam nyam :) Igéző szemek :) természettesség

Hozzáállás: Egy kellemes órát tölthettem a hölggyel , nagyon kedves volt és türelmes :)

Együttlét: Kaptam egy világbajnok masszást ... többször megdöbbenve a 45 kilóba gyömöszölt őserőtől... nagyon profin műveli :) aztán egy natur francia , és közben úgy tud nézni hogy zavarba is jöttem... védősipka és ... aminek lennie kell az megtörtént.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kellemes társaság , értelmes, és kedves lány ... inkább gyengédség a fő profil ... szóval ha pornós köpködős csapkodós herecsattogtatásra vágynál nem őt javasolnám , de elfeledteti a világ gondjait egy órára

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MartinPalermo beszámolója
2021-09-24 15:19:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: felhivtam telefonon minden rendben ment , delutan mar ott is voltam

Lakás: 11. keruleti panel , normalis kornyek . Lakas belulrol szep hangulatos , furdo 10/10

Külső: Pont olyan mint a kkepeken alacsony formas , nagyon szep arc

Hozzáállás: Mar az elso pillanattol kezdve nagyon kedves volt , mint egy regi ismeros . 1 orat voltam vele , talan meg egy kicsit tovabb is maradtam

Együttlét: Natur franciaval kezdtunk aztan szex toobb pozban , szunetben beszelgetes , masszirozas es ujra megismeteltuk . Jo volt mindenben

Elégedettség és Ajánlás: Jol ereztem magam , annak ajanlom aki el akar lazulni egy szep lany tarsasagaban

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Cologne beszámolója
2021-06-28 10:00:42
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egy éve voltam nálla. Nagyon simán ment minden.

Lakás: Szolíd, de igényes.

Külső: Külsőleg gyönyörű. Teljesen hiteles képek! Nem mellesleg nagyon inteligens. Mi tetszik benneő Úgy minden!

Hozzáállás: Nagyon odaadó, végtelenül kedves. Lesi az ember minden kívánságát.

Együttlét: Fantasztikus volt vele, mindenben partner volt. 5 csillagból 6-ot érdemel.

Elégedettség és Ajánlás: Amint tudok megyek, ha lehet mert régóta kerestelek. Ajánlom minden normális embernek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MetatronX beszámolója
2021-05-24 13:35:05
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre nem vette fel, majd visszahívott, és megbeszéltük, hogy mikor tud fogadni.

Lakás: Parkolás egyszerűen ment a ház mögött. A lakás panel, de teljesen fel van újítva. A hálószoba nagyon igényesen van megcsinálva, hangulat világítás fokozza a hangulatot. A fürdő is rendben volt.

Tusfürdőből "csak" egyféle volt, így nem volt kérdés, hogy melyiket fogom. :DDD

Külső: Mint a képeken. Egyszer voltam már nála, kb 2,5 évvel ezelőtt. Azóta semmit se változott.

Helyes, fiatalos arc. Kedves mosoly.

Hozzáállás: Egy órát töltöttem vele. Nem kellett kérnem semmit, minden úgy történt, ahogy elképzeltem. :D

Együttlét: Bejáratban egy szál kis valamiben fogadott, bugyi nélkül. :)

A szobából első utam a fürdőszoba volt, ahol tusoltam. A hálóban bújósabb együttlétben részesültem. Végig csókolgatott, puszilgatott. Barátnős volt együttlét.



Az óra második felében meg jól megmasszírozott. Érződött rajta, hogy tanulta.

Elégedettség és Ajánlás: Igen, ajánlom mindenkinek. Aranyos, kedves, rendes, korrekt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kunti beszámolója
2021-05-21 07:34:42
szép arcú, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem,

Lakás: Én a xxll kerületben voltam.

ágy keskeny , a fürdô rendben

Külső: Szép arc, a has és a cicik nem olyan feszes mint a képeken

Hozzáállás: Kedves volt. Egy órát voltam.

Együttlét: Jól éreztem magam vele.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ede9 beszámolója
2021-04-27 20:15:12
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, egyszerű és nagyon kedves

Lakás: Célnak tökéletesen megfelel, fürdőszoba zenével, kitűnő parkolás a kapu előtt.

Külső: Nekem egyszerűen gyönyörű, azok a szemek egyszerűen ...... Ő a kedvenc testrészem.. Pici törékeny őzike. Apró cicik amik őrületesen reagálnak a jóra...

Hozzáállás: Végtelenül kedves , szerintem nem szeret irányítani, inkább a vendég kedvét keresi. Csakhogy én a közelében szó szerint lefagyok. 1 órát beszéltünk meg annyit is voltam, de igazából elrepült.

Együttlét: Hát derekasan igyekezett, de mint mondtam az ő közelében egyszerűen lefagyok. Olyan szinten bejön nekem, hogy semmit nem merek tenni, még a szex se jár az eszembe, csak az, hogy nehogy olyat tegyek ami neki bántó vagy akármi negatív. És hát ez gondolom meg is látszik rajtam, végig teljes zavarban. Azért lassan oldódik a hangulat és mivel érzem, hogy legalábbis nem nagyon rossz amit csinálok, hát inkább rá koncentrálok. Aztán végül ő is eredményre jut, de meg kellett dolgoznia érte. Másodszor voltam nála, de az aktusnak a közelébe se jutottunk, persze miattam, de ismét nem bántam, egyszerűen vele ez nem igényem.

Elégedettség és Ajánlás: Persze , hogy ajánlom, régebben más néven hirdetett, akkor is hibátlan volt most is az. Remélem egyszer felnövök a feladathoz.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.