SzexpartnerEdina+36 20 / 992-0982Budapest XI. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Edina vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XI. kerület.
Várom hívásod a +36 20 / 992-0982 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
80 kg
Mellbőségem
120 cm
Magasságom
167 cm
Csípőbőségem
99 cm
Derékbőségem
80 cm
Elérhetőségem
hétfő:
11 órától 20 óráig
kedd:
11 órától 20 óráig
szerda:
10 órától 20 óráig
csütörtök:
10 órától 20 óráig
péntek:
10 órától 20 óráig
szombat:
10 órától 20 óráig
vasárnap:
10 órától 20 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
31
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
260716x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Barna
Szem
Barna
Alkatom
Nőiesen telt
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves Urak! Szeretném feldobni egy kicsit a hosszú és szürke telet egy plusz dologgal, remélem tetszeni fog Nektek. Nagyon szeretem a szerepjátékokat....lehetek a titkárnőd, a takarítónőd, a szomszédod, akinek segíteni kell megszerelni a csapot, a páciensed, akit sürgősen és alaposan meg kell vizsgálnod....a játéknak csak a képzelet szabhat határt...(meg én, mert családi szerepjátékokat nem vállalok). Ha van valami huncut vágyad, amit szeretnél megélni, itt a lehetőség... ? Egy mosolygós, kedves, életet élvező Nőnek tartom magam, aki ért a férfiak nyelvén. Szeretnélek megkérni Titeket, hogy a diszkréció és egymás kölcsönös tisztelete legyen a legfontosabb attól a pillanattól kezdve, hogy felemelitek a telefont. Minden felmerülő kérdésre szívesen válaszolok, de a kiírt vállalások fixek.(kivéve, ha higiénia hiánya miatt valamit nem találok megfelelőnek) Nagyon köszönöm, ha tiszteletben tartjátok a kérésem. Remélem sok közös élményünk lesz együtt, Edina?
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Szüzesség elvétel
igen
Sport masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Sport
igen
Erotikus
igen
Elfogadott (7 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
netvampire beszámolója
2024-04-13 16:11:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon.

Lakás: Célnak tökéletesen megfelelő. A fürdőszoba is megfelelő több féle tusfürdővel.

Külső: A kepeknek megfelelő csinos, nagymellű lány. Testalkata nőiesen telt. Nagyon szép erotikus arca van. Kedvenc testrész arca, popsi, cicik.

Hozzáállás: Kedves, kezdeményező amennyire kell. 1 órára mentem.

Együttlét: Francia. Ebben nagyon ügyes. A nyalakodast szereti. Én is. :D Szép, finom, illatos puncija van.

Lovaglóban és kutyuspózban volt az aktus.

Lingam masszázs is volt.

Mindenben nagyon ügyes.

Elégedettség és Ajánlás: Minden rendben volt. Ajánlom mindenkinek aki szereti a nagycicis nőiesen telt hölgyeket.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
throatfucker beszámolója
2024-01-05 16:32:00
nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Nagyon könnyen ment

Lakás: Tisztességes Budai kis lakás, Lakásban más is dolgozik de én nem Találkoztam senki mással.

Külső: Olyan mint a képeken kedves arca van. Igen valóban hatalmas mellei vannak;)))))

Hozzáállás: Kedves volt kezdeményező úgy csinál mintha élvezné, Kicsit be is dőltem neki;))

Együttlét: Csak az alapok, de miattam mást most nem akartam.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlani tudom mindenkinek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lebowsky17 beszámolója
2024-01-02 10:58:38
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen elértem. A hangja megfogott, és nem csalódtam később sem

Lakás: A lakásban többen vannak kellett is várnom egy makktársra hogy ne talalkozzunk össze.

Sajnos csak egy matrac van az ágyon nem a leg kényelmesebb, de Edina feledtete ezt az apróságot,szerintem matrac nélkül os jó lett volna .. 😁

Külső: Mint a képeken... hatalmas kemény mellek, isteniek!

Husi gömbölyű test, az arca szép és nagyon kedves, figyelt rám...

Az isteni melleken kívül a húsos nedves punciját imádtam kitöltötte a tenyerem és a számat is. A puncijánál csak a száját volt jobb csókolni.

Hozzáállás: Tudja mit akar, de figyel a vendégre. Szeretem az ilyen lányokat. Beszélgetni is jó vele. Egy órás volt a randi

Együttlét: Érkezés után egy ölelés, ami nem is olyan egyszerű ilyen hatalmas mellekkel.. 😁

Egy finom csók, amit még sok követett.

Fürdés után elmerültem a teste felfedezésében, ami kölcsönösen zajlott.

Először Ő feküdt hanyatt, egy kiadós nyalás után, az ajkaival viszonozta az élvezetét. Miután keményre szopta a farkam gumit húztunk és a 'kutyust 'választotta. Ezzel el is fogyott az egy óra...

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlott annak, aki szereti a telt nagymellű nőket!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Norbuja beszámolója
2023-11-15 08:19:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Könnyen és gyorsan ment. Telefonon egyeztettünk és 2 óra hossza múlva már Nála is voltam... 1 óra hosszára mentem.

Lakás: A lakás egy új építésű irodaházban van a II. kerület központi részén. Teljesen rendben volt minden. Modern, exclusive, célnak megfelelő. A tágas szobában a földön egy nagy matrac található, közvetlenül mellette egy hatalmas tükör a falon, hogy minden pillanatban és minden szögből a legjobb legyen a láthatóság:)) Mivel a közelben lakom és dolgozom, ezért gyalog mentem:) A fürdő is jól felszerelt.Van több tusfürdő és szájvíz is.

Külső: Külsőleg pontosan olyan mint a képeken, az arc kitakarástól nem kell félni, mivel gyönyörű hölgyről beszélünk:) Testalkatát a képek tükrözik, nekem kifejezetten az esetem. Nagyon formás, az ilyen alkatú nőkről formázták meg a férfiak számára a nagybetűs NŐ képét! Persze ha valaki a kifejezetten vékony lányokat szereti, akkor máshol keresgessen :) Kedvenc testrészem a hatalmas mellei voltak, de önmagában az alakja is nagyon elbűvölő volt. Elnézést, de nagy mell mániás vagyok, így ez talán érthető is :)

Hozzáállás: Maximálisan kedves és kezdeményező volt. Ilyen jellegű kalandok közül Vele volt ezidáig a legjobb. Ehhez az kellett, hogy természetesen jött neki a kedvesség, a humorosság, a bevállalósság, az odaadó hozzáállás, a szexiség, mely összességében adott egy olyan barátnő feelinget, hogy olyan érzésem volt, mintha már régóta ismernénk egymást és nagyon szeretünk egymás társaságában lenni.

Együttlét: Laza kis köntösben fogadott, amíg én fürödtem, addig ő felvett egy szexy combfixet! Miután bementünk a szobába, egy igazi szembe nézős, pornós franciával kezdett, majd megkérdezte, hogy hogyan szeretném. Azt válaszoltam, hogy Vele bárhogyan, de imádom, ha hátulról belém ülnek. Erre azt válaszolta, hogy akkor legyen így. Gumi fel és csodálatosan beleült hátulról a farkamba. Nagyon jó volt nézni, ahogyan a gyönyörű formás feneke fel le mozog a farkamon. Egy idő után cseréltünk, én jöttem hátulról és végem lett. Ez után masszázs és közvetlen, őszinte beszélgetés következett, majd megkérdeztem, hogy mennyi időnk maradtő Mivel volt még 10 percünk, így kértem, hogy ha lehet, még egy kicsit had élvezzem. Újabb nyálcsorgatós, pornós francia után misszionárius póz, ahol kis csókok is voltak, majd ismét hátulról hatoltam bele, közben a tükörben láttam a kéjsóvár arcát és a hatalmas melleit lengeni. Még az időmön belül másodszor is elélveztem. Nagyon jó érzés és élmény volt Vele lenni:)

Elégedettség és Ajánlás: Azt gondolom, hogy a fenti részletes beszámolóm után nem is kérdéses, hogy Edina a maximálisan ajánlott kategória. Nem játssza meg magát, odaadó, kedves és közvetlen. Ilyen szexuális kultúrával és testi adottságokkal rendelkező nőt nem sokat hord a Föld a hátán. Nagyon örülök, hogy megismertem. És minden további nélkül megtartanám magamnak. Egészen biztosan fogok még menni hozzá, mert ezzel az egy alkalommal máris a függőjévé tett :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Geri1994 beszámolója
2023-03-21 19:00:01
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettem vele. Hamar meg is beszéltük a randit.

Lakás: hangulatos kényelmes, nekem nagyon tetszett, célnak megfelelő. Fürdőszoba nagyon igényes, higiénikus. Parkolás ingyenes, és jó, de tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Külső: Külsőleg szép, gyönyörű, egyszerűen csodálatos, nekem nagyon tetszik. Ad magára, különösen nagy figyelmet fordít a higiéniára. Igazi álom nő.

Hozzáállás: Nagyon kedves, nagyon aranyos, kezdeményező, odaadó, egyszerűen fantasztikus mindenben. Egy élmény volt vele lenni, nagyon ügyes az aktusban, az előjátékban, és ami a legjobb, olyan volt vele, mintha egy pár lettünk volna. És nemcsak az együttlét miatt, hanem mert nagyon jó beszélgető partner. Okos intelligens, vicces, humoros, nagyon jó volt beszélgetni vele. Másfél órára mentem látogatóba hozzá, és annyira jól éreztem magam vele, hogy reménykedem benne nem ez volt az utolsó találkozásunk.

Együttlét: Részletekbe nem megyek bele, mert nem illik, de annyit elmondhatok, hogy isteni volt az előjátékban, nagyon odaadó volt a lényegben, és úgy éreztem nem csak egy vagyok a sok közül. Egyáltalán nem figyelte az órát, csakis az együtt létünkre összpontosított. Nagyon jó volt vele lenni, nagyon jó az ágyban. És ami nekem még kifejezetten tetszett, hogy az együtt létünk után beszélgettünk, így volt lehetőségem megismerni őt.

Elégedettség és Ajánlás: Csakis pozitív dolgokat tudok mondani. Hazafelé egész úton csak az együttlétünk járt a fejemben. Mindenkinek ajánlom, hogy töltsön el vele egy kis időt. Amint lesz rá lehetőségem újra meglátogatom őt, remélem fogok még vele találkozni, és adódik rá alkalom, hogy jobban megismerjem őt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
RobertZemeckis beszámolója
2023-03-21 14:03:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Minden alkalommal könnyedén, gyorsan sikerült. A telefonban is nagyon kedves, már ez alapján is jó előérzetem volt.

Lakás: Modern lakópark, néhány évvel ezelőtt épülhetett. Maga a lakás is tökéletesen megfelelő, nem lehet mibe belekötni.

Külső: Igyekeznék nem átcsapni túlságosan nyálas, érzelgős ömlengésbe, de nem lesz könnyű. Mikor először megláttam a hirdetését már tudtam, muszáj meglátogatnom. Igazából mindenkinek az, aki rajong a HATALMAS természetes mellekért. Gigantikus, teljesen természetes, igazán súlyos, minden ízükben tökéletes cicik! Azzal a kifejezéssel, hogy ISTENNŐ nem esek túlzásba, sőt! Ha azt mondom, százból egy lány néz ki ilyen jól, akkor sokat mondok. Számomra egy valóra vált álom. Körülbelül Vivian Blush alkatát kell elképzelni, csak Edina szerencsére nem szőke, hanem sokkal szebb sötétbarna, hosszú haja van. De hogy ne csak a cicikről beszéljek, már az a természetesség nagyon megfogott, ahogy fogadott. Mindene teljesen természetes. Nem volt rajta se smink, se tetoválás, se piercing, se műköröm, se szolizott bőr, se feltöltött száj, se semmi efféle. Hála az égnek! Semmi ilyesmit nem használ, mert nincs is rá szüksége. És pont ettől a természetességtől lesz tökéletes az élmény, olyan, mintha csak a barátnőddel lennél. Egy végtelenül aranyos, figyelmes, tündéri, szép arcú barátnő, amilyenről a legtöbben csak álmodhatunk. És bár én abszolút mellcentrikus vagyok, az a gyönyörű, szexi látvány is örökre velem marad, mikor előrehajolt abban a szexi bakancsban:D (én kértem, hogy vegye fel). Egyetlen kivetnivaló vele kapcsolatban - komolyan aggaszt a dolog -, hogy le akar fogyni, pedig nem volna szabad (TÉNYLEG NEM!!), pont így tökéletes. Erről valahogy meg kellene próbálnunk lebeszélni, míg meg nem sínylik a mennyei cicik:)

Hozzáállás: Nagyon kedves, megértő, intelligens, nagyon szerethető lány, pusztán beszélgetni is élmény vele, lelkileg is feltöltődsz tőle és nagyon szexi a nevetése. Ti is legyetek vele nagyon kedvesek, mert ő kiváltképp megérdemli.

Együttlét: Nem szeretnék nagyon belemenni a részletekbe, de igazából életem legcsodálatosabb óráit töltöttem vele. Korábban még soha nem éreztem olyan jól magam. Először két órát töltöttünk együtt, másodjára pedig négyet, majd harmadjára megint csak kettőre tudtam menni, de belőle tizenhat is kevés lenne. Remélem még nagyon sokszor meg tudjuk ismételni.

Elégedettség és Ajánlás: Vigyázat! Függőséget okoz!

Kellemetlen mellékhatások: folyamatosan csak ő jár majd a fejedben, éjjel-nappal, 0-24, még álmodban is. Ha megengedhetném magamnak, naponta járnék hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ww12 beszámolója
2022-12-22 11:13:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, gyorsan sikerült.

Lakás: Lakás célnak megfelelő. Felszereltség rendben.

Külső: Pont mint a képeken. Nekem már a képek alapján nagyon bejött, élőben sem csalódtam.

Hozzáállás: 1 órára mentem. Kezdeményező és kedves. Hasonlóan gondolkoztunk erről az egy óráról.

Együttlét: Zuhany után, állva csókolózás, másik testének felfedezése szájjal és kézzel következett, de nyilván fekve minden jobb így az ágyat választottuk folytatásra. Fölém hajolt hogy a szép cickókat is kezelésbe tudjam venni, majd a lábam közé helyezkedett és egy nagyon jó franciát kaptam tőle. Nem szaladós, nyugodt, lassú, érzéki, nyalogatós, majd bekapós. A golyók sem maradtak ki. Utána viszonozni akartam ezért cseréltünk. Nagyon jól reagált a nyelvemre és viszonylag hamar el is élvezett, így újra ő jött, majd gumit kértem és először meglovagolt majd javaslatára hátulról folytattuk. Mindkét szögből megcsodálhattam, élvezkedhettem, ahogy ő is. Nem tudom hogy sikerült e megint elmennie, de biztos hogy a közelében járt mert ilyen hangokat nem lehet megjátszani. Aztán közel 45 perc után már nem bírtam tovább, hátulról egy hatalmasat élveztem. Élvezte ô is. Beszélgetés, öltözködés, távozás, puszik és viszontlátás megtárgyalása.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon szimpatikus és értelmes szép Hölgy, eszméletlen érzéki franciával és nagy odaadással. Tervezem hogy megyek még.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.