SzexpartnerNykol+36 70 / 723-3414Budapest XIII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Nykol vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XIII. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 723-3414 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
50 kg
Mellbőségem
75 cm
Magasságom
160 cm
Csípőbőségem
80 cm
Derékbőségem
60 cm
Elérhetőségem
hétfő:
11 órától 18 óráig
kedd:
11 órától 18 óráig
szerda:
11 órától 18 óráig
csütörtök:
11 órától 18 óráig
péntek:
10 órától 18 óráig
szombat:
12 órától 18 óráig
vasárnap:
12 órától 18 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
36
Beszélt nyelvek
Angol
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
1488690x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
igen
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Fekete
Szem
Sötét barna
Alkatom
Vékony
Tetoválás
van
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves rosszlány vár! :)Várlak egy forró hancúrra 13. kerületi diszkrét lakásomon! Nykol vagyok, harminchat éves mindig vidám! Szeretem a szexet és szeretném ezt veled élvezni! Hívj bátran, ha egy sexy vad, de akár gyengéd lányt keresel. Escortot vállalok Budapesten és vidéken egyaránt! Privát számot nem veszek fel, ezért kérlek számkijelzéssel hívj. Roma férfiakat nem fogadok!
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
ha megkérsz
Natúr francia
ha megkérsz
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
ha megkérsz
Vibrátoros játék
ha megkérsz
Együttfürdés
igen
S/M
ha megkérsz
Bizar
nem
Tánc (sztriptíz)
ha megkérsz
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
ha megkérsz
Közös maszturbáció
ha megkérsz
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
ha megkérsz
Prosztata masszázs
ha megkérsz
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
ha megkérsz
Leszbi show
ha megkérsz
Mélytorok
nem
Kényszerfrancia
ha megkérsz
Gonzó
nem
Enyhe domina
ha megkérsz
Fétis
nem
Kikötözés - bondage
ha megkérsz
Fenekelés
ha megkérsz
Taposás
ha megkérsz
Pisiszex
ha megkérsz
Kakiszex
nem
Szerepjátékok
ha megkérsz
Anti stressz masszázs
nem
Csúszka masszázs
nem
Sport masszázs
nem
Thai masszázs
nem
Erotikus masszázs
nem
Masszázs (klasszikus)
ha megkérsz
Antistressz
nem
Klasszikus
nem
Sport
nem
Thai
nem
Erotikus
nem
Elfogadott (30 db)
Kapott (1 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
Andyboy74 beszámolója
2024-04-10 09:53:57
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, minden simán - flottul ment. Már 11 előtt elértem, és egy későbbi visszahívásban állapodtunk meg. Ez meg is történt, és gyorsan egyeztettünk is egy időpontot 13:00-ra.

Lakás: Kicsi, tiszta, a célnak pont megfelel! :). Parkolásra a környező utcákban van lehetőség, ami ugyan fizetős, de hol nem az manapság, a lakás előtt nincs rá lehetőség.

Külső: Nykol pont olyan mint a képeken, élőben talán még kellemesebb látvány! Alakja első osztályú, aki a kisebb, alacsonyabb lányokat kedveli, nekik mindenképp ajánlom! A cicik bombasztikusak!

Hozzáállás: Nykol hozzáállása meglepően kedves volt. Először voltam nála, de úgy éreztem mintha régebb óta ismerném.

Együttlét: Háááát, már elég rég voltam ilyen kis kiruccanáson, de ez az együttlét igencsak meghozta a kedvem, hogy visszajáró vendég legyek.

Érkezés után gyors tusolás, majd Nykol már várt az ágyon.

Simogatás és csókok után meglátogatta a velem egykorút. Egy nagyon jó franciát kaptam. Utána csere, és én kerültem felülre. Csókolózás után elindultam lefelé, kis időt eltöltöttem a ciciknél is - egyszerűen nem tudtam velük betelni! Nykol puncija gyönyörű, sima, jó illatú és nagyon finom. Miután sikerült a csúcsra juttatnom, jöhetett a gumi. Először missziben, majd utána kértem hogy legyen ő felül, hagy lássam azokat a ciciket :) Így lett végem. Utána még egy ki beszélgetés, majd mentem tovább a dolgomra.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes elégedettség, és tuti ajánlanám másnak is - de csak módjával, hogy legyen még szabad időpontja részemre legközelebb!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Majomcsapda666 beszámolója
2024-03-12 12:08:46
isteni francia, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk, pont rámért, indultam, és 40 perc múlva a helyszínen voltam.

Lakás: A lakás jó, az ágy nagy és kényelmes. Törölköző nagy, szájvíz a polcon.

Külső: A képek nem hazudnak! A mellek vadítóak, a popsi befér a kezembe. Szép lány, na.

Hozzáállás: Tudja, mit szeretek, ha valami extra agymenésem van, csak szólni kell. (Most épp a tükör előtt pornósan szopott le. Óriási volt!)

Együttlét: Natúr francia végig szájba. Ezt írta fel az orvos, nem vitatkozom vele.

Elégedettség és Ajánlás: Voltam, megyek még, biztos pont a változó világban :D.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240401_6098 beszámolója
2024-03-11 17:46:42
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem fel. Szerencsére igen hamar fel tudta venni, így tudtam megbeszélni vele a randinkat. Az általam javasolt időpont szerencsére pont neki is jó volt, így nem volt akadálya annak, hogy találkozzunk.

Lakás: Kocsival mentem az általa megadott címre, de a ház előtt sajnos nem lehet parkolni, így a helyszíntől nem messze tudtam megállni. BKV-val is könnyen elérhető.

A lakás nagyon szép, ami a tulajdonosát illeti dícséret. Van egy előszoba, amikor belépünk az ajtón, onnan nyílik a baszoba, ahol egy óriási nagy francia ágy is van. A fürdő is nagyon szép, rengeteg tusfürdővel van felszerelve, valamint van szájvíz is.

Külső: Amikor megláttam először a hölgyet, akkor a képeknek megegyezően néz ki. Bár az arca ki van takarva, de úgy gondolom, hogy egy gyönyörű NŐ-ről beszélhetünk. Egy rózsaszín topban, és egy fekete nadrágban fogadott. Nekem már elsőre nagyon tetszett. A mellei nagyon szépek nekem az egyik nagy kedvencem, de úgy gondolom, hogy az egész nő nagyon rendben van.

Hozzáállás: Nagyon kedves, aranyos, mindig mosolygós és vidám. Nagyon kezdeményező típus, igazából nem nagyon kell őt irányítani, mert érti a dolgát.

Együttlét: Ammikor odaértem, akkor hívtam 5 perccel a randink kezdete előtt. Egy pici várakozás után vette fel, és akkor mondta, hogy kijön értem. Miután beléptünk az ajtón, odadtam neki egy nagy tábla csokit, egy kicsit beszélgettünk, majd utána odaadtam a honoráriumát, ezután pedig levetköztem, és bementem a fürdőbe, hogy lemossam magamról az út porát. Ezt követően megtörölköztem, és amikor kijöttem a fürdőből, akkor ő már az ágyon várt anyaszült meztelenül. Odamentem lefeküdtem majd elkezdtük egymást simogatni, puszilgatni. Ezt követően elkezdtem egy kicsit ujjazni, majd ő is elkezdett játszani a velem egykorúval. Változatosan szopott engem, hol egy kicsit gyorsabban, hol egy kicsit lassabban. Majd amikor már teljes harci helyzetbe, akkor megkérdezte tőlem, hogy jöhet-e a gumi, amire természetesen igen volt a válasz. Lovagló pózban csináltuk, amit mindketten nagyon élveztünk, és aminek a vége természetesen az lett, hogy sikeresen elélveztem. Adott nekem nedves törlőkendőket, amivel megtisztogathattam magamat. Ezt követően egy kis pihi következett, ami alatt ismét beszélgetni kezdtünk. Mindkettőnk elmesélt egy-két dolgot saját magáról. Miután a pihenő megvolt, újra elkezdtünk neki futni a második menetnek. Elkezdett ismét a farkammal játszani, amit nagyon élveztem, majd kipróbáltam a kebelszexet, amit nagyon élveztem és természetesen ő is élvezte. Ismét a farkamat kezdte verni, ezt követően ismét neki iramodtam. Változatos pózokban nyomtuk a szexet. Volt kutyapóz, misszioránius póz. Ugyan ez után nem volt kőkeményen, mint az első menetben, de én igazából élveztem minden pillanatát a szexnek. A végén ismét a farkamat verte, de ezúttal az elélvezés nem jött össze. Miután jelezte, hogy lassan vége az egy órának, így nehéz szívvel, de újra a fürdőbe vettem az irányt. Előtte ismét néhány puszit váltottunk egymással. Egy tündéri ez a lány, és úgy gondolom, hogy őt érdemes megbecsülni, mert ő egy igazi kincs. Miután végeztem a fürdőben, és meg is törölköztem. Felöltöztem, megköszöntem neki ezt az egész élményt, amit tőle kaptam. Úgy gondolom, hogy újra megfogom őt még látogatni. Puszikkal, és öleléssel indított útnak.

Elégedettség és Ajánlás: Igazából teljesen elégedetten távoztam tőle. Úgy gondolom teljes mértékben megkaptam azt az élményt, amiért elmentem hozzá, és bízom benne, hogy nem ez volt az utolsó alkalom vele.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
jovapad beszámolója
2024-01-14 16:54:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: It was easy on WhatsApp. Long time since I visited, but checked the profile again and thought she deserves a review.

Place: Nice flat, comfortable, fit for the purpose.

Looks: Looks like in the photos, Thin, nice ass, lovely face.

Attitude: Very forthcoming, no rush, no clock watching, but that doesn't mean we need to overstay.

Act: Everything was as agreed. She loves what she does.

Satisfaction and Recommendation: Warmly recommend her. Worth the visit

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Maki77 beszámolója
2023-12-17 17:52:40
isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Napközben hívtam és a második kísérletemre sikerült is elérnem. Pár nappal későbbi időpontra egyeztettem vele, ezért is sikerült megbeszélnünk egy találkát. Beszélgetés közben más lehetőségeket is felajánlott, rugalmas.

Lakás: A lakás a célnak teljesen megfelelő, két szobás - ha a fürdőt is beleszámolom akkor három!:) Minden tiszta és kényelmes. Különösen a térdig magasodó franciaágy nyerte el a tetszésem, pedig nem vagyok alacsony.

Külső: Nykol a képeken szereplő hölggyel messzemenően azonos! Ez jó hír, mert a találkozás még izgalmasabb vele!

Hozzáállás: Nykol amellett hogy nagyon vonzó, nagyon vendégcentrikus is! Könnyű volt vele egy hullámhosszra kerülni, jól veszi a lapot. A kezdeményező képességéről mindent elárul, hogy a zuhanyból visszatérve már az ágyon várt meztelenül, egy széles mosollyal.

Együttlét: Amilyen kicsi - de nem törékeny - testtel rendelkezik, annyira lebilincselő minden porcikája. Kiemelném a formáját szinte minden pózban megőrző cickókat, amiket viszont öröm markolászni és nagyon ruganyosak is. Nem is beszélve a szopogatásra jól reagáló bimbókkal! A teste felfedezése a lapos, kockás hassal folytatódott, majd a már nedves punci simogatásával folytatódott és a csikló izgatásával. Feltérdeltem az előttem kereszteb fekvő MILF mellé és egy kiadós franciára invitáltam, miközben kezemmel a puncit matattam tovább. A francia annyira magával ragadott, hogy kényszerfranciává fejlesztettem tovább, amit Nykol gond nélkül vett - talán a rövidségem okán is. Most már benne is szerettem volna lenni, ezért lovaglásra hívtam, de többnyire én szerettem volna alulról diktálni a ritmust, aminek semmi akadálya nem volt részéről. Magamra húzva, a melleit a mellkasomra szorítva, a vállaiba kapaszkodva keféltünk egy nagyon jót. Ezt egy klasszikus szemből dugósba váltottuk át, mert meg szerettem volna csodálni a behatások miatt ágaskodóba váltó mellbimbóit is. Így élveztem el először.

Második menetünket pedig egy 69 pózzal vezettük be. Ebben a menetben kihasználtuk az ágy és az én magasságom harmóniáját és az ágy sarkára húzva állva raktam meg ezt a kis tündért. A második menet eredménye a szájában landolt.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett vagyok Nykollal, akihez mindenféle koncepció nélkül érkeztem, hogy majd hagyom magam sodorni az árral. Ő sem erőltetett semmit. Nagyon gördülékenyen alakult az együttlétünk, amelynek során szinte észrevétlenül tudtunk egymásra hangolódni. Ajánlom mindenkinek, aki hasonló kalandokra vágyik!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kovacsl beszámolója
2023-11-27 16:53:05
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, elsőre felevtte, 20 percen belül kaptam is időpontot.

Lakás: Kis garzon, a fürdő tiszta és jól felszerelt, az ágyra a fürdőből rá is lehet vetődni :)

Az egyik legdiszkretebb randi helyszín, ahol valaha jártam, majdnem az utcáról lehet belépni, imádtam.

Parkolás sem lehetetlen, de kell rá számolni 1-2 percet

Külső: Brutálisan jól néz ki, bomba test, szép a bőre, nagyon dögös a hölgy. A cicik és a popoja is egyértelműen toplistás.

Hozzáállás: Csak egy gyors talira volt időm, nagyon kedves volt végig, nem siettetett, már az elejétől fogva oldott hangulat uralkodott.

Együttlét: Gyors talira mentem, fürdés után az ágyon volt egy kis tipitapi, aminek hatására nem volt nehéz feladni a védő eszközt, neki is latott a francianak, nekem abszolút bejött a technikája, volt gyengédebb es keményebb rész is, utóbbinál nem is bírtam es nem is akartam visszafogni magam, remek volt.

Elégedettség és Ajánlás: Remelem legközelebb több időt tudok nala tölteni, mindenképpen szeretnek több dolgot is kipróbálni vele.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ELCHE beszámolója
2023-11-20 21:57:15
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Contact: I called she answered we agreed on time and she followed with instructions and address by messeging

Place: Beautifully decorated apartment in a very nice building, easy access and discreet. The place is beautifully decorated and spotless. She is the only person in the apartment. Sent an SMS upon arrival and soon she was by the door to greet me in. One must respect her place and her preference to keep a low profile.

Looks: Dreamy spinner Milf!!! Her images are accurate but do her no justice. Nykol has an amazingly beautiful face so no worries about the covered pics. Her blue eyes are so deep and kind one can drawn in them and her genuine smile put me at ease from the first moment . She is fragile but strong. Real spinner type with nicely augmented silicon mounds and a small ass that fits in one hand. Presentable and immaculate. Smells and tastes delicious.

Attitude: Perfect. She is honest, mature, open minded and very professional. We spoke openly upon my arrival discussing and agreeing on details of what I want and what is offered. She has a positive vibe which repeatedly made me feel comfortable and welcome. the small details of her kindness escape me at this point but everything I asked for or suggested was responded by her smiling beautiful face looking back at me and saying sure lets do that. Spinner types usually bring the devil out of me but Nykol's attitude organically demanded my respect so I handled her with soft gloves. not sure if one can expect a Porn performance though I am sure her accommodating attitude goes far beyond what I had the time to discover. I was simply driven to be very gentle with her and instead of collecting notches on my belt I simply went for 1.5 hours of gentle but passionate love making. I even forgo some any that were originally included - hers is not a game of quantity rather quality.

Act: Included everything that was discussed, delivered professionally, with grace and technique that knows no bounds. Just like seeing a lover you missed seeing. Everything she did was Devine. Can not recall if it was on her sheet so did not insist mush when it seemed she was not excited about french kissing. there was no rush at any point, not a clock watcher but her time is to be respected

Satisfaction and Recommendation: 100%!! I regret that we did not manage to schedule another time before my departure. Lovely lady with kind attitude in a deliciously petite and brutally sexy package.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
orbanwikiegygeci beszámolója
2023-10-26 10:24:58
isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Simán ment. Telefonon egyeztettünk, kb fél óra múlva már ott is voltam.

Lakás: Frekventált helyen. Egy kis garzon ahol fogad. A kapuban vártam rá és kijött elém a kapuhoz.

Külső: Kis egyberészes fekete ruhában fogadott. A képeken valóban ő van, nagyon csinos kis milf.

Vékony, kicsi test, hatalmas mellekkel a testéhez képest. Hibátlanul álltak. Nagyon kedves mosolygós, de leginkább csak a mellekre tudsz koncentrálni.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt. Olyan baratnős es pornós is volt egyszerre.

Együttlét: Bementem, megbeszéltük a részleteket és mentem tusolni. Csak egy gyors franciára ugrottam be ebédszünet alatt. Mire kijöttem, az ágyon várt pucéran, amit sajnáltam, mert inkább csomagoltam volna ki én.

Mondtam neki, hogy menjünk a kanapéra. Leültem ő pedig elkezdte szopni a faszom. Lassan felálltam és én kezdtem diktálni a tempót. Fogtam a fejét és a melleit markolásztam közben. Szopott rendesen, néha a nyála is csorgott. Kivettem a szájából és a faszomat az arcához vertem, majd vissza löktem. Néha nyalattam vele a zacsit, miközben a faszomat vertem. Majd vissza a szájába és amikor már éreztem, hogy közel a vég szépen az arcára vertem egy jó nagy adag gecit. Majd tusi és tipli.

Elégedettség és Ajánlás: Összeségében jól éreztem magam. Legközelebb megpróbálom a spanommal bevenni és akkor szépen partiba vágjuk ezt a dögös milf-et. Remélem benne lesz. ;) Köszi Nykol!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Deepthroat beszámolója
2023-10-09 08:22:05
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Viberen írtam neki, hamar visszaírt és megbeszéltük amit kell

Lakás: Kis kuckós lakás diszkrét bejutással,a fürdő is rendbe volt, tisztaság mindenhol, parkolás az utcában kicsit távolabb.

Külső: Testalkata sportos, kemény kézbeillő szilikon cicik, kis vékony tinis popó.SOS - re mentem, egyenlőre nincs kedvenc testrészem.

Hozzáállás: Nagyon kedves, minden úgy történt ahogy kértem

Együttlét: Megérkezésemkor kijött elém az ajtóba, beinvitált a lakásba, ledobtam a cipőm és leültünk a kanapéra. Megbeszéltük, hogy mit szeretnékés elkisért fürdeni. Fürdés után kimentem a nappaliba ahol már meztelenül várt. Megkértem, hogy álljon elém és hagy simogassam egy kicsit a ciciket meg a popsiját, már ekkor kezdett ébredezni a kishaver. Hátat fordított nekem és nekem nyomta a popsiját meg közbe hátranyúlt és elkezdte huzogatni. Pár perc után, leültem a kanapéra, elémtérdelt, felhelyezte a védőfelszerelést és elkezdett szopni, gyengéden finoman ahogy szeretem, nyalogatta a zacsit is, közben huncut módon a szemembe nézett. Ekkir döntöttem el, hogy bele szeretnék élvezni a szályába. Megkértem, hogy vegyük le a gumit és csak a kezével csinálja, így is történt szépen finoman huzogatta a kezével közben nyalogatta a zacsit. Én nagyon szeretem amikor csak kiverik nekem a csajok. Addig ment ez így amíg éreztem, higy itt a vég. Kértem, hogy cupoanjon rá és elokvadtam a szájába, rendesen tele vágtam 1 heti adaggal. Mikor lenyugodtam kiment a mosdóba, utódok mentek a lefolyóba. Ismét fürdés és irány haza.

Elégedettség és Ajánlás: Én ajánlom mindenkinek, ritka kedves és nagyon ügyes a franciába. Biztis, hogy visszamegyek hozzá, ritka az ilyen normális csaj.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
izirajder555 beszámolója
2023-08-28 00:02:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom nektek. Acer vendég :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tomso beszámolója
2023-06-19 17:16:59
óranézős (TP)

Contact: WhatsApp

Place: Place was okay, not the best area though

Looks: She"s okay, nice skin body (flat ass though). Teeth aren"t quite straight, but overall okay

Attitude: So, that"s the problem. I went to her three times. The first time I arrived at her place at the time we had agreed and she didn"t answer my calls, so I left telling myself not to come back again. But you know, if you have a look at her onlyfans page you might have the desire to get your dock sucked by her. So I went back. Second time went pretty smooth, decent blowjob, nothing special but not even bad. She was also quite nice so I decided to go back for a third time. The third time went exactly as the first one: I arrived in front of her place and she didn"t answer my calls. So I left.

Act: Average blowjob.

Satisfaction and Recommendation: Well, if your thing is wasting your time, go for it.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Unknown750 beszámolója
2023-06-16 00:23:38
nagyon kedves (SZT)
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pesticsődör beszámolója
2023-05-16 14:01:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon mindig, gyors, általában egyből elérhető és fogadni is tud.

Lakás: Lakás célnak tökéletesen megfelel, ágy tágas, kellemes környezet és rendezett.

Külső: Egy tünemény, bomba alakja van és iszonyat puha bőre, finom tapintású, szép és formás szilikon cicik, gyönyörű borotvált punci, igéző szemek...egyszóval igazi kis f*szállító dög.

Hozzáállás: Kedves és közvetlen, szerintem bárki hamar megtalálja a közös nevezőt. Az időt általában ki szoktuk használni.

Együttlét: Régebben teljes programokra mentem, mostanában csak SOS-re van lehetőségem, de hiánytalanul kielégíti a vágyakat. Fürdés után meztelenül vár és isteni kitartó szopással üdvözöl, aztán a szűk kis puncija hamar bevégzi az ottlétet, vagy ha francia lecke van csak terítéken azzal sem kell sokáig várni a csodára. Mindig hagy lenyugodni, nem siettet, mindig készségesen teljesíti amit szeretnék.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom bárkinek aki hozzá hasonló nőket kedvel, nem fog csalódni. Én biztos, hogy még sokszor meglátogatom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
mile1983 beszámolója
2023-04-26 23:28:25
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Very easy over Viber. She speaks english very well and responds to Viber messages

Place: Easy to find a parking in the street. But don"t forget to pay at machine. Her apartment is nice and clean

Looks: Wow she is BEAUTIFUL and very very HANDSOME! She looks like the best American (strip) dancers. Her smile will get you knocked down. Her breasts are amazing. They perfectly fit her perfect sporty body. She is tan. Has a few very nice tattoos.

Attitude: Very friendly. She really wants to please. She will do what ever you ask. I was do happpy

Act: She started with amazing blowjob. I wasn"t ready for such perfect technique and was ready to cum immediately. We did quick anal and I was on my way for another shower. Later she gave me so good blowjob. She licks balls, plays with shaft... After that she was on the top, followed by missionary, doggy... she finished me off by her mouth and made me cum in them.

Satisfaction and Recommendation: I was very pleased. Don"t look any further, Nikky is your girl!!!! Trust me, she is perfect girl with perfect attitude

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ArthurDent beszámolója
2023-03-30 14:09:40
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Villogott a zöld kagyló. Pár csörgés után felvette,csilingelő vidám hangon tájékoztatott. Szabad volt, húsz perc múlva ott is voltam.

Lakás: Társasház, földszinti lakás. Kicsi,de jól berendezett, tökéletesen felszerelt. Szomszédos utcában parkoltam. Valószínűleg fizetős, de nem láttam automatát,persze túl sokáig nem is kerestem, eléggé igyekeztem Nykolhoz. Szerencsére nem bírságoltak meg.

Külső: Képeknek tökéletesen megfelelő,folyamatosan mosolygó kis tündérke, bomba alakkal.

Hozzáállás: Kommunikatív, vidám. Nagyon ért hozzá, hogyan oldja a hangulatot. Kezdeményező, de közben mégis úgy tűnt, hogy folyamatosan lesi a kívánságaimat, és tökéletesen alkalmazkodik is hozzájuk.

Együttlét: Kölcsönös francia, majd egy kis lovaglás, végül missziben lett végem. A franciája eszméletlenül jó, mindenre kiterjedő, de hasonlóan élveztem a program további részét is.

Elégedettség és Ajánlás: Kicsit feszülten érkeztem, de rám is átragadt a jókedve. Fülig érő vigyorral távoztam. Határozottan ajánlott kategória.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
netuddmeg beszámolója
2023-03-20 13:16:11
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könnyen elértem, telefonon kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, de ez igazából csak hangpróba volt, mert a bővebb információ alatt minden fontos infó megtalálható, illetve a helyszín is pontosan fel van tüntetve a térképen. Így csak a szokásos telefonos intelligenciaszűrést ment, amin könnyedén átment.

Lakás: Tip-top. Kicsi, de nagyon igényesen kialakított, a célnak maximálisan megfelelő tetthely. Hőmérséklet megfelelő volt, a zuhanyból meleg víz folyt, tusfürdő, szájfertőtlenítő meg minden ami ilyenkor kell az volt. Ja, törölközőt sem kellett vinni, azt is kaptam. :)

Külső: A kiírt életkorhoz tökéletesen passzoló, nagyon jó alakú milf hölgyről van szó. Alacsony, hála a jó égnek, szilikoncicikkel felszerelt, elképesztően jó fenékkel rendelkezik, és összességében nagyon kedves a kisugárzás is. Szóval jó kombó. Mivel kijött értem, így értelemszerűen normál utcai ruhában volt, de fürdés után már félmeztelenül várt az ágyon.

Hozzáállás: Látszik hogy óriási rutinja van, tudja hogy kell foglalkozni a vendéggel. Abszolút kezdeményező, de át is adja az iránytást ha azt szereted.

Együttlét: Volt mindenből egy kicsi. Franciája nagyon kellemes, irányítható, figyel arra hogy hogyan szeretnéd. Mélytorokos elemekkel fűszerezve van, amit nagyon ügyesen csinál, de semmi vadulás, a durvább dolgokat nem szereti. A franciáját viszonoztam, a puncija szépen borotvált, puha és selymes, szóval a nyalakodni szerető kollégák szeretni fogják. Ezután egy kis doggyval folytattuk, volt egy kis lovaglás is, amit végül a felajánlott és elfogadott popsiszexszel fejeztünk be. Második karikára nem neveztem be, a maradék időt kellemesen elbeszélgettük.

Elégedettség és Ajánlás: Profi hozzáállás, nagyon jó alak, szép helyszín, szóval minden adott ami ahhoz kell hogy jól érezd magad.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Versus beszámolója
2023-02-17 17:36:19
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre nem sikerült, de visszahívott. Nagyon kedves hangja van, másfél óra múlva pár perc késéssel ott is voltam

Lakás: Új építésű kis lakás, kifejezetten tiszta ,ezt a végén mondtam is neki

Külső: Kijött elem a kapuhoz. Hat nekem elállt tőle a szavam. Nekem maximálisan a zsanerem, a való életben is hasonló nők jönnek be. Többször is mondtam neki hogy milyen picike, remelem jól értette ,és nem vette rossz néven, nekem ő ránézésre, kisugárzásra 10/10. Bájos de mégis csibészes arc!

Hozzáállás: Nem szoktam de teljesen zavarba jöttem tőle, teljesen kezdeményező volt és maximálisan kedves

Együttlét: Fel órát voltam. Fel órát ismerkedtünk egymással, hat előre mondtam amint megláttam hogy gyors leszek, úgy is lett. Az a poppolo gyerekek...

Elégedettség és Ajánlás: 10/10

Ha nem bánja legközelebb órákra megyek

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kalandor01 beszámolója
2023-01-05 13:19:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült egyeztetünk .

Szerencsére még aznap rá ért .

Lakás: A lakás egy új építésű házban van .

Minden célnak , kényelemnek és higiéniai feltételeknek kiválóan alkalmas.

A környéken a parkolás fizetős sajnos , de tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető

Külső: Pont úgy néz ki mint a képein .

Minden testrészét imádtam.

Hozzáállás: Igazi barátnő filing volt végig az együtt töltött egy órában .

Együttlét: Mindenben igazi partner és nagyon ügyes volt .

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek csak ajánlani tudom .

Kedves Nykol , köszönöm szépen , hogy fogadtál és reméltem még találkozunk !

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Seri4 beszámolója
2022-12-29 02:01:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Régen jelentkeztem, így kicsit még több a mondanivalóm. Előre is bocs a várhatóan terjengős beszi miatt!



Nem az első táncomra készültem a bál egyik legszebb királynőjével. Így volt már korábbi ismeretség, de a legelső alkalommal is, ahogy most is, személyes üzenetben jeleztem barátkozási szándékaimat.

Nykol minden esetben előre jelzi, mikor elérhető, aktív, és a nevezett időszakban - ha éppen nincs páciense kezelés alatt -, akkor az ígéretnek megfelelően pislákol is a remény kis zöld lámpása.

Ekkor eddig még minden esetben elértem telefonon.



A készülék végén az ő csillingelő hangját fogod hallani. Nincs telefonos, manager, vagy segítő szándékú barátnő.

Kedves, aranyos. Készséggel, lényegretörően válaszol minden felmerülő kérdésedre. A rugalmassággal sem hiszem, hogy probléma lenne, ezen legutóbbi találkozónk is csúszott például 3-4 alkalommal is, köszönhetően életem nem várt gubancainak.



Szóval személyes üzenetben jelentkeztem be másnapra, majd a szeánsz napján telefonban jeleztem, hogy szándékomnál csak egy szilárdabb, amit viszont magammal viszek a randira

Lakás: A liezon lokációjául egy 13. kerületi, nem túl forgalmas utcában nem is olyan régen felépített társas obijektum lett megjelölve a fent említett telefonos diskurzusban.

A cím egyértelmű, mivel a házszámok gyengénlátók részére is felismerhető méretben lettek a ház falára aplikálva.

A helyszín könnyen megtalálható és meg is közelíthető. Pl. a BKV közelben tesz le. Jómagam ezúttal viszont a személyautóval való érkezésre tettem le voksom.

A randevú időpontjában nem kellett fizetnem a kordé ideiglenes tárolása okán.



Nykol nem az a típusú hölgy aki várakoztatna, amiben megegyezünk az úgy van. Ennek megfelelően nincs várakozás a bejutás előtt.



Kaputelefon helyes használatának jutalma a bejutás szerelemországba. Szerelemország egy tiszta, ízlésesen berendezett, otthonos előszoba + konyha + nappali + háló összkomfortos szerelemfészket jelent. Éghajlata ideállis, hangulata zseniális, lakója fenomenális.

Az előszoba, konyha és nappali egy egységet képez, melyből egy válaszfallal elszeparálva, de még azonos légtérben található az erotikus játszótér, a nászutas osztály, melynek jelentős részét a kényelmes francia ágy teszi ki. Mivel Nykol egyedül rendel senkit sem érdekel a válaszfalak, vagy ajtók hiánya. Egyébként is befolyásolt már bárkit is a lakás elrendezéseő



OK, ez még érdekes lehet; a fürdőben zuhanyzó található, sok-sok tusfürdővel. A szájvíz mellett pedig, - nem fizikaliag mellette, hanem bekészítve -, pedig megtalálod a pihe-puha törölköződ is.

Külső: Szóval a külcsíny. Nos, a képek nem hazudnak,sőt. Igazi elcsépelt, rendszeresen ilyenkor idecitált közhely (mondjuk a legtöbb azért az, mert igazak), hogy sokkal szebb élőben, mint a fotókon. De, barátom, Nykol sokkal-sokkal szebb a valóságban, pedig a fényképei is egy káprázatos adottságokkal rendelkező nőt festenek le.

Nykol egyszerűen gyönyörű. 160 cm-be csomagolt tömény erotika és báj.

Hogy mi tetszik rajtaő Minden! Minden egyes porcikája.



Fekete, félhosszú hajzuhatag keretezi életkorának megfelelő, de véleményem szerint bájos arcát. Őzike barna szemei már messziről kacagnak rád.

Teste egy görög istennőé, a tökéletesség határát súrolja. Sportosan kidolgozott, de abszolut nem túlzásba víve, nem bántó módon. Alakja továbbra is légies, kecses. Biztos vagyok benne, hogy sokat munkája van ebben, de messzemenőleg látszik is az eredmény.

Piciny lábfeje, egyszerűen ennivaló. Izmos lába élményszámba menően ölelik majd át és szorítják derekad. Lapos hasánál talán még nem láttam szebbet. Cicijei remekművek, pont kézreállnak. A méretük és formájuk tökéletes, pont a megfelelő bimbóudvarokkal és érzéki, jól reagáló bimbókkal. Az említett kettő testtája - poci és keblek - irgalmatlanul kívánatos, esztétikailag nagyon erős testrészei a högynek. Mégis a non-plus ultra a valószínűtlenül vágykeltő, hihetetlenül kerek és feszes feneke. De tényleg, rajzolni nem tudnék még csak hozzá foghatót sem.

Kedvem lenne lefényképezni és kitenni a képet a kandalló felé.

Ám mégis, a kedvenc testrésze nálam már örökké az apró, bűbájos fülecskéje lesz.



Találkozásunk alkalmával testhez simuló, szűk farmert viselt, amely - ha lehet -, még inkább kiemelte a fent már megéneket popsiját. Könnyed szerelését még egy pulcsival egészítette ki, de ami igazán öltöztette, az a megkapó, kislányos mosolya.

Hozzáállás: 1,5 fél órát teveztem, kértem, és ezt maradéktalanul meg is töltöttük tartalommal. Arányaiban sokkal több, nagyobb élményt kaptam, mint ami az áldozatom.

Megjegyezném még, hogy Nykol maximálsian egyenes és korrekt.

Együttlét: Lakásba érkeztemkor széles mosollyal és puszival köszöntött, amely netto 2 másodperc után csókká, majd nyelvszkanderré változott. Ezzel párhuzamosan kezeim úgy gondolták, hogy jó ötlet lesz, ha keménység vizsglatot végeznek Nykol tomporán. Hát jól gondolták, baszottúl jó ötlet volt.

Gyűrtem, markolásztam azt az édes popót, miközben a verseny lényege az volt, hogy ki tolja le a másik torkába a nyelvét többször.

Egy döntetlen kihozása után csevelybe elegyedtünk. Ó anyám, már el is felejtettem milyen aranyos, csillingelő hangja van. Miközben megszabadultam a textíliáktól, megbeszéltük, hogy kivel mi történt az elmúlt fél évben, amit voltam olyan hülye és Nykolnál tett vizit nélkül abszolváltam. (Lábjegyzet: tényleg óriás baromság, nem követem el mégegyszer ezt a hibát! :) )



Na, elő is bújt a szőrös főemlős a gentleman jelmezből. Akkor mehetnék is talán fürdeni, nagyon gyorsan, mert egyrészt felesleges arra várnom, hogy a könnyebb közlekedés érdekében lohadjon kicsit szándékaim perfekt indikátora; másrészt viszont minnél előbb túráznék is egyet nyelvemmel, fecskendőmmel Nykol dombvidékein, (most még) rejtett zugaiban.



A higéniai kör után némi előnnyel érkezem a nászágyhoz. Hercegnőm jobbról megjelenik anyaszült mezítelen - fejemben egy szolít a büdős életbe kiálltás visszhangzik -, majd lehuppan a pamlagra, és kacéran kacsint, és ujjacskájával hív magához. Nem igazán kell több, mellé heveredem és beindítom a csókcsata II. részét.



Az élettel teli ajkakról kisvártatva eltévelyedek más irányokba. Kezdetben a merev kis bimbók csócsálásával, a formás halmok csókolgatásával, masszírozásával vagyok elfoglalva, de szám ideiglenes állomáshelyéről tovább költözik a poci lankáin át, egészen az édenkertig.

A pázsíttól teljesen megszabadított finom, pihe-puha babapunci ízét érzem. Nyelvem hamar megtalálja a zamatos hússzirmok között megbújó feszes kis pecket. Változó nyelvcsapásszámokkal ostrom alá vonom a kis ékszerdobozt, meg meg nyelvelve a kehely bejáratát is. Érzéki nyöszörgésekre és morgásokra késztetve partnerem.

De mielőtt célba érhetnék a Nykol közli, hogy muzikális hangulata lett. Furulyázna egyet.

Hangszer nincs nálam éppen, a legközelebb fellehető rúddal igyekszem igényeit csillapítani.



Nyelvhegyének kis ostorcsapás szerű játékával a péniszem nyílásán, majd teljes makk körbenyalintássával vezeti fel a kiadós, teljeskörű szopást. A legfinomabb fajtából való. Nem maradnak ki a kényeztetésből a golyók és néha néha, el-el tévedve a gátam sem.

Pazar orális cunami, de nem akarom rögtön az eljén elsütni a kis karabélyom.



Munkaruhát kérek és kapok, majd miután felaplikálta, Nykol hanyatlök, és azt mondj, hogy most meg zsoké szerepre vágyik. Bele is csücsül a dákómba és indítja az elsőre még csak ügetést, mely később vágtába fordul. A cicik felveszik a tempót, hipnotizálnak, ahogy a bimbók táncukat járják előttem. Markolászom őket. Néha pedig fel fel ülök és szopom, puszilgatom hol az egyik keblet, hol a másikat.



Váltás. Jöhet a nagy kedvenc, a kutyus. Hátulról pumpálom ezt a tündért, élvezve csodás tomporának látványát. A kellemes bársony lyukacska elhagyása nélkül, előbb a jobb láb, majd a bal - térdeplésből gugolásba váltok és mélyebbre csúszok a csodák barlangjában. Selymes érzés, de nem bírják sokáig satnya combizmaim. Rátehénkedek a lyányra, és lenyomom az ágyra. Négykézlábból most elterül ő is. A hasán fekszik most, én pedig a hátára símulva dugom tovább.



A huncutkodós testedzést felfüggesztjük egy kicsit. Nykol megperdül, míg én leheveredek, ő pedig, mint egy éhes mongúz, lecsap a még fenyegetően meredező és a hangulatfényben a sunciszaftól csillogó kobrára. Szopi kettes csapó.



A broki majszolása közben vendéglátóm megkérni, hogy lenne-e kedvem nekem is aktívan részt venni a szabadidőnk eltöltésében. Hát persze, hogy van. Naná!

A cumit egy pillanatra sem abbahagyva, bal virgácsát laza mozdulattal átdobja a fejem felett, punciját pedig számhoz nyomja.

Akkor nyajad!

Sosem fogok egy ilyen meghívásnak ellentmondani.



Szédületes a látvány, egy meseszép punci van az orrom hegyén, és egy nem kevésbbé vadító popsilyuk ringatózik előttem.

Egy idő után elúbújuk a kisördög belőlem. Megnyálazom a középső ujjam és nyalás közben elkezdem símogatni, ujjbeggyel tapicskolni Nykol hátsó lyukát.

Szinte szívja befelé ez a tüneményes kis izom gyűrű az ujjam. Engedek csábításának.

Újabb nyáladag, és a második percig csúsztatom be ujjam.

A reakció egy halk sóhaj; Nykol felemeli fejét. Kaján vigyorral szájából nyálat csorgat fegyveremre, és tövig nyeli be azt. Eszeveszett tempóban kezdi el szívni, szopni, nyalni a farkam.

Elvesztem az eszem, felvéve a tempót, ujjazom a fenekét, miközben nyelvem tövig dugom a pucilyukba. Nyelvemmel kefélem, nyalom a gátját, popsiját.

Izgalamas, parádés érzés. Ez volt az este első olyan élményképe, ami örökre velem marad, egy erős pillanat. A huncutkodós emlékkönyvem arany oldalára kívánkozó, top pillanat.

Azt hiszem ekkor esett le a tantusz, - a korábbi randink is fenomenális volt -, de itt ma egy kibaszott nagy élmény vár rám. Mocskosul nagyot fogunk kefélni!



No, nem járja, hogy csak ujjam leli kedvét ebben a tökéletes popóban. A dárdám kezd féltékeny lenni.

Némi átkötéses doggy és sikosításos előkészületek után makkom a remegő kis hátsó nyiláshoz illesztem és gyengéd, de határozott mozdulattal benyomulok a számomra legkedvesebb alagútba is. Megkapó panorámát nyújt Nykol ívben görbült gerincén szánkázó fény, és a pazar fenékgömbök között el-el tűnő, majd újra megjelenő szerszámom. Ezt olykor még a gömböcskék széthúzásával emelem is, lesve a rozetták munkáját.



Ez elég pornós élmény, mi lenne még ennél is bujábbő Hát, ha mondjuk lovacskázás közben analizálhatnánk tovább. Hercegnőm benne van. Eleget téve kívánságomnak, maga irányítja be hancúrlécem az ánuszába.

Na ez valami rettenetesen nagy látvány és élmény együttes ismét. Már a második.

Eszméletlenül vadító, kéjes látni, ahogyan a faszom újra és újra tövig elsüllyed egy istennő popsilyukában, miközben ő buja mosollyal nyugtázza a gyermeki örömöt arcomon, amit a vele történő anális közösülés okoz.



Órákig tudnék még írni csak erről az egy pozicióról, de már így is terjengős lettem, és még csak a randi felénél jártunk ekkor.



A fenti pacinál az a gond, hogy érthető okokból a lábból hamar elmegy az erő. Így missziben folytattuk a popsi dugattyúzását. A vizuális inger, élmény itt sem sokkal rosszabb azért! Imádom látni, ahogy az izgalomtól már gyöngyöző puncinyílik és becsukódik minden egyes lökésnél.



Intermezzoként egy újabb 69-et iktattunk be, azzal a különbséggel a korábbihoz, hogy itt most Nykol volt alul. Én pedig a szájába lógattam immáron újra csupasz hímtagom, és ütemesen dugtam a pihe-puha ajkakat.

Ennél az etapnál sikerült ma este az első alkalommal orgazmushoz jutattnom partnernőmet. Zene volt füleimnek hallani szaporább légzését, egyre sűrűbb pihegését, érezni apró remegéseit, mikozben testem hozzásímult bársonyos bőréhez, és ízlelni orális játékom zamatos gyümölcsét, melyet sikerült előcsalnom az édes puncijából.



Újabb garnitúra latexborítás, az ágy szélére húztam a tündérkét. Deréktól lefele a levegőben lógott. A támaszt én adtam, két karommal, az alkarjaimat a térdei alá helyezve. Így vezettük be ismét hancurlécem a sunájába.

Ezt az ágy széli verziót megnéztük kutyusban is. Hát, nem volt kellemetlenebb élmény az eddigiektől :)



A maradék időben még megtörténtpár pózváltás. Visszagondolva pörögtünk, mint a grill csirkék.

Váltakozott a tempó, az intenzitás. Végijártuk majd a teljes spektrumot a lágy szeretkezéstől a vad baszásig. Több testhelyzetben ismét visszakerült bájrúdam Nykol fenekébe is.



A fentiek közül említésre méltatnám még egy rápihenős, kényelmes lazításnak szánt elemet, amikor is kiskifli-nagykifliben pajzánkodtunk; de annak szembőli és 90°-al elfogatott verziójában.

Méltatlnul keveset alkalmazom ezt a csodás pozitúrát, pedig nem kéne, mert nagyon tetszett.



Valamint kedves emlék a harmadik kutyus is, mert egyrészt ez a tempósabb, baszós fajtából való volt. Kezemmel jó megragadtam Nykol csípőjét és minden lökésnél egyre jobban, erőből húztam rá a farkamra, minnél mélyebbre jutattva pöcölöm, és bevallom néha meg is paskoltam a popót. Illetve, mert itt sikerült másodszor is sikerrel járnom, és ezúttal már nem nyelvvel, hanem dugás közben csúcsra juttatni hercegnőmet.



A harmadik elröppenéshez helyenként közel jártunk, talán a legközelebb egy anális hasonló futamnál; de az már nem jött össze. No, de majd legközelebb ;)



Eljött az ideje a fenti leírhatatlan erotikus kaland, és élménydömping lezárásának.

Spoiler veszély, méltóra sikerül!

Feltérdeltem az ágyra, Nykol pedig nekikezdett a végső szájjal történő leszámolásra.

Ez volt életem egyik legelegjobb orális élménye. Szerepet kapott benne a korábban felvonultatott teljes arzenál, készség; a zsacskómasszírozástól, kezdve a kis nyelvcsapásokon át, az ipari vákumot megszégyenító szopásig.

Amikor remegni kezdtek a lábaim, - és nem az erőlködés miatt -, akkor Nykol valami eszeveszett tempóra váltott. Úgy szopott, és nyelvelte a makkom felváltva, mintha nem lenne holnap.

Ennek hatására akkorát élveztem, mint talán még életemben soha. A tündérke televerte a szájacskáját, majd miuttán elégségesnek találta a mennyiséget, kicsapta finom ajkai közül a szerszámom és tovább verve a férfiasságom, még ügyesen arcára is spricceltettet fecskendőmből, majd mégtovább a melleire is.

Én még életemben nem lőttem el ekkora mennyiséget! Itt is a harmadik arany oldalas emlék.



Elgedett mosollyal könyvelte el az eredményt. Majd puszit hintett a makkomra, és elvitte vizicsúszdázni az utódokat.



Visszatérte után puszi és simi volt, persze csak miután végre felocsúdtam a sokkból, gy 5 perc után.

Kedves csevely, gyors zuhany, és a könnyes bucsú pillanati következtek.

Elégedettség és Ajánlás: A külcsínyről már sok szó esett fent. Íme pár a belbecsről is.

Nykol egy fantasztikus nő. Nagyon erős szexuális kisugárzással. De ugyanakkor egy doromboló kiscica is. Iszonyú kedves és aranyos. Életkedve, vidámsága határtalan és ragadós.

A fenti erotikus novella öntömjénezésnek és dicsekvésnek is tűnhet egyeseknek; de az igazság az, hogy az utolsó betűig megtörtént; és, hogy egyáltalán nem az én érdemem. Sokkal inkább Nykol lénye, szexuális kultúrája, alázata, odadaása emelte ezt a randit istennői magasságokba, életem egyik legjobb élményévé, kalandjává.

Csak attól, hogy végigondoltam, és leírtam a történteket merevedésem van, úgyhogy ha megbocsátotok, meg is ragadom az alkalmat és bejelentkezek egy újabb randevúra ehhez az angyalhoz.

Nehéz lesz überelni ezt, de még azért nem ettük végig a teljes adatlapot...



Nykol köszönöm ezt a mesésen csodás élményt, amit kaptam! Remélem még nagyon sok hasonlóban lesz részünk!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Reheteg beszámolója
2022-11-20 18:34:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Villogott a zöld jelzés, tárcsáztam, ő pedig néhány csörgés után felvette. Kedves hang, aranyos nevetésekkel fűszerezett tájékoztatás kaptam. Egy óra múlva nála voltam.

Lakás: Pici, de nagyon tiszta és igényes, földszinti lakás. Kényelmes, nagy ágy, jól felszerelt fürdő. Parkolni lehet, bár én bkk-val mentem. Célnak megfelelő minden.

Külső: Kijött elém, már akkor láttam, hogy nekem tökéletes választás volt. Csini, vékony, nem túl hivalkodó, de szuper cicik. Arca is helyes, folyamatosan mosolyog, ami nagyon jól áll neki. Popó pici és formás, borotvált puncus.

Hozzáállás: Kedvesen beinvitált, kis dumcsi, rendeztem a rendeznivalót, majd irány a fürdő. Kérésemnek megfelelően egy szuperszexi cuccba bújt, ez nagyon kiemelte a formákat. 15 percre mentem, mert mindig sietek valahova.

Együttlét: S.o.s-re mentem, amit nagyon jól csinált. Finoman bekapta, nyalta-szopogatta a farkam, közben simogattam-puszilgattam mindenhol. A golyókkal is foglalkozik, a cicik is szerepet kapnak a folyamatban. A végén a szájába élveztem, hagyott lenyugodni és mosolyogva ment a fürdőbe. Első osztályú.

Elégedettség és Ajánlás: Én nagyon elégedetten távoztam. Hetente tervezek menni hozzá, mert ritka kedves, formás, szexi és odaadó hölgyike. Úriembereknek ajánlom, akik kedvelik a kellemes hölgy társaságot.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
vendell beszámolója
2022-10-24 10:48:16
régi képek

Kapcsolatfelvétel: Amikor kint van a jel, elérhető szinte mindig. Könnyen ment.

Lakás: A XIII. kerület Hungária körúti része, parkolás könnyű.

Külső: Nagyon kedves hölgy. Élőben is nagyon szép, a képek talán némi frissítésre szorulnának, nem mostaniak.

Hozzáállás: Nagyon kedves, odaadó. Kezdemenyező. Fél óra volt az időnk.

Együttlét: Tussolás után a szájával kényeztetett, majd lovaglóban folytattuk.

Amikor elfáradt, vagy talán én fáradtam, előbb misszibe mentünk. Itt volt egy kis negatívum, amikor hévbe jöttem, véletlenül erősebben markoltam meg a combját. Szerintem nem volt vészes, de rögtön helyre tett, hogy "Hé, ne szorítsd!". Rögtön elengedtem, de szerintem picit túlzó volt a reakció.

A végén kutyában fejeztük be.

Elégedettség és Ajánlás: Kedves hölgy, érettebb, mint a képek alapján gondolná az ember.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
blatgom beszámolója
2022-08-20 22:14:20
isteni francia, nagyon kedves (SZT)
régi képek

Kapcsolatfelvétel: Telefonon értem el, zöld volt, elsőre felvette és meg is beszéltük a találkozót aznap délutánra.

Lakás: BKV-val és autóval is könnyű megközelíteni. Könnyű megtalálni a házat. Nem kell kapucsengőzni, hanem kijön beengedni.

A célnak abszolút megfelelő kis lakás. A fürdőszoba rendben van, van többféle tusfürdő, kifogástalan törölközőt kaptam :) Egy franciaágyon történnek az események, szintén abszolút megfelel.

Külső: Képekhez képest most vékonyabb és bizony öregebb is (ahogy más beszámolók is említették már). Az arca helyes, kedves, a teste szexi, a szilikonmellek rendkívül formásak. Mindenesetre a képek alapján (és a kiírt kor alapján) kicsit másra számítottam, ez összességében enyhe csalódás volt.

Hozzáállás: Abszolút kedves, jól oldja a kezdeti feszültséget ami bennem volt. Nagyon kezdeményező is, ez tetszett.

Együttlét: Utcai ruhában jött ki beengedni, majd az időjárás megbeszélése után elvonultam egy gyors tisztálkodásra. Mire kijöttem a fürdőszobából, már meztelenül várva feküdt az ágyon. Melléheveredtem és egymás simogatásával kezdtünk bemelegedni a helyzetbe (főleg én, kellett egy kis idő mire feloldódtam, de Nykol személyisége segített). A kiírás alapján nem vállal csókot, de a telefonban azt mondta, hogy az is mehet - szájrapuszi lett a dologból, nyelves csók nem volt. Gondolom nem voltam elég szimpatikus, a kor után ez volt a második kisebb csalódás. De azért jó volt a szép száját puszilgatni, úgyhogy összességében túl nagy panaszra nincs okom :)



Kisvártatva megkért, hogy helyezkedjek kényelembe, és elkezdett szájjal kényeztetni. Úgy fordult, hogy közben a teste elérhető legyen a kezem számára - ezt ki is használtam, simogattam ahol értem. Franciája nagyon jó, elég hamar tempósra veszi a figurát, kézzel és szájjal egyaránt dolgozik (kézzel kicsit sokat is az én ízlésemhez képest), egy-két perc után kérnem is kellett, hogy lassítson egy kicsit. Ez után még jobb lett a dolog, a golyókat sem hagyta ki. Mikor éreztem, hogy már így sem bírnám sokáig cseréltünk és én kényeztettem őt szájjal. Visszafogott sóhalyokig jutottam, ami nagyon szexi volt, mindenképp plusz pont, hogy nem játsza túl. Nagyjából öt perc után javasolta, hogy húzzunk gumit. Meglepően nehezen sikerült ez a művelet még közös erővel is :D talán lehetne egy számmal nagyobb az óvszer. Mindenesetre a lelkesedés nem múlt el, misszionáriusban toltuk le az első menetet. Jó érzés volt a helyes kis testében ki-be járni, közben a ciciket is sűrűn simogattam, csókolgattam. Talán egy kicsit ő is élvezte, néha bíztatott is.



Az első menet után pihenésképp egymás mellett feküdve beszélgettünk egy kicsit, közben voltak simogatások mindkét részről, hogy a hangulat megmaradjon. Jól lehet vele beszélgetni, főleg ha valaki nincs ilyenkor annyira zavarban, mint én. Amikor már érezte, hogy készen állok, újra elkezdte az első körhöz hasonló francia ténykedését, most egy kicsit hamarabb húztuk is már a gumit és beleült. Ez a pózt szintén élveztem, először ő mozgott nagyon ügyesen, majd csak rámhajolt és onnantól én adtam a tempót alulról. Végül doggy-ba fordultunk (talán ezt élvezte a legjobban), így lett vége. Még gyorsan elmentem egy zuhanyra és szép napot kívántuk egymásnak.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében két kisebb csalódás ért (szignifikánsan öregebb, nem volt nyelves csók), illetve lelkessége és kedvessége ellenére is eléggé érződött rajta a rutin jelleg - de azért nem mondhatom, hogy rosszul éreztem magam. Egyszer érdemes volt kipróbálni, de vissza nem fogok térni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Shinedown beszámolója
2022-08-07 13:56:42
szép arcú, isteni francia
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Happydiver beszámolója
2022-06-17 19:24:57
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolatfelvétel egyszerű és Viberen is teljes Vele a beszélgetés, egyeztetés. Minden hülye kérdésemre is felelt( inteligens és segítőkész)

Lakás: Lakás kicsi egyszerű, de minden szempontbol tökéletes. Egyedül van a kecoban és még a lépcsőházba találkozol senkivel, ez tuti.

Külső: Kedves aranyos arca van, azonnal óriási mosollyal fogadott és az első perctől ugy éreztem "régóta ismerem".

Minden témában otthon van, jo vele beszélgetni.

Nekem kicsit vékony, de mindent ellensúlyoz a hozzáállása.

Hozzáállás: Egyszerűen lenyűgőző. Tényleg olyan érzésem volt mintha 4-5. Randinkon is túl lennêk.

Közvetlen, mosolygós abszolút igényes és figyelmes.

Együttlét: Kedvenc csokijával leptem meg, amiért nagyon hálás volt. Lehet amúgy is ilyen kedves, de....

Fuuu... Nagyon... Nagyon.. odatette magát.

Minden rezzenésem figyelte, miközben úgy tünt Ő is átadja magát az élvezeteknek.

Nem volt feszko se kinos csend. Minden mozdulatomra reagált.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett voltam, nem maradt hiányérzetem.

Csók Drága, hamarosan találkozunk ( ha lehet 3asban)

😃😘💜

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pinainas123 beszámolója
2022-06-09 22:58:39
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nykol adatlapjával már régóta szemeztem, csak sosem jött ki úgy, hogy kapcsolatot is létesítsek vele. Viszont Pünkösd vasárnap akadálytalannak ígérkezett a részemről, ezért tűkön ülve vártam, hogy vajon elérhető lesz-e ahogy azt jelezte az oldal. Dél elmúltával gyakorlatilag megerőszakoltam a böngészőben az F5-öt, és amikor kicsivel ezután megláttam a Most hívható zöld jelzést, már tárcsáztam is. Nykol kellemes hangjától fülem is izgalomba jött, nem csak a szemem fotói látványától. Pár perc alatt lényegretörően megbeszéltük, amit fontosnak tartottunk a randival kapcsolatban. Elmondta a címet, és másfél órával későbbre egyeztettük az egy órás időtartamú találkozót, hogy mindketten elkészülhessünk a legjobb formánkba.

Lakás: A kapott cím egyértelmű volt, gond nélkül odataláltam az egyik Anjou-házbéli királyunk körútjától nem messze lévő lakáshoz (amit én új építésűnek mondanék, vagy legalábbis újabbnak, minőségi helyszín minőségi időtöltéshez), ami kötött- és kötetlen-pályás tömegközlekedéssel is elérhető, és Pünkösd vasárnap lévén parkolóhelyből is több akadt az egyik mellékutcában. Nem tudom, hogy ez mennyire jellemző arrafelé, mindenesetre akkor volt hely.



Mivel követtem a beszámolóit, ezért tudtam, hogy milyen formában fogunk találkozni. A lakás környezete egyébként nagyon diszkrét, amire Nykol kifejezetten ügyel is. A lakás rendezett és tiszta, ami a fürdőszobáról is elmondható. Egy valódi kéjbarlang, ahol csak ilyen gyönyörű nőt tudok elképzelni. Zuhanyzásomhoz nagyméretű tiszta, és puha törölközőt kaptam, amivel be is vetettem magam a nem túl nagy, de nem is kicsi zuhanyfülkébe, ahol mint később kiderül ketten is elférnek. Ha jól számoltam négy-öt tusfürdőt készített ki, amik közül én a jó öreg fűszerest választottam. Az izgalmas dolgok viszont egy jó nagy franciaágyon történtek, amin ketten nagyon kényelmesen elfértünk. A ruháimat pedig a nem is oly messzi kanapéra tettem.

Külső: Számomra Nykol dögös bombanő, MILF. Adatlapján látható képeknek teljes mértékben megfelel, valóban nagyon pici termetű, de az összhatás lehengerlő. Az arca nekem nagyon bejött, szemei megigéztek, termetéhez passzoló feszes szilikon mellei lélegzetelállítóak, akárhogy forgattam kedves partnerem fenséges cickói rezzenéstelenül álltak. Nykol hasa izmos, ami nekem különösen vonzóvá tesz mindig egy nőt, ha ennyire figyel magára. Karcsú szexi lábai csak úgy vezették a tekintetem frissen borotvált puncija és gömbölyű feneke felé, amit élvezet volt markolni.

Hozzáállás: Az együtt töltött idő alatt hozzáállása példaértékű volt, jó hallgatóság, ugyanakkor érdeklődik is, oldja a feszültséget, ami az elején bőven volt bennem egy ilyen gyönyörű nő társaságában.

Együttlét: Amikor végre megpillantottam Nykolt az érkezésemet jelző hívás után, akkor fekete egyrészes ujjatlan nyári ruhát viselt. Miután levettem a cipőt, leültünk a kanapéra, ahol rögtön a combomat kezdte el simogatni. Elmondtam többek között, hogy  mennyire tetszik, ezt többször is, kedvesen megköszönte, és megbeszéltük, mire vágyom. Kérdeztem, hogy eljön-e velem zuhanyozni, de mondta, hogy majd inkább a végén, mert akkor most nem tudná felvenni a hálós szexi fehérneműt, amit kértem (tizenkettedik kép). Megkérdezte, melyik magassarkút viselje, a táncos cipőre esett a választásom. Gyorsan letusoltam, majd a törölközővel a derekamon beléptem a szobába a fürdőből. Nykol ott feküdt az ágyon a harmincadik képen lévő pózban. Nagyon dögös volt. Kértem, hogy kapcsoljon villanyt, mert látni szeretném teljes gyönyörűségében, és kértem, hogy álljon mellém, mert szeretném megcsodálni teljes valójában ebben az izgató szettben. Elkezdtük ölelkezni, markolásztam természetes hatású, feszes kerek melleit, miközben ő leszedte a derekamról a törölközőt, és elkezdett életet lehelni farkamba kezecskéivel. Miután kibújtattam a fehérneműből, kérésemre visszahúzta magassarkúját, hogy feszülő vádlijának látványa tovább izgasson. Ezután összebújtunk az ágyon, ölelkeztünk, és a melleivel kezdtem el foglalkozni, a nyakát, cicijeit, bimbóit csókoltam-nyaltam-faltam, gyúrtam, miközben figyeltem mennyire élvezi. Végigcsókoltam a testét a nyakától a lábfejéig. Majd újra a melleit szoptam, majd hirtelen átkarolva oldalra fordítottam és így ő került felülre. Ekkor kértem, hogy szopjon le, amihez gumit varázsolt a farkamra. Mindig kérdezte, hogy milyen pózban kényeztessen, ez nagyon tetszett, hogy ennyire a kedvemben szeretne járni. Az ágyon térdelve és feszes melleit markolva eszméletlen látvány és földöntúli érzés volt ahogy Nykol az oldalán fekve szopta duzzadó farkamat. Kellemes, ütemes technikázása közben simogattam, ahol csak értem, a mellét, a combját, selymes punciját. Őríjtően felajzott, amikor a golyóimat csókolgatta. A franciaórát egy kis idő múlva a kanapé előtti szőnyegen folytatta Nykol elém térdelve, majd miután pattanásig feszültre varázsolta kéjlécemet visszatértünk az ágy szélére, hogy beoljazozás után a mellei között csúszkáljon farkam. Fantasztikus érzés volt a feszes cicik szorításában lenni, de már nagyon vágytam kedves partnerem puncijára, ezért misszionáriusban kezdtem meg hittérítő munkámat. A randi elején Nykollal megbeszélt terveim szerint az első kört punci után popóban fejeztük volna be (ez lett volna az egyik amiért őt kerestem meg). Viszont annyira felizgatott már a kezdetektől a látványa, és ahogy ott feküdt előttem a hátán, hogy pár perc hitéleti tevékenység után sajnálatomra és legnagyobb megdöbbenésemre belerobbantam a gumiba. Viszont kedvességét és hozzáállását mi sem mutatja jobban, minthogy tudtomra, hozta, még bőven van időnk. Nykol annyira aranyos volt, hogy nedves törlőkendővel letisztogatott, majd összebújtuk és simogattuk egymást, miközben csevegtünk is, de inkább csak élveztem, hogy egy bombanővel vagyok együtt. Mondtam neki, nem biztos, hogy a második élvezés összejön, pláne, hogy eléggé kemény legyen a farkam az análhoz. Töltődés gyanánt beolajoztam Nykolt elölről, hátulról, kiemelt figyelmet fordítva imádott ikreimnek. A relaxációs idő végeztével és egy kis kézi rásegítéssel újra hadrendbe állította a farkam, amire igényes műkörmeivel művészien újra gumit húzott és hozzálátott a fergeteges franciájához miközben ismét a melleivel foglalkoztam. Éreztük, hogy a már kőkemény farkam a popsijába kívánkozik, ezért gyors síkosítás után kutyapózba fordultunk, ahol Nykol tette be a farkam, ami a magasságbeli különbségünkből adódóan párszor kicsúszott, de kedvesen mindig visszatette. Nem volt egyszerű megtalálni a kényelmes pózt a lábainknak, de végül sikerült, és végre együtt élvezkedtünk. Ráfogtam a derekára, toltam be, ő tolta rá magát, előrenyúltam kedvenc melleimért, közben csókokkal halmoztam el selymes illatos bőrét, hihetetlen milyen fantasztikus popsija van. Volt, amikor ráhajoltam és csípőm ütemes mozgásával hoztam kedves partnerem tudomására, mennyire élvezem a társaságát, máskor pedig karjaimmal magam mögött támaszkodtam, miközben magamra engedtem Nykolt.  Ekkor ért a következő meglepetés, olyan sokáig bírtam popsijának minden rezdülését, hogy elfáradtunk, ezért inkább váltottunk. Egy gumicserés francia után Nykol nyeregbe pattanva habzsolta az élvezeteket, miközben én a melleit faltam. Ezután emlékeim szerint megpróbálkoztunk újra popsival, de nem bírtam elélvezni, már kezdtem feladni, ezért megkértem, hogy inkább újra lovagoljon meg. Nykol azonnal a kedvemben járt, majd reverse cowgirl-ben csodáltam meg formás fenekét, ahogy puncijával el-eltünteti az ezredesem, aki elhatározta, hogy az utolsó vérig tartani fogja állásait. Nem akartam hinni a szememnek olyan látvány volt ez, amiről csak álmodtam. Már csak perceink voltak együtt Nykollal, ezért kértem, hogy vegye kézbe az irányítást, amihez besegítettem, de végül varázslatos kezecskéi begyújtották a robbanószerkezetet, így mindkettőnk boldogságára hatalmasat élveztem. Kedvesen mosolyogva súgta, hogy nem létezik lehetetlen, mégiscsak sikerrel zárult a randink. A korábbi csalódottság érzésem el is tűnt. Ismét letisztogatott törlőkendővel, illetve én is magam. Kevés időnk volt már, de még a közös zuhany várt ránk, ahol mi mást ha nem a melleit és a popsiját tisztogattam. A zuhanyzás után öltözés közben még csevegtünk egy sort, majd puszik közepette mosolyogva távoztam emlékeimmel, amiket azta se bírok (nem is akarok) elfelejteni.

Elégedettség és Ajánlás: Nykol fantasztikus nő, legszívesebben istennő besorolású beszámolót adtam volna, de ahhoz kevés a rangom. Már a telefonban is nagyon kedves, és személyesen is folyamatosan igyekezett és sikerült is a kedvemben járnia. Maximálisan kielégültem az együtt töltött idő alatt, nagyon jó szex volt, nem volt pornós hangulat, inkább barátnős, akivel már régóta együtt van az ember. Számomra rendkívül vonzó nő, akivel a következő randin sem fogunk unatkozni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
roli069 beszámolója
2022-05-24 06:13:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Első kapcsolatfelvétel kb. 2 hete volt, akkor telefonon elsőre felvette, kértem információt a lehetőségekről, teljeskörűen tájékoztatott, aznapra már nem volt számomra megfelelő időpont, a következő napjaim padig már zsúfoltak voltak, így abban maradtunk, keresem még. A héten kattantam rá képeire, így újra felvettem vele a kapcsolatot, és bejelentkeztem , gyorsan ment telefonon történt. Azóta Whatsapp-on beszéljük meg a szükséges dolgokat. :)

Lakás: Egy kis minigarzon, szép állapotban van, igényes, modern minden, zuhanyzófülkés, minden ami kell van, tusfürdő, szájvíz, hideg-meleg víz. :) Az ágy 180x200-as talán, kellően kemény stabil, nem nyikorog. :) Tisztaság, rend van, friss puha törölközőt kaptam.

Külső: Képeken is szemet melengető a látvány, élőben ez még durvább. Nekem abszolút az ideálom, zsánerem. Ha szerelmes típus lennék, már fülig beleestem volna. Picike, törékeny nagyon formás alkat, pont annyira domborodó ikrek ami súrolja alulról a túlzás kategóriát, nagyon jó rájuk néz ni is. Gyönyörű arca van és a hozzá tartozó kisugárzás is. Nincs olyan test része/rése ami nem tetszett, mindene nagyon pont olyan amilyenek az elképzeléseimben szerepelnek. Már már kicsit "pornós" külső, de pont ettől is olyan nagyon kívánni való! Nekem nagyon, de nagyon begyere külsőleg.

Hozzáállás: kommunikatív, vendégközpontú hozzáállása van, nagyon kedves. Lehet vele beszélgetni is! :) 1 órát töltöttünk el együtt!

Együttlét: zuhanyzóból kijövet Nykol már az ágyon a legszebb ruhájában talpig Nykol bőrben várt, nem tudhatta, de számomra a legszebb női ruhát vette fel. szerintem egy nő meztelenül a legszebb . :) Így ráhibázott. Hamar nekiestem, csepp formás testét, nyakánál kezdtem a csókolgatást, majd szépen lassan az ikreket kényeztetve, vénuszdombján át, csodaszép szemérem ajkait, csiklóját finoman csókolgattam is, amit léthatóan élvezett, majd addig kényeztettem, mígnem sikerült boldoggá tennem...:) majd én következtem, nem volt könnyű dolga, nagyon fáradt voltam, plusz még a számomra hihetetlen szépsége "frusztrált" is kicsit bevallom, franciája nagyon kellemes, finom érzéki, olyan pnt erre volt szükségem esete.. Lovagolva kezdtük, nagyin finom minden mozdulata. fáradtságom jelét adta, újra szájjal kényeztetett nagyon finoman. újra erőre kaptam, misszionáriusban folytattuk, kis pihenőt követően hátulról fejeztük be, a látványa, hozzámállása kivégzett. :)

Elégedettség és Ajánlás: Minden a megbeszéltek szerint történt, nagyin korrekt, és abszolút kedvemben járt, Szerelmes típus lennék akkor jajj végem lenne. Nagyon zsánerem, nem vagyok visszajáró típus, de hozzá biztosan visszatérek. Lehet ő lesz az első, akihez rendszeresenő Aki a kicsi, pici, ám bevállalós csajokat kedveli, a szó nemesebbik értelmében "pornós" külsővel, annak ajánlom nagyon!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_embo beszámolója
2021-11-13 12:20:49
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: villogó jelzésnél hívtam, rögtön fel is vette, nagyon kedves és közvetlen volt már a telefonban is.

Lakás: megérkezésemkor megcsörgettem és mondta hogy kiszalad elém "értem". ezen meglepődtem és egyszólván megörültem :)

Külső: Nykol egy dögös "milf"

épp ahogy leírták és a képek is bizonyítják, formás popsi, finom puha bőre, és tényleg azok a cicik... bimbók :P

mivel vékonyabb testalkatú kategóriába tartozom ezért a hozzám hasonló vékony de formás csajokat kedvelem! imádtam!

Hozzáállás: már a telefonban is "láttam" a mosolyát, személyesen pedig élőben is élvezhettem a magabiztos megnyugtató és nemutolsósorban végtelenül kedves hozzáállását!

épp ilyen partnert keresek!

nem fapofával, végig szenvedősen "ürítésre" akarok eltölteni egy órát.

Együttlét: fürcsi után az ágyra heveredtünk, simogatásokkal, apró csókokkal kezdtem felfedezni csodás testét.

picivel később francia nyelvleckébe kezdett, amit nagyon élveztem

majd kértem hogy cseréljünk mert nemakartam hogy idő előtt végem legyen :D és énis megszeretném kóstolni édes kis kelyhét

két felvonásos volt a találkozónk, az első körben nembírtam túl sokáig neki köszönhetően :) természetesen pozitív értelemben, na és az én teljesítményemen is van mit erősíteni.

a második felvonásban lovaglóba kezdtük, én ezt szeretem a legjobban és fenomenális volt a látvány, majd egyik pillanatban megkérdezte hogy nem-e váltunk kutyusba, és tényleg gondolatolvasó volt! :)

ebben a poziban lett végem másodjára, nemsok szufla maradt bennem :)

a végén rákérdeztem egy közös fürdésre, amiben bennevolt teljes mértékig.

Elégedettség és Ajánlás: ajánlom-eő csak akkor ha teis tudod viszonozni azt a kedvességet amit ő!

puszi Zsolti

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
BigWolf beszámolója
2021-08-26 16:03:12
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nykolra a másik oldalon és itt is rátaláltam, nagyon megfogott a hirdetése ezért gondoltam ideje meglátogatnom. Korábbi kaland meghiúsulása miatt egy újat egyeztettünk. Viszonylag könnyen elértem itt az oldalon írtam neki, lefixáltuk.



Nykol rezidenciája a 13. kerület forgalmasabb részénél az M3 bevezetőről lehajtva egy kisebb utcában található. Könnyű odatalálni. Bkvval is elég jó időt lehet futni, mivel az utca elején van egy buszmegálló. Én kocsival mentem bár előre jelezte, hogy az udvarba be lehet állni, nem éltem a lehetőséggel, mert egy másik utcában ahol előtte dolgom volt parkolni is tudtam. Mivel hétvége volt nem voltak tömve az utcák, de hétköznap biztos éltem volna a lehetőséggel.

Lakás: Az épület nem a legújabbak közül való, de mindenképp új-építésű, ennek megfelelően a lakás is új, szép anyaghasználattal. A lakás vagy inkább lakáska a földszinten helyezkedik el, nem kel csengetni mert nem a nagy csengős kapun kell bemenni, hanem oldalt egy kisebb ajtón amit Nykol nyitott ki nekem. A lakás 30 m2 nagyon szép igényes, de semmi különleges cullang. Klímával felszerelt ami a nagy hőségben nagyon jó dolog. ahogy beérünk egy amerikai konyhás nappali és előtér trióban találjuk magunkat. Szemben a bejártai ajtóval egy szép konyhabútor, jobbra egy kisebb asztal pár székkel. Amellett a nappali egy nagy fekete bőrkanapéval és egy tv a falon. A Tv tartására szolgáló fal takarja a tetthelyet egy nagy kényelmes franciaágyat. A fal mindkét oldalán meg lehet közelíteni az ágyat tehát igazán szoba nincs a lakásban mert minden egyben van. Egy biztos rajtunk kívül nem volt senki ott :) A fürdő szép igényes, egy nagy zuhanyzó van benne aminek az ajtajával vigyázni kell, mert azok a fránya félkörívek az első zuhanyzásnál csak nem akartak összeilleszkedni így kisebb árvíz keletkezett. A randi végén már ügyesebb voltam ott már nem volt szökőár. Ha jól emlékszem kb. 5-6 féle tusfürdő volt ami szerintem bőven elég, de ha valaki házi Rossmann-ra vágyik akkor nem biztos, hogy megfelel majd az igényeinek. Két negatívumot tudnék elmondani, az egyik, hogy nem volt szájvíz kitéve a másik pedig, hogy nem volt kilépő, tehát a második fürdésnél amikor ügyesebb voltam a vizes lábammal csak eláztattam mégis mindent, plusz azért a járólap sem tűzforró.

Külső: Nykol abszolúte megfelelt az elvárásaimnak. Amin meglepődtem, hogy azért az a 160 cm tényleg pici :) Szóval egy szép kedves apró teremtés. Gyakorlatilag szinte két kézzel átértem a derekát. Szép formás sportos teste van, kockák is látszódnak szépen, látszik, hogy foglalkozik a testével. Szép jól sikerült szilikon mellek, pont arányosak se nem túl nagyok se nem túl kicsik. Szép kerek popsi, bár már kezd veszíteni a feszességéből, keménységéből, de szerintem pár guggolásos edzés és simán dobolni lehetne rajta :) Tehát Nykol egy szép arcú jó testű Milf, bár a megadott 30 év szerintem nettósítva van, ha szabad így fogalmaznom. Szerintem inkább 40-hez közelít a hölgy, de ez nem igazán változtat a dolgokon:) Bomba test, szép arc ennyi :)



Megbeszéltük, hogy milyen szettben fogadjon, sajnos ez nem sikerült, bár össze volt készítve a kanapén a cicaruha magassarkú is, de én azt szeretem, ha ilyen kérésem van akkor a hölgy úgy fogadjon, ne akkor öltözzön fel mikor én fürdök. Nykol egy kis köntösben nyitotta ki nekem a lakás melletti kis ajtót és bevezetett a lakásba. Mivel a köntös alatt meztelen volt, már nem erőltettem az öltözést. Pár szót váltottunk a múltkori esetről is és közben megkaptam a törcsit és indultam fürdeni.

Hozzáállás: Kezdeményező, de ugyanakkor irányítható partner, leste, hogy miben tehet a kedvemre.

Együttlét: Gyors de alapos tisztálkodás után visszatértem vendéglátómhoz, aki már az ágyon fekve várt rám. Jeleztem a vizes jelenséget ezért gyorsan feltörölte, hogy ne folyjon be a parkettás szobába a víz. Törölközőt leterítettem az egyik székre, és miután feltörölte a vizet elkezdtünk ismerkedni így ruha nélkül is. Az ágy előtt állva csókolóztunk puszilgattuk egymás testét. Csókolgattam a nyakát és közben simogattam melleit, majd bimbóit kezdtem kényeztetni.



Ő is elkezdett csókolgatni és szépen elindult lefelé, közelebbi barátságot kötni a velem egykorúval. Elkezdte szépen nyalogatni a farkam és a heréimet, majd rábukott és egy nagyon kellemes francia lecke következett. Nagyon jól változatosan csinálta szívta szopta, közben szemkontaktot tartva velem. Az biztos, hogy nem most volt először ilyen játékszer a szájában :)



Gondoltam nem térdeltetem nagyon sokáig, mert szőnyeg ide oda azért kényelmetlen tud lenni. Mondtam, hogy elfekszem és akkor ős is kényelmesebb pózban tudja a nyelvórát tartani. Ezt örömmel vette és mikor elnyúltam az ágyon már jött is, hogy folytassa a nyelvoktatást. Közben megbeszéltük, hogy a múltkori meghiúsult randi miatt milyen kárpótlásban fogok részesülni.



Ezt követően folytatta a franciázást. Hol lágyan, hol keményebben, volt hogy keményen szívta szopta volt hogy lágyan barátnősen kényeztetett. Kis idő múlva feljebb húztam magamhoz és elkezdtem kényeztetni szép remekbe szabott kebleit. Bimbói jól reagálnak keményedtek a kényeztetésre. Miután úgy gondoltam, hogy eleget játszottam a cickókkal, kértem, hogy térjen vissza és kényeztessen ő tovább.



Ő tehát folytatta a nyelvjátékot, amit csak annyi időre szakítottunk meg, hogy 69-be fordultunk, hogy punciját is kényeztethessem és hogy valamivel én is lefoglalhassam magam. Kérésemnek eleget téve átfordult és elém tárult gyönyörű puncija, melyet örömmel kezdtem kényeztetni. Finom illatos kellemes puncija van. A nyalakodásra enyhe reakciót is felfedezni véltem, tehát nem volt hiába munkásságom. Kértem, hogy tegyünk rá egy lapáttal, így előkerült egy vibri is. Miközben még mindig 69-ben voltunk elkezdtem a vibrivel izgatni, amire szintén jól reagált.



Miközben már eléggé jól megdolgozta a farkam, gondoltam, hogy hát ne csak a kis száját ismerje már meg a főnök ezért kértem, hogy húzzunk gumit és felfedezném a plusz kérésnek számító hátsó bejáratot is.



Gumit szépen elkezdte felhelyezni, de mondta, hogy folytassam nehogy megsértse a körmével, így tehát a végét már én fejeztem be. Közben egy kis krémet vett elő, mert azért a popsihoz nem árt a használata. Miután bekente popsiját és kicsit a farkamra is tett elhelyezkedtünk doggyba. Kezdetben úgy helyezkedett, hogy a lábaival terpeszt írt le, szerintem azért, hogy kicsit tudja kontrollálni a történetet ezt természetesen nem vettem zokon. Segített behelyezni a farkam a popsijába és lágyan elkezdtük az együttlétünk ezen részét. Lágyan óvatosan toltam mélyebbre, de azért a kezével és a combjaival igyekezett tartani egy kis távolságot, meg próbált úgy helyezkedni, hogy ne menjen mélyre. Egy kis ideig nem is szóltam gondoltam hadd szokja meg a vastagságot meg úgy enblock a farkam jelenlétét.



Mikor már nem volt testi ellenállás és a kezét sem tartotta hátrafelé hanem letette a feje mellé, kértem, hogy helyezkedjünk úgy, hogy a lábait az Én lábaimon belülre teszi és úgy pucsítson be kitolva a popsiját. A pózváltást követően egyre jobban kezdtem élvezni. Szép lassan betoltam tövig éreztem, hogy kb. a határokat feszegetjük.



(Átlagos mérettel rendelkezem, szerintem egy nagyobb méret már nem fér bele neki. Legalábbis azt biztos még annyira sem engedné tövig. De a pózcserével szerencsém volt, szépen betoltam neki és éreztem a popsija szorítását.)



Tehát így ebben a pózban kezdtem a popsiját megdolgozni. Kezdetben lágyan majd egyre jobban fokozva a tempót, közben szóltam, hogy azonnal jelezz, ha nem jó vagy fáj, de miután megszokta már mondta, hogy mehet rendesen, tehát nem volt probléma. Közben lezajlott pár obszcén szavakkal tűzdelt párbeszéd is az élvezetei faktorról és kezdtem érezni hogy közelít a vég. Ekkor elkezdtem eléggé masszívan dugni a popsiját és egy hatalmasat élvezetem bele (gumiba). Hagyott lenyugodni nem ugrott ki belőle.



Miután végeztünk szépen eltávolította a gumit rólam és letörölgetett illetve nekem is adott, hogy megtöröljem még magam és ő is beugrott a fürdőbe rendbe tenni magát. Mikor visszatért mellém feküdt kicsit beszélgettünk erről arról, élet család aztán fogtam a törülközőmet és következett a második tusolás. Öltözés közben beszélgettünk még egy kicsit majd távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Korrekt volt. Amit kértem teljesült, a megbeszélt kárpótlást végül nem hajtottam be, de megbeszéltük, hogy legközelebb mindenképp behajtom, hogy Nykol ne legyen az adósom :)



Összességében egy nagyon kellemes órát töltöttem egy szuper testű szép arcú Milf-el. Jól sikerült a popsi része is, nem volt nyaf nyaf. Nykol egy rutinos hirdető, aki nem ma kezdte és a vendég az első. Végig figyelt rám mindenben igyekezett a kedvemre tenni. A kezdeti nehézségek ellenére sikerült összehozni és ennek örülök, még biztos meglátogatom, hogy a punciját is kipróbáljam és még pár dolgot :) A francia tudása és a popsi miatt is ajánlott kategória.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Rob69 beszámolója
2021-04-27 18:49:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Viberen egyeztettünk,minden kérdésemre kaptam választ.

Lakás: Tiszta kis kuckó.Célnak maximálisan megfelel.Parkolás a környező utcákban megoldható.

Külső: Azt mondanám,hogy közelebb van a 40-hez,mint a 30-hoz,de az alakja hibátlan! Feszes,sportos. Kemény popsi, fantasztikus szilikon cicik!

Hozzáállás: Mosolygós,kedves,cserfes,kezdeményező. Teljesen barátnős hozzálású.

Együttlét: Minden ötleteben benne volt. Igazán tartalmas orákat töltöttünk együtt.Olyan dolgokban is benne volt,ami csak kettőnkre tartozik. :-) Nagyon bevállalós!

Elégedettség és Ajánlás: Visszajáró vendége vagyok,tehát nem kell részleteznem,hogy ajánlom-e!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_hanspeter beszámolója
2021-01-13 03:17:06
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült elérnem, legelső hívásra, szerencsém volt, a kért időpont neki is megfelelő volt.

Lakás: Teljesen rendben van minden, a lakás tiszta, jól berendezett, a fürdőszoba is felszerelt minden fontos kellékkel.

Külső: Nykol igazi szexbomba, álomszép teste van, észbontóan formás popsival, nagyon szép lábakkal, a cicik pedig szilikonos műfajban a legjobbak. És persze mindehhez párosul egy nagyon szép arc, szexi hanggal.

Hozzáállás: Kedves és közvetlen volt végig, teljesen barátnős hangulatot éltem át vele. Egy órát voltam nála.

Együttlét: Teljesen normál dolgokat csináltunk, nagyon ügyes mindenben, és szerencsére ő is kívánja és élvezi a szexet, ez érződött minden mozdulatán. A cicikkel sokat foglalkoztam, ilyen izgató szilikoncicikkel még nem volt dolgom. A finom punciját is sikerült alaposan megízlelnem, nagyon szépen nedvesedett. Nykol viszonozta a kényeztetésemet, nagyon jó franciát kaptam tőle, itt már vigyáznom kellett, hogy el ne durranjak. Utána pedig több pózban szexeltünk, igazi szeretkezés volt ez, a végén teljesen kifacsart az én csodálatos szexhercegnőm.

Elégedettség és Ajánlás: Régen tapasztalt, nagyszerű élményben volt részem Nykol jóvoltából, alig várom, hogy ismét érezhessem csodaszép testét. Legközelebb szeretnék majd hosszabb időre menni, mert nagyon gyorsan elrepült vele az óra.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.