SzexpartnerLeila_SUBLány+36 70 / 555-7174Budapest XIV. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Leila_SUBLány vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XIV. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 555-7174 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
50 kg
Mellbőségem
105 cm
Magasságom
168 cm
Csípőbőségem
98 cm
Derékbőségem
63 cm
Elérhetőségem
hétfő:
10 órától 18 óráig
kedd:
10 órától 18 óráig
szerda:
10 órától 18 óráig
csütörtök:
10 órától 18 óráig
péntek:
10 órától 18 óráig
szombat:
megbeszélés szerint
vasárnap:
megbeszélés szerint
Személyes információim
Nem
Életkor
30
Beszélt nyelvek
Olasz
Dohányzás
igen
Nézettség
Megtekintve:
1145812x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
igen
több pasit
igen
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőke
Szem
Kék
Alkatom
Vékony
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
TABUK NELKUL!Kedves édes buja perverz Nagyember!...hidd el ,hidd el itt a helyed Velem ,Mellettem..... Élvezem az uralmad alá hajtott alázatosan labaid előtt térdelve kényeztetlek.teljesen felizgat ha a kiszolgáltatottságtol használod akaratod szerint védtelen testemet.a perverz vad vágyaidat játszod velem ,és, élvezem szinte felkorbacsol ha látom a férfit bennedat.az az érzés amikor hátulról erősen és mégerőssebben ,magadat kenyesztetve csinálhatsz meg.buja vad perverz erotikus vágyaidat velem megélheted.ha TE is ezt az ÉDES Bűnös Vad Erotikat szereted HIVJ KÉRLEK. Amit megtehetsz velem: SOFT Folytas,csúnya beszéd,pofozas,hajhúzas,paskolás, kötözés,.... és még sok sok vad izgato perverzkedés...... Mélyen a szemedbe nézve élvezni akarom a farkad minden milliméterét! Élvezni akarom, ahogy ajkaim a péniszed ölelgetik! Várom libidóm tateljében azokat az Uraknak, akik meg akarják élni a robbanás örömét, és tudják, mit akarnak! A gondolat, hogy újra és újra megszoptatod a számat, vagy a nedves punikám! Ne habozz drágám, hívj fel és ma megszabadulunk minden gátlásunktól :) (Nem vagyok mazoista,es nem szeretem a szadista ferfiakat. Egészséges perverz erotika!!!! Kérem, hívjon számkijelzőn. Ha nem tudom felvenni, kérem, hívjon újra egy kicsit később, vagy küldjön üzenetet, ha visszahívhatom. Ha más okok miatt nem vagyok elérhető, frissítem az elérhetőségeimet, és feltüntetem az oldalamon. Várom, hogy feljussak a csúcsra. U. Csók: Leila
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
igen
Natúr francia
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
S/M
nem
Tánc (sztriptíz)
igen
Natúr francia végén arcra
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
nem
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
nem
Leszbi show
nem
Mélytorok
igen
Kényszerfrancia
igen
Gonzó
igen
Enyhe domina
nem
Fétis
igen
Kikötözés - bondage
igen
Fenekelés
igen
Taposás
nem
Pisiszex
nem
Kakiszex
nem
Szerepjátékok
igen
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
igen
Sport masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
igen
Sport
igen
Erotikus
igen
Amit még érdemes tudni rólam:
Dugj meg! erősen!! hátulrol?-megkemenyebben...itt Te irányitasz
Elfogadott (31 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (3 db)
Értékelem
pesti91 beszámolója
2024-04-17 19:18:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam. Sokszor próbálkoztam korábban, sikertelenül. Aznap könnyen ment a kapcsolatfelvétel.

Lakás: Tiszta és rendezett volt.

A "taliszoba" hangulatos. Nekem tetszett.

Külső: Épp mint a képeken. Semmi csalódás. :)

Hozzáállás: Tökéletes hozzáállása van. :)

Együttlét: Fél órára mentem, kölcsönös francia volt, utána sex és a végén natúr francia befejezésnek.

Elégedettség és Ajánlás: Elégedett vagyok telejsen. Ajánlom, persze. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MeatVendor beszámolója
2024-04-14 20:49:13
isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás
lepukkant lakás

Kapcsolatfelvétel: Egy ideje már kinéztem magamnak Leilát, mert tetszett, hogy sok mindent vállal és mindezt SUB-ként, de nagy reményeket nem fűztem hozzá, hogy a közeljövőben meglátogatom, mert egyrészt nem Budapesten élek és csak néhány havonta fordulok meg ott, akkor is csak hétvégén, másrészt írták róla, hogy milyen nehezen elérhető, így nagy meglepetésemre egy szombat délelőtt elsőre felvette a telefont és meg is egyeztünk aznap 13:00 órában. Váratlanul könnyen ment a dolog.

Lakás: Az egész találka leggyengébb pontja a tetthely volt. A hirdetésben is megadott városrészben elhelyezkedő sok emeletes, erősen felújításra váró panel lakás. A környezetből egyértelmű volt, hogy Leila életvitelszerűen tartózkodik itt, ha jól emlékszem a kislányával. Maga a tetthely egy viszonylag kis szoba egy kihúzható heverőszerűséggel. A fürdőszoba arányaiban még szűkösebb, de felszerelt. Parkolni hétvégén megoldható volt az utcában.

Külső: Leila a képeknek teljes mértékben megfelelő adottságokkal rendelkezik. Az arca nem egy matyó hímzés, de a feszes szilikon cicikkel és a viszonylag csinos testével, na meg azokkal amiket később részletezek ezt a tényt kompenzálja. Kedvenc testrészem a szilikon cickói voltak.

Hozzáállás: Kifejezetten kedves volt, eleinte kis beszélgetéssel oldotta a hangulatot. Előzékenyen kérdezte mit és hogyan szeretnék. Fél órára mentem.

Együttlét: Zuhanyzás után a heverőn várt majdnem meztelenül. Bevezetésként egy kis masszázst kért tőlem, aminek én eleget is tettem. Ezután én kerültem alulra, ahol elkezdte a mélytorkos, natúr, kényszer franciát, ami olyan jó volt, hogy néhány perc múlva le kellett állítanom, nehogy túl hamar a szájában süljek el. Eközben a fenekét ujjaztam. Ezután felálltam, majd állva szopattam őt úgy, hogy a befonott hajába kapaszkodva húztam rá a fejét a farkamra, miközben ő az ágyon ült. Majd gumi fel és kis bejáratásként misszionárius pózban tettem néhány tisztelet kört a punciban, de rövidesen átkértem magam a fenekébe. Na hát itt már elkezdtem neki tolni rendesen, mikor éreztem, hogy közeledne a vég kis pihenésként megkóstoltam a punciját, majd vissza a popóba. Záró akkordként a hasára fektettem ilyen félig oldalt elhelyezkedő pózban és így toltam a fenekébe, ahogy a csövön kifért. Itt már nem fogtam vissza magam, kis vártatva a fenekében robbantam. Amit csinált mindenben ügyes volt, kedvence szerintem az anál.

Elégedettség és Ajánlás: Jó élményekkel távoztam, mert egy igazán jól mélytorkosan kényszer szopatható, anált szerető és bíró hölgyet találtam, akivel nem kell finomkodni. Ha te is ilyet keresel és nem zavar, hogy a kégli nem patika, valamint arcban nem túl erős, akkor bátran ajánlom! Ha úgy adja ki a dolog, még valamikor szerintem meglátogatom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lacceeka beszámolója
2024-02-19 09:40:48
isteni francia, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Ez a találkozó még tavaly ősszel történt meg. Viszonylag könnyen ment időpontot egyeztetni.

Lakás: 14.kerület szélén van a lakás,parkoló is van mindig és nem fizetős. Lakás kicsi de a célnak jó.

Külső: Magassarkúban és fehérneműben nyitott ajtót. A mellei majd kiestek a helyükről és ez is a kedvencem de a kerek segge is nagyon jó.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező és engedelmes is. Lehet irányítani azt teszi amit mondasz neki. 1 órát töltöttem nála.

Együttlét: Tisztálkodas után a szobában várt az ágyon . Odaléptem hozzá és mondtam neki,hogy kezdjen el szopni de a kezét ne használja vagy bünti lesz. Készségesen nekilátot szopni a farkam néha finoman néha keményenebben olykor ráhuztam a fejét hogy tövig bent legyen. Többször kérném kellett hogy a kezét ne használja de Ő bele bel nyúlt. Ekkor mondtam neki hogy forduljon a hátra az ágyon úgy hogy lógjon le a feje majd kértem egy dildot. A farkammal elkezdtem dugni a torkát közben a dildóval felváltva izgattam a punciját es a popsiját. Neha azért tartottam pihenőt neki hogy kapjon levegőt ezt meg is köszönte. Mikor éreztem hogy jöhet a punci dugása kértem egy gumit és először misziben dugtam úgy hogy a dildot a popsijába tettem. Csodás érzés volt így nemsokára végem is lett. Tisztálkodás után ujra szopni kezdett de most nem kapott büntit :) Majd gumi fel és irány az a jó kis paskolnivaló segge. Hihetetlen jó elmerülni férfiasságommal a popójába. Így is lett végem. Amit csinált mindenben ügyes volt.

Elégedettség és Ajánlás: Biztos megyek még hozzád kedves Leila.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Unknown750 beszámolója
2024-01-19 22:37:09
isteni francia
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
vitéz85 beszámolója
2024-01-16 00:32:04
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Viszonylag nehezebb elérni, de ha valaki nagyon akarja, menni fog :)

Lakás: Átlagos, célnak megfelel.

Külső: Nekem nagyon bejön. A szó legpozitívabb értelmébe "ribancos" az arca. Aki egy vad szexre, szopatásra vágyna, annak ugyan így tetszeni fog. Teste formás, mint a képeken.

Hozzáállás: Végg kedves volt, nem éreztem azt, amit 1-2 helyen igen, hogy csak túl lenne rajta,

Együttlét: Zuhany után az ágyon várt. Eléálltam és szép lassan szopni kezdte a farkamat. Nem telt el sok idő és már teljes méretben a torkának feszült. Az eljén hagytam, hogy ő játszon, majd megfogtam a fejét és ütemesen dugni kezdtem a torkát. Néha adtam egy kis levegőt és folytattuk hosszú percekig. Ezt nehéz megunni :).

Felajánlotta, hogy most dugjam meg. Nem agyaltam, engedtem az igénynek. Először szemből dugtam, játszadoztam a melleivel. Egy idő után hasra fektettem és hátulról diktáltam a tempót. Kérte, hogy egy kicsit dugjam a fenekét is. Én pedig ott segítek, ahol tudok :). Eleget téve az igénynek, betettem a popsiba is. Elősre gyengéden engedtem be, majd miután megszoktuk egymást, brutális análdugás jött. Időnként vissza tértem a punciba, majd popsiba felváltva. Aki nem próbált még ilyet, ajánlom. Elég izgató már csak a tudat is, hogy felváltva itt ott van az ember. Miután kiélvezkedtem magamat (na jó, nem utána, hanem amikor már láttam, hogyk közeleg a könnyes búcsú), letérdeltettem a földre magam elé. Kicsit dugtam még a száját, fejét és torkát fogva két kézzel. Amikor közeledtem, kihúztam a szájából és rávertem az arcára, amit szó nélkül türt.

Elégedettség és Ajánlás: Elégedett voltam, egy jó testű nő, amit kértem, mindent megtett. Jól irányítható és elhittem, hogy élvezi és talán még így is van. Biztosan fogok menni hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240225_1928 beszámolója
2023-12-24 14:54:45
isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Nagy sokára...telón. Hetek után..

Lakás: Nála. 30 perc dumcsi órát nem nézi pont leszarja pozitiv értelemben. Aztán hirtelen dolga akadt. Hosszú mindegy. A másnap a lényeg!!! Eljött hozzám! 3 órahossza lett

Külső: Ilyen segget és puncit még nem láttam sztem. Hihetetlen. Bármelyik 20 éves megirigyelheti. Ez biztos. Ezt látni kell. Így hiába szemléltetném. Eszményi.

Hozzáállás: Hozzáállás: Semmi kamu. Ami leirásba meg van adva az szó szerint!!

Együttlét: Mindent. Semmire nem mond nemet. És életemben először kifogott rajtam vki... eddig elmenekültek..🙂 na ő aztán bírja a strapát!! Nem kicsit!! Halálkomoly!! És meglepően intelligens!! Nem a tipikus buta liba! Csak csodálni tudom! Ami nálam ritka sőt! Egyedi!

Elégedettség és Ajánlás: Elmondhatom,hogy belém égett úgy ahogy van! Egy igazi ki..ott jó csaj! Nem hinném,hogy bárki csalódva távozik tőle. Aki nem hiszi járjon utána..🙂 nem 1xű elérni és odajutni de ha igen, egyedi és különleges élményekkel távozik. Nem beszélve az emberi énjéről. Mert az is van neki. Nem kicsi! Köszönöm ezt az élményt! Ritka korrekt és odaadó lány. Aki volt vele érti miről beszélek. Puszi kedves Leila! (Azóta már fb-on is ismerősöm)🙂🙂❤❤

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Fordprefect83 beszámolója
2023-12-14 17:34:31

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, már akkor nagyon szolgálatkész és kedves.

Lakás: Normális lakás, célnak megfelel teljesen a fürdő is.

Külső: Ahogy a nagykönyvben meg van írva. Vékony alkat, jó popsi és szilikonmellek.

Hozzáállás: A szolgálatkészsége nem duma lehet használni nyugodtan.

Együttlét: A fürdőből kijövet letérdeltettem és szopatni kezdtem egyre jobban ráhúzva a fejér a farkamra. Kicsit fogazott, de elértem és dugtam a torkát egy darabig néha hosszabban ottartva a fejét. Aztán feltettem az ágyra, ott szopattam tovább, megcsapdosva és összekenve az arcát a farkammal, közben a punciában voltam 3 ujjal már. Aztán gumi és erősen dugni kezdtem hátulról hol a haját, húzva, hol a nyakát vagy a melleit szorítva. Lehet baszni a végletekig a seggét is. Lezárásként az arcára élveztem és egy kis pihenő után megint vadul megszopattam.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól bejáratott, igazi pornós partner vad menetekhez.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
nézelődő beszámolója
2023-11-21 10:35:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nehéz elérni próbálkozni kell. Ezután megértem miért!

Lakás: Lakás lakótelep, van parkoló.Fürdő ok.

Külső: Mint a képeken nekem tetszett nagyon! Persze kinek mi jön be!

Hozzáállás: Hozzáállás nagyon jó, a 2 órába minden ami belefér.

Együttlét: Ami van az adatlapon,igazéból nem részletezném,de nagyon ügyes és odateszi magát!

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett voltam és remélem lesz mód ismételni!!!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
azigazitapsihapsi beszámolója
2023-11-20 11:29:37
szép arcú, maximális diszkréció, jó parkolás
lepukkant lakás

Kapcsolatfelvétel: Egy ideje szemeztem már a hirdetésével, de sosem tudtam vele egyeztetni, nagyon nehéz elérni. Amikor pedig sikerült végre elérnem, akkor meg nem sikerült megfelelő időpontot találnunk. Ráadásul csak hektikusan hirdet, szóval nehéz volt vele összehozni a randit. Aztán pár hete sikerült pont elcsípnem telefonon, és megegyeztünk egy pár nappal későbbi időpontban. SMS megerősítést kért aznapra, ezt meg is tettem, előző este és aznap reggel is üzentem neki, az estire válaszolt is. Aztán amikor a megadott időpontban ott voltam, nem vette fel a kapucsengőt, nem jött semmi reakció. Telefonon is hívtam, de azt se vette fel, majd amikor már SMSt kezdtem írni neki, akkor jelzett vissza, hogy el kellett jönnie otthonról, s.o.s. közbe jött valami, de egy óra múlva már otthon lesz, és akkor tud fogadni. Én megértő vagyok, és akkor sem mondtam volna le a randit, ha érkezésem előtt jelzi, hogy valami közbejött, jöjjek egy órával később. Szóval a kommunikáció nem igazán volt jeles e tekintetben. Egy óra múlva ismét ott voltam, csengettema kapucsengőn de ismét nem jött válasz. Vártam még egy kicsit és kb. 10 perc múlva jött egy SMS, hogy most csöngessek, elkészült.

Lakás: Újpalotai panelrengeteg, parkolni könnyű és ingyenes. A lakás... nos, tisztának tiszta, de ez az egyetlen jó, amit mondhatok róla. Egy nagyobb felújítás igencsak ráférne, a vizesblokk is hagy maga mögött kívánnivalót (ottjártamkor nem volt zuhanyfej a csövön), a baszobában az ágy nem túl nagy és nem ideális együttlétekre. Voltam már sokkal rosszabb helyeken is, de sokat dobna az értékelésen egy felújítás

Külső: A képek sok mindent megmutatnak, feszes test, csodás popó, kerek cickók. Én alapvetően nem vagyok szilikonrajongó, de Leila mellei nagyon rendben vannak, szépen megcsinálták őket, jó a tapintásuk.

Hozzáállás: Példaértékű

Együttlét: Egy gyors zuhany után pillanatok alatt a szájában volt a farkam, többféle pózban dugtam a száját, torkát, közben ujjaztam a punciját. Néha kivette, és köpködős mélytorkot mutatott be. Miután rászóltam, a kezezést is abbahagyta. Az első körben az arcára és a csodás melleire élveztem. Tisztálkodás és kis beszélgetés után ismét elkezdtem ujjazni, szemmel láthatóan szerette, de el nem élvezett. Hamarosan ismét a szájában voltam, majd gumit húztunk, és több pózban szexeltünk. Majd átkérezkedtem a hátsó bejáratba, kvázi egyből tövig lehetett nyomni neki. Hasra fektettem és így dugtam tovább a popóját, jó alaposan vagy negyed órán keresztül, és így ért el másodjára is a vég.

Elégedettség és Ajánlás: Vegyes élményekkel távoztam. Egyfelől volt ez a késés probléma, plusz a lepukkant lakás, ugyanakkor egy brutálisan jól torkoztatható és popózható lánnyal találkoztam. Mindent megtett, hogy jól érezzem magam, az már más kérdés, hogy én nem tudtam teljesen elvonatkoztatni a körülményektől, így nem tudtam teljesen ráhangolódni Leilára. Lehet, hogy egy második talira is szükség lenne ehhez, de amíg ezen a helyen tud fogadni, addig ez nem fog megtörténni

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lacceeka beszámolója
2023-10-04 13:30:51
isteni francia, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon viszonylag könnyen tudtunk időpontot egyeztetni.

Lakás: Panel lakás a 4.emeleten. Kis fürdő és a szoba se túl nagy.

Külső: Az arcát átlagosnak mondanám.A szája szerintem fel van töltve a cicik kemények persze mert szilikon és van egy kis pocak.

Hozzáállás: Amit kértem azt többnyire megcsinálta.

1 órát töltöttem el vele.

Együttlét: Tusolás után a szovában az ágyon ülve várt,odaléptem hozzá es mondtam neki hogy kapja be és kezdjen szopni. Eleget téve kérésemnek nekilátott és köpködősen szopni kezdte a farkam néha ráhuztam a fejét hogy érezze a törődést. Hamar végem is lett majd kis pihenő és tisztálkodás után jött a második menet. Itt is franciával kezdett majd mikor már keményre szopta a farkam gumit kértem és először miszibe majd hátulról végül kértem hogy üljön bele és így verettem neki aminek meg is lett a vége mert jól telelőttem a gumit. Megint egy kis pihenő tisztalkodással egybekötve aztán johetett a vegső menet.

Természetesen ezt is szopással kezdte majd gumi fel és hátulról adtam neki ami jár közben markolásztam a szilikon csöcseit.

Elégedettség és Ajánlás: Amit akartam azt teljesítette de legközelebb még jobban szolga lesz.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Papesz31 beszámolója
2023-07-27 21:26:12
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: Alig vártam, hogy elérhető legyen, egyből hívtam, felvette, 3 óra múlva nála is voltam.

Place: Célnak megfelel, fürdő rendben, minden ok.

Looks: Gyönyörű baszni való csaj. Teste, arca tökéletes.

Attitude: Kedves, kezdeményező, szexéhes csaj szerintem.

Act: Beléptem az ajtón, odaadtam neki az oreos csokit,vittem olajat is, örült neki. Elmentem zuhanyozni, alig vártam, hogy végezzek. Beléptem a szobába, hason feküdt, kicsit meglepődött. 🙂. Meglátott egyből nekiállta kenni magát krémmel, mondtam, hogy hozom az olajat, nem volt ellenére azt mondta imádja. Izgatta magát, szetkendtem a gyönyörű testén az olajat, csokoltam ahol csak tudtam, teljesen beizgult, mondta hogy ez jó lesz. Aztán nekiálltam ujjazni, imádta, 2 ujj aztán 3 ujj kérte hogy csináljam még. A következő 20- 30 perc az élvezetek ről szólt, basztunk de szó szerint, hátulról, elölről, oldalról, ujjazás folyamatosan, aztán megint hátulról, nem bírtam ki, hogy ne nyaljak belé, elkezdi, te őrült vagy közben nyögótt, élvezte.Alig várom hogy újra menjek.

Satisfaction and Recommendation: Abszolút ajánlott, imádja a szexet, kedves, tabuk nélkül kikészit.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
AssHunter88 beszámolója
2023-07-08 11:56:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam ahogy meg láttam a zöld ikont :) azonnal fel vette . S szerencsére én voltam az első aki aznap hívta :) mondta hogy egy kicsit össze készülődik és mehetek is . Kb fél óra múlva már nála is voltam .

Lakás: Ahogy előttem sokan úgy én is le írom nem lakást nézni mentem. A fürdő kicsi de minden megtalálható ami kell . Parkolás kiváló . Sajnos panel ami csak annyiban gond hogy elég meleg a lakás . Legkondi nem volt a szobában ahol mi voltunk .

Külső: Őszintén szólva gyönyörű . Igazi MILF !

Mindene tökéletes ! Nagy szilikon mellek ! Hibátlan popsi . Na de ami a legjobb az a mézédes puncika ami egy igazi kéjbarlang !

Hozzáállás: Múltán megérkeztem be invitált a tett helyre . Nagyon kedved volt ! Üdítővel kínált s adott egy tiszta törölközőt . Miután vissza érkeztem már az ágyon ülve várt meztelenül .

Megbeszéltük mit szeretnék s már neki is látunk a dolgoknak .

Együttlét: Őszintén szólva amit csináltunk abban kimagaslóan ügyes volt . Nekem nagy kedvencem az ujjazás és a vibrátoros játék . Miután a zuhany után vissza érkeztem az agyon ülve várt . Gyorsan átbeszéltük mit szeretnék s már kaptam is a síkosítót az kezembe hogy biztosan élvezetes legyen a felfedezni az isteni kopasz punciát . Ahogy be dugtam az ujjam ő is elkezdte simogatni a csiklóját hogy élvezetesebb legyen a műsor vagy hogy élvezze . Igazából mindegy is . Élveztem látni ahogy hátán fekve ujjaim elmerülnek az édes kék barlangba miközben nagyokat sóhajtozva . Majd 5 perc után a gyönyörű nőtől aki előttem ligetet a mámortól már majd szét durrant az egyszemű a lábam közt . Szerencsére sub lány lévén rá parancsoltam hogy feküdjön hasra hogy a popsiját is kezelésbe vegyem . Ekkor már alig bírtam magamat vissza fogni . De a játék csak ekkor kezdődött . Kertem a segédeszközt ami a képen is látható rózsaszín dildo , és azzal vettem kezelésbe . Közben ő végig simogatta a csiklóját .

Itt már nem bírtam éreztem hogy baj lessz s kértem vegye kezelésbe a velem egy idős játékost .

Isteni mélytorkozást kaptam . Ekkor kértem hogy folytassuk kölcsönösen de a perverz fantáziám egyből megint el tüntette az ujjaim a puncijában . Ekkor lett végem s egyből eldurrantam a szájában .

Nem ált le amíg le nem nyugodtam .

Ezután gyors zuhany . S mivel egy órára érkeztem jöhetett a folytatás . Ez sajnos el maradt . Mivel nem bírom a meleget . De a hátra levő időben jót beszélgettünk egy kedves jó lelkű hölgyet ismertem meg ez idő alatt .

Elégedettség és Ajánlás: Összesítve csak ajánlani tudom azoknak a férfi társaimnak akik szeretnek irányítani . S szeretik a pornós hangulatot átélni élőben is . A hölgy csalódás mentes élményt garantál mindenkinek !

Vigyázzunk rá hogy sokáig élvezhessünk vele !

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
brad27 beszámolója
2023-06-30 20:13:16
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viber

Lakás: Teljesen megfelelt üccsivel kínált közvetlen volt , nekem nagyon bejött a viselkedése

Külső: Zsanerem

Hozzáállás: Fél órára neveztem be kedves volt és kezdeményező

Együttlét: Először nyaltam majd jött egy brutál szopás, bár szerintem a mélytorok annyira nem az erőssége de inkább a szoptatás tetszett közben fogtam a tarkojat, csináltuk fejlogatosan is ...iszonyú meleg volt nála amúgy de nem zavarta hogy kajak raizzadtam , nagyon jól bírja popsiba punciba is lehet tolni tövig ...melleire elveztem

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom jó szexpartner

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lali-007 beszámolója
2023-06-30 13:48:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztetettünk

Lakás: Lakás célnak megfelelően

Külső: Ő van a fotókon. Csak már az az igazi milf kategória akit éjjel nappal dongetne az ember.

Hozzáállás: Nagyon kedves . Minden úgy zajlott ahogy megbeszéltük

Együttlét: Ami az adat lapján van azt szó szerint meg is csinálja . Nem egy mindennapi mert volt az biztos.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Yoda1989 beszámolója
2023-05-15 19:45:57
isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Nagyon nehezen tudtam elérni de megérte.

Lakás: A célnak teljesen megfelel.

Hozzáállás: Fél órára mentem. Teljesen kezdeményező volt.

Együttlét: Leültem a székre és elkezdtem szopatni. Időnként a nagy mellei közé tettem a farkamat mert kihagyhatatlan. Olyat szopik hogy sírsz,nagyon komoly. Megkért hogy mostmár dugjam is meg. Felvettem a gumit és széthajtottam mint egy biciklit.Nagyon lehet neki adni és élvezi is. Jól meg is izzadunk.

Elégedettség és Ajánlás: Tuti megyek még hozzá. Top szexpartner.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Csaktomika8879 beszámolója
2023-04-29 16:37:24

Kapcsolatfelvétel: Nagyon nehezen, de vegul sikerult

Lakás: Nem lakast venni mentem, de minden tiszta volt

Külső: Imadtam mindenet

Hozzáállás: Nagyon kedves volt. Engedett mindent, nem nyafogott

Együttlét: Mit nem, kenyszerfrancia, punci, popsi, midnen. Aki ilyet keres,mint o az megtalalja benne. Es beszelgetni is lehet vele

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon, visszaterek meg

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Steve80 beszámolója
2023-04-14 18:53:21
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon pár hete érdeklődtem, közben másik számot is egyeztettünk. Nagyon kedvesen tájékoztatott mindnenről. Most pedig előző nap ráírtam hogy másnap egy körül mehetek, írta hogy ok. Másnap délelőtt lebeszéltük, lepontosítottuk.

Lakás: A célnak megfelelő. Mint már írták, valóban nem egy nagy lakás, de nem kergetőzni mentem! :) Parkoló akadt, nem volt gond. Fürdő tiszta, tiszta törölköző, mindent megtaláltam ami a tisztálkodáshoz szükséges volt.

Külső: Nagyon csinos, kellems testű nő! Kedvenc testrész, talán a szép cicik, amit mondtam is neki, bár mint mondta picit másmilyet szeretne.

Hozzáállás: Egy órára mentem, maximálisan benne volt mindenben. Figyelte mit szeretnék, nem eröltette a dolgokat, de szinte mondanom sem kellett semmit.

Együttlét: Megérkezésemkor a ház elől hívtam, mondta hova menjek. Valami kis felső és magassarkú cipő volt rajta. Már ott beindító volt. Kedves mosolygós. Bemutatkoztunk puszival, bementünk a szobába, átadtam neki a csokit :) beszélgettünk, megbeszéltük mit szeretnék, rendeztem amit szokás. Megmutatta a fürdőt, gyors tus, mire vissza mentem már meztelenül várt. Kezdésnek kaptam egy isteni mélytorkos franciát ahogy az ágy mellett áltam. Közben elkezdtem feltérképezni a kezemmel a testét. Majd elfeküdt én mellé térdeltem és folytatta a franciát, közben elkezdtem játszani a puncijával. Egyre jobban tágítottam, dolgoztam benne, miközben úgy éreztem hogy sikerült enyhe spriccelést előidéznem. Aztán szinte csuklóig elmerültem benne ami ütemes mozgatásra és saját maga csikló símogatására, mint ha sikerült volna elélveznie. De mindenesetre gyönyörű látvány ahogy élvezi a játékot közben hol a szájába, hol a kezében voltam. Mondtam hogy gumi, mert lassan végem a látványtól is. Rám adta a gumit és missziben, a lábai az egekben széttárva estem neki, szinte rohamos tempóban csattogva, majd így is lett végem. Gumi le, törölgetés, beszélgetés. Viszonylag sok mindenről beszélgettünk ekkor beszélgettünk a melleiről is. Nevettünk, értrlmes, okos nő. Majd elkezdtem simogatni, ő is engem és már újra a szájában voltam. Kicsit ismét a szájában, közben én újra a ponciban a kezemmel, ekkor már foglalkoztam a popsival is, miután mind a ketten tettre készek lettünk, gumit kértem és mondtam hogy pucsítson elém. Gyönyörű látvány volt. Először kicsit punciba betettük úgy dolgoztam, majd hamar a popsiba és úgy kezdtem el csapatni. Ahogy ahol tudtam fogtam húztam rá a testét, hátúlról fogtam a nyakát vállát és így dugtunk, aminek meg is jött az eredmény kis idő múlva és egy nagyot ismét lőttem! Nagyon jó volt. Kis pihenés benne, kihúz, gumi le és újra tusolás. Majd felöltöztem, közben kicsit beszélgettünk és puszival, kiürülve távoztam!

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok, remélem valamennyire nekem is sikerült egy kis örömet nyújtanom neki. A hölgy ajánlott kategória! :)

Köszönök mindent! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Almanach beszámolója
2023-04-04 16:30:19
isteni francia, nagyon kedves (SZT)
lepukkant lakás

Kapcsolatfelvétel: Többször kellet hívnom, de miután felvettem gyorsan egyeztettük a részleteket, és 1 órán belül nála voltam.

Lakás: Pici panel a 15. Ker. szélén. Habár nem megvenni mentem, de szívből remélem, hogy Leila hamarosan máshol fogadhat, mert ennél a lakásnál százszor jobbat érdemel. Egyébként nagyjából rendben volt, de látszott rajta, hogy nem luxuslakásnak épült...

Külső: Magas vékony hölgy szép mellekkel. Fiatal korában gyönyörű volt, és most is nagyon vonzó milf. Az életkor természetesen nem stimmel, de ez nem sokat vesz el az értékéből.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt végig, mindent első szóra teljesített, bármit is kértem - annak ellenére, hogy sub-ot nem kértem. Volt small talk, üdítő, kis sztorizgatás, hogy oldódjunk, kicsit mintha zavarban lett volna, de ez egyáltalán nem volt idegesítő

Együttlét: A repertoáron végigmentünk, kedvencét nem tudom, de a francia és a mélytorok isteni. És a popsi is kegyetlen, izomból lehet küldeni, szerintem még élvezi is.

Elégedettség és Ajánlás: Fél órára mentem és maximálisan megelégedve fordultam ki az ajtón. Igazából mindenkinek ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
69member1990 beszámolója
2023-03-13 02:06:58
szép arcú, isteni francia, maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Egy picit nehézkes volt felhívni (többször kellett próbálkozni) de ahogy sikerült onnantól kedves volt és mindent megtudtunk beszélni.

Lakás: A szoba nem túl nagy de kulturált és a célnak tökéletes!

Külső: Nekem bejött nagyon! A mellei és a popsia fogott meg a legjobban!

Hozzáállás: 1 órára mentünk haverommal 3 as kalandra. Kezdeményező volt nagyon, próbált mind a kettőnkre egyaránt figyelni!

Együttlét: Hát hosszú a lista! Mind a ketten mindenhol is voltunk, szinte minden felállásban! Végre egy nő aki tényleg szereti popsiba és az a francia fergeteges! Sajnos a kedvencére nem jöttem rá...:(

Elégedettség és Ajánlás: Én biztosan rendszeres visszajáró leszek mert ez fergeteges este volt vele!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zolika1382 beszámolója
2023-03-12 05:33:27
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kétszer voltam nála, mindkét alkalommal kissé nehezen sikerült eljutni hozzá, de ezután egyszerűbb lesz.

Lakás: Sima, átlagos panel Rákospalota és Zugló határán.

Külső: Tökéletes teste van, nem tudtam betelni a finom puncijával, és popsijával :)

Hozzáállás: Naggggyon perverz, imádtam.

Együttlét: Korábban írták, mintha a saját pornófilmjében szerepelt volna, hát én is pont így éreztem magam. Tökéletes együttlét volt, minden percét kihasználtam, mindent csináltam Leilával ami az adatlapján választható. Mindenben is ügyes, nem tudnék kiemelni semmit, és élvezi.

Elégedettség és Ajánlás: Nem tudom miért vártam vele egy évet, hogy újra vele lehessek, de ezután már rendszeresen fogok menni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
riderRicky beszámolója
2023-02-10 20:44:07
nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Contact: i was at her few months ago, but i forgot to write a review . i called many times, texted many times, it's really hard to get in contact with her. finally once she answered the phone, and we met half hour later.

Place: it's a small apartment in a older building in quiet part of XIV district. it's average but clean. small bath but functional. i found parking easily.

Looks: she is not in her best, but she has nice body. i don't really like silicone, but i went to her for hard fuck as she was advertising. and i got it.

Attitude: she is very nice and kind person, very talkative, so it is weird for me that she wants to be treated bad. and her voice is so tiny.

Act: after shower she asked me what i want, and she was 100% in that she gives it to me. we started with a force blowjob, she can take it , but i felt a lot of her teeth on my cock, so i give 4/5. the rest was 10. she rode my cock for a while, and that she turned doggy and asked if i want to fuck her ass now. of course. i asked how hard can i do it. she said as hard as i want. so i did it as hard as i could for next half hour and i think she enjoyed even more than i did. she really likes it. i finished in her mouth. this was a top.

Satisfaction and Recommendation: strong recommendation. hard anal fuck is her thing. if you want a porn sex, she is the one. make sure you bring her chocolate. she is very very kind person and i'm happy i met her. i tried after , every time when i'm in budapest, but is difficult to get her.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MildlyLimp beszámolója
2023-01-29 16:25:46
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Könnyen. Hívtam, elsőre felvette, időpontot egyeztettünk, megkaptam a címet. Egy órával a randi előtt dobtam még egy megerősítő sms-t.

Lakás: Panel, a lakás találkára fenntartott része picike, és csak ő van ott. Fürdő van, törcsi tiszta, száraz.

Külső: A képek fedik a valóságot. Pici lány, az arc karakteres, a cicik szépek, jó tapintásúak, a popsi picike, kerek. Szép punci, bájos kis segglyuk. Minden kiemelkedően tiszta, jó illatú. Puha, sima bőr.

Hozzáállás: Csillagos ötös. Magassarkúban, meg egy ilyen kis bugyi nélküli semmiben fogadott. 2 órára mentem, TP kurvára nem volt, sikerült is túllógnunk az időn. Jó humora van. Én a magam részéről barátnő élménynek éltem meg az ott töltött időt. A telefont érkezésemkor azonnal repülőgép módba kapcsolta, és zuhany után bele is vágtunk a játékba.

Leilát nem kell mikromenedzselni, tudja a dolgát, de szót fogad. Az engedelmes tényleg jó szó.

Együttlét: A továbbiak szempontjából van jelentősége: Nincs kis farkam, és egyszer mentem el, kb a második óra végén, mert ezt akartam. Tényleg engedelmes.

Két jellemző pillanatkép:

Szopja a farkam, majdnem tövig bemegy, én rányomom a kis buksiját. Engedi. Kicsit fuldoklik, csurog a nyála, és amikor levegőt kap, mosolyog, közben alaposan ujjazom a kis punciját.

Lefogom, finomkodás nélkül ujjazom, veri a farkam, csókolom, és -okosan, kurvára odafigyelve- fojtogatom. Amikor olyanom van, a szájába adom, és ráhúzom a fejét.

Finálé:

Gumi fel, punciba be. "alapos dugás". Pakolászom, ahogy jól esik. Olykor egy-egy óvatos kis pofon, fojtogatás. Írtam már, hogy engedelmeső

A popsijában akartam elmenni, úgyhogy a hátára fordítottam, szépen összekent mindent síkosítóval, én meg egy lassú, határozott mozdulattal betoltam. Aztán dugtam a kis seggét. Tövig, gyorsan, lassan, ahogy jólesett. Említettem, hogy engedelmeső

Durr a gumiba. Na itt jött az első és egyetlen olyan pillanat, amikor átvette az irányítást. Miután elmentem, megfogott és magában tartott még, amíg "kilankadtam". Valahogy nem voltam mérges.

És az elejétől a végéig azt éreztem, hogy élvezi a játékot

Elégedettség és Ajánlás: Mélységesen elégedett vagyok, és ajánlom Leilát azoknak, akik élvezik a domináns szerepet, és tudnak vigyázni arra, aki megadja magát nekik.

Ha engedelmes, befogadó kiscicát akarsz, válaszd őt.

Ha még nem tudod, hogyan használd felelősen az erőd, vagy tényleg bántani akarsz valakit, akkor inkább nézelődj másfelé, mondjuk menj el kickbox edzésre.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
stabalastobla beszámolója
2023-01-17 06:35:32
isteni francia, maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, minden gördülékenyen ment.

Lakás: 10emelete panel lakás. Kora délután voltam a parkolás sem jelentett gondot. Bejutás diszkrét és egyszerű. A lakás abszolút megfelel a célnak. A szoba nem nagy, de funkcionális.

Külső: Arca korának megfelelő. A teste fantasztikus, és amit a szája tud az szavakba nem önthető... A képek tükrözik a valóságot.

Hozzáállás: Hát nem egy rutintalan hölgy az biztos. És abszolút az igényekhez alkalmazkodik. Mindemellett jó humora és beszélőkéje van.

Együttlét: Első alkalommal voltam, de valószínűleg nem utoljára. csak a franciát vettem igénybe. Ő az ágy szélén ült, én pedig előtte áltam. A francia csodás ha épp nem Te irányítasz akkor sem kell mosogatni. Igazi mélytorkos olykor kényszer franciával ajándékoz meg. Mondanám, hogy barátnő érzés. De az csak akkor igaz, ha a barátnőd pornó szinész. A végtermék a gyönyörű kebleken landoltak. Utánna még kicsit beszélgettünk, majd angolosan távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképpen ajánlom, ha! Nem barátnő érzésre vágysz, és kicsit többen szeretnél az átlagosnál.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Jozsef88 beszámolója
2022-09-12 18:54:05
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Leilával könnyen sikerült időpontot egyeztetnem. Múlthéten voltam nála csütörtökön és a 14 órai vendége voltam.

Lakás: Lakás nagyon kényelmes volt, fürdő is rendben volt.

Külső: Leila testalkatra tökéletes. Szép arca van szép szemei, kedvenc testrészem a mellei és a szája. :)

Hozzáállás: Kezdeményező volt és végig kedves is. Fél órát töltöttem vele az egy óra helyett, sajnos akadt dolga amit megértek.

Együttlét: Mikor beléptem a lakásba megpusziltuk egymást, kis beszélgetés utána vetkőztem és lezuhanyoztam.

Sajnos elég rövidre sikerült az egy menet :D kb 6-7 percig tartott :D

Leila levetkőzött, elkezdte a farkamat izgatni, én a melleit markoltam nagyon jó mellei vannak. Lefeküdtem az ágyra elkezdett szopni, már ekkor nagyon izgató volt, a nyelvéhez csapkodta a farkamat és a melleihez dörzsölte. Kicsit szopattam is, mélytorok szerintem félig sikerült de nem gond így is kurva izgató látvány volt. Utána kis ideig a melleit szopogattam nem tudtam kihagyni, nagyon finomak voltak. Egész nap eltudnám a melleit szopogatni :)

Utána kértem szexeljünk. Hátulról támadtam és megint érthetetlen módon egy perc alatt elélveztem... pedig nagyon izgató volt a Teste Leilának és ahogy a fenekét tolta a farkamra. Szerintem ez miatt is élveztem el ilyen gyorsan :( :(

Pedig milyen jó lett volna legalább 10 percig szexelnem vele :( :(

Mindegy így sikerült. Zuhanyzás és utána megpusziltuk egymást és távoztam.

Szeretnék még menni Leilához legalább egy órára mert nagyon jó nő! Legalább 20 percig szeretnék szexelni vele több pózban.

Elégedettség és Ajánlás: Örültem hogy találkoztam veled Leila :)

Ajánlom férfitársaimnak.

Remélem hamarosan találkozunk újra Leila! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tk23 beszámolója
2022-06-29 22:25:28
isteni francia, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon értem el akkor hívtam amikor villogott a zöld lámpa ,mivel előtte már beszéltünk így tudtam mindent csak az időpontot fixálltuk.

Lakás: Sok emeletes panel Újpalotán talán másfél szobás. a kisebbikben voltunk az ágy az elég kicsike de azért elfértünk.A fürdőben kádban lehet felfrissülni van több fajta tusfürdő.Parkoló helyet kb 50 métere találtam.

Külső: Mint a képeken vékony formás csajszi nagy szilikon cicivel,formás lábakkal kis popsival arcra inkább pornós mint cicababa.Érkezésemkor egy magassarkúban térdharisnyában és egy kis felsőruházatban fogadott bugyi nélkül.

Hozzáállás: Amit kértem megcsinálta ezzel ne volt gond,én kimondottan azért mentem mert láttam kedveli a sub szerepet.Egy órát voltam vele.

Együttlét: Mivel az alárendelt szerepet kedveli így térden állva kelet először szopnia ami nem eset nehezére. Úgy tűnik szeret szopni én meg szopatni így egy idő után én diktáltam az ütemet.Pornós kényszer volt köpködéssel archoz csapkodással.Sajnos mély torok nem nagyon ment de annyi baj legyen.Mielőtt végem lett volna az ágyra kellet feküdnie ahol a punciját nyaltam faltam miközben szélesre kellet tárnia a lábait amin végig rajta volt a magassarkú.Közben kicsit a ciciket is markolásztam ezt nem lehet kihagyni majd vissza a puncihoz amit néha meg is csapkodtam kézzel majd tovább nyaltam faltam.Majd megint előttem térdelve kellet szopnia kéz nélkül melynek a végén az arcára vertem egy jó nagy adagot ami le is folyt a mellekre is.Hát nem volt semmi látvány. Itt kért egy kis időt míg rendbe szedte magát,majd a hátam masszírozta egy kis ideig. Folytatásban ismét punci nyalás szemből majd hátulról itt szétkellet húznia a popsiját és úgy nyaltam majd egy kis fenekelés.Ismét elém kellet térdelnie és jó bő nyállal szopnia kellet majd védelem és szemből irány a punci először finoman majd egyre nagyobb tempóban dugtam itt már azért nyögött rendesen.Fordultunk és most hátulról basztam ahogy csak bírtam néha a hajába kapaszkodva húztam magam felé néha a seggét csapkodtam. Ezt így nyomtuk egy jó darabig majd irány a popsi kis sikositás után lassan toltam be egyre mélyebbre neki a szűk kis seggébe. Miután bejáratod ott lehet adni neki rendesen nem volt ellenére a keményebb seggbe dugás néha ki be raktam. Volt hogy a mellekhez előre nyúlva vagy a derekába kapaszkodva keféltem. Majd fordultunk és most szemből dugtam seggbe néha a puncijával játszva,addig amíg el nem élveztem benne. Nem kellet kapkodni kiszállni belőle így egy kis ideig még benne voltam.

Elégedettség és Ajánlás: Ha bejönnek a képen is látható ilyen típusú lányok akik nem bánják ha csak használod akkor itt jó helyen jársz.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
nicolas28 beszámolója
2022-05-21 16:16:57
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Épp online volt, villogott a zöld kagyló, így rögtön sikerült elérnem, ugyanakkor nem mindig ilyen egyszerű néha többször is kell próbálkozni.

Telefonon, kedvesen és gyorsan tájékoztatott a részletekről, már itt érezhető volt, hogy a vendég kívánalmainak megfelelően alakítja az eseményt.

Gyorsan találtunk is időpontot szombat délutánra, és mentem is.

Lakás: Lakás Zugló/Újpalota határán van, 10 emeletes panel alacsonyabbik emeletén. Tetthely az egyik kisebb szoba semmi extra célnak megfelelő kialakítás, francia ágy, kis szék, illetve zene, és ventilátor igyekszik gondoskodni a megfelelő hőmérsékletről. Fürdő rendben van többféle tusfürdő is van bár ez engem nem szokott érdekelni.

kora délután lévén én könnyen találtam helyet, ugyanakkor a környékre jellemző a túl zsúfoltság szóval biztos ami biztos érdemes előbb jönni. Bkv-t is láttam a közeben azzal sem probléma.

Külső: Képeknek teljesen megfelel, formás vékony, de nem nádszál testalkat. szilikon cicik, szilikon száj, formás popsi. Arca karakteres, nem baba arcú de teljesen rendben van, egyébként van arcos képe is, szóval ha az tetszik akkor élőben is tetszeni fog. Magassarkúban, térdig érő fél-harisnyában és egy lenge felsőben nyitott ajtó.

Hozzáállás: Leila profi nem ma kezdte az biztos. 1 órára mentem, teljesen alkalmazkodik a vendéghez, ha kell kezdeményez de ha kell akkor alázatos irányítható kis cica lesz belőle, én főként az utóbbi énjére voltam kíváncsi.

Együttlét: Mivel Leila elég egyértelműen a vadabb szexet ezen belül is a Sub szerepet kedveli én is ilyet kértem tőle. Fürdés után, leültünk az ágyra és még egyszer utoljára átbeszéltük mit szeretnék, mondtam neki nincs forgató könyv ahogy alakul a kis játék úgy lesz. El is kezdte rögtön egy franciával, elég gyorsan elém térdelt és igazi pornós köpködős mélytorkos franciával indított, amiben gyorsan át is vettem az irányítást és elkezdtem diktálni az ütemet hol gyorsabban hol lassabban gyengéden erősen, ki szüneteket tartva, közben nem megfeledkezve a környékről sem.



Heves francia közben Leila "engedély nélkül" akart kézimunkára váltani, amit természetesen nem hagyhattam büntetlenül, így falhoz állítottam, majd először szóban kért bocsánatot "tettéért", amit néhány korbács ütés kísért a popsijára, végül be kellett bizonyítania, hogy kéz nélkül is megy a francia, méghozzá olyannyira, hogy kinyújtott nyelvére, és arcára lőttem az első adagot, így ezzel ért véget az első kör.



Szünetben beszélgettünk mindenféléről, elég cserfes, úgyhogy szótlanul biztos nem fog az ember mellett feküdni.



Második kör szintén, franciával indult, majd miután meg keményedtem gumit húztunk, és először hátulról támadtam, lehetett neki tolni rendesen, paskoltam a fenekét, húztam haját ahogy akartam , Leila végig együtt élt velem , bíztatott játszott a hangjával, ahogy egy pornó filmben kell. Több pózt kipróbáltunk, misszionárius, oldalról , majd a végén amikor már elfáradtam, vissza tértünk a franciára, ugyan többször is a határon voltam, de a második kör nem jött össze ez természetesen nem Leilán múlott.



Időm lejártával, öltözés, irány haza.

Elégedettség és Ajánlás: Elégedetten távoztam, amit ígér azt teljesíti, aki szereti a pornós együttléteket azoknak bátran ajánlom, barátnős együttlétre mást választanék.

Korrekt volt minden.

Két észrevételem lenne Leila felé, az egyik ha lehetőség van rá idővel azért egy légkondi elkéne majd a kis szobába, a másik Leilán eszméletlen jól állnának az egységes szexi fehérnemű szettek :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cdniki beszámolója
2021-07-11 18:27:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon pillanatok alatt sikerült.

Lakás: Lakás megfelel, parkolás a ház előtt fizetős.

Külső: Korának megfelelő, gyönyörű szilikonos mellekkel:

Hozzáállás: Én kezdeményeztem, ami az adatlapján szerepel az mind megcsinálható Vele

Együttlét: Egy megkötözős bondage játékot csináltam vele, szépen tűri, hogy gúzsba kössék, utána magam elé térdeltetve hosszasan dugtam a száját , nagyon jól szopatható. A végén a szájában és az arcán lett végem. Kioldoztam megmosakodott és az ágyban folytattuk.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam, biztos visszamegyek!

Csók Leila!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
goni14 beszámolója
2021-04-06 17:41:15
nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon a randi elött egy nappal. Lefixáltuk es másnap minden rendben ment.

Lakás: Szép tiszta igényes lakás , latszik ,hogy a lányok vigyáznak rá. A fürdő is makulátlan, igényes a turcsik hófehérek es tiszták !!

Külső: Nagyon jó testű vékonyka lány szuper popóval. Az arca szubjektív azonban mosolygos érdeklődő kedves a hölgy. A kepéknek megfelelő róla készültek az biztos, a haja akkor bevolt fonva.

Hozzáállás: Nem köthetek bele mert amit mondtam neki, kertem tőle azt szívesen lelkesen tette az egyórás szeánszunkban.

Együttlét: Nem tegnap kezdett a farokkal foglalkozni es ez latszik rajta. Lehet irányítani de úgy tűnt ha fasz van előtte azt o leakarja ápolni. Igy is tett. A kényszeres francia azért nem ment de jóban lett a farkammal. Volt locsolás arcra rendesen az első menet végén mielőtt pacizott egy jót majd hátulról adtam neki keményen. Szünetben jót beszélgettünk majd újra a farkamat kapta be es szopta mintha nem lenne más játékszere aznap. A végén a tükör elött újra rávertem. Olyan kis cuki utána jól néz ki rajta a "smink"..:))Italom, csevi öltözés es búcsú.

Elégedettség és Ajánlás: Kellemes bombatestű kis macsek , en nem csalódtam benne igy ajánlom azoknak akiknek bejönnek az ilyen típusú lányok.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
martinbrest beszámolója
2021-03-11 22:42:17
isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Telefon elsőre.Normálisnak,közvetlen volt.

Lakás: Új építés,társasház,emelet,lift stb.Korrekt lakás nem láttam de hallottam valaki még volt a lakásban de diszkréten viselkedett.Parkolás horror.Nincs sehol hely.Időben kell odaérni parkolás minimum 10 perccel előtte.

Külső: Karakteres arc nem cicababa.Vékony test,fullos cicik,szép ápolt kehely.

Hozzáállás: Teljesen adja magát.Pornós feeling.Maximálisan kedves,érdeklődő,de nem beszélgetni mentem így felületes társalgás volt.Tartalmas 1 óra volt.

Együttlét: Az elején kissé gépiesnek éreztem aztán beindult sikerült tüzet csiholni a kályhába.Onnantól érezhetően hallhatóan élvezte a játékot(vagy ha nem akkor Oscar díjas alakítás volt). Valóban megállíthatatlan köpködős benyelős franciát kap az ember.Szeret szexelni nem finnyáskodik húzhatod,vonhatod,forgathatod,paskolhatod.Hamar végem lett első körben.Kis pihenés után simogatós felvezetéssel újabb francia következett.Én azt gondoltam nem jön össze de nem adta fel ellentmondást nem tűrően, elképesztő tempót diktálva kiszipolyozta a második adagot.Csak pislogtam.Saját pornómban éreztem magamat.Tetszett.Biztosan megyek még, szeretem az ilyen maximalista nőt.

Elégedettség és Ajánlás: Jó volt..Ápolt vékony igényes extra szilikonnal.Nagyon ajánlott kategória.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Szilikoncici_imádó beszámolója
2021-03-04 18:05:36
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült felvennem vele a kapcsolatot, szinte azonnal felvette. Minden kérdésemre kedvesen, türelmesen felelt. Gyorsan időpontot egyeztettünk és megadta a pontos címet is.

Lakás: A lakásról nem kívánok sok szót ejteni. Tömegközlekedéssel érkeztem, könnyen megközelíthető. Újépítésű, tiszta lakás. A fürdőszoba jól felszerelt. Az ágy is kényelmes volt. A szobában van egy nagy tükör is, ami számomra csak még élvezetesebbé tette az együttlétet.

Külső: Számomra külsőre is ideális volt. Arcra nem egy címlaplány. Aki egy cicababát szeretne, az nem őt keresi. Csinos arcra is, bár szerintem az adatlapján feltüntetett koránál picit idősebb. Amennyiben az adatok valósak, én kérek elnézést. Testalkatra pont az én ideálom. Nádszálvékony hölgy, pici popsival és nagy, kőkemény, feszes, bombasztikusan formás szilikonos cickókkal. Kedvenc testrészem: a tökéletes műcicik.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező volt. Zuhany után egy roppant szexi falatnyi bugyiban, combfixben és egy picike melltartóban fogadott. A mellei majd szétfeszítették a cicifixet. Nekem már ettől robbanásra készen állt a szerszámom. Ezért is választottam őt. Mindvégig kedves volt és azt leste, hogy nekem hogyan lenne jó. Egy órára neveztem be. Picit hamarabb eljöttem, de ez az én döntésem volt. Mindkétszer hamar eldurrantam.

Együttlét: Zuhany után egymásnak estünk. Csókoltam, nyaltam-faltam mindenét. Főleg az istennői szilikonos melleit. Majd hirtelen mozdulattal felkaptam, amit úgy éreztem, hogy neki is tetszett. Így csókolgattam, cirógattam és az ágyra döntöttem. Itt már vadabbul egymásnak estünk. Minden esetben én kényeztetek előbb egy hölgyet. Most sem tettem másként. Felfedeztem a vékonyka testét, amit érzésem szerint ő is élvezett. Behatolás előtt egy istenit franciázott. Nagyon jól csinálja. Kellően vadul és szenvedélyesen. Miközben franciázott, a szilikonos csodákat markolásztam. Ezt követően az ágy sarkára ültem le, szemben a tükörrel, ő pedig beleült. Nagyon jól, ütemesen ugrált a farkamon. Hamar végem lett. Hatalmasat élveztem. Ezt követően rövid ideig egymás mellett feküdtünk az ágyon és beszélgettünk. Közben nem evilági szilikonos kebleivel játszadoztam, így ismét kőkeménnyé vált a farkam. Ismét franciázni kezdett, miköben a punciját ujjaztam. Végül missziben csináltuk. Mennyei volt, ahogy tövig nyomva, keményebben mozogtam benne és csattogott a puncija. A végén kérésemre letérdelt elém és a dús labdáira élveztem.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben elégedett vagyok Leilával. Ahogy a nevében is szerepel, egy igazi szopólady. Bár, én elsősorban a szilikonos mellei miatt imádtam. Akinek fétise a vékony alkat - nagy szilikon cickó páros, mindenképpen keresse fel. Elmondása szerint nagyobbakat akar csináltatni. Ha így lesz, rendszeresen visszajáró vendége leszek. A mostani kebleit sem fogom elhanyagolni a jövőben sem :D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gordius beszámolója
2021-03-04 17:17:02
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Leila abszolút az én esetem, így amikor megláttam, hogy 'felveszi' státuszba került azonnal telefont ragadtam. Meg is beszéltünk egy időpontot ami mindkettőnknek megfelelt. A telefonba nagyon bájos, érzéki hangja van.

Lakás: A lakás a belváros szívében helyezkedik el, így autóval és tömegközlekedéssel is kiválóan meglehet közelíteni. A parkoló keresés nem egyszerű de nem is lehetetlen és perce a célért bármit. Az emeleten található nagyon hangulatos lakás amely abszolút illik Leilához. Rendezett és tiszta minden pontja. A fürdőben nagyon sok tusfürdő megtalálható illetve szájvíz is.

Külső: Ajtónyitást követően azonnal megakadt a szemem azokon a csodálatos melleken! A teste gyönyörű, arányos, teljesen megbabonáz!

A képein a kitakarás csak a szerkesztés!

Hozzáállás: 1 órára érkeztem hozzá, amit maximálisan kis is használtunk! Kegyetlen jó!!!!!

Együttlét: Imád szájjal kényeztetni! Amikor a fürdőből kiléptem már az ágyon várt. Belépve azonnal a szemébe nézve tudta mit szeretnék, feláll az ágyról rálökött majd úgy elkezdte szívni a hadnagyot mintha nem lenne holnap. Mintha most jönne a világvége és csak ez az egy óránk lenne átélni a szexualitásunkat! Gyönyörű látvány a torka miközben a kiskatona a hadnagy fokozatát kivívja. Amint már másodperceim voltak lelassított, szinte büntetésnek éltem meg, de várakozásaimat felülmúlva a hadnagy a szűk helyek felfedezőjeként utat törve magának behatolt a nedves punciba! Őszintén én 10 percig bírtam csak a nagy csatát! Látva a kielégülésem kezét odavezette magához, hagyja hogy kényeztethessem én is nyelvvel. Ezután 69, és egy újabb robbanás után a háborút megnyerve a hős hadnagy már meg tudott pihenni!

Elégedettség és Ajánlás: A neve mindent elárul és maximálisan tudom ajánlani! Kegyetlen technikája van a mi ladynknek :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.