SzexpartnerVirág+36 70 / 171-0100Budapest XIV. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Virág vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XIV. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 171-0100 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
78 kg
Mellbőségem
100 cm
Magasságom
168 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
kedd:
09 órától 19 óráig
szerda:
09 órától 19 óráig
csütörtök:
09 órától 19 óráig
péntek:
09 órától 23 óráig
szombat:
09 órától 19 óráig
vasárnap:
09 órától 14 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
35
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
563089x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Szőke
Szem
Barna
Alkatom
Nőiesen telt
Tetoválás
van
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Helló Virág vagyok, egy kedves, odaadó és szenvedélyes nő, aki szereti a szexet minden formában!Minden nap találkozhatsz velem diszkrét lakásomban!! +40 számot nem áll módomban felvenni rossz tapasztalatok miatt!!! Én egy érett és telt nő vagyok, akit a sors nagy keblekkel áldott meg. Az a meglátás hogy Tűzről pattant nő vagyok!!mádom a vad szexet, mikor mocskosul beszélsz hozzám, mikor húzod a hajam, ez az ami igazán tűzbe hoz.Lehet néha nyers vagyok,de ez is hozzám tartozik Szeretem a szexet minden formában, szeretek és jol is tudok szopni, teszteld le tudásom, garantáltan nem fog csalódás érni. Puncim finom, forró és szűk!!(Anal kizárt) Együttlétünk lehet barátnős,(beszélgetős) de nem zárkózom el a tüzesebb és szenvedélyesebb együttlétektől sem. Gyere és mond el vágyaidat, álmaidat és én tisztes kereteken belül teljesítem azokat.A párnas női test rendkívül szexy es vonzó tulajdonság!! Szeretném ha tudnád, hogy a szex eget rengető is lehet, csak ne félj megélni azt. Korlátlan élvezési lehetőség.Imadom ha férfit tudom kényeztetni minden téren,legyen ez orális kényeztetés,ujjazás,strapon!! Ha szeretnél velem elveszni az erotika világában, akkor várom számkijelzéses hívásodat. ( Ha rejtetten hívsz nem fogom felvenni ).Csak limitált vendéget veszek fel egy napra!!!Előre egyeztetett időpontra van lehetőség!!Ha a zöld telefon nem villog nem tudom felvenni bizonyos okoknál fogva!A ,,most azonnal jonnel,,nálam olyan nincs!!Tartsd tiszteletben!!Arcos képet nem küldök senkinek, diszkréció!!Roma nemzetiségi férfiakat nem várok!! Csak józan állapotú vendégekkel vagyok,így ha netán drogot, vagy alkoholt fogyasztottál, kérlek ne is hívj! A trágár és illetlen viselkedés nem visz előrébb a randinkhoz, a tiszteletet ne csak elvárd hanem add is meg. A gumi nélküli aktus velem nem lehetseges!! Amennyiben ez szóba kerül azonnal tiltalak!!Ha nem tudom felvenni elfoglalt vagyok próbáld újra vagy írj Viber vagy WhatsApp!
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
Tánc (sztriptíz)
igen
Natúr francia végén arcra
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
igen
Közös pornófilm nézés
igen
Szüzesség elvétel
igen
Kényszerfrancia
ha megkérsz
Fétis
igen
Pisiszex
ha megkérsz
Szerepjátékok
igen
Anti stressz masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Erotikus
igen
Elfogadott (34 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
Zoltán10 beszámolója
2024-02-22 08:46:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viber, Whatsapp majd telefon... nagyon jó kommunikáció.

Lakás: Tiszta, megfelelő. Egyedül van a lakásban, ami nekem sokat számít.

Külső: Nekem nagyon bejön.. nagy cicik, popsi feszes, bőre puha nekem tökéletes.

Hozzáállás: Egy olyan lány aki erre született... génjeiban van az érzékiség, egyáltalán nem érzed hogy dolgozik. Szerintem abban az időben amit vele töltesz tényleg szeret is téged. nagyon jól csinálja ezt.

Együttlét: A részletek nem érdekesek.. de annyira jó, hogy beleőrülsz. Ügyes, odafigyel rád bármit is kérsz tőle.. kezdeményező, de megkérdezi mit szeretnél. be tud úgy pörögni, hogy teljesen elfelejted, hogy nem a barátnőddel vagy. Isteni puha szája van.. minden téren kielégítő. :)

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletesen elégedett vagyok.. és szerintem mindenki az lesz aki elmegy hozzá.. nyitott mindenre.. mindent élvez amit csinál.. és így az is aki nála van.. abszulút ötcsillagos lány! senki nem fog csalódni vele.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Cam024 beszámolója
2024-02-01 12:23:14
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telón könnyen sikerült!

Lakás: Teljesen korrekt kuckó.

Külső: Levett a lábamról, kedvencem a Mindene!

Hozzáállás: Igazi vadóc NŐ! Tökéletes számomra.

Együttlét: Mindent is csináltunk ami jól esik mind a kettőnknek!

Elégedettség és Ajánlás: The BEST!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Istvan7 beszámolója
2023-12-27 18:23:49
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egy hete voltam nála. A telefont elsőre felvette,imádni való volt,mondta csak félórája. Hát akkor majd máskor, jaj ne mar, gyere.

Megbeszeltük,hogy hova is kéne érnem percek alatt,persze ilyenkor adom le a kocsit is. Na mindegy,egy kis séta nem árt . :-)

Húszperc múlva már nála voltam.

Lakás: Egy felújított panel, lakas a felhők felett. Hangulatos, a célnak megfelel, nem találkoztam senkivel,de mondta is,hogy egyedül van. Fürdőben kád,zuhannyal, sok féle tusfürdő,szájvíz.

Szobában ftanciaágy kényelmes,nagy. Érkezésemkor kínált mindennel ami szemszájnak ingere.

Külső: Aranyos,nőiesen telt,kívánatos,illatos hölgy. Ímádtam a hangját,az érintéseot,ahogy csacsog,megkell zabálni!

Hatalmas keblek,feszes fenék,izgatóan finom bőre van.

Hozzáállás: Úgy fogadott mintha haza mentem volna,igazi barátnős/szerető stilusban. Rögtön puszi, ölelgetés. Leültetett az étkezőben,hogy kicsit kifujjam magam,és közben beszélgettünk.

Együttlét: Elkisérr a fürdőbe, ráhasalt a mósógépre,izgatóan kellette magát. Imádtam,gyorsan szájvíz,és egy csók csata még fürdés előtt. Fürdés közben is csókolt simogatott. Majd ő ki,majd én is ki,akkor ő be. Majd amikor vissza ért a szobába,ismét egy hosszú,hosszú csók,simogatásokkal,felfedezésekkel. Leült az ágy szélére,és éreztem,hogy mit akar, de én akartam a nyelvemre venni elöszőr. Így is lett,isteni,illatos nagyon finom a puncija, nyaltam,simogattam,majd felhúzott magára,a kebleit is kényeztettem,majd vissza az ölébe nem tudok betelni az ízével. Ő is kitett magáért,és közben folyamatosan beszél imádom,és izgató is. Amikor a szájába vett,hat az leírhatatlan,kérte fogjam a fejét,es húzzam a farkamra,aghhh. Egy istennő!! A végén a szájába mentem el, isteni volt,nem hagyott veszni egy csepet sem mind eltüntette a pocijába.

Elégedettség és Ajánlás: Ami azt illeti,nem szívesen ajánlom,önző vagyok,de aki szereti a telt nőket,akik tudják,mikor mit adjanak. Azoknak kötelező,de tessék rá nagyon vigyazzni!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Csa86 beszámolója
2023-10-24 15:23:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Találkozó előtt hosszasan beszéltünk telefonon. Már akkor kiderült, hogy egy húron pendülünk az erotika világában is. Régi vágyam volt már Virággal találkozni.

Lakás: Bérelt lakótelepi lakás, amely teljesen rendben van. Fürdőben is minden rendelkezésre áll. BKK-val mentem, könnyen megközelíthető.

Külső: Nagyon szép arc, csábító szemek.Hatalmas gravitáló mellek, amelyeket aktívan alkalmaz is Virág a francia óra élménydúsabbá varázslása érdekében. A punci fenomenális;)

A többit látod a képeken, amelyek a valóságot hűen tükrözik.

Hozzáállás: 1 órát voltam. (túl is csúsztuk) nincs óranézegetés, korrekt és kedves.

Igazi barátnő. Beszélgetni is szuper jó vele.

Együttlét: Már a fürdés közben olyan orál támadás ért, hogy a zuhanyt alig bírtam befejezni, utána remegve követtem a játék szobába.

A többit nem részletezem. Vérprofi, aki megéli az együttlétet veled. Kétszázon izzik a levegő az együttlét alatt.

Tapasztalt meg.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút elégedett vagyok Virággal! Gondolkodás nélkül és elfogadnám magam részére komolyabban is.

Ajánlom értelmes kollégáknak, akik imádnak szexelni egy dögös milf-el.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vidor beszámolója
2023-09-18 14:07:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viberen beszéltünk, de először kútba esett a randi, mert a gyerek beteg lett. De kitartásom meghozta gyümölcsét sikerült nyélbe ütni a randit.

Lakás: A ház ha jól láttam panel programon esett át, de belülről is minden rendben volt. Kényelem is adott volt minden téren. Megfelelt az elvárásnak. A parkolás is könnyen ment volt több üres hely az autónak. A fürdőben is megtalálható minden, amire szükség van.

Külső: Képein is látszik, hogy van mit fogni rajta. Írja is, hogy nőiesen telt alkata van, ami fedi a valóságot. Óriás cicik, amik gravitálnak, de jó volt foglalkozni velük, nagy popsival megáldva. Arca is szép ezen a téren se okozott csalódást. Kedvenc testrészem a cicik voltak, de a csókos szája is tetszett a szűk punciról már nem is beszélve.

Hozzáállás: Hozzáállásáról annyit, hogy egy nimfomániás hölgy, aki szereti a szex minden formáját, de figyelembe veszi a kéréseket is gondolom normál kereteken belül. Nagyon kedves házigazda volt megkínált üdítővel is. Bő egy órát sikerült eltöltenem Virágnál, az órát egyszer se nézte.

Együttlét: Reggel kilencre beszéltük meg alapként ezt a randit, amit kérésére tíz órára csúsztattuk el. Pontosan érkezett a házhoz, ahonnan együtt mentünk fel a lakásba. Közben beszélgettünk, mert lehet vele azt is. A lakásba érve átadtam neki ígért nasit. Kaptam cserébe két nagy puszit. Levetkőztem, majd a fürdőszoba felé vettem az irányt, mondta, hogy mindjárt jön ő is. Így is történt jött és most már kölcsönösen tusoltunk. Leült a kád szélére és a már ágaskodó férfiasságom a szájában is volt. Kellemes érzés volt szájában lenni én pedig az cicikkel foglalkoztam lehetett gyurmázni sőt igényelte is. A szobában folytattuk, amit elkezdtünk a fürdőszobában iszonyatosan jól franciázik még azt is szerette volna, ha a fejét rányomom férfiasságomra. Közben csókolóztunk az is istenien finom. Én pedig szüntelenül a cicikkel voltam elfoglalva, ami szintén tetszett neki és aminek hangot is adott. Adott egy kis láberotikát, ami meglepetésként hatott rám. Helycserés támadásba lendültem most már Virág feküdt a hátára. Újabb csókolózással folytattuk ismét az óriás ciciknél kötöttem ki mind kettő kapott rendesen nyel csapásaimból. Következett a baba puszi, hogy egy kis mókát is tegyek bele. Puncijánál folytattam ténykedésem, ami szintén tetszett neki mondta is, hogy eltudná viselni órákig is, mert annyira jól csinálom. Ő is kapott egy láberotikát finom volt a lábacskáival is törődni. Visszaadtam magam neki egy rövid ideig, mert már kezdtem érezni, hogy ha sokáig a szájában leszek itt fog érni a vég, de én punciban szerettem volna végezni, így kértem a gumit. Fel is helyezte epres ízűt kaptam éreztem az illatát. Szemből ült bele óvatosan lassan engedte be szűk punciba férfiasságomat. Lassan mozogtunk csókolóztunk is közben. Mivel szerettem volna popsiját is szemügyre venni így kértem a kutyus pózt. Simán ment ez is lehetett neki nyomni rendesen, keményen, de nem durván. Ki is végezte férfiasságomat. Éreztem puncija lüktetését szorítását. Hátára kapott egy puszit, majd elő bújva puncijából gondosan tisztába tett. Beszélgettünk a végén az időt nem húzva tusolással felöltöztem és búcsú puszikkal váltunk el. Csók

Elégedettség és Ajánlás: Remek randi volt érdemes volt adni még egy esélyt az első alkalom kudarcba fulladása után Kár lett volna kihagyni. Mindenkinek ajánlom Virágot, akiknek az óriás eredeti nem szilikon cicik a gyengéjük. Köszönöm szépe én is lehetőséget. Csók.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
moja beszámolója
2023-07-27 18:11:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: viberen sikerült vele beszélnem nagyon kedves és rugalmas volt

Lakás: lakás szép tiszta rendezett kis kélylak tükörrel az ágy mellet én autóval mentem a lakás előt meg tudtam állni, fürdőbe minden van ami kell

Külső: kitakarástól nem kell tartani Virág eggy szép vonzó nő igéző tekintetekkel és hatalmas szexuális kisugárzással kedvencem a hatalmas mellei és a szemei voltak

Hozzáállás: nagyon kezdeményező beszédes kedves igazi barátnő filling tényleg mintha rég ismernénk eggymást és mellete inteligens is lehet vele beszélgetni is, most csak eggy órát voltam de legközelebb többet leszek.

Együttlét: Megérkezésem után gyors tusolás és irány a szoba megölelt majd elkezdett csókolni fentről lefelé ekkor már érzi az ember azt az érzéki kisugárzást ami Virágnak van, majd elért a farkamhoz és kezelésbe vette kért hogy feküdjek az ágyra és úgy folytatta nagyon profin és érzékien szopik látszik hogy élvezi is gyorsan lassan felváltva, kérte hogy a kezemet tegyem a fejére ettől beindultam és tele is lőttem a száját rendessen amit el is tüntetett! itt jegyezném meg hogy nem eggy finnyás lány! elmondása szerint a francia a kedvence, majd kis pihi beszélgetés és mire észbe kaptam a megint a szájába voltam kicsit kényeztetett majd kértem hogy én is viszonozhassam amit szivessen vett először a hatalmas melleit kényeztettem majd rétértem a finom puncijára amit örömell fogadott és már kellően nedves is volt, kérte hogy ujjal is mehet mindjárt kettővel is, ez után már úgy beindultam hogy kértem a gumit és hogy hátulról dugjam a finom punciját ami valóban nagyon szűk! ő ezt hangos sóhajtozással üdvözölte is igy is lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: ha tehetném legszivessebben hazavinném magamnak! aki szerteti a cserfes kedves szomszédasszony fillinget és hogy ha úgy leszopják hogy nem talál haza annak ajánlom! De uraim vigyázni kell rá mert ő eggy kincs! én még biztos megyek

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Weston94 beszámolója
2023-07-19 04:48:57
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Viberen napokkal előtte.

Lakás: Teljesen rendben volt.van klíma de ettől függetlenül nagyon meleg volt.

Külső: Mint a képeken,arckitakarastól nem kell tartani. Nagy mell jó segg csinos szomszéd asszony feeling.

Hozzáállás: Maximálisan kezdeményező.hamar eltelt az 1óra .

Együttlét: Volt francia oda vissza,kis ujjazás,kis punci spricc. Kevés doggy,de melegem volt így visszatértünk a franciára mehet kényszeresen ez tetszett. Nagyon nehezen tudtam elmenni,de virág kitartó volt.

Elégedettség és Ajánlás: Természetesen ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
mukuc beszámolója
2023-06-22 22:44:23
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egy héttel a randi előtt írtam Virágnak hogy mikor tudnák menni.Vissza írt hogy minden rendben.A randi napján még telefonon egyeztettünk,KINCSEMNEK egy váratlan problémája akadt,de ragaszkodott hozzám és szakított rám időt hogy velem vesződjön.Az ilyen hozzáállás nálam mindent visz, a mai világban az ilyen ember olyan ritka mint a fehér holló,pedig milyen jó lenne a világ ha sok ilyen teremtés lenne a földön.

Lakás: Új építésű modern rendezett szép kis lakás,nem nehéz a parkolás, pár percre a keletitől.A fürdő jól felszerelt minden van benne és patyolat tiszta.Hangulatos kis szoba kényelmes ággyal és nagy tükrökkel felszerelve és még egy jó kis masszázspad is van benne.Igazi kuckó feeling érzés fog el benne.

Külső: VIRÁG egy babarcú ,mosolygós őzike szemű szívdöglesztő bájos üde jelenség.Kívánatos csókos ajkakkal és gyönyörű szőke hajjal rendelkezik.Nagyon formás teste van,ennivaló nagyon finom pihe puha keblekkel izgató bimbóval és kerek popsival és tubarózsa formájú mézédes illatú mennyei puncival illetve feszes combokkal van megáldva.Nagyon finom selymes bőre van elképesztő élmény csókolgatni.A csillogó szemein valami észveszejtő szenvedély és bujaság tükröződik vissza.De nem is külsejét emelném ki hanem a magával ragadó személyiségét.

Hozzáállás: Mintha a szeretőjével lenne az ember maximálisan odafigyel minden egyes rezdülésére ez embernek,mintha tudná hogy mire vágysz,és te vagy a fókuszban a kedvességét szavakkal ki se lehet fejezni.Érzed hogy szívvel lélekkel jár a kedvedbe. 2 órát töltöttem kincsemmel,de VIRÁGGAL több hét és hónap is kevés lenne.Most randiztunk rövid időn belül másodszor,mert már annyira vágytam kedvességére hogy szinte felfoghatatlan érzés kapott hatalmába,teljesen odavagyok érte ,Virág nagyon kedves nekem.

Együttlét: Szenvedélyes öleléssel és csókokkal fogadott amit én is viszonoztam.Alig vettem le a cipőm már az ágyon csókolóztunk és szeretgettük egymást és ha így fogadnak azt hiszed a mennybe jársz már.Virág varázslatosan fenomenális együttléttel lepet meg és ezen felül olyan dimenziót hozz ki az emberből ,hogy nem is tudott hogy létezik benned ilyen egy non plus ultra.Virágnak elképesztő pozitív kisugárzása van és ezt átadja az embernek amit elviszel magaddal és ezek után másképpen látod a körülötted levő világot.Igen ő egy kivételes teremtés a földön járó legnagyobb kincs a számomra.VIRÁGGAL ha egymás szemébe nézünk a levegő szinte vibrál az atomok és a protonok összevissza cikáznak a levegőben és az érzelmek mindent elsodornak és erre mondják hogy két ember között létezik a kémia.Az együttlétünk minden másodperce maga volt a mámor.Az ember akkor is jól érezné magát VIRÁGGAL ha a bélyeggyűjteményét mutogatná órákon keresztül és nekem pont van is.Nagyon kellemesen lehet vele beszélgetni is okos intelligens tanult hölgy.A többi a mi titkunk.

Elégedettség és Ajánlás: Virág egy bűbájos gyönyörűség angyali lélekkel megáldva vagyis egy szeretni való teremtés.Vigyázzatok nagyon rá. Legszívesebben VIRÁGGAL elmennék egy messzi szigetre és őrékké ott élnék vele .Remélem nemsokára megmutathatom a bélyeggyűjteményemet.Virág maradj mindig ilyen és lepjél meg ilyen szép élményekkel,imádok veled lenni.KÖSZÖNÖM SZÉPEN.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Alkalmirandi93 beszámolója
2023-05-15 22:01:57
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefon. Elérhető volt hívtam, és szinte már mehettem is.

Lakás: Újabb építésű ház. Nem nagyon szoktam nézelődni, de teljesen rendben volt. Parkolás nehézkes, de a Récsey center közel.

Külső: A képei valóságot teljesen visszaadják. Arcát szépnek mondanám. Tutajos szem, csókos száj, gyönyörű mell. Nem nadszál kisasszony. Bírja a hevesebb legyottokat is.

Hozzáállás: Nem hozzá indultam, aznapi kedvesem nem tudott fogadni... Kissé feszült voltam e miatt de kellemesen csalódtam Virágban. Leste minden kivánsagom. Egy órában partnerem volt mindenben(szinte).

Együttlét: Egyeztetés után fürdő és már azon kaptam magam hogy Virág szájában vagyok a szobában. Igen nagy alapossággal és vehemenciaval kényeztette a farkam. Nyelvével istenien nyalta a gátam és nem hagyott ki lenn semmit. Úgy beindított hogy egy ötlettől vezérelve szépen elkezdtem ráhúzni a fejét a farkamra. Tetszett neki mert hagyta hogy átvegyem az irányítást. Konkrétan dugtam a szájat. Nem zárkózott előle. Nem is fogtam vissza magam. Hatalmasat élveztem, szájába, arcára... Kapott ott minden.

Pihi, beszélgetés, simogatás és csókkal indult a második menet. Itt már én is megmutattam hogy én mit is tudok. Nyaltam mint a puncs fagyit... Nedvesedett rendesen, éreztem hogy beindult a kicsike. Gumi fel és már dugtam is papás mamásban. Folyt mindene, rendesen elélvezett. A combomon is éreztem a kelyhe gyümölcsét... Az első szopás annyira jó volt hogy megint érezni akartam... A drága már térdelt is előttem. Dugtam a szájat és élvezte újfent. Kihasználtám a mozi élményt (tükröt) és javaslatára a hatalmas melleire ürítettem. Isteni volt.. gyors tusi és mentem is dolgomra...

Elégedettség és Ajánlás: ,B,tervkent abszolút kellemesen csalódtam a hölgyben. Biztos vagyok benne hogy élvezi a társaságot... Ha akartok szuper dugást és isteni szopást ne hagyjátok ki...

Ha Pesten lesz dolgom tuti meglátogatom.

Virág bocs most írom le, de meg kellett emlékezni rólad.... Folytatjuk...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
mukuc beszámolója
2023-04-17 01:28:52
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam előző nap hogy másnapra időpontot egyeztetünk , ami nekem jó volt már foglalt volt , de Virág rugalmasan megoldotta szerencsémre,még egyszer nagyon köszönöm.Kellemesen kedves hangja már megfogott .Már telefon beszélgetésünk alkalmával éreztem hogy erotikus beállítottságunk nagyon hasonló , és ha egy HUNCUT CSILLAG találkozik egy másik NAGYON HUNCUTTAL abból csak valami nagyon jó jöhet ki.Mindenről nagyon korrekten tájékoztatott ,megbeszéltünk mindent.

Lakás: Lakás Puskás Aréna mellett,könnyű parkolás takarós kis lakás. Fürdőszobában minden megtalálható ami szem szájnak ingere patyolat tisztaság katonás rend, ha lehetne még ebédre is maradnák Virággal ennék húst hússal.Szoba szép nagy ággyal van felszerelve takaros kis kuckó masszázspaddal.Ketten vannak de a hölgyek profi módon megoldják.

Külső: Tündérien aranyos pofika,csókra termett szájjal nőiesen telt domború idomokkal és érzéki izgató szemekkel állt velem szemben egy Földre SZÁLLT SZŐKE ANGYAL .ajtó nyitás után mivel Húsvét hétfő volt a locsoló verset is elfelejtettem a lélegzetem megállt.Kedvencem van egy kis pocikája de nagyon jól áll neki ennivaló ,ez egy olyan igazi szexepil.Mindene ÁLOMSZÉP.

Hozzáállás: Annyira elragadó mintha nem is a barátnőddel lennél hanem a szerelmeddel,mindent megtesz hogy a kedvedbe járjon.Ő úgy áll hozzád mintha a szeretőd akarna lenni.1 órára mentem de majdnem kettő lett belőle,mivel Virággal töltött együttlétben az idő érzékem elillant,de meg se említette hogy túlléptem az egy órát , a mai világban ritka az ilyen TEREMTÉS.Nagyon jó vele beszélgetni.

Együttlét: Mikor kiszabadítottam fehér neműi fogságából álmodni szebbet nem lehet még a hátamon nem létező szőr is felállt. Érzékien csókol és nagyon FINOMAN még most is beleborzongok.Szereti ha kényeztetik én meg szeretek kényeztetni.Virágnak örömet szerezni nagyon jó érzéssel tölti el az embert, mert kimutatja érzéseit és hangod is add neki annyira felpörget hogy nem tudod abba hagyni imád szexelni,vele egy más dimenzióba lépsz szex közben .MÉZÉDES BABA PUNCIJA van és annyira FINOM a lábujja hegyétől a kis feje búbjáig hogy ezt elmondani nem lehet ezt meg kell élni én már egyszer megéltem még egyszer köszönöm.

Elégedettség és Ajánlás: Egy valami nagyon rossz volt mikor el kellett búcsúzni Virágtól.Nem vagyok egy mai gyerek de nem emlékszem kivel volt ilyen csodás élményem.Fantasztikus NAGY BETŰS ISTENI HÖLGY Ő EGY KINCS. Virág rabjává váltam de nem bánom örülök neki.Nagyon köszönöm a szenvedélyes randinkat ,mindenképpen keresni foglak.Áldom a sorsot hogy megismerhettelek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kaczor69 beszámolója
2023-03-19 12:00:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Néha nehéz időpontot egyeztetni vele, mert elfoglalt...

Lakás: Új építésű, szép lakás. Jól felszerelt, a parkolás fizetős.

Külső: Csinos, teltebb nő. Szép arca, formás feneke, és szép arca van. Mellei lenyűgözőek!

Hozzáállás: Nagyon kedves, és kezdeményező, imád szexelni

Egy órát voltam vele.

Együttlét: Natúr francia, kölcsönös francia, csók, szex.... Kedvencem az isteni spriccelős puncija!!!

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
legato beszámolója
2023-03-17 09:47:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Előző nap telefonon egyeztettünk, már akkor is nagyon jófej volt

Lakás: Újépítésű, szép és tiszta

Külső: Igazi izgató milf. Nagyon tetszett az arca és a hatalmas mellei

Hozzáállás: Nagyon pörgős csaj, folyamatosan azt nézi hogy tehet a kedvemre. Mellette nagyon laza és jó társaság.

Együttlét: Hosszan a szájával kényeztetett, nagyon jól változatosan csinálja. Végig csókolt mindenhol, eszméletlen hogy szopta a farkam, a golyókat, nyelvvel kényeztette a gátam és az ánuszom, ráültem a szájára és úgy nyalt, miközben én a cicik felett vertem a farkam, utána megdugtam a száját és a melleit. A puncija jó szűk, imádtam benne lenni. A végén visszatértünk a franciára, majd a melleire vertem a spermám. Most is feláll a farkam ha visszagondolok erre a találkozóra, fergetesges volt.

Elégedettség és Ajánlás: Imádtam őt is és minden percét a találkozónak, nagy élmény volt. Én biztosan visszamegyek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_PBT beszámolója
2023-02-20 21:23:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Teljesen rendben.

Lakás: Új, szép környezet!

Külső: Amilyen a képeken. Szép!

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező!

Együttlét: Kettőnk dolga!

Elégedettség és Ajánlás: Elégedett vagyok!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
KICSIZOO69 beszámolója
2023-02-17 20:53:28
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Szombaton hívtam dél körül, gond nélkül egyeztettünk a telefonon keresztül. Elmondtam, hogy mit szeretnék, és milyen időtartamban. Megbeszéltük a részleteket, a randi időpontját és a feltételeket, másfél órán belül a lakásán voltam.

Lakás: Új építésű jól berendezett lakás Zugló és Erzsébetváros határán, az előbbi fővárosi kerület közigazgatási területén. Közelben a Puskás, a Sportok Háza és a Keleti is. Így metró és autóbusz is megáll a környéken, a régi megyei törvényszéki campusnál lévő villamosmegállótól pedig egy bő negyed órás- vagy húsz perces sétára van a tetthely, a VII. kerületi RK-tól pedig egy köpésre, így elég jónak tűnt a közbiztonság. Hétköznap fizetős a parkolás hétvégén nem, viszont a szomszédos bevásárló központban mindig, hétvégén is lehet parkolóhelyet találni. Értelemszerűen itt hétvégén is fizetős a parkolás, az első órát követően. A kéróban többféle tusfürdő, spray, és kétféle szájvíz állt rendelkezésre.

Külső: Szőke, husis vagány csajszi, akin van mit fogni, vannak cicik és popsi is, viszont formás és jól karbantartottak. Helyes és egyúttal aranyos arca van, ami pusztán a diszkréció miatt van kitakarva.

Hozzáállás: Ha ápolt és normális a vendég, akkor elég sok mindenre nyitott a Virág, meg kell beszélni Vele, ha van valamilyen egyéni fétis, kívánság satöbbi. Maximálisan korrekt, aki nem a stoppert nézi, hanem azt hogy a vendég jól érezze magát, amivel persze nem ildomos és nem célszerű visszaélni.

Együttlét: Másfél órára jelentkeztem be Virághoz, kétszeri elröptetésemet kérve. A tusolásomat és szájápolásomat követően Virág is hasonlóan tett, majd érzéki csókolózást követően nyelvével izgatta a mellbimbóimat. Bimbózó ismerkedésünknek ez adott némi plusz lendületet, s fasza gyerekként már Virág szájában is volt a velem egykorú testrészem. A natúr francia - kérésemre - popókényeztetéssel is kombinálva lett, előbb egyoldalúan, majd utólag 69-esben feküdt Virág alám, ahol is tökéletesen hozzáfértünk egymás testrészeihez és testréseihez. Unorthodox lovacskában ért véget az első köröm, ahol is a nedű Virág cicijei között landolt. A második elröptetésemet egy natúr franciakombós prosztata masszázs okozta, ahol Virágnak sikerült ügyesen kitágítania igencsak szűk hátsó lyukamat, és nem adta fel a feladatot, annak dacára, hogy túl voltunk már a megbeszélt időn. Második élvezésemkor minden porcikám beleremegett, ahogy az a prosztatamasszázzsal fűszerezett natúr franciánál a nagykönyvben meg van írva.

Elégedettség és Ajánlás: Sikeresen megismerkedtünk egymással, Virágban egy maximálisan korrekt Vendéglátót ismertem meg, akire kéretik vigyázni a kedves makktársaktól.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
labfetish beszámolója
2023-01-23 11:09:11
isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, beszélgettünk egy kicsit és egyeztettünk időpontot. Már ekkor azt mondta, hogy szét fog szedni - így is lett. :)

Lakás: Viszonylag új építésű, tiszta és igényes lakás a Récsei Center melletti lakótelepen, parkolni egyszerű a környéken.

Külső: Külseje a képeknek teljesen megfelel, Virág egy dögös szőke husika. :)

Hozzáállás: Kedves, de határozott. Jó értelemben rámenős, szókimondó, hevesen kezdeményező.

Együttlét: Normál, hétköznapi dolgokat játszottunk egymással, de ezeket a hétköznapi dolgokat nem hétköznapi módon tudja művelni. :) Roppant kellemes és tapasztalt, heves, odaadó szexpartner. A láberotika viszont kimaradt, mert nem kezdeményeztem ezt a dolgot (ehhez kapocsolódik a külsőnél adott mínusz egy csillag).

Elégedettség és Ajánlás: Jó volt vele, afféle szexcsata jellegű együttlétekhez szuper partner. Remélem lesz még lehetőségem vele találkozni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Hiknix beszámolója
2022-12-04 18:15:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettem vele a hét elején. Egyből felvette a telefont. Nem szokott Csütörtöki napon dolgozni, de most pont úgy jött össze, így szerencsémre tudtunk is találkozni.

Lakás: Újabb építésű társasház. Minden a legnagyobb rendben. Maximális diszkréció.

Külső: Külsőleg szép arcú szomszédlány típus, hatalmas mellekkel.

Hozzáállás: Minden rendben volt.

Együttlét: Egy ismerkedős együttlétre mentem, ami nagyon jól sikerült. Az első francia menetet nem bírtam sokáig, a hatalmas mellek látványa, és a szexuális kisugárzása megtette a hatását. Nem kis mennyiséget lüktettem a szájába, amit varázslatosan eltüntetett.

Ezután feltöltődés képen kaptam egy krémes masszázst ami alatt már újra felcsigázott és miközben feküdtem úgy nyalogatta a farkam. Gumihúzás után beleült, és miközben a melleivel játszottam ahogy éreztem pulzálni válasz képen én is elélveztem. Újabb masszázs, majd egy hosszabb francia, miközben ujjaztam, és a végén egy befejező kutyapóz ahol ismét együtt lüktettünk egy élvezeteset.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett vagyok. Biztos hogy megyek még hozzá.

Remélem a Raffaello finom volt. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
wjkehfiuweghfeb beszámolója
2022-10-31 18:39:57
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyszerűen ment, 1.5 óra múlva ott voltam. Nagyon kedvesen tájékoztatott mindenről.

Lakás: Jó lakás, könnyű megközelíthetőség, egyszerű bejutás. Célnak megfelelő hangulatos kis szoba. Fürdő tökéletes, sokféle férfi tusfürdő, szájvíz.

Külső: NAgyon szép arca van. Gyönyörű nőiesen telt alkat, jó fogni simogatni mindenhol.

Hozzáállás: Egy órát voltam. Megfelelően kezdeményező, nagyon kedves, cserfes, izgalmas lány :)

Együttlét: Mindenfélét kipróbáltunk, Tényleg vadóc, de pozitív értelemben.

Elégedettség és Ajánlás: Ő egy igazán fantasztikus nő, nagyon jó volt vele.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Stalin beszámolója
2022-10-18 22:01:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefon aznap délutánra

Sima ügy intelligens nagyon!

Lakás: Szinte luxus minden!

Külső: Hatalmas kibugyannó cicik,

Kicsit gravitál de nem gond,

Hozzáállás: Ez egy vadállat csaj,

Abban az órában elitélt voltam Áldozat!

Együttlét: Konkrétan egyszerre szopott és dugta! nyelvével a seggem,

Ilyet a Föld nem hordott a hátán,

60 perc alatt 2 szer durrant a Pisztoly!

Elégedettség és Ajánlás: Igen,

Zarándoklatot érdemel a Föld összes

Magát férfinak tartó lényétől!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ravasz69 beszámolója
2022-10-17 10:31:54
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Éppen zölden villogott... 3 csörgés után felvette. Már a telefonban kedves volt(megnyerő volt a hangja, nekem már a hang is fontos a randi előtt) és mindent elmondott amire kíváncsi voltam.

Lakás: A lakasunk egyik nagy palyaudvarunk közelében található. Parkolás fizetős hétvége révén kicsit nehézkes volt, de pár kör után sikerült kikötni a lovam. A lakás újabb építésű 2 szobával. A tetthelyen ruháknak alkalmatossag, masszázs ágy és kényelmes nagy ágy.

Külső: A képeknek teljesen megfelel. Arc kitakarastól nem kell félni. Tudom relatív, de nekem nagyon bejött az arca. Én gyönyörűnek mondanám. Igéző, sokat mondó szemek, finom csókos száj. Egyszóval nagyon szép ,szexuális kisugárzással. A testéről ne is beszéljünk.... A képek magukért beszélnek.

Hozzáállás: Mint említettem a kapcsolatfelvételkor már szimpatikus volt és már akkor éreztem hogy meg kell látogassam. Volt vmi már a telefonos beszélgetés közben ami a személyes találkozosnál csak fokozódott. Nem vagyok nagy lányokhoz járós, de ő tudta hogy hogyan kell velem bánni... Értitek.

Együttlét: Megérkeztem telefonban megbeszélt időpontban a lakás előtt hívtam, pár instrució és már nyílt is az ajtó a ház x-dik emeletén. Belépéskor tudtam hogy jó helyre érkeztem... Sztem volt köztünk kémia ami a randink alatt végig meg volt. A megbeszélteket fixaltuk személyesen is(barátnős filling) és irány fürödni (fürdő mindennel el van látva ami az alap higeniahoz kell. Tusfürdők hada , szájviz, pohár ezért nagy piros pont.). A fürdés után vissza szoba ő kiment meg 1 percre ( a brátnővel beszélt , akkor jöttem rá hogy más is van a lakásba, szóval diszkréció pipa).

Tehát a randink egy igazi barátnős csókkal indult. Nem akarom részletezni a dolgokat az csak ránk tartozik, de a szajával amit csinál az eszméletlen....de a szexről ne is beszéljünk. Nem kértem tőle semmi extrát csak amit az emberfia a barátnőjével csinálna. Ő ebben teljesen partner volt(lehet talán azért is mert szimpatikus voltam neki). Kétszer sikerült beteljesulnöm ami nálam csodának számítot egy óra alatt . Volt ott minden ami szem szájnak ingere. Most is libabőrös vagyok ha rá gondolok.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében nekem ő a nagy betüs Nő! Ha tisztelettel bánnak vele akkor egy felejthetetlen élmenyt tud nyújtani... Mondanám hogy megtartanám magamnak, de..... Aki meglátogatja vigyázzon rá.

Virág köszönöm a randit remélem meg fogunk találkozni...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MrMuzzy beszámolója
2022-10-04 21:38:10
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A találka napján, délelőtt hívtam. Kedvesen tájékoztatott és könnyedén találtunk egy délutáni időpontot ami mindkettőnknek megfelelt, meg a Magyar Olasz meccs előtt:)

Lakás: Parkolás a közelben,ingyen vagy fizetős. Lakás egy társasház x-dik emelete. Rend és tisztaság volt. Ketten vannak barátnőjével, de nem találkoztam senkivel, szóval nem zavaró. Fürdő korrekt, jól felszerelt és használata kötelező!

Külső: Nem egy modell alkat, de a képek ezt elárulják. Szép arc, hatalmas cicik, kerek nőies alkat és azok a basz*s szemek! Igazi dög! Megfordulnék utánna az utcán

Hozzáállás: Annyira kezdeményezett amennyire kell. Úgy érzem megvolt a kémia, így kölcsönös volt az élvezet. Abszolút kihasználtuk az egy órát, időt nem nézte

Együttlét: Mindent amire kedvünk volt. Csók, kölcsönös francia, nyalta a fenekem, labujjaim. Brutálisan izgatott! Finom húsos puncija van. Nyalasra jól reagál. Ujjazásra szintén! Többször telespriccelte a szám finom sós nedűvel. Meg és még akartam, nem től el, sőt o is még és még élvezni akarja! Nyalakodas után gumit kértem, érezni akartam azt a lucskos kejbarlangot! Puncija lüktet, szinte falta a farkam mikor meglovagolt, így is durrantam el. Élveztem minden percet!

Elégedettség és Ajánlás: Az igazi nő. Nagy szexuális étvággyal és kisugárzással. Megéli a vágyait a szexualitást. Érzelmes és értelmes szex partner. Abszolút ajánlom. Találkozunk még kedves Virág!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
C-max beszámolója
2022-08-24 08:58:07
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Felhívtam telefonon 10-15 csörgés után kapta fel. Kedves barátságos hang szolt a telefonba meg beszéltük a részleteket kb. egy óra múlva nála voltam.

Lakás: Keletihez közel új építésű lakóparkba lévő szép lakás. Tiszta a fürdőben több tusfürdöből lehet választani puha illatos türcsit kaptam a fürdéshez.

Parkolás nem volt dráma az épület előtt mindig találtam üres helyet.

Külső: Milf tipusú vidám mosolygós hölgy nyitott ajtót. Alkata a képeinek tökéletesen megfelelnek kedves arc szőke haj nagyon barátságosan fogadott.

Hozzáállás: Kezdeményező volt de hagyta is irányítani magát. Az első randink lényegében az ismerkedésről szolt nem nyafogós odateszi magát rendesen. Szerintem élvezi amit csinál! A második randi már kb ismerve egymás testét rutinosabban telt! A harmadikról már kevés volna az idő leírni!

A randi minimum egy óra de inkább 2-3.

Együttlét: Nem szeretek sietni úgy gondolom, hogy amit adok azt kapom hive vagyok!!

Csokkal kezdünk közben egymás testének feltérképezése kézzel, nyelvvel! Az ágyra dölve kölcsönös franciával folytatjuk. Kiváló száj munkája van nyelve tövétől a hegyéig táncol a farkamon. Finom kelyhe hamar nedvesedik, szaftosodik élvezésének látványossan hangot is ad. Kéjnedve spriccelve áztatja lepedöt. Munkaruhát húzott a szerszámra és több pozban dugtunk körül mászva az ágy minden szegletét. Együttlétünk minden percét élveztem!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó partner és nem csak a szexben határozottan kellemes társ arra a rövid időre mig a vendége voltam! Jó volt vele beszélgetni is sok közös témát találtunk.

Ajánlott kategoria!!!!!!

Köszönöm szépen a remek randikat. Remélem még több közös élményünk lesz!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
szajas beszámolója
2022-08-22 14:11:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: reggel egy alkalommal hívtam, nem sikerült, később visszacsörrent, akkor én nem tudtam felvenni, de előbb utóbb elértük egymást. Annyira jókat mondott, és olyan kedvesen, szexisen, hogy egyből kerítettem időpontot.

Lakás: Parkolás egyszerű, fizetős, de ma már szinte mindenhol, a ház nagyon nagy, de ugyanakkor diszkrét, klassz kis lakás, célnak tökéletesen megfelel.

Külső: Olyan mint a képeken. Nem titkol a képeivel semmit, nagyon laza, tök jó fej. Gyönyörű nagyok a szemei, szép az arca, nagyon hamar megteremtette a barátnő feelinget. Van rajta mit fogni, de egyszerűen imádni való. Minden testrésze kedvencem lett...

Hozzáállás: Félórát voltam vele, illetve annyira mentem, hogy igazán mennyit voltam, most hirtelen meg sem tudnám mondani, de kitöltöttük a rendelkezésre álló időt. Nagyon kedves, laza csajszi, elbűvölő szöveggel, fantasztikus szexuális kisugárzással, már-már zavarba ejtő.

Együttlét: Megérkezésem után elindultam a fürdőbe egy kis vizet önteni magamra, majd irány vissza a szoba. Itt elkezdődött a mozi, mert teljesen az volt az érzésem, hogy ez nem történhet meg. DE IGEN, és ráadásul velem. Csókolózni kezdtünk, majd a melegre való tekintettel levettem a felsőjét, és előbukkantak az ikrek. Gyönyörűek, hatalmasak, kívánatosak, hadd ne fokozzam. Kérésére az ágyon folytattuk, ahol elkezdődött egy fantasztikus erotikus kaland. Szájába vette az odavalót, és pózt váltott, hogy az ujjamat én is tudjam használni. Megemlítette, hogy nem haragszik meg, ha 1 ujjam helyett 2 ujjacska megy be neki. Hát a kérés az parancs, bekuszott. Kis idő elteltével, bár nagyon élveztem a helyzetem, de cserét kértem, kicsit szeretném kényeztetni. Ismét csókkal kezdtünk, ahova időközönként vissza tértem, mert akkor kezdhettem elölről, szóval szépen lassan, a látványosságoknál kicsit elidőzve értem le a puncihoz, amikoris is már kellemesen nedves volt. Hadakoztunk, nyelvcsapásokkal, majd ujjal kiegészítve, láthatóan élvezetet sikerült kicsalogatnom, de csúcsra nem jutottunk.

Ismét én következtem, de térdelő pozícióban adtam szájába, hogy visszakerüljek jó állapotba. Miután ez megtörtént, sapkát húzott rá, és hátulról volt a támadás. Uhhh, de nagyon kellemes volt, itt is lett végem, sajnos már elég hamar. Utána tisztogatás, zuhany, kis beszélgetés, majd irány a munka dandárja.

Elégedettség és Ajánlás: Amennyiben 100 % még mindig a maximum, akkor 100, de plusz pontokat is szerzett, nem is keveset. Nagyon elégedett vagyok, tuti megyek még, csak ajánlani tudom !!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mark1988 beszámolója
2022-08-12 14:41:24
isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,kedves hang,gyors idö pont.

Lakás: Minden teljesen jó,

Külső: Hatalmas mellek,finom jól ujjazható punci.

Hozzáállás: 1 órára neveztem be,de kb 30 percet volt úgy le szopot h alig bírtam felelni.Profi a szája

Együttlét: Csak Francia volt,de ahhoz nagyon ért és tudja is csinálni.

Elégedettség és Ajánlás: Aki egy jó szopást akkor az minden képpel látogatás meg.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Csupp beszámolója
2022-07-17 14:13:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kissé nehézkesen de összehoztuk , megérte a ráfordított idő.

Lakás: Korrekt jól megközelíthető mint tömegközlekedéssel mit gépjárművel.

Külső: A fotók róla készültek, aki szereti a Rubensi alkatú hölgyeket azoknak ajánlom.

Hozzáállás: Istennő ritkán találni ennyire jó hölgyet az oldalon mintha 1000 meg 1 éve ismernénk egymást leste minden rezdülést s jól irányítható illetve nagyon jól csinálja azt amit csinál.Végtelenül kedves biztos vissza térek hozzá.

Együttlét: Amit az adatlapon fehérrel szedett betűvel van ki írva azt lelkiismeretesen teszi is .

Elégedettség és Ajánlás: Minden képen ajánlom kár,hogy nem tudom megtartani magamnak .

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
74ers beszámolója
2022-06-11 15:50:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon

Lakás: Diszkrét

Külső: Tízből tizenegy pont. Gyönyörű mindene.

Hozzáállás: Maximális profizmus.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben meg vagyok elégedve. Imádom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240402_3813 beszámolója
2022-05-29 22:38:47
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült egyeztetni egyből felvette és megtudtuk beszélni az időpontot.

Lakás: A Récsei Center közelében található a helyszín.Tömegközlekedést használtam de a parkolás megoldható ott biztosan.A lakás szép tiszta rendezett.A fürdőben többfajta tusfürdő és szájvíz is található.A zuhanyfüggöny stabilitását is kipróbáltam. :) Kényelmes ágy a célnak megfelelő volt minden.

Külső: Szép nagy mellű nő.A képek közül főleg amelyiken a piros ruhában van azok adják vissza a testalkatát.Az arca is szép mosolygós.

Hozzáállás: 1 órát voltam vele és nagyon kedves volt.Engedte magát irányítani de mindent megtett hogy a kedvembe járjon.

Együttlét: Csókkal kezdtünk aztán a melleivel foglalkoztam.Utána rátértem a kényeztetésére nyelvel és ujjal is.Látszott rajta szereti hogyha kényeztetik.Aztán váltottunk nagyon jól finoman franciázik persze közben nem bírtam ki hogy ne izgassam az ujjammal.Aztán gumit kértem és szépen beleült lovacskázni.Aztán a végén franciával fejeztük be.Üdítővel kínált még beszélgetünk kicsit.Gyorsan eltelt az idő.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett vagyok vele nagyon kedves és tudja mi kell a férfiaknak.Ajánlom azoknak akik szeretik a teltebb idomokat és a szenvedélyes együttlétet.Még biztosan keresni foglak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Frank_Pinaepple beszámolója
2022-03-28 10:53:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Zökkenőmentesen. Zöld telefon villogott. Felhívtam, felvette.

Lakás: Új építésű társasház, tiszta és csendes. Virág telefonon végig navigál, és ha te is halkan beszélsz nagy eséllyel diszkréten eljutsz a résnyire nyitott ajtóig. A lakásban nem egyedül van, de ezt a lányok profin kezelik, nincs véletlen összefutás esetleg élménybeszámoló. Cipő az előszobában, a többi ruha a budoárban kerül le. A fürdőszobában többféle tusfürdő, szájvíz és minden egyéb a felfrissüléshez és/vagy a tisztálkodáshoz.

Külső: Az ajtóban fogad, a képeken ő van, csak élőben sokkal szebb! Vizuális örömöket kiegészíti, hogy inteligens, kedves lány.

Hozzáállás: Engem, mint rég nem látott (kedves) ismerőst fogadott és segített át az ismerkedő beszélgetésen.

Együttlét: Szeret kényeztetni, de azt is szereti ha őt kényezetetik. Több éve nem remegett úgy a lábam, mint a franciája után és az orgazmusos puncija is nagyon finom. Nem érdemes számháborúba bocsájtkozni, hogy ki hányszor ment el, mivel jó párszor kicsusszantam belőle mert elröhigcséltük a romantikát.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon örülök, hogy rá találtam. Visszatérő vendég vagyok és remélem még többször meg tudom látogatni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
walter_fritz beszámolója
2022-03-19 10:01:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A hirdetését megláttam, villogott a kis zöld telefon. Hívtam. Nagyon kedves volt, ezért egyeztettünk egy időpontot.

Lakás: A lakás nagyon szép, tiszta és rendezett. Több tusfürdő, illetve szájvíz és eldobható fogkefe is van. Hatalmas törölköző, ami jó nedvszívó.

Külső: Telefonon már a hangja megfogott. Élőben is ugyanez volt. Nekem nagyon bejön. Nekem úgy egészében nagyon tetszik.

Hozzáállás: Már a bejutás után nagyon kedves volt velem.Fürdő után a szobában nekiestünk egymásnak. Sajnos csak egy órát tudtam vele lenni. Legközelebb remélem többet sikerül.

Együttlét: A franciát istenien csinálja. Mivel imádok nyalakodni, ezért kértem egy kis helycserét. Szép finoman leértem a puncijához, közben csókolgattam a teste többi részét. Élvezte, és ez nem megjátszás. A végén bele is remegett. Utána jött egy kis papás-mamás. Sajnos mivel délelőtt egy kicsit meghúzódott a hátam így nem tudtam a végén elmenni. De így is istenien éreztem magam.

Elégedettség és Ajánlás: Nekem nagyon bejött. Teljes egészében isteni nő. Nem csak szex van nála. Nagyon kellemesen el lehet beszélgetni vele. Legszívesebben megtartanám magamnak. De amint alkalmam lesz biztos visszamegyek hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
RoyalFlush beszámolója
2022-03-19 02:03:26
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Reggel hívtam először, hogy a lehetőségek felől érdeklődjek. Készségesen tájékoztatott minden fontos részletről. Amikor már láttam az aznapi programomat, pár órával később ismét felhívtam, ekkor le is fixáltuk a randit egy kora esti időpontra.

Lakás: A tetthely egy pár éve épült háztömb nem messze a Keletitől, nem messze az új Puskástól. A lakásban ketten vannak de nem volt ebből gond, teljesen jól menedzselte a szituációt Virág. A fürdőszobában minden rendelkezésre áll, ami szükséges, többféle tusfürdő, zuhanyfüggöny, szájvíz. A szobában kellemes félhomály uralkodott a szeánszunk alatt.

Külső: Arckitakarástól nem kell tartani, kedves, mosolygós lány, olyan szomszédlány típus (jó értelemben véve), akivel ha összefutsz a lépcsőházban, nem tud nem eszedbe jutni, hogy milyen jó lenne felugrani hozzá egy kellemes délutáni sziesztára. Mellesleg is nagyon rendben van; a nagy, természetes cicik kedvelői nem fognak csalódni. Ezen túlmenően teljesen arányos testalkat jellemzi.

Hozzáállás: Abszolút vendégcentrikus, a belépéstől kezdve nagyon kedves, közvetlen. Megkérdezte például, hogy szoktam-e járni lányokhoz, de mivel szoktam, és nagyon hamar rájöttem, hogy egy jó fej, laza, szexcentrikus hölgyről van szó, így igazából nem kellett különösebben feszültséget oldani, mert nem volt. Elmondása szerint nem rég óta van a szakmában, ehhez képest nagyon profi hozzáállása van.

Együttlét: Mindent is csináltunk, ami egy kellemes együttléthez hozzátartozik. Kis csókolózással kezdtünk, ami tényleg csók volt, nem szájra puszi. Majd kihámoztam a felsőjéből az amúgy is majdnem kieső melleit, és kezelésbe/szájalásba vettem őket. Úgy tűnt, szereti, ha foglalkoznak a szépséges ikrekkel. Felkerültünk az ágyra, ahol felváltva kényeztettük egymást, először ő mutatta be francia tudását, majd én kéredzkedtem a lábai közé, hogy megízleljem fincsi punciját. Egy darabig elidőztem itt, kedvesen biztatott közben, de azt hiszem, hogy a csúcsra most nem sikerült eljuttatnom. Ezután gumi fel, majd elölről csináltuk, és így is ért véget az első felvonás. Szünetben kis dumcsi erről-arról, ezen a téren is pozitív benyomást tett rám, közben mellém feküdt és átkarolt, simogatott folyamatosan, ezzel is erősítve a barátnő feelinget, amit egyébként az együttlét alatt is megtapasztaltam. A második kör hasonló forgatókönyv szerint zajlott, mint az első, bár gumihúzás után kicsit lelohadtam, de végül sikerült úrrá lenni a problémán, és egy jóval hosszabb menet vette kezdetét, mint az első, remélhetőleg mindkettőnk örömére. Gyorsan elrepült az egy óra.

Elégedettség és Ajánlás: Kellemes érzésekkel távoztam, megkaptam mindent, amiért mentem, jól döntöttem aznap reggel, amikor rá esett a választásom. Egy energikus, vidám, szexis hölgyet ismertem meg, aki maximálisan odafigyel a vendégére. Jó szívvel ajánlom mindenkinek. Gyanús, hogy még visszatérek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ankusz beszámolója
2022-03-18 17:28:04
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon természetesen, hiszen ott a száma. Nagyon jó fej, szimpatikus a beszélgetés során. Rugalmas kedves, nem kelt feszültséget. Itt kell kiemelni, hogy minden a telefonban mondottak szerint alakult, hiperkorrekt.

Lakás: Új építésű lakóparki lakás. Nem egyedül van benne, de nagyon ügyelnek a diszkrécióra, véletlen belefutás kizárt. A szobában masszázságy is van, ezen kívül is mindennel felszerelt. A padlóról enni lehet. Törölköző- és tusfürdőfetisisztáknak is ajánlott a hely, hat után feladtam a tusfürdők számolását és bebújtam a kapott tisztaságillatú fürdőlepedőbe.

Külső: Virág képei elég jók, bár egy kicsit csalnak, de kivételesen ez jó hír. Az nyilvánvaló, hogy nem a Nemzeti Balettintézet egyik növendéke, hanem egy asszonyos, nőiesen telt jelenség, a képekhez képest pedig ez a pozitív csalódás. Sokkal nagyobb mellek, mégsem túlzás semmi, vérbeli, valódi NŐ, fogni, gyúrni való. Sima, szép bőr. Az arckitakarás sem bányarémség miatt van, kellemes, kedves arcú, mégis van benne valami vérforraló (nem tudok mást mondani én sem) bujaság. Nagyon egyben van, ez a lényeg.

Hozzáállás: Bár nem szoktam gyakran lányokhoz járni, de azt gondolom, hogy Virág adhatna órákat más hölgyeknek itt és talán máshol is. Van érzéke az emberekhez, mégpedig nem is kevés, ráadásul jó ember. Nagyon ritka, hogy valaki úgy figyel rád, hogy nem viszi túlzásba mégsem, de az üzenet egyértelmű: itt most érted vannak a dolgok. Nagy és kifejezetten jó dumás is, jó fej, de bármikor vissza lehet kanyarodni a lényegre. Ha pontozni kéne a hozzáállást, akkor 12-t kapna. Tízből.

Együttlét: Jópár szaftos részlettel tudnék szolgálni, de ezeket most megtartom magamnak. Egy biztos: azokon belül, amiket az adatlap tartalmaz, mindent mindenfajta filléreskedés, nyavalygás, undorkodás nélkül ad. Nem teljesít, hanem AD. Iszonyatosan oda tudja tenni magát. NŐ, aki FÉRFInak való. Fergeteges szerető.

Elégedettség és Ajánlás: Természetesen meleg szívvel ajánlom. Iszonyatosan utálom ezt a "legszívesebben megtartanám magamnak" kezdetű bullshitet, de az az igazság, hogy ez a NŐ az, akivel minden idő kevés. Irigylek mindenkit, aki eljut hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vajnor69 beszámolója
2022-02-28 01:41:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Mivel épp nem volt elérhető, így elsőre a fiatalos hangú barátnőjével egyeztettem le a talit, ő vette fel a telefont. Később, amikor már láttam, hogy korábbra is tudok érkezni, akkor újra hívtam, akkor már vele beszéltem. Kedves, laza, rugalmas volt, jó benyomást tett rám a telefonban.

Lakás: A lakás a hirdetésben is szereplő Keletihez közeli új építésű lakóparkban van. Teljesen rendben van, tiszta, fürdőben többféle tusfürdő, szájvíz is van. Jó nagy fürdőlepit kaptam, amit szeretek, mert gyorsan lehet vele törölközni, jól szívja a vizet. Tömegközlekedéssel mentem.

Külső: Külseje a képeknek megfelelő. Az egész megjelenésében van egy szexi bujaság, ami nagyon vonzó volt. Nekem az ajkai jöttek be legjobban. Az első csók már vetkőzés után elcsattant, amivel tesztelt, és úgy néz ki átmentem. :). Mondott is valami kedveset, de már a pontos szóra nem emlékszem, csak arra, hogy kedvem lett volna ott rögtön folytatni, de előbb el kellett menni fürcsibe.

Hozzáállás: Végig kedves, kezdeményező volt az óra egészében. Az elején egy picit meg is ijesztett, mert azt kérdezte, hogy akkor mehet mindenő Nekem azért vannak tabu témáim, és hirtelen nem tudtam mire vélni a dolgot, szóval gyorsan tisztáztuk, hogy a normál dolgokat kedvelem.

Érezhetően feltüzelte, hogy én is kényeztetni akarom, és abszolút odaadóan viselkedett.

Együttlét: Ahogy az első csókok elcsattantak egy szenvedélyes szeretkezés lett a dologból sok csókkal, simogatással, többszöri franciás kényeztetéssel kölcsönösen is. Jó hosszan voltunk így el, nem végzett ki hamar, még mielőtt végem lehetett volna váltogattunk, hol én kényeztettem őt, hol ő engem. Végül gumit kértem és doggyban koronáztuk meg az együttlétet, úgy lett végem. Mindenben ügyes volt, nem lehet okom panaszra. A kedvence szerintem a hozzáállásom volt, nagyon bejött neki, hogy ő is kényeztetve lett, az mint már fentebb is írtam nagyon felpörgette. Azt mondta a végén vinne haza magával. :)

Elégedettség és Ajánlás: Én nagyon meg voltam elégedve Virággal, nagyon jól esett a szenvedélye. Bátran ajánlom mindenkinek, mert végig a kedvemet kereste, és érezhetően nem letudni akarta a dolgot. Biztos nem ez volt az utolsó találkánk.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
zszs74 beszámolója
2022-02-23 21:41:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, tudott hamar fogadni.

Lakás: Tökéletes tisztaság, kényelmes, jól felszerelt lakás.

Külső: Kedves arcú, erősebb testalkatú, az adatlapnak megfelelő.

Hozzáállás: Kezdeményező, bújós, mintha már régi ismerősök lennénk. Fél órát voltam.

Együttlét: NFVSZ tökéletes a technikája, semmi felesleges kezezés, mindenhol kényeztetett.

Elégedettség és Ajánlás: Szerintem korrekt hölgy. Ajánlom, én még biztosan felkeresem újra.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Querocha beszámolója
2022-01-25 14:27:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, és szerencsére könnyen tudtam vele időpontot egyeztetni, nagyon rugalmas volt és a hangjából ítélve intelligens és kedves lány benyomását keltette bennem.

Lakás: A lakás a Keletihez van közel, könnyen oda lehet találni, mind autóval, mind tömegközlekedéssel. A lakás modern, kultúrált, parkolásról nem tudok nyilatkozni, mivel busszal mentem. A fürdő tágas, mindennel felszerelt.

Külső: Virág szép arcú, kedves és intelligens teremtés. Arca nagyon bájos, mosolygós. Testalkata átlagos, szép, nagy mellei vannak, amiket nem felejtettem el elég sűrűn dicsérni és kényeztetni, mind a nyelvemmel, mind a kezemmel. Kedvenc testrészem a már említett mellek, és a popsi, valamint a szép combjai.

Hozzáállás: Virág kezdeményező, kedves és vendégcentrikus volt velem a randi egész ideje alatt, semmi kétségem sem volt afelől, hogy jól döntöttem-e, hogy Virágot választottam azon a keddi napon.

Együttlét: Mivel megvolt közöttünk a kémia, így az egész randi alatt sokat csókoluztunk, simogattuk egymást, jót szeretkeztünk több pózban, nagyon ügyes volt és sok örömet okoztunk egymásnak. Igazi barátnős együttlét volt a mienk. A kedvence szerintem az, ha látja rajtad, hogy kívánod és ugyanakkor nőként, kedvesen bánsz vele.

Elégedettség és Ajánlás: 10/10, hibátlan volt a randi, biztosan visszamegyek még hozzá, ezt az élményt sokszor szeretném újra átélni, és persze viszonozni a kedvességét, amit nekem nyújtott, abban az egy órában, amig vele voltam.

Köszönöm a kedves vendégüllátást drága Virágom. Puszillak

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kesoivacsora beszámolója
2022-01-04 22:49:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Többször beszéltünk a randi előtt telefonon. Nagyon kedves, már a telefonban érződik, hogy nem flegma lány, aki gépiesen olvassa fel a lehetőségeket, hanem egy olyan nő, aki tájékoztat, érdekli, hogy Te mit szeretnél.

Lakás: Viszonylag új építésű lakás, rend, tisztaság, otthonosság, a szoba cuki, masszázspad, szobainas, franciaágy is van. A parkolás fizetős, de a Récseiben az első óra biztosan ingyenes.

Külső: Az új képei nagyon pontosan megmuatatják a külsejét. Az arca ugyan ki van takarva, de emiatt ne aggódjon senki, nagyon szép, mosolygós lány, aki az első perctől kezdve azon van, hogy minél jobban érezd magad. Kedvenc testrészemő Az egyénisége, ami a gyönyörű testét még kívánatosabbá teszi.

Hozzáállás: Finoman szólva nem túl gyakran járok lányokhoz, ehhez mérten elég feszülten érkeztem hozzá. Az első pillanattól kezdve azon volt, hogy oldja ezt a feszültséget, ölelt, csókolt, simogatott. Annyira kedves, mint egy odaadó barátnő.

Együttlét: Sajnos csak egy gyors franciára volt időm. A szokásos körök után az ágy mellett kezdtünk csókolózni, a rajta lévő kis ruha és a fehérnemű hamar lekerült. Az ágyra heveredve folytattuk a csókolózást, majd ő fokozatosan lefelé indult. Izgatta a felsőtestemet, majd hamar elmerült a farkam a szájában. Figyelmes és isteni technikával játszik vele. Saját elmondása szerint a mélytorok nem az erőssége. Nincs nagy méretem, de az enyémet tövig nyelte néha, közben a nyelvével istenien simogatott. Tanítani kellene.



Nem kértem szájba élvezést, így az utódok nagy része a hasamon végezte, viszont az utolsó cseppek már a szájában végezték, látható élvezettel szívogatta élvezés után a farkam.

Elégedettség és Ajánlás: Összeségében fantasztikus élmény volt, utána sem siettetett, meztelenül ölelkeztünk, csókolóztunk. Ajánlom-eő Hát nem... Annyira jó, hogy szerintem feleségül veszem. Vigyázzatok nagyon Rá!



Virág Drága! Maradj mindig ilyen és okozz ennyire szép élményeket!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.