SzexpartnerVivien+36 20 / 802-1340Budapest XI. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Vivien vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XI. kerület.
Várom hívásod a +36 20 / 802-1340 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
58 kg
Mellbőségem
80 cm
Magasságom
165 cm
Csípőbőségem
90 cm
Derékbőségem
67 cm
Elérhetőségem
hétfő:
12 órától 20 óráig
kedd:
10 órától 21 óráig
szerda:
10 órától 20 óráig
csütörtök:
09 órától 21 óráig
péntek:
09 órától 21 óráig
szombat:
09 órától 18 óráig
vasárnap:
14 órától 21 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
23
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
igen
Nézettség
Megtekintve:
99093x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Fekete
Szem
Kék
Alkatom
Normál
Tetoválás
van
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves rosszlány vár! :) Szia drága! :) Elsősorban, nagyon örülök, hogy a képem láttán, rám kattintottál! :) Szeretnék egy kisebb bemutatkozást magamról, amit mindenképp tudnod kell rólam, ha engem választasz! ;) Egy nagyon közvetlen, mosolygós , laza csaj vagyok, aki imádja az életet, és annak minden percét pozitívan megélni...(akár veled) ;) Nem Vagyok egy szégyenlős lány, Bármilyen témáról el tudok beszélgetni veled, azt szeretem , valamit értékelem , ha nyíltan és őszintén tudunk egymással kommunikálni! Szeretem Kialakítani a partnereimmel az oda vissza működő bizalmat! Na de térjünk rá a lényegre...;) Őszintén szeretem a szex minden formáját, imádom az élvezetet, azt pedig főképp, ha örömet tudok szerezni a kedves partneremnek! Imádok kényeztetni, ami számomra is izgató! :) Azt főképp szeretem, ha az első menet a számban landol ;) számomra is egy visszaigazolás, hogy jól csinálom ;) , hozzáteszem (panasz nem volt még rá) , ami szinten a kedvenceim közé tartozik, az a mélytorok! Természetesen én is szeretem hogyha kényeztetnek, kedvencem a 69-es póz! ;) Számomra nagyon fontos a diszkréció, ami egyértelműen oda-vissza kell működjön! Szex minden formáját szeretem, és élvezem! Azt megígérhetem, ha meglátogatsz, nem fogsz csalódottan távozni, hiszen mindent megteszek, hogy jól érezd/erezzük magunkat/egymást! Kérem azok a férfiak ne keressenek, akik alkohol, valamint bármilyen tudatmódosító szer hatása alatt van, nem vagyok hajlandó ilyen vendégeket fogadni!! Valamint, ami szintén nagyon fontos!!Higénia/ Igényesség! És itt nem arról van szó, hogy munkából jössz, mert adott minden a zuhanyzáshoz..(tusfürdő , dezodor, szájvíz, frissen mosott törölköző) ! KÉRLEK HA EN MEGADOM A TISZTELETET azzal, hogy frissen zuhanyozva, ápoltan, igényesen varlak, ezt én is elvárom, ami úgy gondolom a minimum! :) Lehetőségeim: 30/60/90/120 perces lehetőség! :) 21:00 UTÁN vállalok Escortot is, akár barátnővel is lehetséges! Lehet ez magán, vagy bulis éjszaka! ;) Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom hívásod, és a találkozásunkat, amiben ígéretet teszek, hogy nem okozok csalódást! Csók Vivien:):)?
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Közös pornófilm nézés
igen
Szüzesség elvétel
igen
Mélytorok
ha megkérsz
Pisiszex
ha megkérsz
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
igen
Elfogadott (4 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
kolbi19 beszámolója
2024-04-01 05:12:47
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Nagyon könnyű volt elérnem, szinte azonnal felvette. Egyből lehetett érezni benne a kedvességet, a közvetlenséget, és azt, hogyha őt választom, semmiképp se lövök mellé. Általában szoktam szűrni a hívás során, nos Vivi tényleg már akkor mindennek megfelelt. A lehetőségek tisztázása után még nem pontosítottunk, mert nekem még volt egy kis dolgom, de mindenképp el akartam menni hozzá, így megállapodtunk hogy visszahívom inkább aznap este, nem halogatom a dolgot. Egy óra múlva megtettem, és egy 11-kor induló fél órás randit beszéltünk meg.



Indultamkor úgy tűnt, hogy nem érek oda pontosan, de végül mégis, így előtte jeleztem neki. Mondta hogy nem gond az az 5 perc, és megköszönte hogy jeleztem. Rendkívül rugalmas.

Lakás: Forgalmas helyen van, legalábbis a Kerepesi nekem annak számít. Először meglepődtem, mert gyakran járok lányokhoz, de valahogy ez a helyszín ezidáig nekem mindig kiesett.

Gyalog mentem, mert nem messze vantőlem. Annak ellenére hogy forgalmas a környék, a házban és a lakásban semmi sem szűrődik be kintről. Apropó ház, minden rendben vele, a szocializmus alatt épülhetett, a lakásra pedig még kevésbé lehet panasz. Tágas, a legtöbb igényt kielégíti minden, akár a fürdőről, vagy a szobáról beszélünk. Nem tudom hogy egyedül volt-e, de ha nem, akkor ügyesen csinálja ezt is. Halk zenét kérdezte mehet-e, természetesen igent mondtam. A törcsi amit kaptam tőle tiszta, és frissen mosott, ugyanez elmondható az ágyneműről is. Szájvíz pohárkával és tusfürdő is akad bőven. Egy kád szolgál zuhanyzási lehetőségnek. Mindenhol tisztaság honol.

Külső: Ajtónyitás előtt izgulok talán a legjobban, mert hát akkor dől el minden. Szerencsémre minden izgalmam tovaszállt jó értelemben, mert az előzetesen is elképzelt és telefonban hallott lány tényleg gyönyörű! Egy valóban széparcú, gyönyörűen csillogó kék szemű, fiatal, cuki lányhoz volt szerencsém. A képek nem túloznak, bombacicik, és bombapopsi jellemzi. Az arckitarás tényleg csak a diszkréciót szolgálja. Ilyen szép, és bájos arcú lánynál nagyon kevésnél voltam idáig. 100%-ig meg vagyok győződve arról, hogy nincs férfiember, aki Vivi láttán ne fantáziálna azonnal. Amit meg kell említenem hogy vannak bőven tetkói, de szép munkák, és nem 'zavaró' helyeken. Bemutatkoztunk egymásnak, ő pedig bevezetett a szobába. Közben már alig vártam, hogy közelebbről is megvizsgálhassam azt a popsit. Számomra tökéletes a magassága, se nem túl alacsony, se nem túl magas. Azt hiszem hogy kedvencet most nem tudok mondani, mert az arca, cicije, popsija, és a p*ncija is maga a csoda. Azt hiszem valami fekete fehérneműben várt engem. A kedvessége és közvetlensége pedig még inkább emeli az élményt. Erről muszáj még beszélnem.

Hozzáállás: Eddig soha nem éreztem ilyet, de Vivi viselkedésében tényleg egy olyan belülről jövő kedvesség van, ami természetes. Nem mesterkélt vagy megjátszott, ő magától ilyen. Előfordult már olyan velem nem egyszer, hogy túl mesterséges volt az adott lány viselkedése, és emiatt egyszerűen kiölte belőle a természetességet, egyszerűen túl mű volt. Vivinél ez viszont teljesen máshogy van, azt hiszem ezt a típusú rokonszenvet évekkel ezelőtt éreztem utoljára a másik fél részéről, életemben egyszer. Ahhoz hogy valaki tényleg ilyen kedves legyen, szeretni kell az embereket. Kezdeményező, és abszolút a barátnős vonalat erősíti.

Együttlét: A szobába betértemkor felajánlott egy pohár üdítőt ami jól jött, szomjas voltam. Végül a vízre esett a választásom, így fél perc múlva visszatért, én pedig olthattam a szomjúságom is. Megvitattuk a napunkat, mesélt a céljairól és hogy mit csinál a 'való életben'. Nála a beszélgetés érezhetően nem arra szolgál hogy húzza az időt vagy rövidítse a dolgokat, hanem valóban a szeánsz felvezetésére, a másik fél legalább minimális megismerésére szolgál. Ezután kaptam egy törcsit, és elmentem pancsolni. Sietős visszatértem után Vivivel újra csevegni kezdtünk, de én már alig bírtam, elkezdtem simogatni, ő közelebb került hozzám, a cicitartó pedig lekerült, a szépséges ikrek pedig bemutatkoztak. Leheveredtünk az ágyra, kicsomagolt a törölközőből, és belekezdett egy igazán kellemes natur franciába. Néha teljesen eltűntem benne, valódi mélytorokkal örvendeztetett meg. Aztán jeleztem hogy én is megkóstolnám, lekerült a bugyi is, és 69-ben folytattuk. Imádtam nyalni azt az imádnivaló, tinilányos puncit. Közben én egyre jobban közeledtem a véghez, ezért muszáj volt megkérnem, hogy folytassuk paciban. Így végre cicizhettem is. Mivel már egyre közeledtem a beteljesülés felé, így végül fordultunk, és kutyusban folytattuk. Egyre magasabb tempót diktálva végül kinyílt előttem a gyönyör kapuja, enyhén rádőlve élveztem el. Természetesen hagyott megnyugodni. Kellett egy pár pillanat hogy összeszedjem magam, és ki tudjak mászni belőle.:D



Kaptam tőle nedves törlőkendőt, segített a 'rendberakni magamat'.



Elmondtam neki, hogy volt egy nagyon jó élményem mostanában, de ez talán még attól is jobb. Örült neki. A tervezett időnk hátralévő részében jobban megismertük egymást, mindvégig ugyanazzal a kedvességgel viszonyult hozzám. Még az exbarátnőm miatti bánatomat is elmeséltem neki.



Jó pár perccel a tervezett időm (természetesen a később módosított időponthoz viszonyított) lejárta után távoztam tőle, egy pillanatig sem érzékeltette velem hogy menni kéne, az én döntésem volt, habár tényleg élveztem vele a beszélgetést is, de kósza gondolatként sem szeretnék sose zavaró lenni még akkor sem, ha nem említené, továbbá eléggé későre is járt már, ő előzetesen tudtommal addig tervezett aznap. Megbeszéltük, hogy lesz még alkalom, mikor meglátogatom.:)

Elégedettség és Ajánlás: Ha akarnék se tudnék semmibe belekötni. Az utóbbi időben egy kimagaslóan jó élményem volt, de Vivi talán azt is überelte. Maximálisan odafigyel a vendégre, szerintem top 5 ezen az oldalon tutira a tapasztalataim alapján.



Sokáig válogattam mire megtaláltam, de legnagyobb örömömre szerencsére sikerült. A mindössze fél órás randi után teljesen feltöltődve jöttem el. A hosszabbításon is elgondolkodtam, viszont a kései időpont miatt inkább végül nem említettem.



Sajnálatomra nem fogja túl sokáig csinálni, ami érthető. Addig viszont ki szeretném élvezni, biztos hogy látogatni fogom a későbbiekben, remélhetőleg akkor is ugyanúgy elérem. Vivien egy végtelenül kedves, szép, korrekt, és barátnős feeling Nagyon-nagyon ajánlom Őt.



Köszönöm Vivi, nagyon örülök, hogy van egy új favoritom! ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
TL72 beszámolója
2024-02-17 16:37:21

Kapcsolatfelvétel: Simán ment, korrekt tájékoztTás

Lakás: Nem kell megijedni a régebbi háztól.

Külső: Kedves szép hölgy. Tetkó és óriás szempilla.

Hozzáállás: Sajnos nem jöttem be neki,pedig normális ember vagyok egy kis pocakkal de nem volt oldott a hangulat. és ez végigkisérte az együttlétet.

Együttlét: Csak orál volt. Kellemetlenül érezte magát, így én sem tudtam ellazulni.

Elégedettség és Ajánlás: Lehet hogy másnak más lesz a tapasztalata. Nekem ez volt, sajnálom mert úriemberek tartom magam, viszont nem vagyok 30, hanem 50. Ez van. Aki bejön neki gondolom a mennyekben lesz.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MileZolika beszámolója
2024-02-01 04:37:57
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette mindkét találkozásunknál, Nagyon kellemes szimpatikus már a hangja is a Viviennek, Részletes tájékoztatást kértem tőle az első találkozás előtt amit teljesített telefonon keresztül nagyon kedvesen! őő

Lakás: Egy kicsit megijedve mentem, mert egy régebbi típusú lépcsőházról beszélünk, De belépve az ajtaján, Egyből a Friss fertőtlenítő illat, Finom illat gyertyák. Fürdőszobában a Csempéről valamint a fürdőkádról is lehetett volna enni a tisztaságát nézve, Rengeteg férfi tusfürdő ami nem csak üresen áll ott, És még választási lehetőséged is van köztük, Ha ez mind nem lenne elég, szintén több féle fajta dezodor valamint szájvízek, mellette tiszta Egyszer használatos poharak!



Szobája szintén kellemes Frissítő illat, Gyönyörű szép tisztaság rend, Szobáját szintén díszíti illet gyertyákkal, isteni finom füstölőkkel. A gyertyák valamint a led fény egy olyan hangsúlyt nyújtott, Mintha egy romantikus éjszakába estem volna!!! Szuper kényelmes hatalmas francia ágy, a lepedő szintén lehetett érezni hogy frissen mosott, De Vivi még arra is + tett a szekrénybe a kivéve egy lepedőt! Végre olyan törölközővel találkoztam, aminek nem volt ezeréves használ szagaő És agyonmosott!

Külső: Egy kicsit féltem, Mivel okoztak már nagyon negatív élményeket sajnoső. Így ezek után próbáltam a Vivientől kérni egy arcképet, Elmondta okát miért nem küldi, így úgy gondoltam még egy utolsó esélyt adok ennek a dolognak! A legjobb döntés volt! Ahogy az ajtót kinyitotta, Egy gyönyörű szép arcú, rikító kék szemű , Bajos mosolyú, Eszméletlen bomba csinos nő várt! Hirtelen szóhoz sem jutottam, Amit meg is jegyzett és szegényke megijedt, hogy esetleg valami probléma vanő. Épp ellenkezőleg, de egyszerűen szóhoz nem jutottam lányos zavaromban!

Eszméletlen csinos, dögös alakja van, Azt kaptam amit a képen láthattam. A feneke mai napig előttem van, Tetőtől talpig csodálatos Vivien!

Hozzáállás: Egy nagyon közvetlen, barátságos pozitív lány, 1-órára mentem Vivihez, ami Kb. 10 percnél tunt, annyira kellemes társaság!

Az ajtón belépve egyből vízzel üdítővel valamit kávéval kínált.

Együttlét: Ez sorban felajánlotta relaxáló masszázst, Hogy mindeddig tudjunk beszélgetni, majd utána elkezte az isteni franciát, így jópárszor kellett szóljak hogy egy picit álljunk meg mert azt éreztem 1 perc és durranok... Istenien tudja használni a száját nyelvét, nem bírtam sokáig igaz szájába landoltam!

Majd utána én is kényeztettem, isteni finom puncija van, Majd miután elélvezett, ismét kaptam tőle egy kis franciát, Majd szexre tértünk, imádtam ahogy belül, ismét nagyon nehezen tudtam visszatartani, majd hátulról fejeztük be ami szintén 1 perc volt..

Elégedettség és Ajánlás: És szívből ajánlani tudom... Nem sok lányhoz voltam eddig, de az biztos hogy Vivinél leszek Törzsvendég!

Nem a tipikus gyorsan le tudok mindent és minden perc számít, Épp ellenkezőleg! Csodálatos lány!



Drága Vivi, mihamarabb találkozunk, Ahogyan megbeszéltük!

Csók Zoli

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mázlista13 beszámolója
2023-12-20 00:47:55
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.