SzexpartnerHanna+36 20 / 422-5671Debrecen

Bemutatkozásom
Szia, Hanna vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Debrecen.
Várom hívásod a +36 20 / 422-5671 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
60 kg
Mellbőségem
90 cm
Magasságom
172 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
09 órától 24 óráig
kedd:
09 órától 24 óráig
szerda:
09 órától 24 óráig
csütörtök:
09 órától 24 óráig
péntek:
09 órától 24 óráig
szombat:
00 órától 24 óráig
vasárnap:
00 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
32
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
226131x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Fekete
Szem
Barna
Alkatom
Sportos
Tetoválás
van
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Szia! Hanna vagyok.Kedves, mindig vidám, odaadó és szép arcú nő. Amennyiben az is fontos neked, hogy beszélgetni, nevetni is lehessen egy nővel, akkor jó helyen jársz;)Közvetlen természetemnek köszönhetően ,garantált a tökéletes kikapcsolódás velem . Soha nem nézem percre pontosan az órát,nekem fontosabb, hogy teljes elégedettséggel válljunk el egymástól... a következő találkozóig..;-) Barátnőmmel is tudlak fogadni.Kizárólag Téged kényeztetünk, de azt teljes odaadással. Lazító, erotikus masszázsra is van lehetőséged . Telefonon mindenről szívesen tájékoztatlak;-) Képeim rólam készültek, rendszeresen frissítem őket.Lakásomban biztosan velem fogsz találkozni;-) Telefonomat egyedül kezelem, ezt kérlek vedd figyelembe. Előre megbeszélt időpont lehetséges. Viberen, ha időm engedi, tájékoztatás tudok adni, viszont időpontot, csak hívással tudunk megbeszélni. Diszkréció és ápoltság elengedhetetlen! Amennyiben az időpontodra nem jössz el ,és nem is jelzed, automatikusan tiltalak. Rejtett számról nem fogadok hívást, sms-re nem válaszolok! Ha óvszer nélküli aktusra vágysz, kérlek ne engem keress!! Ne raboljuk egymás idejét! Romákat vagy bármilyen tudatmódosító szer hatása alatt álló vendégeket nem fogadok! Várlak!? ;-) Puszi: Hanna
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Leszbi show
nem
Mélytorok
igen
Erotikus masszázs
igen
Erotikus
igen
Amit még érdemes tudni rólam:
Ha igazán jól szeretnéd érezni végre magad, akkor tölts nálam egy éjszakát.;-)
Elfogadott (5 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
Ben246 beszámolója
2024-04-21 08:30:13
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam pár csörgés után fel vette és időpontott egyesztettünk.

Lakás: A lakás tiszta rendezett volt.

Külső: Pont mint a képen.Nincs ki vetni valóm🙂

Hozzáállás: Maximálisan kezdeményező,kedves aranyos🙂

Együttlét: Miket csináltunk hát igazából csak francia volt,a szex az én hibámból nem jött össze,de nagyon arányosan kezelte a helyzetet így végig franciázott,ami nagyon isteni😊

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom aki egy kedves aranyos nővel szeretné eltölteni egy kis időt.Vigyázatok rá.Nagyon jó hírdető😊

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Amivilagunk beszámolója
2024-03-05 08:57:37
szép arcú, barátnő feeling
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Adam9403 beszámolója
2024-01-13 11:18:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, gyorsan sikerült időpontot foglalni.

Lakás: Átlagos, rendezett, tiszta.

Külső: Mikor először találkoztam vele évekkel ezelőtt, akkor még kicsit kerekebb volt a drága,így meglepő volt, hogy ilyen karcsú lett, de ugyan olyan gyönyörű mint akkor.

Hozzáállás: Nagyon vendég központú,kedves, úgy tudsz vele beszélni, mint ha ezer éves cimborák lennétek ez nekem nagyon bejön.

Együttlét: Gyors zuhany után, a mondhatni én szokásos progim. Ágy előtt simagottuk egymást,közben megszabadultunk a felesleges ruhadaraboktól. Sajnos csókolózást nem vállal. Ágyra feküdve a nyakamtol a szerszámig végig puszilgatott, majd kezelésbe vette a szerszámot. Nem sietve kellemes tempóban, hol lassan hol gyorsan percek alatt kivégzett (sajnos hamar elsül a pisztoly az első körben). Ezután egy kis masszírozás oda-vissza, közben megbeszéljük az élet nagy dolgait.

Második menetben én kényeztettem először , majd gumi fel. Először bele ült, ami nagyon jó volt, de egyikünknek sem a kedvence, szóval fordultunk kutyába,ez is nagyon jó volt. Majd jöhetett a gyerekcsinálós pozi, ahol magához húzott, átölelt,én közbe csókolgattam a nyakát, majd hatalmasat élveztem a gumiba. Semmi sietettés, hagyott lenyugodni. Ezután ismét gyors zuhi, és könnyes búcsú.

Elégedettség és Ajánlás: Szerintem Debrecen egyik legjobb hirdetője, gyönyörű, korrekt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Diablo8588 beszámolója
2023-12-17 07:24:45
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viberen, majd hivtam ,mert csak igy biztos a randi. Közvetlen,vidám stilusával kiváncsiságomat csak növelte

Lakás: Parkolas szerencsés volt.Szoba egyedi,amit jó jelnek vettem. Fürdöben több tusfürdö,szajviz és az ajtoban Hanna ,mert kozben mar beszelgettunk.

Külső: Rendesen csodálkoztam. Magas,kecses,tetovált,fekete démon várt. Pont minden jo . Cici, popsi ,lapos has. A szeme es mosolya egyszerre huncut,vonzó. Szexi megjelenese ,a fehernemüs látványa .

Gyonyoru no ahogy van.

Hozzáállás: Szerintem jo alap volt ,hogy a pillantásatol mar mennel ra. Orat kertem,de hosszabitast is kilátasba helyeztem,eloszor eddig akinel voltam.Megmassziroztam,hatso szándekkal. Isteni volt testet vegig simogatni. Viszonzasa egy 100/150-es francia volt. Nez ,istenien használja nem szegenyes tudásat. Kajak porno érzes,hatalmas élvezéssel . Pihi ,nagyon komoly humora es lazasaga hihetetlen. Sosem kezdemenyezek,szolok es a holgyre bizom. Hannat en kaptam el es erezhetoen jo dontes volt. Kajak,mintha a csajommal lettem volna. Szenvedelyes,iranyitani sem fel,hogy neki most mi esne jol. Sajnos hivas es mennem kellett,viszont egesz nap állt ,ha csak rágondoltam .

Együttlét: Francia az gyilkos. Szenvedelyessége,ugyessége hajlékonysaga mindenkepp kiemelkedo. Szerintem élvezi ,csak huzd fel. Vevo ra. Ilyen no ,foleg itt ,igazi kuriozum.

Elégedettség és Ajánlás: Vegig fent tartotta a vágyam . Maximálisan partner. Egyenlore mas nohoz biztosan nem megyek. Aki jo novel akar lenni,kielegultem megis feltüzelve tavozni,ot keresse. Holnap vissza kell mennem ,ebben ennel is tobb van. Draga Hanna! Holnap folytatjuk ;-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
alex39 beszámolója
2023-11-27 13:04:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: 1hete végre sikerült egyeztetni vele egy talit.Telefonon illetve chatelős platformon is elérhető.Esti órákban érkeztem Hannához.

Lakás: Debrecen központjától nem messze,bérházi lakásban várja Hanna a kedves vendéget.Parkolás mázli kérdése.Lakása otthonos.Gyertyafény a szobában.Fürdő tökéletes a célnak.Több tusfürdő,szájvíz lelhető.Szobában kihúzható ágyikó.

Külső: Hanna egy csinos,szép arcú leányzó.Karcsúságát még szoknom kell,mivel régebbi talinkkor még gömbölyded formákkal várt.Ezen túllendültem,hisz így is csínos menyecske.Szeretem hogy magas leányzó.Cicik kézbe illőek,popsi is.

Hozzáállás: Nem lehet panaszom a hozzáállásával.Kedves,cserfes kis energiabomba.Mindig szexis fehérneműben vagy egy lenge ruciban várt.Harmadik talink alkalmából órára mentem.

Együttlét: Lakásba bejutva régi ismerősként üdvözöltük egymást.Kis csemegét átadva majd szobájába invitált.Gyertyák hangulatos fénye fogadott és jó meleg.Hideg estéken jól esik a meleg szoba és egy forró menyecske társasága.Kis beszélgetés után vetkőztem is.Kaptam türcsit és mentem lefürödni.Visszatérve már szexi rucijától megszabadulva várt reám.Így nem is kérettem magam,végig csókoltam a testét,melleit,hegyesedő bimbókat majd legugolva kis punci nyalintással indítottam.Felfeküdve az ágyra kaptam egy jó franciát,kellően felhergelve a kicsit.Kölcsönösség híve vagyok így felajánlottam nyelvtehetségemet.Most Hanna feküdt hanyat és én érkeztem a combok között rejlő fincsi puncihoz.

Finom nyelvmunkával szerintem Hannának is tetszően hangulatba hoztam a folytatáshoz.Gumit felhelyezve misszivel kezdtük.Finom mozdulatokkal toltam a kicsit a kis puncusban.Majd cseréltünk és lovaglással folytattuk.Itt már nem sok kellett a befejezéshez.Hanna izgató mozgása kihozta belőlem a max energiát,és a gumiba élveztem.Kis pihenő után egymás mellé heveredtünk.Tisztogatas után még beszélgettünk,nem keveset.Röpült az idő így öltözés után búcsúztunk egymástól.

Elégedettség és Ajánlás: Maximális odaadását szeretem Hannánál.Minden úgy zajlott ahogy én szerettem volna,sőt...

Visszatérésem 100%

Köszönöm ;*

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.