SzexpartnerZita+36 70 / 850-9323Esztergom

Bemutatkozásom
Szia, Zita vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Esztergom.
Várom hívásod a +36 70 / 850-9323 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
60 kg
Mellbőségem
80 cm
Magasságom
175 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
kedd:
szerda:
csütörtök:
12 órától 22 óráig
péntek:
08 órától 17 óráig
szombat:
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
40
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
1695007x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Barna
Szem
Kék
Alkatom
Sportos
Tetoválás
van
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Szia! Köszönöm hogy felkeltettem érdekődésed! Ha igényes, korrekt hölgyet keresel jó helyen jársz. Várom új és régi vendégeimet diszkrét lakásomban. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz hivj bátran és eltöltünk egy fél vagy akár egy kellemes órácskát nálam! Lehetőséged van enyhe domina játékokra is. Szeretem az igényes és inteligens úriembereket. Ha hívsz kérlek hívószámmal tedd!Magyar lány vagyok!!!!!Alkoholos,drogos állapotbanlévő vendéget nem fogadok!!!!!! Puszi Zita!
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
ha megkérsz
Csók (szimpátia alapján)
ha megkérsz
Együttfürdés
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Láberotika
ha megkérsz
Kikötözés - bondage
ha megkérsz
Fenekelés
ha megkérsz
Taposás
ha megkérsz
Pisiszex
ha megkérsz
Erotikus masszázs
igen
Erotikus
igen
Elfogadott (24 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
Kőszikla beszámolója
2023-05-28 23:31:19
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, könnyen.

Lakás: Családi ház,randihoz tökéletesen megfelel,rend, és tisztaság.Parkolás ingyenes,akár a ház előtt.Fürdő megfelelő.

Külső: Egy negyvenes,hölgy korát meghazudtoló testtel.Kedvenc testrész a mellbimbója.

Hozzáállás: Annyira kezdeményező amennyire engeded.Kedves,barátnős hangulat.Nem először voltam Zitánál,most egy órát voltam Nála.

Együttlét: Érkezésem után üdvözlés, beszélgetés,majd akötelező zuhany, szájviz használattal,száraz kilépő,nagyméretű,illatos törölköző kikészítve.Utána irány a meseszoba,ahol Zita várt meztelenül.Egy finom kölcsönös nfrancia után,amit elég jól csinált,változatosan, gumi húzás és lovaglást kértem.Elég jól mozgott,ha nem is rövididő múlva,de egy jót élveztem a gumi a.Utána kis beszélgetés, zuhany és tipli.

Elégedettség és Ajánlás: Jó volt a Zitával töltött randevú,bátran ajánlom mivel korrekt,és megbízható csajszi.Köszönöm a randit,szerintem még fogunk találkozni.Puszi.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20230905_1782 beszámolója
2023-05-10 22:17:05
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, röviden elmondott mindent. Egyedül a házszámot nem árulta el előre, csak az utcát, majd kérésemre azt is, hogy mihez van közel. Nekem azért kellett volna a házszám, mert másik városból mentem át, ráadásul vonattal, onnan gyalog, és meg szerettem volna nézni a térképen előre, hogy mennyit kell gyalogolnom, hogy olyan időpontot beszéljünk meg, amit tudok is tartani. Azt soha sem értettem (mert több lány is hasonló módszert alkalmaz), hogy mi abban a jó, hogy az utcából hívjam fel és akkor majd megtudom a házszámot, de ugyanazt a házszámot pár órával korábban nem tudhatom meg... Hiszen így is - úgy is oda kell jutnom és attól kezdve úgyis tudni fogom. Amúgy az egyeztetés flottul ment: kérdezte, nekem mikor jó, mondtam egy időpontot és mondta, hogy az neki is jó.

Lakás: Emeletes háztömb, alsóbb rész, így aki reumás, az is fel bír jutni a lakás szintjére. A hely diszkrét. Én direkt szeretem a tömblakásokat, mert sokkal jobban el tud vegyülni az ember, mint mondjuk egy kertesháznál vagy egy szállodában, ahol a recepciósnak meg kell mondani, hogy ki vagy és hová mész. Itt a bejutás teljesen feltűnésmentes. A lakás szép (már amennyit én láttam belőle), ketten voltunk. A fürdőszobában a vízcsap eléggé elfuserált: először hideg, aztán túl meleg, kell egy kis türelem és egy kis műszaki érzék, ha az ember nem akar dideregni vagy leforrázni azt a nagy péniszét. Itt a fürdő, a fürdés a gyenge pont, de láttam már sokkal rosszabbat is, illetve ez a bérelt lakás hibája, nem a benne tevékenykedő személyé.

Külső: A képek valóságosak: tényleg vékony, nagyon jó testű nő. Én külön kiemelem a bőrének a selymességét, mert ilyen kellemes tapintású bőre húszból egy nőnek van átlagosan. Úgyhogy a szokásos élményen túl (dugás, szopás, mozizás) ott van az, hogy nagyon jó simogatni, hozzáérni az egész testéhez. Kár, hogy a szobában elég sötét volt, mert mint a férfiak nagy többsége, én is szeretek látni. A félhomály miatt arcra kissé idősebbnek tűnt, testre viszont annyira egyben van, hogy simán azt is elhinném, hogy húsz éves. Hogy mi volt a kedvenc testrészemő Nekem a finom bőre és a mellei. A puncit végül nem nyalogattam, nem nézegettem, mert úgy voltam vele, hogy első alkalom lévén kihagyom a kölcsönös franciát, az már inkább bizalmi dolog mindkét fél részéről. (De lehetőségem lett volna rá, egy rossz szavam sem lehet.)

Hozzáállás: Végig kedves volt, őszinte, sallangmentes. Ahhoz képest, hogy először voltam nála, úgy éreztem, kötetlenül és színészkedéstől mentesen tudtunk beszélni, mint mondjuk két munkatárs, akik együtt ebédelnek. Az aktus közben éreztem egy kicsit, hogy eljátssza, hogy mennyire jól esik neki, amin vigyorogtam is magamban, de gondolom, a legtöbb vendég ezt igényli, illetve sokkal jobb, mint ha fordítva lett volna és azt láttam volna, hogy szeretne túl lenni rajta. Azután szövegeltünk. Ő maga ajánlotta fel az elején megbeszélt második menetet, úgyhogy maximálisan figyelmes, kedves, jó vendéglátó volt. Ezzel nem éltem, második körnek beértem a franciával, majd kézzel kivertem magamnak (amiben segített, közreműködött), hogy az időt se lépjem túl, de második magömlés is legyen. (Utólag jutott az eszembe, hogy a lovaglás és a kutyapóz kimaradt, pedig igazán szép látványban lehetett volna részem. Mindegy, majd legközelebb.) Egy óra hosszára mentem, amit rendesen kitöltöttünk, sürgetést egyáltalán nem tapasztaltam.

Együttlét: Röviden: NF, misszionárius, duma, NF. Az 1 órában két elélvezés. Alapvetően mindenben ügyes volt. Én a lágy, lassú, finom stílust kedvelem, ezt jeleztem is az elején és maximálisan partner volt benne.

Elégedettség és Ajánlás: Ahogy a pontozásomból is látszik, teljesen elégedett voltam. Nem csak hogy nem bántam meg, hanem kifejezetten hasznosnak találom utólag is azt az ötletemet, hogy őt választottam és meglátogattam. Nálam természetesen az erősen ajánlott kategóriába esik. És végül egy kis nevelő, tanító célzatú megjegyzés: a rosszlánlányoknak: legyen egy félliteres, szénsavmentes, bontatlan ásványvíz, amit az érkezés után a kezébe nyomtok a vendégnek, hátha szomjas vagy szomjas lesz, esetleg enélkül rosszul lehet, stb. A vendégeknek: ha bejelentkeztek, menjetek el vagy legalább szóljatok oda, hogy mégsem mentek, mert döbbenetes, hogy nagyon sokan csak bejelentkeznek, ígérgetnek, majd egyszerűen mindenféle jelzés nélkül nem mennek el a lányhoz.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
telefonzsinor beszámolója
2023-02-24 21:55:56
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, teljeskörű tájékoztatás.

Lakás: Panellakás, tisztaság mindig adott. Parkolás ingyenes.

Külső: Zita egy gyönyörű finom bőrű 40-es nő.

Hozzáállás: Párszor voltam nála, mindig szuper kedves, finom, érzéki, simogatós barátnős.

Együttlét: Most legutóbb csak franciázgattunk, de mindenben ügyes.

Elégedettség és Ajánlás: Menjen mindenki hozzá, nem fogjátok megbánni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ordogocske beszámolója
2023-01-20 18:05:07
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Mobil, kb 40 perc a helyszínre érkezésig.

Lakás: Öreg ember nem gyorsvonat, 4 emeletig kell mászni.

Mintha lett volna más is a lakásban, de találkozni senkivel se sikerült.

Külső: Olyan vékony, hogy ha három kezem lenne, átérem a derekát.

Hozzáállás: Puszi, stb. Kedves, figyelmes. 30 percből 28 lett, de tökéletesen telt el az idő.

Együttlét: Francia, majd viszonzás, paci és kutyus. Minek bonyolítani....

Elégedettség és Ajánlás: Nem találkozni ilyen vékony nővel mindennap, nekem szokatlan de érdekes jó élmény volt!

Nem fintorog, simogat. Nem dumál, teszi amit kérsz.

Kell többő

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kandurka beszámolója
2022-12-13 03:50:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Joci1966 beszámolója
2022-10-17 12:26:52
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, egyeztettünk egy időpontot, amikor újra kereshetem. Az újbóli hívásnál már konkrét időpontot egyeztettünk.

Lakás: Szarvason, egy városon kívüli apartmanházban találkoztunk. Minden rendben volt, tisztaság, törölköző, fürdő, tusfürdők, szájvíz stb.

Külső: Nekem nagyon bejött. Alakját a képek teljesen visszaadják. A bőre kellemes tapintású, a punci szép és ápolt. Kedvencem így egészben.

Hozzáállás: Fél órára mentem. Nem nézi az órát. Kellemes beszélgető partner is. Pont annyira kezdeményez, amennyire kell, vagy amennyit igényelsz.

Együttlét: Tusolás után az ágyon elkezdtük símogatni egymást. Puszilgatott, cirógatott, amibe a ciciket is bevonta. Átvaltottunk 69-be, ami nagyon jó volt, remélem neki is. Éreztem, hogy úgy mozdult néha, hogy jó helyen ténykedjek. A franciája nagyon kellemes. Idővel kértem, hogy lovagoljon meg. Itt is nagyon jól mozgott. Misszibe váltás után szinte magába húzott és diktálta az ütemet. Éreztem, hogy ez a pozíció bejön neki. Nem vagyok egy gyorstüzelő, de igyekeznem kellett, hogy ne menjek el idő előtt. Hatalmasat élveztem

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom!

Ritka az ilyen korrekt nö

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Piros beszámolója
2022-08-02 14:31:18
nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Többszöri próbálkozásra sikerült lebeszélni egy időpontot mivel túl elfoglalt.

Lakás: Átlagos földszinti bérlakás, de a célnak megfelel.Parkolás ingyenes.Zuhanyzásra van lehetőség.Tiszta törülköző,több tusfürdő minden ami kell.

Külső: Átlagos 40es korosztály.Vékony alkat.

Hozzáállás: Kedves,el lehet veled beszélgetni is.Fél órát voltam.

Együttlét: Francia+szex volt sima missziben.

Elégedettség és Ajánlás: Megkaptam amiért mentem.Kipróbálható :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Nyaligátor77 beszámolója
2022-05-20 18:46:47
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, elsőre

Lakás: Szfvár, átlagos panel lakás, célnak teljesen megfelelő

Külső: 40+ kategória, de nagyon szépen "karban tartva", feszes ahol kell, élvezet felfedezni ezt a testet

Hozzáállás: Nem volt túl sok beszéd, csak amennyi kell, szavak nélkül is sikerült azonnal egy hullámhosszra kerülni, nyammmmm :)

Együttlét: Abszolút barátnő fílinges a kisasszony, teljesen át/odaadja magát, szeret kényeztetve lenni, csodálatosan csókol, minden téren partner a kölcsönös jóságoknak :) Nincs megjátszás, TP, futószalag-effekt, unottság. 5***

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen megelégedve távoztam tőle, "pályafutásom" legjobb szexpartnere címet érdemelte ki elsőre. Remélem még találkozunk.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Csabamsnc500 beszámolója
2022-02-16 10:36:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel:

Lakás: Megfelelő

Külső: Csinos volt és tudta hogy mitt kelm csinálni

Hozzáállás: Nagyon a hozzáállása nagyon jó volt és nagyon jó volt az ágyban

Elégedettség és Ajánlás: Mindent megkaptam amit akartam és még többet is🙂

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Camo39 beszámolója
2022-01-06 21:10:39
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon szoktunk egyeztetni . Rugalmas .

Lakás: Nálam voltunk .

Külső: Teste tökáletes . Nekem nagyon tetszik .

Hozzáállás: Kezdeményező . Igazi barátnő élmény vele minden perc.

Együttlét: Mindenben nagyon ügyes .

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom .



Puszi . István

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
mk677 beszámolója
2021-09-28 16:27:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Csörgettem egyszerre felvette..másik városból a megbeszélt időpontra érkeztem...minden rendben volt..

Lakás: Egyszerű nem luxus lakás de tiszta...parkolás könnyen ment...

Külső: Arca helyes...testalkatát visszaadják a képek....

Hozzáállás: Nagyon kedves barátságos....2 szer voltam nála 1 órára

Együttlét: A csók igazi....imádtam vele csókolózni...franciával se voltak gondok:)....

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom Kellemes csalódás volt, pedig akkor még nem lehetett értékelni....Ha Zeg vagy szhelyen lesz biztos megkeresem....

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Perverzkee22 beszámolója
2020-10-13 00:07:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, elsőre felvette a telefont és nagyon kedves volt, rá egy órára már sikerült is összehoznunk a találkát.

Lakás: A lakás szuper volt, férfi tusfürdő, törölköző, nagy ágy, minden megfelelt a célnak.

Külső: A külsője talán még szebb is mint a képeken, a feszes feneke, nagy mellbimbói és az a tetoválás a popsija felett engem nagyon beindított.

Hozzáállás: Mindenben kezdeményező volt, nagyon kedves lány és jól ellehet vele beszélgetni, egy csodás órát voltam vele.

Együttlét: Érkezésemkor bemutatkoztunk, bekisért a szobába ott megértem hogy tusoljunk együtt, szó nélkül beleegyezett. Tusolás közben tolta a fenekét a farkamhoz aztán kaptam egy kis franciát is a Tusolás közben. Tusolás után bementunk a szobába elkezdett franciázni ami csodálatos volt aztán 69-be fordultunk és úgy kényeztettük egymást, nagyon finom puncija van és szerintem még egy kicsit élvezte is, vagyis remélem :) aztán bele ült és jól meglovagolt,élveztem egy nagyot aztán beszélgettünk egy kicsit erről arról és kérdezte hogy mehet e tovább, mondtam hogy persze, megint elkezdett szopni majd 69-be fordítottam,aztán kutyapózban folytattuk és így is mentem el a gyönyörű popsiján és hátán. Mindenben nagyon ügyes volt jól éreztem magam vele.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon megvagyok elégedve vele, biztosan vissza megyek még hozzá, mindenkinek csak ajánlani tudom, őt meg kell látogatni fiúk.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Mike_M83 beszámolója
2020-10-08 18:21:08
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon mint mindig.

Lakás: Házhoz jött szokás szerint :)

Külső: Igazi Milf, csinos formás.

Hozzáállás: Abszolut kezdeményező (1 óra)

Együttlét: Natúr francia, valósággal kivégzett :)

Lovaglásban is kiváló, tudja mit akartam és azt is kaptam.

Elégedettség és Ajánlás: Én nagyon elégedett vagyok vele, 5 csillag :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
telefonzsinor beszámolója
2020-09-15 00:00:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefon, a közeli címet adott, utána pontos címet. Panzió

Lakás: Panzió, célnak teljesen megfelel.

Külső: Szép 40-es, főre nagyon finom puha, vékony magas nő, aki szereti a szuper 40-eseket, az ne hagyja ki

Hozzáállás: Most SOS franciára neveztem be, pár éve voltam nála egy félórás lehetőségre.

Együttlét: Kis dumcsi után az ágy szélére ültem, ő letérdelt, és érzékien elkezdte. Még mindig eszméletlen jól csinálja. Bő nyál, fog nincs. Néha kézzel is rásegít, egyszerre szájjal és kézzel, ahogy a nagykönyvben meg van írva. ügyes.

A régebbi félórás lehetőségről is jó emlékeim vannak, ezért kerestem fel őt, most Budapesten volt.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképpen ajánlom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Xreol beszámolója
2020-07-02 00:33:16
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon értem utól, buszon volt, így kérte hogy pár perc múlva hívjam vissza.

Lakás: Autós kaland volt

Külső: Szép arcú, igazi tüzes nő

Hozzáállás: S.O.S. Franciaára mentem hozzá, teljesen kezdeményező, beszédes

Együttlét: Franciája az tökéletes

Elégedettség és Ajánlás: ajánlom mindenkinek

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Atka89 beszámolója
2019-08-09 19:46:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, felvette kérte, hogy egy félórával később hívjam vissza. Mikor visszahívtam egyeztettünk egy találkát.

Lakás: Autós kaland volt

Külső: Ő van a képeken, csak élőben még elbűvölőbb. A feneke tetszett elsőre a legjobban.

Hozzáállás: Kedves, aranyos, kezdeményező. A helyszínig végig beszélgettünk, igazi barátnő feeling. Egy félórára sikerült mennem, de azt kimaxoltuk amennyire lehetett.

Együttlét: Minden jóból kaptam egy kicsit és nagyon jól esett. A részletek meg a mi titkunk marad.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében nagyon elégedett vagyok és örülök, hogy elmentem hozzá. Remélem máskor is eltudok jutni hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
vargas123 beszámolója
2019-02-18 21:15:13
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt

Lakás: Anno még Zalaegerszegen voltám nála 2-3 alkalommal, lakás frekventált részen volt, viszonylag egyszerű parkolással.

Külső: Már az ajtónyitásakor levett a lábamról. Szép arca van, bársonyos bőre. Nagyon formás kerek popsija. Egy igazi istennő.

Hozzáállás: Fél órás randijaink voltak, minden percét élveztem.

Együttlét: Fürdés után az ágyon várt, első alkalommal már ruha nélkül, második alkalommal megkértem hogy a szexi tanga amiben fogadott maradjon még egy picit, mert eszméletlen dögös volt benne a feneke. Kölcsönös francia, csók, és lovaglás volt általában a kérésem, ami minden alkalommal eszméletesre sikerült. Abszolút nem volt neki sietős, hagyta hogy minden percét élvezzem/ élvezzük az együttlétnek. Véleményem szerint, szereti ha kényeztetik

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan merem ajánlani annak, aki igényes magyar hölgyet keres, Remélem hamarosan újra leszel Vas-Zala megyében.Addig is csók a puha testedre.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Romboló87_archivalt2021 beszámolója
2017-12-28 18:47:55
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefon Egyeztettünk könnyen is simán ment

Lakás: A lakás a célnak megfelel fürdő tiszta parkolás ingyenes a ház előtt

Külső: Igazán bájos kedves aranyos lány nekem nagyon bejön vékony testalkatú iszonyat jó segge van és formás cicik

Hozzáállás: Sajnos csak fél órát tudtam lenni abba fél órába. Annyira volt kezdeményező amennyire szükséges

Együttlét: Fürdés után a szobába térve kényelmesen hanyatt feküdtem az ágyba megbeszéltek alapján franciával kezdek amit nagyon ügyesen csinált!!! Majd egy kis idő múlva kértem hogy én is hogy kényeztessem egyértelműen beleegyezett majd felvették a 69-es pózt 🙂 Amit ő is élvezett aztán jött az ezredes Védő ruhája Majd kedvesen kérdezte milyen pózba szeretném úriember módjára megadtam a lehetőséget hogy válasszon így ő hanyatt feküdt végig puszilgadttam az egész testét majd a hadrafogható ezredes elindult az útjara iszonyatosan forró volt és nedves ölelt csókolgatott meg aztán már csókolóztunk is és a műsor végére Mind kettoknek sikerült elélvezni

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kedves aranyos kis beszélgetős bátran merem ajánlani mindenkinek

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Farkangyal74 beszámolója
2017-11-03 09:24:38
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A Telefont elsőre felvette ,könnyen ment

Lakás: Tiszta lakás a célnak megfelel

Külső: Szép teste van neki

Hozzáállás: Teljes mértékben barátnő feeling!

Együttlét: Ezt nem részletezném

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlani tudom mindenkinek,aranyos kedves csajszi!Én még menni fogok hozzá!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
maci60_archivalt2022 beszámolója
2017-07-13 06:39:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefon szinte azonnal.

Lakás: Egyszerű de nagyszerű tiszta és kellemes.

Külső: Vékony de a popsija fantasztikus,kézbe illő cicik nagyon finom punci.

Hozzáállás: Kedves beszélgetős türelmes nem az a tipus aki előre a pénz utána meg összecsap mindent.

Igazi barátnő,olyan jó csinálta hogy nem bírtam 15-20 percig.

Együttlét: Nagy dolgokat terveztem de annyira jó a technikája hogy nem tudtam magara figyelni--ő győzött.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek csak vigyázzatok rá.

Még meg szeretném keresni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
csocsoka beszámolója
2016-11-04 19:47:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette a telefont, könnyen ment, kedves hangja már a találkozás előtt pozitív benyomást kelt az emberben.

Lakás: Nem különösebben érdekelt a lakás, de a célnak teljesen megfelel, tisztaság van, nyugodt körülmények. A szobában nagy franciaágy tiszta lepedő, hangulatos fények.

Külső: Élőben még a képeken látott hölgynél is fiatalabb és kívánatosabb, illatos feszes bőr, tenyérbeillő mellek, kerek popsi.

Hozzáállás: Pont annyira volt kezdeményező amennyire kellett (vagy amennyire a vendég akarja) ismét ki kell emelnem kedvességét, beszélgetni is nagyon jól lehet vele. 1 órát voltam vele.

Együttlét: Ezt nem részletezném mert úriember ilyenről nem beszél, mindent teljesített amit kértem és ami rajta van az étlapján. A csókját ki kell emelni, igazi nyelves, semmi alibi.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom, korrekt, nagyon kedves hirdető. Én biztosan visszamegyek majd még ha erre jár, Urak, tessék vigyázni rá!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
VW_fan beszámolója
2016-11-01 08:30:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hamar felvette a telefont, hangja kedves. Megbeszéltük a részleteket, fél óra múlva már nála is voltam.

Lakás: A helyszín a célnak több mint megfelelő, igényes, tiszta. Fürdőben több féle tusfürdő, tiszta törölköző. Parkolás is könnyen megoldható.

Külső: A képek jól visszaadják a külsejét, a testét sok fiatalabb lány is megirigyelhetné. Nagyon finom a bőre, imádtam a szép természetes ciciket, az arca is tetszett, nem egy tucat nő. Megfürödve, szexi fekete fehérneműben illetve combfixben fogadott, már ekkor felizgatott.

Hozzáállás: Kedves, közvetlen hölgy, kellemesen el lehet vele beszélgetni. Pont annyira kezdeményező amennyire szükséges.

Együttlét: Levetette a melltartóját és a bugyiját, a combfix maradt. Elkezdtünk ismerkedni egymás testével, közben csókolóztunk, amit iszonyat jól csinál, tényleg mintha a barátnőmmel lettem volna. Az ágyon folytattuk kölcsönös franciával, nem bírtam betelni finom puncijával. Ezután óvszert húzott majd kellemesen meglovagolt, itt hamar végem is lett, nagyon jól mozog.

Elégedettség és Ajánlás: Részemről csak ajánlani tudom, nagyon kellemes élményben lehetett részem. Ha lesz rá lehetőségem, biztos, hogy ismét meglátogatom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Antal01 beszámolója
2016-08-07 17:45:49

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyszerűen.

Lakás: A lakásból amit làttam rendben volt, fürdő tiszta, tusfiürdő volt egy pár féle.

Külső: Karakteres, szép arcú lány, teste nagyon jó.

Hozzáállás: Fél órát voltam vele, maximálisan kezdeményező

Együttlét: Natur francia volt aktussal. Ő volt felül, nagyon jól lovagol, tekerte a csípőjêt rendesen.

A csókja fenomenális, igazi nyelves! A francia is nagyon jó volt!

Elégedettség és Ajánlás: Magasan a legjobbt. Barátságos kedves, nagyon ajánlom. Végre egy jó lány Gyöngyösön!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zolo 81 beszámolója
2016-05-01 19:52:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre fel vette és már ott is elvarázsolt a gyönyörü csengő hangjával és megbeszéltük a részleteket.Időpont egyeztetés könnyen ment 1,5óra mulva már ott is voltam nála.

Lakás: Lakás szép tiszta rendezett volt célnak teljesen megfelelt.Parkolás is simán ment bár én motoral voltam de autóval is egyszerü mert volt bőven hely.Fürdőszóbában is szép tisztaság fogadot.

Külső: Gyönyörü szép lány élőben még szebb mint a képeken,nagyon szép selymes böre van jó volt csókolni.

Hozzáállás: Kezdeményezésböl jeles,úgy érzem kedves és óda adó volt velem egy órát voltam vele gyorsan elrepült az idő.

Együttlét: Olyan érzésem volt mint ha már régóta ismerném tudta hogy mit szeretek nem csupán sex volt hanem nekem szeretkezésnek tünt,igazi barátnő filingje volt az első aktusnáll nem birtam sokáig ,ügyes mindenben o azok a csókok igazi simulos lány,jött a maszázs azt mondta hogy nem olyan profi benne pedig töle kaptam életem legjobbját,és jött a második szerelmeskedés gyengéd volt velem csókolgatuk egymást aztán francia volt nevezhetem isteninek,miszionárius és lovagló poz volt közben szinte végig csókoluztunk úgy éreztem hogy ö is élvezte legalább is remélem.

Elégedettség és Ajánlás: Összeségében csak ajánlani tudom annyit kérek hogy mindenki vigyázon rá.Köszönöm szépen neked ezt a csodás 1 órát.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.