SzexpartnerMonic6+36 30 / 845-8142Kecskemét

Bemutatkozásom
Szia, Monic6 vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Kecskemét.
Várom hívásod a +36 30 / 845-8142 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
60 kg
Mellbőségem
90 cm
Magasságom
165 cm
Csípőbőségem
100 cm
Derékbőségem
70 cm
Elérhetőségem
hétfő:
08 órától 20 óráig
kedd:
08 órától 20 óráig
szerda:
08 órától 20 óráig
csütörtök:
08 órától 20 óráig
péntek:
08 órától 20 óráig
szombat:
08 órától 20 óráig
vasárnap:
08 órától 20 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
30
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
igen
Nézettség
Megtekintve:
232029x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
igen
párokat
igen
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Barna
Szem
Sötét barna
Alkatom
Normál
Tetoválás
van
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Üdvözöllek az oldalamon! :) Ha egy kis lazításra,feltöltődésre vágysz,mert eleged van a szürke hétköznapokból,akkor nálam garantáltan megtalálod! ;) Várlak téged szeretettel egy hangulatos kis helyen egy kellemes lazító masszázsra,ahol lehetőséged van olajos cicis farokizgatásra vagy csúszkára,natúr franciás vagy kézi,de természetesen az aktusos levezetést is kérheted vagy akár kombinálhatod is.:* Ezmellett,ha a masszázs nem vonzó számodra,akkor választhatod az abszolút barátnőfeelinges szeretkezést is velem,ahol a kölcsönös élvezet alap,de csak,ha szereted,ha nemcsak téged kényeztetnek. ;) Csók,Monic :* ÜZENETEKRE NEM ÁLL MÓDOMBAN VÁLASZOLNI,KÖSZÖNÖM,HA MEGÉRTED!!!
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
S/M
nem
Bizar
nem
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
igen
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
igen
Leszbi show
igen
Mélytorok
ha megkérsz
Kényszerfrancia
nem
Gonzó
nem
Enyhe domina
nem
Fétis
nem
Kikötözés - bondage
nem
Fenekelés
nem
Taposás
nem
Pisiszex
nem
Kakiszex
nem
Szerepjátékok
igen
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
igen
Sport masszázs
igen
Thai masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
igen
Sport
igen
Thai
igen
Erotikus
igen
Elfogadott (5 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
dingó29 beszámolója
2024-01-12 16:42:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, elsőre nem értem el, de visszacsörgetett mikor alkalmas volt.

Lakás: Kecskemét belvárosi panel, ennek megfelelően fizetős a parkolás, de aki tudja, hogy hol kell keresni az talál közel szabad helyet.Lakás kifogástalan, fürdő szintúgy, szobában franciaágy és alkalomhoz illő halk zene.

Külső: Mint a képeken, csak rövidebb hajjal. Az arca nekem kifejezetten tetszik

Hozzáállás: Egy órára mentem hozzá és ezt maradéktalanul ki is töltöttük. Nagyon kedves, jól el is lehet vele társalogni.

Együttlét: Ami az adatlapján szerepel, az tényleg kérhető is. És nagyon igyekszik is a vendég kedvében járni. Aki többre kíváncsi

az próbálja ki :)

Elégedettség és Ajánlás: Egy igazi kincs, jószívvel ajánlom minden normális úriemberek. Tuti, hogy még jópárszor meglátogatom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
gypapi beszámolója
2024-01-11 13:32:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltük meg a talit, amit nagyon aranyosan fogadott. egyszer korábban már találkoztunk, amire majdnem teljesen pontosan emlékezett. A kedves nevetős beszélgetős hangja, modora újból jólesett.

Lakás: A lakás belvárosi garzonlakás, a célnak maximálisan megfelel. A parkolás, mint a kecskeméti viszonyok közt, mindenütt fizetős, de van. A fürdőre ne volt szükségem közvetlenül a tus alól mentem, és fordítva is.

Külső: Mivel már korábban is voltam nála, a hosszú haját hiányoltam. Ugyanis időközben levágatta, és így egészen más lett a fiús frizurával. Szerencsére csak a külalakja változott, a hozzáállásán ez nem jelentett változást. Maradt ugyanolyan kedves, mosolygós, beszélgetős, figyelmes. Igaz, az előző randiról nem írtam értékelést, de most azt is bele sűrítem a mostaniba.

Minden porcikáját kedvelek, igaz csak fél órát töltöttem vele.

Hozzáállás: Most is, mint én általában masszírozást kértem, amit kimondottan jól, kedvesen és nekem megfelelően csinált. A "megfordulhatsz" után vettem észre, hogy időközben már nem volt rajta semmi textil. Épp ezért jöhetett a csúszkás, csókolózós folytatás, amit nagyon imádok. Szerintem a rendes aktus csók nélkül csak félsiker.

Sajnos a félórába nem fért bele több, igaz nem nézte az órát, és valószínűleg túl is mentünk, nem is kicsit. Én is szerettem volna kicsit franciázni neki, de legközelebb, (hamarosan) ezt is bepótoljuk.

Együttlét: Mint már említettem, masszírozás, csúszka masszír, csókolózás, és természetesen a nagyon kimerítő aktus volt a program. Igaz, mivel engem kicsit visszatart az óvszer, nem sikerült elmenni, csak gumi le és kézi, francia, és így!!! Persze ez semmit nem von le Monic hozzáállásából, technikájából, kedvességéből, ez az én hibám.

Monic kedvence a partnere. Valóban mindenre figyel a cél érdekében.

Elégedettség és Ajánlás: Biztosan megyek még, és hamarosan ha tehetem.

Nagyon aranyos beszédes, és még egyszer, mindent a partnere kedvéért tesz. Természetesen ajánlom azoknak, akik ezt a stílust kedvelik.

Köszönöm drága, remélem hamarosan újra találkozunk.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kilypapa beszámolója
2023-05-29 21:06:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon szokott történni az időpont foglalás.Előfordul,hogy nem veszi fel de később mindig diszkréten visszacsörget.

Lakás: Régi panellakásban van ,ízlésesen berendezett,jól felszerelt és tiszta fürdő valamint nagy franciaágy jellemzi a lakást.

Külső: Sajnos csak egy képet rakott ki magáról,pedig róla lehetne nagyon sok jó képet készíteni.Nekem abszolút a zsánerem:szép arcú,szép nőies alkatú,gyönyörű kerek popsija van és nem túl nagy de formás cicijei.Kedvencem a popsija és a mosolya.

Hozzáállás: Általában egy órát vagy kicsit többet vagyok nála,amit igyekszünk maximálisan kihasználni.Remek beszélgetőpartner és a többi dologban is nagyon ügyes,mintha a barátnőmhöz mennék amikor hozzá megyek,mindig csókkal üdvözöl és van,hogy szinte nekem esik.Össze lehet vele gyűrni a lepedőt rendesen az biztos.Nem részletezném,hogy miket szoktunk csinálni,mert azt mindenkinek meg kell tapasztalni.Szerintem inkább a szeretkezős vonalat képviseli mint a pornós stílust.

Együttlét: Erről nem nyilatkoznék,de ahogy fentebb írtam mindenkinek ajánlom aki tud bánni egy nővel.

Elégedettség és Ajánlás: Voltám már nagyon sok lánynál erről az oldalról,de ő benne van a top 5-ben,tehát mindenkinek ajánlom aki illedelmesen tud viszonyulni egy nőhöz,maximálisan meghálálja a törődést.Neki csak annyit üzennék,hogy hamarosan újra találkozunk.Puszi

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kilypapa beszámolója
2023-02-22 14:49:04
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Subman75 beszámolója
2022-11-29 14:03:59
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Először Viberen egyeztettünk, majd telefonon pontosítottuk a részleteket. Már az egyeztetés során is nagyon közvetlen, kedves volt.

Lakás: Egyszerű, de nagyszerű garzonlakás a belvároshoz közel.

Külső: Arckitakarással hirdet, ezért volt bennem némi félsz a korábbi negatív tapasztalatok miatt, de Ő valóban csupán a diszkréció miatt hirdet arc nélkül.

Nagyon szép, csinos, igéző tekintetű hölgy, kedvencem mégis a gyönyörű telt ajkai lettek:)

Hozzáállás: Nem is igazán tudom, hogy írjam le, de szerintem mindennél többet mond, hogy Ő a legkedvesebb lány, akivel volt szerencsém találkozni.

Végig mosolygott, mindenben igyekezett a kedvemben járni. Nem sürgetett, egy másodpercig sem éreztem, hogy teher lenne a jelenlétem, mint ahogy korábban sok másik lánynál megtapasztaltam ezt sajnos.

Nagyon sok lányt felkerestem már az elmúlt években, de most éreztem leginkább azt, hogy akkor és ott Én, az én örömöm volt a legfontosabb Monicnak, tényleg mindent elkövetett, hogy jól érezzem magam.

Ráadásul még a humora is jó:)

Együttlét: Egy kissé perverz szexuális játékot kértem tőle, amire azt mondta, hogy még nem csinált ilyesmit, de bevállalja.

A tapasztalatlansága ellenére az egyik legizgalmasabb randim volt. Remegő lábakkal jöttem el, nagyon intenzív élményben volt részem a hölgy jóvoltából.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok mindennel, de azért még egyszer kiemelném azt a lényéből fakadó kedvességet, amivel rögtön elbűvölt.

Kedves Monic, köszönöm ezt az élményt Neked, hamarosan ismét megyek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.