SzexpartnerGréti+36 70 / 309-6255Nyíregyháza

Bemutatkozásom
Szia, Gréti vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Nyíregyháza.
Várom hívásod a +36 70 / 309-6255 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
57 kg
Mellbőségem
-
Magasságom
170 cm
Csípőbőségem
90 cm
Derékbőségem
70 cm
Elérhetőségem
hétfő:
12 órától 20 óráig
kedd:
12 órától 20 óráig
szerda:
12 órától 20 óráig
csütörtök:
12 órától 20 óráig
péntek:
12 órától 20 óráig
szombat:
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
22
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
1722608x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőke
Szem
Sötét barna
Alkatom
Normál
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
I'm waiting for calls from hungarian-speaking men only. Thank you for your understanding ! :) Örülök, hogy rámtaláltál. Az én nevem Gréti:) Hogyha már a sokadik csalódásodon vagy túl, fordulj hozzám bizalommal! Adj egy utolsó esélyt, és meglátod, hogy lehet ezt másképp is! :) Belvárosi lakásomban várlak téged többszöri zuhanyzási lehetőséggel, többféle tusfürdővel, szájvízzel, illatos törölközővel és maximális diszkrécióval, hogy feltétlenül ne tudódjon ki a kis titkunk. 12 órától 13 óráig kezelem a telefonomat. Ha később is elérhető lennék, akkor a zöld "most felveszem" ikonnal próbálom majd jelezni feléd Ha önbizalom problémáid vannak és kicsit bizonytalan vagy magadban, akkor se félj eljönni hozzám! Az én természetemre egyébként is jellemző, hogy mindenkiben találok valami szépet, valami szeretnivalót, és ezekre koncentrálok. Nem a hibáiddal fogok foglalkozni, efelől ne legyenek kétségeid!:) A félénk pasikat pedig különösképp vonzónak találom, úgyhogy nem gond, hogyha zavarban vagy az elején. Segítek feloldódni;) Az itt töltött időben maximálisan rád fogok figyelni és koncentrálni. Ne félj megnyílni előttem és nyugodtan közöld, hogy mit és hogyan szeretnél csinálni, ahhoz fogok alkalmazkodni. :) Mindig szép sminkben, csinosan felöltözve várlak téged.(Remélem a ruhaválasztás jogát meghagyod nekem:)) Ha időpontot szeretnél megbeszélni velem, kérlek ne rejtett vagy vezetékes számról hívj! Sajnos nem tudlak fogadni ha roma származású vagy,vagy ha tudatmódosító szer hatása alatt állsz. Illetve ha fennálló probléma nálad az erekció diszfunkciója (másnéven impotencia) ,akkor kérlek addig ne keress, ameddig nem sikerült megoldást találnod rá:) Gumit nem kell hozz magaddal, mert csak latexmenteset használok latexallergia miat, abból pedig van nekem elég, emiatt nem kell aggódj!:) Óvszer nélküli aktus nincs továbbra sem!! Kizárólag ápolt, igényes, kulturált férfiak hívását várom. Köszönöm, hogyha eddig eljutottál és megtekintetted az adatlapomat. Remélem elnyertem a tetszésedet és mihamarabb találkozunk. ;) Csók Gréti.
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
Natúr francia végén arcra
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Közös maszturbáció
igen
Láberotika
igen
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
igen
Mélytorok
igen
Fenekelés
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Egyéb masszázs:
Teljes test masszázs
Amit még érdemes tudni rólam:
Bármilyen kérdésedre szívesen válaszolok:)
Elfogadott (126 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
alex39 beszámolója
2024-04-23 11:38:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Grétit nem egyszerű elérni,de nem lehetetlen.Kitartás meghozza a jutalmát.Most hívásomat nem tudta fogadni,de üzenetemre visszajelzett.Így hamar lefoglaltam az utolsó időpontját jó fél héttel előre.Kérte ne felejtsem el.Természetesen mentem is

Lakás: Nyíregyháza forgalmas útszakaszához közeli sarki bérház.Lakás tip top kis kuckó,egy nagyobbacska szoba kis fűrdővel,franciaágyas kombó.Ismerős a hely.Parkolást a szemközti parkolóban tudtam megoldani.

Külső: Grétiről mindig az jut eszembe,hogy egy topmodell alkatú szépség.Magas hölgy gazella karcsúság,felesleges kiló nincs rajta.Szép arc,mosolygós,szép ajkai csókra teremtődtek.Szolis bőre nagyon finom,puha.Na és kerek popsija amit imádok.;)

Hozzáállás: Vendégcentrikus és közvetlen személyisége Grétinek,mindig ad egy nagy pluszt a randihoz.Beszédes,szóval nincs kínos csend,imádni való.

Együttlét: Bejutás az ajtón kicsit keresgetéssel kezdődött.Instrukciót kértem Grétitől újból,hogy melyik lakásban is van. :))

A lányos zavar hatása,hogy egy csínos leányzó vár reám.Én meg bénázok.:)

Ajtót meglelve már nyílt is és beléptem a szentélybe.

Gréti most is kitett magáért.Szexi fehérneműben várt és egy nagy öleléssel.Beszélgettünk picit,kivel mi újság.Aztán rátértünk célirányosan a dolgokra.Fürdőbe vettem az irányt,ahová Gréti is elkisért,hátmosásra felvértezve.Lekapta magáról a szexi rucit és törülközőt derekára kötve utánam jött.Sajnos a fürdő keskenysége nem igazán alkalmas a kettős szeánszra így csak én tisztálkodtam ,míg Grétivel beszélgettünk.Kaptam popsi simit.Nyugtáztam ,hogy rajam is van ami neki tetszik.;)

Letudva a tisztálkodást,visszatértünk a szobába.Gréti fimom illatú olajjal kente be magát,majd ágyra telepedtünk.

Mélytorkos franciával kezdett brutális élvezetességgel.Én csak pislogtam,mint hal a szatyorban.Nagyon tudja hogy milyen a jó francia,mélytorkosan.

Kellően felizgúlva,kértem a védőfelszerelés felhelyezését.Kezdésnek kértem lovagoljon meg.Bele is űlt a nyeregbe.Csodálatos testét csodálva,alkatához illő cicijét simogatva,élveztem Gréti munkásságát.

Nehéz volt megállni hogy ne durranjak el hamar,de még terveimben volt másik pozitúrában folytatni.

Kérdeztem is,hogy mit szól asztalra dölve hátúlról megtámadva folytatáshozőBenne is lett volna,de az asztalka bizony gyenge konstrukciója miatt inkább konyhapúltnak támaszkodva oldotta meg.Így is hozta a várt élményt,a kerek popsi látványa.

Simogatva hátát,kapaszkodva a popsiba hamarosan eljött a nagy bumm,élveztem egy nagyot a gumiba.Megtisztogatva elhelyezkedtem Gréti kérésére az ágyra.Bekente a hátam,valószinűleg krémmel v olajjal és kellemesen átmaszírozott.Közben témázgattunk erröl-arról.Imádom hogy elötte nincs tabu.Felvetettem milyen is az,hogy az adatlapon kérdésnek fel van téve:Hogy szoktál maszturbálniő-és a válasznak az van írva:gyere nézd meg,vagy épp Grétinél pontosan az van válasznak adva:Szeretnéd látniő :)

Ezt felvetve Grétinek,kérdezte:akarod látniő

Mivel sosem masztizott még előttem egyik hölgy sem,hát egyszer élünk. ;)

Hát urak és hölgyek masztizásban Gréti viszi jelenleg a prímet.Ha nem rohanna az idő, tudnám élvezni a látványt.

Sajnos az idő vége felé érkezve a szeánszunkat be kellett fejezni.

Öltözködtünk és beszélgetésünket avval zártuk,hogy ne kelljen rám újból fél évet várnia(vagy lehet többet)

Ajtóban nagy öleléssel és csókkal búcsúztunk egymástól.Majd ajtón kilépve lelkileg feltöltődve egy élménnyel távoztam Grétitől.

Elégedettség és Ajánlás: 3/4 órányi élménytali volt.Tán mondhatni eddigi talink közűl ez volt a legélvezetesebb,legspontánabb randink(nem mintha az előzőek nem nyújtottak volna élvezetet)

Igérgetni nem szoktam de, Gréti, szerintem ezt meg kéne ismételnünk a közeljövőben ;)

Köszönöm és puszil Alex a nagy popsis :*

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MeatVendor beszámolója
2024-04-23 09:56:49
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Többször is voltam már Gréti drágánál, de csak egy összefoglaló értékelést írok. Először telefonon hívtam, már itt megragadott kedves hangjával és aranyos megnyilvánulásával. Majd későbbi alkalmakkor SMS-ben egyeztettünk.

Lakás: Én még az első debreceni helyén voltam nála. A lakás teljesen jó volt, talán a zuhanykabinnal akadt akkoriban probléma, egyébként felszerelt volt, de ez ma már irreleváns!:) Nagy francia ágy piros ágytakaróval, kell ennél jobb tetthelyő Azon a környéken a parkolás körülményes tud lenni.

Külső: Az első dolog, ami eszembe jut a külsejéről az a 'Szó bennszakad, hang fennakad'. Gréti annyira szép, hogy komolyan mondom nem értem mit keres ezen az oldalon! Mert ezzel a külsővel már befutott pornószínésznőnek, de minimum pornhub/onlyfans modellnek kellene lennie! Na szóval, szépségkirálynőhöz illő arc, húsos (töltött), pirosra rúzsozott ajkak, hosszú (min. derékig erő), nagyon dús, barna (akkoriban) hajkorona. A mellek hetykék, amolyan tinisek. Az alakja tökéletes homokóra, falnivaló kerek popóval. Körmei mindig igényesek, hosszúak (nekem bejön). Kedvenc testrészem a szép arca és a csókolni való szája!:)

Hozzáállás: A hozzáállása tanítani való! Indíthatna kurzust szexmunkásoknak, hogyan kell bánni a vendéggel. Már az elejétől kezdve nyitott, érdeklődő, kezdeményező, kedves, mintha csak a barátnőddel lennél a kapcsolat elején. Közben el is felejted, hol is vagy tulajdonképpen, annyira magával ragadó személyiség. Mindig 1 órát voltam vele.

Együttlét: És ha még nem lenne elég, amiket elmondtam, most jön a lényeg. Szóval mindazonfelül, hogy az egyik legkedvesebb bomba nő, az ágyban is kiváló! Általában két kört nyomtunk, egyet szexxel, egyet franciával végén szájba. Ha nem lenne elég a látványa, akkor a csókjával hergel fel olyan szinten, hogy 15 másodperc alatt szétdurran a pélód. Fantasztikusan csókol. Aztán rátér a specialitására, a mélytorkos franciára. Hát gyerekek az a látvány, azaz érzés, mennyei. Ezután ha aktusra kerül a sor, nincs olyan póz, amit vele ne próbálhatnál ki. Bírja a nagy tempót is. Mindenben ügyes, kedvence szerintem mikor mélytorkosan kényeztet, valamint a doggy póz.

Elégedettség és Ajánlás: Ezek után szerintem mindenkinek átjött, hogy a hölgy maximálisan ajánlott! Tőle jobbat szerintem nem nagyon találsz, legalábbis nekem még nem sikerült! Azért nem voltam már nála (jó) ideje, mert túl lehet adagolni és az megárt, mint ahogy meg is történt ez már itt néhány kollégával (aki érti, érti). Egyetlen dologgal tudná még fokozni, ha felvenné a repertoárjába a popsi szexet is. Szerintem idővel és gyakorlással abba is belejönne, mint mindenbe amit ezen a területen művel! Na akkor tényleg ő lenne a non plus ultra! Utolsó üzenetem kedves Gréti, hogy minden úgy alakuljon az életedben, ahogy szeretnéd! Puszi.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Papi9972 beszámolója
2024-04-11 16:02:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolatfelvétel SMS-ben volt, hamar válaszolt az üzenetekre.

Lakás: Szép lakás, kicsi de otthonos, jól berendezett.

Külső: Élőben sokkal szebb teste van, mint a képeken.

Arca nagyon szép, kedves, mosolygós.

Hozzáállás: Pont annyira kezdeményező amennyire kell lennie.

Nagyon kedves hölgy.

Együttlét: Úriember ilyen dolgokról nem számol be másoknak, érdemes meglátogatni.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom a hölgyet, teljes mértékben meg vagyok elégedve vele.

Mindenképpen vissza fogok menni hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Baba beszámolója
2024-03-24 09:01:28
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Mindig telefonon történt vagy ha nem sikerült akkor SMS ben!

Lakás: Több lakásban is volt szerencsém együtt lenni vele de a kedvencem a Debreceni volt igaz ott is volt 3helyen de a legutóbbi, az ilyen igazi pornofilmes hangulatot idéző lakás, de a Nyíregyházi is teljesen tökéletes volt. Mindig ahol ő van ott van minden es figyel a részletekre maximalista nem csak az ágyban az életben is.

Külső: Hát ezt nagyon nehéz szavakba önteni.....nálam általában az szokott a nőknél a probléma lenni hogy nincs meg a külső belső szépség összhangja. De Grétinél abszolút nincs így.....egy igazi természetes bombázó gyönyörű kedves ártatlannak tűnő arc és báj, pici cici de ettől függetlenül én imádtam volna őket csak ő nem engedte 😀 emlékszem említette hogy majd ha meg lesz operálva akkor majd az arcomba nyomja és akkor játszhatok majd velük. A testalkata az igazi szabályos homokóra de valami brutális szabályosságokkal és tökéletességgel. Nekem a kedvenc testresze az a két legugyesebb része a szája és pedig azért mert eszméletlen jó volt vele csókolózni érzéki vad és szenvedélyes egyszerűen felejthetetlen élmény volt ez is . A második azt nem nehéz kitalalni a popsija gyönyörű feszes minden irányból jo nézni és tolni is egyszerűen tökéletes!

Hozzáállás: Abszolút kedves udvarias figyelmes házigazda olyan volt minden egyes alkalommal mintha a barátnőmhöz mentem volna, vagy nagyon ügyes színésznő vagy valójában aki szimpatikus számára és benne van a kedvencei közt azokkal tényleg ilyen érzelmes.....ez már nem biztos hogy kiderul. Nagyon nagyon sokszor voltam vele de tényleg el se tudom sorolni de egy idő után már nem akartam más művésznővel lenni csak vele úgyhogy vigyázzatok férfi tarsaim mert meg van az a képessége hogy amint tavozol csak ő fog az eszedbe járni :) nagyon jó és alkalmazkodo a hozzá állása mindig minden úgy történik ahogy a vendég ohalytja természetesen maximális bele éléssel hitelesen szenvedélyel.

Együttlét: Általában amikor be léptem kaptam egy arcra puszit és egy ölelést....de nekem kellett mindig a csók. Elmondása szerint nem szeret csókolózni de velem kivetelesen jó volt ezt csak ő tudja mennyire igaz bár szerintem jó uzletpolitikát végez ;) szinte minden alkalommal együtt tusoltunk ami az ellazitásban segít és sokkal jobban össze hangolodunk. Aztán vissza terve az ágyra indul a világ sikerű natúr francia ami a legjobb a világon. Uraim nem minden esetben vagyok erre a kijelentésemre büszke de Szabolcs Borsod Hajdú-Bihar és Pest megyékben 95%ban mindenkit kiprobáltam aki az esetem volt de Gréti messze felül múlja mindegyiket minden téren. Én vendéglátásban dolgozok és ezt a szakmát csak úgy lehet csinálni ha imádod szereted....na ez pont ugyanígy van Gretinel is imádja szereti élvezi és pont ezért ilyen kimagaslóan jó benne. Vissza terve az együttléthez... mereteimbol adódó kicsit problémás volt a melytorok de a végére bele jött és már csak alig fulladozott tőle de Elmondása szerint nem a hosszúsaggal volt a baj hanem a vastagsággal e miatt nem tudta be mutatni nekem a szopás technikáit pedig úgy szerette volna megmutatni megadni nekem ezt az örömöt de elmondom hogy nem kell sajnálni ha éppen ahoz van kedved kőkeményen meg is lehet baszni a torkát ami különösen jó érzés persze csak ha meg vagy áldva centikkel :) imád szopni és imádja a méretes nagy farkakat! A sex az arányaiban ugyanolyan magas szintű mint a szopás élvezi szereti tudja. Én esetemben annyi csak a probléma hogy én szeretek irányítani sajnos nem az a gyengéd érzelmes típusú partner vagyok az ágyban hanem az a mocskos kemény és szenvedélyes típus amit Gréti kivetelesen szeret bár van egy pár dolog amit nem szeret az hogyha fogják a nyakát legyetek szívesek ezt keruljetek el (meg van az oka és en tudom is minden előzményét de tiszteletben tartom és nem árulom el legyetek szívesek tiszteletben tartani) hol is jártam.....jaj igen az együttlét van pár kedvenc póza de ha székre térdel azt nagyon szereti és úgy igazán keményen lehet tolni neki eszméletlen jó főleg nekem aki nem csak úgy nagy hanem majdnem 2m magassagomhoz ez a pozitura tökéletes és kényelmes....egyetlen egy hátránya van hogyha hozzám hasonlóan intenzív nagy vastag és durva vagy akkor bizony le le zuhan a latexmentes gumi :)))) de megsugom isteni jó vele!

Elégedettség és Ajánlás: Az a jó és kiemelkedő Grétiben hogy nem csak szexuálisan ő a tökéletes partnered bátran ki merem jelenteni 1000km és körzetben....hanem érzelmileg és hatalmas nagy inteligenciáját tekintve kiváló beszélgető partner és érzelmileg tápláló személyiség önbizalmat ad kedvességet szeretetet. Nagyon nagyon imádom és imádtam szerintem néha néha belé is szerettem de lehet őis bár ezt csak ő tudja. Az utolsó együttlétünk január elején lehetett de azóta se találom a párját vagy aki helyettesíteni tudná őt mert sajnos számomra ő minden téren elérhetetlen lett amit nagyon nehezen tudok el fogadni de ez van. Ezzel az őszinte értékeléssel búcsúzom tőled kedves Gréta nagyon vigyázz magadra és kívánom hogy minden téren találd meg a boldogsagod. Mert attól hogy ilyen életed és múltad volt a boldogságot megérdemled ugyanúgy jár neked mint bárki másnak.

Kedves uraim ti pedig nagyon vigyázzatok rá mert megéri és elutazni érte bárhol is van megéri. Nagyon remélem ebben az életben lesz még alkalmunk lehetisegünk együtt lenni mert nagyon hiányoznak az emlékek. Szívem szerint senkinek nem ajánlanám de akkor magam egy részét köpném szembe így urak csakis ajánlani tudom. Remélem nem lett túl hosszú és rövid sem .csók neked Gréti:*

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
winch beszámolója
2024-03-13 11:33:50
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Előző nap telefonon kerestem, kb. második próbára felvette,másnapra egyeztettünk időpontot.

Lakás: Apró de megfelelő lakás, rend és tisztaság. Parkolás egyszerű.

Külső: Gréti egy fiatal és gyönyörű lány, vastag ajkakkal és kerek fenékkel, mindkettő azonnal beinditotta a fantáziám.. :)

Hozzáállás: Sajnos csak 45 percet tudtam maradni, ezalatt nagyon közvetlen és kedves volt, ha szükséges akkor kezdeményez, de irányítható is. Érdeklődő, kellemes volt vele beszélgetni 2 aktus között is.

Együttlét: Kifejezetten a mélytorok miatt érkeztem így pár csók után rá is tértünk. Sokat csalódtam az utóbbi időben mélytorok témában, így félve és nagy reményekkel vártam Grétit. Vastag ajkaival rácuppant (az egyébként méretes) farkamra és pillanatok alatt tövig nyelte és bőnyálasan szopta. Remek érzés amikor a vege szabályosan atcsuszik a garaton. Szopattam fekve, oldalról, állva, bele is lehet mozogni, baromira élveztem. A végén a szájába mentem el.



Utána felajanlott masszázst amivel most nem éltem, helyette csak beszélgettünk. Mondtam, hogy 45 percben nem valószínű, hogy menni fog a kettő, de addig incselkedett amíg ismét (termeszetesen mélytorkosan) keményre szopta a farkam, felgumizott, bepucsitott az ágyon és hátulról 2 perc alatt szétkúrtam a kerek seggét.



Mit mondjak, baromi elégedetten távoztam :D

Elégedettség és Ajánlás: Randink kiváló volt, biztosan megyek megint. Ilyen jó szopást nehéz elfelejteni :D remélem Debrecenben is elérhető leszel ismét Gréti! (vagy akár a fővárosban ;))

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Nekemnemmindegy67 beszámolója
2024-03-01 17:13:16
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült előző nap. Már a telefonba is levesz a lábamról. Csodás hangja van. Egyeztettünk másnapra és várt.

Lakás: Lakás modern és jól berendezett kis kuckó. Fürdő tiszta, tiszta friss törölköző, több fajta tusfürdő. Parkolás majdnem a lakás előtt lehetséges.

Külső: Leírhatatlan. Szép, csinos, kedves, aranyos. Kedvencemő A példa értékű hozzáállása, kedvessége, és úgy maga az egész hölgy. Nagyon aranyos, kedves, bájos, szép. Mindene úgy jó ahogy van. A feneke az brutális. De a vendég centrikussága az mindent visz. Nagyon jó beszélgető partner is.

Hozzáállás: Annyira kezdeményez aminnyire kell. Nem tolakodó és nem az a fajta aki futószalag lenne. Maximális időt kértem azaz 45perc amit túl is léptünk. De belőle ez is kevés.

Együttlét: Amiért mentem azt csináltuk. Isteni natúr melytorkos francia. Kölcsönös francia. Doggy és NFVSZ. Aztán egy kellemes masszázs és nagyon jó kis beszélgetés. Hulla fádtan mentem és nem reménykedtem benne hogy lesz akció, de ez a hölgy csodákra képes.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon nagyon jó volt. Köszönöm Gréti drága. Ajánlom, mert nagyon jó partner és kedves, aranyos stb... Csak vigyázzatok rá mert egy ritka nagy kincs. Remélem nagyon nagyon sokáig marad még.



Puszi drága.



Ui:Coca Cola

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Babyface beszámolója
2024-02-27 18:18:16
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon ment, első nem biztos, hogy felveszi, de érdemes próbálkozni

Lakás: A lakás a célnak abszolút megfelelő, egy kicsit sok ember mászkál a lépcsőházban, de ez természetes, belváros.

Külső: Külsőleg jobb volt mint a képeken. Picit féltem elsőre az arc és punci kitakarástól, de ettől szebb nehezen fogadhatott volna. Tökéletes teste van, egy igazi nagybetűs NŐ!

Hozzáállás: Sajnos csak fél órája volt szabad, így picit ráfeszültem az időre, de rendkívül kezdeményező, igazán érti a dolgát, rajta vaóban látni, hogy szereti amit csinál és nem kényszerből csinálja. Kifejezetten kedves, beszédes lány. Olyan, akivel szívesen lennél egy társaságban is mint barát, illetve azonnal szerelembe esel, ha meglátod őt mesztelenül.

Együttlét: Rendkívül nyitott kérdezgette, hogy szeretem, jól csinálja-e. Első alkalmam volt ilyen szituációban, szóval kicsit zavarban voltam, de ez a végére teljesen elmúlt. Legközelebb már bátrabban elő merem majd hozni, azokat a dolgokat is, amiket most nem annyira mertem megkérdezni.

Elégedettség és Ajánlás: Biztosan találkozunk még, remélem abban a városban is, amit említettem. Ha pedig egyszer valami folytán a privát életben is tartanánk a kapcsolatot, az maga volna a csoda! Rendkívül kellemes társaság a szexet leszámítva is, órákig beszélgetnék vele, aztán pedig órákig...



Hatalmas puszi! 😊

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Yuri69 beszámolója
2024-02-23 20:41:04
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nagyon könnyű,már a telefonban figyelmes,segítőkész!

Lakás: Patika. Nagy ágy,nagy tükörrel :)

Külső: Gyönyörű arc, mellei tökéletes! Jaj :) nincs mit szépíteni b@szni való segge van :)

Hozzáállás: Ma voltam nála harmadjára.De ennek ellenére én egy kicsit, szégyenlős kan vagyok :) De ezt teljesen jól tudja kezelni. Nem is tudom miért 😜 Barátnő feeling 10/10. Lesi minden kívánságod,má már zavarba ejtő! 45-percet voltam nála, de minden percét kihasználja :)

Együttlét: Úriember erről nem beszél :) De mivel én nem vagyok az, b@sztunk egy nagyot :)

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek aki tudja értékelni :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
dirrlul beszámolója
2024-02-21 19:58:18
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Többször próbálkoztam, első kétalkalomra nem jött össze a tali, de a végén jó kis muri lett belőle :D

Lakás: Pici minden egyben, minden megvolt amire szükség van

Külső: Az arc kitakarásától senkinek sem kell megijedni, nagyon szép cuki arca van. Teste bomba, tömény cukiság :P, ha még nem voltál nála te fogsz elpirulni :D

Hozzáállás: Órára mentem.

Első perctől kezdve közvetlen volt és segít oldódni, keresi a figyelmedet( és mást is a kezeivel), ha barinő feelingre mész megkapod, ha pornós adja magát, kivégez ahogy szeretnéd :D

Együttlét: Pár hónapja mentem így kicsit nehéz visszaemlékezni, de így ment a story röviden tömören:

Betoppantam, lebeszéltük amit le kell, közben eltévedtek a kezei a debreceni párosra alsógatyán keresztül, közben dícsérte mivel áldott meg az úr :D

Gyors zuhi és mentem is vissza hozzá, kis szájrapuszi, tipitapi oda vissza, és mire észbekaptam már kényelmbe helyezte magát az ágyon és olyan pippantást kaptam amit nem felejt ember fia.

Fel-fel nézve a legjobb kérdéseket tette fel pl: mi a fétishedő nem akarsz már jól megdugniő és társai tiszta pornós feeling a leányzó, 10/10 :D

Ezután váltottunk egy kis csattogásba kipróbáltunk pár pózt, amit remélhetően ő is úgy élvezett ahogy én, majd visszaváltottunk franciára, de nem sikerült elmenni :/ pedig szívesen megnéztem volna azt hogyan kezeli :P

Egy utolsó gumit húzva nekimentünk mégegyszer szemből, amivel teljesen ki is elégített.

Hagyott lenyugodni, majd eldumáltuk a maradék időt és tipli.

Elégedettség és Ajánlás: 10/10 big fuck, amikor Debrecenben leszel tuti elmegyek hozzád drága! :D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Geek beszámolója
2024-02-20 05:05:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A megadott időpontban hívtam és rögtön felvette.Már a hangjábol úgy éreztem hogy azonnal látni szeretném!

Lakás: Pont a célnak megfelelő,egy nagy ágy és az a tükör mintha pornót néznék közben.De ebben az a legjobb hogy ez a mi közös pornófilmünk volt.

Külső: Egy szóval tudnám jellemezni a TÖKÉLETES NÖ.Hol kezgyemő Szép hosszú haj az a kedves mosolya azok az igéző szemek a mellei tökéletesek és nem érzékenyek mint egyeseknél szóval lehet velük játszani na és a puncija tökéletes .A popsiját olyan jó volt fogni markolni hogy a fellegekben éreztem magam!

Hozzáállás: A saját bevallása szerint nagyon fáradt volt mert előző héten egy kicsit túlválalta magát de én ebből semmit nem éreztem amit kértem azt maximális teljesítette és még így is nagyon kedves volt!

Együttlét: Kezdésnek megkért hogy ő elötte öltözek le mert szeretné végignézni már ezzel megalapozta a hangulatot.Zuhanyzás után ö kezdett franciázni az a méjtorkos valami isteni volt aztán mondtam hogy én is megkostolnám a punciját,de előtte hozzátette hogy jobban szereti ha dugják mint ha kinyalják de muszáj volt megízlelnem!!!Majd térgyen álva az ágyon Gréti még intenzívebben szoppta a velem egykorút és a golyókat sem kímélte.Gumit kértem és megtörtént amit olyan régen vártam betettem abba a csodaszép puncijába és szemből elkezdtem dugni a lábát a nyakamba tette! Aztán kutyusba fordultunk az a popsi olyan jó volt markolni!Gréti legugolt én a föld által és így folytattuk megkért hogy tartsam a fejét és így mentem el abba az érzéki szájába.Utána sokat beszélgettünk mostantól minden hölgyet hozzá fogok hasonlítani ö lett az én mércém egy életre szóló emlék marad!Az ajtóban még egy búcsúcsók és mentem utamra.Egy óra elteltével muszáj voltam felhívni hogy még egyszer haljam a hangját, és most így telnek a napok Gréti nélkül.

Elégedettség és Ajánlás: Vigyázzatok rá uraim mert belöle csak egy van!Ut.irat:Egy héttel ezelőtt voltam,Hétfőn az első vendéged voltam remélem jól érezted magad velem.Szia

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ominik beszámolója
2024-02-13 05:08:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült elérni készségesen tájékoztat mindenről! Időpontot viszonylag könnyen találtunk!

Lakás: Lakás tiszta rendezett, fürdőben minden megtalálható ami szükséges!

Külső: Nagyon szép lány! Kedvencem a feneke brutális!

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező lesi minden kívánságát a vendégnek!

Együttlét: Többszöri pózvaltas isteni francia!

Elégedettség és Ajánlás: Szerintem az egyik legjobb lány most Nyíregyházán!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240220_3746 beszámolója
2024-02-09 12:38:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kiváló

Lakás: Szuper

Külső: Istennő

Hozzáállás: Profi

Együttlét: Mindent is!

Elégedettség és Ajánlás: Gyerekek van ISTEN!!! Szerelmes vagyok :) Nem ajánlom senkinek ő csak az enyém :)

Akárki :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kutya1 beszámolója
2024-01-23 20:33:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Elégedettség és Ajánlás: Hát, rég voltam Grétinél, kb. 2 éve, akkor írtam is róla beszámolót. Nagyon kiváncsi voltam rá milyen most. Nem csak, mint rosszlányra, hanem a személyiségére is!



Nagy megelégedésemre csakis ismét pozitív élményekkel távoztam. Ugyanaz a közvetlen, barátságos, kissé bohókás (én is az vagyok), erős erotikus kisugárzással rendelkező, gyönyörű nő maradt akit annak idején megismertem.



Nyitott, érdeklő, intelligens, szerintem bármiről el tudsz vele beszélgetni, már ha jut rá idő!



Az erotikában éppolyan odaadó, kezdeményező és természetes, mint annak idején. Akarom mondani: Csillagos ötös.



Na, egyszóval Grétike egy KINCS, aki nem terem minden bokorban!😋

Vigyázzunk Rá!

Legyen még Nekünk sokáig!😊

Grétike pusszantalak "lányos zavaromban"! Mert a memóriád is olyan, mint egy komputeré!😁

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tony102 beszámolója
2024-01-23 11:01:32
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: nem könnyű, de próbálkozz, felveszi!

Lakás: célnak tökéletes!

Külső: Hátööö, hogy mondjam....Ő egy fogalom, Ő egy földre szállt szex istennő!....nézd meg az idei miss world-öt és szorozd meg 100-zal.

Hozzáállás: Én félénkebb vagyok inkább, a kezdeményezést átengedtem neki. Jó döntés volt....azzal kezdte, hogy aznap még nem dugott(sic), így reméli, hogy jól meg fogom dugni,(akkor úgy éreztem, megérkeztem)

Együttlét: Régebben voltam kétszer (1 órára) nála, csak a lényeg: átkerülsz egy másik dimenzióba, ez gréti világa....a farkamat konkrétan benyelte az egészet.....69 -be fordulás, én nyaltam a puncit, ő az ánuszt meg a golyókat felváltva, .....masztizott is nekem, stb, stb,,nem részletezem, ez egy másik univerzum...menj el, nézd meg, erre nincsenek szavak..(ráadásul a csajszi intelligens, jót beszélgettünk a sex után)

Elégedettség és Ajánlás: mindenkinek!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Hehee beszámolója
2024-01-20 08:50:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Szerencsésen tudtam időpontot egyeztetni

Lakás: Jól be rendezett lakás

Külső: Gyönyörű test gyönyörű nagy popsi.

Hozzáállás: Kedves aranyos és nagyon intelligens nő. Kezdeményező és figyel nagyon a partnerére hogy azt jól érezze magát

Együttlét: Először franciával kezdett amit nagyon jól csinál mélytorkokkal kombináva ami nekem nagyon tetszett. Nagyon ügyesen csinálta. Hosszasan nem kapkodva. Utánna kutyába fordultunk és úgy lett végem egy kicsit hamarabb mint én szeretem volna de az a látvány kerek popsi uh.....

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek aki tudja hogyan is kell egy ilyen lánnyal viselkedni. Köszönöm szépen remélem emlékszel rám. ☺️

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Rob1992 beszámolója
2024-01-19 19:13:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon majd SMS-ben is egyeztettünk. Nagyon kedves volt, minden részletet elmondott.

Lakás: NyH belvárosában, abszolút rendezett kis lakás, minden a helyén volt.

Külső: Hihetetlen mennyire szép lány! Gyönyörű mindene...de a szemei, az ajka...nem tudtam levenni a szemem róla! Tökéletes úgy ahogy van!

Hozzáállás: Sosem volt ennyire jó élményem!

Annyira figyelmes ( mondtam is neki, hogy már-már zavarba ejtő mennyire figyel rá, hogy minden tökeletes legyen)

Kedves, elképesztően rá lehet hangolódni....de ami a legjobb, hogy olyan természetesen lehet egy jót beszélgetni vele, hogy az páratlan.

Együttlét: Először voltam nála, de az biztos, hogy nem utoljára. :)

Egy meeting miatt mentem NyH-ra, de a vele töltött idő maradt csak emlékezetes.

Nem árulok el részleteket, de annyira jó volt, minden...egy csoda, alig akartam elindulni tőle. Az a kacér és bájos mosoly...feledhetetlen nekem.

Elégedettség és Ajánlás: Szerintem ő túlzásoktól mentesen is tökéletes! Legjobban a személyisége varázsolt el, a csodaszép külsővel kombinálva. Órákig tudtam volna maradni még....

Apropó óra: az ébresztőd remélem így már kellemesebben szól majd! ;)

Puszi!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240307_9637 beszámolója
2024-01-14 13:29:19
szép arcú, barátnő feeling

Kapcsolatfelvétel: Néha nehéz elérni telefonon, de megéri többször próbalkozni.

Lakás: Célnak megfelelő. Tiszta fürdőszoba.

Külső: Lenyűgöző minden téren, külsőleg nem lehet hibát taláni!

Együttlét: Megbeszéltek szerint zajlott minden, kedves, baratnő feeling.

Elégedettség és Ajánlás: Szép és kedves, ennél több nem is kell, hogy már a következő randin várjam.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Fernandez88 beszámolója
2024-01-12 20:03:39
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Hátas727 beszámolója
2024-01-08 23:07:54
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Régóta próbálkozom, volt hogy hiába hívtam, többször nekem nem volt jó a megadott időpont, párszor ő nem ért rá a kívánt napon. De ha minden 100. alkalommal veszi fel, akkor is jó!!!

Lakás: Nyíregyházán, jól megközelíthető központi helyen, 1. emeleti pici panel lakás, légyottra megfelelő.

Külső: Na ez az amitől tartottam, eddig 4-5 alkalommal jártam e célból hölgyeknél egyikük sem hozta a

képeken látható szintet, ha egyáltalán ő volt az! (Erre egyébként Gréti adott 1 jó tippet..😁) Kivétel Gréti!! Na ő pont olyan mint a látottak, magas( a törpe uszkárokat a hóna alá vágja😅), hosszú szőkés barna hajú, a derekát 2 kézzél átérem..de a csípőt azt a bomba, hibátlan popsit na azt nem, számomra ez a lényeg 1 nő külselyében...és *-os 5-ös !!! Arc nagyon szép, bár én a töltött ajkakat annyira nem favorizálom, ő biztos hogy álom arcú volt e nélkül is, de még nem esett át a ló túl oldalára, reméljük nem is fog. Őszkép az a nő akit ritkán látsz kiszállni mondjuk 1 Audi Q8 ból 1 nagy városban, és azt mondod őt akarod nem a Q8-at...BOMBA

Hozzáállás: Itt hozza azt amit senki nem vár...aranyos, kedves, sexi, mindenre vevő, az előző hölgyek 5-en összesen 20 % akkor ő 120% Ráadásul szereti..és élvezi!

Együttlét: 45 percnek indult 30 lett belőle, én is csúsztam ő is, de többet ért mint az előzőekkel 1 hét. Nem vagyok éppen apró, már boxerben megjegyezte, aztán azt is megkerdezte hogy ez töltöttő..😅 jól esett de kicsit megijedtem hogy baj lesz, de semmi bírja sőt élvezi, ahogy mondta "szereti ha nagy, kell is" (ugyhogy a zsebpiszkok ne is koszolják össze ezt a tündért😁) előbb én szerettem volna kenyeztetni, mindenbe partner csak mivel a mai napi maszti mar megvolt amit minden nap megtesz..😅 kicsit erzekenyebb volt...ezután a szokasos pozok, mindenben jó, kéri, szereti, egy álom, csók szimpátia alapján megvolt hála. Az ember elfelejti hol van, annyira jól viszonyul mindenhez sex közben! A végét nem is mondom..tökéletes..plane közbe a nagy tükörbe mozizni! Elmondása illetve látottak, hallottak, alapján élvezte az egészet, nagyobb méretet kimondottan.

Itt jön a slusszpoén, ezutan nem sürget, jön a traccsparti, teázás, valamint 1 olyan dolog ami mind kettőnknek jól esett..😁 (de ez kettőnk közt marad) Még hasonlót sem tapasztaltam, el sem akar menni az ember, de azert már restelli, hogy a telefont lenémítja Gréti, véletlen sem a távozásra késztetve. Majd puszi és vár vissza.

Elégedettség és Ajánlás: Eszem ágában nem volt eddig regisztrálni, de ezt hozta ki Gréti! Nem ajánlom senkinek, mert csak én akarok járni!..😅

Ui: az egyenruhás, aki nyakkendőbe is szokott lenni!..😁 köszi mindent!!..😊

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Legenda85 beszámolója
2024-01-07 14:31:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
enzo8 beszámolója
2023-12-31 23:50:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Mindig telefonban, a kiírt időben egyeztetünk, nem egyszerű elérni, de kitartással sikerül

Lakás: A lakás Nyíregyházán jó helyen található, ami kell van, igazi kis szerelmi barlang.

Külső: Magas, vékony, szép arcú. Többször voltam már nála, feketétől, barnán át sok hajszínnel láttam már, minden jól áll neki:)

Hozzáállás: A hozzáállása fenomenális, teljesen vendég centrikus. Csak rád koncentrál mikor ott vagy, lesi minden kívánságod.

Együttlét: Az együttléteink mindig nagyon jól sikerülnek, egyre jobbak. Ami az adatlapján szerepel azt szereti is, és igazán látszik rajta hogy imádja amit csinál.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok, többször voltam nála, és még biztos hogy meg fogom látogatni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Új5891 beszámolója
2023-12-31 20:12:18
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viszonylag egyszerűen ment, nagyon készséges volt!!!! 12.30 -án voltam nála előző este sikerült egyeztetni, bár az első időpontról lecsúsztam, de kora délután tudtunk talizni.

Lakás: Nyíregyházán, könnyen megközelíthető helyen található! Parkolás

Egyszerű házzal szemben. Lakás a célnak tökéletesen megfelel, fürdőben nagy tusfürdő választék, tiszta törülköző. Kényelmes ágy, szemben minden igényt kielégítő tükör!

Külső: Gréti nagyon csinos, ajtónyitásnál lélegzet elállító!!!!! Arca tündéri,ő maga mint a képeken TÖKÉLETES!!!!! Kedvenc testrész 🤔!őőőőő Minden, de szó szoros értelmében Ő!!!!

Hozzáállás: Már ajtónyitásnál mintha a barátnődhöz érkeznél!!!! Ajtónyitás kb meg sem tudsz szólalni 1 ilyen tündérnek🤭!!! Majd zavarba hoz, mosollyal, tekintetével, 1 kérdéssel.... ( Nem vagy színésző)🤭 Először találkoztam vele, nagy hiba hogy nem hamarabb. 1 órát töltöttem vele,mindien percben a kedvemben járt!!!!

Együttlét: Érkezés , lemostam az út 'porát', majd belekezdtünk. Első körben kaptam 1 francia bemutatót,hát ezzel a résszel nem nagyon lehet betelni....., majd klasszik papás mamás után kutyus.......így is lett vége. Masszázs közben beszéltünk mindenről, munka magánélet stb..... Majd jött a második felvonás....... Nem részletezném nagyon, szerintem kissé hevesre sikerült, talán még neki is jól esett!őőőő Még 1 kis beszélgetés öltöztem, aztán elindultam....

Elégedettség és Ajánlás: 1 szóval tudnám jellemezni. TÖKÉLETES!!!!!!!! Hogy ajánlom e, természetesen igen, bán megtartanám magamnak😍 Vigyázzatok rá!!!!

Ui.: talizunk még!!!!! Remélem emlékszel rám!őőő 😘😘😘

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Joci69 beszámolója
2023-12-27 20:11:19
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon mivel vissza -visszajáró vagyok sms

Lakás: Szép szuper

Külső: Leírhatatlan, gyerekek ezt látni kell ,mint egy álom ami valóság.

Hozzáállás: A város legjobbja mindent is akart csinálni.Sajnos az én hibámból /ő tudja/ csak 45 perc volt.

Együttlét: A forgatókönyv nálunk a szokásos nf-69-misszi .és egy jó masszírozás. De ma feldobta,hogy barkóbázunk jó volt és Ö nyert. Nagyon okos és inteligens lány Ui: csak szólok, mindenkinek aki felkeresi a gyümölcsöt jobban szereti mint a bonbont úgyhogy legyetek szívesek gyümölcsöt is vinni /pl. narancs stb/

Elégedettség és Ajánlás: Számomra a leges leges legjobb. őSZINTÉN mondom nem találsz jobbat hidd el.Sok címen voltam már de Ö a PRETTY WOMEN Puszi Grétike

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Pittikee beszámolója
2023-12-24 12:02:16
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült elérnem a leírásnak megfelelő időintervallumban, egy hosszabb csörgést követően. Kedvesen, sallangmentesen tájékoztatott a részletekről és fixáltuk az időpontot is.

Kimondottan népszerű hölgyről beszélünk, ezért úgy voltam vele, hogy "a pár óra múlva nálad" opció még ha sikerülne sem jöhet szóba. Már csak azért sem, mert a fővárosból érkeztem volna, így mindenképp előre szerettem volna randit kérni. Mivel nyakunkon a Karácsony, adta magát a dolog, hogy idén ő legyen az én ajándékom.

Lakás: A lakás a belvárostól közepes távolságra található. Parkolás egyszerű, ingyenes. Egy régebbi típusú, kevés szintes panelházat kellett keresni, ahol gyalogosan könnyen elérhető szinten található a tetthely. Nem a legújabb belső, láttam már jobbat, de rosszabbat is. Picurka, de felszerelt fürdő, nagy "konyhanappaliszoba". Kényelmes, nagy ágy, amelynek végében mozivász...akarom mondani élményfokozó tükör található, de van hangulatfény, tv és zene is. Röviden: A célnak teljesen megfelelő a környezet.

Külső: A képek nem hazudnak és az arc kitakarásától sem kell igazán tartani. 'Gréti' eredeti édes körte(forma), ami nekem nagyon bejött. Bár szerintem nem én vagyok az egyetlen ezzel.

Hosszú szőke haj, kedves barna szemek, sejmes bőr, kellemes illat, ott kerek ahol kell...szóval el tudnám viselni a látványt 0-24-ben.

Hozzáállás: 1 órás randit beszéltünk meg. Korrekt, értelmes, kedves, mosolygós, érdeklődő, cserfes, olykor bohókás, kétkedő, néha félénk, visszahúzódó, aztán pedig magabiztos nő benyomását keltette egy nagy adag "élj a mának" életérzéssel amelyet átfogott egyfajta barátnő feeling is. Egyedi varázsú nő, a fentiek számomra megfejthetetlen kombinációjaként.

Együttlét: Konkrét részletek nélkül elmondható, hogy nagyon kreatív, volt egy-egy érdekes ötlete, gondolata, ugyanakkor érdeklődve kérdezte hogy mit és hogyan csináljon. Abszolút látszott a hozzáállásán, a mozdulatain, az arcán, hogy élvezi és szereti, amit csinál. Teljes az odafigyelés, megvannak az érintések, a tekintetek találkoznak. Ez azért jól tud esni egy pasinak.

Jó érzés volt átölelni, érinteni. A csók viszont sajnálatomra elmaradt, de egy-egy puszit azért sikerült ellopnom puha szájacskájáról. Ha pedig az ajkaknál tartunk...franciája finomam lágy volt, igazán kellemes élmény.

Egyből sikerült megtalálnom hol csikis, ami vicces volt. Tetszett a reakció. Jó érzés volt bebarangolni a tökéletes testét. Örömömre szolgált, hogy köszörülhettem rajta a nyelvemet. Kezdeti kétkedése után tetszett neki, ugyanakkor nem sikerült elérnem a teljes sikert. Nagyon szerencsés az, akinek mindez sikerül(t). A puncija isteni finom, jó érzés volt benne lenni még ha a rakoncátlan védelem ki is zökkenzett minket a ritmusból.

Külön érdekesség volt számomra a 'nunirúzs' (ahogy én hívtam). Az életben nem gondoltam, hogy ilyen is létezik.

Elégedettség és Ajánlás: Rengeteg tervvel, izgatottan érkeztem. Aztán miután beléptem az ajtón mintha teljesen elvesztettem a fonalat. Görcsössé, bátortalanná váltam, sodródtam, nem voltam összeszedett és nem koncentráltam megfelelően, így csak bizonyos pillanatokat tudtam megélni igazán, a kevéske időnk pedig gyorsan elrepült. Van bennem némi hiányérzet, amely azóta is emészt, hiszen alapvetően jól éreztem magamat a tásaságában és adta volna magát, hogy minden még jobban menjen. Ehhez a nőhöz az 1 óra, de még az 1 randi is kevés.

'Gréti', maradj mindig ilyen (külső, belső), mert Te így vagy csábítóan, megfejthetetlenül varázslatos! Remélem még találkozunk, mert úgy érzem ebben még bőven maradt!

Vigyázzatok Rá!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Szűzoltó beszámolója
2023-12-16 19:20:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Mivel én Miskolcról mentem, így még csütörtökön igyekezem felvenni vele a kapcsolatot, mert szombataton mentem hozzá. Az átala mgadott időpontban hívtam de nm vette fel. A második hívásnál sem vette fel, deüldött sms-t hogy "most nem alkalmas, mi újságő" Így sms-ben folytattuk tovább. Szombaton azért felhívtam, a megadott időben és fel is vette!

Lakás: Lakás nagyon szép kis kuckó! A zuhany az nagyon pici, de megoldottuk az együt fürdést. Parkolás könnyű volt, bár nem én vezettem hanem vittek.

Külső: Külsöleg egy meseszép lány! Ezt töbször is említettem neki. Nagyon, nagyon, nagyon szép. De a legszebb a mosolya! Testalkat sokkal bombázobb, mint a képeken! Gréti, elfelejtettem megkérdezni, hogy az apukád, tervezőmérnök, az anyukád pedig szobrásző Mert ilyen csidát alkottak mint amilyen te vag! Nem tudok kiemelni, egyetlen testrészt sem. Ő úgy tökéletes ahogy van! Tetőtöl talpig!

Hozzáállás: 1 órát voltam vele. Nagyon kedves, mosolygós és odaadó lány! Kezdeményező, mindig mondta hogy tudassam vele mit és hogyan szeretnék. Mindent megtett amire kértem! Annak ellenére hogy nagyon fáradt volt. Egy picit kedvetlen is volt már a végén. Amikor eljöttem megölelgettem és próbáltam lelket önteni bele! Aztán úton hazafelé, kaptam töle egy bocsánatkérő sms-t amin nagyon meglepődtem! Egyem a szíved Gréti! Szerintem nem igazán volt miért bocsánatot kérnie. Én is bocsánatot kértem a párna miatt (az maradjon a mi titkunk, hogy mi is történ). Gréti ahogyan reagáltál rá, az mindent vitt! :D

Együttlét: Együttlétről nem igazán szeretek beszélni. Maradjunk annyiban, hogy tökéletes volt! :)

Elégedettség és Ajánlás: Összességében, nagyon tökéletes volt minden! Utolsó üzenető Gréti, mondtad hogy jelezzek vissza. Nagyon jó a krém amivel bekented a hátam! :) Nem tudom hogy mikor, de még találkozunk!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
furresz beszámolója
2023-12-16 13:41:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon a megadott idősávban hívtam, elsőre felvette és egyeztettünk :)

Lakás: Nyíregyházán belvárosában találkoztunk. Igazi szerelmeskedésre berendezett kuckó :) Bár a zuhanyzó kettőnknek kicsit kicsinek bizonyult de megoldottuk :D

Külső: Külsőre mind arcra, mind alkatra 10-ből 15 pont :) Nincs külön kedvenc testrésze, mert az egész Gréti a kedvencem lett :)

Hozzáállás: Másodszor voltam így nővel, így az elején kicsit zavarban voltam, de hamar feloldódott :) Olyan érzésem volt, mint akivel már évek óta ismerjük egymást pedig most találkoztunk először (és nem utoljára :P), igazi barátnő feeling.

Együttlét: Egy órára neveztem be nála. Gyors zuhanyzás után bugyi nélkül egy melltartóban várt. Az "első félidőben" inkább csak a szájtechnikánkat használtunk egy kis finom 69-ben és itt sajnos hamar elmentem (kicsit ki voltam már éhezve :)), úgyhogy pihenésképpen kaptam egy masszázst. Nagyon jó keze van a masszázshoz is :) Masszázs után egy gyors tusizás, (itt derült ki hogy kicsit kicsi a zuhanyzó két főre :D ) majd jöhetett az aktus része: kis francia nyelvóra után, kaptam egy finom lovaglást (az a csípőmozgás még mindig előttem van, nagyon élvezetes :P), amit viszonoztam egy kis missziben, végén pedig kutyusban fejeztem be (az ágy végében felszerelt tükör nagyon jó ötlet volt, jól látszanak rajta az események :)). Végén még egy kicsit beszélgettünk, aztán sajnos öltözködés és búcsúzkodás sajnos vége lett "gyereknapnak" :).

Elégedettség és Ajánlás: Igaz hogy ő volt a második lány akivel együtt voltam, de jobban nem is találhattam volna, és lehet nem is fogok találni Grétinél ;) Nem hiába szemeztem már vele egy ideje, most végre össze is jött a találka. Vigyázzatok Rá, mert én még szeretnék vele egy jó párszor találkozni :)(van még egy-két dolog amit kipróbálhatnánk:P).

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
egyfiuu beszámolója
2023-12-06 14:56:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam és másnap már ott is voltam.

Lakás: Szép rendezett.

Külső: Elsőnek voltam így lánynál és mikor megláttam nem a hittem a szememnek. Gyönyörű a leányzó. Az az igazi szerelem az első látásra lány .

Hozzáállás: Nagyon kedves volt végig. Kicsit lehet bénáztam ,de hátha nem zavarta annyira.

Együttlét: Egy szóval tudnám leírni. Csodálatos!

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett vagyok és remélem még találkozunk . Van egy fetise amit izgalmamba nem mertem megkérdezni, hogy ez miben is nyílvánul meg, de majd legközelebb. Puszi.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kritya0111 beszámolója
2023-11-22 00:17:52
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: A megadott időpontban könnyű elérni, ezért olvassatok leírást:D már a telefonban is elcsábít bárkit a szexi hangjával és meggyőző személyiségével

Lakás: Nagyon tiszta, jól felszerelt, igényes lakás. Jó környéken, könnyen megközelíthető.

Külső: Full őszintén, a világ legcsodálatosabb nője, mint személyiségileg, mint külsőleg. Az alakjánál szebbet rajzolni sem lehetne, mellé párosul egy csodaszép arc, zavarbaejtő, meseszép mosollyal. A kedvencem a mosolya, és a gyönyörű szép, igéző szemei. Simán elmehetnél modellnek, 'Gréti'

Hozzáállás: A lehető legkedvesebb csaj, akivel valaha találkoztam. Egyszerűen boldog az ember, ha csak ránéz is, annyira pozitív a kisugárzása. Kezdeményező, segít ellazulni, könnyen feloldódni

Együttlét: Titok, de mindenben nagyon ügyes, igyekszik az ember kedvében járni, hogy 100%-osan jól érezze magát a vendég. Köszönöm a finom puszikat és a masszázst is

Elégedettség és Ajánlás: A legjobb, teljes egészében. Remélem még nagyon sokszor meglátogathatlak (ígérem, többet nem kínlódok az időpontokkal:D). Legyetek normálisak vele, és ő életetek legszebb élményét fogja adni.

Imádnivaló csaj vagy, nemsokára tali, pusz, K

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
triplax2 beszámolója
2023-11-08 22:21:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Talalkoztunk mar korabban igy egyszeruen smsben.

Lakás: Celnak tokeletesen megfelel.

Külső: Elottem szolok mar osszefoglaltak, bomba csajszirol van szo ehhez nem fer ketseg.

Hozzáállás: Ez teljesen rendben van sot magason az atlagon feluli, de tenyleg. Bemesz es azt kapod amit szerintem egy ilyen helyen nagy reszunk kapni akar. Brutalis😄

Együttlét: Mindenben ugyes, igazabol szexmanias , ugyhogy ha hasonlo 'adottsagokkal' erkezel hozza biztos megtalaljatok a kozos hangot, es sok kozos mast😄

Elégedettség és Ajánlás: Magasan az ajanlott kategoria, bar a mai talalkozaskor kicsit faradt volt es modositottunk is a lehetőségen dehat emberek vagyunk mindenkinek lehet rosszabb napja, igyis igyekezett tenyleg a helyzetbol a maximumot kihozni es ki is hozta. Vigyazzatom ra. Koszi Gréti :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Franzel beszámolója
2023-11-04 13:03:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,gyorsan

Lakás: Célnak tökéletesen megfelelő,nem háztűznézőbe mentem.

Külső: Great!!,mindene tetszik!

Hozzáállás: Egy órát töltöttem vele,lebilincselő személyiség.

Együttlét: Mindenben tökéletes!. Akkor én voltam a kedvence.

Elégedettség és Ajánlás: Elmondhatatlan mennyire jó, nekem ő a legjobb! Addig nem tudod meg milyen,amig nem mégy el hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Nick11 beszámolója
2023-10-17 21:00:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon érdeklődtem nála a kiírt időpontban.Hamar felvette és kedvesen tájékoztatott mindenről. Már a hangja is teljesen elvarázsolt.Nehéz nála időpontot találni ( ez nem véletlen ! ) , de elhihetitek, nagyon megéri próbálkozni!

Lakás: Lakás Debrecen belvárosában.A célnak teljesen megfelelő, jól felszerelt, modern,hangulatos . A parkolás kicsit nehézkes.

Külső: Ajtónyitás után egy mosolygós tündér fogadott kis áttetsző köntösben. A látvány leírhatatlan. Gyönyörű baba arc, csodálatos barna szemek, bomba test. Mindene tökéletes.

Hozzáállás: Hozzáállása kifogástalan. Nagyon kedves, közvetlen, lehengerlő.Lesi, sőt érzi minden gondolatod.Végig éreztem,hogy értem van, és mindent megtesz azért, hogy bolgoggá tegyen.

Együttlét: Tegnap este voltam nála, utolsó vendégként.Mivel elég hosszú út volt mögöttem, (sajnos, elég távol van tőlem-de minden utat megér) egy gyors zuhannyal kezdtem.Mikor beléptem a szobába, lekerült a falat köntös, és állva összebújva simogattuk,csókoltuk egymást.A bőre selymes,a szája érzéki, nagyon finom.Majd az ágyra kerültünk, és elkezdtem kényeztetni ezt a csodálatos tüneményt.Nagyon finom, mézédes puncija van. Hála istennek, neki is tetszett,és így sokáig kényezhetettem.Majd fedobott egy ötletet ( nagyon kreatív ), és így folytattuk tovább.Nagyon gyönyörű volt, amikor a csúcsra jutott,és engem hatalmas boldogság öntött el. Ha nem lett volna más, már akkor is elégedett voltam mindennel. De nem így volt. Egy olyan franciát kaptam, mint még életemben soha.Leírhatatlan amit azzal a csodálatos ,érzéki szájjával művel,miközben a gyönyörű szemeivel a szemedbe néz.Miután végem volt,kedvesen mellém bújt, és tovább simogattuk,cirógattuk egymást.Nem bírtam sokáig, kértem a védőfelszerelést.Először szemből, majd fordítva ült rám.Megcsodálhattam gyönyörű,hibátlan testét, és formás fenekét. Az a csípőmozgás valami csodálatos ! Majd hátulról hatoltam belé,és közben markolásztam azt az eszméletlenül gyönyörű popót. Minden nagyon FANTASZTIKUS volt ! Ódákat tudnék zengeni róla, és nagyon boldog vagyok,hogy ezt átélhettem ! Köszönöm ezt neked Gréti !

Elégedettség és Ajánlás: Lehet,hogy elcsépelt szöveg, de ha önző lennék, legszívesebben megtartanám magamnak.Most voktam nála először, de már is függő lettem ! Persze, hogy ajánlom ! De csak úriembereknek, mert ilyen csodalatos,gyönyörű,kedves, önzetlen teremtést meg kell becsülni ! Ő egy igazi kincs ! Felejthetetlen élményt adtál nekem Gréti ! Köszönöm ! Millió csók !

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ujonc36 beszámolója
2023-09-29 16:57:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltem meg a randevú időpontot.

Lakás: A lakás tökéletes, teljesen felszerelt minden van ami kell. De Őszinte leszek nem lakásnézőbe mentem hanem egy angyalt megrontani vagy is inkább fordítva 😋

A parkolás fizetős de egy randiba simán belefér 😊

Külső: Mondhatnám mint a képeken de ez hazugság lenne! Mivel sokkal szebb és csinosabb!

Kedvenc testrészemő Hmmm ez könnyű 😊 kiemelni esetleg a kerek izmos kerek popóját mondanám ami pont a kezembe való 😋 De alakja is tökéletes, ajkai mint a finom rózsaszirom, szeme az esthajnal csillag, arca mint egy festmény és még sorolhatnám de szerintem ennyi elég is!

Engem elvarázsolt és megbabonázott teljesen és nem csak a testével.

Ja és tényleg a bőre tapintása mint a finom selyem amikor hozzá érsz és kiráz a hideg mert annyira finom.

Hozzáállás: 1 órás volt a randevú amit teljesen ki is töltöttünk, pont annyira volt kezdeményező amennyire kell. Kedvessége az természetéből fakadó nem megjátszott.

Együttlét: Miben volt ügyes Hmmm azt nem sorolnám fel de azt igen, élvezetes és kívánatos volt kényeztetni nyelvel 😘😋Nem tudom mennyi idő után unnám meg de hamarabb fogynék el mit ahogy szeretném kényeztetni időben.

Elégedettség és Ajánlás: Megtartanám magamnak! 😋 Ez nem vicc!

Vigyázatok rá rendesen mert ritka az ilyen hölgy mint Greti!

Puszi még egyszer ahova gondolod meg egy arasszal lejjebb is 😊

Remélem a jeget szereted 😂

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
orgazmo beszámolója
2023-09-28 21:15:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Hívtam az elmentett számon, de nem sikerült elérnem. Pár percre rá visszacsörgetett, és tudtam, hogy ez lesz az én lehetőségem. Egyből hívtam is, és már jegyzeteltem a pontos részleteket. Pár óra múlva már a kapuban is voltam.

Lakás: Nagyon szép helyen van Debrecenben, a parkoló is megoldott a közelben, az első 1 óra ingyenes ;) A fürdőben is van minden ami kell, de ugye nem ezért mentem.

Külső: Gyönyörű nő vagy kedves Gréti! Az arcod is angyali, az egész tested olyan csodaszép, arányos, hogy a eláll a lélegzetem is! Imádom minden porcikád.

Hozzáállás: Gréti más ligában játszik. Nincs számára lehetetlen. Mindenkit az ujja köré csavar már az első kacér mosolyával, dallamos hangjával. Olyan kedves, hogy az ember azt érzi, már ezer éve szeretők vagyunk. Nincsenek határok, csak a hetedik menyország, az élvezetek esszenciája. Szerencsésnek mondhatom magam, mivel 1 órát voltam vele, de szívem szerint vele lennék minden nap, és legalább 1 órára.

Együttlét: Olyan élményeket kaptam ismét tőled kedves Gréti, hogy beleszédülök ha csak vissza gondolok... én kezdtem a nyalakodást, és bár általában sikereket tudok elérni most ez valahogy nem adta ki. De sebaj, hamar rátértünk a folytatásra, és én kaptam meg a francia nyelvleckét. Annyira jó a technika amivel kényeztet, hogy észnél kell lenni, ha nem akarok előre sietni. Persze igyekeztem minél tovább nyújtani ezt a páratlan élvezetet, de aztán eljött az ideje gumcsit húzni. Arra kértem hogy most legyen a kutyus és már benne is voltam. Mondanom sem kell, ismét nagyszerű volt a szex, és a végén akkora hullámokban éltem át az orgazmust, hogy nem esett jól visszatérni a valóságba. De utána sem álltunk meg, szinte egyből folytatódott a műsor. Egy kis vibri, egy kis kölcsönös maszti, és közben dumáltunk mindenféléről. Majd ahogy éreztem, hogy ráfordulhatunk a végjátékra, mondtam neki, hogy legyen csak natúr francia a desszert, a végig szájba pedig a hab a tortán. Hát nem fogtam vissza magam, átadtam magam az élvezeteknek és nehéz lenne szavakba önteni, mennyire jó volt amit kaptam. Mély torok, bőnyálas francia, játék a golyókkal, érzékien, finoman, és a végén úgy eldurrantam, hogy a kezemmel kellett tompítanom a számon előtörő hangokat, nehogy a szomszédok ránk hívják a mentőt :)) Maradt még annyi időnk hogy egy kicsit összebújjunk, tisztogatás, csacsogás, aztán elköszöntem. Remélem nem sokáig kell nélkülöznöm ezt az angyalt!

Elégedettség és Ajánlás: Szívem szerint megtartanám csak magamnak... de mivel ezt nem lehet, kérem hogy nagyon becsüljétek meg, ilyen kivételes lány nem volt még itt nekünk, mint Gréti.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20231218_8049 beszámolója
2023-09-27 19:03:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk előtte nap! Hihetetlen laza és nyugodt hangja volt a telefonban 🫣

Aranyosan és kedvesen tájékoztatott mindenről🤩

Lakás: A lakás az nagyon szuper volt nekem nagyon tetszett! Minden volt ott aminek lennie kell! Akár ágy akár kanapé. Bármit lehetett választani🫣. A fűrdőszoba szép tiszta. Rengeteg törölköző állt rendelkezésre! Rengeteg sampon száj víz! Konkrétan minden ami egy alkalomhoz kell!

Külső: Úgy voltam vele,ha csak fele annyira szép mint képeken már akkor is nyerő lesz! Dee konkrétan,elpirultam egy kicsit és mosolyogtam,hogy 'ez az köszönöm'! Tegyük hozza,hogy elég sok hírdető nem úgy néz ki mint a képeken! De ez a nő ezzz Túl jó nekünk🥵!

Mindene puhaaa mindene szép. A haja szép hosszú és dús 🤩

A feneke nagy és kerek 😈 A bőre pedig hibátlan🥵

Hozzáállás: A hozzá állása az maximális volt! Nem tudom mit tudtam volna kérni még pluszba,mert semmi sem jutott volna eszembe. Így is többet kaptam mint valaha bárkitől !

Látszott rajta,hogy annyi mindent szeretne csinálni! Nem kelllett se kérni sem mondani neki!

Együttlét: 1 órácskára mentem! Sajnos csak NFVSZ sikerült 1 menetben,mert a második menet nem jött össze miattam! Dee nagyon benne volt és akarta! Mondta is,hogy szeretné ki próbán velem! Most voltam először. Ez annyira jól esett,ahogy mondta! Végig szemembe nézet, végig simogatott végig csak rám figyelt! Mindent meg tett,hogy jól érezzem magam! Látszott rajta,hogy ő is nagyon élvezi! A legjobb mikor a puha szájába vette és nyálasan le vette tövig mélytorokra, sokszor🥵! Lent tartotta kicsit ki engedte aztán vissza! Brutálisan jó volt! A golyók az sem hagyta ki. Imádta🫣és én is!

Sikerült nekem is puszilgatnom,kicsit kényeztetni😋

Kaptam egy profi masszázst! És rengeteg beszélgetés volt,kacagás nagyon sok😃!

Elégedettség és Ajánlás: Most voltam nálla először,de ezután csak hozzá fogok járni! Remélem fogadni fog! Sosem hittem volna,hogy létezik ilyen korrekt hozzá állás! Valjuk be ritka lány aki őszinte és megteszi amit ki ír! Megmutatta,higy van még remény! Igazából 1 óra volt az út haza,de csak azt vettem észre,hogy haza értem! Végig ő volt a fejemben! Nem tudom miért! Igazság az,hogy rengeteg kérdés lett bennem! Rengeteg gondolat! Ami válaszokra vár! Ő az egyetlen eddig akit tudok ajánlani! Akár garanciát is adok🤣:)))

Hatalmas puszi ameddig újra nem találkozunk



(\_/)

(.)

/>🫶



Utó irat: ahogy ki léptem az ajtón az első 2 lépcső fok után,csak szégyeltem

Vissza fordulni és megkérni,hogy segíts le mennem a lépcsőn.:)))) Semmi erőm nem maradt🙉

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
NzsHello beszámolója
2023-09-17 22:41:16
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan sikerült felvenni vele a kapcsolatot. Telefont azonnal felvette.

Lakás: A lakás nagyon szép és tiszta volt. Sem túl nagy sem kicsi. Épp megfelelő. A zuhany tiszta és rendezett. Több féle tusfürdő és szájvíz. A szobában kellemes szűrt fény, egyszóval minden tökéletes volt egy romantikus eggyüttléthez.

Külső: Nos, a hölgy egyszerűen csodaszép. Órákig tudnám bámulni az arcát, a szemeit és persze a testét is. Fantasztikus lágy bőr, ápolt és illatos. Akárhol csókolod meg, még az íze mámorító.

Hozzáállás: Egy órát voltam vele két alkalommal is de az igazság az, hogy az egy óra úgy elszáll mint ha nem is lett volna. Nagyon kezdeményező és végtelenül kedves. Olyannyira kezdeményező, hogy még ötleteket is adott, hogy mit kellene csinálnunk egymással.

Együttlét: Az együttlétünket nem lehet szavakkal leírni. Az a szó, hogy ügyes volt e valamiben vagy sem teljes mértékben értelmetlen. Ez a lány maga a megtestesült szexualitás. Nem csak, hogy fantasztikus élmény vele lenni, de ő is élvezi minden egyes pillanatát az együttlétnek. Olyat is csináltunk ami eszembe sem jutott volna és ezért örökké hálás leszek neki.

Elégedettség és Ajánlás: A helyzet az, hogy ambivalens érzések kavarognak bennem amikor ajánlanom kellene őt vagy sem. Nos az érzelmes és önző énem legszívesebben megtartaná saját magának és ezért nem ajánlanám őt, de mivel ez egy értékelés ezért a logikus énem érzéseit adom tovább és nem ajánlom őt, hanem kötelezővé tenném. Ha csak egy lányt választanátok, akkor az csak ő lehet. Remélem hamarosan újra láthatom őt és újra ölelhetem és csókolhatom a bársonyos puha bőrét. Köszönök neked mindent! Üdv, a Kisherceg! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
GentleJack beszámolója
2023-09-15 09:02:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A szokásos módon, gyorsan, könnyen, rugalmasan, és már itt is érzed, hogy Gréti mennyire odafigyel rád!

Lakás: Egy igényes, mindig rendezett és tiszta szexkuckó, ahol bármire nézel, mindenről a szex jut eszedbe! És Gréti mestere a hangulatvilágításnak is, mindig olyan fényeket varázsol, amelyek a legjobban illenek az adott pillanathoz, és maximálisan fokozzák az élményt!

Külső: Amikor ajtó nyit, mintha a fiatal Angelina Jolie állna előtted! Ugyanazok az igéző szemek, érzéki ajkak, és gyönyörű hajzuhatag, ami mindegy, hogy éppen milyen színű, mindig tökéletesen áll Grétinek! Most történetesen szőke volt, ami nekem az abszolút ideálom! Aztán lekerül az a fekete csipke csoda a testéről, és rájössz, hogy szerencsésebb vagy, mintha Angelina Jolie állna ott, mert neki nincs ilyen párduc teste, és TÖKÉLETES popsija!!!

Hozzáállás: Ő az a NŐ, aki tényleg figyel rád, akinek fontos, hogy jól érezd magad, aki ha kérdez tőled valamit, azért teszi, mert tényleg érdekli a válasz! Ő a tökéletes szerető, aki kizárja a külvilágot, megfogja a kezedet, és belép veled egy olyan világba, ahol minden vágyad teljesül!

Együttlét: Imádom Grétiben, hogy izgalmas vele minden együttlét, egyik pillanatban még érzékien szeretkezünk, a másikban már vadul, szenvedélyesen szexelünk, és mindig meg tud lepni valami újdonsággal! Amikor kezdem azt hinni, hogy már mindent láttam, mindent átéltem, és már egyszerűen nem lehet jobb, akkor Gréti váratlanul előhúz valami új ötletet, amivel a gyönyör újabb kapuját nyitja meg! És imádom nézni Grétit szex közben, ahogyan egyik pillanatban még finoman, érzékien, szinte kislányosan reagál érintésekre, csókokra, majd a következő pillanatban kiül a kéj az arcára az azt betakaró hajzuhatag mögött, ami meg-meg libben az édes szuszogásától!

Elégedettség és Ajánlás: Én már Gréti függő vagyok! A randi után napokig, sőt egy hétig is annak a hatása alatt vagyok, majd elkezd Gréti egyre jobban hiányozni, 2-3 hét után már elvonási tüneteim vannak, és miután leszerveztük a következő randit, már csak arra tudok gondolni!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
GentleJack beszámolója
2023-08-16 14:56:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A szokásos módon, telefonon, és Gréti már ebbe is olyan intimitást, és erotikát csempészett, hogy már ettől beindult a boldogság hormon termelésem!

Lakás: A megszokott rendezett, tiszta, hangulatos szerelmi fészek, ahol minden egy célt szolgál: a tökéletes szeretkezést!!! És Grétinek a hátérzenékhez is van érzéke, mindig más zene szól, de mindig olyan, ami tökéletesen illik a lakáshoz, a hangulathoz, a szeretkezéshez!

Külső: Ő a T Ö K É L E T E S N Ő, a Femme Fatale, a megtestesült buja kéjvágy! Rendszeres vendégként sikerült felfedeznem azt a gyönyörű testet, de mindig sikerül egy - egy testrészen hosszan elidőzni, mert egyszerűen nem lehet Grétivel betelni! Nézem a popsiját, és még sokadjára is meg kell érintenem, hogy elhiggyem, tényleg ott van előttem, tényleg létezik ilyen csoda popsi, amely úgy illik a kézbe, mintha direkt arra lett volna tervezve..! És az a bőr... Ahogy hozzám ér, ahogy végigsimul rajtam... Áááá... erre nincsenek szavak!

Hozzáállás: A randi napján már boldogan ébredek fel, mert tudom, hogy aznap Vele lehetek, és egész nap csak az órát nézem izgatottan, hogy mennyi idő van még hátra a megbeszélt találkozóig, mert az a nap csak Grétiről szól, egyszerűen nem is tudok másra gondolni, csak erre az imádni való, édes, jó fej, és végtelenül korrekt NŐRE, aki minden alkalommal magával ragad, és elvarázsol!

Együttlét: Grétivel az együttlét egy komplex élmény! Egyrészről van maga Gréti, akinek a mindig mosolygós, csacsogós, vidám lénye tökéletes hangulatot ad a szeretkezésnek! Másrészt maga a szeretkezés, amikor kérnem sem kell, mit szeretnék, Ő tudja, mert olyan memóriája van, mint egy computernek, mindent megjegyez, hogy mit és hogyan szeretek, és emellett folyamatosan kényeztet újabb és újabb dolgokkal, amelyek egy apró, intim érintéstől új pozíciókig bármik lehetnek, de egy dolog mindig biztos: az egész testem beleremeg az élvezetbe!!!

Elégedettség és Ajánlás: Gyakorlatilag egy újra gondolt közmondással ki tudom fejezni az elégedettségemet: Mindenütt jó, de legjobb Grétinél!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Fernandez88 beszámolója
2023-08-14 22:01:05
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Egyszerűen ,könnyedén ment a hívást mindig fogadta ,de az SMS-re nem válaszolt :D

Lakás: Teljesen jó volt minden!

Külső: Egy igazi Angyal imádnivaló mosollyal,latin fenékkel, finom szép puha bőrrel! A feneke a szája és a csípője!

Hozzáállás: Egész idő alatt kezdeményező volt.Végtelenül kedves és bájos.1 órát voltam vele , de kevésnek bizonyult több kell a teljes regenerálódáshoz :D

Együttlét: Egy szóval: örökélmény ! Remélem legközelebb megtalálom mi a kedvence! A parfümét most is érzem!

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben elégedett vagyok! Csak ajánlani tudom !

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gutyulli beszámolója
2023-08-14 16:53:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyedén és egyszerűen!

Lakás: Lakás célnak teljesen megfelel kényelmes ággyal jól felszerelt fürdővel és többfajta tüsfürdővel és friss törölközővel!

Külső: Mikor beléptem eléggé lesokkolódtam ugyanis egy gyönyörű nő fogadott elkpészetően aranyos pofival nagyon szép mosollyal ami bele is égett a fejembe. Testalkatra mint egy modell bőre tökéletes szép barna és selymes! Nem volt kedvenc testrészem egyszerűen minden tökéletes ennél jobbat nemhiszem hogy talál az ember!

Hozzáállás: 1 órára neveztem be maximálisan kedves volt,vendégcentrikus és kezdeményező mindig én voltam a előtérben rendszeresen kérdezgette mit hogy csináljon!

Együttlét: Mivel úriember vagyok legszivsebben megtartanám magamnak de úgy döntöttem leírom,hogy más is tudja itt bizony jó helyen lesz! Gyors bemutatkozás után zuhiztam egyet aztán megkérdezte mit szeretnék! Natúr franciát kértem+a végén szájba na igen itt kezdődött a lényeg soha senki de tényleg soha nem végeztek még ki ilyen hamar franciával brutális technikája van nagyon érződött rajta hogy szereti amit csinál! Miután ez megvolt felajánlott egy masszázst amit el is fogadtam ez is isteni volt. Aztán jöhetett a második menet először nf majd utána lovaglás sajnos csak ezt a pózt tuduk csinálni a sérült térdem miatt de nem csalódtam a technikája kegyetlen jó nagyon jól lovagol szenvedélyesen csinálja aztán megint nf egy kis isteni finom puncinyalás és közös masztival lett vége a randinknak!

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok mindenkinek tudom ajánlani aki normálisan tud viselkedni és megtud becsülni egy ilyen kincset mint Gréti kedves,szenvedélyes,intelligens,jó beszélgetőpartner. Köszönöm az élményt fantasztikusan éreztem magam biztosan fogunk még találkozni.

Puszil a sérült térdű srác :*

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Derin86 beszámolója
2023-08-12 21:07:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Sokszor hívtam, de fel vette könnyű egyeztetés volt :)

Lakás: Lakás egy szobás illatos fürdő helyiséggel a célnak meg felel.

Külső: Hát gyerekek el kell mondanom amit láttam az tökéletes alakra, formára, külsőre, belsőre... Kedvenc test részem nincs az egész formája tökéletes úgy ahogy van. Szép arc, szem, test minden úgy ahogy van. Feneke, teste páratlan ilyet nem látsz minden nap :)

Hozzáállás: Kezdeményező amennyire csak lehet,, kérdez mindenről amiről csak tud, 1 órát voltam vele és még ha tehetem maradok!

Együttlét: Beszélgettünk egy ideig aztán aztán rá tértünk a lényegre először ő utána én kényeztettem

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom aki úriemberként viselkedik vele és ezt meg is becsüli

Akkor olyan együtt létben lesz részed amilyenben még nem igen volt életedben!

Még találkozunk Sok Puszi 😘

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Dani9627 beszámolója
2023-08-10 22:09:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt. Mindig gyorsan egyszerűen sikerül időpontot egyeztetni.

Lakás: Célnak megfelelő. Mindig rend tisztaság fogad. Fürdőszobában minden megtalálható ami kell. Többféle tusfürdő.

Külső: Számomra tökéletes testalkata van Grétinek. Gyönyörű arca van, selymes bőre. Képek fedik a valóságot.

Hozzáállás: Hozzáállása példaértékű.

Együttlét: Többször voltam már nála de mindig megtud lépni valami újjal. Franciája tökéletes. Látszik rajta, hogy szereti csinálni nemcsak legyünk túl rajta típus.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok. Biztos visszatérek hozzá. Teljes mértékben ajánlom.

Köszönöm a mai együttlétet.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Yamaboy883 beszámolója
2023-08-10 21:29:52
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A korábbi hozzászólásokat, fórumokat olvasva kicsit féltem, de a kiírt időben hívtam, másodjára fel is vette és egyeztettünk is.

Lakás: Nyíregyháza, kicsi panellakás , de minden teljesen megfelelt, nagy ágy, fürdő kicsi de a célnak pontosan megfelel , többféle tusfürdő.

Külső: Hat erről a korábbi hozzászolók mindent elmondtak. 170, gyönyörű test, az arca nagyon szép , tenyerébe illő cicik, feneke imádnivaló.

Kedvenc testrészt nehéz lenne választanom mert a lány gyönyörű , olyan akit tényleg bárki bármikor hazavinne magával, ha meg is valamit mondani kellene a mosolya ami a kedvencem.

Hozzáállás: Teljesen kezdeményező , kicsit feszülten, izgatottan érkeztem, de mire a fürdőbe jutottam, ahova elkísért addigra teljesen feloldotta a hangulatot. Fel órára tudott csak fogadni , igazából ha egy órát maradtam volna is kevés lenne.

Együttlét: Ahogy az agyhoz értünk megszűnt az idő.

Gréti mosolya a retinámba égett , beszélgettünk , simogatott majd rátért a franciára. Gyengéden finoman kezdte, majd mikor már harcra kész lettem, váltott nagyobb tempóra, néha IGAZI melytorokra véve tüntette el a velem egykorút. Természetesen a golyokat sem hagyta kezelés nélkül. Utána 69re váltottunk ahol én voltam felül, mondtam is el neki ilyenben meg nem volt részem. Gyönyörű illatos , selymes bőre van, és nagyon finom puncija.

Az akció , lovagloban folytatódott , a Gréti csípő mozgása fantasztikus, közben nem tudtam betelni az elem tarult látvánnyal . Utána misszibe fordultunk , csókok , olelkezes, majd lassabb tempóból hirtelen egy orbitális nagy szeretkezes kerekedett, ezután váltottunk Greti oldalára fordult majd úgy tettem be,közben csokoloztunk, markoltam a gyönyörű feneket és derekát majd intenzív mozgások közepette így lett vegem.

Elégedettség és Ajánlás: Hogy ajánlom e. Természetesen igen , aki kedveli a baratnos , de egyben pornos együttléteket.

Olvastam mindig hogy nem ajánlják mert mindenki megtartaná magának, ez teljesen igaz, én is haza hoznam, kb olyan lany akit a tenyeremen hordoznek. Összességében alig jöttem el tőle , de már vissza vágyom.

Nem vagyok a szavak embere , DE Gréti egy tünemény vagy, az illatod meg mindig érzem magamon, és Mosolyogj sokat mert iszonyatosan jól áll. Ha lesz alkalmam és ismét járok erre, mindenképp keresni foglak. Addig is, nagyon vigyázzatok rá, o tényleg egy IGAZI KINCS.

Üdvözlettel , a tetovált , sokat utazó srác , aki szereti a kútvizet 😁

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Nekemnemmindegy67 beszámolója
2023-08-10 15:10:23
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült többszöri próbálkozásra. Egyeztettünk mindent és kaptam időpontot címmel együtt.

Lakás: Lakás maximálisan megfelel ahhoz amihez való. Amúgy rend és risztaság igényesen berendezést kis kuckó. Parkolni nem messze lehet bárhol ingyenesen. A fürdő tiszta,több fajta tusfürdő, illatos törölköző, szájvíz. Úgy jó ahogy van.

Külső: Leírhatatlan a hölgy. Kellemes kisugárzás, szép arc, gyönyörű szemek,csodás hosszú haj,gyönyörű combok és mellé kerek csodaszép popsi,tenyérbe illő csodás mellek, finom puha bőr. Nincs kedvenc. Az egész nő úgy ahogy van.

Hozzáállás: Nagyon kezdeményező amennyire kell és hagyod. Olyan kedves volt mintha minden nap együtt lennénk. Engem úgy elvarázsolt a kedvességével és a hozzáállásával hogy menni se nagyon akartam mikor lejárt az időm. 1 órára mentem amit teljesen ki is töltöttünk.

Együttlét: Amit ilyenkor kell csinálni normális kereteken belül. Legyen a mi titkunk,de mindenben partner ha te is az vagy. Csodálatos élménnyel távoztam tőle. Teljes barátnő feeling.Szinte olyan volt mint egy kiscica akit megsimogatsz és bújik beléd és dologból. Istennő.

Elégedettség és Ajánlás: A legjobb hirdető Nyíregyházán . A közelébe nem ér senki. Azoknak ajánlom akik igényesek és nem lekezelőek. Amit csinál azt szereti is és nem megjátsza a dolgot. Köszönöm a masszázst a végén igazán jól esett,és köszönöm az egész együttlétet amit veled tölthettem. Fantasztikus volt elejétől a végéig.



Ui.: aki csak cola-t iszik.



Fantasztikus vagy Gréti

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
imike73 beszámolója
2023-08-06 14:54:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefon

Lakás: Szép igényes tiszta

Külső: Nagyon szép kedves lány

Hozzáállás: Minden nagyon jó volt

Együttlét: Maradjon titok

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
rajmi80 beszámolója
2023-08-05 07:56:05
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, sajnos nagyon nehezen értem el de megérte. 😉 Érdemes több nappal előre be tervezni a talit.

Lakás: Számomra a célnak teljesen megfelelő panel, nyugodt környezet hangulatos kis zene, tiszta fürdőszoba.

Külső: Félórás randira mentem. Amikor ajtót nyitott és megláttam le esett az állam, és csak annyit tudtam mondani: (Hú de szép lány vagy! ☺️) Egy szep arcú mosolygós csinos fiatal lány várt egy szál kis szexi fehérneműben. Egyébként imádom a magas csajokat, hát Gréta valóban az esetem. 170 cm magas, isteni alakja van, szép selymes bőr, formás popsi, vékony derék, aranyos tenyérbeillő cicikkel, szóval nekem nagyon tetszett. Egy intelligens aranyos kommunikatív lány. 🥰

Hozzáállás: Nagyvonalakban meg beszéltük mit szabad és mit nem, aztán próbált feloldani mert sajna feszült voltam. Nagyon aranyos kellően kezdeményező lány.

Együttlét: Miután bementem, kérdezte, hogy szeretnék e tusolni, természetesen éltem vele. Gyors pancsi után Gréti már az ágyon várt. Mint említettem feszült voltam hiszen elég hosszú kihagyás után voltam újra lányhoz, ezt említettem is neki, így az ágyra heveredve el kezdtem simogatni puszilgatni bársonyos bőrét, majd kényeztetni kezdett és lassan feloldott engem is. Teljesen barátnő fílinges. Franciája érzéki nekem nagyon izgató volt. Ezután kértem, hogy váltsunk 69 be majd én is kényesztethettem isteni kis finom puncija, csodálatos volt. Éreztem, hogy kellően akciókepes lettem, így oda értem, hogy be léphessek a mennyország kapujába. Lovagló pózzal kezdtük nagyon ügyesen csinálta, majd meg kértem folytassuk misszibe, közben nem győztem be telni a gyönyörű puncikájának a látványával. Ebben a pózban jött az elkerülhetetlen és így lett végem. Mivel nagyon kívántam nem tudtam végig csinálni a félórát de igyís messzemenően a legjobb csaj volt akit meg látogattam. Aktus után picike tusi a hímtagnak, majd fél öltöztem. Ekkor nagyon kedvesen nasival kínált illetve kérdezte iszok e valamit. Nagyon kedvesen fel ajánlotta a maradék pár percet, hogy beszélgessünk, szóval teljes mértékben nekem szánta a megbeszélt időt, majd búcsút kellett vennem tőle.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképpen ajánlott kategória, én biztosan vissza megyek hozzá a közeljövőben, persze ha lesz rá alkalmam, és mivel már taliztunk legközelebb minimum egy órát szeretnék vele tölteni és sokkal jobban át adni magam ennek a bájos kis teremtésnek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20230918_9214 beszámolója
2023-07-25 15:36:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen elértem, hamar fogadott. Azóta azt hiszem, kicsit elfoglaltabb, jóelőre kell vele egyeztetni.

Lakás: Célnak megfelelő panellakás volt, parkolni is könnyű volt. A fürdő, ágy rendben voltak, de nem igazán ezekre figyeltem.

Külső: Mint a képeken, szenzációs. Az arca gyönyörű, alkata tökéletes. A kedvenc testrészem a popsija.

Hozzáállás: Fél órát voltam, sajnos hamar jöttek utánam, így a vége sietős lett, de sűrű elnézéseket kért emiatt és igazából kihasználtam az időmet. Olyan dolgot ajánlott fel, amit álmomban nem gondoltam volna.

Együttlét: Inkább ő szeret kényeztetni, ezt mondta is és látszott is, így engedtem. Hát nagyon megérte.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében nagyon ajánlom mindenkinek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
wolf1980 beszámolója
2023-07-22 14:13:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Ha a megadott időszakban hívod, akkor egyszerű. Könnyen ment az egyeztetés. Megérkezésemkor is rögtön el tudtam érni.

Lakás: Én Nyíregyházán látogattam meg.

Felújított, korrekt állapotú lakás. Zuhanyzóban többféle tusfürdő, klíma, háttérben lágy zene, teljesen megfelelt.

Külső: Magas, vékony, formás idomok, jó illat, igényes fehérnemű.

Az vár amit a képeken látsz.

Hozzáállás: Vendégközpontú teljesen, kellemesen el is lehet vele beszélgetni. Intelligens, korrekt csaj.

Amennyire kellett kezdeményező volt, emellett pedig végig szem előtt tartott az én igényeimet, kívánságaimat.

Együttlét: Kellemes francia, több póz, erőteljes élvezet a végén.

Elégedettség és Ajánlás: Maximális elégedettség. Szexi fiatal csaj, jó kisugárzással.

Élveztem a flörtölés minden percét :D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
GentleJack beszámolója
2023-07-08 14:09:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A szokásos módon, telefonon. Nagyon tetszett, hogy rendszeres vendégként már a telefonban is csevegtünk pár mondatot, már ez megalapozta a hangulatot!

Lakás: A megszokott rend és tisztaság fogadott, chill háttérzenével, a szeretkezés előtt pedig Gréti kapcsolt egy olyan hangulatvilágítást, ami már önmagában nagyon izgató volt!

Külső: Minden találkozáskor egyre gyönyörűbb, ráadásul most világosabb volt a haja, ami számomra még szexibbé tette! Fekszik mellettem az ágyon, nézem az arcát, ahogy körbeöleli a gyönyörű haja! Nézem a hasát, a szexi kis ékszerrel a köldökében! Nézem a lábait, amelyeknek minden porcikája tökéletes, a lábujjaktól a bokákon át, a combokig! Nézem a popsiját, amitől szebbet én még nem láttam, és talán nem is létezik szebb! Szinte hihetetlen, hogy egy TÖKÉLETES NŐ fekszik ott...! Megsimogatom az arcát, belélegzem a haja illatát, végigfuttatom a kezemet és a számat a testén, és abban a pillanatban én vagyok a legboldogabb ember a Földön, mert láthatom, átélhetem ezt a csodát, amit Grétinek hívnak!

Hozzáállás: Ha minden férfit így várnának otthon este, akkor ismeretlen fogalom lenne a megcsalás és a válás, csak boldog férfiak élnének a világon! Amikor az ajtóban meglátom azt a mosolyt, akkor kizárul a külvilág, mert abban a mosolyban minden benne van! Benne van, hogy vártak rám, hogy örülnek nekem, és az, hogy egy igazi fülledt este vár rám! Aztán Gréti üdítővel kínál, megkérdezi, hogy milyen napom volt, és érzem, hogy nem rutinból kérdezi, hanem azért, mert tényleg kíváncsi rá(m), és ezt érzem a finom érintéseinél, és érzéki csókjainál is! És az olyan apró pillanatoknál, mint amikor legutóbb az első aktus után kiment a mosdóba, én boldogan elterültem a nagy franciaágyon, aztán amikor visszajött, rám mosolygott, és az a mosoly... Az ilyen pillanatok miatt érdemes élni!!!

Együttlét: Vannak dolgok, amiket sosem hagyok ki, és mindig kipróbálunk új dolgokat is, amelyeknek 90%-át Gréti találja ki, a szex terén határtalan kreativitásával, én pedig hagyom magam sodródni az eseményekkel, mert tudom, hogy bármi is jut az eszébe, az frenetikus élmény lesz számomra! Ha pedig én találok ki valamit, abban is abszolút partner, és a maximumot hozza ki belőle(m)! :-) Minden együttlét egyedi és különleges Vele, fülledt szeretkezéssel, vidám beszélgetéssel és rengeteg nevetéssel!

Elégedettség és Ajánlás: Ha ötösöm lesz a lottón, akkor feleségül veszem!!! És nem csak azért, hogy a reggeleket egy közös zuhanyzással indíthassam, és egész nap szeretkezhessek Vele, hanem azért is, hogy egyszerűen csak láthassam, hallhassam a hangját, élvezhessem a társaságát, mert egyszerűen jó Grétivel lenni, Vele még azt is élvezném, ha csak feküdnénk egy réten, és néznénk a felhőket!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
alex39 beszámolója
2023-07-08 10:35:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolat felvételt nem egyszerű kategóriába sorolom. :) Azért mégis sikerült időpontot kérnem,ezúton is köszönöm a lehetőséget. ;*

Lakás: Debrecen,belváros,nem messze a központtól.Modern kis kecó,tip top,tisztaság és rend.Fürdőkád zuhanyzási lehetőséggel.Voltam már itt pár alkalommal bár most a másik szobát fedezhettem fel Grétivel. ;* Parkolás napszaktól függően fizetős.

Külső: Még tavaj tudtam Grétivel találkozni,erre ő is emlékezett.Akkor is csínos volt.Na de most,az ajtóban már szexi fehérnemű szettben várt,amitől kiesett a szemem. :)) A vendég elbűvölése a fő profilja.Gazella alkat domborodó popsi,karcsú derék,szolis bőr.A mosoly és a barna szem amit kiemelek. ;)

Hozzáállás: Szóval a szemnek nem lehet betelni Grétivel.Ahogy az uriember megérkezik csak én vagyok a fontos számára, hogy jól érezze magát nála.Cserfes és odaadó.Oldja a feszültséget.Spontaneitás jellemzi.

Együttlét: Ajtóban megkaptam a Gréti vadító látványát,ahogy fentebb írtam.Csókkal üdvözöltük egymást, majd betérve a szobába,átadtam szerény kis szeretet pakkomat. ;) Beszélgettük kicsit ezután felajánlotta a fürdési lehetőséget amivel természetesen éltem.Elkisért Gréti is,közben csevegtünk pár dologról.Visszatérve a szobába,az ágy mellett állva kaptam egy fantasztikus,mélytorkos franciát,kicsi könnyen eltűnt Gréti ajkai között.Felvetettem a kölcsönösség jegyében az én nyelvem adta lehetőséget.Gréti felfeküdt az ágyra és már elém is tárúlt a kelyhek hivogató látványa.

Fiatalos és ízletes puncikája van Grétinek amit finoman kényeztettem,láthatólag neki is ízlett.Jött az ötlete Grétinek a váltásra,ami kicsit meglepett.69 be fordúltunk,de én voltam felül.Na ilyen verzióban sem volt még részem. :) Kreativitását csak dicsérni tudtam.

Miközben nyalogattam a finom punciját addig Gréti szopogatta nyalta a kicsit meg a golyókat.

Így már feltüzelve kértem a védőfelszerelést.Gréti kedvencét próbáltuk ki,ami nekem is izgató volt.Oldalt feküdt és én felülről helyeztem be a kicsit.Közben simogattam azt a kerek popót,a hátát,csókokkal megfűszerezve szeretkeztünk.

Egy ideig kitartottam,de elért a vég.Nagyon jó volt,egy élmény ami nagyon ritka.Megtisztogatott Greti majd ágyra feküdve beszélgettünk.Kaptam egy kis masszázst közben.Sajnos az idő nem a barátom,így kegyetlenül hamar eltelt az óránk.Felöltözés csevegés közben,majd a könnyes búcsú.

Elégedettség és Ajánlás: Igaz jó idő után sikerült egy emlékezetes randit összehozni,de megérte rá várni és kitartani.Lehetőség szerint Gréti karjaiba vetem újra magam.Köszönöm ;*

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
GentleJack beszámolója
2023-06-08 22:17:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyors, rugalmas időpont egyeztetés, telefonon.

Lakás: Most is elsőre sikerült a ház előtt parkolnom, és a lakásban is a már megismert környezet fogadott: Playboy villa hangulat, egy svájci műtő tisztaságával!

Külső: Már tudtam, hogy milyen gyönyörű és szexi, de még így is csak arra tudtam gondolni, amikor ajtót nyitott, és beinvitált, mint első alkalommal: Hogy lehet egy nő ilyen TÖKÉLETESőő!!

Hozzáállás: Nagyon tetszett, hogy emlékezett rá, mivel foglalkozom, és alapból imádom, hogy nagyon cserfes, bármiről is lehet vele beszélgetni, és nincsenek nála kínos, hosszú csendes másodpercek, mert mindig csacsog, amit imádok hallgatni! Emellett nagyon tetszik, hogy az együttlét idejére kizárja a külvilágot, maximálisan, és csak rám figyel!

Együttlét: Kipróbáltunk új dolgokat, és bár alapból a szex terén sincs párja a megyében Grétinek, a kreativitása az, ami számomra egyedivé teszi, és ami miatt imádok hozzá járni! Az együttlét alatt folyamatosan arra törekszik, hogy meglepjen valamivel, és annyira kreatív ezen a téren, hogy ez mindig sikerül is neki! Egy igazi kaland vele a szex, amikor azt előre tudod, hogy a kéj legmagasabb fokát fogod vele átélni, de azt nem, hogy melyik pillanatban éppen milyen meglepetéssel fogja ezt elérni!

Elégedettség és Ajánlás: Az elégedettségről csak annyit, hogy ha egyszer Grétivel töltesz egy órát, rájössz, hogy nincs értelme máshová menni, mert Ő a legmagasabb szintet képviseli! Engem egyszerűen megőrjít, Ő az a NŐ, akiért megszeged a szabályaidat, és feladod az elveidet!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kalmarferenc beszámolója
2023-06-07 15:11:16
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Joe2321 beszámolója
2023-06-06 06:49:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Nem volt egyszerű, de többszöri próbálkozás után sikerült

Lakás: Tiszta, rendezett, hangulatos

Külső: Nagyon szép alakú-arcú, igazi tünemény

Hozzáállás: Maximálisan rám figyelt, nagyon kedves vokt

Elégedettség és Ajánlás: Szívből ajánlom mindenkinek!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tothsz489 beszámolója
2023-06-04 07:53:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, egyszerűen ment.

Lakás: Új építésű társas, ha minden igaz új hely. Minden igényt kielégít.

Külső: Hibátlan,gyönyörű arc, vékony, nagyon csinos alkat, formás cicik, nagyon durva popsi.

Hozzáállás: 10/10, mintha a barátnőmhöz mentem volna, leste minden kívánságom, közvetlen nagyon.

Együttlét: Közös tussal kezdtünk. Nagy francia imádó vagyok, ezért ajánlották. A szobába érve elhelyezkedtünk az ágyon, és hozzá látott kényeztetésemhez. Nagy méretemet meg is dícsérte, talán egy picit el is bizonytalanodott, de olyan profin vett torokig, s tűntette el a nem kis farkam, hogy az is csoda, hogy nem 5 másodperc alatt élveztem tele a száját. Francia után következett egy kis lovaglás, amit az előjáték miatt, már nem is bírtam, szóval így lett végem. Segített megtisztogatni, majd jót csevegtünk, és távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok, bárkinek bármikor ajánlom, biztos visszamegyek nég, hosszabb időre.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Alex_in_Wonderland beszámolója
2023-05-30 22:37:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Alapvetően könnyen, bár mostanában kicsit résen kell lenni, hiszen méltán nagyon népszerű hölgyről van szó. Egy aznapi időpont egyikére sikerült bejutnom.

Lakás: Minden igényt kielégített, egy belvárosi, felújított lakásról van szó, rend, tisztaság, egy hangulatos kis egyszobás kuckóban fogadott Gréti. Kicsit meleg volt, de közösen sikerült a légkondit működésbe hozni :)

Külső: Rendszeres vendégnek mondhatom magam, így meglepetés nem ért. Gréti az egyik leggyönyörűbb hölgy, akit láttam (nyilván ez csak az én ízlésem tükrözi), olyan, mint a képeken. Mindig ápolt, jó illatú, friss és fiatalos.

Hozzáállás: Megerősíthetem az előttem szólókat, az egyik - ha nem A - legkedvesebb, legközvetlenebb partner, akivel eddig találkoztam. Egyből rád hangolódik, kedvesen kérdez, érdeklődik, mindent meg lehet vele beszélni, sőt, egészen tartalmas beszélgetésekhez is el lehet érni. Ami nekem nagyon tetszik, hogy olvasott, van szókincse, van fogalma a világról, nemcsak az időjárás és a "milyennapodvolt" a téma. Ez legalább annyira fontos (nekem), mint a találkozás többi része. Ami külön kiemelendő, a fantasztikus memóriája, képes volt arra emlékezni, milyen szám ment a legutóbbi, több, mint egy hónappal ezelőtti randink alatt.

Együttlét: Szenvedélyes, érzéki, feltöltős, egyszerűen eszményi. Az az aprócska baj, hogy nem lehet sokáig bírni vele, olyan szinten felhúz, hogy percek kérdése, és már az első pózban elér a vég. Mindenben ügyes, a lassú, érzéki, felvezetős előjátékban (sok hölgytől eltérően nem az a lehetőség, hogy na feküdj le és kezelésbe veszlek nedves törlővel). Itt legalább az illúziója megvan annak, hogy két ember érzékien közeledik egymáshoz. Mintha a barátnőddel, akibe hóthalál szerelmes vagy, töltenéd az első éjszakát. Az is méltányolandó, hogy nem lök ki az események után, beszélgetni lehet vele, teljes mértékben neked szenteli azt az időt.

Elégedettség és Ajánlás: Gréti a környék legjobb rosszlánnyá avanzsált, ez nem is kérdés. Bátran ajánlom mindenkinek, aki tisztelettel, magabiztosan, empatikusan tud közeledni egy hölgyhöz, és aki nem csak pusztán fizikai örömöket keres.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
GentleJack beszámolója
2023-05-08 17:33:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltük meg a randit, és már a telefonban is annyira kedves és jó fej volt, hogy biztos voltam benne, hogy felejthetetlen élmények várnak majd rám!

Lakás: Nyíregyháza belvárosában, egy jól megközelíthető háztömb kis ékszerdoboz lakásán találkoztunk. Egy igazi hangulatos szerelmi fészek, amelynek a közepén egy hatalmas franciaágy uralja szentélyként a teret, és minden apró részlet a maximális erotikus élményt szolgálja! Mindenütt kifogástalan tisztaság, finom illatok, és az épület előtt a parkolás is könnyen megoldható.

Külső: GYÖNYÖRŰ!!! Amikor ajtót nyitott abban a diáklányos kis kockás szoknyában, és szexi magassarkúban, huncut mosollyal azon a gyönyörű arcán, és a vállára hullt a szép, dús, finom illatú hajzuhataga, olyan volt, mintha a világ legszexibb szupermodelle sétálna felém a kifutón! Nem lehet kiemelni kedvenc testrészt, mert Gréti egyszerűen TÖKÉLETES! Az arca, a haja, a szája, a szemei, a formás mellei, a hasa a szexi kis köldökékszerrel, a kezei, az ujjai, a combjai, a lábfeje, a lábujjai, a csodaszép puncija, és a popsija, amit ha feldobna a levegőbe, a Nap is kisütne tőle! Ha csak rágondolok, bizsergek, és a fülemben hallom az édes hangját, és érzem az illatát, ami olyan finom, hogy szeretkezés után legszívesebben nem is tusolna az ember, hogy magán érezze, ameddig csak lehet!

Hozzáállás: Nagyon kedves, cserfes, jó humorú, közvetlen, maximálisan kezdeményező, IMÁDNIVALÓ NŐ, aki körül egyszerűen izzik levegő, olyan kisugárzása van, és akivel már akkor is jól érzed magad, ha egyszerűen csak ott van melletted, mert boldog vagy, hogy láthatod, hogy hallhatod a hangját!

Együttlét: Az együttlét annyira intim volt és szenvedélyes, hogy megtartom magamnak a részleteit, de annyit elárulok, hogy a vad szenvedélyes szex, és a gyöngéd erotika között váltakozott, és a barátnő feeling nem jó szór rá, mert ilyet egy barátnő nem nyújt, a szenvedély legmagasabb fokát éltem át, és sokkal többet kaptam Tőle, mint amit terveztem!

Elégedettség és Ajánlás: Az elégedettség nem jó szó, mert Grétivel nem elégedett voltam, hanem BOLDOG, abban a csodálatos órában, amit vele töltöttem!!! Ui: Csókol a piros inges, narancsos csokis vállalkozó! ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Samael98 beszámolója
2023-05-06 00:40:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem meg és érdeklődtem a lehetőségek iránt, azonban a megbeszélt időpontot módosítanom kellet. A módosításokat már SMS-ben tudok egyeztetni

Lakás: Debreceni címen voltam, egy jól megközelíthető környéken egy xy. emeleti lakás. A parkolást nem tudom, mert gyalog mentem. A lakás diszkrét és hangulatos. Az első pillanatban kicsit melegnek találtam, de ruha nélkül, már pont jó volt. A tusoló kultúrált, ottjártakor legalább 3 féle tusfürdővel volt felszerelve. A szoba egy hatalmas ággyal nagyon hangulatos volt, senki nem lát be, a sötétítő és a félhomályos hangulatvilágítás miatt.

Külső: Egy vékony csodálatos lány nyitott ajtó. Az arca nem azért van kitakarva, mert valami baj lenne vele, egyszerűen azért mert Ő így akarja. Szerintem még jó is hogy ki van takarva, legalább van még egy "hűha, de jó" élménye az embernek az ajtónyitáskor. Ami engem nagyon megfogott, az a hosszú haja volt, egyszerűen gyönyörű. A műkörmei egyszerre voltak nekem kicsit riasztóak és csábítóak, de természetesen az utóbbi dominált.

Hozzáállás: Én egy különleges kéréssel érkeztem hozzá. Bárki gondolhat bármit, de én szűzként jöttem el hozzá és nagyon pozitívan távoztam. Hogy mennyire volt kedveső Utólag visszagondolva szinte nem is lehetett volna ennél kedvesebb és figyelmesebb velem. Egy órára jöttem, de kicsit megcsúsztunk melynek ellenére nem volt olyan érzésem hogy na akkor most kidob az utcára.

Együttlét: Tudom, tudom. A legtöbben egyből ezt olvassák le, nekik ajánlom figyelmükbe a fentebbi szöveget :-)

Most hogy végigolvastad az elejéről, íme a "lényeg".

A szobába belépve átadtam nőnapra hozott kis ajándékomat valamint elrendeztük az elrendeznivalót, majd kaptam egy törölközőt és irány a tusoló. Onnan visszaérve Gréti fehérneműben várt az ágy mellett. Mivel még sosem csináltam ilyet, ezért megkértem hogy had vegyem le én neki a melltartóját, amit szívesen megengedett. Ezt követte az általam kért gumis francia. Mostmár értem, miért állítják sokan hogy a szex egy drog. A franciája isteni volt még így gumin keresztül is, főleg mikor még fel is nézett közben rám. Mondjuk itt megkérdezte hogy szoktam-e pornót nézni. Jelenleg leszokó ágban vagyok, remélem sikerül. visszatérve a lényegre, nem mehettem el, a szó szoros s átvitt értelme szerint is, anélkül hogy ne próbáljam ki a mélytorkosát. Ez annyira leírhatatlanul jó volt, hogy szinte azonnal végem is lett tőle. Nagyon jó volt úgy elélvezni hogy a szájában lüktet az ember. A gumi lekerült és egy közös zuhanyzással lezártuk az első részét az ittlétemnek. Ezt követte egy hosszabb beszélgetés, mindenféléről suliról, munkáról, divatról. Lehet nem a beszélgetés miatt megy az ember el Grétihez de jó ha tudod hogy vele még az is lehet élvezetes. A második menetre sajnos nem maradt sok idő, de ennek ellenére megengedte hogy belevágjunk. Felkerült a védőfelszerelés ismét majd egy kis síkosító és már meg is történt az amiért mentem. Kértem Grétit hogy jön bele szemből, aminek Ő eleget is tett. Az a pillanat amikor a farkamat megfogja majd szép lassan beleül az ölembe, a tudattal és azzal a leírhatatlan érzéssel hogy most mi is történik.... és az a csípőmozgás. Imádtam és legszívesebben csak ott feküdtem volna még vagy egy órát és csak élveztem volna a lovaglását, de ezt sajnos több okból sem tudtam kivitelezni. Még mielőtt végem lett volna ismét, még egy dolgot ki szerettem volna próbálni, méghozzá a misszionáriust. Most mit mondjak, valószínűleg Te aki ezt olvasod már rengetegszer megtapasztaltad ezt az érzést, de nekem ez akkor is hatalmas élmény volt, és még most kettő hónappal később is kiráz a hideg a boldogságtól, ha erre a pillanatra gondolok. A vég félig oldalt fekve az ágyon ért, és mivel ott volt a lehetőség így jó mélyen a punciba élvezve mentem el. Utánna egy gyors tusolás, egy ölelés az ajtóban és távozás

Elégedettség és Ajánlás: Összességében egy nagyon jó élmény volt. Én azért határoztam el magamat hogy meglátogatom Grétit, mert szerettem volna az önbizalmamon javítani, ehhez egy olyan embert sikerült találnom aki a félénkségemen és az ügyetlenkedésem ellenére segítőkész és kedves hozzáállásával átsegített ezen a számomra nehéz időszakon. Ajánlani annak ajánlom aki tudja tisztelni. Lehet hogy nem orvos aki életeket ment vagy egy mezőgazdász aki ételt ad minden nap, de Ő is szereti azt amit csinál és nagyon jól csinálja.

Gréti, neked annyit üzennék, hogy legyél boldog minden nap.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gothmog beszámolója
2023-05-01 10:42:58
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Kapcsolatfelvétel során praktikus türelmesnek lenni, mivel - az együttlét minősége miatt maximálisan érthető módon - nagy a telefonforgalma. Magyarul nem garantált, hogy elsőre felveszi, valószínűleg egy külön diszpécsert kellene alkalmaznia. :)

Lakás: A lakás teljesen a célnak megfelelő volt Debrecen központjához közel. A tisztaságra nem lehetett panasz, az ágy volt kicsit labilis, de nem tette az sem lehetetlenné az actiont.

Külső: Egy minimálisan sem szabad félni az arckitakarástól. Ilyen kérdésekben igényes vagyok, de még így sem találtam hibát az arcában, a lányok képviselői között átlagon felül szép és rendezett, kiéltségnek nyoma sincs.

Hozzáállás: Lelkes, sőt a leglelkesebb nő, akivel vakaha találkoztam (a minta olyan 10-15-ös és az oldalon található, igényesebb külsejű hölgyeket látogatom). Abszolút élvezi a szexet, igényeli a minőségi együttlétet. Futószalagot maximum tévében látott, testreszabott lehetőséget nyújt...

Együttlét: Abszolút mindenben ügyes volt. A francia zseniális, az egyik legjobb amit valaha kaptam akár amatőröktől, akár "profiktól". A szexben is aktív, nem nyafogó, nem keresi a kifogásokat. Ha valami nem tetszik neki, teljesen közvetlenül és normálisan jelzi.

Elégedettség és Ajánlás: 10/10, ha nem több. Abszolút ajánlott kategória. Közvetlen, kedves, jó személyiség, aki mellette jó technikával és félelmetesen szép alakkal, csinos pofival rendelkezik. Tökéletes lehetőség.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pinokkió76 beszámolója
2023-04-30 17:13:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nehezebben ment, de végül sikerült.

Lakás: Teljesen jó kecó. Tiszta, rendezett!

Külső: Hú, ha ezt szavakba tudnám foglalni akkor költő lennék. Egyszerűen gyönyörű mindene!

Hozzáállás: Profi, nem kell semmit csinálni, csak lazúlni és élvezni. Álmodni sem lehet jobbat!

Együttlét: Úriember erról nem beszél!

Elégedettség és Ajánlás: Nem skáláznék, mert hülyeség lenne. Csak nagyon jól éreztem magam vele és ennyi! Szuper csaj!!!!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Krisztián39 beszámolója
2023-04-12 02:12:34
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Rendben volt minden. Aranyos kedves hang. Már a hangja is elvarázsolt. Intelligens Nő nagyon.

Lakás: Nyíregyházân találkoztunk. Könnyű parkolás, nem fizetős, ami igazán nem is érdekel. Csak sokszor olvasom hogy van akinek az gondot jelent, annak ajânlom a tömeg közlekedést. Szép igényes lakás, tükrözi Gréti mennyire igényes önmagára és környezetére. Fürdő szoba jól felszerelt.

Külső: Gyönyörű Nő. Nagyon szép arca van. Testalkata, olyan topmodell alkat. Gyönyörű feneke van, de igazából mindene az. Egyszerűen tökéletes.

Hozzáállás: Érezte mennyire kell hogy kezdeményező legyen. Szükség volt rá, mert teljesen elvarázsolt a látványa. Különleges kisugárzása van. Szavakat nem találok rá mennyire kedves. Sajnos csak fél órât töltöttem vele. Az nem sok, de ha lâtsz egy ilyen csodálatos Nőt, akkor azt érzed nincs annyi idő ami elég lenne.

Együttlét: Kedves volt az első perctől, kérdeztem adhatok egy csókot. Mosolyogva mondta persze. Apró pici csókok különböző test részekre. Érzéki volt nagyon.Nem részletezem miben vot jó. Mert egy szó is elég. Mindenben!!!!

Elégedettség és Ajánlás: Nincsenek szavak rá mennyire jó volt vele. Aki teheti és érdemesnek tartja magát arra hogy egy ilyen gyönyörű Nő társaságát élvezze az ne hagyja ki. Arra kérek mindenkit, ne hozza kellemetlen helyzetbe. Itt az értékelés irásra gondolok. Remélem hamarosan találkozunk. Lehet emlékszel rám, de persze nem várom el. Fekete haj kék szem.talán így igen. Csókollak mindenhol.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ThomasShelby beszámolója
2023-04-08 20:17:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, minden flottul ment.

Lakás: Rendezett kis lakás,de nem lakás nézőbe mentem :D

Külső: Gyönyörű,mint a képeken,az arca is szép. Mindene egyben tetszett :)

Hozzáállás: Nagyon barátságos/kezdeményező. Jól el lehetett vele beszélgetni is. 1 órát voltam nála.

Együttlét: Csókolt/puszilt mindenhol, masszírozot/simizet és nagyon jól esett,mintha csak a barátnőmhoz jöttem volna. Franciaja kellemes. Szexben odateszi magát,minden pózban jó volt vele ;)

Elégedettség és Ajánlás: Biztos visszajaros leszek, köszönöm az együttlétet Gréti puszi. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240209_4688 beszámolója
2023-04-08 13:33:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cromartie beszámolója
2023-03-25 16:40:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon szoktam megbeszélni a talit, szerencsére sikerül mindig elérnem, de plusz pont hogy SMS-ben is válaszol ha van ideje :)

Lakás: Nem először jártam már a lakásban így sok újdonságot nem tudok róla írni, viszont a tisztaság, mint mindig kifogásolhatatlan. A zuhanyzáshoz minden adott, tiszta, friss törölköző és sokféle tusfürdő. Parkolás könnyen megoldható a környéken. Nagy, kényelmes franciaágy áll a rendelkezésre.

Külső: A képek továbbra se hazudnak :) Gréti arca nagyon szép, mindig ízléses sminkben várja a vendégeit. Bőre szép és selymes, szolizott. A haja hosszú és barnára festett, de nagyon várom mikor lesz új színű :P

Kedvencem továbbra is az az eszméletlen feneke :P

Hozzáállás: Ritka az olyan hirdető mint Gréti. Mindig kedvesen fogad, érdeklődő, teljesen barátnő feeling, mintha évek óta ismernénk egymást. Nagyon könnyű ráhangolódni vele a következő eseményekre :D Általában egy órát szoktam vele lenni, így akad idő dumálgatni is.

Együttlét: Miután megérkeztem, lerendeztük a szokásos köröket, közben röviden megdumáltuk kivel mi történt mióta nem láttuk egymást. Nagyon jól esett, hogy emlékezett a munkahelyi gondjaimra és érdeklődött, hogy mizu arrafelé. Gyors zuhany után visszatérve, már ment is a zene és fehérneműben várt (nagyon menő kék színű szett, az a franciabugyi eszméletlen). Kis csókokkal és simogatásokkal kezdtük, majd átváltott franciára amit továbbra is mesterien művel. A golyókat se kíméli, felváltva, bőnyállal, néha torokra is leveszi a szerszámot. Miután elértem a kellő keménységet, kezdetét vette a csodálatos lovaglása, közben csókváltásokkal (ebből sose elég, annyira jó azokat a puha ajkakat érezni). Azt a csípőmozgást tanítani lehetne egy két hölgynek, nagyon beleéli magát a szituációba, nem csak megjátsza magát, élvezi is amit éppen csinál. Ebben a pózban ért is utol a vég, majd a tisztogatás után dumálgattunk nagyon sok mindenről. A második körre önnön hibámból nem került sor, de Grétivel ezt sose bánom, mert már csak a társasága miatt is megéri vele lenni.



Mi kedvenceő Szerintem minden is, igazi nimfomán :D

Elégedettség és Ajánlás: Persze hogy ajánlom, de tessenek tisztelettel bánni vele. Számomra továbbra is a legjobb hirdető a környéken.



ui: Remélem jó ötletet adtam a kis problémád megoldására :D Hamarosan újra találkozunk.

Puszil,

Az infos srác :*

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
poolbig beszámolója
2023-03-23 22:56:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Sikerült.

Lakás: Célnak megfelelő.

Külső: A kis hölgy csodaszép és a képek minden pixele a valóságot takarja. A popsiját mintha rajzolták volna. Odáig voltam! Finom szolizott bőr, felfoghatatlan vékonyságú derék és hozzá az a csodás csípő. Azt sem tudtam jó dolgomban mit ragadjak éppen meg. De azért feltaláltam, magam. :)

Hozzáállás: Kedves, beszélgetős, oldódott a hangulat gyorsan, igaz ebben én is partner voltam, nagyon akartam őt.

Együttlét: Alap papás-mamás. A pozitív értékelések nem hazudnak, minden percét megérte amit együtt töltöttünk.

Elégedettség és Ajánlás: Épp a környéken jártam és már nagyon régen vágytam a találkozásra vele. Végre összejött. Nem bántam meg. Ti sem fogjátok. Sajnálom, hogy nagyon ritkán járok a városában, de ti, a szerencsések, akik közel laktok, csak menjetek, jól fogjátok érezni magatokat vele.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_decimus beszámolója
2023-03-17 21:17:57
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Előző nap egyeztettünk időpontot a mai nap estéjére, és mint mindig, most is telefonon beszéltük le a rendinkat. Alkalmazkodik az időbeosztásomhoz Gréti, mert tudja, hogy mindig este járok Hozzá.

Lakás: A lakás a célnak tökéletes. Tiszta, rendezett. Debrecen belvárosában található, átlagos, tízemeletes panellakás. A polcon sorban állnak az italok, egymás mellett a rágók. Látszik Grétin, hogy rendszerető- Hatalmas franciaágy a tett helyszínén, sok párnával és piros pléddel. A fürdőben rengeteg tusfürdő és szájvíz található. A parkolás hétköznap este 6-ig fizetős, de ha az ember ügyes, a szomszéd utcában tud találni ilyenes parkolóhelyet is, de a közelben mindig van parkoló, eddig nem volt ezzel problémám sose.

Külső: A képeknek teljesen megfelel Gréti. Az egyik legszebb nő, akit valaha láttam. A teste szerintem sokkal jobb élőben, mint itt, a képeken. Kedvencem a gyönyörű arca és az eszméletlenül kerek popsija. Alkata lenyűgöző, karcsú, és az a darázsderék... Mindig ízléses sminkben, vörös rúzzsal és hosszú, piros körmökkel várt. Bőre finom illatú, szolizott barna és selymes. Ma egy farmernadrág és egy top volt rajta, plusz combfix, ami elég vadító volt számomra. Minden természetes a testén, ami szerintem így a jó.

Hozzáállás: Szokás szerint egy órára mentem, mint eddig mindig, de kicsit túl is csúsztunk, mert még beszélgettünk, mert okos, értelmes nő Gréti, jól el lehet Vele beszélgetni. Kellően volt kezdeményező, de én is kezdeményeztem. Ismerjük már annyira egymást, számtalanszor voltunk együtt, hogy tudjuk, mit szeret a másik. Kedvessége és intelligenciája a legfőbb erénye. Mindig kínál innivalóval, chips-szel és rágóval.

Együttlét: Megérkeztem, beengedett a tett helyszínére, lerendeztük, amit ilyenkor szokás, megbeszéltük, hogy telt a napunk, mi történt az alatt az egy hét alatt, míg nem láttuk egymást, majd egy közös zuhanyzásra mentünk. Miután ezzel végeztünk, bementünk a szobába, leheveredtünk az ágyra, és elkezdtük simogatni meg csókolni egymást. Nagyon finom a csókja, puhák az ajkai. Ő itt már a kezével elkezdte az éledező szerszámomat simogatni. Végigcsókoltam a testét, nyaldostam párat az isteni finom, gyönyörű szép puncijába. Miután kellően felizgattuk egymást, kezdetét vette a francia. A golyóimat sem hagyta ki, hosszú percekig szopkodta, közben a kezével rángatta a velem egykorút. Szólnom kellett, hogy már majdnem eldurranok, így gumit húztunk, és kezdetét vette az igazi szeretkezés. Először szemből ült bele. Az a látvány szemből csodálatos volt, majd fordított lovaglóban folytattuk a szexet, gyönyörú volt ebből a pozitúrából látni azt a szépséges fenekét. Miután elfáradt, kutyába mentünk át, és hosszú perceken át döngettem ebben a pózban a punciját, ami nagyon szűk volt. Miután elfáradtam, új pózt próbáltunk, Gréti oldalasan, keresztbe tette a lábait, és így folytattuk az érzéki szeretkezésünket. Mikor már éreztem, hogy nagyon közelít a vég, a gumit lekaptam, és elkezdett franciázni, majd a szájába lőttem az utódokat. Nem rohant ki azonnal, hanem megvárta, míg kiélvezem a pillanatot, és az utolsó cseppeket is kifacsarta belőlem. Még meg is jegyezte, hogy elég sok jött, és hogy kellően kanos voltam ma, mert nagyon kemény volt a farkam. Mivel volt még egy kis időnk, így beszélgettünk utána pár percet, majd az időm lejártával remegő lábakkal, boldogan, teljesen kielégülve távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében szerintem hatalmas volt, mivel mindketten élveztük. Úgy érzem, meg van Grétivel közöttünk az összhang, mivel három év van közöttünk. Mindig feldobjuk egymás napját. A távozás után még sokáig szoktam táplálkozni az élményekből, melyeből van bőven, mert hetente meglátogatom Grétit. A szép emlékek nagyon fontosak a mai világban.

Mindenkinek ajánlom, aki egy igazi, érzéki együttlétet szeretne. Grétinél nincs erre alkalmasabb lány. Ő egy igazi kincs Debrecenben, vigyázzunk rá, mert nincs itt párja. Remélem, örökké itt maradsz nekünk Debrecenben.

Alig várom a következő talinkat. A jövő héten bepótolunk mindent, ami most kimaradt.

Puszil az állatorvos srác!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Franzel beszámolója
2023-03-08 18:34:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan ment

Lakás: Tökéletes, olyan,mint ő.

Külső: Szép,csinos,kivánatos. Az én kedvencem maga Gréti.

Hozzáállás: Nem tolakodóan volt kezdeményező, mégis ő irányitott.

Sajnos csak egy órát töltöttem vele.

Együttlét: Kérdezte mit szeretnék és azt csinálta tökéletesen.A kedvemben járt.

Elégedettség és Ajánlás: Ő maga a tökély! Nem mimeli, szereti,amit csinál.Egy tündéri Nő!

Ilyen élményt csak Gréti nyújt!

Boldog Nőnapot kivánok Greti!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
GeorgeForeskin beszámolója
2023-02-16 15:58:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, könnyen ment.

Lakás: Minden igényt kielégít.

Külső: Hibátlan bőr, szép arc.

Hozzáállás: Kezdeményező volt, átadtam magam neki

Elégedettség és Ajánlás: Erősen ajánlott kategória, még biztosan meglátogatom :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_decimus beszámolója
2023-02-13 16:21:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, könnyen ment, hamar felvette. Mivel ki vannak írva a szabad időpontjai, így könnyű az egyeztetés.

Lakás: A lakás tökéletes, a célnak megfelelő. Debrecen belvárosában található, átlagos tízemeletes panellakás. A szobában hatalmas franciaágy piros paplannal, lepedővel és párnákkal. A parkolás a közelben tökéletesen megoldható. Mindig van parkoló a közelben, hétközben fizetős, hétvégén ingyenes a parkolás. A fürdőben kb. vagy 10 féle tusfürdő és szájvíz is van, minden megtalálható, amire szükség van. Mindig finom illatú, tiszta törölközőt kapok, mikor megyek.

Külső: Gyönyörű nő, épp elég ránézni a képekre. Csodálatosan kerek popsi, gyönyörű, tenyerébe illő cici, karcsú darázsderék, magas, vékony lány, és intelligens is. Élőben még jobb, mint a képeken. Már sokadjára voltunk együtt, de mindig meglep, mennyire álomszép. Frissen szolizott, selymes, finom illatú a bőre. Mindig ízléses sminkben, vörös szájfénnyel kikent ajkakkal, és hosszú, barna hajjal, valamint hosszú körmökkel vár.

Hozzáállás: Egy órára neveztem be, mint eddig mindig. Már-már olyan, mintha a barátnőmhöz mennék, és évek óta ismernénk egymást, mert mindig megvan közöttünk az összhang, ami kell az együttléthez. A randink végéig nagyon kedves, odafigyelő és közvetlen volt, leste minden kívánságomat. Nyitott mindenre, kezdeményező, mindig kedvesen és érdeklődően fogad. Mindig megbeszéljük, mi történt velünk, mióta nem láttuk egymást. Nem nézi sose az órát, nem gépies az együttlét vele.

Együttlét: Mivel Ő nemrég tusolt, így most a közös fürdés kimaradt. Mire visszatértem a tett helyszínére, már meztelenül várt, zenét állított. Lefeküdtünk az ágyra, végigcsókoltam a testét, majd kezdetét vette a francia, amit kiválóan művel. Teljesen leveszi mélytorokra, és szereti a kényszerfranciát is. Francia közben játszik a golyókkal, amit én külön élvezek. Miután kellően felizgatott, gumit kértem, majd kezdetét vette egy irdatlan iramú lovaglás. Az a csípőmozgás valami frenetikus. Ez után állva, az asztalnál csináltuk, majd visszatértünk az ágyhoz, és kutyában folytattuk. Miután mindketten elfáradtunk a csodálatos örömmámorban, franciázott újból kicsit, majd újra gumit kértem. Ismét beleült, majd áttértünk megint kutyapózba, mert szerettem volna látni a formás fenekét. Élvezet a látvány lovaglóban, ahogy szemből van rajtad. Mikor már éreztem, hogy közelít a vég, levettem a gumit, franciázott még egy kicsit, és nem bírtam tovább, elmentem a szájába. Megvárta, míg kiélveztem az utolsó pillanatokat, és csak utána engedte ki az utódokat. Mivel még volt egy kis időnk, így beszélgettünk. Majd az időnk lejártával távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenem teljesült, amit egy ilyen együttlét során szerettem volna. Egy nagyszerű együttlétben volt részem, mint eddig mindig. Mindenkinek ajánlom, mert Gréti a tökéletes választás, korrekt lány. Becsülje meg mindenki Debrecenben, mert kevés az ennyire megbízható lány. Szuperré tetted a vasárnap estémet, nagyon jól éreztem magam. Örülök, hogy ismét tudtunk találkozni. Várom a következő talinkat.



Puszil, az állatorvos srác! 😉

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Méretes96 beszámolója
2023-02-12 18:40:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyel el értem nagyon flottul ment az egyeztetés

Lakás: Tökéletesen megfelel mindenre amire csak kell

Külső: Annyira de annyira gyönyörű hogy a képek vissza sem adják. Biztos nem fog csalódni benne senki. Imádom

Hozzáállás: Mintha a barátnőm lett volna és évek óta eggyut lennénk. Kezdeményező szinte kéri.

Együttlét: Minden tökéletes volt amit megbeszéltünk. Ilyen élményben nagyon ritkán van részem. Pedig találkoztam már pár nővel. De ő a legjobbak közt van. Imádom

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom mindenkinek. Annyira de annyira korrekt nem lehúzás abszolút. Csak velem foglalkozott az idő alatt.

Üdvözlettel a gazda 😉😉

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tapasztalat51 beszámolója
2023-01-27 20:12:37
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nagyon kedves a hangja a telefonban. Két nappal korábban, megbeszéltünk egy konkrét időpontot és ennek nagyon örültem, mert eléggé be van osztva az időm. Amikor odaértem, rácsörögtem és egyszerű volt bejutni a lakásba. Többszintes társasház, a belvárosban.

Lakás: Panel lakás, az igényeknek tökéletesen megfelel. Fürdőszoba szuper, kényelmes zuhanyzási lehetőség, tiszta törölközőt is kaptam :) A parkolás fizetős, sok parkoló van a közelben.

Külső: Gyönyörű arc, gyönyörű test, egy igazi 'természeti kincs'. Aranyos cicijei és nagyon szép kerek popsija van, kedvenceim ezek voltak!

Hozzáállás: Nagyon gördülékenyen ment minden, egy félórát voltam, de azalatt annyira kedves volt, hogy nem győztem betelni vele. Előtte / utána sokat beszélgettünk, nagyon közvetlen volt, ezt imádtam!

Együttlét: Nagyon ügyes a franciája, az szinte leírhatatlan. Utána lovaglásra kértem, annyira ügyesen mozgott, hogy nem sok kellett nekem sem... :) Ezután még meg is masszírozott

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek, nekem hatalmas élményt nyújtott. Remélem, vissza tudok még menni hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
dtbendeguz beszámolója
2023-01-25 10:36:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lucky17 beszámolója
2022-12-30 15:56:50
szép arcú, isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Világosan le van írva mikor tudod felhívni, így nem volt vele gond. Igaz elsőre mindig a zöld telefonkagylót kerestem, de a megadott időpontban anélkül is felvette.

Hang alapján valami ilyesmi lehet a szextelefon, nagyon kellemes hangja van , igényesen is kommunikál.

Időpontot könnyen egyeztettünk, ki van az is írva mikor elérhető, ha felszabadul valami azt is jelzi.

Lakás: Helyileg forgalmas részen van, fizetős parkolás van a közelben csak. A lakás átlagos semmi kirívó nyilván bérlik, más lány(ok) is vannak de nem találkoztam massal ez így rendben volt.

A színhely is rendben van, az ágy hatalmas francia mindenre elég. Tusfürdő volt vagy 4-5, teljesen elég.

Külső: Külsőleg az vár ami a képeken van, amit kiemelnék :a bőre élőben szebb, még igényesebb hatást kelt.

Arc ilyenkor kérdéses az is rendben van, igényes széparcú, megvan az a bizonyos nézés ami kell ilyenkor.:)

Szolis, mire letusoltam már combfixben várt.

Hozzáállás: Hozzáállása kimagasló volt, rágcsával és többféle üdítővel akart kínálni, de nem éltem a lehetőséggel ennek ellenére jól esett a gesztus. Normális kereteken belül átismételtük amiben telefonon megegyeztünk. Egyből az ágyra invitált és elkezdődött az NF. Végig jó hangulatban telt a dolog.

Együttlét: Fél órára tudtam csak elkapni így az elég rövidke volt, én szeretek ráhangolódni, így csak NF volt végén szájba plusz nyelés. (Utóbbi 2 írva van hogy ha megkérsz)

Lelkes volt, a mélytorok elemek és csók is előkerült, folyamatosan próbált az igényeimhez hangolódni.

Utána volt egy kis beszélgetés a felöltözés közben, abszolút nyitott és érdeklődő volt voltak közös múltbeli pontok és témák. Abszolút nem volt óranézős, én éreztem már hogy tuti lejárt a fél óra.

Elégedettség és Ajánlás: Én igyekszem a legjobb lányokhoz járni értékelés/képek/profil alapján, és ő azok közül is a dobogón van, teljesen korrekt és jó, a képek sem túlretusáltak. Aki tudja 1 órára menjen tanuljon az én hibámból.:)

Én nem szoktam visszajárós lenni, de egy 1 órára biztosan benevezek a jövőben még, hogy ne csak NF legyen.

Boldog új évet majd!

A James Arthur srác ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
alex39 beszámolója
2022-12-25 17:47:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Grétivel társ oldalon sikerült kicsit megismernem.Nagyon kíváncsi lettem rá.Sokan ódákat zengtek róla.Így felhívtam.Nem volt elérhető,így később próbálkoztam.Amikor felvette egy bájos hangú hölgy szólt bele.Egy kicsit nehéz volt egyeztetni,mivel az időpontjai hamar betelnek,de azért két nappal későbbre tudott ajánlani egy számomra is megfelelő randiidőpontot.

Lakás: Debrecen,forgalmas helyen egy bérházi lakás.Parkolás szerencsémre akkor ingyenes lett negyed órával.Ajánlott előbb érkezni.Lakás minden szempontból tökéletes.Nagy franciaágy,tusolási lehetőséggel.

Külső: Képeket nézve egy karcsú hölgy,szép kerek popsival,szép hosszú hajjal.Élőben azért még jobb.Ruhában fogadott, egy farmerban ami domborodó popsiját szépen kiemelte,és egy egy kis toppban,ami szabadon hagyta a karcsú derekát és feszes pociját. Arca nagyon szép,szolíd mosoly,szép szemek.

Hozzáállás: Fél órára mentem,de úgy éreztem közben elbactam. :) Ez már csak így megy,egy kellemes hölggyel,evés közben jön meg az étvágy. ;)Kommunikatív,kedves és egy nimfomán kis dög. :)

Együttlét: Kis szösszenetet írnék,csak úgy nagy vonalakban.Megérkezés,nagy öleléssel fogadott. :)

Kis csevej,majd fürdés.Topánkával kínált,de visszautasítottam.Majd alaposan megtörlöm a "surranómat".

Visszatérve ágyra ültünk,kis simogatás,csókok.Egy finom francia,szemei kíváncsian fürkészik tekintetemet.Közben egy két lopott csókkal ajkaink összefortak.Felvetettem esetleg én is megízlelném Gréti kelyhét.Kicsi nyelvcsapás után,Gréti egy számára kedvező pozitúrát ajánlott fel.Olyan jól esett eme kis akció,hogy már kívántam Grétit,így gumit kértem.

Kiélveztem Grétit két pozitúrában is.

Kéjes élvezettel jutottam el a végkifejletig.Törölgetés után még beszélgettünk kicsit,sajnos a felajánlott masszázst az idő rövidsége miatt nem vettem igénybe.Majd nemsokára felöltöztem és könnyes búcsúval távoztam Grétitől.

Elégedettség és Ajánlás: Gréti nagyon tudja mi kell egy férfinak.Fiatal kora ellenére és az én ("70" éves hanggommal a telefonban ;) igényeimhez viszonyítva magasan üti a mércémet.Ő törekszik arra,hogy a vendégnek és számára is kellemes legyen a randi.Ajánlat elmarad mert Grétit más elrontaná! :))

Ui:Kedves Gréti,hamarosan érkezem. ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240209_4688 beszámolója
2022-12-24 14:43:24
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Sany28 beszámolója
2022-12-24 08:49:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon

Lakás: Lakás nagyon jó, parkolás egyszerű.

Külső: Egy isteni csaj, nap hosszat tudnánk együtt lenni ;)

Hozzáállás: Nagyon oda adó.

Együttlét: Mindenben tökéletes.

Elégedettség és Ajánlás: Egy istennő ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
loverboi2980 beszámolója
2022-12-23 11:20:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: I didn't speak Hungarian so she was kind enough to communicate via SMS. Her English is actually really good! Even though she is shy to speak it.

Lakás: Apartment is a cozy 1 bedroom studio with everything one needs. She has lots of refreshments for guests. Bathroom facilities are adequate.

Külső: Not going to speak about this. She was perfect, is all I will say.

Hozzáállás: I was with her for an hour. She was as I wanted her to be. I can say she is the sweetest girl i have ever met. Kind, and just

Együttlét: Not going to speak about this either. She was perfect, is all I will say.

Elégedettség és Ajánlás: Köszönöm szépen Gréti. Can't wait to see you again ;) :*

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Silver_Fox beszámolója
2022-12-09 19:57:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: A kapcsolatfelvétel sima volt, a megadott 12-13 közötti időpontban hívtam Grétit, 2 nappal későbbre tudtunk időpontot egyeztetni. Nagyon kedves volt a telefonban, türelmesen elmondott mindent. Már a beszélgetés során kialakult a szimpátia, sokat nevettünk. Alig vártam a találkozót. :)

Lakás: Belvárosi helyszín, fizetős parkolás a háztömb közvetlen közelében. A lakás hangulatos, tiszta, tökéletesen megfelel a célnak. A fürdő tiszta, nagy választék van tusfürdőkből, de őszintén megmondom hogy nem annyira szoktam ezeket figyelni :D

Külső: Mert hát ugyebár oké, hogy lakás, meg tusfürdő, meg parkolás meg egyebek, de a lényeg akkor jön amikor ajtót nyit és belépsz és meglátod. Na itt jössz rá, hogy Gréti egy álom. A képek nem hazudnak, nagyon-nagyon csinos és nagyon-nagyon szép. Gyönyörű fiatal lány, darázsderék, kerek popsi, finom bőr, ízléses smink, barna hajzuhatag. Mondom, egy álom. :D

Hozzáállás: Szerencsére azonban mégsem csak álom, mert tényleg ilyen amilyennek leírtam. Viszont ez csak a kezdet. A telefonon elindult szimpátia élőben csak fokozódott. Úgy éreztem - és azt is mondta - hogy hasonlóan tetszem neki, ahogy ő nekem, ami megadta a hangulatot a folytatáshoz. Alig vártam, hogy visszaérjek a zuhanyból. 1 órára jöttem, nem szerettem volna rohanni. Gréti nagyon kedves, érdeklődő, intelligens, magasan a debreceni színvonal fölött van mind külsőleg, mind intellektuálisan. Ízléses combfixes fehérneműben várt vissza a zuhanyból.

Együttlét: 1 órára jöttem tehát. Nem akarok részletekbe menni, de úgy érzem, hogy nagy volt közöttünk az összhang. Teljes barátnő feeling volt, de nem ez a lassú bújós, hanem olyan jó temperamentumos. Kiderült, hogy mindkettőnknek ez jön be inkább. Hamar egymásra hangolódtunk. Amit én szeretttem volna kapni, azt ő is nagyon szerette adni, tehát találkoztak az igények. :D Ahogy azt előttem már sokan elmondták, a francia kiemelkedő, igazi mélytorkos francia, ami nyilván az ésszerűség keretein belül irányítható is. A többiről meg annyit, hogy észvesztően jó volt. Utána pedig egy nagyon jót beszélgettünk.

Elégedettség és Ajánlás: Sok lánynál voltam már, de szinte sehol, senkivel nem éreztem magam ennyire jól mint itt. Gréti nagyon érzi ezt a műfajt, fiatal kora ellenére nagyon éretten áll a vendéghez, szerencsés aki találkozhat vele. Biztosan visszamegyek még hozzá, mert nagyon-nagyon jó élmény vele lenni.

Gréti, nagyon köszönöm ezt az egy órát, és bár tudom hogy személyesen is elmondtam már párszor, de elmondom itt is, hogy nagyon jól éreztem magam nálad. Vicces volt hogy "jól" voltam érdekes neked. :D Ja és legközelebb is viszek nyakkendőt ;) Puszi. ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
profender beszámolója
2022-12-08 11:49:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Többször is beszéltünk, amikor meglátogattam, a hivásom után 1 óra múlva nála voltam.

Lakás: Lakás célnak teljesen megfelelő , hangulatos, szépen berendezett, a tetthelyen nagy franciaágy, több párna, normál tusoló, többféle tusfürdő, friss törölköző.

Külső: Nagyon szép hölgy, szebb mint a képeken, bár az újabb képek már jobban visszaadják az adottságait, de akkor is: élőben még jobban néz ki és arcra is nagyon szép. Kedvenc női alkatom:-) Az amúgy is szép arca szépen kikészítve, selymes feszes bőr, hosszú körmök ....

Hozzáállás: Végig nagyon kedves és odafigyelő volt, már-már bensőséges, szinte intim hangulatot varázsolt az egész együttlét ideje alatt. 1 órát voltam.

Együttlét: Érkezés, bemutatkozás, tusolás után már csak combfixes harisnya volt rajta, úgy várt a szobába vissza. Kis beszélgetés után érzéki csókolózással kezdtünk, Majd ő folytatta egy igen finom, szemkontaktos , mélytorkos franciával, ami időben kellemesen elnyújtott volt. Majd viszonoztam a fr.-át, amit végül ő folytatott tovább. Majd védőfelszerelés után misszi - kellemes nyögdécselés, enyhén nyitott ajkak, hangulatot átélő arcocska - majd kutya: itt óriási látványt nyújt, enged döngetni és szabadon garázdálkodhatsz a kezeiddel. Majd gumi le, ujra a kellemesen intenzív érzéki mélytorkos következett és a kellemes végkifejlet.

Elégedettség és Ajánlás: Erősen ajánlott! Igyexem visszatérni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
hedgehog beszámolója
2022-12-03 15:59:53
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon értem el, érdeklődtem, és aznap délután látogattam meg Grétit.

Lakás: Gyors bejutás,hangulatos lakás, kellemes zene és illat fogadja a vendéget.

Külső: Első alkalommal voltam ilyen keretek között hölggyel, véleményem szerint egy angyal. Eszméletlen csinos és rendkívül szép. A lehető legjobb választás volt elsőre, mindenféle túlzás nélkül.

Hozzáállás: Egy órára érkeztem, bőven volt idő mindenre, egyeztettünk, majd teljesen rábíztam az irányítást. Nagyon-nagyon kedves és nyitott volt.

Együttlét: Natúr francia volt, amit tökéletesen csinál. A kedvencét egyelőre nem tudom, de remélem megtudom a jövőben. Ezután beszélgettünk sokat és mindenféléről.

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett voltam mert amellett, hogy csinos és szép, rendkívül intelligens. Nagyon remélem, hogy legközelebb is sikerült meglátogatni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Professor Chaos beszámolója
2022-12-01 15:48:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, hamar sikerült elérnem.

Lakás: Egy panel lakás, célnak tökéletesen megfelelő! fürdő rendben van, szájvíz, több féle tusfürdő, ami kell megvan!

Külső: Képeken is látszik, hogy nagyon dekoratív lány. Élőben még jobb. Tökéletesnek mondanám!

Hozzáállás: A hozzáállása példaértékű. Egy órára mentem, végig nagyon kedves volt!

Együttlét: Nagyon kellemes volt számomra az egész élmény! Hozzá biztosan vissza fogok menni! Nagyon intelligens csaj.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom, élvezet vele minden perc!

Köszönöm szépen, Gréti, nagyon jól éreztem magam veled!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Woker beszámolója
2022-12-01 02:42:24
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Egy nagyon kedves aranyos nő.

Lakás: A lakás is tiszta rendezett .

Külső: Gyönyörű szép szemei az arca .

Hozzáállás: Aranyos odaadó tipus 30percet de egy állomnő gyönyirű szép.

Együttlét: Az ágyban nagyon tudja a dolgát . Kellemes a franiája jo a szex vele.

Elégedettség és Ajánlás: Tudom ajánlani.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cromartie beszámolója
2022-11-30 21:43:05
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, másodjára sikerült elérnem.

Lakás: Klasszikus panel a belvárosban, a tett helyszíne egy nagy, kényelmes francia ágy. Parkolás a környéken lehetséges. Fürdő jól felszerelt, többféle tusfürdő, szájvíz, és száraz, tiszta törölköző.

Külső: Elég csak a képeket megnézni, itt engedd meg, hogy dícséretemet fejezzem ki, az új képek lenyűgözőek, gyönyörű vagy.



Karcsú derék, szép, sminkelt arc, ajkak kirúzsozva, szép cicik és mégszebb fenék.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező, már többször voltam nála, mindig kedvesen fogad és érdeklődően.

Együttlét: Egy órát töltöttem Grétivel. Belépéskor érdeklődve kérdezte, hogy s mint vagyok. Zuhanyzás után megbeszéltük a részleteket, majd levetkőzőtt. Ezután az ágyra invitált, majd kezdetét vette a csodás natúr franciája, mélytorokkal kiegészítve, közben azért a golyókkal is játszik, szóval mindent megkapsz. Egy kis idő elteltével gumit kértem, majd lovaglással kezdtük az első kört. Nagyszerű érzés volt azt a tökéletes fenekét markolászni közben. Miután elért a vég, nem éltem a masszázs lehetőséggel most, inkább csak beszélgettünk. Ez a másik ok amiért imádok Grétihez járni, nagyon intelligens és rengeteg dologról tudunk dumálni. A második kört kutyusban kértem, mivel az a kedvence, így próbáltam neki is kedvezni. Egyszerűen az a látvány... beleremeg az ember lába ha belegondol utólag.

Elégedettség és Ajánlás: Továbbra is csak ajánlani tudom, messze a top hirdetők között van szerintem az egész megyében, nem csak a városban :D Tessenek vigyázni rá!



Remélem hamarosan újra találkozunk! :*



Üdv,

Az infos srác

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_decimus beszámolója
2022-11-26 19:27:05
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Szia, Kedves!:D

Telefonon ment, könnyedén. Pontban két hete voltam Nála.

Lakás: Szokásos debreceni panellakás, hatalmas franciaággyal. fürdőben van minden, parkolás nagyon könnyen megoldható.

Külső: GYÖNYÖRŰ NŐ. Tudja, hogy kedvencem az egész lénye, és tudja, hogy nekem mennyire tetszik Ő. :)

Hozzáállás: Kezdeményező, nagyon kedves. Fiatal, kora ellenére legügyesebb mindenben.

Együttlét: Ez maradjon kettőnk titka, de tudja Gréti, hogy az együtt töltött 2.5 óra életem legcsodálatosabb és leggyönyörűbb élménye volt.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom, aki tiszteli a nőket, és aki egy csodálatos együttlétre vágyik. Nincs párja Debrecenben.



Ui.: remélem, valamikor tudunk majd beszélni.



Ölellek!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ropi77 beszámolója
2022-11-22 23:25:16
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk, közvetlen volt és informatív.

Lakás: Panellakás. A célnak megfelelt, tiszta.

Külső: Nagyon csinos, magas, vékony lány. Az arca is gyönyörű, nagyon rendben van az egész lány. Huncut szeme van :)

Hozzáállás: Egy órát voltam, de nagyon nem volt elég belőle :) . Igazi vagány, belevaló csaj, ugyanakkor kedves is, és türelmes is, ha kell. Sokat mosolyog, könnyen nevet! Teljes mértékben kezdeményező, megérte hagyni, hogy kicsit Ő is irányítson. Azt mondta, szereti, amit csinál és ez látszik is! Nagyon odaadó volt, nem gépies, és nem óranézős. Kicsit túl is szaladtunk az időn, bele kellett kicsit húzni a végén, de így is befejezte, amit elkezdett.

Együttlét: Kicsit ideges voltam, de ezt ügyesen oldotta, és azt hiszem, sikerült egymásra hangolódnunk. nagyon jó volt!

Elégedettség és Ajánlás: Nem hiába dicsérik sokan ezt a lányt! A legkellemesebb élményem volt eddig, nem is győzöm elégszer megköszönni neki! Köszönöm még egyszer, Gréti! Remélem, találkozunk még!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
orgazmo beszámolója
2022-11-18 10:30:19
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: A telefonszámát már korábban elmentettem, így amikor adódott egy lehetőség hívtam is. Kb második csörgésre fel is vette, és kedves hangon tájékoztatott a lehetőségekről.

Lakás: A lakás körnéykén nem mindig lehet könnyen és gyorsan parkolni (a parkolás fizetős), ezért is érdemes kicsit hamarabb menni. A lakás átlagos panel, célnak megfelelő. A fürdőben tiszta törcsi, tusfürdő van, a zuhanykabin ajtaja majdnem a kezemben maradt, de sikerült vissza tennem a tolólécre a görgőket (bocsika).

Külső: Gréti egy angyal. Gyönyörű nő, mosolgyós arc, gazella test, közvetlen és kedves... már itt úgy éreztem, hogy megütöttem a főnyereményt! Mindene úgy jó, ahogy van. Imádtam a fenekébe markolászni.

Hozzáállás: Mintha a barátnőmhöz mentem volna, mintha évek óta ismernénk egymást. A zuhanyzóból mire vissza értem, már kellemes halk zene szólt, ős pedig majdnem teljesen pucéran (azok a szexik harisnyák... végem volt egyből) várt, és az ágyra invitált. Utólag megbántam hogy nem 1 órára mentem, de az a fél óra nagyszerű volt. Legszivesebben maradtam volna még.

Együttlét: Amit kértem, azt mindent szépen megkaptam, de olyan minőségben, hogy jó ideje nem volt hasonló sem. Gréti művészi szinten nyújtja a gyönyört. Érzéki minden, amit csinál. Francia közben játszik a golyókkal, majd mélytorok, a teljes repertoár fel lett sorakoztatva. Ha lehetne, megtartanám. Utána még sikerült egy kicsit beszélgetni is vele, így egy kicsit még bensőségesebb lett az egész.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok, sőt, valójában jóval többet kaptam, mint akár csak reméltem volna. Ajánlom-eő Naná, bár jobban szeretném ha a szomszédomba költözne. Akkor biztosan gyakrabban találkozhatnék Grétivel. De már szervezem a következő utamat, és akkor már legalább 1 órára foglalok időpontot. Gréti, puszikállak!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cromartie beszámolója
2022-10-31 22:57:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen ment, ha éppen nem ér rá, akkor általában visszhív amikor tud.

Lakás: Minden rendben volt a lakással, többféle tusfürdő, tiszta törölköző.

Külső: Gréti továbbra is szerintem az egyik legszebb debreceni hirdető, szép cicik, szép arc, barna haj, telt ajkak és persze az a fenék...

Hozzáállás: Zavarbaejtően közvetlen és kedves, pedig nem először voltam nála, de ezen még mindig meg tudok lepődni. Egy órát voltam vele, maximálisan kihasználtuk.

Együttlét: Zuhi után egy kellemes, mélytorkos francia majd lovagló pózban mutatta meg mit is tud. Azt a csípőmozgást nem lehet leírni :D Ezután egy kis masszázs, közben beszélgetés. Majd jöhetett a második kör, most kutyusban.

Elégedettség és Ajánlás: Továbbra is csak ajánlani tudom, jelenleg nincs párja debrecenben. A mai találkozó viccesebbre sikeredett, de nagyon élveztem :D Köszi a mait! Hamarosan újra találkozunk.



ui: Amióta hazaértem csak azt a számot hallgatom :DDD

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kinaiszatyor beszámolója
2022-10-17 11:39:29
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Még Nyíregyházán voltam nála. Rendszeresen látogattam.

Lakás: Több helyen is voltam nála. Az első hely kivételével, mindenhol megfelelő volt a lakás.

Külső: Külsőleg szebbet nehezen tud elképzelni az emberfia. De nekem különösen tetszett, amikor még rövid kleopátrás haja volt.

Hozzáállás: Maximális kedvesség, totális BF.

Együttlét: Általában egy közös tusolással indítottunk. Majd egy tökéletes 10/10 francia. Egy kellemes aktus több pózban.A legvégén általában felálltam ő térdelt és egy eszméletlen mélytorokos, kényszerfranciával koronáztuk meg az együttlétet. A legvégén általában egy tarzan üvöltés kíséretében a melleire élveztem. Búcsúzóul mindig kaptam tőle egy kellemes beszélgetéssel egybekötött kiváló masszázst is.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett voltam. Bárcsak újra lenne Nyíregyházán!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Munka987 beszámolója
2022-10-16 13:34:58
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Figyelni kell mikor szabad, telefonon szoktam keresni.

Lakás: Parkolás fizetős a belváros miatt, a lakás átlagos.

Külső: A képeken ő van, csinos szép az arca is.

Hozzáállás: Kezdeményező nem nyafog, a normális kereteken belül sok mindent vállal.

Együttlét: A franciája nagyon jó melytorkos, benyeli tövig. Pózokba nem válogatós.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek aki biztosra akar menni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Furcsagyerek beszámolója
2022-10-12 20:40:52
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk időpontot, meglehetősen elfoglalt a drága hölgyemény, de kitartásomat siker koronázta.

Lakás: Debreceni átlagos tízemeletes panelben rendezett lakás, felújított fürdőszoba zuhanykabinnal.

Külső: Nekem nagyon bejött ez a lány, minden porcikája a kedvencem...Első látásra tudtam, hogy jó helyen járok. Ő tényleg szép, csinos, kedves.

Hozzáállás: 1 órára mentem hozzá, ki akartam élvezni minden percet, amit vele tölthetek. Végig kellett zongoráznom az izgató testét, nem tudtam betelni vele. Gréti nagyon kedves, igazi szerető.

Együttlét: Miután megkóstoltam ölének nedvét, ő is kényeztetni kezdett. Nagyon ügyes a drága, remek franciát kaptam tőle. Nagyon szenvedélyes a szexben, igazán szereti a szeretkezés minden formáját. Úgy meglovagolt, hogy minden igyekezetem ellenére elélveztem.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt vele, ritkaság egy ilyen minőségi együttlét. Először voltam nála, de nem utoljára. Csak magamnak ajánlom, de aki eljut hozzá az nagyon vigyázzon rá.

Puszillak kedves Gréti!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
88Alex88 beszámolója
2022-10-10 19:31:52
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült időpontot egyeztetni.

Lakás: A lakas tökéletes volt. Az ágy hatalmas és kényelmes. A fürdő megfelelő.

Külső: Egy szép és csinos lány. Egyszerűen tökéletes!

Hozzáállás: Mosolygós lány es igen kedves is! Megkérdezte mit szeretnék és hogyan aztán a lényegre tért!

Együttlét: Franciával kényeztetett. Szépen óvatosan kezdte aztán gyorsított. Mivel csak egy fél órát voltam így kb 10 perc öröm után gumit kértem es hátulról folytatódott a kaland. Gyönyörű látvány tárul az ember elé amit mindenkinek látnia kell!

Elégedettség és Ajánlás: Igen jól éreztem magam. Mindenkinek merem ajánlani a szépséget.

Nem nézte az időt!Aktus után egy kis beszélgetés is volt.

Ui. Legközelebb remélem több időt tudok maradni nálad. Ha Debrecenbe leszek ismét felkereslek( A Nyíregyi srác)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_decimus beszámolója
2022-10-06 21:27:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hamar felvette a telefont, könnyen egyeztettünk is időpontot a mai nap estéjére.

Lakás: Lakás tökéletes, csak ugyanazokat tudom leírni, mint az előző értékeléseimben. Rendezett, tiszta.

Külső: Még mindig meglep, mennyire gyönyörű, tökéletes testű nő, pedig már sokadjára látogattam meg. Az örök kedvencem a kerek, feszes kis popsija. :D

Hozzáállás: Egy órát beszéltünk meg, de megint túlnyúltunk rajta bőven, mert még beszélgettünk. :) Csak azt tudom most is leírni, a lehető legkedvesebb és legszebb lány, akivel valaha is találkoztam. Minden egyes alkalommal meglep.

Együttlét: Kétszer volt NFVSZ, legprofibb benne, leveszi teljesen mélytorokra. Közte rengeteg beszélgetés, számomra már csak emiatt is megéri, mert mindenről el tudunk beszélgetni. :)

Elégedettség és Ajánlás: Összességében csak annyit írnék, életem legnagyobb és legcsodálatosabb élménye volt ez a két óra, amit együtt töltöttünk a mai napon. Külön örülök, hogy még el tudtalak kísérni a nap végén. :D Az embernek ennél szebb dologgal nem lehet lezárni a napját.





Ui.: köszönöm a csokit, kívánok(érteni fogja :D)! Alig várom a következő találkozásunkat! Remélem, sokáig maradsz még itt!



Puszil Gréti, az állatorvos srác! :*

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gergob01 beszámolója
2022-10-06 00:37:13
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hamar felvette, rugalmas egyeztetés

Lakás: Tiszta, rendezett lakás fogadott minden ami kell a célnal megfelel

Külső: Csinos lábak, szép arc kerek popsi teljesen tükrözte a képen látottakat

Hozzáállás: Első perctöl kezdve a kedvemre akart tenni amit én iszonyúan nagyon tudok értékelni

Együttlét: Borzasztóan jó finom kellemes francia szépen torokra veszi nagyon ügyes ért hozzá. Aktív minden egyes percben nincs kedvtelenség.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom, minden megvan a kedves hölgyben ami csak kell érzéki nagyon jól bánik az emberekkel ért ahoz amit csinál el lehet vele beszélgetni és számára is nagyon fontos hogy a vendég jól felszabadultan érezze magát.



Ui.: köszi a potya sört:)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bf33 beszámolója
2022-09-26 19:04:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette és adott időpontot.

Lakás: Ugyanaz mint múltkor szép rendezett tiszta.

Külső: Mint a képeken csodaszép.

Hozzáállás: 1 órát voltam nagyon jó volt. Nagyon kedves volt üdítőt és csokit is kaptam tőle :)

Együttlét: Minden teljesült amit szerettek csodálatos élmény volt nem tudok betelni vele. :)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlom. Ö a tökéletes választás. Szuperré tetted a vasárnap délutánom. Nagyon örülök hogy ismét eltudtam jutni hozzád.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cromartie beszámolója
2022-09-16 20:54:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon könnyen ment.

Lakás: Nagy, kényelmes franciaágy, fürdő rendesen felszerelve.

Külső: Nagyon szép továbbra is :P szép arc, szép ajkak, nagyon szép új vörös körmökkel várt. A kedvencem még mindig a feneke.

Hozzáállás: Teljesen barátnőfeeling, 1 órát voltam vele + egy kis beszélgetés is belefért utána ^_^

Együttlét: A szokásos dolgokat csináltuk végig :) Mindenben nagyon ügyes és partner több dologban is.

Elégedettség és Ajánlás: Természetesen továbbra is ajánlom, számomra top 1 hirdető a városban :P Imádom, hogy mindenről lehet vele beszélni és nagyon sok dologban is egyetértünk, illetve hasonlóak a nézeteink bizonyos dolgokban.



Mégegyszer szeretném szeretném megköszönni, hogy még marasztaltál beszélgetni, nagyon jól esett, teljesen feltöltött az a kis együtt töltött idő :* Hamarosan újra találkozunk!



Külön örültem neki, hogy bejöttek a fura zenéim :DDD



ui: Remélem nem lett komolyabb a kis torokfájásod!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_decimus beszámolója
2022-09-06 17:52:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette a telefont, könnyen egyeztettünk is időpontot a mai nap délutánjára.

Lakás: Lakás tökéletes, a célnak megfelel. Fürdőben több tuskürdő, szájvíz, van minden, ami kell. Parkolás a közelben nagyon könnyen megoldható, de fizetős.

Külső: Harmadjára voltam Grétinél, de még mindig lenyűgöz, annyira gyönyörű. Csodás arc, száján vadító, vörös rúzs, csodás kerek cicik és popsi. Imádnivaló. Képzelj el egy tökéletes testű nőt, és duplázd meg magadban a látványt, na, ilyen Gréti.

Hozzáállás: Egy órára mentem, de 10 perccel túl is nyúltunk rajta, mert marasztalt még beszélgetni kicsit. A lehető legkedvesebb lány, akivel valaha is találkoztam.

Együttlét: Most csak natúr francia volt, végén szájba, ez történt kétszer, a kettő között masszázs és sok beszélgetés. Isteni francia, mondhatom, életem legjobbja volt mind a kettő, hatalmasat élveztem mindkétszer. Leveszi teljesen mélytorokra. Értelmes nagyon, bármiről el lehet vele beszélgetni. Nekem már az is megéri, ha csak beszélgetünk, mert teljesen olyan, mintha a barátnőmhöz mennék.

Köszönöm Neked a csodálatos franciát és a remek beszélgetéseket. :D

Elégedettség és Ajánlás: Csodálatos volt, ajánlom mindenkinek, de hogy őszinte legyek, legszívesebben megtartanám magamnak, annyira imádom. :) Remélem, sokáig leszel még itt, Debrecenben.



Ui.: szerencsére nem bírságoltak meg, amiért túlnyúltam a parkoláson.



Alig várom a következő találkozásunkat.



Puszil az állatorvos srác. :*

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bf33 beszámolója
2022-08-16 23:49:01
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Sikerült egyeztetni elsőre felvette.

Lakás: Parkolás könnyű volt lakás is príma fűrdő is rendben az ágy jó nagy.

Külső: Pont olyan mint képeken nagyon szép nekem bejön.

Hozzáállás: Teljesen kezdeményező és kedves.1órat voltam.

Együttlét: Ami az adatlapon volt és kértem minden teljesült. :)

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon szuper volt az egy óra. Még biztos vissza megyek hozzá nagyon jól éreztem magam vele.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cromartie beszámolója
2022-08-15 17:21:47
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyszerűen elérhető, ha nem veszi fel, visszahív amikor tud.

Lakás: Parkolásra a közelben van lehetőség, a lakás rendben van. Fürdő jól felszerelt, nagy franciaágy áll a rendelkezésre.

Külső: Hát ezzel továbbra se lehet betelni :D Arca szép, hosszú fekete haj, feneke egyszerűen csodás (továbbra is ez a kedvenc), hosszú lábak, imádnivaló cicik és nagyon szép vörözs rúzzsal várja a vendégeit.

Hozzáállás: Nagyon, de nagyon, de nagyon kedves továbbra is, ezen még mindig meglepődök és általában zavarba is hoz vele :D Általában 1 órát szoktam vele lenni, mindig megkínál enni/innivalóval :) és nem utolsó sorban remek beszélgető partner is.

Együttlét: Tisztálkodás után meztelenül várt már, majd kérdezte mit hogyan szeretnék. A franciája kiemelkedő, finoman és érzékien csinálja, nem próbál meg kivégezni minél hamarabb. Majd gumi és lovagló pózban ért utól a vég. Kellemes masszázs után megpróbáltunk egy második menetet, ismét francia majd paci, de sajna már nem ment nekem, de ő mindent megtett.

Elégedettség és Ajánlás: Nem is kérdés, hogy ajánlom-e... persze.. :D Vigyázzatok rá!



Köszönöm a kedvességed

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gyuluska20 beszámolója
2022-08-11 11:50:06
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, egyszerűen és gyorsan. Hívás után 1 órával már nála is voltam.

Lakás: Parkolás a közelben, egyszerű. Lakás célnak megfelelő, kényelmes nagy ágy. Fürdő teljes felszereltséggel bír.

Külső: Leírhatatlanul szépséges a hölgy! Egy kis ékszer. Vörös rúzs, szép arc, kecses testalkat, hosszú vékony lábak... És még sorolhatnám... Mindene a kedvencem.!

Hozzáállás: Teljes mértékben az lett volna, ha hagyom, de én akartam irányítani. Fél órát voltam csak, de ez alatt, mintha a barátnőm lett volna.

Együttlét: Ajtó zárás után, egyeztettük a dolgokat. Majd zuhi, csók csata, francia, kis kényeztetés (ami tetszett neki), majd aktus... A nagyon részletek maradjon a mi kis titkunk.

Elégedettség és Ajánlás: Nyír1en voltam nála először, de Debrecenbe is meglátogattam. Ajánlom-eő Csak azoknak, akik tisztelik a NŐKET! Puszil a kék ruhás, csirkés Máté!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_decimus beszámolója
2022-08-05 13:02:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, könnyen ment. Két hete voltam Grétinél.

Lakás: Célnak tökéletesen megfelelő, nagy ágy. Fürdőben is van minden, amire szükség van. Debrecen belvárosa.

Külső: Gyönyörű. Csodálatos kerek popsi és cicik. De a gyengém az arca azzal a vörös rúzzsal. Vadító...

Hozzáállás: Nagyon kedves, nem véletlen, hogy már másodjára látogattam meg Grétit. A szokásos 1 órára mentem.

Együttlét: Megkérkeztem, levetkőztünk, majd irány egy közös fürdésre, mert iszonyú meleg volt. Utána natúr francia végig, majd masszázs, miután újra harcrakész lettem, felállított a szájával, gumit húzott, beleült, nagy nehezen, de összejönn a második menet is, a szájával végzett ki, oda is mentem el.

Elégedettség és Ajánlás: Csodálatos volt, ájánlom mindenkinek. Gyönyörű, kedves lány. Máshoz nem is fogok tervezni menni, amíg Gréti itt lesz nekünk Debrecenben, remélem, sokáig. Lassan újra tervezem a látogatást.



Puszil Gréti az állatorvos srác! :*

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
orioncsillagkep beszámolója
2022-08-03 18:53:24
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Sokadszorra értem El.

Lakás: Tiszta panel.

Külső: Iszonyatosan jó lábai vannak. Hosszú fekete haj,piros körmök, vörös rúzs...kerek fenék, izmos has...

Hozzáállás: Nagyon kedves, mosolygós.

Együttlét: Szokásos.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon kedves lány, az évtized lábai, szuper szex.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lackó 86 beszámolója
2022-07-31 15:54:01
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, nem vette fel elsőre de diszkréten vissza csörgetett. Egy fél órán belül tudott is fogadni.

Lakás: Lakás célnak tökéletes, tiszta. Fürdő szintén friss száraz törölközőt kaptam. Tusfürdő szájvíz rendelkezésre áll. Ágy kényelmes nagy. Parkolás a közelben megoldható.

Külső: Vékony csinos lány. Arca szép nem kell tartani attól, hogy nem arccal hirdet. Kedvenc testrészem a feneke és a szája amit a vörös rúzs még kívánatosabbá tesz.

Hozzáállás: Egy órára érkeztem amin egy pár perccel túl is csúsztunk. Végig nagyon kedves volt kérdezte mit hogyan szeretnék érkezéskor és távozás előtt is innivalóval és csokival kínalt.

Együttlét: Tisztálkodás után meztelenül várt a szobában. Natúr franciával kezdett amit külön ki is emelnék. Nagyon finoman, érzékien csinálja. A mélytorok Nála valóban az. Nem siet, nem kapkod nem akar minél hamarabb túlesni rajta. Óvszert húzott és kértem hogy Ő legyen felül. Hát itt nem sok esélyt hagyott nagyon ügyesen mozgott. Hagyta hogy lenyugodjak nem ugrott le rólam azonnal. Kellemes masszázs és jó beszélgetés után ismét natúr francia következett de nehezen akartam ismét harcra kész lenni. Kértem, Grétit hogy máshogy csinálja és legnagyobb meglepetésemre és örömömre mondta, hogy Ő is szereti így, itt ismét megtapasztalhattam Gréti profi mélytorkos technikáját.Pillanatok alatt harcra kész lettem és kértem, hogy kutyusban folytassuk és így is lett vége az együttlétnek.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jól éreztem magam Grétivel. Kifejezetten ajánlom kedves, közvetlen jó fej csaj. Biztos, hogy rendszeresen meg fogom látogatni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
fallen999 beszámolója
2022-07-19 19:19:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hamar felvette a telefont,a második csörgésre.megbeszéltük a részleteket,kértem egy fix idöpontot.

Lakás: Sok emeletes panel,szerintem nagyon szép lakás nekem tettszet.

Külső: Még szebb mint a képeken,a popsija tettszet talán a legjobban.

Hozzáállás: Szerintem normális hozzáálása van,kedves nagyon és kérdezi hogy mit szeretne a vendég.

Együttlét: Sajnos az én hibámból nem távoztam kilégülten,de azért nagyon fincsi puncija volt,nagyon jó érzés volt benne lenni.Franciája nagyon jó,érzékien csinálja és tövig beveszi.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom a lányt maximálisan,megbeszéltük azt a dolgot ami az én hibám volt,és rábólintott a következő találkára,visszamegyek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
cromartie beszámolója
2022-07-14 17:40:39
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, párszor kellett próbálni mire elértem, utána könnyen ment az egyeztetés.

Lakás: Célnak teljesen megfelel, kényelmes, nagy franciaágy. Fürdő is rendben van.

Külső: Hát igen... :D a képek alapján sejtettem, hogy nagyon szép... de hát élőben... te jó isten. Nagyon szép formás fenék (kedvencem ez volt), tenyérbe illő cicik, jó illatú szép bőr, hosszú fekete haj.

Hozzáállás: Voltam már pár hölgynél, de ilyen szintű kedvességet még nem tapasztaltam. Kérdezte, hogy s mint szerentném a dolgokat, de próbáltam rábízni magam inkább. 1 órát töltöttünk együtt, végig abszolút barátnő feeling.

Együttlét: Nos kezdésként egy kis francia volt, aztán én próbáltam ügyeskedni nála. Majd ismét natúr francia aztán az aktus sajna az én hibámból nem jött össze, de Gréti mindent megtett. Végül kaptam egy kis masszázst ami igazán jól esett.

Elégedettség és Ajánlás: Nos... elégedett voltam-eő Abszolút, nem is értem, hogy eddig hogy nem találtam rá erre a lányra. A bakim ellenére is nagyon jól éreztem magam, szendviccsel és tejszelettel is megkínált :D Nagyon jól lehet vele beszélgetni is.



Természetes ajánlom, de vigyázzatok rá ;)



ui: Legközelebb viszek egy jó kézműves sört.



Üdv: az infos srác

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
majbanana beszámolója
2022-07-14 14:39:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Napokkal a tali előtt előtt egyeztettünk időpontot, ma 1-re kértem időpontot.

Lakás: Debrecenben találkoztunk, pozitívum, hogy egyedül volt, így valóban teljes volt a diszkréció. A lakás teljesen korrekt, parkolni is ingyenesen lehet a közelben.

Külső: Valóban egy szép lánnyal találkoztam, senkit nem fog meglepetés érni, ha meglátogatja. Kedves, beszédes és érdeklödő lányt is értem meg.

Hozzáállás: Az elején úgy éreztem feszültebb volt a hangulat, kicsit meg is illetődtem, de utána egyre oldódott és nagyon jól éreztem magam az eltöltött 1 óra alatt, kicsit ki is futottunk az időből.

Együttlét: Amikor elkezdtük egymás megismerését, vagyis én kéredszkedtem előre, - mint általában - hogy kicsit kényeztessem, onnan feloldódott bennem és szerintem benne is a kis távolságtartás. "Most nagyon megleptél"

Úgy gondolom, hogy ő is élvezte és olyan dolgot is csináltunk, amit eddig még egyik lánynál sem :)

Elégedettség és Ajánlás: Összességében nagyon jól éreztem magam, ezért gyorsan meg is írtam ezt az értékelést, nehogy elfelejtsem :) Úgy gondolom percről percre épült fel a "kapcsolatunk" és ha ismét Debrecenben járok és ismét fogad, akkor biztos, hogy tovább építjük amit elkezdtünk :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ryan beszámolója
2022-07-09 18:54:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Többször hívtam, elfoglalt volt és SMS-t küldött, hogy próbáljam később. Ennek eleget is tettem, majd a hívás után 2 órával már nála voltam.

Lakás: A lakás tökéletes. Otthonos, széles, kényelmes, nagy ágy.

Külső: Külsőre mondhatni tökéletes. Gyönyörű arc. Tökéletes fehér fogsor. Kellemes illat, ápolt bőr. 10/10-es kategória. Egy olyan csaj, akivel bárhol szívesen megjelenne az ember.

Hozzáállás: Aranyos volt. Szeretett volna mindvégig a kedvemben járni, de kellően kommunikatív volt és a saját preferenciáit is felsorolta. Mintha nem is lettünk volna idegenek.

Együttlét: Finom, mélytorkos franciával kezdett. Hatalmas élmény, mondhatni tökéletes technikát alkalmaz. Nem túl kemény, nem is túl gyenge, pont ahogy kell. Majd én következtem egy rövid időre, aztán újra ő törődött velem. Mindezek után aktussal teljesedett ki a randi. Miután lenyugodtam kicsit, felkínálta, hogy megmasszíroz, ami hihetetlenül jól esett, mert úgy éreztem, hogy szívesen lát magánál.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében egy fantasztikus randi volt a mai. Óriási élménnyel gazdagodtam. Ő egy igazi ékszerdoboz itt Debrecenben.

Kedves Gréti, teljes szívből köszönök mindent. Nagyon élveztem az elsőtől az utolsó percig. Főként a tartalmas beszélgetésnek örültem. Az elején viccesen azt mondtad: 'ez rosszul kezdődik'. Szerintem egész jól ért véget. Remélem te is jól érezted magad.



Ui: Biztosan fantasztikus légiutas kísérő lenne belőled. Csók, a kondis srác. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
mortie beszámolója
2022-07-08 02:53:02

Külső: Az egyik legszebb lany akivel valaha talalkoztam.

Hozzáállás: Kedves, ertelmes. Ert az emberekhez.

Elégedettség és Ajánlás: Ez volt az elso alkalom hogy ilyen szolgaltatast vettem igenybe es szerintem hatalmas szerencsem volt, hogy ot valasztottam. Hihetetlen szep a hangja, az arca, a szemei, (mindene) es erre meg rajon a kedvessege.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_decimus beszámolója
2022-07-05 15:29:04
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Délben hívtam telefonon, elsőre felvette, mindent lebeszéltünk. 1 óra múlva már ott is voltam.

Lakás: A lakás a célnak megfelelő, a fürdőben van minden, ami kell. A közös zuhanyhoz kissé a zuhanykabin szűk, de nem e célból megy az ember. Egy nagy franciaágy a tett helyszíne. A parkolás elég nehéz, Debrecen központja, ráadásul épp felújítják az utat, de egy közeli kis utcában pont találtam egy parkolót.

Külső: Csodálatos. Nem kell félni az arckitakarástól. Gyönyörű úgy, ahogy van. Kerek popsi, tenyérbe illő cicik, csodás arc, szépen kisminkelve, száján vörös rúzs.

Hozzáállás: Nagyon kedves, igazi barátnős, 1 órára mentem, ki is használtuk.

Együttlét: Megérkeztem, elmentünk közösen zuhanyozni, ami jól is esett ebben a tikkasztó nyári melegben. Utána bementünk, és kezdetét vette egy csodálatos francia, igazi mélytorkosan úgy, ahogy azt kell. Talán mondhatom, életem eddigi legjobb franciás élménye volt. Nem is bírtam sokáig, annyira jó volt, kb. 3 perc alatt elsültem a szájába. Utána volt egy kis pihi, megmasszírozott, ami igazán jól esett, közben meg rengeteget beszélgettünk, bármiről el lehet vele beszélni, az állatorvosi hivatásomon át a tömegközlekedésig, mindenről beszéltünk szinte. Majd utána, mikor már éreztem, jöhet a második menet, a szájával felállított, felhúzta a védőfelszerelést, és beleült. Lovacskázott egy ideig, közben én fogtam a csodás kis popsiját és a ciciket, majd jelezte egy idő után, hogy elfáradt, ezért átfordultunk kutyába, majd ott én fáradtam el egy rövid idő után, így utána átfordultunk misszibe, majd a végén levette a gumit, és kb. 2-3 perc alatt telilőttem a száját. Egyszer sem futott ki, megvárta, míg kiélvezem a pillanatot. Majd kaptam még egy masszázst, hallgattunk zenéket, beleértve Gréti kedvenc zenéjét, és kielégülve távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek, aki egy igazi barátnős együttlétre vágyik. Gréti az ideális jelölt erre. Úgy búcsúztunk el az ajtóban, puszik közepette, hogy reméljük, még találkozunk. Biztos is vagyok benne, hogy hamarosan vissza fogok térni hozzá, mert egy alkalom nem elég.

Ui.: köszönöm a powerade-t és a protein szeletet. :D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kecsu beszámolója
2022-07-02 19:27:39
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, hamar felvette.

Lakás: Nyíregyházán voltam nála, minden teljesen megfelelő volt, szép, igényes környezet.

Külső: Külsőleg tökéletesen olyan mint a képeken, nem kell félni az arc kitakarástól sem. Nagyon bájos.

Hozzáállás: Abszolút barátnő feeling, abban az időben csak te vagy középpontban.

Együttlét: Kétszer voltam eddig és mindkétszer nagyon jól éreztem magam. Segít ellazulni, sokmindenben partner.

Elégedettség és Ajánlás: Én mindenképp vissza fogok menni még. Hiányzik ez a pozitív töltet. Köszönöm szépen kedves Gréti.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
fxtour beszámolója
2022-06-28 21:10:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viberen és telefonon egyeztettünk.

Könnyű volt.

Lakás: A lakás a célnak megfelelő.

A parkolás nem a legkönnyebb, de megoldható.

A fürdő tiszta, felszerelt.

Külső: Minden porcikája kitűnő- szerintem.

Arca szép, magas, csinos!

Hozzáállás: 1 órát voltam vele.

Nagyon kedves.

Együttlét: Mindenben nagyon ügyes!

Mindezek mellett kitűnő beszélgető partner is.

Elégedettség és Ajánlás: Természetesen csak ajánlani tudom.

Legszívesebben pedig megtartanám magamnak!

;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Hehee beszámolója
2022-06-25 14:53:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Könnyen elutudtam érni délelőtti órákban

Lakás: Kényelmes diszkrét

Külső: Gyönyörű arc sexy test feneke szép kerek nagyon jól nézki

Hozzáállás: Kezdeményező eggyütt fürdés volt aztán majd a többi

Együttlét: Isteni francia mélytorokra le is veszi többször is és engedi a belemozgast is nagyon jó volt sex lovagloban isteni látvány

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlom kedves aranyos lány

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
ocsisajt beszámolója
2022-06-23 21:21:59
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, amint megjelent a hirdetése. A sok pozitív visszajelzésre hagyatkoztam. Nem bántam meg már telefonban nagyon rendes volt. Hamar tudtunk is találkozni.

Lakás: Teljesen okés, viszonylag diszkrét. Központi. Az igényt kielégíti.

Külső: Mint írtam képek és vélemények alapján mentem. Hát nem csalódtam. Nekem nagyon bejött. Arca nagyon szép, nem árul zsákbamacskát.

Hozzáállás: Nagyon barátnő feeling. Nem siettet, tudja hogy az ember miért megy hozzá. Beszélgetni is jó vele.

Együttlét: Ezt nagyon hosszadalmasan nem részletezném, de teljesen olyan volt mintha a barátnőmmel lennék. Na jó lehet a francia tudása ráver az eddigi összes kapcsolatomra. Kellően erős, kellően "mélytorkos", hamar kivégezné az embert ha nem figyel oda.

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletesen meg voltam vele elégedve. Szerintem nagyon jó mind emberileg mind szexpartner hirdetőként. Csak kultúrált embereknek ajánlanám vagy megtartanám magamnak :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_DaMongoose beszámolója
2022-05-22 16:03:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk. Flottul ment minden, pár óra múlva nála is voltam.

Lakás: Parkolóhelyet könnyű találni a közelben. Egyszobás lakás, hatalmas franciaággyal. Kellemes illatok, halk zene a háttérben.

Külső: Magas, karcsú, hosszú fekete hajú szépség isteni kerek popsival és feszes, hetyke cicikkel. Igéző szemek, fehér, rendezett fogsor, duzzadó ajkain vadító vörös rúzzsal.

Hozzáállás: Kedves, figyelmes, abszolút barátnő feeling.

Együttlét: Lábaim közé kuporodva lélegzetelállító szopásba kezdett. Finoman körbefonta puha ajkaival a farkamat, majd bőnyállal, mélytorkosan dolgozott rajta. Időnként megállva, csak a végét a szájában tartva a szemembe nézett, majd aktívan cumizott tovább. Nem kellett hozzá sok idő és hatalmasat élveztem a szájába. Kiszívta az utolsó cseppig.

Rövid masszázs után ismét forró ajkai közé vette férfiasságom. Ez a csaj egy álom, úgy szopathatod, ahogy jól esik.

Finom, jól nedvesedő puncija megízlelése után gumit kértem és több pózban megdugtam. Kedvencem ahogy kutyában bepucsít és felkínálja magát. Így is ért a vég. Nem ugrott fel azonnal, hagyott lenyűgözni.

Elégedettség és Ajánlás: 10/10, biztosan megyek még.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kriszy80 beszámolója
2022-05-10 19:55:43
isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Viszonylag könnyen ment a kapcsolatfelvétel. Meglepően óvatos erre utoljára jöttem rá(persze megértem) közli a címet majd amikor megérkezel átirányít a másik házhoz. Gondolom megnézi kit enged fel.

Lakás: A lakás pont jó megfelelő.

Külső: Pont mint a képeken attól még szerintem jobb.

Hozzáállás: Pontosan tudja mit és meddig szóval ad de csak szigorú keretek között. Mit értek ezenő A telefon időzítőjét beálítja az ott létét ezzel méri.

Együttlét: Franciája nagyon jó volt.

Elégedettség és Ajánlás: Egyébként korrekt de ez a szabályokhoz mereven ragaszkodás ez engem nyomaszt. Persze megértem én a szabály az szabály de talán ettől kicsit illúzió romboló, még ha nem is illúziót "keres" sz ember.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gyuluska20 beszámolója
2022-04-24 07:35:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, könnyen elértem, kedves hangon meg is beszéltük a randit.

Lakás: Tökéletes volt, a célnak is megfelel, plussz hangulatos is volt.

Külső: Hát... Ezt nem lehet leírni... Gyönyörű a hölgy! Kedvenc testrésző! A feje tetejétől a lábujjáig!

Hozzáállás: Maximálisan. Nézi, hogy mit igényel a partnere, de nem nyomulósan. Tökéletesen.

Együttlét: Ez legyen a mi kis titkunk. De az biztos, hogy a barátnő feelinget maximálisan átéreztem. Gyengéden és óvatosan kezelt, úgy ahogy én Őt.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében... TÖKÉLETES volt az együtt töltött 1 óra, TÖKÉLETES a hölgy alakja, TÖKÉLETES a hozzáállása! Kedves,aranyos, és még sorolhatnám... Vigyázzatok erre a kis gyöngy szemre! Csók Raffaelo! 😘

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20231226_7255 beszámolója
2022-04-19 14:37:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, könnyen elértem

Lakás: A lakás tiszta, rendezett, parkolni lehet a közelben. A fürdő tiszta, minden rendelkezésre állt, amire igény lehet

Külső: Nem egy tucat lány, különlegesen szép arca van, ha az utcán találkozol vele biztosan utána fordulsz :) gyönyörűek a szemei, az ajkai vastagak, a bőre finom, puha.

Hozzáállás: Általában egy órát töltök el vele,de ennél több is kevés lenne :) Gréti egy kedves, figyelmes, élni szerető lány. Próbál az élet napos oldalán élni, ami manapság nem könnyű, de rajta nem látni a fásultság jeleit, remélem még nagyon sokáig ilyen marad. Kezdeményező is, de nagyon kedvesen teljesítette ha valami "ötletet" vetettem fel. Csak dicsérni tudom!

Együttlét: Finoman csókol, a franciája mennyei és tovább nem is szeretném részletezni, szerintem mindenkiből ki tudja hozni a maximumot a pozitív hozzáállásával és lelkesedésével. A kedvenceő Légy vele kedves és viszonozni fogja.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlom, de csak annak aki nem egy paraszt és tudja hogyan kell bánni egy nővel.



U.i.: Amouage Interlude Black Iris a parfümöm, csak mert kérdezted :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Nekemnemmindegy67 beszámolója
2022-03-09 22:02:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem egy szomabati napon.megkérdeztem mi merre hány méter.kis idő múlva újra hívtam és egyeztettünk időpontot.

Lakás: Lakás jó helyen van és nem egy lepukkant putri.fürdőbe van minden ami kell egy jó zuhanyoz.szoba is jó ahogy be van rendezve.az ágy nagy de egy kicsit recseg már.ruhának van hely.parkolás egy utcával arrébb sikerült csak.

Külső: Képek fedik a valóságot,sőt még jobb élő élőben mint a képeken.az arc kitakarástól nem kell tartani, nem csúnya a hölgy.nekem nem éppen a zsánerem de amúgy szép lány.cicik nem nagyok de formának,popsi eszméletlen jó,szép hosszú lábak,csókos száj.

Hozzáállás: Hozzáállása példaértékű.kedves,aranyos,türelmes.igazán arra törekszik hogy a vendége mindent megkapjon. Nem óra nézős és nem is sürgetett semmiben.jól lehet vele beszélgetni is.fél órára tudott csak fogadni de azt ki is töltöttük teljesen. Igaz egy órára neveztem be de mivel nem számolt aznap velem így csak fél órát kaptam.ennek is örültem és nem bántam meg hogy őt választottam.

Együttlét: Fürdés után meztelenül várt a szoba ajtajában,aminek örültem is meg nem is,mert szerettem volna jobban szemügyre venni fehérneműben és aztán kicsomagolni,sebaj majd talán legközelebb. Kis simi állva aztán az ágyra heveredtem háttal és elkezdte az isteni franciát.eletem eddigi legjobb franciákat kaptam szerintem . Hol lágyan és érzékien, hol nyalogatva,és az a mélytorkozás valami eszméletlen,volt zacskó nyalogatás is. Aztán kértem gumit mert hamar kivégzett volna.elsőnek meglovagolt aztán missziben folytattuk.kis simogatás és egy két csók de borostás volta így nem erőltettem mert nem akartam hogy a cuki pofija kipirosodjon tőlem.a végén kaptam ismét egy natúr franciát végig szájba élvezéssel.nem szaladt el a mosdóba rögtön ami plusz egy jó pont.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom azoknak akik nem megaláztatás céljából mennek hanem egy kellemes és normális kikapcsolódásra.érti a hölgy a dolgát és megérdemli a tiszteletet. Nyíregyházán a legjobbak közzé sorolható. Bár csak ilyenek lennének a hirdetők mint ő. De sajnos nem így van.

Örülök hogy megismerhettem és örülök hogy részese lehettem vele egy együttlétek.

Köszönöm Gréti

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_kristinho96 beszámolója
2022-02-25 13:33:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon,elsőre felvette. Tegnap délután 1 órakor találkoztam vele.

Lakás: A lakás minden igényt kielégítő kényelmes francia ággyal. Parkolni is könnyen lehetett.

Külső: Külsőre top kategória minden testrésze. Nagyon szép arccal és nagyon szép mosollyal. Kedvenc testrésze minden, nem tudok kiemelni semmit. Pont az esetem

Hozzáállás: Hozzáállása átlagon felüli, neki tényleg a vendég az első. Fél órát töltöttem vele.

Együttlét: Kicsit zavarban voltam végig de ilyen szép lánnyal ez előfordul. Tusolva érkeztem, így ez kimaradt. Először natúr francia volt, ami nagyon jó volt, kellőképp váltogatta a ritmust lassabban majd gyorsabban pont ideális volt.

Ezután lovaglás volt amiben szintén ügyes, nem is kellett sok mert hamar elmentem, majd csókkal váltunk el de remélem nem végleg.

Elégedettség és Ajánlás: Természetes mindenkinek ajánlom aki szereti a barátnős minőségi együttlétet és csak úriembereknek. Nagyon jól éreztem magam, feldobta az egész hetem. Én még biztos vissza megyek ha lesz rá lehetőségem.

Egész idő alatt úgy éreztem mintha haza érkeztem volna a baratnőmhöz. Köszönöm ezt az élményt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Darth_nihilus beszámolója
2022-02-20 16:55:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam nem vette fel de mikor ráért visszacsörgetett és könnyen tudtunk időpontot egyeztetni!!

Lakás: Belvárosi panel ízlésesen berendezve!

Fürdőben többféle tusfürdő szájvíz!

Parkolás néha kicsit nehézkes de kicsit arrébb könnyen megoldható!

Külső: Külsőleg tökéletes!!! A képek nem retusáltak!!

Gyönyörű arca van! Modell alkata! Pont az ideálom!!

Nincs kedvenc testrész az egész lány nagyon egyben van!!

Mondjuk a szemei nagyon megfogtak!

És még okos intelligens érdeklődő nagyon jól el lehet vele beszélgetni is!

Hozzáállás: Mindig 1 órára megyek belőle fél óra nekem kevés!!! :)

Nagyon kedves kommunikatív mindenben partner!! Nagyon sok lány példát vehetne a hozzáállásáról!!

Együttlét: Úriember ilyenről nem beszél de mindenben nagyon ügyes sőt a legtöbb dologban kiemelkedően!!!

Elégedettség és Ajánlás: Nem túloznak a korábbi kommentek!! Tényleg Nyíregyháza legjobbja sőt szerintem egész Kelet M. é!

Szerzett egy új törzsvendéget! Csak azt sajnálom hogy csak 2 hete voltam nála először és nem már tavaly mikor kezdett!

Természetesen ajánlom de csakis úriembereknek!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Alex_in_Wonderland beszámolója
2022-01-18 16:44:31
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Teljesen gördülékenyen ment az egyeztetés telefonon, egy kedves hang jelentkezett be, még aznapra adott időpontot. Időre érkeztem, nem várakoztatott.

Lakás: Teljesen, sőt, maximálisan felszerelt kis, tiszta lakás egy csendes utcában. A fürdő felszereltsége minden képzeletet felülmúl, legalább 10 féle tusfurdő van kitéve, poharak, szájvíz, stb.

Külső: A külsőről elég legyen annyi, hogy amikor ajtót nyitott, kb. az állam a földfelszín alá 10 méterrel esett le... Egy elképesztően szép, csinos, vékony lány fogad, ápolt bőrrel, szépen kisminkelve, szép hosszú fekete hajjal. Maximális higiénia.

Hozzáállás: Hozzáállása példaértékű, kedves, csacsogós, érdeklődő, nyitott, mindenben a vendég kedvét keresi, ha valaki kicsit zavarban van, akkor vicces megjegyzésekkel lazítja. :) Egy órát voltam, egyáltalán nem sürgetett, még 5 perccel túl is szaladtunk.

Együttlét: Részletekbe nem mennék, de olyan produkciót mutatott, hogy az együttlét után még egy órával is csak kóvályogtam... Mindenben ügyes, mélytorok technikája elképesztő. Nem durva, maximálisan figyel a vendégre, kérdez, ha kell, de nem öli meg a hangulatot a sok beszéddel. Maga az együttlét elég hamar véget ért, mert ahogy rámfordult, kb. 2 perc után végem lett - nekem, aki nem vagyok egy könnyen oldódó típus.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében 100-ból 150 pontot adnék neki :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
BlackMan beszámolója
2021-11-16 19:41:15
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, elsőre felvette!

Lakás: Fullos lakás, kényelmes ágy!

Külső: Szexi kiscsaj,hosszú,vékony testalkat!

Szép arc, kislányos bájjal megspékelve! :)

Hozzáállás: Fél órát voltam, nagyon hamar elröppent!

Hozzállása tanítani való! :) Fiatal kora ellenére nagyon odatette magát!:)

Semmi nyafi, tényleg mintha a barátnőmmel lettem volna! :)

Együttlét: Zuhany után a szobában várt, mondta, hogy helyezzem kényelembe magam. Csókolózásban nagyon ügyes, finom,puha szája van és nagyon jól is használja :) Franciája valami isteni, nagyol jól csinálja, finoman, érzékien, mélytorkosan! :) Kölcsönösséget is élvezi!

Miután kellőképpen feltűzeltük egymást gumit kértem és rátértünk a szexre. :) Szexben is nagyon ügyes, több pózt is kipróbáltunk, lovaglóban kivégzett! :D

Elégedettség és Ajánlás: Huhh,régen írtam már értékelést, régen is volt már ennyire jó élményem! :) 20 éves kora léttére olyat adott, hogy az állam leesett! :)

Remélem még sokáig ilyen tud maradni, kétségkívül most ő Nyíregyen a legjobb! :)

Aki valami nagyon jóra vágyik mindenképpen keresse fel, én egész biztosan visszajárósa leszek! :) Remélem a zenéről én fogok eszedbe jutni! :D

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kutya1 beszámolója
2021-10-14 22:33:34
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Második hívásra sikerült másnap délutánra egyeztetnünk. Kedves, megnyerő, barátságos hanggal egyeztettem.

Lakás: Új építésű lakótelepi lakás, célnak teljesen megfelel, parkolni lehet. A lakás tiszta, egyedül fogad. A fürdőszoba higiénikus, van zuhanyfüggöny (nagy plusz), többféle tusfürdő, végül is nem is tudom, mivel együtt fürödtünk, nem arra figyeltem. A szoba kellemes, az események egy kényelmes franciaágyon történnek. Mindenütt rend, még a cukorkák is szépen sorban sorakoznak.

Külső: A képek sokat elárulnak a csinosságáról, valóban az, nagyon szép lábai és feneke van, alig mertem hozzá érni. Az arca szép, a szemében van valami megfejtére váró, a haja holló fekete, amit kibontva hagyott végig, de egyáltalán nem zavaró, szépen keretezte az arcát. Valóban van benne valami a vadnyugati indián hősnők "egzotikusságából".

Hozzáállás: Abszolút barátnő feeling. Mikor bementem hozzá, lányos zavaromban, ami a szépsége és a csinossága miatt alakult ki bennem hirtelen, el kezdtem folyamatosan dumálni. Gréti természetes empátiával "vette a lapot", és ő valóban közvetlenül, érdeklődően társalgott velem. Nyomát sem éreztem a korkülönbségből adódó távolságtartásnak, nem volt megjátszott. Egy órára érkeztem, mondtam nyugodtan van időnk mindenre, utálom a rohanást.

Együttlét: Egyből megfogott a természetes, barátságos viselkedésével. Folyamatosan a kedvemben akart járni, többször kérdezte, hogy jó ez így, szóljak, ha másképpen szeretem. De még nem ment át zavaróba, mert ugye, ha folyamatosan ezt kérdezik, akkor már az billent ki, amiatt nem lesz jó.

Nagyon finoman csókol, annyira jó volt, hogy menet közben mindig visszatértünk hozzá. A franciája isteni, nagyon odafigyel hogyan kéred, ösztönösen jól csinálja. Szeretkezést is élvezte (vagyis nekem úgy tűnt!), nagy átérzéssel lovacskázott.

Utána beszélgetés, simogatás, csókolózás, és ismét egy csodálatos franciázás.

Elégedettség és Ajánlás: Engem megvett kilóra! Olyat kaptam tőle, amit csak kevesen tudnak nyújtani. Lehet, hogy ez a fiatalságából adódik, mert a profikból ez más kiveszett, nem tudom, de lehet alapvetően ilyen. Gréti, köszönök mindent! Ha nektek jelent valamit, én még biztos megyek hozzá!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
szerencs környékit beszámolója
2021-09-27 19:11:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam sikerült is egyeztetni gyorsan egy időpontot!

Lakás: Nagyon jó környéken van csendes nyugis! Lakás szép tiszta rendezett igényes berendezés ágy párnák nekem tetszett! Fürdőszoba nagyon jól felszerelt van vagy 15 féle tusfürdő lehet válogatni:)

Külső: Fiatal csinos és nagyon szép lány! Isten kerek popsi:) kedvencem a szemei ahogy néz meseszép:)

Hozzáállás: Korrekt kérdezi mit hogy szeretnék amit megbeszéltünk minden volt még több is:) 1 órára mentem de kevesebbre nem is szeretnék ez így jó:)

Együttlét: Elejétől kezdve kellemes volt öleléssel,csókkal inditottunk majd közös fürdés után vissza a szobába:) olyan franciába volt részem hogy fuuuu isteni ahogy csinálja nagyon tudja mi a jó és ahogy közben néz a látvány is isteni:) pózókkal se volt probléma volt többféle is szerettem vele lenni imádtam szemből közben a szemkontaktus kimagasló:) hátulról lett végen utána kaptam egy kis maszírozást pihenés képpen majd ismét egy olyan kényeztetést hogy a szemem is felakadt kb:) finissel se volt problem:)

Elégedettség és Ajánlás: Örülök hogy van még ilyen korrekt szép fiatal lány ezt a hozzáállást tanítani lehetne:) ajánlom igényeseknek vigyázni rá:)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gyesi beszámolója
2021-09-27 18:14:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Szokásos, telefonon időpont egyeztetéssel

Lakás: Tökéletesen kellemes, kényelmes, célnak megfelelő, akárcsak a fürdőszoba

Külső: A megtestesült szépség és jóság! Alakjáról szobrot lehetne mintázni, haja ébenfekete, derékig érő mint az indiánlányoké a Cooper könyvekben! Kedvenc testrész nem létezik, mert Ő maga az, úgy ahogy van! Rajzolni sem lehetne szebbet, csinosabbat, vonzóbbat! Mosolya földöntúli szépségű, a megtestesült angyalt gondolnám ilyennek! Egy csoda, leírhatatlanul vonzó, imádni való!

Hozzáállás: Hogy kedves-eő Az nem kifejezés! Szó szerint lesi a gondolatodat, hogy szeretnéd csinálni, mit szeretnél, mi a jó neked stb. a legtermészetesebb barátnői stílusban! Türelmes, kedves és maximálisan odaadó!

Együttlét: Ez maradjon a mi intim szféránk, elég ha annyit mondok a hozzáállása mindenben példaértékű.

Elégedettség és Ajánlás: Olyan volt, hogy azt nem lehet felülírni, nincsenek rá megfelelő szavak és jelzők! Nem ajánlom senkinek, mert legszívesebben megtartanám magamnak, ha megtarthatnám! Sajnos ez csak fikció, de kérem az jövőbeni vendégeit, hogy nagyon vigyázzanak rá és becsüljék meg ezt CSODÁLATOS NŐT, mert nem hiszem hogy van még egy ilyen a városban! Nemsokára jövök majd Hercegnőm, Love!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
palika66 beszámolója
2021-09-23 09:11:11
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Előző nap telefonon. Elsőre nem vette fel, de később újra próbáltam és megbeszéltük másnapra

Lakás: A célnak megfelelő, tágas lakás ággyal, kanapéval. A fürdőben többfélre illatos és illatmentes tusfürdő is van.

Külső: Gréti arc nélkül hirdet de ez ne tévesszen meg senkit, csak a diszkréció miatt van. Gyönyörű, magas, karcsú. Mikor megláttam élőben el voltam tőle ájulva.

Hozzáállás: Egy órára mentem és az az óra felejthetetlen lesz számomra. Mindíg várta a visszajelzésemet hogy jó-e amit csinál, megtette amire kértem és nagyon ügyes volt. Szuper a hozzáállása.

Együttlét: Egy közös zuhannyal kezdtünk, amit egy lazító, ismerkedős masszázs követett. Egy kis bújás után a lényegre tértünk ami egy gyors franciában végződött (miattam). Ezután a második körre rákészülve tovább masszírozott. Ismét franciában mentem el, majd zuhany után haladtam tovább dolgomra.

Elégedettség és Ajánlás: Az adatlapja alapján szimpatikusnak véltem, de még így is túlteljesítette az elvárásaim. Bátran tudom ajánlani és én is biztos meglátogatom ha a városban járok újra.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gyesi beszámolója
2021-09-21 18:35:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kaptam időpontott ma délutánra, amit elfogadtam. Ennek ellenére kb. 10 perc múlva visszahívott, hogy van egy korábbi időpont is, ha elfogadom mehetek! Természetesen 15 percen belül ott voltam.

Lakás: Nagyon aranyos garzon, mindenben megfelelő, tisztaság, rend, kényelem, látszik hogy a vendégek maximális kiszolgálása az elsődleges szempont! Fürdőszoba tökéletes zuhanyzási lehetőséggel, több tusfürdő, illatos tiszta törülköző bekészítve!

Külső: Érkezésemkor az ajtó mögött fogadott, mikor megpillantottam, azt hittem elájulok! Egy magas, sudár, mosolygós gyönyörű nő fogadott! Hosszú fekete combfix harisnyába bújtatott lábak, gyönyörű piros fehérnemű szett! Hosszú hollófekete hajzuhatag, alabástrom simaságú bőr, gyönyörű smink, csillogó szabályos fogsor, huncut mosoly, kedves invitáló hang! Királynői megjelenés! Egyszerűen a TÖKÉLETES NŐ megtestesítője! Nem hittem hogy ilyen létezik Nyíregyházán!

Hozzáállás: Ebben is csodálatos! Maximálisan figyelembe vette minden kérésemet, mindent megtett ami lehetséges a szabályokon belül! Legnagyobb baklövésemre csak félórát kértem, holott egy óra, egy nap sem lett vele sok! És nem nézte az időt sem, nem sürgetett, több is lett a félóra, mégsem neheztelt érte! Egy Angyal!!!!

Együttlét: Szenvedélyes, csodálatosan odaadó, kérdezi jó-e, ha én kérdeztem válaszolt, csodálatos párductestét napokig tudnám kényeztetni!

Az hogy miben volt ügyes nem kérdés, MINDENBEN! Együtt volt végig velem a szó legszorosabb értelmében! A többi részlet maradjon a mi közös titkunk!

Elégedettség és Ajánlás: Elmondhatatlanul csodálatos, igazi NŐ (így nagybetűvel) akit csak ajánlani tudok mindenkinek (legszivesebben nem ajánlanám azért, hogy csak az enyém legyen) aki egy felejthetetlen élményben akar részesülni!

Köszönöm Neked Drága Gréti ezt a találkozást, és remélem hogy jöhetek még Hozzád alkalom adtán és nem félórára! Love!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
blackmambaztz beszámolója
2021-09-21 11:23:13
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Mindig telefonon egyeztetünk

Lakás: A lakás kényelmes kis hangulatos, minden megtalálható benne amire igény van

Külső: Külsőre 10/10 nekem ő az ideálom :)

Hozzáállás: Mi már összecsiszolódtunk olyan mintha a barátnőmet látogatnám meg. El tudunk beszélgetni sok mindenről, kellemesen el tudjuk tölteni az időt egymás társaságában, nem csak szex és annyi.

Hetente járok néha mikor az időm engedi kétszer is be szoktam nézni hozzá. Általában egy órát szoktam nála eltölteni.

Együttlét: Azt hogy mit szoktunk csinálni legyen a mi titkunk... ;)

Elégedettség és Ajánlás: Azoknak tudom ajánlani akik nem szeretnének kísérletezgetni és folyamatosan csalódni, csak egy biztos lányt keresnének akivel nem tudnak betelni és mindig izgatottan várják hogy újra láthassák. ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
mounteverest beszámolója
2021-09-18 12:52:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, egy óra múlva már nála is voltam.

Lakás: A lakás a célnak tökéletesen megfelelő, kellemes illat fogadott, az ágy kényelmes franciaágy, fürdőszobában minden megtalálható: több féle tusfürdő, szájvíz, intim mosakodó stb...

Külső: Az alakos képek magukért beszélnek, kellemes csalódás ért mivel arcos kép nincs kicsit féltem, de mikor ajtót nyitott és megláttam hirtelen le is blokloltam egy pillanatra,ritka szépség állt velem szemben

Hozzáállás: Egy órára mentem, végig nagyon kedves volt, kitöltöttük az egy órát

Együttlét: Franciával kezdtünk ami annyira jó volt hogy szóltam hogy váltsunk mert így nagyon hamar vége lesz ezért lovagló pózban folytatta ami után, doggyba lett végem, utána 10-15 percet beszélgettünk, másodjára több pózt is kipróbáltunk amit ő is élvezett láthatólag, végül szóltam hogy franciát szeretnék és végig hogyha lehetséges, pár perc múlva végem is lett ismét

Elégedettség és Ajánlás: Én maximálisan elégedett vagyok, mondtam is hogy jövő héten valamelyik nap meglátogatott megint. Ajánlom mindenkinek aki szeretne igazi lábremegős elélvezést és tud rá vigyázni ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.