SzexpartnerVanilla+36 30 / 427-7597Miskolc

Bemutatkozásom
Szia, Vanilla vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Miskolc.
Várom hívásod a +36 30 / 427-7597 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
58 kg
Mellbőségem
75 cm
Magasságom
174 cm
Csípőbőségem
80 cm
Derékbőségem
70 cm
Elérhetőségem
hétfő:
10 órától 20 óráig
kedd:
10 órától 20 óráig
szerda:
10 órától 20 óráig
csütörtök:
10 órától 20 óráig
péntek:
10 órától 20 óráig
szombat:
11 órától 21 óráig
vasárnap:
11 órától 21 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
29
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
750671x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Barna
Szem
Barna
Alkatom
Normál
Tetoválás
van
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
I'm only waiting for calls from Hungarian men! Thank you for your understanding. Miskolc: 04.22.-04.28. Győr: 04.29.-05.01. Nyíregyháza: 05.06.-05.09. Köszönöm, hogy megtiszteltél! Jelenleg Miskolc-Bodótetőn tartózkodom, hétköznapokon reggel 10-től este 8-ig, hétvégente 11-től este 9-ig tudlak fogadni tiszta, rendezett, diszkrét "otthonomban". Fél órás és egy órás lehetőségek közül tudsz választani, ez több helyen is fel van tüntetve, ezért megkérlek, hogy SOS/ gyorslehetőség iránti szándékoddal ne keress fel! Magamra és környezetemre igényes MAGYAR lány vagyok, ezért fent tartom a jogot, hogy alaposan megválogassam, kivel szeretném eltölteni az időm. Csók csak szimpátia alapján lehetséges (ha használod a fürdőben kikészített Liszterint, hidd el, hogy még szimpatikusabb leszel :D). Kedves, türelmes, odaadó igyekszem lenni minden vendégemmel, azonban ha impotenciára hajlamos vagy, esetleg gondod van az óvszer használatával, nem engem keresel. Ittas vagy más tudatmódosító szer hatása alatt lévő, kellemetlen modorú, roma származású, extrém mérettel rendelkező, golyós/vazelinos vagy túlzottan elhízott vendéget nem áll módomban fogadni. Csak azt szeretem, ami az adatlapomon is szerepel, légy kedves utána olvasni és ne raboljuk egymás idejét felesleges kérdésekkel. Nálam teljes diszkrécióra számíthatsz, nem kézről-kézre adják a kilincset, ezért fontos, hogy időben érkezz, ha késni fogsz, akkor légy kedves jelezd, különben sajnos idő előtt el kell válnunk. Ha nem jelensz meg a megbeszélt időpontban és erről nem tájékoztatsz, természetesen azonnal tiltólistára kerülsz. Fontos még tudnod, hogy nem fogok tudni azonnali időpontot adni, a bejelentkezés általában a reggeli időpontokra 1-2 nappal, a délutáni időpontokra 3-4-5 órával korábban történik. Semmilyen esetben nem használom a "most hívj" funkciót, tehát nem kell várnod a villogó zöld ikonra a nevem mellett. Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor várom a hívásod; nem veszek fel privát számot, SEMMILYEN SMS-RE NEM VÁLASZOLOK, VISSZATÉRŐ VENDÉGEKNEK SEM!!!
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
ha megkérsz
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
nem
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
nem
Tánc (sztriptíz)
nem
Natúr francia végén arcra
nem
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
nem
Közös maszturbáció
nem
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
nem
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
igen
Leszbi show
nem
Mélytorok
nem
Kényszerfrancia
nem
Szerepjátékok
nem
Elfogadott (26 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
triplax2 beszámolója
2024-04-23 21:02:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerult elernem, masodik probalkozasra a delelott es mar tudtunk is kora esti orara egyeztetni.

Lakás: Nagyon jo kornyeken, jo parkolassal, lakasban minden maximalisan megtalalhato nagy es nagyon jo illatu torolkozo, csak jo minosegu es sok fele tusfurdo.

Külső: Na es itt jon az a resz ami leirhatatlan, pont meg mondtam is neki, hogy mostansag ,ha ertekelest irok rovidre fogom magam, foleg ha jo a tapasztalat a lanynal, hat nala nem igy fogok tenni 😅 Viszont az elejen gyorsan osszefoglalva GYÖNYÖRŰ. A top1 leggyonyorubb no akivel eddig eletemben voltam, es mint megtudtam tole mindig elosztja 4-el amit a pasik mondanak, de ezt kimerem jelenteni , hogy a reszemrol nem kell.



Hosszabban....egy gyonyoru arccal rendelkezo lany, a szemei, a mosolya , az arcanak a vonala, a szajanak a formaja es ugy az egesz szaja, tokeletesen szabalyos es hofeher fogsor egy varazslat az egesz de tenyleg.

Teste... sem tervezni, sem szerkeszteni, sem rajzolni nem lehetne tokeletesebbet. Mindene ott van es ugy ahogy kell, borzasztoan formas, aranyos, feszes.

Hozzáállás: Erre csak annyit mondok, hogy mikor belepsz 10masodperc utan tudod, hogy talan eleted eddigi legnagyobb szexualis elmenyevel kapcsolatos mosolyaval fogsz tavozni, nalam a talan nem jatszik a mondtadban, mert en a legjobb mosollyal az arcomon tavoztam :)



Itt meg kiemelnem a kisugarzast......egy pillanat alatt 'megvesz' de tenyleg, varazslat....

Együttlét: Na ez meg vegkepp az a resz ahova mostanaban nagyon magyon toviden irom, de nala itt sem igy lesz😅



Mikor eljutsz ide es azert bizol benne, hogy na nem csak azert lesz emlekezetes ez az alkalom amit mar fentebb a kulsonel leirtam. Na nala nagyon nem 'csak' amiatt lesz. Brutalisan jol csokol, eszmeletlen a franciaja de tenyleg, nem vagyok egy gyorstuzelo, de viszonylag hamar lassitast kellett kerjek, eszmeletlenul csinalja. Aztan tobb pozban egyutt voltunk, mikor elelvezett fuuu azt nem tudom leirni....eszmeletlen. Mindenben vegig maximalisan Veled el es maximalisan partner, ismet csak ismetelve magam varazslat....van szokincsem ,de nincs ettol talalobb szo azt gondolom.

Elégedettség és Ajánlás: Nem johetek senkivel szemben, hogy ki 'hova valo' de itt batorkodom leirni, hogy Ő az a kategoriaju no aki nem ide, ugyanakkor borzasztoan orulok, hogy itt van mert tenyleg varazslat es amit es ahogy csinal az csodalatos.

Nagyon vigyazzatok ra!

Mindent koszonok :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Magiszter84 beszámolója
2024-04-17 10:18:16
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt, elsőre felvette. Már a hangjával levett a lábamról.

Lakás: Új építésű társasház, igényesen berendezve. Fürdőszoba tiszta, többfajta tusfürdő közül lehet választani a márkás fajtákból. Listerin is kikészítve pohárral együtt. Törölköző friss és puha.

Külső: Mivel érthető okok miatt arc nélkül hirdet, így nagyon kíváncsi voltam az arcára. Igen kellemes meglepetés volt, gyönyörű az arca! Igen kedves a mosolya és az a szép fehér fogsor... Alkatra, mint a képeken, a mellei igen formásak!

Hozzáállás: Nagyon kedves volt végig, pont annyira volt kezdeményező, hogy a férfi érezhesse, hogy ő a férfi, aki irányít.

Együttlét: Először csókolózással kezdtünk, kiválóan csókol, akár órákig tudnék vele csókolózni. Majd felfedeztem a testét, igen jó volt végigcsókolgatni a cickóit és egyre lejjebb... Odalent elidőztem nála, nagyon ápolt volt! Az íze és illata pedig vadító. Sikerült is a csúcsra juttatnom, hatalmasat élvezett, meg is dícsért, hogy jól csináltam. Ezután én következtem. A natúr franciája valami eszméletlen! Hamar ki tudott volna végezni, ezért kértem az óvszert. Először ő volt felül, nagyon ügyesen lovagolt. Majd cseréltünk, hogy végig láthassam a szép arcát és melleit, így lett végem. Még egy jót beszélgettünk, gyors zuhany és elköszönés. Végén csókkal búcsúztunk el.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan ajánlott kategória. Igen válogatós vagyok a lányokban, de ő maximálisan hozta a remélt szintet. Totál barátnő feeling. Kérlek, vigyázzatok rá, ritka kincs a mai világban. Ezúton is köszönök neki mindent!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
boboboy beszámolója
2024-03-26 16:39:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Először már hónapokkal ezelőtt beszéltünk telefonon. Akkor Székesfehérváron volt elérhető, de nem jutottam el Hozzá. Most Szombathelyen voltam nála. Egy órát beszéltünk meg előző nap, de mivel nem tudtam biztosat mondani, a randi előtt néhány órával pontosítottuk a dolgokat. Már ekkor nagyon szimpatikus volt, hiszen nyugodtan mondhatom, hogy az időpont tekintetében maximálisan alkalmazkodott hozzám.

Lakás: Újépítésű lakópark nem messze a Plázától. A házszámok akár meg is tréfálhatják az embert, de nehéz elvéteni a megfelelő házat. Az udvar zárt, de a kerítésen kívül könnyű parkolóhelyet találni. A lakás modern, hangulatos, jó elrendezésű és egy kis házikedvenccel osztja meg Vanilla. Világos nappali, hangulatos háló, és talán még egy szoba. Rend és tisztaság mindenütt, semmi átjáróház feeling, tényleg mintha csak a csajomhoz ugrottam volna fel. A fürdő is minden igényt kielégít, akár csak Vanilla.

Külső: Csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni. Azon túl, hogy bombázó, mégis valahogy kislányosan bájos, nagyon szimpatikus. Testalkata tökéletes, arca szép. Csípőjének, popsijának a vonalait, na meg kacér mosolyát és nevetését látva minden festő ecset után nyúlna... Vagy magához :). A cicik is remekül néznek ki, de az összhang mindent visz.

Kedvencem a közvetlensége.

Hozzáállás: Egy órát töltöttem vele. A lakásba lépve, bemutatkozás után hellyel és frissítővel kínált. Az asztalnál beszélgettünk egy keveset, ebben is remek partner, magával ragadott a közvetlensége, talán még sikerült zavarba is hoznia. Kicsit megismertük egymást, majd átadtam egy kis nassolnivalót és a rendezni valót is rendeztem. További kis csevely után a fürdőbe mentem, ahol mindent megtaláltam, amire szükség volt. Utánam még Vanilla is belépett egy percre, addig már a szomszédos szobában az ágyra heverdve vártam.

Együttlét: Ahogy belépett a szobába, felgyorsultak a dolgok, és máris egymás ajkaira tapadtunk. Szájával nemcsak jól csókol, egyéb dolgokat is fantasztikusan művel. Miután levettem a melltartóját,ő került alulra, így tovább csókolva fedeztem fel testét. Persze gyakran visszatértem a kézhezálló cicikhez és ajkaihoz, de elsősorban kényeztetni akartam. Megtettem, amit tudtam, de ezúttal azt hiszem kevés volt, így ő következett. Ha jól emlékszem először a lábaim között helyezkedett el, majd többször csókokat váltva mellém térdelt, így én is elérhettem. Közben változatosan, jó ütemben franciázott, hol lágyan, hol keményebben. Gumihúzás után először szemből, később pedig hátulról tettem magamévá, és egy (számomra) remek akció után lett végem. Ezután sem siettetett. Tisztálkodás után beszélgettünk még, majd tusolás után elbúcsúztam.

Elégedettség és Ajánlás: A rugalmassága, határozottsága, kedvessége és profizmusa mellé még odaadás is társul, szóval szívesen hazavinném. Meglepően lassan telt az idő, így kiélvezhettem a vele töltött perceket.

Annak ellenére, hogy aznap az utolsó vendége voltam, szerintem a maximumot nyújtotta. Az utóbbi idők legjobb dugását köszönhetem neki.

Talán nem haragszol, ha így írom, mert nem nevezném "egyszerű" szeretkezésnek a Veled töltött időt. Annál szenvedélyesebbnek tűnt a randink, és a szellemi felüdülést még nem is említettem. Köszönöm drága Vanilla, remélem találkozunk még.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gbrpécs beszámolója
2024-03-01 23:21:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam.Estére tudott is időpontot adni.Már a telefonba nagyon cuki hangja van.

Lakás: Pécs belvárosban egy kis apartmanban tartozkodik.A célnak teljesen megfelel,fürdőben tiszta törölkőző és tusfürdő megtalálható.

Külső: Magas,jó alakja van.Szép cicik.Szép arcu,mindig mosolyog amitől zavarba lehet jönni.Azt kapod amit a képeken látsz,csak élőben még szebb.

Hozzáállás: Hozzáállását tekintve teljesen barátnő feling.Kedves beszédes.Mindent megtesz a vendégért hogy jól érezze magát,nagyon barátságos.

Együttlét: A lakásba lépve a szobába kísér.Üdítővel kínál egy kis beszélgetés majd irány a fürdő.Zuhanyzás után az ágyon fekve csók csata közben egymás simogatása.Majd kaptam egy natur franciát amit nagyon jól csinál.Kérésemre én is kényeztetthettem a szép punciját.Befejezésként gumit huzott és az aktus következet először előről majd hátulról igy is lett végem.Nehéz ellenállni neki szenvedélyes.

Elégedettség és Ajánlás: Aki barátnős randit szeretne keresse fel.Pécsen a TOP3-ban van nálam.Csalódás mentes.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Keri515 beszámolója
2024-03-01 17:39:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon elsőre felvette,és időpontot egyeztettünk.

Lakás: Rendezett,szép lakás,jól felszerelt fürdőszoba, több főle túsfürdö és szőjvíz.

Külső: Szép a képei , hitelesek nem fog csalódás érni!!!

Hozzáállás: Nagyon aranyos és kedves jól lehet vele beszélgetni is.

Együttlét: Szokásos pózok , érti a dolgát....

Elégedettség és Ajánlás: Nem ajánlom senkinek megtartanőm magamnak!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Karcsi1982 beszámolója
2024-02-21 15:24:28
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk, nagyan kedves volt már a telefonban is!

Lakás: Újépítésű lakás Szombathelyen, a belváros közelében. Tökéletes helyszín minden szempontból.

Külső: Vanilla nagyon szép lány, még zavarban is voltam, annyira tetszett. Nem tudnék kiemelni semmit, úgy jó ahogy van.

Hozzáállás: 1 órás randit kértem, nagyon kedves volt, simán maradtam volna még.

Együttlét: Nem szeretném részletezni,de emlékezetes volt az együtt töltött idő! Maximálisan jól éreztem magam.

Elégedettség és Ajánlás: Természetesen ajánlom.

Kedves Vanilla, köszönöm, hogy megismerhettelek, ha rajtam múlik, még találkozunk!

Puszi! A 10 órás vendéged!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kékszemű87 beszámolója
2024-02-19 23:22:54
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Mai nap alkalmával voltam nála másodszor, nagyon vártam hogy újra visszajöjjön kis városunkba, Szombathelyre. Természetesen mindkét alkalommal telefonon kerestem. Fogadóidőben hívtam, meglepetésemre 3 csengés után felvette. És az a hang! Nagyon aranyos hangja van szerintem, engem már azzal megvett. Megbeszéltük a részleteket és természetesen az időpontot.

Lakás: Parkolás a lakóparkon kívül az utcában, eddig mindkét alkalommal találtam helyet.

Lakás teljesen rendben van, új építésű lakópark, én is laknék benne. 😄 De tényleg, igényes, minden megtalálható benne. Zuhanyzó teljesen rendben, ahol többféle tusfürdő is megtalálható, természetesen a szájvíz is. Egy kis szobában a franciaágy, ami teljesen alkalmas az együttlétre.

Külső: Bár elcsépelt, de én sem tudok mást írni, minthogy külseje, mint a képeken, nem csalódik benne a vendég. Az arca a diszkréció miatt van kitakarva, szerintem szép arcú.

Kedvenc testrészemő Így egybe az egész lány! Az alkata szexi, minden ott van, ahol lennie kell. Meg kell nézni a képeket, ugyanazt fogja látni mindenki személyesen is.

Hozzáállás: Megérkezésemkor hellyel és itallal kínált. (Második látogatásomkor bodzás fantával. 😊). Velem szemben leült abban a kis bodyban, amiben fogadott. Nehéz az embernek levenni róla a szemét. Közben pici beszélgetés, ismerkedés, ami segít oldani a feszültséget. Mosolygós, aranyos, amikor nevet. 😊



(Első látogatásom alkalmával kértem, hogy fogadjon harisnyában, aminek eleget is tett. Az a látvány! Nagyon szexi fekete fehérnemű és combfix volt rajta.)

Együttlét: A beszélgetés után a zuhanyzóba vettem az irányt. Utánam ő is felfissítette magát gyorsan, én addig a szobában vártam rá. De nem kellett sokat, hamar ott termett. Csókokkal kezdtünk, ami igazi, nem csak szájra puszi. (: Aztán elindultam lefelé, igen a lábai közé. Nagyon hálás a kényeztetésért, szép és szexi hangok jönnek ki kis száján. Remegő lábakkal jelezte, hogy sikerrel jártam.

Ezután fordultunk, én egyéb lehetőségként egy dolgot kértem, ami a natúr francia. Nagyon kellemesen csinálja, nehéz ellenállni. A gumi felkerülése után jött a szex. Na itt még nehezebben tudja magát tartani az ember. (; A foglalkozás elérte a célját. Ezután egymás mellett fekve, simogatva beszélgettünk. 1 órát kértem az idejéből mindkét alkalommal, ami nagyon hamar elrepült. Jó társaság, mosolygós, vicces, értelmes, igazi barátnő feeling. Egyáltalán nem óranézős. Nála tényleg nincs átjáróház.

Elégedettség és Ajánlás: Engem megvett. Ajánlom-eő Csakis magamnak! Ezután a klisé után azt kell írjam, természetesen ajánlom, de csakis olyanoknak, akik tudnak bánni egy ilyen kedves nővel, mint ő. Szeretném magamnak tudni, de tudom, hogy ez nem lehetséges.

Fogok-e még menniő Nagybetűs IGEN.

Remélem, sűrűbben fogom látni városunkban.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Hodys beszámolója
2024-02-19 16:55:50
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Lehet , hogy csak szerencsém volt . De a kiírt fogadási időpont közvetlen elején pár csengés után felvette a telefont . Gyorsan megkérdeztem amit tudni szerettem volna . Hiszen nem írhat ki mindent . Pár órával később már az általa megadott címtől hívhattam .

Lakás: Egy városközponthoz közel eső lakópark új építésű szépen egységes stílusban berendezett lakásában találkozhattam vele .

Külső: Miután beengedett a lakásba saját szememmel is meg győződhettem arról hogy nem a netről levadászott fényképek vannak a hirdetésében . Az arca csak a diszkréció miatt van kitakarva . aki meglátogatja nem egy bányarémmel fog találkozni .

Hozzáállás: A kisasztalnál ülve beszélgettünk egy keveset . Majd a fürdőszobába vonultam .

Együttlét: Zuhany után a hálószoba francia ágyán folytattuk dolgainkat , egymást simogatva . Az egyrészes ruhából ügyesen kibújt de csak annyira hogy tökéletes szilikon cicijei elérhetőek legyenek . Csókókat váltottunk majd oldalról helyezkedett annyira hogy elérhető legyen . Szájába vett cuppogós fincsi natúr franciába kezdett . Ami gumi húzás a fenn maradó ruha levétele utáni lovaglás követett . Ami ritmusos jó tempójú volt . Közben markolhattam a fenekét gyönyörű melleit . Pózváltás kutyusba ahol végem is lett . Szépen óvatosan levette a védőfelszerelést letisztogatott . Még beszélgettünk pár szót de már öltözni kellett , letelt a megbeszélt idő .

Elégedettség és Ajánlás: A vele töltött egy óra gyorsan eltelt . Jó partner közvetlen kedves mindenhez tartja magát . Nyugodtan ajánlom bárkinek . Hajrá !

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Fix Actor beszámolója
2024-01-27 15:50:32
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Órarend szerinti nyitáskori próbálkizás sikertelen volt, de ebédtájban a délután közepére simán tydtunk egyeztetni. Pontos a tájékoztatás, kedves a hangja.

Lakás: Célra be nem járatott kecó Fehérváron a VOK mellett. Igényes. Csak a zuhanysarokban könnyen leesik cuppantós tartó. Székre lehet pakolni, franciaágy a tetthely.

Külső: Nagyon tuti. Mint a képeken. Fülig érő mosoly, vállig érő haj, itt-ott tetkó, tökéletesre turbóxott cici, finom formás popsi és láb.

Hozzáállás: Ritka jó, totál BNF. Jó partner mind a dumában, mind az akcióban. Vízzel kínált egy bemelegítő beszélgetéshez. Azt abszolválva konfirmáltuk az alap egy órát, zuhany és lecsó.

Együttlét: Ügyesen és finoman csókol. Majd a müszert is szerintem szabadalmazottan egyedi technikával kalibrálja. Mielőtt az kiakadt volna én is elkalandoztam a kelyhe felé és majdnem úgy jártam, mint Micimackó. Hosszan nyalakodtam, aminek meg is lett az eredménye. Utána meglovagolt, de úgy, hogy a második versenyszámtól kimerültség miatt vissza kellett lépnem.

Elégedettség és Ajánlás: Rég volt részem ennyire kellemes kalandban Fehérváron. Az igényességnek ezen a szintjén utoljára Korina járt. A legjobb értelemben vett barátnő. Naná, hogy elsősorban magamnak ajánlom, de ha más is kipróbálja, úgy vigyázzon rá, hogy rendszeresen visszajöjjön Fehérvárra.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Laci_28 beszámolója
2023-12-12 11:11:29
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam többször, majd egy idő múlva visszacsörgött (azért, mert már jártam nála), és így egyeztettünk időpontot délutánra.

Lakás: Egy kisebb garzon lakás belváros szélén Pécsen. Egy ideje ezt bérli ha jön Pécsre.

És örülök, hogy rendszeren lejön a városba.

Szépen fel volt újítva nagy tágas zuhanyzó, több tusfürdővel.

Külső: Magas, vékony szép kerek nőies alkat.

Kedvencem az ajka, a melle, és punci.

Olyan puha finom ajkai vannak. A melle formás feszes.

A punci szép arányos, sima felületű.

Hozzáállás: 1 órát töltöttem vele.

Sokat mosoly, és beszélget, hogy oldja a feszültséget.

És szépen kedvesen a lényegre tér.

Együttlét: Simogattunk egymást, és közben beszélgettünk.

Majd egy szélen mosollyal az arcán szépen franciázni kezdett.

Én simogattam őt, és észrevettem, hogy alul patenttal kibontható az ruha ami rajta van. Így ebben a az egymás mellett fekvő kicsit kicsavart testpózban egymást kényeztettük.

Majd gumit húzott, és kértem ő legyen felül. Guggolásban egy darabig ugrált rajtam amit iszonyú izgató volt mind érzésben, mint látványban.

Még most is remegek ha erre gondolok.

Mondta, hogy elfáradt, és hátulról folytattuk, majd egy jót élveztem.

Nagyon jól esett, annak ellenére, hogy egy kicsi migrénes fejfájással érkeztem. És emiatt második menetre már nem lett volna erőm kedvem, így a hátralévő időt szépen beszélgettük.

Elégedettség és Ajánlás: Számomra izgató vonzó, élmény vele lenni. Azt kívánom bárcsak ő lenne a barátnőm! :)

Ajánlom azoknak akik egy lazulós barátnős kikapcsolódást szeretnének átélni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Csakez001 beszámolója
2023-11-19 17:39:57
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment

Lakás: Szép lakás, nyugodt környezet.

Külső: Nagyon szép, teste is tökéletes.

Hozzáállás: Közvetlen,jó beszélgető partner is.

Együttlét: Mindenben tökéletes!

Elégedettség és Ajánlás: Elégedetten távoztam

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Habermas beszámolója
2023-10-25 21:43:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, második hívásra sikerült beszélnünk. Nem kellett sokat várnom az időpontra.

Lakás: Nagyon szép, otthon, csinos kis lakás. Rendezett albérlet Debrecen könnyen elérhető részén, ahol a parkolás könnyen megoldható.

Külső: Gyönyörű az arca, fantasztikusan szép teste van. Egyszerűen nem tudok semmit kiemelni, mindene a kedvencem

Hozzáállás: Ahogy beléptem az ajtón, tudtam, hogy tökéletesen választottam. Nagyon kedves és közvetlen volt. Tök jól elbeszélgettünk, mintha régi ismerősök lennénk. Végig kezdeményező volt.

Együttlét: Ez legyen a mi titkunk. Legyen elég annyi, hogy isteni a franciája, minden kívánságomat tökéletesen teljesítette.

Elégedettség és Ajánlás: Egyszerűen tökéletes volt minden. Remélem, hogy máskor is jön, mert szeretnék még sokszor együtt lenni Vele. Azoknak ajánlom, akik tudnak Nőként bánni vele, mert megérdemli. Várlak vissza Debrecenbe! A srác, akinek majdnem elárultad a keresztneved 😉

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kempelton beszámolója
2023-10-25 09:23:57
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon többször hívtam már a részletekkel kapcsolatban, az időpontot a találkozónk napján délelőtt foglaltam le délutánra.

Lakás: Győr belvárosában új apartman lakás, könnyen megközelíthető jó parkolási lehetőséggel. A lakás diszkréten be volt sötétítve, kis hangulatvilágítás adott fényt. A fürdőben zuhanyfülkében tudtam tisztálkodni ahol több féle férfi tusfürdő és dezodor állt rendelkezésre, a törölköző a fiókba volt bekészítve.

Külső: A képek róla készültek, ő van a képeken, magas sötét barna hajú lányt kell elképzelni. Egy részes bodyban fogadott, amit később én vettem le róla.

Mellei arányosak, természetes hatásúak, keményen állóak, melyeket csupán egy aprócska heg árul el hogy műtötték.

Hozzáállás: 1 órát töltöttünk együtt, megkínált üdítővel, vízzel, megbeszéltük a részleteket majd megmutatta a fürdőt.

Együttlét: Az adatlapján a kiírtakból mindent vállalt amit kértem tőle: natúr franciát kellemesen lágyan kezdte a szájával kellő mennyiségű nyállal, és kezdte el fokozni a tempót meg az erősséget. Ezután átfordultunk kölcsönösbe én kényeztettem őt. Végül a kezét használva elégített ki az ágyon fekve. Elmentem zuhanyozni, a második fél órában ismét franciával kezdett mikor megfelelő volt a helyzet gumit kértem és beleült az ölembe lovagolni miközben a derekát fogtam hogy segítsem a mozgását. Cseréltünk: az ágy szélén felemelt lábakkal szemből voltam benn, majd átfordultunk kutyusba és hátulról keményen dugva elmentem. Adott nedves törlőkendőt, megtisztítottam magam.

Elégedettség és Ajánlás: Amiket kértem tőle megkaptam, fair volt,

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MeatVendor beszámolója
2023-10-23 20:05:18
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, már ott feltűnt milyen jó kedélyű, kedves lány.

Lakás: Jó elhelyezkedésű, földszinti, Airbnb lakás Debrecenben, mely célnak teljesen megfelelt. Könnyű parkolás a közelben. Fürdő felszereltsége optimális.

Külső: Magas, karcsú, szép arcú lány pont megfelelő méretű szilikon cicikkel. Kedvenc testrészeim a az arca és a mellei.

Hozzáállás: Az egyik legkedvesebb lány akinél valaha jártam. Teljesen lazán, barátnősen viselkedett, mintha régi ismerősök lennénk. Pont annyira kezdeményező, amennyire kell. Fél órát voltam vele.

Együttlét: Kezdetben beszélgettünk pár percet, majd fürdés után az ágyon helyezkedtünk el. Csókkal indítottunk, ami kellemes volt. Azután kaptam egy francia leckét, majd először misszionárius, utána pedig doggy pózban adtam neki az ívet. Mikor váltottam volna egy harmadik pózra, szólt hogy be kellene fejezni, mert kicsúsztunk az időből (ez a kezdeti hosszúra nyúlt beszélgetésnek volt köszönhető), úgyhogy NFVSZ-szel fejeztük be.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében kellemes élmény volt. Ajánlom azoknak, akik egy sima alap dolgokat szeretnének egy szép lánnyal!:)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tiwolf beszámolója
2023-10-06 09:23:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, eleinte elérhetetlennek tűnt, de nem adtam fel. :D Minekután már többször voltam nála, könnyebb lett a kapcsolatfelvétel.

Lakás: Belvárosi luxuslakás Győrben, a tőle megszokott módon. Parkolás fizetős, feltéve, ha van hely, ezért erre nem adnék pontot.

Külső: Álmaim hölgye. Magas, formás, mindene ott kerek, ahol kell. Szebb arcot álmodni sem lehetne rá. Kedvencem a szája.

Hozzáállás: Egy órát szoktam nála tölteni, 100% profizmus jellemzi.

Együttlét: Alap dolgokat kedvel, de nekem ez bőven elég is. Mindenhez tartja magát, ami a telefonban elhangzik, menet közben sem gondolja meg magát (kivételes hozzáállás).

Elégedettség és Ajánlás: Nem ajánlom. Olyan, mint a drog. Függő leszel. ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240217_3213 beszámolója
2023-08-15 23:05:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon szoktam keresni, legtöbb esetben könnyen elérhető.

Lakás: Teljesen új építésű, patika tisztaságú lakás, modern berendezéssel, minden igényt maximálisan kielégít. Parkolás a környéken egyszerűen megoldható, több lehetőség is van.

Külső: Egy igazi nehézbombázó csaj, elképesztő cicivel, és falni való popsival.

Hozzáállás: 1 órát szoktunk együtt lenni, végig maximálisan kedves, és eddig mindig úgy éreztem, tényleg fontos neki, hogy jól érezzem magam vele. Azt gondolom, hogy manapság ritkaság az ilyen korrekt, tisztességes hozzáállás.

Együttlét: Nem szeretnék részletekbe bocsátkozni, eddig minden alkalommal szuper élményekkel távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Csak azok keressék fel akik úriember módjára, tisztelettel, és kedvességgel tudnak viselkedni egy csodálatos nővel. Én a magam részéről csak annyit szeretnék, hogy a jövőben minél többször élvezhessem a társaságát.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
smiticar beszámolója
2023-08-15 01:34:22
nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: telefonon ment, egyszerűen és gyorsan

Lakás: igényes lakás és jól felszerelt

Külső: magas, vonzó.

Hozzáállás: nagyon jó fej, egyszerre diszkrét és laza

Együttlét: 1 órában két menet, nf egyéb lehetőséggel

Elégedettség és Ajánlás: ajánlott

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Laci_28 beszámolója
2023-08-10 20:18:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam még előző nap, majd kiderült, hogy mégse tud jönni Pécsre, mert elkeverték az apartamnnál a foglalását, egy másik lánnyal. Majd később mégis újra megjelent az oldalon, és hívtam újra.

Kiderült foglalt másikat, és mégis jön. Mindezt szépen nyugodtan kedvesen lekommunikálta velem.

Másnap délelőtt már korábban hívtam, és szerencsémre felvette újra.

Nehéz lehetett elérni, mert sokat rezgett a telefonja mikor ott voltam. Ezzel egyáltalán nem foglalkozott akkor.

Lakás: A lakás teljesen felújított rendezett Pécs belvárosban.

Valószínűleg ebbe az apartmanba többet nem jön, mert nehéz tartani itt a diszkréciót.

Több ajtón kell átmenni, és ki kell jönnie elém.

Ezt is szépen előre jelezte, és elnézést is kért.

Engem ez nem zavar, igazából nincsen ilyen szempontból rejtegetni valóm.

Külső: A képekhez hasonlóan néz ki.

Feszes szilikon cici, érzékeny, merev bimbókkal, formás feszes fenék, test.

Nagyon tetszett, örültem, hogy láthattam! :)

Hozzáállás: 1 órát voltam, sőt miután végeztünk még egy kicsit még tovább beszélgettünk olyan lazán vette a társaságomat.

Közvetlen, kedves.

Kérdeztem mit szabad mit nem amit ezek közül kértem az teljesült :)

Együttlét: Kicsit összebújtunk simogattam csókolgattam. Egy kicsit orálban részesítettem, majd ő engem.

Az orálja egyéb lehetőség, de gumiban ezt nem tudtam volna így élvezni.

Olyan érzékien, lassan, kellemesen nedvesen cuppanósan csinálja. Egyik legjobb orál amit kaptam.

Majd ő felül, és misszionárius.

Utána kicsi beszélgetés, és kértem, hogy had kapjak még abból a kellemes franciából.

Után kutyapóz. Olyan jólesett, hogy a feszes combjaim feneke nekem ütődnek. Nem bírtam ezt se sokáig.

Bár nagyon jól éreztem magam, így könnyen élveztem :)

Elégedettség és Ajánlás: Én nagyon elégedett vagyok, kicsit olyan érzés volt, mintha lenne páron, és vele hancúroztunk volna egy órácskát :)

Aki egy kedves közvetlen csajra vágyik, akinél jól érezheti magát, annak ajánlom.

Én ha jön újra Pécsre, és időm engedi megpróbálok újra eljutni hozzá, hátha megint nekem veszi fel a telefont.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
toubaco beszámolója
2023-08-04 20:09:34
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan ment. Nem értük el egymást telefonon, de megoldottuk SMS-ben.

Lakás: Kiváló, luxus környezet.

Külső: Eszméletlen test és mellek. Bársonyos és illatos bőr.

Hozzáállás: Teljesen kedves, közvetlen és intelligens.

Együttlét: 1 órára mentem. NF volt, utána a szünetben annyira jól elbeszélgettünk, hogy a szexre nem is jutott idő, de nem is bánom mert jól éreztem magam, majd legközelebb bepótoljuk.

Elégedettség és Ajánlás: Nekem ő volt első "rosszlány" nincs nagy viszonyítási alapom, de nála csak lejjeb lehet a színvonal attól félek. Jó szívvel ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Meglatogato006 beszámolója
2023-07-13 16:34:32
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk időpontot előre pár órával .

Lakás: Lakás első osztájú. Minden tiszta és új. Parkolás is könnyen ment.

Külső: Gyönyörű arc és bomba alak. Nagyon kedves és mosolygós :)

Hozzáállás: Egy órát voltam nagyon jól éreztem magam. Teljesen barátnő feeling. Nagyon kedves és vicces folyton mosolyog :) könnyen feloldódik az ember...

Együttlét: Mindenben ügyes és kezdeményező :) Ezt megtartom magamnak de szerintem aki korrekt és normális az nem fog csalódni :)

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom mindenkinek !! Vigyázzatok rá mert ritka kincs :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ferrite beszámolója
2023-07-09 08:49:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltünk. Harmadik időpontot sikerült összehozni. Egyszerűen ment a dolog, nagyon rugalmas és már a telefonban nagyon kedves volt, nagyon jól elbeszélgettünk, nevetgéltünk.

Lakás: Régi barokk ház Győr belvárosában. Parkoló fizetős, helyet lehet találni a közelben. Én konkrétan 3 méterre álltam meg a kapujától. A lakás gyönyörű, modern, frissen felújított. Kádas fürdő, nagy puha fürdőlepedő, 3 féle tusfürdő, szájvíz. Minden ami kell. Hibátlan.

Külső: Eszméletlen jó csaj. Gyönyörű szemek, igező tekintet, édes-sexy mosoly, szép fogak, hibatlan test, őrjítő cicik, falni való popsi, bársony bőr. Fantasztikus lány. Mosolygós, beszédes, nagyon-nagyon kedves és árad belőle a pozitív energia. Imádtam minden porcikaját.

Hozzáállás: Abszolut barátnő feeling. Nagyon korrekt. Nem nézi az órát, abszolut fókuszban van a vendeg nála. 1 órát beszéltünk meg, de 1óra20percet voltam nála. Nem dobott ki az idő lejártakor. Végig nagyon kedves, tündéri volt. Az együttlétünk alatt és utána is többször megfogta a kezem. Ez annyira közvetlen és jó érzés volt, mintha tényleg a barátnőm lenne.

Együttlét: 1 órára mentem. 6 perccel előbb ott voltam, de nem volt gond. Telefonon elnavigált, hogy hogyan találom meg az ajtaját. Egy szép, csipkés világosbarna melltartóban és bugyiban fogadott. Innivalóval kínált, és még beszélgettünk, nagyon közvetlen, érdeklődő, kedves, cserfes, tök jól éreztem magam az első pillanattól kezdve. Megbeszéltük a részleteket és irány a zuhany. Ezután a szobaba navigalt es pár pillanat után megérkezett ő is. Külön tetszett, hogy nem dobta le rögtön a textilt, hanem én csomagolhattam ki. Ezt meg is jegyeztem neki. Leheveredtünk az ágyra egymás mellett, simogattam a testét, csókolóztunk, beszélgettünk. Megszabadítottam a melltartójától és amit ott találtam az egy mestermunka. Gyönyörű szilikonos cicik, kőkemények és nagyon finomak. Majd lekerült a bugyi is. Csodás, illatos punci várt rám. Nagyon finom volt, elcsámcsogtam rajta egy darabig, amit ő kis rángásokkal díjazott, bár orgazmusa nem lett, de tetszett neki a tevekenysegem. Fordulás, én hanyatt Vanessza is bemutatta mit tud a szájával művelni. Húúb@@@meg! Igazi cuppogós-pornós francia. Isteni volt pár perc múlva rá kellett szólnom, vigyazzon, mert elszállok.. Ezt megelőzendő gumit húztunk és nyeregbe pattant. Meglovagot rendesen, aztán magamhoz húztam, hogy csak en mozogjak, a feneket markoltam somogattam. Váltas kutyusba. Lábai kis terpeszben tolta elém azt a csodas farát. Már ettől kész voltam. Pár röpke perc múlva kértem, hogy zérja össze a lábait, ebből vegül lusta kutya lett, amit szintén eszeveszettül imádok. Bámultam az a gyönyörű popsit, ahogy rezeg a lökeseimtől. Kihanő gyanánt le a gumi és francia majd kérésemre készsegesen az arcomra ült. Huncut nyelvem elkalandozott kicsit feljebb és megismerkedett a popsi bejaratával is. Vanessza nem ellenkezett. Kis idő múlva újra gumi, őt kértem, hogy feküdjön hanyatt én pedig oldalt közelítettem, ezután volt még kutyus, és még sok-sok francia. Csodalatos volt az egesz, a menyországban jartam. Vanessza végig sexyn nyögdécselt.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolut barátnő feeling. Kedves, aranyos, készseges, nem panaszkodik, nem ellenkezik. Amit megbeszéltünk az úgy is volt, sőt menet közben bővíthettem is a repertoárt. Bőven túlfutottam az időn, de nem sürgetett, nem dobott ki. Még maradtam volna 1-2 hétig.

Teljes mértékben ajanlott prémium kategória. Végig beszelgettünk, teljesen közvetlen, jó hangulatban telt el idő.

Üzenem Vanesszanak: Hamarosan újra érkezem! Csókollak mindenhol!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
fansir beszámolója
2023-06-11 17:57:23
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon történt egyeztetés, minden rendben működött. Hangja is a kedvességről árulkodott

Lakás: A lakás szép állapotú, remekül felújított, igényes, jó választás a légyotthoz. Fürdő, tusfürdő, törölköző és liszterin mind okés, ahogy kell!! :)

Külső: Hát valami isteni külalakja van, szóhoz nem jutottam mikor beléptem az ajtón. Most is ha rá gondolok egyből áll a cerka!!! Nagyon szép arc, nagyon kedves mosollyal társítva. Tökéletes testalkat elölről hátulról, bárhonnan is néztem. Jobbat sem szeretnék magamnak. Mellei fantasztikusak, nagy kedvenceim voltak!

Hozzáállás: Hozzáállása sem hagyott kívánni valót maga utána, mindent amit kértem és megbeszéltünk, az úgy is történt, folyamatosan figyelt rám. Maximális barátnőfilling.

Együttlét: Fél órát voltam egy NF-es extrával, nagyon ügyes volt, először gyengéden kezdte aztán elég jól beindultunk mind a ketten. Puncija nagyon édes, imádat volt nyalogatni. Rátértünk a szexre is lovaglás, majd kutyusban végeztem ki. Annál sokkal-sokkal fantasztikusabb volt, mint ahogy én ezt most szavakba tudnám foglalni....

Elégedettség és Ajánlás: Teljes mértékben ajánlom, nagyon rendben van a csajszi. Régóta várok egy valódi lányra, akinél tényleg az van amit igér, amit az adatlapja mutat, és akire azt tudom mondani, hogy tényleg megérte, és akibe nem találok hibát. Ezért is írok értékelést, ahogy megígértem Kedves Vanessza, hadd menjen híre hogy vannak még ilyen fantasztikus tüneményeknek!! Köszönöm hogy Veled lehettem!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Pajkos71 beszámolója
2023-06-09 20:20:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Szinte azonnal felvette. Már a hangját is imádtam. Beszédstílusa, kedvessége még jobban levett a lábamról. Megbeszéltük hipp hopp, hogy mikor lesz a kipp kopp. :)

Lakás: Ilyen kérdés az ő látványa mellett... A szemem is alig tudtam levenni róla. De amúgy minden rendben volt. Parkolással sincs gond. Tusfürdő, szájvíz... Teljesen okés.

Külső: Amikor először megláttam húúú... aztán mégegyszer húú. Fantasztikus csajsz. Gyönyörű arccal, bomba testtel. Már nem egyszer voltam nála, de betelni szerintem soha nem fogok a látványával. Szeretem nézni az arcát akkor is amikor beszél. Nem fogok kiemelni kedvenc testrészt, mert számomra minden testrésze kedvenc.

Hozzáállás: Amikor valaki így viselkedik veled akkor nem nézi az ember hogy kedvezményező e vagy sem. Már az első alkalommal úgy éreztem mintha rég ismerném. Úgy is viselkedett velem közben. Tudta mikor és hova és hogyan kell hozzámérni. Ezzel szerintem azt is leírtam hogy mennyire kedves. Remélem hogy sokáig tudom élvezni a kedvességét. Többször 1 órára mentem, soha nem nézte az időt, de napokat is szívesen lennék vele. :)

Együttlét: Mindent is csináltunk amit kiír az adatlapjára. :) Ha ebben is kellene részemről kedvencet választani akkor a csókja lenne. :) Mert akkor olyan érzésem van mintha az enyém lenne. De mindenben nagyon ügyes. Mindig remegő lábakkal távozok. :) Kedvencét kérdezze meg mindenki maga. :D

Elégedettség és Ajánlás: Összességében Ő az a csajszi akinél szívesen takarítanám a medencéjét vagy nyírnám a füvét csak azért hogy a közelébe legyek. :) Felejthetetlen... és még egyszer húú.

Ajánlanám de félek, hogy elhappolják előlem. :D

Persze hogy maximálisan tudom ajánlani... Ő egy Ferrari. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kalmarferenc beszámolója
2023-06-07 15:04:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
tonyboy77 beszámolója
2023-05-25 15:42:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kizárólag telefonon lehet hívni, elsőre nem tudta felvenni, de vissza hívott, nálam már itt volt egy jó pontja, aztán az a kedves hang le is vett a lábamról.

Lakás: Nem túl nagy, nem is kicsi, célnak tökéletesen megfelelő, parkolás is pofon egyszerű.

Külső: Nekem 10/11-es, arcra, alakra egyaránt, sokkal szebb, mint ahogy azt elképzeltem.

Hozzáállás: Kezdeményezőnek nem mondanám, olyan, mintha kicsit meg kellene hódítani, viszont nekem ez bejött. Abszolút kedves, türelmes, egy igazi angyal. Egy órát beszéltünk meg, zuhanyzással, öltözéssel együtt kb 1 óra 20percet voltam, tényleg nem egy óranézegetős típus, nem érzi nála magát az ember aktus után kényelmetlenül, még a telefont is lehalkította ottlétem alatt, ezért plusz 5 pont.

Együttlét: A megbeszélt csók, egymás kényeztetése (NF sajnos extrás), amiben bruuuuutál ügyes, szerintem életemben nem kaptam ilyen franciát, aztán misszi, de mondta, hogy váltsunk, mert a kutyus a kedvence. Hát végem is lett hamar, aztán sokat beszélgettünk, mert vele lehet azt is. Meglepő módon intelligens, cuki, cserfes. Egy igazi álomnő.

Elégedettség és Ajánlás: Belefutottam már pár randiba, de ő az első, akit 100%-ig merek ajánlani bármelyik férfi társamnak, tuti, hogy benne nem fogtok csalódni, meg az is tuti, hogy mi még találkozunk Kedves Vanessza. Ezúton is köszönöm ezt az élményt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Conqueror beszámolója
2023-04-18 13:28:34
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, egyszerűen.

Lakás: Autó, tökéletes helyszín.

Külső: Fiatal, tökéletes alakú, szép arcú, igényes. Keresve sem lehet hibát találni rajta.

Hozzáállás: Fél órás kaland volt, kihasználtuk az időt. Nem siettet, nem reklamál, amit megbeszéltük az pontosan úgy is történt.

Együttlét: Ápolt, finom a francia, finom a punci, selymes a bőre... mindent amit az adatlapján vállal... mind nagyon rendben volt.

Elégedettség és Ajánlás: Ritkán van az hogy keresve sem talál az ember egyetlen apró hibát, hiányosságot sem.. Na Ő pont ilyen. Részemről ajánlott..

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.