SzexpartnerElizabet+36 20 / 203-3210Budapest VII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Elizabet vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest VII. kerület.
Várom hívásod a +36 20 / 203-3210 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
46 kg
Mellbőségem
60 cm
Magasságom
167 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
00 órától 24 óráig
kedd:
00 órától 24 óráig
szerda:
00 órától 24 óráig
csütörtök:
00 órától 24 óráig
péntek:
00 órától 24 óráig
szombat:
00 órától 24 óráig
vasárnap:
00 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
22
Beszélt nyelvek
Angol, Német
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
2182703x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Fekete
Szem
Zöld
Alkatom
Vékony
Tetoválás
nincs
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Szia! Elizabet vagyok, egy 24 éves , magyar lány tele fantáziával és kalandvággyal. Ha a vékony, kecses lányokat kedveled, akkor nálam jó helyen jársz. Vidám, kedves, igéző tekintettel megáldott, szolibarna lány vagyok. Én tényleg szeretem a szexet és annak majdnem minden formáját. Igazán odaadó és kedves leszek veled, meglátod majd , akkor leszek igazán boldog, ha téged is sikerül boldoggá tennem és randink végén elégedetten távozol. Ha az igényes, tartalmas erotikára vágysz, gyere el hozzám! Nálam nem érhet csalódás! Várlak téged igényes, tiszta lakásomba, maximális diszkréció mellett! Viber,whatsapp 06304775863 Puszillak
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
ha megkérsz
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
ha megkérsz
Csók (szimpátia alapján)
nem
Együttfürdés
nem
S/M
ha megkérsz
Tánc (sztriptíz)
nem
Natúr francia végén arcra
nem
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
nem
Kebel szex
nem
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
nem
Közös pornófilm nézés
ha megkérsz
Kamerázás
ha megkérsz
Fotózás
ha megkérsz
Szüzesség elvétel
igen
Leszbi show
nem
Mélytorok
igen
Kényszerfrancia
igen
Gonzó
ha megkérsz
Enyhe domina
ha megkérsz
Fétis
ha megkérsz
Kikötözés - bondage
ha megkérsz
Fenekelés
ha megkérsz
Pisiszex
ha megkérsz
Szerepjátékok
ha megkérsz
Masszázs (klasszikus)
ha megkérsz
Elfogadott (30 db)
Kapott (2 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
Keviino77 beszámolója
2023-11-30 13:18:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elég későn kerestem és meglepően hamar választ is kaptam ami nekem már egy igazán jó pontot jelentet

Lakás: Nagyon szép és kulturált helyen találkoztunk be jutás kicsit vicces volt de ez az én bénaságom volt

Külső: Szerintem mindannyian lássuk itt a képeket nekem kicsivel jobban tetszett élobben

Hozzáállás: Miven szinten hirdetö vagyok így elég fura elvárásaim voltak elég extrém dologgal kerestem öt fel és hát ugye mindenkitől azt a választ kapjuk telon hogy persze oke meg oldható mikor már ott vagyunk felét sem kapjuk hát itt nem az tőrtén itt meg többet is kaptam mint amit szeretem volna

Együttlét: Be jutasomkor szerintem kölcsönösen az volt benunk hogy oh úr isten ez is most ki akar lenni

Néhány szó váltás után peddig egyből oldotabb lett minden söt annyira jól el beszélgetünk mint akik 5 éve ismerik egymást én már azt hittem hogy ennek így lesz vege

Amikor is rám szólt hogy mostmar irány zuhanyozni és másik szobában talkozunk ennek igazán örültem mivel egy orat szeretem volna vele el tölteni ez nem jött össze 3 lett belöle amik bent történtek azt nem részletezném de mivel feljebb is említettem szintén hirdetö vagyok így rengeteg jó nö tagságát élvezhetem eddig

De Elizabet eddig nálam a 10 és lista elsö helyen van nem úgy ereztem magam mint aki el megy egyet baszni egy örömlanyhoz olyan volt mint ha a párommal lennék együtt

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlanám eőő Öszinten nem inkább csak én mennék... és szerintem fogok is minél elöbb kedvesem köszönöm ezt a csodálatos 3 orat hamarosan kereslek puszi;))

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240225_1928 beszámolója
2023-10-27 18:01:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Napokig próbáltam és sikerült!!! Nem egyszerű őt elérni de ennek megvan az oka. Ő nem futószalagos lány. Csak ha kedve is van akkor 'dolgozik'. Talinál is még vártam vagy 1 órát de beengedett és azt nem is számolta bele!!! Ugyanis ő az igazi igényes csaj aki pl: a körmét ujra festi ha én a neonkék szint szeretem. Haját, ruházatát, mindent a kivánságomnak megfelelően. Hihetetlen!! A bőre illata a puhasága az változatlan. Ha valaki akkor ő a vendég kedvébe jár de komoly szinten. Egyedi hozzáállás ilyen manapság nincs is.

Lakás: Most a belvárosba mentem. Teljesen szép lakás, intenziv finom női illat parfüm stb... nagyon kedves, annyira közvetlen és tiszta lelkű őszinte, hogy még mindig kiakadok rajta. Na őt érdekli a gondolataimat is lesi és full korrekt!! Tényleg!! Minden téren!! Órát nem is néz sosem és nem is láttam órát sehol!!🤣 Telefon lenémitva leforditva,nem nyomkodja közben stb... Fürdőbe odafigyelve mindenre minden van ami kell. Kedvence a techno zene és illik hozzá.

Külső: Csak ismételni tudom önmagam. Ez genetika! Ilyen formás segg nincs mégegy!! Kedvencem. Megérte napokig várni azt mondom. Dugni hátulról, imádja, nincs megjátszás!! Élvezi is!!! Nem is értem mit keres itt az oldalon miért nem vmi exluziv oldalon hirdet. Meglepően okos és jó esze van. Kellemes meglepetés! Hangulata ingadozó de ez nem gond. Kis szerencse is kell elkapni az optimális hangulatot..🙂

Hozzáállás: Az 1 órából másfél lett de nem csinált belőle ügyet! Ilyen létezikőő IGEEN!!! Abszolute kezdeményező ha tudja mit akarsz és mindenben odateszi magát! Nem gyengén! Ha kedve van és működik a kémia is akkor full-full 5-ös!! Normál keretek közt mindent ami adatlapon szerepel. Nincs kamu nincs átverés! De ezt tudtam. Háromszor voltam már nála. Multkor le is ragadtam.🙂 Annyira jó a társasága, hogy nincs erőm eljönni!! Bulizni vele: kifulladásig-maga az álom... nagyon kis vagány,nem egy prűd,maradi vki...ezt inkább nem részletezem..🙂🙂🤣 qrvajól éreztem magam!! Ujjászülettem!

Együttlét: Kis francia aztán hátulról dugás, nem variál nem kamuzik. Amit csinál azt élvezi és nem érdekli hogy lejárt az 1 óra. Nagyon vendég centrikus. Viszont: ha nincs kedve,napokig,hetekig sem lehet elérni. De ez a varázsa pont!! Amolyan kis 'hobbi-qrva'🙂🙂❣👠 . Ha egy ugyanilyet találnék el sem engedném! Komolyan!! Annyira aranyos és sugárzik a nőiessége nem gyengén!!

Elégedettség és Ajánlás: Egyedi ülönleges kincs az oldalon. Aki olyan szerencsés hogy sikerül elérnie és tali van az nem fogja elfelejteni és megérti miről is beszélek fentebb... utolsóüzenetem az,hogy már irok rá egy üzit hogy ha 2-3 hét mulva megnyitja a többszáz üzenet közül akkor legyen előzmény és kapjak időpontot plussz rá 1-2 hétre! Nem vicc!! Komolyan beszélek!! Aki volt vele az tudja... köszönöm te kis cukifalat!! Roll.🙂❤

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240123_5562 beszámolója
2023-09-09 23:19:49
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Ahhoz képest amennyire felkapott, nagyon könnyű vele egyeztetni és nincs szexgyár érzése az embernek.

Lakás: Igényes, felszerelt, tágas kéglikben szoktuk csinálni, két egyforma helyen még nem randiztam vele.

Külső: Széparcú, latinos, tekintete ellentmondást nem tűrő, szinte beleparancsolja a faszt a pinájába. Pornó fíling.

Hozzáállás: Korrekt, sosincs vele semmi probléma, semmi félreértés, mindig mindent pontosan a megbeszéltek és a vállalás szerint csinál.

Együttlét: Imádom a finom puha csiklóját szopogatni, és most inkább nem mondom el mi szokott lenni az egyetlen kérésem felé, de nagyon hamar el szoktam vele dzsalni.

Elégedettség és Ajánlás: Mintahirdető , így kétség sem fér hozzá. Pusszantás és remélem mihamarább újra tudjuk majd csinálni !

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
wfwg00 beszámolója
2023-05-27 12:07:13
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20230909_9218 beszámolója
2023-04-28 17:22:38
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Gondoltam teszek vele egy próbát.

Lakás: Belváros. A parkolással lehetnek gondok.

Külső: Egy nagyon picit lehetne még husisabb, de csinos.

Legszívesebben egész nap puszikálnám a teste minden pontját.

Hozzáállás: Nagyon kedves pedig azt hittem gizda lesz. Missziben toltuk és mivel gyorstüzelő vagyok, nem egészen 3 másod(!)percen...

Együttlét: ... belül akkorát spricceltem, hogy a szomszédok is csónakért kiabáltak.

Elégedettség és Ajánlás: A fentieken kívül nem hagy kívánnivalót maga után, de egy pici hízókúra ráférne. HÚS HÚSSAL !!!! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
KevinA beszámolója
2023-03-26 19:46:05
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: This was my second visit to Elizabeth. We communicated on Viber using Google Translate. We agreed on a time to meet, and I got the address. Unfortunately, something came up just as I arrived at her door, so we had to reschedule for 2.5 hours later. It was a bit of a hassle, but Elizabeth was worth the wait.

Place: Her studio apartment was in a modern and busy building close to Corvin Plaza. The space was comfortable and had a large bed suitable for the purpose, as well as a bathroom with a bathtub.

Looks: Elizabeth looked exactly like the pictures in the ad - thin and attractive. She had waist-length jet black hair, a nice tan, fake lashes, and long nails. Her sexy lingerie completed her pornstar look.

Attitude: Elizabeth was friendly, bubbly, and naughty. Although her English was limited, we had no problem communicating what we wanted. She was happy to please me in any way she could.

Act: Elizabeth fulfilled my pornstar fantasy, which is why I had to come back. She did everything on her list and was eager to please me. After the first round, we gave each other a quick massage, but seeing her naked body and fingering her pussy immediately got me aroused again. She didn't hesitate to give me another fantastic blowjob, and we were soon at it again.

Satisfaction and Recommendation: Elizabeth never watched the clock or mentioned the time, but I respected our agreed time slot. I left her apartment feeling very satisfied. I hope to see her again before she finds another way to support herself, but I'm glad I have the video to remember our meeting.



Thank you Elizabeth for another fantastic meeting i will remember for a long time.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240225_1928 beszámolója
2023-01-20 14:50:08

Kapcsolatfelvétel: WhatsApp-on 2. Nap. Hú

Lakás: Nálam voltunk

Külső: Atyavilág egy igazi modell. Mindene első osztályú de a seggét és a fejét kiemelhetjük: viszik a prímet.A neve amit adtam neki: GAZELLA.

Hozzáállás: Egy órát voltam vele nem tudtam kész lenni de ez nem az ő hibája hanem az enyém volt.

Együttlét: Csak francia volt mert én ezt akartam csak. Nem kell egyből lerohanni és bevenni... Tegnap volt nálam ma megint hívom. Az ár is elég korrekt annyit kér mint a szutykosok is szoktak nem többet. Pedig többet ér. Szerintem.

Elégedettség és Ajánlás: Én annyira meg vagyok elégedve vele hogy én azt mondhatom hogy ilyen csajom még soha nem volt. Nekem ez a zsánerem pont mint egy modell. És ad magára mint egy igazi nő. Csakis ajánlani tudom jobban mint bárkit.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Sandoval beszámolója
2022-12-01 19:48:49
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk valamint SMS-ben.

Lakás: Kicsit várnom kellett a ház előtt de megérte:)

Nem az 5. Kerületben volt most hanem a Corvin sétányon.

A lakás kicsi de tökéletesen megfelel a célnak!

Külső: A fotói fedik a valóságot, aranyos szép vékony nő.

Intelligens és széles látókörű!

Kedvencem a punci, baba puncija van.

Hozzáállás: Egy órás programra mentem.

Kezdeményező amennyire kell.

Együttlét: Natúr franciát nagyon jól csinálja és megy neki a mélytorok is. Nem is bírtam sokáig ezért cseréltünk, nem tudtam csúcsra nyalni de élvezte:) majd legközelebb:)

Még egy kis francia és kihúzzák az ágy szélére hanyatt és én állva.

Így teljes tövig be tudtam tenni. Nagyon finom volt. Hamar el is mentem:)

Egy jót beszélgedtünk!

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom és én biztos még vissza térek hozzá!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
KevinA beszámolója
2022-09-21 01:40:18
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: We chatted on Viber and settled for an appointment the day after. I got the address and I was there on the agreed upon time.

No response, on either Viber or phone.

Although I could see her active on Viber just a few minutes before.

I stayed in the area for two hours as it's a shopping area and did some other errands. But no response despite multiple calls and messages.

The day after I tried to contact her again but she left me ghosted unread.

Suddenly two days after our planned meeting should have taken place, she sent me a message if I still was interested. It was my last day in Budapest and unfortunately I was on my way to another appointment with another girl.

Luckily that appointment also failed when I was outside that girl's apartment. (Don't say it's easy to meet girls in Budapest :)

So I immediately grabbed the opportunity to visit Elizabeth, I really didn't want to see if she was as good as her reviews and photos.



We agreed to meet 30 minutes later. I was there some minutes ahead of time and this time she at least communicated that she was gonna be late 10 and then 20 minutes.

Finally 30 minutes after our planned time I got to see her. It was worth all the troubles and delays.

But beware and be patient. She is a busy and popular girl with lots of clients sending messages and calling her. So of course it can be overwhelming and a lot to keep track of by yourself.

While I was with her, she didn't look or answer the phone in my presence which is good.

Place: Modern large building with a lot of activity. She has a studio apartment with a large bed. Suitable for the purpose.

Looks: What you see in the photos is what you get, only much more petite.

She opened the door almost naked in a some tiny lingerie and a big smile.

Amazingly slim. Such a tiny waist and ass. Not a gram of fat. Large eyelashes, nice solarium tan, long jet black hair with extensions.

Attitude: Super friendly and fun. Very sweet and open to talk even about private things.

She offered me a drink and we agreed on the time and services. English is a bit limited and my German lacks some words here and there. But a combination of English and German did the trick.

Act: My god. Unbelievable. I did not expect this level of sex from such a beautiful and tiny girl.

I knew she has an OnlyFans but I haven't paid much attention to it. Her oral skills are amazing, like in a hardcore porno move, deep throat, eye contact, noisy with lots of saliva.

When she chocked she just continued. I was in my porn dream.



She didn't complain even when going quite hard and changing position a few times. After the first round I gave her a quick massage and then we had a second round.

Satisfaction and Recommendation: I left her apartment totally satisfied, happy I finally got the chance to see her.

Hopefully I can see her again.

Thank you Elizabeth for an amazing experience I will remember for a long time.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zlikovsky beszámolója
2022-07-29 09:55:13
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: I called her. She speaks a little English and much more German. Since my German is a little rusty, we agreed that we will continue with Viber messages.

Lakás: As a rule, she only receives guests in her place. But as I usually invite girls to my apartment, I also asked Elizabeth if there is a chance for her to visit me. Since she understood that I am a decent and polite gentleman and that I have a modern and luxurious apartment very close to hers and that I will adequately reward her for that, she agreed to visit me.

Külső: You can see everything she looks like in her photos. The pictures don't lie at all. For me, she has an incredibly sexy face and a fantastic body. And the shape of her ass is something that makes your eyes blur with lust.

Hozzáállás: Elizabet is a very nice girl. She is smiling, relaxed and you can really talk with her about everything. With her I had a combination of the girfriend experience and porn hardcore in the same time. She is totally relaxed, takes her time and really enjoys sex.

Együttlét: After she arrived, she went to the bathroom to change into sexy lingerie. When she came back, we lay down on the bed and started kissing and exploring each other's bodies with our hands. I took the initiative and lowered myself to her pussy, which I began to lick lightly, then faster and faster. Elizabeth's body began to tense, and her breathing became faster. We switched roles. She really likes to suck cock. She does it fantastically. Very diverse. From light tongue play all the way to deep throat. After putting on the condom, we started with the doggy position. Slowly at first, and then the real hardcore started. We took turns in the activities. For a while I was pounding her, and then she was pounding on me with her butt. I listened to her sighs and moans. And the view of her wonderful butt is simply incredible. After a little brak, we tried the missionary position, but we soon returned to her and I's favorite doggy position. After another fierce round, we lay in each other's arms for a while, and then she decided to show me her fantastic cock-sucking skills one more time. When I cum I saw all the stars

Elégedettség és Ajánlás: I tried several girls during my stays in Budapest. Elizabet belongs to the very top. A fantastic experience. He would repeat it anytime, anywhere.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
russopeter beszámolója
2022-05-09 00:01:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telfonon egyeztettünk, volt egy kis malőr lemerült a telefonja, de gyorsan visszahívott. Minden jól ment.

Lakás: Lakás újépítésű, frekventált helyen, tiszta, fürdő szintén, bár én nem a lakást mentem megvenni.

Külső: A képekkel teljesen azonos, nagyon csinos fiatal törékeny lány. Egy az egyben tetszett, azért is választottam, a szeme igazán szép.

Hozzáállás: Egy órára mentem, nagyon kedves, kezdeményező, kiválóan oldotta a feszültségem és abszolút segítőkész. Részemről volt egy kis stressz miatti lankadtság, amit megértően és ügyesen kezelt.

Együttlét: Hagyományos szex, egy kis orál simogatás.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlom ls elégedett voltam az estével.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240104_4586 beszámolója
2022-02-13 07:47:58
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: telefon

Lakás: eddig ez volt a legjobb

Hozzáállás: Kedves nagyon és figyelmes.

Együttlét: Inkább megtartom magamnak:)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL__LöVőlegényed beszámolója
2021-12-23 01:28:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Mindig ahogy csak szoktuk , megbeszéltük, majd randiztunk.

Lakás: Most még az eddigieknél is fullosabb helyen van.

Külső: Még szebb lett... egyre jobban bevadulok tőle. Ő az egyik olyan ritka lány akivel szeretem újra és újra átélni

Hozzáállás: Mint mindig : kedves , tiszta , csodálatod.

Együttlét: Még az anakondámat is tövig elnyeli a szűk , ruganyos punci hmmmmmmm.......

Elégedettség és Ajánlás: ő-)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
asokpenznel_atobbpenzjobb beszámolója
2021-08-06 23:47:21
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon

Lakás: Príma lakás, kellemes fürdési lehetőség, a belvárosban, friss, rendezett ágy

Külső: Szép, vékony test, pici, de formás fenék, szép hosszú fekete haj

Hozzáállás: Teljesen kezdeményező, természetes beszélgetés és aktus

Együttlét: Egy óvszer és franciával vágtunk bele a dolgokba, miután egy kellemes természetes aktus a bonyolódtunk

Elégedettség és Ajánlás: Minden ajánlom akinek szereti, de csak magamnak is szívesen megtartanám

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
joker003 beszámolója
2021-07-16 00:06:38
szép arcú

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettunk es minden ugy ment ahogy beszeltuk.

Lakás: Celnak megfelelo. 7kerulet a furdoben minden szepen ott van.

Külső: Eloben jobb!

Együttlét: Ez maradjon a mi titkunk de meglepodtem. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
TomKeen beszámolója
2021-07-14 00:31:23
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, rögtön felette és tudtunk is időpontot egyeztetni, egy óra múlva már nála voltam.

Lakás: Új építésű lakás a 7.kerületben, a fürdőben van minden ami kell, szoba és az ágy is rendben van.

Külső: Elizabet csinos vékony lány, élőben még szebb mint a képeken. Kedvencem a gyönyörű kék szemei és a tenyérbe illő feneke volt de az összhatás is teljesen rendben van, nekem bejött :D

Hozzáállás: Nagyon kedves és kellően kezdeményező volt, mindenben próbált a kedvemben járni és jó beszélgető partner is.

Együttlét: Franciával kezdtünk, ügyesen csinálja még gumin keresztül is, utána kölcsönösen folytattuk, majd kutya és végül lovagló. Olyan szűk hogy nem bírtam sokáig :D kicsit pihentünk meg beszélgettünk aztán jött a második menet de már annyira elfáradtam közben, hogy azt nem fejeztük be végül. Fürdés, még egy kis beszélgetés aztán elégedetlen távoztam.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon korrekt, ügyes, aranyos lány csak ajánlani tudom. Köszi az élményt Lizi, még biztos találkozunk ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pestisrac56 beszámolója
2021-07-07 22:09:26
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Kedves volt Viberről indult a kommunikáció és telefonban egyeztettünk aztán. Ahogy ráért válaszolt. Úgy tűnt törödik a vendégeivel már a beszélgetésből lejött hogy kedves lány.

Lakás: Minden rendben volt. Jól felszerelt fürdőszoba. Célnak a lakás több mint megfelelő.

Külső: Gyönyörű vékony. Olyan tekintete van, amitől már az elején elvesztettem az eszem. Kedvenc testrészem a puncija lenne, amely finom és szűk

Hozzáállás: Iszonyatosan kedves és figyelmes. Nem nézte az órát. Könnyes egymásra hangolódtunk és nagyon jól és sajnos gyorsan telt az idő.

Együttlét: Mindenben jó, kutyus volt kedvence, és így jól meg lehet dugni. Nagyon sexy szettben volt, már a látványtól hamar felállt a farkam, és utána különböző pózokban játszottunk. Második menetben pedig inkább a franciára és a láberotikára voltak kiélezve a dolgok. Nagyon egyben volt minden

Elégedettség és Ajánlás: Maximális elégedettséggel távoztam, iszonyatosan jókat élveztem. Így mindenkinek ajánlom akinek tetszenek a képei, azt kapod amit gondolsz hogy kapni fogsz egy ilyen csodától. Biztos visszamegyek hozzá, hiszen isteni volt vele minden

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
riderRicky beszámolója
2021-06-17 02:39:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Contact: called and she gave the address. nshe speaks minimum of german.

Place: very nice small apartment downtown

Looks: i visited her last year and now again. she has very slim but extremley shaped body with small but very firm tits that i adore. she is very very slim, my ideal type.

Attitude: she is very nice and friendly, and tries to fulfill your wishes.

Act: the sounds she makes, make me go on harder and harder. top.

Satisfaction and Recommendation: if you like very slim, she is your top option

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL__LöVőlegényed beszámolója
2021-05-08 17:18:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Mindig könnyen megy vele felhívom és máris talizunk.

Lakás: Mindig igényes helyeken találkoztunk, full extrás minden.

Külső: Kecses, őziketestü, hamvasbőrű, karcsú és domináns

Hozzáállás: Mindig nagyon kedves

Együttlét: Többször is voltam vele és mindig nagyon jól éreztük egymást.

Elégedettség és Ajánlás: Aki szereti a karcsú, feszes bőrű csajokat imádni fogja.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Brush009 beszámolója
2020-11-15 17:42:18
szép arcú, isteni francia

Kapcsolatfelvétel: Egyszeru volt, o vette fel a telefont.

Lakás: Celnak megfelel

Külső: Nagyon vekony es csinos csajszi. Az a tipus akire egybol rakattansz egy szorakozohelyen. Hosszu labak, formas mellek, nagyon szep, aramvonalas baba punci.

Hozzáállás: Kedves es kezdemenyezo volt az elejetol kezdve

Együttlét: Egy eleg jo franciaval kezdtunk, utana szembol csinaltuk majd doggyban lett vegem. Vegig biztatott es jok voltak a hangeffektek is.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolut ajanlott kategoria

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kerekperec beszámolója
2020-10-28 22:01:12
szép arcú, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefont ő kezeli. Türelmesen elmagyarázta a megközelítést.

Lakás: Gozsdu környéke. Parkolásra ajánlom az egy utcára lévő Rumbach Parkingot. (nagy, üres telken van) A kaput megtalálni nem egyszerű ott a Gozsdu környékén. A fitneszteremtől jobbra egy társasházi bejárat, ahol lesz portaszolgálat, de nem foglalkoznak az emberrel, ha a liftek felé mész. (ebben a házban van valami hotel is, ezért van portás lent) Fent a lifttől jobbra fordulva, majd a folyosón balra lesz a lakás. Nem nagy. Tágas fürdő.

Külső: A képein az arca nagyon mű, de az életben már sokkal természetesebb. Szexi. Az egyénisége is közvetlen, kedves, türelmes. Kellemes meglepetés volt. A teste hibátlan. Ha nagyon kukacoskodni akarok: pici pluszizom popsira, combra még tökéletesebbé tenné. (lépcsőzés, guggolás)

Hozzáállás: Természetes viselkedésű volt. Nem éreztem feszélyezve magam. Nem volt kínos csend, de nem is beszélt idegesítően sokat. Érdeklődve kérdezget. (honnan jövök, mit melózok, és hogy az este további részében mit tervezek a belvárosban) Fesztelen társalgás.

Együttlét: Az akciót visszafogottra terveztük (csak fél óra), és az okát már a telefonban is hallottam: ugyanis átugrott egy barátnő, aki miatt kiszorultunk a hálóból a nappali kanapéjára. Előre szólt, hogy most nem fogja magát annyira elereszteni, de ehhez képest azért voltak hallható nyögések. A francia még gumiban is annyira meggyőző volt, hogy fél percen belül támadásra készen álltam. Pedig nulláról indultunk, és féltem, hogy ez a tartás nélküli giliszta a gumit megkapva már nem fogja kihúzni magát. De hamar hadrendbe állt, ami elnyerte Elizabet tetszését. Hátsó támadásba lendültem. Majd cicinézegetésre váltottunk elölről. A combja, puncija is gyönyörű. Némi lepedőakrobatika után, inkább testreélvezést kértem, hogy közben hadd csodáljam. Készségesen hagyta, simogatott, biztatgatott.

Elégedettség és Ajánlás: A személyisége kellemes meglepetés. Ajánlom. Az akció amolyan ismerkedős menetnek elment. A barinőket legközelebb le kell küldeni egy jó forró csokira az EPIC-be.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Almanak beszámolója
2020-10-26 16:46:10
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
óranézős (TP)

Kapcsolatfelvétel: Egyszerű volt. Viberen kerestem, esti órákban beszéltem vele és teljes mértékben a segítségemre volt. Tájékoztatott a lehetőségekről és már másnap fogadni tudott. Hangja már a telefonban megfogott nagyon kellemesen üdvözölt.

Lakás: Lakás célnak maximálisan megfelelt, szép modern, stílusos lakás ahol a vendég szobában történt a dolog , egy nagy francia ágyon.Ekkor még szegeden hirdetett. Kényelmes a célnak megfelelt.Parkolásról nem tudok véleményt nyilvánítani, mert tömegközlekedéssel közelítettem meg.Fürdő szép, tágas tusoló tusfürdő és tiszta törölköző volt oda készítve.

Külső: Teste miatt esett rá a választás, mert ez a kicsiny vékony test az esetem, szóval akinek a tényleg extra vékony lányok jönnek be annak teljes mértékben ajánlani tudom.Feszes bőre, feneke van ami kellemesen kézbe illő akárcsak a mellei. Arca nagyon szép, egyszerűen gyönyörű, nekem különösen a szája és igéző szemei tetszettek. Kedvenc testrésze nincs igazán így ahogy van tökéletes és a látvány így egyben valami hihetetlen.

Hozzáállás: Fél órára mentem hozzá ugyanis épp költözködésben volt már.Emiatt is lehet, hogy kevesebb lett fél órából kb. 20 percet töltöttem vele fürdéssel együtt.Így történhetett meg az is, hogy kicsit óra nézegetős volt és sietett, de ha nem lett volna költözködésben akkor ez szerintem nem lett volna és másképp alakul. Kezdeményező volt, amint az ajtóhoz értem beinvitált és két arcra puszival és egy öleléssel üdvözölt. Nagyon kedves volt bekísért a szobába majd, mondta, hogy én is vetkőzzek le eközben ő is le vetkőzött, ugyanis egy kis tangában és kis topban várt engem.

Együttlét: Vetkőzés után az ágyra invitált majd egy kis kezdeti test felismerés után, szépen lassan le vándorolt az egyszeműhöz ami ahogy kezébe vette egyből elkezdett megtáltosodni már a látvány is hatással volt rá amit Elizabet keltett bennem de ez adta meg neki a löketet. Ekkor meg is jegyezte, hogy idézzem " rohadt nagy nem biztos, hogy jól tudok bánni vele" ezután jót nevettünk és mondtam neki,hogy ezt már mások is megjegyezték, szóval uraim aki kicsit nagyobb mérettel rendelkezik az óvatosan bánjon vele.

A sietés miatt is volt egy elég rövid szinte semmilyen francia ami kicsit csalódás volt számomra, de ezt betudtam tudni a sietésnek így még nem teljesen merev állapotában adta rá szájával a védő ruhát. Majd közölte, hogy ebbe nem tud bele ülni így kutyusban k toltam bele ékszerem amit hangjával jelzett közben kicsit ujjaimmal simogatva izgattam kelyhét a a folytonos lökés hullámaim közbe, ennek élvezetét is halk sóhajokkal és kis nyögésekkel jelezte számomra. Mikor kicsit gyorsabb és keményebb tempóba kapcsoltam azt is tűrte és próbált a kedvemre tenni és tolta rám magát, de azért engedte , hogy csípőjét körbe fogva én húzzam magamra és csak mikor már sokáig csináltuk így, csak akkor kérte hogy lassabban és ne toljam tövig. Ezután javaslatára oldalról folytattuk ott kicsit lassabb tempóban élveztem a gyönyörét közben markolva két tenyérbe illő keblét és haját, meg néha combját. Vissza kutyusba ott lassan fokozatosan gyorsítva kezdtem megint neki közbe formás kis piciny seggét markoltam és itt sem maradhattak ki csodás mellei. Majd a nagy lökések közepette kérdezett rá, hogy meddig bírom még ekkor azt válaszoltam ,hogy válthatnánk így mivel már fáradt volt láttam rajta a befejezés mellett döntött. Lehúzta a védőruhát és végezetül gyorsan kézi levezetéssel ért véget az együttlétünk. Majd egy gyors tusi és léptem.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében csak ajánlani tudom, nagyon kedves és kezdeményező. Sajnálom, hogy csak fél órára mentem legközelebb biztos több időre megyek. Kis csalódás volt a franciás incidens és a siettetés/óra nézés de mint mondtam betudom a költözködésnek ezt leszámítva nagyon jól éreztem magam vele. Aki tényleg a kis tiniszerű vékony csajszikat szereti belefog szeretni.

Köszönöm neked is Elizabet és remélem jössz vissza egyszer Szegedre akkor majd szebbé varázsoljuk ezt az első benyomást.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ltfg98 beszámolója
2020-10-01 14:47:05
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Esti órákban kerestem, elsőre felvette, másfél órával később tudtam menni hozzá.

Lakás: Nagyon szép, rendezett bérlakás a VII. kerületben, ha nagyon bele akarnék kötni akkor az volt az egyetlen hiba, hogy nem volt szájvíz.

Külső: Nekem hihetetlenül bejön, hogy mennyire vékony és feszes. Van akinek ez nem tetszik, de szerintem tökéletes.

Hozzáállás: Egy órára mentem, annak ellenére, hogy késő volt aktívan csinált mindent és ahogy láttam ő is élvezte a dolgot itt-ott :)

Együttlét: Az elején gumi fel aztán francia, bejött ahogy csinálta, próbálkozott mélytorokkal is. Utána felült lovaglóba, ezt pár percig bírta mert fáradt volt, és elmondása szerint nagy voltam neki. Majd jött a kutya, ahol bekeményítettem, és ezzel együtt Elizabet hangja is elég jól megjött. Így is lett végem.

A második menet is hasonlóan alakult.

Elégedettség és Ajánlás: Nekem nagyon tetszett, elsősorban a teste és a hozzáállása miatt.

Nem gyakran van velem ilyen, de amint tudok vissza fogok menni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
idaho2 beszámolója
2020-07-23 00:41:13
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Először Viber-en vettem fel vele a kapcsolatot, majd miután mindenről tájékoztatott, másnap telefonon is felhívtam. Azonnal felvette, újra elmondott mindent, és megbeszéltünk egy időpontot aznapra.

Lakás: Belvárosi nagy, tágas lakás, kellemesen berendezve, hatalmas ággyal. Célnak tökéletesen megfelelt, ahogy a fürdőszobában is minden megtalálható volt.

Külső: Zara pont olyan, mint a képeken: vékony, szexi.

Hozzáállás: Egy 30 perces lehetőséget beszéltem meg vele. Kedves volt végig, akárcsak a telefonban.

Együttlét: Az együttlétet nem részletezném ;) Azt kaptam, amit vártam, teljes mértékben kielégülve távoztam tőle.

Elégedettség és Ajánlás: Bátran ajánlom mindenkinek, felejthetetlen élmény volt!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Steve Wonder 23 beszámolója
2020-05-15 02:06:52
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A honlapon írtam rá üzit.

Lakás: Tiszta rendezett környezet, alkalmas a lazításra.

Külső: Gyönyörű, vékony fiatal kisbarack, brutál szexi kis popsival.

Hozzáállás: Barátnő feeling

Együttlét: Egy rövid kis masszázs után egy minden igényt kielégítő szex.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Rogas beszámolója
2020-05-11 00:13:08
szép arcú

Contact: I contacted her in Viber, it was easy.

Place: She lives not far from my flat, the place is little and we spent our time together in the sofa-bed in the living room: without bed sheets it wasn't the best, I felt a little bit uncomfortable. House and bathroom was good.

Looks: She is very skinny, but she looks nice, I like her body and her face, and she has a beautiful smile, I really appreciate her.

Attitude: We spent 30 minutes together. She was really available, she is not very proactive in kissing (and I paid for kissing, but not deep kissing at all) but she was very kind with me, even if she didn't talk english (only deutsch and magyar)

Act: We spent good time together, she don't say NO to anything and it was a cool, I really enjoyed her blowjob and the sex.

Satisfaction and Recommendation: I recommend to all the people that like skinny girls.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
maxi16 beszámolója
2020-03-01 19:18:13
barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
arc963963 beszámolója
2020-02-08 17:23:16
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viber, nagyon kedvesen tájékoztat mindenről, dolgoztam azért írtam neki és nem hívtam fel korrektül kezelte nem küldött el a francba, megbeszéltünk minden apró részletet, majd munkaután amikor SZOLNOKON volt meglátogattam.

Lakás: Semmi probléma nem volt a lakással, fürdőben minden meg volt ami kellett, de ezt nem is értem miért kell mindig leírni, ha rossz lenne lepukkant vagy valami ugyis jeleznénk... de itt semmi gond nem volt.

Külső: Nekem tetszett, szép lány, teljesen olyan mint a képeken, élőben szebb. Nekem a mellei tetszettek legjobban, nem szeretem hatalmas lógó ciciket, az övé tökéletes volt számomra.

Hozzáállás: 1órát, kedves, lényegre törő, lehet vele beszélgetni IS közben, nem fapina :) Miért kellene neki kezdeményezniő megkérdezte mit szeretek és hogy, elmondtam hogy én szeretek kényeztetni, sajnálom hogy ujjazni nem lehet de megértem hogy miért nem, és igaza van ;)

Együttlét: Én perverz vagyok. Szeretem az extrém dolgokat, sajnos későn szóltam hogy szeretnék pisit így az elmaradt, remélem visszajön még. Szolnokra... nyalakodtam, csókolgattam a testét, punci popsi mindent megkósoltam, lábait, elég szűk kis puncikája van és nagyon jól mozog/tolja magát :) nem tudom hogy megjátsza, vagy élvezi is meg nem is érdekel de nagyon imádtam... :)

Elégedettség és Ajánlás: Teljesmértékben ajánlom és irigylem a szegedi és a pesti makktársakat hogy őket ápolgatja :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
latorr beszámolója
2020-01-08 19:25:34
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan rugalmasan 1 órán belül már fogadott is.

Lakás: Minden megfelelt legalább is az én igényeimnek biztosan a többit pedig most kihagynám mert nem ezért mentem.

Külső: Kellemes csalódás mondhatni egy kis finom meglepetésben volt részem ugyanis hosszas morfondirozás után látogattam el hozzá és az is igaz,hogy előítéletekkel,de ő éppen olyan mint a képein.

Tehát minden rendben nála.

Az átlagnál ugyan vékonyabb,de a fotók ezt hűen tükrözik és egyébként is a szétfolyó tagbaszakadt masszív idomokat nem kedvelem.

Hozzáállás: Nagyon kedves, barátságos volt velem és egy órát kötöttem le az életéből miközben tette a megbeszélteket ahogyan nekem jó volt.

Hogy mennyire kezdeményezőő

Nyilván embere válogatja.

A lényeg az,hogy nekem teljesen megfelelt.

Együttlét: Szerintem ügyes mindenben és mintha élvezte is volna az együttlétet,de igy idegen ismeretlen ezt néha nehéz eldönteni,de az biztos,hogy a téma közben nem azt az átlag unottságát vettem észre a gesztusain mint eddig sok sok esetemben.

Elégedettség és Ajánlás: Igen ajánlom és persze,hogy nem mindenkinek!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Mexxx50 beszámolója
2019-12-18 09:19:51
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon gyorsan elsőre sikerült

Lakás: Panel minden ok

Külső: Szebb mint a képeken minden porcikáját imádtam.kedvencem a finom kis puncia

Hozzáállás: Kedves korrekt kezdeményező amennyire kell fél óra amit vele töltöttem

Együttlét: Francia kölcsönös sex . több pózt is kipróbáltam szemből nagyon finom hátulról még isteni ....

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen minden ok volt élveztem minden pillanatát.aki a vékony lányokat szereti annak igen ajánlom.ha legközelebb Szolnokon lesz még keresni fogom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.