SzexpartnerLotti+36 70 / 156-7991Budapest IX. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Lotti vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest IX. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 156-7991 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
55 kg
Mellbőségem
85 cm
Magasságom
165 cm
Csípőbőségem
85 cm
Derékbőségem
60 cm
Elérhetőségem
hétfő:
09 órától 16 óráig
kedd:
09 órától 16 óráig
szerda:
09 órától 16 óráig
csütörtök:
09 órától 16 óráig
péntek:
09 órától 16 óráig
szombat:
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
29
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
1046433x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Szőkésbarna
Szem
Kék
Alkatom
Normál
Tetoválás
nincs
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
ÚJ TELEFONSZÁMOM VAN: +36 70 156 79 91 Kedves vendégeim! Fiatal, jókedvű magára igényes lány vagyok. Szeretem a barátnő feelinges szeretkezéseket az érzéki csókokat. Szeretem ha partnerem irányába jól teljesíthetek és ő is élvezi amit én!
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Szüzesség elvétel
igen
Mélytorok
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Erotikus
igen
Egyéb masszázs:
TE is masszirozhatsz engem :)
Elfogadott (37 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (3 db)
Értékelem
hunter4103 beszámolója
2024-03-06 10:05:15
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon.

Lakás: Kultúrált,tiszta.Fürdőben szájvíz és több fajta tusfürdő.

Külső: A képek se egyszerűek,de élőben sokkal szebb.

Hozzáállás: 2 órát voltam nála.Végig nagyon kedves volt.

Együttlét: Zuhany után először beszélgettünk,így könnyebb volt egymásra hangolódni.Utána kértem egy NF-t,amit lelkesen csinált,gyorsan végem is lett.Megmasszíroztuk egymást,majd védelem fel és finom szex.Legjobb a csókja.Nem az a szégyellős szájrapuszi,igazi nyelves csókot kaptam,meg is lepett ezzel.

Elégedettség és Ajánlás: Szerencsés embernek tartom magam,hogy egy ilyen gyönyörű,intelligens és kedves nővel tölthettem el ezt a 2 órát.Abszolút ajánlott,felfrissülve mentem utamra.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Alma1987 beszámolója
2023-12-30 17:02:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Egyszerű,Gyors,Korrekt,Nagyon Édes Hang!!!

Lakás: Nagyon Szép Lakás Rend Tisztaság Fegyelem!!!

Külső: A Szó Legszebbb Értelmében Egy Győnyörű Szôke Tündér Bámulatos Alakkal:Tenyérbeillő Cickok Popsi Lenyügöző Szép Szemem Ajkak Mosoly Huncutság!!!Beléd Szeretttemmm Pami!!!

Hozzáállás: Nagyon Aranyos Beszédes Semmi Megjátszás Imádja A Jóképű Uriembereket Látszik A Mosolyán A Szemei Csillógásán!!!Megjegyezte Hogy Jóképű Férfinak Gondol Ott Elolvadtam Tőle...

Együttlét: Érkezésemkor Rózsaszín Ruhácskában Várt,Áttadtam A Szál Vörös Rózsát,Zuhanyzás Után Tátva Maradt A Szám Ámulatbaejtően Csodaszép Virágszál A Szemüveg Szexepil Abszoluttt!!!Beszélgetttni Kezdtünk ,De Ő A Lényegre Tért Megcsókolt És Bekapta A Farkamat Hátradőltem Csodállltam Élveztemmm!!!Meglovagolt Majd Figyelmeztetett Hogy Kicsit Szétttszort Ma De Valamit Valamiért Addig Keféltem A Szépszeműm Míg Csak Sikerült Egy Orgazmust Bejátszani Remélem Kicsit Kiszakadt A Hétköznapi Gondokból Csillógo Szemekkel Vett Újra Tüzes Ajkai Közé...Kicsinált A Nyelves Csókjaival A Kisasszony!!!Köszönöm Szépen Neked Pami!!!Imádlakkk

Elégedettség és Ajánlás: Uriemberekkknek Igen Bár Legszivesebbben Megkérném A Kezét Az Én Szememben Ő A Tökéletesss Nő!!!Emberileg Is Zabálllnivalo Kis Bolondos...Boldog Újévet Szerelmem Még Látjukkk Eggymást Csókolllak

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Aldante_Gonzales beszámolója
2023-12-18 09:56:57
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Vasárnap délelőtt megnéztem az oldalon és láttam, hogy zölden villog a telefon jel. Felhívtam és azonnal felvette. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és pont szabad volt, így megegyeztünk, hogy fél óra múlva nála leszek.

Lakás: A lakás a XIX. kerületben található panel, nem földszinten, de szerencsére a lift segítségével feljuthat a szerencsés. Az egyik kisebbik szobában volt az akció helye. A zuhanyzó megfelelő, volt több tusfürdő is, de nem erre koncentrált az ember. Törölközővel meg tudta magát szárítani a látogató. Pakorlás megoldható a környéken, bár tömegközlekedéssel érkeztem.

Külső: Csinos arcú, jókora, gyömöszölni való cicikkel megáldott csajszi, szép, kék szemekkel. Pici pocak, de nem vészes. Kedvencem a mellei és a puncija.

Hozzáállás: Zuhanyzás után már meztelenül várt az ágyon, több sem kellett, egyből megvizsgáltam közelebbről a ciciket, a bimbók jól reagáltak a csókokra. Ezután hanyat feküdt, így jobban tudtam feltérképezni a testét. Kényeztettem a melleit, közben finoman ujjaztam. Majd nem túl sokára gumit kértem és szemből támadtam. A lábait felemeltem, miközben dugtam. A cicik, a sóhajok és a puncija megtette a hatást, hamar kilőttem a patront. Tisztogatás után zuhany, majd léptem.

Együttlét: A fél óra alatt, amíg nála voltam, csak 1 menet fért bele, missziben lett végem.

Elégedettség és Ajánlás: Kedves, aranyos, jó cicikkel és fenékkel megáldott nőci, akivel lehet jól szexelni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Rhino beszámolója
2023-12-17 12:15:05
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Lefetty beszámolója
2023-11-18 09:59:04
szép arcú, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Béla18 beszámolója
2023-10-06 13:29:52
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, egyből megállapodtunk az időpontban, rögtön megadta a címet.

Lakás: Átlagos panelház Kőbányán, maga a lakás rendben volt, jártam már jobb, rosszabb lakásban, a célnak megfelelt.

Külső: A fotók stimmelnek, látható több olyan kép is, amin szőke a haja, na most ezek számítanak mérvadónak, szőke vállig érő haj, dús ajak, nagy keblek, formás popsi, nőies alkat. Az arca kifejezetten tetszett, illetve a hosszú lábai, a puncija, és a csókos szája.

Hozzáállás: Miközben vettem le a cipőmet, lazán lekapta magáról a pólóját, illetve a bugyiját, majd ott állt előttem full meztelenül, meg is jegyeztem, hogy wow, nem húzza az időt. Közvetlen volt, beszédes, sokat mesélt magáról, illetve az elcseszett exéről, amit először furcsáltam, de aztán viszonylag hosszabb társalgást folytattunk. Meg kell jegyeznem, van egy nagyon aranyos kutyája, aki a Sunny névre hallgat, nagyon édes, barátságos kisállat. Fél órás programra neveztem be.

Együttlét: Smároltunk, jól csókol, nyelves csókok jöttek mentek, elsősorban azért mentem hozzá, mert olvastam, hogy a barátnő feeling maximálisan teljesül, és szeret smárolni, nos ezt megtudom erősíteni. Odaadónak bizonyult, kinyaltam a punciját, utána 69-be fordultunk, tetszett a technikája, és ahogy rámfeküdt teljesen. A kölcsönös élvezkedés után beleült az ölembe, meglovagolt, nagyon szép látvány, ahogy a keblei fel le ugráltak, hamar végem lett. Kis mosakodás után felajánlottam, hogy szívesen kinyalom még, élvezzen el ő is, ám erre időhiány miatt már nem nyílt lehetőség.

Elégedettség és Ajánlás: Igen, amit ígér az adatlapján, azt be is tartja.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Zolika1382 beszámolója
2023-04-20 20:12:40
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Kicsit nehezen sikerült mindkettőnk számára megfelelő időpontot találni, de később azért megoldottuk.

Lakás: Kispesti panel, parkolóhelyet könnyen találtam. A lakás a célnak megfelelő, van egy kiskutya, de engem nem zavart, csendes, észrevehetetlen.

Külső: Pont mint a képeken. Kedvencem a szép arca, és a mellei.

Hozzáállás: Amit megbeszéltünk azt teljesítette, kifogás nélkül, odaadóan. Általában egy órára szoktam menni.

Együttlét: Franciával kezdünk, bőnyállal, kellemesen csinálja, közben a punciját újjazom. Majd kölcsönös után gumithúzunk, és szemből csókolózva döngetem a végemig. Szünetben masszázs, majd újfent francia, és aktus, legvégűl a szájába lövöm a maradék adagot. Pihenésképpen még beszélgetünk egy keveset, majd zuhany, és távozás.

Elégedettség és Ajánlás: Minden jó vele, még sokszor szeretném élvezni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
bosconyc beszámolója
2023-02-27 17:02:34
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztetünk aznapra időpontot minden simán ment

Lakás: Régi standard típusú lakótelepi épület ház előtt a parkolás ingyenes és a szinte az ajtó előtt volt hely belül a lakással minden rendben van Tiszta fürdőszoba kicsi igaz de Minden megtalálható ami a tisztálkodáshoz kell

Külső: Pont olyan mint a fényképeken külsőleg arcra nagyon szép bájos tekintete van testalkata Pont megfelelő ideális kedvenc testrésze nekem az arca a puncija és a melle de igazából mindene.

Hozzáállás: Egy óra hosszára mentem. Az ajtóban már meztelenül várt majd bekísért a szobába. Gyorsan elmentem Tusoltam egyet és mire visszaértem már az ágyon várt, szorosan hozzám bújt maximálisan kezdeményezett.

Megkérdezte mit és hogyan szeretnék ami azok Bele van írva az adatlapján azt maximálisan vállalja mindenféle kifogás nélkül persze normál keretek között.Nagyon kedves,diszkrét de nem böbeszédes.

Együttlét: Szeretkeztünk több pozícióban a részletek magán jellegű de fantasztikus volt. Nagyon jó a franciája,szereti a kölcsönösséget.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenben jó,de tényleg.Ritka lány és persze,hogy ajánlom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Tesco beszámolója
2023-02-12 09:25:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, gyorsan ment, egyeztetés egy órával későbbre, már mehettem is.

Lakás: Szokáos panel, viszonylag nagy szoba, nagy ágy. Fürdő rendben. Parkolni lehetett, kicsit nehezen találtam meg a házszámot, nem oda vitt a GPS.

Külső: Képeknek megfelelő, szép, csinos. Kedvencem a mellei, azért is választottam, nem csalódtam, és jól fogható is.

Hozzáállás: Kedves volt, jól lehet vele beszélgetni...kívánságaimat teljesítette.

Együttlét: Gumis franciát kértem, Örült neki....és jól le is szopott. Nagyon jól csinálta, bekapta teljesen, bőnyálas... fantasztikus.

Kértem, hogy üljön bele, nem szarozott, teljes bele ülés és jól meglovagolt, nagyon élveztem a lengő melleket, közben fogdostam. Isteni mellei vannak.

Majd kértem, hogy forduljunk misszibe, lassan behatoltam gyönyörű pinájába, majd jól megdöngöltem...közben kis játék a mellekkel, majd próbáltam lassabban és közben figyelni a punciját, hogy mozgok benne...elkezdett közben masztizni, ez annyira izgató volt, hogy egyből bele lőttem...Pedig még terveztem volna másik pózt is.

Kis pihi, kérdezte mehet a 2 kör, de nem bírtam, így fürdés és távozás

Elégedettség és Ajánlás: Egyik legjobb, biztos visszamegyek. Nagyon jó volt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
poolbig beszámolója
2023-01-23 13:53:55
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Zöld kagyló kint volt, azonnal felvette.

Lakás: Megfelelő.

Külső: Nagyon csinos, finoman kerek kis hölgy, pont a zsánerem.

Hozzáállás: Kedves, odaadó, összebújós, simizős-tapizós, nekem-valós. Élveztem minden percét az együttlétünknek.

Együttlét: Papás-mamást játszottunk. Bár utóbbi időben már nem szoktam részletezni ezt, de azt mindenképp le kell írnom, hogy annyira elbűvölt azzal, hogy élvezte azt amit velem csinált (nem vagyok elbizakodott, de azért vannak egyértelmű jelek, ha egy nő élvezi a dolgot), hogy konkrétan elhussant a híres hidegvérem, és miután kétszer is lassítanom kellett rövid időn belül, úgy döntöttem nem küzdők ez ellen a szirén ellen és megadom magam. Kamasz koromat idézően szégyenletesen gyorsan végem lett. :) Szóval a becsület is azt diktálja, hogy bizony még meglátogatom a kis hölgyet, főleg azért is mert szerintem nagyon egymásra tudtunk hangolódni és nagyon kellemes együttlétekkel kecsegtet az ö személye.

Elégedettség és Ajánlás: Persze, hogy ajánlom, kedves, aranyos, barátnős hölgy.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
AndrewMan1 beszámolója
2022-08-22 11:21:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Ismét meglátogattam Pami édest, persze sikerült, mert nem mindig könnyű hozzá eljutni, sok vendége van, ezt ő maga is említette.:)

Lakás: Már egyszer voltam nála, a célnak tökéletesen megfelelő.:P

Külső: Azt már korábban leírtam.:P:D

Hozzáállás: Nagyon kedves és közvetlen szeret beszélgetni,de én is vele, persze az aktusok között.:D A szokásos egy órát voltam vele.

Együttlét: Meztelenül fogadott, mivel elötte fürdött, felfrissült kissé. Rögtön csók, ahogy ajtót nyitott nekem és a vonzó formás testén megakadt a szemem, már rég láttam.:) Popsi mellek, keskeny derék formás csípő, hívogató punci.:P Utána rögtön csók üdvözlésnek, persze megismert engem.:) A szobában először elkezdtem simogatni a testét, formás kebleit, bimbóit ujjbegyeimmel ingereltem majd szájjal. Ezután feltévedtem csókoltam az ajkait és beindult a nyelves játék közöttünk, húú imádom és élvezet! Nagyon bejön számomra, ahogy csókoljuk egymást, jó csókolózni vele.;) Közben benyúltam Pami punikájába és csodálkozva ámultam, hogy nedves ott lent rendesen. Utána az ágyra fektettem, jól benyaltam neki rendesen felhúzva a lábait, majd csiklóját is ingereltem, éreztem hogy ő is kívánós lett, jobban kívánt engem.;) P Utána 69-be fordultunk, úgy szopta a farkam, hogy majdnem elsültem, közben a puncikáját ingereltem, olykor ujjaztam.:P Fordult egyet a leányzó megint meglovagolt (mint múltkor) egy élmény volt és élvezet teljes, így is durrantam el benne gumival.:P Erőre kapva megforgattam élvezni való diáklányos Pamit doggy-misszi- majd doggyba. Missziben lassabban dugtam, hogy jól érezzem megdagadt pinácskáját és élvezzem a női szemérem melegségét benne és az arcát néztem, olykor nyelveset nyomtunk. Hangot is adott az élvezetnek. Doggyba- nagy kúrós tempót diktáltam, közben fogtam markoltam a seggét, ahogy domborított. Láttam beledagadt a puniába a vérbő ékességem.:P A formás fenekét jól mozgatta tolta nekem és én is belé.:P Végül kértem legyen négykézláb az ágyon pucsítva és arccal felém, kéznélkül szopjon teljesült.:) Rendesen szájba szexeltem, igazi mélytorkos szopást adott elő és jól művelte. A torka egy kicsit megfájdult jelezte, de édes volt, hogy csinálta élmény volt számomra.:) Igy durrantam el Pamika száját megtöltve,belen élvezve. ;)

Elégedettség és Ajánlás: Mennyei élményt nyújtott számomra és jól levezettem az energiáimat, feltöltötte a napomat.:) Még megyek hozzád izgató szépségem. ;)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ratyirambo beszámolója
2022-08-05 14:16:41
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam mikor villogott a zöld. Másnapra egyeztettünk időpontot, megfelelően tájékoztatott. Egy órával a megbeszélt időpont előtt felhívtam ismét, elsőre felvette akkor is, és kértem hogy SMS-ben küldje át a címét, ezt készségesen megtette.

Lakás: Sok parkolóhely van a tömb körül, egyáltalán nem problémás. Lakás 80-as évekbeli panel, nem a legszebb, de célnak teljes mértékben megfelel. A szobában van egy kis szekrény amire le lehet cuccolni, és egy nagy franciaágy.

Fürdőben 3 féle tusfürdő, szájvíz, egyedül egy csúszásgátló szőnyeget hiányoltam a kádból.

Külső: Aranyos szép arca van, a képeknek megfelelő formás alakja, idomai. Le van szőkítve most a haja.

Hozzáállás: Abszolút kedves, korrekt és vendégcentrikus, nem nézegette a telefont/órát. Megbeszéltük hogy mit szeretnék és ezt lehetőségeihez mérten teljesítette. 1 órára mentem.

Együttlét: Nagyon jól csókol, tetszettek a nagy puha ajkai. Én kezdtem az ő kényeztetésében, alámerültem, sajnos nem arattam vele hatalmas sikert, de legalább síkosítóra nem volt szükségünk. Nem vagyok kifejezetten oda a franciáért egyébként, de nála még kértem is egy kis hosszabbítást a francia leckében. Mélyen, ütemesen, bőnyállal kényeztetett. Missziben folytattuk, és közben rákérdeztem hogy van-e lehetőség 2 menetre is az órában, ő mondta hogy igen, és ezt szerettem volna kihasználni, így hogy maradjon időnk a másodikra gyorsan telelőttem a gumit. Kaptam papírtörlőt és beszélgetésbe elegyedtünk, kb 20 perccel az időnk lejárta előtt megpróbálkoztunk a második körrel, de sajna nem tudtam még ismét harcra készen állni, (ez nem az ő hibája volt) így elengedtem a dolgot és beszélgetés közben felöltöztem. Ajtóban még egy puszi, és kikukucskált, hogy biztosan senki ne legyen az ajtó túloldalán a távozásomkor.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlom mindenkinek aki szereti a barátnőfeelinges együttléteket. Valószínűleg én is visszatérek még.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
AndrewMan1 beszámolója
2022-05-24 10:31:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A múlthét második felében telefonon hívtam és szerencsére most egyből felvette.🙂 Múltkor többször hívtam,de csak egyszer sikerült akkor beszélnem vele, akkor aznap nem tudott már fogadni.

Lakás: Átlagos panellakás, minden komfort megvan benne, ami szükséges az együttléthez ,a fürdő célnak megfelelő, a hálóban egy nagy ágy van.🙂

Külső: Húú, amikor ajtót nyitott egyből lecsekkoltam és rögtön megkívántam, végig mértem teljesen egy krém színű fehérneműben fogadott, (mint pár fotón látva) izgató. Pami természetes szépség, a mellei szép nagyok az alakjához izgató szenvedélyes bimbók ,hozzá vékony derék és jó formás, domború popsi, megindult a vér a férfiasságomban.😉

Hozzáállás: Pami kedves közvetlen lány, az aktusok között jót beszélgettünk, az élet dolgairól, és könnyedebb témákról.🙂

Együttlét: Úhh nagyon jól csókol szép vastag az ajkacskája +hozzá a nyelvmunkája az érzés nagyon jó. Az aktus (kissé) vad, de inkább szenvedélyes szex és érzéki együttlét formájában váltakozva bontakozott ki.

Kezdetben felfedeztük egymást testét francia, majd én kényeztettem utána 69- be mentünk.

Részletekbe tekintve:Feltérképeztem mindenütt a testét , a melleit csókoltam, izgattam a bimbóit nyalogattam és simogattam, a szép izgató cunciába jó mélyen benyaltam és a csiklóját is ingereltem.Éreztem,hogy élvezte

ahogy kitapogattam a nyelvemmel belülről a hüvelyét😛Ujjazni azt sajnos nem kérte, mert már aznap eleget kapott belőle.

Aztán jött a lovaglás,ahol először úgy meglovagolt, mozgott a kis formás seggével rajtam, hogy még az ágy is beleremegett társas táncot járt velünk egy ritmusban.🙂Aztán hirtelen végem lett egy nagyot élveztem, de persze ő bocsánatot kért,többször is aranyos volt, mert nem így akartam elmenni. (De fenomenális volt, nem bántam.)😍 Pihi,beszélgetés és folytattuk.

Aztán jól megkeféltem édes Pami punikáját, és a kívánatos szépség is élvezte,nem ellenkezett nyögdécselt és én is hangot adtam az élvezetünknek.(misszi, a nyakába húzva a lábait, doggy).😊 Végül orálba mentünk át; Ahogy én fölé hajoltam és ő négykézláb helyezkedve szopott engem az ágyon, olykor kéz nélkül örökre beégett az agyamba és az érzés ahhh ... szuper volt.😛 Bekapta a vastag farkam. Így is élveztem el másodszorra, telibe a szájába. A nyelvét ahogy forgatta és a szájával ahogy szopta a farkamat ahh, szinte beleremegtem.🥰

Elégedettség és Ajánlás: Teljesen elégedett voltam jól kifacsart, a szexuális energiáinkat jól levezettük.😘Jó kedvvel távoztam egy eseménydús nap után. Mindenképp ajánlom magamnak.😉 Csók Pami a testedre és a szádra.😗👅

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
emigrant beszámolója
2022-02-19 16:23:28
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Sms-ben kértem időpontot, amit kaptam elfogadtam. Olajozottan ment a dolog, már többször voltam Paminál.

Lakás: Panel lakás, parkolni egyszerű, sok hely van és ingyenes. Megtalálni a házszámot kicsit kalandos, de azért oda lehet találni.

Külső: Képek mindent elárulnak. Imádni való, asszonyos, gyönyörű kék szemek, ott gömbölyödik, ahol kell. Imádom a nőcis, homokóra alakját. Valaki azt írta róla, hogy tanárnős. Ha nézem a képeit, kicsit igen talán tanárnős, de személyisége élőben egyáltalán nem. Csacsogós, barátkozós.

Hozzáállás: Hozzámállásába nem tudok belekötni. Kedves és nekem már kis közvetlen is. Mindenféle témákról tudunk beszélgetni.

Együttlét: Már szokásos menetrend, üdvözlések, kis duma, aztán én el fürödni. Mire visszajövök ott áll kicsomagolva. Legszívesebben ráugranék ilyenkor olyan a látvány, de azt a lányok nem igazán szeretik, szóval próbálok jól nevelt maradni. Magamhoz ölelem, simogatom mindenfelé. Nem szívbajos fajta, simán visszaölel és az ő keze is elindul. Csókok egymás intenzív hergelése. Mondjuk neki ez könnyen megy, ha 1 méteres körzetén belül vagyok, én már fel vagyok hergelve.:) Ágyra dőltünk, puszik, csókok, simik. Franciáját is nagyon bírom. Vigyázni kell vele, mert simán kivégez, ha nem figyelek. Én is kényeztettem kicsit, aztán 69-et kértem, már fordult is rám. Itt is meg lett szorongatva rendesen, aztán kértem, hogy lovacskázzunk. Felpattant rám, kicsit ügyetlenkedtünk, aztán mindenki megtalálta a helyét. Lekértem magamhoz, öleltem, csókoltam aztán megjöttek a hangocskái. Már ismerem annyira, hogy tudjam ilyenkor el akar menni. Meg se mertem mozdulni, nehogy elrepüljön tőlem és kis idő múlva meg is történt a dolog. Imádtam érte. Kis pihi összebújva, utána engem is elintézett, ahogy illik, fürcsi, puszi, tipli. A 90 perc el is telt.

Elégedettség és Ajánlás: Hát, ha lehetne vinném magammal (nem lehet, meg öreg is vagyok hozzá), így csak ajánlani tudom. Kedves, dumás lány, akivel nagyon jó egy kis időt tölteni. Pusszantás Paminak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Leslie67 beszámolója
2022-01-25 18:00:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment, azonnal felvette, kb. 3/4 óra múlva nála is voltam.

Lakás: Lakótelepi lakás Kispesten, teljesen rendben volt. A parkolással se volt gond, igaz, szombaton mentem, de szerintem azon a környéken nagyjából bármikor lehet helyet találni, ráadásul ingyenes.

Külső: Kisebb negatívumként megemlítem, hogy a hajára egy kicsit háklis, fel volt gumizva, bár én szerettem volna, ha leengedi, ezt a kérésemet nem teljesítette. Ettől eltekintve azonban kimondottan szép arcú, csodás testű lányt ismertem meg Pamiban. Kértem, hogy combfix, magassarkú legyen rajta, amíg zuhanyoztam, át is öltözött, szuper dögös volt.

Hozzáállás: Végig nagyon kedves volt, és pont annyira kezdeményező, amennyire kell. Egy fél órát voltam nála.

Együttlét: Zuhanyzás után elkezdtem gyönyörű testének felfedezését, a puncija ujjazását is engedte (ezt külön meg kell említenem, mert sajnos elég sok lány nem szereti). Közben ő istenien szopott, majd gumit húztunk, és beleült. Nagyon élvezetes szeretkezés volt, a végén hatalmasat élveztem. Utána még egy kicsit beszélgettünk is, kimondottan értelmes, kedves, jó fej lányt ismertem meg benne. Nagy kár lett volna kihagyni ezt az élményt.

Elégedettség és Ajánlás: Csak azt sajnálom, hogy bár már korábban is kinéztem őt magamnak, csak most kerítettem rá sort. Köszi, Pami, foglak még újra keresni. Bár említette, hogy voltak már negatív élményei, azért természetesen másoknak is ajánlom, de csak normális, intelligens embereknek. Nagyszerű lány, vigyázzatok rá!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
WillCocks beszámolója
2022-01-19 13:23:32
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, másodjára sikerült találkozót megbeszélni. Mindkétszer hamar felvette. Gyors egyeztetést követően 2 órán belül már nála voltam.

Lakás: Panelház emelete. A lakás jól rendben tartott, Pami figyel az ilyesmire. A szobában szép nagy ágy, komód a pakoláshoz. A fürdőben tusfürdők, szájvíz, minden, ami kellhet.

Külső: Gyönyörű lány, élőben még szebb, mint a képeken. Igazi homokóra alkat, formás, feszes popsival és nagy cicikkel. Helyes arca van, érkezésemkor szolid sminkben fogadott, olyan érzésem volt, mintha egy klasszikus randi közepébe csöppentem volna. Mindegyik testrészét imádom, igazából már akkor elkezdek keményedni, ha rá gondolok.

Hozzáállás: A telefonbeszélgetéseink alapján az jött le, hogy egy erős, határozott nő. Viszont mikor már egy szobában vagyunk, kifejezetten vendégcentrikus, nagyon kedves, odafigyel arra, hogy neked jó legyen. Cserfes leányzó, jól el lehet vele beszélgetni. Én pedig kissé szűkszavúbb vagyok, ilyen szempontból jól kiegészítjük egymást. Egy tartalmas órát töltöttünk együtt.

Együttlét: Gyors tusolás után anyaszült meztelenül várt a szobában, az a látvány örökre beégett a retinámba.

Ezután egy vad csókcsatával induló szenvedélyes szeretkezés következett, amit ennél részletesebben nem bontanék ki.

A végén hatalmasat élveztem.

Elégedettség és Ajánlás: Erre az együttlétre egész biztosan sokáig fogok emlékezni. Ennyire igazi, őszinte barátnő feelingben még nem volt részem az oldalon. Érzéki, mély, nyelves csókok, szenvedélyes szeretkezés - csupa olyan élményben volt részem Paminál, amit szívesen élek át újra és újra. Alig várom, hogy legközelebb találkozzunk. Maximálisan ajánlom, de kérlek vigyázzatok rá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Huncutxxx beszámolója
2021-10-19 13:55:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hát nem volt egyszerű, de abszolút megérte kitartónak lenni. Nem a kapcsolatfelvétellel volt baj, az sikerült, hanem le fixálni az időpontot. KB egy éve próbáltam először eljutni hozzá de sajnos a munkából sehogyan sem tudtam volna ennyire hamar eljonni hogy 3-ra oda érjek. Utánna pedig csak hétvégén fogadott nyáron. Fel is hívtam és mondta hogy szeptembertől visszaáll a megszokott időre. Így a szemem rajta volt már az adatlapján. Ki is rakta az új elérhetőséget. Rákészültem hogy hívom egyik nap amikor jelezte hogy aktív lesz, de nem volt aktív egésznap. Másnap is felnéztem az oldalára reggel, nem aktív, teszem a dolgom majd kB 12 körül megint meglestem és aktív volt, de így már nem volt idő leszervezni semmit.

Na ez ismétlödött meg kB. 2-3szor amikor már majdnem feladtam. Mondom ha ennyire elfoglalt, akkor én leszek rugalmas és felhívom minden nap amíg végre sikerül egy randit kicsikarni. Hívom is, nincs válasz. Hívom még 2 szer óránként egyszer de semmi. Mondom legalább valahogy beszélni tudjak vele hogy másnapra vagy harmadnapra letudjak vele fixálni valamit. Utolsó próbára még küldtem egy smst azzal hogy csak egy időpontot szeretnék másnapra és végül ez hozta meg a sikert. Innentől már viszonylag simán ment minden.

Lakás: Normál 80-as évekbeli panel abból a nagyobb fajta. Hasonló volt a haveréknak, ahol rengeteget játszottunk Commodore 64-en. Zuhany a megszokott paneles, függöny sajnos nincs. Ilyenkor mindig nagyon óvatos próbálok lenni de sajnos ohatalan hogy egy kis víz kimenjen. Tusfürdő választék rendben esetleg lehetne egy kevésbé erős (férfi) illatú opció is, a diszkréció miatt. Az ágy kényelmes, nagy nem veri össze az ember a sipcsontját ha oda áll az ágy széléhez. Szerencsére ilyen fa csak az ágy végénél van.

Külső: Pami képeit nézegetve (különösen a szemüveges képeinél) az a benyomásom támadt hogy ő valamilyen szigorú, határozott érett nő, anyuka féle karakter lehet. Olyan, aki a rossz gyerekeket pár szóval rendbeteszi de a férjével is, a nagy gyerekkel is kicsit hasonlóan erőskézzel, anyáskodóan bánik. Nos Pami egyátalán nem ilyen, típus sőt pont az ellenkezője. Inkább fiatalos tinis egyébként élőben is fiatalabbnak tűnik mint a képeken. Nagyon szép alakja van. Nagyon bejön nekem. A képek nem is adják vissza rendesen. Ő nem teljesen elégedett magával, na de melyik nő aző Pedig semmi oka nincs az aggodalomra, mert mi férfiak viszont igencsak elégedett vagyunk a káprázatos vonalaival. A feneke valami fantasztikus. Képeken nem látszik hogy mennyire szép arányosan kerek, gömbölydedek azok a popók. Dereka viszont vékony így tökéletes női alakja van. Amikor áll hátulról nézve a legcsodásabb látvány de doggy-ban is fantasztikus a csipőjét markolászni.

Hozzáállás: Ahogy írtam inkább fiatalos cserfes. Beszélni, csacsogni nagyon szeret, ami nem rossz dolog egy magamfajta introvert társaságában aki pedig inkább hallgatni szeret másokat. Olyan témákat hoz fel ami simán el menne bármelyik suli folyosóján a szünetben csajoknál egymás között. Igazi lányos csicsergés. Nagyon kedves figyelmes partner mindenben. Legalább 5x bocsánatot kért holmi banális dolgok miatt mint pl. az időpont egyeztetés. Tényleg azt szeretné hogy neked jó legyen. Már az elején megjegyezte hogy szimpatikus vagyok neki mintha csak azt sugallta volna hogy csókóljam meg bátran. Ez nagyon jól esett, mert már nem is igazán emlékszem utoljára mikor tudtam megcsókolni lányt randi alatt. Nem is tudtam hova tenni ezt az új élményt hirtelen mert teljesen leszoktatak a lányok róla. Pedig ennél egyszerűbb intim dolog nem lehet két ember között annélkül hogy a ruhák lekerülnének. Na talán Paminál visszaszokok majd a csókra is.

Együttlét: Érkezés után röviden megbeszéltünk a dolgokat, mire kettőt pislogtam már ott ált Éva kosztümben előttem. Fantasztikusan sexy jelenség, meg is jegyeztem hogy én szeretem kicsomagolni az ajándékokat. Nevetett és elkezdett elnézést kérni. Majd kaptam törölközöt. Gyors fürdés után vissza a szobába. Az ölembe ültettem hogy tudjak még vele beszélgetni egy kicsit miközben simogatom. Így elsőre lazább dolgokat gondoltam, féltem hogy nem fogom sokáig bírni egy ilyen gyönyörű hölgy társaságában. Szoval a szokásos forgatókönyv szerint előszőr én fedeztem fel partnerem feszes kis testét, majd átadtam a kezdeményezést.

Ölemben csokoloztunk és közben végig simogattam amilyét csak elértem. Majd a hátára fektettem és úgy folytattam a szeretgetését. Sajnos a célomat nem sikerült elérnem de ez természetes, majd legközelebb biztosan sikerül. Megint nem győzött elnézést kérni. Nagyon cuki volt. Viszont most ő következett. Nagyon tetszett hogy nem ő mondta meg hogy mit csináljak hanem azt kérdezte hogy én mit szeretnék. 10ből 9 lánynál az lett volna a script hogy "feküdj hanyatt és tedd szét a lábad hogy beférjek". Nála nem így megy szóval állva kértem a franciát. Itt is más volt a megszokottól a felállás mert ő nem az ágyon ült hanem négykézláb csinálta. Ez nagyon is kedvemre való volt különösen hogy nem finnyáskodott hanem élvezettel csinálta. Nem zavarta hogy ha kézzel én is belenyulok néha vagy hogy koppig benne vagyok a szájában. Mondta is hogy nefogjam magam vissza ha elakarok menni nyugodtan menjek. Ez is adott egy hatalmas boost-ot. Még nem akartam elmenni pedig már közel jártam úgyhogy kértem a gumit gyorsan. Előszőr szemből csináltuk, nagyon édes volt tényleg próbált ott lenni velem. Ez alatt magamban konstatáltam hogy jobban bírom mint amire számítottam úgy hogy bátorkodtam doggyra váltani. Eszméletlen volt a látvány hátulról. A derekának és csipőjének a vonalai nagyon izgatóak úgy hogy nem is tudtam olyan hevesen mozogni mint ahogy a drágának kijárt volna. Szóval gyors váltás lovacskára. Hu ahogy elkezdett rajtam gugolgatni az valami isteni volt. Le is kellett lassitanom néha sajnos pedig szerintem élvezte volna nagyon ha hagyom kibontakozni. Átfordultunk misszibe újból és valóban az előbbi sejtésem beigazolodott mert iszonyatosan lucskos lett a puncija. Akkor kellett volna kinyalnom igazán valószínűleg sikerült is volna elreptetnem. Majd legközelebb. Így csináltuk még egy kicsit de már én sem bírtam tovább úgy hogy elengedtem magam és egy szép nagyot élveztem a karjaiban. Kis pihegés után rájöttem hogy még mindig van egy kis idő. Egy pillanatra megfordult a fejemben hogy valahogy úgy kellene terelni a dolgokat hogy még egy gyors francia legalább valahogy beleférjen mert kezdtem megint megkivánni a kicsikét, viszont annyira belejött a sztorizgatásba hogy inkább hagytam és hallgattam őt, illetve kéjes pillantásokkal halmoztam el miközben meztelenül előttem pörögve adta elő a történetet például. Nagyon kis cuki volt. Közben mialatt öltöztem néha hátulról átöleltem hogy még párat szippanthassak bőre illatából. A végére kB. 10 perccel léptünk túl a megbeszélt órát. De ez nem zavarta. Engem meg pláne nem.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó volt vele. Nála tényleg úgy érezheti magát az ember mint a barátnőjénél. Megvagyok róla gyözödve hogy legközelebb még jobb lesz a vele töltött idő. A csókjai nagyon édesek és tényleg azt szeretné hogy a partnerének a legjobb legyen. Külön kiemelném ami számomra nagyon fontos, hogy a vele eltoltott idő alatt a siettetésnek semmilyen nyomával nem találkoztam. Se érkezéskor, se távozáskor és még közben sem. Nagyon cuki, odaadó kis csaj. Persze hogy ajánlom de kérlek vigyázzatok rá hogy ilyen is maradjon. Alig várom már hogy mikor láthatom újra.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
emigrant beszámolója
2021-10-11 11:29:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nem is volt aktív a hirdetése, de ismerem a nyitvatartását, így aztán megcsörgettem. Max. nem veszi fel. Legnagyobb örömömre felvette.:) Még távol volt a fővárostól, igy csak kb.-ra tudtunk egyeztetni, amit később sms-ekkel pontosítottunk. Ez később jó módszernek bizonyult, mert megint rendeset késett a MÁV.

Lakás: Szokásos rendben tartott panel lakás. Szobában nagy ágy, amin nagyot lehet hancúrozni, pici fürdőszoba. Fürdés nyitott ajtóval, közben dumálás, megint ott állt az ajtóban és dumált nekem. Nem tudom ezt mással is csinálja-e, velem igen és imádom.:)

Külső: Uhh, klasszikus homokóra alkat. Gömbölyű, izmos popsi, nagy cicik, helyes arcocska, a képek nem hazudnak, pusztulok meg tőle. Nagyon kis nőies. Igazából, az a vicces, ha hozzá megyek, már a lépcsőházban kemény vagyok, mint a kádszéle. Vannak lányok, akik meg rángatják, nyalják-falják, de nem tudnak életet lehelni a kicsiénbe. Hát, Pami kb. ilyen hatással van rám.

Hozzáállás: Hozzámállásába nem tudok belekötni. Már jó ideje, szerintem kölcsönösen örülünk egymásnak, mikor találkozunk.

Együttlét: Fürdés után az ágyon várt rám meztelenül, de mikor bejöttem felállt és állva összebújtunk, a kezek rögtön elindultak. Miután mindent rendesen összefogdostunk egymáson finoman az ágyra döntöttem. Vele finoman kell bánni. Múltkor durvultam vele, ő meg visszadurvult, ennek az lett a vége, hogy kb. 7,5 perc alatt kivégeztük egymást, maradék időt meg elbeszélgettük. Persze ez nyilván nem 'durva' durvulás, ha nem olyan szeretős durvulás volt.:) Az ágyon még jó ideig dögönyöztük egymást. Kis kényeztetés lejjebb, aztán 69-be fordultunk. Közben orvul megmélytorkozott, pedig ilyen nincs is a repertoárjában. Mondta, hogy nem tudja sokáig csinálni, mert megfájdul a torka, én meg csak élveztem. Utána elővettük az ő kényeztetését, ami sikeresnek bizonyult és jól megszorongatott a combjaival. Aztán volt még misszi és kutyus. Kutyusban megjöttek a hangocskák, de én gyorsabb voltam, pedig ha nem önzülök lehet, hogy még egyszer elment volna. Majd legközelebb.

Elégedettség és Ajánlás: Már nem először mentem hozzá, nyilván azért mert elégedett vagyok. Szeretek vele hancúrozni, haverkodni, meg beszélgetni is. Az hogy a nagy korkülönbség ellenére örömmel fogad és szívesen hancúrozik velem egy ilyen kis, fiatal szépség, számomra csodálatos élmény. Ha nem tudnám jobban, azt hinném bejövök neki.:) Köszönöm az ismételten szupcsi randit Pami és puszillak.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
emigrant beszámolója
2021-04-17 10:03:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hívtam, felvette és közösen találtunk egy mindenkinek alkalmas időpontot. Már a telefonban is úgy éreztem, hogy örül nekem.:)

Lakás: Még nem vezetett körbe, nem is ezért megyek általában.:) Átlagos panel lakás, célnak megfelel. Kis fürdőszoba, van benne minden, ami kell. Action szobában komód lepakoláshoz és nagy kényelmes, nem nyikorgós franciaágy.

Külső: Pami, arcos képekkel hirdet, a képeknek mindenben megfelel. Saját bevallása szerint anyukás alkata van, szerintem meg kis csinoska. Kedvenc testrészem a hátsója, az nálam mindent visz.

Hozzáállás: Mindig kedves volt velem, most meg már örömmel fogad, ami nagyon jól esik nekem. Ha kell kezdeményező, de általában az én kéréseim/igényeim mentén mozgunk. Egyébként meg mindent meg lehet vele beszélni. Egy órát terveztem vele lenni, de túllógtunk rajta.

Együttlét: Szokásosan indult a randi, együtt levetkőztünk, közben kis duma, törcsi, fürcsi. Paminál nyitott fürdőszoba ajtóval zuhanyzok, mert szeretek vele közben is beszélgetni. Most nem jött be, gondolom telefonon intézte még az adminisztrációt, de így is átkiabálgattunk egymásnak a lakáson. Utána vissza a szobába, ölelés, egymással szembe térdelés, egymás kényeztetése. Már vágytam a közelségére. Viszonylag hamar hasra döntöttem, hogy jól megdögönyözhessem. Hátán kezdtem, gömbölyű popónál fejeztem be. Nem mondta, hogy jó neki vagy nem, vagy erősebben, gyengébben masszírozzam, de beszédes lett tőle. Azt hiszem, ha Pami jól érzi magát, akkor beszélgetős lesz. Így én ezt úgy értelmeztem, hogy jó neki, amit csinálok. Az előző randikon is zaklattam már azzal, hogy szeretném ha ő is elmenne velem, de kicsit nehezen állt kötélnek. Most már nem tudott hova menekülni előlem, megmutatta hogy kell csinálni és csak elintéztük együtt. Közben végig öleltem, csókoltam, ő meg remegett és pihegett a karjaimban. Jó volt

érezni és hallani. Pami mindeközben kis főnökbe kapaszkodott, gondolom félt, hogy leesik az ágyról vagy ilyesmi. Persze kis főnöknek jól esett ez a ragaszkodás és egyszer csak megérkeztünk. Öleltem még, megdicsértem, hogy ügyes volt és összebújtunk kicsit, hogy pihenhessen. Nekem ez volt a fő attrakció a randi során, bár azért történtek még dolgok. Ezek után a már szokásos mederben haladtunk tovább: figurák misszi, kutyus, hason is. Volt egy pillanat, amikor kis főnök kihagyott, de Pami rutinosan mentette a helyzetet. Lehet nem vagyok már edzésben, mert randi végére kicsit el is fáradtunk (én és a kisfőni), ezért a végkifejletet én már nem akartam erőltetni, így is jól szórakoztam. De nem úgy Pami... Kezébe vette a dolgokat és úgy kifacsart, hogy alig tudtam magamhoz térni utána. Időm már lejárt ugyan, de Pami kedves nem siettetett. Én azért a fürdő felé vettem az irányt. Még megbeszéltük, hogy ki hogy érezte magát, aztán ölelés és tipli.

Elégedettség és Ajánlás: Kicsit előbb is törtem rá Pamira(mert kint hideg volt), meg még tovább is maradtam, de mindebből Pami nem csinált problémát. Jól éreztük egymást és ez nekem így nagyon jó volt. Többedik randi, de mindig jól szórakozok vele. Szóval, aki szeretne együtt lenni egy csini, kedves lánnyal az ragadjon telefont. Köszönöm Pami és pusszancs.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Dzsozi90 beszámolója
2021-04-06 09:15:55
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
kovacsgeri beszámolója
2021-04-01 00:35:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, kértem és kaptam időpontot másfél órával későbbre. Másodjára jártam nála, most is minden flottul ment.

Lakás: A lakás a célnak minden szempontból megfelel. Nagy , három szobás lakás, de egyedül van benne. Már a kutyusát leszámítva :-). Aki egy igazán jólnevelt, kedves, félős kiskutya. Egy csepp vizet sem zavart.

Ingyenes és szabad parkolóhely mindig van a közelben.

A fürdő és az együttlétre fentartott szoba is rendben van. Nagy és kényelmes ágy ad helyet az élvezeteknek.

Külső: Gyönyörű lány, nekem nagyon bejön. Kemény husú szomszédlány típus. Kedvencem a markolni és paskolni való popsija, de a cicikkel is közelebbi ismeretségbe kerültem.

Úgy ahogy van farok állító jelenség.:-)

Hozzáállás: Végtelenül kedves, igazi barátnő feeling. Tényleg szeret csókolózni.

Cserfes és közvetlen. Minden kívánságomat teljesítette.

Együttlét: Ez kettőnk dolga, de isteni volt.

Elégedettség és Ajánlás: Számomra minden szempontból tökéletes. Csak ajánlani tudom minden kedves Makktársnak.

Remélem még sok hasonló órát tölthetünk együtt!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
sanyi80 beszámolója
2021-02-16 14:43:27
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elsőre felvette a telefont. Mindent elmondott a telefonba, korrektül tájékoztatott.

Lakás: Panel, a célnak teljesen megfelel. Most egyedül volt, de azt mondta hogy van ott másik lány is általában.

Külső: Nekem bejött.

Hozzáállás: Mindent megtett, csak a csillagok nem akartak, hogy ez most összejöjjön. Sajnos nem tudtuk az egy órát teljesen kihasználni, majd legközelebb, ha a természet nem szól közbe. 😏

Együttlét: Csókkal indítottunk, igazi barátnős. Utána kezelésbe vettem és puszilgattam mindenhol, aztán a finom punciját is nyalogattam, ami ahogy láttam tetszett neki. Ezután ő következett és szájába vette az eseményeket. Gumit kértem, aztán nekiállt lovagolni. Sajnos nem várt esemény következett be, így ezt abba kellett hagyni. Azért, hogy ne legyen hiába az eddigi energia, így a végét szájjal fejezte be, ami 5* volt.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek ajánlom, nagyon kedves és korrekt lány.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Nevemsenki75 beszámolója
2021-02-13 18:14:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem sikertelenül de későbbi üzenetemre

ő hívott vissza.Óráinkat egyeztetve kis idő múlva

már nála is voltam

Lakás: Ismerős környék ahol a lakás található.

Parkolni bármikor könnyű a közelben.

Átlagos panel,tiszta fürdő,friss törölköző.

Külső: Pami olyan mint a képeken,arcát vállalja ez

megkönnyíti annak a dolgát akinek fontos hogy

tudja előre ki fogja várni.Nem okozott csalódást

helyes csaj,nem vékony de formás teste van.

Hozzáállás: Első randin mindig megy az ismerkedés,most is

így történt.Beszélgettünk,egészen őszintén azt hiszem.

De aztán mivel az idő véges belekezdtünk.

Együttlét: Finoman lágyan kaptam egy natúr franciát,de hamar én

kóstoltam meg a punciját.Ezután missziben,hátulról,

picit lovagolva is csináltuk.Aztán az ágy szélére

keveredve a végén újra kutyuspózba,kértem hogy

a szájába élvezhessek ami meg is történt isteni finom volt.

Elégedettség és Ajánlás: Jól éreztem magam,vagány tök jó csaj,

És ami nekem fontos nagyon emberi megnyilvánulásokkal.

Volt közös témánk végig.

Egy picit a saját bevallása szerint is szétszórt volt

de érthető.

Puszi Pami vigyázz magadra még találkozunk.

A majdnem 30 éves pasi ;-)))

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
emigrant beszámolója
2021-01-11 21:52:12
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nem vette fel, még egyszer megcsörgettem, másodjára sem. Kis idő múlva viszont kaptam egy visszacsörgést. Felhívtam és kértem egy időpontot. Meg is kaptam.

Lakás: 19. kerületi panel, igazából nekem nem volt vele bajom, nem lakásnézőbe jöttem. Szerényen berendezett lakás, de tisztaság volt és rend. Pici fürdőszoba, nyitva hagyott ajtóval egyáltalán nem szűk.:) Volt 3-4 féle folyékony szappan, 2 fajta szájöblítő és eldobható pohár.

Külső: Nekem Pami bejön nagyon. Nem egy törékeny típus, inkább husis alkat, de ennek ellenére vagy éppen ezért nagyon csinoska. Formás, kemény popsi, szép cicik, kedves, mosolygós arcocska. Arcos képekkel hirdet nagy meglepetés nincs. Száján piros rúzs volt, nekem ez tetszett.

Hozzáállás: Én már voltam vele kb. 7 hónapja, emlékezett rám. Kellemes érzéseket hagytunk egymásban kölcsönösen azt hiszem. Örültünk egymásnak. Együtt levetkőztünk és mentem a fürdőbe. Kitárva hagytam a fürdőszoba ajtót és így a zuhanyzást is végig dumáltuk. Csak mi voltunk a lakásban. Nagyon cuki volt, ott állt végig az ajtóban egy szál semmiben és beszélt hozzám. Én meg már ennél a résznél el kezdtem jól érezni magam, gondolom a látványtól.

Együttlét: Fürcsi után a nagy fanciaágyra térdeltünk, kicsit még dumáltunk, de itt már elindultak a kezek mindenfelé. Nem is tudom, de valahogy nyelveink is összetalálkoztak, pedig először meg szoktam kérdezni, hogy szabad-e. Kicsit késve, de így is megkérdeztem, nevettünk. Nem is tudom pontosan mi volt a sorrend, már leereszkedett a nekem rózsaszín köd. Azt hiszem én lettem kényeztetve, aztán ő is kicsit és átfordultunk 69-be, de csak az igazságosság kedvéért. Kértem egy kis lovacskázást, de abban olyan virgonc volt, hogy le sem tudtam fogni. Mondjuk lehet, hogy nem a cicijét kellett volna fogni, nem tudom. A virgonckodás után missi sokat csókolózva, egymás intenzív gyűrése. Záró akkordként kutyusba fordultunk és így lett végem. Jól meglökdöstem, ahogy illik. Utána még sokáig dumálgattunk mindenféléről, aztán rákérdeztem az időre, de Pamit nem igazán érdekelte. Azt mondta, hogy nincs rohanás. Én meg mondtam, hogy van mert vissza kell mennem még melóba. Így aztán fürcsi és tipli, de előtte még kölcsönösen biztosítottuk egymást arról, hogy mindenki jól érezte magát.

Elégedettség és Ajánlás: Persze, hogy ajánlom. Pami egy aranyos, kedves, beszédes, formás lány. Előző alkalommal is jól éreztem magam vele, de most ezt simán felül tudtuk múlni. Remélem találkozom még vele, mert ilyen randikon még szívesen részt vennék.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Joker881003 beszámolója
2021-01-11 15:42:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam. Kicsit macerás volt időpontot egyeztetni, de csak sikerült

Lakás: Kispesti átlagos panel a szobában nagy franciaágy, a fürdő is jól felszerelt

Külső: Már a képek alapján is nagyon vonzó lány és személyesen is csodás. Gyönyörű arc és alak, pazar, markolni való cicik. Hibátlan

Hozzáállás: Fél órára mentem. Talán az első találkozás miatt zavarban voltunk kicsit mindketten, de a végére oldott volt a hangulat

Együttlét: Francia majd misszi. Nem részletezem, a lényeg h élvezetes volt. Habár a vártnál gyorsabban mentem el, de a maradék időt elcsevegtük

Elégedettség és Ajánlás: Csillagos ötös. Mindenét imádtam. Biztos visszatértek még

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
dagobert beszámolója
2020-11-09 13:22:08
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, és azonnal felvette. Megállapodtunk, és egy óra múlva már ott is voltam.

Lakás: Idő elött érkeztem, így nem volt nehézségem parkolót sem találni. Kb 200 métret kellett csak sétálnom. A lakás nagyon szép, és a fürdőben is minden volt ami kell. Különösen pozitív volt, hogy a törülköző friss illatú volt, és nem éreztem azt a 95%-ban érezhető agyonmosott kicsit dohos szagot.

Külső: Pontosan olyan mint a képeken, de élőben még bájosabb az arca. Szemüvegben fogadott, ami szigort adott az arcának, de ezáltal még szexibb volt. A szemüveg azonban vetkőzéskor szintén lekerült róla.

Hozzáállás: Maximálisan figyelembe vette a hangulatomat, és a kéréseimet is. 1 órát voltam ott, és végig nagyon otthonosan éreztem magamat.

Együttlét: Kétszeri elmenetelt szerettem volna és meg is kaptam. A másodikat is szájjal gondoltam eredetileg, de aztán nem bírtam ki, és kértem az óvszert.

Elégedettség és Ajánlás: Ajánlani tudom és merem is. Csalódás kizárva.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
lawnmover beszámolója
2020-11-03 13:05:44
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, elsőre felvette.

Lakás: A lakás megfelelő, a szoba kicsi, az ágy jó nagy.

Külső: Nagyon szép lány. Szép az arca. Formás cicik, popsi. Egy kis pocak, az is jól áll neki. Puncija szép. Amint hozzáértem rögtön szabadkozott, hogy pár nap múlva fog gyantáztatni, de engem egyáltalán nem zavart.

Hozzáállás: Nagyon kedves volt, tényleg figyelt rám és próbált a kedvemben járni. Kicsit zavarban volt.

Együttlét: Az ágyon térdelve ismerkedtünk. Feltérképeztem a testét, jól csókol, a nyelvét is használja. Rövid natúr francia után ügyesen rám adta a gumit és szemből csináltuk. Átadja magát, simogat, ölel, markolássza a mellét, becsukja a szemét. Csókolóztunk, simogattuk egymást, miközben változatos ritmusban diktáltam a tempót, időnként az ő csípője is beindult, a hangját is hallatta. Aktus közben egyszer csak eszébe jutott hogy kizárta a barátnőjét, ezért megkért hogy hadd szaladjon ki fél percre. Ettől azért egy kicsit elment a kedvem, de látszott hogy nem szándékos műsor volt. Többször is elnézést kért, izgult miatta. Megnyugtattam hogy nincs semmi baj. Szerette volna folytatni hátulról, de mivel munkaidőben szaladtam el hozzá, kértem hogy inkább fejezze be franciával, amit nagyon ügyesen csinált. Végig szájba. Közben ujjazgattam, markolásztam gyönyörű melleit, fenekét.

Elégedettség és Ajánlás: Jól éreztem magam. A kis kényszerszünettől eltekintve nagyon elégedett vagyok, valóban tündéri lány. Biztos visszatérek.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Calebfolan beszámolója
2020-06-18 21:56:53
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyedén ment

Lakás: Minden rendben, kellemes, kuktúrált, friss törölköző, több tusfürdő.

Külső: Elállt a lélegzetem. Gyönyörű, helyes mosollyal, visszafogott stílussal. A szemei, az ajkai, mindene elbűvölt.

Hozzáállás: Fél óràt kèrtem, most màr tudom, hogy hibáztam, mert elröppent. Csodálatos, mosolygós, szolíd lány.

Együttlét: Lábait szeretgettem, ebben először volt része, aztán simogattam alul, majd ő aztán ő kènyeztetett, mire aktusra került sor, màr pattanás közelben voltam nehèz sokàig bírni a làtvány miatt. Action után még fumáltunk pár percet, édes lány. Érdekes, de a legszebb pillanat az volt, amikor búcsúzóul megöleltük egymást, abban volt vmi leírhatatlan öröm. Úgy gondolom én is szimpatikus lehettem neki.

Elégedettség és Ajánlás: Nem szeretek túlozni, de higyjètek el, hogy az egyik legcsodàlatosabb lány. Bár mondjuk ő csak a 3. az oldalról, akivel talalkoztam. Nehèz lesz nem mindennap meglatogatni, 2hetente sztem majd visszajarok.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Sina85 beszámolója
2020-06-04 01:50:37
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Satisfaction and Recommendation: édes angyal :-************

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
emigrant beszámolója
2020-05-24 19:32:28
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: 2x hívtam, de csak barátnőjét értem el. Később visszacsörgött és sms-t is írt, így gyorsan tudtunk időpontot egyeztetni.

Lakás: Lakás felújított panel tömbben van, cím alapján könnyen megtaláltam. Parkolás megoldható. Az intézményben több lány fogad, én eggyel sem találkoztam. Lehet, hogy éppen akkor csak mi ketten voltunk a helyszínen. Lakás, fürdőszoba felszerelt mindennel, nem hiányzott semmi. Tisztaság, rend uralkodott mindenütt.

Külső: Lotti teljesen megfelelt a képeknek. Nagyon csini, helyes lány. Szép arcocskája van, de ez a képeken is látszik. Kedvenc alkatrészeim: popsi, cici.

Hozzáállás: Egy órát voltam vele, nagyon kis kedves volt végig. Szerintem nem igazán kezdeményező típus, de amit kérsz és rajta van az adatlapján azt mindent szívesen megcsinál.

Együttlét: Fürcsi után meztelünl várt, rögtön az ágyon letámadtuk egymást térdelve csókolózva egymást simogatva. Finom volt. Combok közé kölcsönösen besimogattunk, szerintem mindkettőnknek jól esett a dolog. Nekem mindenképpen és szerintem neki is csípőmozgásából ítélve. Volt kis 69, misszi, kutyi, igazából minden jól esett Lottival. Hátsója kutyusban bombasztikus látványt nyújtott. Szerettem volna, ha ő is elmegy, de ez nem jött össze. Kivégzésem után kicsit unszolni kellett, hogy beszélgessen velem, de végül megadta magát. Aztán meg alig bírtuk abbahagyni.

Elégedettség és Ajánlás: Persze, hogy ajánlom. Aranyos, kedves, nagyon szép lányt ismerhettem meg Lottiban. Nagyon jó volt vele hancúrozni, amiért mentem megkaptam. Puszi neki.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Gabor_93 beszámolója
2019-12-20 09:55:20
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Pár csörgés után felvette és meg is tudtuk beszélni a részleteket. A cím végét félreértettem így önhibámból kicsit bonyolultabb lett az odajutás de nagyon kedvesen útbaigazított amit mégegyszer köszönök.

Lakás: A lakás teljesen rendben van, nagyon hangulatos. Gyalog mentem de akad bőven parkolóhely is. A fürdő kifogástalan, minden van ami szükséges.

Külső: Gyönyörű lány, gyönyörű szemekkel és az alkata is huhh.. nagyon bejön. Teljesen mint a képein.

Hozzáállás: 1 órát töltöttem vele, maximálisan rám figyelt pont annyira volt kezdeményező amennyire kell. Nagyon jó beszélgető partner is.

Együttlét: Kis masszázst kértem először, egyrészt mert hosszú nap volt mögöttem másrészt mivel először találkoztunk kicsit izgultam is. Komolyan már csak ez megérte volna. Utána maga az action amit annyira élveztem, hogy két póz után végem lett. Engedte a csókot ami megkoronázta az élményt számomra.

Elégedettség és Ajánlás: Nem kérdés, hogy mit írok ide. Nagyon jó élményt kaptam tőle amit ezúton is köszönök. Szívesen találkoztam volna vele az életben más körülmények között is akár.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Peter19878 beszámolója
2019-12-14 20:15:15
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, rögtön felvette, meg is beszéltük az időpontot.

Lakás: A lakás szép, kultúrált, igényes. Fürdő felszereltsége korrekt.

Külső: Amilyen a képeke, szép arcú, bomba jó alak. A punciját nem lehet megunni. :)

Hozzáállás: Először voltam, de abszolút kezdeményező.

Együttlét: Ez a mi titkunk marad.

Elégedettség és Ajánlás: Egy kedves törékeny, finom lány. Nagyon vigyázzatok rá. Csak ajánlani tudom, biztos visszatérek. :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Nemá! beszámolója
2019-10-26 22:45:18
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon sikerült elérnem. Nagyon kedvesen tájékoztatott és rögtön indulhattam.

Lakás: Parkolás rendben, 10 es panel, nagyon hangulatos és tiszta!

Külső: Nekem gyönyörű!! Kedvencem a mosolya, a cickók meg az a bomba popsi!

Hozzáállás: Nagyon kedves! Csacsogós és kezdeményező.

Együttlét: Nf, 69,paci.Sajnos fáradság miatt(részemről) rövidre sikeredett, de ő megtett mindent amit lehetett.

Elégedettség és Ajánlás: Visszamegyek!!!! Nagyon is ajánlott!! De persze megtartanám magamnak..... :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_Hydalgo beszámolója
2019-10-26 21:59:32
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, nagyon kedves hangja van. Hamar találtunk időpontot.

Lakás: BKV járatokkal és gyalog közelítettem meg a lakást. Parkolás sem gond, aki kocsival megy. Lakótelepi panel, lift van. A lakás kellemes hangulatú, csendes diszkrét. Franciaágy, asztalka vagy komód, kis szék a ruháknak. Hangulatfény, de azért látni a lényeget :) Fürdő kádas, mindennel felszerelt, zuhany rendben.

Külső: Lotti NAGYON szép! Alig bírtam levenni a szemem róla, csodálatos mosolya és gyönyörű szemei levettek a lábamról. Finom sima bőre, szép ívű ajkai, formás keblei vannak, no meg a lábikói és popsija is vonzzák a tekintetet. Minden kedvenc rajta, egy Álomnő!

Hozzáállás: Nagyon kedves, jó vele beszélgetni erről-arról, tényleg azon van, hogy én maximálisan jól érezzem magam. 1 óra leteltével kértem hosszabbítást, amit szerencsére lehetett :)

Együttlét: Fürdő után már szinte semmi sem volt rajta (azt hiszem), de leheveredtünk az ágyra és simizni kezdtük egymást. Puszilgatni kezdtem, aztán ajkaink egymásra találtak. Nagyon jól, kellemesen csókol: nyelvesen, ugyanígy szeretem én is :) Emiatt sok-sok időt töltöttünk csókolózással, mindkettőnk örömére. Lassan lecsúsztam, testét mindenhol puszilgatva, le a cuncijáig. A csókolózást itt folytattam, amíg orgazmusa nem lett, aztán vissza szenvedélyes csókra édes szájáig. Kis idő múlva, mikor már lélegzetet is tudott venni, jelezte hogy kényeztetne engem. Meg is tette, gumit kaptam és azok a forró ajkak már a velem egykorút érintették... Nemsokára magamhoz vontam és újabb hosszú forró csók következett, ami után érdeklődtem, hogy képes lenne-e élvezni még egyszerő Nem volt benne biztos, de azért elkezdtem (közben kértem még egy félórát...). Újból lecsúsztam finom kelyhéhez és ismét meglett a jutalmam! Fürdő után öltözködés közben még megöleltem és egy búcsúcsókkal váltunk el.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam Lottira! Maximálisan barátnős, szexi, édes és aranyos. Gyönyörű! Micsoda nő! Először voltam Nála, de rendszeresen fogok menni Hozzá, később mást is kipróbálunk :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_luthieu77 beszámolója
2019-08-14 23:43:01
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon mindent meg tudtunk beszélni.Elérhető volt és Vele tudtam beszélni, nem volt telefonos kisasszony.

Harmadik alkalommal voltam Nála, ezúttal kocsival mentem.Parkolás a ház előtt történt, nagy parkoló, volt hely, de fizetős.

Lakás: A lakás egy jó állapotú panel.Hangulatos, igényesen berendezett.A fürdő is és a hálószoba is tiszta, higiénikus.

A fürdőben több tusfürdő közül lehet választani, fürdőkád van hangulatvilágítással, jól felszerelt (kádkilépő, szájvíz, puha törölköző)

Külső: Lotti nagyon vonzó, fiatal hölgy.Mondtam is Neki, hogy simán gondolnám egyetemista diáknak.

Kicsit a mesebeli Hófehérkére emlékeztet a karaktere.Bájos arca van, piros, szép ívű ajkai, gyönyörű ápolt fehér bőre.

A képeknek teljesen megfelel, élőben még szebb talán.

Hozzáállás: 1 órát voltam most is, de mindig túlcsúszunk az időn az én hibámból.

Nagyon együttműködő, kitartóan igyekszik a kedvemben járni mindig.

Könnyen fel tudok oldódni a társaságában, bár ez rám nem mindenhol jellemző.

Együttlét: Normál dolgokra vagyok vevő, ezért a kezdeti gumis franciás kényeztetés, majd kölcsönösség szokott lenni a koreográfia.

Úgy vettem észre, nincs ellenére, ha én is kényeztetem kicsit.

Utána, a macis alkatom miatt misszionárius pózban voltunk együtt, ami nem kis hajlékonyságot és kitartást követel Tőle. :-)

Elégedettség és Ajánlás: Olyan srácoknak ajánlom, akik odafigyelnek a partnerükre és tudnak nőként bánni egy hölggyel.

Ha nem csak "reszelni" mentek, hanem a "fiatal barátnős" élményt keresitek, akkor nem fogtok csalódni.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
epitokritikus beszámolója
2019-03-06 16:08:40
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Zöld villogot a felirat, így gondoltam teszek egy próbát, be is jött, egyeztettünk egy óra múlva már nem volt rajtam a boxer

Lakás: rehabilitációs rész, új építésű ház, jó hangulatú lakás, biztos voltak ott más csajok is, de én ebből smmit sem tapasztaltam, fürdőben tágas zuhanykabin, szuper volt, de nem csak ezért mentem

Külső: egy csöppet teltebbnek hat , mint a képeken, de nagyon kellmees látványt nyújtó lány

Hozzáállás: délután lévén már el volt varázsolva, de bármi cifrázást kértem azt teljesítette szó nélkül

Együttlét: nem sokat lacafacázott, lefeküdtem, azon nyomban elkezdett szopni, először egyféleképpen, majd folyamatosan bővítette a repertoárt, közben időnként megállítottam beszélgetni és időt nyerni, így egész szép műsor kerekedett belőle a végére, ezt meg is háláltam egy arcpakolással, nem szaladgált, játszott még egy kicsit, majd kaptam törlőkendőt

Elégedettség és Ajánlás: teljesen megállta a helyét a dolog, szerintem fogom még menni hozzá, ha arra esz a fene, köszönöm!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
homeless_archivalt2022 beszámolója
2019-02-26 08:51:13
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonegyeztetést követően másnapra kaptam időpontot.

Lakás: A parkolás nehézkes a közelben, tömegközlekedés ajánlott, vagy egy kis séta. Valójában csak a használt helységekre fordítottam figyelmet.A fürdő tágas zuhanykabinnal rendelkezik, kényelmes. A szobában hatalmas új ágy várja a betérőt.

Külső: Arca teljesen egyezik a fotóin láthatóval.Bájos,fiatal tekintet.Kék szem, barna haj,minden stimmel.

Hozzáállás: Szépsége kissé visszafogottá tett, így minden az ő kezdeményező készségén múlott, amiben nincs hiány.Végig aktív, de nem irányít!Kérdezi mit szeretnél, természetéből fakadóan akar a kedvedben járni.

Együttlét: Franciája tökéletes.Nem is kívántam többet első nekifutásra. Azzal kezdtük a második menetet is, majd jobbnál jobb pózokban folytatva, hátulról, karcsú derekába kapaszkodva ért a vég.

A látvány és az aktivitása nem sok kérdőjelet hagyott bennem,hogy visszatérő legyek-e.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes elégedettséggel ajánlom egy kellemes óra eltöltésére, de még kardió edzés részeként is!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.