SzexpartnerSeron+36 30 / 735-9844Budapest VIII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Seron vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest VIII. kerület.
Várom hívásod a +36 30 / 735-9844 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
56 kg
Mellbőségem
80 cm
Magasságom
164 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
08 órától 24 óráig
kedd:
08 órától 24 óráig
szerda:
08 órától 24 óráig
csütörtök:
08 órától 24 óráig
péntek:
08 órától 24 óráig
szombat:
08 órától 24 óráig
vasárnap:
08 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
28
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
19924x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Szőke
Szem
Zöld
Alkatom
Normál
Tetoválás
van
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves huncutkodásra vágyó, örülök, hogy tetszenek a képeim, és elolvasod Neked írtam. Fontos számomra, hogy mindketten maximálisan jól érezzük magunkat, ezért mindent meg fogok tenni, hogy ez meg is valósuljon, de ehhez TE is kellesz. TE leszel a középpontban és a lehetőséget együtt úgy fogjuk alakítani, hogy minden igényedet kielégítse. Csak olyat vállalok amit szeretek is, ezért garantálom, hogy mosollyal az arcodon fogsz tőlem távozni. De lehet, hogy rossz buszra is fogsz utána felszállni, vagy elfelejted hol parkoltál le. :) Szeretem az, igényes, kedves, jó kedvű pasikat. Szeretek csábítani és szeretem ha a férfi is igyekszik meghódítani. Bár a mai világban már a szavak és posztok fontosabbak a tetteknél, engem még máshogy neveltek a szüleim. Hiszem, hogy a tettek hangosabbak a szavaknál. Éppen ezért adjunk egy esélyt egymásnak, hogy bebizonyítsam, tudunk ismeretlenül is nagyon fülledt, izgató, és minden téren kielégítő egy, kettő, vagy akár több órát eltölteni. Néhány plusz információ: Nagyon fontos számomra a diszkréció és az ápoltság. Kérlek te is törekedj a csendre és a diszkrécióra, hisz ez mindkettőnknek érdeke. A szomszédaimra ugyanúgy nem tartozik, hogy miért és kihez jöttél, mint a kollégáidra, vagy a feleségedre :)) Egy nagyon szép újépítésű lakásban fogadalmat a Corvin sétányon. Mivel én is igényes vagyok és a lakás is az, kérlek TE is figyelj oda, hogy ápoltan érkezz és az itt tartózkodásod alatt is ügyelj saját magad és környezeted tisztaságára is. Mindent biztosítok, hogy megfelelően tudj tisztálkodni a lehetőséget előtt és után is. Számos tusfürdő, dezodor, szájvíz, és egyebek állnak rendelkezésedre. Ha van rá mód tisztelj meg azzal, hogy pontosan érkezel, vagy jelezd felém, ha tudod, hogy késni fogsz. Ilyen esetben számolj vele, hogy a lefoglalt idődből fogsz késni. Sajnos a korábbi negatív tapasztalataim miatt roma származású urakat NEM áll módomban fogadni. Kérlek számkijelzéssel hívj, mert ha rejtett számról hívsz, akkor azért, hogy tiszteletben tartsam a titkodat, nem veszem fel a telefont. :D Ha még itt vagy, és tetszett amiket olvastál, akkor rövidesen megkaphatod egy érzékeli új lány teljes figyelmét és érintései áradatát. Várom, hogy hívj. Csókolhatnál...
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Csók (szimpátia alapján)
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
ha megkérsz
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
igen
Erotikus
igen
Egyéb masszázs:
Ajak és arc masszázs az intim ajkaimmal;)
Amit még érdemes tudni rólam:
Sármos és igényes pasiból nekem soha nem elég:D
Elfogadott (1 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
Belzeboss beszámolója
2024-09-06 17:39:14
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon jelentkeztem be, gyorsan találtunk megfelelő időpontot nem volt gond. Minden gördülékeny ahogy megszoktuk...

Lakás: Corvin sétány végén új épület. Többször voltam már, célnak megfelelő berendezés, kellően diszkrét, semmi nem zavarja meg a mókát.

BKV-val jöttem laza 10 perces séta, úgyhogy a közlekedés is pipa.

Fürdő jól felszerelt, minden van ami kell, tusfürdő, szájvíz.

Szobában matrac, két oldalt tükör. Mozi élmény.

Külső: A képek átadják a valóságot, szőke, kék szemű gyönyörűség... Arca mosolygós, látszik, hogy az első pillanattól érdekli a vendég. Alkata normál, formás idomokkal.

Hozzáállás: Rutin program 1 órában. A megszokott színvonalat jól hozza.

Együttlét: A program első fele könnyed beszélgetés, laza masszázs, cicik előkerültek a rejtekükből, finoman ringatóztak miközben gyurta a hátam. Élveztem a látványt közben lightos dolgokról ment a csevej. Kellemes beszélgető partner elsőre talán visszafogott, de könnyen oldódik szóval ezzel se volt egy pillanatnyi probléma sem. Beolajozta magát is, majd kicsit a cicikkel csúszkált a hátamon. Mondjuk kezdett megjönni a kedvem a program második feléhez úgyhogy én kértem a fordulást. Hercegnőm a lábaim közé helyezkedett majd szépen beolajozta a szerszámot. Kézzel kezdte a munkát, szépen csavargatta, ügyesen izgatta a golyókat, szép keményre pumpálta a dákeszt. Aztán jött a natúr francia tudománya. Szépen bevette ütemesen mozgott a feje, néha még egy egy csavaró mozdulatot is tett. Majd kézzel és szájjal vitte tovább a bulit, szabad kezével a puttonyt is izgatva. Mindezt a tükörben néztem végig, és még kell mondanom az a látvány na az olyan hogy mindenkinek ki kell próbálni.

Nem is tartott sokáig hogy telibe lőjjem a torkát... Szépen visszacsurgott a farkamra ami nem fért el a szájába, a többit diszkréten a törlőbe küldte. Tisztálkodás zuhany, egy kis további bújós beszélgetés, aztán távozás.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon is elégedetten távoztam, még visszatérek jobban felfedezni mit szeret ő...

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.