SzexpartnerBianka+36 70 / 171-1734Budapest XI. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Bianka vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XI. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 171-1734 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
57 kg
Mellbőségem
85 cm
Magasságom
167 cm
Csípőbőségem
88 cm
Derékbőségem
64 cm
Elérhetőségem
hétfő:
10 órától 22 óráig
kedd:
10 órától 22 óráig
szerda:
10 órától 22 óráig
csütörtök:
10 órától 22 óráig
péntek:
10 órától 22 óráig
szombat:
10 órától 22 óráig
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
24
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
195184x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Barna
Szem
Zöld
Alkatom
Normál
Tetoválás
van
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves rosszlány vár! :)
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
ha megkérsz
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
ha megkérsz
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
S/M
ha megkérsz
Tánc (sztriptíz)
igen
Natúr francia végén arcra
ha megkérsz
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
ha megkérsz
Prosztata masszázs
ha megkérsz
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
ha megkérsz
Leszbi show
ha megkérsz
Mélytorok
igen
Kényszerfrancia
igen
Enyhe domina
ha megkérsz
Pisiszex
ha megkérsz
Szerepjátékok
ha megkérsz
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
ha megkérsz
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
ha megkérsz
Elfogadott (10 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (1 db)
Értékelem
NRS beszámolója
2024-04-09 15:26:25
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Villogott a zöld,, felhívtam, megbeszéltünk mindent. Nagyon kedves, türelmes a beszélgetésben és rugalmas az időpontegyeztetésben. Amennyire lehet korán szerettem volna menni, alkalmazkodott hozzá, sőt egyszercsak felhívott, hogy megüresedett az előttem foglalt időpontja, még korábban is mehetek, ha nekem úgy jobb. Le a kalappal!

Lakás: Modern, klasszul berendezett többszobás lakás. Nagy franciágyak, teljes a bútorzat, új minden, a fürdő is tökéletes. A szobában félig sötétítés, Bius még azt is megkérdezte, akarok-e több fényt, vagy nagyobb sötétet.

Külső: Dehogy akartam én sötétet! Szuper csaj állt előttem, látni akartam mindent! :)

Bianka szép lány! Sportos, formás, igényes, illatos. Kicsit turbózva, kicsit műszempillázva, de pont a megfelelő mértékben, semmi sem túlzás, épp csak annyi hogy még vonzóbb legyen.

Hozzáállás: Nagyon vendégcentrikus, mindenben próbált a kedvemre tenni. Tényleg semmi okom panaszra. Lazán beszélgettünk, összetalálkoztunk a barátnőjével és azt a helyzetet is aranyosan, feszkó nélkül kezelte, bemutatott neki, váltottunk pár szót a lányokkal és mindenki mosolyogva ment a dolgára. Kaptam innivalót, elkísért a fürdőig, majd teljes testével védte a fürdőajtót, nehogy a csini kis barátnője esetleg megtámadjon amíg zuhanyzom. :-)))

Együttlét: A szobába visszaérve amint becsukódott az ajtó Bius odalépett hozzám és némi kis cirógatás után lágy, barátnős csókolózást kezdeményezett. Miután lassan birtokba vettük a kifogástalan minőségű franciaágyat, kellemes, lágyabb szájmunkába kezdett. Sajnos a mélytorokhoz kicsit sok voltam állítólag, de amennyire tőle telt, próbált a kedvemre tenni. A latexet segítettem neki kibontani, mert nekem nincs műkörmöm :) Ha jól emlékszem szájjal segítve húzta fel, majd kellemes doggy pózban kapcsolódtunk össze. Imádtam ahogy a lábfejeivel ráfogott a térdeimre közben!

Aztán hasra erszkedett, még kicsit így is akcióztunk, majd áttértünk a popsis műsorszámra. Figyeltem az instrukcióit és igyekeztem óvatos lenni. A parlamentben nagyon szoktak örülni a kétharmados bejutásnak, én általában kevésbé, de nem okozott gondot, így is igen finomat, kicsit olyan barátnős-szeretkezőset popsiztunk, az élmény tíz pontos volt. Leszereltük a megtöltött gumit, tisztogatás, majd elnyúltunk az ágyon és egy viccelődős beszélgetés közben egymást cirógatva fújtuk ki magunkat.

Elégedettség és Ajánlás: A viszonylag problémásra sikerült napomat nagyon egyenesbe hozta Bia, meg egy kicsit a barátnője is. Nagyon jól éreztem magam és a hab a tortán, hogy a végén derült ki néhány vicces egybeesés, amit diszkréció miatt inkább nem írok meg, de a lényeg, hogy Bianka szó szerint duplán feldobta a szombati napom! Köszi mindent, remélem találkozunk még!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
emberu15 beszámolója
2024-03-25 12:38:33
isteni francia

Lakás: Szépen berendezett újépítésű kecó

Külső: Szép alacsony lány, Elbűvölő popsigerezdekkel. Arca karakteres, de ez izlés dolga kinek mi tetszik. Szilikon van itt ott...

Hozzáállás: Nagyon kedves kezdeményező, érdekli a vendég.

Együttlét: Méz édes csókkal üdvözölt a szopában, Nf, knf, majd rászopta a küklopszra gumit nagy terpesszel hanyatt feküdt. Missziben csokolóztunk kemény kefélés közben. Aztán, ahogy éreztem a szeizmikus regések szaporaságának emelkedését, kirántottam az egyszeműt, és a gumi levétele után mohó ajkai közé adtam. Ráérzett a ritmusra, és szépen kiszopta belőlem az ondót. Mikor már látta nem jön több, hiába feji-szopja a brémet, kicsit maszatos ajkaival kirobogott az utódokkal a fürdőbe. Zuhany nekem is, majd fájó búcsú.

Elégedettség és Ajánlás: Ki (fel) kell próbálni. Bámulatos cicik és segg! Ajánlom

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mr.Csabesz beszámolója
2024-01-24 19:11:03
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon beszéltem és egyeztettem vele időpontot.

Lakás: Két alkalommal voltam Biankával, két különböző, de egymástól nem távoli és jól megközelíthető, frekventált helyen a 11. kerületben. Mindkét lakás rendben volt, szoba és fürdő egyaránt. Másodszor mondjuk lehetett volna kicsit melegebb is, de megfagyni azért nem kellett.

Külső: Bianka igazán szép lány, csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Arca helyes, karakteres, teste pedig lényegében tökéletes. Kisebb, de abszolút formás, hibátlan mellek, fantasztikus alak és popsi. Tetszik az egész lány, de talán a feneke a legjobban.

Hozzáállás: Mivel mindig én irányítok és erről sosem mondok le, Biankának nem volt más dolga, mint követni kéréseimet, melyeknek készségesen eleget is tett. Vidám, kedves lány, lehet vele kommunikálni. Egy órát voltam mindkétszer.

Együttlét: Az alábbiakban a két alkalomról összevontan számolok be, mintha egyetlen alkalom lett volna a kettő. Kis társalgást követően Biankát bugyira vetkőztettem, magam elé állítottam, megcsodáltam a testét, közben különféle érintésekkel közelítettem hozzá, hasához, fenekéhez, cicijéhez - a teljes testéhez. Háttal fordítottam, végigsimítottam gerincén, majd előredöntöttem, Bianka két kézzel megtámaszkodott az ágyon, én pedig mögéje helyezkedve tovább izgattam szupi testét, hasát. Bianka közben érezhette a popsijának feszülő és ágaskodó szerszámomat, egyre hangosabban és szaporábban sóhajtozott, s alighanem el is élvezett. Ezután felfektettem az ágyra, hogy cici- és hasvizsgálat következzen, eközben szintén erősen beizgult. Lekerült a bugyi, kezem a sejtésem szerint nagyon nedves hüvely felé kalandozott. Sejtésem beigazolódott, mikor megujjaztam Biankát, melyet szintén jól fogadott. Majd kértem, forduljon hasra, hogy isteni popója rejtelmeibe merülhessek el. Széttártam lábait, finoman de határozottan széthúztam a félgömböket, s nyelvemmel kezdtem Bianka ánuszát kényeztetni. Nemsokára felvezettem az egyik besíkosított ujjamat, a másikkal pedig a puncit stimuláltam, és nagy örömömre Bianka hangos orgazmussal ajándékozott meg. Kis pihi, aztán Bianka a hátára fordult, két felhúzott lába közé hasaltam, s most punciját, csiklóját kezdtem orális örömekben részesíteni,közben régi bevált technikámat követve a popsit is ujjaztam. Jött is az újabb heves és hangos orgazmus. Óvszert kértem, hogy a gyönyörű lány két lábát felhajtva behatolhassak a punciba; mondhatom, nem akármilyen érzés, közben pedig egy fantasztikus lány élvezi a ténykedésem. Végül Biankát még feltérdepeltettem, s mikor bepucsított csodás popsijával, még egy finom kis eszközt is bevetettem az anális örömek végett, melynek eredménye még egy remegős, hangos elélvezés lett. Nyilván nem fért bele minden ennyi időbe, de tervezem még a visszatérést...

Elégedettség és Ajánlás: Kedves Bianka, remekül éreztem magam, köszönöm szépen az általad nyújtott élményt! Kereslek még, ahogy megbeszéltük.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Laks124 beszámolója
2024-01-18 16:58:44
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT)
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
TwentyOnePilots beszámolója
2024-01-17 11:12:29
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: WhatsApp-on kerestem, gyorsan válaszolt, pár nappal későbbre beszéltúnk meg találkát.

Aznap reggel még rámírt, hogy biztosan megyek e.

Lakás: Felújított apartman a legforgalmasabb villamosvonal mentén, a bejutás könnyen és gyorsan ment. Napközben mentem, a közeli bevásárlóközpontban könnyen lehet parkolóhelyet találni. A fürdő jól felszerelt, tiszta törülköző, többféle tusfürdő fogad és van szájvíz is. Bár utóbbihoz poharat nem találtam. Az ágy kényelmes, ottlétem alatt halk zene szólt a szobában. Van barátnője de egyáltalán nem volt zavaró, talán éppen vendége sem volt, a diszkréció adott.

Külső: Bianka széparcú, nagyon kedves lány, szuper feszes bőrrel és ami a képeken nem látszik, álomszép cicikkel. Az ikrek annyira szépek, hogy nálam ők nyerték a kedvenc testrész versenyszámot. Reklámokban bármit el lehetne adni velük, tökéletesek, kár, hogy a hirdetés képein alig látszanak. Egyébként az egész lány nagyon rendben van, látszik, hogy ad magára.

Hozzáállás: Kezdeményező de nem tolakodó, nem akar minden áron irányítani, dominálni, abszolút profi. Ez minden gesztusán, mozdulatán látszik. Valaki írta, hogy talán picit vastagon fog a ceruzája. Én ezt nem tapasztaltam, ráadásul Bianka nem egy alsó polcos lány.

Együttlét: Sajnos elég rohanós, stresszes napom volt, így így kértem kezdetnek egy masszázst, majd egy kis összebújós, simogatós, csókolózós etap következett. Itt sikerült felfedeznem minden testrészét, hibátlan, feszes bőrét. Ezután felváltva franciáztunk, nekem így is lett végem. Sajnos most nem volt többhöz energiám. Gyors zuhany, majd léptem.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlott kategória, amit ő tud, az tanítani való, bárcsak minden hirdető ilyen lenne!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Danydude beszámolója
2024-01-12 00:11:44
barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Aznap sok minden összejött

Akiket felkerestél vagy nagyon unszimpatikusan hangoztak, vagy nem értek rá.

Végül már kezdtem gondolni, h semmi nem lesz ma, ezért majdnem letettem róla.

Erre Bius Vissza írt, hogy tudna fogadni de csak hamar fel óra múlva.

Lakás: Először tartottam, hogy nem érek oda, de pont a metró mellett lakik ezért kicsit várnom is kellett, pedig féltem h nem érek oda 😀

A lakás szép és modern, új fürdőszobával, és szép nagy franciaággyal.

Külső: Huuu mikor megláttam. Egy gyönyörű bombázó nyitott nekem ajtót amint felértem.

Szép zöld szemei vannak és barna haja.

És az a popsi azzal a darázs derékkal levett a lábamról.

Még hozzátesz a látványhoz hogy gyönyörű bronzbarna bőre van, mindenféle hibák nélkül, semmi kitüremkedés anyajegy, vagy bőrhiba.

De az a fenék.... Azt hittem atléta de elvileg csak jó genetikája van, ha igaz akkor szerintem lottóznia is kéne 😀

Hozzáállás: Már érkezésemkor innivalóval kínált.

Mikor bejottem a hidegből hozzá mind testileg mind lelkileg felmelegített ölelésével és pusziaival.

Együttlét: Mikor vissza jöttem a fürdőből hirtelen vettem észre magam előtt meztelenül, mind én mind a pajtásom olyan kellemesen meglepőtünk, hogy mindketten felegyenesedtünk azonnal 🤣 de még most is Vissza gondolva rá.

Keztük simogatással, és ölelgetéssel.

Finom lágy száját is imádtam, ahogy elkezdett franciázni ilyen jól meg senki se szopizott.

Meg is jegyezte jó vastag vagyok, de lágy szája olyan selymesen kezelésbe vett miközben világító zöld szemeivel engem nézett végig, te atya ég...

Mikor féltette rám a gumit szépen bele ült a nyeregbe.

Elsőnek előre hátra, majd körkörösen,majd végül segítségemmel minden irányba csinálta.

Majd pózt váltottunk, és misszibe nyomtuk.

Nagyon jó volt ismét finom meleg puncijába lenni, ahogy körbe ölelt a melegség oda bent.

Nem akartam vissza élni az idejével, mondtam is neki, hogy ilyenkor olyan mint mikor ki kell szállnod a meleg fürdőből a hidegbe, mikor kiveszed a lágy puncijából.

Majd felálltam ő előttem ült, és közben a zacsimat annyira jól kényeztetve, hogy nem is kellett sok idő, törtek ki a srácok.

Ekkor gyorsan a szájába vett, és szó szerint megfejt.

Mikor észhez tértem láttam hogy egy kis spermit még letisztít az ujjával az arcáról és azt is bekapja. Huhh...

Mondta, hogy jó nagy adagot adtam neki.

Fürdés után még beszélgettünk, olyan kedves és érdeklődő közben laza is.

Bucsu puszi után vissza mentem a hidegbe haza.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon jó tapasztalatom volt vele, imádtam.

Nagyon szimpi volt, hogy mivel mondtam, hogy a szájába akarok elmenni, ügyelt is rá, hogy nehogy elsüljek máshol, és az utolsó csepp spermit is kiszívja belőlem.

Hazafelé egy kielégült mosollyal ültem a metrón a sok unott fáradt melóssal, nézték is, hogy beszívtam-e v vmi 😅

Uraim, ha egy húszas éveiben járó gyönyörű csajt akartok bomba alakkal, selymes szájjal, és gyönyörű alakkal akkor csak is őt tudom javasolni.

Pluszba ajánlom mindenki figyelmébe, hogy újévi fogadalma, hogy elkezd rendszeresen edzeni.

Kíváncsi vagyok hogy milyen lesz ha a mostani alakját is még kicsit megdolgozza 👀



Sok sikert az újévben Bius, és köszönöm az élményt Még egyszer ❤️

Hajrá majd az edzéssel is.

Puszillak:

Dani

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
jailbird81 beszámolója
2024-01-04 14:50:09
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, zökkenő mentesen ment szokás szerint a kapcsolatfelvétel! Néhány órával későbbre /15.00/ amikorra nekem megfelelt!

Lakás: Minden igényt kielégítő, közelmúltban épült lakástömbben lévő takaros kis kuckó! Fürdő, tetthely minden pöpec!

Külső: Gyönyörű, gazellatestű Csoda! Igényes, illatos tetőtől talpig! Számomra TOP!

Hozzáállás: Az első találkozásunkkor is az elvárásaim felett történt minden! Azóta minden találkozásnál egyre jobb és jobb! Nem igazán gondoltam, hogy fokozódhat, pedig úgy látszik igen! A kedvessége, a profizmusa, az összhang gyorsan elrepíti az együtt töltött órát, minden alkalommal!

Együttlét: Az egész együttlét maximális elégedettséggel tölt el mikor Vele vagyok! Felesleges részletezni! ÁT KELL ÉLNI!

Elégedettség és Ajánlás: Ahogy fentebb is írtam számomra Ő a TOP! Ajánlani tudom mindenképp! Viszont tessék kulturáltan viselkedni Vele! Akinek meg nem megy, kerülje!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
HKX beszámolója
2024-01-03 15:42:04
nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: WhatsApp-on egyeztettünk. Alapvetően simán ment minden. Volt egy kisebb módosítás, meg el is késtem kb 10 percet, de ezzel egyikünknek sem volt gondja

Lakás: Rendkívül diszkrét, meglehetősen újszerű épület. Kimondottan csendes. A lakással szintén teljesen meg voltam elégedve.

Külső: Egy kissé kevés képet látni róla a hirdetésben, ami okozott is előre némi aggodalmat, de végül nem csalódtam. Bianka megjelenése rendkívül izgató. Mintha kimondottan az őrült szexre lett volna teremtve. Imádtam az egész testét. Nagyon jóleső a bőre tapintása. Ez ne tévesszen meg senkit abban, hogy amúgy nagyon kedves a kisugárzása.

Hozzáállás: Ebben a tekintetben nem lehet kifogásom. Úgy mondanám, hogy mindenben jól alkalmazkodott, de közben irányította is az eseményeket, hogy kerek legyen a történet. Kimondottan tetszett, ahogyan az apró gesztusok viszonzásában odafigyelt rám. A kért extrákkal kapcsolatban is maximálisan készséges volt.

Együttlét: A késésem miatt az egy óra helyett végül csak fél órát tudtunk együtt tölteni, de így is minden meg tudott történni, amit szerettem volna. Kiváló volt mindenben. Úgy éreztem, nagyon gyorsan rájött, hogy mi és hogyan indít be... Az már inkább rajtam múlott, hogy az a bizonyos beindulás kicsit lassabban történt meg a kelleténél. Mindenképp kiemelném, hogy nagyon jól csókol, nagyon finomak az ajkai (fent is, lent is 😀 ) és a perverz kis játékaimban is nagyon jó partnernek bizonyult.

Elégedettség és Ajánlás: Remek alkalom volt. Nagyon jól éreztem magam. Nagyon kedves, diszkrét, korrekt és közvetlen. Az adott kedvesség nem marad viszonzatlanul. Amiért mentem, azt maximálisan megkaptam, sőt minden várakozásomat túlteljesítette. Jól sikerült az első találkozás. Remélem, lesz még alkalom a folytatásra 🙂

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Kuplungúr beszámolója
2023-12-21 20:31:30
szép arcú, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon. Ráírtam whatsappon is, de inkább felhívtam. Hamar megbeszéltük, hogy kb. egy óra múlva találkozunk. Móriczon van, a parkolás ezért utcán necces, de az alleeban sima ügy. Én metróval mentem. :)

Lakás: Nagyon szépen felújított, kellemes kis lakhely. Barátnőjével osztozik, nagy a diszkréció, figyelnek mindenre. Csak a végén láttam egy másodpercre, mert Bianka nem tudott visszaadni és őt hívta segítségül. Amúgy szemrevaló leány ő is, nem tudom, hirdet-e az oldalon, de "megtagelhetnék" egymást :)

Külső: Annyiból nem biztos, hogy vele voltam, mert élőben nem emlékszem a gerincén végigfutó ázsiai írásjelekre. Ettől eltekintve stimmelnek a paraméterek. Bianka szemrevaló nő, szép a haja, gyönyörű teste van, álomszép feneke, nagyon szép szürkéskék szeme. Tiszta is, bőre bársonyos, cicik formásak. A műszempillái szerintem szükségtelenek, de ez egyéni preferencia kérdése - én a természetesebb nőket preferálom, de azért túlzás lenne azt mondani Biankára, hogy "mű". Összességében teljesen rendben van, mindenképpen a szebb hirdetők közé tartozik, nem kell félni.

Hozzáállás: Végig nagyon kedves, normális volt. Készségesen adott törcsit, vettem egy nagyon gyors zuhanyt, mert fürödve jöttem. Egy órára mentem, kb 45 percet voltam, de nem azért, mert elküldött, csak ennyi idő alatt végeztünk és nem nagyon láttam értelmét tovább maradni. Szerintem maradhattam volna, szóval ez tökre nem rajta múlt, abszolút nem von le semmit a "végső pontszámból".

Együttlét: Összebújtunk az elején, mert eléggé stresszesen érkeztem...új lány esetén amúgy is van bennem némi para, ki mivel akar majd átb.szni, de erről itt szerencsére szó sem volt, már az ajtóban világos volt, hogy jó helyre jöttem. Kis puszilkodások és apró csókocskák következtek. Ezután végigcsókoltam a testét, kicsit kinyaltam, majd ő szopizott le. Ügyesen csinálja, kellően mélyre is megy, főleg szájjal és nyelvvel dolgozik. Engem eléggé nehéz az orállal megvenni, de Bianka ügyes benne, a top 20%-ban van biztosan. Kérésemre a golyókat is kezelésbe vette, ami számomra óriási plusz pont, mert nekem ez az egyik gyengém, imádom. Ezután gumit húztunk és először szemből punciba, majd hátulról popsiba csináltuk. Készségesen és aranyosan együttműködött mindkét esetben, de én annyira nem tűröm jól a védőfelszerelést, ezért aztán egy idő után a vér inkább máshol tervezett lenni a testemben. Kicsit rendbe szedtük magunkat és újra csatarendben állított, majd rátértünk a finisre, ami annyira nem ment könnyen, de Bianka készségesen és türelmesen tette, amire kértem. Az utódok mind egy szálig a cuki szájában landoltak, majd a hasonlóan helyes pocijában végezték a megbeszéltek szerint - egyetlen fintor nélkül, sőt mosollyal nyugtázta a performanszt. Ezután gyorsan megmosakodtam és eljöttem.

Elégedettség és Ajánlás: Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megmagyarázzam, ez nálam miért nem 5 csillag... Nos a saját elvárásaimnak megfelelvén próbálok nem megtörni a "legyen 5 csillag, hogy szeressen a hölgy" nyomás alatt. Az 5 csillag ugyanis az oldal rákfenéje. Kicsit csak 1es és 5ös létezik, ami szerintem nem helyes. 4 pont az még mindig NAGYON JÓ (8/10). Nos ennek megfelelően:

1 pont/csillag: átvertek, megloptak, büdös, koszos, randa, stb

2 p/cs: épp megfelel, pont nem lopás, bottal már böködhető, és társai

3 p/cs: tisztességes és korrekt hirdető/ingatlan, de számomra nem nyújt extrát valami miatt

4 p/cs: átlagon felüli, szép, nagyon jó minden

5 p/cs: szubjektív elvek mentén egy tökéletes randi, 100 nőből egy sem szebb, mindenben perfekt, stb.



Ezek alapján nálam Bianka főleg 5ből 4 pont - ha már mindenképp pontozni kell, ami szerintem annyiból szörnyű, hogy egy együttlétet nem lehet egy sima pontrendszerben visszaadni... Ő egy szép nő, akivel nagyon jól éreztem magam. Végig volt egy %-nyi távolságtartás talán (tényleg csak talán) ami azt hiszem, normális dolog és nem kritikaként írom. Én sem voltam tökéletes passzban, illetve kettőnk közül inkább én nem :) Mindenkinek jó szívvel ajánlom őt, mert ügyes, csinos, rendes, a kuckó pedig remek helyen van és nagyon barátságos belülről is! Egyedüli dolog, hogy egy leheletnyit vastagabban fog a ceruzája, de ez lehet taktikai dolog is nála (hogy elriassza a low-life arcokat) és természetesen 100%-ig az ő döntése, csak a többi MT-nak jelezném, hogy mire lehet számítani.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Chili673 beszámolója
2023-12-15 05:19:15
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Whatsapp és telefon. A kommunikáció egyszerüen és gyorsan müködik, megbizható és pontos.

Lakás: Nálam volt

Külső: Vékony, karcsú, hosszú szép lábak...a feneke külön emlitésre való. Hosszú haj, szép szemek és arc, nekem egyböl megtetszett.

Hozzáállás: Egy órát beszéltünk meg, de nem is figyelte az idöt. Nagyon közvetlen és kedves volt, úgy tünt és mondta is, hogy megvan a kölcsönös szimpátia.

Együttlét: Jó partner mindenben, kihasználtuk az idöt.Nem az a nyafogós fajta...jól birja. Azt is megbeszéltük mit fogunk legközelebb kipróbálni.

Elégedettség és Ajánlás: Egy ritkán korrekt hirdetö akivel az idö nagyon gyorsan elrepül. Csak ajánlani tudom. Én biztos keresem még ha megint arra járok.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.