SzexpartnerEdesVörös+36 20 / 939-5446Budapest XI. kerület

Bemutatkozásom
Szia, EdesVörös vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest XI. kerület.
Várom hívásod a +36 20 / 939-5446 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
75 kg
Mellbőségem
95 cm
Magasságom
170 cm
Csípőbőségem
100 cm
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
08 órától 21 óráig
kedd:
08 órától 21 óráig
szerda:
08 órától 16 óráig
csütörtök:
08 órától 21 óráig
péntek:
08 órától 22 óráig
szombat:
08 órától 24 óráig
vasárnap:
Személyes információim
Nem
Életkor
38
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
552614x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
igen
párokat
igen
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Félhosszú, Vörös
Szem
Zöld
Alkatom
Nőiesen telt
Tetoválás
van
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Szia Kedves! Köszönöm hogy elolvasod a bemutatkozásom! Igazán bújos, buja cicus vagyok! Szeretem hosszasan elnyújtani az élvezeteket!De lehet játékos is!Enyhe domina, lábfétis!Telt keblű, formás fenekű, kemény husis vagyok! Finom hosszú előjáték! Szeretem a kölcsönösséget! De ha vadmacskára vágysz, az is én vagyok! Gyere fedezzük fel egymás testét, élvezzük a gyönyőr minden formáját!Masszőr vagyok, nagyon jó egy tapasztalt kéz!Kérem hogy aki alkohol, vagy más szer hatása alatt van az ne keressen engem! Kérlek számkijelzéssel hívj, rejtettszámot nem veszek fel!Az adatlapomon, mindig pontosan fel van tüntetve, hogy mikor érek rá!!! Köszönöm
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
nem
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Vibrátoros játék
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Együttfürdés
igen
S/M
igen
Bizar
nem
Tánc (sztriptíz)
igen
Natúr francia végén arcra
nem
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
igen
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
igen
Prosztata masszázs
igen
Közös pornófilm nézés
igen
Kamerázás
nem
Fotózás
ha megkérsz
Szüzesség elvétel
nem
Leszbi show
igen
Gonzó
nem
Enyhe domina
nem
Fétis
igen
Kikötözés - bondage
nem
Fenekelés
igen
Taposás
igen
Pisiszex
igen
Szerepjátékok
igen
Anti stressz masszázs
igen
Csúszka masszázs
igen
Sport masszázs
nem
Thai masszázs
igen
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Antistressz
igen
Klasszikus
igen
Sport
nem
Thai
igen
Erotikus
igen
Egyéb masszázs:
Prosztata, Thai, Reflexológi
Amit még érdemes tudni rólam:
Odadó vagyok
Elfogadott (8 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
Vidor beszámolója
2024-01-04 08:44:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Most Viberen egyeztettünk, ahol rövid idő alatt válaszolt. Mindent megtudtunk ismét beszélni.

Lakás: A lakásban semmi változás nem történt amióta nála jártam így erről többet nem tudok írni olvass lejjebb. Parkolás pedig most is simán ment találtam elsőre a ház közelében üres helyet. Eddig mindig sikerült találnom szabad helyet autónak.

Külső: Külsejével kapcsolatban megfogtak az új piroskás vonzó képei, ezért úgy döntöttem, hogy piros szexi ruciban fogadjon ezt kértem tőle. Kedvenc testrészem olyan nincs úgy jó ahogy van mindene.

Hozzáállás: A hozzáállásra se tudok semmi rosszat mondani teszi a dolgát ahogy kell, de irányítható is, ha úgy szeretném. Kedvessége mindig adott, de ezt el is várja vendégétől is. Ez így korrekt. A szokásos egy órát töltöttem el kedves ÉdesVörösömnél.

Együttlét: Pontosan érkeztem és nem kellett várnom se. A lakásban üdvözlő puszikat kaptam. Cipő le szobába be. Gyorsan levetköztem irány a fürdőszoba, ahol minden rendelkezésre állt. Vissza a szobába kért egy kis időt, mondta addig helyezzem magam kényelembe. Ő is felfrissítette magát. Visszatérve egymás mellé feküdtünk és kellemes csók csatába bonyolódtunk, ami nagyon jól esett. Miközben a kezével barátomat vette kezelésbe, aminek nem kellett sok hamar haptákba vágta magát. Ezt érezve végig puszilta testemet míg el nem ért a barátomhoz. Adott neki egy kellemes franciát, amit elég hosszasan elbírtam volna viselni, de mivel én is szerettem volna kényeztetni mielőtt elélvezek. Így helycserés támadásba lendültem. Már a hátán is feküdt majd újabb csókkal folytattuk miközben én az cicikkel is foglalkoztam kezemmel. Majd a nyelvemmel folytattam a cicik kényeztetését. Nagyon jól reagáltak nyelvészkedésem hatására. Elindultam punci támadásba végig puszilva testét érkeztem el a gyönyör kapujához. Addigra már rendesen nedvesedett a szűk punci. Nem is kellett sok hamar sikerült élveznie. Kicsit hagytam, mert ilyenkor érzékenyebb a kelleténél. Addig körülötte puszilgattam majd ismét adtam neki a nyelvcsapásaimnból. De itt már eredményt nem értem el. Így kértem a gumit, amit pikk-pakk fel is helyezett és missziben kezdtük az aktust. Mivel a kutyus póz a kedvenc kértem, hogy puucsítson be én pedig beirányítottam a kellő képen nedves és szűk punciba. Itt már éreztem, hogy itt a vég így eleinte lassan mozogva majd gyorsítva a tempón egy nagyot élveztem a gumiba. Hagyott punciba míg egy kicsit majd lassan előbújva eltávolította a gumit a tisztába tevést magamra vállaltam csak a kellékeket biztosította hozzá. Egy kicsit még beszélgettünk majd feltöltöztem és a távozás mezejére léptem ahová búcsú puszikkal engedett el.

Elégedettség és Ajánlás: Ismét egy remek órácskát sikerült eltöltenünk egymás társaságában. Köszönök mindent nagyon jól éreztem magam veled. Természetesen, ajánlom mindenkinek ezt a kedves ÉdesVörös milf hölgyet. Csókollak

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20230905_9506 beszámolója
2023-09-04 11:58:10
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Könnyen ment egyből felvette.

Lakás: Lakás tiszta, hangulatos.

Külső: Aranyos, kedves, igazi nőcis, udvarias!

Hozzáállás: Egy órát voltam. Végig kedves aranyos figyelmes volt. Minden kérésemet azonnal teljesítette.

Együttlét: Isteni franciát kaptam, simizésekkel.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedett vagyok! Mindenkinek ajánlom!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
zxhpcm beszámolója
2023-09-04 07:35:22
szép arcú, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Reggel hívtam telefonon. Épp úton volt, így bővebb felvilágosítást nem tudott adni, de mivel minden számomra szükséges információ fent volt az adatlapján, új információra nem volt szükségem. Meg is beszéltük az időpontot. Egy óra múlva már ott is voltam.

BKV-val egyszerű a megközelítés, autóval is és valószínűleg parkolni is lehet. A telefonban megadott cím alapján könnyű volt megtalálni a házat, a térkép egyből pontosan kiadta.

Néhány perccel a megbeszélt idő előtt érkeztem, így a ház előtt vártam, amit vendéglátóm kiszúrt és megcsörgetett, hogy nyugodtan menjek be. Gyorsan elmondta hova menjek és már ott is voltam.

Lakás: Egy tégla építésű házban található a lakás az emeleten. A fürdőben kád van. Minden tiszta és rendezett. Nem modern, de minden megtalálható ami kellhet. Egy puha törülközőt kaptam. Bár otthon alaposan tisztálkodtam, egy gyors zuhanyt vettem, illetve használtam a szájöblítőt. A lakást ketten használják barátnőjével, de ez nem okozott problémát.

A tetthely egy kis aranyos szoba, egy franciaággyal. Kaptam egy válfát amire az ingem tudtam tenni, illetve egy szék is van amire az egyéb motyó rakható. A szoba be volt sötétíve annyira amennyire a hangulathoz kell. Összességében a lakás teljesen megfelel a célnak.

Külső: A hirdetésben megadott leírásnak, illetve a képeinek tökéletesen megfelel. Semmilyen csalódás nem ért. Úgy fogadott, amire számítottam és amit szerettem volna, egy nőiesen telt hölgy, combfixben, szexi fehérneműben. Finom punci és nagyon szép popsi. Ez nekem különösen gyengém. Az az ánusz egyenesen vadító (bár a behatolás tabu). Nekem a látvány és az, hogy megkóstolhattam, tökéletesen megfelelt.

Hozzáállás: Érkezés után gyorsan megbeszéltük a jövetelem célját és a vágyaimat, ami semmi rendhagyót nem tartalmazott. Egy összebújós, az élvezeteket elnyújtó, kölcsönös kényeztetésen alapuló egy órát szerettem volna vele eltölteni. Annyira volt határozott amennyire kell. Mindvégig odafigyelt, hogy jól érezzem magam.

Együttlét: Az egyeztetésután elmentem a fürdőbe. Visszaérve Ő is kért 1 percet, én már az ágyon vártam. Egy kis ölelgetés és simogatás után elkezdett franciázni. Nagyon jól esett, de nekem egy kicsit lágy volt. Szeretem az erősebb ingereket. De mivel jó volt, és nem siettem sehová, így nem kértem, hogy változtasson. Kb. 8 perc után fordultunk és én kéredzkedtem a lábai közé. Finom puncija van, örömmel kényeztettem jó sokáig, aminek meg is lett az eredménye egy erős élvezés formájában. Meg is dicsért és jelezte, hogy érzi, milyen odaadóan csináltam. Egy rövid pihenés után, franciázott egy kicsit, majd gumihúzás és kutyusban folytattuk. Nekem ez a kedvencem, szerintem neki is. Behatolás előtt, ahogy elém térdelt egy kicsit nyaltam még az ánuszát. Isteni popsija van. Innen vagy 15 percet kutyusban csináltuk. Egyszerűen nem akartam váltani. A látvány is fenomenális volt, és a puncija is. Szűk és mégis kényelmes. Ott izgatta a farkam ahol kell. Ilyet még nem nagyon éreztem korábban. Az sem zavart, hogy gumiban voltam, mert olyan kellemes ingerek értek, mintha védekezés nélkül csinálnánk. Hol gyorsabb, hol lassabb volt a tempó. A tökéletes körülmények miatt állt is a farkam rendesen. Éreztem, hogy ő is élvezi. Ezt a reakciók is mutatták, illetve, hogy ismét egy nagyot élvezett. Ekkor igyekeztem a tempót visszafogni, hogy szusszanjon egy picit, illetve már nekem is nagyon jó volt, de húzni akartam még amíg csak lehet. Ezek azok a pillanatok, aminek örülnénk, ha örökké tartana. De hát egyszer minden véget ér, így engedtem az érzéseknek és egy hatalmasat élveztem. Óvatosan kihúztam a punciból a farkam és megszabadultunk a gumitól, majd egy kis tisztálkodás. Bár fenomenális volt az együttlét, nem vagyok az a típus, aki utána még heverészik. Ittam egy kortyot az érkezésemkor kapott vízből, majd elmentem tusolni. Öltözés közben kaptam néhány dicséretet. Mindketten jól éreztük magunkat és az nekem külön öröm, ha a partnerem is jól érzi magát.

Elégedettség és Ajánlás: Kedves, figyelmes. A benyomásaim a legjobbak. Mindent megkaptam amiért mentem. Mindvégig figyelte, hogy jól érezzem magam és ezt maximálisan sikerült is elérnie.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vidor beszámolója
2023-08-18 05:39:48
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Most Viberen beszéltünk és ott is egyeztettünk mivel már ismerjük egymást így nem volt semmi gond. Minden simán ment.

Lakás: A lakásban semmi változás nem volt minden téren rendezett és tiszta. Erre a célra tökéletesen megfelel. A parkolás fizetős a környéken, de parkolóhelyet lehet találni nem kell vadászni. A fürdőben sincs változás, de ott is minden tiszta és rendezett volt. Egyedül tusfürdő választék nincs erre ne számítson senki, de ez most se okozott problémát.

Külső: Külsejéről képei szinte mindent elárulnak nőiesen telt alkatáról. Szép arca van formás ikrekkel. Kedvenc testrészem is az ikrei voltak.

Hozzáállás: Teljes mértékben odateszi magát mindent úgy alakít, hogy a vendégnek jó legyen. Nagyon kedves barátnő feelinges lány. Egy órát töltöttem el társaságában.

Együttlét: Pontosan érkeztem az ismert címhez ahová, most is simán diszkréten sikerült a bejutás. Az emeleten nyílt az ajtó mögötte elbújva pedig kikukucskált az én Vöröscicusom. Cipőt levettem és a szobába mentünk. Megkínált üdítővel, ami nagyon jól esett és figyelemre méltó volt. Míg kiment az üdítőért addig levetkőztem és elmentem tusolni. A tiszta törölköző oda volt készítve a fürdőszobába. Szobába visszatérve az ágyra ültem, kért egy perc türelmet. Visszatérve leült mellém. Majd vízszintesbe tettük magunkat. Egy kellemes francia leckével kezdődött ez az egy óra. Rendesen körbe járta nyelvével és szájával viszont mélytorokra ne számítson senki, mert az nem játszik nála. Kaptak a golyszlik is a pajtim hosszát is többször végig nyalogatta. Be be kapva mikor a hegyéhez ért. Gondoltam szólok Vöröscicusomnak, hogy ideje lenne helyet cserélünk. Meg is történt a kedvenceimmel is tudtam foglalkozni nyalogatni. Istenien reagáltak a bimbói szikla kemények lettek pillanatok alatt. De a kihagyhatatlan csók se maradhatott el. Tovább menve punci támadásba lendültem aminek nem kellett sok idő éreztem az ujjammal, hogy rászorított és a halk hangokból arra következtettem, hogy sikerült élvezésig nyalnom. Mivel a pajtimnak úgy éreztem nem sok kell, így beöltöztettük és missziben folytattuk, ami olyannyira jó volt, hogy el is élveztem én is így póz váltásra már nem került sor. Na majd legközelebb. Hagyott lenyugodni majd eltávolította gumit és megtörölgetett. Még maradt egy kis idő, amit beszélgetéssel töltöttünk ki. Idő végeztével felöltöztem és a távozás mezejére léptem. Csók kedves Cicus.

Elégedettség és Ajánlás: Mit lehetne itt mondani a fentebb írtak után. Annyit, hogy mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom Vöröscicust meglátogatni, csalódni biztos nem fog senki. Köszönöm az újabb remekül sikerült randit. Csókollak

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Vidor beszámolója
2023-06-23 08:54:47
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: A régi számán beszéltünk Viberen, mielőtt kategóriát váltott volna Vörös Lady néven volt ha jól emlékszem sikerült is még az utolsó pillanatban időpontot egyeztetni. Amiben rugalmas volt, amit köszönök.

Lakás: A lakás nem ma épült, de minden rendben volt szép nagy tágas szoba, ahol egy nagy franciaágyon volt a lepedőgyűrés. Összességében szépen bebútorozott kicsi lakás. De nem ezért mentem. A fürdőben nincs sok tusfürdő választék, de ami volt azt pont megfelelt. Szájvíz is rendelkezésre állt műanyag eldobható pohárral. Most BKV-val mentem így parkolással nem kellett foglalkoznom, de ahogy láttam azért lett volna hely a közelben, ami fizetős.

Külső: Külsejéről képei árulkodnak a legjobban egy nőiesen telt hölgy nyitott ajtót. Arca is szép mosolygós nagy cicikkel és popsival, egyszóval nem egy nádszál kisasszonynál voltam. Kedvenc testrészem talán a cicik voltak, de a puncija se volt utolsó a sorban.

Hozzáállás: Pontosan érkeztem a megbeszélt időpontban a lakásba lépve puszikkal üdvözöltük egymást. Azonnal megkínált ásványvízzel, de udvariasan visszautasítottam, mondván attól berozsdásodok. Végig kedves rosszlány volt jó kommunikált. Egy órát beszéltünk meg, amit ki is használtunk. Azért az időre figyelve nehogy túl lépjünk a megbeszélt egy órán. Hozzá tartozik, hogy nem nézte az órát.

Együttlét: Mint írtam, hogy pontosan érkeztem átadtam neki szánt csekély ajándékomat, mert üres kézzel sose megyek. Megbeszéltük jövetelem célját miután ez megtörtént levetkőztem türcsit megkapva a fürdőszobához kísért majd magamra hagyott. Frissítő zuhany után a szobába visszatérve ő is elment felfrissíteni magát. Mondta addig helyezzem kényelembe magam. Az ágyra feküdtem mikor megjött kérdezte szeretném, ha összebújnánk kicsit, természetesen igent mondtam. Így mellém feküdt kölcsönösen simogattuk egymást közben beszélgettünk és egy két csók is volt igazi nyelves. Érezte, hogy pajtim kezd magához térni így a lábam közé helyezkedett és egy finom lágy franciával kezdődött a műsor. Na de nem mélyen vette be, mert az nem játszik nála, de azért tetszett pajtimnak ez a törődés. Mielőtt bekövetkezett volna a vég, kértem, hogy szeretném én is kényeztetni, aminek nem mondott ellent így helycserés támadás következett. Most már én voltam felül. Ismét csókkal folytattuk miközben a ciciket kezdtem simogatni bimbók jelezték, hogy tetszik neki ez a simogatás, mert pillanatok alatt kemények is lettek, majd nyelv csapásaimmal is adtam a ciciknek egy formán mindkettőnek nehogy sértődés legyen. Folytattam teste felfedezését dél felé. Végig puszilva hasát a végén a puncijánál kötöttem ki. Halk sóhajok jelezték, hogy tetszik neki francia tudásom meg is jegyezte, hogy milyen jó érzéssel csinálom. Meg is lett az eredménye kicsit összerezdülve élvezett el. Visszaadtam pajtimat egy rövid használatra majd, amikor már kellően ismét kemény legény lett kértem a gumit. Majd háttal nekem beleült én pedig mozizhattam, ahogy mozgott rajtam. Szép látvány volt. Mivel szerettem volna kutyus pózt is így jeleztem, hogy váltsunk pózt óvatosan leszállt és már pucsított is. Én pedig mutattam az irányt pajtimnak a puncija felé. Simán becsusszant éreztem a puncija szorítását így nem is bírtam tartani magam egy nagyot élveztem a gumiba. Mondtam is, hogy kutyus póz a végzetem. Előbújva puncijából óvatosan eltávolította gumit majd nedves törlővel tisztába tett. Még egy keveset beszélgettünk majd felöltöztem és a távozás mezejére léptem.

Elégedettség és Ajánlás: Köszönök mindent nagyon jól éreztem magam társaságodban. Természetesen ajánlom mindenkinek, de legnagyobb bánatomra kategóriát váltott. Lehetséges, hogy elfogok menni kipróbálni milyen a masszázsa.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
pumukli beszámolója
2022-12-02 18:57:46
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Délelőtt hívtam telefonon, nem vette fel, de rövidesen visszajelzett. Néhány mondatban korrekt módon megbeszéltünk mindent, kb fél óra múlva ott is voltam.

Lakás: A ház régi szocreál, de a főváros házainak fele ilyen. A kecó viszont teljesen oké, nem csináltam leltárt a fürdőben de ami kell minden meg van.A parkolás fizetős viszont van hely.

Külső: Ahogy írja is , telt alkatú szemrevaló milf akinek olyan aurája van hogy férfiember önkéntelenül is megfordul utána az utcán.

Hozzáállás: Egy órát kértem. Amikor először vagyok egy lánynál mindig egy kicsit stresszes vagyok. Ő ezt nagyjából két perc alatt lekezelte. Első találkozásunk ellenére valahogy sikerült nagyon hamar azonos frekvencián működni ami 90%-ban az ő érdeme. Abszolút kedves, és ami külön jó hogy veszi az én "vad" humoromat.

Együttlét: Bocsi de nem fogok pornóregényt írni. Csak röviden:egymás franciás kényeztetése, majd szex, ami úgy hiszem hogy mindkettőnk megelégedésére szolgált.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ritka hogy első alkalomkor ilyen összhangra leljünk.Mindenkinek ajánlom aki szereti a husis, és nem utolsó sorban az áltagon felüli intelligenciával rendelkező csajokat.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
5w40 beszámolója
2021-09-22 05:51:28
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
inator beszámolója
2021-09-16 14:26:04
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Hamar ment, két csörgés után fel vette és egy órával később ott is voltam.

Lakás: Célnak msgfelelő, hangulatos, nyugodt, otthonos.

Külső: Gyönyörű! Szép arca van. Kedvencem a kerek kemny popsija! Imádom!

Hozzáállás: Kezdeményező, egyáltalan nem félénk. Nagyon kedves és aranyos nem utolsó sorban figyelmes.

Együttlét: Négykezes masszázsra mentem hozzá és a kedves barátnőjéhez. Franciája isteni. Profi masszázst is kaptam.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében tökéletes volt! Lehet vele beszélgetni ami nekem nagyon fontos! Csak ajánlani tudom.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Nyugat Magyarország
Kelet Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.