SzexpartnerKlári+36 70 / 315-9115Budapest VII. kerület

Bemutatkozásom
Szia, Klári vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Budapest VII. kerület.
Várom hívásod a +36 70 / 315-9115 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Nem megyek házhoz.
Méreteim
Súlyom
50 kg
Mellbőségem
75 cm
Magasságom
155 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
-
Elérhetőségem
hétfő:
08 órától 17 óráig
kedd:
09 órától 17 óráig
szerda:
08 órától 17 óráig
csütörtök:
08 órától 17 óráig
péntek:
08 órától 17 óráig
szombat:
08 órától 17 óráig
vasárnap:
08 órától 17 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
25
Beszélt nyelvek
-
Dohányzás
nem
Nézettség
Megtekintve:
941664x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Fekete
Szem
Sötét barna
Alkatom
Vékony
Tetoválás
van
Piercing
nincs
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Sziasztok Klári vagyok mindig kedves és vidám lány . Ha engem választasz biztosan nem fogod megbánni :) Kedves korrekt úriembereket várok ! Lehetőségek olvasása után hívj bátran, köszönöm ha elolvastad :) sms-re nem válaszolók. Várlak.
Lehetőségek, ha találkozunk
Natúr francia
igen
Natúr francia végén szájba
igen
Natúr francia végén testre
igen
Csók (szimpátia alapján)
igen
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Közös maszturbáció
igen
Kamerázás
ha megkérsz
Fotózás
ha megkérsz
Elfogadott (30 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
mikpet04 beszámolója
2024-06-26 20:38:42
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem, könnyen ment az egyeztetés, pár órával később már nála is voltam.

Lakás: Magánlakás, tiszta, teljesen rendben van.

Külső: Fiatal szép lány, a képek tükrözik a valóságot, igazán magával ragadó. Élnék azzal a közhellyel is, hogy élőben még vonzóbb!

Hozzáállás: Közvetlen, kedves. Első alkalommal már úgy éreztem, mintha már visszajáró vendége lennék.

Együttlét: Kezdetkor kérdezte, mit szeretek, de úgy döntöttem, hogy rábízom magam, ami rendkívül jó döntés volt. Egyből eltalálta, ami a kedvemre való és a kezdeményezőkészségével, rutinosságával, kellő játékosságával és a személyes bájával olyan elegyet alkotott, amit igen ritkán tapasztal az ember. A részletekre nem térnék ki, de az megemlíteném, hogy sikerült számomra azt a ritka élményt biztosítania, hogy az eltöltött órán belül kétszer is el tudtam menni, úgy hogy a légyott teljes időtartamát élveztem.

Elégedettség és Ajánlás: Egyetlen dolgot bánok csak, hogy nem voltam a vendége már korábban. Biztosan meglátogatom a jövőben!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Fanfun beszámolója
2024-06-25 18:52:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam, hamar elértem és hamar tudtunk egyeztetni időpontot!

Lakás: Panel lakás, kis utcában, tiszta, kultúrált, jó parkolási lehetőség

Külső: Már többször voltam, mindíg ugyan olyan szép. Nagyon aranyos, mosolygós, széparcú, a teste gyönyörű!

Hozzáállás: 1 órát voltam vele, kezdeményező, a partnere kívánságát figyeli és teljesíti. Számomra tökéletes.

Együttlét: Érkezésemkor csillogó szemekkel, mosollyal, köntösbe fogadott. Fürdés után a szobába érve meztelenül várt átölelt, megcsókoltuk egymást majd csókolgatni kezdtük egymás testét (nagyon finom bőre van) még most is hatása alatt vagyok amikor rá gondolok. Lassan leguggolt és orálisan kényeztetni kezdett amit fantasztikusan csinál - soha ilyet még nem tapasztaltam. Kértem, hogy feküdjön az ágyra mert szeretném kinyalni a finom punciját aminek nem lehet ellenállni. Egy kis kényeztetés után mikor már jó nedves volt a puncija gumit húztunk, először kértem, hogy hátulról lovagoljon meg hagy nézzem a formás kis fenekét, majd szemből misszibe lett végem. Az aktus után mellém feküdt simogattuk és puszilgattuk egymást és beszélgettünk. Kéretem, hogy masztizzon nekem egy kicsit- nagyon beizgatott, Megkérdezte hogy csinálja -e nekem szájjal, nem gondoltam volna, hogy másodjára rövid idő allat újra egy lábremegős orgazmusom lesz.

Elégedettség és Ajánlás: Fantasztikus ez a hölgy egy igazi szexisten, imádom. Annyira örülők, hogy megismertem és hogy ilyen létezik. Nagyon vigyázzatok rá és becsültjétek meg!!! Korrekt nem lehúzós! Amint tehetem, ismét meglátogatom! A legszebb, a legkorektebb nő akit ismertem. Még most is elönt a melegség mikor rá gondolok! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gábor07 beszámolója
2024-06-02 22:49:27
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk gyorsan ment mint mindig :)

Lakás: Egerben látogattam meg ismét, de már másik helyen, kis nyugodt utca, jó parkolási lehetőségekkel. Célnak megfelelő lakás, a fürdő nagyon jól felszerelt, minden volt ami kell.

Külső: Gyönyörű alakú, kis alacsony, helyes arcú cukorfalat még mindig, szép formás mellek, popsi. Már alig vártam, hogy újra lássam és érezzem, amint meglátom egyből jókedvem lesz, olyan légkört teremt maga körül az magába szippant.

Hozzáállás: Több hónap után találkoztunk újra, nagyon örültem, hogy újra láthattam, borzalmasan hiányzott, aki ilyen tüneményt talál az kincset talál, nagyon megszoktam már mindent amit csinál. Egy órára érkeztem hozzá újra.

Maximálisan kezdeményező és odaadó, figyelmes volt most is, csak rám figyelt végig, türelmes, végtelenül kedves, bújós. Istenien csókol, de vágytam már újra arra, hogy csókolózzunk. :) Tökéletes kis tündér az biztos én nem gondoltam soha, hogy ilyen nő van.

Együttlét: Alig vártam, hogy újra kezelésbe vegyen, hát amit a szerszámmal tud művelni az nehéz megfogalmazni, most főleg a francián volt a hangsúly, bár sose lett volna vége, mint ha egy másik helyen lettem volna ahol minden jó, szép. :) Hihetetlen ahogy csinálja, imádja, élvezi azt tanítani kellene, életem legjobb franciája az övé. Volt kis szex is több pózban minden szuper volt vele és a végén szépen kielégített a kis Drága. Utána csak egymás mellett feküdtünk és simogattuk, csókoltuk egymást, nagyon élveztem.

Elégedettség és Ajánlás: Most is fülig érő szájjal mentem el tőle, mint mindig, teljesen kielégülten, én csak ajánlani tudom továbbra is minden kedves, úriembernek, főként magamnak :) Szuper partner a legjobb szerintem, minden jót megérdemel ő is, egy kis csoda, kis törékeny virágszál. Remélem még lesz pár ilyen talink, én már várom a következőt, addig is vigyázz magadra, Millió csók, Szia! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
leymi beszámolója
2024-06-02 15:27:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem szombaton délután. Aznapra már nem volt szerencsém, így másnapra beszéltünk meg találkozót. Előtte még kerestem, és korrektül tájékoztatott a címről.

Lakás: Én Egerben látogattam meg. Parkolással semmi gond nem volt, takaros kis utca. Bérlakás, a célnak megfelelő. Fürdőben minden igényt kielégítő repertoár, kellemesen fel lehet készülni a meghitt pillanatokra. Maga a tetthely is kényelmes ággyal volt el látva, úgyhogy véleményem szerint és összképben a lakás is teljesen rendben volt.

Külső: Még régebben szeemzgettem vele, már akkor is meg fogott képek alapján az egész lénye. Akkor sajnos nem jött össze a találkozó, most viszont "én idő keretében" lapozgatva a kínálatot, akadtam megint erre a tüneményre. Ahogy mondtam is ennek a végtelenül aranyos, és tüneményes hölgynek: Festeni sem lehetne szebbet :) Ez a lány, nő, úgy tökéletes ahogy van. Nekem egyben maga a tökély, ezt kár is tovább ragoznom...

Hozzáállás: Kezdeményezés maximális. Életem legjobb titkos találkája volt vele. Pici félre értés adódott a megbeszélt időtartammal kapcsolatban, bevallom ezt én rontottam el. Egy órát töltöttem vele, de az is kevésnek bizonyult.

És a legfontosabb: Végtelenül kedves, türelmes, maximálisan rám figyelt az egész együtt lét alatt.

Együttlét: Amikor be toppantam a kéjlakba, úgy üdvözölt, mint ha már ismernénk egymást, ez már kedvező, és szimpatikus volt. Érkezésemet követően el mentem zuhanyozni, amikor vissza értem dobta is le a textilt magáról. Próbáltam be telni a látvánnyal, hála Istennek bele égett a retinámba egy életre. Puszilgatta, simogatni kezdte a testemet (azt a kis mackósat :D) és meg kérdezte, hogy mit szeretnékő Annyit tudtam válaszolni zavaromban, hogy rá bízom magamat. El heyezkedtem az ágyon, és olyan jól eső érzéssel vette kezelésbe a szerszámomat, hogy hangosan levegőt sem mertem venni. Bevallom férfiasan évek óta nem voltam ilyen formában nővel, és innen is üzenem neked, te kedves kis tündér ha nem is úgy tűnt, de minden pillanatát élveztem :) Cirógattam, simogattam, mint valami törékeny porcelánt, ő közben fel fel nézett rám. Magamhoz húztam, kérdeztem mit szeret őő Ő mindent szeret, jött a válasz. Csókolóztunk, simogattam, pusziltam mindenhol. És közben zavarban voltam, de élveztem. És istenem, az a finom kis mézes kehely. Áhhh, még most is bele borzongok. Megint kezelésbe vette a nemesebbik részem, az agyamban cikáztak a gondolatok, és azon töprengtem, létezhet-e ilyen csodaő Csak annnyit tudtam mondani, hogy forduljunk 69-be, ő olyan módon játszott, miköben élveztem annak a gyönyörű fenekének a csodálatos kelyhét, közben simogattam, cirógattam a melleit markolásztam finoman. Gyakorlatilag a szájában lett végem, de úgy, hogy le is takarította a szerszámot. Én közben élveztem az egész testemet átölelő extázist, ami már oly régen nem adatott meg. Ő közben gyorsan rendbe szedte magát, majd mellém feküdt, cirógattuk egymást, és beszélgettünk. Ki is szaladtam az egy órából, mikor fájó szívvel de öltözni kezdtem, és öleléssel puszival el váltunk egymástól.

Elégedettség és Ajánlás: Tisztelt Kandúr társaim!

Ezt a tüneményes, aranyos, kedves kis hölgyet teljes mértékben, és tiszta szívből csak ajánlani tudom minden ÚRIEMBERNEK!!!

Úriember alatt azt értem, aki nőként tud bánni egy ilyen tüneménnyel.

2014-2021 között olyan 200 pillangóval randevúztam erről, és más oldalról válogatva.

Ha minden pillangó csak fele, vagy harmad annyi részben ilyen lenne, mint ez a tünemény...

Kedves Klári, kérlek nézd el, ha suta voltam. 3 év után te voltál az első, akivel - és bocsáss meg érte ha nem úgy érezted - egyszerűen istenien éreztem magam. Egyszerűen maga volt a mennyország a veled töltött idő ;)

Remélem lesz még alkalmam veled találkozni, ahogy mondtam is, várom, hogy újra a közelben legyél.

Ölellek, millió csók.

A vasárnap "déli" kisember :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gabesz8213 beszámolója
2024-01-11 06:48:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
01peti beszámolója
2024-01-04 18:38:15
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefon könnyen ment.

1 óra múlva ott is voltam

Lakás: Praktikus , fürdő rendben, célnak tökéletesen megfelelt a szoba is

Rend tisztaság mindenhol

Parkolás egyszerű, nem fizetős.

Külső: Pici ,nagyon kedves, mosolygós , szép arcú teremtés, jó idomokkal

Hozzáállás: Abszolút vendégorientált,hozzáállás tökéletes, kezdeményező , figyeli partnerét

1 órát voltam

Együttlét: Kedvence ami a partnerénekő

Nem részletezem, felejthetetlen élmény volt.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom

Vigyázni rá mert ritka kedves nő!

Vissza fogok menni ,ha tehetem.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
MiskaM beszámolója
2024-01-03 19:05:35
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Gyorsan ,telefonon

Lakás: Célnak megfelel.

Külső: Istennő

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gábor07 beszámolója
2023-12-21 21:08:36
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Első alkalommal telefonon egyeztettünk, azóta már többször is voltam, most már csak sms-ben szoktunk egyeztetni, könnyen megy mindig :)

Lakás: Normál panel szerintem tökéletes, rendezett, tiszta, célnak megfelel, fürdő felszerelt. Zsákutcában van, parkolás is könnyű, szabad hely van mindig.

Külső: Kis, alacsony tündérke, szép arcú, csillogó szemű, gyönyörű alakja van, isteni szép mellek, formás popsi, finom bőrű egy cukorfalat úgy ahogy van :) Ember meglátja rögtön megnyugszik, hogy jó helyen van, pozitív kisugárzása magával ránt egyből.

Hozzáállás: Én már többször is voltam nála, mindig valami szexi fehérneműben fogad. Az a kedvesség, odaadás, figyelmesség, állandó mosoly arcán ami az egész együttlétet végigviszi az valami fantasztikus. Belépéskor mindig puszi, csók, nagyon szeret csókolózni és meg imádom ezt. Nem kell erőltetni semmit minden megy spontán, maga útján, kezdeményez is, de azt is szereti ha irányítják. Én mindig egy órákra járok hozzá, de még az is kevés, mindig kitöltjük teljesen. :) Csak rám figyel végig, kedves, bújós, lesi minden kívánságom. Telefon lehalkítva hozzá se nyúl amíg ott vagyok, én szoktam kérdezni, hogy van e még időm. Imádnivaló tünemény az egész csajszi.

Együttlét: Azt nehéz szavakba foglalni, minden pillanatát imádom az ottlétemnek. Mindig hosszasan csókolózunk, azt nem megunni az biztos, de ahogy franciázik azt tanítani kellene, isteni mesébe illő ahogy forgatja, nyalja, kényeztetés felső fokon és csinálja nem unja meg, én meg alig bírom tartani, hogy ne süljek el. :) Nagyon ügyes minden pózban, én is kényeztetem ahogy csak bírom nyelvvel, ujjal, végén szájba élvezés van, és lenyeli kis cukiság mindig imádom egyszerűen amit csinál. :) Utána csak fekszünk egymás mellett és csókolgatjuk, simizzük egymást. Fájó búcsú a végén, mert szó szerint elrepül az egy óra sajnos mindig.

Elégedettség és Ajánlás: Tőle mindig elégedetten, kielégülten távozok egyszerűen tökéletes, ügyes lány. Megérdemel minden jót kedvességet, törődést, ajánlom magamnak, de főként kedves, ilyen hasonló uraknak mint én is vagyok. Szerintem az egyik legjobb hirdető az oldalon, egy kincs, egy csoda inkább, én nem gondoltam, hogy ilyen virágszál lány van még. Az egyik legjobb döntésem volt amikor először elmentem hozzá, és azóta is járok hozzá amikor csak tudok újra és újra. Vigyázzunk rá, hogy sokáig legyen még itt, minden jót neked, alig várom a következő találkozót, Csók, Szia! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Fanfun beszámolója
2023-10-17 13:04:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, sikerült időpontot egyeztetnünk!

Lakás: Panel lakás, kényelmes ággyal, parkolás a ház előtt,

Fürdő: tágas, tiszta, több tusfürdővel

Külső: Élőben még szebb mint a képeken, nagyon szép arcú és gyönyörű teste van.

Kedvencem: mindene

Hozzáállás: Ahogy beléptem az ajtón öleléssel és puszival fogadott, mintha 1000 éve ismernénk egymást

Nagyon kedves aranyos, bújós, kedves és azt figyeli mivel tud kedveskedni.

Maximálisan figyel a partnerére.

Együttlét: Zuhany után bementem a szobába átölleltem és csókolgatni kezdtem, közben megkérdezte mit szeretek. Lassan leguggólt és franciával kényeztett amit nagyon jól csinál. Nagyon feszülten mentem oda de amit és ahogy csinálja az fantasztikus.

Francia után lefeküdtünk és nyelvel én is kényeztettem a finom punciját, majd szemből és hátulról folytattuk, így lett "végem". Együttlét után még feküdtünk egy picit közben simogattam puszilgattam finom selymes bőrét.

Elégedettség és Ajánlás: Csak ajánlani tudom, de legszívesebben megtartanám magamnak. :)

Egy igazi ékszer, nagyon vigyázzatok rá! Megérdemli a gyengeséget és a törődést! Még ha én nem is voltam csúcs formában, de egyik legjobb döntésem volt, hogy meglátogattam. Biztosm hogy még felkeresem! Köszönök mindet neked! Puszi.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
morm beszámolója
2023-09-25 10:33:05
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Viszonylag könnyen elértem és aznapra, kis egyeztetés után, sikerült időpontot találnunk.

Lakás: Régi építésű, de korrekt épület, a lakás normál állapotú, fürdő rendben, van minden ami szükséges. Parkolás ingyenes és egyszerű.

Külső: Csodálatos!!!

Pici, nagyon arányos és aranyos lány, szép arccal, csillogó, mosolygó szemekkel, nagyon pozitív kisugárzással.

Hozzáállás: Nagyon kedvesen fogadott, nagyon kezdeményező, de az irányítást is jól veszi.

Együttlét: Én a franciás játékokat szeretem és ezt az elején le is tisztáztuk. Nagyon érzékien nyúlt hozzám, selymesen járt a nyelve rajtam ami igazán jól esett.

Rövid idő alatt az ágyra keveredtünk és itt folytatta a kényeztetésemet. Nyelve körbejárta a legérzékenyebb testrészeimet és a fenekem sem marad ki a jóból...isteni volt...

Próbáltam én is örömet okozni Neki, nagyon finom puncikája van és édes kis formás cicijei....

Sajnos az én hibámból nem igazán keményedtem meg, de Ő nem adta fel és közös erővel csak célt értem a szájacskájába.

Kis pihegés és beszélgetés után rendbe szedtem magam és elbúcsúztam ettől a kis angyaltól.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon elégedetten és kielégülten távoztam. Nagyon kedves és ügyes a leányzó, jó vele lenni. Természetesen nagyon ajánlott, de csak kulturáltan, finoman....

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Gru2017 beszámolója
2023-07-31 09:04:04
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon többször próbálkoztam,kicsit nehéz elérni és gyorsan fogynak az aznapi időpontok,többször is "lecsúsztam" róla.

Lakás: 3.emelet,zsákutcában.A lakás részben felújított,a fürdő pöpec,a tetthely nem annyira luxus,az ágy recsegős és ingatag.

Külső: Isteni alakja van,szép arcú,alacsony bombázó lány isteni szép cicikkel!

Hozzáállás: Egy sexi kék bugyiban és melltartóban fogadott,puszi,törölköző és mentem a fürdőbe.

Fürdés után megbeszéltük mit szeretnék.

Együttlét: Csókolózással kezdtünk,majd meg kérdezte hogy franciázhat-eő

Istenien csinálta!

Majd én is nyaltam egy kicsit aztán megkértem hogy lovagoljon meg,aztán amikor már láttam hogy fárad átmentünk misszibe.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon szuper,korrekt lány,szeretnék még többször vissza menni csak messzebb lakok és nehéz időpontot igazítani hozzám.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
DEL_20240324_9412 beszámolója
2023-07-21 13:44:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mondeo24 beszámolója
2023-06-21 10:56:39
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyszerűen ment.

Lakás: Normál panel 3.emelet.

Külső: Gyönyörű kis tip-top lány.

Hozzáállás: Teljes mértékben kezdeményező.

Együttlét: Natúr franciával indított, úgy hogy elémtérdelt, utána én is megkóstoltam a kis puncikáját. Nem nyafog, lehet neki izomból küldeni. A végén hatalmasat élveztem a szájába, meg az arcára. Le is nyeli.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenképp ajánlott.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Edeme36 beszámolója
2023-06-14 15:52:01
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nehezen tudtam elérni, viszont nem bántam meg!

Lakás: A célnak abszolút megfelelő, szép, tiszta, kulturált.

Külső: Tökéletes, ő egy igazi csoda! Imádni való hiszen pici leányzó, formás idomok. Egyszerűen rajzolni sem lehetne szebbet! :)

Hozzáállás: 1 óra hossza volt, kezdeményező annyira amennyire kell. Picit zavarban voltam, mert csinosabb volt, mint gondoltam de nagyon jól megoldotta a dolgot!

Együttlét: Nagyon ügyes. Isteni orál, szó szerint! Ilyet még soha nem éreztem, ez egy új szint!

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan elégedett vagyok, biztos vissza fogok még térni! :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
LatinCsoki beszámolója
2023-05-13 18:45:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: :)

Külső: Tökéletes.

Hozzáállás: Tökéletes.

Együttlét: Minden finomság.

Elégedettség és Ajánlás: Tökéletes lány.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ketlaki91 beszámolója
2023-04-20 22:43:23
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Motkány76 beszámolója
2023-04-14 17:06:33
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Előző nap hívtam telón, másnap az első vendége voltam. Így is akartam.

Lakás: Lakás,részben felújított, de tiszta. Pakolás a ház előtt, ami egy zsákutca,meg lehet fordítani. A fűrdő van felújítva, ami tökéletes, én is elfogadnám.

Külső: Marcsih egy földre szállt angyal! Kis tünemény, rosszindulat még keresve sem talál az ember. Pici, törékeny. A kedvencem a mosolya! Mindig megdobogtatja a szívem.

Hozzáállás: A kecóba lépve, rögtön rámismert ami jópont. Konkrétan megint egymásnak estünk, mint először, pár hónapja! Az a csók sata amit levágtunk, az nem volt semmi! Az egy órát totál kitöltöttük, kényelmesen!

Együttlét: A franciába senki máséhoz nem hasonlítható! Nem az a futószalagos cummantás, hanem tövig leveszik, és úgy smárol vele, forgatja a szájában! Hogy csináljaőőőÉn közben leporoltam a füghőleges némi szervét🤫Csókolgattam mindenét, de már megint önző voltam! Persze, mert szombat óta a nagyfaluba "koleganői" sem tudtak kivégezni. Tudom hogy bennem van a hiba, ami egy személyes évforduló, ami a jelenlegi melóm előtt meghatározza az életemet(zsoldos). Akiknél voltam, és olvassák, azok tudják... De Marcsihnak sikerült olyan szinten kivégezni, amit kb 1-2 éve tapasztalattal!!! Aztán még kínylódtam ott a "munkaruhás" megoldással, de azt nem erőltettem! Totális kivégzés kaptam🫢

Elégedettség és Ajánlás: A letargiámból adódóan, az eset után beszélgettünk. Elmeséltem neki az életem röviden. A múltam, a jelenem, és a jövő céljait. Figyelmesen végighalgatta. Ő is mesélt ezt-azt, ami jól esett. Letusoltam, felöltöztem, elköszöntem, és eljöttem.

Köszi Marcsih😘

Te vagy a N°1!!!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
dantalian beszámolója
2023-03-11 15:37:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon érdeklődtem majd megbeszéltünk a randi időpontját.

Lakás: Én Egerben látogattam meg. A lakásban minden rendben volt semmi negatívat nem tudok mondani.

Külső: Szerintem élőben sokkal szebb. Nagyon kedves csaj. Nekem a mellé tetszett a legjobban.

Hozzáállás: Én eléggé félénk típusnak mondanám magam de a kedvességével sikerült valamelyest feloldania.

Együttlét: Natúr franciával kezdtünk. Azt el kell mondanom hogy a franciája isteni. Utána én kényeztettem majd jött a gumi és meglovagolt amiben végem is lett. Egy kis pihenő és beszélgetés után ami szintén nagyon jól esett újra elkezdett franciázni. Azt hittem nem lesz második menet de végül hátulról megint végem lett.

Elégedettség és Ajánlás: Igazi barátnős filling volt. Nem óra nézegetős. Remélem lesz még hozzá szerencsém.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
46174 beszámolója
2023-03-04 21:09:22
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: telefonon, még a kezdetektől jártam hozzá

Lakás: jórészt a Párisi udvar feletti lakásban, de volt, hogy búvóhelyen taliztunk, amikor felújítás volt nála

Külső: teljesen rendben, mint a képeken, régebben hosszabb haja volt, nekem az jobban bejött

Hozzáállás: Nagyon kedves, sokat csókolózik, figyel rád, közvetlen, mindent kérdez, hogy legyen, 1 órákra jártam

Együttlét: nfvsz volt a program, az első kör után beül melléd, és folyamatosan gyúrja, kényezteti a farkad, amíg fogod a melleit, masszírozod a punciját, mennyekben jársz, aztán jön a második, kivégez teljesen, felegyenesedik veled szemben, nagy mosollyal teljesen kinyújtja a nyelvét, mutatva, hogy mindent eltüntetett

Elégedettség és Ajánlás: Ha valakinek esetleg kétségei lennének...ne legyenek, el kel menni hozzá

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
serlokholmsz beszámolója
2023-03-04 09:46:30
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT)

Kapcsolatfelvétel: Többször is jártam nála, mindíg az elektronikus időpontfoglalón egyeztettünk, érkezéskor telefonon hívtam. Egyszerűen ment mindig.

Lakás: Én még Budapesten voltam nála a belvárosban. Forgalmas környék, horror parkolás, ezért inkább BKV-ztam. A lakás a célnak tökéletesen megfelelt. Előszoba, tetthely, onnan nyíló fürdő. A szobában kihúzható kanapén mehet az action, de a fotelt se szabad kihagyni... Amúgy az ágy valóban kényelmes... A fürdő is teljesen rendben van, tisztaság volt mindenhol. A járólap viszont csúszós, de erre Marcsi figyelmeztetett.

Külső: Marcsi nagyon szép lány. A fotók teljesen visszaadják, pont így néz ki. Alacsony, finom bőrű, formás lány. Szép cicikkel, gyönyörű baba puncival, ici-pici pocival, ami mág jól is áll neki, és ha egy egészséges féri meglátaja akkor neki is...

Hozzáállás: Pont annyira volt kezdeményező amennyire kell. Nem vitte túlzásba, hagyta hogy én irányítsak, ami nem esett nehezemre. Végig nagyon kedves volt, mintha a barátnőmnél lettem volna, akit rég láttam. Ez a barátnő feeling végig megmaradt, még a távozáskor is csókkal váltunk el.

Együttlét: Fürdés után az ágyon kezdtünk, előbb ő franciázott, majd kölcsönösbe fordultunk. Mikor már kellően kemény voltam, gumit kértem, és több pózban is jó mélyen megdugtam a hamvas kis punciját. Hagyta magár minden irányból. Fejjel lefelé, seggel felfelé... :-) Hogy mi a kedvence azt nem tudom, mert úgy tűnt hogy minden amit csináltunk. Szopni nagyon szeret és tud is az biztos. Van egy általam eddig másnál nem tapasztalt módzsere, ami nekem nagyon bejött. A második menetek általában így értek véget a szájában, vagy amikor úgy sikerült az arcára spriccwelve. Szegénynek egyszer még a szemébe is jutott, de szerencsére ezen sem akadt fenn. Az elején még volt popó is, de aztán az kikerült a repertoárból, amit azért sajnálok. Az ujjazást is engedi, és talán élvezi is, a csók valóban csók, szájbaélveésnél pedil tényleg lenyeli...

Elégedettség és Ajánlás: Nekem eddig a legjobb a hirdetők közül, csak sajnos áthelyezte a székhelyét Egerbe, ami nekem messze van. Remélem azért még sikerül eljutnom hozzá, mert az ilyen korrekt hölgyek nagyon ritkák. Mindíg elégedetten távoztam.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Miskolc1018 beszámolója
2023-02-15 17:07:02
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, korrektül és aranyosan tájékoztatott mindenről.

Lakás: Eger, strand közelében lévő, célnak tökéletesen megfelelő felújított lakás, ingyenes parkolással. Fürdő is jó, minden van ami kell. Egyedül fogad. Igazából semmibe se lehet belekötni az ágy nyikorgásán kívül, de nekem még ez is tetszett, legalább nemcsak éreztük hanem hallottuk is, hogy volt köztünk valami.

Külső: Nem tudom eldönteni, hogy minek nevezzem, földre szállt angyalnak vagy inkább tündérnek. Inkább mindkettőnek az egyben. Külsőleg minden a képeken van. Nincs semmi meglepetés, ragyogóan mosolygós arc, és testén is minden eredeti. Cicik különösen kézrevalóak.

Hozzáállás: Egy órát beszéltünk meg, azt 100%-ig kihasználtuk. Hírből sem ismeri az óranézést, telefont pedig nem is láttam a közelében nemhogy hallottam volna.

Mindezek mellett full barátnő feeling, lesi minden kívánságodat. Stílusra és kinézetre is az első komoly barátnőmre emlékeztetett.

Együttlét: Zuhanyzás után, ágy előtt állva csókokkal kezdtünk, a csók nála tényleg csók és nyelves. Ágyra felkeveredve egy nagyon érzéki NF-val kezdett, játszott a szerszámmal, hol mélyen bevette majdhogynem tövig, hol smárolt vele, nagyon élveztem, szuperül csinálja, majd fordulás 69-be. Itt ugyanez azzal a különbséggel, hogy miközben nyaltam-faltam a punciját gyönyörködtem a popsilyukába is, ekkor döntöttem el, hogy majd később a fenekét is kinyalom, ha engedi. Engedte.

Kb az idő egyharmadát ezzel tellettük, majd gumihúzás után paciba kezdtük el az aktussorozatot. Ezután fordulás kutyusba majd misszibe. Itt lábaival összekulcsolt és engedte jó mélyen benyomni, szerintem ő is élvezte, közben csókolgattam a nyakát, kezemmel pedig átkarolva tartottam a fejét a tarkójánál, hogy ne legyen kényelmetlen a sok ideig tartó misszionárius. Majd fordulás megint paciba, kutyusba, misszibe. Mindent jó hosszan csináltunk. A vége előtt kutyusba bepucsítva előttem kinyaltam a fenekét, közben egyik kezemmel vertem magamnak úgy, hogy közben az egyik talpa majdnem a fenekemben volt, a másikkal pedig a csiklóját izgattam. Szép kis zsömlepuncija jól reagált mindenre.

A végén az ágyon állva a zacsikat nyalogatva akartam elélvezni, így is csináltuk, ujjaival a fenekemet is izgatta, de meggondoltam magam, gumit kértem megintcsak és gumis puncibaélvezéssel ért a vég.

Elégedettség és Ajánlás: Ha minden lány ilyen lenne csak boldog férfiak lennének a Földön.

Abszolút tüneményes lány, ezer százalékban ajánlott.

Napi két vendéget fogad, szerintem ezzel arra figyel oda, hogy egészséges maradjon és ne égjen ki.

Millió puszim Marcsi.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Motkány76 beszámolója
2023-02-14 10:54:01
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mikkamakka beszámolója
2023-02-06 20:42:00
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Elősször nehezen ment.Ám amikor végre sikerült elérni gyors eggyeztetés, érkezésem előtt még a biztonság kedvéért rácsörögtem ,de minden ment korrekten.Így utólag már tudom miért volt nehézkes az első elérhetőség,de nem bántam meg.

Lakás: Rendezett tiszta panel.

Külső: A képek tükrözik a valóságot.SŐT!!

Hozzáállás: Korrekt!!!!

Elégedettség és Ajánlás: A közbenső dolgokról nem írok semmit mert csal az előttem szólókat tudnám ismételni.Ki miben eggyezik garantáltan azt kapja csalódás mentesen.Maximálisan ajánlott. Tehát ha bunkó gyökér vagy légyszives ne menj ne tedd tönkre nekünk akik tudják értékelni ezt a tüneményt.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
UvegSam beszámolója
2023-02-05 19:51:25
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Nem volt könnyű, többszöri hívás, több nap után sikerült időpontot egyeztetni. A továbbiak tekintetében ezen nem is csodálkozok már.

Lakás: Tiszta fürdőszoba , friss törölköző, teljesen korrekt körülmények, lesi minden kívánságod, legyen az üdítő ital, közös zuhanyzás. Parkolás jó.

Külső: Egy aranyos kis tünemény, szebb mint a képeken. Abszolút pozitív meglepetés minden téren. Nagyon szépek a mellei, és a cuki kis popsija, de az egész lénye, a derűs kisugárzása.

Hozzáállás: Abszolút kezdeményező, de mégis igazijó módon, nem tolakodóan. A legodaadóbb, legkedvesebb lány akivel valaha voltam a rosszlányok közül. Tényleg végig csak velem foglalkozott, szó szerint leste minden kívánságom. Nekem sajnos többségében rossz tapasztalataim voltak e téren, a lehúzás, az előre megbeszélt dolgok be nem tartása, fanyalgás, nyavajgás, telefon nyomkodás, kapkodás, sürgetés, oranézés stb.

Együttlét: Minden megbeszélt dolgot teljesített, de úgy, hogy komolyan a szeretőmnek gondolhatnám.

Elégedettség és Ajánlás: Mindig irigykedve olvastam az olyan ertekeléseket, ahol gyöngyszemre talált az illető. A magam részéről rajta kívül még csak egy lány volt akitől mindig elégedetten távoztam, a többinél a átverésről szólt a történet. Pedig mindig türelmes, kedves vagyok, még akkor is amikor már az első percekben kiderül, hogy itt szenvedés lehet csak, nem tartalmas élmény. Nem sokat járok rosszlányokhoz, talán a rutin hiánya miatt is alakult ez így. Végre én is írhatom, hogy vigyázzatok erre a kedves odaadó kis teremtésre, ahonnan fülig erő szájjal, már már a szeretői élményeket idéző elégedettséggel távozhatsz! Nem kérdés, lesem az alkalmat, hogy újra vele lehessek!

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
laci73laci beszámolója
2022-12-18 11:24:21
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, de nem volt egyszerű, mert ritkán van szabad időpontja aznapra...

Lakás: Abszolút a belvárosban lévő felújított lakás. Szép belsővel. Parkolás messzire.

Külső: Teljesen a képnek megfelelő, szép, jól fogható test.



És tényleg ő is születésétől kezdve lány. Ez az egyik legfontosabb, mert a hirdetők már egyre jelentősebb része átoperált fiú (talán már 20% is lehet... - és sokuk tele egy csomó "+" értékeléssel... !!! )

Hozzáállás: Nagyon kedves, nagyon mosolygós, lesi az igényeidet, szuper.

Együttlét: Teljesen szuper, ugyanúgy, mint 1.5 éve volt.

Elégedettség és Ajánlás: Abszolút ajánlott

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Mátyás67 beszámolója
2022-12-13 05:48:43
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon hívtam szinte azonnal felvette. Nagyon kedvesen részletesen tájékoztatott pillanatok alatt tudtunk időpontot egyeztetni. Már az első beszélgetésnél olyan érzésem volt mintha régóta ismerném.

Lakás: Belvárosi lakás, tökéletes diszkrécióval. Belül nagyon barátságos azonnal otthon éreztem magam. Pici a fürdőszoba de jó felszerelt és tökéletesen elfértünk benne mind a ketten. A parkólás nagyon nehéz ezért mindenkinek tömegközlekedést ajánlom, amely minden irányból gyors és kényelmes .

Külső: Teljesen zavarba jöttem az első találkozáskor sokkal szebb mint a fényképeken. Azonnal tudta kezelni zavarom és mintha régi barátok lennénk úgy vezetett beljebb és foglalkozott velem . GYÖNYÖRÜ én nem találok rá szavakat hogy le írjam, minden ot gömbölyödik ahol ahol kel formásan harmonikusan lágyon és bársonyosan. Órákig lehet ezt a szép testet simogatni kényeztetni. Szerintem tökéletes teremtés nekem a kedvenc testrésze az arca végig mosolygot rám, és az a csodaszép szemei ami rám ragyogott miközben kényeztetett engem.

Hozzáállás: Egy órát szoktam nála leni nagyon jól irányit de ugyan akkor figyelt rám azona reagált a kéréseimre talán jobban ismeri a testemet, vágyaimat, mint saját magam.

Együttlét: Az hogy mi történt azon a bizonyos fürdőbe és az ágyon az legyen a mi titkunk. Aki kíváncsi az menjen és látogassa meg biztos ugyan olyan élvezetek, kényeztetést kap mint én.

Elégedettség és Ajánlás: Mindenkinek nagyon ajánlom. Én még nagyon sokszor szeretném meg látogatni és kérek mindenkit nagyon vigyázzanak rá hogy sokáig meg maradjon nekünk ez a csoda.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
BitLove beszámolója
2022-11-14 05:37:18
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon és belső levelezéssel beszéltünk, nagyon könnyen.

Lakás: Lakás tökéletesen megfelel a célnak szép tiszta. A fürdő is jól felszerelt. Parkolás kicsit nehézkes arra szánja tok időt.

Külső: Nagyon csinos hölgy ez már a képeken is látszik, élőben még szebb. Testalkata szerintem tökéletes igazi nőies testalkatú. Cici fenék abszolút top1. És összeségében is top 1

Hozzáállás: Annyira kezdeményező amennyire kell, figyeli a partner reakcióját. Nagyon kedves. 1,5 órát voltam nála.

Együttlét: Ez maradjon a mi titkunk. Annyit elárulhatok, hogy a francia tudása magas fokú, és szereti is csinálni látszik rajta. Hogy mi a kedvence sajnos az nem derült ki most kicsit önző voltam első találkozáskor és csak én lettem kényeztette elég kitartóan amit külön köszönök is neki :)

Elégedettség és Ajánlás: Összeségében abszolút ajánlott kategória, de nagyon vigyázzon rá mindenki. Én nagyon örülök hogy megismerhettem biztos menni fogok még hozzá.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
legato beszámolója
2022-10-23 21:44:17
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egy nappal előtte lebeszéltük

Lakás: Teljesen rendben, tiszta, hangulatos

Külső: Nagyon csinos, szép arcú, jó cicik és popsi

Hozzáállás: Kiemelkedő, mindenben a partnere igényeit nézi

Együttlét: Nagyon jó, egyedi franciája van, lassan, változatosan, érzékien kényeztet. Nagy francia rajongó vagyok, ezért nagyon hosszan élveztem a kiemelkedő tudását. Francia után kicsit én kényeztettem, majd szex több pózban, szemből volt a legjobb benne lenni. A végén folytatta a franciázást, majd a melleit a kezemben tartva élveztem tele a kis száját, fantasztikus volt.

Elégedettség és Ajánlás: Nagyon ajánlott, én már többször voltam, de biztosan megyek még. A franciája megunhatatlan

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
LatinCsoki beszámolója
2022-09-07 14:30:18
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció

Kapcsolatfelvétel: Már többször voltam nála, telefonon könnyen elértem és halhattam bájos csicsergő hangján a kért időpont visszaigazolását.

Lakás: A klasszikus belváros közepe, jó lakás, tisztaság, minden rendben volt.

Külső: Ő is, mint sokan mások, eltér a fotóktól, de ő pozitív módon, a valóságban legalább olyan helyes. Tündérke, tünemény, mint egy baba, de ÉLŐ! A legszebb szem, sokat ígérő száj, szép cickók, punci és popó. Tehát tökéletes.

Külön értékelendő, hogy az ő saját készítésű fotói is híven ábrázolják csodálatos alakját, ellentétben mások több tucatnyi torz "szelfi"-jével.

Hozzáállás: Kezdeményező is, de szinte minden pillanatban várja, hogy mit is szeretnék. Így nagyon jól kölcsönösen érezzük egymás társaságát, eddig egy-egy órában.

Együttlét: Részemről bizonyos okokból "csak" kölcsönös francia aktualizálódott, ám nem is egyszer, és amit ő elvállalt, azt tökéletesen teljesíti is. Most negyedszer voltam nála, ugyanolyan finom volt, azaz még finomabb, mert egyre jobban hangolódunk egymáshoz.

Elégedettség és Ajánlás: Jó érzésekkel távoztam, tervezve a minél hamarabbi újabb randevút. Ha tehetném - azok a financiális és fizikai korlátok! -, mindennap vele lennék.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
whsk beszámolója
2020-12-27 23:14:20
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
Pest környéke
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.