SzexpartnerNicol-sex+36 70 / 560-9175Hévíz

Bemutatkozásom
Szia, Nicol-sex vagyok, és szexpartnert keresek!

Személyesen a következő helyen tudunk találkozni: Hévíz.
Várom hívásod a +36 70 / 560-9175 telefonszámon.
Ha felhívsz, említsd meg, hogy a lanyokneked.hu-n találtál rám! A képek alatt tudod megnézni az adataimat és bemutatkozásom! Köszönöm.
Házhoz is megyek.
Méreteim
Súlyom
62 kg
Mellbőségem
85 cm
Magasságom
170 cm
Csípőbőségem
-
Derékbőségem
26 cm
Elérhetőségem
hétfő:
00 órától 24 óráig
kedd:
00 órától 24 óráig
szerda:
00 órától 24 óráig
csütörtök:
00 órától 24 óráig
péntek:
00 órától 24 óráig
szombat:
00 órától 24 óráig
vasárnap:
00 órától 24 óráig
Személyes információim
Nem
Életkor
23
Beszélt nyelvek
Angol, Német
Dohányzás
igen
Nézettség
Megtekintve:
50602x
Itt is megtalálsz:
Akiket fogadni tudok
pasit
igen
hölgyeket
nem
párokat
nem
több pasit
nem
Egyéb tulajdonságok
Haj
Hosszú, Fekete
Szem
Zöld
Alkatom
Vékony
Tetoválás
van
Piercing
van
Minősítés
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Részletes bemutatkozásom
Kedves rosszlány vár! :) Várom minden kedves vendég hívását és írását aki csalódás mentesen akar távozni. Imádom az erotika minden formáját. Hívj, írj és töltsünk el együtt egy felejthetetlen időt. Várlak. Csók Nicol.
Lehetőségek, ha találkozunk
Popó (mérettől függően)
ha megkérsz
Natúr francia
ha megkérsz
Natúr francia végén szájba
ha megkérsz
Natúr francia végén testre
ha megkérsz
Vibrátoros játék
nem
Csók (szimpátia alapján)
ha megkérsz
Együttfürdés
igen
S/M
ha megkérsz
Bizar
nem
Tánc (sztriptíz)
ha megkérsz
Natúr francia végén arcra
nem
Kölcsönös francia
igen
Kézi levezetés
igen
Kebel szex
ha megkérsz
Közös maszturbáció
igen
Harisnyában fogad
igen
Láberotika
ha megkérsz
Prosztata masszázs
ha megkérsz
Közös pornófilm nézés
ha megkérsz
Kamerázás
nem
Fotózás
nem
Szüzesség elvétel
ha megkérsz
Leszbi show
nem
Mélytorok
ha megkérsz
Kényszerfrancia
ha megkérsz
Gonzó
nem
Enyhe domina
ha megkérsz
Fétis
nem
Kikötözés - bondage
nem
Fenekelés
nem
Taposás
nem
Pisiszex
ha megkérsz
Kakiszex
nem
Szerepjátékok
ha megkérsz
Csúszka masszázs
ha megkérsz
Erotikus masszázs
igen
Masszázs (klasszikus)
igen
Klasszikus
ha megkérsz
Erotikus
igen
Elfogadott (5 db)
Kapott (0 db)
Kérdőjeles (0 db)
Rejtett (0 db)
Értékelem
Mathev89 beszámolója
2024-06-25 19:17:03
szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, maximális diszkréció
 
Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
denisthegreat beszámolója
2024-06-20 11:44:23
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Contact: very easy

Place: small but nice

Looks: beautiful slim young perfect

Attitude: lovely

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Ennessee beszámolója
2024-06-13 10:37:01
szép arcú

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, azt hiszem aznap elég elfoglalt lehetett, mert kicsit szervezni kellett hogy megfelelő legyen az időpont, de végül megoldottuk.

Lakás: Veszprém új építésű társasházi környezete, tökéletes helyszín, minden patika. Parkolás az utcában könnyen megoldható.

Külső: Nagyon ritkán írok beszámolóban ilyet, de fehér holló módjára mégis létezik: Tényleg olyan, mint a képeken, sőt talán még jobb is. :) Óriási megkönnyebbülés úgy találkozni, hogy amikor megpillantod, egy valóban fehér bőrű, magyar, nagyon formás, szép arcú, helyes lány fogad. Egészen ragyogó megigéző szemek, abszolút hibátlan és feszes bőr, pont ideális méretű és feszességű keblek, ápolt, szőrtelenített, üde női test, ép fogazat, és egészen biztosan valódi a kormegjelölés is. Semmi műanyag, sem szilikon, sem szájfeltöltés, sem eltúlzott smink vagy műszempilla, természetesen szép. Tényleg csak felsőfokban tudok beszámolni róla, nagyon ritkán tapasztalok ilyesmit. Egyetlen apró megjegyzés: én picit lábfétises vagyok, és a lábfeje illetve a lábujjai nem olyan szépek, ezt csak a fétistársaknak mondom, az összképből nem von le semmit. :)

Hozzáállás: Nem volt különösebben semmi baj a hozzáállásával, azért vontam le itt egy csillagot, mert picit túl jó. Ezt értsétek úgy, hogy hiába annyira fiatal, nagyon érződik hogy tapasztalt nő alanya vagy, teljesen egyszerűen és árnyalatlanul, világosan a tudomásodra hozza, hogy neki pénz kell, ezért megcsinálja amit kérsz, ennyibe és ennyibe kerül. Szóval barátnő feelinget, vagy összebújást, ölelkezést, törődő simogatásokat ne nála keressetek. Nem fogja úgy beleélni magát, és ha te törődsz vele, nem fog pozitív érzelmi visszajelzéseket adni. Összességében így korrekt, nem árul zsákbamacskát, érzelemmentes kielégülést nyújt.

Együttlét: Francia technikája egészen jó, bár nekem picit néha gyors volt, viszont nem alibizik, beveszi, és tökéletes módon szinte ki sem veszi a szájából. :) Nem finnyáskodik semmin, amit vállal, azt maradéktalanul teljesíti, de se többet, se kevesebbet. Aktus közben picit passzív, viszont ahogy korábban mások is írták, tényleg keresi a tekinteted és a szemedbe néz, ami nagyon hatásos tud lenni. Jelezte hogy felül nem szeret lenni, így 69-ben folytattuk, majd aktus pár pózban. Rendkívül ápolt és higiénia terén max pontszámot adnék, 69-ben semmi kellemetlent nem éreztem. Végül NFVSZ befejezés, szintén alibimentes, nem csalja el, nem fordul el, nem grimaszol, megcsinálja amit ilyenkor kell.Ügyes.

Elégedettség és Ajánlás: Összességében mindenképp ajánlott kategória, külsőt illetően az egyik legjobb akit valaha látogattam, technika is rendben van. A hozzáállásban picit túl jó, túlságosan racionális. Ha elhiteti velem, hogy ő is élvezi, vagy pozitív reakciókat, kedvességet, nőiességet sugárzó viselkedést váltanék ki belőle (akkor is ha az csak a műsor része), akkor azt mondanám, hogy az eddigi 20-30 általam tesztelt lányból a dobogó legfelső fokára ugrana. Ennek hiányában csak simán ajánlott, de ha a kommunikációja a leírtak szerint fejlődne, biztosan állandó vendég lennék.

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
csorbinorbi beszámolója
2024-06-12 07:45:03
isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció, jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Először WhatsApp-on Kértem tőle információt. Egy nagyon korrekt leírást kaptam a nála lévő lehetőségekről. Másnap felhívtam, és azonnal tudod fogadni. Már telefonon is érezhető volt a kedvesség, és rugalmas hozzáállássa.

Lakás: A lakás Veszprém külsőbb részén, egy nemrég épült társasházban található, modern módon berendezett. Tisztaság, rendezettség. Parkolás könnyen megoldható a környéken. A lakásban egyedül van ami szintén plusz pont.

Külső: A képek nem adják vissza kellőképpen testi adottságait Nicolenak. Szép arcú, sok kitakart lánnyal ellentétben - bár karakteres arca van - neki ez tényleg A diszkréció miatt van, Nem pedig mert takargatnia kellene.

Hozzáállás: Hozzáállása volt számomra egyedül egy picit kettős. Igyekszik éreztetni, És valóban úgy gondolom fontosnak tartja, hogy a vendég az első, De az akció előtt, majd utána is a telefonját vette elő. Akció közben viszont figyelt, hogy minden a legnagyobb élvezetért legyen.

Együttlét: Már érkezésemkor "meglepett", mivel csak egy sos lehetőségre mentem, ennek ellenére egy törölközőben várt ami pillanatok altt le is került róla. Ezt követően a lényegre tértünk és hamar ki is végzett. Technikájából pár dolgot megtapsztalhattam, és nagyon bejött, hogy közben a szemembe nézett sok más lánnyal ellentétben.

Elégedettség és Ajánlás: Az idő rövidsége ellenére maximálisan elégedetten távoztam, mert összességében sikerült minden tekintetben megkapnom amit szerettem volna. Remélem hamarosan nyugodtabb körülmények között sokkal hosszabban is felfedezhetem csinos testét.

Köszönöm újra! A "világító" szemű srác :)

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Spityu82 beszámolója
2024-06-07 21:30:58
szép arcú, barátnő feeling, nagyon kedves (SZT), jó parkolás

Kapcsolatfelvétel: Telefonon, visszacsörrentett, hogy tudom hívni.

Lakás: Patika,új épitésű

Külső: Némi félszel mert nem volt értékélése, de tettem egy próbát.

Mint a képeken, formás feszes.

Hozzáállás: Aranyos, kommunikatív,amit megbeszéltünk azt tartotta. Tündéri már már kislányos hangja van, vadító tekintete.

Együttlét: Kis feltérképezés, egy kis francia.

Elég fáradtak voltunk mindketten nem akartam húzni sokáig az időt, gumit kértem, pár pózt kiprobáltunk, finom szűk.Isteni látvány ahogy közbe a szemedbe néz.

Aztán kutyusba durr a védöfelszerelésbe.

Elégedettség és Ajánlás: Maximálisan, bar ilyen lenne mi denki.

Aszem én még megyek. Ez a félóra gyors ismerkedesre jó volt.

Pusza, köszöntem mindent

Környezet
Külső
Hozzáállás
Technika
Összkép
Régió szerinti keresés
Pest környéke
Kelet Magyarország
Nyugat Magyarország
Dél-Kelet Magyarország
Dél-Nyugat Magyarország
3. kerület 4. kerület 15. kerület 2. kerület 16. kerület 13. kerület 10. kerület 1. kerület 14. kerület 12. kerület 5. kerület 8. kerület 6. kerület 7. kerület 11. kerület 17. kerület 9. kerület 18. kerület 21. kerület 22. kerület 20. kerület 23. kerület 19. kerület
Powered by rosszlanyok.hu






Partnereink
2008 óta a weben.